torstai 2. toukokuuta 2024

TÄYSIN VÄÄRÄ TERMI

Tulipa vaan mieleeni. Liittyen tähän tuontitavaran sadistiseen ja jatkuvasti lisääntyvään rikollisuuteen. Ja siihen liittyen väärään termistöön. Johon varsinkin valtamedia on mieltynyt. Tiedämme toki termit ”yksittäistapaus” ja ”nuoriso-ongelma”. Onpa puhuttu myös ”sosioekonomisesti haastavista alueista”. Joilla termeillä pyritään kiertämään varsinaista asiaa. Yksi uusista harhaanjohtavista termeistä on tämä ”roadman-kulttuuri”.

Mikä helvatun roadman?

Itse termistä tulee mieleen lähinnä amerikkalainen rekkakuski. Mutta nämä ”roadmanit” eivät ole amerikkalaisia eivätkä rekkakuskeja. Ne ovat kehitysmaalaisia islamilaisia sadistisia rikollisia. Eli kannattaisi käyttää niistä paljon sopivampaa termiä.

Eli sadistinen islamilainen paskasakki.

Mitään muutahan ne eivät ole. Mutta täällä Suomessakaan ei rumaa sanaa saisi sanoa niin kuin se on. Ja varsinkin valtamedia käyttää mielellään noita lieventäviä ilmaisuja koska se ei kerta kaikkiaan voi tunnustaa että niiden Suomeen päästäminen on ollut yksi maamme historian suurimpia, ellei suurin virhe. Josta valtamedia on hyvin suurella osalla vastuussa.

Ei siis mitään roadmaneja vaan sadistinen islamilainen paskasakki.

Ongelmaan voidaan todella puuttua vasta sitten, kun siitä puhutaan sen oikeilla nimillä.

32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä. On varottava, ettei totuus luiskahda esiin edes vahingossa. Itse saan hepulikohtauksen kun kuulen vihervasemmiston rakastaman ja joka käänteessä toistaman “kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevat” - sanarakennelman, seuraavana tulee “ihmisoikeudet” ja “oikeusvaltio” ja nämä harvemmin koskevat suomalaisia.

Mutta hei! Englannin terveydenhuollossa otetaan käyttöön biologinen sukupuoli ja tämä on IL:n mukaan historiallista! Näin se kehitys kehittyy. Kehitysmaatkin ovat nykyään ”kehittyviä maita”. ”Kestävä kehitys” se vasta hienoa onkin, vaikka kaatopaikat pullistelevat muutaman vuoden ikäistä tavaraa.

Rouva Ano

AT kirjoitti...

Toisaalta "highwayman" tarkoittaa maantierosvoa, ja tältä kannalta "roadman" voi hyvinkin olla katurosvo.
Ja joku voisi tehdä tästä viittauksen erään historiallisen arabialaisen karavaanireittirosvon elämäntavan jäljittelyyn.

Bogreol kirjoitti...

Mikäli media puhuisi maahanmuuttajien rikollisuudesta täsmällisin termein, kertoisi kantaväestöön kohdistuneiden raiskausten ja ryöstöjen lukumäärän, niin jokunen utopia-unelmiin harhautunut voisi herätä ja kääntyä kansallismieliseksi, ja sitähän media ei halua, se mieluummin kirjoittaa väkivaltaa tuovasta "äärioikeistosta" ts. niistä tavallisista maltillisista kansalaisista, jotka ovat saaneet tarpeekseen massamaahanmuutosta. Medialle islam on maltillista, radikaalia on vain terrorismi, eikä sitäkään kun se kohdistuu juutalaisiin. Maltillista islamia ei kuitenkaan ole olemassa, totalitaristinen ideologia pyrkii säännöillään vaikuttamaan koko yhteiskuntaan, hunnuttaa naisensa, rajaa reviirinsä, vapaaehtoisuus on sitovissa kulttuureissa pelkkää valhetta. Muslimit harhauttavat länsimaalaisia myös käyttämillään sanoilla kuten rauha ja armo, jotka eivät sisällöltään ole samoja kuin kristinuskossa, rauha muslimeille tulee vasta kun maailma on väkivalloin alistettu islamille ja Allah on armollinen omilleen, eikä Allah ole sama kuin kristittyjen Jumala. Islamofobia on keksitty termi, millä yritetään torjua ja kieltää islam-kritiikki. Yritetäänhän laittomistakin puhua paperittomina. Vihervasemmistolainen propaganda on täynnä asioita kaunistelevia termejä, joilla institutionalisoidaan uusmarxilainen identiteettipolitiikka.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, AT:lle ja Bogreolille & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Siinäpä muutama suvaitsevaiston käyttämä ällötermi.

AT: Kiertoilmauksiahan riittää.

Bogreol: Erittäin hyviä huomioita.

Anonyymi kirjoitti...

Jep. Kaikista naurettavimpia ovat nämä " nuoriso joukko " , " turkulainen mies " tai vaikkapa " suomalainen " mies. Ja totta. Ne eivät ole tänne tulleet muuta kuin perseilemään, raiskaamaan sekö ottamaan rahat. Ja kyllä. Paskasakkia.

QroquiusKad kirjoitti...

Jos asioista puhutaan niiden oikeilla termeillä ja ennen kaikea merkityksillä, silloin on lopetettava tuhotyön tekijöiden valkopesu antamalla niille synninpäästö tyhmyyteen vedoten:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Bona_fide

Nuo eivät ole typeryksiä, jotka haluaisivat tehdä hyvää mutta tyhmyyttään ja typeryyttään epäonnistuvat siinä tehden virheitä hyvässä uskossa vilpittömin mielin.

Nuo eivät todellakaan tee virheitä bona fide.
Ne ovat kulttuurimarxilaisia tuhotyön tekijöitä, joiden tavoite on Lännen tuhoaminen ja sen väline on tuoda Länteen valtavia määriä nuoria afro-, arabi- ja afganistimiehiä ryöstämään, raiskaamaan, tuhoamaan ja terrorisoimaan, että lopulta kaikki eurooppalainen on rauniota jolle voidaan rakentaa ihana Onnela.

Sen Onnelan rakentaminen kuuluu näiden kulttuurimarxistirikollisvihollisten mielissä joillekin muille.
Itse ne vain tuhoavat ja hävittävät välinenään paskanvärinen kädellispopulaatio.

Ellei tätä asiaa voida jostain syystä myöntää, ei asialle voida tehdä mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Vornanen ollut ISn ykkösaihe ainakin viikon ajan. Niinkuin ei muita ongelmia maassa olisikaan. Samalla intensiteetillä kun uutisoitaisiin matuongelmasta ja vieläpä oikealla tavalla, niin olisi eri tahti äänestyskopissakin.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Qroquius Kadille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Ano: Siinä lisää vastenmielisiä termejä.

Qroquius Kad: Muuten joo, mutta eiväthän ne islamilaiset kulttuurimarxilaisia ole. Eivät ne pyri kommunismiin vaan kalifaattiin joka on lännelle tietysti yhtä tuhoisaa.

Tapsa vaan: Täysin totta.

Anonyymi kirjoitti...

No onhan se myönnetty. 20 % puhuu/kirjoittaa järkeä. Mutta onhan vaikeata taistella vastaan esim vmp. Mikään ei ole muuttunut. Kun vaimoni raiskattiin tyrmäystippojen seurauksena 2009, mikään ei ole muuttunut. Tuomiot ovat edelleen naurettavia/niitä ei edes tule. Koska suojaväri. Suoraan sanoen.

Heikki kirjoitti...

KATUROSVO on erittäin hyvä ! Ihan nerokas. Ennen oli maantie- ja merirosvoja.

Anonyymi kirjoitti...

Muistatte varmaan Konginkankaan turman, missä kuoli 23 nuorta. Silloin lässytettiin, että nyt tulee muutos ja korjataan kyseinen vaarallinen tie. No mitä tapahtui? Ei yhtään mitään. Uhrit tappelevat tänäkin päivänä korvauksista . Tämä siis vertauksena.

Anonyymi kirjoitti...

Sen sijaan isis muslimi terroristi saa korvauksia tuosta noin vaan satoja tuhansia euroja. Saatikka, että oikeus viranomaiset käy jossain prkl:n Afrikassa tutkimassa jonkun neekerin edesottamuksia, mikä sitten loppujen lopuksi tuomitaan syyttömäksi. Lasku miljoonia. Stna että vituttaa taas. Mikä hltin muslimi/neekeri hyysäys yhteiskunta suomesta on tullut? Ja velaksi. Ottaa niin taas kupoliin, että pakko ottaa paukku.

Tapio Suhonen kirjoitti...

Sosiaaliturvapaikanhakija, kultamuna, kulttuurin rikastaja (jotka luovat vaurautta ja hyvinvointia), helsinkiläismies...etc.
Ja lisäksi: Suomi kuuluu kaikille, onhan meillä varaa etc.

Hilma kirjoitti...

>Liittyen tähän tuontitavaran sadistiseen ja jatkuvasti lisääntyvään rikollisuuteen. Ja siihen liittyen väärään termistöön. Johon varsinkin valtamedia on mieltynyt.

Ykästä voisi sanoa ihan samaa. Kovasti koetat maalata ongelman olevan jossain uskonnollisessa
ideologiassa kun pilveä polttelevat ja räppiä kuuntelevat idiootit rötöstelevät. Milloin
alat puhua rodusta?

Anonyymi kirjoitti...

Samaa voisi sanoa itse Ykästä. Kovasti koetat maalata ongelman olevan jossain
uskonnollis-ideologisella spektrillä rodun sijaan. Yksikään pilveä poltteleva
ja räppiä kuunteleva savunahka ei rötöstele uskontonsa vuoksi.

Joppos123 kirjoitti...

Vornasesta kuoriutui uusi turtapää. Ihan sama mitä se selittelee mutta kyllähän se ääliö on ja antaa vihervasemmistolle ihan turhaan aihetta piipittää.
Kun jätkä on niinqu poliisi ja kuljeskelee vonkaamassa myöhäisteinejä ase taskussa niin pitää olla päässä vikaa.
Kun jää kännipäissään painissa toiseksi niin aletaan lesoilemaan aseen kanssa. Aika säälittävää, oikeasti.
Eihän toiminnassa ole mitään puolusteltavaa.
Ei virkamies voi noin vaan käyttäytyä.
Liekkö Vornaselle tullut jokin vauhtisokeus kun pääsi "isolle kirkolle".

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Heikille, Ano2:lle, Tapio Suhoselle, Ano3:lle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne. Ano3 näköjään kuvitteli että minä yritän jotenkin valkopestä noita somali-arabi-afgaaniroistoja. Mutta islamilaisia nekin ovat yhtä kaikki. Ja joo, Vornanen tyri asiansa pahemman kerran.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Huomasitteko että media ei kovinkaan kummasti uutisoinut asejuttua jolla nyt oikeasti on suurempi merkitys aserikollisuuden suhteen kuin tällä Vornasen nallipistoolilla asfalttiin ampumisella? joku, jota ei sen paremmin kuvattu, saatu kuitenkin kiinni, ampui ensin asuinalueen talojen seiniin viereiseltä mäeltä monia laukauksia, ei kerrottu montako, mutta sanamuodoista päätelleen todella monta, ja meni sitten ja ampui tuttunsa. Se mikä teki asiasta vieläkin enemmän mielenkiintoisen että taitaa olla ensimmäinen ammuskelu täällä ruotsin matu tyyliin. Aseena oli nimittäin "sotilaskivääri" ja "erittäin vaarallinen ase". Eli kyse ei ollut mistään pystykorvasta, ne eivät ole ERVA-aseita. Ja lisäksi kyseessä oli luvaton ase, eikä poliisi tiedä mistä ja miten hemmo oli sen hankkinut. Eli kun tuon ynnää yhteen,kaveri tulitti taloja joissa ihmisiä, lapsia sun muita, tappoi sitten tuttunsa, ja aseena näyttää olleen rynnäkkökivääri, ilmeisesti AK. Hankittu ties mistä. Että silleen meillä tämä media painottaa asioita.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Terhomatti täällä.
Ehdotuksiani käytettäviksi paskaläjistä: Puskaneekeri, puskanekru, katunekru, paskahuuli, migrimatu, migrikirurgi, katumatu, katumamu, jne onhan näitä paskalla nimiä, kuten on värejäkin kuran mukaan.

Itse käytän vanhaa osuvaa nimitystä MURJAANI !

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelen kuka helvetti noita on maahan päästänyt. Pitäisi saada vastuuseen rikoksista niin kuin nämäkin roadmänit. Politiikasta puheenollen

Vastasin pirruuttani muutamaan vaalikoneeseen. Ja niin päin helvettiä kuin osasin, vastoin omaa kantaani. Arvatkaas kuka oli ehdokkaani. Rosa Meriläinen, keskimäärin 90 % samaa mieltä. Ei ihme että roadmänejä pukkaa jos tällaisia poliitikkoja on päättämässä.

En äänestä eu-vaaleissa. Se parlamentti on vihonviimeinen hillotolppa ylijäämäpoliitikoille eikä sillä ole mitään virkaa. Ja helvetin kallis turhake meille maksajille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Thorvald Eskilinpojalle, Terho Hämeenkorvelle ja Anolle & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistänne. Thorvaldin asekysymys oli erittäin osuva.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs muuta sinne? Montako kokku viivaa on vedetty?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Et sitten yhtään parempaa kuittia keksinyt?

Anonyymi kirjoitti...

Tuontirikolliset, tänne tuotetut, ei yksikään afrikkalainen, irakilainen, ym. olisi keksinyt jotain kalsean kylmää ja pimeää tuntematonta Suomea ilman järjestelmää, jonka perimmäistä tarkoitusta en vieläkään tajua, rahan uusjako? Vois vapaan liikkumisen eu:n sisälläkin lopettaa, koska miljoonia laittomia siirtolaisia saa nyt kulkea miten lystää. Rikolliset tykkää. Läpivalaisuun kaikki rajalla ja jos paperit ei ole kunnossa, potku perseelle ja heippa, painu kotiis.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Kannatan. Ja kyllä, ilman länsimaisia idiootteja tätä ei olisi koskaan tapahtunut.

Anonyymi kirjoitti...

Vai että roadmän. Kuka keksi? Ennenvanhaan oli vain savolaisten sankari vituiksmän. Harmia tuli niistäkin.

Änymuumi 007 kirjoitti...

Roadman:
Luulenpa että joku on käynyt Lontoossa ja oppinut siellä “lontoota”. Roadman siellä on alaluokan nuorukainen jolla on kalliit tennistossut. Saattaa olla poliisin tuttuja.

Anonyymi kirjoitti...

Yrjö vastasi Qroquius Kadille:
"...eiväthän ne islamilaiset kulttuurimarxilaisia ole. Eivät ne pyri kommunismiin vaan kalifaattiin joka on lännelle tietysti yhtä tuhoisaa."
Niin, mutta Qroquius Kad viittasikin länsimaisiin kulttuurimarxilaisiin, jotka ainakin yrittävät käyttää muslimisiirtolaisia hyväkseen ja sen vuoksi, eivät ainoastaan poista heiltä maahantulon esteitä vaan vielä sen lisäksi määrätietoisesti houkuttelevat heitä tulemaan tänne suurin joukoin.
Kulttuurimarxilaisilla ja kiihkomuslimeilla on tosin yhteinen vihollinen, jonka molemmat haluaisivat tuhota. Ja sen vuoksi edelliset vielä toistaiseksi kelpuuttavat jälkimmäiset liittolaisikseen.
Mutta kuinka kauan?
Mitä enemmän viimeksimainittuja tänne tulee, sitä suurempi on riski, että lopputuloksena on aivan jotakin muuta kuin mihin edelliset pyrkivät.

QroquiusKad kirjoitti...

Katsotaanpa mitä sanakirja sanoo sanan "roadman" kohdalla:

https://fi.wiktionary.org/wiki/roadman

Kaksi merkitystä:
tietyöntekijä ja katurikollisjengiläinen.

Niinpä siis jälkimmäinen uusmerkitys lienee jonkinlaista ironiaa:
sekä pikimies että katujengiläinen viettävät paljon aikaa tien päällä, mutta siinä missä pikimies tekee hyödyllistä ja välttämätöntä työtä on jengiläinen hänen täydellinen vastakohtansa, pelkästään vahingollinen ja kaaoksen käyteaine.

Joppos123 kirjoitti...

TE otti esiin mielenkiintoisen seikan siitä mistä ko rikoksen ERVA luokiteltu ase on peräisin.
Aikoinaan KRP:n rikosmuseosta löytyi mallikappale rynkystä mikä oli tuotettu ihan laillisessa tehtaassa mutta ko aseessa ei ollut mitään tunnisteita.
Osa tehtaan porukasta oli tuottanut aseita ohi kirjanpidon.
Nyt käytössä ollut todnäk rynkky on tullut svedustaniasta. Siellä niitä piisaa ja sellaisen saa aika helposti muilutettua pohjoisten rajapaikkojen kautta.
Ruotsiin ne ovat virranneet balkanilta.

Joppos123 kirjoitti...

Vasemmisto kuvittelee edelleen, että kun islamin peto päästetään irti niin he voisivat kiukua kukkona tunkiolla ja kahlita islamin.
Ei tule onnistumaan. Kivoista peli-ja kokkaushetkistä tulee päänkatkomisjuhlia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Änymuumi 007:lle, Ano2:lle, Qroquius Kadille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Vituiksmän elää ja voi hyvin maassamme.

Änymuumi 007: Ja tuo termihän tekee sen jotenkin vähemmän pahaksi.

Ano2: Lopputulos on todellakin aivan jotakin muuta.

Qroquius Kad: Osuva kuitti.

Joppos123: Hyviä huomioita.