tiistai 11. elokuuta 2015

NELJÄNNEN VALTAKUNNAN VIRKAMIES

Euroopan Komission alaisen EU:n poliittisen strategian keskuksen apulaiskansliapäällikkö Udo Hofmann istui mukavassa toimistotuolissaan ilmastoidussa toimistossaan ja katseli tehdyn työpäivän saldoa tietokoneeltaan. Hofmann oli kansallisuudeltaan saksalainen, hän oli syntynyt vuonna 1962 ja hän oli tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran Euroopan Unionin virkamiehenä.

Hofmann oli julkisuudessa toistuvasti mainostanut Euroopan Unionin välttämättömyyttä eurooppalaisen rauhantilan ylläpitäjänä ja jatkuvana oppimisen projektina, joka vahvisti Euroopan Unionin asemaa suvaitsevaisuuden ja monikulttuurisuuden suurvaltana. Puoluekannaltaan sosialidemokraattinen Hofmann tunnettiin pitkäaikaisena rauhanaktivistina, äärimmäisenä rasismin vastustajana ja Euroopan ulkopuolisen maahanmuuton vankkana puolestapuhujana. Alun perin Hofmannin kynästä oli lähtöisin myös se lause, jonka oli hiljattain lausunut EU-komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker:

– ”Kyllä sanoin "je m’en fous" (en välitä paskaakaan). Koska: olennaista on, että pääsimme sopuun 40 000 plus 20 000 henkilön sijoittamisesta. Sillä, tapahtuuko se vapaaehtoisesti vai pakolla, ei ole minulle merkitystä. Minulle merkitsee 60 000 ihmistä, ei 28 jäsenmaata.”

Tämän kaltaisten lauseitten luominen oli Hofmannille hyvin helppoa, sillä loppujen lopuksi kyseessä oli vain muutaman ulkoa opetellun hokeman toistaminen kerta toisensa jälkeen. Ne menivät läpi virkamieskunnassa, ne menivät läpi hyödyllisiä idiootteja täynnä olevassa Euroopan Parlamentissa ja ennen kaikkea ne menivät läpi mediassa, mikä olikin tärkeintä. Henkilökohtaisesti – huolimatta julkisesta maineestaan – Hofmann inhosi niitä lausumiaan hokemia ja ennen kaikkea niitä ihmisiä, jotka niihin tosissaan uskoivat. Sillä tosiasiassa apulaiskansliapäällikkö Udo Hofmann oli ollut koko ikänsä piinkova natsi. Ja koska hän oli kaltaistensa kanssa hyvin lähellä sitä tilannetta, jolloin he voisivat tarttua vallankahvasta kiinni ja palauttaa Euroopan kuriin ja järjestykseen, hän oli oppinut pitämään tunteensa kurissa, naaman peruslukemilla ja pitämään tiukasti kiinni peiteroolistaan.

Jos eurooppalaiset vasemmistohumanistit olisivat tienneet, kuinka moni Euroopan Unionin virkamies tosiasiassa oli vakaumuksellisia natseja, heidän sydämensä olisi jättänyt muutaman lyönnin väliin. Virkakoneiston ylimmässä osassa eli komissaarin viroissa ei natseja ollut. Ne virat oltiin varattu joko utopioissaan eläville vasemmistopelleille tai sitten lipeville opportunisteille, niin kuin vaikka sille niljakkaalle suomalaiselle, sille Kataiselle, joka tulisi aikanaan palvelemaan natsihallintoa aivan yhtä suurella antaumuksella kuin hän palvelisi nyt eurooppalaista suvaitsevaisuuskoneistoa. Sen miehen takki olisi käännettynäkin aina oikein päin. Mies oli täysiverinen poliitikko ja hänestä saisi vaikka keskitysleirin johtajan, jos niin tarvittaisiin. Hän oli mies, joka ei koskaan kyseenalaistaisi järjestelmän antamia käskyjä.

Udo Hofmann oli kasvatettu lapsesta alkaen vakaumukselliseksi natsiaatteen kannattajaksi. Hänen isoisänsä, Wehrmachtin eversti Kurt Hofmann oli yksi niistä henkilöistä, joka jo vuonna 1942, 20 vuotta ennen Udon syntymää, olivat ymmärtäneet Hitlerin johtaman Natsi-Saksan tuhoutuvan muutamassa vuodessa. Hitlerin mahdollinen salamurhaaminen ei siinä tilanteessa auttaisi vihollista vastaan, Saksa häviäisi joka tapauksessa, joten nämä miehet olivat alkaneet valmistella aatteen siementen kätkemistä. Niitten siementen, joista aikanaan nousisi Neljäs Valtakunta. Se vain nousisi piilosta ja salaisesti, eivätkä sen eteen työtä tekevät ihmiset edes välttämättä ymmärtäisi toimivansa natsismin puolesta.

Neljännessä Valtakunnassa Adolf Hitleriä kunnioitettaisiin aatteen esi-isänä, mutta tunnustettaisiin hänen tekemänsä virheet. Ensimmäinen virhe oli naurettavan rotuopin kehittäminen ja sitä myötä koko juutalaisväestön taidon ja osaamisen sulkeminen Natsi-Saksan tarpeitten ulkopuolelle. Toinen,  kohtalokas virhe oli Hitlerin liiallinen kiire, ja luulo siitä, että natsismia voitaisiin levittää ainoastaan sodalla ja ainoastaan Saksan johdolla. Neljäs Valtakunta taas olisi todellinen Neuropa, eurooppalaisten kansojen yhteinen nousu natsiaatteeseen. Siihen löytyisi aikanaan keinot, mutta toisen maailmansodan jälkeen oli tärkeintä organisoitua ja ennen kaikkea organisoitua hiljaisuudessa.

Tehtävä ei ollut niin hankala kuin äkkiseltään olisi saattanut kuvitella. Niin Saksassa kuin miehitetyillä alueilla löytyi paljon ihmisiä, jotka olivat lämmenneet natsiaatteelle. Heidän kanssaan oltiin suunniteltu tulevaisuutta, joka odottaisi joskus kymmenien vuosien kuluttua. Kiire tuli nyt hylätä. Päämäärä oli tärkein. Nämä henkilöt saattoivat toimia toisessa maailmansodassa jopa natseja vastaan taistelevina vastarintamiehinä. Sillä ei ollut sodan kannalta käytännön merkitystä, sillä se oli jo muutenkin menetetty ja sitä kautta he saivat myös itselleen täydellisen suojamuurin. Kukapa olisi kuvitellut, että mies, joka taisteli sankarillisesti Kolmatta Valtakuntaa vastaan olisi täysin rinnoin rakentamassa Neljättä.

Niinpä nyt, vuonna 2015, oli liikkeellä uskollinen ja hiljainen ja ennen kaikkea varsin laaja kannattajakunta kaikkialla läntisessä Euroopassa. Myös Ruotsissa oli voimakas natsisolu. Jostain syystä taas Natsi-Saksan aseveljinä mainiosti taistelleet suomalaiset eivät olleet koskaan lämmenneet aatteelle, eikä siellä ollut vieläkään yhtään vakavasti otettavaa solua. Neljättä Valtakuntaa suunnittelevalla liikkeellä oli toisen maailmansodan kaaoksessa ollut helppoa realisoida natsivaroja ulkomaille. Tuo raha poiki lisää rahaa, ja tänään natsien hallussa oli bulvaanifirmojen kautta kymmenien miljardien eurojen omaisuus. Sille olisi aikanaan tarvetta.

Hofmann, niin kuin muutkin vakaumukselliset natsit tiesivät että länsieurooppalaisia maita ei pystyisi muuttamaan natsivaltioiksi väkisin. Kansojen tulisi vaatia sitä vapaaehtoisesti. Kansalaisten tuli ottaa natsit vastaan pelastajina. Kun toisen maailmansodan jälkeen eurooppalaiset kansat muuttuivat vakaiksi ja vauraiksi läntisiksi demokratioiksi, ei sellaiseen vapaaehtoisuuteen ollut minkäänlaista tilausta. Ihmisillä oli suhteellisen hyvä olla. Siksi natsisolut uinuivat ja niitten jäsenet toimivat länsimaisten yhteiskuntien aktiivisina kannattajina ja näkyvinä voimahahmoina. Tälle oli tarvettakin, sillä tuolloin Eurooppaa uhkasi neuvostokommunismi, jolta läntistä Eurooppaa tuli suojella. Muuten jäljellä ei olisi mitään, minkä natsit voisivat aikanaan periä.

Neuvostoliiton romahdettua tuli natsien tilaisuus. Että länsieurooppalaiset kansat vaatisivat maittensa siirtymistä natsivaltaan, tulisi maat ensin ajaa niin pahaan kaaostilaan, että natsien tarjoama – joskin vielä sopivasti naamioitu – diktatuuri nähtäisiin pelastuksena. Pohjimmiltaan järkevät ja asialliset eurooppalaiset kansakunnat eivät sellaista kaaosta saisi itse aikaiseksi, joten kaaos oli tilattava muualta. Ja natsit tiesivät, mistä sen saattoi tilata.

Saksaan oli kohdistunut jo 1960-luvulla voimakas turkkilainen maahanmuutto. Sitä ei saattanut sanoa silloin haittamaahanmuutoksi, sillä Saksan talousihme vaati aina vain enemmän työvoimaa. Mutta natsit ymmärsivät jo silloin, minkälaisia ongelmia maahanmuutto voisi tulevaisuudessa aiheuttaa. Siksi sitä olikin suosittava, ja maahanmuuttajia piti saada lisää nimenomaan Afrikasta ja Aasian islamilaisista maista. Mitä kauempana maahanmuuttaja oli kulttuuriltaan vastaanottavaa maata ja mitä hyödyttömämpi ja kalliimpi hän olisi yksilönä vastaanottavalle maalle, sen varmemmin hän sai aikaan hankaluuksia, ja kun maahanmuuttajien määrä ylittäisi kriittisen pisteen, hankaluudet muuttuisivat kaaokseksi.

Missään nimessä maahanmuuttajat eivät saaneet sopeutua länsieurooppalaiseen yhteisöön. Ei silti, että heillä siihen olisi suuremmin halua ollutkaan, mutta varma oli aina varmaa, ja vihervasemmistolaisina esiintyneet natsit olivat olleet omalta osaltaan aikaansaamassa lumivyöryefektiä, jonka lopputuloksena maahanmuutosta tuli Euroopassa kyseenalaistamaton itseisarvo itsensä vuoksi, ja sen arvostelijoita syytettiin natseiksi ja rasisteiksi. Kauneinta yhtälössä oli se, että jotkut kovaäänisimmistä natsikortin käyttäjistä olivat tosiasiassa itse natseja. Erityisesti Ruotsissa kehitys oli jopa odotettuakin nopeampaa ja tällä hetkellä, vuonna 2015 näytti siltä, että Ruotsi saavuttaisi totaalisen kaaospisteen ensimmäisenä. Sitä seuraisivat useat Euroopan maat muutaman vuoden kuluessa.

Tätä auttoi natsien kehittämä puolestaloukkaantumiskoneisto, joka etsi, tai lähinnä keksi jatkuvasti maahanmuuton hyviä puolia ja puolestaan kehitti itseisarvoksi läntisten, täysin toimivien yhteiskuntien halveksimisen. Pienen alkusysäyksen jälkeen läntinen Eurooppa oli täynnä hyödyllisiä idiootteja, akateemisia ihmisiä, jotka nostivat asemaansa ja egoaan halveksimalla omaa kulttuuriaan ja vaatimalla aina vain enemmän lisää haitallista maahanmuuttoa. He palvelivat natseja sitä itse tajuamatta.

Hofmann oli laskenut, että kriittinen piste saavutettaisiin lopullisesti vuonna 2025 – 2030. Silloin eurooppalaiset yhteiskunnat olisivat niin pahassa kaaoksessa, että tavalliset ihmiset alkaisivat saada tilanteesta tarpeekseen ja vaatia turvallisuutta. Silloin alkaisi natsien käynnistämä ketjureaktio. Useassa maassa nousisi esiin – kuin tyhjästä – voimakas natsipuolue. Tosin nämä puolueet eivät olisi nimeltään natsipuolueita. Eurooppaan nousisi uusi, tasapainottava poliittinen aate nimeltään stabilismi. Stabilistiset puolueet eivät käyttäisi myöskään tunnuksenaan hakaristia, vaan kalliiden mainostoimistojen suunnittelemia hienovaraisia ja tyylikkäitä logoja. Natsien takana olevalla miljardiomaisuudella ostettaisiin valtavasti media-aikaa. Puolueitten ohjelma sinänsä olisi täysin natsistinen, mutta koska ne lupaisivat vakautta ja turvallisuutta kaoottiseen Eurooppaan keinolla millä hyvänsä, ne vastaisivat siihen tilaukseen, mihin muut puolueet eivät pystyisi. Hitto vie, muut puolueethan olivat ongelman aiheuttajia. Kuinka niistä olisi sen ratkaisijaksi? Stabilististen puolueitten johtoon nousisi tehtäväänsä huolellisesti valmisteltuja, siihen asti täysin epäpoliittisina esiintyneitä, tehtäväänsä huolellisesti koulutettuja virkamiehiä ja liike-elämän edustajia joihin ihmiset luottaisivat.

Sitten seuraisi ketjureaktion toinen osa. Huomattava osa EU:n virkamiehistä, mukana Hofmann itse, avautuisi julkisuudessa ja tunnustaisi olleensa koko ajan väärässä. Hofmannkin sanoisi suoraan, että hän on toiminnallaan omaltaan osalta aiheuttanut Eurooppaan hirvittävän kaaoksen, pyytäisi anteeksi ja ilmoittaisi eroavansa tehtävästään, koska hän ei ollut sen arvoinen. Hofmann toteaisi, että stabilismi oli ainoa vaihtoehto pelastamaan Euroopan siltä kaaokselta, jota hänkin oli ollut saamassa aikaan. Tietenkin Hofmannin talous olisi turvattu ja hän toimisi taustavaikuttajana stabilistipuolueessa. Näin oltiin suunniteltu jo aikaa sitten.

Stabilistipuolueet alkaisivat saada vaaleissa suurvoittoja ja useissa maissa jopa enemmistöasemia. Lopulliset vallankaappaukset olisivat lähinnä kosmetiikkaa, sillä vastarintaa ei olisi luvassa kuin maahanmuuttajien ja muutamien elämyksiä etsivien idioottien taholta. Armeija ja poliisi oli pitkäjänteisellä työllä myös pitkälle solutettu, ja demokratiaa kannattavat merkittävimmät upseerit joko pakotettaisiin eroamaan, vaihtamaan puolta, tai sitten he yksinkertaisesti katoaisivat. Ja sen jälkeen katoaisi paljon muutakin. Nacht und Nebel. Se haittaväestö, jota tarvittiin mahdollisuuden luomiseksi olisi nyt turhaa, ja Neljännellä Valtakunnalla olisi hallussaan kaikki ne keinot, jotka Kolmas Valtakunta oli jo kertaalleen kehittänyt. Eikä haittaväestö ollut koskaan pystynyt kuin mellakointiin ja ottamaan haltuun tiettyjä alueita, ja nekin vain siksi, koska niitten annettiin niin tehdä. Tällä kertaa alueille tultaisiin ensin rynnäkkökoneilla ja sitten tankeilla ja haittaväestö saisi oppia, kuinka toimii koulutettu valtion väkivaltakoneisto. Hofmann tiesi, että niin armeijoissa kuin poliisiorganisaatioissa oli liipasinsormi syyhynnyt jo vuosikausia. Natsit antaisivat heille luvan painaa liipaisinta.

Ja yöhön ja usvaan katoaisivat myös ne hyödylliset idiootit, jotka olivat saarnanneet monikulttuuriepistolaansa tosissaan. He eivät olisi vain maanpettureita, vaan myös maanosan pettureita ja Neuropalla olisi heille lääke, jonka he ansaitsisivat. Hofmann tiesi myös, että niin Venäjä, Kiina kuin Japanikaan eivät väräyttäisi eväänsä. Kiina ja Venäjä olivat käytännössä itse fasistisia ja käytännölliset japanilaiset näkisivät myös Neuropassa ainoastaan vakautetun ja rauhallisen alueen, jonka kanssa oli mahdollista käydä kukoistavaa kauppaa. Win-win-tilanne hyvin monelle. Paitsi niille, jotka häviäisivät, mutta Neljättä Valtakuntaa ei rakennettaisi häviäjiä varten.

Ensin kaaos. Sitten vielä syvempi kaaos. Sitten puhdistus ja stabilisointi. Suunnitelma oli edennyt pitkälle. Mutta Hofmann oli silti huolissaan. Oli tullut uusi uhkatekijä. Maltilliset kansallismieliset poliittiset liikkeet. Ympäri Eurooppaa. Ne olivat ymmärtäneet, mitä haittamaahanmuutto saisi aikaiseksi ja halusivat lopettaa sen sekä kääntää virran taaksepäin. Siihen natseilla ei ollut varaa. Kriittistä pistettä ei oltu vielä saavutettu, eivätkä maltilliset kansallismieliset lämminneet ajatukselle natsismin paluusta. Päinvastoin, ne olivat demokratian kannattajia ja pyrkivät samanlaiseen maltilliseen ja nimenomaan demokraattiseen Eurooppaan kuin mitä se oli ollutkin. Natseille demokratia oli syöpä, joka oli kitkettävä. Nämä maltilliset kansallismieliset olivat Hofmannille jotain samanlaista kuin sosialidemokraatit olivat kommunisteille.

Maltilliset kansallismieliset liikkeet oli pysäytettävä ja tukahdutettava. Siksi median ja virkakoneiston oli entisestäänkin kiihdytettävä suvaitsevaisuuspropagandaansa ja näitten liikkeitten sekä niitten edustajien demonisoimista. Samalla näitten liikkeitten johtohahmojen fyysistä koskemattomuutta oli suojeltava. Missään nimessä ei ollut varaa marttyyreihin. Siksipä mm. Geert Wildersillä, Jimmie Åkessonilla ja Jussi Halla-aholla oli ollut tietämättään jo vuoden verran perässään natsiliikkeen järjestämät henkivartijat. Vain natsit tiesivät, että eräs muslimiaktivisti oli katsellut Åkessonia jo kertaalleen kiikaritähtäimen ristikon läpi. Mutta natsit olivat ennättäneet ensin ja epäonninen salamurhaaja makasi nyt Itämeren pohjassa.

Kun stabilismiksi itsensä naamioinut natsikoneisto olisi vallassa, olisi näilläkin maltillisilla kansallismielisillä vaihtoehtona joko alistua ja hyväksyä tilanne tai sitten kuolla. Missään nimessä he eivät saisi voittaa. Hofmann huokasi ja nojasi taaksepäin toimistotuolissaan. Vielä olisi paljon tehtävänä. Hänkin joutuisi vielä paljon huoraamaan. Julistamaan aatetta, jota hän kiihkeästi vihasi. Eikä hänestä koskaan tulisi tunnettua natsijohtajaa. Hän olisi vain eläkeläinen. Eläkeläinen, joka valmisti tietä Neljännelle Valtakunnalle. Mutta se kaikki olisi sen arvoista. Ihmiset olivat sivuseikka. Vain päämäärällä oli merkitys. 26 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Inspiraatiokiitokset Jaska Brownille, joka jo vuonna 2009 pähkäili kirjoituksessaan järjellistä syytä täysin järjettömälle toiminnalle eikä yhtään huonosti pähkäillytkään:

http://jaskanpauhantaa.blogspot.fi/2009/04/salaliitto.html

Anonyymi kirjoitti...

Melko hyytävää dystopiaa. Toivottavasti spekulaatiota, mutta kun kerta hullussa maailmassa eletään, niin kukapas tuonkaan osaa lopulta varmaksi sanoa... Sen verran olen itsekin asiaa toisinaan pohdiskellut, että kun Euroopan tilanne on viimeisten n. kymmenen vuoden aikana mennyt tätäkin vauhtia huonompaan päin (uuden ajan kansainvaellukset, vuodesta toiseen itsepintaisena jatkuva talouskriisi, yhä orwellmaisemmaksi muuttuva Euroopan unioni, "jäätynyt" sotilaallinen konflikti Euroopan idässä, yms jne.), niin enpä enää pitäisi aivan mahdottomana sitäkään vaihtoehtoa, että kansallissosialismi saattaisi todella tehdä jonkinlaisen comebackin. Siis tuskin sinä ruskeapaitaisena versiona, jollaisena se debytoi 80 vuotta takaperin (siinä muodossaan se lienee kuitenkin kaikitenkin jo ollutta ja mennyttä eikä enää inspiroi kuin joitakuita larppaajia), vaan jonkunlaisena metamorfoituneena versiona. Kenpä ties juurikin jonain sellaisena (esim. kirjoituksesasi kuvailtuna), että sen perimmäistä olemusta ei aivan ensi silmäyksellä edes tunnista siksi, mitä se tosiasiallisesti on.

-G-mies-

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Yrjö.
Niin mistäpä sen tietää mihin päin maailma kallistuu, sen ainakin tietää, että kaikki kallistuu.
Ihan mahdollisuuksien rajoissa oleva vaihtoehto tuokin sinun kuvitelmasi, toivottavasti ihmiset heräävät ennen kuin tuo toteutuu. Huonolta näyttää, paitsi että Työmies Putkonen perää Perussuomalaisia demonisoivilta näyttöjä väitteidensä tueksi. Ehkä sitä kautta useammat silmät avautuvat. Ettei meidänkin jossakin Ikeassa herätä kauhunhuutoihin, kun kunniakansalainen puukottaa jotain ostelijaa ihan tuosta vaan.
Tuumii Huru-ukko

Kumitonttu kirjoitti...

Tuota luki hymyn ja irvistyksen vuorotellessa kasvoilla. Sehän nyt on loppujen lopuksi sama, mikä sosialismin variantti tänne omaksutaan - EU, Neukkula, natsi-Saksa... Helpolla pääsevät vain hofmannit.

Euvostotaivas kirjoitti...

Vielä kaksikymmentä vuotta aiemmin olisi tarjonnut itselleen foliohattua, mikäli olisi pohdistellut Euroopan tulevaisuutta siinä valossa kuin nyt. Monta kertaa on tullut aprikoitua, minkälaisia salaisia pöytäkirjoja onkaan jo 1950-luvun alussa liittynyt Hiili- ja teräsyhteisön syntyyn. Keitäköhän salaisia allekirjoittajia onkaan varjoissa lymyillyt? Ovatkohan natsit koskaan poissa olleetkaan? Liittyihän ilmeisesti Aatunkin nousun taustalle monenlaisia teollisuuspoliittisia virityksiä.

Joka tapauksessa Euroopan kansojen lähivuosien kohtalo vaikuttaa kammottavalta. Ilta-Sanomissa pähkäillään ISIS:n valloitussuunnitelmia. Aika heikoilta Kreikka ja kumppanit vaikuttavat vastustamaan, mikäli islamistit ryhtyvät niin sanotusti tuumasta toimeen. Oma lukunsa on Ruotsi, jonka tilanteesta saamamme kuva ilman somea olisi anteeksiantamattoman siloteltu. Uskon monelle Euroopan maalle alkaneen lopun ajat. Se onkin sitten oma juttunsa, mitä seuraa perässä ja kuka on sen näkemässä.

Becker kirjoitti...

Aika pirun mielenkiintoinen scenario. Se on ainakin varmaa, että jossain jotkut miettivät jotain, mutta mitä se on, se nähdään vielä.
Islamismin ja kulttuurimarksisimin vyöry Eurooppaan on uhka sille kulttuurille ja niille arvoille joita me arvostamme. Aggresiiviset ja länsimaista elämänmuotoa halveksivat aatteet ovat jo saaneet jalansijaa. Kuka tai mikä herättää kansalaiset nykyisestä horroksesta, sillä tuloksena saattaa olla länsimainen populaatio ilman länsimaisia elämänmuotoa.

Anonyymi kirjoitti...

Tämähän oli kuin Jim Marrsin kirjoittamaa (suosittelen tutustumaan).

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä jos on näin. USA:n rikkaat ovat nauttineet lähi-idän vauraudesta ja keski-euroopan taloudellisesta noususta, koska keski-eurooppa ja lähi-itä ovat olleet vuodesta 1942 USA:n avun tarpeessa. Sota-avusta, Marshall-avusta ja sotilaallisesta tuesta isoa pahaa Neuvostoliittoa varten. Kun Neuvostoliitto romahti, vapautui keski-eurooppa Neuvosto-uhkalta ja totesi, että emme tarvitse enää jenkkejä. Tällöin jenkkien agendaan kuuluu saada eurooppa taas jälleen kerran tilanteeseen, että se on USA:n avun tarpeessa. 1930 luvulla, tuli kuin tilauksesta natsi-liike, taloudellisen kurimuksen takia valtaan ja eurooppa valmistautui sotaan. Jenkit huomasivat tässä hyvän markkinaraon ja ryhtyivät määrätietoisesti britannian suosiollisella avustuksella hiostamaan natseja, jotka agressiivisena liikkeenään söivät syötin siimoineen kaikkineen ja loppu oli historiaa. Nyt yritetään saada eurooppa taloudelliseen sekasortoon Kreikan avulla (mistäs lähti velkakriisi) ja tuomalla sekasortoa lähi-itään, josta vyöryy keski-eurooppaan lopullinen tuhon niitti. Tästä sekasorrosta nousee taas jokin agressiivinen liike, joka alkaa listimään, tällä kertaa arabeja, jotka saavat kokea juutalaisten kohtalon. Jälleen kerran pääsee USA "pelastamaan" euroopan sekasorrosta ja pääsee taas ajamaan omia etujaan kukkona tunkiolla. Samalla voidaan tehdä Venäjän kanssa etupiiri-jako, jossa venäjä saa taas huseerata omalla köyhällä itä-euroopan tontillaan ja usa pääsee päsmäröimään länsi-euroopassa. Häviäjä on taas Eurooppa, joka tungetaan täyteen sotilastukikohtia USA:n ja Venäjän toimesta.

Castor kirjoitti...

Västeråsissa valmistellaan RASISMINVASTAISTA soihtukulkuetta IKEAn murhien vuoksi. Siinähän ruotsalaiset Carola ja Victor Herlin tapettiin (Carolan pää leikattiin irti) turvapaikanhakijoiden toimesta. Onko mielenosoitus siis vastaan ulkomaalaisten harjoittamaa rasisimia Ruotsissa? Jos ei, en ymmärrä sen tarkoitusta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys G-miehelle, Huru-ukolle, Kumitontulle, Euvostotaivaalle, Beckerille ja Taisteluvälineupseerille, Anolle ja Castorille kiitos kommenteistanne. Tämähän oli sinänsä vain tarina. Fiktiota. Scifiä ehkä. Mutta on selvää, kun läntisen Euroopan tilannetta tarkastelee, käy mielessä välillä vähän foliollakin siloiteltuja ajatuksia.

Sinänsä pidän todennäköisimpänä vaihtoehtona sitä, että Euroopan peräsimeen ovat päässeet humanistiset utopistit, jotka elävät elämäänsä utopiansa mukaan ja vaativat muitakin tekemään niin. Ja niinhän me länsimaiset valkonaamatyperykset teemme, kun äänestämme ne valtaan kerta toisensa jälkeen. Ainoa porukka, jonka ei tarvitse elää heidän utopiansa mukaan on tänne rahdattu etnisesti edistyksellinen ja länsimaisten elättämä siirtolaisväestö. Mutta siitä ei ole niin väliä, koska heille löytyy aina virallinen ymmärtäjä ja asioitten päälaelleen selittäjä. Etnisesti edistyksellinen ei tee rikosta. Hän päätyy rikokseen, koska yhteiskuntamme ei anna hänelle niitä mahdollisuuksia, jonka utopisti haluaisi.

Ainoa, mikä lienee varmaa on se, mitä Kumis totesi, eli ”helpolla pääsevät vain hofmannit”. Ja hofmanneja löytyy suomalaisestakin virkakoneistosta yllin kyllin.

Euvostotaivaalle voin todeta, että ne eurooppalaiset hiili- ja teräsliittoutumat silloin 1950-luvulla varmaan suunniteltiin ihan tolkun ajatuksella. Touhussa vaan kävi niin kuin sosialismissakin, eli jätkät menivät ja pilasivat. Täytyy vähän tutustua tuohon tvälupsin neuvomaan Marrsin. En ole ennen kuullut.

Anolle erikseen: Sinä viet kyllä tuumailuissasi eurooppalaisilta oman typeryysvastuunsa kokonaan.

Castorille erikseen: Emmää vaan ymmärrä. Ruotsalainen hulluus on jo sellaista, että jos sitä arvosteltaisiin taiteellisin perustein, se hakkaisi Leonardo da Vincinkin.

LW kirjoitti...

Fasismin toisen tulemisen kannalta on melkoisen lupaavaa, että toisaalta ihmisille on selitetty sen olevan synonyymi natsismille (joka on vähän kuin rinnastaisi sosialismin stalinismiin tai punakhmeriläisyyteen), ja toisaalta tietyt tapaukset ovat hokeneet sitä melkoisen mantranomaisesti. Fiksu uusfasismi ei näytä hitlerismiltä, eivätkä siihen vetoa tuntevat ihmiset huomaa mitään yhteyksiä vanhaan, koska he eivät tunne mitään halua vallata Euroopan ja kaasuttaa ali-ihmiset. Sen ei tarvitse edes kannattaa diktatuuria, joskin epäilemättä vahvaa presidentti-instituutiota ja venäläistyylistä "ohjailtua demokratiaa". Koivulaaksot toki pillastuvat siitä, ja tällä kertaa aiheesta, mutta ketä kiinnostaa, kun samaa sanaa on jankattu kyllästymiseen saakka persujen tapaisten hyväntahtoisten ja harmittomien vissyvesipuolueiden kohdalla? Ei välttämättä tarpeeksi monia. Se ei innosta minua, koska sitä on, aivan kuten sosialismiakin, kokeiltu jo tarpeeksi monta kertaa tarpeeksi monena versiona, ja tulokset ovat vaihdelleet ankeista hirveisiin. Mutta tuleeko itsellänikin kuitenkin joskus vastaan se raja, jonka jälkeen se alkaa näyttää pienemmältä pahalta...?

Tuo salaliitto kävi itsellänikin mielessä jossain vaiheessa. Taisi lähteä siitä, kuin luin jonkun Gutmenschien täyttämän hyväntekeväisyysjärjestön tarjoavan joululahjaksi mahdollisuutta lahjoittaa erilaisia asioita, mm. ison läjän lantaa. Ok, on se ihan kelvollista lannoitetta, mutta silti siitä syntyi elävä mielikuva afrikkalaisesta kylästä, johon ajaa yllättäen konttilavallinen rekka. Lapsijoukko kirmaa iloisesti huutaen katsomaan, mitä sieltä on tulossa, ja kallistuvalta lavalta vyöryy heidän päälleen kaksi tonnia paskaa. Kun järkyttyneet vanhemmat ryntäävät kaivamaan esiin hautautuneita lapsiaan, rekan ikkunasta nojaa ulos iloisesti virnistävä tonttulakkimies, nostaa peukalonsa pystyyn ja huutaa "hyvää joulua!". Sitten rekka kaasuttaa pois kylästä ja heittää lähtiessään vielä sorat paikallisten naamalle. Tuli mieleen, että jos olisin hyväntekeväisyysjärjestössä toimiva natsi, juuri tuollaisia lahjaehdotuksia yrittäisin saada ohjelmaan, ja nauraisin sitten kotona Hitlerin kuvan kanssa pitkään ja räkäisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Loistava kirjoitus! Ajatus siitä, että koko puolestaloukkaantumiskoneisto olisikin natsien omaa keksintöä veti kyllä suupielet virneeseen! Mutta muuten ei nettiä ja ”tiedotusvälineitä” seuratessa ole tarvinnut virnistellä, tämä koko kesän kestänyt mokutuskampanja ei näemmä ota loppuakseen. Nyt toitotetaan Hyysärissä suomalaisten ja natsien yhteyksistä, joita ”ei ole vielä käsitelty” ja käsketään hakemaan mallia häpeämiseen Saksasta…(!)
Täytyy sanoa, että alkaa tavallisen tallaajan mitta olla tätä (heiluttaa kättä päänsä yläpuolella) myöten täynnä tätä loppumatonta suomalaisten ja suomalaisuuden mollaamista ja toiseuden palvontaa!

T. Riku Raunioilla

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärtääkseni iso osa suomalaisista natseista kääntyi aikanaan joko sosialidemokraatiksi tai RKP:n kannattajaksi - vähän kielen ja taustan mukaan.

RKP:n kannattajaksi kääntyneiden ei tarvinnut hylätä natsismista juuri mitään. Se oli sellaisenaan siirrettävissä RKP:n valtavan laajan poliittisen sateenvarjon alle.

SDP:n kannattajaksi siirtyneistä osa joutui pistämään kansallismielisyyden ja rotuopit sivuun. Kaikki muu oli sellaisenaan ihan suoraa sosialidemokratiaa.

Mietitääs... Natsit olivat sosialistisen sekatalousjärjestelmän kannattajia. Järjestelmän piti olla vahvasti valtiojohtoinen. Johtamistapa oli yhdistelmä verottamista, normatiivista säätelyä korostetun byrokratian kera, valtio-omisteisia yrityksiä, monopoleja, oligopoleja ja kartelleita. Omistusta säädeltiin natsismissa mm. puuttumalla omaisuuden periytymiseen - erityisesti liikeyritysten kohdalla. Kuulostaako yhtään sosialidemokratialta?

Koulutusjärjestelmä ja joukkotiedotus alistettiin vahvasti poliittiselle ohjaukselle. Opetussuunnitelmat noudattivat poliittista ideologisuutta. Uskonnon opetus muuttui... miten sen nyt kauniisti sanoisi... politisoituneeseen suuntaan. Poliittisia vastustajia ja kilpailijoita demonisoitiin mediassa ja opetuksen piirissä. Korkein opetus - etenkin yhteiskunnallinen - alkoi poissulkea "vääränlaisten" ihmisten opiskelumahdollisuuksia. Tiede alistettiin enemmän ja enemmän poliittisesti oikeaoppisena pidetyn maailmankuvan konstruoimisen välikappaleeksi - erityisesti tietenkin poliittiset tieteet eli yhteiskuntaa ja yksilöä sen osana käsittelevät tieteet.

Niin... Kuka osaa sanoa että kuvaako yllä oleva kappale tämän päivän sosialidemokraattista Suomea tai Ruotsia vai natsisaksaa?

Sosialidemokratian ja natsismin välinen kytkös ei ole kovin ohut. Ruotsissa se näkyy joiltain osin vielä selvemmin.

Juha kirjoitti...

Ilmeisesti Yrjön innoituksena on toiminut tämä vanha juttu:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1179902/Revealed-The-secret-report-shows-Nazis-planned-Fourth-Reich--EU.html

En ota kantaa sen todenmukaisuuteen. Ainostaan ajatus 4.:nnen maailmansodan olevan enimäkseen taloudellinen sota, eikä aseellinen konflikti, näyttäisi selittävän nykymenoa jossain määrin järkevästi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys LW:lle, Rikulle Raunioilla, Anolle ja Juhalle & kiitos kommenteistanne.

LW: Toisaalta kun katselee tätä nykyistä Euroopan Unionia ja siinä vallan keskittymistä demokraattisen toiminnan ulkopuoliselle virkakoneistolle, niin tiettyjä yhtymäkohtia siinäkin on tiettyihin 1930-luvun asioihin. Tuosta lantahommasta saisi muuten aikaiseksi varsin hyvän tv-sketsin.

Riku Raunioilla: Kiitokset. Tämä viime aikojen mediamyllytys on kyllä ylittänyt entiset ennätykset. Väittäisin, että Olli Immosen yhdestä facebook-kirjoituksesta alkaa olla enemmän palstametrejä kasassa kuin Breivikistä.

Ano: Suomalaisethan eivät sinänsä koskaan kovin suurin joukoin lämmenneet natsismille. Iikollitkin saivat parhaimmillaan vain 14 paikkaa eduskuntaan. Mutta nuo esittämäsi vertailut pitävät kieltämättä paikkansa.

Juha: Tuo juttu oli minulle uusi. Kiitos linkistä.

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/ts_kaupan_alan_turvaryhma_kasittelee_ruotsin_ikea-puukotuksen_vaikutusta_suomeen/8223270

Miten arvasinkin? Piilotetaan tekovälineet sen sijaan, että puututtaisiin tekijän motiiveihin... Varmasti harkitaan vakavasti täydellistä myyntikieltoakin sillä ne teräaseethan tämän veriteon (tausta)tekijöinä ovat, ei mamu ja rauhanuskonto.

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Joo, eikähän tässä samaan syssyyn kielletä sitten rautakaupatkin kokonaan. Nehän ne vasta astaloja täynnä ovat. Tätä voisi verrata siihen, että kun sauna palaa, niin aletaan rakentaa tulvamuuria ja annetaan saunan palaa kaikessa rauhassa.

Anonyymi kirjoitti...

Minulle tuli mieleen tuosta lantakuormajutusta toisenlainen kuvaelma. Haglund, Thors, Biaudet, Toivola ja muut isänmaan asiaan vihkiytyneet seisovat vastaanottokeskuksen pihalla silmät innostuksesta säihkyen toivottamassa tervetulleiksi uusia moniosaajia ja sitten heidän niskaansa kipataankin kaksi tonnia sitä itseään. "Sitä saa, mitä tilaa", huikkaa kuski. Loppujen lopuksi tilanne kääntyy voiton puolelle ja saa onnellisen lopun, koska tuosta oikeasta lantakuormasta on kuitenkin enemmän hyötyä.

Olenko ilkeä? Tämänpäiväiset uutiset saivat taas tällaiseen mielentilaan. Ei voi mitään. Simo Silmun "Sitä saa, mitä tilaa" jatkoksi voisi soittaa kappaleen "Tuhon tietä kuljen".

Päivä on kuitenkin aina osittain pelastettu silloin, kun huomaa uuden Yrjöperskeles-blogin. Ei ole vielä koskaan tarvinnut pettyä. Yritetään pärjätä ja olla positiivisia, ei tämä tästä itkemällä parane. Höyryjä on hyvä välillä päästää pihalle vaikka täällä netissä, koska muuten repee pää!

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Kuvaelmastasi voisi todeta Sven Tuuvaa siteeraten, että ”se paska tiesi paikkansa”. Vaan valitettavasti sitä itseään kaadetaan lähinnä tavallisen suomalaisen niskaan. Ja kiitokset kannustuksesta. Minullahan on hyvin monen tyyppisiä kirjoituksia, ja jos ne kaikki miellyttävät, olen kovasti otettu.

Anonyymi kirjoitti...

Kun nyt täälläkin on puheena tuo Ikea-murhajuttu, ajattelin jakaa tämän:

http://nyheter24.se/nyheter/politik/806314-gron-ungdom-toppen-knivskamtade-om-attacken-pa-ikea

Murhainfon kautta (joo, luen. *Häpiö*) osasin etsiä. Kuten noiden juttujen kommenteissakin sanotaan, entä jos tuon olisi julkaissut ruotsidemokraatti? Siitä ulinasta ei olisi tullut loppua ennen joulua! Nyt en ainakaan Aftonbladetista löytänyt, tuskin on muuallakaan.

Voi että raivostuttaa nämä tuplasäännöt! Ellei minulla olisi lapsenlapsia, olisi ihan sama, upotkoon h....tti soppaansa koko hieno älymystömme. Mutta nyt pitäisi kyllä pyrkiä vaikka kuinka pieneltä osaltaan vaikuttamaan asioihin. Katson toiminnaksi senkin, kun eilen keskustelussa tuli kauhisteluun Jyväskylän natsimellakka. Vastarintaliikettä puolustelematta suhteutin uutisoinnin siitä noihin Kiakkovieras- ym. kahakoihin, synyneisiin vahinkoihin, rangaistuksiin ja uutisointiin ynnä lehtien puolueettomuuteen ylipäänsä.
Niin, ja avautuihan taannoin Yle uutisten sivulla palautekysely. Oikein ajan kanssa sitten kerroin heille mielleyhtymistäni Neuvostoliiton valtiolliseen mediaan, unohtamatta toisinajattelijoiden kohtelua. Iteppä kysyivät.

_koppelo

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Koppelo: Murhainfohan on, niin kuin MV-lehtikin, tietynlainen vastamedian ilmiö, joita ilman muuta syntyy, kun valtamedia tarjoaa vain tietyn poliittisen kannan mukaista tekstiä. Kyseinen juttu (ruotsini on huono) olisi toisesta suunnasta julkaistuna ilman muuta aiheuttanut metelin. Laitetaanpas Rähmiksen linkki ruotsalaisesta tavasta uutisoida:

http://rahmispossu.net/2015/08/12/tietotoimisto-varoitti-media-asiakkaitaan-kerromme-totuuden/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015081420180628_ul.shtml

"yritti puukottaa vatsaan"

eli siis aataminomenaan

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti tämä visto visiosi taitaa osua liiankin lähelle todellisuutta.

Koko kupletti on ennaltasuunniteltu. Meille kansalaisille on vihjailtu tulevasta mutta emme ole olleet sitä uskoa. Kaikki liittyy kaikkeen. Muunmuassa ja esimerkkinä "Puolustusvoimauudistus" lakkautti varuskuntia (supistusten laajuus sekä ripeys yllätti kaikki) ja teki näin valmista tilaa vastaanottokeskuksille.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1439866280574.html
http://yle.fi/uutiset/keuruulle_kaavaillaan_pakolaisten_vastaanottokeskusta/8236480

Ette usko minua?

Tämä jantteri näistä kertoi ja on sittemmin siirtynyt (asiat tässä päässä sovitusti hoidettuaan) pääkallopaikalle johtamaan tulevaa toimintaa:
http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suomi-tarvitsee-kaksi-miljoonaa-maahanmuuttajaa/200814366/12
https://www.youtube.com/watch?v=1H4byTP1q9s


Nyt tapahtuva siirtolaisvyöry on vain alkusoittoa tulevalle. Edessä on romahdus.
Se tapahtuu joko kantokyvyn romahdettua (taloudellinen kaaos) tai nopeutettuna väkivaltaisuuksien kautta.

Joko kantaväestöön kuuluva henkilö tai ryhmä suorittaa aseellisen joukkosurman laittomien siirtolaisten parissa tai ihmisvirtaan soluttautuneet terroristit aloittavat jihadin kantaväestöä vastaan. Jokatapauksessa tämä on se katalyytti joka antaa päättäjille oikeutuksen kiristää lainsäädäntöä ja siinä samassa tulemme sanomaan ikuiset hyvästit perusoikeuksillemme ja vapaudelle.

Ensimmäiset nuotit osuvat (jenkkiläisittäin 1st and 2nd Amendmends) sananvapauteen sekä oikeuteen hallussapitää ampuma-asetta. Eikä kahta ilman kolmatta jne.

Kansakuntina eurooppalaiset ovat jo niin sanotaanko laiskistuneita tai aiemmista oppineina ettemme ilman ulkoista kiihoketta ryhdy sisällissotiin saati alistu diktatuuriin mutta hätä keinot keksii sanoi Rothchild kun sotia rahoitti.

Motiivi? YK:n Agenda 21 kertoo aivan kaiken, sekin on ollut luettavissamme jo yli 20 vuotta mutta varoittajia (kuten Rosa Koire* ja Alex Jones**) on lähinnä naureskeltu foliopipoisina salaliittoteoreetikkoina; ilmastonmuutosta sekä maapallon ylikansoittumista on markkinoitu valtamedioiden toimesta aivopesumaisesti ja alati kiihtyvällä tahdilla koko 2000-luku.

* https://www.youtube.com/watch?v=7ykELwj1Ta8
* https://www.youtube.com/watch?v=UDtCb45Lqt0
** https://www.youtube.com/watch?v=x-CrNlilZho


Vielä keväällä pidin tätä melko utopistisena kauhukuvaelmana mutta loppukesästä käsiin räjähtänyt "maahanmuutto" on toiminut kohdallani lopullisena herättäjänä.

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Tulppa on irti ja huom! tämä tapahtuu persujen ollessa vastuunkantajina TM

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/103929-nyt-tuli-uusi-arvio-15-000-turvapaikanhakijaa-suomeen-tana-vuonna

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082020208418_uu.shtml

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Keväällä kartoitettiin 40 000 hätäsijoituspaikkaa "pakolaisille" syksyyn mennessä ja se pompsi meille nyt sitten tulee. Orpo puhui aiemmin 872 henkilöstä, mutta ei lukenut niitä kolmea nollaa tuon lukeman perästä...

This is it

-Tvälups-

Nyt ei enää auta lässytys siitä kuinka hallituksessa olemalla estetään vihervasemmistoa tekemästä tätä samaa temppua. Timo Soinin ps = Troijan hevonen

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri ja kiitos viesteistäsi. Totean vaan lyhyesti, että saahan nähdä, mitä helvettiä tästä vielä tulee. Minun aseitani ei muuten viedä, meillä käy varkaita päivää ennen lain voimaanastumista.

Persujen kohdalla siinä er mieltä, että jos ne nyt korvattaisiin vihervasureilla, niin touhu muuttuisi tuplasti hullummaksi tuplasti nopeammin ihan sen takia, kun ne haluaisivat kostaa voitonriemussaan, Ja kepulle ja kokoomukselle koko asia ei merkitse hevon vittuakaan, niin kyseinen asia jätettäisiin tuon porukan hoidettavaksi. En väitä tällä sitä, että persujen toiminta hallituksessa minua millään muotoa miellyttäisi. Näkisin, että persuilla on kolme vakavaa ongelmaa: Soini, Soini ja Soini.