torstai 30. toukokuuta 2024

FEMINISMI JA VÄKIVALTA

Feministithän varsin usein avautuvat siitä, kuinka nimenomaan Suomi on hirvittävä paikka naisille. Tuorein avautuja oli eräs Iltalehden toimittelijatar Minna Nord joka heti avautumisensa alkuun pläjäytti väitteen ”Suomessa naisista yli puolet on kokenut fyysistä väkivaltaa, seksuaaliväkivaltaa tai uhkailua”.

Sitä en tiedä, mihin väite perustuu. Äkkikatsomalla Tilastokeskuksen tilasto kertoi että joka kolmas nainen ja joka kuudes mies on elämänsä aikana kokenut fyysistä parisuhdeväkivaltaa tai uhkailua siitä. THL:n tutkimus kertoi puolestaan että fyysistä parisuhdeväkivaltaa oli kokenut naisista 2,0 prosenttia ja miehistä 1,2 prosenttia viimeisen vuoden aikana. Erot tutkimuksissa ovat siis melkoiset.

Tietysti jokainen väkivaltatapaus on liikaa. Niitä ei voi hyväksyä. Mutta kyseisessä feministin avautumisessa on nähtävissä kaksi kovin tutuksi tullutta seikkaa. Ensimmäinen on naisten miehiin kohdistama väkivalta. Se tuppaa feministeillä aina unohtua. Unohtua tarkoituksella. Kas pitkän elämänkokemukseni pohjalta olen huomannut että on paljon naisia jotka pitävät oikeutenaan lyödä miestä ja samalla itsestään selvyytenä että mies ei saa lyödä takaisin.

Mutta sekään ei ole kirjoituksen pääpointti. Mikä asia jää feministeillä aina huomioimatta?

Tietenkin kehitysmaalaisen tuontitavaran suomalaisiin naisiin kohdistama ja jatkuvasti lisääntyvä väkivalta. Erityisesti seksuaalinen väkivalta. Tietysti tuontitavaran myötä myös suomalaisiin miehiin, ja erityisesti nuoriin miehiin kohdistuva sadistinen väkivalta on myös jatkuvasti lisääntynyt mutta feministit eivät tunnu siitä tippaakaan välittävän. Eivätkä feministit avaudu julkisuudessa tästä lisääntyvästä tuontiväkivallasta.

Lisäksi feministeiltä jää aina huomioimatta se, että tuo kyseinen islamilainen tuontitavara noudattaa lähtömaansa tapoja eli pakottaa naisensa kulkemaan Säkkivälineen mannekiinina ja kuskaa tyttäriään lähtömaahan silvottavaksi. Siitä feministit ovat jatkuvasti hiljaa. Mutta monelle feministille se valittava feminismi on ammatti ja siinähän kannattaa se valittaminen suunnata siihen turvalliseen suuntaan joka myös elättää valittavan feministin. Eli suomalaiseen mieheen.

Mutta jos väkivallasta ollaan huolissaan – niin kuin kuuluu ollakin – niin ollaan sitten huolissaan kaikesta ja kaikkien tekemästä väkivallasta.

Asiasta vielä, vaikka feministejä seuraava vituttaakin. En sinänsä syytä ketään mutta pitkän työkokemukseni pohjalta tunnen tietyn naistyypin. He ovat hankkineet miehekseen väkivaltaisen kusipään. Ja kun he lopulta pääsevät siitä eroon niin ei mene kuin pyhätön viikko kuin heillä on samanlainen väkivaltainen kusipää haarukassa. Ja kyseinen kierre jatkuu ja se saa aikaan sen, että väkivalta helposti kasaantuu tietyille ihmisille. Ehkä vakka löytää siinä kantensa.

Haittamaahanmuuttajan tekemää väkivaltaa ei saa yleistää. Suomalaisen miehen kohdalla yleistäminen on suotavaa.

37 kommenttia:

alianor d'aquitaine kirjoitti...

Siihen on syynsä miksei yksikään itseään kunnioittava nainen ole nykyisin feministi. Ensinnäkin nämä "feministit" ja toiseksi ne "miehet" jotka julistavat olevansa feministejä. Suoltamalla paksuja valheita naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja vaikenemalla naisiin kohdistuvasta väkivallasta ei ajeta naisten aseman parantamista millään tavalla.

Anonyymi kirjoitti...

Juurikin A-Studio (29.5.2024) aiheena oli nykypäivän NAISVIHA. Valkeakosken traaginen tapaus on herättänyt kysymyksiä naisvihasta. Mistä se kumpuaa?

Mitenkä tämä yhden sekopää-kvarttimanne-nuorisorikollisen tekemä tappo/murha nyt kertaheitolla koko Suomen naisvihaksi kääntyi?

Kun kuulin tuon aiheen jossain ylenannon alkuillan juonnossa, en edes viitsinyt kaivaa kanavaa kello 20.05, kun juontajana oli vielä Annika Damström. Arvasin mitä länkytystä olisi tulossa tuutintäydeltä...

Ehkä menetin jotain katsojanautintoa, ehkä en.

heppa

Anonyymi kirjoitti...

Eilen oli Ylellä keskustelu naisvihasta. Olen nykyään allerginen Ylen "asiaohjelmille", joten en katsonut, koska mielestäni Suomessa on enemmän miesvihaa ja se kohdistuu nimenomaan suomalaisiin miehiin ja poikiin. Feministit syyttävät heitä ihan kaikesta mahdollisesta ja unohtavat autuaasti kasvavan ulkomaalaisjoukon, joka on se oikea väkivaltaan liittyvä ongelma. Rikosten prosenttiluvut nousevat heidän kohdallaan kovaa vauhtia ylöspäin, mutta tuskin eilisessä keskustelussa sitä tilastollista tosiasiaa edes sivuttiin. Nekin voivat olla nykyään vielä alakanttiin, koska kansalaisuuden saa niin helposti ja Suomessa maahanmuuttajille syntynyt lapsi on automaattisesti suomalainen.

Iltalehdessä eilen joku kolumnisti vaati suomalaista miestä tarkistamaan suhtautumistaan naisiin ja eittämättä Valkeakosken tapaus oli ollut sen kirittäjänä. Jos tekijä olisi ollut maahanmuuttaja, tuskin tämäkään kolumni olisi nähnyt päinvalon. Niin moni naisen tappo tai murha on mennyt medialta ohi ilman sen kummempia pöyristelyjä ja synnintuntoon kehotuksia kun tekijä on ollut muualta. Loppuuko tämä kaksilla rattailla ajaminen koskaan?

Rouva Ano

Olavi Koskela kirjoitti...

Puhunet nyt lähinnä fyysisestä väkivallasta. Monitahoinen ilmiö tietysti, ja vaikka siihen ei pitäisi turvautua kuin äärimmäisessä tilanteessa (kuten sodassa), niin se on rauhan aikana kieltämättä myös kulttuurista riippuva toimintamuoto tai -tapa. Sen esiintyminen korreloi, kuten tunnettua, suoraan ja voimakkaasti kulttuurin kehittymättömyyden kanssa. Mutta on myös olemassa sanallista väkivaltaa, ja siinä naisenpuolet ovat yleensä paljon taitavampia ja säälimättömämpiä kuin miehet. Eikä sanallinen väkivalta ole sen vähemmän satuttavaa kuin fyysinenkään, vaikka sitä ei pidetä juuri minään. Väittäisinpä, tosin kyllä ilman tilastollista tukea, että parisuhdeväkivallassa sanallinen usein ellei useimmiten edeltää fyysistä.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Yksi asia mikä ainakin X:ssä tuosta aiheesta käydyssä keskustelussa on todella hurjaa, on se että siellä on melkoinen määrä naisia ja monia miehiä jotka ovat sitä mieltä että MIEHEN, siis kenen tahansa meistä, pitää siirtyä toiselle puolelle katua tai hidastaa vauhtiaan tms. jos kävelevät naisen, tämän ylimaallisen taivaallisen olennon, perässä jalkakäytävällä. Siis siksi että mielenterveystapaus, nainen, ei pelkäisi tätä miestä. He kuulemma pelkäävät kaikkia miehiä. En todellakaan aio ryhtyä hyppimään mitään polskaa sen vuoksi että nämä eivät mene hoitoon fobioidensa vuoksi.

Ja todellinen syyhän tähän käy kyllä ilmi niistä keskusteluista, mutta sitähän nuo peelot eivät suostu myöntämään, vaan syyttävät kaikkia miehiä ja vaativat meitä kaikkia tanssimaan tätä heidän polskaansa. Ilmeisesti pk-seudulla tilanne on jo oikeasti sellainen että siellä naiset eivät voi liikkua missään ja takana kävelevä hahmo on oikeasti ja syystä pelottava. Maahanmuuttamiesten, muslimien vuoksi. He häiritsevät naisiä niin muiden läsnäollessa tunkemalla iholle että kevyenliikenteen väylillä ja busseissa jne. Ja nyt nämä vihervasemmistolaiset tai sinnepäin kallellaan olevat naiset sitten syyttävät kaikkia miehiä ja vaativat meidän kantiksienkin poistuvan heidän näkyvistään ettei heitä pelota. Ei helvetti, nauttikoot nyt siitä mitä ovat saaneet aikaan meidän vastalauseistamme huolimatta. Siitä niittää mitä kylvää. Omiani suojelen, mutta kategorisesti suomalaiset naiset eivät enää tämän jälkeen kuulu suojeluni piiriin, heille olen vain sylkykuppi ja siinä roolissa en ketään suojele.

Anonyymi kirjoitti...


Toimittaja Ukkola(-kin) kuohahti kolunissaan asiasta YK:n tasa-arvojärjestö UN Women Suomen osaston postauksista:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/aa2327d6-8430-44f6-a497-40b8afb0bd25

Strix Senex kirjoitti...

”Suomessa naisista yli puolet on kokenut fyysistä väkivaltaa, seksuaaliväkivaltaa tai uhkailua”.

Oli taas kouluesimerkki surkeasta ajattelusta ja älyllisestä epärehellisyydestä. Tällä kertaa sitä tyyppiä, että esitetään täsmällisen näköisiä tietoja tai väitteitä epämääräisestä asiasta. Ajatellaanpa hetkinen. Kuinka moni ihminen, mies, nainen tai epämääräinen ymmälläänolija on elämänsä aikana kokenut fyysistä väkivaltaa tai sillä uhkailua? Löytyykö ylipäätään ketään, jolle ei ole koskaan luvattu antaa turpaan tai jota ei ole edes tönäisty? Mutta kun tämä kauhistelu kirjoitewtaan isoilla kirjaimiulla ja pöyristelynuotilla niin aina löytyy niitä lauman perässä juoksijoita, joihin tuollainen uppoaa, joilta kuola alkaa valua kuin Pavlovin koiralta kellon soidessa ja ajatustoiminta pysähtyy kuin seinää ja korvautuu primitiivireaktioilla.

Tässä yhteydessä kannattaa tietysti myös todeta, että suunnilleen 100 % suomalaisista naisista on harjoittanut fyysistä väkivaltaa tai sillä uhkailua.

Trilisser kirjoitti...

Suomessa ja muissa länsimaissa ainakin miehen todennäköisyys joutua henkirikoksen uhriksi on luokkaa 3 - 4 kertaa suurempi kuin naisten. Miksipä feministit eivät tätä mainitse koskaan? Herää epäilys, että onko feministien ajatusmaailmassa se, että suomalainen känninen mies harrastaa seksiä kännisen akan kanssa ja tämä kuukautta myöhemmin päättääkin, että hänet on raiskattu yhtä kauhea rikos kuin ulkomaalaisen jännämiehen tekemä naisen elävältäpoltto. Taitaa näet olla niin, että suuri osa kantasuomalaisten "seksuaalirikoksista" on juuri noita kahden humalaisen välisiä riitoja, jossa vaan on tehty se länsimaiselle oikeustajulle perverssi alkuoletus, että nainen puhuu totta. Eli mies ei ole syytön kunnes toisin todistetaan vaan syyllinen kunnes toisin todistaa. Olen sitä mieltä, että Suomessa pitäisi ottaa käytäntöön tapa, jossa päihtyneiden keskinäiset riitatapaukset, joissa ei ole mitään konkreettista muuta todistusaineistoa (ja todisteeksi ei kelpaa toisen käden tieto) hylätään heti. Oppivatpahan olemaan päihtymättä.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Jokainen keskustelu millä tahansa julkisella foorumilla pitäisi aloittaa pakollisella parin tunnin sessiolla siitä aiheesta, miten yliyleistäviä yleiskäsitteitä ei pidä käyttää. Jokin yliopisto voisi ottaa tehtäväkseen kouluttaa muutama sata "asintuntijaa", joiden hommana olisi kiertää valistamassa siitä mitä aivoissamme tapahtuu, kun "ajattelemme", ja myös siitä, miten yleiskäsitteillä on tavaton taipumus saada päättelyt näyttämään päteviltä, koska nimenomaan numeerinen näennäiseksaktius on juttu, joka tehokkaasti noituu ymmärryksemme.

Hirvittävin yliyleistäviin yleiskäsitteisiin perustuva uskontunnustus on Ihmioikeuksien Yleismaailmallinen Julistus, joka perustuu aivan maagiseen ihmiskuvaan, josta sitten on pyhittämällä tehty tabu. Jos ihmiskuva on niin yliyleistävä, että kuvitellaan maailman kaikkien ihmisten olevan jotenkin laadullisesti samanlaisia, pieleen menee ja rajusti. Siinä sitten tarvitaankin tunnustuksellisille uskonnoille ominaisia tabuja, jotta saataisiin suuri kansa omaksumaan uollaisten julistusten arvovallan.

Käsitteistä pitäisi käyttää niin että olennaiset ja yksityiskohtia erottavat tekijät tulisivat näkyviin, eivätkä hukkuisi yleistyksiin. Valitettavasti niin sanottu yhteiskunnallinen keskustelu on menossa kokonaan toiseen suuntaan. Maagiset tabukäsitteet ja reaktiiviset leimasanat ovat kohta ainoat mitä on jäljellä.

Eivät tietysti kaikki kansalaiset voi olal kielifilosofeja, mutta kun nyt niitä eivät ole akateemikotkaan saati koulujen opettajat, joiden tehtävänä kansalaisajatelun ja -taitojen alkoiden istuttaminen olisi. Tällä hetkellä missään koulussamme ei opeteta ihmisyyden perusteista mitään. Se on aika hurjaa, etten sanoisi hurria.

Anonyymi kirjoitti...

Kohtaisiko nainen metsässä mielummin naisen kuin karhun?

https://www.hs.fi/suomi/art-2000010459501.html

Itse miehenä kohtaisi metsässä mielummin karhun, kuin naisen.

Juha R kirjoitti...

Onko kukaan tämän palstan seuraajista mahtanut lukea Fatim Diarran hiljan julkaistua kirjaa nimeltänsä "Lupa olla tyttö". Siinä kuulemma kerrotaan noin 30 eri naisen kohtaamasta seksuaalisesta häirinnästä. Jommassa kummassa iltapäiväaviisissa oli parin naisen kertomuksia referoitu. Kumpainenkin oli vihervassaritaustainen. En nyt mitenkään yritä vähätellä heidän kokemuksiaan, seksuaalinen häirintä on toki aina väärin. Minua kiinnostaisi tietää onko tuossa kirjassa kovinkin paljon esimerkkejä islamilaisista maista maahamme saapuneiden miesten suomalaisiin tai maahanmuuttajataustaisiin naisiin kohdistuneesta häirinnästä. Vai olisiko, kuten arvelen, rouva Diarrea, joka taitaa olla jonkun feminatsiporukan johtoihmisiä, jotenkin keskittynyt vain han-suomalaismiesten toimintaan. En aio ostaa kirjaa ottaakseni selvää...

Anonyymi kirjoitti...

"Asiasta vielä, vaikka feministejä seuraava vituttaakin. En sinänsä syytä ketään mutta pitkän työkokemukseni pohjalta tunnen tietyn naistyypin. He ovat hankkineet miehekseen väkivaltaisen kusipään. Ja kun he lopulta pääsevät siitä eroon niin ei mene kuin pyhätön viikko kuin heillä on samanlainen väkivaltainen kusipää haarukassa. Ja kyseinen kierre jatkuu ja se saa aikaan sen, että väkivalta helposti kasaantuu tietyille ihmisille. Ehkä vakka löytää siinä kantensa."

Tuo on kovinkin totta, itsekin muutamia esimerkkitapauksia tiedän. Onhan noille oma ko. ihmistyyppiä hyvin luonnehtiva nimityskin, nyrkkimagneetit. Mistäpä moinen ilmiö sitten johtunee, no osalla saattaa olla taustalla jokin höpsähtänyt hyväuskoisuus, tyyliin "minun rakkauteni kyllä vielä parantaa hänet" -mallinen toiveajattelu. Jotkut taas ovat melkoisen väkivaltaista sorttia itsekin, jolloin jutun taustalla lienee jotakin sadomasokismin tapaista. Ja jotkut nyt vaan mitä ilmeisimmin haluavat itselleen sen rujon ja karkeatapaisen mörön, koska (jopa alkeellistenkin) ihmistapojen puute ilmeisesti samaistetaan johonkin "alfamieheyteen" tai mihinkä lie. Oma lukunsa ovat myös ns. vankilabändärit, sillä melkoisenkin raaoista tempuista telkien taakse joutuneet (Breivik, Manson, jne) saavat hämmästyttävän runsaasti fanipostia, joiden lähettäjistä, yllätys yllätys, ylivoimainen enemmistö on juuri näitä naisoletettuja. Ja tuntuuhan tietty kuhina käyvän mopopoikienkin ympärillä, joten enpä voisi mitenkään kuvitella sitäkään vaihtoehtoa että melkoinen osa on kärkkymässä liivikyrvän perään... Summa summarum, vakka tosiaan kantensa valitsee, joten ainakaan sen puoleen en jaksa suuremmin vuodatella kyyneliä haavoille, jotka ovat mitä suurimmassakin määrin ja toistuvasti itse aiheutettuja, ainakin yllä mainituista esimerkeistä puhuttaessa.

-J.Edgar-

Anonyymi kirjoitti...

J.Edgar niin sanotusti kyllä tyjensi pajatson tuolla kirjotuksellaan.
Ja myönnän ja tunnustan, olen itsekin lyönyt entisessä elämässä silloista vihittyä vaimoani.
Tilanteessakun hän tuli leipäveitsi koholla vastaan kerrottuani ottavani tärkeimmät tavarani eli työvaatteet ja muita kamppeita, että se on loppu nyt.
Siihen johtaneet syyt ja seuraukset jääköön yksityiselän suojan piriin. Tuon edelleen ainoa kerta kun olen ollut väkivaltainen kummpaniani kohtaan.
Lopuista on selvitty puhumalla, että nyt on paras laittaa lusikat jakoon kun ei tää kimppahomma pelitä. Ja näin sen pitäisi mennä ja pitää mennä.
JOku laulaa jossain laulussakin, että puhumalla asiat selviää. Yleensä. Tiettyä ketutusta on aina ilmassa, ja vaikka sanotaan ettei haukku haavaa tee on paskapuhetta. Kyllä se tekee, useinkin niin syviä viilotoja ettei niistä ihan kotvilleen toivu. Jotku ei koskaan.
Valittevasti:(
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa suurin osa väkivaltaisista kuolemista kohdistuu miehiin. Eipä siitä tunnu juuri kukaan olevan huolissaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys allianor d´aquitanelle, hepalle, Rouva Anolle, Olavi Koskelalle, Thorvald Eskilinpojalle, Ano1:lle, Strix Senexille, Trilisserille, Seppo Oikkoselle, Ano2:lle, Juha R:lle, J.Edgarille, Huru-ukolle ja Ano3:lle & kiitos hyvistä kommenteistanne ja lisäyksistänne. Se Ylen ohjelman ”asiantuntija” oli muuten sekopääfeministi Katju Aro joka jossain Ylen ohjelmassa aikaisemmin väitti pokkana että biologia tuntee 30 sukupuolta. Niin notta taattua Yleähän se taas oli.

Anonyymi kirjoitti...

Tää nyt menee ohi ja yli päivän aiheen, mutta pitäiskös äänestää ruåttalaisten bidee tonne brysseliin pois eduskunnasta kampittamasta hallituksen esityksiä? Ja varsinkin niitä hyviä esityksiä jotka ovat hyväksi Suomelle ja suomalaisille.
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Naisaivot eivät toimi rationaalisesti.
Vanha äitimuori kertoi eräästä iltavuorosta hoiturina Tuppukylän arvauskeskuksessa viime vuosituhannella:

aulasta alkoi kuulua karjuntaa.
Sinne riennettyään hän näki työvuoroparinsa vittuilemassa miehelle kikatellen suupielet korvissa!
Hän lähetti työparinsa äkkiä muualle ja rauhoitti miehen.
Sitten hän meni tivaamaan syytä tolkuttomalle käytökselle, joka oli vaarantanut heidät molemmat.
Mitään vaaraa ei kuulemma ollut, koska he ovat koskemattomia!

Vanha äitimuori yritti selittää ettei mies olisi vähääkään välittänyt mistään hoitohenkilökunnan koskemattomuuksista, jos hänen raivostuttamistaan ei olisi keskeytetty!
Ei se vaan mennyt kaaliin;
pimatsusta oli niin ihanaa suututtaa miestä, ko ei se voinu tehä mithän!

Tämä on osasyy, miksi naiset menevät tahallaan pimeään puistoon tai somalimiesten asuntoon:

fempsat hokevat ettei kenelläkään miehellä ole mitään oikeutta tehdä naiselle mitään rikollista ja syyllinen on aina tekijä, ei uhri.
Naisaivoissa se kääntyykin niin, ettei heille voi tapahtua mitään!

Toinen asia on rationalisointihamsteri:

kun mies on pöljäillyt, hän alkaa miettiä missä tuli tehtyä se virhe, josta kaikki lähti pieleen.
Kun nainen on pöljäillyt, hän alkaa miettiä tekosyitä sille, miksi hän ei oikeastaan tehnytkään virheitä vaan toimi järkevästi!
Niin hamsteri juoksee rattaassaan naisen korvien välissä vinhaa vauhtia pääsemättä mihinkään.
Lopputulos on sellaista Naisen Logiikkaa, mitä Spede ei olisi koskaan kirjoittanut Hannelen suuhun.
Se ei olisi silloin ollut minkään uskottavuuden rajoissa.

Nykyään se on normaaliajattelua:

Kun mies pöljäilee, se on miehen syy ja mies kantaa siitä vastuun.
Kun nainen pöljäilee, se on miehen syy ja mies kantaa siitä vastuun.

Niin ajattelevat naiset ja naisaivoiset miesoletetut.
Vastaavasti osalla naisista on miehiset aivot;
he ajattelevat ja toimivat järkevästi.
Silti hekin joutuvat saamaan osansa naisaivoisten tolloilusta niputettuina samaan laumaan ilman omaa syytään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Ymmärrän kyllä pointin mutta jos nyt äänestettäis niitä persuja kumminkin.

Qroquius Kad: Vastaavanlaisia tapauksia ja samanlaista logiikkaa olen pitkän elämäni aikana kohdannut itsekin.

Anonyymi kirjoitti...

Kävin männä kesänä Oulussa piipahtamassa. Näin nuoren neidon hengaamassa parin keharin kanssa. Tuli mieleen, että ei järki päätä pakota. Juuri Oulussa kun luulisi, että naisimmeiset ennen muuta välttäisivät kaikenlaista matujen miesseuraa. Ei voi syyttää kuin omaa tyhmyyttään, kun ehdon tahdoin kavaljeeraa tiernapoikien kanssa ja saa maistaa sitä parempaa väkivaltaa.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tapsa vaan. Valitettavasti näkemäsi ei ole mikään yksittäistapaus. Jollakin 14-vuotisella jolla päihteet ovat mukana ei tuo harkintakyky ole kovin kaksinen.

QroquiusKad kirjoitti...

Valitettavasti tämä ei rajoitu vain 14-vuotiaisiin, joskaan osa naisaivoista ei vaikuta sen pidemmälle koskaan kehittyvän.
Niinpä he pelkäävät hirvittävästi asioita, joissa ei ole mitään pelättävää ja sitten eivät osaa vähääkään pelätä mielettömän vaarallisia asioita, jotka miehille ja miesaivoisille naisille huudattavat varoitusmerkkiä pitkän matkan päähän.

Nainen kulkee julkisella paikalla ja näkee suomalaisen järjestyksenvalvojan.
Hänessä laukeaa kauhu:
mies!
Suomalainen mies!!
Vyöllään väkivaltavälineitä!!!
Hän aikoo tehdä minulle väkivaltaa!!!!

Nainen katselee hätääntyneenä ympärilleen ja näkee somalijengin.
Siinä pelastus!
Urheita vahvoja miehiä!!
Leijonasotureita, jotka suojelevat suomalaisen miehen väkivaltaa vastaan!!!
Nainen juoksee somalijengin keskelle ja lähtee sen mukaan.

Loput luetaan iltapäivälehdistä.
Naisen mielestä ainoa syyllinen on se suomalainen järjestyksenvalvoja.

Anonyymi kirjoitti...

Kengännumeron piirsin lippuun päivällä.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Ei se mene ihan noin. Feministeille somalit ovat sellainen ihqu, mutta teoreettinen asia. Sen sijaan lastensuojelun asiakkaat ovat valitettavan paljon tekemisissä tuon vaarallisen porukan kanssa tajuamatta kuinka vaarallisia ne itse asiassa ovat. Ja kun laitoksista hatkaaminen on niin totaalisen helppoa, niin tilanne jatkuu.

Huru-ukko: Itse äänestän vasta varsinaisena vaalipäivänä.

Anonyymi kirjoitti...

Entäpä kun tämmöistä juttua pukkaa tuolla sosiaalisessa mediassa? Ei ole kirjoittajalla olleet kaikki muumit kotona. Ihan ahdistutaan ihan itse, kun joku auto ajaa ohi ja pysähtyy tien linja-autopysäkille laitaan päiväsaikaan.

"Jaettu tänne [FB:n] naistenhuoneelta, jos joku tunnistaa autoa tai on samanlaisia kokemuksia. Edit [ylläpito] sai juuri viestiä henkilöltä, joka sanoo että xxxxxx:ssa pyörinyt ennenkin tälläinen auto.

Varoituksen sana muillekin: pysykää turvassa ja valppaana!
Olin tänään 30.5 käymässä aamulla kello 8.verikokeissa, jonka jälkeen ajattelin käydä kaupan kautta kahvia, oli aikainen eikä ihmisiä (kävelijöitä tai autoilijoita juuri ollut niin paljon). Kun kävelin pitkää suoraa tietä, vasemmalle puolelleni tuli punainen pakettiauto, muistaakseni takalasit oli tummennettu. Auto ajoi vieressäni hiljaa jonkun aikaa, eikä sen edellä ollut ollenkaa liikennettä.

Aloin tuntea miten epämukavuus voimistui, kuitenkin se vaihtui kauhuksi kun kyseinen auto pysähtyi edelläni olevaan linja auto pysäkille ja jäi siihen (näin kuskin siluetin kokoajan ja sen että hän ei todellakaan puhunut missään kohtaa puhelimessa tai tehnyt muuta kuin, istui autossa ja katsoi minua peilistä). Silloin intuitio sanoi "älä mene/älä kävele ohi). Pysähdyin ja jäin seisomaan tehden selväksi että en lähesty häntä.

Tiedän että olisi pitänyt ottaa rekkari ylös tai soittaa 112 tai leikkiä edes että olen puhelimessa, mutta shokki otti vallan ja ei ollut epäilystäkään mitä oli menossa. Aika tuntui pysähtyvän ja en kyennyt liikkumaan. Onneksi sentään tajusin että lähestymättä/kävelemättä ohi (mielessä kävi alussa että lähden kävelemään viereistä metsäpolkua pitkin kaupalle mutta onneksi en!).

Odotin, tuntui ikuisuudelta, kuski istui edelleen autossa ja katsoi minua peilistä (valitettavasti kasvoja ei voinut täysin tunnistaa) lopulta päätin lähteä kävelemään takaisin, jolloin (kun tämä henkilö näki liikkeeni, lähti hän heti autolla jatkamaan matkaansa).

Haluan siis tällä julkaisulla varoittaa ja suojella muita, jos jokin asia/henkilö/tilanne yms epäilyttää niin ole varovainen, yritä olla menemättä shokkiin ja soita apua.

Olisipa tajunnut ottaa rekisterinumeron ylös! Muistaakseni se ehkä alkoi C kirjaimella, mutta minulla oli juuri otettu C kirjaimella alkavat verikokeet joten voi olla että siit kääntivät tämän näin) olkaa turvassa!"

Anonyymi kirjoitti...

Toisin kuin Oikkonen väitti, ei Ihmisoikeuksien yleismaailmallisessa julistuksessa sanota, että kaikki ihmiset olisivat samanlaisia, tasavertaisia kylläkin (mutta se on eri asia). Sen sijaan siinä sanotaan, että (vaikka he olisivat kuinka erilaisia), heille kaikille kuuluvat julistuksessa mainitut yleiset oikeudet.

Rere kirjoitti...

Vaikea on ymmärtää tuota joidenkin naisten käytöstä. Sarjamurhaaja Ted Bundy sai kymmeniä vai oliko se peräti satoja "ystävyys"tarjouksia eikä Suomessakaan kolmoismurhaaja Juha Valjakkalalla ole ollut tarjokkaista puutetta. Helsingissä kaksi poliisia ampunut tanskalaisrikollinen oli myös kuuma nimi miesmarkkinoilla ja hän avioituikin vankila-aikoinaan suomalaisnaisen kanssa ja sai tämän kanssa lapsenkin. Miten mahtaa flaksi käydä Breivikillä, onko Norjan suosituin hottis? Tosin Breivikin kommunikointia ulkomaailman kanssa on rajoitettu, mistä hän on valittanutkin mutta tietääkseni ilman tulosta.

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelin tuossa, itsekseni nimittäin, että kuinkahan moni näistä tuontitavaran tekoisista, raiskauksista ym. ilkitöistä menee suomalaismisten piikkiin median myötävaikutuksella?
Lehdissä kun kerrotaan näissä tapauksissa, että espoolaismies, vantaalaismies jne. ja yksinkeraiset olettavat heidät automaattisesti suomalaisiksi vaikka ova kaikkea muuta.
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Joka tapauksessa kaikki Suomen passin saaneet keppostelijat listataan suomalaisiksi ja sillä hyvä.
Patologisimpien kiimakkojen mielestä siihen sarakkeeseen pitäisi kirjata myös kaikki Suomessa syntyneet keppostelijat kansalaisuudesta riippumatta.

Ehkä jo ensi hallituksessa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Rerelle, Huru-ukolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Siinä on ollut kyllä mielikuvitus aika ylikierroksilla.

Ano2: Mutta en usko että elatusautomaatti kuuluu näihin oikeuksiin.

Rere: Tätä ilmiötä ihmettelen itsekin.

Huru-ukko: Varmasti varsin moni.

Qroquius Kad: Ja niitä Suomen passejahan on jaettu alennusmyynnissä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo anon tarina on tyyliltään samanlaista, mitä miehet saavat niskoilleen esim avioeron tullessa, sekä kun isästä tehdään hirviö. Ja senhän naiset tietävät paskaa puhuessaan, että isällä onkin sitten se todistus taakka. Se on todella helppoa mustamaalata ja pilata maine.

Anonyymi kirjoitti...

Nykyisin niin monien liittojen hajotessa ja lasten jäädessä useinmiten äidilleen, on sääli, jos tytöillä ei ole veljiä ja isä jää etäiseksi. Vaikka itse kasvoin ehjässä perheessä ja olin kuopuksena isän silmäterä, myös veljet kasvattivat sisartani ja minua. Veljien viljelemä hurtti huumori ja vinoilu opettivat sen, ettei mitättömistä asioista vedetä heti hernettä nenään ja itselleenkin on hyvä nauraa. Tiukkapipoisuus tappaa elämästä kaiken ilon. Luulenpa, että moni tyttö kasvaessaan vain oman sukupuolensa kanssa jää paljosta paitsi, pelkää ja ahdistuu, varsinkin jos äiti vielä on elämästään katkeroitunut ja manaa vastakkaisen sukupuolen alimpaan helvettiin. Melkoinen karhunpalvelus omille lapsille. Tämä nyt on hataraa keittiöpsykologiaa ja voin olla täysin väärässä, mutta sallittaneen.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

"Tämä nyt on hataraa keittiöpsykologiaa ja voin olla täysin väärässä, mutta sallittaneen."
Rova Ano. Hyvin osuvaa tuo sinun keittiöpsykologiasi ja niin totta monessa hajonneessa/hajotetussa kodissa.
Osunut osin omallekin kohdalle. Onnekseni sain elää tytätenensimmäiset vuodet heidän kanssaan ja sen peruja välit ovat säilyneet kunnossa läpi elämän.
Vaiika heillä ei etinivuosinaan ollutkaan "miehen mallia" tarjolla, luulissin, että se perusta tuli tehtyän kunolla aikoinaan.
Ja aina on isän apu ollut tarvittaessa saatavilla ja myös toisin päin isää on autettu tarvittaessa.
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Monikulttuuri värisee Saksan Mannheimissa.
Action alkaa videon kohdasta 12.30:

https://www.youtube.com/watch?v=nP5Kcac--aQ&t=696s

Mutta torilla oli turvallista, koska siellä ei ollut yhtään suomalaista miestä.

Anonyymi kirjoitti...

Muistissa on, mihin nainen pystyy. Esim tapaus, missä mies laitettiin maksamaan elatusmaksuja, vaikka nainen tiesi, ettei kyseinen mies ollut lasten isä. Silti vaati ja sai maksut. Mies joutui käymään läpi melkoisen savotan, että se kumottiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Rouva Anolle, Huru-ukolle, Qroquius Kadille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Valitettavan totta.

Rouva Ano & Huru-ukko: Kyllä Rouva Ano oli ihan oikeassa.

Qroquius Kad: Kiitos linkistä. Ja luojan kiitos siellä ei ollut suomalaisia miehiä.

Ano2: Se tapaus oli totaalinen oikeusmurha.

Anonyymi kirjoitti...

Kun nyt on ns tapetilla, ns naisviha, niin voisiko se kenties johtua naisista itsestään? Heidän miesvihansa on mennyt liian pitkälle. Ja ajat sitten. Mikä on narsistin paras ystävä? No hän itse. Tämä vitsi nyt ei liittynyt kommentoitiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Hyvin paljon mahdollista. Jos muistelen sikamaista käyttäytymistä niin monet naiset ovat nimenomaan kunnostautuneet siinä.