perjantai 18. joulukuuta 2015

KADONNEET SUOMALAISET

Kommentoidaanpa vielä viikonloppua vasten Etelä-Suomen Sanomien varsin mautonta pääkirjoitusta joka kylläkin kuvaa hyvin tämänhetkistä joka ainoasta lävestä sisään tunkevaa ja loppumatonta tiedostavaa suvaitsevaisuusmyllytystä. Siitä saa myös hyvän kuvan siitä, ketkä suvakkien mielestä ovat ihmisiä ja ketkä eivät. Pääkirjoitus alkaa komealla otsikolla:

Jäitä hattuun ennen kuin joku kuolee

Ja kirjoituksen pääidea selviää seuraavissa lauseissa:

Ikävä kyllä turvapaikanhakijoihin kohdistuneille väkivaltaisuuksille ei tunnu tulevan loppua. Päin vastoin, tuhotöistä on tulossa uusi maan tapa, johon kaikki eivät enää suhtaudu vakavina rikoksina vaan poikkeuksellisen tilanteen muka väistämättömänä seurauksena. Höyrypäisimmät jopa kannustavat niihin sosiaalisessa mediassa.

Vaikka iskuissa on ehkä hyvän onnenkin ansiosta vältytty vakavilta henkilövahingoilta, niihin pitää suhtautua mitä suurimalla vakavuudella, aivan kuten rikoslaki ja myös yleinen oikeudentunto edellyttävät. Pelkkä iskujen rutiininomainen tuomitseminen ei riitä, sillä jos niitä ei saada loppumaan, on vain ajan kysymys, milloin joku kuolee niiden seurauksena.

Niin. On vain ajan kysymys, milloin joku kuolee. Koska vastapuolemme harjoittaa jatkuvaa toiston toistoa, niin toistetaan täälläkin, ja muistutetaan siitä, mitä nimenomaan maahanmuuttajien toimesta on maassamme tapahtunut ajanjaksolla vuotta ennen tätä tuoreinta ihmisvyöryä:

- 1 murha

- 4 tappoa

- 2 tapon yritystä

- 1 virkamiehen tapon yritys

- 2 puukotusta

- 2 törkeää pahoinpitelyä

- 1 vauvan törkeä pahoinpitely

- 5 pahoinpitelyä

- useita kymmeniä joukkopahoinpitelyitä

- 10 törkeää ryöstöä

- 1 alaikäisen joukkoraiskaus

- 1 kehitysvammaisen raiskaus

- 2 törkeää lapsen raiskausta

- 3 lapsen raiskausta

- 3 joukkoraiskausta

- 2 törkeää raiskausta

- 8 raiskausta

- 11 törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä

- 2 alaikäisen sukupuoliyhteyteen pakottamista

- 3 raiskauksen yritystä

- 1 tuhopolton yritys

Eli:

Joitakin on jo kuollut.

Joitakin on jo pahoinpidelty.

Joitakin on jo raiskattu.

Joitakin on jo ryöstetty.

Mutta suvaitsevais-tiedostava väestöryhmä ei noteeraa näitä lukuja, sillä tämän arkipäivän terrorismin uhreina ovat olleet pääosin tavalliset suomalaiset. Eikä heillä ole merkitystä, joten heidät voidaan unohtaa. Tavallisia suomalaisia ei ole olemassakaan. He ovat kadonneet jonnekin merkityksettömyyden suohon, josta heidät nostetaan ylös ainoastaan silloin kun heitä tarvitaan maksajiksi ja silloin, kun heidät voidaan syyllistää vääristä sanoista ja ajatuksista.

Tässä voisi tietysti kysyä tämän piiperryksen väsänneeltä toimittajalta, että etkö sinä osaa edes hävetä. Mutta turhaahan se olisi. Sillä hän ei ymmärtäisi kysymystä. Miksi hänen pitäisi hävetä, kun hän juuri osoitti olevansa niin hyvä ihminen?

Kiitokset Paavo Tajukankaalle jutun ensimmäisestä uutisoinnista.

37 kommenttia:

Professori kirjoitti...

En hyväksy kantasuomalaisten rikollisuutta enempää kuin mamujenkaan. Mutta en myöskään hyväksy Suomessa kantasuomalaisten enemmistön tahdon vastaista politiikkaakaan. Etenkään silloin kun sen voi todennäköisin syin olettaa johtavan etnisesti jakautuneeseen ja polarisoituneeseen yhteiskuntaan. Sellainen ei viime kädessä ole tyhmänkään suvakin etu.

Anonyymi kirjoitti...

Etlarissa taas yt:t menossa, en nyt muista monennetko parin vuoden sisään. Syytä ei tarvitse kaukaa hakea, aukaisee vain etlarin, sieltä se syy löytyy. Tilaukset vähenee, mainokset vähenee, ja tämä vain siksi, että ei ole lukijoita, jotka lukisivat myös ne mainokset.
Paikallista perussuomalaista valtuutettua Kalle Aaltostakin moititaan ja laitetaan sanoja hänen suuhunsa, kun hän haistatti SuomenPahimmilleRosvoille tässä pari päivää sitten, että Hyi Hyi Kalle, ei noin saa sanoa, kunnioitetusta yhteisöstä ja plää plää ja vielä kerran PLÄÄ!!
Minullekin on jokusen kerran tarjottu ilmaista etlaria, levikkialueella kun asun, vaan se on loppunut enne alkuaan, kas kun nimi lienee tilauskonntorin mustalla listalla, eli en saa edes ilmaista numeroa, ainakaan omalla nimelläni. En kyllä ole sitä vaillakaan ennen kuin lehden linja muuttuu. Ja en aio pidätellä hengitystä sitä odottaessa.
Sanoo Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Professori sanoi: "Sellainen ei viime kädessä ole tyhmänkään suvakin etu." Eipä ole, mutta sitä tyhmä suvakki ei ymmärrä. Jos hän ei olisi tyhmä, niin ymmärtäisi ja tuskin olisi suvakkikaan. Nämä ihmiset tajuavat asian vasta, kun se alkaa vahvasti vaikuttaa omaan elämään, mutta sitten se saattaa olla myöhäistä.

Toinen professori

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Professorille, Huru-ukolle ja Toiselle professorille & kiitos kommenteistanne.

Professori: Minä en myöskään hyväksy, enkä kehota ketään väkivaltaan. Ihmisten tulisi elää ihmisiksi. Mutta kun maahanmuuttajien tekemät rikokset joko vaietaan tai selitetään merkityksettömiksi ja kantasuomalaiset taas syyllistetään jo siitä, etteivät he hyväksy heille tarjottua utopiaa, lopputulos on juuri se etnisesti jakautunut ja polarisoitunut yhteiskunta, jonka mainitsit.

Huru-ukko: Ja tämä lehden tuorein avautuminen tuskin levikkiä suuremmin kasvattaa.

Toinen professori: Kun nämä mainitsemasi ihmiset elävät omassa kuplassaan samanmielisessä seurassa, ei ulkopuolelta tulevaa informaatiota tarvitse heidän mielestään ottaa vastaan. Varsinkin jos se on ristiriidassa heidän ylläpitämänsä utopian kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Suomi, sivistysvaltio ja Pisatestien huippu pitää sisällään suuren joukon uskomattoman typeriä ihmisiä. Yleensä tulee näitä suvakkien juttuja luettua raivon partaalla.
Ihmiskunta on muutenkin enimmäkseen tyhjämyssyjä. Jos joku vieras sivilisaatio eksyy tänne etsiessään älyllistä elämää he varmaan jatkavat matkaa äkkiä muualle. Ties vaikka niin olisi jo käynytkin....

Ukkeli kirjoitti...

Taisi olla vanha vallankumouksellinen V. I. Lenin, joka totesi kylmästi, miten munakasta ei voi valmistaa rikkomatta kananmunia. Nämä vallankumouksen alle jääneet suomalaiset ovat vain sitä hintaa, mitä utopiasta täytyy maksaa. Suvakit vain eivät tajua, että myös heidän vuoronsa tulee ennemmin tai myöhemmin, kun vallankumous syö lapsiaan. Jo nyt ovat jotkut edistykselliset toimittajat saaneet maistaa samaa yt-lääkettä, kuten monet muut pienet ihmiset. Pari vuotta sitten joku irtisanottu toimittaja kitisikin, kun sai potkut. Ei häntä saa irtisanoa, miten hän maksaa laskunsa! Samuli Pahalahti tätä sitten hirtehisesti parodioi Uudessa Suomessa vertaamalla avioeroon.

Uutisissa peloteltiin mustalla joululla. Kauankohan saa haaveilla valkoisesta joulusta ja soittaa White Christmasia tai White weddingiä? Eiköhän sekin vielä kielletä, eihän mustassa voi olla mitään vikaa, musta on kaunista?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Slarballe ja Ukkelille & kiitos kommenteistanne.

Slarba: Eikös ne siellä Roswellissa huhun mukaan käyneetkin… vaan joo, kun katsoo virallista älymystöämme, niin ei tässä henkseleitä paljon viitsi paukutella.

Ukkeli: Kyllähän se vallankumous syö lapsensa. Huvittavaa vaan on se, että tämä ns, edistyksellinen mediaväki ei näytä ymmärtävän, että nimenomaan se heidän mielestään vääriä ajatuksia ajatteleva haalariväki elättää heidät. Ja silti sen haalariväen pitäisi kiltisti kuunnella, kun tämä porukka yökkää heidän päälleen.

Meillä muuten näyttää tulevan musta joulu. Ei poliittisista, vaan ihan ilmatieteellisistä syistä.

Anonyymi kirjoitti...

Ykältä taas pelkkä asiaa ja faktaa.

Minua "huvitti", kun luin jostakin, että EU tunnustaa epäonnistuneensa maahanmuuttopolitiikassa. Miten voi epäonnistua, jos ei ole edes yrittänyt mitään? Miten tyhjän tekemisessä voi epäonnistua? Meneillään on sen luokan kansainvaellus ja katastrofi joka puolella Eurooppaa, että ei se komission ryhmäkuvissa hymyilemällä ratkea. Se on kuin savolainen projekti, joka on aloittamista vaille valmis ja pahinta on se, että nyt ollaan auttamattomasti myöhässä.

Ei mulla muuta tällä kertaa.

Rouva Ano

Kumitonttu kirjoitti...

Professori kommentoi: En hyväksy kantasuomalaisten rikollisuutta enempää kuin mamujenkaan.

Proffalla ja muilla lukijoilla voi olla eri mielikuva, minkä mielelläni kuulen/luen, mutta omasta mielestäni meidän rikoslakimme ei enää ole sellainen, kuin sen noin filosofisessa mielessä pitäisi olla ja mitä se ehkä joskus jossain vaiheessa on ollutkin. Nimittäin, rikoslain tehtävä on suojata yhteiskunnan tukipilareita - niitä jotka omalla työllään maksavat yhteiskunnan "pakolliset" palvelut. Se tarkoittaa, että väkivaltaiset tai muuten yhteisön jäsenille vaaralliset yksilöt eristetään pois. Muinoin heidät eristettiin ja häädettiin erämaahan - nykyisin vankilaan. Minua ei haittaa, jos vankilan olosuhteet ovat vaikka miten hulppeat, kunhan he eivät ole täällä muiden riesana ja vaarana.

90-luvulla - jos en väärin muista - alettiin suunnitella seksin ostokieltoa. Tuolloin jo todettiin, että rikoslain tehtävä ei ole olla moraalinvartija. Nyt olemme 20 vuotta myöhemmin ajautuneet tilanteeseen, jossa oikeuslaitos toimii moraalinvartijana. Esimerkeistä kornein on toki "vihapuheen" sanktioiminen, mutta jokainen lukija keksii niiitä itse lisää hiilijalanjäljistä alkaen.

Joten rohkenen olla hiukan eri mieltä Professorin alkuperäisestä väitteestä. Minua kantasuomalaisten rikollisuus on "hyväksyttävämpää" kuin maahanmuuttajien, jos hyväksyttävyyden mittapuuna pidetään moraalista rikoslakia, jonka alla elämme. Olen valmiimpi hyväksymään kantasuomalaisten rikollisuutta, koska iso osa siitä on rikollista vain siksi, että se on nykyisen poliittisen korrektiuden takia rikollista.

Jos joku muslimi halveksii islamia, niin sitten olen hänen puolellaan. Mutta - ja nyt ajatustauko - jos maahanmuuuttaja raiskaa, niin se ei ole sen hyväksyttävämpää kuin pottunokankaan. Ja tässä on vissi ero.

En tiedä osasinko selittää asian ymmärrettävällä tavalla, joten toistan itseäni. Rikoksia on sekä yksilöitä ja yhteiskuntaa että moraalia vastaan. Moraalia vastaan tehdyt rikokset - kuten vihapuhe - on vähemmän tuomittavaa kuin yksilönvapauksien tai yhteiskunnan toimivuuden kannalta merkittävät rikokset. Eli elämme fascistisessa yhteiskunnassa, jossa rikoksia ei määritellä enää yksilönvapauksien vaan ideologian mukaan. Siinä mielessä alamme lähestyä monikulttuurisuuden saturaatiopistettä, ja kohta näemme sharia-lain Suomessakin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle ja Kumitontulle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Samaa mieltä. Maahanmuuttopolitiikka on tarkoittanut sitä, että rajat ovat totaalisen auki kaikille, jotka tänne haluaa tulla ja niille kaikille on myös annettava elatus tavallisten suomalaisten kustantamana. Niitten tavallisten suomalaisten, joitten tulisi ajatella maahanmuuttajien rikollisuudesta että kyseessä ei ole vika, vaan ominaisuus, joten se on pakko hyväksyä. Ja myöhässä ollaan. Tätä tuskin saadaan enää hyvällä korjattua. Ruotsissa se tapahtuu ennen meitä.

Kumis: En halua väkivaltaa, mutta ymmärrän täysin pointtisi. Jos Suomen virallinen väkivaltakoneisto eli poliisi ei turvaa suomalaisia ja lähinnä keskittyy paheksumaan sitä, että suomalaiset eivät hyväksy tänne tunkeutujia, niin totta kai herää kysymys, että kai tavallisella suomalaisella on edes jonkunlainen oikeus puolustaa itseään. Jos virallinen Suomi kieltäytyy sen tekemästä.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä,

Jälleen kerran asian hyvin tiivistävä kirjoitus. Täytyy häpeakseni myöntää että Suomen asioiden seuraaminen jää päivä päivältä vähemmälle, pikku-aivo vaan ei kestä sitä ketutuksen määrää ja älyllisiä nyrjähdyksiä joita valtamediassa toistetaan.

Kaikki nämä rikastukset olisi voitu estäää noudattamalla niitä kuuluisia kansaivälisiä sopimuksia joihin aina vedotaan tai vaan yksinkertaisesti toteamalla että kansallinen etu vaatii rajatarkastusten käyttöön oton. Vai kuvittelevatko suvaitsevaiset jotenkin fatalistisesti että raiskausten ja muiden lisääntyneiden rikosten määrä on vakio joten nämä rikokoset olisivat tapahtuneet joka tapauksessa kanta-suomalaisten toimesta? Koska HAN-kin tekee rikoksia...

Tässä lopuksi paikallista viha-taidetta:
https://www.youtube.com/embed/yZZlo0WZ_iU?rel=0

Terveisin,
Tommi

WhiteHunter kirjoitti...

Rouva Ano, saanen käyttää tätä sanontaa:
" Se on kuin savolainen projekti, joka on aloittamista vaille valmis. "
Tämä aiheutti hyvät naurut kotona.

Tuli sitten eilen katsottua A-studio. Meinasi katketa verisuoni aivoista.
Siinä niin kauniisti puolusteltiin sitä, kuinka tänne pitää voida jäädä vaikka olisi saanut hylsyn turvapaikasta ja on tehnyt rikoksia. Ei vain mene oikeustajuun tuo asia. Ei pieni mieli voi ymmärtää, miksi ihmisiä ei saada pois. Tulee mieleen elokuva 1999 jossa manhattani on muurien ympäröimä vankila. Siellä oli ennen sinne menoa mahdollisuus pyytää teloitus. Kyllä täältäkin saadaan väkeä pois kun annetaan sopivat vaihtoehdot.

Eilen luin artikkelin, jossa kerrottiin että maahanmuuttajista virolaiset työllistyy parhaiten.
Hetkinen, sanoi mieleni. Virolaiset maahanmuuttajat? Töihinhän ne tänne tulee. Niin, tässä taas nähdään nuiva mieleni, joka ei osaa ajatella, kuten tilastoihin kirjataan. Nyt kun sitten sotketaan tilastoihin kaikki, niin pakolaisena tulleet maahantunkeutujat, Ellopit Kaliforniasta ja virolaiset niin kyllähän se näyttää siltä että maahanmuuttajat tekee töitä. Voisiko noita tilastoja oikeasti julkaista niin, että lähtömaan olisi paremmin ilmi. Samaa haluaisin rikostilastoihin.

Pelkään että suomalaisten kunnioitus lakia kohtaan loppuu, jonka jälkeen kellään ei ole kivaa. Jos noita arabeja ja afrikkalaisia ei saada ruotuun, niin ihmiset ajattelee että miksi minäkään noudattaisin lakia? Sitten on vain vahvimman oikeus.

Sitten kun nyt vuodatetaan. Tyttäreni opiskelee terveys ja sosiaali puolen opiskeluja. Siellä on aivan hirveää propakandaa. Siis ollaan niin suvaitsevaista että. Veikkaan että se kääntyy nuorten mielessä vielä itseään vastaan. Siitä joskus lisää vaikka Yrjölle meilissä.

Nyt lisää aamukahvia.

Anonyymi kirjoitti...

Lainatakseni Väinö Linnan klassikkoteosta: "Hävetkää, perkele. Jos jotakin hävetä osaatte". Vaikka tosin toinenkin lainaus olisi. Ajattele herne analogiana älyn välähdyksestä tiedostavassa päässä: "Siellä se herne kaveriaan ettii, vaan turhaa on työnsä".
Että sellaset teot ja ajatukset, joissa kellekään ei käy mitään (poislukien aineelliset vahingot) ovat pahempia, kuin tuo litania oikeasti henkeen ja terveyteen kohdistuneista, toteennäytetyistä teoista. Olenko nyt ymmärtänyt jotakin väärin, jos tulkitsen näin?

Kiitoksia muuten Ykä taas hyvästä kirjoituksesta ja hyvää ja rauhallista joulua sinne Huitsinnevadan suuntaan
--Viikon radiokasvo

Strix Senex kirjoitti...

"Suomi, sivistysvaltio ja Pisa -testien huippu pitää sisällään suuren joukon uskomattoman typeriä ihmisiä".

Typeryyshän on eri asia kuin tyhmyys. Tyhmyys on sitä, että aivokapasiteetti ei riitä. Ja kun rima nostetaan kyliin korkealle, kaikki me olemme tyhmiä. Typeryys on taas tahallista tai opittua. Aivokapasiteettia olisi, mutta sitä ei käytetä tai sitä käytetään väärin. Ja tässä tulee vastaan tuo koulu ja Pisa -asia. Onko niin, että koulu pyrkii tekemään oppilaista näppäriä, mutta typeriä. Tästä on vahvoja viitteitä olemassa. Sen sijaan, että oppilaita yritettäisiin kasvattaa yritteliäitä, itsenäisesti ajattelevia ja kriittisiä, heistä yritetään kasvattaa mukautuvia, vastuuta ja ponnistuksia kaihtavia kollektiivin jäseniä. Ja tätä mallia edustaa tuo ESS:n pääkirjoittajakin, joka keskittyy pelkäämään, että mitä ne muut, tässä tapauksessa mamuut, meistä ajattelevat.

Toki minäkin olen sitä mieltä, että tuo vastaanottokeskusten häiriköinti on typerää ja olisi parempi, että se saataisiin loppumaan. Tämän tolkuttoman maahanmuuton vastustamiseen on parempia ja järjestäytyneempiä tapoja. Tuo päätoimittaja nyt kuitenkin tekee kärpäsestä härkäsen ja on sokea sille härkäselle. Kuten Professori tuossa ylempänä kirjoitti, rikollisuutta ei pidä hyväksyä, ei kantasuomalaisten enempää kuin mamujenkaan. Eikä kantasuomalaisuutta tule pitää raskauttavana asianhaarana eikä mamu -taustaisuutta lieventävänä, vaikka tällaista halua julkisessa keskustelussa ja oikeuslaitoksessakin näyttää esiintyvän.

Sametti kirjoitti...

Hyysärin taso on aivan uskomattoman hävettävän ala-arvoinen. Jokunen aika sitten julkaisivat naurettavan pääkirjoituksen, jossa typerin sanankääntein kauhisteltiin asioita ja niputettiin Perussuomalaiset samaan nippuun taikauskon ja tieteen kieltämisen kanssa. Mitään väitteitä ei tietenkään perusteltu. Kirjoittajana oli joku journalistiikan proffa????!!!

Kyseistä tekstiä lueskellessani mieleeni juolahti, että se ei ehkä ollutkaan aivopieru. Se saattoikin olla ihan tahallaan johdattelevasti tehty ja siinä tahallaan yritettiin saada massat yhdistämään tietyt tahot tiettyihin negatiivisina nähtyihin asioihin. Näin meitä kusetetaan ja vedätetään salakavalasti. Tämä on jo tahallista, harkittua propagandaa, jonka tarkoituksena on massojen mielen hallinta. Kysymys kuuluu: kuka naruja vetelee ja miksi?

Anonyymi kirjoitti...

Tämä nyt on ihan sama kuinka tätä(kin) väännellään, lanka palaa jo.
Ja ennemmin tai ei niin paljon myöhemmin laajemmat massat lähtevät liikkeelle.
Se on varmaa.
Pitäisin todennäköisenä että valtion väkivaltakoneisto eli poliisi ampuu siinä yhteydessä koko joukon kansalaisia.
Tosin kansa, saatuaan maistaa tekemisen makua, kostaa tämän, ja ehkä pari muutakin hampaankolossa olevaa asiaa.
Ostakaa aseita, valmistakaa aseita, varastakaa aseita. Mao sen sanoi; valta kasvaa kiväärin piipusta.

Anonyymi kirjoitti...

Joku aika sitten Gates of vienna:n sivulla oli mielestäni aika hyvä kirjoitus: http://gatesofvienna.net/2015/11/tet-take-two-islams-2016-european-offensive/

Siinä pähkäiltiin samaa kuin mitä ISIS:kin on uhonnut: massiivisia samaan aikaan tapahtuvia terrori-iskuja Euroopassa. Ei liene erimielisyyttä siitä, etteikö ISIS toteuttaisi uhkaustaan mikäli sillä vaan on keinot uhkauksensa toteuttaa. Henkilöstö alkaa turvapaikkahullutuksen vuoksi olemaan paikanpäällä samalla kun aseita virtaa eurooppaan jo täällä olevien lisäksi. Myöskin jotkin tutkijat ovat varoittaneet, että ensi vuosi olisi monenkin terroristijärjestön suunnitelmissa jo täyden konfrontaation aikaa. ISIS:hän on myös uhonnut iskevänsä kiilaa muslimien ja länkkäreiden väliin ja uskoo yhdistävänsä muslimit yhteiseen uskonsotaan vääräuskoisia vastaan. Elämme jänniä aikoja. Ajatelkaapa jos ISIS todellakin kykenee toteuttamaan mitä on uhonnut. Vaikka 20 (mahdollisuudet on enempäänkin) viikon sisään tapahtuvaa viimeisimmän Pariisin verilöylyn kaltaista iskua Euroopassa sekoittaisi ja muuttaisi Euroopan kokonaan. Ehkä pysyvästi. Varmaa on, että kaikki yhteiskunnalliset toiminnot olisivat seis tai ainakin kankeita viikkokausia Euroopassa ja muuallakin. Eurooppalaisten viimeisetkin uskonrippeet omiin hallitsijoihinsa menisi sen sileän tien ja kaikenlaista pikkukaaosta olisi luvassa. Ja lopulta sitten, mitäs muslimit. Uskonpa tosiaan olevan mahdollista, että tällaisen seurauksena muslimit joutuisivat yleisen vainon kohteeksi Euroopassa. Tällainen katastrofi kyllä tekisi tilaa sellaiselle voimamiehelle, joka lupaa hoitaa asiat islamin kanssa mallilleen. Sen lisäksi väkijoukot ja yksittäiset ihmiset luultavammin toteuttaisivat omia väkivallantekojaan muslimiväestöä kohtaan. Ja mitäs sitten. Kiila on tässä vaiheessa isketty muslimien ja länkkäreiden väliin, Euroopan muslimialueilla se johtaa sisällissotaan ja onhan tossa ainekset sen jälkeen jo ihan apokalytiset mittasuhteet saavaan loppuratkaisuun islamin ja vapaan maailman välillä. Kun luen uudelleen tota omaa juttuani mietin, että olenkohan seurannut liian tiiviisti tätä vastajihadistiskeneä. Ehkäpä olen itse vähän tärähtänyt. Mutta kaikki saatavana olevafaktatieto osoittaa ainoastaan surkeamman tulevaisuuden suuntaan. Sellasta.

Ukkeli kirjoitti...

Evo and Proud -blogissa pohdiskellaan psykopatiaa ja ihmisten keskinäistä luottamusta: Onko psykopatia sairaus?

Pienissä metsästäjä-keräilijöiden yhteisöissä psykopaatit tapettiin. Alaskalaisessa heimossa tyrkättiin jään alle, kun kukaan ei huomannut, koska psykopaatit olivat vain taakka heimolle. Turha miettiä, miksi joku on taakka, parempi vain päästä eroon, niissä karuissa oloissa ei ollut varaa ymmärtämiseen ja kotouttamiseen.

Kirjoittaja toteaa, että luottamusyhteiskunta on mahdollinen vain siinä tapauksessa, että valtio huolehtii järjestyksestä ja sääntöjen rikkojien rankaisemisesta. Pohjoismaissa pystyttiin rakentamaan pitkälle kehittynyt yhteiskunta, koska kansa jakoi saman arvomaailman ja sääntöjen noudattamista valvottiin.

Nyt tilanne on muuttunut. Professori ei hyväksy rikollisuutta, mutta keskuudessamme elää yhä enemmän ihmisiä, jotka eivät ajattele samoin, valtiollekin toiset rikokset tuntuvat olevan vakavampia kuin toiset.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdykset Ykä!

Kaikesta varoittamisesta lähtien, näyttää siltä että kansamme on jakautunut kahteen leiriin. Sitten kun vieteriä kiristetään liikaa ja v*ttuillaan päälle jollain ksenofoobialla tai rasismilla, niin tästä seuraa se että otetaan aseet käteen ja tasataan tilit. Tosin, en ole koskaan ollut väkivällan puolella, isovanhempieni ja heidän ystäviensä kokemukset ja sotajutut Talvi- ja Jatkosodista olivat sellaiset, etteivät he toivoneet niitä seuraavien sukupolvien vaivoiksi/taakoiksi. Mutta, ilmeisesti historiasta ei opita mitään?!

Ovatko suomalaiset itse niitä suurimpia "omaan pesään pask*jia", eli jos joku menestyy ja voi hyvin, niin hänet lanaistaan maan pintaan? Koska hän erottuu joukosta? Tyyliin "kade in Finland"? No, ei liene ihme että aikoinaan asuttuani ulkomailla muutaman vuoden, havaitsin että Suomen ilmapiiri on "hieman" mätä. Siksi lähdin sieltä litomaan kun pystyin, ja nyt täytyy sanoa ettei päätös kaduta yhtään. Vahinko ja harmi niille sotureille, jotka pitivät Suomea pystyssä 1940-luvun kurimuksissa.

Lohdutukseksi muutama hyvä isänmaallinen kappale One hour of Finnish Patriotic songs. Mutta onneksi systeemiä pystyy k*settamaan monella eri tavalla.

Terveiset pääministerille - nukutko hyvin?

- Soomepois Eestist -

Castor kirjoitti...

Norjan turvallisuuspalvelun (PST, Politiets sikkerhetstjeneste) mukaan Euroopassa on ainakin 272 erikoiskoulutettua ISIS-muslimiterroristia valmiina iskemään, ja matkalla on 150 kappaletta lisää. Näin Dagbladet-lehden mukaan http://www.dagbladet.no/2015/12/17/nyheter/norske_islamister/syria/isil/utenriks/42443340/. Mitä ihmettä SUPO ja nämä suomalaiset "terrorismiasiantuntijat", teemusinkkoset mahtavat puuhata? Harjoittavat varmaan "tutkimusta" sillä aikaa kun kaiken maailman castorit lukevat asioista norjalaisista päivälehdistä!!!

Tuo luku vaikuttaa hiukan liiankin tarkalta, mutta tiedosssa on Dagbladetin mukaan, että alun perin kyseessä olisi ollut 300 terroristin ryhmä, mutta että 28 näistä olisi kuollut Syyriassa. Uutta 150 terroristin ryhmää on koulutettu Sinjarin ja Mosulin välisellä alueella. 112 kappaletta terroristeja on nyt koulutettu valmiiksi ja suuren ryhmän kerrotaan siirtyneen Syyrian Deir el Zouriin, joka on ISISin hallussa.

Ensimmäisessä ryhmässä terroristeja on Dagbladetin tietolähteen mukaan kahta tyyppiä, "täysin aivopestyjä" itsemurhapommittajia ja muuten asein terroritekoihin valmennettuja henkilöitä, joilla on lisäksi pommivyö.

Eikö se ollut niin, että terroristeja ei ole soluttautunut "pakolaisten" joukkoon, sehän on Punahilkkaan verrattava satu? Koska jumalauta meillä aletaan ottaa nämä asiat todesta? Suomen touhu on täysin vastuutonta!

Yksi asia joka estää todellisen tiedonvälityksen on kommenttiosastoilla harjoitettava sensuuri ja bannaus. Koska tiedotusvälineet näyttävät sopineen yhteisestä linjasta maahanmuuton suhteen (kuten tiedetään tehdyn EU-kansanäänestyksen osalta), ihmisillä voisi olla joku mahdollisuus saada todellista tietoa asioista edes kommenttien kautta jos kommentointi olisi vapaampaa. No, häiriköt ja idiootit pilaavat kemmenttiosastot ja sensuuri iskee asiallisiinkin kommentteihin. Nämäkin ilmoittamani asiat voidaan tarkistaa linkistä. Mukana haastateltu PST:n tiedotuspäällikkö ei dementoi Dagbladetin väitteitä!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tommille, WhiteHunterille, Viikon Radiokasvolle, Strix Senexille, Ano1:lle, Ano2:lle, Ukkelille, Soomepoisille Eestist ja Castorille & kiitos kommenteistanne.

Tommi: Tuommonenkin suvaitsevaiskuvitelma on mahdollinen, sillä kyseessähän on ihmiset, joitten mielestä ulkomaalaisten Suomeen haaliminen on itseisarvo sinänsä, ja mikä tahansa valhe, jolla tätä voidaan pönkittää muuttuu totuudeksi. Mitä videoon tulee, niin voi sanoa, että aussipojat hoitivat homman himaan tyylikkäästi.

WhiteHunter: Nykyisin Ylen materiaalissa tulisi olla varoitus, että aiheuttaa verenpainetta, katsot omalla vastuulla. Suomalaisten kunnioitus niin lakia kuin virkakoneistoa kohtaan on rapistumassa. Voi todeta, että harvinaisen pitkä se pinna kyllä on ollutkin. Varsinkin sosiaalipuoli on kyllä todellakin ”suvaitsevaistettu”, mutta kyllähän suurin osa käytännön työntekijöistä näkee propagandan läpi. Viimeistään täällä kentällä sitten. Kaikkea lyckaa tyttärellesi.

Viikon Radiokasvo: Kiitokset sinullekin. Lisätään vielä Linnalta tämä ”jos jostain löydettäis sellainen mies, jonka päätä ei olis tällä koohotuksella sotkettu, niin kyllä se ihmettelis”. Hyvää ja rauhallista joulua sinullekin. Jo tavaksi tullut joulukirjoitukseni ilmestyy maanantaina.

Strix Senex: Mitä tulee siihen, mitä yleensä koulutuksesta puhut, niin samanlaisia havaintoja on minullakin. Rikollisuutta ei tule hyväksyä, mutta valtiohallintomme ja media luo itse sille perusteet ja sytykkeen nostamalla tietyn väestöryhmän täysin epäoikeudenmukaisesti jalustalle ja kaiken arvostelun ulkopuolelle. Ja suomalainenhan sietää kyllä paljon, mutta epäoikeudenmukaisuutta ei.

Sametti: Kyllähän tätä johdattelua tehdään ihan tieten tahtoen. Näillä ihmisillä on käynnissä Pyhä Projekti ja osaksi sitä projektia on muodostunut omien kasvojen menettämisen pelko. Se saa tämän myllytyksen jatkumaan aina vaan. En oikein usko, että sellaista alkuperäistä narujen vetäjää edes on. Ihiset vaan aikanaan hyppäsivät suurella joukolla helppoon älykköjunaan, kun suvaitsevaisuudesta tuli muotia.

Ano1: Kyllä kansa on jakaantumassa, se on selvää, mutta rivipoliisit ovat kuitenkin tavallisia ihmisiä ja luulen, että he eivät ammu kanssasuomalaisia ihan vähällä.

Ano2: Kaikki tuo, mitä totesit, on täysin mahdollista.

Ukkeli: Valtiohallintomme ei varmaan tietoisesti ole pyrkinyt rikkomaan luottamusyhteiskuntaa, mutta saa sen aikaan teoillaan joka tapauksessa. Hallituksellakaan ei näytä olevan enää muuta keinoa kuin vaatia kansalaisia luottamaan järjestelmään niin kuin aina ennenkin. Ei se vaan toimi sillä tavalla.

Soomepois Eestist: Varoitettu on. Aikaa sitten. Ei ole uskottu, vaan pyritty hiljentämään varoittaja. Tuo linkittämäsi kirjoitus oli oikein hyvä.

Castor: Tuo on täysin mahdollista, ja moisesta varoitetaan jo isiksestä karanneen suullakin:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1450489311098.html

Tuolla määrällä, minkä mainitsit pystytään saamaan joulua edeltävissä ostosruuhkissa aikaan järkyttävää tuhoa.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kirjoitus.
Tavallisten suomalaisten kohtalot eivät ”tiedotusvälineitä” kiinnosta, ainoastaan tulijoiden kokemat kärsimykset ovat merkityksellisiä.

Kiva tässä on odotella Eurooppaan ja Suomeen solutettujen IS-fanaatikkojen iskuja, kun samaan aikaan Poha MC:n liivijengiläiset keräilevät suomalaisilta laillisia aseita pois mitättömimmäkin tekosyyn varjolla.

t. Riku Raunioilla

ps. typeryys ja tyhmyys ovat eri asioita; korkeasti koulutettu, älykäs ihminen voi olla toimissaan täydellinen typerys ja tyhmä henkilö voi taas olla tasolleen sopivassa tehtävässä esimerkillisen pätevä.

Anonyymi kirjoitti...

Kerääkö kukaan muuten listaa siitä, että kuinka monta päivittäistapausta Hennalan pataanottokeskuksessa on tähån asti ollut?

Jos siellä ei joku päivä ole joukkotappelua, niin uutisoidaanko asia erikseen?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rikulle Raunioilla ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Riku Raunioilla: Eivät kiinnosta niin, koska suomalainen kärsimys ei sovi utopian perusteluihin. Nyt täytyy sinänsä sanoa, että valtiovalta näyttää kumminkin panevan oikeasti hanttiin tuon EU-asedirektiivin kanssa. Varmaankin Jussi Niinistö ansaitsee kiitokset.

Ano: Luulen, että sieltä ei uutisoida mitään, jos paikalle ei jouduta tulemaan vähemmän kuin kahden partion voimin.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä lisää mielenkiintoista luettavaa, osui silmiini lukiessani RM:n blogin erästä kommentoijaa Syponur-tilaisuus, linkki vie Ylilaudalle, tuolla vilahtelee monia mielenkiintoisia henkilöitä.


- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Soomepois Eestist. Aika hurjaa tuo oli. Kyseinen Pia Jardihan on luonnollisesti "laadun" tae.

Anonyymi kirjoitti...


Myllytys eikun propaganda. Tuli mieleen eräskin kolumni jossa suomalaiset olemme niitä terroristeja, jotka heittelee polttopulloja vok. Eihän mitään negatiivista voi uutisoidakaan tähän mamutukseen.

Paitsi ettei tämä propaganda onnistu enää internet aikana kaikille. Lehdet kannattaa lukea kirjastossa. En enää itsekään tilaa mitään. HS voi kopioida melko vapaasti, ilman että pitäsi maksaa.

Tuli taas seikkailtua mvlehdessä, en ole mitään tälläistä lukenut oikeista uutislähteistä. Eihän se positiivisen propagandan mukaan kävisikään.

http://mvlehti.net/2015/12/18/etsitty-mohamed-ali-alias-ali-thamir-al-kurdi-majailee-helsingissa-jollakin-nimella/

Tarpeetonta syyllistämistä sitä oli syponur palaveri.

http://mvlehti.net/2015/12/17/lukija-suomalaisia-syyllistetaan-aiheettomasti-jihadisteista/

Anonyymi kirjoitti...

Termista "kadonneet suomalaiset" tulee mieleen se ajatus, että suomalaisuus on todellakin kadonnut - tai ainakin laimentunut - suuresta osasta suomalaisia. Yksi iso syy tähän lienee median ja monien medialellikkien toiminta. On haukuttu, vähätelty, syytetty, valehdeltu, mitätöity ja nakattu kakkaa niskaan niin Suomelle, suomalaiselle kulttuurille kuin suomalaisuudellekin. Tarpeeksi kauan jatkettuna se on alkanut vaikuttamaan heikkomielisimpiin ja laumasieluisimpiin mulkeroihin. Lopulta sosiaalinen paine on työntänyt muitakin suomalaisuushäpeän suohon.

Vaan mitähän tapahtuisi jos me itse kukin alkaisimme pikkuhiljaa löytämään suomalaisuuden sieluistamme. Sisuuntumisen kautta jääräpäisyyteen. Sen avulla ulkoaohjautuvuuden poikkileikkaamiseen. Siitä työn, rehellisyyden ja tosiasiapohjaisuuden arvostukeen. Siitä taistelu- ja maanpuolustushenkeen. Kaikkien näiden kanssa sitten nätisti mutta tylysti kaikenmaailman tärähtäneistön ja itsensäkorottaneiston sivuunsiirtämiseen...

Jonkinasteinen korpilakiin ja omankädenoikeuteen siirtyminenhän tuossa olisi väistämättä mukana - ellei lakeja, poliisin ohjeistuksia ja tuomarikunnan toimintaa oikaistaisi vallan nopeasti.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1450575989212.html

Neljä tai viisi miestä tunkeutui yksin asuvan 77-vuotiaan vanhuksen asuntoon väkivaltaa käyttäen. Heidän mukaansa lähti poliisin mukaan ainakin lompakko, papereita ja kortteja.

Tekijät olivat poliisin mukaan puhuneet uhrille vierasta kieltä ja jättäneet uhrin sidottuna asuntoon. Uhri sai ryöstössä ruhjeita eri puolille kehoa.

Kolmas tapaus jo,"paskastan-projekti" etenee vauhdilla

korpisoturi kirjoitti...

Ajatusten Porvoonjoki elikkä ESS, on luutinut vanhan liiton toimittajia pihalle ja loput ilmeisesti harjattu. Pääosin siellä suvakkitoimittajat kirjoittaa kakkuresepteistä, verhoista ja maahanmuuton rikkaudesta, ja tietysti moittii suomalaisuutta. Tekevät sen innolla ja pienemmällä palkalla kuin vanhat.

Mutta mitäs paskalla kun ei peltoakaan!

Anonyymi kirjoitti...

Aiheen vierestä: Vaihtoehtohistoriaa siitä näkökulmasta että rajamuutokset olisi vältetty viime kahinan aikaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Korpisoturille ja Ano4:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Pistää vaan miettimään, että kun niin MV kuin Hommaforum onnistuvat puhtaasti amatöörivoimin jatkuvasti löytämään näitä heppuja, niin onko suojelupoliisimme sitten niin avuton ettei löydä? Vai löytääkö se, muttei kerro? Kumpikaan vaihtoehto ei oikein miellytä.

Ano2: Luulisin, että suurimmassa osassa suomalaisia se suomalaisuus on kyllä aivan tallella, mutta media vääristää kuvan ottamalla jatkuvasti haastateltavakseen näitä ns. edistyksellisiä ihmisiä.

Ano3: Ja kun tämmöstä tulee piru vie päivittäin. Nyt oli Kaisaniemessä heilunut puukot. Ei tarvittu pappia, mutta luonnollisesti tulkkia. Ja Heinolassa nää lemmikit saivat aikaan ottaanlyöntikilpailun lentopallo-ottelusta jo ennen kuin ottelu alkoi.

Korpisoturi: Mitähän muuten ne vanhan liiton oikeat toimittajat mahtaisivat tuumia alansa alennustilasta?

Ano4: Kiitos linkistä. Nää tämmöset sottailut ovat aina mielenkiintoisia.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos. Lehtijutussa on puutteensa, esimerkiksi kartan teko jäänyt puolitiehen, liekö kiire iskenyt? Esimerkiksi Säkkijärvi on unohtunut ja ratalinjaus Taavetti-Viipuri kulkee missä sattuu. Sotien jälkeen tehtyjä teitäkään, mm. Lappeenranta-Vaalimaa- yhteyttä tuskin olisi tuossa muodossa vedetty. Miltä kuulostaisi Tienhaaran ABC ja Prisma?

Castor kirjoitti...

Saisiko joku tämän Uuden Suolen Puheenvuoroon, siellä kun joku Kahelin katsoo mullilauman olevan paras joululahja Suomelle? https://www.youtube.com/watch?v=8U36fCE_vCE&index=7&list=RD3t7wypDW0jY. Minä en sinne pääse bannin takia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Castorille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Kieltämättä kirjoituksesta olisi voinut tehdä paljon pitemmän ja kattavamman, jos olisi viitsinyt nähdä vähän vaivaa. Mutta mukaviahan tommoset aina ovat. Itse mietis sitä, että minkähänlainen se Viipurin murre olisi, jos se olisi vielä Suomella.

Castor: Haaste esitetty. Jos jollain blogin lukijalla on Uuden Suomen tunnukset, niin tuupatkaapas tuo video sinne.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä: Luulen että Suojelupoliisi on ihan aidosti juuri niin avuton ja osaamaton miltä se vaikuttaakin. Perusteluja:

- Ilmeisesti sen työntekijöiden koulutustausta on varsin kapea. Poliiseja ja juristeja + nörttiosasto. Laajoja kokonaisuuksia ja välittyneitä asiayhteyksiä tajuamaan suuntautuvat saattavat siis puuttua kokonaan.
- Mikään ei viittaa siihen suuntaan, että Supo olisi koskaan tajunnut sitä, miten tärkeää tiedustelun ja tiedonhankinnan maailmassa hallita niitä keinoja, joilla massiivinen laadullinen aineisto voidaan pätevästi muuttaa kvantitatiiviseksi aineistoksi, käsitellä sitä tilastollisesti pätevin keinoin ja palauttaa tieto sen jälkeen takaisin laadulliseen muotoon - mutta tällä kertaa kvantitatiivisesti tarkasti määritellyissä ja sijoitetuissa yhteyksissä. (Suomen sodanaikainen Radiotiedustelu tunnetaan huikeasta tehokkuudestaan. Sinne värvättiin hyvin monenlaisia tyyppejä vakuutusmatemaatikoista sähköttäjiin, sotilaista ristisanantekijöihin. Supon suhteen on aika mahdotonta kuvitella, että siellä tajuttaisiin palkata vaikka vakuutusmatemaatikoita riskinarvioinnin systematisoinnin kehittäjiksi. Supossa tuskin riittäisi älykkyttä, osaamista tai byrokraattista joustavuutta mihinkään niin tarpeelliseen. Supon päätehtävä on kitistä resursseista ja valtuuksista, kostaa arvostelijoilleen tai ainakin kytätä niitä ja jättää varsinaiset työt niille, joille ei ole edes tuhannesosaa Supon resursseista tai valtuuksista.)
- Työilmapiiriongelmat. Ne kielivät huonosta tai ala-arvoisesta johtamisesta.
- Työ- ja muut moraaliongelmat. Tulleet ilmi kyttäyskeikalla tapahtuvana paneskeluna, krapulatyösktentelynä jne. Kohtalaisen luotettavat huhut kertovat myös erittäin vihamielisestä tai halveksivasta suhtautumisesta mm. kristinuskoa, moraalisia periaatteita, rehellisyyttä jne. kohtaan. Opportunismin ja moraaliongelmien mädättämä työyhteisö ei juuri koskaan pelaa kovin kauan hyvin yhteen.
- Muodollisen pätevyyden merkitys rekrytoinnissa ja ylennyksissä. Tehokas organisaatio värvää ja ylentää aikaansaamisen ja todellisen pätevyyden eikä paperipätevyyden perusteella.
- Viranomaisyhteistyön ongelmat. On paljon vihjeitä siihen suuntaan, että Supo on täysin yhteistyökyvytön suhteessa muihin hallinnollisiin organisaatioihin. Sen sijaan mikään ei viittaa siihen suuntaan, että se osaisi, haluaisi tai olisi valmis toimimaan maan edun mukaan jos maan etu ei tue sen johtajien pönötys- ja pöyhkeilytarvetta.
- Aggressiivinen ylimielisyys. Kävelee aina käsi kädessä ammattitaidottomuuden ja aikaansaamista halvaannuttavan itsekeskeisyyden kanssa.

Noin äkkipäätä tulee mieleen sellainen ajatus, että Suomi tarvitsisi kokonaan uuden ja täysin toisentyyppisten henkilöiden johtaman sisäisen turvallisuuden organisaation. Supoon voisi jättää juopot, äksyilijät ja pönöttäjät. Järkiväki voisi siirtyä Suposta siihen uuteen puljuun.

;-)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Voi olla, että olet oikeassa. Toivottavasti sotavaltion puolella vastaavat organisaatiomme ovat tehokkaampia.