maanantai 10. syyskuuta 2018

UNIMAAILMA JA VALVEMAAILMA


Ruotsin vaalit sitten tulivat ja menivät. Periaatteessa voi sanoa, että ruotsidemokraatit saivat suuren voiton ja yhtä lailla periaatteessa voi myös sanoa että demarit kärsivät historiallisen selkäsaunan. Käytännössä kansallismieliset saivat pahasti pleksiinsä sillä ruotsalaiset järjestelmäpuolueet pitävät huolen että ruotsidemokraatit ovat vallankahvan ulkopuolella myös seuraavat neljä vuotta ja ruotsalainen yleisafrikkalainen linja jatkuu. Sinänsä Ruotsin kohdalla voi sanoa että kun mennään muutamat vaalit eteenpäin ei Ruotsin kohdalla kannata enää puhua demokratiasta vaan demografiasta. Silloin Ruotsi liittyy valtiotason AA-kerhoon eli vaihtoehtoina on ampuminen tai alistuminen. Ruotsin kohdalla valinta lienee ikävän helppo.

Mutta kirjoitukseni ei koske oikeastaan noita vaaleja sen enempää vaan pohdin valtaapitävien järjestelmäpuolueitten ja kansallismielisten puolueitten eroa niin Ruotsissa kuin Suomessakin. Ero on sama kuin unimaailmalla ja valvemaailmalla. Kyseessähän on siis ymmärrysharjoitus ja sen taustaksi muistutan eräästä (sinänsä ihan ok) scifisarjasta nimeltä Maa 2 jota tuli katseltua joskus parikymmentä vuotta sitten. Siinä sarjassahan maan ihmisiä siirtyi eräälle toiselle planeetalle. Planeetalla oli myös alkuperäisasukkaita eli ”terriaaneja”. Terriaanit erosivat maan ihmisistä siten, että niille unitila oli aito todellisuuden taso ja valvetila vain merkityksetöntä harhaa.

Niin Ruotsin kuin Suomen järjestelmäpuolueita voi nimittää maapallon terriaaneiksi. Ne elävät unitilassa. Unitilassa ei ole erillisiä rotuja ja kansoja. On vain ihmisiä. Vain yksilöitä. Ihmiset ovat kaikki samanlaisia ja ennen kaikkea he ovat kaikki samanlaisia pohjoismaalaisia lällydemareita jotka saavat ilman muuta aikaiseksi samanlaiset toimivat yhteiskunnat kuin mitä pohjoismaat ovat saaneet aikaiseksi. Kaikki ihmiset ovat myös yhtä lailla lainkuuliaisia, väkivallattomia ja pohjoismaisia ihmis- ja muitakin arvoja kunnioittavia.

Unimaailma kertoo näin, ja vain sillä on merkitystä. Kansallismieliset voimat elävät puolestaan valvemaailmassa joka on unimaailmassa elävälle vain merkityksetöntä harhaa. Tässä valvemaailmassa pohjoismaihin tullut haittamaahanmuuttaja (sana, jota unimaailma ei tunne) ei ole pohjoismainen lällydemari vaan lällydemarin elätti syntymästä kuolemaansa saakka. Tuo haittamaahanmuuttaja on muuttamassa / muuttanut Ruotsin väkivaltaiseksi ja turvattomaksi maaksi johon on syntynyt tosiasiallisesti itsenäisiä minivaltioita jotka ruotsalainen lällydemari edelleenkin elättää ja yrittää väittää ettei niin minivaltioita kuin väkivaltaa ja raiskauksia ole, koska unimaailma ei tunne sellaisia ja valvemaailmahan on vain merkityksetöntä harhaa.

On selvää, että kansallismieliset ovat unimaailmassa eläville vihollisia koska he vaativat unimaailmassa eläviä ensinnäkin tunnustamaan että valvemaailma on todellinen maailma ja vielä – sitäkin suurempi synti – vaativat unimaailmassa eläviä siirtymään valvemaailmaan. Jos ihminen on elänyt unimaailmassa kymmeniä vuosia on tietysti selvää että se on hänelle se todellinen maailma ja vaatimus unesta heräämisestä on suurin henkilökohtainen loukkaus mitä nukkujalle voi tehdä. Unimaailmassa elävälle uni on totta ja valvetila puolestaan painajainen josta hän haluaa herätä takaisin turvalliseen uneen.

Hotellin respassa tässä ymmärrysharjoituksessa todetaan, että Ruotsilla ja Suomella on eronsa. Ruotsissa pääosa järjestelmäpuolueitten edustajista elää pysyvästi unimaailmassa. Osa heistä on suorastaan syntynyt siihen. Suomessa – erityisesti kepussa ja kokoomuksessa – taas löytyy melkoinen osa härskejä opportunisteja jotka tietävät että uni on unelmaa ja valvemaailma on totta. Mutta he toimivat silti unimaailman ehtojen mukaan, koska se pönkittää heidän uraansa ja asemaansa. Mikäli EU hajoaa ja kansallismielisyys (valvemaailma) pääsee voitolle, hekin kääntävät takkinsa. Rehellisinä roistoina.

Ensi vuonna on Suomessakin vaalit. Unimaailma tulee voittamaan, mutta meidän valvemaailmassa elävien kannattaa jatkaa kamppailua. Erityisesti voimme käydä unimaailman virallista äänenkannattajaa eli valtamediaa vastaan. Jos joku vielä tilaa valtamedian lehtiä, niin se kannattaa lopettaa. Ja kannattaa puhua, kirjoittaa, väitellä, vittuilla ja levittää sanaa eteenpäin.

Ruotsalainen Prinsessa Ruusunen on jo zombie eikä se herää enää millään vaikka sitä kuinka suutelisi. Suomalainen prinsessa saattaa vielä herätä unestaan.41 kommenttia:

Becker kirjoitti...

Varsin osuvasti blogattu, sillä asia on juuri näin. Banaanivaltio Absurditanissa todellakin pidettiin vaalit, joiden lopputulos ei vieläkään ole selvillä, mutta vaikkei varsinaista jytkyä tullutkaan, niin SD:n ignoraaminen ei enään onnistu.

Jatkossa tulee olemaan mielenkiintoista seurata mitä nyt tapahtuu. Zombiepoliitikot neuvottelevat, kusettavat ja tekevät lehmänkauppoja keskenään saadakseen mahdollisimman paljon vaikutusvaltaa tulevassa hallituksessa. Kuten olen aikaisemmin todennut, niin unimaailmassa elävä svenne lukee sosiaalidemokrattista Aftonhoraa (Aftonbladet, toim. huom.) ja kauhistelee natsien (PVL toim. huom.)mielenosoitusta, samalla kun pojasta on tehty nisti, tytär heitetty parvekkeelta, vaimo moniraiskattu, auto poltettu ja taloa kohti ammuttu kovilla.

Sleep well Svenne!

KKi kirjoitti...

Ruotsin vaalit oli ja meni. Ilmeisistikin sielläkin on vielä porukkaa jota ei rikkaus kiusaa ja maallahan menee taloudessa hyvin. Etniset entiteetit eivät kiusaa sitä keski-ikäistä omakotitalo Björniä joka ajaa XC90 Volvolla ja hakee ostokset kesämökille automarketista. Hän äänestää edelleen demareita tai moderaatteja ja pitää äsdeetä natsiöyhöinä.

Sama ilmiö tulee olemaan Suomessa jos talous pysyy jotensakin kunnossa. Tai edes saadaan näyttämään siltä. Omakotitaloissa asuva keskiluokka äänestää kokoomusta koska niin pirun trendikästä ja Mykkänen niin tyylikäs. Duunari äänestää taas demareita koska luulee, että nyt on duunit turvattu.

Persuille jää semmonen kymmenkunta prosenttia. Ellei nyt sitten ennen vaaleja tule uutta palleropamausta maahan.

Halla-aho persuineen tekee hyvää duunia mutta PS äänestäjien mielessä on vielä turhan tuoreena Soinin suoranainen vittuilu äänestäjilleen. Soini ja uuvatit sotketaan vielä turhan usein persuihin. Toki se varmasti tarkoituskin.

Näyttää siltä, että saamme sinipuna hallituksen mahdollisesti maustettuna virheillä. Eli mokutu.... eikun vastuunkanto jatkuu meilläkin ainakin vielä neljä vuotta.

Strix Senex kirjoitti...

Tuontiäänestäjien paino alkaa näkyä äänestystuloksissa. Ruotsalaiset ovat tässä oppimisprosessissa aina kierroksen jäljessä. Kun he hissukseen ovat alkaneet oppia, että maahanmuuttoa on kiristettävä, tulijoilla on niin suuri painoarvo, että sitä ei uskalleta kunnolla tehdä. Ja sitten kun aikanaan huomataan, että kyllä nyt olisi pakko ja korkea aika, sitä ei enää pystytä tekemään. Aikanaan ne puolueet, jotka nyt kosiskelevat maahanmuuttajia heräävät karuun arkeen, kun huomaavat menettäneensä äänestäjänsä islamistiselle puolueelle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, KKi:lle ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne.

Becker: Kiitokset. Tanskassa kansallismieliset voivat vaikuttaa oppositiostakin käsin mutta minä veikkaan kyllä että SD kikkaillaan kaiken vallan ulkopuolelle vaikka apu pitäis ottaa itteltään Perkeleeltä. Unimaailmasta on niin vaikeaa herätä. Vai olisko Matrix oikea termi?

KKi: Sanoisin että Suomen ja Ruotsin ero on siinä että Suomessa äänestetään vanhaan malliin laiskuuden vuoksi kun taas Ruotsissa se on jo dogmi jota ei saa rikkoa. En muuten usko että demarit saavat enää paljoakaan ääniä duunareilta mutta ei sen väliä sillä tilalla on huomattava määrä julkisen sektorin ei-suorittavia naisia. Ensi vaaleissa persujen saalis voi nousta tuosta kympistä huomattavastikin mutta eihän se vielä mitään muuta. Soinin maine vaikuttaa tietysti ja samoin totta kai valtamedia jolle nykyiset persut ovat herrasta perkeleestä. Hallitusveikkauksesi saattaa toteutua mutta toisaalta on olemassa myös punavihreän painajaisen mahdollisuus. Se ”vastuunkanto” joka tapauksessa jatkuu.

Strix Senex: Olet ns. totaalisen oikeassa. Kun haittamaahanmuuttajaväestö kasvaa, se ei enää tarvitse ruotsalaista puoluekoneistoa. Se pistää oman pystyyn. Eikä Ruotsi pysty sitä estämään.

Juha Kivela kirjoitti...

Erinomainen kuvaus ajasta kirjoituksesi Unimaailmasta ja Valvemaailmasta Ykä. Lukiessa odotin jo, etteikö täällä tulekaan vastaan tuo totuus, että kyllä Suomessa poliitikot - ainakin suurin osa heistä, eräistä menetetyistä sieluista huolimatta - elävät sekä Unimaailmaa että Valvemaailmaa, koska se on heille ja heidän lähipiirilleen taloudellisesti hyvin kannattavaa toimintaa. Itse asiassa se on heidän ammattinsa, vaikka moraalitonta ja tyhmää nyt kuitenkin onkin, mutta osansa ovat valinneet.

Täten onkin suoranaisesti kaksinaismoralistista meuhkata ja piehtaroida valtamediassa esim. siitä, että puhe on käynyt Suomessa kovemmaksi ja mennyt henkilökohtaisemmaksi. Tietysti en itsekään kannata kenenkään aiheetonta haukkumista, mollaamista tai nälvimistä - se ei vaan ole herrasmiesmäistä - mutta kyllä vastuu tulee olla myös sillä, joka noin kokee tulleensa kohdelluksi. Jos ei oma toiminta kestä kovaakin arvostelua, joskin asiallista sellaista, on aivan turhaan lähtenyt politiikkaan, jossa poliitikot saivatkin nauttia aivan liian kauan suoranaisesta valehtelusta, selittelystä ja vastuunpakoilusta Suomen Kansaa kohtaan. Lasku tulee aina jossakin vaiheessa maksuun...

Ennen ensi kevättä ja kevään äärimmäisen tärkeitä vaaleja on äärimmäisen tärkeää, että kaikilla tasoilla tuodaan julki sitä totuutta, että haittamaahanmuutto on vain muutamien ammattiryhmien - kuten esim. lääkäreiden ja lakimiesten - sekä erinäisten moraalittomien hämäräheppujen "liiketoiminnan", kolmannen sektorien toimijoita unohtamatta - kuten SPR - avulla harjoitettua Kantasuomalaisen Veronmaksajan Veroeurojen siirtoa Suomen Valtion tileiltä sekä suurten suomalaisten eläkeyhtiöiden eläkevarojen yksityistämistä eli ryöstöä ja rosvousta, jota suojelemaan tietty osa poliitikkoja ja virkamiehiä on talouspoliittisen eliitin toimesta ostettu.

Luokkayhteiskuntaa ja kansanvaihtoa tässä on täysin tarkoituksellisesti oltu jo pitkän aikaa rakentamassa ja nyt se alkaa näkyä. Toki poliitikot olivat laskelmoineet ja toivoneet, etteivät asiat olisi vielä tullut selväksi - tai etteivät valveutuneet olisi uskaltaneet lähteä haastamaan vallitsevaa tilaa - Suomen Kansalle, joka tosin vielä siis nukkuu osin ruususenuntaan, josta se on herätettävä ennen ensi kevättä.

Haittamaahanmuutto ei ole juuri muuta kuin Suomen Tasavallan korkeimman poliittisen johdon järjestämä UUSASIAKASHANKINTA jo edellä mainituille lääkäreille ja lakimiehille, sekä erinäisille hämäräperäisille "liikemiehille" ja kolmannen sektorin toimijoille, joille muutaman vuoden aikana on jo siirretty suuria omaisuuseriä Kantasuomalaisen Veronmaksajan Veroeuroina ja tuota TULONSIIRTOAUTOMAATTIA on ollut tarkoitus jatkaa FOR EVER - tai ainakin niin kauan kuin jaettavaa on, ellei loppu sitten tule yllättäen syystä tai toisesta.

Loppuhan voi tulla, jos riittävässä määrin Unimaailman ihmisiä herää Valvemaailmaan peräämään vastuuta harjoitetusta Suomen Kansalle ja Suomen Kansan turvallisuudelle ja tulevaisuudelle aiheutetusta vahingosta. Valtiojohtomme pyrkii kontrolloimaan ihmisten mieliä, ei pelkästään heräämistä Unimaailmasta Valvemaailmaan, vaan myös pelkoa ja sen ilmentymistä ja astetta.

Jos nimittäin riittävän paljon ihmisiä herää, niin silloin suomalainen korttitalo alkaa toden teolla huojua ja horjua, ja sitä myös valtiojohtomme pelkää.

Juha Kivela kirjoitti...

Matrix minullekin tuli heti Unimaailmasta ja Valvemaailmasta mieleen... Foliohattuilua tai ei, mutta Matrix:sta ja EU:sta sellainen pieni nyanssi, että ensimmäisessä Matrix -trilogian elokuvassa on muuten ajassa noin 15 min 30 sek pysäytettäessä seinällä joku taulu, jossa on kirjaimet EU pystyyn kirjoitettuna. Oliko tuo jokin vinkki tai jotain?

Koska tuollainen ajattelu saisi villit salaliittoteoreetikot varmasti laukalle tai kiimaan, en siihen ota enempää kantaa. Sen verran olen muistavinani noin parin kymmenen vuoden takaa, että tuosta elokuvasta ja trilogiasta eräät tiedostavat pahoittivat mielensä ja kyselivät "Ketkä ihmeen the Wachowski brothers?", vaikka kyseessä taitaa ollakin veljesten sijaan sisarukset...

Elokuvatrilogiassa on todella paljon elementtejä ja tasoja, sekä siinä käsitellään juurikin Unimaailmaa ja Valvemaailmaa omalla tavallaan.

Ja jotta pysyisin edes hieman Ykän alkuperäisessä blogikirjoituksen aiheessa, niin kommentoin tuota Ruotsin tilannetta, että jos Ruotsissa ei nyt oikeasti uskalleta ja osata ottaa tarvittavaa ryhtiliikettä, niin ikävin osa on niillä valveutuneilla nuorilla, joita suomalaisessakin mediassa esiteltiin ajatuksineen, eivätkä he todellakaan pitäneet nykyisestä poliittisesta touhusta.

Osa nuorisosta on Ruotsista muuttanut jo hulluutta pakoon, mutta kaikki eivät lähimainkaan pysty sitä tekemään - ja miksi edes pitäisi pystyä, sillä Ruotsinhan kuuluisi lähtökohtaisesti kuulua heille, ei maahan tuotetuille kolmansien maiden ihmisille.

Olen ikävä kyllä Ykän kanssa Ruotsin tilanteesta hyvin huolissani, sillä siellä touhu on jo mennyt aivan liian pitkälle, josta ehkä tosiaan tärkeimpänä alkaa raksuttaa vääjäämättömästi tuo demografiakello ja -pyramidi, joka ei tosiaankaan suosi enää Kantaruotsalaista! - Ihmeitä melkein pitäisi Ruotsissa tapahtua, mikäli vääjäämätön voitaisiin välttää...

Suomessa sentään on taitavalla politiikalla vielä tehtävissä - ja paljon! - Suomessa tilanne on nyt yksinomaan kiinni enää vaalikarjasta, jonka toivoo ymmärtävän Suomen erittäin vaarallisen ja tärkeän tienhaaran, jossa on kyettävä valitsemaan se, mikä valittava on.

PS. Kantasuomalaisten naisten kannattaa muuten nyt hankkia mahdollisimman paljon kantasuomalaisia jälkeläisiä... ;)

vieras kirjoitti...

Jos persujen äänestäjistä 75 prosenttia oli miehiä niin 25 prosenttia oli naisia. Siis tarkoitetaan varmaan kahden jytkyn äänestäjiä.

Jos halutaan että naisten osuus olisi yhtä suuri kuin miesten, niin se tarkoittaa sitä että naisten osuus pitää kolminkertaistaa eli 0,25 * 3 = 0,75. Kokonaiskannatuksen pitäisi olla sitten 0,75+0,75 = 1,5-kertainen.

Mikä on naisten osuus Homman jäsenistä? Onko hommattaria edes 25 prossaa?

Pitäisikö ottaa mallia joistakin nuivista ja konservatiivisista ryhmistä joilla on hottisnaisia mukana, mm. toimittajina, kommentaattoreina, bloggaajina, tubettajina, somettajina....?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juha Kivelälle ja vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Juha: Kiitokset ja kiitos hyvistä huomioista. Siitä kovasta ja henkilökohtaisesta puheesta muuten meuhkaavat eniten ne ihmiset jotka ovat julkisuudessa omasta valinnastaan ja joitten toiminta vaikuttaa – yleensä haitallisesti – tavallisiin ihmisiin. Eivätkä he itse asiassa mauttomasta palautteesta meuhkaa vaan nimenomaan perustellusta arvostelusta jonka he haluavat hiljentää. Näitä mainitsemiasi nykypolitiikasta hyötyviä ammattiryhmiä on muitakin ja kyse on tavallaan kapitalismin uudesta muodosta. Miksi ihmeessä ottaa riskejä markkinoilla kun saa varman voiton laskuttamalla julkista sektoria? Siinä saadaan aikaan se mainitsemasi tulonsiirtoautomaatti. Tietysti – erityisesti vihervasemmistosta – löytyy ne tosiuskovaiset jotka todellakin uskovat epistolaansa.

Mulla on niin pitkä aika sen Matrixin katsomisesta että en osaa hänestä sanoa mitään. Sinänsä amerikkalaiset elokuvantekijät taitavat lähteä puhtaasti Yhdysvaltoja ja sen markkinoita ajatellen. Kyseinen leffahan käsittääkseni pohjautuu (hyvin löyhästi) Stanislaw Lemin mainioon scifi-kirjaan ”Futurologinen Kongressi”. Ruotsi on ehkä ajautunut siihen tilaan että siellä ei edes uskalleta ajatella toisin. SD:n eteneminen on tietysti hyvä ilmiö mutta jos se jatkuu vauhdilla viisi pinnaa per vaalit niin silloin se demografiakello pitää huolen siitä että on jo myöhäistä. Ja jos silloin Suomessa on vähänkään järkeä tallella niin Tornionjokea vahditaan tarkemmin kuin itärajaa.

vieras: Tässä blogissa aikanaan tekemäni gallupin mukaan naisten osuus on noin kymmenen prosenttia. En osaa sanoa voiko sitä yleistää. Naisilla on valitettava taipumus uskoa kaikenmaailman utopioihin. Liekö kaikki horoskooppien lukijatkin naisia? Meidän ongelmahan on että valtamediaan verrattuna me olemme marginaalissa. Muutama suosittu naispuolinen vloggaaja (oliko se termi nyt oikea) ei tietysti tekisi pahaa. Onhan Tiina Wiik päässyt aika hyvin esille.

vieras kirjoitti...

Mitä jos Ruotsissa päädytään umpikujaan ja määrätään uudet vaalit? Yksi vaaliteema saisi olla vaalisalaisuuden puute ja se että vaalisalaisuus otetaan käyttöön. Tällöin vaalilppu olisi kaikille samanlainen. Se olisi vaikka rasti ruutuun-paperi, johon meriktään ruksi sille puolueelle jota haluaa äänestää. Jos haluaa äänestää tiettyä henkilöä niin ruksi siihen, jolloin henkilön saama ääni menee puolueen äänimäärään.

Joppos123 kirjoitti...

PT on omassa blogissaan tehnyt hyvän huomion siitä, että sossujen ja vassareiden kannatus oli Ruotsissa ylivertaista juuri mamuvoittoisissa ongelmalähiössä. Eihän Ahmed niin umpitollo kuitenkaan ole, että sulkisi oman taikaseinänsä.
Hyvä huomio myös tuo, että nyt on taas Ahmedeilla aikaa neljä vuotta lisääntyä niin maanperkeleesti ja toivoa sinä aikana myös uutta matutulvaa. Pääsevät ihan muutamassa vaalikaudessa todellakin siihen, että ilmoittavat " suksikaas niine puolueinenne huitssun vidulikkoon, meinaan me määrätään jatkossa".
Mahtaa svedujen alahuuli alkaa väpättämään ja kyselevät toisiltaan, kuis tässä saatana näin pääsi käymään vaikka oltiin niin reiluja ja pää perseessä vuosikymmenet?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle ja joppos 123:lle & kiitos kommenteistanne.

vieras: Jos uudet vaalit Ruotsissa pidettäisiin niin nehän käytäisiin täsmälleen samalla lailla kuin nämä juuri käydyt. Jos ei ole hallitusta eikä eduskuntaa niin vaalilakia ei voi muuttaa. Rehellisesti sanoen en usko, että valtapuolueilla siihen on mitään haluakaan tosin nythän on muuallakin maailmassa kiinnitetty huomiota Ruotsin ”vaalisalaisuuteen”.

joppos 123: Joo, luin saman jutun. Karmeinta lienee että Ruotsissa kyllä tajutaan tämä muttei tehdä yhtään mitään. Sitten, kun alahuuli alkaa väpättää onkin jo liian myöhäistä.

MikkoK kirjoitti...

Maahantulijat äänestävät tässä vaiheessa vihervasemmistoa, koska se pitää valtiolaivan keulavisiirin auki. Kun muslimeja on riittävästi, he ottavat naftaliinista oman islamilaisen puolueensa, joka vihasaarnaa vihervasemmistolaista feministi-sukumonio-arvopohjaa vastaan.

Naiset ovat avainasemassa uuden Ruotsin luomisessa. Vaikka naiset kärsivät tulijoista sekä fyysisesti että taloudellisesti enemmän kuin miehet, heidän biologiansa käskee heitä kannattamaan rajojen auki pitämistä: hoivavietti, vieraat geenit ja jännittävästi arvaamattomat miehet viehättävät. Etenkin, kun ruotsalaiset miehet on saatu muuttumaan naisiksi. Kun yksi tättähäärä Elin (Kranz) tapporaiskataan ja väännellään piiloon kiven alle, toinen Elin (Ersson) estää hysteerisesti itkien väkivaltarikollisen maastapoiston. Kuka voi vastustaa naisen itkua, oli syy mikä tahansa? (Suomen Aino Pennasen olisi pitänyt harjoitella kunnon itkukohtaus performanssiaan varten. Nyt hän oli liian julman ja päättäväisen näköinen).

Sinänsä, jos maahantulleiden vihadistien määrä kasvaa liian suureksi, ei valtio pysty elättämään heitä. Jotkut Ruotsinkin maahantulijat ovat oivaltaneet tämän, mutta ne varoitushuudot laivan kannelta eivät estä jäävuoreen törmäämistä. Varsinkaan, kun kantaväestön unimaailmajohtajat lisäävät kierroksia, jotta saavutetaan väestönvaihdon maailmanennätys. Elintasoturismi Pohjolaan ei siis laannu valtapuolueiden ja valtamedian toimesta, vaan sille voi tuoda lopun sosiaaliturvan pörssiromahdus. Kun "palkanmaksu" tulijoillekin loppuu ja infra romahtaa, kiirivät viestit Serkustanioihin ja Mobutumaihin, että ei kannata tulla. Täällä on kylmä ja ryöstettäväkin on käynyt vähiin. On mielenkiintoista seurata tätä mielettömyyttä. Kulttuuri kutsuu paikalle tappajansa sanoen: olemme liian valkoisia saadaksemme elää.

KKi kirjoitti...

Suvaitsevaiston ajatusmaailmaa kuvaa hyvin nämä kommentit jotka lainasin luvatta eräältä Hommalaiselta.

"
Jos maltillisesta maahanmuutosta ei ole minulle juurikaan haittaa ja jollekin Suomeen muuttajalle siitä voi olla paljonkin hyötyä, minulla on varaa se hyväksyä.
"
Koska eihän se ole minulta pois. Niinpä niin, eipä ei. Pidäppä yksityinen eläke- ja sairausvakuutuksesi kunnossa. Jokainen maahanmuuttaja joka elää sosiaalisilla tulonsiirroilla syö sitä rahaa josta pitäisi riittää kantaväestön palveluihin.

"
Henkirikoksia tapahtuu, onneksi Suomessa nykyään vähemmän kuin ennen. Itsemurhissakaan emme ole enää läheskään kärjessä!

Kehitysvammainen sukulaiseni siirtyi aikanaan suoraan lapsilisältä eläkkeelle. Sinäkin maksat hänen hoidostaan.

Rappioalkoholisti kolmatta kertaa teho-osastolla maksaa myös paljon, silti se on OK.
"

Juupa. Mamujen tekemiä rikoksia ei tapahdu ellei ole mamuja. Suomessa kyllä riittää ihan väkivaltaa ja rikollisuutta omastakin takaa.

Suomalaiset kehitysvammaiset ja alkoholistit ovat Suomalaisia joten Suomen kuuluukin pitää heistä huolta.
Suomen ei kuulu pitää huolta muiden maiden kansalaisista. Se on kunkin kotimaan tehtävä.

Suvaitsevaisen ajattelun ydin on nimenomaan ajatus siitä, että kaikki ovat tasa-arvoisia. Ja siksi oikeutettuja samoihin etuuksiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, MikkoK:lle ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

MikkoK: Olet kyllä pitkälti oikeassa. Ruotsalaisista naisista tulee mieleeni lammaslauma joka ensin ruunasi vartiokoirat ja alkoi sitten flirttailla susien kanssa. Todennäköisesti tämä meno loppuu vasta siihen sosiaaliturvan romahdukseen. Mutta en usko, että elintasosiirtolaiset lähtevät ihan vähällä Serkustaniaan. Ne pyrkivät ottamaan väkisin sen minkä aikaisemmin saivat ilmaiseksi. Kirjoitit:

”Kulttuuri kutsuu paikalle tappajansa sanoen: olemme liian valkoisia saadaksemme elää.”

Oraakkelimainen lause ja saattaa joskus olla vielä valitettavan totta.

KKi: Taisi olla se nimimerkki Vastarannankiiski. Tuo asenne kuvaa nykyajan vinksahtanutta ajatusmaailmaa. Hitonko välitän jos oma nenä ei tule kipeeksi. Seuraavat sukupolvet? Zwidduako niistä.

Vittuuntunut NettoVeronamaksaja kirjoitti...

Keskustalaista lähimmäisenrakkautta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/201809102201191182_pi.shtml

Jokohan Sipilältä on kysytty onko hän samaa mieltä?

KKi kirjoitti...

"
Ne pyrkivät ottamaan väkisin sen minkä aikaisemmin saivat ilmaiseksi.
"
Vaan sitten kun maa on kehitysmalaisten hallinnassa ei enää ole mistä ottaa. Siihen on ihan syy miksi länsimaat ovat länsimaita ja -taniat poikkeuksetta paskastanioita.

Sen syyn on eräs ajattelija kerran kiteyttänyt; yhteiskunnat koostuvat ihmisistä. Tämä nuivuuden alkuaikojen totuus on hyvin perustavaa laatua. Taitaa itse asiassa olla koko nuivuuden "juurisyy".

vieras kirjoitti...

Lähihistoriasta voi tehdä hyviä löytöjä:

https://pbs.twimg.com/media/DmmrJJpXgAAjK6A.jpg:large

Anonyymi kirjoitti...

Kommenttini menee ohi vaaliteeman, mutta koska en ymmärrä osaa nimimerkki "Juha Kivelän" kirjoituksesta, niin ajattelin kysyä asiasta ymmärrykseni lisäämiseksi.

Juha kirjoitti: "Haittamaahanmuutto ei ole juuri muuta kuin Suomen Tasavallan korkeimman poliittisen johdon järjestämä uusasiakashankinta jo edellä mainituille lääkäreille ja lakimiehille, sekä erinäisille
hämäräperäisille "liikemiehille" ja kolmannen sektorin toimijoille, joille muutaman vuoden aikana on jo siirretty suuria omaisuuseriä Kantasuomalaisen Veronmaksajan Veroeuroina ja tuota tulonsiirtoautomaattia on ollut tarkoitus jatkaa for ever ...".

Ensinnäkin mielestäni haittamaahanmuutto on paljon laajempi käsite kuin pelkkä tulonsiirtokysymys. Haitalliset maahanmuuttajat ovat tehneet esimerkiksi paljon omaisuus- ja väkivaltarikoksia. Heidän kulttuurinsa ja uskontonsa eroavat huomattavasti omistamme ja aiheuttavat ongelmia jokapäiväisessä elämässä. Haittojen lista on pitkä, eikä siitä tässä sen enempää.

Ihmettelen yllä olevassa Juhan kirjoituksessa sitä, että
poliittinen johtomme olisi järjestänyt/hankkinut maahanmuuttajista uusia asiakkaita lääkäreille. En ymmärrä miten se olisi käytännössä mahdollista. Olen työskennellyt vuosikymmeniä terveydenhuoltoalalla ja perehtynyt melko laajasti koko terveydenhuoltojärjestelmän toimintaan.

Terveydenhuoltojärjestelmämme on ollut aina hierarkinen, samalla tavalla kuin puolustusvoimien järjestelmä. Näissä organisaatiomalleissa käskyt ja tiedot kulkevat suoraa linjaa pitkin alhaalta ylös ja ylhäältä alas. Työn ja tehtävien kuvat on tarkkaan määritelty, ja jokainen tietää tiukan paikan tullen mitä kunkin tehtäviin kuuluu. Jokainen työntekijä myös huolehtii oman työnsä ammattitaitoisesta suorittamisesta.

Herättäisi epäluuloa työyhteisössä, jos normaaleista rutiineista poikettaisiin,ja lääkärille alkaisi tulla ulkomaalaisia potilaita työlistojen ulkopuolelta. Melko nopeasti "hämärä toiminta" tulisi sairaalan johdon tietoon ja "omia bisneksiään" hoitava lääkäri joutuisi puhutteluun ja tekemään selvityksen omavaltaisesta työskentelystä. Ei onnistu sairaalassa eikä terveyskeskuksissa "pimeiden potilaiden" hoitaminen. Lääkäreillä on myös tarkat työajat, eikä ylimääräisille potilaille ole tilaa intensiivisen työpäivän aikana. Kaikki potilaalle tehdyt toimenpiteet kirjataan ja arkistoidaan. Myös Kelalle ja Valviralle menee tiedot potilaista. Lääkäri vastaa siitä, että asiakirjamerkinnät ovat ajan tasalla.

Yksinkertaisesti sanottuna terveydenhuoltomme toimii niin, että potilas hakeutuu terveyskeskukseen sairastuttuaan. Lääkäri tutkii, tekee diagnoosin ja määrää hoidon tai jatkotutkimuksia. Miten poliitikot voivat vaikuttaa ihmisten sairastumiseen? Miten he voivat hankkia uusia potilaita lääkäreille? Vai tarkoitatko, että tutkinmuksiin ohjataan täysin terveitä ihmisiä? Sellaista en ole missään nähnyt. Olisi täysin lääkärin etiikan vastaista pitää vastaanottoa valesairaille ulkomaalaisille. Kyllä niitä todella sairaita riittää lääkäreiden vastaanotoille ihan tarpeeksi ilman tekosairaitakin.

Toiseksi Suomeen on tullut turvaa hakemaan pääasiassa terveitä nuoria miehiä. Tietysti Migri järjesti turvapaikanhakijoille erikoislääkäritasoiset terveystarkastukset heidän asuessaan vokeissa, mutta tuskin näistä terveistä miehistä mitään pysyvää asiakaskuntaa lääkäreille tuli. Tietysti kymmenien vuosien jälkeen, kun turvapaikan saaneet tulevat vanhoiksi, hekin tarvitsevat paljon terveyspalveluita. Toivottavasti palveluiden rahoitus on silloin kunnossa.

Minusta on väärin syyttää nykyistä lääkärikuntaa bisneksen tekemisestä maahanmuuttajilla, koska se ei ole käytännössä mahdollista tämän päivän terveydenhuoltomallissa. Suurimmalla osalla lääkäreistä on työsopimuksissa sovittu työaika sekä kuukausipalkka. Sote-uudistuksen toteutuminen tuo mukanaan sitten uudet kuviot.


Hyvää syksyä kaikille!
Die Heimat

Hemuli kirjoitti...

Unimaailmaa:

EU suunnittelma YHTTEISESTÄ "rajavalvonnasta":

"Suunnitelma sai potkun eteenpäin sen jälkeen, kun Italian oikeistopopulistinen hallitus uhkasi, ettei se aio ottaa vastaan enää ainuttakaan pakolaista."

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201809102201191086_ul.shtml

Väksisinkin heräää kysymys miksi rajavalvontaa halutaan EU tasolla "tiukentaa" kun Italia on päättänyt pysäyttää matu allon.

Anonyymi kirjoitti...

Onko kelloa mahdollista edes kääntää takaisin demokratian keinoin? Äänestyskäyttäytyminen muuttuu, kun ongelmat ovat riittävän suuria, mutta kun ne ovat riittävän suuria, niin niitä ei pystytä enää ratkaisemaan ns. sivistyneesti.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hyvästä kirjoituksesta, kuten myös niistä joita ei taas syystä tai toisesta ole ehtinyt kommentoimaan.

Tuo vertaus unen ja toden erosta ja Maa 2-anekdootti osuvat kyllä kohdalleen. Tulee myös mieleen Avaruusagentti Valerian-sarjiksien varhaisimpiin tarinoihin kuuluva ”Pahat Unet”, siinä maan väki todellakin elää omissa unikuplissaan ja muutamat byrokraatit(!) pitävät huolta että väki pysyy tyytyväisinä unten mailla - kunnes Xombul tulee ja muuttaa todellisuuden helvetiksi...

Tässä parit linkit kahden nettijutustelijan näkemyksiin Ruotsistanian vaaleista:

https://www.youtube.com/watch?v=-2R-xF6SVPU
https://www.youtube.com/watch?v=1QlphWDpiW4

Ylemmässä Styxhexenhammer666 puhuu ihan fiksuja, mutta itse pelkään, että punaisen elefantin jutussa on enemmän suuntaviittoja siihen, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.
Kuten Ykäkin totesi, naapurin seuraavissa vaaleissa demokratialla ei enää voitane kumota muuttuneen demografian vaikutusta.

Tuossa heti vaalien jälkeen teki mieli pistää someen viestiä hurrikavereille, että ”You had your chance and you blew it!” ja laittaa linkkiä Boomtown Ratsin biisiin Banana Republic, mutten viitsinyt, kun eivät kuitenkaan olisi ymmärtäneet mistä oli kysymys… Ruotsistaniahan on monarkia, ei demokratia tai tasavalta...

Terkut & hyvät syssyn alut täältä tsadin suunnalta,
Riku Raunioilla

Reijo Koiras kirjoitti...

Mainio kirjoitus jälleen. Tuo uni- vs valvemaailma kuvastaa oivallisesti tätä Länsi-Euroopan nykyistä meininkiä. Mitä Ruotsin vaaleihin tulee, niin povasin Ruotsidemokraateille aavistuksen verran suurempaa äänisaalista. Tosin eipä silläkään olisi luultavasti ollut suurempaa merkitystä, sillä luulen että ei heitä hallitukseen olisi otettu siinäkään tapauksessa. Vaan tässäpä mallisuoritus suvaitsevaisesta aivoakrobatiasta. Nyt kun(mitä suurimmalla varmuudella) ruotsidemokraatit pidetään hallitusneuvotteluiden ulkopuolella, tarkoittaa se sitä, että ruotsidemokraatit pakoilevat vastuuta:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005821522.html

Kyllähän tämä tilanne vähän toivottomalta vaikuttaa. Mutta niinkuin sanoit, kyllä tätä kamppailua kannattaa käydä toivottomassakin tilanteessa. Oikeastaan varsinkin silloin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, KKi:lle, vieraalle, Die Heimatille, Hemulille, Anolle, Rikulle Raunioilla ja Reijo Koiraalle & kiitos kommenteistanne.

VNV: Vaan minkähänlainen meteli olis tullut jos sama oltaisi osoitettu etnisesti edistyksellisille? Noin vakavasti ottaen minä työn puolesta olen oppinut huomattavasti arvostamaan ihmiselämää, tosin asiat eivät ole aina yksiselitteisiä. Ihminen voi olla kusessa huonon tuurin, taustan, olosuhteitten jne. takia. Jotkut taas tekevät ihan tietoisia valintoja. Tosiasia sinänsä on että narkomaanit – erityisesti amfetamiinin ja sen johdannaisten käyttäjät – ovat muille ihmisille vaarallisia.

KKi: Lopulta tilanne on sellainen. Se ajattelija eli Ellilän Mikko oli oikeassa ja sai kiitokseksi käräjillä tuomion.

vieras: Hä-hää, toi oli ässä! Kiitokset.

Die Heimat: Viesti välitetty. Luulen että kyse oli vaan väärästä sanavalinnasta ja siitä että elintasosiirtolaisille taataan lääkäri-, hammaslääkäri- jne. palveluja tietyllä ohituskaistalla ohi kantasuomalaisten ja veronmaksajien kustannuksella. Ja jos lääkärille osoitetaan potilas niin tokihan hän sen hoitaa koska hän ei voi kieltäytyä potilaan tutkimuksesta. Omasta puolestani kaikkea lyckaa sinne terveyspuolelle. Olen itsekin joskus tarvinnut kipeästi teidän apuanne ja sitä myös saanut.

Hemuli: Hyvä kysymys, sillä yhteinen rajavalvonta tarkoittaa myös sitä että maihin siirretään vieraita joukkoja. Oliskos ehkä parempi antaa kansallisille rajavartiostoille (ja puolustusvoimille) tarpeelliset valtuudet vartioida omia rajoja?

Ano: Sanoisin että Ruotsissa ei enää. Suomessa siihen on vielä saumat mutta ei meilläkään aikaa loputtomiin ole.

Riku: Kiitokset sinullekin. Toi Maa 2 vaan jotenkin tuli mieleen. Off-topicina voi muuten (tuosta Valerianista) todeta että Star Wars-leffathan ovat visuaalisesti pöllineet aika paljon kyseisestä sarjakuvasta:

http://www.europecomics.com/assets/uploads/2016/01/Pages-de-INT-Valerian-V2221.jpg

Kiitos linkeistä. Demografiakello tikittää Ruotsissa jatkuvasti ja tuo ”You had your chance and you blew it!” sattuu kyllä enemmän kuin kohdalleen. Oikein mukavaa alkusyksyä myös sinne tsadiin.

Reijo: Kiitokset. Minäkin itse asiassa veikkailin keskenäni SD:lle jopa tommosta 25 pinnan osuutta mutta täytynee todeta että svenne ei taida vieläkään olla omasta mielestään tarpeeksi kusessa. Tuo iltasanomien juttu on sitä tavallista eli kansallismielinen ei voi tehdä mitään oikein. Hallituksesta syrjäyttäminen on sen logiikan mukaan hallitusvastuun pakoilua. Valtamediahan käy jo noilla ”uutisillaan” Suomen seuraavien vaalien kamppailua.

Vasarahammer kirjoitti...

Lapsille sallitaan eläminen haavemaailmassa, jossa esiintyy satuolentoja. Aikuisille tätä ei perinteisesti ole sallittu.

Tämän unimaailma/valvemaailma dikotomian voi nähdä myös lasten ja aikuisten välisenä. Haavemaailmassa elävät ovat lapsen kaltaisia. Heidän unelmiaan ei saa särkeä. Aikuiset taas elävät valvemaailmassa ja ymmärtävät, että teoilla ja tekemättä jättämisillä on seurauksensa.

Unimaailman asukkaille toimenpiteen seurauksilla ei ole väliä, kunhan aikomus on hyvä ja toimenpide kuulostaa hyvältä. Aikuisten valvemaailmassa todellisuus kaataa lopulta pilvillinnat. Hyvillä aikomuksille toteutettu politiikka voi olla tuhoisaa, jos sen seuraukset ovat kielteiset.

Anonyymi kirjoitti...

Re Off-topic: Huoh, noin kun sen esittää, niin johan onkin kopiseerattu! Täytyy tunnustaa, etten ole tätä tullut kauheasti pohtineeksikaan - Valerian on Valerian ja Tähtien sota on Taalojen Sota (kuten MAD-magazine sen aikoinaan osuvasti uudelleen nimesi...)

Tämä video Ruotsistanian vaaleista tuli mutkan kautta vastaan, ihan hyvää tekstiä jantterilta:

https://www.youtube.com/watch?v=CnRs01KPHkY

T. Riku Raunioilla

Ruukinmatruuna kirjoitti...

Feministipuolue putosi sitten kokonaan valtiopäiviltä. Sen taru alkaa olla ohi.

https://beta.oikeamedia.com/o1-10645

Ruukinmatruuna kirjoitti...

Tulee myös mieleen Avaruusagentti Valerian-sarjiksien varhaisimpiin tarinoihin kuuluva ”Pahat Unet”, siinä maan väki todellakin elää omissa unikuplissaan ja muutamat byrokraatit(!) pitävät huolta että väki pysyy tyytyväisinä unten mailla - kunnes Xombul tulee ja muuttaa todellisuuden helvetiksi...

Täälläpäässä tulee mieleen "Isännän linnut".

Mezieres aavisti tulevaisuuden tavalla, jota hän ei oikeastaan halunnutr.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vasarahammerille, Rikulle Raunioilla ja Ruukinmatruunalle & kiitos kommenteistanne.

Vasara: Just näin. Lapselle mielikuvitus (ja vaikkapa ne mielikuvitusystävät) ovat ihan suotavia. He ovat lapsia, aikuiset elättävät heitä, suojelevat heitä ja antavat heidän kasvaa turvallisesti. Haavemaailmassa elävät ovat siinäkin mielessä lapsen kaltaisia että heidän elatuksensa tulee valvemaailmassa eläviltä. Tosin lapsetkin yleensä ymmärtävät mikä on mielikuvitusta ja mikä totta. Nämä nykyajan haaveaikuiset puolestaan eivät.

Riku & RM: Minä pikkupoikana kahlasin noita Valerianeja ja olin tietty siitä onnellisessa asemassa että niitä saattoi katsella ihan vaan sarjakuvina ilman sen suurempaa merkitystä.

Riku: Toi pätkä oli muuten hemmetin hyvä tiivistelmä kaikesta siitä mikä oli hämärää Ruotsin vaaleissa.

RM: Niinpä putosi ja hyvin harva jää kaipamaan. Oli liian hapokasta cokista jopa ruotsalaisille. Se kertoo paljon.

DuPont kirjoitti...

Kiitos voitosta SD:lle, mutta ei vain riitä. Nuo uutiset jostain mamulähiöistä, joissa 70% tms. äänestivät vasemmistoa, on se tulevaisuuden trendi. Ruotsi on jo menetetty. SD:n supermenestyskään ei enää riitä.

Ruotsi tulee jakautumaan voimakkaasti, mitä on toki jo nytkin tehnyt, tilanne tulee eskaloitumaan entisestään. SD:n toivottua huonompaan menestykseen kai on selityksenä se, etteivät omakotitaloasujat näe ongelmia kuin telkustaan ja lehdistään, vähän lievennettyinä. Ei haittaa kun ei (vielä) meitä koske, siksi moderaatit ja demarit saavat ääniä.

Toivottavasti SD saa vaaankielipaikan, koska se olisi ainoa hyvä asia vaaleissa.

Juha Kivela kirjoitti...

Die Heimat klo 03.04 jättämääsi kommenttiin muutama lyhyt vastaukseni.

1) Haittamaahanmuutto on laaja kysymys, sitä en liene koskaan kieltänyt. Mainitsemistasi asioista on jo jankattu sen verran paljon, että turha niitä on joka kerta esittää, vaan kuvaan on tuotava ns. kovia faktoja ja reaaliteetteja Suomen nykyisestä politiikasta ja sen vaikutuksesta mm. kohdennettuun tulonsiirtoon.

2) Ymmärryksesi on kovin vajavainen - joko esität sen niin tahallasi, tai sitten ymmärryskykysi vain oikeasti on kovin rajallinen, tai ihan arkikokemuksesi. Tässä on turha kerrata niitä useita totuuksia, joilla Suomen hallituksen lukuisat edustajat, kuten sisäministerit, valtiovarainministeri ja tietenkin pääministeri ovat vahvistaneet Suomen asemaa vetovoimatekijänä, kuka luvaten yhtä jos toista, sekä tietenkin Suomen Tasavallan presidentti, jolla on myös ollut tuossa projektissa oma osuutensa - ja kaikillle heille on yhteistä, että he ovat täysin tietoisesti valehdelleet lukuisia kertoja Suomen Kansalle päin näköä, ihan pokkana. Lisänä tulee Suomen Tasavallan presidentin nimitys uudesta rajavalvonnan pomosta, joka on täysin ostettu mies haittamaahanmuuton suhteen, eikä näytä antamiensa lakien perusteella olevan laista tietoinen, kuten ei nimittäjänsäkään. Tämä on tätä laajempi kokonaisuus, josta kaikkea salassa sovittua ei edes virallisesti ole vielä kerrottu.

3) Kirjoituksesi antaa ymmärtää, että olisit (tai mahdollisesti olet) työskennellyt AINOASTAAN julkisella puolella suomalaisessa terveydenhuollossa, mutta taidat täysin tietoisesti (unohtaa) tai jättää kertomatta YKSITYISEN puolen tilanteesta!!! - Kyllä yksityisillä terveydenhuoltoalan yrityksissä käy varsinainen kuhina maahantunkeutuneiden mennessä julkisen puolen ohi saamaan hoitoa suoraan yksityiselle puolelle!!! (Tarvittaessa voin tästä antaa tarkempaa tietoa kuvien kera).

4) Ei siten tarvitse edes odottaa SOTEn mahdollista tuloa, koska väylät ovat jo olleet maahantunkeutujille avoimet yksityiselle puolelle auki ja maksajana on ollut Kantasuomalainen Veronmaksaja. Lisäksi yksityisissä terveydenhuoltoalan yrityksissä lääkärit toimivat esim. yksityisinä ammatinharjoittajina, jolloin heitä ei mikään KELA tai Valvira valvo. (Siitä on myös kirjallista dokumenttia tarvittaessa saatavilla). Tämän toiminnan lisähaitta on Kantasuomalaiselle Veronmaksajalle, että vaikka hänen verovaroillaan hoidetaan yksityisellä puolella maahantunkeutujia - haittamaahanmuuttoa - joiden edes todellisia henkilöllisyyksiä ei useinkaan tiedetä, niin tuosta toiminnasta saamansa tulon yksityinen ammatinharjoittajalääkäri tai yksityisen terveydenhuoltoalan yrityksen lääkäri voi nostaa tulonsa joko veroitta tai todella maltillisella verotuksella.

Juha Kivela kirjoitti...

5) Meinaatko todellakin että pysyvää asiakaskuntaa ei tule, mikäli tulijoita on vuosittain kymmeniä tuhansia, satoja tuhansia tai peräti miljoonia?!!??!

Kaikesta edellä kirjoittamastani seuraa tietenkin jo nyt se, että Suomessa on täysin keinotekoinen lääkäripula, jo aiemman 1990-luvulla aloittamansa rajoituspolitiikan lisäksi, jota lääkärikunta alkoi harjoittaa Suomen Lääkäriliiton kautta. Eli Kantasuomalainen (varaton) menee, jos menee julkiselle puolelle saamaan hoitoa, jossa vastassa voi olla niitä kuuluisia kiintiölääkäreitä kolmansista maista, jotka eivät lääkärintoimea kykyne Suomessa harjoittamaan, mutta jotka Suomen Lääkäriliiton politiikan johdosta laitetaan hoitamaan kantasuomalaisia, sillä haittamaahanmuuttajillehan on nuo väylät yksityiselle puolelle.

Tänään oli juuri Ylellä uutinen, jossa jotakin kantasuomalaista oli hoitanut peräti 40 eri lääkäriä - ja ullatus ullatus silti potilas ullattaen kuoli... Edellä kirjoittamallani en ota kantaa, oliko hoitoa antaneet lääkärit kantasuomalaisia vai kolmansista maista tulleita, vaan kannanottoni liittyi siihen kritiikkiin, jota olen pitkään esittänyt Suomen Lääkäriliiton priorisoinnista, jossa kollegiaalinen velvollisuus ammattikuntaa kohtaan tappaa potilaita hoitotyössä ja mahdollistaa Kantasuomalaisen Veronmaksajan ryöstön haittamaahanmuuton ja -tunkeutumisen avulla.

Avainroolissa tuossa toiminnassa on siis ne Suomen Tasavallan korkeimman poliittisen tason toimijat, jotka toiminnallaan toimivat haittamaahanmuuton edistäjinä ja sisäänheittäjinä.

PS. Asiaan liittyen vielä sellainen erikoisuus SOTEen liittyen, että jonkin erikoisen (salaisen neuvottelun?) johdosta HUS:in tulevaksi toimitusjohtajaksi valittiin Terveystalo Oyj:n toimitusjohtaja, vaikka alkuperäinen esitys oli esittää aivan toista henkilöä talon sisältä tehtävään. Kun ottaa huomioon nyt valitun Terveystalo Oyj:n toimitusjohtajan taustan ja lausunnon Suomen Kuvalehdelle, että jos valinnanvapautta ei tule, niin Suomen on irtisanouduttava EU:sta. Sikäli tuossa on suurikin totuus, että Suomen ON irtisanouduttava EU:sta, mutta en voi ymmärtää sitä logiikkaa, miten se liittyy SOTE:n mahdolliseen valinnanvapauteen...

Sitten on vielä se pieni nyanssi, että aivan hiljattainhan Rettigien ja Hartwallien perheyhtiöt ostivat itselleen toisen ja kolmannen sijan Terveystalo Oyj:n osakkeenomistajina, jonka jälkeen kauppahinnasta on lähtenyt noin kaksi euroa per osake ja prosenteissa vieläkin isompi luku.

Ottaen huomioon (vaan ei väittäen), että ainakin Hartwallien sukuyhtiöt toimivat sulavasti Pohjois-Esplanadilla ihqusti Suomen Tasavallan presidentin Linnan ja Helsingin kaupungin Kaupungintalon välissä, niin korvaankuiskaajan rooli voi olla ilmeinen, koska jo aiemmista uutisista ja yrityskuvioista on hyvin tiedossa, että Suomen Tasavallan presidentti kuuntelee suurpääomistajia erityisen mielellään ja käy erinäisiä salaisia neuvotteluja Mäntyniemessä, joista sitten tulee tietoa ajoittain läpi...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys DuPontille ja Juha Kivelälle & kiitos kommenteistanne.

DuPont: Ei riitä niin. Mamulähiöt äänestävät vasemmistoa koska takaavat sillä jatkuvan elatuksensa. Kyse on siitä curley-ilmiöstä. Joka jatkuu siihen saakka kunnes he ovatkin enemmistö. Luulen, että SD:n vaa´ankieliasema ei riitä. Järjestelmäpuolueet alkavat siirtyä kahdesta blokista yhdeksi blokiksi.

Juha: Tää juttu on nyt sillä rajalla että alan käyttää moderaattorin oikeuttani. Sallin toki riitelyn mutta mielellään niin että se liittyy jotenkin kirjoituksen aiheeseen ja tämä on muotoutumassa muuksi kädenväännöksi. Varsinkin kun aletaan nimittelemään toista osapuolta. Suomalainen sairaanhoito on asia johon totta kai voi ja kannattaa puuttua, mutta ei poliittinen eliittimme tänne haittamaahanmuuttajia sen takia köijää että saadaan yksityisille lääkäriasemille lisää asiakkaita. Ne köijätään tänne osittain EU:n käskystä ja osittain ideologisesta sokeudesta. Sen seurauksena totta kai veronmaksajien kustantamat asiakkaat yksityisellä puolella ovat lisääntyneet. Suurimmat ja suorimmat hyötyjät olivat tietysti kaikenkarvaisten vokkien ylläpitäjät.

Ehdotan, että teette keskenänne rauhan sillä käsittääkseni me ollaan kaikki kolme samalla puolella.

Juha Kivela kirjoitti...

Rauha tuon asian suhteen puolestani. Ei ollut tarkoitus haastaa riitä, nöyrä anteeksipyyntöni. Ymmärrän moderaattorin oikeutesi, enkä aio niitä nyt koetella.

Juha

Becker kirjoitti...

Niinpä, mamut ja suvakit äänestävät vasemmistoa, sillä kukapa nyt ruokkivaa kättä purisi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juha Kivelälle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Juha: Voiman pimeän puolen rauhaa meille kaikille.

Becker: Jep. Kunnes mamujen leuat kasvaa liian vahvoiksi ja sitten syödään ruokkivaa kättä kyynärpäätä myöten. Ja ihmetellään että miks ei oo enää safkaa.

Qroquius Kad kirjoitti...

Onpa Appelsinin Aviisissa tällainenkin uudin, jossa pohditaan ettei SD ehkä halunnutkaan hallitukseen tässä vaiheessa, vaan on tyytyväinen vaa'ankieliasemaansa:
https://www.is.fi/politiikka/art-2000005823862.html

Uutimessa siteerataan brittiläistä politiikan tutkijaa, joka puolestaan kehottaa ottamaan SD:n hallitukseen, jossa sen kannatus sulaisi joutuessaan tekemään kipeitä ratkaisuja. Hän ottaa esimerkiksi Perussuomalaiset, joiden kannatus suli hallituksessa 10 % tasolle.
Tämä asettaa arvon brittitutkijan ammattitaidon aavistuksen verran arveluttavaan valoon, jos hän kerran ei ole tajunnut, ettei Perussuomalaiset ole itse asiassa koskaan istunut hallituksessa, vaan Soini ja hänen hännystelijänsä, joiden kannatus puolestaan on nyt prosentin luokkaa.

Mutta Löfven ja kumppanit voisivat todellakin vetää maton SD:n jalkojen alta totaalisesti kutsumalla puolueen hallitukseen ja antamalla sille maahanmutosta ja ampuma-aseasioista vastaavat salkut. Sitten hallituksen päätöksellä avattaisiin Ruotsin rajat kahdelle miljoonalle maahantunkeutujalle, jotka asutetaan ruotsalaisten koteihin samalla kun heiltä kerätään aseet pois korvauksetta.
Molemmat toimenpiteet lankeavat toimivaltaisille SD:n ministereille, joilla on kaksi vaihtoehtoa:
tehdä työtä käskettyä menettäen oma ja puolueen kannatus, tai erota hallituksesta.

Kummassakin tapauksessa media pääsisi riekkumaan riemuissaan:
joko SD:n äänestäjiensä pettämistä tai sitten vastuunpakoilua heidän juostessaan karkuun hallituksesta. Molempi pahempi: SD kärsisi korjaamattoman imagovahingon, joka heijastuisi AfS:ään ja muihin kansallismielisiin toimijoihin vastaisuudessakin.

Becker kirjoitti...

Maailmalla on kovasti ihmetelty tuota ruotsalaista vaalikäytäntöä, jossa vaalisalaisuudesta ei ole tietoakaan. Lähdetään nyt kuitenkin siltä pohjalta että Ruotsi ei ole mikään sivistysvaltio eikä demokratia.
Ruotsalaiseen tyyliin heidän vaaliproseduurissaan ei ole mitään ihmeteltävää. Koska se on ruotsalaien niin se on ilman muuta maailman paras, vaikka kaikki muut pitävät sitä epädemokraattisena. Absurdistanilaiset zombiet pitävät itseään edelleen miltei yli-ihmisinä, joten kaikki arvostelu valuu kuin hanhen selästä.
On muuten surkuhupaisaa seurata tuota älämölyä jota paikallisessa mediassa käydään eri hallitusmuodoista ja vastuista. Kukaan ei halua muodostaa hallitusta kenekään kanssa ja oli lopputulos mikä tahansa niin päin persettä ne seuraavat neljä vuotta vaikuttavat menevän joka tapauksessa.

vieras kirjoitti...

Löytyi hauska video jonka joku oli tehnyt kun pisti amerikkalaisen jalkapallon pelaajille tiettyyjen poliitikkojen päät. Lopussa on huipennus.

https://twitter.com/ConservativePTZ/status/1038950053954707456

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Beckerille ja vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tuolla politiikan tutkijalla on ajattelussaan se virhe, että hän suhtautuu niin SD:hen kuin persuihin vähän samanlaisena broileripuolueena kuin muutkin puolueet. Pohja-ajatuksena että pääasia on päästä vallankahvaan ja maahanmuutto on vain kikka jolla se onnistuu ja josta voidaan soinilaiseen tyyliin luopua. Tosiasiassa kumpaisellekaan puolueelle ei olisi ollut edes tarvetta ilman tätä järkyttävää väestöpoliittista utopiakokeilua. En usko, että SD:lle tarjotaan hallituspaikkaa edes kikkailumielessä.

Becker: Tuosta kommentistasi tuli mieleen kun rupattelin aikanaan tuttavani kanssa joka oli ollut pitkät tovit töissä Ruotsissa. Hän totesi ruotsalaisten syvästi ihmettelevän että ”Miksi ihmeessä niin suomalaiset, tanskalaiset kuin norjalaiset vihaavat meitä? Mehän ollaan niin mukavia ihmisiä”.

vieras: Kiitos tuosta, oli aika paha.

Becker kirjoitti...

Tässä on tämä ruotsalainen hiekkalaatikko, jotta kaikille tulisi selväksi missä mennään.

"Stefan haluaa puhua Janin ja Annien kanssa, jotka vuorostaan eivät halua puhua Stefanin kanssa. Jimmie haluaa puhua Ulfin kanssa , mutta Ulf haluaa puhua vain Ebban, Janin ja Annien kanssa. Kukaan ei halua puhua Jimmien tai Jonaksen kanssa, mutta Stefan voi ottaa tukea Jonakselta, tosin silloin hän ei voi puhua Janin ja Annien kanssa, koskapa he eivät halua puhua Jonaksen kanssa. Jos Ulf ja Ebba puhuisivat Jimmien kanssa, lakkaisivat Annie ja Jan puhumasta Ulfin ja Ebban kanssa, sekä alkaisivat sen sijaan puhua Stefanin kanssa edellyttäen että Stefan lopettaa Jonaksen kanssa puhumisen."

Selvennyksen vuoksi:
Stefan Löven, Demari
Jan Björklund, Liberaali
Annie Lööf, Keskusta
Ulf Kristersson, Kokoomus
Jimmie Åkesson, Ruotsindemokraatit
Ebba Bush Thor, Kristillisdemokraatit
Jonas Sjöstedt, Vasemmisto

Tuliko nyt koukerot selväksi? Tämä Absurdistanilaisten zombien politiikka on niin solmussa, että saatetaan nähdä uudet vaalit, jolloin kaikki on edelleen yhtä solmussa.

Eihän me ruotsalaisia vihata. Me olemme vain oppineet sietämään heitä, niinkuin minäkin. He vain ovat tällaisia seläntakana huutajia, mukavia small talk höpöttäjiä, ja läpeensä laumasieluisia. Sääliähän heitä pitää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Nyt tuli kyllä niin hyvä rautalankaversio ettei paremmasta väliä.