perjantai 29. maaliskuuta 2019

PEILIKUVAN PALVOJA


Lukija tietää oikein hyvin että olen pyrkinyt useissa ymmärrysharjoituksissani hahmottamaan miksi suvaitsevais-tiedostavat yksilöt toimivat toistuvasti vastoin tervettä järkeä. Täyttä selvyyttä tulen tuskin koskaan saamaan. Tähän nimenomaiseen ymmärrysharjoitukseen liittyen lukija tietää myös sen, että pitkän linjan rock-veteraani Kari Peitsamo on hiljattain lausunut ihan järkeviä ajatuksia haittamaahanmuuton vaarallisuudesta. Minkä seurauksena sitten hysteeriset joukkorääkyjät ovat pyrkineet muuttamaan hänet musiikilliseksi epähenkilöksi – Mamban Tero Vaaran tavoin – ja osittain onnistuneetkin sillä Peitsamon esiintyminen ensi kesän Ämyrockissa sitten kiellettiin juuri tuohon joukkorääkymiseen vedoten. Siitä huolimatta että heppu on esiintynyt kyseisillä festareilla jo nelisenkymmentä vuotta. Epäilemättä muitakin banaaneja on odotettavissa.

Tässähän on kyse siitä että ihmiseltä, joka on eri mieltä kuin joku toinen estetään oman elinkeinonsa harjoittaminen mielipiteensä vuoksi. Muusikolle asialla on korostunut merkitys sillä muusikko tienaa leipänsä lähinnä keikkailulla. Levymyynnillä sitä tekee varsin harva. Mikä sitten saa ihmisen noin rankkoihin tekoihin joilla pyritään vahingoittamaan toista ihmistä? Mistä pohjautuu se kuuluisa viha, joka on lähinnä tiedostavaiston ominaisuus vaikka se väittää tilanteen olevan päinvastoin? Kuinka Kari onnistuikaan loukkaamaan heitä niin ankarasti?

Itse ajattelen että tällaiset ihmiset ovat mielikuvansa vankeja. He ovat rakentaneet tietyn mielikuvan ihmisistä sekä maailmasta ja valaneet sen päälle betonia jolloin se on muuttunut uskonnolliseksi dogmiksi. Dogmiksi jolle faktat ovat lähinnä antikristuksen tosiuskovalle esittämää kiusausta jolla koetellaan uskon voimaa.

Heillä on mielikuva että Suomeen saapuneet elintasosiirtolaiset ovat ihan oikeasti olleet välittömässä kuolemanvaarassa ja kuolisivat heti jos heidät karkoitettaisiin Suomesta. Siitä huolimatta vaikka arabi-invaasio tuli nimenomaan Suomeen seitsemän sotaa käymättömän eurooppalaisen maan läpi. Ja siitä huolimatta että somalit käyvät lomailemassa maassa jossa heidän väitetään olevan kuolemanvaarassa.

Heillä on mielikuva siitä, että nämä kieli- ja ammattitaidottomat elintasosiirtolaiset olisivat heti valmiita ammattilaisia suomalaiseen työelämään mutta suomalainen avoin-, piilo- ja rakenteellinen rasismi estää heitä antamasta elintärkeää panostaan Suomelle. Siitä huolimatta että osa näistä elintasosiirtolaisista on ollut Suomessa jo liki kolmekymmentä vuotta ja heillä on edelleenkin takanaan se kuuluisa loistava tulevaisuus suomalaisessa työelämässä ja he elävät edelleenkin suomalaisten elättämänä.

Koska – edelleenkin – heillä on mielikuva elintasosiirtolaisten suuresta hädänalaisuudesta ja kuolemanvaarasta he yksinkertaisesti ignoroivat mielestään näitten tekemät väkivalta- ja seksuaalirikokset ja keskittyvät ajattelemaan sitä suloista suklaasilmää jolle he syöttivät kakkua lusikalla suoraan suuhun jossain stopjotakin-mielenilmauksessa.

Mielikuvaansa palvoessa tällainen ihminen muodostaa tietysti mielikuvan itsestäänkin. Hän on Hyvä Ihminen. Hän on Edistyksellinen Ihminen. Kun hän katsoo ihaillen itseään peilistä niin sieltä katsoo vastaan ihmisoikeustaistelija joka toimii vaarassa olevien ihmisten puolesta, sortavaa yhteiskuntaa vastaan ja sitä rohkeasti uhmaten. Sekoitus Martin Luther Kingiä, Mahatma Gandhia ja Nelson Mandelaa. Tietysti sellaisena suomalaisena kevytversiona sillä niin hän itse kuin hänen suojattinsakaan eivät ole minkäänlaisessa vaarassa eikä yhteiskuntakaan sorra vaan pitää heitä lemmikkeinään.

Mutta mielikuva on tärkein ja sen myötä peilikuva on niin kovin kaunis.

Ja sitten tulevat Pahat Ihmiset. Tällä kertaa Peitsamon Kari. He tulevat ja särkevät peilin. Samalla he heittävät ilmaan perustellun epäilyn siitä että oliko rohkea ihmisoikeustaistelija sittenkin vain elämysmatkaileva leikkipartisaani? Hyväuskoinen hölmö ja sinisilmäinen idiootti joka ruokki vain omaa egoaan?

Onhan selvää että peilikuvan palvojalla ei ole siinä vaiheessa enää muuta mahdollisuutta kuin alkaa joukkorääkyminen ja vaatia että Paha Ihminen on vaiennettava. Koska hän on loukannut rääkyjän egoa.

Tämä lienee selvää yksinkertaisemmallekin. Niin kuin esmes minulle. Mutta silläkään ei oikeastaan ole merkitystä. Merkitystä on sillä kysymyksellä että kuinka suurta se joukkorääkyminen oikein olikaan?

Vaativatko edistyksellisen kansan laajat ja syvät rivit että Peitsamo on banaanoitava Ämyrockista?

Aivan samoin voi kysyä että vaativatko laajat ihmismassat että Kiuas-kustannus on suljettava Helsingin kirjamessuilta aivan niin kuin viime vuonna tapahtui?

Vai oliko kyseessä sittenkin vain muutama vihervasemmistolainen egoaan ruokkiva wannabe-joku?

Veikkaanpa jälkimmäistä vaihtoehtoa.

Ja silloin voidaan todeta että olemme sekä vaarallisessa että vastenmielisessä tilanteessa. Tilanteessa jossa muutama – jopa yksi – tiedostava egonsaruokkija voi tapaus kerrallaan määritellä mikä on hyväksyttyä ja mikä ei. Koska sille egonsaruokkijalle ei uskalleta sanoa vastaan. Ja egonsaruokkijat alkavat hoksata tämän. Siksi he tulevat kerta kerralta röyhkeämmäksi.

Tilannetta voisi verrata ihmisruumiseen jonka hallitseva elin on persereikä. Kun se murjottaa ja laittaa itsensä kiusallaan umpeen niin koko ruumis voi huonosti ja alkaa ennen pitkään tukehtua paskaan.

Hotellin respasta toivotetaan Ämyrockille yleisökatoa ja pankrottia. Voitte sitten keskenänne miettiä että kannattiko ryömiä elämysmatkailevien leikkipartisaanien edessä.



26 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Skootterista loppui bensa matkalla Hämeeseen ja niin tapahtui Pyhä Irtikytkentä. Pyhä Unblugged perui myös esiintymisen samoista syistä?
Ei sillä että olisin Peitsamon suuri fani, mutta joitakin hänen biisejään kyllä kuuntelen, ja tietysti hänen ajatuksensa, että Halla-aho ja Trump ovat miehiä miesten paikalla.
Huru-ukko

Jaska Brown kirjoitti...

Ei Kari Peitsamoa potkittu pihalle mielipiteidensä takia. Hänet potkittiin pihalle epämiellyttävien faktojen esittämisen takia.

Suomessa on täydellinen mielipiteenvapaus. Faktavapaus on rajoitettu.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Ainakaan koulutuksen puutteesta ei joiltain matkailu 'kuolemanvaarallisille alueille' esty.

Poliisikoulun rehtori Kimmo "Himmeä" Himberg:
"Että suomalainen poliisi vastaisi myös taustaltaan Suomen kansaa"

https://yle.fi/uutiset/3-10709618

Mahtaako testejä olla kevennetty?
"Tiukan suomen kielen testin arvellaan karsivan hakijoita, "

https://yle.fi/uutiset/3-7632844

Onneksi kohta on vaalit ja saa äänestää oikein. :D

Vasarahammer kirjoitti...

https://twitter.com/Vasarahammer/status/1111530090112995329

Lemminkäinen kirjoitti...

Pedofiili > ahne > typerys = Hyvä Ihminen. Pedofiilit (pedofiilihintit) ovat olleet kuoropoikien kauhu läpi kirkon historian. "Oikealla" arvopohjalla tienaa mukavasti kun saa jatkaa ministerinä. Jonkinlaisen ideologian kyllästämä typerys ymmärtää olevan vain oman ideologiansa kautta ja tällaiset fanaatikot ja egonsa ruokkijat (Ykää lainaten) ovat erittäin vaarallisia yhteiskunnan kehityksen kannalta nähtynä.

Juha Kivela kirjoitti...

Ajankohtainen blogi-kirjoitus, jossa mieleeni tuli useita tarttumapintoja, joista pieni raapaisu tässä...

Kouvolassa sattui taannoin paikallinen kokoomuslainen poliitikko, joka on muuten ammatiltaan lääkärismies ja jo jonkin verran elämää ja maailmaakin nähnyt ihminen puhumaan faktaa, joka ei lainkaan miellyttänyt Hyviä Ihmisiä ja itseään Edistyksellisinä Ihmisinä pitäviä, joiden tulisi saada hallita puheavaruutta ja -ilmatilaa suvereenisti omilla harhaisilla mielipiteillään...

https://yle.fi/uutiset/3-10707791

https://yle.fi/uutiset/3-10705086

Artikkeleissa on mainittu ihmisiä, jotka tunnen henkilökohtaisesti ja lukijalle on erikseen minun henkilökohtaisena mielipiteenä ilmoitettava, että varsinkin Kuusankosken seurakunnan kirkkoherra Kimmo Yli-Kangas on täysin tolkun ihminen, joka otti tuossa hankalassa tilanteessa asiallisesti kantaa tilanteeseen, varsinkin kun ottaa huomioon hänen sanomisensa Jouko Leppäsestä... lukija tehköön tulkintansa. Suomen evankelis-kristillinen kirkko on nyt tienhaarassa, jossa sen on arkkipiispansa Tapio Luoman johdolla tehtävä ratkaiseva valinta...

Ihmettelen suuresti, että kuinka joku voi kieltää todellisuuden niin täydellisesti, että menee tämän jälkeen vielä äänestämään kansallista kokoomusta (todellisemmin ylikansallista sekoomusta)...

https://yle.fi/uutiset/3-10711613

Tiedän, että kokoomuksessakin on kyllä edelleen tolkun ihmisiä, jotka ovat puolueensa vankeja, sillä ääni ehdokkaille, kuten Wille Rydman ja Atte Kaleva EIVÄT mene Suomen puolustamiseen ja kansallisen päätösvallan edistämiseen, vaan kokoomuksen puheenjohtajalle Petteri Orpolle, eduskunnan puhemies Paula Risikolle ja GCM-Kai Mykkäselle, jotka tukevat Alexander Stubbin ja Jyrki Kataisen tavoin ja kautta Suomen Valtion ja Suomen Kansan tuhoa!

Paljon jää vielä sanomatta ja kirjoittamatta tässä aikarajoitusten johdosta...

Kaikille voimia eloon ja aurinkoista alkavaa viikonloppua!

Toivoo, Juha.

Juha Kivela kirjoitti...

VNV:n kommenttiin liittyen on vielä raapaistava tulitikkuaskin kylkeä...

Onko tämä jätetty Sisäministeriölle milloin? Toimitusministeriöhän EI saa ryhtyä kauaskantoisiin hankkeisiin... toki ministeriöille virkamiehet voivat aina esittää omia harhaisia mielipiteitään, se on varmaankin hyväksyttyä ja sallittua mielipuolisessa Suomessa, jossa kuvitteellinen "maalittaminen" ja "vihapuhe" meinaavat nyt toden teolla "keikuttaa venettä", joten sellainen toiminta on vaikka lainsäädännöllisesti estettävä, joten Poliisihallitusta edustava poliisiylijohtelija Seppo Kolehmainen meni sylttytehtaalle uskollisena tekemään aloitteen...

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006051045.html

Samaan luokkaanhan Hyvien Ihmisten ja Edistyksellisten Ihmisten tosiuskovaisessa epistolassa kuuluvat Suomen Poliisin muokkaaminen feministiseen vihervasemmistolaisuuteen taipuvaiseksi lbgtqtiityy-viranomaiseksi, kuten...

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006051045.html

Sekä tietenkin uussuomalaisille tilaa tehden, jotta islaminuskoa ja muslimeita edustaville saadaan oikeaoppinen sharia-lakia noudattava ja Suomessa toteuttava eliitille uskollinen poliittisen poliisin käsikassara Suomen kansallismielisiä ja kantasuomalaisia harventamaan...

https://yle.fi/uutiset/3-10709618

Joista toki tämä viimeinen olikin toistoa VNV:n jo linkittämään uutiseen.

Kaikkea se teettää, jotta Suomesta saadaan oikeaoppinen dynastia...

Juha Kivela kirjoitti...

Tässä uutisessa oli muuten mielenkiintoinen kuva...

https://yle.fi/uutiset/3-10713037

Siinä Järjestelmäpuolueita edustava ja äänestävä katsoo kohtalokkaasti itse itselleen aiheuttamaa riskiä... ;)

Suomea Valtiona ja Kansana tulee varjella ja suojella, ei aiheuttaa ongelmia...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Jaska Brownille, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Vasarahammerille, Lemminkäiselle ja Juha Kivelälle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: En minäkään Peitsamon tuotannosta erityisemmin välitä mutta hänellä on kaikki oikeus esittää sitä. Niin kuin jopa Palefacella jota pidän naurettavana pellenä. Mutta jos joku hänen tuotannostaan haluaa maksaa niin mitäpä se mulle kuuluu.

Jaska: Kyllä. Valhe on totuus. Totuus on rikos.

VNV: Tuotahan poliisi on jo pitkään ajanut kuin käärmettä pyssyyn. Mitähän mieltä muuten tavallinen kenttäkonstu mahtaa asiasta olla? Näinköhän hän kaipaa Abdullahia vierelleen?

Vasara: Osui kohdalleen.

Lemminkäinen: Pedofiilien määrästä en osaa sanoa mutta fanaatikot ja egonsa ruokkijat ovat kyllä vaarallisia.

Juha: Kiitos hyvistä huomioista.

Viesti1: Tuosta Kouvola-episodista voi todeta että järkyttymisen kynnys se nykyisessä Suomessa menee aina vaan alemmaksi. Kermaperseisyys leviää. Kokoomuksesta voi todeta että ääni Rydmanille on ääni kokoomuspuolueelle ts. ääni nykymenon jatkamiselle.

Viesti2: Tuo poliisin maalittamisjuttu alkaa olla jo Itä-Saksaa puhtaimmillaan. Arvostelun kieltäminen on askel mielivaltaan ja sen jälkeen seuraa hirmuvalta.

Viesti3: Vertauskuvallinen kuva joo. Tosin asehan oli tuossa sentään purettu.

Anonyymi kirjoitti...

Jummalaare!

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Valtapuolueet ja -media sekoilee urakalla, JHa dominoi vaalitenttejä, voiman Pimeän Puolen internetsit riepottaa kanallisen sekoomuksen & solisalimokuraatisen viherparemmiston tolloja kuin mätää kukkoa.

Poppareita ja pihinäporetta kuluu tätä seuratessa.

Koskahan nutturapojujen ämyröintiin kyllästyy joku rokkari/ohjelmatoimisto oikeasti, ja vie raastupaan syrjijät. Tai vaatii palkkion etukäteen, boikotoi joukolla bannaajia. Tai keksii jotain muuta mukavaa.

Saattaa alkaa kohtsiltään tavallinenkin sukankuluttaja miettiä, että ei keisarilla taida ollakaan päheitä kledjuja.

Ylellä muuten olisi fiksua varautua YT-neuvotteluihin.

Ykälle ja muille tolkun aktivisteille voimia ja:

Nyt kannattaa olla varovainen, uhattu narsisti voi olla vaarallinen. Kuitenkin edelleen hyökkäys on paras puolustus.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Ei näillä yksittäisillä rääkyvillä egonsaruokkijoilla olisi mitään merkitystä, mikäli media ei soisi heille niin anteliaasti huomiotaan. Tähän medialla on tietenkin omat syynsä - kas kun nykytoimittajatkin ovat oman egonsa lumoissa olevia Hyviä Ihmisiä. Kun hesari julkaisee näitä maahanmuuttajia hymisteleviä juttujaan (hum.maahanmuuttajathan ovat poikkeuksetta myös Hyviä Ihmisiä), hämmästyttävää kylläkin kommentoijat ovat n. 90-prosenttisesti ihan eri mieltä. Sama koskee ylen juttuja.

Peitsamon tienesteille kävi nyt köpelösti, hän ei ilmeisesti ole tajunnut miten nopeasti Suomi on muuttunut. (Jaska Brownin faktavapaus-kommentti oli muuten hieno oivallus.) Mutta eräät muut ovat: Arman Alizad latasi aikoinaan reippaan maahanmuuttovastaisia lausuntojaan kunnes koki valaistumisen ja vaatturin takki kääntyi ennen kuin ehdit saumaa sanoa. Hei, mähän voinkin tienata ja rutkasti ilman mitään media-alan koulutusta kunhan omaksun lauman aatteet. Ja hei, mähän olen etninen, se jos mikä on tuolla alalla plussaa, olen oikea kokemusasiantuntija. Epäetnisyydestään huolimatta Rikulla ja Tunnallakin menee mukavasti: valtion (STEA) avustuksia lievästi sanoen epämääräisiin ja tuottamattomiin mamuhankkeisiin ropisee - alkuunsa vain kaarnalaivarahaa 150.000, viime vuonna 180.000 ja tälle vuodelle peräti 297.706 euroa. Oikeamielisiä löytyy myös eräistä stand-uppareista jotka ovat haistaneet ajan merkit. Ei sitä kuulkaas Ahmedin touhuja paheksumalla telkkariin kolme kertaa viikossa pääse. Tuli nyt esim. Iikka Kivi ja Niko Kivelä mieleen.

Pari muuta höllästi aiheeseen liittyvää. Kun kirjoittaja aloittaa "istuin Pariisin lentokentällä ja itkin kahvikuppiini" voisi kuvitella että tässä on chick lit-romaanin alku. Vaan ei, tämä oli meppi Petri Sarvamaan (kok) reaktio kun hän luki suomalaisten raiskausringistä. En tiedä missä hän oli itkemässä kahvikuppiinsa Oulun raiskausringistä lukiessaan koska siitä hän ei kirjoittanut yhtään blogia. Poliitikot ovat tekopyhiä paskiaisia; noinkin karmeat asiat ovat heille vain vaalimateriaalia.

Muistanette ehkä tämän "olen syntynyt vähän Sallassa tai stadissa ja asun Lapissa tai stadissa ja ainoa syy muuttaa maalle on insesti ja se, ettei kukaan kuule kun hakattu vaimosi huutaa apua"-Fatim Diarran. Tänään osui silmääni hänen vaalimainoksensa teksti: Fatim Diarra - yhteiskunnallisen viestinnän asiantuntija. Jep.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Kiitos hyvistä huomioista. Persuilla on mennyt varsin lujasti viime aikoina mutta tulee muistaa että Järjestelmäpuolue ottaa näissäkin vaaleissa murskavoiton. Tuo rokkarin raastupaidea on muuten aika mielenkiintoinen. Eihän toisen elinkeinon harjoittamista saa estää varsinkin jos ei olla tehty mitään laitonta. Ja tuo lauseesi:

”uhattu narsisti voi olla vaarallinen”

pitää kyllä täysin paikkansa.

tira+: Erittäin hyviä huomioita sinullakin. Ja joo, tavallisen kansalaisen suurin vihollinen on valtamedia. Varsin ihmeellistä että se sallii vielä kommentoinnin jutuissaan. Tosin ei ne kommentit näytä linjaa muuttavan. Nuo esimerkkisi kertovat hyvin sen että huoraamista voi tehdä monella tavalla. Ja tuo Fatim Diarra on samanlainen pelle kuin Koko Hubara. Nollasubstanssi jonka nykyinen järjestelmämme nostaa jalustalle vain ja ainoastaan ihonvärinsä vuoksi.

Becker kirjoitti...

Jotenkin tässä alkaa haiskahtamaan pientä totaalitäärisen maan meininkiä. Viittaan aikaisempaan kommettiini Ruotsista. On se vaan kummaa että kaikki naapurivaltion järjettömyydet ilmestyvät ennemmin tai myöhemmin jossakin muodossa myös Suomeen. Tuo moraaliposeeraus eli "Gutmensch" ilmiö tuntuu jo tulevan vastaan päivittäin. Pienehköllä paikkakunnalla asumisessa on se etu että näitä poliittisesti korrekteja zombeja näkee harvemmin. Meilläkin on tässä naapuri jonka luona käytiin ensi alkuun kyläilemässä ja toistepäin, mutta nyt ovat suhteen viilenneet pelkälle tervehtimisen tasolle. Viime vaalien aikaan ukko näkyi lehdessä paikallsen sosdemin vaalivalvojaisissa ja epäilen että olen tuttuun tyyliini pienessä konjakissa sanonut jotain poikkevaa poliittisesta korrektiudesta. Noh, naapureita passaakin morjestella, eikä sen enmpää. Minulle se sopii oikein mainiosti. Syötiin muuten taas lihaa oikein kunnolla ilmastotuhon jouduttamiseksi ja sitten illemmalla saunotaan.
Tuli tuosta mieleen että pian ilmeisesti puunpolttokin kielletään, joten sähkösauna on tulevaisuuden kylpemismuoto. Säästetään n. 200 ihmishenkeä vuositasolla. Tosin ainakin samanverran tulee tekemään itsarit ihan vaan vitutuksen johdosta tässä maailman onnellisimmassa maassa.

Italiassa on sitten fiksuja poliitikkoja. Siellä on suurella äänten enmmistöllä mennyt läpi laki jonka mukaan murtovarkaan saa ampua sen enempää kyselemättä, eikä siitä joudu syytteeseen kuten eräissä hyvinvointivaltioissa. Tästä ei media ole paljoa uutisoinut ja syyhän tiedetään.
http://www.friatider.se/italien-g-r-det-lagligt-skjuta-inbrottstjuvar

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Eikä ihan pientä totalitaarisen maan meininkiä. Sitä kuvaa hyvin poliisihallituksemme masinoima tuore esitys lakimuutoksesta jonka mukaan viranomaisia ei saisi ”maalittaa” ts. viranomaisten toimia ei saisi arvostella. Minäkin asun hyvin pienellä paikkakunnalla ja onnekseni naapurit ovat täysin tervejärkisiä. Tuota Italian mallia en panisi minäkään pahakseni.

Anonyymi kirjoitti...

Yrjö, ottamatta kantaa näihin maahanmuuttojuttuihin, mutta ottaen kantaa Yleiseen Eu vastaisuuteesi, miten paljon Putinin trollitehtaat sponsoroivat sinua. Ymmärräthänhän, että kaikki EU vastaisuus sataa suoraan venäläisten laariin..

Ryssät voittivat jo jenkiibaalit, pitäisikö heidän mielestäsi voittaa EU-vaalit ja Suomen eduskutavaalit? Miten pitkälle olet valmis tukemaan äiti-venäjän laajentumista eurooppaan, sillä sitähän sinä teet?

Nimim. Oikeasti isänmaalinen

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Oikeasti isänmaalinen. Juu, minun tilillenihän ropisee ruplia jatkuvasti. Ja korjaile vähän tuota oikeinkirjoitustasi. Kun sinusta ei tiedä että oletko trolli vai tosissasi.

Anonyymi kirjoitti...

Paljon tuli siihen kirjoitusvirheitä. Yksinkertaistan asian. A) Pitäisikö Suomen seurata Britanian esimerkkiä ja erota EUsta? B) Ketä mielestäsi EU:n hajoaminen hyödyttää?

Nimim. Oikeasti isänmaallinen

QroquiusKad kirjoitti...

Vai voittivat ryssät jenkkibaalit...niinhän sinä taisi käydä, kun Trumpin vastustajat, joita voi hyvin verrata Baalin palvojiin saivat nenilleen liittovaltion syyttäjä Robert Muellerin tutkinnassa, joka osoitti näiden jenkkibaalien valehdelleen kahden vuoden ajan.

Jenkkibaalit olivat siis valehdelleet Trumpin saaneen ruplia, mutta koska näin ei ollut tapahtunut, Venäjän maine puhdistui tältä osin, ja voittohan se on!

Suomen eduskuntavaalien kannalta keljummanpuoleista on, että meikäläiset jenkkibaalien palvojat jatkavat raivokasta toimintaansa Järjestelmäpuolueen voiton eteen.
Toisaalta heitähän ei olekaan syytetty ruplarahoituksesta, vaikka se olisikin omiaan selittämään heidän vaikea-asteinen USA-vihansa.
Venäjän laariin kun sekin lopulta sataa.

Sledge Hammer kirjoitti...

Hei Ykä,

Tuohon "Hyvän Ihmisen" kysymykseen. Omaa vastaustani säestää laulu- ja soitinyhtye Turmion kätilöitten soitannollinen kappale Irstauden ilosanoma, jonka sanoitus aika hyvin kuvaa suuremman tarkoituksen puutetta ns. valmiissa yhteiskunnassa. (Helposti löytyy Juutuubastakin.) Nämä ideologisuuteen taipuvaiset laumaihmiset sitten ovat täyttäneet arvotyhjiönsä valtavirran tuputtamalla aatoskompleksilla.

Pari heittolaukausta tulee mieleen. Ensiksi, en pidä Nietschen filosofiasta, mutta ilmaisu viimeisistä ihmisistä osuu aika kohdilleen. Toiseksi, pistää silmään, että Lepomäki mainostaa lausella "tuhansien mahdollisuuksien maa", ja viisto hymynkare nousee ajatellessa tuon kappaleen kertosäettä - ja onko se pelkkää sattumaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Oikeasti isänmaalliselle, Qroquius Kadille ja Sledge Hammerille & kiitos kommenteistanne. Vaikka veikkaan että taidan keskustella kieli poskessa kirjoittavan trollin kanssa niin vastataan silti kohteliaasti. Eli EU:n hajoaminen hyödyttäisi kaikkia siinä olevia valtioita sillä ne saisivat takaisin sekä valtiollisen että taloudellisen itsenäisyytensä. Tietysti osa Etelä-Eurooppaa ottaisi osumaa – erityisesti Kreikka – sillä niitten taloushan on pitkälti riippuvainen EU:n tuesta. Joka tapauksessa valtioita ei johdettaisi enää politbyrootyyppisestä vaaleilla valitsemattomasta komissiosta. Ja noissa mainitsemissasi vaaleissa ei ole mitään ryssien puoluetta. Äiti-Venäjällekin sopii hyvin että se myy energiaa länteen. Ei lypsävää lehmää kannata ampua.

Hokki kirjoitti...

Veikkaan että Michael Jackson (jos olisi elossa) otettaisiin Ämyrockiin esiintymään hysteerisen mielellään.

Pienestä pigmenttiongelmasta kärsivä nenätön lapsia rakastava väärin ymmärretty ja ilkeästi monta kertaa oikeuteen joutunut tanssiprinssi kun just sopii suvakkien ihailun kohteeksi.

Katsoin tämän viimeisen dokkarin Jacksonista eikä ole epäilystäkään siitä, että hän oli ällöttävä pedari.

Minäkin toivon että tuosta Ämyrockista tänä vuonna tulee täydellinen katastrofi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Hokki. Kyseisestä M. Jacksonista tuli mieleen se heitto että ”Amerikka on suurten mahdollisuuksien maa. Siellä köyhästä mustasta pojasta voi tulla rikas valkoinen nainen”.

Anonyymi kirjoitti...

Yrjöp. Sulla on aikaa noin kuukausi. Sitten me tulemme paljastamaan sinut....Takku tulee riemastumaan...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano ja kiitos uhkauksesta. Meinaakos se Takku ihan ovelle asti tulla? Ja ketä ovat ”me”?

QroquiusKad kirjoitti...

Eikös hyvässä länsinaapurissamme ole riekkunut jonkin aikaa ns. Researchgruppen, joka on kaivanut esiin vihakirjoittajien todellisia henkilöllisyyksiä?

Eräänkin tapauksen, muistaakseni eläkkeellä olevan professorin oven taakse saapui "Expressen"-lehden toimittelija tivaamaan vastauksia kysymyksiin, miksi tämä on niin rasisti. Proffa vastasi vain, ettei puhu roskalehdelle ja löi oven naamaan.

Vaan onpa Svedunmaalla tehty myös ns. kirvesvisiittejä, joissa väärämielisten koteihin on tunkeuduttu oven läpi ja jatkettu riekkumista kirveiden kera.

Tämähän olisi väritukkaisille liimanhaistelijoille silkkaa voittoa:
jos he tulisivat ovestasi läpi, he saisivat mahtavaa videota kuinka taas kerran on vihakirjoittaja kukistettu.

Koska he eivät siihen pysty tulematta satutetuksi varsin pahoin, he juoksisivat itkemään fasistiselle luokka-poliisille kuinka tuo valtava kaljupääkörmy pahoinpiteli heidät niin hirveästi, eikä edes käyttänyt muuta asetta kuin käsiään!

Molemmissa tapauksissa he saisivat silti oikean henkilöllisyytesi tietoonsa levitettäväksi.

Mikään ylläkuvatuista skenaarioista ei ole siis tietenkään millään tavalla realistinen.
Mutta hei, tämän blogin parhaat tarinat ovat nekin fiktioita, joten miksi estää yksinhuoltajaäidin teinipoikaa fantasioimasta Ison ja Pahan Ykän nujertamisella?

Silkkaa fantasiaahan se joka tapauksessa vain on.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Kyllä tuollainen leikkipartisaaniryhmittymä on Ruotsissa vaikuttanut enkä epäile etteikö vaikuta edelleenkin. Vasarahammer kirjoitti asiasta jo vuonna 2013:

http://vasarahammer.blogspot.com/2013/12/ruotsissa-peli-menee-likaiseksi.html

Kirvesvisiittejä on Ruotsissa myös tehty ja jos niitä omaan kotiini yrittää niin varaan oikeudekseni puolustaa itseäni. Keinot kyllä löytyy. Mutta niin kuin totesitkin niin tuo ”uhkaus” oli vain jonkun höhlän kuningasajatus ja tyyppi tuumi että pannaanpa puntit tutisemaan.