torstai 16. maaliskuuta 2017

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA LXXXIV

1. Pelkureita, onko heita

Kenellekään ei liene minkäänlainen yllätys se, että Jussi Halla-ahon ilmoitus osallistumisesta perussuomalaisten puheenjohtajakilpailuun on herättänyt valtamedian t&m-osastossa huomattavaa tuomiopäivän ennustelua vaikka varsinaisesti mitään ei ole vielä tapahtunut. Äkkölämäkölän kunnassa toimiva tuttavani Son Lönsönkin ilmoitti että hänen genitaalihiekkafirmansa toimii tällä hetkellä kolmessa vuorossa ja on oikeastaan toiminut jo jenkkien presidentinvaaleista lähtien. Kauppa käy ja tokihan maamme tarvitsee elinvoimaista pienyrittäjätoimintaa. Kaikki tuki heille.

Jenkkien presidentinvaaleihin ja Trump-ilmiöön vedotaan  Suomessakin ja ennenkaikkea sitä inhotaan kovasti valtamediassamme. Kaleva-lehti antaa siitä oivan esimerkin. Toimittaja Lauri Nurmea ärsyttää kovasti se, että Halla-aho ilmoitti osallistumisestaan videolla eikä pitänyt tiedotustilaisuutta. Nurmi toteaa:

Halutessaan myös Halla-aho olisi voinut järjestää tiedotustilaisuuden, mutta hän valitsi sen asemesta videotervehdyksen lataamisen verkkoon.

Tapa palvelee Halla-ahon strategisia päämääriä, mutta osoittaa samalla pelkuruutta.

Videoäänelle ei ole mahdollista esittää jatkokysymyksiä. Videoäänen puutteellisesti argumentoituja väitteitä ei ole mahdollista kyseenalaistaa samassa yhteydessä.

Se, mikä toimittajaa ehkä eniten vituttaa on asia, että se kyseinen videoääni myös määrittelee itse ne asiat, mihin hän haluaa kiinnittää huomiota ja vie sen määrittelyoikeuden pois toimittajalta. Ajatellen jopa ehkä itse, ilman että kysyy toimittajalta että mitäs hänen pitäisi oikein ajatella. Ja sekös jurppii, sillä onhan valtamediamme oppinut jo aikaa sitten oman näkemyksensä reilusta pelistä, joka määriteltiin aikanaan vuonna 2009 Pressiklubissa jossa Ruben Stiller, Saska Saarikoski ja äeeentinen stalinisti Leif Salmén näyttivät mallia siitä, kuinka käydään tasapuolista keskustelua. Eli toimitaan vähintään kolminkertaisella ylivoimalla väärinajattelijaa vastaan sellaisessa pelitilanteessa jossa keskusteltavat aiheet määrittelee toimittaja. Tällaisessa ”reilussa pelissä” toimittajalla on tietysti ollut aina kyseisen Pressiklubin jälkeen ollut jatkuvasti se etu, että hän voi editoida materiaalinsa haluamallaan tavalla saadakseen varmasti itseään miellyttävän lopputuloksen.

Halla-aho toimi toisin. Hän mietti asiat etukäteen, harkitsi niitä ja antoi sitten selkeän esityksen. Hän varmaankin myös ymmärsi, että lehtitalojen ulkopuolella asuva perunakuoppakansa osaa itsekin ajatella eikä se tarvitse toimittajaa välimieheksi kertomaan sitä, mitä perunakuoppaihmisen tulisi ajatella.

Ei ihme, että t&m-osaston toimittelija Nurmi tuumii, että Halla-aho on harvinaisen epi. Onhan hän vienyt toimittelijalta ne viranomaisoikeudet, joita toimittelija ei tosiasiassa ole koskaan omistanut muussa kuin omassa mielikuvituksessaan.

Voi olla, että poliittisten toimittajien se fiksumpi osasto alkaa ymmärtää, ja on ymmärtänyt ehkä jo pitkään tai ainakin alkaa pikku hiljaa hahmottaa, että täällä perunakuoppakansan nuivalla puolella ollaan – piru vie – ehkä oltu koko ajan oikeassa. Miksi nämä toimittajat silti toimivat niin kuin toimivat? Oletan, että kyseisten toimittajien m-osasto, se, joka osaa hieman ajatellakin (t-osaston voimme unohtaa, he ovat syyntakeettomia) tuumisi itse asiasta jokseenkin näin:

- Tokihan minä tiedän, että tämä systeemi kusee. Se on kussut jo iät ja ajat. Oikeastaan se on kussut aina. Mutta se on se systeemi, johon Minä hyppäsin mukaan. Se antoi Minulle sekä palkan, aseman, arvostuksen ja intellektuellin statuksen vaatimatta siihen minkäänlaista substanssia. Entä jos systeemi muuttuu? Mitä Minä silloin tekisin? Etsisin töitä vai? Mistä? Kuka minut palkkaisi? Näin ollen luonnollisesti totean, että halla-aholainen ajattelu on Herrasta Perkeleestä. Ei siksi, että se veisi meidät Helvettiin. Ehkä se jopa pelastaisi Helvetistä. Mutta Minua itseäni se ei pelasta työttömyydeltä ja kasvojen menettämiseltä. Taloudellinen turvani ja kasvojeni säilyttäminen menee totta kai ohi niin tavallisten suomalaisten hyvinvoinnista kuin heidän turvallisuudestakin. Sen vuoksi ymmärtänette, että totta kai Halla-aho on pelkuri, koska hän ei suostu tulemaan ylivoimalla tehtävään journalistiseen joukkolahtaamiseen.


Kiitos eräälle Anolle kuvan ideasta. Hotellin respassa ei tulevissa kunnallisvaaleissa käydä vaalikampanjaa persujen puolesta. Ne ovat vielä Soinin bändi. Mutta jos Jussista itsestään tulee maan ääniharava, niin se on hyvä viesti puolueelle jatkoa ajatellen. Jussi voi halutessaan kopsata tuon iskulauseen itselleen.

2. Vuatia aina soppii. Eri asia on, tehhäänkö.

Palataan vielä viime kertaisten kaljupäisten uutishavaintojen yhteen aiheeseen, eli Helsingin Rautatientorilla tapahtuvaan mielenosoitusfarssiin jossa laittomasti maassa oleilevat jätkät pitävät edelleenkin yllä mielenilmaustaan vaikka poliisi voisi köijätä koko plutoonan koppiautoon ja ajaa lössin huuthelvettiin. Nyt nämä häiskät ovat muuttuneet vielä astetta röyhkeämmiksi (johtunee varmaankin tiedostavasta ja realismin tajun totaalisesti menettäneestä suvaitsevaa egoaan ruokkivasta suomalaistuesta) ja ovat esittäneet Helsingin kaupungille vaatimuslistan.

Kyseiset häiskät vaativat suomalaisten kustantamaa ympärivuorokautista asumista, riittävää toimeentuloa ja terveydenhoitoa. Toimeentulotuen ei tulisi ”riippua statuksesta” vaan pohjautua ”todellisiin tarpeisiin ja elämäntilanteeseen”. Oletettavasti nämä ns. todelliset tarpeet määritellään vaatimusten esittäjien toimesta. Luonnollisesti vaatimuksessa todetaan, että toimeentulotuki tulisi antaa käteisenä rahana eikä maksusitoumuksina. Tietysti nämä laittomasti maassa olevat jätkät vaativat itselleen väliaikaisia henkilökortteja, ”sillä arkisten asioiden hoitaminen on muuten mahdotonta”. Hotellin respassa mietitään, että mitä arkisia askareita on Suomessa tyypeillä, jotka ovat maassa laittomasti? Mitä tekemistä heillä Suomessa on yleensäkään?

Muistutetaan, että kyseessä ovat siis laittomasti maassa olevat ulkomaalaiset. Jotka Suomen viranomaiset voisivat ajaa maasta ulos. Sen sijaan ne keskittyvät raapimaan genitaalejaan. Kuunnellaanko seuraavaksi vaatimuksia suoraan jostain arabimaasta tyyliin ”aiomme muuttaa Suomeen huilailemaan loppuiäksemme ja haluamme tehdä sen näillä ja näillä ehdoilla”?

Muistutetaan vielä siitäkin, että niin vasurit, demarit, vihreät kuin ruåttalaiset ovat vaatineet kaikille hylsyn saaneille väliaikaista turvapaikkaoikeutta. Sen oikeuden ”väliaikaisuuden” lukija osaa oikein hyvin hahmottaa itsekin. Eli toisin sanottuna pannaan ensin käytiin pirun kallis prosessi jonka lopputuloksena jätkä joko saa tai ei saa notkumisoikeutta ja sen jälkeen hän sen joka tapauksessa saa. Tilannetta voisi verrata siihen, että poltetaan ensin tynnyrillinen rahaa, että voitaisiin sen jälkeen polttaa kymmenen tynnyrillistä rahaa ja polttosession jälkeen istutaan nuotioon jonkun toisen perseellä. Entäs jos tilapäispysyvän notkumisoikeuden myötä tänne tulee sata tuhatta jätkää? Tai puoli miljoonaa? Tiedostaville ja egoaan ruokkiville poliitikoille kun kysymys ”mikä on piikin raja?” on edelleenkin tabu.

Tähän ei eläin pysty, mutta suomalainen tiedostava yksilö pystyy oikein hyvin. Sen vuoksi en ole enää varma, viitsinkö käyttää eläimistä enää termiä ”järjetön luontokappale”. Käsittääkseni niin koira kuin kissa pystyvät hahmottamaan jonkun verran lukuja. Egoaan ruokkiva suvaitsevainen puolestaan ei.


37 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


Uusia medioita tulee tilalle. Ei nyt niin paha.

Oletko yrjö lukenut http://beta.oikeamedia.com/


Jos asuisin pääkaupunkiseudulla, niin tämän MV löydetyn
jutun tulostaisin ja liimaisin leiriin.

http://www.iraqinews.com/features/pm-abadi-urges-iraqi-refugees-germany-return-home-heralds-victory/

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Monikohan näistä hakee turhapaikkaa? ;)

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/497255-saudi-arabia-lahettaa-sata-opettajaa-perehtymaan-suomalaiseen-kouluun-paneutuvat

Anonyymi kirjoitti...

Sanattomaksi vetää vaatimuslista. Kykenen vain toteamaan VMP.

Luin Hesarin jutun Ateneumin sekoilubanderollista (vrt. Sipilän avoimeen kutsuun) ja luin myös kommentit, kymmeniä kommentteja vastusti ja niillä satoja kannattajia.

Olen valinnut kk ajan toisen reitin, siirryin näet auton käyttäjäksi, koska reittini juna-asemalle kulki tuosta vierestä ja vitutuskäyrän noustua riittävän korkealle (lähijunassa myös liikaa älämölöä ja kummallisia hajuja) päätin nostaa hiilijalanjälkeäni. Paluuta julkisiin ei ole, nautin rauhasta ruuhkissa.

REFUGEES ARE NOT WELCOME TO FINLAND!

Apu viedään paikan päälle korkeintaan, eikä tuoda ongelmia tänne aiheuttamaan ongelmia meille.

Heikki Välimäki kirjoitti...

Sen enempää päätäni aukomatta olen vahvasti sitä mieltä että nyt alkaa olla viimeiset hetket viranomaisten löytää ne munansa ja kärrätä koko mielenosoitusleiri säilöön ja karkoitustaan odottamaan. Olen aivan vakuuttunut että se mitä yritetään on ennakkotapauksen luominen, ennakkotapauksen johon tullaan jokaisen jatkossa kielteisen päätöksen saaneen kohdalla vetoamaan.

Imulippo kirjoitti...

https://mediamatters.org/research/2017/03/14/meet-lauren-southern-latest-alt-right-media-troll-gain-access-white-house-press-briefing/215674

Tämän saman aiheen tiimoilta Yhdysvalloissa erästä uusliberaalia valemediaa suunnattomasti ärsyttää, että valkoisen talon pressitilaisuuteen on päästetty yksityinen toimi(tta)ja. Tässä jälleen paljastuu vasemmistolaisen median hierarkinen ja kontrolloiva suhtautuminen tiedonvälitykseen. Vain samanmielisillä pitäisi olla pääsy kuulemaan ja siten vääristelemään valkoisesta talosta tulevaa tietoa. Entisille talon isännille se on sopinut hyvin koska intressi on ollut yhteinen: yleisen mielipiteen kontrollointi. Siksihän Trump on saanut paskaa rukkaselle niin paljon. Ymmärrettävästi se, että joku poikkeaa kirjoittamattomasta säännöstä valehtelemisesta kansalle, ärsyttää järjestelmästä hyötyviä laumasieluisia hyeenoita.

Lemminkäinen kirjoitti...

Rrrutte (istuin juuri pöntöllä mietiskelemässä) Hollannissa on todennut että "oikean sortin populismi" otti torjuntavoiton " väärän sortin populismista" Euroopassa, koska oikean sortin populismipuolue menetti vain muutaman paikan parlamentissa ja väärän sortin populismipuolue sai vain muutaman paikan lisää. Kylillä huhutaan että Saska, Ruben ja Leif Rrrutten (vieläkö tässä vessaan) innoittamana aikovat jättää esityksen T- ja M-sanan kieltämisestä oikean populismin kamppailussa väärää populismia vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitin edelliseen juttuun kommentin Kalevan uutisoinnista, mutta se hävisi jonnekin bittiavaruuteen. No se siitä, Ykä puuttuu tässä kolumnissa samaan asiaan. Se tärkeä asia, joka kuitenkin jäi pimentoon on tämä: Nauris on hyvää, mutta valitettavasti sitä ei saa mistään, jos ei itse kasvata. Tosin joskus nauris on kitkerä, mutta kitkerän nauriin voi aina heittää pois. Ei lanttukaan pahaa ole, mutta kyllä nauris päihittää lantun mennen tullen.

Toinen professori

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäinen laiton sai sitten vaatimuksensa läpi ja oleskeluoikeuden maahamme!
Kyseinen karvaranne on se joka on keikkunut kuvissa Tavja Halosen ja muiden tiedostavien poliitikkojen kanssa. Pää on auki nyt sitten.

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

"Arre Arre Kougappi
2 t ·

Juuri nyt: Rautatienasemalla pääjärjestäjiin kuulunut turvapaikanhakija ilmoitti, että hänelle myönnettiin juuri turvapaikka. Hän esitteli samalla oleskelulupakorttia.

Näköjään painostus ja suhteet toimii vaikka aiemmin hän sai kielteisen turvapaikkapäätöksen. Kyseinen turvapaikanhakija on ollut näkyvästi yhdessä kuvissa ja tekemisissä Erkki Tuomiojan, Tarja Halosen ja Pekka Haaviston kanssa ja kuului pääjärjestäjiin, jotka osoitti mieltä Rautatieaseman vieressä.

Vielä toistamiseen hänen tarina:

17.10.2015 saapui Suomeen useiden turvallisten maiden läpi

13.06.2016 Maahanmuuttoviraston haastattelu

13.07.2016 turvapaikka hylätty

Kuukauden päästä valitus päätöksestä

Helmi-maaliskuu 2017 mielenosoituksessa pääjärjestäjänä, tapaamisia poliitikkojen kanssa, yhteiskuvissa Erkki Tuomiojan, Pekka Haaviston ja Tarja Halosen kanssa eri yhteyksissä.

16.03.2017 Turvapaikka"


Niin ja ettei verenpaine pääse laskemaan: tiedämme kuinka mm Lieksan sossu on maksanut sompuille ajokortit, autot ja siitä koituvat maksut mutta useampikin sosiaalitoimi maassamme maksaa matuloisten sakot, jotka olisivat menossa istuttaviksi muuntorangaistuksina! Eivät varmaan naura partaaansa, eiväthän?

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Ano2:lle, Heikki Välimäelle, Imulipolle, Lemminkäiselle, Toiselle professorille ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Joo, tunnen toki Oikean Median. Minusta sen toiminta vielä vähän hakee muotoaan, mutta ihan hyvältä vaikuttaa. Nostan myös lätsääni tälle irakilaisministerille.

VNV: On hieman vaikeaa kuvitella että fundamentalistinen Saudi-Arabia haluaisi opetella suomalaisia opetusmetodeja. Touhun punainen (vihreä) lanka taitaa olla tuossa lauseessa ”Koulutusvientiyhteistyö mahdollistaa luontevalla tavalla kansainvälisyyden lisäämisen kouluissamme. Näin annamme opettajille ja oppilaille lisää valmiuksia ymmärtää ja myös oppia muiden maiden kulttuureista kouluarjessa”.

Ano2: Itseni ole onneksi tarvinnut käyttää Helsingin julkista liikennettä enää ikäänaikaan.

Heikki: Olet täysin oikeassa. Tosin se viimeinen hetki taisi mennä jo, niin kuin Tvälups tuossa alempana kertoi:

http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/03/16/arre-kougappi-nakojaan-painostus-ja-suhteet-toimii/

Imulippo: Ja Yhdysvaltojenhan piti ottaa se sananvakaus hyvin vakavasti…

Lemminkäinen: Tuo Hollannin vaalien uutisointi on ollut kyllä varsin mielenkiintoista. Wildersin plutoona lisäsi kannatustaan reilusti ja hallituskoalitio kärsi rökäletappion, mutta silti se otti rökälevoiton. Professori kirjoitti asiasta tuoreeltaan blogissaan:

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2017/03/media-muutti-tulkintaansa-vaalien.html

Toinen professori: Blogger joskus temppuilee. Itse en ole ainakaan tieten tahtoen poistanut yhtään kommenttiasi. Ja miksi poistaisin, kun ne ovat aina hyviä. Pahoittelen Bloggerin puolesta.

Tvälups: Ja voi perse, en pahemmin sano. Siitä saatiin sitten ennakkotapaus. Kun hulluuden tielle on lähdetty, niin sillä pysytään.

Anonyymi kirjoitti...

Semmostakin pohtinut, että mahtaako noilla geelitukilla olla pikkasen kusetettu olo. Ovat pistäneet paljon pätäkkää peliin päästäkseen ihmemaahan jota paikallinen matkatoimisto on markkinoinut.
Sitten kun todellisuus onkin pahaa puuroa, kimppamajoitus ja spärrävalaita, niin vituttaahan moinen.

Sellainenkin tullu mieleen, että mikäs kansainvälinen sopimus määrää turvapaikan lisäksi vielä antamaan elatuksenkin. Ei noi kovin persaukisilta vaikuta. Ensisijaisesti pitäisi laittaa maksamaan turvapaikasta, ellei löydy rahaa, niin sitten töihin elatuksensa eteen. Ja majoitus leireihin hakemuksen käsittelyajaksi. Leiriin jossa myöskin pysytään kunnes koko valituskierre on läpikäyty.

Luulisin että prsidentit Orban taikka Kaljulaid mielellään antavat tarvittaessa konsultointia.

-KKi-

Anonyymi kirjoitti...

"Blogger joskus temppuilee. Itse en ole ainakaan tieten tahtoen poistanut yhtään kommenttiasi."

En minä sitä toki epäillytkään. Laitoin osan kommentista uudestaan siksi, että paheksun nauriinsyöjien halventamista!

Toinen professori

Anonyymi kirjoitti...

Geelitukkien matkatoimistossa ei ole kuluttajansuoja kunnossa. Mutta ei Suomen yhteiskunnan pitäis olla salakuljettajien takuukassana.

t Kitupiikki

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Toiselle professorille ja Kitupiikille & kiitos kommenteistanne.

KKi: Kieltämättä voi olla. Täällähän piti olla tarjolla rahaa niin että ranteet notkuu plus pohjolan neidon piti odottaa ruusu hampaissa ja hame korvissa. Nythän hamettaan ei ole nostellut kuin mainitsemasi spärrävalaat. Tietysti voisi muistuttaa siitä vanhasta poikamiesten viisaudesta eli ”joka vitun valkkaa, se vähän nai”. Voisi muuten kysyä noista sopimuksista myös että mikä sopimus määrää antamaan turvapaikan jätkälle, joka on tullut seitsemän sotaakäymättömän maan läpi? Mainitsemiesi heppujen konsultoinnille olis tarvetta.

Toinen professori: Joo, onhan se nauris kumminkin suomalainen perinneruoka ja terveellinenkin. Vaan nyt kuin muistelen asiaa niin aika harvoin sitä kyllä kauppojen hyllyllä näkyy. Kai sitä joku vielä viljelee, mutta tuskin kovinkaan laajassa mittakaavassa.

Kitupiikki: No ei pitäis niin, mutta siihen se piru vie pyrkii.

Lemminkäinen kirjoitti...

On muuten mielenkiintoista, kuinka voimakkaasti media pystyy muokkaamaan yksilön arvopohjaa. Vaikkapa lähipiiri ja kenenkä kanssa nyt on tullut kommunikoitua. Esimerkiksi että Trump on vain hullu rasisti joka tulee sössimään kaiken mitä nyt yleensä voi sössiä. Median luoma arvopohja on se oikea arvopohja ja jos yrittää selittää että kansa haluaa muutosta olevaan, niin se on niitä perunakuoppalaisten kuvitelmia. Valtamedian muokkaamalle yksilölle EU on ikuinen ja koskematon, työvoiman tarve kehitysmaista loppumaton, rauhanuskonto on väärin ymmärretty, kehitysmaalaisten tekemät rikokset johtuvat rasismista, Ruotsi on turvallinen maa, jumala ei hylkää ja Nato pelastaa, jne. Media on pureskellut syötävän nielaisua vaille valmiiksi ja nielijöitä riittää.

Ukkeli kirjoitti...

Wilders ei voittanut aivan niin paljon kuin odotettiin, joten hänen puolueensa hävisi. Kuitenkin puolueettomalle tarkkailijalle suurin uutinen on Hollannin demarien, PvdA:n, romahtaminen. Se oli vielä 2012 vaaleissa toiseksi suurin ja sai 38 paikkaa. Näissä vaaleissa se voitti 9 paikkaa eli hävisi 29 paikkaa. Eikö tämä nyt ole se kaikkein suurin uutinen? Ei vain taida sopia tarinaan, jossa populistit hävisivät ja vastuulliset oikeat populistit voittivat.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lemminkäiselle ja Ukkelille & kiitos kommenteistanne.

Lemminkäinen: Samanlaisia kokemuksia itselläni. Tuttavapiirissäni on ihmisiä, jotka lukevat vain Maakuntalehteä ja katsovat Ylen uutisia ja heidän kanssaan on aivan turha puhua mistään muusta kuin ns. heinäseipään tekemisestä. Jos mietitään Jussi Halla-ahon kirjoituksia, niin säännöllinen kommentti on, että mies on hullu, mutta jos kysyn, että oletko varsinaisesti lukenut ensimmäistäkään miehen kirjoitusta niin vastaus on, että ”no en, mutta…”.

Ukkeli: Täysin totta. Hollannin demarit romahtivat. Mutta niin kuin olet huomannut itsekin, niin asia ei ole niin kuin asia on, vaan se on niin kuin sen sertifikoitu toimittaja tulkitsee.

Becker kirjoitti...

Katsotaan nyt mitä tuo Halla-aho aikoo ja kuinka pitkälle pääsee. Kaveria voisi ehkä äänestää jos ei nyt minkään muun takia, mutta ainakin sen että eräät muut pieree verta jos Jussi saa äänivyöryn. Mua tosin vähän vierastaa kaverin puolivillainen suhtautuminen Helsingin mahdolliselle suurmoskeijalle.

Rautatientorin aktiivi muslimiparasiitti onnistui tekemään simsalabim - tempun ja muuttui paperittomasta paperilliseksi. Kannattaa siis valokuvissa kyhnätä punamuunin ja muiden suvakkien seurassa niin mahdoton muuttuu mahdolliseksi. Kenekähän toimesta?
Noin yleisesti ottaen pimeän puolen mediassa tuhlataan liikaa aikaa maahantunkeutujien arvostelemisiin, kun sen sijaan pitäisi käydä enemmän heidän kimppuun (lähinnä verbaalisesti), jotka tämän kaaoksen ovat tänne päästänet, eli hallinnon.

Suomi Maidan teltalle joku neropatti heitti limsapullon. Mielestäni tuskin nyt sentään vuosisadan terroriteko, mutta olisi mielenkiintoista todeta minkälainen tilanne olisi ollut jos joku olisi heittänyt kokispullon matujen teltalle. Nyt kovin flegmaattine poliisi olisi varmaan eristänyt kaupungin keskustan saadakseen tsuhna terroristin kiinni ja aviisit olisivat kissankorkusilla kirjaimilla uudisoineet tätä äärioikestolaista rasisitista hyökkäystä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Joo, jään itsekin seuraamaan enkä vielä pahemmin henkseleitä paukuta. Mahdollisuus tuossa on, mutta kuinka se lunastetaan, jää nähtäväksi.

Rautatientorin aktiivi muslimiparasiitti teki itsestään ennakkotapauksen johon tulee vetoamaan koko suvaitsevainen väestönosa. Tuon jätkän itseään täynnä oleva ilme on jokseenkin kuvaava. Sai huijattua typeriä suomalaisia:

http://static.mvlehti.net/uploads/2017/03/Mohammed-Jabbar-turvapaikka-fb-1.jpg

Olet oikeassa sanoessasi, että eivät nämä Mohammed Jabbarit tätä saa aikaan. Sen saavat aikaan suomalaiset hyödylliset idiootit. Pullojen heittely Mohammedien teltalle olisi ollut lööppitavaraa. Suomi-Maidan-teltalle se ei ollut näemmä mitään.

Tom Kärnä kirjoitti...

Muistan ikuisesti tämän "hiekkaa vaginassa" -sanonnan, koska se Eric Cartman käytti sitä South Park -tv-sarjassa.

Anonyymi kirjoitti...

Beckerillä on hyvä pointti. Se voi pian olla, että JH-a huomaamattaan hirttää itsensä tohon suurmoskeija asiaan. Toinen pikkasen epäilyttävä juttu on toi natoasia.
Mutta ans kattoo ny. Tällä hetkellähän JH-a on semmonen nuivien B5. Last and best hope.

Pistin merkille joku nevähööd kokkarekin on aloittanut eduskuntavaalikampanjan. Alkanu höpisemään mamujen majoittamisesta suljettuihin laitoksiin. Muistammehan sen edellisen sameiden vesien uistelijan. Pöntinenköhän se oli.

-KKi-

Anonyymi kirjoitti...

Mikä ihmeen Suomi-Maidan?

Joku idioottilauma häiriköi assalla. Niitten järkkärit haastavat muiden ihmisten kanssa riitaa, ovat välillä mielenosoittajina ja välillä järkkäreinä ja molemmissa rooleissa käyttäytyvät yhtä perseillen.

Islam ei sovi Suomeen senkin vuoksi että muslimikäytös ei kuulu tähän maahan - ei muslimien muttei myöskään kantaväestöstä koostuvan öykkärilauman harjoittamana.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tom Kärnälle, KKi:lle ja Ano1:lle & kiitos kommenteistanne.

Tom: Käsittääkseni saman termin kansanomainen versio on ollut käytössä jo aikaisemmin.

KKi: Joo, en minäkään hänen hänen kanssaan kaikesta samaa mieltä ole. Mutta tällä hetkellä B5-vertauksesi sattuu kyllä enemmän kuin kohdalleen. Last, best and only hope. On meinaan vastapuolen imperiumi sen verran vahva.

Ano1: Loppujen lopuksi olen seurannut tuota melko vähän mutta käsittääkseni pääosa järjestyshäiriöistä on kumminkin tullut sieltä vastapuolelta.

Anonyymi kirjoitti...

"
Ano1: Loppujen lopuksi olen seurannut tuota melko vähän mutta käsittääkseni pääosa järjestyshäiriöistä on kumminkin tullut sieltä vastapuolelta.
"

Niinno. Jäänyt minultakin seuraamatta. Ei juuri öyhöttäjien kokoontumisajot jaksa kiinnostaa.

Pikkasen on kuitenkin sellainen perstuntuma, että mitenkään nuivien eduksi toi Marco & bändin performanssi ei ole ollut. Suomalaiset kun ei oikein tykkää öyhöttämisestä. Tämmöinen keskiäkäinen rekkakuski kokee lähinnä myötähäpeää.

-KKi-

Anonyymi kirjoitti...

Kun nyt kiittelit tosta vaalimainosajatuksesta, niin kävin siitä innostuneena tyrkkäämässä proffalle vähän kartellipohdintaa median toiminnasta.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla asuu yksi rutinuiva, rehellinen ja oikeudenmukaisuudesta kiinni pitävä vanha ystävä Helsingissä. Se - ja muutama muu nuiva - ovat valittaneet turpatapelissa sitä, miten sikamaista juuri niiden "Suomi ensin" -mielenosoittajien ja etenkin niiden käyttämien järkkäreiden touhu on noin suunnilleen joka päivä.

Jos nuivat valittavat siitä, miten paljon haittaa maahanmuuttopolitiikan kritiikille, nuivuudelle ja asioiden järkevöittämiselle koituu siitä että joku vajaamielislauma koittaa väkisin saada käsirysyä aikaan jokaisen eri mieltä olevan kanssa, niin kyllä siitä tulee vähän sellainen fiilis, että en tiedä mitä se lauma siellä oikein mellastaa, mutta Suomen tai suomalaisten hyväksi ne eivät ainakaan toimi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

KKi & Ano2: Minunkin käsittääkseni siellä on tämän Suomi Ensin-liikkeen porukkaa ja sen minkä heistä tiedän, niin he ovat kovasti riitaisia keskenään. Ja keskenään tappeleminenhan hyödyttää vain vastapuolta. Näitä keskenään riitaisia klikkejä on ollut muitakin.

Ano1: Kävin lukemassa ja oli ihan mielenkiintoista pohdintaa. Nykymedia kun ei oikein täytä laatukriteerejä.

vieras kirjoitti...

Helsingin Pravdan levikkiä kuvaava käyrä. En tiedä milloin käyrä on tehty

https://pbs.twimg.com/media/C7IIQInXgAA9RWR.jpg:large

Olisko tämä enemmän ajan tasalla:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Helsingin_Sanomat#Levikin_kehitys

Tässä voitaisiin perustaa kassa johon kerättäisiin kolehteja sitä varten että ostettaisiin Hesarin konkurissipesä. Nuivia joilla on rahaa, pyydettäisiin mukaan. Suuri määrä piensijoittajia on parempi kuin yksi suursijoittaja. Sitten voitaisiin perustaa uudestaan se vanha Päivälehti. Oikeaa Mediaa pyörittävät aktiivit voisivat sitten siirtyä Päivälehteen, joten Oikeasta Mediasta voitaisiin tehdä Päivälehden kova ydin.

QroquiusKad kirjoitti...

Jos nyt ihan suomeksi puhutaan, niin tuo "Suomi-Maidan" -pelleily suoraan sanottuna vituttaa. Porukka toimii juuri niin kuin vihervasemmisto haluaa: parikymmentä pitkäaikaistyötöntä on julistautunut "kansanliikkeeksi", mölyten Helsingin keskustassa mahdollisimman suurta huomiota hakien.

Ja millaista se huomio on: "Matut vittuun!" -huutelua höystettynä parodiaa muistuttavalla uhriutumisella. Joku heittää telttaa päin limsapullon, joka särkyy: murhayritys! Meidät yritettiin murhata kallonmurtumalla!! Marco de Witiä kidutettiin hirvittävästi!!!

Mitä de Witille siis tapahtui? Poliisin puhutellessa häntä hän oli suunnannut voimakkaan valon suoraan tämän silmiin. Jokainen, jolla on mitään käsitystä järjestyksenpidosta, ymmärtää hyvin miten järjestystä yllä pitävä henkilö reagoi joutuessaan sokaistuksi tehtävää suorittaessaan. De Wit jatkoi tilanteen kärjistämistä tavoitteenaan tulla kiinniotetuksi ja onnistuihan se. Pois kuljetettaessa hän sitten peppuroi tullakseen raudoitetuksi, ja sen yhteydessä häneltä saattoi murtua kylkiluu, joka saattoi yhtä hyvin olla jo murtunut valmiiksi.

Porukka siis antaa käyttäytymisellään viholliselle aseita suoraan käsiin: katsokaa nyt, tuollaisia ne kansallismieliset ovat! Pahempi juttu on, että vihervasemmisto voi osoittaa heitä arabijätkille: katsokaa nyt, tuollaisia nuo teidän vastustajanne vain ovat; teillä ei siis ole huolen poikastakaan!

Pahinta on MV-Lehden asiaan ottama kanta. Sen sijaan, että se tekisi pesäeroa tähän kansallismielisten asiaa vahingoittavaan pelleilyyn, se on siinä täysillä mukana. Asiaa ei todellakaan auta "Janitskin presidentiksi!" -ilveily, jota aluksi luulin trollaukseksi, mutta mieshän vaikuttaa olevan tosissaan. Ja ellei tämä riittäisi, piti Janitskinin viimeksi eilen hyökätä Halla-ahoa vastaan.

Tätähän tässä juuri tarvitaankin. Maamme tilanteesta huolestunut henkilö menee ensi kertaa MV-Lehden sivuille katsomaan, onko siellä tosiaankin niitä totuuden siemeniä. Ensimmäinen vastaan tuleva artikkeli on johonkin marginaalihenkilöön kohdistettua epäasiallista kunnianloukkaamista. Toisessa on Magneettimedian juutalaissalaliittoharhoja. Kolmannessa on jotain hassua Johanna Tukiaisesta. Neljännessä hyökätään Halla-ahoa tai jotain muuta kansallismielistä vastaan ja julistetaan lopuksi "Ilja presidentiksi!" Jaksaako se henkilö enää lukea pitemmälle?

Tässä alkaa jo toivoa, että Interpol nappaisi Janitskinin, hänet tuomittaisiin ehdottomaan vankeuteen ja Oikea Media terävöittäisi linjaansa omaksumalla kaatuvasta MV-Lehdestä kaiken, mitä he tekivät oikein, jättäen loput Magneettimedialle ja Seiskalle.

Tässä tilanteesssa ei todellakaan tarvita omiin muroihin kuseskelijoita!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Vieras: Tuo Hesarin käyrä kieltämättä lämmitti mieltä. En sinänsä usko, että konkurssipesää voitaisiin ostaa ihan kolehtiperiaatteella. En yhtään tiedä, mikä Sanoma Oy:n rahallinen arvo on tällä hetkellä. Oikeasta Mediasta löytyisi sinänsä kyllä hyvää porukkaa Päivälehteen.

Qroquius Kad: Oletan, että tiedät tuosta porukasta enemmän kuin minä. Olen tiennyt, että jonkunlainen pysyvä vastamielenosoitus on. En siis lähde sillanpolttotalkoisiin. MV-lehden kohdalla olen hieman eri mieltä kanssasi. Se on kaukana täydellisestä mutta se tuli tarpeeseen. Sen Magneettimedian kanssa lehden tulisi tehdä kyllä totaalinen pesäero. Olen myös eri mieltä Janitskinin vangitsemisesta. Haluatko tosiaan, että heppu tuomitaan poliittisesti ja pannaan istumaan? Siitä meinaan päästään sitten seuraavaan kysymykseen. Eli kuka sen jälkeen? Oikean Median kirjoittajat ehkä?

QroquiusKad kirjoitti...

En tiedä Suomi-Maidan -jengistä enempää kuin mitä olen MV-lehdestä lukenut. Kyllä, olen samaa mieltä että lehteä tarvitaan ainakin toistaiseksi lievää vakavammista puutteista huolimatta ja ei, en halua Janitskinia vangittavaksi. Koko prosessi häntä vastaan on vain ja ainoastaan yritys saada hänet Suomeen, jossa häntä ei välttämättä odota vangitseminen, vaan pahimmassa tapauksessa pakkolähete Kupittaan A1-osastolle tekaistulla diagnoosilla.

Pahan mielen purkamiseni meni vähän turhan pitkälle, pahoitteluni. Mutta mieleni ei olisi niin paha, ellei kansallismielisyyttä puolustamaan pyrkivien tahojen toiminnassa olisi niin paljon elementtejä, jotka ovat enemmän vahingoittavia kuin hyödyttäviä.

Anonyymi kirjoitti...

Qroqu...

MV, desanttidosentti, nää Suomi-Maidan nimikkeellä äläwäbättävät idiootit sun muut taitavat olla ihan sitä samaa Kreml-johtoista epävakauttamis- ja sekoittamispeliä kuin Ukrainan natsitkin.

Valko-Venäjän suhteenhan odotetaan nyt myös voimakasta Kreml-johtoista mellakointia, jopa epävakauttamisesta kriisiyttämiseen asti menevää toimintaa. Venäläiset erikoisheebot jakavat siellä innolla vallankumouspamfletteja ja Lukashenka on jo vaihtanut barrikaadit maan länsiosasta sen itäisten pääteiden varteen.

Zapadia odotellessa...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Porukat koostuvat ihmisistä. Niin meissä kansallismielisissäkin. Mukana on rakentajia ja valitettavasti myös hajoittajia. Mutta siltä ei voi välttyä. Olen itse pyrkinyt olemaan rakentaja tässä omassa porukassa. Se, kuinka hyvin olen onnistunut on muitten määriteltävissä.

Ano: Desanttidosentille haistatan minäkin pitkät paskat mutta noin teknisesti ottaen minäkin taidan olla sitä ”Kreml-johtoista epävakauttamis- ja sekoittamispeliä”. Kirjoituksiani on nimittäin julkaistu MV:ssä ja ihan luvallani. Ja käsittääkseni minä en kumminkaan ole mikään venäläinen erikoisheebo.

vieras kirjoitti...

Tekstin lopussa on kuva huppupäästä joka haluaa fyrkkaa. Rahan perässä noi on. Kai nyt jokaisella on hintansa, vaikka hånet olisi lähetetty pohjustamaan kohdemaan haltuunottoa kalifaatin alaisuuteen.

Pikaisena ratkaisuna olen ehdottanut lahjontaa, siis lätkäistään fyrkkaa kouraan. Puolet rahoista saa kun on lähtenyt paluuamtkalle ja puolet kun on pääsyt perille. Paluumatkat toteutetaan valvotusti. Sekä vapaaehtoisesti palaavalle että pakolla palauetettavalle voisi antaa rahaa. Matkat maksetaan vielä erikseen.

Vaaehtoisesti poistuvalle voitaisiin maksaa 10 000 egee henkeä kohti. Tämä sillä ehdolla ettei hän ikinä palaa tänne. Hänen pitää allekirjoittaa lupaus ettei palaa tänne. Sen jälkeen pitää varmistaa ettei hän pyri tänne uudestaan, esim. väärällä nimellä tai muutetulla ulkonäöllä. Pitää määrätä maahantulokielto ja välitön käännytys mikäli hän yrittää päästä tänne.

Pakolla palautettavalle voi maksaa suunnilleen 500-1000 egee per pää. Pakolla palautetavalla on maahantulokielto ja käännytys jos yrittää päästä tänne. Siis sama määräys kuin vapaaehtoisesti palaavalla, mutta se astuu voimaan häneltä kysymättä, ja silloin saa huonommat lahjusrahat. Tällä pyrittäisiin siihen että kannattaa miettiä haluaako palata vapaaehtoisesti vai pakolla.

QroquiusKad kirjoitti...

En näkisi lahjontaa toimivana menettelynä tapauksessa, jossa sen kohde kokee itsensä feodaaliherrana, joka on tullut perimään alustalaisiltaan veroa. Sillä siitähän tässä on kyse: muslimien hidzhrasta vääräuskoisten maille, jossa heillä on valtaan pästyään oikeus vaatia alamaisinaan dhimmeinä elämään sallittuja kristittyjä ja juutalaisia maksamaan heille dzhizjaa, eli vääräuskoisen veroa oikeauskoisille muslimeille.

Nämä "Just give us our money!" -arabijätkät eivät ole lähelläkään valta-asemaa, jossa voisivat vaatia mitään dzhizjaa, mutta enpä voi moittia heitä siitä, että heistä siltä tuntuu. Maahan saapuessaan heitä oli vastassa jopa valtakunnanhallituksen puheenjohtaja, joka tarjosi heille oman ökykotinsa asuinpaikaksi. Vaikka he kiitivät tästä raiskaamalla paikallisen varhaisteinitytön, ei paikakuntalaisilta eikä pääministeriltä kajahtanut jyrähdustä joka olisi lakaissut koko porukan maasta ulos, vaan pelkkää alistumista.

Heidän ympärillään on parveillut Suomen kamaralle saapumisestaan asti sankka joukko suomalaisia, jotka ovat tehneet kaikin mahdollisin tavoin selväksi olevansa heidän palveluksessaan miten ikinä he voivatkaan vain haluta.

Nämä ovat kaikki lähtökohtaisestikin vääriä signaaleja. Laittoman maahanmuuttajan kohdalla ei pitäisi olla mitään muuta menettelytapaa kuin välitön internointi, jota jatketaan hänen todellisen henkilöllisyytensä selvittämiseen asti. Sen jälkeen suoritetaan palautus asianomaisen henkilön kotivaltioon, jonka kansalaisuus hänellä on. Halutessaan Suomen kansalaisuuden hän voi sen toki saada, kunhan ensin saapuu maahan passin ja viisumin kanssa, asettuu maahamme todistaen aikovansa hyödyttäää kansan- ja valtiontalouttamme sen kuppaamisen sijaan ja ennenkaikkea osoittaa käytännössä jakavansa suomalaisen kulttuurin arvot, asenteet ja uskomukset.

Pienyrittäjän on pakko maksaa mafiosolle, kun tämä tulee käskemään: "Just give me my money!" Ellei hän maksa, putiikki poltetaan ja perhe jotuu kaupungin vuokra-asuntoon narkkien sekaan. Tällä hetkellä Suomi on omaksunut tämän pienyrittäjän asenteen. Mutta miksi? No, se pienyrittäjä maksaa mafiosolle "suojelurahaa". Hän ei saa sitä vastaan mitään todellista suojelua; eivät mafiosot tule auttamaan häntä vaikkapa tyttären tultua raiskatuksi. Ei, he vain kuppaavat rahaa, jonka maksamattomuudesta seuraa väkivaltainen kosto. Lyhyesti sanottuna kiristävät.

Tästä lienee kyse nykyisessä tilanteessammekin. Sipilä otti valehtelevan Fahad Firasin vastaan, nyökytellen hänen valeilleen spastisesti epätoivoon vivahtava ilme kasvoillaan, yrittäen maksaa näin suojelurahaa. Arabiaksi dzhizjaa. Etteivät abdullahit aloittaisi täällä monikymmentuhansien joukkojen voimalla laajamittaisia väkivaltaisuuksia, joihin vastaamassa meillä on vain n. 7 000 poliisia ja n. 2 400 rajavartijaa.

Jos tällainen äbäläwäbälä räjähtäisi vaikka vain pääkaupunkiseudunkin kaduille, olisi sen lanaamiseksi pakko kutsua puolustusvoimien reservejä. Osaavaa henkilöstöä saataisiinkin enemmän kuin riittävästi kutsumalla palvelukseen pelkästään viimeisen 15 vuoden aikana koulutetut sotilaspoliisit. Mutta.

Heidän mukanaan tulisi aivan liian monta miestä ja varmasti myös naista, jotka äbäläwäbälän sileäksi jyräämisen jälkeen kääntäisivät katseensa heihin, jotka olivat tämän äbäläwäbälän ylipäänsä mahdollistaneet.

Lyhyesti sanottuna: tämän kaiken välttämiseksi mistään maasta Suomeen laittomasti saapuneelle ei pidä maksaa yhtään mistään yhtään mitään. Heidät on internoitava, ja todellisen kansalaisuuden selvittyä palautettava todelliseen kotimaahansa.

Sillä juuri tällä tavalla vieraaseen maahan laittomasti tunkeutunutta suomalaistakin kohdellaan.

vieras kirjoitti...

Lähdin siinä lahjonta-ajatuksessa siitä että se on halvempaa kuin pitää porukka täällä.

Tiina Wiik tulkitsi Jussin moskeijakommenttia Facebook-seinällään. Pistän kopion kun löysin kopion:

"Joskus ihmiset pistävät epäilemään ajatuksensa kulun terävyyttä, kuten nyt vaikka nämä, jotka valittavat Jussi Halla-ahon "varovaisen myönteisestä" kannasta suurmoskeijaan. Halla-ahohan tarkalleen ottaen perusteli asian niin, ettei hänellä ole ongelmaa moskeijan kanssa, mikäli rahoitus tulee paikalliselta uskonyhteisöltä, ei Persianlahdelta.

Kyseessä on poliittisesti erittäin diplomaattinen ja ovela vastaus. Tuolla vastauksella ei joudu ottamaan uskonnonvapauden vastaista kantaa, joka herättäisi jatkokysymyksiä, mutta sillä samalla rajaa myös ulos ainoan realistisen vaihtoehdon suurmoskeijan rakentamiseen. Ei paikallisilla muslimiyhteisöillä tuollaiseen rahaa ole. Ainoa realistinen rahoituskeino on saudiraha. Jos se rajataan ulos vaihtoehdoista, moskeijaa ei tule. Tadaa. Olet estänyt suurmoskeijan rakentamisen joutumatta puuttumaan yksityisten uskonyhteisöjen uskonnonvapauteen."

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle ja Qroquius Kadille. Vieraan ehdotuksessa on pointtinsa mutta näkisin, että sitä tulisi käyttää vasta silloin jos valtiovalta tunnustautuu lopullisen munattomaksi. Sillä Qroquius Kad on kommentissaan oikeassa ja touhu muuttuu päivä päivältä härskimmäksi. Katsokaapas piruuttaan sen ”hädänalaisen” jätkän tarinaa, joka sai ensin hylsyn ja sitten teltalla seisottuaan oleskeluluvan. Paavo Tajukangas meni ja selvitti:

https://paavotajukangas.com/2017/03/19/jabbar-on-saapunut-kotiin-aseman-lakkokenraalin-tarina/

Mitä tulee tuohon Vieraan toiseen viestiin niin ymmärrän tuon jutun logiikan, mutta olen toisaalta hyvin surullinen, että noin itsestäänselvässä asiassa joudutaan turvautumaan poliittiseen kikkailuun.