maanantai 13. huhtikuuta 2015

LEIVÄNMURUJA VAALIVIIKOLLE

Mietitäänpä sellaista tilannetta, että vuonna 1989 olisi puolue X sisällyttänyt puolueohjelmaansa seuraavat asiat:

- Puolueemme pyrkii voimakkaasti vaikuttamaan siihen, että vuodesta 1990 alkaen Suomeen ryhdytään siirtämään mahdollisimman paljon ulkomaalaisväestöä sillä perusteella, että Suomeen täytyy siirtää mahdollisimman paljon ulkomaalaisväestöä.

- Siirrettäväksi väestöksi ei kelpaa minkä tahansa kansakuntien edustajat, vaan väestöpoliittisessa hankkeessamme keskitytään nimenomaan Afrikasta ja Lähi-idästä maahan siirrettäviin, kieli- luku- ja ammattitaidottomiin ihmisiin joitten tulee kulttuuriltaan edustaa suomalaiseen kulttuuriin nähden mahdollisimman kaukaista ja vierasta kulttuuria joka suhtautuu suomalaiseen ja yleensä länsimaiseen kulttuuriin vihamielisesti. Kuitenkin tämän kulttuurin edustajille tulee antaa pysyvä oleskeluoikeus vaikka siihen ei olisi perusteita sekä kantaväestön takaama jatkuva elatus.

- Tätä jatkuvasti kasvavaa siirtolaismäärää ei ole tarkoitettu Suomeen varsinaisesti työmarkkinoitten käytettäväksi koska sillä ei ole nettoverotuloja tuottavalle työmarkkinoille minkäänlaista käyttöä, vaan tämä väestömassa siirretään suoraan nettoveronmaksajien elätettäväksi.

- Kyseisessä maahanmuutossa suositaan sellaisten kulttuurien edustajia, jotka pitävät suomalaista kulttuuria omaansa huonompana, eivätkä halua sopeutua. Puolueohjelmamme mukaan tätä integroitumishaluttomuutta on yhteiskunnan puolelta tuettava niin taloudellisesti, henkisesti, kuin asettamalla tätä integroitumishaluttomuutta tukemaan jatkuvasti kasvava määrä valtion ja kunnallishallinnon virkamiehiä. Tätä toimintaa kuvaamaan on keksittävä joku mahdollisimman typerä ja kantaväestössä närkästystä herättävä termi. Puolueemme esittää, että termi voisi olla ”kotouttaminen”.

- Kyseisille maahanmuuttoryhmille on annettava etuoikeus asuntojonoissa erityisesti asuntopulasta kärsivässä Helsingissä. Samoin on räätälöitävä julkisia suojatyöpaikkoja näitten ryhmien edustajille. Puolueemme näkemyksen mukaan suojatyöpaikoissa voitaisiin keskittyä sekä tulkkipalveluihin että erilaisiin sovittelutehtäviin, sillä erilaisia ristiriitoja ja vastakkainasetteluja ilman muuta esiintyy, kun länsimaiseen kulttuuriin tuodaan väkisin sille vastakkaisen kulttuurin edustajia, ja heidän kulttuurinsa nostetaan jalustalle. Näitä suojatöitä tekeviä maahanmuuttajia täytyy säännöllisesti nostaa ”kotouttamisen sankareiksi” median toimesta.

- Aina viiden vuoden välein puolueemme asettaa tarkkailukomitean, joka toteaa kyseisen politiikan aiheuttaneen Suomelle ja suomalaisille taloudellista ja inhimillistä haittaa. Tarkkailukomitean tulee raportissaan esittää, että tätä taloudellista ja inhimillistä haittaa aiheuttavaa politiikkaa tullaan jatkamaan ja kiihdyttämään jokaisen seuraavan viisivuotissuunnitelman aikana.

- Mikäli Suomi liittyy johonkin suurempaan valtioliittoutumaan ja se liittoutuma vaatii sanotaanko vaikka 25 vuoden kuluttua, että kyseistä haittamaahanmuuttoa on moninkertaistettava, puolueemme suostuu siihen ilman muuta ja millään tavoin asiaa kyseenalaistamatta.

- Mikäli Suomessa esiintyy tahoja, joitten mielestä tämä Suomelle ja suomalaisille jatkuvasti kasvavaa taloudellista ja inhimillistä kärsimystä aiheuttava politiikka aiheuttaa Suomelle ja suomalaisille jatkuvasti kasvavaa taloudellista ja inhimillistä kärsimystä ja he ilmoittavat mielipiteensä julkisesti, heidät on pyrittävä hiljentämään joko tekemällä naurunalaiseksi, demonisoimalla ja julkisesta keskustelusta eristämällä.

Kuinka moni tämän blogin lukijoista äänestäisi tällaista puoluetta? Kuinka moni edes hitusen ajatteleva ihminen äänestäisi tällaista puoluetta? Tällaista puolueohjelmaa ei näillä sanamuodoilla ole kirjoitettuna yhdelläkään puolueella. Sillä ei ole merkitystä. Käytännöllä on merkitystä. Sillä eduskuntapuolueistamme Vasemmistoliitto, Vihreät, Sosialidemokraatit, Keskusta, Kristillisdemokraatit, RKP ja Kokoomus ovat käytännön politiikassaan sitoutuneet tuohon ohjelmaan. Eikä niillä ole minkäänlaista tarkoitusta muuttaa tuota ohjelmaa seuraavankaan eduskunnan aikana.

Suuresti arvostamani Jaska Brown totesi hiljattain kirjoituksessaan, että hyvin monella vaalien kynnyskysymyksellä voidaan huonosti hoidettuna saada aikaan suomalaisille suuria vaikeuksia, mutta ne voidaan ajan myötä myös korjata, sillä lopullista tuhoa niillä ei aikaan saada. Sama koskee jopa maanpuolustusta, sillä sen suurin ongelma ei ole suomalainen politiikka, vaan se, hyökkääkö Venäjä, eikä se kysy siinä suomalaisten mielipidettä. Tätä ei pidä tulkita niin, että hotellin respassa suhtauduttaisiin maanpuolustuskykyyn kevytmielisesti. Se ei ole poliittinen kysymys, se on itsestäänselvyys ja kansallinen henkivakuutus. Mutta Venäjä päättää aina, vihelletäänkö pilliin.

Olen samaa mieltä Jaskan kanssa. Samoin olen samaa mieltä siitä Jaskan esittämästä asiasta, että näissä vaaleissa valitettavan marginaaliin jäänyt maahanmuuttokysymys on kysymys, jolla kokonainen yhteiskunta voidaan muuttaa peruuttamattomasti huonommaksi tai jopa tuhota. Se on näitten vaalien tärkein kysymys. Meillä on länsirajan takana aikakone, joka kertoo siitä, mitä  kyseisessä asiassa väärin toimimalla saadaan aikaiseksi. Ruotsi on tullut siihen pisteeseen, että sillä on tulevaisuudessa mahdollista korjata tilanteensa vain ampumalla. Tai sitten se hyväksyy sen tosiasian, että ruotsalainen kansakunta näivettyy ja taantuu anarkistisen kehitysmaan tasolle muuttuen yhdestä maailman rikkaimmista kansakunnista yhdeksi maailman perslävistä.

Vasemmistoliitto, Vihreät, Sosialidemokraatit, Keskusta, Kristillisdemokraatit, RKP ja Kokoomus eivät kohota sormeakaan estääkseen tuota kehitystä, joka saadaan tällä menolla aikaan Suomessakin. Tekevätkö ne sen tieten tahtoen, tyhmyyttään tai säilyttääkseen kasvonsa on kysymyksenä merkityksetön. Vain lopputuloksella on merkitystä. Noitten puolueitten maahanmuuttopoliittisen ohjelman määritteli puolue X vuonna 1989.

Entä perussuomalaiset? Tekevätkö perussuomalaiset tarpeeksi estääkseen tämän kehityksen?

Valitettavasti voi todeta, että Timo Soinin näköiselle perussuomalaiselle puolueelle kysymys on marginaalinen. Se ei ymmärrä sitä. Mutta perussuomalaisten riveissä on ihmisiä, joille se sitä ei ole, ja jotka ymmärtävät asiaan liittyvän vaaran. Ja heitä on mahdollisuus saada eduskuntaan. Mitä enemmän, sen parempi. Minkään muun puolueen kautta heitä ei näissä vaaleissa saada läpi. Vuonna 2019 tilanne voi olla toinen, mutta nyt eletään vuotta 2015 eikä meillä ole neljää vuotta aikaa odottaa, sillä Vasemmistoliitto, Vihreät, Sosialidemokraatit, Keskusta, Kristillisdemokraatit, RKP ja Kokoomus noudattavat orjallisesti Puolue X:n vuonna 1989 tekemää maahanmuuttopoliittista ohjelmaa. Myös Nukkuvien Puolue sitoutuu Puolue X:n ohjelmaan.

Hotellin respasta toivotaan, että äänestäjät muistuttaisivat Timo Soinia siitä, mikä nosti persut jytkypuolueeksi ja äänestäisivät vaikkapa seuraavia ehdokkaita. Lista pohjautuu pitkälti Jussi Halla-ahon suosituksiin:

HELSINKI:

Sampo Terho 176

Nuutti Hyttinen 160

UUSIMAA:

Teemu Lahtinen 64

Pauli Vahtera 88

Simon Elo 56

VARSINAIS-SUOMI:

Vilhelm Junnila 76

Maria Lohela 80

HÄME:

Jari Ronkainen 43

PIRKANMAA:

Heikki Luoto 123

SATAKUNTA:

Laura Huhtasaari 11

KESKI-SUOMI:

Teuvo Hakkarainen 61

Ja tämä on hotellin respan ihan oma valinta. Ihan muistutukseksi. Todellisuus ei ole Sanomatalon lasipalatsissa. Todellisuus ei ole yliopistolla. Todellisuus on Veijo Essolla. Teuvo tietää sen. Ja jos ruvetaan laskemaan sitä niin muodikasta kehitysapua, niin kuinka moni ehdokas on henkilökohtaisesti tehnyt sitä enemmän kuin Teuvo?

VAASA:

Juha Mäenpää 74

Ja muistutan, että edesmennyt Tapio Tuuri tuki voimakkaasti Mäenpäätä. Jos pohojalaaset haluavat sytyttää pienen etäkynttilän Tapion haudalle, ja hänen muistonsa kunniaksi, se käy parhaiten piirtämällä lappuun numeron 74.

KAAKKOIS-SUOMI:

Juho Eerola 106

SAVO-KARJALA:

Jussi Wihonen 17

OULU:

Olli Immonen 116

LAPPI:

Hanna Mäntylä 41

Tämän blogin mahdollisuus vaikuttaa asiaan on äärimmäisen pieni, mutta leipää ne on murutkin. Ennakkoäänestystä on jäljellä vielä pari päivää ja varsinaiset vaalit ovat sunnuntaina. Käykääpä heittämässä oma murunne yhteiseen leipään. Jos äänestätte jotakin muuta, ja teillä on valittavananne kaksi ehdokasta, joitten välillä ette osaa päättää, äänestäkää sitä, joka hymyilee kuvassa vähemmän. Hän on todennäköisesti rehellisempi.

Hotellin respassa on tullut tavaksi laittaa musiikillista vaaliboostia ajalta, jolloin soittajat olivat rumia ja karvaisia, ja jolloin musiikissa oli vielä melodia. Tällä kertaa vauhtia antaa folk-rockyhtye Lindisfarne vuodelta 1971 kappaleellaan Meet Me On The Corner.31 kommenttia:

Bwana kirjoitti...

Laittaisin Hämeeseen vielä 44 Antti Salminen. Tosin Ronkainen voipi olla varmempi läpimenijä ja kyllähän noita ääniä pitänee jotenkin keskittää.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Hmnjoo, JH-A:n suosituksia minäkin tässä olen jo aikaisemmin katsastellut, aika lailla samoilla linjoilla kun ollaan. Hyvä kyllä, että toit suosituslistan myös tänne. Tätä blogia ymmärtääkseni lukevat ajattelukykyiset ihmiset, noin pääsääntöisesti.

Juha kirjoitti...

Sopivan ehdokkaan löytäminen kävi naurettavan helposti; listoilta löytyi entinen kolleega. Ottaen huomioon taustamme, samankaltaiset urakehitykset, harrastetoimien yhteneväisyydet ja muistikuvat kahvipyötäkeskusteluista, oli kuin olisi antanut itselleen luottamuslauseen!

Toivotaan parasta, ja sitä rataa.

Nämä vaalipuheet, mitä kaikkia epäkohtia tullaan ensi kaudella käsittelemään, ovat olleet koomisia valtapuolueiden suunnilta. Ilmeisesti jotkut saattavat jopa varoivaisesti uskoakin, että puheissa olisi jotain perääkin. Kuukauden kuluttua puheet ovat kadonneet tuulien matkassa ja vanha liturgia jatkaa kaikumistaan tyhjässä salissa.

Sandscorpion kirjoitti...

Minkään muun puolueen kautta heitä ei näissä vaaleissa saada läpi.

Tuohon sellainen pieni tarkennus, että kyllähän niitä maahanmuuttokriittisiä ehdokkaita muidenkin puolueiden listoilta voi päästä ja melko varmasti pääseekin läpi. Useimmilla muilla puolueilla on yksittäisiä ehdokkaita, joilla on hyvinkin järkeviä mielipiteitä.

Ongelma vain on siinä, että jos haluaa järkevän edustajan myös tekevän järkeviä päätöksiä maahanmuuton tiimoilta, silloin persut ovat ainoa vaihtoehto.

Jos vaikka äänestää kokoomuslaista maahanmuuttokriitikkoa sillä periaatteella, että Kokoomus on puolueena Persuja parempi ja samahan se on, minkä puolueen riveistä haittamaahanmuuttoa vastustetaan, niin metsään menee. Kyseinen edustaja äänestää eduskunnassa ylempien ohjeiden mukaan kiltisti nykymenon jatkamisen puolesta ja seuraavassa istunnossa pitää sitten kitkerän puheen siitä, kuinka tehty päätös oli väärä ja sen voisi ottaa uuteen tarkasteluun sitten joskus kun kerkiää.

Linkittämäsi kappale oli hyvä. Tässä vuorostaan omat vaalitunnelmani:

https://www.youtube.com/watch?v=2ot_katYYiU

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa! Lisäisin vielä sen, mitä tapahtuu muille yhteiskunnan sektoreille:

- Puolueemme haluaa myös varmistaa, että siirrettävän ulkomaalaisväestön vaikutukset kaikilla yhteiskunnan sektoreilla tulevat tuntuviksi. Nämä tulevat luonnollisesti käsittämään kaikki julkiset toimet, koulutus-, sosiaali- ja terveystoimesta yliopistojen tutkimushankkeisiin ja amkien värikkyysohjelmiin, mutta myös vahvan yksityissektorin painotuksen. Tulemme takaamaan, että laajamittainen ulkomaalaisväestön siirto tulee saamaan aikaan huomattavan määrän työpaikkoja, jotka katoaisivat sillä siunaamalla, jos tuo laajamittainen ulkomaalaisväestö lakkaisi olemasta. Puoluemme myös nöyrästi huolehtii dynaamisuuden hengessä, että julkisia varoja ohjataan merkittäviä määriä tukemaan näitä erilaisia tehtäviä ja hankkeita yksityisellä sektorilla. Toisaalta aiomme voimallisesti edesauttaa sellaisen toimintaympäristön syntyä, jossa suomalaisen työntekijäryhmään kuuluvan henkilön asema heikennellistyy globaalisen rakennemuutoksen vuoksi, mutta jossa kompensaatio synnytetään värikkäämmän arjen iloista ja osallisuuksista.

Tuohon loppuun, naiset hymyilevät AINA kuvissa enemmän kuin miehet. Nainen, joka ei hymyile, ei ole mielikuvissa rehellisempi, vaan tosikko kylmä akka.

Anonyymi kirjoitti...

Muuten hyvä mutta mihin jäi Rasistinen KieliPuolue RKP?

Jani Alander kirjoitti...

Vähän pahaa pelkään, että se Ruotsin tie on edessä, riippumatta siitä mitä vaaleissa käy. Aikanaan tuo kansakunnan kohtalo sitten ratkaistaan voimalla suuntaan tai toiseen.

Tosin on tässä sellainen jokerikortti, että jos tuo itänaapuri päättää tulla kylään, niin eiköhän nämä meidän kulttuurivahvistukset nosta kytkintä vauhdilla. Tosin lääke on silloin todennäköisesti sairautta pahempi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Bwanalle, Yhel Turkkulaasel, Juhalle, Sandscorpionille, Riikalle, Anolle ja Jani Alanderille & kiitos kommenteistanne.

Bwana: Varmaankin ihan tolkun mies hänkin, mutta tietty keskittäminen voi olla paikallaan. Sinänsä nämä vaalit eivät vielä muuta mitään, vanha valta jyllää, mutta ehkä tärkeintä olisi saada Timo Soinille muistutus siitä, että pelkästään hänen sädehtivä persoonansa ei ole syy persujen tukemiseen eikä äänestämisen ideana ole se, että persuista tulee osa vanhaa valtaa.

Yksi Turkkulaanen: Ainakin kommentoijista voi tehdä sen johtopäätöksen, että järkevää ja asiallista porukkaa täällä käy pyörähtämässä.

Juha: Omalla kohdalla valinta oli helppo, eli sama heppu kuin viime vaaleistakin. Mitä tulee vaalipuheisiin, niin noinhan se on. Pientä haastetta on nykyisin sinänsä persujen vuoksi, mutta sanotaan että 1980-luvun loppupuolelta eli ns. konsensuspolitiikan alettua vuoden 2007 vaaleihin olivat vaalit lähinnä vallan uusintarituaali. Nyt sentään pikkuisen riidelläänkin.

Sandscorpion: Kyllähän sinä oikeassa olet ja esim. blogissasi mainitsemasi Muutos 2011:n Kyuu Eturautti on ihan tolkun mies. Hänen mahdollisuutensa tulla valituksi on vaan nollan ja olemattoman puolessavälissä ja näissä vaaleissa Muutos 2011 lähinnä syö ääniä persuilta ja se syö niitä nimenomaan persujen nuivalta sektorilta. Vaalien jälkeinen aika on taas sitten ihan oma lukunsa ja siihen tietysti vaikuttaa myös se, kuinka persut silloin toimivat.

Mainitsemastasi kokoomuslaisesta maahanmuuttokriitikosta tulee tietysti ensimmäisenä mieleen Ben Zyskowicz (joo, tunnustan, minä tarkistan tuon kirjoitusasun joka kerta googlesta) joka puheittensa perusteella on hyvinkin fiksu jätkä, mutta ei sillä ole mitään merkitystä, sillä heppu painaa sitten nappia ryhmäkurin mukaisesti.

Kappaleestasi: Tuolla ritari ässällä on muuten yllättävän hyvä laulääni, vaikkei tuon tyyppinen musiikki itsessään kuulu valikoimiini.

Riikka: Kiitokset. Tuo lisäyksesi on osuva, ja kiduttavan totta. Mitä totesit tuosta asiasta naiset / hymy, niin se saattaa olla tottakin. Minun on miehenä vähän vaikea sanoa siihen mitään, ja minähän olen aina äänestänyt miestä, joitten kohdalla tyhjänvirnistelijät ovat epäilyttäviä jo alunperinkin. Pelkästään miehen äänestäminen ei sinänsä ole mikään mielenilmaus. Näin nyt on vaan käynyt.

Ano: Perskeles! No nytkö se muistin rappeutuminen jo alkoi? Virhe korjattu ja suuri kiitos huomautuksestasi.

Jani: Ruotsin tie ei ole kiveen hakattu, mutta se on hyvin mahdollinen. Ja meillä ei tarvita talouden romahduttamiseen sitäkään suhteellista määrää elätettäviä kuin Ruotsissa, sillä meidän talousveturimme ei ole yhtä voimakas. Hirveintä on se, että eriväristen ihmisten tänne köijääminen on muuttunut jo itseisarvoksi, jota ei tarvitse edes perustella. Jos et kannata humanitaarista maahanmuuttoa, et ole Hyvä Ihminen. Vähän niin kuin vanhoilla taistolaisilla, eli ”jos et ole puolellamme, olet meitä vastaan”. Tuota itänaapurin tarjoamaa lääkettä en kaipaa. Se ei tule koskaan pelastajana, se tulee miehittäjänä.

Jani Alander kirjoitti...

"Hirveintä on se, että eriväristen ihmisten tänne köijääminen on muuttunut jo itseisarvoksi, jota ei tarvitse edes perustella. Jos et kannata humanitaarista maahanmuuttoa, et ole Hyvä Ihminen. Vähän niin kuin vanhoilla taistolaisilla, eli ”jos et ole puolellamme, olet meitä vastaan”"

Tuo on suoraan ruotsalaisesta käsikirjoituksesta. Ja juu en kaipaa minäkään itänaapuria hätiin näihin monikultttuuritalkoisiin. Lääke kun on tosiaan vaivaa pahempi.

Toki tietty jos oikein kova valinta on, että menetetäänkö maa partasuu jihadisteille ja neekereille, vaiko ryssille, niin no siinä tapauksessa tervetuloa tavaritsit. Mutta siinä pisteessä ei onneksi olla. Vielä. Eikä toivottavasti koskaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Jani. Lisätään tähän vielä se, että ne ihmiset, jotka toistuvasti jankkaavat, että ”me pystymme ottamaan oppia toisten maitten maahanmuutossaan tekemistä virheistä” ovat yleensä niitä samoja ihmisiä, jotka jankkaavat, että suomalaiset ovat totaalisen tyhmiä mulliturpia joille kaikki millään tavalla mainittava on tullut ulkomailta. Jos me merran ollaan niin tolkuttoman typeriä, niin miten ihmeessä me voidaan tässä maahanmuuttoasiassa yllättäen toimia paremmin kuin meitä sata kertaa fiksummat länsieurooppalaiset maat?

Mitä tulee tuohon vältettävään valinkauha-asetelmaan, niin minun mielestä venäläiset ovat vielä vaarallisempia. Peruste: humamut tarvitsevat suomalaisia elätäjiksi ja yhteiskunnan pyörittäjiksi. Venäläiset taas halutessaan voivat lahdata puolet suomalaisista, kuskata toisen puolen Siperiaan, täyttää alueen omilla kansalaisillaan ja saada homman täällä toimimaan. Ei yhtä hyvin kuin mitä suomalaiset saisivat, mutta toimimaan kumminkin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Laitetaanpa tähän vielä Ink Visitorin sähköpostitse laittama näkemys siitä, kuinka ruotsalaiset feministit haluaisivat hoitaa Ruotsin puolustuksen:

http://swedenreport.org/2015/04/12/the-pacifist-defense/

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Ääni on annettu.
Toivottavasti pääsee toteamaan vaali-iltana näin: https://www.youtube.com/watch?v=9r4RucxXIfQ

Ja täältä puuttuu enää 355 ääntä: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/970

Becker kirjoitti...

Ruotsissahan valtaosa kansasta äänestää juuri tuota mainitsemaasi puolueen X ohjelmaa. On se vaan uskomatonta. Suomessa ei olla vielä niin pitkällä tuhon tiellä, joten härmäläiset eivät voi tai eivät halua kuvitella mikä naapurimaan tilanne on.
Ja sitten Demarit raahasivat Löfvenin ja Kokoomus Kindberg Batran avittamaan vaalityötään. Voi helevetti! Nämä demokratiaa pilkkanaan pitävät ruotsalaiset maahanmuuttoihquilijat muka sponssaamaan kotimaisia poliitikkoja. Ei voi surkeammin valita.
Entä sitten nämä puoluejohtajien tentit.Mitään järkevää ohjelmaa ei saada esille edes pihdeillä vetämällä.
Pääministeriehdokaskin latelee latteuksia muttei kerro alamaisille mitään mistä saiai tolkkua. Ketä sitten äänestää?? Ruotsissa sentään on tapana ennen vaaleja kertoa mahdollisesta hallitusohjelmasta edes jotain.

Kepun Sipilää tuijotetaan kuin messiasta, joka pelastaa maan. Jotenkin on sellainen tunne että nyt Kepua äänestämällä vedetään Jokerin sijasta solttu. Kataisen, Urpilaise ja Stubbin ansiosta Sipilä on noussut kukkulan kunkuksi, enemmänkin ilman omaa ansiotaan.

Se, että pirun moni ei vielä tiedä ketä äänestää, osoittaa todellista tyhmyyttä. Asiat on hoidetti niin päin helvettiä, että
typerimmänkin pitäisi tajuta ketä ei äänestä.

Becker kirjoitti...

Löysin tällaisen videon, jonka jokaisen epävarman äänestäjän kannattaisi katsoa. Hyvä muidenkin vilkaista:

https://www.riemurasia.net/video/Paluu-menneisyyteen/160448

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

VNV: Tota Hasselhoffiahan tyrkätään tänne nyt urakalla. Tosin veikkaan, että meillä ei vaali-iltana ole very good feeling. Veikkaan, että persujen osuus jää maksimissaan tonne seitsemääntoista prosenttiin, mutta tärkeintä onkin se, että kuinka paljon niistä on nuivia ja aletaan ajatella jo vuotta 2019. Ja tuo aloitehan näyttää menevän heittämällä läpi. On mielenkiintoista kuunnella, kuinka valtapuolueet sen kanssa takeltelevat. Meilläkin muuten annettiin äänet juuri tänään.

Becker: Suomalaiset eivät ole yhtä pitkällä samalla tuhon tiellä, mutta suurin osa suomalaisista ei myöskään edes tiedä Ruotsin tilanteesta ja tästähän saa kiittää suomalaista valtamediaa, jota suurin osa suomalaisista vieläkin valitettavasti seuraa.

Sipilä on huvittava hahmo. Kepun galluppilukemat ovat tapissa johtuen yhdestä miehestä tai lähinnä mielikuvista, mitä miehestä on pelastajana luotu. Pikagallup pystyyn: aikaa kymmenen sekuntia. Kuinka moni muistaa yhtään lausetta, mitä mies on sanonut?

Ne typerimmät eivät sinänsä ole typeriä, vaan ne lukevat aamukahvillaan joko Hesaria tai Maakuntalehteä ja uskovat ressukat sen, mitä siellä lukee.

Tuo video oli hyvä. Mahdollisimman monen ihmisen kannattaisi katsoa se.

Anonyymi kirjoitti...

160 jo ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä.

t: vittuuntunut nettoveronmaksaja

Vasarahammer kirjoitti...

"Sipilä on huvittava hahmo. Kepun galluppilukemat ovat tapissa johtuen yhdestä miehestä tai lähinnä mielikuvista, mitä miehestä on pelastajana luotu. Pikagallup pystyyn: aikaa kymmenen sekuntia. Kuinka moni muistaa yhtään lausetta, mitä mies on sanonut?"

Pakko myöntää, että en ainuttakaan ilman Googlen apua.

Sipilä luottaa Mauno Koivisto -ilmiöön. Kun ei sano mitään, ei voi mokata. Sipilä on muistaakseni pari kertaa möläyttänyt jotain löysää, johon media ei ole tarttunut koska media haluaa Sipilästä pääministerin.

Toisaalta kaikki poliitikot puhuvat enemmän tai vähemmän löysiä eikä kukaan mediassa heitä vaadi tilille.

Sipilä on Kepun messias, joka pitkittää puolueen luonnollista kuolemaa vielä muutamia vuosia. SDP:llä on jo toinen jalka haudassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja Vasarahammerille & kiitos kommenteistanne.

VNV: Tää meni minulta ohi. En hoksannut.

Vasarahammer: Mauno Koivisto-ilmiö käy vertauksena varsin hyvin. Muistan vuoden 1982, jolloin Suomessa oli mieli, että nyt Urkin tilalle äänestetään Manu. Vaikka ei tiedetty hevon hemmettiäkään, että mikä se Manu oli. Oli vain mielikuvat Manusta. Sama koskee Sipilää. Moni kepulainen äänestää häntä ja hänen puoluettaan, täysin tietämättään, mitä vastineeksi saa. Mutta onhan heillä sentään mielikuva.

Anonyymi kirjoitti...

Lisäisin varovaisesti listaan Pirkanmaalta myös Sakari Puiston. Hän on ymmärtääkseni maltillisesti ja harkiten nuivia näkemyksiä ilmaiseva, mutta silti nuiva.

Sakari on myös hyvin älykäs. Hänestä Persut saisivat erittäin kovatasoisen taustavaikuttajan.

Toinen huomiota ansaistseva ehdokas Pirkanmaalta on Tero Ahlquist. Hän on keskittynyt pelastamaan kyläkouluja ja sitä kautta suomalaista kulttuuria kunnallispolitiikan tasolla. Teron vahvuuksiin kuuluu kyky luoda toimivaa yhteistyötä poliittisten erimielisyyksien muodostaman rajan yli. Eli vähän sellainen "dynamikka on tärkeämpää kuin retoriikka" -tapaus.

Hemuli kirjoitti...

Kansalaisaloite rikollisten mamujen karkottamisesta sitten menee eduskuntaan.

Yllätyin melkoisesti, että erityisesti iltalehti uutisoi aiheesta kohtuullisen näkyvästikkin.... Hesari toki ei ehtinyt reagoimaan asiaan mitenkään mutta ei kai sitä kukaan odottanutkaan.

Juho kirjoitti...

Kansalaisaloite rikollisten mamujen karkottamisesta sai riittävästi allekirjoituksia. Nyt jännitetään, millaisella olankohautuksella maatamme hallitseva politrukkijuntta sen ohittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hoh, …on se niin vaikeaa - valita Jukka Relanderin, Pertti Araljärven ja Juhana Vartiaisen välillä…
mutta: pääasiahan on, että äänestää naista!

Ei vaiteskaan, numero 176 on jo piirretty vaalilipukkeeseen. Täytyy kuitenkin sanoa, että Halla-ahon äänestäminen on ollut aina jollain tavalla helpompaa - mm. Terhon nuivuudestahan on esitetty siellä yhdellä kamalalla vihafoorumillakin joitaikin epäilyjä.

Hyvä kirjoitus ja loistava summaus tästä tämän päivän muotiuskonnosta Yrjöperskeleeltä jälleen kerran.

Jos jokin puolue tai taho olisi vuonna -89 moista ”ohjelmaa” mennyt julkisesti esittämään, niin tuolloin suomalaisilta olisi varmasti vielä löytynyt asennetta, talikoita, heinähankoja ja tervaa niin, että mokomat esittelijät olisivat saaneet tuta kansan tahdon ihan konkreettisella tavalla. Vähintäänkin ko. olennot olisi pakattu nippuun suljetulle osastolle pakkopaitoihin käärittyinä… ihan jo oman turvallisuutensa takia.

Tsemppiä ja jaksamista blogistille elämään, tämä saitti on yleensä ensimmäisiä - jollei ensimmäinen - jonka aamulla käyn vilkaisemassa.

Riku Raunioilla

ps. ei se sitten kolmen vuoden systemaattinen valehtelu, asioiden tahallinen vääristely ja muut virkarikokset auttaneet asiaa, yksi allekirjoitettu dokumentti syyttäjän käsissä riitti tekemään lopun TAK:n jahdista!
Toivottavasti omistajilla riittää vielä paukkuja haastamaan koko kriminaalikaartin oikeuteen!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Vielä VNV:lle: no nyt tajusin. Mulla on pakko olla joitain hämäläisgeenejä, kun lanttu leikkaa niin hitaasti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Hemulille, Juholle ja Rikulle Raunioilta & kiitos kommenteistanne.

Ano: Varmaan ihan tolkun miehiä hekin.

Hemuli & Juho: Tuosta kerkesinkin naputella muutaman rivin uudeksi jutuksi.

Riku Raunioilla: Suuret kiitokset kannustuksesta. Kieltämättä se, että Jussi ei ole mukana kirpaisee, mutta niin kuin hän on itsekin todennut, niin jos touhun menestys on vain yhdestä miehestä kiinni, se ei sitten menesty. Luulen, että vuonna 1989 ei ollut ensimmäistäkään puoluetta, joka olisi tällaista halunnut. Jotenkin touhu vaan lähti lapasesta, eikä kukaan uskaltanut enää jarruttaa. Vaan mikä tuo TAK-juttu on? Minulla pätkii. No, sehän ei tunnetusti ole mitenkään uutta.

Anonyymi kirjoitti...

Sorry, TAK = Teräasekeskus, eli siis tuo surullisen kuuluisa POHA MC:n starttiaseajojahti...
Huomenna tulee ASE-lehteen casesta kuulemma isompikin juttu - kannattanee käväistä kiparilta lehti ostamassa!

Riku Raunioilla

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Riku Raunioilta. Eli siis tämä juttu:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013120417748741_uu.shtml

Siis tuohan on harvinaisen perseestä ja totaalista viranomaisen mielivaltaa. Mutta pyydän vielä täsmennystä, selvisivätkö nuo kaverit siis ilman tuomiota?

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki syytteet on kuulemma rauenneet - paitsi viimeisin, jonka Tulli läpsäisi käsittääkseni vain pari päivää sitten - halpistuotteesta, jota on tuotu maahan vasta vähän yli kymmenen vuotta…

Se, josko yrittäjät saavat asemyyntilupansa, omat aselupansa, ”kadonneet” asekirjanpitonsa, jne. takaisin, on sitten toinen juttu. Voimme vain luottaa viranomaisen rehellisyyteen. (Sorry, en kykene käyttämään hymiöitä.)

Ja kolmas pikku aspekti tähän on vielä se, että vain saadakseen TAK:n nurin, POHA MC:n väki on haastanut useita asealan yrittäjiä leivättömän pöydän ääreen Turussa ja saivat he juttunsa jopa hoviin saakka Kuopiossa.
Näissä kaikissa tapauksissa viranomaistaho on kuitenkin saanut nenilleen. Mutta se varsinainen pointti minusta on se, että he ovat olleet valmiita kaatamaan useita yrityksiä ja tekemään niiden omistajista rikollisia - vain päästäkseen käsiksi Teräasekeskukseen ja tuhotakseen sen.

Mutta turhaan minä näistä lärpätän, käyhän lukemassa jutusta Mikko Niskasaaren blogista:
http://www.mikkoniskasaari.fi/node/206
Ties vaikka lisäisit sen linkkilistaasi!

Terkut,
Riku Raunioilla

Anonyymi kirjoitti...

niitä kaivattuja perusnaisia:Uusimaa 67-Jenni Lastuvuori,sekä 80-Veera Ruoho.Täysipäisiä,upeita naisia-tiedoksi ihan valtamedialle,joka höpisee äijäpuolueesta.Emännän kanssa pimeille voimille äänet jo annettu...
T:Vesku

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rikulle Raunioilla ja Veskulle & kiitos kommenteistanne.

Riku: Kiitos lisätiedoista. Käy ihan pirusti sääliksi rehellisien asealan yrittäjien puolesta tämän uuden aselain ja varsinkin sen tulkintojen vuoksi. Siinä on kohta monella häiskällä lappu luukulla. Touhu ei kannata, kun ostolupia ei myönnetä.

Vesku: Varmaan tolkun naisia hekin. Äijäpuoleen maine sinänsä tulee paljon Soinin itsestään käyttämästä termistä ”maisterisäijä” ja minä itse miellän kuitenkin Soinin ihan puhtaasti ammattipoliitikoksi. Persujen vahvuus on mielestäni siinä, että sen riveissä on ihan tavallisia, työelämästä tulleita ihmisiä. Tosin puolueeseen – niin kuin suureen puolueeseen aina tulee – on hakeutunut myös poliittisia opportunisteja. Tunnen itsekin henkilökohtaisesti yhden. Ei tosin onneksi pääse läpi.

Anonyymi kirjoitti...

Puolue kasvoi suureksi niin nopeasti,että järjestäytyminen ei pysynyt mukana alueilla ja näitä opportunisteja tuli mukaan saaden kähinöitä aikaan.Ja media tarttuu kaikkiin pieniinkin kahinoihin,jos kyse on hovikelpoisten vanhojen puolueiden ulkopuolisista toimijoista.sinänsä perussuomalaisten parhaat ajat ovat vasta edessä,kun sisäinen käyminen tasoittuu,Terhon kaltaiset kaverit nousevat puolueen johtopaikoille ja,sinänsä ikävää,kun maan tilanne on neljän vuoden päästä jo kaoottinen.Toivottavasti otamme mallia Tanskasta,emmekä Ruotsista siinä vaiheessa.
T:Vesku

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vesku. Kyllä juu. Eihän kukaan edes odottanut sellaista jytkyä, mitä silloin tuli. Puoli vuotta ennen vaaleja unelmoitiin jostain 11 – 12:sta pinnasta. Seuraavat neljä vuotta ovat tärkeitä ja se, mihin suuntaan persut muotoutuvat jää vielä nähtäväksi.