keskiviikko 5. syyskuuta 2018

YKSI PALE KYSYMYS VAAN


Eli tekemättömät lööpit

Sehän on selvää että kansallismielisistä ihmisistä tykätään tehdä totuuteen tai lähinnä oletukseen perustuvia laajoja mediaskandaaleja joita sitten helposti seuraa suuria uskontunnustuksen, rock-konsertin ja yleisen hysterian sekoituksia joita myös rasisminvastaisiksi mielenilmauksiksi kutsutaan. Hyvänä esimerkkinä case Olli Immonen. Immonen nähtiin erään patsaan luona valokuvassa jossa oli myös SVL:n jäseniä tapahtumassa joka ei liittynyt mitenkään kyseiseen järjestöön. Sitten Immonen vielä kirjoitti facebookiin postauksen jonka mukaan monikultturismi on murskattava. Seurauksena hysteria ja sen tason medialynkkaus että pitele ja varjele.

Mietitäänpä tilannetta että Immonen taikka kuka tahansa muu kansallismielinen olisi todistetusti – valokuvia myöten – hengaillut murhaajan kanssa. Vieläpä kahden eri murhaajan kanssa eri kerroilla. Medialynkkaus olisi mennyt kolmanteen potenssiin ja perussuomalaisia puolueena oltaisiin vaadittu irtisanoutumaan asioista a, b, c, d & from here to eternity ja perussuomalaisten liian vähäinen anteeksipyyntö (oikea olisi tietysti ollut se, että ihokkaitten repimisen jälkeen ammuttaisiin pistoolilla kämmenestä läpi) olisi selvä todiste että persut ovat tätä-ismiä, tota-ismiä sekä muitakin pitkiä, rumia ja karvaisia sanoja. Asian tiimoilta pidettäisiin Helsingin Senaatintorilla ainakin 50.000:n ihmisen niin ihanan loukkaantunut hurmostilaisuus.Vaan mikäs on tilanne silloin kun punavihreän valtamediamme kestosuosikki eli wanna be-partisaani Paleface bongataan kahdestikin hengailemasta murhaajan kanssa? Ensiksi Puotilan vanhuksentappajan Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehsenin kanssa:Ja sitten kaksoismurhaaja Janne Ranisen kanssa:Nouseeko valtamediassa ja suvaitsevais-tiedostossa minkäänlainen meteli? No eipä nouse niin sillä kyseinen häiskä kuuluu porukkaan joka on niinqu oikeessa ilman että sen tarvitsee todistaa sitä millään tavalla. Mikäli täällä voiman pimeällä puolella asia nostetaan esille niin puolustajia ja asian merkityksettömäksi selittäjiä löytyy pilvin pimein.

Tästä Raninen-tapauksesta selitys menisi tietysti niin että kysehän on yhteistyöstä syrjäytyneitä lapsia tukevassa Voikukkalapset ry:ssä ja sehän pitää varmaankin paikkansa. Hotellin respassa ei sinänsä vaadita Palefacea sen kummemmalle tuomiolle. Ei hän ole kyseisiä rikoksia tehnyt vaikka muuten pidänkin jätkää jonkunlaisena nykyisen tyhjänpäiväisen tiedostavan egoismin arkkityyppinä.

Mutta kannattaa uusia kysymys: mikä olisi samanlainen tilanne jonkun kansallismielisen kohdalla? Olisko auttanut Voikukka-selitykset? Ei olis auttanu niin. Silloin oltais tylysti joukkorääytty että nyt ei jätkä auta selitykset.

Mehän sentään eletään ylpeästi kaksoisstandardien maassa.Kiitos WhiteHunterille vinkistä.

18 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Politics makes strange bedfellows, sanoi Charles Dudley Warner. Hän taisi perustaa sen aavistuksen verran vanhempaan ajatusrakennelmaan, jonka mukaan viholliseni vihollinen on ystäväni.
Jos kokee oman kansansa ja valtakuntansa vihattaviksi kontruktioiksi, kuten yksi ja toinenkin räppäri tuntuu tekevän julkijulistustensa perusteella, onhan loogista, että he tuntevat sielunkumppanuutta henkilöihin jotka ovat todistettavasti syyllistyneet tai ainakin tulevaisuudessa toivottavasti syyllistyvät väkivallantekoihin näitä vihattavia konstruktioita kohtaan.

Koska kansallismieliset haluavat säilyttää oman kansansa ja valtakuntansa tuleville sukupolvile, olisihan heiltä perin tuomittavaa hengailla tämän kansan ja valtakunnan hajoamisen käyteainesten kanssa.

Eikä Olli Immostakaan taidettu syyttää niinkään hänen lausumansa tosiasiallisen sisällön, eli monikulttuurisen kuplan räjäyttämisen toivomisesta, vaan siitä tahallisesti valehdellusta versiosta, että Olli olisi muka väittänyt haluavansa räjäyttää ihmisiä.

Paleface, soma Li ja sensellaiset sen sijaan voivat seurustella sellaistenkin ihmisten kanssa, jotka ovat todistetusti räjäyttäneet ihmisiä, tai ainakin valokuvassa lämmitelleet käsiään räjäytetyn ihmisen muodostamalla nuotiolla.

Sehän on vaan sellaista parempaa väkivaltaa, tai ainakin erilaista?

Anonyymi kirjoitti...

Eipä hätää, hesari teki monisivuisen säälijutun tästä tuplamurhaajasta ja vieläpä näytti kuvan jossa uhrilla oli, herranjestas, jalkapanta kun hän kuherteli tyttöystävänsä kanssa suloisissa rantamaisemissa. Haaga-Heliassa opiskelee merkantiksi ja sitten tietenkin kauppikseen. Siis jumalauta, jätkähän on kaksinkertainen palkkamurhaaja joka istuu elinkautista mutta tuolla vaan huitelee vapaalla tekemässä mitä nyt sattuu huvittamaaan eli kovasti on vähäosaisten puolella.

Sääli että hesari oli ottanut kasvokuvia, sliipatusta tukastaan ja korrektista ulkoasustaaan huolimatta kasvoistaan paistoi ennen kaikkea alentuva ylimielisyys. Istun vielä pari vuotta ja se on sitten siinä ja niille kostetaan joille on tarvis. Tuo babyface on pelottava, mutta luultavasti vain lähipiirilleen.
tira+

Lemminkäinen kirjoitti...

Räppi ja murhat vaikuttavat olevan kuin hampurilainen McDonald´ssin ruokalistassa, tai kuin paita ja perse tai kuin jalka ja hiki tai kuin lanka ja neula, tai kuin kana ja muna ja silloin voi jo ihmetellä että oliko ensin räppi vai murha vai toisinpäin. Gangstaräppärit ääntelevät huorista, manista ja huumeista ja en yhtään ihmettelisi jos gangstan/tulevan morsiamen häät menisivät jotenkin tähän tyyliin: Pappi kysyy gangstalta että haluatko sinä gangsta ottaa tämän huoran.. ja gangsta myöntymisen merkiksi ampuu lippaan tyhjäksi perintöpistoolilla ja kun pappi kysyy tulevalta morsiamelta että haluatko sinä huora.. ja morsian heiluttaa persettä myöntymisen merkiksi ja pappi sanoo lopuksi että nyt kun diili on lippaassa niin gangsta voi vetää huoraansa pari kertaa turpiin että rispekti säilyisi.

Kumitonttu kirjoitti...

Ruotsi on meitä askeleen edellä, kun Åmålin kunnanvaltuustoon pyrkii Vasemmiston listoilta muuan Osama Ramin. Häiskä julkisesti kannattaa ja Syyriassa asuessaan kuului DFLP-järjestöön. Se on terroristijärjestö, PLO:n haara. Kannattaa - kuinka muutenkaan - sosialismia, leninismiä ja terroria.

Suomessa Vasemmistoliitto homo- ja feminismitavoitteineen ei ole puhdasoppisten muslimien suosikkiliikkeeksi joten nähtäväksi jää mihin meidän terroristimme hakeutuvat. Demareita edusti se Oulun pedofiili lautamies ja Husu Hussein oli kepulainen, nyt kai demari hänkin.

Tarja Halonenhan diggaili Palefacesta joten SDP näyttää kilpailevan samoilla kalavesillä kuin Li Andersson, mutta tekee pesäeroa juuri sateenkaari-ideologian osalta.

Kyllä on sekaisin koko touhu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, tira+:lle, Lemminkäiselle ja Kumitontulle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Joo, Olli Immosen kohdalla etsittiin tohtorismiehiä levittämään sitä valehdeltua, tai ”tulkittua” versiota. Eli Åbo Akademin valtio-opin professori Kimmo Grönlund joka totesi että ”hän puhuu sodasta ja taistelusta, vihollisista, kanssataistelijoista ja sanoo, että viholliset räjähtävät miljooniksi pieniksi kappaleiksi”, vaikka Immonen kylläkin totesi että se on se kupla, kun räjähtää. Jos muuten media haluaisi materiaalia tyhmistä möläytyksistä niin vaikkapa Husu Hussein tarjoaa niitä viljalti mutta niistä vaietaan koska hänhän on kävelevä solidaarisuuspokaali.

tira+: Sinänsä puuttumatta tähän kyseiseen häiskään voi todeta, että elämme edelleenkin sellaisessa oikeuspoliittisessa järjestelmässä jossa rikoksen tekijä on itsessään yhteiskunnallisten olosuhteitten uhri. Varsinainen rikoksen uhri taas säännöllisesti unohdetaan. Hänellä ei ole merkitystä. Collateral Damage.

Lemminkäinen: Joo, ei liene mitään muuta ”musiikin” lajia johon väkivallan ja rikollisuuden ihannointi kuuluu niin olennaisesti.

Kumis: Kaiken kaikkiaan tuo on osa ilmiötä jossa puolueet aivan epätoivoisesti pyrkivät saamaan listoilleen etnisesti edistyksellisiä ihmisiä yhtään miettimättä että mitäs oikein tulikaan rekrytoitua. Kai puhdasoppiset muslimit voivat pyrkiä vasureihinkin. Vääräuskoistahan saa jymäyttää ja punavihreät oikein nauttivat siitä kun niitä jymäytetään. Paavo Arhinmäki puolestaan diggaili Steen1:stä. Kuvaa touhua oikein hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä sinne lupahallintoon:
Käsittääkseni tuolla pallinaamalla on ampuma-aseiden hallussapitolupia?
Ainakin hän on kehunut käyvänsä hirvimetsällä ja ampujana se ei onnistu ilman ampumakokeen suorittamista ja se taas ei onnistu laina-aseella,
Ohjeistuksessanne löytyy kohta jonka perusteella luvat voidaan perua sillä perusteella millaisten ihmisten kanssa kaveeraat. Eiköhän tämä tuplaus todista sen ettei pf viihdy lainkuuliaisten ihmisten seurassa vaan hakeutuu rikollisten murhamiesten pariin.
Vai eikö luvanhaltijoiden kohtelu(kaan) ole tasa-arvoista?

-Tvälups-

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Eikös PaleFeces ole pankkiirin poika?
Isu on varmaankin samassa looshissa lupa-hallinon/muiden tärkeiden pomojen kanssa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: En tiedä kyseisen häiskän aseista mutta tiedän sen että mainitsemaasi asiaa on poliisi ihan oikeasti seurannut. Ja luvathan viedään nykyisin varsin herkästi, väärinkin perustein. Aseet voi (ehkä) saada takaisin kun varautuu parin vuoden valitusprosessiin. Vaan oliskos näin, että niin lupahallinto kuin poliisi yleensäkin haistaa ns. ajan hengen.

VNV: Käsittääkseni on joo. Ilmiöhän on tuttu jo 1960-luvulta jolloin ne kovimmat taistolaiset olivat säännöllisesti hyvätuloisten akateemisten ihmisten jälkeläisiä.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Blogin aiheesta oli mielipidekirjoitus myös US:n Puheenvuorossa.
Lukekaa etenkin kommentit. Eipä tarvitse ihmetellä, miten rikolliset otetaan mielellään poliitikkojen ja nimekäiden henkilöiden kupeeseen. Heille löytyy kannattajia määrättyjen aatesuuntien edustajista. Olen aiemminkin viittonut kyseisen blogisivuston antiin ihmetellen sen ala-arvoisia kommentointiosuuksia. Viimeksi kuluneen puolen vuoden aikana loanheitto ja törkeily on muuttunut pelkäksi perseilyksi. Ajatelkaa, kyseessähän oli aiemmin kokoomuksen suuntaan kallellaan oleva julkaisu. Tai no, sehän ehkä selittääkin asian.
http://hikipedia.info/wiki/Uusi_Suomi.

Ja sitten sitä itteensä
http://outimara.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260441-samassa-kuvassa

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Veijo. Joo, kattelin tuon kirjoituksen ja ennen kaikkea niitä kommentteja ja mieleen tuli että minkälaisia ne puolustajien kommentit olisivat olleet jos kyseessä olisikin ollut joku kansallismielinen. Hikipedia muuten määritteli Uuden Suomen varsin osuvasti.

Becker kirjoitti...

Kyllähän se on nähty että nämä punikkijontterit esiintyvät mielellään jonkun aggressiivisen teeman yhteydessä, tuomion saaneiden rikollisten seurassa tai muuten vaan yrittävät olla "täältä pesee" näköisiä.

Epäilen kyllä vahvasti että jos tässä aletaan painimaan, niin käy kyllä aivan samoin kuin edellisessä ottelussa että senkka otetaan pian nenästä mutta itse matsin kesto on aika lyhytaikainen. Ja voittajakin tiedetään etukäteen.

Katsoin tuon linkin, missä Outi Mara nyt teki sen klassisen virheeen, eli alkoi väittelemään idioottien kanssa ja vajosi samalle tasolle, jonka nuo idiootit hallitsevat paljon paremmin. Käyn joskus läpi noita keskusteluja, sillä sieltä saattaa löytyä jotain mielenkiintoista, mutta suurin osa siellä notkuvista on tyhjiä hölöttäjiä jotka ovat siellä kun kukaan ei heitä jaksa kuunnella ja he kuvittelevat esiintyvänsä jollain arvostetulla foorumilla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Minä olen aikaa sitten lopettanut US:n blogien lukemisen juuri mainitsemastasi syystä. Se touhu menee siellä niin loputtomaksi jaanaamiseksi ja ne jaanaajat itse nauttivat siitä. Tässä blogissa noita jaanaajia ei ole ollut vuosiin mutta juuri niitten vuoksi mulla on moderointi päällä.

DuPont kirjoitti...

Jotenkin osui napakymppiin tämä Ykä:n viimeinen kommentti. Kaksinaismoralismi, melkoinen tauti meillä nykyisin. Enkä tarkoita ainoastaan mediaa, kyse on koko yhteiskunnasta.

Miten on mahdollista, että Palefacien yhteiskuntamalli, joka tukee väkivaltaa ja kapinointia, koetaan valtamediassa hyväksyttävämmäksi malliksi kuin se konservatiivinen tai traditionaalinen malli, jossa yhteiskuntajärjestys (ei sen rikkominen!) on ihanne?

Ei tuollainen yhteiskunta edusta kehitystä, se edustaa rappiota. Se on länsimaisten arvojen ja koko kulttuurin väheksyntää. Me/he eivät ymmärrä sitä, mitä mahdollisuuksia yhteiskunta tarjoaa meille. Niitä mahdollisuuksia olisi järkevintä hyödyntää, ei kusta niiden päälle.

Minua on monesti syytetty rasistiksi, kun julistan sitä, että kaikenlainen Afrikasta ja Lähi-idästä vaikutteita ottaminen on haitallista. Minusta meidän pitäisi ylläpitää arvojamme, joihin eurooppalaisuus ja länsimaalaisuus ovat perustuneet. Juu, vähän tiukkaa linjaa, koska arvojamme tässä juuri kyseenalaistetaan.

En halua väkivaltaa, kulttuurista konfliktia toki. Pelkään, että väkivaltaa tulee yhteiskuntiimme, koska sipilät ja orpot...

Lemminkäinen kirjoitti...

DuPont, näin on. Kulttuurit, missä kunniakäsitteet, naisen asema, lasten kasvatus, jne, niin tällaiset kulttuurit eivät korreloi demokraattisten maiden kulttuurien ja sivistyksen kanssa. Yksi sivistyksen mittari ovat vankilat. Esimerkiksi latinalaisessa Amerikassa vankilat ovat mallia (olen nähnyt tämän amerikkalaisissa teevee-ohjelmissa) katto, seinät, lattia ja hieman kidutusta päälle, kusen, paskan ja hienhajun kyllästämänä. Luulisin että kaikissa keharimaissa on samanlainen vankilastandardi. On mieletöntä edes kuvitella että keharimaiden kulttuureilla olisi jotakin annettavaa demokraattisten maiden kulttuureille. Mutta toisaalta, kun väitetään että monikulttuurisuus on rikkautta niin ehkä meidän pitäisi käsittää islamistiset terrori-iskut kulttuuria rikastavina ilmiöinä, koska ne ovat uutta ja jännää Euroopassa. Persnetto kulttuurin rikastuttaminen kuuluu myös monikulttuurisen rikkauden kirjoon.

Anonyymi kirjoitti...

Olen patriootti ja kannatan svetsiläismallista suoraa demokratiaa, mutta kun lukee kommentteja esmes usarista tulee toisiin aatoksiin. Ei noille idiooteille voi mitään päätösvaltaa antaa. Mutta toisaalta, meitä on sentään viitisen miljoonaa, kantasuomalaista siis, niin toivoa sopii että nuo kommentti-idiootit ovat vain pieni vähemmistö jossa tyhjät tynnyrit kolisevat eniten.

Joppos123 kirjoitti...

Aika metkaa, Turussa teurastetaan kaksi naista, Saksassa rahaa nostava sälli. Mitä tekevät suvaitsevaiset? Järjestävät pakkanaalin missä vastustetaan rasismia, siis ihan oikeasti. Mitä helvetin tekemistä rasisminvastustelulla on noiden murhien kanssa? Kehareitahan noi koko porukka on. Ei voi ymmärtää.

Anonyymi kirjoitti...

“En halua väkivaltaa, kulttuurista konfliktia toki. Pelkään, että väkivaltaa tulee yhteiskuntiimme, koska sipilät ja orpot…”

Tämä nimenomaan on todellinen vaara, mitä suvaitsevaiset eivät ymmärrä. Väkivaltaa saattaa ilmetä lähiaikoinakin, mutta suurin uhka on kauempana tulevaisuudessa. Muutaman kymmenen vuoden kuluttua kaikki nykyajan suvaitsevaiset ovat kuolleet ja päätöksiä tekevät uudet sukupolvet. Suvaitsevaiset luulevat, että nämä sukupolvet perivät heidän moraalinsa, mutta siinä he ovat luultavasti väärässä. Jos ilmeistä uhkaa ei ole, meidän nykyinen moraalimme on helppo hyväksyä. Mikäli tulevat sukupolvet syntyvät yhteiskuntaan, missä heidän turvallisuutensa on jatkuvasti uhattuna, he omaksuvat väistämättä uudenlaisen moraalin. Se saattaa sallia maahanmuuttajien ja heidän jälkeläistensä tuhoamisen estoitta. Jos kova laitetaan kovaa vastaan, muslimit eivät kykene kantaväestöä voittamaan. Pelkään, että tuloksena on suunnaton verenvuodatus. Onneksi en ole sitä näkemässä.

Toinen professori

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys DuPontille, Lemminkäiselle, Anolle, joppos 123:lle ja Toiselle professorille & kiitos kommenteistanne.

DuPont, Lemminkäinen ja Toinen professori: Erittäin hyviä näkemyksiä jotka ovat vähänkin ajattelevalle ihmiselle itsestään selvyyksiä. Ainakin tulisi olla. Itse näen – asiaan liittyen – että maassamme on vastakkain kakunleipojien kulttuuri (se vanha konservatiivinen kulttuuri, jolla Suomi saatiin hyvään kuntoon) ja kakunjakajien kulttuuri joka ei ymmärrä, että kakku on ensin leivottava jotta se voidaan jakaa eikä se myöskään ymmärrä, että kakun koko ei ole rajaton. Jos mietitään tilannetta että Suomessa on 500.000 ei-suomalaista kakusta riippuvaista ja sitten valtiolta aukeaa perse, niin mitäs tapahtuu? Tyytyvätkö ne tilanteeseen? Ja joka tapauksessa olemme jossain vaiheessa tilanteessa jonka Toinen professori ennusti.

Ano: Luulen, että kyse on nimenomaan niistä tyhjistä tynnyreistä jotka ruokkivat egoaan ulkoa opetellulla suvaitsevaisuudellaan. Meinaan, jos ajatellaan suoran demokratian Sveitsiä niin ei siellä hommat ihan pyllylleen mene.

joppos 123: Jep. Suomeenhan tuo pelleily on tullut Ruotsista jossa jo vuosikaudet on ollut vakio että kun tuontitavara tarjoaa joukolla väkivaltaista ullatusseksiä niin seuraavana päivänä pidetään hysteerinen rasisminvastainen mielenosoitus. Uhrista ei ole niin suurta lukua. Elämme sairaita, kovin sairaita aikoja. Jos ihminen vaatii turvallisuutta, niin hän onkin natsi.