torstai 17. joulukuuta 2015

LISÄÄ VITTUILUN ANATOMIAA

Hotellin respastahan julkaistiin jo vuonna 2009 kirjoitus ”Erään vittuilun anatomiasta”, jossa käsiteltiin kahta vittuilun päälajia. Määrittely toimii myös vuoden 2015 Suomessa (ja tietysti muuallakin), ja sehän menee näin:

Ensimmäinen laji on Kevyt Kenttävittuilu, joka ei itse asiassa ole vittuilua ollenkaan, vaan semmoista verbaalista pullantuoksua, jolla piristetään jo muutenkin mukavaa tunnelmaa. Esimerkkinä voidaan ajatella tilannetta, jossa Perskeles, Lötjönen, Kutvonen, Pöntinen ja Pätinen viettävät oluella ja makkaralla maustettua saunailtaa. Siinä voidaan heittää ankaraakin läppää puolin ja toisin, eikä siitä kukaan hermostu. Asia vaatii tietysti sopivan seuran, ja kyvyn nauraa itselleen.

Vittuilun toinen päätyyppi on Raskas Rynnäkkövittuilu. Sillä on selvä kohde, yksittäinen henkilö tai ryhmä ihmisiä, joille pyritään saamaan aikaiseksi Armoton Vitutus.

Erityisen tehokasta Raskas Rynnäkkövittuilu on, jos se suoritetaan virkakoneiston toimesta ja siten, ettei vittuilun kohde mahda vittuilulle yhtään mitään. Vielä tehokkaampaa on, jos vittuilulla väännetään veistä, joka on jo valmiiksi syvällä selkälihoissa.

Helsingin kaupunki toteuttaa virkamieskoneistonsa voimin tavallisiin helsinkiläisiin erittäin onnistunutta vittuilua. Vittuilun taustana voidaan todeta, että se selkälihoissa jököttävä Mora tarkoittaa tietysti helsinkiläisten varsin surkeaa asuntotilannetta, eli kaupungin asuntoja saa jonottaa sekä hurumykke että myös turhaan, sillä turvapaikkahuilailijat menevät jonossa oikealta ohi. Yksityisillä markkinoilla tietysti asuntoja on tarjolla, mutta hinnat ovatkin sitten tasolla Jumala Armahda ja kun tavallisen helsinkiläisenkin pääelinkeino on syöminen, niin olisi kovasti hyvä jos palkasta jäisi asumiskustannusten lisäksi vielä jokunen rahapenni evään ostamiseen.

Ja tähän tilanteeseen, hieman kuin joululahjaksi Helsingin kaupunki tarjoaa kantasuomalaisille seuraavan tyyppistä rynnäkkövittuilua eli:

Helsingin asuntopomo: Turvapaikan saaneille ryhdytään vuokraamaan asuntoja vapailta markkinoilta

Helsingin omat vuokra-asunnot ovat loppumassa, mutta turvapaikan saaneet pitää asuttaa jotenkin. Ainoa ratkaisu saattaa olla asuntojen vuokraaminen vapailta markkinoilta verovaroin.


Helsingin kaupungin asunto-osaston päällikkö Markku Leijo arvioi, että turvapaikan saaneille saatetaan ryhtyä vuokraamaan asuntoja vapailta markkinoilta verorahoilla. Syynä tähän on se, että kaupungin omat vuokra-asunnot ovat loppumassa, mutta turvapaikan saaneet pitää asuttaa jotenkin.

Joulukuussa Helsingin kaupungin vuokra-asuntoa haki noin 15 000 kotitaloutta. Kaupungin asuntokannasta vapautuu vuosittain noin 2 500 vuokra-asuntoa.

Valtaosa turvapaikan tai oleskeluluvan saaneista pakolaisista siirtyy oletettavasti pääkaupunkiseudulle ja etenkin Helsinkiin. Leijon arvion mukaan Helsingin markkinoille tulee ensi vuoden aikana 2 500-3 000 uutta asunnon hakijaa. Asunnottomina he menevät asuntojonossa suoraan kärkeen.

– On turha kuvitella, että tämän kokoinen joukko mahtuisi kunnallisiin vuokra-asuntoihin. Minun johtopäätökseni on, että vapaat markkinat on se väylä miten asuminen järjestetään, Leijo toteaa.

On selvää, että pahemminkin voi kansalaisille vittuilla, mutta se menee sitten siihen osastoon, että jokaisen helsinkiläisen tulee luovuttaa yksi sormi, yksi varvas ja litra verta monikultturistisen uskonnon alttarille uhrattavaksi. Helsingin kaupunki osoittaa vallan hyvin, että Suomessa on etuoikeutettujen tyhjäntoimittajien ryhmä, jonka hyvinvointi ylittää kaiken muun ja samalla tavalliset suomalaiset ovat pelkkä muurahaispesä, joka on olemassa ainoastaan silloin, kun sitä tarvitaan kustantajaksi. Muuten sitä ei ole edes olemassakaan.

On myös selvää, että, että virkakoneisto uskoo suomalaisten lammasmaisen tottelevaisuuden jatkuvan ajasta iäisyyteen ja se tulee loputtomasti nielemään kaiken, mitä sille syötetään. Tätä kuvaa hyvin kyseisen virastospede Leijon lausuma toimittajan kysymykseen:

Nyt jos koskaan kannattaa ryhtyä asuntosijoittajaksi Helsingissä?

– Niin varmaan. Jos ajattelee sijoitusrahastoja, jotka ovat hankkineet asuntoja markkinoilta, ja jos ajatellaan tätä ilmiötä [turvapaikan saaneille vuokra-asuntoja vapailta markkinoilta], niin se tulee jatkumaan tulevaisuudessa. En usko, että on ketään joka uskoo, että tämä hana laitetaan kiinni. Enemmän skenaario on se, että maahanmuuttajien virta on pysyvä.

Kyseinen virkakyösti tietää itsekin, että tämä ns. maahanmuuttajien virta pystyttäisiin katkaisemaan ja kääntämään takaisin yhdellä poliittisella päätöksellä. Ei se ole mikään luonnonvoima. Se, mitä puolestaan voi verrata luonnonvoimaksi on se varmuus, että asuntoihin sijoittaneet osaavat räpsäyttää vuokrien hintoihin välittömästi neljäsosan lisää, sillä he tietävät, että kaupunki maksaa vaaditun joka tapauksessa. Onhan kyseessä sentään Pyhien Ihmisten majoittaminen. Elämme mielipuolista aikaa, sillä maassamme kaikkein varmin bisnesmuoto on turvapaikkahuilaajien hyysääminen, ja kaiken lisäksi maassamme on oikeasti ihmisiä, jotka kuvittelevat koko maan hyötyvän siitä taloudellisesti.

Ne muut ihmiset taas, ne jotka tämän lystin maksavat kiristävät tästäkin rynnäkkövittuilusta pinnaa entisestään, mutta hallintokoneistomme uskoo, että he pysyvät edelleenkin aisoissa ja nielevät kiltisti tämänkin heille syötetyn seipään. Tottahan he pysyvät aisoissa, koska siitähän on olemassa sekä poliittinen että virkamiespäätös.

Koska tämä hyysääminen on jotenkin kustannettava eikä lainarahaakaan saa loputtomiin, niin seuraava vaihe on luonnollisesti entisten verojen korottaminen ja uusien keksiminen. Hotellin respassa heitetään villi arvaus, että seuraavana voisi olla vuorossa ”henkilökohtainen nimenrekisteröimisvero”, joka koskee tietysti vain pottunokkia, eli mikäli suomalaiset haluavat mukulalleen yhden etunimen tyyliin Mauno Ryynänen, niis siitä maksetaan satanen. Mikäli mukulasta halutaan Mauno Olavi Ryynänen, niin maksu on kaksisataa ja Mauno Olavi Sakari Ryynänen kustantaa kolmesataa. Mikäli veroa ei makseta, saa uusi suomalainen tyytyä henkilötunnukseen, joka sentään annetaan ilmaiseksi, ettei tulisi sellaista mielikuvaa että touhu olisi jotenkin epiä.

Henkilökohtaisen nimen rekisteröimisveron voi tietysti määrätä koskemaan takautuvasti koko aikuisväestöä, tosin selvää on, että jos henkilö haluaa säilyttää esmes etunimen Jussi, Olli, Jari, Laura tai Yrjö, siitä tulee maksaa tuhannen euron nimivivahdevero, sillä kyseiset nimet herättävät äärioikeistolaisia mielleyhtymiä.

Kaiken kaikkiaan on selvää, että Helsingin Kaupungin tuore, ja onnistunut rynnäkkövittuilu on osa monikultturistisen uskonnon uhraustoimintoja. Eikö olisi ollut helpompaa silloin alkuunsa pystyttää jokaiseen kuntaan Pyhät Betonipylväät, joitten juurella olevissa tynnyreissä oltaisiin poltettu selvää setelirahaa? Taloudellisesti se olisi ollut yhtä typerää kuin tämäkin, mutta olisivatpahan ihmiset saaneet kumminkin olla rauhassa.

Jatketaan vielä hieman Ylen jutun tiimoilta:

Leijo pitää asuntokysymystä lopulta toissijaisena asiana koko turvapaikkakriisissä.

– Ensisijainen kysymys on tietenkin se, että kuinka nopeasti heidän työllistyminen ja integroituminen yhteiskuntaan tapahtuu. Asuminen on vain yksi osa tätä asiaa.

Kun ottaa huomioon, kuinka onnistuneesti tämä muodikkaasti kotouttamiseksi kutsuttava integroituminen on viimeisen kahdenkymmenenviiden vuoden aikana onnistunut, voi todeta, että virkamiehen kansalaisia kohtaan esittämä raskas rynnäkkövittuilu on arvosanaltaan täysi kymppi.

Se on taitolaji, tuo raskas rynnäkkövittuilu. Ja virkakoneisto sen hallitsee.


Virkakoneisto lähettää jouluterveisiä kuuliaisille kansalaisille.

29 kommenttia:

WhiteHunter kirjoitti...

Tuon jutun kun luin, mietin että miten härskiä hintaa tästä minun asunnosta voisi pyytää. Jos normi vuokra olisi noin 1350 euroa, niin varmaan tästä voisi pyytää sen 2500€/kk.
Itse sitten muuttaa pois jonnekkin...
Mitäpä jos myisi kämpän kaupungille kohtuuttomaan ylihintaan.

Näinkö sitä muuttaisi kehä-3 ulkopuolelle

Unknown kirjoitti...

Taas huvitti lukea otantaasi kyseiseen ongelmaan/mahdollisuuteen ankaran vitutuksen ryydittämänä. Onkohan virkakoneistolla jossain piilossa salainen "Ruotsin malli" -ohjevihkonen, jonka mukaan kaikki Ruotsissa kansaan jo kohdistetut vittuilut tulee toteuttaa prikulleen saman kaavan mukaan myös kotosuomessa?

Anonyymi kirjoitti...

Eihän tuo nyt vielä ole vittuilua pahimmasta päästä. Olisin kommentoinut HS sivuille, mutta kun sinne ei pysty niin...Eikös Helsingin kaupunki voisi vaan kylmästi irtisanoa pottunokkien vuokrasopimukset ja pystyttää muutaman teltan vaikka Nuuksion korpiin. Sen voisi tehdä sillai nopeasti, että maahanmuuttajat pääsisivät Jouluksi uuteen kotiin. Suomalaisethan tykkäävät oleskella metsissä, joten eihän se oikeastaan siis vittuilua olisikaan. Höh.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys WhiteHunterille, Kenzo´:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

WhiteHunter: Et ole varmaan ainoa, joka näin ajattelee. Noin tylysti ajatellen myyminen olisi viisaampaa, sillä vittumaisesta vuokralaisesta on hyvin vaikea päästä eroon ja etnisesti vittumaisesta vielä hankalampi ja kämppäkin saattaa vuoden parin päästä olla hieman eri kunnossa kuin vuokrasuhteen alettua.

Kenzo´: Enpähän yhtään ihmettele, jos kyseinen vihkonen olisi virkamieskäytössä. Virkamieshän minä olen itsekin, mutta liian alhaisella portaalla nähdäkseni tommosia. Minä ressukka vaan menen ja teen mitä käsketään. Tai ainakin kirjoitan raporttiin, että näin tein.

Ano: Taidat olla oikeassa. Kyllä raskaassa rynnäkkövittuilussa on vielä kehittämisen varaa.

Juha R kirjoitti...

Kiitos taas Ykälle hyvästä kirjoituksesta. Liekö ollut sattumaa, että tämän aamun Pravdassa oli iso juttu, jossa todettiin, että Helsingin kaupungin vuokra-asunnoissa asuu runsaasti hyvätuloisia ihmisiä. Näinköhän ajatuksena on heittää ensalkuun nämä"hyvätuloiset" pellolle, ja matut tilalle. Ja kuka tahansa palkkaa tai elkäkettä saava on luonnollisesti "hyvätuloinen", kun vertaa näihin pakoloisiin. Eli sinne vuokrakasarmiin jää matujen kanssa asumaan sossun elättämät elämyspartisaanit ja anarkomarkot - no kiva niille...

Castor kirjoitti...

Että parilymmentä miljoonaa lisää menoja mullien takia...Eivät nämä ihmiset ole ennenkään rahasta mitään ymmärtäneet. Sekoomuksen Anna-Liisa Hemming sekoitti sadat tuhannet ja sadat MILJOONAT aamu-TV:ssä väittäessään Kreikka-paketin olevan yhtä suuren kuin Hakkaraisen sahan tuet (Hakkarainen sai 400 TUHATTA ja silloin Kreikka-tuet olivat 400 MILJOONAA): https://www.youtube.com/watch?v=XQBQN5-u9To

Hyväähän tässä ei ole kuin se, että rynnäkkövittuilukaan ei ole vielä saavuttanut huippuaan. Virkamiehet ja poliitikot seuraavat horjumatta V.I. Lenin kuuluisaa sanomaa: "Lyökää, lyökää!"

No, ISIS pelkää naisia! Kurdinaisten taistelujoukosta, jonka koko lienee jo lähellä divisioonaa (seitsemisen tuhatta), oheinen pätkä. Eivät ISIS-ressukat pääse taivaaseen 72 neitsyen kanssa peuhaamaan, jos nainen tappaa! Katsokaa ja nauttikaa! http://www.businessinsider.com.au/isis-afraid-of-girls-2015-12?r=US&IR=T

Castor kirjoitti...

Täysi videopätkä tässä: http://edition.cnn.com/videos/world/2015/12/02/all-female-kurdish-unit-takes-on-isis-pkg-wedeman-cnn-today.cnn

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juha R:lle ja Castorille & kiitos kommenteistanne.

Juha R: Niin, varmaankin tuo suurituloisuus lasketaan pian virallisesti synniksi ja sen määritelmää tarkistetaan radikaalisti. Mekin, piru vie, lienemme suurituloisia, sillä asumme omakotitalossa ja meillä on tilillä jonkun verran rahaa säästössä, kun ollaan suht kohtuullisesti eletty.

Castor: Enpä ole nähnytkään tuota Hemmingin avautumista aikaisemmin ja täytyy sanoa että repeilin. Ja Isokallio melko tyylikkäästi ns. ownasi mamman, joka tietysti jatkoi, että joo, mutta joka tapauksessa…

Nuo kurdinaiset ovat kyllä sen sortin feministejä, että heille minä nostan hattua taivaan korkealle ja kumarran.

Castor kirjoitti...

Noista kurdlikoista osa on aika kivan näköisiäkin...jos noita tulisi mullien sijasta niin femakoilla olisi field day...

Becker kirjoitti...

Toi Hemmingin ämmä on tyypillinen tämän päivän Kokoomuksen edustaja. Jauhetaan paskaa suomalaisten hyvinvoinnista samalla kun ollaan Brysselin manipuloimia zombeja.

Ruotsin tie on Suomenkin tie, alkaa olla mielessäni yhä useammin. Sama paskanjauhaminen integraatiosta, vastuusta, työelämään sopeuttamisesta ja maahanmuuton kannattavuudesta on niin kovasti tuttua horinaa. Ja sama business veronmaksajien rahoilla alkaa nousta esille. Se sähköttä ollut suomalainen eläkeläis rouva on jotenkin niin kuvaavaa. Virkakyöstit pyyhkivät persettä suomalaisen hädällä, mutta kuvitelkaapa jos kyseessä olisi ollut muslimi, niin pressan kansliaa myöten olisi sähköä ollut tyrkyllä anteeksipyyntöjä anellen.

Suomalaiselle hallinnolle ja virkakyöstille on pottunokille vittuilu ollut verissä jo ammoisista ajoista lähtien. Vrt. vaikka 90-luvun talouskriisi. Nyt se on nousemassa jälleen uuteen kukoistukseensa. Helsingin punavihreä hallinto saa juuri sitä kaipaamansa kulttuurien keskinäistä värinää. Arvoliikkeiden ryöstelyä keskellä päivää ja liigojen keskinäistä ammuskelua. Pitäisiköhän muuttaa takaisin Suomeen juuri kun elämä Ruotsissa muuttuu päivä päivältä mielenkiintoisemmksi.

Jotenkin tuntuu siltä, tosin kaukaiselta ajatukselta, että aletaan tässä kertoa miten elämä Ruotsissa on mukavempaa kuin Suomessa,
Voidaan alkaa siitä, että autot ovat verottomia, tosin vuosittaista maantieveroa maksetaan, omakotitalot rannikolla maksaa puolet siitä mitä Suomessa, ruoka on vähintään 30% halvempaa, maantiet hyväkuntoisia, parkkisakoista valittaminen ei maksa 2500 kruunua, ylinopeussakot ovat kohtuullisia, eivätkä perustu tuloihin,
liikennekameroita on harvassa ja ne hyvin merkattuja, paikallisessa Systeemissä kalja ja viini ovat paljon halvempia kuin Alkossa jne jne.

Nyt seurataan Suomen tilannetta suurella mielenkiinnolla ja ehkä hivenen vahingoniloisesti, (anteeksi moukkamaisuuteni) jos se sallitaan.
Becker kirjoitti...

Tosiaan, pääsisköhän noiden kurdinaisten huoltojoukkoihin jollain konstilla. Meinaan sais viettää aikaansa tosinaisten keskellä kuuntelemasta tätä ruotsalaisämmien urpoomista. Ja niillä on varmaan mielessä muuta kuin tuo ikiaikainen siivoaminen.
Ja näitä sitten Turkkilaiset vihaavat. Ehkäpä siihen on syynsä. Happamia sanoi kettu....

Castor kirjoitti...

Näitä meille tulee Afganistanista. Amerikkalaisten sotilaitten komennettiin olemaan ottamatta kantaa näihin nuorten poikien raiskauksiin. Vihreä baretti, kersantti Charles Martland potkittiin armeijasta, kun hän veti kuonoon afgaani-poliisia, joka raiskasi nuoren pojan sen jälkeen kun oli ensin hakannut tämän äidin. "Tea boys", kuuluu kulttuuriin, niin siihen ei voi puuttua! Siis näitä todellakin tulee Suomeen! Ohessa CNN:n pätkä asiasta: https://www.youtube.com/watch?v=47ZAzsvNvas. Kuvottavaa paskaa!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Castorille ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Castor: Juu, simpsakan näköisiä tyttöjähän ne. Mieluummin minä noita ottaisin tänne kuin ”miehiä”, mutta kun siellä päin maailmaa on miehistä pula, niin vissiin naisten täytyy hoitaa homma. Mitä tulee kakkosviestiin, niin näitähän todellakin tulee ja tässä pitää nostaa hattua MV-lehdelle, sillä se on selvittänyt näitten jätkien taustoja huomattavasti paremmin kuin viranomaiset. Sehän tässä pelottava ajatus on, että entäs jos viranomaisetkin ovat huomanneet saman, mutta ovat tietoisesti pitäneet turpansa kiinni?

Becker: Suomi näyttää kovasti olevan menossa Ruotsin tielle. On kehuttu kuinka toisten virheistä opitaan, mutta lopputulos olikin, että ne tuplataan. Suomalaista ihmistä ei näissä piireissä ole edes olemassa. Se huomataan vasta sitten, jos se kieltäytyy maksamasta, ja kun se on mahdotonta, niin eipä sitä juuri huomata. Mitä kurdeihin tulee, niin olen ollut jonkun verran tekemisissä porukan kanssa. Nostan hattua heille, koska he taistelevat ISIStä vastaan, mutta tosiasia on sinänsä, että ne ovat pääosin aika vittumaista porukkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Laadukas vittuilu on älykkyyttä ja oveluutta vaativa taito. Sitä ei ihan heti opi ja monet eivät opi koskaan. Etkös Ykä joskus todennut jotain tuohon tapaan?

Muuten, joskus on kiinnostavaa tarkkailla mitä ulkkarit itse sanovat.

Suomussalmen kunnan maaseutuasiamies, alankomaalainen Ilmari Schepel. Hän sai kansalaisuuden Urkin allekirjoituksella 1978.

http://ilmari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/ilmari

Alain Chiaroni on ranskalainen, joka sanoo esittelyssään "Suomen kansalaisuus myönnetty vuonna 1978 silloin kun Eila Kännö oli ulkomaalaisviraston johtaja." Hän kertoo jutun jossa kertoo miten saattoi kotoutua noina aikoina. Nykyään hänet näkee Twitterissä. Hänen poika on Sébastien Chiaroni johon kans törmää somessa.

http://descartes.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/descartes

Sibil Yanev on bulgaari, joka on uudempana aikana saapunut.

http://sibilyanev.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/sibilyanev

Lähi-idän kristitty Elie El-Khouri.

http://elieelkhouri1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras ja kiitos linkeistä.

Anonyymi kirjoitti...

Asuntovarallisuus lienee ainoa sijoittamisen muoto, jota poliittisen broileriston ei tarvitse ilmoittaa poliittisena sidonnaisuutena. Niinpä isolla osalla karriääribroileristosta on kämppä jos toinenkin keräämässä profiittia. Kämpistä iso osa on tietenkin puolisoiden ja jälkeläisten nimissä, mutta sama tuottohan niistä silloinkin kertyy.

Ja tämä ei sitten tietenkään vaikuta mitenkään siihen, että Eduskunta ja isojen kaupunkien broileristot tekevät mielellään sellaisia päätöksiä, jotka siirtävät loputtomasti väkeä sijoituskämppävyöhykkeille ja loputtomasti julkista rahoitusta veronmaksajilta asuntosijoittajille.

Olisi helppo todeta, että humamut etsikööt itse asuntonsa. Sosiaalinen asuntotuotanto on Suomen kansalaisille. Mutta se olisi ikävää, koska silloinhan asuntosijoittaminen tulisi kohdelluksi samoin kuin muut sijoittamisen muodot. Ja se taas ei broileristolle käy.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä unohti nyt sen, että Raskas Rynnäkkövittuilu on tässä muodossaan jatkosarja.

Ensimmäinen vaihe on toi "tuupataan mamut asuntojonossa kantaväestön ohi".

Toinen vaihe on "pidetään huoli siitä, että mamut eivät joudu korvausvastuuseen kämppiä ja niiden varustusta vahingoittaessaan tai holtittomasti resursseja kuluttaessaan". Eli jos Abdi Elmi Gutale tykkää sademetsämäisestä tunnelmasta, niin suihku päälle 24/7 ja hella täysille + uuninluukku auki. Kyllä Pekka ja Pirjo maksavat - sekä kämpän tuhoutumisen että vedet ja sähköt.

Kolmas vaihe on "asutetaan yksityisille markkinoille - kyllä Valde maksaa".

Neljäs vaihe on vielä edessä. Se on kakkosvaihe yksityiselle puolelle sovellettuna. Eli asuntosijoittajan kanssa tehdään sellainen diili, että yhteiskunta korvaa kämpän vahingot. Ja aina asukkaan vaihtuessa - vaikkapa perhekoon kasvamisen vuoksi - sijoittaja pääsee ihan itse arvioimaan että kuinkas suuren korjaustarpeen asukkaat aiheuttivat ja minkä verran kehtaisi kupata yhteiskuntaa tällä kertaa.

Tää nelosvaihe voi olla aika hyvä verenpaineennostaja jos samaan aikaan korostetaan sitä, ettei yhteiskunnalla ole varaa korjata tai purkaa homekouluja, homevirastoja, homekoteja (joissa asuu pottunokkia).... Täytyy vielä erikseen korostaa, että homekorjausrahat ovat menneet yksityisille asuntosijoittajille - joista iso osa on karriääripoliitikkoja - niin verisuonennapsahdustalkoot ovat valmiit.

Anonyymi kirjoitti...

Juha R

Ei kaupungin vuokra-asuntojen hyvätuloisia voi heittää pihalle. Niissä asuu poliitikkoja, näiden kavereita, Virheiden ja Vassareiden hyvätuloisia äänestäjiä... Ei sellaisten häätäminen sovi.

Ykä

Muutamakin tutkija on jo huolestumassa Persujen suosion laskusta. Ovat tajunneet, että edessä ei ole se, että Persujen kannattajat siirtyvät mokutusleiriin. Pelkäävät että edessä on politiikasta vieraantuminen ja ulkoparlamentaarisiin tasajyvä- ja molotov-henkisiin vaikutuskeinoihin siirtyminen. Itse epäilen, että edessä ei ole radikaalin fennismin nousu, vaan veronmaksulakko. Siirretään firmat Eestiin tai Sveitsiin, lopetetaan yritys, lopetetaan työn hakeminen jos duunit loppuvat, tehdään kaikki pimeästi, talkoilla tai muuten vaan ohi kirjanpidon, metsästetään oman pään mukaan, ajetaan löpöllä, toimitetaan perintötussarit ohi perunkirjoituksen, jätetään rakennusluvat hakematta ainakin remonttien yhteydessä ja siirrytään muutenkin byroslaviasta subsidiariteettilandiaan.

Juha kirjoitti...

Tuosta virkakoneiston kommentista välittyi minulle sellainen viesti, että 'me emme enää viitsi edes peitellä oikeita tarkoitusperiämme'.
Onhan se ollut nähtävillä asioita yhdistelemällä jo vuosia, kuten moni muukin täällä on todennut. Joten aiemmin Ykän mainitsema luottamuksen rappio virkakoneistoa kohden alkaa olla vaiheessa, jossa koneistokaan ei moisesta enää välitä. Hurraa...

korpisoturi kirjoitti...

Eikös tätä kotoutustakin olla päivittämässä? Kuuntelin kerran radiossa yhden yliopistoakan selitystä, että esim. somalit on melko hyvin kotoutuneet. Vaikka eivät oikein työllistykkään, mutta niillä on paljon yhdistystoimintaa ja tuntevat olonsa kotoiseksi. Siis suomeksi, että osaavat kupata systeemiä. Ja suuremassa kuvassa maahanmuutto on kuulemma kannattavaa ja rikkautta.

Mun kuvassa siihen suohon tulee maa uppoamaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Juhalle ja Korpisoturille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Varmaankin näin. Tietysti kun sopivien asunto-osakkeiden lisäksi sattuu olemaan osakas vastaanottokeskuksia pyörittävässä yrityksessä niin voi todeta, että ei ole nälkä vieraanamme eikä janokaan pääse yllättämään.

Ano2: Jatkosarja joo, olet oikeassa. Ja erinäiset remonttimiehethän ovat tosiaankin raportoineet näistä ”kotisademetsistä”.

Ano3: Olen pitkälti samaa mieltä kanssasi, ja tällainen ns. hällävälistinen sissisota voi olla piankin todellisuutta.

Juha: Totta. Koneisto ei nakkaa meistä enää paskaakaan, eikä edes peittele sitä. Niin poliittinen kuin virkakoneisto on tehnyt tässä maahanmuuttoasiassa megaluokan virheen, mutta koska järjestelmä ei tee virheitä tai ei ainakaan tunnusta niitä tehneensä, niin sen vuoksi meidän kaikkien on pakko kantaa säkillä valoa tupaan.

Korpisoturi: Samoja huomioita. Oikeastaan aivan luonnollista. Suomessahan on määritelty se, mitä ihmisiksi eläminen on, ja kun tyypit eivät osaa elää ihmisiksi, niin määritellään asia heidän kohdaltaan uudestaan ja todetaan, että kaikkihan on aivan kunnossa.

Anonyymi kirjoitti...

Ei hellitetä sillä suomalaisia PITÄÄ kyykyttää kaikin tavoin:
http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/isis%20rauhanturvaajat-26184

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

"Lupapalveluiden muutokset Lounais-Suomen poliisilaitoksen alueella 1.1.2016 alkaen

Muutokset Turun seudulla
Lupapalveluita keskitetään vuoden alussa Turun pääpoliisiasemalle. Lupapalvelut loppuvat kokonaan Kaarinan poliisiasemalla. Turun ja Raision poliisiasemien lupapalveluita järjestellään siten, että ulkomaalaisasioiden lupa-asioiden käsittely on Raision poliisiasemalla ja muut lupa-asiat käsitellään Turun pääpoliisiasemalla."

Eli Raisiossa kulkijat ovat saaneet nyt varautua siihen, että ulkomaalaisasioivia varten on Raision keskustassa uusittu katu/osoitekylttejä siten, että Raision poliisiasemalla ohjataan englanniksi, arabiaksi ... ja suomeksi. Raision kaupungin henkilökuntaa on ystävällisesti opastettu tärkeimmillä sanoilla:
poliisi (police)(شرطة),
maahanmuuttaja (emigrant)(مهاجر)
turvapaikanhakija (asylum seeker)(حق اللجوء السياسي)

Mukana olivat myös ääntämisohjeet, mutta säästän teidät nyt niiltä. Uudenkaupungin museon kuvissa olen nähnyt, miten ennen katukyltit olivat ruotsiksi, suomeksi ja venäjäksi, mutta enpä olis uskonut, että seuraavaksi on opeteltava tässä arabiaa, että osaa Suomessa kulkea.

Arja-täti

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja Arja-tädille & kiitos kommenteistanne.

Taisteluvälineupseeri: Ei hellitetä. Tuo uutinen on minulle tuttu ja kuvaa Suomen alennustilaa liiankin osuvasti.

Arja-täti: No voihan helevata. Minä en osaa arabiaa kuin yhden sanan. Se on ”lää” joka tarkoittaa ”ei”, ja mielestäni tässä onkin aivan riittävä arabiankielen taito täällä Suomessa.

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta ainoa tarvittava venäjän kielen lausahdus on tuttu on Svenin lausumana eli "ruki veer" (ei hajuakaan miten se kirjoitetaan). Mikä on sama arabiaksi?

Anonyymi kirjoitti...

Muistakaa miten noita arabian-kielisiä katukylttejä ajettiin kuin käärmettä piippuun noin vuosikymmen sitten...

Kaikki on vain tapahtunut. Emme voi mitään. Tämä on suunnittelematonta...

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Miten ihmeessä perustellaan tuo kiima hankkia asunto turviksille, kun verrataan tähän huhtikuiseen tapaukseen?

"Helsingin kaupungilla ei ole yksiselitteistä velvollisuutta hankkia omaishoitajana toimivalle äidille ja tämän tyttärelle asuntoa, toteaa nuorten palvelujen ja aikuissosiaalityön johtaja Maarit Sulavuori yleisesti tilanteeseen."
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/277998-kehitysvammainen-tytar-ja-hanen-aitinsa-haadettiin-kadulle-punavuoressa

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on Yrjö tuo Beckerin mainitsema esimerkki siitä suomalaisesta sähköttä olleesta eläkeläisruovasta oikein kuvaava esimerkki siitä missä tilassa tämä maa tällä hetkellä on. Poliitikot puhuu hienoja juhlapuheita että kuinka täällä maassa pidetään kaikista huolta, mutta totuus on jotain aivan muuta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Taisteluvälineupseerille, Ano2:lle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Ei riitä arabiankielen taitoni tähän.

Taisteluvälineupseeri: En kielle, en kiistä. Sitä vaan ihmettelen, että kuka kumma hyötyy siitä, että kokonainen maanosa ajetaan kaaokseen.

Ano2 ja Ano3: Beckerin jutun lisäksi tämä Ano2:n esimerkki kertoo sen, että suomalainen ei ole enää omassa maassaan mitään. Ja tuossa tapauksessa on vielä kyse kehitysvammaisesta, mutta se ei estä virkakoneistoa menemästä pykälien taakse piiloon.