perjantai 20. kesäkuuta 2008

MAANMUUTETTAVAT JA SAMADAN-JUHLA

Tässä ajan kuluessa on tullut seurattua kaikenlaisia kirjoituksia tästä maahanmuutto- ja monikulttuurikysymyksestä. Monikulttuurisuutta suu vaahdossa puolustavat virkamiehet ja muut kirjanoppineet tietysti puolustavat sitä työvoimapoliittisista syistä, sillä hittoakos he sitten muuta töikseen tekisivät.

Asia on vaan heidän kannaltaan hieman nolo, sillä eihän sitä todellista syytä voi oikein ääneen sanoa. Jonkunlainen filosofiahan siihen pitää keksiä. Luulen päässeeni selville siitä filosofiasta, joten jospas kokeilisin, onnistuuko itseltäni mokutuskirjoitus.

Ensiksi oikea ilme päälle, sellainen, joka on ihmisellä kun se on viiden sekunnin päässä hysteerisestä itkukohtauksesta. Ja sitten yrittämään:

***

Me tarvitsemme maahanmuuttoa. Mikäli meillä ei ole suurimittaista maahanmuuttoa, me emme ole silloin maahanmuuttomyönteinen yhteiskunta. Mikäli emme ole maahanmuuttomyönteinen yhteiskunta, me emme tule selviytymään tulevaisuuden haasteista sillä maahanmuuttoon kielteisesti suhtautuvana kansakuntana meille ei tule tarpeellista määrää maahanmuuton vaatimia maahanmuuttajia ja ilman maahanmuuttajia meillä ei ole maahanmuuttoa jota ilman emme selviä, sillä me tarvitsemme maahanmuuttoa ja sen mahdollistavia maahanmuuttajia.

On onneksi selvää, että yhteiskuntamme on pohjimmiltaan hyvin maahanmuuttomyönteinen. Tätä todistaa se, että kaikissa asiaan liittyvissä gallup-kyselyissä ovat maahanmuuttoon positiivisesti suhtautuneet haastateltavat suhtautuneet maahanmuuttoon sataprosenttisen positiivisesti. Tämä on fakta, jota yksikään maahanmuuttoon kielteisesti suhtautuva rasisti ei pysty kiistämään.

Oikea maahanmuutto voi tapahtua vain oikeasta suunnasta. Vääränlaisista yhteiskunnista Suomeen tulevat henkilöt ovat osa yleismaailmallista rakenteellista rasismia. He eivät ole oikeita maahanmuuttajia, vaan vihan sanansaattajia. Heidän näennäinen taloudellinen ja sosiaalinen menestys yhteiskunnassamme antaa virheellisen kuvan oikeasta maahanmuutosta. Sillä oikeaa maahanmuuttajaa ei palkata tänne töihin, vaan opettamaan meille suomalaisille suvaitsevaisuutta, naisten kunnioitusta, rakentavaa yhteistyötä ja asioitten sovittelua. Rakenteellisen rasismin sokaisemat suomalaiset kylpevät itsetyytyväisyydessään, elävät orjallisesti kellon ja aikataulun orjana ja ovat unohtaneet elämän välttämättömät perusasiat.

Tarvitsemme siis oikeasta suunnasta tapahtuvaa maahanmuuttoa. Sen, mikä on oikea suunta, määrittelee tarpeellisen koulutuksen saanut ja asian vaatimalla tunneälyllä varustettu viranhaltija. Näitä viranhaltijoita me tarvitsemme jatkuvasti lisää. Oikeat maahanmuuttajat opettavat suomalaisia ja oikeat virkamiehet valvovat myös maahanmuuttajia. Sillä mikäli oikeasta suunnasta tuleva maahanmuuttaja menestyy suomalaisen yhteiskunnan pelisääntöjen mukaan, hän tunnustaa silloin väärää uskoa, että suomalainen tapa toimia saattaa olla oikea. Silloin hän ei ole enää oikea maahanmuuttaja, vaan on muuttunut osaksi rakenteellista rasismia. Tätä kehitystä vastaan on asiasta vastaavien viranhaltijoiden taisteltava päivittäin.

Tyhmäkin ihminen tajuaa, että ei opetustyö tuota suoranaista välitöntä taloudellista hyötyä, vaan opettaja saa tärkeästä työstään palkan yhteiskunnalta. Mikäli oikea, suomalaisia opettava maahanmuuttaja saa elantonsa jostain muusta työstä, sehän vastaa sitä, että opettaja opettaa oppilaita ilmaiseksi ja joutuu vielä etsimään elantonsa muualta. Kehittynyt yhteiskunta ei laita opettajia kerjuulle. Tämän luulisi tyhmimmänkin rasistin ymmärtävän.

…zzz…

…zzz…

…zzz…

…anteeksi, torkahdin. Mutta en nähnyt unia. Jatketaan.

Oikeitten viranomaisten antama valistus- ja valvontatyö on vain alku suomalaisten puhdistamisprosessille. Prosessin edetessä myös sanat maahanmuutto, maahanmuuttaja ja kotouttaminen muuttuvat tarpeettomaksi, tai niitten merkitys on uudistettava. Me olemme kaikki planeetta Maan kansalaisia. Maailma on kotimme, ja kotonaan ihminen saa liikkua ja elää aivan miten haluaa. Näin ollen oikea maahanmuuttaja ei tarvitse kotouttamista, sillä hänhän on jo kotonaan. Hän ei siis ole maahanmuuttaja, vaan aito ja oikea suomalainen.

Sen sijaan varsinaiset suomalaiset tarvitsevat kotouttamista. He ovat vain vähemmistö suuressa maailmankodissa. Vähemmistöt eivät saa terrorisoida enemmistöä vaatimalla, että enemmistö opettelee vähemmistön tavat ja jonkun täysin merkityksettömän suomen kielen. Suomalaiset ovat historiansa aikana rajoittaneet ulkomaalaispolitiikallaan ihmisten vapaata tuloa Suomeen. Suomeen, joka on kaikkien oikeasta suunnasta tulevien ihmisten yhteinen koti.

Näin ollen suomalaiset tarvitsevat kotouttamistoimenpiteitä osana maailmankotia, ja heistä tulee vastedes käyttää termiä maanmuutettavat. Maanmuutettavina ja heihin kohdistettujen kotouttamistoimenpiteitten ansiosta he oppivat kuinka luopua dramatisoidun suomalaisuuden aiheuttamasta putkinäöstä. Mutta tie on pitkä ja raskas. Asiasta vastaavat, tarpeellisen koulutuksen saaneet ja asian vaatimalla tunneälyllä varustetut virkamiehet joutuvat puuttumaan maanmuutettavien lapselliseen vastarintaan vielä pitkään. Siksi heille tulee saada täydet tuomio- ja toimenpidevaltuudet.

Jos lukija ei ole saanut asian vaatimaa koulutusta, selvitän hieman tässä esiintyneitä, tulevaisuudessa käyttöön otettavia termistöjä:

Oikea maahanmuuttaja eli uussuomalainen = suomalainen

Suomalainen = maanmuutettava

Väärä maahanmuuttaja = maanmuutettava

Väärän asenteen omaksunut, taloudellisesti menestynyt ja oloihinsa tyytyväinen oikea maahanmuuttaja, joka näin muuttuu vääräksi maahanmuuttajaksi = maanmuutettava

On vielä huomautettava se, että maamme äärioikeistolaispiirit, joita on vain kaksikymmentä, mutta silti satoja tuhansia, väittävät, että oikeitten maahanmuuttajien Suomeen hankkiminen lisää ilmastonmuutosta, koska heidän ekologinen jalanjälkensä kasvaa länsimaissa monikymmenkertaiseksi. Tämä väite on naurettava. Puurot. Vellit. Eiväthän nämä asiat liity toisiinsa mitenkään. Metsä. Puut.

Kyseessä on kaksi täysin erillistä poliittista ja yleisinhimillistä asiaa. Ei niitä voi sotkea keskenään. Ei yksinkertaisempiakaan asioita sotketa keskenään. Jos Ouluun rakennetaan silta, ei siinä mietitä, että paljonko soraa tarvitaan tienteossa Turengissa. Sitä paitsi ilmastonmuutos torjutaan tuulivoimalla, kirjastosaunoilla, käsilaukkujen lainauspisteillä ja puhkomalla maastureitten renkaita. Lautanen Guatemalan verta. On se ihme, kun näitä asioita joutuu rasisteille vääntämään rautalangasta.

Voitto vihasta ja rasismista tulee pienissä erissä. Seuraava tavoitteemme on turhista suomalaisperinteistä luopuminen. Perinteemme ovat tylsiä, mitättömiä ja vanhanaikaisia. Ensimmäisenä voi poistaa juhannuksen. Tilalle voi ottaa demareitten kehittämän yhteisöllisyyspäivän, mutta hieman muunneltuna. Silloin maanmuutettavat tutustuttavat heitä opettavia oikeita maahanmuuttajia kaupunkeihinsa ja koteihinsa ja oikeat maahanmuuttajat kertovat, mitkä asiat heitä siellä ärsyttävät. Tähän käytetään entinen juhannusaatto. Juhannuspäivänä sitten poltetaan ärsyttävät asiat pois ja samalla opetellaan uusia tapoja. Vanha kokkoperinnehän tässä itse asiassa säilyy ja saa uuden, laajemman merkityksen.

Koska me olemme kaikki erilaisia ja kaikki samanlaisia, ehdotan, että uuden juhlan nimeksi tulee Samadan-juhla. Juhla on oikeille maahanmuuttajille palkallinen ja maanmuutettaville palkaton, sillä rakkauden ja suvaitsevaisuuden oppimisesta ei voi vaatia palkkiota. Hyvää Samadania kaikille avoimesti suvaitsevaisille ihmisille. Te muut olette rasisteja, vaikka mitä väittäisitte. Palakaa helvetissä.

Kaiken aikaa yhtykää

Demlan kelkkaan ryhtykää

Kukaan ei nyt illman jää

Demla järjestää

***

No juu, tulihan sitä tekstiä ihan sujuvasti, mutta jotenkin se oikea paatos taisi jäädä puuttumaan. Vaan välikös hällä. Oluet on kylmässä ja sitten ei muuta kuin saunaa lämmittämään. Hyvää juhannusta kaikille.Juhannus.Samadan-juhla. Eläköön se pieni ero.

2 kommenttia:

-TC- kirjoitti...

Parasta Yrjöperskelestä pitkiin aikoihin :)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kiitokset Tearcandylle ja rauhallista juhannusta.