torstai 6. huhtikuuta 2017

XXVII YMMÄRRYSHARJOITUS


Niin kuin lukija varmasti tietääkin, lennätettiin Helsinki-Vantaan lentokentältä maanantain ja tiistain välisenä yönä takaisin Afganistaniin kymmenisen yksikköä jotain sellaista, josta tavallinen ihminen ajattelee että sitä ei tarvittu, ei kaivattu, ei haluttu, ei pyydetty, joka silti tuli, oli kallis ja muodosti selkeän turvallisuusriskin. Niin että sen puoleen asiassa ei ole valittamista, tosin tavalliselle kansalaiselle Tornion ja Haaparannan välillä suoritetut perseeseenpotkijaiset huomattavasti suuremmalle joukolle miellyttäisivät selvästi enemmän.

Sitten on se vähemmistö, joka on tosin kovaäänisempi ja ennen kaikkea valtamediassa enemmän huomiota saava, joka puolestaan suhtautuu samoihin yksikköihin jonkunlaisena kävelevän solidaarisuuspokaalin ja kultaisen vasikan yhdistelmänä. Mikä on tietysti luonnollista sillä laumasielu tarvitsee jotakin jota palvoa ja kun se Neuvostoliittokin otti ja hajotti itsensä mahdottomana ja toimimattomana niin jotain pitää ilman muuta saada tilalle henkilökohtaiseksi ideologiseksi tukipönkäksi. Tavallinen ihminen pärjää ilmankin, mutta tietyt yhteiskunnallisesti ajatteluvammaiset valitettavasti eivät. Sen vuoksi tälle kovaääniselle ajatteluvammaiselle vähemmistölle on näitten solidaarisuuspokaaleitten palauttamisesta kehittynyt täysin ennustettava ja armoton henkinen pipi. Niin armoton, että se näyttää saavuttaneen eräänlaisen nautinnon tason, mikä sinänsä on aivan ymmärrettävää. Eihän suvaitsevais-tiedostava ihminen oikein voi olla tiedostavalla hyvällä tuulella ellei se saa olla tiedostavalla pahalla tuulella. Nautin ja kärsin. Kärsin ja nautin. Sain ihania suvaitsevaisia puolestaloukkaantuvia väristyksiä. Mukavasti jonkun toisen elättämänä.

Tämän myötä voisimme katsoa asian tiimoilta kaksi videota. Ensimmäisessä videossa tunnettu punaviherpastori Marjaana Toiviainen leikkii Che Guevaraa turvallisissa ja valvotuissa olosuhteissa Metsälän vastaanottokeskuksen pihalla tietäen oikein hyvin, ettei häneen kuitenkaan ota kipeetä jolloin marttyyrin esittäminen on totta kai helppoa ja turvallista. Ihanaa partisaanigloriaa ilman partisaanin elämään olennaisesti liittyvää vaaraa. Varsinainen toiminta (tai suunpieksäminen) alkaa videon kohdassa 1.20. Suora linkki videoon tästä ja upotettu versio on tässä:


(Ja kas, niinpä se video on sitten poistettu. Tässä huonompilaatuinen kopio)

(Ja nimimerkki Nyrkkitasku laittoi toimivamman version. Kiitos hänelle)

No niin. Näin äkkiseltään kun videon katsoo, niin tulee selvään johtopäätökseen että turvallista leikkipartisaaniegotrippiään elävä tättähäärä opettaa kanssaihmisilleen sen, että itsensä voi munata monella tavalla. Esim:

a) Hokemalla että poliisit ajavat hänen päälleen, vaikkei sellaisesta ole tietoakaan. Itsensä munaamisen varmistamiseksi hän menee vielä asiakseen liikkumattoman poliisiauton eteen ja jatkaa päälleajamishokemistaan.

b) Muuttumalla yhtä-äkkiä papista lakimieheksi ja sitten vielä kerrassaan improvisoiduksi perustuslakituomioistuimeksi, jota Suomessa ei edes (valitettavasti) ole, joka määrittelee Suomen perustuslain ihan oman mallin mukaan ja määrittelee vielä sen koskevan myös kaikkia muitakin kuin suomalaisia.

c) Muuttumalla lopulta Poliisin ylijohtajaksi joka alkaa jakaa irtisanomisia virkatehtäväänsä suorittavalle poliisille.

No joo, niin kuin tuli todettua, niin jokainen voi munata itsensä haluamallaan tavalla. Mutta mietitäänpäs tuon videon sisältöä uudestaan ja ajatellaan tuota punaviherpappi Toiviaista. Ajatuksen kanssa. Ja hei, hänhän ihan oikeasti mieltää olevansa tilanteessa oikeutettu viranomainen, jonka virantoimitusta ammattitaidottomat poliisit estävät ja syyllistyvät estäessään jonkunlaiseen virkarikokseen. Ja miksei hän näin ajattelisi? Hän on kumminkin pitänyt pystyssä laittomien maahanmuuttajien laitonta leiriä jo viikkokausia eli syyllistynyt itse selkeään rikokseen eikä poliisi ole puuttunut siihenkään. Niin kuin ei myöskään poliittinen eliittimme joka on käynyt asiakseen kuvauttamassa itseään tässä laittomassa leirissä antaen sen viestin, että tämä olisi jollain lailla hyvä asia. Aina entistä presidenttiä myöten. Nälkä on tietysti kasvanut syödessä ja median gloria on ruokkinut sitä vieden samalla kaiken todellisuudentajun mennessään. Täysin ymmärrettävää tämänkaltaiselle ja tämänkaltaisen yhteiskunnan kehittämälle ja elättämälle leikkipartisaanille. Yhteiskunnan, jossa todellisuudentaju mielletään jos ei nyt vielä ihan rikolliseksi niin moraalisesti tuomittavaksi joka tapauksessa.

Mutta mikä viesti tästä tulee tavalliselle kansalaiselle?

Tavallinen kansalainen tuota videota katsellessaan huomaa, että poliisit ihan oikeasti kohtelevat kyseistä häirikköä kuin de facto viranomaista. Hyvin nätisti. Pehmoosella kädellä, pojaat. Ajatellaanpa puolestaan sitä tilannetta, että tavallinen suomalainen mies vastustaisi poliisin, no, mitä tahansa toimintaa samalla tavalla kuin tuo kyseinen tättähäärä. Siitä ei oltaisi saatu aikaan viiden minuutin videota, sillä heppu olisi hyvin nopeasti:

a) tontissa

b) raudoissa

c) koppiautossa

ja

d) syytekin tulisi perään aivan varmasti.

Hotellin respassa ei syytetä tilanteessa mukana olleita poliiseja. He toimivat epäilemättä niin kuin heitä on käsketty. Ja käskijä on aivan varmasti tiennyt, että kyseinen punaviherpappi sekä hänen opetusaikuisensa tulevat riekkumaan paikalle. Käskyt ovat tulleet korkeammalta. Niitten käskyjen antajat hyväksyvät laittomuuden, kunhan se vain tulee tietyltä taholta. Kunhan se vain on ideologisesti hyväksyttävää.

Eli aiheellinen kysymys on se, että minkälaisen kuvan poliisi organisaationa antaa tavalliselle kansalaiselle? Ketä se suojelee? Mitä se puolustaa? Tunteeko rivipoliisi enää tekevänsä ”työtä, jolla on tarkoitus”? Ja mikä se tarkoitus on?

Mitä tulee kyseiseen punapastori Toiviaiseen ja hänen hengenheimolaisiin, niin hotellin respassa suositellaan vääristyneen hoitovietin tyydyttämiseksi teddykarhun hankkimista. Sitä voi halia ihan niin paljon kuin haluaa, eikä siitä ole kenellekään haittaa. Teddykarhun kanssa voi ottaa vaikka selfieitä ja pistää ne sosiaaliseen mediaan.

Mutta mennäänpäs siihen seuraavaan videoon, joka on kuvattu samana iltana Pasilassa, poliisitalon edessä. Suora linkki tässä ja upotettu versio tässä:


Suomen rikoslain 16 luvun 4 § sisälsi vuoden 1999 alkuun asti rikosnimikkeen kapina, jolla tarkoitettiin ”väkijoukon yksin toimin harjoittamaa väkivaltaa virkamiestä vastaan.” Jos kyseinen laki olisi voimassa, niin sekä poliisin päälle tulevat maahantunkeutujat ja heitä taustalta fanittavat (ja epäilemättä koko session järjestäneet) tiedostavat ja turvallisesti ulkomaalaisten selän takana toimintaan osallistuneet kotimaiset leikkipartisaanit olisivat syyllistyneet kapinaan.

Kapinan yhtenä tukijana olisivat olleet vihreät, puheenjohtajansa Ville Niinistön voimin:

Mikä viesti virkavallalta nämä Pasilan tapahtumat ovat näille maahantunkeutujille? Viesti on helppo tulkita. Nämä jätkät ovat kotoisin maista, jossa poliisi ampuu. Täällä se ei tee niin. Poliisia voi vastustaa. Seurauksia ei tarvitse pelätä. Ja osa poliittista koneistoamme tukee sitä toimintaa, jonka voi tulkita kapinaksi. Eikä edes suomalaisten tekemäksi, vaan ihan puhtaaksi tuontitavaraksi. Joskus järkevämpinä aikoina tilannetta olisi kutsuttu miehitykseksi. Maassa oli miehittäjät ja heidän toimiaan tukevat quislingit. Nämä turvapaikkahuilailijat ovat poliisin lisäksi jo törmänneet suomalaisiin sotilaisiin. Jotka kantoivat heidän kapsäkkejään Torniossa, etteivät he itse rasittuneet liikaa. Viestin sisältö: heikko kansa, heikko maa, heikot ja helposti alistettavat ihmiset.

Mikä viesti virkakoneistolta lähetettiin puolestaan näille toiseutta palvoville suomalaisille leikkipartisaaneille jotka pelaavat Che Guevara-roolipeliä turvallisissa ja valvotuissa olosuhteissa? Viesti oli tietysti se, että te voitte jatkaa roolileikkejänne. Turvallisissa olosuhteissa. Te olette etuoikeutettuja, teille - ja vain teille - nämä roolileikit sallitaan. Eiväthän tavalliset kansalaiset sinänsä tällaisista roolileikeistä niin perustakaan.

Mikä puolestaan oli tässä tapauksessa virkakoneiston viesti tavalliselle kansalaiselle? No, tietysti se, että nämä niin maahantunkeutujat kuin niitä palvovat leikkipartisaanit voivat jatkaa valitsemallaan linjallaan, mutta poliisi on puolestaan palkannut huomattavan määrän nettipoliiseja etsiäkseen, rangaistakseen ja hiljentääkseen niitä tavallisia kansalaisia, joitten nettikirjoitukset saattavat saada aikaan henkisen pipin niin maahantunkeutujille kuin leikkipartisaaneille.

Hotellin respassa ei syytetä rivipoliiseja. He tekevät niin kuin heitä käsketään. Mutta pyytäisin heitäkin miettimään keskenään, että missä vaiheessa heidän työnsä muuttuu kansalaisten turvaamisesta pelkäksi järjestelmän turvaamiseksi? Sellaisen järjestelmän, joka toimii vain oman itsensä, ei kansalaisten hyväksi.

Ja onko niin jo tapahtunut? Tällainen tavallinen kansalainen ajattelee niin. Perustellusti. Ja silloin tavallinen kansa saattaa myös ajatella, että jos kerran laki koskee vain meitä mutta ei toisia, niin mitä vikaa korpilaissa oikeastaan on?

36 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Eiköhän tämä episodi ollut suvaitsevaistolle jos ei nyt "epic fail" niin ainakin "fail". Kiihottuminen moraaliseen närkästykseen tarvitsi tällä kertaa tuekseen selkeitä valheita, joita esittivät eturivissä Ville Niinistö, Emma Kari ja Özan Yanar.

Valtamedia luonnollisesti on yrittänyt kääntää asetelmaa heidän suosikkiensa kannalta parhain päin, mutta yritykseksi on sekin jäänyt.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo viimeinen lause. Veikkaan että yhä lisääntyvä määrä suomalaisia miettii tuota ihan samaa...

Olavi Koskela kirjoitti...

Tuo, että poliisi turvaisi enää vain järjestelmää, on kovin kovin synkkä johtopäätös. Helsingin horisontin tapahtumien mediahypetyksen perusteella siltä saattaa näyttää, mutta se on käsittääkseni hyvin puutteellinen kuva poliisin koko tehtäväkentästä Suomessa. Siitä olen samaa mieltä, että poliisijohdolla sisäministeriä myöten olisi tässä asiassa vakavan itsetutkistelun paikka. Mitä tuohon Toiviaiseen tulee, niin en pitäisi pahana vaikka häntä muistutettaisiin ihan kantapään kautta siitä Raamatun lauseesta, että esivalta ei turhaan miekkaa kanna. Se kun näyttää pastorilta unohtuneen.

Oinomaos kirjoitti...

Ensimmäisessä videossa kohdasta 3:40 eteenpäin näkyy myös Sunniva Drake - aina siellä, missä tapahtuu.

Anonyymi kirjoitti...

Pidän politisoitunutta poliisia jo suurelta osin kansan vihollisena ja osana ongelmaa.Osittain jo siitäkin johtuen en katso että sellaiset pikku asiat kuten lakien noudattaminen yms. enää kuuluvat velvollisuuksiini kansalaisena koska maassa loisiva paskasakki ja heitä paapovat mädättäjätkin voivat näemmä itse päättää mitä lakeja noudattavat.Toimin jatkossa samoin - saattavat vain olla vähän eri lait joita en enää noudata.Ikävä juttu jos se on yhteiskunnalle haitallista tai vaikkapa noille mädättäjille itselleen ihan vain epäterveellistä.Enkä todellakaan ole ainoa joka näin nykyään ajattelee.

Oinomaos kirjoitti...

Ano, poliisin politisoitumisesta sinun pitää syyttää kahta punapäätä: Tarja Halosta ja Ritva Viljasta. Demareita molemmat, DEMLA:n jäseniä, mädättäjien Top-10 -listan ehdotonta kärkeä. Ei sen puoleen, ei tämä nykyinenkään Sisäministeriön kansliapäällikkö yhtään The Ritvaa parempi ole; joissain asioissa jopa paljon pahempi. Jotain pitää tehdä, että Päivi Nerg ja muut sisä- ja miksei myös oikeusministeriön mädättäjät saa savustettua pois virastaan.

En malta olla muistuttamatta Case Matti Nissisestä. Äijä osti tai ostatti palveluja veljensä firmalta, nyt tuota likapyykkiä pesee KRP (lue: KRP tekee kaikkensa, että tämäkin rötöstely lakaistaisiin maton alle). Kannattaa lukea, mitä Jyrki Virolainen tästä kaustista kirjoitti; lukekaa myös kommentit.

Valtakunnansyyttäjää epäillään virkarikoksesta 23.3.2017

Anonyymi kirjoitti...

Ä-RIT-TÄIN osuva kirjoitus!
Tuon punaisen papittaren ja hänen akolyyttiensä toimita on yksiselitteisesti kuvottavaa. Toivottavasti tämä tapahtumasarja avaa tavallisten (ja mieluusti juuri Tsadilaisten) äänestäjien silmiä niin, että tajuavat olla äänestämättä näitä vihreitä viideskolonnalaisia kunnallisvaaleissa. (Juu tiedän, optimimismi ei oikein sovi tähän aikaan...)

Polpojen munattomuus ja "softly-softly" toiminta on varmasti ylhäältä käskytettyä. Nyt, kun suvaitsevaisten pehmolelut alkavatkin hyppiä nenille Ruotsin ja Ranskan malliin, menee lainvalvojien sormi suuhun, kun käskytys ja todellisuus eivät menekään yksiin.
Minulta ei liikene minkäänlaista myötätuntoa Poha MC:n rivikätyreille - osoittaisivat samanlaista tunteetonta armottomuutta maahantunkeutujalle kuin uskaltavat osoittaa tavalliselle kantasuomalaiselle!

Juuri jostain lärpykästä luin, että Maailma Kylässä tapahtumaa pukkaa taas Tsadiin. Toivottavasti tällä kertaa se Maailma tulee kylään ja lähtee sitten takaisin omaan himaansa ja vie nuo Steissillä notkuvat maahantunkeutujat palvojineen muassaan...

T. Riku Raunioilla

Kahden vuoden karkoitus kirjoitti...

Kappas. Pitkään antoi sunputki videon olla näkösällä, mutta nyt on ensimmäinen (Mäntsälä) poistettu. Koskahan lähtee toinenkin.

Nyt lähti sekin. Nopeita ovat.

t. Bobrikov

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vasarahammerille, Ano1:lle, Olavi Koskelalle, Oinomaokselle, Ano2:lle, Rikulle Raunioilla ja Bobrikoville & kiitos kommenteistanne. Ja niin kuin huomasitte, niin tuo Toiviainen-video on sitten muutettu yksityiseksi videoksi joten sitä ei enää näy. Liekö nolous iskenyt? Laitoin siihen tilalle vähän huonompilaatuisen pätkän.

Vasara: Kun lisätään tähän potpurriin se st1-pelleily, niin kyllä tää jo eeppisen puolelle meni.

Ano1: Aivan. Vielä parikymmentä vuotta sitten koko ajatus olisi ollut käsittämätön.

Olavi Koskela & Ano2: Totta kai poliisi tekee sitä tolkullistakin poliisintyötä mutta nämä tapahtumat kertovat (muitten muassa) että poliisi organisaationa on politisoinut ja menossa koko ajan kohti punaista Valpoa.

Oinomaos:

Viesti1: Kyseinen nainen on muuten saanut viime vuonna Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin, mikä taas puolestaan kertoo maastamme aika paljon.

Viesti2: Ja varsin vähän on asiasta puhuttu julkisuudessa. MTV sentään uutisoi:

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/valtakunnansyyttaja-nissisen-toiminnasta-lisaa-kanteluita/6328688

Riku: Tässä tapauksessa ylitettiin taas yksi raja ja ollaan askelta lähempänä Ruotsia. En sinänsä yhtään epäile, etteikö konstuilla olisi sormet syyhynneet.

Bobrikov: Toi mellakkavideo näkyy vielä.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä eroa on "taiteilija" Rakel Liekillä ja punapääpappi Marjaana Toiviaisella?
Raakkeli otti maksun eikä maksattanut sitä veronmaksajilla.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Olisi mielenkiintoista olla kärpäsenä katossa rivipoliisien saunailloissa, saattaisi olla aika tuuheata tavaraa ilmassa...

Omasta mielestäni menossa on vasemmiston vallan viimeiset vaiheet, oikeisto/nationalismi -buumi on selkeä ja vihervasemmisto kipuilee kun vielä voi.

Ari

Anonyymi kirjoitti...

Ykä olisi voinut liittää tähän myös videon, joka on kuvattu Ruotsissa äskettäin. Siinä kolme poliisia ja yksi järjestysmies ei saa kiinni ja taltutettua yhtä riehuvaa turvapaikanhakijaa, joka särkee raivoissaan autojen tuulilaseja. Katsoja tuntee myötähäpeää mokomaa avuttomuutta katsellessa. Myös se, että kyseinen partio koostui pelkästään naisista, panee ajattelemaan, että ehkä naisten ammatinvalinta on mennyt pieleen tai sitten Ruotsissakin kuvitellaan, että he hoitavat kaikki eteen tulevat asiat siinä missä miehetkin. Mutta kun voimaa ei ole, eikä näköjään edes sähkölamautinta tai pippurisumutinta voi käyttää, tulos on tämä. Hyvä, etteivät karkuun lähteneet! Eipä parane ihmetellä, että mellakoiden järjestäjiä ja autojen polttajia ei koskaan saada kiinni.

Ykä toi taas omalla mainiolla tavallaan esille juuri ne ajatukset, joita jokainen tykönänsä miettii. Ville Niinistö munasi itsensä pahemman kerran, mutta eipä tuo taida paljon vihreiden vaalimenestystä hetkauttaa, koska kysymyksessä ei ole poliittinen puolue, vaan uskonto.

Toisen uskonnon edustaja, tuo punatukkainen ylipapitar taas edustaa jotakin sellaista, joka saa rauhallisenkin ihmisen verenpaineen nousemaan. Melkein ääneen yllytin poliiseja, että laittakaa nyt se eukko ruotuun, maijan takapenkille istumaan ja sitä kautta putkaan virkavallan estämisestä ja häirinnästä. Mutta kun ei... Marco de Witiä kyllä retuutettiin taannoin rautatientorilla poliisiautoon ja pahnoille aika ronskilla tyylillä ja oliko hän tehnyt yhtään mitään? Näkyy olevan eri lait ja sovellukset niin omille kansalaisille kuin vieraillekin.

Turvapaikanhakijoiden teltan tulipalosta sen sijaan ei ole enää uutisoitu mitään; taisi olla oma vahinko. Onneksi Päivi Lipponen ei ehtinyt masinoida marssia rasismia vastaan. Olisi voinut käydä niinistöt.

Anonyymi kirjoitti...


Rukouspalveluoperaattorin ilmoitus:
”Valitsemaanne jumalaan ei juuri nyt saada yhteyttä. Yrittäkää myöhemmin uudelleen.”


”Äh...öh….brrgl...mitämäänytteen…joo heittäydyn paikallaan olevan maijan eteen.”


”KUVAA, KUVAA, KUVAA! SE AJAA MUN PÄÄLLE!”

”Jesseee...”

Rukouspalveluoperaattorin ilmoitus:
”Valitsemaanne jumalaan ei juuri nyt saada yhteyttä. Yrittäkää myöhemmin uudelleen.”

”Eih… äkkiä lisää moraalipisteitä!”

”MULLA ON VALTAKIRJA! TE RIKOTTE PERUSTUSLAKIA! TE...TE-TE-TE...HNNGBLSSDJ...

Hermovälittäjäaineoperaattorin ilmoitus:
”Valitsemiinne aivoihin ei juuri nyt saada yhteyttä. Yrittäkää myöhemmin uudelleen.”

Miksei missään nähdä pappia riehumassa niitten kantaväestöön kuuluvien ihmisten puolesta, jotka näiltä sotaa paossa olevilta raukkaparoilta ovat saaneet rikastusta sen kaikissa ihanan värisevissä muodoissa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Arille, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Joo, kieltämättä Rakel Liekki oli siinä aikaisemmassa ammatissaan huomattavasti rehellisempi. Kysyntä ja tarjonta kohtasivat.

Ari: Luulen, että niissä saunailloissa voisi todellakin kuulua aika kyistä settiä. Sinänsä en ole yhtä optimistinen kuin sinä, sillä eihän meillä vielä tällä hetkellä ole olemassa ensimmäistäkään varsinaisesti oikeistolaista ja nationalistista puoluetta. Ihmisten tietoisuus monikulttuurisesta kusetuksesta on kyllä lisääntynyt.

Ano1: Minä näin tuon kyseisen videon itsekin ja kieltämättä se herätti myötähäpeää Ruotsin poliisia kohtaan. Kuulun kanssasi samaan porukkaan joka ajattelee, että ihmisten turvallisuus ei ole mikään tasa-arvokysymys ja sen myötä totean sen, mitä ennenkin olen todennut että Suomessakin naisten vapaaehtoinen asepalvelus on totaalinen hölmön tölväys. Perustaisivat Lotta Svärd-järjestön. Siinä olisi naisilla huomattavan paljon tärkeää tekemistä. Ja on valitettavan totta, että maassamme on eri lait ja sovellukset eri ihmisille. Ei enää edes väitetä, että ihmiset olisivat samanarvoisia lain edessä.

Ano2: Tuo oli aika hyvä… ja hyvä oli myös kysymyksesi. Miksei sellaisia pappeja nähdä?

Anonyymi kirjoitti...

Sinänsä kiinnostavaa että tärähtäneistön hurahtaneistosiiven genitaalihiekoitusjaosto ei räjähtänyt samalla tavalla silloin kun Kepun, Persujen ja Kokkareiston sijaan hallituksessa istuivat Virheät ja Äärivasemmistoliitto + Demulit. Silloinhan tehtiin pakkopalautuslentoja ihan siinä kuin nykyisinkin.

Elikkä vähän haisee eikä ihan vähänkään.

Mitenhän muuten... Jos joku mellakoija ihan oikeasti heittäytyy liikkuvan valot ja pillit päällä etenevän hälytysauton eteen ja joko kuolee tai vammautuu, niin kysehän on ensisijaisesti liikenneonnettomuudesta ja syyllisyydet tai syyttömyydet riippuvat sitten aika paljon väistämisvelvollisuuksista, reaktioajoista sun muusta sellaisista. Eli pitäisikö poliisin tylysti vain pitää nopeus tömähdykseen asti siellä kahdeksankympin huituvilla silloin kun joku haluaa oikein uhriutua?

Jos väkijoukko käy yksituumaisesti virkatehtäväänsä tekevän poliisin päälle väkivalloin, niin eikös jonkun virkaveljen tai -sisaren olisi silloin hyvä ampua varoituslaukaus tai kaksi vähän niin kuin vihjatakseen ettei esivalta turhaan miekkaa kanna? Ja jos poliisi joutuu suojaamaan voimakeinoin hälytysajoneuvojen liikkumista, niin eikös poliisin pitäisi silloin kaasuttaa ja/tai taseroida ne eteenheittäytyjät? Ja sen jälkeen rautoihin, koppiin ja syyte päälle.

Mitenhän... Jos muutama väkivaltainen ja runsaan toimintapotentiaalin omaava tyyppi menisi tollaiseen poliisinvastaiseen aggressiiviseen mellakkaan vetelemään tärähtäneistöä ikeniin, niin mitä tärähtäneistön hurahtaneiston genitaalihiekkaisto oikein tekisi? Menisi huutamaan poliisille, että heitä kiusataan, tulkaa apuun?

Anonyymi kirjoitti...

Miksiköhän se aina menee näinpäin että kun tärähtäneistö vastustaa virkavaltaa, vaikkapa nyt juuri tämäkin punaper.. eikun punapastori, niin asiasta ei paljon otsikoita näy.
Mutta annas olla kun joku kansallismielinen esittää pelkän kriittisen mielipiteen vaikkapa haittamaahanmuutosta, niin johan alkaa pillit soida, ja pelit vihelletään poikki, ym. kivaa moraalihymttäntyytä.

Vaikka oli tuosta Toiviaisen tolskaamisesta se hyöty että se omalta kohdaltani katkaisi kamelin selän, eilen lähti kirje maistraattiin. So long church, ja happy landings, tämä poika lähti.

T: Ymmi

Anonyymi kirjoitti...

Tapahtui viime kesänä Ruotsissa. Rikollinen lehtikauppias iski väärään kohteeseen.
Näinkin voi käydä vaikka poliisit ovatkin naisia!

Bikiniasuiset poliisit taltuttivat varkaan

http://mvlehti.net/2016/07/28/bikiniasuiset-poliisit-taltuttivat-varkaan/

Omega

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan tunnistit minut kirjoitustyylistä (Ano 1), vaikka nimimerkkini unohtui.

Olen tänään lueskellut mieheni Talvisodassa kaatuneen enon sotapäiväkirjaa. Vähän yli parikymppinen nuorukainen joutui koviin paikkoihin, haavoittui ensin vuoden -39 joulupäivänä ja parannuttuaan palasi rintamalle kuollakseen tarkka-ampujan luotiin Taipaleenjoella. Kun sinä, Ykä, olet niin mainio tarinankertoja ja -kehittelijä, niin mitä jos tekisit sellaisen aikamatkan, että toisit sodissa 1939-1944 taistelleet miehet keskelle Helsinkiä seuraamaan sitä näytelmää, mitä siellä nyt esitetään. Miltä tuntuisivat heidän uhrauksensa, kun näkisivät, millainen Suomi on tänään. Juttuun voisi ympätä vierailun jossakin vastaanottokeskuksessa, Itiksessä, Kelassa, peruskoulussa ja palautettujen turvapaikanhakijoiden päätöksiä lukevassa kirkossa. Sinulta, jos keneltä, se onnistuu. Jään jännittyneenä odottamaan, enkä ota nokkiini, vaikka et aiheesta innostuisikaan.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Ymmille, Omegalle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Joo, kyllähän näitä pakkopalautuksia oli jo sixpackin aikaan. Tuossa kyseisessä tapauksessahan ei poliisiauto edes liikkunut ja sen minkä liikkui, niin vauhdlla 1 km/h. Punapappimme vaan halusi leikkiä partisaania turvatuissa olosuhteissa. Ja siinä selkeässä kapinassa poliisilla olisi ollut kyllä käytössään sekä kaasu että etälamauttimet. Plus sitten ihan puhtaat tuliaseet enkä usko kovin monen pistävän alaleukansa väpättämään vaikka niitäkin olisi käytetty. Ja jos ne toimintapotentiaalin omaavat tyypit olisivat pistäneet lätyn lätisemään niin nämä leikkipartisaanit olisivat epäilemättä kääntyneet poliisin puoleen ja pyytäneet (siis vaatineet) suojelua. Kun heitähän väkivalloin estetään tekemästä rikollista toimintaansa.

Ymmi: No joo, ei ole näitä videoita pahemmin valtamediassa näkynyt. Ne kun ovat utopian vastaisia ja tuossa ensimmäisessä utopisti munaa itsensä pahemman kerran. Minä muuten erosin kirkosta jo 1980-luvulla vaikkei se silloin vielä nykyisen kaltainen hirviö ollutkaan.

Omega: No perskeles, täytyypä nostaa noille naisille lätsää.

Rouva Ano: Täytyy panna mietintään. Mutta tuo on niin iso aihe, etten lupaa mitään.

QroquiusKad kirjoitti...

Niin, mitä kenttäpoliisit tästä miettivät? Uskoisin heidän olevan totaalisen kyrpiintyneitä. Kokevatko he edelleen tekevänsä työtä, jolla on Tarkoitus, eli suomalaisten turvallisuuden ylläpitoa? Tuskinpa ainakaan näissä videoissa nähdyt niin voivat kokea. Mitä heidän sitten pitäisi tehdä?

Tuon tuostakin saa nähdäkseen lällättelyä, kuinka posliinit eivät uskalla tehdä mitään, kun niillä on asuntolaina. Nämä lällättelyt saavat minut yhä vakuuttuneemmiksi, että niiden viljelijät menevät tänäkin iltana nukkumaan äitiläisen pesemien lakanoiden väliin herätäkseen huomenna syömään äitiläisen tekemän aamupalan ja mennäkseen kouluun. Tottapa osa heistä voi asua kaupungin vuokra-asunnossa työttömyysturvan peruspäivärahalla, käyden internetissä kirjaston koneelta. Taloudellisten realiteettien ymmärrys näyttää joka tapauksessa olevan hieman hakusessa.

Kuten todettu, pastoritar Marjaana Toiviainen on jatkuvasti rikkonut Suomen lakia yhä räikeämmin, vailla mitään seuraamuksia. Vaikea tästä on tehdä muuta johtopäätöstä, kuin että hän hän toimii poliittisen eliitin käsikassarana, täyttäen norsunluutornista vastaanottamansa käskyt voiden luottaa niden täyttämiseksi hänelle myönnettyyn koskemattomuuteen.

Pelkäänpä pahoin, että asiasta on kyllä tiedotettu kenttäpoliiseillekin, jotka ovat joutuneet ja joutuvat vastakin näissä tehtävissä puun ja kuoren väliin. Mutta edelleen, mitä he voisivat tehdä? Irtisanoutua porukalla ja mennä asumaan kaupungin vuokra-asuntoon? Keitä tulisi tilalle? Reservin sotilaspoliiseja vai 30 000 sotilas- ja poliisitaustaisesta arabimaahantunkeutujasta muodostettu täydennyspoliisi?

Tässä valossa kysymys, pitääkö lain sitten koskea enää meitä Matti ja Maija Meikäläisiä on ehkä irrelevantti. Me kun emme ole poliittisen eliitin palveluksessa toteuttamassa heidän the Unelmaan perustuvaa suunnitelmaansa, joka ikävästi näyttää tähtäävän Suomen kansan vaihtamiseen. Niinpä olemme tietyllä tavalla jo nyt hieman lainsuojattomaan vivahtavassa asemassa, johon viettävä kalteva pinta jatkaa kallistumistaan.

Olisiko siis tarvetta korpilaille? Kyllä on. Kyllä ON! Sitten se viimeinen kysymys: mistä saadaan ne korpilain toimeenpanijat? Sitä kun on peräänkuulutettu jo neljännesvuosisadan ajan, eikä toistaiseksi ole nähty mitään konkreettista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Samoin uskon minäkin kenttäpoliisin kyrpiintyneisyydestä. Siitä on työnikin perusteella kokemuksia. Minullekin varmasti lällätellään kun toimin nimimerkin suojassa vaikka asuntolainakin on maksettu. Vaan paskankos minä välitän lällättäjien mielipiteestä. Tuo Toiviainen on erinomainen esimerkki siitä, kuinka tiedostavaa egotrippailijaa suojellaan kaikelta lailliselta vastuulta. Rivipoliisi ei varmasti haluaisi niin tehdä, mutta minkäs hän käskyilleen mahtaa. Hänenkin pääelinkeino on syöminen. Nykymenolla tarve korpilaille tulee valitettavasti jossain vaiheessa joka tapauksessa. Suomalaisen pinna kestää pitkään, mutta ei loputtomasti. Ja suomalaiset osaavat toimia organisoidusti.

Becker kirjoitti...

Täältä Absurdistanista myöskin "myöhästyneet" kymmenvuotis onnittelut. Turha vissiin mainita että kun tähän blogiin törmäsin niin sitä on sitten seurattu tiiviisti siitä lähtien. Ja onhan tämä silleen tärkeä, että edes jossain voi itsekkin turhautumistaan avata ja huomata ettei ole yksin vaan hyvässä seurassa. Olen muuten satavarma että tätä myös lukee moni suvakki sekä poliittisesti korrektin ryhmän edustaja mutteivät jostain syystä ole tuonet esille näkemyksiään. Korkkaan tuossa viikonlopun aikana viskipullon juhlan kunniaksi ja otan paukun jos toisenkin.
Toivottavasti Ykällä virtaa riittää jatkossakin blogin pitämiseen, aiheita maassa vellova hulluus ainakin tuottanee riittävästi.

Tuo punapappi on kyllä melkoinen esitys. Ämmällä kyllä viiraa ja tosi pahasti. Nuo sen selän takana seisovat muslimit tuumaavat, että odotahan kun he pääsevät päällepäsmäreiksi niin tytöllä onkin sen jälkeen muut murheet mielessä. Punapappi voisi muuten viihtyä erinomaisesti Ruotsissa. Täällä noita vastaavia on vaikka kuinka huru mycket.

Mielenkiintoista toi poliisien touhu. Kun Oulun Suomi Ensin liikkeen teltta tai oikeammin tuulensuoja piti purkaa, niin lähistöllä seisoi viisi maijaa ja parikymmentä mellakka asuista poliisia. Vastapuolella puolitusinaa vanhempaa miestä ja naista ilman pienintäkään agressiivista elettä. Mitähän noiden pollareiden päässä oikein liikkui. Tuskin juuri mitään.
Sen sijaan Pasilassa oli jo melkoinen suvakkien ja parasiittien järjestämä kalabaliikki, jossa oli jo hyvinkin agressiivista meinikiä niin että virkavallan edustajat olivat aivan kusessa. Ja Poliisitalon edessä! Hohhoijaa.....
Termit laki ja järjestys alkavat saada tosian ihan uusia käsitteitä.
Olen täällä muutaman kerran todennut tuon ohjenuorani, että noudatan lakeja niiltä osin kun se minulle sopii, mutta vaikuttaa siltä että jotkut muutkin ovat omineet tuon saman tavan toimia. Tosin sillä erotuksella, että minä saatan joutua putkaan, mutta muut saavat retostella miten haluavat ja vieläpä poliitikkojen tukemana.

nyrkkitasku kirjoitti...

Kappas vaan, tuo ensimmäinen videokin näkyy kun menee youtubeen katsomaan (right-click ja copy url -> https://www. youtube.com/watch?v=4_8KgLyjqoM ). Sinivalkoiselle soturille terveisiä, jos sattuu näkemään, että youtube-downloaderilla saa videot kunnolla talteen. Välillä tulee sellaisia jotka kannattaa poimia ennenkuin katoavat moraalisäteilyyn.

Näin sorvin äärellä tulee välillä mieleen, että ehtisipä itsekin joskus larppaamaan. Punatukka ei taida ymmärtää mikä pitää liikkeessä sellaisen yhteiskunnan, jossa osa porukasta voi käyttää aikansa poliisiautojen edessä seisomiseen ja ylipäätään syytäen hiekkaa rattaisiin. Jossa punatukkainen nainen voi olla pappi. Taikka sitten... olisikohan? Ehkä hän onkin itse asiassa nuiva, ja on keksinyt oivallisen tavan lisätä nuivuutta kansan keskuudessa.

Toimii, nimittäin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille ja Nyrkkitaskulle & kiitos kommenteistanne.

Becker: Terveiset sinne Absurdistaniin. SiteMeterista huomaa, että esmes Iltalehdestä käydään tätä blogia lukemassa säännöllisesti. Tuo punapappi on tietyllä lailla aikamme kuva. Egotrippailevan pellen edessä koko virkakoneisto kumartaa. Poliisin toimintaa en ymmärrä. Tuo Oulun tapaus on hyvä esimerkki. Ei siellä kumminkaan mitään riehuttu. Ja halu noudattaa lakeja vähenee minullakin päivä päivältä.

Nyrkkitasku: Kiitos tuosta. Laitoin juttuun mukaan. Ja totta on, että tuo punatukka ei tajua, että infrastruktuuria pitävät pystyssä aivan muut ihmiset kuin hän. He pärjäävät ilman punatukkaa. Punatukka ei pärjää ilman heitä. Tuskin hän nuiva on. On vaan niin tosissaan epistolassaan. Elää egotrippiään.

Lemminkäinen kirjoitti...

Tohtori, tohtori! -Mitä minä nyt teen, kun virtsa on vihreää, uloste on keltaista ja silmät ovat punaiset? -Niin no, noin ensi aluksi sinä voit hakea liikennevalotolppavirkaa, että poliisit eivät aja sinun päälle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lemminkäinen. Tuosta kommentistasi tuli mieleen tämä:

http://ryppyjareika.blogspot.fi/2015/06/ryppy-tyovoimavirkailijana.html

Anonyymi kirjoitti...

Siitä Raakkelista: Hänhän pääsi ylenatoon johonkin suojatyöhommaan, liekö tehnyt niin hyvää työtä jonkun ylenatopomon kanssa. Eli kyllä se pastoritarkin ylenantoon pääsee, jos ja kun saa kenkää kirkosta.
Sitä odotellessa
Huru-ukko

Lemminkäinen kirjoitti...

Lol, kävin lukemassa. Voisi sanoa että siinä työkyky ja työ korreloivat vahvasti keskenään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Lemminkäiselle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Minä vaan veikkaan, että kyseisen pastorittaren papinvirka on hyvin turvattu. Hän kun toimii juuri sillä lailla kuin evlut-kirkkomme näkee oikeaksi.

Lemminkäinen: Joo, jokainen kykyjensä mukaan…

Becker kirjoitti...

No niin tulihan se sieltä. Meinaan on sitä jo kotva varrottukkin, tätä Tukholman yksittäistapausta. Se edellinen onnistui räjäyttämään vain itsensä tässä joku vuosi sitten. Taas muutama syytön kuollut ja usea pahasti loukkaantunut kiitos maailmaa syleilevästä pakolaispoliitikasta. Osanottoni tämän hulluuden uhreille. Poliitikot kaivavat takataskustaan valmiiksi präntätyt ne samat ontot horinat jotka kuullaan joka kerta kun yksittäistapauksia tapahtuu.
Tukholma on sekaisin. Metro ei kulje, eivätkä junat.Kuinka ihmiset oikein pääsevät koteihinsa? Keskusta on tyhjennetty ihmisitä ja poliiseja ravaa edestakaisin rynnäkkövarusteet päällään. Itkua tuhertavia ihmisiä ravaa laumoittain jokasuuntaan. Joku oli kuullut jossain ammuttavan. Kieltämättä tapahtuma oli dramaattinen , mutta missään muualla ei saada vastaavaa kaaosta aikaiseksi. Kynttilöitä tullaan kantamaan kadulle tuhansittain ja toisilleen tuntemattomat ihmiset vääntävät tippaa ja halailevat toisiaan ja sitten järjestetään massiivinen demsonstraatio rasisimia vastaan. Mutta opitaanko mitään, no ei taatusti. Suomessakin poliisi tiukentaa otettaan, mutta Rautatientorilla nämä uskonveljet jatkavat mielenosoitustaan. Business as usual. Jos sattuu olemaan Rinkebyn tai Rosegårdin lähistöllä, niin korviin varmaan kantautuu allahu akbar tuhansisita suista.

Kumma kun mulla ei kännykkä soi. Kukaan ei kysele että oonko hengissä, etten vaan ollut Tukholmassa tänään. Tätä tää on huoli lähimmäisestä tänään. Kun oot pimeällä puolella niin vastuu on itselläs. Hengissä siis ollaan, toistaiseksi.

QroquiusKad kirjoitti...

Kuten olen täällä jo muutaman kerran todennut, pohdin taas itse itseäni toistaen Tukholman mäjäyksen saattaneen tuottaa ilopissan housuun Stubbille ja hänen eurofederalisti-hengenheimolaisilleen. Heidän motiivinaan rahdata Suomeen väkivaltaisia, itserakkaita ja kieroja muslimilemmikkejään kun vaikuttaisi ainakin osittain olevan toive saada meillekin juuri tätä.

Eurooppalaisissa maissa kadut on kansoitettu muslimeilla, jotka aloittavat mahtavan allahuakbar-riemuamisensa kun heidän uskonveljensä räjäyttää tai scanioi vääräuskoisia. Eihän Suomi ole oikea EU-maa, ennenkuin sitä saadaan meillekin?

Tottapa sitä saadaan pian. Lohduttaudun ajatuksella, etä se tapahtuu Helsingissä, jossa ei asu ketään sellaista, jonka menetys minua henkilökohtaisesti kirpaisisi. Lohtu on laiha, sillä veljeni tekee enimmäkseen etätyötä, ATK-alalla kun on, mutta silloin tällöin joutuu käymään pääkallonpaikalla Helsingissä.

Mutta tätä on tilattu. Tätä on saatu. Abdullahit saavat jatkaa jalkapohjien esittelyään ja komenteluaan Helsingin keskustassa vailla pelkoa viranomaisten kovenevista otteista. Suomalaisten spontaani kansannousu on vielä toivottoman kaukana. Ja kun SE tapahtuu Helsingissä, tai missäpäin Suomea hyvänsä, on poliittisen, hallinnnollisen ja mediaeliittimme vastaus jo nyt valmiina:

"Se oli teidän pahojen rasistien syytä. Nyt meidän kaikkien Hyvien suomalaisten on yhdistettävä voimamme ja myönnettävä jokaiselle pikku Abdullahille välittömästi Suomen kansalaisuus sekä haettava Afganistanista takaisin sinne niin barbaarisesti karkotetut hädänalaiset pikku partalapsoset. Emme suostu pelkäämään, vaikka ripuli valuukin vapisevasta lakhkeensuusta kengälle!"

Omasta puolestani ainakin minä olen kyllä valmis pelkämään siinä määrin, että toivotan jokaisen viimeisen neljännesvuosisadan aikana Suomeen saapuneen muslimin hevon helvettiin riittävää väkivaltaa käyttäen! Aivan varmasti siinä menisi myös monta ihan kelpo tyyppiä, mutta ilman heitäkin tullaan toimeen oikein hyvin.

Lemminkäinen kirjoitti...

Dear Sweden! It´s me, Donald. Now you understand what I mean, but don´t worry, just keep smiling and don´t be afraid. (Psst, have you heard something from Stubb?)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, Qroquius Kadille ja Lemminkäiselle & kiitos kommenteistanne. Odottelen vielä tarkempia tietoja, mutta lienee selvää, että etnisesti edistyksellisestä terrorismista oli kysymys. Ja meidän omat poliitikkomme ovat jo alkaneet lässyttää, että ei saa antaa pelolle valtaa. No missä vaiheessa sitten niin saisi tehdä?

Castor kirjoitti...

Nyt se Ruotsi ei vielä herää, sympatitippoja tulee kyllä kukkien kera. Suomen olisi vihdoin ja viimein lopettaa koko "maahanmuutto", ja keskittyä omien asioidensa hoitoon: vanhukset, koulut, jne. Ja jos jo Ranskassa puolet armeijasta on kaduilla suojaamassa kansalaisia, niin mihin Ruotsissa päästään? Jossain vaiheessa Suomessakin rytisee ja anna olla kun muistaa vuoden 1918!

Becker kirjoitti...

Pääministeri Löven: "Ruotsiin on hyökätty." Kyllä se on Ruotsi joka hyökkäsi Ruotsiin!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Castorille ja Beckerille & kiitos kommenteistanne. Tässä tuli hyvin todistettua että edes ruotsalaistyyppinen ylihysteerinen pullahalaaminen ei auta. Ja siks toiseksi maa on ollut jo täynnä terroritekoja. Niitä vaan on nimitetty sosioekonomisesti haastavilla alueilla tapahtuneiksi sattumiksi.