torstai 13. syyskuuta 2018

STATSMINISTER JA VÄÄRÄ D


Tukholma, joskus tuonnempana


Kuinka tässä näin pääsi käymään? Miten se yleensä oli mahdollista? Maailman täydellisimmässä yhteiskunnassa?

Tätä tuumaili muuan ruotsalainen sosialidemokraattinen veteraanipolitiikko. Veteraanipolitiikko, joka sattui olemaan myös Ruotsin pääministeri. Tai oikeastaan enää vain toimitusministeristön johtaja. Eikä sitäkään enää kuin vajaa puoli tuntia jolloin hän luovuttaisi vallan uudelle hallitukselle. Hän oli kyllä ennen juuri käytyjä vaaleja ollut valmistautunut jatkamaan pääministerinä ja oli uskonut sen tapahtuvan ilman suurempia ongelmia. Maassa jossa poliittiset ristiriidat oltiin saatu ratkaistua ja kansallismielisyyden uhka torjuttua.

Niin. Kuinka siinä kävi niin? Olihan suunnitelma kuitenkin hieno. Ainakin se tuntui siltä. Kaikki valtapuolueet vasemmalta oikealle olivat jo kauan sitten aloittaneet yhteisen D-kampanjan.

D för Demokrati.

Demokratian puolesta. Kansallismielisiä vastaan.

Ennen D-kampanjan aloittamista valtapuolueitten korkein johto oli kokoontunut ja pohtinut keskenään sitä kysymystä jota ne olivat vältelleet vuosikaudet. Itse asiassa vuosikymmenet. Kysymys, ja sitä seuraavat toimenpiteet jakaantui kahteen osaan:

Tulisiko valtapuolueitten:

1. Tunnustaa maahanmuuttopolitiikassa tehdyt järkyttävät virheet ja samalla kärsiä totaalinen vaalitappio, menettää asemansa ja ottaa riskit vielä pahemmista seurauksista?

vai

2. Jatkaa valehtelua, utopian pakkosyöttöä ja toisinajattelijoitten hiljentämistä kaikin mahdollisin käytettävissä olevin keinoin?

Ratkaisu oli loppujen lopuksi varsin helppo. Aseman ja varsinkin kasvojen menettämisen aiheuttaman häpeän pelko painoi vaakakupissa enemmän. Tärkeämpää oli saada omalle asemalle aina neljä vuotta lisää jatkoaikaa. Vaalikausi kerrallaan. Kansakunnan tulevaisuus oli siinä vaakakupissa yhdentekevää. Valtapuolueet olivat jo vuoden 2018 vaaleissa tajunneet lopullisesti että ruotsidemokraatit olivat tulleet jäädäkseen. Ne kasvattaisivat suosiotaan hitaasti mutta varmasti vieden samalla pohjan pois pitkäaikaiselta kahden blokin käytännöltä.

Niinpä valtapuolueet – vuosia ja taas vuosia jahkailtuaan –  olivat liittoutuneet yhdeksi vaaliliitoksi ja samalla lakeja muuttamalla takasivat mahdollisimman monelle uusruotsalaiselle äänioikeuden. Aivan sama kuinka kauan kyseinen henkilö oli maassa asustellut. Curley-efektiin perustuva suunnitelma toimi ja vaikka kansallismieliset olivat saaneet pari vaalikautta myöhemmin jo 35% äänistä ne olivat käytännössä edelleenkin poliittisen päätöksenteon ulkopuolella.

Sillä tavalla selvittiin taas seuraavat neljä vuotta.

D för Demokrati.

Samalla tavalla selvittiin vielä seuraavatkin neljä vuotta. Kansallismieliset saivat seuraavissa vaaleissa jo 42% äänistä. Lippuvaalit ts. vaalisalaisuuden puuttuminen saattoi silloin – vielä kertaalleen – estää pahimman. Valtakoneiston täydellinen tappio oli jo todella lähellä mutta täpärän torjuntavoiton takasi kaksi asiaa. Ensimmäisenä tietenkin kansallismielisten täydellinen demonisoiminen johon fanaattinen valtamedia ilolla – ja oman asemansa menettämisen pelossa – osallistui. Toinen oli puolestaan se, ettei niin sanottua haittamaahanmuuttoa estetty enää ollenkaan ja aina useampi uusruotsalainen saavutti äänestysiän. Tulijoitten kantaruotsalaisiin nähden moninkertainen lisääntyvyys vaikutti. Poliittisesti hyödyllisellä tavalla. Totta kai niin sanotut uusruotsalaiset äänestivät blokkia joka takasi heille jatkossakin vastikkeettoman ja pysyvän elatuksen.

D för Demokrati.

Mutta valtapuolueet tiesivät että kaikki oli vain tekohengitystä. Seuraavissa vaaleissa tuuliviiri saattaisi lopullisesti kääntyä. Kansallismieliset puolueet oli kiellettävä. Kun muu ei auttanut, täytyi siirtyä vuoden 1933 Saksaan ja polttaa Berliinin valtiopäivätalo. Tarvittava tekninen osaaminen saatiin Säpolta ja valtiopäivätalon virkaa sai toimittaa kuusi moskeijaa jossa tapahtui pommiräjähdys. Kuolonuhreja oli lopulta yli kolmesataa ja Säpon junailemat aihetodisteet saivat aikaan tekosyyn jolla kansallismieliset puolueet kiellettiin terroristisina järjestöinä ja niitten johdolle annettiin kovat tuomiot. Varsinaisesti lavastuksesta oli perillä vain valtapuolueitten kovin ydin.

Tiettyjen julkaisemattomien gallup-kyselyitten mukaan tavalliset ruotsalaiset eivät suinkaan nielleet tätä peiteoperaatiota mutta kävi ilmi että heidät oli samalla vallannut lamaannus ja välinpitämättömyys. Sillä eihän mitään vaihtoehtoa enää ollut. Niinpä sekä sosialidemokraattinen veteraanipoliitikko että valtapuolueet yleensäkin saattoivat mennä tuleviin vaaleihin luottavaisin mielin.

D för Demokrati.

Demokratia tuhoamalla demokratia oltiin saatu pelastettua. Tai ainakin valtapuolueitten näkemys demokratiasta.

Kun kansallismieliset oltiin raivattu pois tieltä vaalien saattoi odottaa sujuvan kuin rasvattu. Uutena puolueena mukaan oli tullut Riktiga Islamist Partiet RIP, mutta se ei huolettanut valtapuolueita. Olivathan ne oppineet uskomaan valheeseensa että islamilainen on samanlainen pohjoismainen lällydemokraatti kuin muutkin kun vain vähän pintaa raaputtaa. Kyseinen RIP sopeutuisi varmaankin hyvin hallitsevaan valtakoneistoon sen kuuliaisena jäsenenä. Ehkä 15 – 20 prosentin ääniosuudella. Vaalipäivän iltana kävi ilmi neljä asiaa. Ensinnäkin se, että äänestysprosentti oli ennätyksellisen alhainen. Toisekseen se, että se oli ennätyksellisen alhainen nimenomaan ruotsalaisilla alueilla. Kolmanneksi se, että ns. uusruotsalaiset olivat tarkoituksella jättäneet vastaamatta gallup-kyselyihin. Ja neljänneksi valtapuolueet huomasivat että he olivat tuijottaneet koko ajan oikeaa kirjainta mutta sen väärää merkitystä.

Ei D för Demokrati.

Vaan D för Demografi.

Olivathan kansallismieliset jatkuvasti huutaneet että katsokaa nyt Herran tähden noita väestötilastoja. Mehän jäämme pian vähemmistöksi omassa maassamme. Mutta heidät oltiin tuomittu tuomiopäivää ennustavina hulluina. Vaikka ehkä tiedettiinkin heidän olevan oikeassa.

Ehkä heitä olisi kannattanut kuunnella. Koska kantaruotsalaiset (sinänsä laittomaksi muutettu termi, vi är alla svensk) eivät totaalisen kyllästyneinä enää viitsineet äänestää ja uusruotsalaiset olivat onnistuneet organisoimaan uurnille omistaan surimman osan näytti vaalien tuloslukema tylyä kieltään:

Riktiga Islamist Partiet RIP       182

Andra                              167

Se siitä. Pulinat pois. Kansa oli puhunut. Joskaan ei ehkä ruotsin kielellä. Vaalit voittanut ja ehdottoman enemmistön saanut RIP oli luonnollisesti muodostanut hallitusohjelman alta aikayksikön ja ilmoitti että se julkaistaan heti sen jälkeen kun uusi hallitus astuisi virkaansa. Tehtävänsä luovuttava pääministeri katsoi listaa uusista ministereistä:

Pääministeri: Mohammed el-Rabbani
Ulkoministeri: Sabaah el-Jamil
Sisäministeri: Anas el-Salahuddin
Shariaministeri: Ismaeel el-Sayed
Valtiovarainministeri: Kabeer el-Elamin
Sosiaaliministeri: Qaasim el-Qasim
Omaisuudenjakoministeri: Abdul Fattaah el-Shaban
Uskonto- ja opetusministeri: Nawfal el-Reza
Uskonto- ja urheiluministeri: Abdulkader al-Haidar 
Uskonto- ja kulttuuriministeri: Muneeb el-Rassi
Puolustusministeri: Abu Bakr al-Baghdadi
Energia- ja infraministeri: Abdus Samad al-El-Sayed

No, ainakin näyttävät selviävän huomattavasti vähemmällä ministeriporukalla kuin me ruotsalaiset, tuumasi tehtävästään luopuva pääministeri ja häpesi samalla ajatustaan. Me kaikkihan olemme ruotsalaisia. Ainakin hän yritti vakuuttaa niin itselleen tietäen ajatuksensa onttouden. Ruotsalaisen yhteiskunnan pitkä leikki tulella oli nyt päättymässä ja tuli tarttuisi verhoihin. Eikä olisi enää palokuntaa jota soittaa paikalle.

Tehtävästään luopuva pääministeri katsoi kun uusi hallitus vannoi virkavalansa. Kaikkien sormet olivat koraanin päällä eikä yksikään vannonut virkavalaansa ruotsiksi. Ehkä, ja mitä todennäköisemmin virkavalakin oli päivitetty. Uusi pääministeri Mohammed el-Rabbani tuli sydämellisesti hymyillen entisen pääministerin luo, kätteli häntä ja totesi:

- On selvää, että uusi hallitus suorittaa maassa tiettyjä muutoksia jotka omasta mielestämme ovat kohtuullisia ja välttämättömiä mutta teidän kannaltanne ehkä radikaaleja mutta teidän ei ole mitään syytä olla huolissanne. Lähimmän parinkymmenen vuoden aikana tässä maassa lopullisesti etniseksi vähemmistöksi muuttuvien ruotsalaisten ei tarvitse millään muotoa pelätä henkensä ja turvallisuutensa vuoksi. Sillä mehän ehdottomasti tarvitsemme kantaruotsalaista osaamista ja varallisuutta jatkossakin.

- Minkälaisia muutoksia tarkoitatte?

- Noh… tiettyjä muutoksia niin poliisilaitoksen kuin armeijan henkilökuntaan ja ohjeistukseen. Samoin oikeusjärjestelmään, uskonnonvapauteen, koululaitokseen ja yliopistoihin sekä naisten asemaan. Ja tietysti tiettyjen kansanryhmien asuinpaikkaan liittyviin asioihin jossa on tehtävä tiettyjä… järjestelyjä.

- Mutta eihän teidän kannata tehdä liian radikaaleja muutoksia. Onhan neljän vuoden kuluttua jälleen vaalit.

Pääministeri Mohammed el-Rabbani hymyili – mikäli mahdollista – vieläkin sydämellisemmin ja vastasi:

- Totta kai on. Oikeauskoisille äänestäjille ja puolueille.

Tehtävänsä luovuttanut ja tavalliseksi dhimmiksi muuttunut pääministeri käveli hallintorakennuksesta ulos. Hän ajatteli itsekseen että – för Guds skull –  voi kun kaukaisuudesta alkaisi kuulua panssareitten jyrinä. Panssareitten joitten kyljissä olisi kolme kruunua. Panssareita jotka kuljettaisivat hampaisiin asti aseistettuja ruotsalaisia sotilaita jotka pelastaisivat maan siltä katastrofilta jonka hän ja hänen kaltaisensa olivat saaneet aikaiseksi. Häntä ei siinä vaiheessa enää haittaisi jos hänet hirtettäisiin maanpetturina.

Mutta hän tiesi ettei niitä panssareita koskaan tulisi. Maa, joka oli tehnyt alistumisesta itseisarvon saisi sitä mitä oli kauan etsinyt.

Ruotsin pitkään kestänyt leikki tulitikuilla oli päättynyt.51 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Tylyä, mutta realistista.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Puolueen nimi on kyllä niin osuva. :D

Tämä ruotsiksi ja luettavaksi ruotsalaisiin kouluihin.

eki kirjoitti...

Aika karmivaa, mutta mahdollisuuksien rajoissa....

Juha Kivela kirjoitti...

Katsoin huvikseni vertailuna tuota juuri käydyn Ruotsin vaalin äänestysprosenttia, joka oli kaiketi siis noin 85 prosenttia, joka tarkoittaa, että Suomessa vastaavaan on päästy viimeksi vuonna 1962!

Jos Ruotsissa ei tuolla noin 85 prosentillakaan päästä sitä noin 17,6 prosenttia korkeampaan äänestysaktiivisuuteen, niin miten sitten lienee keväällä 2019 Suomessa?!

Äänestysikään he eivät ehdi, mutta Suomen tilanteen voi hyvinkin ratkaista kaikki ne hedelmällisessä iässä olevat sekä kantasuomalaiset miehet että kantasuomalaiset naiset, joiden kannattanee nyt välittömästi aloittaa mahdollisuuksiensa mukaan uusien kantasuomalaisten lasten hedelmöittäminen, sillä sillä voi olla ratkaisevan tärkeä merkitys kevään 2019 eduskuntavaaleissa... ;)

Tuo puolueen nimi oli kyllä keksitty mitä mainioimmin! ;)

RIP Sverige!

Anonyymi kirjoitti...

Wham!
Näin, tässä se nyt on. Näppärästi tarinan muodossa, the Final Future, the End of History, Naapuristanin tulevaisuus, jos Svea-mammaa ei kukaan ota korvasta kiinni ja ravista sitä väkisin hereille - nyt ja heti.

Tämän tarinan kun saisi käännettyä naapurivaltion tämänhetkiselle valtakielelle ja laitettua eteenpäin luettavaksi… Tietäisin parikin tuttua hurria, jotka lukisivat moista silmät lautasina ja ihmetellen, että kuinka kukaan voi edes kuvitella moista tulevaisuutta menestystarinalle, joka Humanitäärinen Suurvalta todistettavasti on... onhan?

Kiitos tarinasta ja onnittelut uskomattoman hyvistä kirjoittajanlahjoista.
Riku Raunioilta

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Yhel Turkkulaasel, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, ekille, Juha Kivelälle ja Rikulle Raunioilla & kiitos kommenteistanne.

Yksi Turkkulaanen, VNV ja eki: Minähän olen kirjoittanut jo varsin monta Ruotsi-sagaa. Joissain ruotsalainen löytää sisäisen viikinkinsä. Tämä tuorein taas on realistisempi. Oikeastaan yksi vaihtoehto on enää kirjoittamatta. Katsotaan jos sais jossain vaiheessa aikaiseksi.

Juha: Ensi keväänä ei kannata vielä ihmeitä odotella täällä Suomessakaan. Suomalaisiahan ei voi pakottaa tekemään lapsia mutta edellytyksiä sille voi kyllä parantaa. Ymmärrän, että nuoret ihmiset joitten tulevaisuus lupaa pelkkää pätkätyötä jos sitäkään ovat asian suhteen varovaisia. Mutta se on totta että Suomen tulevaisuuden takaavat suomalaiset. Eivät sellaiset jätkät jotka hilataan Suomeen kaksikymppisenä suoraan eläkkeelle. Ja juu, puolueen nimi ei ollut ihan sattuma.

Riku: Lämmin kiitos kannustuksesta. Jos joku vaan osaa kääntää ja on mahdollisuus levittää niin kaikin mokomin.

Tuumailija kirjoitti...

Mieleen tuli tarinalle jatko: Saattavathan ne panssarit tullakin, mutta ei tre kronor kyljissä vaan punatähdet. Kun ählämhallintoa on nielty muutama vuosi, kantaruotsalaiset ovat täysin kypsiä ja Venäjä katsoo tilaisuutensa tulleen. Tämä oli Neuvostoliiton aikomuskin, eli mädättää länsimaat sisältäpäin. Sen jälkeen kun kansan koheesio ja puolustustahto on murentunut, neuvostopanssarit saavat edetä rauhassa ja luoda uusia kansandemokratioita. Neuvostoliittoa ei toki ole enää, mutta ei tiikeri juovistaan pääse vaikka juovien täsmällinen väri ja muoto vähän vaihtelisivatkin. Ja mitä surkeampaan jamaan kantaruotsalaisten elämä dhimminä on lytätty, sen todennäköisemmin he ottavat Venäjän armeijan vastaan suorastaan vapauttajina. Kremlissä hierotaan tyytyväisenä käsiä. Onhan vapauttamisella toki oma hintansa, eikä veli venäläinen ilmaiseksi hyväntekijäksi ala. Mutta se lienee sitten oma jatko-osansa.

Becker kirjoitti...

Tämä oli kyllä harvinaisen realistinen blogaus Ykältä. Viime vaaleissahan ei juuri haittamaahanmuutosta edes keskusteltu. Mamuthan eivät vielä ole kovin paljoa parrasvaloissa, mutta voin taata että kuliseissa häärätään oikein todella. Esim.vanha suomalaiskeskus Södertälje, vaikka vaikuttaakin ruotsalaiselta kaupungilta on tällä hetkellä täysin assyrialaisten käsissä. Sieltä löytyy koko skaala harmaapartaisista päälliköistä aina toimeenpanevaan tapporyhmään asti. He päättävät asioista vaikka valtuustossa ruotsalaisia nimiä näkyykin, mutta svennet ovat pelkkää kumiselkäistä kulissia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tuumailijalle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Tuumailija: Ymmärrän kyllä kommentin pointin mutta pidän tuota hyvin epätodennäköisenä. Seuraavilla perusteilla:

a) Venäjällä on nykyisin aivan liian vähän maihinnousukalustoa että se voisi hyökätä suoraan Ruotsiin. Sen pitäisi tulla ”avustustehtäväänsä” Suomen läpi ja siihen Suomen PV:lla olis taas oma ja varsin karkea sana sanottavana.

b) Venäjällä tuskin on halua sitoa itseään uuteen Afganistaniin. Vaikka maan saisi vallattua, sen rauhoittaminen on ihan toinen asia.

ja ennen kaikkea:

c) Venäjän ja Neuvostoliiton olennainen ero on se, että Venäjä käy Länsi-Euroopan kanssa tuottoisaa ja sille elintärkeä energiakauppaa. Se ei ota riskiä siitä että ampuisi lypsävän lehmän.

Becker: Jep. Olen kirjoittanut myös sellaisia ”Sweden fuck yeah!”-tyyppisiä kirjoituksia joissa svenne löytää sisäisen viikinkinsä. Niitä on ollut mukava kirjoittaa mutta ovathan ne satua ja suhinaa. Aikuisten satuja. Nyt muuten näyttää tarkistuslaskennassa siltä että SD ajaa moderaattien ohi ja vihreille saattaa jäädä tuulen huuhtoma perse. Demarit ovat saamassa tietty lisä-ääniä myös:

https://data.val.se/val/val2018/slutresultat/R/rike/index.html

WhiteHunter kirjoitti...

Hyytävä kuvaus, mutta hyvin toden oloinen.
Kun olin lukenut tuon, tuli mieleen Kolmannen naisen biisi: Maailma on tyly.
"
Maailma on tyly
se ei jätä jämääkään
maailma on tyly
heikko joutuu kärsimään
maailma on tyly
säälimättä hassuttaa
maailma on tyly
eikä oota hitaampaa
...
Se keräs kiuaskivet reppuun
heitti repun selkään
souti selälle ja sukelsi
keräs kiuaskivet reppuun
heitti repun selkään
souti selälle ja sukelsi
"

Ehkä ruotsalaiset ovat nyt keräämässä joukolla kiuaskiviä.

Kummastelija kirjoitti...

Näin nopeasti laskettuna, SDllä oli nyt ääniä 17,5%, joihin siis parannusta 4,7 prosenttiyksikköä. Eli edellisissä vaaleissa ollut kannatus 12,8%. Tuohan siis tarkoittaa noin 37% kasvua. Samanlaisella kasvulla olisi ensi vaaleissa SDllä 24% kannatus. Vaikka nousu on kovaa, mutta kunnei tuo 42% kannatuskaan ensi vaaleissa riitä, niin se ei vain ole tarpeeksi...

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää siltä, että Suomessakin hallitus haluaa vaihtaa kansan. Ahon hallitukselta se jäikin vähän vaiheeseen 90-luvulla. Kansahan on vaihdettava politiikkaan sopivaksi kun politiikkaa ei voi muuttaa. Nimittäin, Barona (OP-Team) palkkaa vain ulkomaalaisia paikkaamaan huutavaa työvoimapulaa. Barona taitaa olla hallituksen käsiohjauksessa. Huutava pulahan on ilmaisesta tai halvasta työvoimasta. Maahantuontia siis on lisättävä jopa Eta-maiden ulkopuolelta. Tulee kuulemma oikein Irakistakin delegaatio myöntämään passeja passittomille. Kyllä varmasti ovat oikeita sellaisia. Mikään ei polje palkkoja ja työehtoja paremmin kuin tämä meininki. Verotulothan siinä romahtavat myös, mutta sitä ei nyt lasketa.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Voihan vitsi tai zwiddu, miten vain, mutta tämä on Ykän swedistan-kirjoituksista ehdottomasti realistisin. Mikäänhän ei siellä muutu muuten kuin syöksykierteen suuntaan. Täällä Suomessa ollaan vasta harjoituskierroksilla siihen nähden...

Venäjästä myös samaa mieltä Ykän kanssa. Nyky-Venäjä, vaikka näyttääkin aggressio-NL:n
perilliseltä, on kuitenkin paljon enemmän varman päälle laskeva. Paljon riippuu siitä, kuinka pian murjaanit ryhtyvät sveduja lahtaamaan. Jos paljon, niin sitten voi tapahtuakin, ja siinä vaiheessa suomi joko jää tallattavaksi tai avaa portit ryssille mennä edelleen - ja sulkee ne,kun ryssä on tehtävänsä Sv:ssä tehnyt. Eli siis vanha kunnon motti.

R Leon kirjoitti...

Jumankauta. Enpä tiennyt tuota ruotsin tarkistusta 😃👍🏻 hyvältä näyttää. Eikö 4.5pros ole kynnys joten vihernazit ulos ja SD toisiksi isoin. Nice. Uskon itse, että svedujen tuloksilla on suuri merkitys meille härmään. Kaikkihan sieltä apinoidaan.

PS. Hyvää taattua ykälaatua taas viimeiset blogimerkinnät. Kommentoin harvoin kun olen laiska näppäilijä. Luen silti jok ikisen. Zemppiä kaikille.

Off topiccina tuli mieleen, olenkohan ainoa jonka tiedon kerääminen perustuu ainoastaan blogistaniin,foorumiin,Suomeen ja ulkomaisiin lähteisiin. Itselläni kaikki suomimediat totaaliboikotissa.

R Leon kirjoitti...

"foorumeihin,Someen"

Jonkun insinöörin paskin keksintö ikinä. Ennustava tekstinsyöttö. Saatana.

Anonyymi kirjoitti...

Katsoin Ruotsin vaalivalvojaisia ihan Svea-mamman maalla. Jos olisi katsonut lähetystä ilman ääntä, ei olisi voinut tietää, minkä maan vaaleista oli kysymys; niin oli monenkirjavaa porukkaa ja eriskummallisia nimiä sekä haastateltavilla poliitikoilla että toimittajilla. Oli vain yksi yhteinen tekijä ja se oli nuoruus, ja kun kamera vietiin eri puolueiden vaalivalvojaisiin, näytti ihan siltä, että 30-40 -vuotiaat olivat bilettämässä. Muutama harmaa pantteri vilahti ohjelmassa, eikä voinut olla ajattelematta, että nämäkö tässä ovat kansakunnan toivot? Näin vähäisellä elämänkokemuksellako valtakunnan asioita hoidetaan?

Suomessa taitaa olla menossa samanlainen poliitikkojen nuortuminen ja yhä useampi yrittää vihreälle oksalle ilman mitään edellytyksiä. Ainahan uusia raikkaita tuulia kaivataan, mutta Ruotsin perässä hiihtäminen ei ole sitä, vaan osoittautuu katastrofiksi ja liian myöhään huomataan, että se paljon parjattu Impivaara olisikin ollut ihan hyvä ainakin meille suomalaisille.

Rouva Ano

Juha Kivela kirjoitti...

Ano klo 15.57.

Tuo Barona on varsinainen joka paikan höylä, Finskiltä 25 millii omistajille, jotta ulkoistivat maapalvelut, sen jälkeen samat mitään tutkintoja suorittamattomat tai ainakin mistään käytännön töistä mitään kokemattomat heput kierrätettiinkin sitten jo viimeistään vuonna 2015 "turvapaikkabusinekseen", jonka kautta jälleen kymmeniä, ellei peräti satoja miljoonia omistajien tileille.

Osattomiksi eivät jääneet nuo mitään tutkintoja suorittamattomatkaan tai ainakin käytännön töistä mitään kokemusta vailla olevat tuhrhanpäiväiset huithapelit, vaan kun katsoo noidenkin miljoonien eurojen taloprojekteja, niin tietääpähän minne Kantasuomalaisen Veronmaksajan Veroeurot ovat menneet...

Perussuomalaiset on saatava sellaisella jytkyllä nyt seuraavissa vaaleissa hallitukseen, että värisuora on se, mistä lähdetään:
1) pääministeri (ps)
2) valtiovarainministeri (ps)
3) oikeusministeri (ps)
ja ehkä jotain tukevia ministerin paikkoja vielä, jotta varsinkin valtiovarainministeriössä käydään aika tarkkaan viimeisten vuosien maksuliikenne läpi!

Tiedän, että hieman toiveajattelua tuo tällä hetkellä on, mutta kyllä tässä on Suomen Kansalla aikaa ymmärtää oman etunsa puolesta...

Jottei enää Suomenkin hallituksen ja Baronan palkkalistalla toimiva yhteysministeri "Omaisuudenjakoministeri: Abdul Fattaah el-Shaban" tarvitse tulla töihin, tarvitsee Suomen Kansan näyttää nykyisille loisille kaapin paikka...

RIP Sverigen ministerilista oli hupaisaa luettavaa, varsinainen yllätys taitaa löytyä puolustusministerin pallilta... ;)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys WhiteHunterille, Kummastelijalle, Anolle, Terho Hämeenkorvelle, R Leonille, Rouva Anolle ja Juha Kivelälle & kiitos kommenteistanne.

WhiteHunter: Juu, ja mieleen tulee myös Arto Paasilinnan kirja ”Hurmaava Joukkoitsemurha”.

Kummastelija: Ei riitä niin. Demografia ja ruotsalainen ”olemme koko maailman folkhemmet” pitää siitä huolen.

Ano & Juha: Tuo Baronan toiminta on varsin kuvaavaa siitä mitä nyky-Suomessa tapahtuu. Tuota passipelleilyä kuvaa hyvin tämä Jenna Simulan kuva:

https://pbs.twimg.com/media/Dm5qoT_XcAAp5VB.jpg

Juhalle erikseen: Huomasitpas sen puolustusministerin…

Terho: Juuri näin. Neuvostoliitto oli idealistinen ja utopistinen. Venäjä on pragmaattisempi. Se ei ole välitön uhka. Ja uhan pitää pienenä se, jos meillä on PV joka pystyy pistämään hanttiin.

R Leon: Tietysti Tukholma on vielä laskematta ja sehän saattaa muuttaa tilannetta. Äänikynnys on 4 pinnaa ja tällä hetkellä viherpiiperöt ovat sen alapuolella. Off-topicistasi voi todeta että ei, et todellakaan ole ainoa.

Rouva Ano: No kas, uskaltauduit Pohjanlahden länsipuolelle. Itsellä siitä on aikaa varmaan parikymmentä vuotta. Minkä nyt joskus on käynyt Torniojoen länsipuolella kääntymässä. Mulla on samanlaisia huomioita kuin sinulla ja myös täältä Suomen puolelta. Sama koskee valtamediaa. Kun sitä katsoo, niin sehän on nykyisin suunnattu kaupunkilaiselle kolmekymppiselle sinkkunaiselle.

Anonyymi kirjoitti...


Kiitokset Ruotsin kansalle...

BANAANIKALIFAATTI RUOTSI
(Nurinkurinen maailma)

Kiitos Ruotsin kansalle ja suurkiitos teidän suurille johtajille!

Kiitos, että ette anna islamkriittiselle puolueelle poliittista vaikutusvaltaa. Mitä nopeammin maa täytetään muslimeilla, sitä nopeammin voimme luoda Ruotsista kalifaatin. Muutamassa vuosikymmenessä saamme luotua Ruotsista islamistisen paratiisin, täysin dorkien ruotsalaisten veronmaksajien kustantamana.

Kiitos Annie, kiitos Gustav ja Isabella, ja varsinkin; kiitos Stefan, että olette ansiokkaasti ajaneet sharia lakia. (Emme voi kuitenkaan taata, että te, jotka olette auttaneet meitä, saatte pitää päänne ottaessamme vallan. Kuten tiedätte, me emme ota vankeja.)

Allahu akbar!

Muslimska brödskapet, Sveriges muslimska råd, IS i Sverige, Antisemitiska sällskapet, Burkaförbundet, #Inte islamist, men

https://petterssonsblogg.se/2018/09/13/tack-till-det-svenska-folket-fran/


Johan

Joppos123 kirjoitti...

Ruotsin kannattaa viimeistään tässä vaiheessa alkaa pläräämään historiakirjoja ja tekemään havaintoja siitä mitä Libanonille tapahtui kun muslimien "kriittinen" massa ylittyi. Ei siksi, että siitä mitään oppisivat vaan ikään kuin kurkkisivat kristallipalloon.
Joidenkin tilastojen mukaan svedulassa on palttiarallaa 20 prosenttia muita kuin alkuperäisväestöä, tik tak, tik,tak.
Meillä ei tilanne ole vielä yhtä paha mutta kova hinku kirimiseen tuntuu olevan kaikilla muilla paitsi persuilla.
Kyllähän meidänkin päättäjät tietävät tasan tarkkaan Ruotsin tilanteen mutta jostain käsittämättömästä syystä edelleen nukutaan toinen peukku suussa ja toinen hanurissa,jossain vaiheessa sitten vaihdetaan peukkujen paikkaa.
Nyt Mykkänen on kutsunut Irakilaisen valtuuskunnan jakamaan passeja niille joilta se "katosi" vaarallisella matkalla halki kauneimman Euroopan. Aikamoinen farssi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys johanille ja joppos 123:lle & kiitos kommenteistanne.

johan: Tuo tiivisti asian oikeastaan paremmin kuin mikään muu.

joppos 123: Jep. Libanonissa kristityt sentään ampuivat takaisin. Ruotsi kieltää olevansa sodassa vielä siinäkin vaiheessa jos murkulat alkaa tippua niskaan. Mykkäsestä voi todeta että jos typeryys olis palavaa polttoainetta niin ei pahemmin tartteis öljyä Suomeen tuoda.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessahan on jo työtätekeviä "pakolaisia" melkein kaikista Afrikan ja Aasian maista. Miten ovat saaneet työluvan kun turvapaikanhakijoita eivät ole? Olisiko Baronalla osuutta asiaan? Jos markkinataloudessa elettäisiin, palkat nousisivat kunnes työpaikkaan tulee tekijä. Nyt määritellään palkka ja siihen haetaan sopiva tekijä. Sellainen jonka elinkustannukset maksetaan veroista on sopivampi kuin suomalainen, jolla tällaista etua ei ole. Verothan jäävät saamatta, koska perinteisesti kaikki verot ja veroluonteiset maksut on Suomessa pantu työntekijälle. Hyväpalkkaiset dduunarit ovat pitäneet Suomea pystyssä. Kokoomuksessakaan ei matikkapäätä lasketa enää eduksi. 90 ja 10 prosenttiakin menee joskus sekaisin, mutta ei se mitään. Sori siitä.

Juha Kivela kirjoitti...

Ano 14.9.2018 klo 7.45.

Baronalla saattaa hyvinkin olla paljonkin yhteyttä asiaan. Yhtenä yhdistävänä tekijänä on lestalaisuus, mutta tämä ei selitä sitä, että Barona sai merkittävän aseman jo paljon ennen Sipilän hallitusta Suomessa. Toki tuolloin kuin Barona kasvoi oli myös kepulainen hallitusvalta Suomessa Vanhasen hallitusten muodossa, mutta silti täytyy olla vahvoja linkkejä mainitsemasi kansallisen kokoomuksen, EK:n ja talouspoliittisen eliitin suuntaan, jotta ovat pystyneet määrittelemään nykyiset työmarkkinat täysin kuvaamallasi tavalla, kun kirjoitat, että "Nyt määritellään palkka ja siihen haetaan sopiva tekijä". Asia on juuri noin.

Tämä on täydellisesti rakennettu kusetus, jossa Suomen hallituksen näkymätön ja nimeämätön - ellei sitten henkilö löydy Suomessa suojatyöpaikastaan Valtioneuvostosta? MH? - joka toimii juurikin tuona "omaisuudenjakoministerinä" näkymättömän käden tavoin?!

Barona Group ja sen tytäryhtiöt, joista tuo Luona Oy vetää turviksilla suunnattomat Kantasuomalaisen Veronmaksajan Veroeurot omistajiensa tileille, samalla kun turvikset sitten vokkikauden jälkeen sijoitetaan Forenomin (Barona Group) täydellisen ylikalliisiin juuri turviksia vartenkin rakennettuihin ja saneerattuihin asuntoihin.

Mielenkiintoista oli viime kevään ja kesän osalta huomata tässä kantakaupungilla sellainenkin ilmiö, että noita karvaranteita ja etnisesti edistyksellisiä oli julkisivu- ja vastaavissa saneerauskohteissa töissä. Erityisen mielenkiintoiseksi tilanteen teki se, että heillä oli mustat t-paidat, joiden selässä luki "HELSINGIN SANOMAT".

Ettei vain sylttytehdas olisi mainettaan laaja-alaisempi tässä Suomea tuhoavassa ja Suomen Kantaväestöä vaihtavassa toimenkuvassa?

Anonyymi kirjoitti...

Jos ja kun RIP puolue saa hallitusvastuun Ruottin maalla, niin pohjoismaiset yhteistyökuviot ja passivapaus ym sopimukset muuttuu kyllä mielenkiintoisiksi muiden Pohjoismaiden kannalta. Edityksellistä väkeä voi alkaa lappaa rajan yli ihan rehellisesti tehtyjen sitovien sopimuksien pohjalta ja saattaa syntyä uusi puolue Suomen niemellekin.
OIP=Oikea islamistinen puolue voi ottaa demokraattisesti vallan myös Suomessa ja sen jälkeen valtioliitto Islamistisen Ruotsin kanssa ja sitä rataa muihin pohjolan maihin. Mitähän Putinin klaani siihen sanoo? Ehkä ne panssarit tosiaan vielä tulee....

Voi Aikoja Voi Tapoja

Anonyymi kirjoitti...

Oliskos mahdollista saada kirjoitus tästä:

https://www.hs.fi/nyt/art-2000005827181.html

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Juha Kivelälle, Voi Ajoille Voi Tavoille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano & Juha: Baronaan kuuluu huoneistohotelliyritys Forenom joka teki tiliä matujen majoituksella jo vuonna 2012:

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2012/12/ongelma-ja-ilo.html

En usko tilanteen hirveästi muuttuneen sillä maaseutupaikkakunnille alun perin sijoitetut matut valuvat suuriin kaupunkeihin. Niin kuin ennenkin on tullut todettua, miksi ihmeessä ottaa riskejä markkinoilla kun yritystoiminnan voi räätälöidä laskuttamaan veronmaksajaa?

Voi Aikoja Voi Tapoja: Kyseisessä tilanteessa ainoa järkevä tapa toimia olisi tukkia Tornionjoki ja jakaa rajavartioille tarpeeksi kovia patruunoita.

Ano2: Minä olen huono tilaustöissä. Sinänsä on selvää että jos joku valkoinen pelaaja olisi käyttäytynyt noin niin silloin oltaisiin puututtu pelkkään käytökseen. Tässä nousi tietysti R-kortti joka oikeastaan voi toimia käänteisestikin, eli ”no, Serenaa pitää ymmärtää, kun se on…”.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt en kyllä ihan helpolla usko, että mikään RIP puolue tänne levittäytyy länsinaapurista. Me ei kuitenkaan kansallisuutta (onneksi) olla vielä rajalla tarjottu kuten Börje ja Svante.
Mikäli näin kävisi niin onneksi uskoisin sen jäävän kirjaimellisesti RIP puolueeksi.
Ruotsalaisiin verrattuna niin olemme kuitenkin pikkuisen erilaisia.
Mikäli somalii ja kumppanit voittavat vaalit niin en kuitenkaa ole varma haluaako Rinne avata tulvaportteja.
Vihreät taitaa olla kirjaimellisesti taputeltu kun puheenjohtajan pitää jäädä "työuupumuksen" vuoksi saikulle 9 päivän duunin jälkeen.
Ymmärtäähän sen kun loma oli vaan 10 viikkoa,itsekkin olisin varmaan ihan tattis.
Homoja läpsytellessä ja muuten vaan 10 viikkoa on aika pitkä ränni, vähemmästäkin alkaa vaaleanpunaiset natsit sun muut tulla uniin ja miksi ei myös valvetilaan.
Samoilla parametreillä minun olisi viikon loman jälkeen tullut ilmoittautua esimiehelleni saikun vuoksi juuri ennen ysin kahveja viime maanantaina, lampsia työterveydenhuoltoon ja sanoa lekurille, "laita alkupäivämäärä mä sitten suttaan sen loppumisen"
On ne eri veikkoja.
Selvää pääministeriainesta Touko, kuten itse uhosi. Vassareista ei ole kuulunut mitään sen jälkeen kun somalii konttaili pitkin kurvin mutkia, ei ole tainnut vielä selvitä krapulastaan ja siitä kun kihlattu otti ritolat.
Normi havaintoja tältäkin puolelta pimeyttä, kaamea lentsu, huomenna moikkaamaan poikia ja heidän jälkikasvuaan (olen jo melkoinen klaanipäällikkö,heh).
Tuossa nyt taas töllössä lässyteään ylenannon "uutisissa" jotain puutaheinää matuista. Se mikä särähtää korvaan on aina kun sanotaan verbi "pitäisi".
" jonkun pitäisi tehdä jotain" saa meikällä verenpaineet koholle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123: Onhan meillä se tilanne että etnisesti edistyksellinen väestönosa on meillä onneksi huomattavasti pienempi. Ja suomalaiset sekä ruotsalaiset eroavat toisistaan. Ruotsalaisethan puhuvat meistä pikkuveljinään mutta emmehän me ole edes serkuksia. Emme mitään sukua. Mitä tulee Touko Aaltoon, niin nostan jätkälle peukkua ja lätsää päästä sekä toivon että hän jatkaa valitsemallaan linjalla. Mitä enemmän julkista törppöilyä sen parempi meille. Kerrohan lapsillesi ja lapsenlapsillesi terveisiä sekä onnea & menestystä eräältä voiman pimeän puolen vanhalta äijänräähkältä.

Lemminkäinen kirjoitti...

Capo di tutti capin otsanahkaa kiristi. Suostuisiko kilpailevan familyn, don Neliapilan vaatimuksiin että valtasormus siirtyisi don Neliapilan haltuun. Sormuksen luovuttaminen ja yhteistyö eliminoisi samalla itärannikon valtaa tavoittelevan familyn mahdollisuudet vaikuttaa tuleviin päätöksiin. Don Neliapilan donna Annie on kylläkin hieman arvaamaton aseen käsittelyssä ja jos don Ulf ampuisi ohi taulun, niin donna Anniesta tulisi uusi sormuksen haltijatar ja nykyisestä caposta tehtäisiin luultavasti kalojen ruokkija lähimpään kaislikkoon. Ehkä olisi parasta päästää omien joukkojen sancho panza pöydän ääreen, nauttimaan oliiveista ja miedosta viinistä. Sanchon voisi tarvittaessa myöhemmin hoitaa hiljaiseksi sopivalla tavalla ja yksi korttihan on vielä kääntämättä, jos yllättäisi kaikki ja pyytäisi consigliereä ottamaan kontaktia itärannikon familyyn ja sopimaan aselevosta, ennekuin don Ulf ja donna Annie ehtii tehdä sen. Capo leikkasi kurkusta vielä yhden palasen ja päätti mennä nukkumaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lemminkäinen. Näkisin asian niin (jos vertauksesi ymmärsin lähellekään oikein) että mafiaperheet Suomessa ja Ruotsissa eivät enää kilpaile ollenkaan keskenään vaan ovat samaa – laillisesti siunattua – konsernia.

Lemminkäinen kirjoitti...

Eiköhän nuo samaa perhettä ole, Suomen ja Ruotsin kokkarit, keput, demarit ja sancho panzat (vasemmistot), lol. Jos Ruotsin kepulista, Anniesta, tulee Ruotsin pääministeri niin hän on suvakki potenssiin 2. Puolueissa on useasti tiukka ryhmäkuri, ei siis kaukana mafiasta. SD syntyi Tukholmassa, siis itärannikolla ja rumassa poliittisessa valtapelissä joutuu välissä pelaamaan mafiatyyliin. Familyt yhdistyy hyötyäkseen jostakin jotakin.

Ukkeli kirjoitti...

Iranissa taisi sattua juuri näin. Shaahi kaadettiin yhteisesti ja islam kaappasi vallan, vassarit ensin ihmettelivät, ettei näin sovittu.

Tavallinen duunari ihmettelee, milloin tässä sitten taistellaan. Vai alistummeko vaan. Oletko muuten lukenut Houellebeckin Alistumisen? Se voi hyvin olla tulevaisuutemme.

Anonyymi kirjoitti...

Capo di Capo vetöytyi hetkeksi syrjään miettimään. Jotain on vialla, perhe on hajoamassa. Vanhat uskolliset perheenjäsenet lähtevät. No totta etten ottanut heitä yhteisen pöydän ääreen kun tein päätöksiä, mutta hehän valitsivat minut johtajakseen. Tosin annoin perheelle rahaa silloin kun olivat vaikeuksissa. Kun perheeen kassavirta saatiin taas kulkemaan, lähtivät. Kiittämättömät paskiaiset. Johtajan kuuluu johtaa eikä miettiä mitä muut johtajat ovat aikaisemmin säätäneet. Laki on vain tahtoa hallitsijain ja meidän perheellä on omamme.

Onneksi kaduilla on vielä nuoria uskollisia sotureitamme. Jos saamme vielä suurimman perheen aseman tässä maassa, silloin muut perheet tekevät niin kuin me sanotaan.

Anonyymi kirjoitti...

Vanhanen antoi muistaakseni pääministerinä ollessaan ulkomaalaisille firmoille "suosituimmuusaseman", mitä se sitten tarkoittaakaan. Pitää googlata.

MikkoK kirjoitti...

Siirtolaisten hankkimiseen liittyy jotain, mikä ei ole julkisuudessa. Tekosyitä keksitään kilpaa. Esimerkiksi Petteri Orpo totesi Mauri Peltokankaalle, että 2015 ei rajoja voitu pistää kiinni, koska asiasta oli viranomaispäätös. Kummat maata hallitsevat, virkamiehet vai ministerit? Sitä paitsi, oliko Dublin-sopimuksen rikkominen Dublin-sopimuksen mukaista edes virkahenkilöoletettujen mielestä?

Länsimaiden valtamedia, huippupoliitikot ja daideilijat halveksivat kuorossa länsimaista kulttuuria ja ihmisiä. Jossakin on pakko olla direktiivi, jonka mukaan valevastuumedia toteuttaa kansainvälistä samasanaista propagandakampanjaansa.

Juuri äsken isojen poikien juoksupoika Bono kuvaili kantaruotsalaisia tavalla, joka toi suoraan mieleen Göbbelsin puheet juutalaisista. Bono oli harmissaan SD:n menestyksestä ja solvasi ruotsalaisia saatanallisin elkein. Meillä eliitin juoksupoika Jari Tervo puhui valkoisesta roskaväestä kuvatessaan perussuomalaisia. Kirkko- ja kaupunki-lehden Ville Ranta piirtää pedofiliaa vastustavasta prof. Puolimatkasta pilakuvaa ilkeällä tyylillä, jollaista löytyi natsien juutalaiskarikatyyreissä. Nämä hyveelliset rotumme vihaajt ovat mediassa korkeassa arvossa ja heitä pidetään jopa yhteiskunnan omatuntoina! Nämä antinatsit myös kannattavat lämpimästi antisemitistisen aineksen tulvimista Eurooppaan.

Uskon, että taustalla tahtipuikkoa lyövät kansainväliset globalistiset hyvävelikerhot, kuten bilderberg-jengit ja vapaamuurarit. Näihin kuuluu Suomessakin päättäjien ja mediaväen ohella valtiollisen kirkon kermaa. Noissa piireissä ei jääviyskysymyksiä pohdita, vaan päinvastoin, siellä verkostoidutaan veronmaksajien päänmenoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Turuilla ja toreilla vaalikampanjoissa minun ensivaikutelmani monesta politikosta on ollut, tämä mies (nainen) on ääliö. Jos tulee valituksi ja naama rupeaa näkymään mediassa, usko sen kun vahvistuu. Uskaltaako kommenteissa nimiä mainita ettei joudu häkkiin?

Noin esmes, olen tehnyt ulkomaan keikkoja 90-luvun "suuresta lamasta" lähtien. Niin suurta lamaa en muualla tavannut. Siellä rakennettiin kuten ennenkin. Vain Suomessa on aina niin suuri lama, ettei lama sen suuremmaksi voi enää tulla.

No kävin vaalikopeilla joskus "politikkoja" tapaamassa. Yritin ottaa puheeksi valtakunnan asioita, mutta siellä oltiin kiinnostuneita enemmän kunnan ja maakunnan paikallisista viroista ja toimista, miten ja kenelle ne jaetaan jos... Minulle toivotettiin vain "jaksamista". Mahtaa johtua siitä, että näytän liian tavikselta. Farkut, T-paita, tukka yksivärinen, ei korviksia ei tatuointeja, iho oli kyllä auringon paahtama. Mutta kun toivottelemaan ruvettiin, niin toivotin minäkin, vetäkää etukäteen koko porukka.

Juha Kivela kirjoitti...

Jep! Samaa mieltä Ykän kanssa, että samaa perhettä ovat kaikki. Ja eikös tässä juuri uutisoitu, että meidän kotoista silinterihattudonia leikkivä höppänä on jälleen menevä yhden päämafia-järjestön donien silitettäväksi Atlantin taa...

Arvostan suuresti Amerikan Yhdysvaltojen Presidenttiä Donald J. Trumpia (rep.) siinä, että hän on ollut viisas ja laittanut rajoja tuolle mafiajärjestölle irtautumalla sen hullutuksista, Suomen tulisi toimia samoin...

Mutta eiköhän jälleen YK:ssa jalat neitimäisesti ristissä istune kiltisti kuohittu Suomen donkin...

Joppos123 kirjoitti...

Kiitoksia Ykä, terveiset menee perille ja aion antaa pojille vinkin eräästä hyvästä blogista. Faijan ne kyllä tunnistaa sieltä aika nopsaan,heh. Täytynee laittaa kavioo suoraksi ja lähteä hönkimään kohti savon sydäntä.

Lemminkäinen kirjoitti...

Neljä vuotta sitten Ruotsin hallitusneuvotteluissa don Steffe ei kutsunut vasemmistoa mukaan ollenkaan neuvotteluihin. Yhteistyö Kansanpuolue Liberaalien (nykyään vain Liberaalit) ja kepulien kanssa olisi sopinut Steffelle mainiosti, mutta keput ja libilaarit lähettivät kuolleen kalan Steffelle. Tänään vasemmiston don Jonas haluaa haluaa Steffen jatkavan capo di tutti capina. Don Jonaksen unelma tehdä Ruotsista uusi Venezuela on ehkä lähempänä kuin koskaan ennen.

Anonyymi kirjoitti...

No tuossa se on se prkleen Matti Vanhasen hallituksen ulkomaalaisille myöntämä suosituimmuussasema oikein lakiin kirjattuna.
https://www.finlex.fi/sv/esitykset/he/2009/20090269
Ja sama vielä Sanden blogissa
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/12/suomi-tarvitsee-uuden-vasemmistopuolueen.html

Ei siis ihme että suomalainen ohitetaan työhönvalinnassa. Poimitaan lain perusteluista pari lausetta

Yhteisön kansalaisten suosituimmuusasema edellyttää, että Euroopan unionin jäsenvaltioiden ja Euroopan talousalueeseen liittyneiden valtioiden sekä Sveitsin kansalaisilla ja alueella laillisesti oleskelevilla, työntekoon oikeutetuilla kolmansien maiden kansalaisilla on etuoikeus hakeutua avoimiin työpaikkoihin.

Ja toiseksi
Suomessa jo olevan työvoiman kilpailukyky säilytettäisiin työehtojen noudattamisen tehokkaalla valvonnalla.

Onko kellään havaintoa valvonnasta?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lemminkäiselle, Ukkelille, Ano1:lle, Ano2:lle, MikkoK:lle, Ano3:lle, Juha Kivelälle ja joppos 123:lle & kiitos kommenteistanne.

Lemminkäinen, Ano1 & Juha: Kyseinen ns. mafiakehityshän alkoi Suomessa 1980-luvun loppupuolella konsensuspolitiikan myötä. Silloin politiikka muuttui lopullisesti ammatiksi ja puolueet ammattipoliitikkojen edunvalvontajärjestöiksi.

Ukkeli: Olen samassa käsityksessä. Iranin vasemmisto oli mukana shaahia kaatamassa ja kun hanke onnistui niin nille kävi kylmät. En ole lukenut kirjaa, täytyy panna korvan taakse.

Ano2: Sande kirjoitti asiassa ihan hyvin ja ulkomaalaisten firmojen suosiminen & Suomen infran myyminen on tosiasia. Yhtenä esimerkkinä monista voi mainita kaivosteollisuuden. Suomella oli Outokumpu Oy. No, on vieläkin mutta se tekee vaan rosteria tuontitavarasta. Missä suomalainen kaivosteollisuus? Voitot menevät muualle, ympäristöhaitat jäävät meille. Siitä valvonnasta ei minulla ole havaintoa.

MikkoK: Tuo on se oravanpyörä. Poliitikko vetoaa viranomaispäätökseen, viranomainen taas poliittiseen päätökseen ja molemmat tietävät että esmes vuoden 2015 invaasiossa oli kyse Brysselin päätöksestä jota noudatettiin mitenkään kyseenalaistamatta. Olis muuten noudatettu vaikka tulijoita olis ollut 200.000. Bono puolestaan on naurettava tyyppi joka luulee olevansa Jeesuksen uusi reinkarnaatio. Heppuhan aikanaan äksysi myös suomalaisille siitä että kun me ollaan saatu kerran Marshall-apua niin me ollaan velvollisia auttamaan enemmän. Kannattais ehkä tutustua hieman historiaan ja aiheeseen ”ketkä sitä Marshall-apua saivatkaan”.

Ano3: Se Suomen suuri lamahan oli ihan kotikutoinen. Osasyynä talouden ylikuumeneminen, osasyynä asunto- ja pankkikupla ja osasyynä keinotekoinen valuutan liian vahvana pitäminen. Ja samanlaisia ääliömielikuvia on kyllä niin minulla kuin monella muullakin. Näille ääliöille vaalikoppikierrokset ovat varmaankin suurta tuskaa kun kerran neljässä vuodessa joutuu nöyristelemään rahvaan edessä.

joppos 123: Oikein mukavaa reissua Synkkään Savoon. Ja muista että jos menet Lentävällä Kalakukolla niin ravintolavaunu on etupiässä takapiässä.

Anonyymi kirjoitti...

Vielä vähän noihin Ruotsistanin vaalehin liittyvää juttua - alla video siltä samalta jantterilta, joka summasi hyvin noita vaalien ”kummallisuuksia”. Videolla avataan vähän yhden globalistieliitin lemmikkimarionetin ajattelua Ruotsistanin vaaleista ja vaaleista ruotsalaisista. Itselleni tuli enemmän kuin vähän kuvottava fiilis mokomasta Hyvästä Ihmisestä…

https://www.youtube.com/watch?v=TjIORAjYWng

And while we are on the subject, niin tuota edellistä videota aasinsiltana käyttäen, juttu siitä miksi nykymusiikki - in general - on niin PASKAA:

https://www.youtube.com/watch?v=oVME_l4IwII

T. Riku Raunioilla

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Riku. Jaa Bono… jaksoin hetken aikaa. En kauempaa. Jätkä sais keskittyä tuhlaamaan miljooniaan. Ehkä hienointa olis jos se narkkais itsensä hengiltä. On helppoa olla ihmisoikeusaktivisti kun ei tartte kattella pankkitiliään ja miettiä mihin on varaa. Triggeröitymisen uhallakin tuumin että paranisko tuo esmes lyömällä?

Kakkosvideon katsoin kokonaan ja tuumin että jätkä puhuu totta. Nykymusiikki on saman tuubin läpi ajettua kompressoitua paskaa. Poikkeuksia tietysti on mutta niitä tarttee etsimällä etsiä. Laitanpa sulle pätkän vanhaa kunnon musiikkia eli yhtye Kansas ja kappale The Pinnacle vuodelta 1975:

https://www.youtube.com/watch?v=YfaSKCERchs

Mitä taas tulee amerikkalaiseen mustaan musiikkiin ja sen ”kehittymiseen” niin tämä kuva jossa vertaillaan jazz-legenda John Coltranea ja rap-”muusikko” Lil´Waynea kertonee kaiken:

https://s3.amazonaws.com/rapgenius/4519.jpg

vieras kirjoitti...

Mihin ketjuun tämä pitäisi laittaa mutta tietääkö Ykä tämmisen 1970-lukuun keskittyvän blogin:

http://70-luvulta.blogspot.com/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras. Tää oli mulle ihan uusi tuttavuus mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta. Täytyy tutustua. Kiitos linkistä.

vieras kirjoitti...

Tuosta aiemmasta Unimaailma ja valvemaailma- jutusta kävi mielessä että harmi kun ei pääse sinne Suunnanmuutos ja Suunnan säilyttäminen- tarinoiden aikajanalle. Se olisi semmoinen unimaailma josta en haluaisi herätä. Siinä tarinassa Suomi on varmaan irtisanonut pohjoismaisen passivapaussopimuksen ja vaatii kaikista maista tulevilta passin ja joissain tapauksissa viisumin. Ruotsin-vastaista rajaa vartioidaan ainakin yhtä tarkasti ja yhtä hyvin aseistettuna kuin Venäjän-vastaista rajaa. Olisko rajalla myös aita, semmoinen kuin iipoilla?

vieras kirjoitti...

Jos tässä tarinassa Suomella on ankallismielinen eduskunta ja hallitus, niin se voisi lahjoittaa Ruotsin emiraatille Suomessa vielä olevat arabit, afgaanit ja somalit tms. muut muhamettilaiset. Kurdeille voisi tarjota vaihtoehdoiksi mennä noiden mukana Ruotsiin tai sitten Kurdistaniin rakentamaan kotiseutuaan mieleisekseen.

Houkutteli kuvitella että tämän tarinan Suomi onkin sillä Suunnanmuutos-aikajanalla ja minkälaiseksi muodostuu Ruotsin ja Suomen suhteet. Alkaako Suomi evakuoida ruotsinsuomalaisia ja vielä hengissä olevia ruotsinjuutalaisia Suomeen? Jos olisin Suomen pääministeri tai edes sisäministeri niin laatisin tai teettäisin suunnitelman siitä. Israel on pikaista poistumista ajatellen melko kaukana joten ehkä olisi helpompi evakuoida ensin Suomeen ja katsoa asettuuko aloilleen vai haluaako jatkaa johonkin.

Miten tässä tarinassa tuumaillaan ja toimitaan Tanskassa, Norjassa, Puolassa ja Baltiassa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras. Kyllähän Suunnanmuutos-tarina on vain kaunis aikuisten satu ja ainakaan Suomessa ei siihen suuntaan olla menossa. Ja jos rupean vastailemaan noihin kaikkiin kysymyksiin niin silloinhan minä joudun täällä kommenttiosiossa tuplaamaan koko jutun joten jätetään lukijan mielikuvituksen varaan. Kiitos syyskuun kissistä.

Anonyymi kirjoitti...

Suomi-media myös boikotissa.

Joppos123 kirjoitti...

Tämä lienee oikeampi paikka syöstä nettiin tämän päivän "Mykkäsen" aiheuttama vitutus ja ihmettely kuin uusin blogi.
Mykkänen on päättänyt ettei aio lähteä viemään eteenpäin lakiesitystä kaksoiskansalaisten pääsyn estämisestä sisäministetiön alaisiin virkoihin. Perusteluna oli klo viiden uutisissa Ruotsinsuomalaisten edut, siis mitä vittua oikeasti?
Jatkossakin kuulemma turvallisuusselvitys riittää virkoihin pääsyyn vaikkapa tulliin tai rajavartiolaitokseen.
Rajan osalta voisin todeta, että rajavartiolaitos liitetään Puolustusvoimiin aika varhaisessa vaiheessa mahdollista konfliktia.
Vaikka Niinistö jatkaakin Puolushallinnon osalta lakialoitteen läpiviemistä niin Rajavartiolaitoksen kautta voidaankin joskus olla seuraavanlaisessa tilanteessa:
PV:n pääsotaharjoituksessa koeponnistetaan vaikkapa Maavoimien esikunnassa ( kuten jokainen vuosi tehdään) sodanajan kovia suunnitelmia Venäjän hyökkäyksen varalta ja samassa tilassa istuu rajan asettama yhteysupseeri joka onkin Venäjän kansalainen.
Voiko edes se kuuluisa absurdistan keksiä idioottimaisempaa kuviota, tämä voi tosin hyvinkin olla tulevaisuudessa totta.
Veikkaan, että Niinistönkin esitys ammutaan alas ja jatkossa myös upseerien virat ovat auki kaikille kaksoiskansalaisille kunhan suppea turvallisuusselvitys on tehty.
Minulle on useamman kerran tehty suppea (uusitaan kahden vuoden välein) ja NATO kuvioihin NATO:n vaatimusten mukainen laaja selvitys.
Kaksoiskansalaisille tehtänee vain suppea ja se ei ihan hirveästi mitään selvitä.
Miten helvetin ulapalla meidän päättäjät ihna aidon oikeasti on? Eikö ne perkeleen velttokullit ymmärrä vai välitä siitä, että tällaiset päätökset maksavat kansalaistemme verta jos tulee tosi paikka eteen.
Kysymys on jo maanpetturuudesta, sillä on tasan varmaa, että ryssä yrittää saada kansalaisiaan kaikkiin mahdollisiin paikkoihin mihin me ne päästämme, vaikkapa hävittäjälentäjiksi.
Perkele sentään kun ottaa päähän.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja joppos 123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Täsmennätkö?

joppos 123: Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Turvallisuus ja maanpuolustus ovat turvallisuus- ja maanpuolustuskysymyksiä. Eivät vihervasemmistolaisten määrittelemiä ihmisoikeuskysymyksiä.