torstai 8. tammikuuta 2015

TIEDOSTAVA YLEISVASTINE

Tiedostavien ihmisten toiminta on täällä Suomessa ollut jo parikymmentä vuotta suht samanlaista ja hiljattain siitä tuli taas uusi esimerkki. Meinaten, jos Ranskassa islamin nimeen toimivat tyypit menevät ja ampuvat ihmisiä islamin nimeen, niin täällä Suomessa vedetään porot nokkaan siitä kun joku kommentoi islamin nimeen ihmisiä ampuneita tyyppejä ampuneen ihmisiä islamin nimeen.

Onhan tällä toiminnalla tietty logiikkansa, ei hotellin respassa sitä kiistetä. Kun on tiettyyn junaan hypätty, niin siinä totta kai pysytään, sillä pois hyppäämisellä menettää kasvonsa ja sitähän ei tiedostava ihminen voi kestää. Ongelmana tiedostajille on kuitenkin se, että tässä on ihan oikeasti ammuttu ihmisiä islamin nimeen, joten sanojen asettaminen on ehkä hieman haasteellista. Ettei rahvaan valistaminen menisi vielä tavallistakin mauttomammaksi.

Tiedostavaa väkeä löytyy erityisesti mediasta. Koska hotellin respassa arvostetaan suomalaista mediaa vallan tolkuttomasti, ajattelimme ojentaa asiasta syvästi huolestuneille toimittajille auttavan kätemme ja tehdä mallikirjoituksen, jossa asian voi esittää suhteellisen rehellisesti ja toimittajille sekä myös tutkijoille ynnä poliitikoille olennaisiin asioihin paneutuen. Olkaapa hyvät:

*

JUURI NYT KAIVATAAN INHIMILLISTÄ VASTUUNKANTOA

Ranskassa tapahtunut ekstremistien tekemä ja sananvapautta kohtaan järkyttävällä tavalla hyökännyt terroriteko on valitettavasti herättänyt täällä Suomessakin eräissä ihmisissä ihmisyyden alhaisimpia piirteitä. On käynyt ilmi, että esitetyssä kritiikissä on teosta syytetty niin islamia, islamilaisuutta kuin islamilaisia ihmisiä.

Sen lisäksi että tällainen toiminta on rasistista ja vastenmielistä, se on myös erittäin vaarallista. Vaarallista nimenomaan siksi, että sillä kyseenalaistetaan se suurella vaivalla luotu mielikuva rauhanomaisesta ja maallistuneesta islamista ja islamilaisista ihmisistä, jonka me länsimaiset toimittajat, tutkijat ja poliitikot olemme keskenämme omissa päissämme saaneet kyhättyä. Ja se ei ole ollut kuulkaa helppoa, sillä sitä rakentaessamme olemme joutuneet kehittämään päänupeissamme sen verran suuren mielikuvitusmaailman että siinä jää Tolkienkin toiseksi. Faktojen uusiksi kirjoittaminen on ankaraa työtä ja ei se kaikilta onnistu. Niin että luulisi teidänkin sentään kunnioittavan ainakin tekemäämme työmäärää, jos ette muuhun pysty.

Ja tällä toiminnalla kyseenalaistetaan myös se kiveen hakattu seikka, että vain meillä on oikeus määritellä se, mikä on oikein ja hyväksyttävää ja mikä taas puolestaan väärin ja paheksuttavaa. Se oikeus on vain meillä. Meillä, jumalauta, meillä! Keitä te oikein luulette olevanne? 

Meidän todeksi muuttamamme mielikuvamaailman arvostelu ja kyseenalaistaminen voi saada aikaan täysin hallitsemattoman ja traagisia seurauksia aikaansaavan ketjureaktion, jonka lopputuloksena on lukematon määrä inhimillistä kärsimystä. Ja se kärsimys koskee nimenomaan meitä. Me voimme menettää ammatillisen uskottavuutemme. Me voimme menettää kasvomme. Me voimme joutua naurun- ja pilkanalaiseksi. Pahimmassa tapauksessa jopa ammatillinen uramme on uhattuna.

Ja siinä pahimmassa tapauksessa tämä inhimillinen kärsimys voi koskettaa myös teitä. Sillä mikäli emme saa jatkaa ylipalkatun besserwisserin uraamme, me joudumme hakemaan oikeita töitä. Ja miettikääpä ihmiset, ja miettikää nyt kerrankin tarkkaan. Haluatteko te ihan oikeasti meidät työpaikoillenne säätämään ja säveltämään?

Eli kantakaa inhimillinen vastuunne. Lopettakaa arvostelu. Uskokaa siihen maailmankuvaan, minkä me olemme teille uskottavaksi luoneet. Ottakaa meidät vakavasti. Mekin otamme itsemme hyvin, hyvin vakavasti. Silloin kaikki voivat olla onnellisia. Tai no, ainakin me. Teistä nyt ei ole niin suurta lukua alunperinkään.

*

Kas siinä. Saa käyttää vapaasti. Siinähän on tiedostavien ihmisten kannalta se olennainen. Säästyy aikaa ja tupakkaa.

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoittelin tän suurin piirtein samoin kuin alla erään keskustelupalstan erääseen ketjuun. Kyseisen palstan linja näiden seikkojen suhteen on aika erikoinen vaikka muuten hyvä paikka onkin.

Kommentoija kertoi, että tää oli odotettavissa kun tuntee Charlie Hebdon julkaisupolitiikkaa. Enpä voisi olla enempää samaa mieltä. Tämä oli päivänselvää. Voiko kukaan kertoa ainuttakaan muuta maailman valtauskontoa, josta voitaisiin sanoa samaa. Myös arvuuteltiin median ja massojen suhtautumista: islamin puhtaaksipesua, varoittelua islamofobiasta, tekijöiden maalaamista radikaaleiksi yms. hörhöiksi. Voiko kukaan kertoa ainuttakaan muuta ideologiaa, jonka kohdalla toimitaan samoin. Uudestaan ja uudestaan. On ehkäpä hieman ironista, että kaltaiseni natsi-rasisti tästä huomauttaa mutta tällainen tuo todellakin mieleen kaikuja 30-luvulta. Nyt kuten 30-luvullakin provokaatiota seuraa aina prvosoivan tahon vakuuttelut prvosoijan rauhantahtoisista aikomuksista suvait...Chamberlainien nyökytellessä hyväksyvästi. Tätä seuraa jälleen uusi provokaatio, jota seuraa uudet rauhanpuheet, joita seuraa uudet provokaatiot jne jne uudestaan ja uudestaan. Aikaa kuluu ja meininki muuttuu aina vaan hullummaksi ja hullummaksi, kunnes ei voi enää välttyä katsomasta totuutta silmiin: Adolf Hitler oli umpihullu/islam ei ole rauhan uskonto.
Islam ei ole rauhanuskonto koska:
1) Koraani suhtautuu äärimmäisen vainoharhaisesti ja vihamielisesti uskottomiin
2) Profeetta Muhammed oli sangen vittumainen jätkä
3) Koraani on islamilaisen teologian mukaan täydellistä, ikuista jumalan sanaa.
4) Profeetta Muhammed on islamilaisen teologian mukaan seuraajilleen erinomainen esimerkki, mikä käytännössä tarkoittaa tulkinnasta riippuen velvoitetta tai ainakin hyväksyntää toimia Muhammedin lailla kaikissa asioissa.
Yllä olevat kohdat eivät ole mitään ääritulkintoja vaan islamin valtavirtaa eikä yksikään merkittävä islamin koulukunta ole näistä eri mieltä. Nopeallakin vilkaisulla huomaa, että mikäli ylläolevat kohdat pitävät paikkansa seuraa umpikuja joka ei voi olla johtamatta minkään muun kaltaiseen ideologiaan kuin jota puhtaimmillaan edustaa Isis.

Kumitonttu kirjoitti...

Kummallista että nyt jopa vasemmisto järjestää mielenosoituksen "sananvapauden puolesta" Kaivopuistossa Ranskan lähetystön edessä klo 16:30. Miksei samanlaisia mielenosoituksia nähdä joka päivä Israelin lähetystön edessä, kun palestiinalaisterroristit tappavat israelilaisia...

Antirasistit heräsivät vasta kun vasemmistolisen Hebdon kimppuun hyökättiin. Ikävä sanoa, mutta siltä se vaikuttaa. Eli tanssivat haudoilla, niin sanotusti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Kumitontulle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Kyllä. Olet oikeassa. Ei tuohon ole lisättävää.

Kumis: Juuri niin. Ja siinä mielenosoituksessa puolustetaan moniarvoista yhteiskuntaa. Toisin sanoen juuri heidän näköistään moniarvoista yhteiskuntaa ja heidän luomaansa kuvaa islamista ja islamilaisista jota he epätoivoisesti haluavat pitää yllä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Ja ystävämme Hämeen-Anttilahan ehti jo lyödä pöytään kootut kliseet, ja totesi, että kyseessähän on enempi tämmönen kouluampumis-tyyppinen juttu kuin terroriteot ja tämä johtuu yhteiskunnasta eriytymisestä. Hienointa lienee Hämeen-Anttilan määritelmä jolla hän määrittelee ihmisen psykologista tilannetta mutta käyttääkin esimerkkinä sitä, että valkoiset menevät hakkaamaan maahanmuuttajia:

"Eivät ihmiset tee väkivallantekoja puhtaasti ideologisista syistä, taustalla on ihmisen koko psykologinen tilanne, ja hän saattaa selittää itselleen asiaa niin, että valkoinen rotu on paras, käydään hakkaamassa maahanmuuttajia."

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/islam-professori-iskun-taustalla-ei-uskonto-vaan-yhteiskunnasta-eriytyminen/4674664

Anonyymi kirjoitti...

Vapaudut vastuusta -kortti.

Tällä kortilla vapaudut vastuusta. Kuljet aina uudestaan lähtö-ruudun kautta pääsemättä koskaan eteenpäin. Voit kuitenkin aina lähtö-ruudun kohdalla napsia itsellesi asiaankuuluvat etuudet asiaankuuluvasta lähteestä: Kelasta, sossusta, mediakonsernin palkanlaskijalta, Koneen Säätiöltä tai Yhteiskuntataiteellisen tiedekunnan syvästä taskusta + apuraha-automatiikasta.

Vapaudut vastuusta -kortti irrottaa sinut sanojesi, tekojesi, ajatustesi, laiminlyöntiesi, verkostoidesi, ideologioidesi ja sosiaalisten verkostojesi aikaansaamien asioiden ikävistä puolista.

Vapaudut vastuusta -kortin teho tuplaantuu jos sitä käytetään yhdessä minkä tahansa seuraavaan listaan kuuluvan kortin kanssa:
- Uhrin vika -kortti.
- Hitler -kortti.
- Kyllä meillä on varaa/tilaa/muuta resurssia -kortti.
- Uhriutumiskortti.
- Rikkaus ja voimavara -kortti.
- Keskustellaan keskustelijoista -kortti.
- Sananvapaus vaatii ennakkosensuuria.
- "Se oli äärioikeisto" -kortti.
- Aselupia on kiristettävä -kortti.
- Mikä tahansa "tärähtäneistöstä tärähtää" -luokituksen saanut kortti.

Ulkomaalaistaustaisille pelaajille bonuksena "On lottovoitto saapua Suomeen" -paita ja oma lähiövalas. (Lähiövalaiden jälkimarkkinoista pelin "kusetus” -pakassa lisää.)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Valitettavan totta tuo kaikki. Islamilaiset tyypit ampuvat toteuttaakseen unelmaansa ja suomalaiset tiedostavat yrittävät tehdä heistä syyttömiä pitääkseen yllä sen oman unelmansa ja haavekuvansa minkä ne ovat kehittäneet. Ja josta ne saavat elantonsa.

Anonyymi kirjoitti...

Jännän äärellä ollaan,kun Iltalehti ainakin sai otsikoksi perussuomalaisten mokaamisen sillä perusteella,että PS:n twitter-tilillä annettiin ymmärtää,ettei tullut Ranskan attentaatti yllätyksenä.Siis aikuisten oikeestikko kaikki muut puolueet tosiaan yllättyivät iskusta,senkin jälkeen,kun sekä al-Quaida että ISIS on useaan kertaan luvannut,että Euroopassa aletaan jihad
tosissaan,ja Ranskassa,Hollannissa ja Saksassa iskuja on estetty viime hetkellä useita?Eliitti pistää silmät kiinni ja kädet korville huutaen mantrana,että meidän mielikuvitusislamimme on totta,se on rauhaa ja rakkautta yli rajojen,äääää..!!Ja kun todellisuus iskee silmille,niin sehän on tietenkin persujen ja juutalaisten tai vaikka naapurin kissan vika,mutta monikulttuuri kyllä toimii,kun vaan saadaan lisää kotoutusta ja terroristiterapiaa ja kristityt ja ateistiset kantasuomalaiset lopettaa natsimaisen vainonsa näitä parrakkaita pikkulapsia kohtaan.Ne on niinku ihkuja,piste.Ja taas mennään kohti vaaleja,ja toivotaan että joku Hakkarainen nähtäisiin vapaapäivänään vaikka trassilla kaljaa juomassa,sus siunakkoon noita persuja-ne rikkoo meiän vihervassarimultikultihöpöhöpöhuvipuiston pelkällä olemassaolollaan.Ja samaan aikaan ympäri maailmaa islamisaato etenee yhtä vakaasti,kuin meidän eliittimme kieltää todellisuuden.Tätä on mielenkiintoista,mutta samalla niin raivostuttavaa seurata.
T:Vesku

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vesku. Luulen, että on juuri näin. Puolueet ovat kyllä tietoisia asiasta, mutta yksikään niistä ei uskalla sanoa sitä rumaa sanaa. Vasemmistopuolueet ja vihreät eivät itse asiassa edes halua sanoa sitä, koska tämä utopian ylläpitäminen on osa niitten ominta itseään. Ne eivät voi tuomita sitä, mitä ne loppulaskussa kannattavat. Kannattamisensa ne toteuttavat niin, että yrittävät etsiä terroristille syyn tekoihinsa jostain muusta kuin terroristista itsestään ja hänen aatteestaan. Perussuomalaiset voivat olla poikkeus, mutta sehän katsotaan tässä kevään aikana.

Tähän väliin voi Ranskan unohtaen heittää pari kysymystä täältä Suomesta:

- Kuinka monta maahanmuuttajaa suomalaisjengit ovat hakanneet?

- Kuinka monta somalinaista suomalaiset ovat raiskanneet?

Anonyymi kirjoitti...

Heh,epämääräinen epäilyskin moisista sattumuksista nostaisi kyllä semmosen mediamylläkän jotta oksat pois!Samantien kiristyisi "vastuullisen sananvapauden"
vaatimukset,ja "rasismi" kitkettäisiin tällaisen sattumuksen varjolla niin netistä kuin politiikasta,saattaisipa esim.Halla-aho joutua syytettyjen penkille(muistelkaapa Breivik-hässäkkää,tikarit jo lenteli Jussinkin suuntaan).Ja kun kävisi ilmi,ettei sattumusta tapahtunutkaan,niin so what?Kiristykset jäisivät voimaan ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä,koska varmasti joku joskus jossain...Kuten Tampereen pizzerian polttaneita persuja vastaan,maan eliitti Päivi Lipposen johdolla masinoi jo mielenosoituksia,eikä elettäkään anteeksipyynnön ja oman typeryytensä myöntämisen suuntaan,kun syylliset olikin "ihkut" itse.
T:Vesku

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vesku. Ja Päivihän voi ja jaksaa paksusti, eikä mediamme ole koskaan pistänyt häntä ehjän eteen ja kysynyt, että mitähän sitä oikein tulikaan sanottua.

Becker kirjoitti...

Jaaha, nyt on pirtissä meno rauhoittunut, joten voidaan palata taas normaaliin arkeen.
Tekisi mieleni toivottaa hyvää vuoden jatkoa, mutta ei se kovin hyvin alkanut.

Yllätyksien yllätys. Useiden kuukausien ajan on ympäri Eurooppaa pelätty islamistien aseellisesta iskusta. No nyt se tapahtui ja kaikki ovat kauhian yllättyneitä.
Minä en ole tippaakaan. Ja lisää on tulossa uskokaa pois. Se mikä ei minua yllättänyt oli poliitikkojen ja median höpertely tapahtuneesta. Menemättä sen enempää aiheeseen, kannattaa lukea äänestämäni Halla-ahon teksti Scriptassa.
Ruotsissapa on taas papupata porisemassa ja media vinkuu vapaan tiedonannon perään. Sikäli mielenkiintoista, sillä vapaus ei koske Sverigedemokraatteja, mutta hehän ovatkin natseja.

Tiettävästi ei Ruotsissa ole vieläkään yhtään imaamia haastateltu,yksiskään imaami ei ole tullut tuomitsemaan tapahtunutta eikä ainoakaan muslimi ole protestoinut, ennemminkin päinvastoin. Suuri(n) osa muslimeista on mennyt kotiinsa ja sulkenut ulko-oven perässään, sen jälkeen mennyt vaatekaappiin ja sulkenut sen oven perässään ja sitten huutanut allahu akbaria muutaman kerran. Tämän jälkeen hän lähtee ulos ja on niinkuin mitään ei olisi missään tapahtunut.

Lainaus eräästä ruotsalaisesta tekstistä:

Strategiselta kannalta katsoen ei voi muuta kuin ihailla Muhammedia. Hän on ylivertainen kaikkiin tunnettuihin sotateoreetikkoihin verrattuna: Sun Tzu, Clausewitz, Liddel Hart, Guderian ja ketä heitä nyt on. Muhammedin nerokkuus perustuu siihen, että hän on aloittanut valloitussodan ilman että valloitetut huomaavat olevansa valloituksen kohteena.
Kun valloitettavien johtajat vakuuttavat, että islamistien teot ovat rauhan ja harmonian asialla, sillä muslimisoturit ovat väärinkäsittäneet kaiken, voivat imaamit kiereskellä naurusta. Sillä he tietävät, että niinkauan kun Eurooppalaiset äänestävät idiootteja, on kysymys vain vuosista jolloin he saavat vallan.
Tänä aikana voivat imaamit iloita siitä, että heidän uskonveljien muuttoliike Eurooppaan lisääntyy, eikä se maksa heille mitään. Lasku lähetetään Eurooppalaisille veronmaksajille,jotka eivät ymmärrä mihin heidän rahansa menevät.
Jos jotain "positiivista" Pariisin ammuskeluista saa hakea, niin se on ainakin kasvava kriittisyys muslimeja kohtaan.

Päivän "pilakuva":

http://petterssonsblogg.se/2015/01/08/116222/

korpisoturi kirjoitti...

Muslimien valloituksen apuna on tämä "viides kolonna". Omin avuin ne ei olis onnistunu tunkemaan länsimaihin tälläseen asemaan. Tämä kolonna selittää kaikki muslimien rikokset ja teot parhain päin. Sen lisäksi etuudet juoksee, eikä tarvi oikein töitäkään paiskia. Erityisasema on taattu. Tämä kaikki paisuu ja paisuu.. Mitä sitten muutamien vuosien kuluttua?
Alistuminen vai nousu taisteluun vaikka asein tätä hulluutta vastaan?

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Mahdollinen off-topic: Kovasti kaivatut ranskalaisveljekset taisivat lähteä näihän metsiin retkeilemään.

http://en.wikipedia.org/wiki/Forest_of_Retz

(Ainakin YLE:n uutiskuvat olivat Longpont:sta.)

Castor kirjoitti...

Veronica Palm (sosialisti) on tehnyt poliisille rikosilmoituksen/tutkintapyynnön SD:n Björn Söderin Facebookissa ilmestyneestä kommentista. Miten asia kuulluu jollekin Palmille? Onko tuo Palm kiihottunut tästä lauseesta? Jälleen on kyse puolestaloukkaantumisesta, jossa nuo poliitikot kautta maailman näyttävät olevan omaa luokkaansa. Kiihotus kansanryhmää vastaan, my ASS!

Ja kantaa asiaan ottaa tietenkin valtiotieteen professori Olof Ruin (siis "raunio"), ja sanoo, että tuo on aivan hirveä väite, kun yksittäisten hullujen (sic!) katsotaan edustavan koko uskontoa.

Väitän samaa kuin Söder, ja lisään siihen yhden sanan: Rauhanuskonto on JÄLLEEN näyttänyt kasvonsa.

Kuinkahan monta tällaista yksittäistapausta tarvitaan, ennen kuin ne katsotaan islamin todelliseksi ilmenemismuodoksi? Jonkin tiedon mukaan, joka ei tietenkään ole uskottava, koska tiedot kerännyt ryhmä kärsii islamonauseasta, vuoden 2001 11. syyskuuta jälkeen "yksittäistapauksia" on maailmassa ollut lähemmäs 25000, siis KAKSIKYMMENTÄVIISI TUHATTA. Ja kaikki yksittäisten hullujen, syrjäytyneiden tai muute väärinymmärrettyjen tekeminä. Uskottavaa, eikö?

Castor kirjoitti...

Ja tässä yksittäistapaukset viimeiseltä kahdelta päivältä (tämän päivän uhrilukua ei ole vielä käytettävissä!):

2015.01.08 (Baghdad, Iraq) - A Sunni suicide bomber wades into a Shiite mosque and slaughters at least eight worshippers.
2015.01.07 (Zhari, Afghanistan) - Taliban bombers take out two children gathering firewood.
2015.01.07 (Baghlan, Afghanistan) - Six road workers are machine-gunned point-blank by Religion of Peace gunmen.
2015.01.07 (Sanaa, Yemen) - A al-Qaeda suicide bus bomber scatters body parts and snuffs out thirty-seven lives at a college.
2015.01.06 (Nazimabad, Pakistan) - Two Shiite brothers are murdered in their shop by Sipah-e-Sahaba.
2015.01.06 (al-Jubba, Iraq) - A suicide attack on a mosque and the ensuing clash leave two dozen dead.

Nämä kaikki muslimimaista, Ranska ikään kuin kirsikkana tämän paskatortun päällä!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, Korpisoturille, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja Castorille & kiitos kommenteistanne. Tuo Beckerin laittama lainaus ruotsalaiselta kirjoittajalta on kieltämättä hyvin kuvaava. Tosin sitä voisi täsmentää siten, että eihän tilanne kerro varsinaisesti Mohammedin neroudesta vaan vastustajan totaalisesta typeryydestä ja hyväuskoisuudesta. Länsimaista kun voi todeta niin, että siellä ei ainostaan olla tekemättä vastarintaa vaan antautunisesta on tehty normi ja itseisarvo. Imaamit voivat tosiaankin nauraa partaansa ja aiheesta.

Ja mitä nyt on mediaa seurannut, niin tiedostavat kommentit eivät edes suuntaudu tähän tilanteeseen vaan siihen utopistiseen kuvaan mimkä he ovat rakentaneet ja suuttumukseen siitä, kun sitä kuvaa ei uskota.

Tuolle Hämeen-Anttilalle voisi lähettää nämä Castorin esittämät lukemat ”yksittäistapauksista” ja samalla esittää kysymyksen, että jos syrjäytyminen pelkästään saa tämän aikaiseksi, niin missä on sitten syrjäytyneitten eurooppalaisten tekemä terrorismi?

Kumitonttu kirjoitti...

missä on sitten syrjäytyneitten eurooppalaisten tekemä terrorismi?

Tallinnan laivalla?

Becker kirjoitti...

Tämä Veronica Palm on näitä SD vihaajia, mutta myös kuuluu siihen muslimeja myötäkarvaan silittelevään
poliitikko poppooseen. Hän sai mm. kyseenalaista mainetta v. 2013 nimittäessään islamisti Omar Mustafan demarien puoluehallitukseen. Mustafa sai kuitenkin varsin nopeasti jättää paikkansa kovan kritiikin jälkeen, johtuem hänen antisemitistisitä ja homofobisista lausunnoistaan.
Veronica tyttönen on pikkasen tyhmä, sillä hän sai korkeakoulutukinnossa 0,4 pistettä korkeimmsata 2,0:sta jääden siten viimeiseksi 251 testatusta.
Hän on kuitenkin varsin tyypillinen ruotsalainen poliitikko. Nytkin tehtiin taas hivenen politiikkaa.
Palm oli hiljakkoin twiitannut närkästyneenä, että tavallisten hyvätapaisten ruotsalaisten rukoushuoneita tuhrittiin ja sabotoitiin.

Luin muuten jostain hiljakkoin, että ranskalaisten uuden vuoden juhlintaan kuuluu autojen polttelu rakettien ampumisen sijasta. Nytkin vuodenvaihteessa niitä paloi se normaali n.tuhat kappaletta. Jacques ja Pierre taas vauhdissa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kumikselle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Kumis: Olen viimeksi käynyt Tallinnan laivalla vissiin kymmenen vuotta sitten. Mölyterrorismia oli, mutta sekin kyllä oli melko vähäistä. Kuvaavinta oli kai se reissu, minkä tein broidin kanssa. Laivalla oli porukka eläkeläisiä, ne olivat kokoontuneet yhteen läjään ja töllöttivät televisioruutua. Käytiin ihan katsomassa, että mitä ne tölläävät. No tietysti Kauniita ja Rohkeita. Oltiin vielä sen verran lähellä Suomea että lähetys näkyi. Ehkä minä kestän tämän sortin terrorismin.

Becker: Lienee prototyyppi hyödyllisestä idiootista. Onkohan siellä Ranskan uuden vuoden juhlimisessa muuten joku pisteytyssysteemi. Poltetusta autosta saa pisteen ja jos auto ihan komeasti räjähtää, niin siitä saa sitten viisi pistettä.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä nuo muslimit ole vissiin koskaan onnistuneet sotaretkillään länteen muuta kuin lännen hajaannuksen hetkinä. Sosiaalinen media ja nettikeskustelut, blogit yms. tän asian tiimoilta on jälleen näyttänyt kuinka helvetin vähän porukka oikeasti ymmärtää historiaa tai uskonoja. Aivan fiksuina pitämäni tyypit ovat suoltaneet sellaista paskaa...menen aivan sanattomaksi. Ristiretkistä ja katolisen kirkon alennustiloista (ja niitä on kyllä riittänyt) huolimatta kristinuskon ja islamin vertaaminen toisiinsa tasavertaisina on vain selvä merkki siitä, ettei tyyppi kumpaakaan uskontoa. Ollenkaan. Kyllä tässä pessimismi nostaa päätään kun saa toistuvasti lukea kuinka takapajuisia, vanhanaikaisia ja vainoharhaisia mun omat mietteet kuulemma onkaan. Heikolla hetkellä mielleen hiipii epäilys: olenko sittenkään oikeassa. Entä jos islam on sittenkin rauhanuskonto. Onneksi voin kuitenkin tarkistaa asian koraanista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Eikös se joku arabijohtaja sanonut että ”naistemme kohdut ovat suurin aseemme”? Siltä se näyttää Euroopassa.

Becker kirjoitti...

Tuo mitä siteerasit Ykä, pitää ikävä kyllä paikkansa. Ne nussii meidät sukupuuttoon.

Länsimaissa tapahtunut syntyvyyden lasku lisääntyneen egoismin kera on hävittänyt perusperheen ideaalin. Nyt on niin pirun ihqua olla trendikäs sinkku ja asua jossain trendikkäässä urbaanissa miljöössä, vaikkapa Helsingissä.
Maaseudulla taidetaan ymmrtää enemmän perheen perustamisen päälle.

Castor kirjoitti...

Tällainen tuli takaisin Uudesta Suomesta, Markku Huuskon Puheenvuorosta. Kovasti siitäsananvapaudesta puhutaan ja sitä ylistetään! Tässä ei ole mitään mikä olisi kiihotusta tai mitään mikä olisi muuta kuin faktaa. Ei se sananvapaus koske kaikkia. Jos Ykä uskaltaa, niin julkaisee tämän.

Olet saanut varoituksen asiattomasta sisällöstä Uuden Suomen blogipalveluissa. Tämä kommentti on palvelun sääntöjen vastainen ja kirjoittaja ei ole tunnistettavissa: Islamin satoa parilta päivältä, pois lukien Ranska:

2015.01.08 (Baghdad, Iraq) - A Sunni suicide bomber wades into a Shiite mosque and slaughters at least eight worshippers.
2015.01.07 (Zhari, Afghanistan) - Taliban bombers take out two children gathering firewood.
2015.01.07 (Baghlan, Afghanistan) - Six road workers are machine-gunned point-blank by Religion of Peace gunmen.
2015.01.07 (Sanaa, Yemen) - A al-Qaeda suicide bus bomber scatters body parts and snuffs out thirty-seven lives at a college.
2015.01.06 (Nazimabad, Pakistan) - Two Shiite brothers are murdered in their shop by Sipah-e-Sahaba.
2015.01.06 (al-Jubba, Iraq) - A suicide attack on a mosque and the ensuing clash leave two dozen dead.

"Supisuomalaisittain testiin voi käyttää mielessään myös vaikka termejä lestadiolainen, viidesläinen tai herännäinen." Missä lestadiolaiset, viidesläiset tai herännaiset ovat viimesten, sanotaan nyt vaikka 10 vuoden aikana syyllistyneet terroritekoihin ja surmanneet tuhansia ihmisiä? Missä Euroopan maassa tai Yhdysvalloissa juutalaiset syyllistyvät joukkomurhiin?

Muslimien enemmistö on rauhanomaista ja kunnollista väkeä, OK.

Suurin osa Saksan kansasta oli ja on täysin rauhanomaista ja kunnollista väkeä, mutta silti natsismi onnistui tappamaan kymmeniä miljoonia ihmisiä. Rauhanomainen enemmistö oli irrelevantti.

Suurin osa Venäjän kansasta oli ja on täysin rauhanomaista ja kunnollista väkeä, mutta silti Stalinin kommunismi onnistui tappamaan kymmeniä miljoonia ihmisiä. Rauhanomainen enemmistö oli irrelevantti.

Suurin osa Kiinan kansasta oli ja on täysin rauhanomaista ja kunnollista väkeä, mutta silti Maon kommunismi onnistui tappamaan kymmeniä miljoonia ihmisiä. Rauhanomainen enemmistö oli irrelevantti.

Suurin osa Japanin kansasta oli ja on rauhanomaista ja kunnollista väkeä, mutta silti Japanin onnistui teurastaa (usein lapioilla ja pistimillä) toistakymmentä miljoonaa ihmistä Kaakkois-Aasian/toisen maailmansodan aikana. Rauhanomainen enemmistö oli irrelevantti.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2001 noin 2,3 miljoonaa muslimia. Vain 19 tarvittiin tuhoamaan WTC, hyökkäämään Pentagoniin ja saattamaan Amerikka polvilleen.

"Radikaalien" muslimien määräksi on useimmissa arvioissa päädytty lukuihin 15-25% muslimien koko määrästä, joka on jossain puolentoista miljardin tasolla. Valmiina toteuttamaan niitä äärimmäisiä keinoja, joista meillä on tähän mennessä jo koko joukko PÄIVITTÄISIÄ ikäviä kokemuksia on siis pari sataa - 375 MILJOONAA muslimia.

On surullista, että joku voi verrata radikaalia islamia mihinkään muuhun fundamentalismiin missään muussa uskonnossa. Inkvisitio (josta saa loputtomiin kuulla, vaikka se oli ja meni ja tukehtui kun kristinusko reformoitui) sai alkunsa jo 1200-luvulla, kehittyi espanjalaiseksi ja portugalilaiseksi inkvisitioksi myöhemmällä keskiajalla ja renesanssin alussa. Sen uhrien lukumääräksi on arvioitu n. 5000, siis viisi tuhatta USEAN SADAN VUODEN AIKANA.. Radikaali islam tappoi Yhdysvalloissa jo vuonna 2001 kolmisen tuhatta viatonta ihmistä. Vuoden 2014 saldo terroritekojen uhreina on yli 15000 (viisitoista tuhatta). Ja vuosittainen nousuvauhti terroriteoissa on ollut vuodesta 2013 tähän vuoteen n. 30%.

Castor kirjoitti...

Niin, ja käytin tässä omaa nimeäni.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille ja Castorille & kiitos kommenteistanne.

Becker: Ja kun tiedostavalla väellämme ei ole muuta reseptiä tuohon syntyvyyden laskuun kuin ihmisten haaliminen ulkomailta. Kannattaisiko miettiä ennemmin kannustavia menetelmiä siihen, että kantasuomalaiset lisääntyvät.

Castor: Jaa että Huusko, aikamme legenda. Mieshän on vakaasti sitä mieltä, että mikäli faktat eivät tue utopiaa, on faktojen esittäminen silloin sekä vastuutonta, vaarallista että tuomittavaa.