perjantai 17. toukokuuta 2024

AI LISÄÄ JÄNNITYSTÄ VAI?

Suomessahan on paljon sellaisia ihmisiä jotka elävät kuvittelemassaan maahanmuuttokuplassaan eivätkä kerta kaikkiaan suostu tunnustamaan että koko idea meni alusta alkaen perseelleen. Yksi sellaisista on tässäkin blogissa aikaisemmin mainittu Heikki Hiilamo joka avautuu missäs muualla kuin Ylessä. Avautumisen otsikko on:

Vauvapulasta valitetaan ihan turhaan.

Ja alaotsikko jatkaa:

Vauvapula ei ratkea synnytystalkoilla, se ei ratkea mahdollisesti millään. Mutta tilanne ei ole pelkkä katastrofi, se on myös mahdollisuus.

Itse en näe suomalaisten määrän radikaalia vähentymistä varsinaisesti minkäänlaisena mahdollisuutena mutta kyseinen Hiilamo tarjoaa tuttua lääkettä ja samalla ottaa aikahypyn noin 30 vuotta taaksepäin:

Mutta ennen muuta, meille mahtuu nyt paljon lisää maahanmuuttajia. Oikeastaan meidän on pakko saada lisää maahanmuuttajia. Tilanteen seurauksena Suomesta voi tulla paljon nykyistä kansainvälisempi ja jännittävämpi paikka.

Hei, kansainvälisempi ja jännittävämpi. Tätähän hokivat ne ensimmäiset suvakit joskus 1990-luvun alussa kun ne halusivat Suomeen kehitysmaalaisia että saataisiin kaduille ihqua etnistä värinää. No, tässähän on muutaman vuosikymmenen aikana saatu sitä kansainvälisyyttä ja jännitystä niin että pitele ja varjele.

Kuinka paljon Hiilamon mielestä pitää saada tuontitavaran tekemiä raiskauksia ja sadistista väkivaltaa että sitä jännitystä on tarpeeksi?

Vaan todennäköisesti hän on niitä ihmisiä jotka ajattelevat asioista vain teoreettisesti kun se reaalimaailma ei kosketa heitä millään tavalla. Ja Ylehän on tällaisille ihmisille luonnollinen avautumiskanava.

Teoriassa on mukava elää. Kun ei käytäntö häiritse.

27 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

JO RIITTÄÄ!! - monikultturismin hinta vuosia sitten oli 3,4 miljardia per vuosi ja siitähän se on vain noussut, siipeilijöitä on tullut lisää haittamuutossa ja sikiämisellä

Professori kirjoitti...

On surullista ettei professoritasoinen ihminen kykene näkemään - tai ainakaan tunnustamaan - ihmisryhmien erilaisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

Maahanmuutto ja perussuomalaiset ovat keskustelunaiheita, joissa monen fiksuna pidetyn ihmisen todellinen tyhmyys paljastuu.

alianor d'aquitaine kirjoitti...

Muodikkaasti kaikesta oikein ajattelevien ihmisten moraalia on aina hyvä tarkastella pienellä kyynisyydellä. Esimerkiksi kuinka nopeasti laulut muuttuvat jos omat (usein hyvät) tulot otetaan pois unelmien rahoittamiseksi. Tästä on Britanniassa ollut kaksi loistavaa esimerkkiä. Kuten meillä on myös saarivaltiossa hyvien ihmisten tapana syvästi halveksia omaa maataan ja union-jack lipun solvaamisen katsotaan olevan ylevää toimintaa. Brittien euroviisuedustaja puhui rumia maan lipusta, sai aikaan pahan raivon ja hänelle ehdotettiin kisasta luopumista, jotta joku toinen voisi edustaa kotimaataan paremmalla asenteella. Ja mitä mies teki? Hän liehutti kolme kertaa muita kilpailijoita isompaa union-jack lippua viisujen avajaisissa.

Vielä hauskempi tapaus on "työväenpuolueen" (labour party) johtaja Keir Starmer, joka on johtamassa puoluettaan vaaleihin. Kun Hollannissa ääri-, laita- natsi-oikeisto voitti vaalit ilmestyi yllättäen tämä oman kulttuurinsa halveksija uudessa vaalijulisteessa marssimassa valtavan liehuvan union-jack lipun edessä. On kuulemma patriootti nykyään. Niin se käy.

Muuten vielä viisuista. Kuinka moni "taiteilija" luopui moraalisena vastalauseena osallisuudestaan kisoihin, jotka olivat niin korruptoituneita Israelilaisen laulajan takia?

Strix Senex kirjoitti...

Taitaa olla tämä asia liian vaikea Hiilamolle. Siispä kerrotaan, yksinkertaisesti ja lyhyin lausein. Väkiluku säilyy samana, jos keskimääräinen syntyvyys naista kohti on keskimäärin 2,1 lasta. Jos syntyvyys on tätä matalampi, tämä vauvapula ratkeaa syntyvyyttä lisäämällä. Tämän ymmärtämisen ei pitäisi olla liian vaikeaa edes Hiilamolle.

Muuttoliike puolestaan on optimointikysymys. Siinä on syytä huomioida sekä määrä että laatu. Maahanmuutto voi olla sekä tulijoiden että vastaanottajamaan kannalta hyödyllistä, jos määrä ei ole liian suuri, kulttuuriset etäisyydet eivät ole liian suuret ja tulijoiden intressissä on itsensä elättäminen rehellisellä työllä esimerkiksi yrittäjinä. Esimerkeiksi voi ottaa vaikkapa nimet Fazer ja Oesch. Jos kulttuuriset etäisyydet ovat liian suuret ja tulijoiden intressit eivät perustu vastuulliseen toimintaan, luvassa on ongelmia. Jos määrät ovat lisäksi liian suuria, silloin vastaanottavaa yhteiskuntaa uhkaa Amerikan intiaanien kohtalo.

Lopultakin, nämä ovat varsin selkeitä, yksinkertaisia ja moneen kertaan käytännössä todennettuja asioita, joiden ymmärtämisen ei pitäisi olla liian vaikeaa edes Hiilamolle. Seuraava kysymys tietenkin on, miksi professorin titteliä kantaa tällainen henkilö, joka käsitys tieteellisestä ajattelusta on kopioitu Lysenkolta. Kuten tiedämme, tuollaista tieteen nimissä tapahtuvaa puoskarointia eivät hyväksyneet edes Neuvostoliiton tiedemiehet ja Lysenko sai lähtöpassit heti, kun Stalinin suojeleva käsi kirposi.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, eihän se maahanmuutto itsessään ongelma ole - maailma on luontaisesti nykyään globaali - mutta kun jostain tuntemattomasta syystä maahanmuutto tarkoittaa lukutaidottomia kehitysmaamuslimeita.

-Valtsu-

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Hiilamo taitaa olla näitä nykyisin niin yleisiä hukkaan menneitä humanisteja, joille ihmistieteelliset totuudet ovat olleet lopulta liian vaikeita sisäistettäviksi ja liian vähän maallisia palkkioita tuottavia -- joten selvä tie "yhteiskunnallisen keskustelun" kautta politiikkaan on houkutellut enemmän ja tullut sitten todeksi.

Ja ideologiselle asteelle jääneiden totuuksien sumentamana sitten ongelmiin esitetään ratkaisuja kliseisilla stiiknafuula-käsitteistöillä, puhutaan esimerkiksi "maahanmuutosta" vaikka kyseessä on ihmisen historiassa toistaiseksi massiivimisimmaksi ja tuhoisimmaksi kasvava kansainvaellus.

Kansainvaellus, jossa vain toisilleen täysin vastakkaisia sosiodynaamisia ominaisuuksia omaavat kulttuurit käyvät keskinäiseen voimainmittelyyn ja kulttuuriset hylkimisreaktiot yritetään kaikkien eurooppalaisten hiilamoiden hyshys-sopeuisaksi painaa keskustelun pinnan alle.

Tosiasiaksi sitten jää, ettei toisilleen täysin vastakkaisia sosiopsyykkisiä voimia voida mitenkään yhdistää yhdeksi sopuisaksi yhteen hiilamoon puhaltavaksi yhteisöiksi, vaan kulttuuriset hylkimisreaktiot tulevat tuhoamaan kaiken. Teokratiaa ja demokratiaa ei mikään kompromissi sulata yhteen.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä Hiilamon "meidän on pakko saada lisää maahanmuuttajia"-ajatusrakennelmassa on perustavaa laatua oleva virhe, joka romuttaa koko idean. Suomen talous kun ei nouse niillä maahanmuuttajilla, joita on tarjolla. Kuten monesti on todettu, niistä osaajista kilpailee muutkin maat ja Suomelle jää siinä pelissä käteen pelkkä musta pekka. Talous tai työllisyys ei nouse yhä useammalle sosiaalitukia kotisohvalle jakamalla ja mukana tulevat ikävät lieveilmiöt, joita kukaan täysjärkinen ei halua.

Noista Pauli Vahteran laskelmista vielä sen verran, että niiden laskemisen jälkeen (en muista vuotta) elinkustannukset ovat nousseet ja luku voi hyvinkin nyt olla jo 4 miljardia tai enemmän, koska myös väki on lisääntynyt.

Rouva Ano

Nils- Aslak kirjoitti...

Minähän olen kirjoittanut monta kertaa talosta As Oy Malta, joka on Helsingin vihreän eliitin päämaja Jätkäsaaressa. Olin siis kirvesmiehenä rakentamassa tuota valtavaa hitas- huijausta.

Sinne tuli satoja tuhansia normaalia halvempia asuntoja (HS) Heikki Hiilamolle, Clas Anderssonille, Krohnien neljän hengen perhe,kansanedustaja, ministeri, kansanedustaja- kaupunginvaltuutettu, yli 20 lääkäriä, apteekkareita, jne. Suljettu piiri.

Jotkut ostivat neljäkin asuntoa ja kaikki heti vuokralle. Samaan aikaan Osmo Soininvaara kauhisteli lehdissöä, kun joku oli pannut ennen aikojaan hitas- asuntonsa vuokralle Kalasatamassa.

Maltan asukkaista monet olivat Helsingin kapunginvaltuustosa kieltämässä Yrjönkadun uimahallin puukiuasta, mutta oman talon katolle rakennettiin sauna ja valtava kertalämmitteinen kiuas. Rekkalasteja nostettiin puuta katolle, olin omin silmin näkemässä.

Työmaan vastaava mestari aina kuiskaillen kertoi minulle kuinka valtavasta verorahojen huijauksesta Maltassa oli kyse. Lähetin siitä juttuvinkin MOT- ohjelmaankin, mutta "käsi käden pesee", kuten Berliinissä on tapana sanoa.

Anonyymi kirjoitti...

Milläköhän vauvapula muka ratkeaisi kuin juuri nimenomaan synnytystalkoilla? Sitä voi suoltaa aivan mitä tahansa puuta heinää kunhan vaan omaa oikeat mielipiteet.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan olisin kuullut tai lukenut tuon kuuluisan lauseen ennenkin. Eli " suomesta voi tulla kansainvälisempi ja jännittävämpi paikka " . Tosin taisi olla muotoiltu niin, että " tiedossa on mukavia pelihetkiä ". Ihan tarkoituksella ne näitä aivopieruja viljelee. Monet uskovat niihin. Kun yle veroa maksetaan, niin pitäähän se olla just niin, eikä melkein.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.suomenuutiset.fi/hiilamo-pysayttaisi-populistit-lasten-koulutuksella-ja-internetin-saantelylla/

Tuossa linkissä mielenkiintoista lisätietoa Hiilamosta. Haluaisi lasten järjestelmällistä aivopesua suvakismiin.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

"Teokratiaa ja demokratiaa ei mikään kompromissi sulata yhteen."
Sanoo Seppo Oikkonen.
On niissä sentään hyvä alku, eiku loppu yhdistymiseen. Kummassakin kratia:))
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Sanotaanko näin, että Eurooppa on heikko. Tämä mielipide ei ole mitään ryssän kannatusta. Päinvastoin. On tietenkin eri näkökulmia. Ja sitten on se realismi. Olen ihan samaa mieltä siitä, että eu on keskittynyt suoraan sanoen liikaa humanismiin ideologian ollessa eu:ssa on tilaa, avokätiseen rajat auki polititiikkaan, kustannuksista/sisäisestä turvallisuudesta vähät välittämättä. Oma mielipiteeni esim trumpin kohdalla on se , etten yhtään ihmettele amerikkalaisten kyllästymistä, pelastaa Eurooppaa jälleen kerran. Euroopassa ollaan eletty huoletta, luottaen, että kyllä USA sitten tulee ja hoitaa. Samaan aikaan pelleillään sekä jaellaan rahoja ties mihin naurettavuuksiin. Täysin huoletta. Tosiasiahan on, että ainoastaan Oy suomi finland Ab, omaa edes jotain ns keppiä pidempää. Muualla Euroopassa vaan ei kiinnosta. Esim etelä Eurooppa. Ei niitä kiinnosta vähääkään.

Anonyymi kirjoitti...

Noista syntyvyysluvuista. Tilanne on pahempi kantasuomalaisten lisääntymisen kannalta, jos tulija on jo mummo, kun suomalainen harkitsee ainokaisensa pyöräyttämistä.

Pauli Vahtera kirjoitti...

Laskelmani perustuivat vuoden 2018 lukuihin, osittain 2017. Päädyin 3,2 miljardiin euroon. Elinkustannukset ovat sen jälkeen nousseet.

Laskin varovasti, koska luotettavia tilastotietoja oli vähän saatavilla. Esimerkiksi terveydenhoitokustannukset laskin kuntayhtymän menojen sekä alueen väestömäärän ja maahanmuuttajien määrän suhteella. Maahanmuuttajien terveydenhoitokustannukset ovat selkeästi kantaväestöä suuremmat, mitä en huomioinut. Esimerkiksi melkein kaikki uudet HIV-sairaat ovat maahanmuuttajia.

Maahanmuuttajien rikollisuus on lisääntynyt niin paljon, että nämä luvut olivat reippaasti alakanttiin.

Vuoden 2018 jälkeen humanitaaristen maahanmuuttajien määrä on merkittävästi noussut, mm. ukrainalaisten myötä.

Maahanmuuttajien palveluja on koko ajan lisätty. Ja heidän työllisyytensä ei ole juurikaan parantunut, jos leikkityöpaikkoja ei oteta huomioon. Tarkoitan kulttuurikoordinaattoreita yms ja tukien perusteella palkattuja maahanmuuttajien yhdistysten työntekijöitä.

Tein laskelmaa 3 viikkoa 24/7, joten uudelleen en siihen lähde, jos en jostain saa palkkaa työstä.

Tämän päivän arvioni on, että 5 miljardin euron kustannukset vuodessa ovat ylittyneet.

Anonyymi kirjoitti...

Kuka vielä väittää, että puhe väestönvaihdosta on vain äärioikeiston salaliittoteoria?

Mitään salaliittoa ei tarvitse olettaa. Tuossahan kirjoittaja aivan selvästi ilmoitti pitävänsä sitä jopa toivottavana kehityskulkua, joka jatkuessaan johtaa vähitellen juuri siihen.
Sillä jos kantaväestön keskuudessa syntyvyys pysyy pienenä tarpeeksi kauan ja samaan aikaan maahanmuuttajia tulee yhä enemmän ja enemmän, niin ennemmin tai myöhemmin päädytään väistämättä lopputulokseen, jota kuvaamaan väestönvaihto on aivan osuva termi.
Vai onko asiaa sopimatonta edes ajatella pidemmälle kuin muutaman vuoden tai enintään parin vuosikymmenen päähän?

Anonyymi kirjoitti...

Toriparlamentissa olen keskustellut maahanmuutosta sekä kokoomuslaisten että vasemmistoliiton edustajien kanssa. Molemmat ovat kertoneet oikein viittomakielellä että ilman maahanmuuttoa emme pärjää. Olen sanonut että kyllä kohtapuoliin pitäisi alkaa pärjäämään kun matuja pukkaa sadantuhannen vuosivauhtia maahan. Ihme että ei vielä ole lähtenyt kulkemaan. Keskustelut ovat päättyneet siihen kertaan. Eivät hakua kuulla enää minun mielipiteitäni. Väistelevät vastaantullessa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys kaikille kommentoijille & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistä. Tuo Hiilamo lienee niitä ihmisiä jotka ovat saarnanneet maahanmuuton epistolaa niin kauan etteivät kerta kaikkiaan enää muuhun pysty. Vaikka ehkä tietäisivätkin sen olevan paskapuhetta.

Anonyymi kirjoitti...

Kakaratehtailu, pelastus? Juu jos nyt ihan " mutu" hunteerataan, niin paljonko olisi nuorille perheille varaa avittaa sitä kotimaista lisääntymistä jossei tämä " tuontitavara" veisi pohjaa pois yhteiskunnan kantokyvystä?
Lasketaan: 100tuhatta työssäkäyvää pariskuntaa ämpyilemässä elämäänsä asunto/opintovelkoineen, työpaikka epävarma. Mukuloita? Ei helvetti oikein uskalla! Noo josko tämä 3-4mrd maahanmuuttajakulu jaettaisiin edes osittain tueksi suomalaisen suvun jatkamiseen? Siis tuhansia€ perhe/ v, jotenkin se sidottaisiin tietenkin tulotasoon?
Eihän nämä matut välitä hevon paskaa, miten tulevaisuudessa rahoitetaan asuminen, mukuloitten koulutus tai mikään kun KELA MAKSAA! Sikiävät kuin kanit!
Se työvoimapula??! Kyllä se loppuu yhden sukupolven aikana, jos päiväkodeista alkaen tungettu höpöhumppa sukupuolihörhöilystä LGBTITIYY ja muut höperyydet kitketään lasten kasvatuksesta ja palataan NORMAALIIN
Jotenkin tämä uusi sukupolvi saisi mahdollisuuden jatkaa omalla järjellään, siitä mihin nämä pöhelöt nykypäättäjät meitä ajavat kauhuagendoillaan ja ilman mitään järkeä , kuin kiimaiset kollit maaliskuussa! Ei meidän nuorisoa mikään vaivaa, ovat ihan kelpo kansalaisia. Jotenkin on vaan luotu keinotekoinen ahdistus/ pelko/ turvattomuus ja epäonnistumisen peikko ,johon oikeasti jotkut A studion länkyttäjät vielä lyövät löylyä " totuutena"!
Suomalaisia ovat myös kaikki tänne muuttaneet minkä tahansa kokoiset, väriset ,näköiset ihmiset jos ovat omaksuneet tai edes sietävät meidän omintakeisen tapamme elää SUOMESSA!
Eli se siitä rasismista!
T. Rane

QroquiusKad kirjoitti...

Tämä on sitä, mitä seuraa jatkossakin alati kiihtyvällä tahdilla siihen asti, että stalinistinen ongelmajäte siivotaan Lännen yliopistoista ongelmajätteiden sijoitukseen.
Sitä odotellessa ei kannata pidättää hengitystä eikä laittaa rahojaan likoon sen tapahtumisen puolesta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ranelle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Rane: Erittäin hyviä huomioita.

Qroquius Kad: Jep, sitä mätäpaisetta ei hevin puhkaista.

Kalle Pelttari kirjoitti...

Pauli Vahtera kirjoitti mm. "Tein laskelmaa 3 viikkoa 24/7, joten uudelleen en siihen lähde, jos en jostain saa palkkaa työstä." Voin lohdutta Paulia, että silloinen valtionvarainministeri Petteri Orpo lupasi teettää "oikeat" laskelmat, joten Paulin ei enää tarvitse vaivautua. Laskelmien teko on nyt sitten kestänyt 6-7 vuotta, mutta toivottavasti ne ovat sitten ajan tasalla kun valmistuvat. Joo, jotkut naispuoliset suvakit aikoinaan kehuvat myös melkein samoin sanoin kuin Hiilamo, että maahantulijat/tunkeutujat tuovat Suomeen sellaista jännää etnistä värinää. Huomattu on. Vihreiden puheenjohtajan Sofia Virran mukaan Suomi pystyy ottamaan vastaan KAIKKI tänne tulijat riippumatta siitä onko kysymyksessä työperäinen, turvapaikkahakija jne. Voi kuinka pienellä järjellä jne..

Rere kirjoitti...

1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa olisi Kataisen työryhmän mukaan tarvittu jo vuoteen 2020 mennessä pelkästään korvaamaan väestön ikääntymisestä johtuvan työvoiman vähenemisen.

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001571298.html

Että sellaiseen tulokseen tuli maan parhaista asiantuntijoista koottu työryhmä. Vai ovatkohan nämä asiantuntijat "asiantuntijoita" ?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kalle Pelttarille ja Rerelle & kiitos kommenteistanne.

Kalle: Ei taida kannattaa pidättää hengitystä niitä laskelmia odottaessa. Muistaakseni muuten Astrid Thors sanoi jo 2000-luvun alkupuolella että ei sitä pysty laskemaan.

Rere: Termi ”asiantuntija” on kyllä kokenut totaalisen inflaation.

-TR- kirjoitti...

Ei kai sentään kukaan usko että jos syntyvyys lähtisi nousuun niin vihertuholaiset lopettaisivat vaatimasta lisää maahanmuuttoa? Sitten heidän vaan pitäisi keksiä jokin muu syy miksi sitä maahanmuuttoa tarvitaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, TR. Olet täysin oikeassa.