torstai 20. syyskuuta 2018

ANTERO LÄRVÄNEN JA TOKSINEN FEMINISMI


- Hyvää päivää, hyvät kuuntelijat. Täällä Antero Lärvänen täältä Huitsinnevadan paikallisradion lähetyksestä Pinnanmaan maakunnan pääkaupungista Hömpstadista. Käsittelemme tässä lähetyksessämme nykyistä – nimenomaan feministien käyttämää – suosikkitermiä ”toksinen maskuliinisuus”. Kuuntelijamme ovat nimittäin lähestyneet huolestuneina toimitusta asian tiimoilta ja olleet epätietoisia. Toksinenhan tarkoittaa myrkkyä ja kuuntelijamme ovat syystä olleet huolissaan siitä että onko miesten keskuudessa mahdollisesti leviämässä jonkunlainen vakava verenmyrkytystila? Asiasta kertoo tarkemmin meille vieraamme Hömpstadin vähänköehkäopistollisen keskussairaalan ylempi aivoräätäli Veikko Vopakki. Veikko, tervetuloa tähän suoraan lähetykseen.

- Kiitos, Antero ja lämpimimmät terveiset kaikille mainioille pinnanmaalaisille kuuntelijoille. Minullahan onkin useampi vuosi siitä kun olen ollut viimeksi tässä Huitsinnevadan paikallisradion lähetyksessä. Kuuntelen kyllä kanavaa säännöllisesti. Oikeastaan en paljon mitään muuta kuuntelekaan.

- Veikko, osaatko selittää että mitä oikeastaan tarkoittaa tämä toksinen maskuliinisuus?

- No jaa, sehän on näitä väen väkisin keksittyjä termejä joita feministit rakastavat ja joita ne keksivät aina lisää kun aikaisemmat on röhönaurettu nurin. Termi liittyy maskuliinisuuden ylikorostamiseen ja väkivaltaan. Erityisesti naisiin kohdistuvaan väkivaltaan. Islamilaisissa kulttuureissa sitä kyllä löytyy yllin kyllin mutta länsimaiset knääkät eivät halua keskittyä siihen. Itse asiassa ne ignoroivat koko asian ja väittävät samalla että joku Handmaid´s Tale on dokumentti joka todistaa nimenomaan länsimaisen toksisen maskuliinisuuden olemassaolon. Mikä tietoinen ajatushupsis on tietysti yksi aikamme suuria paradokseja. Mutta jos puhutaan länsimaista niin koko termin lähtökohta on väärä ja keinotekoinen. Kyse on tavallaan siitä että sokea selittää värejä näkevälle kuvitellen ymmärtävänsä ne. Ei kyse ole siitä, mitä on toksinen maskuliinisuus vaan siitä, ketkä sitä termiä käyttävät. Ja nehän ovat naisia jotka itse kärsivät toksisesta feminismistä.

- Voiko tätä toksista feminismiä puolestaan jotenkin määritellä?

- No johan nyt toki. Kemiallisesti voi määritellä että kyseinen henkilö on negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali. Lisäksi olemme saaneet tutkimuksissamme selville että toksinen feminismi aiheuttaa osittaista kasvolihasten halvaantumista.

- Kuinka tuo osittainen kasvolihasten halvaantuminen vaikuttaa taudista kärsivään uhriin?

- Pääosin siten, että se tekee hymyilyn mahdottomaksi. Ootas hetki, minä kaivan pari esimerkkiä. Joo, tossa on aika hyvä:- Ja ootas… hjuu… tossa on aika kuvaava myös. Täydellinen suupielten yläpuolisten lihasten lamaantuminen:


- Tuo osittainen kasvohalvaus muuten on varsin tarttuvaa sillä toksisesta feminismistä kärsivän perusvittuuntuneen ihmisen ympärillä hyvin harvoja hymyilyttää ja jos hymyilyttää niin viimeistään siitä hymystä seuraava joukkorääkyminen vie hymyn äkkiä pyllyyn. Yhteiskunnallisesti voi taas todeta, että kyseinen nainen, naisoletettu, henkilöoletettu, eksistenssioletettu tai mitä hyvänsä termiä hän vallitsevan muodin mukaan itsestään käyttääkään on liian varakkaaksi tulleen yhteiskunnan vahingossa syntynyt oheistuote joka on yhteiskuntamme kannalta täysin turha ja tarpeeton olento joka pyrkii tekemään edustamastaan nollasta välttämättömän ykkösen jonka itseisarvoa ei saa kiistää. Tavallaan syöpä joka väittää kropalle että kroppa tarvitsee syöpää elääkseen. Ja väittää sen vielä niin aggressiivisesti että osa kropasta uskoo sen.

- Eli voiko siis sanoa niin, että toksisesta feminismistä kärsivä henkilö kehittää korviensa välissä – nimenomaan länsimaisen – kuvitelman toksisesta maskuliinisuudesta vain tehdäkseen itsestään yhteiskunnalle näennäisen tarpeellisen? Välttämättömänkin ehkä? Tai ainakin sellaisen jonka verovaroilla palkkaaminen tulee mieltää välttämättömäksi vaikkei kyseisellä henkilöoletetulla mitään missään tekisikään? Biodynaamista parsaahan se syö meinaan ammatti- ja tapafeministikin.

- Juuri näin voi sanoa. Yksikään toksisesta feminismistä kärsivä henkilö ei ole nettoveronmaksaja eikä myöskään infrastruktuuria ylläpitävä yksilö. He ovat elättejä jotka tietenkin yrittävät ylläpitää ansiotonta arvonnousuaan. Tilannetta voisi verrata siihen että entisaikojen kylähulluista olisi tehty kyläpäälliköitä.

- Ja juuri siksi he vihaavat ns. toksisesta maskuliinisuudesta kärsiviä miehiä?

- Pitää paikkansa, mutta tulee muistaa että kyseiset miehet, joihin kuulun minä, kuulut sinä, kuuluu Hösse, kuuluu Pertta sekä niin kovin moni muu eivät millään muotoa kärsi toksiseksi väitetystä olotilastaan. Ei terveestä normaaliolotilasta kukaan kärsi. Siinä vaan eletään ja voidaan hyvin. Ei tervettä tarvitse hoitaa.

- Alan pikku hiljaa hoksaamaan sen, mistä toksisessa maskuliinisuudessa – joka on pelkkä hokema –  ja ennen kaikkea toksisessa feminismissä – joka on taas valitettavaa vallitsevaa todellisuutta – on kysymys. Tarpeeton pyrkii tekemään itsestään tarpeellisen joukkorääkymisella kun ei muuhunkaan pysty eikä kukaan uskalla sanoa että keisarinnalla on paljas perse.

- Alat varmaankin hoksaamaan. Järkevä ja asiallinen mies ilman toksisuutta kun olet. Kyseessä on se tilanne, että tätä yhteiskuntaa ylläpitävät miehet – ja muuten naisetkin – eivät ota millään muotoa vakavasti toksisesta feminismistä kärsivien akkojen kotkotuksia. Ja sekös niitä vituttaa. Se on oikeastaan asian ydin. Niitten on mahdotonta tajuta että vakavasti ottaminen, arvostus ja kunnioitus ovat asioita jotka ansaitaan eikä niitä saa ruikuttamalla eikä rääkymällä. Ns. virallisessa Suomessa ja erityisesti valtamediassa kyseiset tättähäärät ovat sinänsä saaneet totaalisen ylikorostetun aseman jota ne eivät ansaitse ja sen menettämisen pelko on totta kai suuri. Mitäs ne meinaan tekisivät jos sen asemansa menettäisivät? Menisivät töihin? Mihin töihin? Mitä ne tekisivät? Ja missä? Kuka niitä haluaisi palkata?

- Mutta voiko toksisesta feminismistä parantua?

- Ei voi. Sillä se ei itsessään ole sairaus, vaan suuremman yhteiskunnallisen sairauden oire. Eli utopistisen aivohalvauksen joka vie ihmisen ajattelukyvyn ja korvaa sen hokemilla ja iskulauseilla. Ei oiretta kannata hoitaa ellei hoida itse sairautta.

- Mikä olisi sitten lääke tähän yhteiskunnalliseen sairauteen?

- No tietenkin se, jota toksisesta feminismistä kärsivät nimittävät toksiseksi maskuliinisuudeksi. Ja lääkkeenä on hyvä myös toksiseen maskuliinisuuteen liittyvä huumori. Kas kun niin utopistinen aivohalvaus kuin toksinen feminismi edustavat totalitarismia ja totalitarismihan vihaa huumoria.

- Eli ei muuta kuin hyvät huonot vitsit mahdollisimman suureen levitykseen. Tyyliin että kun vittuilun ottaa pois niin jäljelle ei jää kuin välimerkit. Sanotaan porukalla ruma sana niin kuin se on, paremman tulevaisuuden puolesta. Ylempi aivoräätäli Veikko Vopakki, kiitän teitä haastattelustanne. Täällä Antero Lärvänen, Huitsinnevadan paikallisradio. Siirto rutioon.

- Ja täällä Huitsinnevadan paikallisration rutio. Tarjoamme seuraavaksi musiikillista toksista maskuliinisuutta oikein roppakaupalla. Vuorossa laulu- ja soitinyhtye Motörhead ja kappale Ace Of Spades:

*


Kiitos Jaska Brownille kemiallisesta avusta.

Ja tässä Veikko Vopakin aikaisempia tutkimuksia.

24 kommenttia:

Strix Senex kirjoitti...

"Mikä olisi sitten lääke tähän yhteiskunnalliseen sairauteen?"

Viimeisimpien tietojen mukaan siedätyshoito toimii joissakin tapauksissa. Käytännössä tämä toteuttaan sijoittamalla toksista feminismiä poteva henkilö 1/2 - 1 vuoden jaksoksi taleban-yhteisöön. Hoidolla on todettu olevan parantava vaikutus suhteellisuudentajuun. Hoito on vielä tutkimusvaiheessa, koska sillä on todettu olevan joissakin tapauksissa vakaviakin sivuvaikutuksia

Juha Kivela kirjoitti...

Kiitos Huitsinnevadan paikallisradion tuiki tarpeelliselle lähetykselle aiheesta toksinen maskuliinisuus ja - feminiinisyys. Tarpeelliseksi ja tärkeäksi tämän katsauksen tekikin jo eilinen valtakuntamme utopiavälityksen ykkösoperaattori Yleisradio, joka julkaisi artikkelin aiheella, "Poikien pitäisi pystyä ottamaan haltuun tyttömäisiä ominaisuuksia, koska niitä tarvitaan elämässä".

Artikkeli kaiketi lähinnä oli kirjoitettu, koska pojista tahdotaan tehdä tyttöjä, jotta tytöt voivat sen jälkeen saada poikien ammatit "miehitettyä" itselleen, kuten artikkelissa taidettiin viitata siihen tosi asiaan, että miehet nyt vaan luonnostaan ovat johtajia... ;)

Ihan katsomalla tätä viime vuosien kehitystä valtakuntamme utopiassa näyttää käyneen niin, että Kantasuomalaisista pojista tahdotaan tehdä neitejä, jotta he olisivat paremmin kontrolloitavissa ja talouspoliittinen eliitti pääsisi paremmin toteuttamaan Suomen Tuhoa ja Utopiansa rakentelua.

Samalla kuitenkin talouspoliittinen eliitti tuottaa jatkuvana kiihtyvänä virtana "toisella tavalla toksisesti maskuliinisia" Kalifaatin sotilaita Suomeen, jotka näyttävät varsin sujuvasti ottavan kantasuomalaiset naiset omiksi synnytysautomaateikseen. Tähänhän toksinen feminiinisyys eritoten myös pyrkii.

Huumori pelastaa monesti tilanteen - ja siihen kykenee vain ja ainoastaan se aito ja alkuperäinen toksisesti maskuliininen Kantasuomalainen mies, joten nautitaan vaan äijät ja ukot tästä luonnonvarastamme! :)

WhiteHunter kirjoitti...

Ei voi kuin ihailla tuota sinun verbaalista lahjakkuutta.
Jos joku henkilöoletettu lukee tuon, niin se voi todeta että jos tuosta poistaa vittuilun, niin jää jäljelle pilkut ja pisteet.
Tuo oli loistava kirjoitus, siitä jäi hyvälle mielelle.

Anonyymi kirjoitti...

Porissa pari vuotta sitten afgaanilta löytyi vielä osin toksista maskuliinisuutta,mutta nyt irakilainen pärjäsi pelkästään mekaanisella.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Soini: "Olen katolinen kristitty" https://yle.fi/uutiset/3-1041387

Antero Lärvänen ja me: "Olen maskuliini, isänmaallinen sellainen. Huumorintajua moitiskelevat".

Kaverini aikoinaan totesi: "Vielä koittaa aika, jolloin rumat miehet tulevat muotiin".
No, koittais ees aika jolloin miehet taas tulevat muotiin.

Mitähän sanoisi Aalto? "Kehonrakennus ja kehon äärimmilleen viedyt voimainponnistukset vaativat täyspäiväisen henkisen antautumisen."

KKi kirjoitti...

OLetteko muuten huomanneet tietyn vuorottelun tässä alaleuan joukko väpätyksessä? Aina kun yhteiskuntataiteilijat kyllästyvät etnisten entiteettien erinomaisuuden ihailuun alkaa persvakoäijille vittuilu, femnismin syöttäminen ja homo-/lbqtdiidyyfiuhypetys.

Nyt taitaa tapetilla olla jokin poikatutkimus. Siinä nyt sitten kauhistelevat kun poijjat perkule tuppaavat olemaan poikia ja tyttömäisiä poikia kiustaan. Tämähän ei käy. Siksipä poikalapset pitää pukea pinkkiin. Jotenkin näin ymmärsin.

Sekin on kuulemma ongelma, että paperimies saa parempaa palkkaa kuin lastenkodintäti. Johtuskohan jotenkin siitä, että sen paperiukon työllä maksetaan sen tädin palkka, ei toisin päin.
Ja mikään ei estä pimuja alkamata paperihenkilöksi, insinööriksi tai vaikka liikennelentäjäksi.

Joppos123 kirjoitti...

Feministit ja viehrvasemmistolaisethan haluavat "kuohia" valkoisen sianlihaa nautiskelevan miehen ja tehdä maasta "noutopihan" afrikan ja arabian karvakäsille.
Saas nähdä onko femmarit, antifat sun muut viherpunikit jo rasvaamassa marssibuutsejaan rasimin vastaiseen mellakkaan Porissa kun yksi heidän lemmikeistään taas ahdistustaan potien tappoi naisen.
Jos kantikset olisivat tappaneet vuoden 2015 invaasion jälkeen edes yhden "sotaa ja vainoa" paenneen geelipään niin valtiovaltaa myöten olisi käynnissä perkeleellinen joukkorääkyminen.
Näinkun ei ole käynyt niin huomio kohdistettiin lakana päällä vokin edessä koheltaneeseen pikkuhumalassa olleeseen hemmoon ja hengestään päässeeseen narkkiin.
Se, että Suomalaisia tapetaan, pahoinpidellään ja raiskataan kuin liukuhihnalla on vaan uusi normaali ja yksittäistapaus, vaikka poliisi taisi pari päivää sitten julkaista taas tiedon jonka mukaan esim ahdistelut ovat jälleen nousseet 30 pinnaa.
Eurooppa on Merkelin johdolla psykoosissa ja täysin kynnetön puolustamaan itseään ja muslimit sun muut keharit haistavat heikkouden.
Pahoin pelkään, että jollain aikajanalla puheet on puhuttu ja nykyinen käsien päällä istuskelu joudutaan korvaamaan sillä viimeisellä vaihtoehdolla.
Uskoisin, että tältäkin mantereelta löytyy vielä ihmisiä jotka haluavat taistella olemassaolonsa puolesta, femakot eivätkä heidän pimpsankipeät kellokkaansa siihen sakkiin kuulu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille, Juha Kivelälle, WhiteHunterille, Anolle, Veijo Hoikalle, KKi:lle ja joppos 123:lle & kiitos kommenteistanne.

Strix Senex: Joo, hoito on toimiva mutta sen riskinä on tämä Pippa Bacca-oireyhtymä.

Juha: Toi Ylen juttu kuvaa sitä systeemiä johon minä olen perinpohjin kyrpiintynyt. Joutoämmät selittävät ja lässyttävät miehen haluamaansa uuteen uskoon eikä valtaeliittikään uskalla sanoa mitään vaikka tajuaa että feministinen mopo on lähtenyt lapasesta jo aikaa sitten. Ennen kaikkea se ei tyydy mihinkään saavuttamaansa vaan se vaatii aina lisää.

WhiteHunter: Kiitokset. Sanoisin, että meillä tavallisilla raappahousuäijillä on perusteltu oikeus vittuilla takaisin sillä yhteiskunta itsessään vittuilee meille jatkuvasti.

Ano: Joo… yksittäistapaus… niin kuin kaikki muutkin… hajaantukaa… täällä ei ole mitään nähtävää…

Veijo: Jep, meinaan ilman miehiä (ja tietysti tuikitarpeellisia naisia) tää yhteiskunta halvaantuisi. Eikös se Touko muuten kehuskellut nostaneensa inttiaikana lihasmassaansa kolmekymmentä kiloa. Mihin alan asiantuntijat totesivat että no can do.

KKi: Kyllä, tällainen ikiliikkuja on olemassa. Samanlainen kuin haittamaahanmuutossa. Tarvitaan työvoimaa > huomataan, ettei mitään osaamattomalle työvoimalle ole tarvetta > työvoima muuttuu velvollisuudeksi > työvoima perseilee, joten ei puhuta velvollisuudesta vaan siitä että tarvitaan työvoimaa jne. Minä arvostan suuresti hoitoalan naisia mutta tosiasiahan on että paperimies elättää niin heidät kuin minutkin.

joppos 123: Saattaapi hyvinniin olla että tuo kyseinen mellakka on tulossa. Nehän ovat lähinnä hämäysmellakoita/mielenosoituksia joilla pyritään häivyttämään se, mitä oikeastaan tapahtui. Eurooppa (siis läntinen) on psykoosissa ja demografian myötä ylittänyt sen rajan että asia voisi korjaantua siisteillä hallinnollisilla päätöksillä. Libanon-kynnys lähestyy.

Lemminkäinen kirjoitti...

Toksisen feministin päiväkirjasta: Kamalaa, kuinka rasistinen maa Ruotsi on. Arabi-Hassanin piti ostaa matto Rustassa Malmössa ja ilkeä poliisi rouvineen tuli heti haukkumaan Hassania auton virheellisestä pysäköinnistä. Eikö poliisi rouvineen tiennyt että Hassan pelkästään opetteli laajennettua liikenneymmärtämistä! Herkkämielinen Hassan loukkaantui vihamielisestä käyttäytymisestä ja sanoi oikeutetussa kiihtymistilassaan että: Sinä ruotsalainen vittu ja huora, minä nussin sinua ja lapsiasi. Ja eikö poliisin rouva, mikä lie heterolumppu, ymmärtänyt, että hän loukkasi Hassanin syvimpiä tunteita kun hän aukaisi suunsa kun miehet keskustelevat! Hassan kertoi rouvalle että heidän kulttuurissaan naiset pitävät turpansa kiinni kun miehet ovat äänessä ja rouva sylkäisi Hassania niskaan ja Hassan vastaavasti sylkäisi rouvaa kaksi kertaa kasvoihin. Mikä sivistymätön valkoinen heterolumppu, ihan oksettaa. Poliisi-inhotus kävi vielä käsiksi Hassaniin ja Hassanin oli pakko kivittää poliisia. Yksi kivistä osui poliisia niskaan ja poliisi otti myös kiven käteensä (muka itsepuolustukseksi) ja sanoi että nyt Hassan on pidätetty. Hassan miehekkäästi hyppäsi autoon ja ajoi pois mutta sitten hän ajoikin takaisin ja näytti uhkaavasti pistoolia poliisi-inhotusta ja hänen rouvaansa kohtaan ja hetken kuluttua Hassan alkoi kivityksen uudestaan. Paikalle tuli kohta muitakin poliiseja ja he löysivät paikalta poistuneen, kaltoin kohdellun Hassanin myöhemmin. Myöhemmin tuli ilmi että pistooli oli ilmapistooli ja tässäkin Ruotsi näyttää rasistisuutensa, että Hassanin on oltava vaarallisessa ja rasistisessa Ruotsissa ilman oikeaa pistoolia. Eikö Hassanille anneta tarpeeksi rahaa että hän voisi taata turvallisuutensa ja ostaa oikean pistoolin kun kaiken maailman inhotukset hyppivät hänen silmilleen ja uhkaavat häntä! Ihan sikamaisen kamala maa tuo Ruotsi. (Fria Tiderissä on artikkeli: "Hassans dåliga dag: Drog pistol.." Hassan ei ole artikkelin henkilön oikea nimi).

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lemminkäinen. Vaan olipa Hassanilla paha päivä. Laitetaan tuo linkkikin vielä:

http://www.friatider.se/hassans-d-liga-dag-drog-pistol-mot-polisman-och-hotade-knulla-polisfruns-barn-inne-p-rusta

Anonyymi kirjoitti...

No niin, nyt päästiin itse asiaan. Näin näppituntumalla sanoen suurin osa näistä überfeministeistä ovat ulkonäöltänsä, no haastavia ja normimiehen silmissä erektiota huomattavasti vähentäviä. Nenärengas kuten sonnilla, älyttömän kirkkaat hiusvärjäykset kaikissa sateenkaaren väreissä, huomattava ylipaino ja sanavarasto koostuu sukupuolielinten rahvaanomaisista ilmauksista.

Ja Ykä olikin löytänyt oikein malliesimerkin e.m. naisyksilöstä eli legendaarinen Chanty Binx a.k.a. Big red, kun tuon daamin yleistä habitusta katselee ja kielenkäyttöä, ei ihan heti tule petipuuhat mieleen. Ehkä eräät überfeministit ovatkin noin kärttyisiä, koska he eivät ole saaneet pitkiin aikoihin kunnon panoa?

Ja syy siíhen löytyy peiliin katsomalla. Onneksi on vielä ns. normijärjellä varustettuja naisia olemassa ettei tarvitse homoksi alkaa. Kaikista eniten inhoan tekopyhyyttä & kaksoisstandardeja, ja sitähän näiltä überfeministeiltä löytyy. Kuten tuon linkin kuvateksti ironisesti toteaakin "porn is oppressive to women", ja silti arvon daami on ottanut itsestänsä paljastavia kuvia. Niinpä niin, taidankin tästä lähteä virkkaamaan vaaleanpunaisen pimppahatun, laitan sen päähäni (eli sananmukaisesti vedän v*tun päähäni) ja lähden johonkin miekkariin osoittamaan pahaa oloani? Tosin, olen vasuri ja ala-asteajoiltani muistan kun opettaja koitti opettaa mua virkkaamaan => Victor Mike eli v*tuiks meni.

Tämä meemi osuu ns. häränsilmään eli napakymppiin.

Ei mulla muuta...


- Soomepois Eestist -

Becker kirjoitti...

Arabi-Hassanit ja muut Ahmedit ja Muhammedit ovat herkkähipiäistä kansaa. Niille ei vääräuskoisen passa mennä jakelemaan neuvoja saatika vielä kehoittelemaan. Nykyjään ne matkustelevat kunnllisissa ilman lipun näyttöä, ts. ilmaiseksi kun matkaan oikeuttavan dokumentin esittämisen vaatiminen katsotaan rasismiksi. Vääräuskoiset luonnollisesti maksavat koko lystin ja vielä maksavat matkasta.

Eri kulttuureissa on jo vuosituhansien ajan ollut selvillä mikä on mies ja mikä on nainen. Näin syntynyt lapsia ja ihmiskunta on kasvanut ja jatkanut olemassaoloaan ilman sen suurempia ongelmia eri sukupuolten välisistä rooleista.
Mutta sitten on Absurdistanissa hiljakkoin havaittu että sukupuolia onkin lähemmä kolmekymmentä ja suurimmalla osalla suvunjatkamiskyky on kyseenalainen. Eräiden muiden kulttuurien edustajat eivät ole yhtä tietoisia tästä sukupuolten kirjosta, joten heitä sitten ramppaa jätesäkin perässä puolisen tusinaa autuaan tietämättöminä koko HBTQLTITITYY kulttuurista. Pride-iloittelussa kyhnäävät nykyjään lähes kaikki, mutta islamin edustajat sieltä näyttävät puuttuvan. Hierovat käsiään pimennossa ja nauttivat kansan rappiosta odottaen milloin kypsä Sverige tippuu käteen, kuin omena puusta.

Huomasin että Suomessa on ollut jotkut kotouttamispäivät. Joku viranhaltija oli todennut että kotouttaminen ei ole onnistunut siinä tahdissa kun oltiin oletettu.
Mä olisin voinut kyllä jo heti alun alkaen kertoa että se ei ole onnistunut missään muuallakaan eikä tule onnistumaan koska muslimieilla ei ole pienintäkään aikomusta kotoutua. He kyllä tanssivat piirileikkejä ja tavaavat aapista ihan vaan tyhmän tsuhnan mieliksi kun tietävät näin saavat apetta pöytään ja euroja taskuun.
Muslimien tarkoitus pitkällä tähtäimellä on kotouttaa vääräuskoiset heihin ja vaikutta kyllä siltä että kyseinen strategia on onnistumassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Soomepois: Jaa… että tasa-arvoa ja römpsäkuvia… minä en muuten sinänsä noihin ulkonäköseikkoihin yleensä pahemmin puutu mutta näitten toksisten feministien kohdalla voi näin tehdä koska niillä itsensä rumentaminen on jo itseisarvo. Sen vuoksi ajattelinkin julkaista vuoden vaihteessa Hotelli Yrjöperskeleen vuosikalenterin vuodelle 2019 aiheesta ”Feminismi: ennen ja jälkeen”. Ja toi meemi osui ja upotti.

Becker: Juu eikös se ilmaiseksi matkusteleminen julkisissa siellä Ruotsissa ala olla jo etnisesti edistyksellinen itsestäänselvyys? Ja eikös niitä useita sukupuolia ole jo useamman sataa? Huvittavaa vaan on että nää ns. transhenkilöt ovat pääosin naisia jotka valittavat kuukautiskivuistaan. En muuten oikeastaan syytä muslimeja. Eivät ne typeryksiä ole. Me ollaan. Tosin ovat muslimitkin, loppulaskussa sillä ne aikanaan tulevat ampumaan niitä ruokkivan lehmän. Ja ihmettelevät sitten että mihin se taikaseinän huoltomies katosi. Tuliko se piru vie ammuttua?

LW kirjoitti...

Kun Becker mainitsi tuosta herrauskonnon edustajien liputta matkustamisesta, niin kerronpa anekdootin siitä kerrasta, kun sain todistaa Nuorison hieman nolosti loppunutta hillumisyritystä lähijunassa.

Totta puhuen en ole aivan varma, mistä se alkoi. Mitään erityistä äbäläwäbälää ei vaunun toisesta päästä kuulunut, eikä lippuja tarkastettu jokaiselta. Mikä ongelma sitten olikin, etuoikeutettuun väestöön kuuluva nainen huomautti siitä syrjivästi kahdelle marginalisoituihin etnisiin ryhmiin kuuluvalle nuorelle jätkälle (ulkonäöstä päätellen somali ja joku Lähi-idän suunnalta oleva). Moisesta mikroaggressoinnista nousi tietysti järjetön huuto, jossa "vitun rasisti" ja "vitun huora" toistuivat moneen kertaan. Kyseinen rasistihuora meni suomalaiseen tyyliin harvinaisen kireäksi ja sähisi jotain takaisin. Arabintapainen poistui vähän ajan kuluttua junasta kiltisti, mutta ystävämme Afrikan sarvesta linnouttautui vessaan.

Juna seisoi jonkun minuutin, ja sitten jääkaappipakastimen kokoinen kuljettaja marssi osaston halki vaunun välitilaan. Ikkunasta näkyi hetken kuluttua laiturille lentävä somali, ja vaikken olekaan alan asiantuntija, jokin siinä kaaressa ja asennossa toi mieleeni niska-pers otteesta alkaneen ilmailun. Lämmitti silloin vielä aloittelevan viha-ajattelijan mustaa sydäntä.

Ruotsissa oltaisiin tietysti joko oltu alun alkaenkin humaaneja ja ymmärtäväisiä, tai nuoria olisi ollut kahden sijasta kaksitoista, jolloin yksi jätkä ei tilannetta tuolla tavalla pura, oli sitten kuinka kaappi tahansa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, LW. Tietojeni mukaan HSL on kilpailuttamassa rautatielähiliikenteen ja luopumassa konnareista kokonaan. Konnarit ovat siirtymässä mahdollisuuksien mukaan pitkille linjoille ja Helsingin rautatieliikenne muuttuu sitä myötä täydeksi anarkiaksi.

Joppos123 kirjoitti...

Itse en onneksi kovin usein enää noilla lähijunilla joudu matkustelemaan, liian hapokasta. Tavallaan iän myötä pinna on venynyt mutta tiettyjen perseilyjen osalta myös ohentunut.
Ajelen volvolla, kaikille paras vaihtoehto.

Anonyymi kirjoitti...

Joku ehdotti hoitokeinoksi feministin lähettämistä talebanleiriin. Eikö moinen ole vähän epäinhimillistä. Mitä sellaista pahaa talebanit ovat tehneet että siitä pitää noin julmasti rangaista.

Joppos123 kirjoitti...

Feminismiin ja päivänpolitiikkaan liittyen luulen, että antifa sun muut femakot loikkivat aika lailla tällä hetkellä vihreistä vasureihin.
Touko hyytyi uuden muijansa, homojen läpsyttelyn (esineelistämisen) ja yleisen vittuilun vuoksi. Toinen asia on synnytyksen jälkeisen masennuksen kanssa kamppailleen (on muuten se synnytys sattunut)Jani Toivolan touhut eivät sitten kuitenkaan saata riittää vaaliuurnilla.
Se ei toki ole uutta, että kermaperseet sanovat että , älä tee kuten teen vaan kuten sanon.
Hakkaraista jahdataan jostain saunakämpästä ja siitä, että olisi joltain ammattitason kamppailulajien osaajalta vääntänyt väkisin pussatessaan niskat nurin.
Samaan aikaan Toivola vinguttaa surutta valtion luottokorttia jopa alle 2 km matkoihin, sairaslomalla. Vinkeetä, on minullakin valtion luottokortti mutta kusessa olisin jos samalla tavalla sitä vinguttaisin.
Somalii ei ole puhunut eikä pukahtanut, jahtaa vissiin näiden tiedostavien ääniä.
Rumaa on politiikka ja onneksi rumemmaksi menee, loppuu hymistely tietyistä asioista kun ei tarvitse välittää mistään konseksuksen säätämistä suodattamista.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, kyllähän se vähän säälittääkin, että koko feminismin tärkein elinehto on - länsimainen mies. Missään muuallahan tällaisia juttuja ei kuunnella, eikä naiset todellakaan hypi silmille. Hyvä näin, mutta ehkä sen joskus voisi huomata, että asiat ovat hyvin, mutta se tietysti tekisi feminismistä tarpeettoman.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

joppos 123:

Viesti1: Autolla minäkin liikun. Siinä pystyy päättämään kuka on kyydissä ja ennenkaikkea kuka ei. Liftareita muuten ei teillä näy enää ollenkaan.

viesti2: Sinänsä hörhöjen määrä pysyy vakiona vaikka ne loikkivat laumasta toiseen. Vihreät ovat minusta selkeämmin taistolaisuuden perillinen. Sääntö-, valvonta- ja kärsäntunkemispuolue. Vasurit taas ovat väkivallan kanssa flirttailevat jatkuvat bailut. Ranskassa muuten on menty vielä Suomeakin enemmän Neuvostoliiton suuntaan. Vilkaises tuo:

https://hommaforum.org/index.php/topic,126693.msg2939871.html#msg2939871

Ano1: Juu, tuossakin on kyllä pointtinsa…

Ano2: Totta. Sillä feminismihän on myös ammatti. Eikä ammattifeministi osaa muuta kuin olla feministi.

QroquiusKad kirjoitti...

Timo Hännikäinen pohdiskeli maskuliinisuuden ulottuvuuksia "Sarastus"-lehdessä 19.9.2016 tähän tapaan:

"Kauhajoen tapauksen jälkeen nousi julkisuuteen jyväskyläläinen historiantutkija Ville Sarkamo, joka kirjoitti Helsingin Sanomiin (29.7.2009) 'soturiarvoja ihannoivaa' suomalaista kulttuuria ruotivan pääkirjoituksen:

'Tässä kulttuurissa yhteisön arvostus lunastetaan fyysisillä teoilla ja ruumiin uhraamisella. Elämän keskipisteenä on miehinen kunnia, jota on varjeltava kaikissa olosuhteissa. Kyllä mies kivun kestää muttei häpeää, todetaan suomalaisessa sananlaskussa. (…) Sotaisuutta ja erikoislaatuisuutta korostetaan liittämällä väkivaltaisuuteen myönteisiä mielikuvia. Urhoollisuus ja sankaruus liitetäänkin ensi sijassa aina sotilaisiin.'

Hyvinkään tapauksen jälkeen kirjoitti Ylen verkkosivuilla hyvin samansuuntaisesti toimittaja Meri Valkama, jonka mukaan väkivalta on osa yleisesti hyväksyttyä miehistä käyttäytymiskoodia:

'Sitä en kuitenkaan voi olla miettimättä, miten kulttuurimme muuttuisi, jos lakkaisimme toistelemasta typerää lausetta, jonka mukaan 'pojat ovat poikia'? Jos lakkaisimme antamasta jo aivan pienille poikalapsille signaalin, että väkivalta on osa heidän luonnettaan. Jos kipuaisimme lumilinnan päälle, tarttuisimme mukiloivia lapsia kädestä ja tekisimme selväksi, että väkivalta on väärin, aina ja poikkeuksetta – riippumatta siitä, kuka sen toteuttaa.'

Kirjoituksen herättämän debatin jälkeen Valkama puolusti käsityksiään uudessa verkkokolumnissa. Hän viittasi brittitutkimukseen, jonka tulosten mukaan pojat, jotka käyttäytyvät tyttömäisesti, eivät puolusta itseään ja ovat passiivisia liikunnassa, joutuvat helposti alistetuiksi koulumaailmassa.

Valkama kuuluu siihen tiedostavaan ihmistyyppiin, joka haluaa vapauttaa meidät sukupuolirooleista, noista 'vaarallisista stereotypioista' Vaikka historia ei tunne ainuttakaan kulttuuria, jossa heikkouden osoittamista on pidetty miehekkäänä ja aggressiivisuutta naisellisena, hän uskoo että oma kulttuurimme voi 'edistyä' sellaiseksi."

Historia tuntee ainakin yhden tapauksen Meri Valkaman utopiasta, jossa naiset elävät yhteiskunnassa jonka miehet ovat kyvyttömiä väkivaltaan. Se oli Berliini toukokuussa 1945.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Minähän itsekin muuten kirjoitin kyseisestä Sarkamosta vuonna 2009:

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2009/08/mitatoijat.html

Vaikuttaa siltä että kyseisestä jätkästä ei sitten tullut sellaista The Hahmoa kuin hän olisi halunnut. Ja ero minun ja kyseisen Meri Valkaman välillä on se etten minä väitä ymmärtäväni sitä mitä naisen korvien välissä liikkuu. Valkama taas kuvittelee ymmärtävänsä mitä miehen korvien välissä liikkuu. Kyse on siitä nykyajalle niin tyypillisestä sairaudesta että naiset yrittävät määritellä sitä mitä miesten tulee olla.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei tämä nähdäkseni olisi nykyajan ongelma, koska näkisin sen juurisyyn ihmisen lajinkehityksen myötä rakentuneissa fyysisissä, psyykisissä ja sosiaalisissa perusasetuksissa:

Miehet lähtivät metsästämään mammutteja ja muita suuria elukoita, joista joka mies sai ruokaa pitkäksi aikaa naiselleen ja ennen kaikkea lapsilleen. Metsästyksessä oli tärkeää tehokas, täsmällinen ja tarkka kommunikointi. Saaliin kaaduttua seurasi miehisen toveruuden riemu:
Me Teimme Sen. Olemme Eloonjäävää Tyyppiä!

Samaan aikaan naiset olivat kotiluolalla ja sen ympäristössä keräilemässä kasveja, sieniä, juuria ja muita maassa kasvavan eliökunnan luomuksia. Niiden keräilemisen ohessa he hoitivat miestensä heille siittämiä lapsia, joiden jokelteluja he eivät voineet ymmärtää.
Lasten eloonjäämisen merkityksen ymmärtäminen oli sitäkin selkeämpää, niinpä naiset yrittivät parhaansa mukaan kehittää kykyään saada lapsen tarpeet selville tämän pakostakin vajavaisesta ilmaisusta.

Miesten hierarkia oli pakostakin selkeä: metsästys ja taistelu vierasheimolaisia vastaan sanelivat sen spontaanisti.
Naisilla hierarkian määräytyminen oli huomattavasti vaikeampaa; niinpä he kehittelivät keskenään monelaisia riitelyyyn ja kiukutteluun perustuvia valtapelejään tietoisina siitä lohduttavan turvallisuuden tunteesta, että illalla miehet palaavat luolaan mukanaan kilokaupalla mammutinlihaa lopettamaan naisten riitelyn.

Hyvinvointiyhteiskunta tuottaa mammuttipihiviä pöytään sellaisillekin, joista ei olisi sen hankkimiseen. Samoin se antaa naisille mahdollisuuden jatkaa sitä riitelyään, jonka mammutinmetsästäjämiehet olisivat lopettaneet kotiluolaan saavuttuaan.

Lopputulos on, että naiset synnyttävät edelleen lapsia, joiden tarpeita he yrittävät tulkita näiden ilmeistä, eleistä ja jokelluksista. Koska miehet eivät enää ole elannon tuottajia, olemme naisten silmissä taantuneet lapsen tasolle:

olemme erilaisia kuin naiset, siksi naisten on yritettävä ymmärtää päämme sisältöä.
Ja tästä lähtökohdasta naisemme yrittävät tulkita sanojemme ja tekojemme omasta mielestään perimmäistä sanomaa saadakseen selville, mitä me todellisuudessa tarkoitamme.
Koska sehän on heille lähtökohtaisesti eri asia, mitä sanomme tai teemme.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Emmä oikein tiedä. Ymmärrän pointin sinänsä. En ole elänyt kivikaudella mutta uskoisin sen ajan ihmisten ymmärtäneen että yhteistyö on henkiinjäämisen edellytys. Jokainen teki jotain. Tarpeellista. Tarpeettomaan ei ollut varaa. Nykyiset toksiset feministit elävät yhteiskunnassa jossa tarpeeton on nostettu jalustalle.