tiistai 15. joulukuuta 2015

LUCIAA JA LUENTOA

Tulipa tässä mieleeni, että mitenkähän meikäläinen toimisi, jos olisi vastaanottokeskuksen johtaja. Tietysti näin alkuun voi todeta, että Jumala, kansojemme herra minua siltä pestiltä varjelkoon ja olenhan jo aiemmin tuuminut, että teen mieluummin omaehtoisen kämmenen läpivirtaustuuletuksen kuin menisin moiseen pulaakiin töihin. Vaan voihan sitä aina ajatella spekulatiivisesti, teoreettisesti ja muilla hienoilla sanoilla.

Onhan selvää, että jos minulla VOK:n johtajana olisi täydet valtuudet, niin ottaisin homman mieluummin urakkana eli pitäisin huolen, että koko lössi köijättäisiin härkävaunuissa Tornioon, lyötäisiin leima perseeseen ja potkittaisiin Haaparannan puolelle. Mutta luulen, että minulla ei johtajana olisi aivan kaikkia niitä valtuuksia joita haluaisin, joten ehkä minun tulisi toimia toisin. Annettujen ohjeistusten puitteissa.

Toimisinko ehkä niin, kuin Hennalan VOK:ssa toimittiin ja kuskattiin paikalle nuoria teinityttöjä Lucia-puvuissa esittämään Lucia-lauluja arabijätkien iloksi ajatellen, että kyllä tämä meidän suomalaisen (tai no, suomenruotsalaisen) kulttuurin esittäminen varmasti ilahduttaa näitä nuoria miehiä ja osaltaan auttaa meitä löytämään jotain todellista sisältöä sanalle kotouttaminen, kun sitä ei ole kahteenkymmeneen viiteen vuoteen löydetty, vaikka siitä kovasti vaahdottu onkin. Ehkä tämä on se taikakeino?


Näin ehkä ajatteli Hennalan VOK:n johtaja, mutta itse tuskin ajattelisin näin. Ehkä mielessäni kävisi se, että nämä jätkät ovat tulleet Suomeen sillä oletusasetuksella että tämä on rikkaitten, mutta sinisilmäisten typerysten maa, joka tekee kaikkensa, että heillä olisi mahdollisimman hyvä ja taloudellisesti turvallinen olla, vaikka nuo suomalaiset itsekin tajuavat, että kahdeksan rauhallisen maan läpi Suomeen tullut häiskä ei ole enää välittömässä hengenvaarassa. Mutta ne suomalaiset typerykset toimivat silti näin, ja sehän vain osoittaa heidän typeryytensä äärettömän syvyyden mikä  antaa arabijätkille tietysti oikeutuksen valittaa siitä, että palvelu ei ollut niin hyvää kuin he olettivat.

Lisäksi tajuaisin, että nämä heput ovat tulleet silläkin oletusasetuksella, että täällä Suomi-neito odottaa ruusu hampaissa ja hame korvissa himosta kuolaavaa arabisheikkiään. Älyäisin ehkä katsella hieman menneitten viikkojen uutisia, ja niitten varjolla saattaisin hoksata, että tänne tulleet heput suhtautuvat ihan oikeasti naiseen kuin se imaamin vertaama kissa vahtimattomaan lihapalaan. Muistaisin ehkä vielä, että juuri nämä häiskät olivat ihan hiljattain toimineet juuri täällä Hennalassa suomalaisia poliiseja vastaan tavalla, mitä ei voi laskea muuksi kuin kapinaksi.

Ehkäpä ymmärtäisin tällöin sen, että nämä arabijätkät, jotka katselevat ja kuuntelevat näitä nättejä nuoria Luciaa esittäviä suomalaistyttöjä eivät varsinaisesti ymmärtäisi mitä he laulavat, mutta heidän aivonsa kääntäisivät laulun arabiaksi muotoon ”tässä olis tarjolla seisova pöytä täynnä suomalaista ykkösluokan sisäfilettä”.

Luulen, että Hennalan VOK:n johtajana en olisi toteuttanut tätä kulttuuriesitystä. Myöskään en olisi palkannut naispuolisia innokkaita opettajia opettamaan näille tyypeille suomea laulamalla ”tässä on pää, tässä on peppu” ja mitenkä se nyt menikään. Yleensäkin jos joutuisin työhaastattelemaan vastaanottokeskukseen hakevaa naista, niin kysyisin ensimmäisenä, että olisitko valmis ilahduttamaan tulijoita tanssimalla piirileikkiä heidän kanssaan ja jos vastaus olisi kyllä, niin toteaisin, että kiitos mielenkiinnostanne, me soitellaan sun postilaatikkoosi radiopuhelimella sitten jossain vaiheessa.

Vaan kuinka minun tulisi sitten toimia?

Luulenpa, että toimintamuotoni olisi vanha kunnon luento. Luentoa pitämään hankkisin sotilaspiiristä mahdollisimman mulkun näköisen majurin tai everstiluutnantin. Lisäksi luennolla olisi mukana tulkki sekä kaksi ryhmää sotilaspoliiseja, jotka oltaisiin valittu mahdollisimman leveitten hartioitten ja mahdollisimman epädiplomaattisen naaman perusteella. Jokaisella olisi vyöllä holsterissa pistooli, he toimisivat virallisesti luennoijan avustajina tuoden luennoijalle milloin paperin, milloin piirtoheitinkalvon ja milloin mitäkin sillä tavoin, että he samalla katsoisivat näitä arabihäiskiä ilmeellä, että heti kun tulenavauslupa tulee, niin lippaat tyhjenee. Luulen, ettei kyseisten varusveijareitten tarvitsisi edes pahemmin harjoitella ilmettä peilin edessä.

Majuri keskittyisi luennossaan Suomen historiaan ja tiettyihin suomalaisiin luonteenpiirteisiin, jotka tulevat esille tietyissä tilanteissa. Hän aloittaisi sisällissodasta ja kertoisi, että nämä kovasti lauhkean oloiset suomalaiset saivat vuonna 1918 aikaan apuharvennuksen, joka pieksee väkilukuun ja käytettyyn aikaan nähden kaikki muut sisällissodat viime vuosisadan Euroopassa. Hän kertoisi tarkasti siitä, kuinka suomalaiset tappoivat taistelussa, taistelun jälkeen, kenttäoikeuksissa, välillä ihan muuten vaan ja sodan päätteeksi hyvän fiiliksen vallitessa myös nälällä ja taudeilla. Leveäharteiset avustajat antaisivat näytille asiaan liittyvää havainnollistavaa kuvamateriaalia.

Sitten majuri kertoisi talvi- ja jatkosodasta ja siitä, kuinka käytännöllisesti ja tehokkaasti suomalaiset suhtautuvat ulkoiseen uhkaan. Erityisesti hän keskittyisi siihen, mitä olivat tappioluvut alivoimaisiin suomalaisiin ja ylivoimaisiin hyökkääjiin nähden. Luonnollisesti avustajat antaisivat luennon kuuntelijoitten katseltavaksi havainnollistavaa kuvamateriaalia. Majuri toteaisi vielä, että tiedättekös pojat, valtaosa suomalaisista ei pidä teitä ulkoisena voimavarana vaan ulkoisena uhkana. Ehkä aikaisemmin teille lässyttäneet, teidän kanssa piirileikkiä tanssineet ja teitä hieman kuin lapsina pitäneet vok-tädit eivät ole muistaneet teille tätä mainita. Lisäksi majuri toteaisi, että aikanaan suomalaiset miehet eivät lähteneet etsimään leveämpää ilmaista leipää ulkomailta, kun heidän naiset ja lapset olivat vaarassa, vaan jäivät kotimaahan ampumaan. Tämä johtuu siitä, että suomalaiset miehet arvostavat naisiaan ja jos täällä joku kehuu kaveriporukassa raiskanneensa naisen, hän ei saa siitä gloriaa vaan turpaansa.

Tämän jälkeen luentoa pitävä majuri muistuttaisi suomalaisesta asevelvollisuusjärjestelmästä ja toteaisi, että likimain jokainen häiskä täällä on asekoulutettu ja hyvin suurelta määrin metsästys- ja ampumaharrastuksen myötä myös aseistettu. Syy siihen, miksi he väistävät teitä tuolla kadulla ei ole se, että he pelkäävät teitä. He pelkäävät niitä laillisia seuraamuksia, jos he eivät voi mieltään malttaa, niin kuin meillä täällä Suomessa on tapana sanoa. Ja tietäkää, arabiystävämme, siinä vaiheessa jos he saisivat viranomaisilta luvan, he sotkisivat teidät niin syvälle kylmään suomalaiseen suohon, että edes teidän muistoa muisteleva muisto ei sieltä nousisi.

Tämän jälkeen majuri päättäisi luennon sanomalla ”näillä evästyksillä toivotan teille antoisaa, ja mahdollisimman lyhyttä vierailua täällä Suomessa, sekä maailman ystävällisimpien ja maailman vittumaisimpien ihmisten maassa.”

Joo, luulenpa, että minä toimisin VOK:n johtajana ja valitettavan rajallisilla valtuuksilla näin. Sehän on tietysti eri asia, että kuinka rautalanka puupäähän uppoaa, mutta olispahan ainakin tullut yritettyä. Parempi sekin on kuin tarjota jätkille piirileikkiä ja seisovaa pöytää. Jota nykyiset vastaanottokeskukset niin mielellään tarjoavat.

41 kommenttia:

WhiteHunter kirjoitti...

Niin, pitäisi edes poliisin saada virallinen lupa näyttää kaapin paikka näille tulijoille. Taas on uutisoitu että Hennalassa on tapeltu ja pikkusen puukolla kutiteltu. Olisi hyvä jos vallesmanni voisi tuollaisessa tilanteessa napata jätkää rivellistä kiinni ja nakata maijaan niin ettei varpaat osu maahan matkalla. Seuraavalle joka aukaisisi suunsa, niin heti etälamautinta ja pamppua perään.
Hennalassahan on näitä yksittäistapauksia ollut riittävästi.

Odotan mielenkiinnolla, millainen joulu tulee euroopassa ja suomessa. Ensi viikonloppuna voi olla että euroopassa koetaan terrorismia jouluruuhkassa. Toivotaan ettei näin tapahdu, vaikka pahaa pelkäänkin.

Hyvää joulun odotusta sinne Perskeleille ja muullekkin seurakunnalle.

anonyyminsynonyymi kirjoitti...

Laululeikkejä ei pidä unhoittaa, koska ne toimivat hyvin kielen oppimisen tukena. Suosittelisin, että jokainen tapahtuma VOK:ssa aloitettaisiin reippaalla yhteislaululla:

- Porsaita äidin oomme kaikki
- virsi 406 säe 6: Tutkainta vastaan lakkaa potkimasta, parhainta ystävääsi vihaamasta. Tee parannus, jo muuta mielesi, lankea eteen Lunastajasi

Anonyymi kirjoitti...

Mun "mitä tekisin VOKin johtajana" -lista.

1. Mausteetonta ja taatusti arabi- ja afrikkalaiskulttuureille vierasta ruokaa joka päivä. Perusteluna kotouttaminen suomalaiseen ruokakulttuuriin. Hapanta ruisleipää. Puuroa aamulla. Halvalla valmistettavia laatikko- ja keittoruokia. Hernekeittoa ja näkkileipää torstaisin. Kaalilaatikkoa ohralla. Mustaa makkaraa. Perunaa ruskea- ja maitokastikkeiden kera. Silakkalaatikkoa. Mahdollisimman halpoja eli ei kovin tuoreita kasviksia.

2. Töitä kaikille. Töihin ei minkäänlaista sukupuolittamista mukaan vaan kaikki työt ovat sekä miesten että naisten töitä.

3. Kaikki turvapaikkapäätöksen harkintaan mahdollisesti liittyvä tieto kirjattava ylös ja toimitettava haastattelijalle.

4. Täisauna. Syöpäläisseulonta.

5. Mieslääkärit naisille ja naislääkärit miehille tekemään ikätestit ja terveystarkastukset. Ikätesti kaikille jotka ovat tulleet puberteettiin ja väittävät olevansa alaikäisiä.

6. Lapsiavioliittojen miehet suoraan syytteeseen lapseen kohdistuneista seksuaalirikoksista.

7. Kerran viikossa sopeutumiskeskustelu. Siinä avustajana ja tulkkina joku nuiva mamu, joka saa bonusta siitä, että paljastaa erilaiset juonet ja huijaukset. Avustaja on nimenomaan keskustelua ja sen päämääriä avustava henkilö eikä haastateltavan avustaja (vaikka haastateltava saattaisikin saada jostain sellaisen harhakuvan). Haastattelu alkaa heti haastateltavan saapuessa huoneeseen. Haastattelu videoidaan ja nauhoitetaan. Kantasuomalainen haastattelija saapuu huoneeseen vasta sen jälkeen kun mamuhaastattelija on pohjustanut haastattelua ja haastateltavaa sopivasti ja ehkä saanut selville jotain oleellista mikä on tallennettu myöhempää viranomaispäätöksentekoa tukemaan.

8. Jokaisesta - ihan pienestäkin - henkilökuntaan tai kehen tahansa kohdistuvasta aggressiosta rikosilmoitus. Tämäkin osana sopeuttamistoimintaa.

9. Yrjön sotaluento on hyvä idis.


Noin yleensäottaen arabi- ja afrikkalaiskulttuureista suuri osa on näitä "hyvin puhuttu on puoliksi tehty" -kulttuureita. Mikään puhe, opetus tms. ei mene niissä perille. Ainoa mikä saavuttaa märän pururadan on konkreettinen, kokemuksellinen rautalanka. Eli oppivat vasta sitten kun ovat oikeasti törmänneet siihen seinään jota eivät oman kulttuurinsa esiymmärryksen sokaisemina nähdä.

Paras palautuskeino olisi se, että kaikki maassaoloon tai asumiseen nojaava sosiaalinen tuki ja turva asunnosta elantoon, pankkitilien toimivuuteen jne. poistettaisiin siksi aikaa kunnes vailla maassaolo-oikeutta oleva henkilö on poistunut maasta. Lisäksi mm. monissa arabimaissa tuttu sakkosysteemi: laittomasta maassaolosta sakkoa esim. 40 euroa per päivä. Maahanpääsyä tai turvapaikkaa ei voi anoa missään Schengen-maassa ennen kuin edelliset sakot on maksettu. Mitään muuta viranomaisasiaa kuin poistumista ja poistamista ei käsitellä ennen kuin on poistunut ja maksanut sakkotilin tyhjäksi. Ja ehdottomasti kaikki turvapaikanhakuun ja/tai humanitäärisiin syihin nojaava maassaolo määräaikaiseksi ja siten, että lähtömaan tai jonkin sen alueen muuttuminen turvalliseksi katkaisee automaattisesti jokaisen sieltä tänne tulleen maassaolo-oikeuden 3kk sisällä turvalliseksi julistamisesta.

Castor kirjoitti...

Joku Uudessa Suolessa kauhistelikin tätä piirileikkien tarjoamista YLPEILLE arabeille (siis ihan tosissaan ylpeille...).No, onhan Suomeen saatu palestiinalainen "prinssi", josta "seurapiiritoimittaja" Rita Tainola hehkuttaa toistuvasti. Lienee unohtunut, että häiskän isoisä kaveerasi Hitlerin kanssa ja perusti islamilaiset SS-joukot, puhumattakaan siitä, että hän perusti myös islamilaisen veljeskunnan, tuon tyhmänpulskean sonnikarjan (Aleksis Kiveä mukaillen).

Ykän ajatus on kaikin puolin hvä, mutta minä pyytäisin jotain suurikokoista naiskonstaapelia, esimerkiksi Taina Kolkkalaa (173 cm), tulemaan esitelmöimään ko. VOKkiin. Naispoliisi olisi pukeutunut hameeseen ja vyöllä olisi "riittävän iso" pistooli, kissanhäntäruoska ja muuta tilpehööriä. Aiheina olisivat Ykän esille ottamien lisäksi naisten ja lasten asema Suomessa, himmelien yliedustus raiskaustilastoissa ja vankiluvuissa ympäri Euroopan, ja muuta hyödyllistä ja käytännöllistä tietoa maan olosuhteista.

Konstaapeli voisi korostaa sellaisia seikkoja kuin että Suomessa ei uskontoa oteta haudanvakavasti (pun intended!), eli jos naapuri tekee sunnuntaina lumitöitä, niin kenellekään ei tule sellainen ajatus mieleen, että hänet pitäisi surmata, kun jää lepopäivä pyhittämättä. Ja että apostaasista ei seuraa Suomessa kuolema. Ja että Suomessa homoja ja lesboja ei heitetä katoilta eikä kivitetä kuoliaiksi, ihmisen arvo kun ei ole kiinni hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan. Ja että Suomessa saa ihan vapaasti piirtää kuvia niin joulupukista, jeesuksesta kuin muhammedistakin ilman että musulmaaneilla olisi muhammedin piirtäjän osalta jotain vaateita, kun sattuupi olemaan sanavapuas, kylläkin erilainen kuin OiC:n ajama. Uskontoja saa pilkata, ja kyllä niistä saa myös totuuden sanoa. Ja tämänkin kommentin kirjoitajalla on oikeus käyttää pientä alkukirjainta kaikista edellä mainituista, eikä kukaan voi tai saa sitä estää. Mielensä saa ihan vapaasti pahoittaa, mutta ei siitä saa korvauksia eikä se oikeuta älämölöön ja paikkojen rikkomiseen.

Konstaapeli voisi korostaa myös sitä, että ns. oikeitten miesten mielestä naisten ja lasten raiskaajat ja pahoinpitelijät katsotaan Suomessa suurin piirtein saman arvoisiksi kuin krapulaoksennus, ja teosta seuraa tavalla tai toisella ankara rangaistus, virallinen tai epävirallinen. "Ei mulla muuta".

Jaa, oli muuta, eli Huusko ylittää itsensä jälleen kerran lehdessään. Uskomatonta tuubaa suomalaisista "natsipartioista"!

Anonyymi kirjoitti...

Tuommoista kotou(i)tustoimintaa minäkin tukisin ihan kymmenellä, ellen jopa yhdellätoista. Tuossa Hennalan Lucia-tyttöjen tapauksessa vielä ihmetyttää se, että tiernapoikia ei tuonne päästetty syystä x. Oiskohan murjaanien kuningas ollu ns. vihapuhehahmo tai jotain, mene ja tiedä, kun ei normijärjellä pysty ymmärtämään VOK-tätien ajatusmaailmaa...

--Madri

Anonyymi kirjoitti...

Juuri näin! Olen muistaakseni ennenkin kirjoittanut, että Suomessa on nykyään liikaa naisia johtavilla paikoilla, sosiaalitoimessa ja opettajina. Aikaisemmin kun asian perään haikailtiin, ei osattu kuvitella, mihin se johtaa. No, se näkyy nyt oikein konkreettisesti tässä maahanmuutossa ja k-sessa ollaan. Ko. aloille tulisikin kiireesti saada aikaan mieskiintiöt ja määrättyjen virkojen täyttöön vaatimus armeijan käymisestä. Alkaa olla noissa vokeissa meno sellaista, että kunnon jermuja kaivattaisiin, ettei naisten ja patalapunvirkkaajien tarvitsisi joka kerta soittaa poliiseja apuun. Eritreasta kuskataan tämän päivän uutisen mukaan lisää porukkaa tänne ihan ilmojen teitä ja poliiseilla tulee takuulla riittämään hommia ja työllisyys on taattu vielä senkin jälkeen, kun vaarallinen lakanahemmo on tuomittu ja saatu telkien taakse.

Sitä vaan en ymmärrä, onko Suomen pakko hoitaa näiden nyt kiinni saatujen Isis-terroristien oikeudenkäynti ja elättää heitä täällä ainakin seuraavat kymmenen vuotta täysihoidossa vankilassa? Toimiiko esimerkki myös houkuttimena muidenkin tappajien siirtymisestä tänne, jos kerran palauttaa ei voida ja nämä häiskät tuskin lienevät ainoita lajissaan, vaan ovat toistaiseksi ainoat, jotka on tavoitettu. Ruandalaispappi köyhdytti suomalaisia veronmaksajia viiden miljoonan verran, eikä näytä hyvältä tämäkään. Turha on päättäjien vedota lakeihin ja pykäliin, itsepähän ovat niitä olleet hyväksymässä. Tavallinen pulliainen sen sijaan seuraa tätäkin tilannetta suu auki ja "ei voi olla totta" -ajatuksin.

Rouva Ano


Jani Alander kirjoitti...

Varsin jämeriä ja toteuttamisen arvoisia näkemyksiä :D Lähimmäs on taidettu päästä hommaamalla se telaketjufemakon näköinen naiskyttä ase vyöllä luennoimaan täkäläisestä lainsäädännöstä koskien yllätysseksiä.

Olli kirjoitti...

Taas niin asiaa !
Kiinnitti erityisesti huomion tuon kolmanneksi viimeisin luku.
Tämä yhteiskunta on melkoisen sairas. Jos ilmaiset edes mielipiteesi sopivassa yhteydessä, sopivilla äänenpainoilla, väärien ihmisten ympäröimänä. Aseet pois! Isänmaallisuus ei ole enää hyve. Se on Pahe.

Anonyymi kirjoitti...

Super VOK!

Anonyymi kirjoitti...

Yrjö! Oletkos Sinä nähnyt samaa unta kuin minä, häh?

Männä viikolla heräsin eräänä aamuna erittäin väsyneenä. Aamupuuron ääressä valittelin, että olen niin väsynyt, koska työskentelin koko yön vastaanottokeskuksessa. Pöydän vastapuolella istujalta menivät puurot väärään kurkkuun.... No, mites olinkaan sinne eksynyt, kuului kysymys.

Olin juuri edellisenä päivänä täyttänyt netissä vuokratyöpaikkahakemuksen, johon luettelin kielitaitojani: ruotsi ja englanti, kohtalainen; saksa ja venäjä, pohjatiedot; äidinkieli: suomi, erinomainen. Hakemus heitti heti minut SPR:n sivuille - tämä tietenkin pongahti uneeni.

Niinpä sitten olin VOK:ssa töissä ja puhelin eri kielillä niin maan perusteellisesti, opastin yhtä ja neuvoin toista, kieltäydyin palvelemasta, mutta autoin kyllä, jos kauniisti pyydettiin. Keskustelin, jos sitä haluttiin, kuuntelin, jos tarvetta oli. Pulina oli kova.

Unessa siirryin seuraavaan kohtaukseen, jossa keskustelin ensin yhden kaverin kanssa historiasta. Hän kertoi sodasta, johon totesin, että tiedän, olen kuullut vanhemmiltani. Tämä herätti kovasti hämmästystä, mitä suomalaiset tietävät sodasta! Minähän meinasin lentää selälleni hämmästyksestä: eivätkö tulijat tiedä, miten kovasti suomalaiset taistelivat toisessa maailmansodassa? Lisäksi kerroin myös sisällissodasta, sekä ruotsalaisten vallan aikana käymistämme sodista Euroopassa sekä Venäjän miehityksestä sen jälkeen. Kuuntelijoiden piiri suureni hiljalleen. Lisäksi kerroin, miten suomalaiset ovat aina pitäneet tärkeänä sota- ja sotilastaitoja ja metsästyskulttuuristamme. Kerroin kaikkien suomalaisten miesten kuuluvan Suomen armeijaan. Vastailin kysymyksiin: osaavatko kaikki käyttää aseita? Onko Suomessa aseita? Missä isäni ja hänen veljensä taistelivat? Onko sukulaisiani kuollut sodissa? .... Kysymyksiä riitti ja minähän vastailin.

Seuraava unen kohtaus: olin VOK:n johtajan puhuttelussa, minusta oli tehty kantelu. Olin peloitellut asukkaita "sotajutuilla" tarpeettomasti ja huutanut asukkaille. En ensin edes muistanut muutaman päivän takaista keskustelua, vaan totesin, että on varmaan ollut joku toinen henkilö, kun olin sentään aamuvuorossa koko viikon, enkä muistanut mitään riitelyä tai huutamista. Johtajan alkaessa paperista luetella, mitä olin "huutanut" asukkaille, muistui keskustelu mieleeni.... Kysyin, olivatko asukkaat valittaneet käytöksestäni. No, ei sellaista ei ollut tapahtunut, totesi johtaja, päinvastoin. Johtajan tiedusteltua asukkailta mitä pitivät minusta, olivat järjestään sanoneet, että olen suurta sukua ja arvostettu henkilö. Johtaja piti tätä merkkinä, että olen "pelotellut" asukkaat valehtelemaan, eivät he uskalla "huutamisen ja sotauhkailujen" takia kertoa totuutta. Pähkäilin edelleen, että mistähän valitus sitten lienee putkahtanut, kunnes pinnisteltyäni muistin, miten erään toisen työntekijän punaisena kuumottava niska pysyi näköpiirissäni koko keskustelun ajan, vaikka mitään tehtävää ei näkyvillä ollutkaan....

Johtaja totesi, ettei palvelujani enää vastaanottokeskuksessa tarvita. Totesin, että tulin tänne osoitettuun työhön ja jos en kerran siihen sovi, niin eipä tässä muuta....

Mutta oli aamulla kurkku kipeä ja suu kuiva....mitähän olinkaan mahtanut unissani höpötelläkään...

Arja-täti

Anonyymi kirjoitti...

Aivan loistava kirjoitus. Ihan vitun je/b/in
5/5

Varakaani kirjoitti...

Tere, Ykä

Kyllä aika ajoin tulee mieleen että juuri noin näitä turhapaikanhakijoita tulisi käsitellä. Itse asiassa koko ajan.

Becker kirjoitti...

VOK:in parasiiteille voisi tarjota Kulttuurimarksisitisen Lucia-kulkueen naapurimaan malliin. Lucia-neitona olisi mustaakin mustempi neegerpoka ja avustavina kuoronjäseninä tusina somaleita. Lauluina voisi olla vaikkapa "Oon suomalainen" ja "Punakaartlaisten marssi" sekä "Kansainvälinen."

Anonyymi kirjoitti...

Hommalla joku kysyi uusimman uutisoidun (mutta ajat sitten tapahtuneen - pitihän poliisin antaa syylliselle aikaa paeta) raiskauksen jälkeen, että "joko saa käyttää termiä päivittäistapaus?"

Hmm... "Päivittäistapaus - ei saa yleistää!" Kyllä tuossa tulee tilanteen traagisuus hyvin esille monellakin eri tavalla.

Anonyymi kirjoitti...

Ylen kulttuurimarxistista mädätys-aivopesua johtavien maanpetturien pohjanoteeraus:

"Mustaa huumoria: Venäläiset kettuilivat “Mannergeimille”
YLE vie mädätyksen ansiosta kaikki muutkin mukanaan naurunalaiseksi, eivät siis pelkästään itseään...
Fiktiotapa hyvimpä, mutta kun YLE:n “taiteilijoiden” tarkoitus on sen avulla syventää ja valaista ihmistä nimeltä Mannerheim suomalaisille:
14.8. 2012, IL: Ylen salattu yllätys: Mustaihoinen Mannerheimiksi
Tuskin tuossa Lyytisen ohjaamassa kuvauksessa on mitään muuta Mannerheimia kuin hänen nimi...",
http://mvlehti.net/2015/12/14/mustaa-huumoria-venalaiset-kettuilevat-mannergeimille/

Ks. erityisesti artikkelissa olevat kuvat!

Maanpetturi-vallanpitäjämmehän ovat laittaneet Ylen maanpetoksellista so. erityisesti monikulttuuri-aivopesua
johtamaan bilderbergit, päätoimittaja Jääskeläisen ja toimitusjohtaja Kivisen.
Bilderberg-agendaan kuuluu tiettävästi mm. kansallisten identiteettien ja kansallisvaltioiden hävittäminen. Sehän käy helposti esim. rajoittamattomalla maahantunkeutuja-invaasiolla, jota hämäystarkoituksessa sanotaan rikastuttavaksi monikulttuurisuudeksi.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.liveleak.com/view?i=6fc_1450167741

Tästä "Justiina" vokkiin(on kylläkin Marokosta mutta nettovaikutus olisi varmasti positiivinen)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys WhiteHunterille, anonyyminsynonyymille, Ano1:lle, Castorille, Madrille, Rouva Anolle, Jani Alanderille, Ollille, Ano2:lle, Arja-tädille, Ano3:lle, Varakaanille, Beckerille, Ano4:lle, Ano5:lle ja Ano6:lle & kiitos kommenteistanne. Näin alkuun voi todeta, että tämä Hennalan Lucia-episodi on yksi lisä siinä jatkumossa, jossa näille arabeille luodaan mielikuvaa sinisilmäisten typerysten maasta, joka tekee kaikkensa ja on asettanut prioriteetikseen sen, että se voi mahdollisimman paljon ja mahdollisimman monilla tavoin viihdyttää tänne ängenneitä ahneita ja kiittämättömiä jätkänroikaleita.

WhiteHunter: Ja minä luulen, että rivipoliisit ajattelevat juuri samoin. Miehiä sieltä kyllä löytyisi, jos lupa saataisiin. Eivät ne terrori-iskut ole suinkaan mahdottomia, mutta pidetään peukkua ettei niitä tapahtuisi. Hyvää joulun odottelua sinullekin.

Anonyyminsynonyymi: Mikä ettei. Kun nämä jannuthan ottavat uskonnon koko lailla vakavasti, niin mehän voisimme todeta, että niin otamme mekin. Ja sen päälle virsi ”Jumala ompi linnamme”.

Ano1: Hyvä lista ja hyvät toimenpide-ehdotukset.

Castor: Joo, tuo ”ylpeys” on merkittävä tekijä ja siihen on törmätty näitten etnisesti edistyksellisten mamujen kanssa jo ennenkin. Ne kun vaativat, että heitä kunnioitetaan, mutta meillä Suomessa kun on tapa, että kunnioitus on itse ansaittava. Sitä ei voi määrätä virkamiespäätöksellä. Tuo oli hyvä tuo idea ronskin naiskonstaapelin pitämästä luennosta. Huuskon vuodatuksella tarkoitat varmaan tätä:

http://markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/208434-natsi-ilmio-ampparitcomissa

Sinänsä on suunnaton sääli, että Huusko & kumppanit ovat persraiskanneet nimen ”Uusi Suomi”. Nykyiselle sukupolvelle siitä termistä tulee kai lähinnä mieleen jätkän räkä piikkilanka-aidassa, mutta me hieman vanhemmat muistamme, että Uusi Suomi oli aikanaan ihan vakavasti otettava sanomalehti.

Madri: Kai VOK-täditkin olisivat hoksanneet, että Heroteksen edessä kumartuva murjaanien kuningas olisi saanut aikaan välittömän rasismin kokemuksen ja jumalattoman avohärdellin.

Rouva Ano: En haluaisi nostattaa juopaa sukupuolten välille, mutta pitkän työkokemukseni perusteella minun on pakko olla samaa mieltä kanssasi. Onhan tuo nähty ja tässä suvaitsevaisuushysteriassa naiset muodostavat (naaras)leijonan osan. Sen verran sinänsä – sattuneesta syystä – tunnen alani miespuolista henkilökuntaa, että eipä noihin vastaanottokeskuksiin kovinkaan moni menisi. Sanotaan näin, että jos kuukausipalkka olisi kuusi tonnia plus vuorolisät, vyöllä holsterissa virkapistooli ja laajat valtuudet käyttää sitä, niin sitten saatettaisiin harkita. Mitä oikeudenkäyntiin tulee, niin suomalaisten kontollehan se jää, sillä kun Irakissa on voimassa kuolemantuomio, niin eihän nää meidän tyhjähihat terroristeja sinne palauta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Jani: Castorhan se jo kaipasi naiskonstaapelin luentoa ja minä komppasin, mutta en tiennytkään, että sellainen on jo pidetty. Oliskos sulla heittää linkkiä?

Olli: Joo, isänmaallisuus ei ole enää hyve, ja termi ”nationalismi” on jo likimain kriminalisoitu. Sairas maa, sairaat ajat.

Ano2: Mutta valitettavasti vain Voiman Pimeälle Puolelle kuuluvan blogikirjoittajan kirjoituksessa. Todellisuudessa mennään piirileikkiä edelleenkin.

Arja-Täti: Minä vähän luulen, että todellisuudessa tuo uni kävisi toteen ja mainitsemasi historianluennon jälkeen tulisi VOK:sta kalossinkuvaa pyllyyn.

Ano3: Kiitokset.

Varakaani: Tietysti kaikkein viisainta olisi ollut näyttää jätkille alun perin kämmentä jo Torniossa ja todeta, että siinä vaiheessa kun todistatte, että Norrlannissa käydään sotaa, niin otetaan asia uudelleen harkintaan.

Becker: Minä muuten näin sen ruotsalaisen neegerpoika-Luciavideon. Täytyy sanoa, että kuorossa olleet tytöt näyttivät minusta kovin, kovin vaivautuneilta. Vaan kehitys se vaan kehittyy täällä Suomessakin sillä muistaakseni Töölön lukiossa valittiin Lucia-neidoksi heppu. Valkoihoinen tosin, mutta pienin askelin, pienin askelin…

Ano4: Termi päivittäistapaus sopii aivan hyvin ja tulee muistaa, että ei valtamediassa kerrota kaikkea eikä varsinkaan ajoissa. Tämän päiväinenkin uutinen Kampin raiskauksesta oli oikeasti tapahtunut jo kaksi viikkoa takaperin. Anna siinä nyt niitä tuntomerkkejä sitten.

Ano5: Täytyy sanoa, että venäläiset nauraa röhöttävät ihan aiheesta. Ja ikävää se, että ne kuvittelevat kaikkien suomalaisten olevan yhtä idiootteja kuin ylen toimittajakunta.

Ano6: Vaan mäjäyttipä mummo oikeallaan tyylikkäästi.

Jani Alander kirjoitti...

Tuossa yksi: http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/naispoliisilta-sokkihoitoa-turvapaikanhakijoille-kaikki-lahtee-naisen-asemasta/5590870

Aika kiukkuisen näköinen polliisitäti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Jani ja kiitos linkistä. Tuo tykki vyöllä on todellakin piste i:n päällä.

Anonyymi kirjoitti...


Kaikenkaikkiaan erinomainen, on tämä Ykän versio vokista. Alkaisi asiat rullaamaan
ja kaikille tulisi parempi mieli.
Toinen asia, mistä näin pohjoisen asukille tulee hyvä mieli, on muuten pakkanen.
Eilen -26c..ja tänäänkin karvan alle kaksikymmentä astetta.
Nykyään on näin Lapin suurimman kaupungin asukkina saanut tottua...ermh..sanotaanko
nyt että 'tietynlaiseen tungokseen'.. Oikein on ollut rauhallinen ja 'väljä' tunnelma nyt pari päivää..:)
Ihana pakkanen. Upea aurinko päivällä..ja luontokin on niin kaunis.
Onneksi säätieto lupaa kiristyvää, eihän nyt oikeastaan kylmä ole oikein vielä
ollutkaan..

Niin, ja Hyvää tulevaa Joulua Ykälle ja koko hotellin väelle, monta mukavaa hetkeä
olen kanssanne vuosien saatossa viettänyt..:)

t. Arskaparska.

YYZ kirjoitti...

Jollakin tavalla tässä loputtomassa typeryysvyörytyksessä silti vielä hyppää silmille, että VOK-tyypeille raahataan erikseen näytille kokoelma ns. "alaikäistä laatulihaa".

Tämän tietynlaisen tätityypin naivismi on jotenkin niin loputon voimavara, että vaikka miten yrittäisin sitä ymmärtää niin loppuu kyökkipsykologin taidot kesken. Ei vaan kerta kaikkiaan onnistu. Tässäkin tapauksessa nyt on vielä lisäksi aika naamalle lävähtävää, miten groteskilta tuollainen touhu näyttää rinnastettuna siihen, mitä matut ihan dokumentoidussa todellisuudessa saavat jatkuvasti aikaan.

Kai se on vaan uskottava, että ainakin henkisellä tasolla maassamme päättää jengi rouvia, joiden silmistä alkaa oitis vuotaa liikutuksen kyyneliä kunhan vain puetaan joku halinalleasu jammu-setään verrattavien uhkatekijöiden päälle ja leikitään technicolor-musikaalia kameroiden edessä.

Ei sillä, ettenkö tällaisia etelän poikein ahdinkoa aivan avoimesti itkeskeleviä miehiäkin tuntisi isompien kaupunkien hipsteripiireistä, mutta niillä on näihin pullahalitäteihinkin verrattuna sen verran paljon akkamaisempi meininki, ettei niiden mielipideininää oikeastaan kukaan enää jaksa kuunnella. Luojan kiitos.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Arskaparskalle ja YYZ:lle & kiitos kommenteistanne.

Arskaparska: Varmasti talvi vähän näitä tulijoita rauhoittaa, mutta mitä onkaan sitten luvassa keväällä. Me asustellaan huomattavasti etelämpänä, joten tommoisia pakkaslukemia ei meillä vielä ole ollut. Mutta eikös se ole niin, että Lapin jätkälle tulee kylmä vasta absoluuttisessa nollapisteessä? Kiitos kannustuksesta ja hyvää sekä rauhallista joulua sinullekin.

YYZ: Karmeinta tässä typeryysvyörytyksessä lienee se, että aina kun kuvitellaan saavutetun äärimmäiset pohjalukemat, niin viikkoa myöhemmin ne pannaan vielä paremmaksi eikä se jaksa edes hämmästyttää. Minä olen tätä tätityyppiä kovasti tuuminut itsekin. Ehkä kyse on siitä, että ei heitä haittaa, vaikka he tietäisivätkin, että kyseessä ei ole mitkään hädänalaiset ihmiset, sillä kyse on tädeistä itsestään, heidän halustaan nostaa omaa egoaan toteuttamalla jotain universaalin rakkauden ideologiaa ja sen ideologian kohteenahan ovat he itse. He ovat hyviä, he ymmärtävät, he voivat asettua nuivan rahvasjoukon yläpuolelle. Asioita, joita heidän elämässään ei koskaan muuten tapahtuisi. Eivätkä nuo tädit tajua, että nuo arabitkin pitävät taatusti heitä pelkkinä hyväuskoisina pelleinä.

Castor kirjoitti...

Minusta tuntuu, että pohjalukemia ei tulla todellakaan koskaan saavuttamaan tässä idioottimaisuudessa. Se, että 1700:n tödennäköisen terroristin luettelo on saatu Suomeen, siitä julkaistaan jossain tabloidissa pieni uutinen, eivätkä viranomaiset sen enempää kommentoi asiaa, on enemmän kuin skandaali. Sewkin vähäinen luottamus, joka viranomaisia kohtaan on aikaisemmin ollut, murenee huimaa vauhtia. Suomen viranomaisjohto ei kykene irtautumaan ikiaikaisesta salailun perinteestä näemmä milloinkaan. Toistaiseksi räikein esimerkki oli tiedottaminen tai itse asiassa tiedottamatta jättäminen Tsernobylin osalta Kaisa Raatikaisen ollessa sisäministerinä. Ruoyse tiedotti muule maailmalle, Suomi vaikeni. Ja sitten alkoi mantra: SUOMESSA ei ole suomalaisille mitään vaaraa pamauksesta, viranomiaset kyllä huolehtivat kansalaisista...Sama skeidanjauhaminen jatkuu nykyään, mullilauman yekoja vähätellään, ihmisten peloille nauretaan, ja itse asiassa kantaväestöä syytetään milloin rsiteiksi, milloin natseiksi. Käsittämättömin lainasana on tämä "islamofobia", jonka alkuperän nyttemmin tunnemme Riikka Purran blogin kommenttien ansiosta. Paska oli ennen kiinni Junttilan tuvan seinässä, nyt se on iskenyt tuulettimeen ja leviää yhä laajemmalle.

Anonyymi kirjoitti...

Onko siitä Unicef-päivä -huhusta kuulunut mitään uutta mistään suunnasta?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Castorille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Castor: Pohjalukemia tuskin tullaan saavuttamaan, ennen kuin joko siinä vaiheessa kuin luoteja lentää kuin pyssyn suusta tai valtiolta loppuu yksinkertaisesti massi (jonka seurauksena hyvin todennäköisesti luoteja lentää kuin pyssyn suusta). Niin Suomen poliittinen johto kuin virkamiesjohto pokkana pitää kansalaisten velvollisuutena luottaa heihin täältä ikuisuuteen, vaikka sama porukka kusee näitten samojen kansalaisten muroihin minkä ennättää. Salailun perinteestä ei tietenkään irroittauduta. Jos niin tehtäisiin, jouduttaisiin tunnustamaan oma epäpätevyys ja se, että toiminta on perustunut pelkkään utopiaan.

Ano: Nyt meni ohi, mikä on tämä Unicef-päivä huhu?

Anonyymi kirjoitti...

Unicef-päivä -huhulla viittaan siihen huhuun, jonka mukaan se kohuttu Kempeleen raiskaus (joka lähes herätti jopa pääministerin) olisi kytkeytynyt koulun järjestämään Unicef-päivätapahtumaan, johon oppilaat oli painostettu osallistumaan.

Asiasta liikkuu muutamaa eri huhuversiota. Kummallisinta on se, että yksikään kunnan pamppu, poliisi tms. ei ole yrittänyt mitenkään mitätöidä huhuja. Toinen kummallinen asia on se, että asiaa tutkivan poliisin haastattelulausunnot painottivat vahvasti sitä, että asiassa täytyy saada koko totuus selville ennen kuin siitä voi esittää minkäänlaisia kommentteja.

http://kaksplus.fi/threads/totuus-kempeleen-koulun-osuudesta-raiskaukseen.2464792/

Kummallista asiassa on sekin, että mikään media ei ole kommentoinut noita koulua/kuntaa koskevia huhuja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joo, nyt kun sanoit tuon, niin muistan minäkin näitä epäilyitä kuulleeni. En pysty sanomaan mitään, mutta en pidä myöskään mitenkään mahdottomanakaan.

Castor kirjoitti...

Joukko kurdeja on tunkeutunut Ruotsin Valtiopäivätaloon tänään klo 14.30 Ruotsin aikaa. Raskaasti aseistautunut poiisi on saapunut paikalle ja keskusteluja käydään twittereillä (!) paikallaolijoiden kanssa. Eipä ole asiasta ilmoitettu kaiketi Suomessa, kun siitä ei ole virallisissa ruotsalaisissa tiedotusvälineissäkään mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Saattaisi joku suvakki-idiootti ja viher-kommunisti saada herneen nenäänsä tästä: "15-kuiset vauvat valitsevat leikkikaverin rodun perusteella [DailyMail]", http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/12/15-kuiset-vauvat-valitsevat-leikkikaverin-rodun-perusteella-dailymail

Anonyymi kirjoitti...

Valtaapitävät maanpetturit ja heidän sylikoirakseen korruptoitunut läpimätä valta- eli propagandamedia valehtelevat entiseen tapaansa kuten talousblogisti Pauli Vahteran näyttämät tilastoluvut osoittavat:

"Talousblogisti: ”turvapaikanhakijoita” päästetään Suomeen entistä lepsummin perustein", http://magneettimedia.com/talousblogisti-turvapaikanhakijoita-paastetaan-suomeen-entista-lepsummin-perustein/

Anonyymi kirjoitti...

Osuvaa tekstiä MVlehden lukijalta Suomen Hallitukselle:

”…Teitä on tullut ja mennyt, joukossanne on aina välillä saattanut olla se harvinainen yksittäistapaus, joka on oikeastikin kansan asialla, ennen kuin hyvä veli-järjestelmä korruptoi hänet.
Aina neljän vuoden välein te jalkaudutte maakuntiin puhumaan ummet ja lammet kauniita sanoja, lupaamaan sen yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista, keskustelette Irmeli-mummon kanssa vanhainkodissa äänestyskahveilla ja lupaatte olla kajoamatta eläkkeisiin, mutta sitten kun neljän vuoden suojatyöpaikkanne on jälleen uusittu, te palaatte norsunluutorneihinne ja rikotte vaalilupauksenne ennätysajassa.
Olette yksimielisiä vain omien palkkioidenne nostamisessa. Samalla kun leipäjonot ovat kasvaneet ja Itäkeskuksesta tehdään lomamatkoja Somaliaan, te olette ylenkatsoneet tätä kansaa ja vähätellyt sen ongelmia…

Ja kuolinisku on viimein tulossa. Se vyöryy maamme rajojen yli barbaarina virtana, jonka te annatte tapahtua, vaikka se on kaikkien lakien, asetusten, moraalin ja velvollisuuksienne vastaista. Teidän pitäisi edustaa Suomen kansaa ja sen asioita. Se on hallituksen ensi sijainen tehtävä. Te olette nyt kääntäneet asian niin päin, ettei omalle kansalle tarjota mitään vaan heidän etunsa ohi kävelee pataljoona muukalaisia, joiden oikeita nimiä, kansallisuuksia ja lähtömaita ei edes tiedetä?
Tämä ei ole valtion johtamista vaan sen tuhoamista.

Te olette avanneet ovet terroristeille ja kutsuneet maahamme ihmisiä, joilla ei ole mitään kunnioitusta maamme lakeja saati ihmisiä kohtaan. Tämä on valtiorikos. Risto Ryti uhrasi kerran itsensä kansan puolesta ja osoitti näin esimerkillistä ja suoraselkäistä maan johtamista. Te olette sen vastakohta ja irvikuva, te uhraatte kansan itsenne puolesta…”

Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2015/12/16/lukija-suomen-hallitukselle/

Anonyymi kirjoitti...

Onkos Y-P-blogi ruvennut käyttämään jotain ... tuota ... manipuloitua kuvamateriaalia, sillä Tiirismaan lukion Facebook-sivujen mukaan Tiirismaan lukiolaisten esiintymisestä Hennalassa ei ole mitään tietoa? https://fi-fi.facebook.com/tiirismaanlukio/

Joku on ilmeisesti päässyt manipuloimaan minunkin aivojani, sillä elävästi muistan, kuinka vielä eilen em. Facebook-sivulta löytyi ei vain yksi kuva vaan kokonainen kuvasarja Hennalasta.

Onkohan tällainen todellisuuden retrospektiivinen manipulointi yleisempikin ongelma Suomessa, etenkin turvapaikanhakijoihin liittyvissä asioissa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Castorille, Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle ja Ano4:lle & kiitos kommenteistanne.

Castor: En ollut eilen illalla tietokoneella ollenkaan ja nyt ei näytä tapahtumasta löytyvän ainakaan täällä Suomen puolella minkäänlaista mainintaa. Ei edes Hommaforumilla. Aika hyvin on sitten tapaus hävitetty.

Ano1: Mitenkäs se olikaan, lasten ja imeväisten suusta kuulet totuuden…

Ano2: Yleensäkin Vahteran tuotantoa kannattaa seurata tarkkaan. Siinä on järkevä ja asiallinen mies.

Ano3: Kaiken kaikkiaan hyvä puheenvuoro.

Ano4: On kai sitä jonkun verran porukkaa, joka uskoo siihen, että kun tekstin tai kuvan poistaa netistä niin homma hoituu, mutta luulisin suurimman osan suvakeistakin tajuavan, että jutuista otetaan kumminkin kuvakaappaus alta aikayksikön.

Castor kirjoitti...

Se löytyi täältä: http://petterssonsblogg.se/page/4/. Luen tätä Petterssonia aika usein, kun asuin Tukholmassa nelisen vuotta ja ihmettelen tuota Ruotsin(kin) menoa. 70-luvun lopussa sanottiin vielä suoraan, että "täällä puhutaan ruotsia", mikä oli tietenkin aivan oikein.En ole käynyt Ruotsissa vuoden 1999 jälkeen, enkä mene.

Ruotsissa meno on sen verran hurjaa, että sellaiseksi sitä ei kertakaikkiaan saa Suomessa päästää. Hyvällä alulla tuo on, mutta uskallan toivoa ja luottaa siihen, että tämän hypetyksen jälkeen mullilauma nähdään aivan todellisena vaarana suomalaiselle elämänmenolle, ja asian suhteen otetaan järki käteen. Ihmisoikeudet voivat hyvinkin olla yleismaailmallisia ja luovuttamattomia, mutta ei suomalaisella veronmaksajalla ole velvollisuutta huolehtia niiden toteuttamisesta maailmanlaajuisesti jokaisen kohdalla.

Kun noihin sopimuksiin aina vedotaan niiden ehdottomaksi noudattamiseksi, niin onkohan näiltä änkyröiltä jäänyt kuitenkin lukematta YK:n Ihmisoikeuksien Yleismaailmallinen Julistus ja sen 14 artikla, jolla pystytään estämään turvapaikka jokaiselta irakilaiselta monimurhaajalta ja kaikilta muiltakin ISIS-terroristeilta?

"14 Artikla. 1. Jokaisella vainon kohteeksi joutuneella on oikeus hakea ja nauttia turvapaikkaa muissa maissa. 2. Tähän oikeuteen ei voida vedota, kun on kysymys tosi (PITÄISI OLLA "AIDOSTI", surkea käännös, ei suomea!) epäpoliittisista rikoksista johtuvista syytteistä tai teoista, jotka ovat vastoin Yhdistyneiden Kansakuntien periaatteita ja päämääriä."

Eipä silti, tähän 2-kohtaan en ole koskaan nähnyt vedottavan missään yhteydessä...

Castor kirjoitti...

Vähän nyt tulee jankattua, mutta kun ottaa ohimoon nuo niin helvetin kansainväliset suomalaispellet kirkumassa ihmisoikeuksista. 14 Artiklan "teoista, jotka ovat vastoin YK:n periaatteita ja päämääriä" voisi lukea yhdessä muun julistuksen sisällön kanssa, ja sitten katsoa sen viimeinen pykälä: "30. artikla. Mitään tässä julistuksessa ei saa tulkita niin, että valtio, ryhmä tai yksityinen henkilö voi sen perusteella katsoa oikeudekseen tehdä sellaista, mikä voisi hävittää tässä määriteltyjä oikeuksia ja vapauksia."

Näinhän tätä sopimusta Suomessakin tulkitsevat nuo kansainvälisen oikeuden kärkinimet, eikö? Tällaisiin perusteluihin tietenkin vedotaan Suomessa silloin, kun turvapaikkaa ei voida/HALUTA myöntää, vaikka vainottaisiin muuten niin maan perkeleesti? Ai niin, mutta HUMANITÄÄRISIN SYIN saa sen oleskeluluvan, ja siis tällaisessa tapauksessa Suomen laki menee kansainvälisen sopimuksen edelle, tietenkin! Sopimusta kun luonnollisesti saa tulkita laajentavasti, ja näinhän nuo herra nähköön tekevät!

Castor kirjoitti...

Ohessa ruotsinkielentaitoisille katkelmia afganistanilaisen pakolaisen kirjasta "En flykting korsar ditt spår", löytyvät tästä linkistä: https://petterssonorg.files.wordpress.com/2015/12/utdrag-ur-boken.pdf. Kirjan pitäisi kulua jokaisen suomalaisen poliitikon ja mullilauman kanssa työskentelevien käsissä. Erikoisesti suosittelen sitä iltalukemiseksi toimittelijoille!

Castor kirjoitti...

On huolestuttavaa, että Suomessakin on sellaisia terrorismi"asiantuntijoita", jotka kirkkain silmin kieltävät kaikki soluttautumisyritykset! Lehdistössä nämä tietenkin kielletään, mutta toimittelijat eivät ole viimeisten 25 vuoden aikana tutkineet tai lukeneet mitään muuta kuin toistensa artikkeleita, joten tämä on ymmärrettävää. Mainitsemani kirjan kirjoittaja Zulman Afzali olisi ehkä oikea henkilö "asiantuntijoitten" haastattelemaksi. Hän ilmoittaa kirjassa saaneensa vuonna 2009 Kabulissa työskennellessään haltuunsa turvallisuustiraportin, jonka mukaan ainakin terroristijärjestöt Harkat ul-Mujahideen, Kashar-e-Taiba ja Al Badr suunittelivat lähettävänsä miehiään (perheistä ei ollut puhetta!) eri Euroopan maihin trurvapaikanhakijoina, siis valmistellakseen näissä maissa terrori-iskuja. Minä en tiedä, mikä tuo jatkuvasti lainattu ja haastateltu suomalainen asiantuntija on miehiään, en muista edes ukon nimeä, mutta heppoiselta vaikuttavat hänen tietonsa ja lähteensä (joita ei kyllä missään ole edes mainittu!). Eikös kaveri joskus syyskuussa kaikkien mahdollisten lehtien lainaamana ilmoittanut, että mitään solutusta ei tapahdu, eikä terrorihyökkäyksien uhkaa ole? Muistaako joku sen tyypin nimen?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Castor. Juu, tuolla näkyy olevan, mutta muualla juuri ei. Se on harmi, että ruotsinkielen taitoni on sen verran heikko, että ruotsalaisten blogien lukeminen on hidasta ja vaivalloista. Mitä sopimuksiin tulee, niin suvakeille tärkeimpiä ovat tietenkin ne ns. yleiset sopimukset joihin voidaan vedota, mutta joita tosiasiassa ei ole kuin heidän omissa päänupeissaan. Ruotsin meno saadaan kyllä Suomeenkin, sillä (julkaisin asiasta juuri uuden jutun) Helsingin kaupunki alkaa hankkia turvapaikkahuilailijoille asuntoja yksityisiltä markkinoilta veronmaksajien kustannuksella.

Se tyyppi, minkä nimeä peräsit on Teemu Sinkkonen ja hänen avautumisensa on tässä:


http://www.fiia.fi/fi/blog/462/satu_terroristeista/

Becker kirjoitti...

Näyttää noi Ulkopoliittisen Instituutin "tutkijoiden" tarinat olla juuri sitä valtiovallan manipuloimaa parasiittien puhtaaksipesua puhtaimmillaan.
Esimerkkinä Niklas Hellvig: "Pakolaiskriiisi ei ole Saksan ongelma vaan mahdollisuus Euroopalle."
Islamismin maihinnousu Eurooppaan on todellakin mahdollisuus. Mahdollisuus länsimaisen kulttuurin tuhoon. Anna mun kaikki kestää.

Vilkaisin juuri vahingossa Maikkarin uutisia, jossa Juncker ja Sipilä vaihtoivat poskipusuja. Todellinen kuoleman suudelma kansallisvaltio Suomelle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Juu, tämä Hellvig totesi, että mamut pelastivat yhden alasarjan saksalaisen joukkueen ja toki sen perusteella maanvyöry on meille kaikille hyödyksi. Itsensä pettämisen määrä on loputon, kun siihen vaan on hyvää tahtoa.

Ehkä tuossa kuoleman suudelmassa on jotain toivoakin. Pistiväthän Brezhnev ja Honeckerkin aikanaan kunnon huulipusut, ja kuinka hänessä kävikään…