keskiviikko 11. joulukuuta 2019

VÄÄRISTYNYT HOIVAVIETTI


Tuoreessa uutisoinnissa on käynyt selväksi että sekalaisen isis-seurakunnan Suomeen palauttamisessa ei sanota enää jos, vaan nyt sanotaan kun. Ja niin kuin arvelinkin – joskaan siihen ei suurta Sherlockia tarvittu – tämän porukan alaikäiset ollaan siirtämässä lastensuojelun hoteisiin ainakin Helsingissä ja Vantaalla.

Hallitus varmaan itsekseen tuumii että kun asia on viranomaisten hoidossa niin asiassa ei ole ongelmaa. Tähän voin itse todeta että paskapuhetta. Niin kuin olen ennenkin sanonut, on suomalaisen lastensuojelun keinot ja valtuudet nykyään niin rajalliset että ei se pärjää edes omiensa kanssa. Saati sitten päästään sekaisin olevien fanaatikkojen kanssa. Joitten kohdalla ei voida tehdä mitään poikkeuksellisia liikkumavapauden- tai yhteydenpidon rajoituksia sillä siinä tapauksessa asiaa seuraava eduskunnan oikeusasiamies toteaisi että ”kaiken varalta” rajoitukset ovat ihmisoikeuksien vastaisia.

Tulee muistaa sekin, että lastensuojelu on vuosien myötä muuttunut henkilökunnaltaan aina vain naisvaltaisemmaksi. Islamilla aivopestylle nuorelle miehelle vääräuskoinen nainen ei todellakaan ole käskyjä antava auktoriteetti. Eihän hänellä ei ole edes ihmisarvoa.

Väkivallan uhka on lastensuojelussa jatkuvaa ja nyt hallitus alkaa leikkiä tietoisesti ihmisten hengellä. Mutta eihän se välitä. Suomalaisten turvallisuudella ei ole mitään merkitystä silloin kun pakolla toteutetaan vihervasemmistolaista vääristynyttä hoivaviettiä.

Mokomat paskat.51 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Voisivathan asiat olla vieläkin huonommin:

pikku terroristinpennut oltaisiin asutettu ISIS-äityläistensä kanssa kaupunkien vuokrataloihin ja ensi maanantaina he aloittaisivat koulutiensä suomalaisten peruskoulujen ala-asteilla, tai alakoulujahan ne virallisesti nykyään ovat.

Pelkäänpä pahoin, että saattavat hyvinkin ilmaantua niihin kouluihin jo ensi kevätlukukauden alusta. - Lastensuojelun suunnasta kuultiin Lieksasta näinkin outo tapaus:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=28172&sid=e7c06a13c863ecef0c4ccbd1523d5551

Olen ymmärtänyt proseduurin menevän vähän siihen suuntaan, että jos hatkaaja ei ole tappanut ketään, hänet vain palautetaan taloon käräjillä käymättä, vaikka olisi tehnyt mitä:
hänhän on jo toimenpiteiden piirissä.

Nyt kuitenkin häkki heilahti. Varmaan jonkinlainen virhe, jonka hovi korjannee?

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Irakin Erbilistä lentää noin 6,5 tuntia Helsinki-Vantaalle.

Eli jos sieltä lähtee Twitterissä näkynyt lento noin 04:00 (03:00 Suomen aikaa) on "moniviranomaisharjoitus(tm)" juuri passelisti ehtinyt alkaa. :D

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Jopa hallituksen uskollinen käsikassara oma ohrana Supo pitää palaajia hyvinkin vaarallisina. Marinin hallitus on kuin porvarit Venäjän bolsevikkivallankumouksessa missä V. I. Lenin halveksivasti totesi heidän kilpailevan siitä kuka saa myydä sen köyden mihinkä heidät tullaan hirttämään. Varmaan vannotaan yksittäistapaukseen ja yhteiskunnan rakenteelliseen rasismiin ja suvaitsemattomuuteen kun ensimmäinen visiteeraja marssii valtiorakenteiden keskustaan dupont-Helsinginrauta hybridivyö vyöllä pukeutuneena jätesäkkiin. Maissa joissa terrorismi ja attentaatit ovat joka päiväistä elämää nauretaan itsensä tärviölle kun taistelun etulinjassa ovat Helsingin ja Vantaan lastensuojelun kukkahattutädit.

Unkarissa varmaankin pääsi räkäinen nauru kun Oulun äiti Amma heilutti demarin pikkulilliä ja nuhteli unkarilaisia oikeusvaltion periaatteists.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Tässäkin ryhmässä vaarallisimmat tapaukset ovat pottunokat jotka ovat kääntyneet. Käännynnäiset ovat sitten puhdasoppisimpia fundamentalisteja. Yhdistettynä tussuagitaatiohon niin aina löytyy herkkäsieluinen miehenpuolikas toteuttamaan kavalimmat terroriteot.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän jälkeen sekä sdpn, että kepun kannatusprosentit ovat yksinumeroisia lukemia. Vihreisiin ja muihin mentaalipuolueisiin tämä ei vaikuta. Ei myöskään tarvitse erityisesti haeskella syyllisiä kun joku näistä viattomista kullannupuista menee ja vetää sokan irti pommiliivistään jossakin kauppakeskuksessa. Off topic..toivoa sopii kyllä myös, ettei naapurissa saada päähännousua kokeilla nykyhallituksen paineensietokykyä tositilanteessa..
t. Arskaparska

Anonyymi kirjoitti...

Elämme kyllä ihmeellisiä aikoja. Aina sitä luulee nähneensä kaiken mahdollisen hulluuden mutta joutuukin toteamaan ettei tässä ole nähty vielä mitään.
Tässäkin tapauksessa on satavarmaa että joku/jotkut suomalaiset joutuvat taas maksamaan omalla verellään. Kallit ovat virheiden kannatusprosenttien lunnaat.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Patelle Pankavaarasta, Arskaparskalle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Itse asiassa niitä tullaan asuttamaan juuri noin ja laittamaan tavallisiin kouluihin. Ei kaikkia suinkaan sijoiteta. Ja tuollaisia murhainfon tapauksia on toki enemmänkin. Yleensä oikeus antaa vain ehdollista kun tuumii että nuori on jo ”toimenpiteitten kohteena”. Harvoin ensikertalaiselle tulee noin paljon mutta voi tosiaan olla että putoaa hovissa.

VNV: Lieköhän kukaan yökyöpeli seurannut tuota lentoa?

Pate: Jep. Näin Supo ilmoitti mutta utopisteja ei reaalimaailma häiritse. Sitä en osaa sanoa, minkälaisia määräyksiä ja kuinka korkealta lastensuojelu on saanut / tulee saamaan. Ja se, että joku suomalainen innostuu tuollaisesta uskonnosta menee mulla täysin yli hilseen.

Arskaparska: Olet oikeassa. Vihreillä ja vasureilla on aina tietty kannatus. Johtunee siitä että Suomessa on niin paljon realismipakoisia ihmisiä. Taitaa tosin olla se SDP:kin muuttumassa sellaiseksi mentaalipuolueeksi. Ja toivotaan joo ettei se naapuri innostu. Tosin luulisin, että PV:llä on suunnitelmat senkin varalle että hallitus on hyökkäyksen aikana sormi suussa.

Ano: Näin on. Eikä pohjaa olla vielä nähtykään.

Matti kirjoitti...

Suomi on näköjään ensimmäinen maa, joka roudaa charter-lennolla kaapuakat ja mukulansa EU-alueelle.

Miksi pitää olla tässäkin ns. mallioppilas?

Ei nimittäin olisi pakko.

Joltakin menee tässä henki, ainakin terveys.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Matti. Niin menee. Ja Suomihan on ollut mallioppilas koko ajan. Vaan eikös se mallioppilas aika usein ole sitten myös se kiusattu oppilas?

Historix kirjoitti...

Viheät ja muut mentaalipuolueet - ei helkkari että oli osuvasti laitettu ja osui Ykän just kirjoitukseen! Al-Holin tapaus osoittaa, että Historixin blogissaan esittelemä Sir John Glubbin historiantulkinta oli oikeaan osunut: naisten saadessa yhteiskunnallisen vallan katujen turvallisuus on mennyttä aikaa. Lopulta akkavalta kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Paljon pahaa ehtii sitä ennen tapahtua, moni kärsiä hulluuden seurauksista. Pitäkäähän elintarvikkeiden/bensan kotivara riittävänä ja ruuti kuivana!

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Miten se Finnairin mainos menikään: Jouluksi kotiin?

Anonyymi kirjoitti...

Eikö tämäkin asia ole sellainen, josta EU:ssa pitäisi tehdä yhteinen päätös? Jokainen maa sooloilee nyt omiaan ja Suomi taitaa olla taas se kaikkein hölmöin, valitettavasti. Mitä virkaa tällaisella unionilla on, jos se ei pysty päättämään pumpulipuikkojen kieltämistä tärkeämmistä asioista?

Kansan syvät rivit vastustavat näiden ”suomalaisten” naisten ja heidän ”suomalaisten” lastensa tuomista tänne ja Suojelupoliisi varoittaa, mutta virkamiehet/naiset jatkavat suunnittelukokouksiaan, kahvia ja wienereitä kuluu ja kohta ilmeisesti vain ilmoitetaan kylmän rauhallisesti, että he ovat jo maassa. Ehkä punainen matto, torvisoittokunta ja Vip-tilatkin herkkuineen oli odottamassa ja Haavisto kättelemässä...

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Pieni lisäys edelliseen kommenttiini. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin muslimikulttuurissa lapset kuuluvat isälleen. Jos isä on elossa, niin miten lasten vieminen onnistuu vai tulevatko miehetkin mukana? Jos/kun leirin ”suomalaiset” naiset ja lapset tuodaan tänne, onko odotettavissa rajuja riitoja, lapsikaappauksia ja väkivaltaisia tekoja miesten syrjäyttämisen takia? Veren kiehumispiste Lähi-idän miehillä kun aika matala ja heidän oikeuksiensa loukkaaminen anteeksiantamatonta.

Rouva Ano

Vasarahammer kirjoitti...

Kannattaa kiinnittää huomiota, miten paljon resursseja järjestelmä uhraa tähän "Korpi-projektiin". Ulkoministeriön, lastensuojelun ja kaupunkien sosiaalitoimen resurssit on valjastettu noin kymmenen naisen 30 lapsen maahantuontiin.
Operaatio maksaa "erissä" tapahtuvine charter-lentoineen paljon. Se, että järjestelmä uhraa siihen resursseja kertoo, että järjestelmälle operaatiolla on korkea prioriteetti.Tämä taas kertoo järjestelmästä paljon eli ainakin sen, että suomalaisten etu on monessa asiassa sille toissijainen.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Mielestäni tuo otsikon ilmaisu "vääristynyt hoivavietti" on osuva, sillä juuri viettitason vaikuttumilla tällaisia päätöksiä pitää tarkastella, jos haluaa ymmärtää miksi puhutaan "ihmisoikeuksista" vaikka fokus rajaa suomalaislasten ihmisoikeudet pois kuvasta ja jättää suomalaisaikuisille vain velvollisuuksia.

Mutta kai kyse näissä yhteyksissä on muistakin vieteistä kuin vain hoivavietistä? Koko aihepiiri on mitä vahvimmin sukupuolittunut -- "toiskulttuurisia" koskevat mielipiteet ratkeavat selvästi sukupuolen perusteella, mistä kertoo myös naisten osuus ja painoarvo eri puolueissakin. Ja tietysti eniten kertoo se, että näiden aiheiden käsittely sukupuolittuneina ilmiöinä taitaa olla ilmiselvistä tilastojakaumista huolimatta tabu.

Oikeat kysymykset olisivat lähinnä senkaltaisia kuin "miksi raaka ja aggressiivinen machokulttuuri puhuttelee itseään sivistyneinä pitäviä naisia". -- Sillä juuri tuontapaisista motiiveista nämä "hoivavietitkin" kumpuavat, tai siis se että ne koetaan ihan legitiimeina vaikka ne suuntautuvat niin vahvasti valikoituun ja fokusoituun -- ja monin tavoin hyvin kyseenalaiseen -- kohteeseen.

Ne kognitiiviset dissonanssit joita tietoisuudessa ja puhunnan tasolla täytyy tehdä jotta tosiasialliset vaikuttumimet ja niiden ristiriitaisuus saataisiin haudattua yleviin "ihmisoikeuskulisseihin" hyppäävät vain miessukupuolen silmille. Vieraskulttuureihin tykästyneet naiset itse ovat sataprosenttisen kyvyttömiä näkemään omissa tuntemuksissaan mitään epäilyttävää.

Macho- ja kunniakulttuurien piiloihannointi taannuttaa sitten nämä naisyhteisöt vahvasti normimoraalin suuntaan -- ja siellä missä normatiivinen paine ottaa vallan, siellä yhteisöt muuttuvat sosiaalisesti sitoviksi, ja lopulta on vallalla tosiasiallinen totalitarismi kaikkine pakkoineen, sensuureinen ja toisinajattelijoiden inkvisitioineen, "rasistijahteineen" ja raakoine oikeusnäkemyksineen.

Jos herkillä silmillä nähtäisiin yhteiskunnallinen tilanteemme juuri nyt, tämä röntgenkatse paljastaisi, miten ryhmäpaineiden jo määräämää tämä isis-lasten noutohankekin on. Se on kuin prototyyppinen mallikuva "kunniarikoksesta", jossa samanmielisten keskinäinen ryhmäpaine kasvaa lopulta niin suureksi että jonkun joukosta on otettava oikeus omiin käsiinsä ja tehtävä se "terroriteko".

Juuri jostaisen sellaisesta on nyt yhteiskunnassamme kyse. Mitä ylevämpiä ja idealistisimpia ideologioita julkisesti tunnustetaan, sitä taantuneemmaksi ja joukkosuggestioon perustuvaksi tosiasiallinen motivaatio muuttuu.

Juha Kivela kirjoitti...

Tilanne on Suomessa nyt Romahduksen ollessa käynnissä alkanut eskaloitua sellaisella vauhdilla, että kantasuomalaisten on aika vakavissaan harkita omien enklaavien perustamista, koska Suomen hallitus ei takaa enää kantasuomalaisten turvallisuutta, toimeentuloa, koskemattomuutta ja mahdollisuutta ihmisarvoiseen elämään nykyisen reaalimaailmasta täysin irroittautuneen, utopistisen ja läntistä demokratiaa halventavan suurta epäluottamusta nauttivan Suomen hallituksen toimesta.

Nyt on aika, jolloin erityisesti on pidettävä huolta omasta perheestä, suvusta ja lähellä olevista kantasuomalaisista kaikin mahdollisin tavoin, jotta Romahduksen jälkeen on edes teoreettinen mahdollisuus jatkaa suhteellisen normaalia elämää Suomen maaperällä, joka on ensi sijaisesti kaikkien meidän kantasuomalaisten Isänmaa, mutta josta Suomen hallitus ja muuan vallassa oleva presidentti yrittävät kaikin mahdollisin ja jopa mahdottomin tavoin tehdä maanpäällistä helvettiä meille kantasuomalaisille, maahantunkeutujille, Afrikan ja Lähi-Idän "siirtolaisille" toki maanpäällistä paratiisia, jonka kantasuomalainen verojen kautta kustantaa.

Kannattaa olla tietoinen, että Suomen hallitus on avoimesti julistanut olevansa maanpetoksellinen hallitus, koska ottaa ulkoisilta kolmansilta osapuolilta, kuten YK ja erinäiset NGO toimijat, käskyjä, joita toteuttaa, vaikka noilla toimijoilla ei ole mitään laillista ja muodollistakaan asemaa toimia, kuten toimivat. Helsingissä ainakin on lisääntynyt katukuvassa huomattavasti erinäisten NGO toimijoiden jalkautuneet "asiamiehet" eli feissarit, joiden kanssa ei kannata olla missään tekemisissä, koska kaikki yhteistyö heidän kanssaan tarkoittaa maanpetosta Suomea kohtaan, jossa Suomen Valtiota ja Suomen Kansaa vastaan hyökätään ulkomaisia hybridisodankäynnin laittomia toimijoita hyväksikäyttäen.

Anonyymi kirjoitti...

Vähän aikaa sitten kerrottiin miehestä, jota oli purrut skorpioni Thaimaassa. Tästä syntyi vakavia ongelmia, eikä miehellä kai ollut kunnollista matkavakuutusta. Suomalaiset diplomaatit kieltäytyivät auttamasta, ja yksityishenkilöt keräsivät varoja, joilla mies saatiin Thaimaassa sairaalaan. Lopulta miehen kunto meni niin heikoksi, että häntä ei huolittu reittilennolle. Suomi ei suostunut järjestämään ambulanssilentoa, ja lopulta mies kuoli Thaimaassa.

Tämä tapaus kannattaisi tuoda tällä hetkellä voimakkaasti julkisuuteen, ja julkistamisessa täytyisi tosiasioiden olla tarkasti kohdallaan. Valtiovallalle tulisi esittää kysymys, miksi kantasuomalaisen henki on halvempi kuin vapaaehtoisesti ISIS-väkeen liittyneiden muslimien henki.

Perussuomalaiset kansanedustajat voisivat käyttää tätä esimerkkiä välikysymyskeskustelussa.

Toinen professori

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs veikkaatte, tuleeko tällä erää samat henkilöt takasin, jotka sinne aikanaan lähti? Eiköhän siellä oo passit/henkkarit vaihtanu omistajaa. Maahan tuodaan ensin tuo kolmisenkymmentä satunnaista nykyistä ja tulevaa jihadistita suomen myöntämillä "laillisilla" asiakirjoilla, jotka pikkuhiljaa katoavat maan alle. Tämän jälkeen nuo alkuperäiset lähtijät ilmoittavat olemassaolostaan uudestaan ja pakkohan ne on käydä hakemassa, kun ovat niin suomalaisia, niin suomalaisia...

Ne muutamat, jotka eivät ole ehtineet tai onnistuneet katoamaan, saavat jäädä, kun ei niitä voi noin epäinhimillisiin oloihin karkottaa. Radikalisoituvat vielä.

Mainio tuo loppukiteytys; "mokomat paskat".

Vasarahammer kirjoitti...

Seppo Oikkonen: "Koko aihepiiri on mitä vahvimmin sukupuolittunut -- "toiskulttuurisia" koskevat mielipiteet ratkeavat selvästi sukupuolen perusteella,"

Sukupuolittuneisuus näkyy myös puolueiden kannatuksessa. Vihreiden, SDP:n ja Vasemmistoliiton kannattajista valtaosa alkaa olla naisia. Miehet pakenevat vasemmistopuolueista, etenkin keski-ikäiset ja sitä vanhemmat, koska johtopaikoille ja ministereiksi valitaan lähinnä nuoria naisia.

Toki nuoria naisia voi valita päättäjiksi mutta heidän varaansa rakennetulla päätöksenteolla on seurauksena. Yksi seuraus on Isis-maahantuonti.

Miehet äänestävät Persuja ja Kokoomusta.

Sama ilmiö näkyy myös Ruotsissa, jossa SD:n kannattajista valtaosa on miehiä, jotka ovat aiemmin äänestäneet Kokoomusta ja Demareita.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Historixille, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Rouva Anolle, Vasarahammerille, Seppo Oikkoselle, Juha Kivelälle, Toiselle professorille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Historix: Valitettavasti näin on. Naisissa on paljon fiksua porukkaa mutta noihin utopistipuolueisiin keskittyy, no, utopistit. Olisko oikea puoluelyhenne vihervasemmistolaisille AKDS eli akkojen kotkotusten dramaattiset seuraukset?

VNV: Ja siinäpä se tuleekin suomalaisille se joululahja.

Rouva Ano: EU:n linjahan on se, että kehitysmaalainen maahanmuutto on kyseenalaistamaton itseisarvo mutta osa EU-maistakin on sentään toiminut järkevämmin. Ja se pieni lisäyksesi on kyllä hyvä huomio. Pitäähän lapsella isi olla…

Vasara: Kyllä. Ja päivä lastensuojelulaitoksessa lähentelee jo kahtasataa euroa. Suljetuilla osastoilla ylikin. Siihen ollaan valmiita polttamaan rahaa. Ihmisten turvallisuudesta viis.

Seppo & Vasara: Sepolta hyvin kommentoitu ja Vasaran täsmennys oli hyvä lisä. Joka tapauksessa meillä on huomattava määrä nimenomaan naisia jotka ovat vapauttaneet itsensä täysin reaalimaailman kahleista.

Juha: Nykyinen — ja moni edellinenkin - hallitus luo pohjaa sille Romahdukselle. Mutta onneksi maassamme on vielä sentään mahdollisuus muuttaa asioita äänestämällä. Persujen gallupsuosio luo toivoa mutta vielähän se ei ole lähelläkään riittävää.

Toinen professori: Tuo on hyvä esimerkki siitä, mitkä ovat suomalaisen valtakoneiston prioriteetteja ja mitkä eivät.

Ano: Oli muuten hemmetin hyvä kysymys. Pirullakos tuon varmistaa?

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Ilmeisesti koko tapaus meni alusta asti reisille. Al-Holista oli varmaankin aktivistien tarkoitus rakentaa koko kansan mediatapaus missä Haavisto ja Ohisalo keräisivät pisteet naisten ja lasten näyttävällä ison maailman tyyliin tehdyllä evakuoinnilla, Seutulassa tietty Jenni ja Sale olisivat SPR:n liivit päällä ottamassa vastaan ja juottamassa pillimehua ja syöttämässä pullaa suorassa tv lähetyksessä missä Pekka olisi tirauttanut kyyneleen silmäkulmasta ja kertonut että kuinka tämä oli hänen henkilökohtainen missio jolle hän on uhrannut koko syksyn. Ainoa oli vaan että kansa reagoi aivan toisin kuin kuviteltiin. Tuomikosken ulostulon ajankohta oli varmaan tarķkaan harkittu, lisää suolaa hallituksen henkisiin haavoihin.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Lisäksi jopa mainstream mediossa pottunokkanaiset ovat esittäneet mielipiteitään jotka osoittavat etteivät he kadu lähtöä kalifaattiin, he halusivat rakentaa kalifaatin johon verrattuna vaikka Iranin 1979 vallankumous oli Setan teehetki ja he tulevat rakentamaan kalifaatin uudestaan aloittaen pyhän vallankumouksen täältä käsin. Kuka tahansa objektiivisesti tosiasioihin perehtynyt islamin uskon ja kulttuurin asiantuntija olisi lausunnoissa varoittanut hallitustamme lausunnoissa jos niitä olisi kysytty. Vedotaan että vain muutama nainen ja jokainen niistä pystyy lyhyessä ajassa rakentamaan muutaman jihad solun sitten onkin muutama kymmenen potentiaalisen uhkakuvan luojaa. Vielä kun muistetaan vapaa liikkuvuus läntiseen naapuriin ja piirien keskinäinen yhteydenpito.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Silloin kun somput tulivat 1990 luvulla niin katseltiin kavereiden kanssa miten pohjoismainen tasa-arvo iskostui yhdenkin perheen päivittäiseen maailmaan kun ne marssivat joka päivä työmaan ohi. Ensiksi isä sitten metrin päässä pikkupojat ja parimetriä poikien perässä hunnutettu äiti ja tytöt. Siinä sitä koulun ja päiväkodin tasa-arvoista kasvatusta. Niin tietysti varhaiskasvattajat uskoivat tästä tulee vaikka pohjoismaalaisia nössöjä demareita.

Strix Senex kirjoitti...

Kun katsoo näitä lukuisia nyyhkytarinoita joilla vedotaan al-Holin leirillä olevien Isis-vanhempien ja lasten Suomeen hakemisen puolesta, mieleen nousee kysymys, onko siinä kyse tymyydestä, typeryydestä vai epärehellisyydestä. Nämä eivät tietenkään ole toisensa poissulkevia vaihtoehtoja vaan usein jopa toisiaan täydentäviä vaihtoehtoja.

Epärehellisyyttä edustaa se, että visusti vaietaan siitä, että kyse on terroristijärjestön leipiin lähteneistä vanhemmista jotka useiden tietojen mukaan ovat lähinnä jyrkentäneet asenteitaan, joista lähes kaikilla on kaksoiskansalaisuus (eikä se ensimmäinen suinkaan ole Suomen kansalaisuus) ja kuinka useat muut maat ovat tällä perusteella peruuttaneet myöntämänsä kansalaisuuden.

Typeryyttä edustaa se, että monet näitä tarinoita esittävistä henkilöistä ovat kykeneväisiä ajattelemaan, sen he osoittavat sorvaamalla monimutkaisia selitelmiä. He vai eivät suostu ajattelemaan.

Tyhmyyttä lopulta edustaa se, että he eivät ymmärrä mitä viestiä he ovat lähettämässä ja minkälaista vahinkoa tekemässä. Tietysti tämä voi olla vastuuttomuuttakin, mutta sehän on oikeastaan vain yksi tyhmyyden muoto.

Pate kirjoitti...

Muistamme miten pääministeri rinne totesi, että kansallismieliset sekä tätä hulluutta jota myös maailmanhalaamiseksi kutsutaan, vastustavat ovat sairaita. Ja nyt kun kuuluisat arvot ovat oikein vip kyydillä tuomassa vaarallisia terroristeja keskuuteemme, totean että tämä on mielisairasta. Jos minulla leikkisästi olisi valta, kesken eduskunnan täysistunnon tv:n suorassa lähetyksessä hyökkäisi valkotakkiset siitä takana olevasta ovesta ja veisi niskaperse otteella pakkopaidoissa koko hallitus sakin piipaa autoon ja laitokseen.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla tuli tuo aivan sama traaginen tapaus mieleen, kuten nimimerkki "Toisella professorilla".

Kieltäytyipä sinä vielä Finnair lennättämästä/ottamasta suomalaista miestä lentokoneeseen, vaikka oli lääkärintodistus lentokelpoisuudesta.

Nyt kyllä löytyy charter-koneita, lentoaikaa ja hyysäyshoitohenkilökuntaa, vaikkei ole taatusti näillä terroristi/isis-aatteen sympatiseerajilla omat matkavakuutukset kunnossa.

Vähän aikaa sitten kerrottiin miehestä, jota oli purrut skorpioni Thaimaassa. Tästä syntyi vakavia ongelmia, eikä miehellä kai ollut kunnollista matkavakuutusta. Suomalaiset diplomaatit kieltäytyivät auttamasta, ja yksityishenkilöt keräsivät varoja, joilla mies saatiin Thaimaassa sairaalaan. Lopulta miehen kunto meni niin heikoksi, että häntä ei huolittu reittilennolle. Suomi ei suostunut järjestämään ambulanssilentoa, ja lopulta mies kuoli Thaimaassa.

heppa

Becker kirjoitti...

Ja sitten kun tarkastellaan tilanetta Absurdistanissa mitä suomalaiset eivät tee, sillä hehän osaavat kaiken paremmin, niin nämä isättömät ISIS pennut kun lähetetään kouluun niin kaaos on valmis. Naisopettajan auktoriteetti on olematon ja he saavat pelätä jopa fyysistä väkivaltaa.
Luokassa ollaan kuin pellossa, sillä mistään kasvatuksesta muuten kuin aseen käsittely on turha edes haaveilla. Häiritään muita lapsia niin että oppiminen kärsii ja lopputulemana ovat alentuneet PISA arvot jopa oppihaluisillakin.

On siinä meillä hallitus. Sormet kun irtosivat Raamatun kannesta ministerivalan jälkeen, niin jo alkoi paska lentää propelliin.

Anonyymi kirjoitti...

Sitten joskus, kun maahan on saatu järjellinen hallitus, toivon että aivan ensitöiksi sorvattaisiin laki, joka määrittelisi puolueiden pimppisiiven laittomaksi tai vähintään holhouksen alaiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Aika merkillistä, daesh-terroristit ja niiden äpärät pitää ottaa vastaan, eiku hakea vip-lennolla, koska kansainväliset sopimukset. Jaa, tanska ei ota vastaan, ei hae ja peruuttaa kansalaisuudet. Mitä suomi on mennyt allekirjoittamaan? Siis semmoista mitä tanska ei.

Vai onkos ministerit syönyt jotain sieniä.

Pitäisikö vihreys luokittaa nielisairaudeksi vai mistä into haalia keskiaikaisia hulluja suomeen. No, ehkä pitäisi uskoa islamisteja ja nakata haavisto katolta. Kysymys: eduskuntatalonko, postitalon vai pravdan katolta, oisko fatwaa tiedossa?

Pyssymies

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Kotiin palaavista oliko kaikki amerikan- ja kanadansuomalaiset jotka palasivat 1950 luvulla takaisin Neuvostoliitosta samoja jotka menivät sinne? Sitä haettiin USA:n ja Kanadanpassien ohella Suomenpasseja.

Anonyymi kirjoitti...

Toisivat sieltä Al-holin leiriltä samantien Suomeen kaikki 70 000 isis-vaimoa lapsineen, kun kerran ovat nyt tuon ilmasillan saaneet auki. Siinä meidän vihervasemmistolainen äärifeministihallitus huokailisi orgasmeissaan seuraaviin vaaleihin asti.

-Luca

Anonyymi kirjoitti...


SDP:n lista senkun pitenee!

"Vaasalaismiehet raiskasivat vuoron perään - löysivät uhrinsa kaupungilta
John Marc Okello oli vuoden 2017 kuntavaaleissa ehdokkaana Vaasassa SDP:n listalla. Hän sai kolme ääntä."

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/46cea85f-2abd-4a33-b8c5-6c4095112825

Johan

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Niin ja mikä onkaan Hutisalon rooli Haavistogatessa jos hänen alaisensa ministeriön virkamiehet alkaen Kolehmaisesta ovat aktiivisesti toimineen palautusten suhteen. Myöskin jos hän on kinttaalla viisannut ohranan turvallisuusanalyysille.

Anonyymi kirjoitti...

On tässä tullut mieleen kaksi asiaa. Virheät ovat ilmeisesti (lähes) yksin tämän isis-mammojen tuonti-idean takana. Miksi?
Ensin voisi olla ajatuksena laittaa suomalaiset ja eritoten PS tapahtuneen tosiasian eteen ja tällä tavoin näyttää voimaa ja samalla toivoa PS:n kannatuksen laskevan (ja oman nousevan) Toisekseen, olisiko siellä tulijoissa joku/joitakin virheiden silmäätekevien perheenjäseniä/sukulaisia?

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisikö tähän siteerata Albert Einsteinia ihmisten typeryydestä ja universumista; "only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I am not sure about the former"? Jos kerran vielä supo pitää noita turvallisuusuhkina niin silti heidät pitää ottaa takaisin. Vaikka he ovat aikoinaan tehneet päätöksen lähteä länsimaisesta demokraattisesta maasta johonkin Lähi-idän islamilaiseen kalifaattiin, jossa ei ainakaan sharia-lain alla naisten oikeudet ole suurimpia huolenaiheita.

Itsepähän ovat lähteneet rakentamaan sitä ihanneyhteiskuntaansa (pitäisikö pikkuilkeästi todeta utopiaa/maanpäällistä helvettiä?), niin pysyköön siellä. Pääsivät sinne minne halusivatkin, kantakoon vielä seuraukset persiilleen mennestä kokeilusta. Ei kuulu pätkääkään eurooppalaisille veronmaksajille, SOVV - se on voi voi!

Stacy Dooleyn dokumentti Syyrian ISIS-vaimoista ja juuri tuolta al-Holin leiriltä. Tuolta löytyy kymmeniä tuhansia väärää hevosta veikannutta ja silti osa ei kadu päätöstään. Huhhuh, kuinka hyvin toi aivopesu tai indoktrinaatio on onnistunut! Jollain noista naisista näyttää olevan jotain vikaa ajukopassansa ja heitäkö nyt sitten pitäisi ottaa takaisin sopeutumaan länsimaihin kun kakka on osunut kunnolla tuulettimeen.

Hullu maailma jossa arvot ovat kääntyneet päälaellensa...


- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Näin unta, että Suomi sääti pikaisesti lain, jossa kiellettiin burkhat ja hijabit ja al Holin naiset eivät enää halunneetkaan Suomeen. Heräsin reaalimaailmaan, jossa naisministerit rääkyvät tasa-arvoa maan kaikkien aikojen naisvoittoisimmassa hallituksessa ja takapajuisen sekä erityisesti naisia alistavan islamin palvonta on mennyt sille asteelle, että naispuolinen sisäministeri suunnittelee päärättejä jopa poliisien virkapukuihin. Tämäkö maa on Suomi armon vuonna 2019? Taidan taas nähdä unta.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...


0ne of these kids complained that her childhood was stolen.

https://petterssonsblogg.se/2019/12/11/dagens-97/

Johan

Pinlaareni kirjoitti...

On pitänyt tässä useampana päivänä nipistellä itseäni, josko heräisin tästä vallalla olevasta painajaisesta. Vakavasti puhuen kansan pitäisi alkaa heräilemään viimeistään nyt - ja tajuamaan millainen vaarallinen viherpunikkien joukkio tätä maata johtaa. Tai pikemminkin marssittaa teuraaksi. Kannattaa googlettaa termi "Democide".

Muistuipa tässä mieleeni iltapierun artikkeli "He ovat Suomen vaarallisimmat naiset". Oli mainittu Butt, Tervashonka, FBI-Sanna sun muita. Oma listani Suomen vaarallisimmista naisista näyttäisi huomattavasti toisenlaiselta. Siinä listassa loistaisivat nuoret (ja vanhemmatkin) "älykkäät" naiset.

Jokainen päättävään (mitä korkeampaan, sen pahempi) asemaan luikerrellut viherpunikkinaisoletettu on eksponentiaalisesti vaarallisempi kuin vaikkapa Pandora Butt (onkohan tuo nimi viittaus Pandoran lippaaseen). Kukaan ei pakota päänkatkojaisjatkoille Pandoran kanssa, mutta mitenkäs vältät viherpunikkinaisoletettujen päättäjien sairaan mielivallan?

Kuten Historix tuossa ylempänä mainitsi, kotivara on aina hyvä pitää mielessä ja myös konkreettisesti kaapeissa. Kotivarani poikkeaa Marttojen suosituksista siinä, että se sisältää toki muutakin kuin elintarvikkeita.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle Pankavaarasta, Strix Senexille, Unknownille, hepalle, Beckerille, Ano1:lle, Pyssymiehelle, Lucalle, Johanille, Ano2:lle, Soomepoisille Eestist, Rouva Anolle ja Pinlaarenille & kiitos kommenteistanne.

Pate:

Viesti1: Tämä on mahdollista ja voi tosiaan olla että se sisälsi uskon että tuskin tästä nyt niin suuri meteli nousee kun tässähän ollaan humanisteja potenssiin kuusi.

Viesti2: Tuo on täysin totta.

Viesti3: Niiltä ajoilta muistan kuinka monikulttuurisuushysteria levisi Suomessa valtavan nopeasti. Ja kokemukseni mukaan erityisesti naisten keskuudessa.

Viesti4: Vaikea sanoa. Niitten tyyppien unelmamatka oli kyllä varsin toisenlainen kuin mitä he kuvittelivat.

Viesti5: Ja epäilemättä on kintaalla viitannut. Ohisalo on vihreitten puheenjohtaja ja on varmasti tiennyt mitä tapahtuu ja mitä on tulossa.

Strix Senex: Nuo kaikki pitävät varmasti paikkansa ja niihin pitää tietysti lisätä aivan uskomaton itselleen valehtelun kyky.

Unknown: Vaan saattaa olla niin että pahimmillaan – totalitarismin betonoidessa valtaansa – ne valkotakkiset hakevatkin niitä toisinajattelijoita. Niin kuin aikanaan naapurissa.

heppa: Juuri näin. Vastenmielistä.

Becker: Juuri näin tulee kouluissa tapahtumaan ja tietysti tietyissä kouluissa sitä on tapahtunut jo pitkään. Ja Helsinkihän sotkee koulupiirijakoa että mahdollisimman moni kantasuomalainen pääsisi nauttimaan monikulttuurisuuden hedelmistä.

Ano1: Toisaalta esmes perussuomalaisissa on ihan tolkullisia naisia. Mutta nyt vihervasemmistolainen akkavalta jyrää ja jälki on rumaa.

Pyssymies: Ne sopimukset kun ovat vain vihervasemmistolaisten korvien välissä. Sinänsä minä en tekisi mitään virallisia diagnooseja edes hulluimmistakaan ajatussuunnista. Se kun haisee turhan paljon Neuvostoliitolta. Niitä diagnooseja vaan saatetaan tehdä jossain vaiheessa meistä.

Luca: Ennen Invaasio 2015:ta kunnilta muuten kyseltiin kaikkiaan 80.000:ta paikkaa tulijoille.

Johan:

Viesti1: Onnittelemme demareita heidän uskomattoman toimivasta tutkasta jolla hankkia etnisesti edistyksellisiä ehdokkaita.

Viesti2: Toi osui ja upotti.

Ano2: Jonkunlainen voimannäyttöhän tämä on mutta ihmettelen jos vihreät kuvittelevat saavansa sillä suosiota. Tai no, ne kun elävät täysin omassa kuplassaan niin saattavathan ne kuvitellakin.

Soomepois: Nämä tyypit edustavat – yleensäkin rikollisten lisäksi – niitä ihmisiä joille on aina annettava toinen, kolmas, neljäs jne. mahdollisuus. Tavallista suomalaista se ei koske.

Rouva Ano: Tästä painajaisesta ei herätä ja vuosi 2020 tulee olemaan vielä pahempi kuin 2019.

Pinlaareni: Nämä ovat oikeasti vaarallisia ihmisiä. Ja kotivara löytyy minultakin.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen nykyisessä perustuslaissa (9 §) on kyllä säännös, jonka mukaan Tästä ei kai kuitenkaan seuraa, että valtio olisi velvollinen järjestämään charter-lennon, jolla esimerkiksi ne Al-Holin leirillä asuvat suomalaiset voisivat jopa maksutta palata Suomeen.
Sen sijaan, jos he jotenkin muuten omin päin onnistuvat hankkiutumaan Suomen rajoille saakka, siinä tapauksessa heitä ei voi enää estää ylittämästä niitä ja palaamasta Suomeen saakka.
Syistä, jotka Yrjöperskeles hyvin ilmaisi, on selvää, että Isiksen ääri-islamiin käännyttämiä naisia ja lapsia ei missään nimessä pidä ainakaan määrätietoisesti houkutella tulemaan Suomeen. Johan Supokin ilmoitti olevansa hyvin huolissaan mahdollisista seurauksista. Eri asia on, voidaanko heidät käännyttää rajalta, jos he täysin omasta aloitteestaan, minkään suomalaisen tahon siihen millään tavoin suostuttelematta, kuitenkin päättävät tänne tulla.
Ilmeisesti siinä tapauksessa ei voitaisi. Tai ainakin se edellyttäisi viiden kuudesosan määräenemmistöä eduskunnassa, jotta tällainen poikkeaminen perustuslaista voitaisiin julistaa kiireelliseksi. Ja sitä tuskin ainakaan saadaan. Kuitenkin olisi toivottavaa, että mahdollisimman harva heistä, mieluiten ei kukaan, tulisi tänne. Pitäisikö siis pohtia keinoja, eräänlaista negatiivista mainontaa, joilla tulo Suomeen saataisiin heidän mielestään tuntumaan mahdollisimman vähän houkuttelevalta vaihtoehdolta?
Mutta kuten Yrjö itsekin on monta kertaa todennut, eivät kaikki maahanmuuttajat suinkaan ole "haittamaahanmuuttajia." Miten siis ne keinot olisi valittava, jotta ne kohdistuisivat VAIN niihin, joista tuota nimitystä sopii käyttää, eivätkä pelottaisi sellaisia, joita todennäköisemmin olisi hyötyäkin?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Vallitsevassa tilaneessa ei voisi. Johtuu siitä että niitä Suomen kansalaisuuksia on jaettu kuin lakritsia. Mitä tulee niihin hyödyllisiin maahanmuuttajiin niin Suomi on sekä korkean verotuksen että korkean sosiaaliturvan maa ja sellainen ei niitä oikein houkuttele. Paljon houkuttelevampiakin vaihtoehtoja on.

Anonyymi kirjoitti...

Jatkuvasti saa lukea juttuja, joissa hehkutetaan Suomea. Meillä on niin upea luonto ja revontulet, meillä hengitetään maailman puhtainta ilmaa, meillä on mahtava sosiaalitukijärjestelmä, Pisa-tutkimuksissa ollaan kärkisijoilla (nyt tosin pudottu alaspäin ja Viro pitää kärkeä, mistähän syystä?), meillä on ”ilmainen” koulutus, olematon korruptio ja kirsikkana kakussa suomalaiset ovat maailman onnellisinta kansaa! Kun tämä kaikki tiedetään ja kaikkihan maailmassa tietävät, missä tämä ihmemaa sijaitsee, niin luulisi olevan rajoilla tunkua. No, onhan siellä, mutta tulijat ovat niitä, joihin meillä ei ole pitkässä juoksussa varaa, joiden kulttuuria emme halua ja joiden aiheuttamia ongelmia ei missään muussakaan Euroopan maassa ole osattu ratkaista. Ja mitä enemmän ongelmia tulee naapurimaa Ruotsin malliin, sitä vähemmän hyödyllisiä maahanmuuttajia Suomi houkuttelee.

Rouva Ano

Juha Kivela kirjoitti...

Tärkeä ja kaukoviisas kommentti Rouva Anolta 12. joulukuuta 2019 klo 10.13!

Kommentin loppuosan tulisi varsinkin herättää ihmiset sankalla joukolla ajattelemaan, koska "sitä vähemmän hyödyllisiä maahanmuuttajia Suomi houkuttelee". Asia on juurikin, kuten Rouva Ano asian edellä ilmaisee.. Kantasuomalaisten kannattaisi nyt vakavissaan pohtia, että miksi Suomen hallitus, jolla on KANTASUOMALAISTEN VÄHEMMISTÖN KANNATUS, tekee, kuten se tekee..

Avuksi pohdintaan annan usein käytetyn vinkin: "Follow the Money"! Juuri sinun, arvon kantasuomalainen, veroeurojesi kierrättämisestä kollektiivisesta "kukkarosta" yksityisten "kukkaroon" on mitä suurimmissa määrin kyse. Tältä osin sote ja sotu ovat avainsanoja lähdettäessä seuraamaan rahan liikkeitä ja siirtymää verojenkannon kautta yksityisten toimijoiden yksityiseksi omaisuudeksi.

Kansan kielellä kyseessä on: RYÖSTÖOPERAATIO!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Anolle ja Juha Kivelälle & kiitos kommenteistanne. Helsingin kaupunkihan tekee tällä hetkellä parhaansa Pisa-tuloksen pudottamisessa muuttaessaan Helsingin koulupiirijakoa että mahdollisimman moni kantasuomalainen lapsi pääsee nauttimaan monikulttuurisuudesta. Ja Suomihan on lihaksi muuttunut sisäänheittotuote. Maa, joka tarjoaa ikuisen elatuksen niille, jotka tänne vaan pääsevät. Totta helvetissä tulijoita silloin on. Ja maahanmuuttoteollinen - suomalaisille täysin tarpeeton - kompleksi elää niistä tulijoista.

Anonyymi kirjoitti...

Rouva Ano kirjoitti
"Jatkuvasti saa lukea juttuja, joissa hehkutetaan Suomea. Meillä on niin upea luonto ja revontulet, meillä hengitetään maailman puhtainta ilmaa, meillä on mahtava sosiaalitukijärjestelmä,..."


Hehkuttamisesta tuli mieleen USA:lainen video sosialismista. Se on epäonnistunut kaikkialla paitsi Pohjoismaissa niiden demokraattisen sosialismin takia.

Socialism and the Scandinavian illusion | Dinesh D'Souza LIVE at Chapman...
https://youtu.be/2uS8A0TVE9A


Luennoitsija kerto syyksi onnistumiselle väestön homogeenisuuden. Korkeita veroja ollaan valmiita maksamaan, koska ne menevät oman ryhmän hyödyksi.

Hetkinen... Nyt etnistä homogeenisuutta olla tuhoamassa Pohjoismaissa. Sen seurauksena tuhoutuu myös hyvinvointivaltio.

Acc

Anonyymi kirjoitti...

Luin minäkin tuon kauhujutun koulupiirijaosta. Ei sitten inkluusio ollut tarpeeksi tehokas keino poistamaan se vähäinenkin opiskelurauha? Ja tässä uusjaossahan on tarkoituksena nimenomaan se, että kantislapset opettavat näitä häiriköiviä kiusaajiaan.

Kyllä on mediassa parkua piisannut näistä isis-lotista! (Trumpkin on saanut hieman hengähdystaukoa, ei tarvitse öitään valvoa miettiessään että mitähän se Suomen media minusta huomenna kirjoittaa.) Kuplien muovi on paksuuntunut niin hyvisten kuin pahistenkin joukoissa. Hyvikset ovat selkeästi Simpsonien pastorskan but-think-about-the children!-linjoilla siitä huolimatta, että kurdit ovat selkeästi ilmoittaneet että se ei ole joko/tai- vaan kaikki tai ei mitään diili. Käytetään korostetusti ilmaisua "suomalaiset" vaikka kyse on vain Suomen kansalaisuuden saaneista, paria kantiskäännynnäistä lukuunottamatta. Jos muutat Somaliaan ja ostat siellä itsellesi maan kansalaisuuden, muututko somaliksi? No et, vaikka se tuollaiselle idiootille ihan oikein olisikin. Lällätellään, että persut ne pelkää muutamaa naista ja lasta, eihän näin mitättömästä määrästä mitään vaaraa ole. Ei se määrä vaan laatu, yksi ainoa norjalainenkin sai aikaan pahaa jälkeä. No, supon mukaan terroristiepäiltyjä on Suomessa vasta n. 390, joten 10 prossaa siihen lisää - ei tunnu missään. Eräs usariblogisti oli keksinyt äitien osalta loistavan ratkaisun: äidit tuodaan tänne, viedään tutkintavankilaan ja pidetään erillään toisistaan ja sitten jokainen kertoo täysin rehellisesti ihan kaiken tekemisistään ja toiminnastaan, ja varsinkin niiden kanssasiskojensa. Ja sitten tuomitaan jos aihetta on. Mikä ihme muka voisi mennä pieleen tässä skenaariossa?

Stadilaisena raivostuttaa suunnattomasti, että kaikki nämä tuontisuunnitelmat ja valmistelut ovat perustuneet siihen, että taas meidän riesaksemme - muusta ei puhettakaan. Täällähän ovat jo valmiina kivat kaverit terroristisoluissa ja innolla tsemppaavat imaamit. Ja tämä edistää turvallisuutta miten? Ainoa oikea sijoituspaikka on vanha kansakoulu jossain hyvin, hyvin korvessa, kaukana kotouttajista, tulkeista ja juristeista. Halkoja hakatessa, vettä kantaessa ja uuneja lämmittäessä luonnon rauhassa on hyvä miettiä sitä vastuu-sanaa, ja vaikkapa siinä sivussa kasvattaa ne omat lapsensa.

BKT tulee toki kasvamaan kohisten kun asutetaan maan kalleimpaan kaupunkiin. BKTn kasvuhan on aina niin hieno asia että kannattaa ottaa velkaa sen ikuiseen kasvuun. Ja nyt, kun meillä on niin avoin hallinto niin voisi varmaankin pitää kirjaa näistä kustannuksista.

Joku mainitsi Erbilin lennoista. Luin jostain, että tällaiselta sivustolta löytyisi seurattavaa flightradar24.com, en ole testannut.
tira+Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Acc:lle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Acc: Juuri näin on tapahtumassa ja vihervasemmistolaiset kuvittelevat että monikulttuurisessa ja monietnisessä yhteiskunnassa (Suomessa) kaikki jatkuisi niin kuin ennenkin. Tilanne on näkynyt muualla Euroopassa erittäin selvästi mutta eihän faktat vaikuta jos niitä ei haluta edes katsoa.

tira+: Joo, sääliksi käy helsinkiläisiä koululaisia. Jos muutama koulu on kaaoksessa niin ratkaisu on että levitetään sitä kaaosta. Ei se vaan siitä laimene. Totta puhut isis-lotista ja se, mihin pitäisi kiinnittää erityinen huomio on se, että milläs perusteella niitä Suomen kansalaisuuksia oikein on jaettukaan. Kaiken kaikkiaan Helsinki kärsii tästä eniten ja vaikka näitä kuskailtaisiinkin sinne kansakouluun niin nehän valuvat alta aikayksikön takaisin pääkaupunkiseudulle. Ja BKT kasvaa siinäkin jos joku häirikkö menee ja kivittää kaikki osuuskaupan ikkunat rikki. Se flightradar on ihan mukava lelu mutta pitäisi tietää kyseisten lentojen numerot että pystyisi seuraamaan.

Anonyymi kirjoitti...

On somaleja ja muita maahanmuuttajia paljon muissakin suurimmissa kaupungeissa, ei vain Helsingissä.
Esimerkiksi Turun Varissuolla jo 48 prosenttia asukkaista puhuu äidinkielenään jotakin muuta kuin Suomea. Niin ainakin sanotaan Wikipediassa, ja arvatenkin vain pieni osa niistä lopuistakaan puhuu ruotsia, vaikka Turku onkin vanhastaan kaksikielinen kaupunki.
Siellä asuvista lapsista maahanmuuttajataustaisia on peräti 70 prosenttia. Niin ainakin täällä sanotaan:
https://yle.fi/uutiset/3-10360479
Samassa jutussa kuitenkin todetaan, että siellä toimiva lähipoliisi on onnistunut pitämään alueen rauhallisena, vaikka toisaalta itse näkeekin myös uhkakuvia.
Esimerkiksi alueen kirjastossa oli muutama vuosi sitten varsin rauhatonta, kun somalinuoret häiriköivät, mutta poliisi sai tilanteen rauhoittumaan yllättävän helposti ottamalla yhteyttä – sikäläiseen islamin kulttuurin opettajaan. Onneksi tämä ei ollut sentään kiihkomuslimi, joka päin vastoin olisi yllyttänyt oppilaitaan "pyhään sotaan" vääräuskoisia vastaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joo, toki on näin ja Varissuo on pitkälti rikastunut. Ylen uutisiin suhtautuisin suurella varauksella.

Anonyymi kirjoitti...

Ykällä on jo uusi blogi luettavana, mutta koska en mitään lentokoneista ymmärrä, niin jatkan vielä vähän vanhasta aiheesta.

Vasarahammer toi blogissaan esille asian, joka minuakin on ihmetyttänyt. Isisin naiset halutaan mediassa esittää UHREINA, jotka täytyy pelastaa. Itseltäänkö? Siinä sitä onkin työsarkaa. Toinen asia, joka on mietityttänyt on se, että jos tämä naisjoukko saadaan jonnekin tuomiolle, niin kuinka tutkitaan ja annetaan tuomio? Silmien perusteellako? Eihän noita mustiin kaapuihin päästä jalkoihin pukeutuneita naisia erota mitenkään toisistaan. Mission impossible!

Eikö nämä Suomeen tulevat naisetkin voivat periaatteessa olla ketä tahansa ja heidän mukanaan tuleva lapsijoukko samoin? Ja jos vain lapsia otetaan, niin mikä mahtaa olla ikäraja? Onko se 17, jonka ikäisenä eräs kolmekymppiseltä näyttävä kehonrakentaja esiintyi silloiselle pääministerille ja täydestä meni?

Kiitos Juha Kivelälle kehuista. Olen suorastaan hämilläni, mutta tähän se sitten johtaa, että innostun kirjoittamaan enemmän. Välillä napin painalluksen jälkeen kadun kirjoittamaani, koska täällä niin monet osaavat esittää asiat paremmin. Tämä blogi on kuitenkin uskomattoman tärkeä henkireikä nykyisessä Hölmölässä, joka entistä vähemmän alkaa tuntua omalta kotimaaltani. Ja nyt kun vuosi kohta vaihtuu ja on tapana kiittää menneestä vuodesta, kiitän myös Ykää, joka jaksaa vuodesta toiseen omalla persoonallisella ja älykkäällä tavallaan nostaa esiin tärkeitä asioita ja saa aikaan mielenkiintoista keskustelua!

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Tämä uhriasetelmahan on tiedostavassa muodissa kaiken a ja o. Uhripääoma ratkaisee ja islamilaisilla sitä jostain syystä on kaikkein eniten. Juhan kehut osuvat kohdalleen sillä sinulla on hyviä kommentteja ja tämänkin kommentin ”kuinka tunnistat” on hemmetin hyvä huomio. Ja lämmin kiitos kannustuksesta. Sillä on suuri merkitys.