lauantai 14. joulukuuta 2019

HALLITUKSEN RIVITANSSI


Tämä niin hallituksen kuin virkakoneistonkin eestaas venkoilu tässä sekalaisen isis-seurakunnan Suomeen palauttamisessa alkaa muistuttaa kovasti sitä amerikkalaista rivitanssia.Meinaan, siinäkin kääntyillään eteen, taakse, oikealle, vasemmalle, välillä pyöritään ympyrää ja välillä lyödään jalkaa lattiaan niin että pauke käy. Hirmuinen määrä liikettä joka ei johda mihinkään. Jos kyseessä ei olisi vakava asia niin koko touhu vaikuttaisi hyvältä sketsiltä. Tällaisen yksinkertaisemman ja sivistymättömän kansalaisen täytyy ihan pysähtyä ja kelata että kuinkas tää line dance oikein on edennyt.

Niin, sehän alkoi sillai että vihreä miehen malli Pekka Haavisto päätti toteuttaa vihreitten märän unen ja köijätä Suomeen sen isis-naisporukan ja niitten lapset joissa tosin pääosin ei ole muuta suomalaista kuin heidän äideilleen jostain käsittämättömästä hölmöntölväyksestä myönnetty Suomen passi.

No joo, Haavistohan toimi asiassa niin kuin vihreät yleensä toimivat eli istui toisen perseellä tuleen ja pisti ulkoministeriön virkamiehen hoitamaan asian hänen puolestaan. Virkamies totesi aivan perustellusti että hoitele jätkä keskenäs, minä en sun vuoksi lusimaan lähde jolloin Pekka otti itkupotkut, hyllytti virkamiehen ja korvasi hänet toisella. Tämän jälkeen asia olisi mennyt Pekan kohdalta happily everafter mutta kun piru vie se vuotikin julkisuuteen.Haavisto totesi sitten tähän että ei o perää, en oo syrjäyttänyt ketään enkä tiedä kyseisestä ”Operaatio Korvesta” yhtään mitään. Koko kansan Salekin ehtii siinä hötäkässä sanoa että emmää oo mittäm kuullu. Vihreitten päätoveri Maria Ohisalo avautuu myös, toteaa luottavansa täysin Haavistoon ja toteaa vielä että nuo on ihan ulkoministeriön omia ongelmia nuo. Mitään pelon ilmapiiriä ei ole. Vaikka Suomessa onkin erittäin harvinaista että korkeat virkamiehet avautuvat julkisuudessa poliittisista johtajistaan.Tässä vaiheessa valtamediakin uutisoi siitä että hallituksella on menossa ”pelastakaa terroristit”-operaatio ja Jussi Halla-aho ilmoittaa että lentoa Suomeen ollaan jo puuhaamassa. Tähän ilmoitetaan taas että ei oo perää ja poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainenkin ilmoittaa ettei hänellä ole asiasta mitään tietoa. Mutta… hupsis…Tästähän alkaa sitten uudet itkupotkut sen vuoksi että asia on vuodettu julkisuuteen. Yhtenä itkupotkijana vihreitten Olli-Poika Parviainen joka toimii suojatyöpaikassa Maria Ohisalon valtiosihteerinä kun meni putoamaan eduskunnasta:Eli tuorein itkupotku suomennettuna:

- Suomaisten turvallisuutta vaarantava vehkeily niin hallituksessa kuin virkakoneistossa ei ole vaarallista.

- Se, että vehkeily paljastetaan on vaarallista.

Tässä vaiheessa poliisiylijohtaja Kolehmainen tuumasi että paskaaks tässä enempää valehtelemaan joten…Ja tästä tuoreesta käänteestä joku koiranleuka väsäsi kuvakoosteen joka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:Pitihän kepun tyttöenergian edustajan Katri Kulmuninkin sanoa jotakin, joten…Itse asiassa ymmärrän Kulmunia. Hänellähän on valittavanaan kaksi vaihtoehtoa:

1. Hän esittää tietämätöntä, mitä ei välttämättä tosin uskota.

2. Hän tunnustaa tietäneensä ja samalla tunnustaa että vihreät saavat huseerata hallituksessa aivan mielensä mukaan ja kepua viedään kuin kuoriämpäriä. Ja tovereita muissa hallituspuolueissa ohjeistetaan ettei vaan puhuttaisi ohi suun:


Tarina etenee ja alkaa muistuttaa joulukalenteria. Mitä seuraavasta luukusta tuleekaan? Muistutetaanpa muuten vielä että Suomi (tai siis vihreät fanaatikot) ovat siis tuomassa tuota isis-seurakuntaa Suomeen joka on Schengen-maa. Tässä voi käydä vielä niin että ne ämmät lapsineen häipyvät heti saavuttuaan pois Suomesta ja menevät jonnekin Ranskaan valmiiseen terroristisoluun. Suomellehan se ratkaisu on sinänsä ok mutta niille muille maille voi joutua selittelemään. Joo… kyllä siinä niin pääsi käymään…

Jatketaan tarinan seuraamista. Joka tapauksessa voi todeta että tällä typykkähallituksellamme on jo monta lempinimeä mutta ehkä tämän rivitanssin myötä se saa vielä yhden.

Eli ”Housut kintussa-hallitus”.

47 kommenttia:

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Just nii ! Vanhassa Jenkassakin mentiin sentään sääntöjen mukaan ja kaunista oli !
Mutta tuo rivistön tanssi. Jos toi ois teatteria tai unta, niin mikäs sitä olis katsoessa ja nauraessa, mutta kun ei ole. Maksaa täytyy paskasta eikä se naurata.
Näköjään kaikki huulipunajngiläiset joutaisivat suohon sotketuiksi. Virkamies Tuominen
loisi haudat umpeen ja Haapala pitäisi lyhyen loppupuheen, joka päättyisi : "Kiehukaa nyt liemessänne"!

Huru-ukon horinoita kirjoitti...

Juu vaan svakki-idioottien hakukkuma Hakkatais Teuvohan olikin ihan espanjaksi pitänyt puheen josain eteläamerikan kokouksessa. Mahtsisikohan onnistua hutisalolta, marinoidulta, somalilat tai kumpaaneilta? Tuskin, marinoitukin vetää hienoa tankeroenglantia että, meikäläiset rallikuskitkin ouhuvat sujuvampaa, vaan ne onkin MIEHIÄ!
Huru-ukko

Olavi Koskela kirjoitti...

'Pois alta, akkavalta - huutaa mies sängyn alta'. Joo eikun 'Susil ja akoill on mailma pilattu!' Sopii vain toivoa, ettei tätä Marinin kabinettia päädytä kutsumaan Tervetuloamaahanmuuttajat -hallitukseksi. Puheet, erityisesti sisäministerin esittämät, ovat tässä suhteessa kovin huolestuttavia. Ja ikävintä tietysti on se, että pahimmassa tapauksessa nämä muiden rahoilla maailman sosiaalitoimistoa pitävät ovat vallassa vielä yli 3 vuotta. Sinä aikana ehditään veroruuvia kiristämään vielä moneen kertaan, ja velkaa ottamaan lisää kun verotulot eivät kuitenkaan riitä kaikkeen hyvesignalointiin. Joskus todella vaikuttaa siltä, että tuo 'rehelliseksi ja taitavaksi tunnettu' on ministerien osalta pikemminkin poissulkemiseen kuin tehtävään kelpuuttamiseen käytetty kriteeri.

Pinlaareni kirjoitti...

Tuo tiettyjen tahojen kauniisti sanottuna vinoutunut suhtautuminen vuotoihin on lievästi sanottuna outoa. Suomen kansan henkeä ja turvallisuutta uhkaavien suunnitelmien paljastaminen on siis "rikos, joka vaarantaa pahimmilaan kansallista (huom. ei kansalaisten) turvallisuutta ja ihmisten terveyttä.".

Joo, että silleen. Ihmisillä tuossa yhteydessä (vihreänpunaisten lasien läpi katseltuna) kaiketi tarkoitetaan Ass-Holen leiriltä "kotiin" haettavia helvetinsikiöitä, ja niitä porsineita jihadisti-emakoita. Joista ensimmäisiä tuskin kukaan rationaalinen kantis haluaa omien tai muiden kantisten lapsien sekaan. Ja joista jälkimmäiset jatkavat, "ahkeria" kotiäitejä kun ovat, saatanallisen ideologiansa levittämistä.

Tuossa taannoin oli vastuullisen median muuannen päähölmöläisen virtalpanoa koskevassa reportaasissa haastateltu muuatta satunnaista mummelia. Mummeli totesi jämäkästi lopettavansa äänestämisen. Tässä tulee oma manifestini kaikille nukkuville: saatanan torvet, ettekö te tajua muutamaa asiaa:

1) viherpunikit ja heidän kannattajansa ovat vaarallisia jo pelkästään sen takia, että he/ne ovat irrationaalisuudestaan huolimatta poliittisesti erittäin aktiivisia.

2) viherpunikit heikentävät koko ajan teidän asemaanne, palvelujanne ja turvallisuuttanne.

3) äänestämättä jättäminen palvelee kohdan 1 mukaisesti viherpunikkeja: vaikka äänestysprosentti laskisi nukkuvien "ansiosta", viherpunikkien kannatus ei laske. Kannatuksen lasku edellyttäisi (kuten olen täällä aiemmin todennut), sitä että viherpunikkikultistien johtohahmot alkaisivat käyttäytymään rationaalisesti. Tätä ei tule näillä näkymin tapahtumaan.

4) ns. vastuullinen media on onnistunut teidän kohdallanne tavoitteessaan: demonisoimaan Perussuomalaiset niin, että ette tajua kyseisen puolueen olevan ainoa vaihtoehto Suomen tuhoutumisen estämiseksi.

5) jos olet eläkeläinen nukkuva, tai sellaista vaihtoehtoa harkitseva, lue vielä kertaalleen edelliset kohdat. Sen jälkeen mieti, lankesitko bussikuskin vappusatasansaan. Sen jälkeen, mahdollisesta pettymyksestäsi ja katkeruudestasi huolimatta, mieti millaisen Suomen haluat tuleville sukupolville jättää: viherpunikkien ajaman monikulttuurisen maanpäällisen helvetin (vrt. ruåtsin kelafaatti), vaiko Suomalaisen hyvinvointivaltion?

En silti usko, että kukaan nukkuva lukee manifestiani tai ottaa siitä onkeensa, mutta tulipahan kirjoitettua.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Terho Hämeenkorvelle, Huru-ukolle, Olavi Koskelalle ja Pinlaarenille & kiitos kommenteistanne.

Terho: Minä en ole sinänsä ketään suohon sotkemassa. Näkisin parhaana että äänestämällä saataisiin tilanne sellaiseksi että niin hallituksen kuin eduskunnan vihervasemmistolaiset voisivat alkaa etsimään osaamistaan vastaavaa työtä vaikkapa yksityiseltä sektorilta. Ja sellaistahan ei löydy.

Huru-ukko: Teuvohan muuten vei sahan Nicaraguaan eli teki enemmän kehitysapua kuin koko vihervasemmisto ikään aikaan. Ja opetti vielä sen käytön. Anna miehelle kala, niin hän elää päivän, opeta mies kalastamaan, niin…

Olavi: Olet täysin oikeassa. Valitettavasti.

Pinlaareni: Viestisi nukkuville (ja esmes demareitten tapaäänestäjille) on äärimmäisen osuva. Mainio Reijo Koiras tiivisti tämän sarjakuvassaan äärimmäisen hyvin:

http://ryppyjareika.blogspot.com/2019/12/ryppy-ja-isa.html

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Tämän syksyn kuumin hitti ei ole ylenannon kurditoimittajattaren repimät nimettömät maustetyttöjen n...i sanasta vaan "Jopo" Sauli Niinistö ja valtioneuvostontyttöorkesteri sekä solistinaan soijapoikasopraano esittävät jenkan "Kusessa ollaan". Onko Hutisalo Perämiespekan takana, Pekka voi olla uhka Hutisalon johtajuudelle. Uskon että Hutisalo suorittaa perinteiseen vihreiden eli natsien tyyliin omissa Nacht der langen Messer putchin varteenotettavien uhkien varalta. Hutisalo tietää että hallituksessa se joka vie on hän, keskusta ja demarit vikisee vasemmistoliitto tarkkailee. RKP:lle riittää turkistarhaus, nousulohien pyynti ahvenanmaalla ja merenkurkussa, pakkoruotsi sekä vaasan yöpäivystys mahdollisesti se että yhtään sipoonruotsia osaamatonta ei asuteta ahvenanmaalle. Vihoviimeisin vaihtoehto kepulle ja sdp:lle on nyky kannatusten valossa uudet vaalit, vihreille kelpaisi taas kannatuksen kasvùun ps:n nykyinen asema johtavana oppositiona. Eli hallituksen kuninkaantekijä ei ole kepu vaan vihreät. Vihreät saavat hallituksen koossa pysymisen takia sen mitä haluavat. Eikä vihreillä tietty liittoutuminen kokoomuksen kanssa ole mahdotonta. Sellainenkin voisi olla mahdollista että vihreät, kokoomus, ps ja kristilliset saattavat olla samassa pöydässä.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Pääministeri ei puhu kiusallisista asioista, hallituksen puolisalassa tekemät ratkaisut vuotavat julkisuuteen kiusallisimpina hetkinä. Wanhoina hyvinä aikoina saatettaisiin alkaa epäilemään että hallitus seisoo savijaloilla ja useammalta taholta sisältäpäin yritetään se kaataa. Haavistogatessa Haapalan ulostulon ajankohta samoinkuin Tuomikosken. Pitää myös muistaa että tässä pelataan Haavisto ulos presidenttipelissä, syksyllä julkistettiin optimistisia Kalliossa ja ulkoministeriön läheisyydessä erilaisten poikien kuppiloissa tehtyjä kyselyjä joiden mukaan Pekka olisi suosituin kandidaatti. Voisin veikata että tyttöorkesterissa kaikilla olisi halua uudeksi Tavja tädiksi ja jokaisella on kolhot kyynärspäät sekä teroitettu kynsiviila coctailveskassa millä sopivasti lyödään kilpailijoita omissa ja vieraissa selkään.

Anonyymi kirjoitti...

Tähän laitan oman näkemykseni tästä touhusta ILMAN kirosanoja:

LW kirjoitti...

Epäilen muuten vahvasti, että kepu tiesi aivan mainiosti, mitä hallitus on tekemässä. Ainakin se selittäisi tämän eriskummallisen venkoilun. Hallituksen punavihreät puolueet olisivat voineet tehdä kesäleiriläisten tuomisesta poliittisen päätöksen ilman ihmeempiä ongelmia, koska ei se heidän kannatukseensa olisi koskenut. Joidenkin kannattajien mielestä lastensuojelu ja muut virkamiestahot kyllä pystyvät huolehtimaan asiaan liittyvistä riskeistä, koska heitä on käsketty tekemään niin. Jos he eivät käskyä noudata, se on vain ja ainoastaan heidän vikansa. Jotkut taas eivät välitä.

Keskustalla tilanne on vähän toinen. Voin hyvin kuvitella heidän todenneen, että siirto voidaan kyllä hyväksyä, koska ei heillä ole sen ihmeempiä periaatteita kuin valtaan takertuminen. Operaatio tulee kuitenkin hoitaa salassa ja ilman, että sitä voidaan yhdistää hallitukseen, koska muuten loputkin kannattajat karkaavat. Jos asia on näin, he ovat mahdottomassa pakkoraossa. Jos alholistien tuloa ei estetä, he joutuvat kantamaan päätöksestään vastuun. Jos he taas pysäyttävät sen, he joutuvat ensinnäkin näyttelemään onnettomia tupauunoja, joilla ei ole tähän asti ollut mitään käsitystä siitä, mitä heidän oma hallituksensa tekee. Lisäksi vihreät kostavat. Ehkä he odottavat siihen asti, että Ohisalo pääsee ensi vuonna nimittämään joukon tärkeitä virkamiehiä, mutta sen jälkeen tuskin mikään estää heitä vuotamasta hallituksen asiakirjoja, jotka asettavat Keskustan "ei olla tehty mitään eikä tiedetty mistään mitään" -performanssin kyseenalaiseen valoon.

Kävisi sääliksi, mutta niin makaa kuin petaa.

Anonyymi kirjoitti...

Vähän luulen että kokeneemmat miespoliitikot tiesivät mitä oli tulossa ja tyrkkäsivät nämä lapselliset tyttöset tuleen. Odottelevat siellä taustalla hallituksen kaatumista pölyn laskeutumista ennen kuin tarttuvat hommiin uudestaan.

Anonyymi kirjoitti...

Terve, Ykä,

juutuin hiukan tämän sinänsä osuvan jutun avausteemaan. Vertaillaanpa siis Western Style-rivitanssia tämän puheena olevan ryhmän suorituksiin.

Itse en välttämättä arvosta tuota länkkärimeininkiä kaikkein korkeimpaan kategoriaan, mitä tulee lajin urheilullisuuteen, fyysiseen vaativuuteen, rytmilliseen tai koreografiseen omaperäisyyteen. Ainakaan jos verrataan rivitanssilajeista vaikkapa irkkutanssin huippuryhmiin. Western Stylen tarkoitus onkin kuvastaa rentoa yhdessäoloa. Ja vähäiselläkin kokemuksella tanssija osaa tehdä sinänsä yksinkertaisen koreografian oikein ja oikealla ajoituksella, kutakuinkin koherentisti muun porukan kanssa.

Ihan samaa en sanoisi tästä Leftern Style -ryhmän performanssista. Koreografia on joko liian vaikea tai huonosti harjoiteltu. Omavaltaista sooloilua niin rytmisesti kuin käännösten jyrkkyydessä ja lukumäärissä - toki kaikki käännökset ovat yksipuolisesti vasempaan. Ylimääräisiä väliaskeleita ja horjahtelujakin on näkyvissä.

Jos olisin line dance-lahjakkuuksia etsivän tv-formaatin tuomaristossa, sanoisin: "Ylvästä intoa teillä kyllä löytyy, tytöt ja pojat! Yleisö kuitenkin odottaa koreografialta selkeästi ymmärrettävää viestiä. Ja tanssiltanne tarkempaa yhteispeliä. Teidän pitää vielä harjoitella ainakin seuraavaan tuotantokauteen - katsotaan sitten. Ei tällä kertaa jatkoon."

Tämä siis performanssin tyylikkyydestä. Toki privaatisti v...ttaa, että jokainen vasen käännös maksaa mulle itselleni vähintään satasen per vuosi veroina ja maksuina.

terv. Achtung,
tanssitaidetta valikoiden ihaileva harrastaja

Anonyymi kirjoitti...

"Ohisalon mukaan on syytä katsoa laajemminkin koko ulkoministeriötä". Erinomainen idea, aloitetaanpa siitä UMn vastuuministeristä. Ai ei vai? Meille on kerrottu, että Ohisalo on öljypomon vaimo ja Haavisto kotoisin sivistysperheestä, joten aika matalamieliseltähän se tuntuu puuttua eliitin puheisiin. Mutta entäs jos Pekka olisikin sanonut, että minun on syytä katsoa laajemminkin koko sisäministeriötä? Vaikkapa migrin ja poliisin toimintaa. Ei taitaisi Maria tykätä, me naiset kun ollaan niin herkkähipiäisiä miehiselle millinkin arvostelulle, kuulemma. Tosin Maria ei ole nainen eikä Pekka mies, vihreillähän on 71 sukupuolta valittavanaan. Tätä ideologiaa vasten onkin ihmeellistä tämä hehkutuksensa nimenomaan naisvoittoisesta hallituksesta. Kun ei niitä sukupuolia edes ole.

hesari on kiitettävästi selvitellyt näitä äitien taustoja, ja ehdottoman luotettavat tietonsa perustuvat kuten aina ennenkin vain haastateltujen kertomaan - eikä mihinkään muuhun. Se kun nyt vaan on niin, että muslimi ei koskaan valehtele kun se on rumaa ja varsinkin leirissä avoimen taivaan alla jossa allah kuulee ja näkee. Discossa saa valehdella ja vetää viinaa koska kaikkivoipa allah ei näe kiviseinien läpi eikä kuule mitään jytämusalta.

Jutun mukaan yhden naisen henkilöllisyys on täysin toteamatta ja tämä salaperäinen Ruotsissa asuva suomalainen nimestään päätellen somali. Siis 3-4 somalia tuolla. Muiden kohdalla lapsiluku on ilmoitettu, somalien osalta "ainakin kaksi lasta". Onko Suomen kotoutuskoulutus aikoinaan todellakin nostanut kädet pystyyn laskutaidon opettamisessa? Yleensä äideillä on tieto synnyttämiensä lapsien lukumäärästä. Synnyttävät miehet eivät kuulu muslimikulttuurin. Somalien osalta en voi yhtyä Ykän optimismiin: jos/kun nuo pääsevät takaisin Suomeen, eivät täältä kulumallakaan lähde. Onko yksikään Suomeen tullut somali palannut yhtään mihinkään? Käydä on kiva kotimaassa, muttei jäädä.

Kokemusperäisesti voisin sanoa, että ulkoministeriöläisillä on ollut aika humaani kanta noihin konsulitapauksiin (paino sanalla ollut) ns. hankalissa maissa. Aika usein edustuston henkilökunta on kerännyt kolehtia saadakseen jonkun rahattoman juopon reppanan takaisin kotiin. Tyynnyttänyt pahinta kankkusta muutamalla vodkapaukulla, ruokkinut ja majoittanut omaan kotiinsa odottamaan selviämistä. Pessyt suihkussa pahimmat ja kaivellut uusia vaatteita. Roudannut kentälle/satamaan ja toivottanut hyvää matkaa. Kaiken tämän teimme tietenkin minkä shampanjan kittaamiselta ja cocktail-palojen napostelemiselta ehdimme.

Luin hesarista tuon Kolehmais-jutun. Täysin käsittämätön. Kerrankin toimittaja tivasi tiukasti vastauksia, mutta poliisipäällikkö oli aivan ulalla. Jäi jotenkin sellainen vaikutelma, että dementoitunut ukkeli hatarasti muisteli että olenkohan nyt mitään allekirjoittanutkaan ja jos, en ainakaan mistään ole mitään allekirjoittamastani ymmärtänyt.

Aika ihmeellinen juttu Seiskassa, jos tähän uskoo se vaatii kyllä aikamoista uskomista mutta lehden tarkoitushan onkin herättää pieniä tulta sittenkin?-kysymyksiä. Tämä kommentti siis viittaa tuohon edelliseen flightradariin josta en siis tiedä yhtikäs mitään. 11.12. normilento TK1109 välillä Erbil-Istanbul peruttu, mutta Vantaan henkilökunnan monitorit näyttivät samaisen lennon saapumista Vantaalle. Sitten hävisi monitoreista taivaan tuuliin eikä koskaan tullut - vai tuliko sittenkin? Poliitikkojen röyhkeyden tietäen mikä tahansa on mahdollista, mutta ei ehkä kuitenkaan se, että tuo koko lauma olisi jo Suomessa. Mikään teoria ei ole niin kiva kuin salaliittoteoria. Paitsi silloin kun se toteutuu.

Housut kinttuun hallitus? No ei. Ennemminkin rintsikat roviolle, pikkarit kattoon and we are the future-hallitus. Että on ikävä jopa Sirkka-Liisa Anttilaa.
tira+

Becker kirjoitti...

Tässä hallitus sillisalaatissa tai rosollissa ei sinänä ole mitään uutta. Näinhän suomalaisia on hallittu jo monet vuosikymmenet. Poliittinen aateli ja virkamiehet tekevät ratkaisujaan omissa suljetuissa kabineteissaan kansalta piilossa. Ja sitten yht äkkiä vaan tulla tupsahtaa jokin päätös joka on jo kiveen hakattu tai peräti pantu vireille. Tästä kun narahdetaan niin alkaa pirunmoinen selittely jossa kukaan ei tunne asiaa tai jos tuntee niin pistää syyn muiden niskoille eikä kukaan ota vastuuta mistään. Tämä ylimielinen hallintotapa on saatava loppumaan.
Voidaan todeta että demokratia on Suomessa pirun heikoissa kantimissa ja siitä saavat kansalaiset syyttää itseään kun istuvat vain lehtereillä katselemassa tätä halpaa näytelmää eivätkä puutu sen juoneen aktiivisemmin.

QroquiusKad kirjoitti...

Enpä usko näiden ISIS-äippyleiden ja heidän terroristinpentujensa todellakaan haluavan Ranskaan tai muuallekaan. He eivät enää koulutusta tai organisointia tarvitse, he ovat täysinoppineita ja valmiina.

Kas, heillä on erinomaisen kova halu päästä Suomeen aloittaakseen kunnon jihadin:
äityläiset tuskin uhraavat itseään, vaan innostavat täkäläisiä vähempiälyisiä maahantunkeutujanpentuja räjäyttämään itsensä tai scanioimaan väkijoukkoa vääräuskoisten suurimmassa juhlassa.
Siksi asialla on vähän perkeleen kiire, kun joulu se tulla jollottaa jo puolentoista viikon päässä!

Iloisten joulutervehdysten jälkeen heidän pienet, pienet lapsensa, joiden ikä on mitä äitiliinit ilmoittavat, saavat touhuta omilla tahoillaan mitä lystäävät:
milloin päiväkodissa vääräuskoiselta huoranpennulta isketään haarukalla silmä puhki, milloin tuhritaan paskalla ja potkitaan sairaalakuntoon;
kuinka monta alakoululaista se 7-vuotiaaksi ilmoitetttu 17-vuotias saa kurkutettua (onko tuo oikea sana?) luokassa allahuakbarin säestyksellä ennen kuin jokin taho ehtii väliin?

En ihmettele lainkaan Älykkäiden Nuorten Naisten (ikään ja kaikkiin 71 sukupuoleen katsomatta) kirkkain silmin valehtelua.
Sen sijaan tuo Kolehmaisen, entisen Karhu-ryhmäläisen(!) kirkkain silmin valehtelu, sen jälkeinen raivostuminen ("Kuka saatana vasikoi valehtelustani") ja sitten valehtelun välinpitämätön myöntäminen olivat tämän viikon lannistavin uutinen.

Olen sanonut ja sanon vastakin, että Haloskan kahden kauden tuhotyö ei ole vieläkään paljastunut kokonaisuudessaan. Tuo poliisijohdon mädäntyminen oli toki tiedossa, mutta että näin pahoin.

Mikähän mahtaa Puolustusvoimien ja Rajavartiolaitoksen ylijohdon halostusaste olla ja mille tasolle asti? Venäläisillä on sananlasku, jonka mukaan kalan mätäneminen alkaa sen päästä.
Mutta kerran alettuaan se on pysäyttämätön prosessi, joka johtaa lopulliseen hajoamiseen.

Anonyymi kirjoitti...

KQ, kuten olen aikaisemminkin sanonut, ulkoministeriö on lojaali omilleen. Ne omat eivät koskaan ole vaihtuvia ministereitä. Menevät ja tulevat ja jättävät poliittisen kaaoksen jälkeensä. Joku enemmän, joku vähemmän.

Joskus sitten vaan se lojaalisuus tuntuu aika yksipuoliselta. Ei ollut ministeriössä mikään salaisuus että Tarja Halonen on lesbo ja hänen tyttöystävänsä on pikkuneitipariisilainen Helena Petäistö ja Pentillä sitten ne omat ystävänsä. Nämä ovat henkilökohtaisia asioita joista pressi ei muka tiennyt mitäään, mutta Halla-ahon avioliiton ulkopuolista lasta rääpittiin senkin edestä.

On järkyttävää, miten jotkut poliitikot ovat niin koskemattomia. Joku persu, kokoomuslainen, kenties?
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle Pankavaarasta, Ano1:lle, LW:lle, Ano2:lle, Achtungille, tira+:lle, Beckerille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Pate:

Viesti1: Vihreillä on tällä hetkellä selvästi se oma etsikkoaikansa jolloin he voivat mielestään tehdä aivan mitä tahansa ja neste on sitä myötä kihahtanut nuppiin. Siihen en kyllä usko että vihreät ja ps voisivat olla samassa hallituksessa.

Viesti2: No joo, se tässä on hyvä puoli että Haaviston mahdollisuudet pressanvirkaan ottivat takapakkia. Valitettavasti ihmisten poliittinen muisti on lyhyt. Eikä mene kuin hetki kun valtamedia alkaa taas nostaa Pekan gloriaa.

Ano1: Toi oli hyvin osuvasti tiivistetty.

LW: Varmaksi en sano, mutta kepun kohdalla saattaa olla noin.

Ano2: Vanhemmassa maailmassa näin ehkä olisi ollut mutta nyt tuolle feminismin pirulle on annettu jo pikkusormen lisäksi koko käsi.

Achtung: Minähän en tanssimisesta sinänsä ymmärrä mitään mutta selitit tuon hallituksen koreografian kyllä varsin osuvasti.

tira+: Joo, useastakin suunnasta on tullut huhuja että ei se sisäministeriönkään ilmapiiri kaksinen ole enkä usko Ohisalon olevan ollenkaan sellainen ihminen joka sietää arvostelua. Tuota ”haastateltujen kertomaahan” on käytetty paljon erityisesti rasismitutkimuksessa. Siinähän aineistoksi riittää että kysytään ja oletetaan että vastaaja puhuu ilman muuta totta. Se vanha konsulikyytihän oli just tuota kantasuomalaisen juoppokuskausta. Nyt on vähän toisenlaiset kyydit menossa. Kolehmaisestahan voi sanoa että siinä ei puhu virkamies vaan poliitikko. No, kai se tuolla tasolla on sitten välttämätöntä. Mutta ei se luottamusta herätä. Onko sulla muuten siihen Seiskan juttuun heittää jotain linkkiä? Mitä tulee kakkoskommenttiisi niin veikkaan että valtamedia on jo tällä hetkellä etsimässä jotain persuihin liittyvää henkilökohtaista skandaalia jonka voi nostaa lööppiuutiseksi.

Becker: Niin, tämä systeemihän alkoi sen konsensuspolitiikan myötä ja sekin on täyttänyt jo kolmekymmentä vuotta. Silloin vaan tuskin tajuttiin että Suomessa on aikanaan poliittisten johtajien sukupolvi jolla ei ole enää minkäänlaista kosketusta reaalimaailmaan.

Qroquius Kad: En lähde sinänsä ennustamaan tuon porukan tekemisiä mutta valtavan turvallisuusriskin he muodostavat. Plus herättävät kysymyksen että millä helvetin perusteella niitä Suomen kansalaisuuksia oikein on jaettu. Mutta joo, ehkä masentavin asia tässä potpurrissa on nimenomaan Kolehmainen. Minä kun olen myös sellainen vanhanaikainen mies joka ajattelee että poliisin ykkösprioriteetti on suomalaisten turvallisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Pieni oikaisu:
Teuvo Hakkarainen ei myynyt vanhaa sahaansa Nicaraguaan kuten sanoit vaan Hondurasiin. Joka tapauksessa hän kuitenkin myös koulutti sikäläisiä pyörösahojen käyttäjiä ja teloittajia, kuten itse mainitsitkin.

Anonyymi kirjoitti...


On siellä yksi ihan oikea kanttis,
lukioaikoinaan seonnut islamiin.
Ei kuitenkaan halua tulla
takaisin kotimaahan.

Kertoo mtvuutiset

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kaikki-al-holin-leirin-naiset-tuskin-haluavat-palata-suomeen-en-usko-etta-han-paastaisi-pelkastaan-lapsensa-suomeen/7659156

Veijo Hoikka kirjoitti...

Viime vuosien sekoilu suomalaisessa politiikassa ja virkamiesten keppostelussa on sitä luokkaa, että Suomesta ei löydy yhtään miestä, joka laittaisi rivit ojennukseen. Naapurin Vladimir voisi asian hoitaa: Vaatimalla Venäjän turvallisuuden perusteella alueluovutuksia kaakkoisosista Suomea. Johan alkais Suomestakin oikeita miehiä löytyä. Punahuulihallitsijat ja oletetut vetäytyisivät sukkia ja patalappuja virkkamaan.
Kun asiat saataisiin kuntoon, Vladimir vain ilmoittaisi: en minä muista tuollaista ehdottaneeni. Jos ehdotinkin, niin leikkiähän minä laskin. Toki voisi olla korkea aika alkaa neuvotella maidemme välisestä kaupankäynnistä...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Veijo Hoikalle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Joo, niin se taisi olla. Mutta ei kai Teuvo sentään teloittajia kouluttanut? Sori, oli ihan pakko hieman jaaritella kun se typo oli niin sopivassa paikassa.

Ano2: Joo, ainakin yksi. Saattaa olla enemmänkin.

Veijo: Vaan entäpäs jos nykyisestä valtakoneistosta ei niitä miehiä löytyisi silloinkaan?

Anonyymi kirjoitti...

No, anteeksi lyöntivirhe, huh huh! Hän koulutti pyörösahan teroittajia, ei sentään teloittajia, onneksi.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, tuon hallituksen tanssi on pikemminkin tyyliä hameet korville, pyllistys ja melaa mekkoon jos näin tylysti saan ilmaista. Sitten kun ja jos sharia-laki pääsee Länsi-Euroopassa vallalle niin saamme heittää hyvästit mm. naisväen hameille ja sukupuolten tasa-arvolle. Tätäkö naisäänestäjät haluavat?

Lopetan täältä tähän Riverdancen muodossa, on tuota ainakin harjoiteltu kerta jos toinenkin.


- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Ano: Sattuu & tapahtuu. Taitaa vaan ikävä kyllä olla niin että siellä Väli-Amerikassa se teloittaminen osataan ihan omasta takaa. Hakkaraisen saha on heille paljon hyödyllisempi.

Soomepois: Enpä usko että naisäänestäjät tätä haluavat. Ne tohelot vaan uskovat siihen rakennettuun mielikuvaan että islamilaiset ovat ihan samanlaisia lällydemareita kuin me pohjoismaalaisetkin. Linkistä voi todeta että hyvämuotoiselle naiselle minihame todella sopii.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Terroristisolun luomiseen tarvitaan henkinen isä tai äiti aivan kuten minkätahansa kultin. Kannattaa miettiä kuinka hyvä paikka täällä on luoda sellaista, hyvää tarkoittavia naiveja tai oppurtunistisia viranomaisia joka tasolla jotka tekevät tarvittaessa kaiken mitä pyydät. Suomen passilla matkustat kevyellä turvatarkastuksella verrattuna vaikka Pakistanin vastaavaan. Eu:n sisäalueella riittää tarvittaessa henkilötodistus ja jos joku alkaa syynäämään alat huutaa rasismista ja suvaitsemattomuudesta joka toimii ainakin täällä ja Ruotsissa. Peitteeksi luot veronmaksajien tuella pizzeria kebap paikan jonka henkilökunnasta vain piru ottaa selvän ketä he ovat. Saat helposti nopeat sähköiset yhteydet, jos et kryptaa viestejä ja käytät vain koodisanoja tarvittaessa niin mikään turvallisuuspalvelu ei löydä viestäjäsi kun äidit vaihtavat ruokareseptejä. Jos vaikka täällä ei tehdä itse aktionia niin täällä on hyvä pitää tukikohtaa missä valmistelee.

vieras kirjoitti...

Jihadisteja ei pidä tuoda Suomeen eikä varsinkaan hakea.

Ei ne jihadistit ole suomalaisia. Montako käännynnäistä tsuhnaa siellä edes on? Suurin osa heistä on ulkomaalaisia joista osalla voi olla Suomen kansalaisuus.

Lapsetkaan eivät ole suomalaisia jos vanhemmat ovat ulkomaalaistaustaisia. Jos toinen vanhemmista on tsuhna niin sitten lapsi on puolisuomalainen.

Syyriassa syntynyt lapsi ei ole Suomen kansalainen jos isä ei ole Suomen kansalainen. Syyriassa kansalaisuus määräytyy isän kansalaisuuden mukaan joten lapsella on se kansalaisuus mikä isällä on.

Jihadistien lapset ovat lapsisotilaita ja lapsiterroristeja joten heitä tulee kohdella sotilaina, terroristeina ja jihadisteina iästä riippumatta.

Ratkaisu on kansalaisuuden menetys ja elinikäinen maahantulokielto riippumatta siitä onko kyseessä
- syntyperäinen Suomen kansalainen
- ulkomaalaistaustainen jolle on myönnetty Suomen kansalaisuus
- sellainen jolla on vain Suomen kansalaisuus
- sellainen jolla on kaksoiskansalaisuus eli Suomi ja jokin toinen
- ulkomaan kansalainen jolla on turvapaikka tai muu oleskelulupa Suomessa

Eikös ISIS:n kalifaatti ole takavarikoinut siihen liittyneiden passit tai määrännyt ne poltettaviksi? Näin he mitätöivät aiemmat kansalaisuutensa. Eikös kalifaatilla ole jokin oma "passi" tai sitä vastaava?

Oikeudenkäynnissä on semmoinen periaate että rikos tutkitaan ja rikoksentekijät tuomitaan siellä missä teko on tehty. Tarkoitaa varmaan siinä tuomiopiirissä jonka alueella teko on tehty.

Jihadistit ovat toimineet Syyriassa ja leiri on Syyriassa. Näin ollen heidän teot tulee tutkia Syyriassa ja heidät tulee tuomita Syyrian lakien mukaan. Heidän hakeminen tuolta ennen syyrilaista oikeuskäsittelyä olisi sekaantumista Syyrian sisäisiin asioihin ja oikeusjärjestelmään.

Pottunokkasuomalaisia on tuomittu ulkomailla, ulkomaisissa tuomioistuimissa, ja heitä on laitettu suorittamaan vankeustuomio ulkomaisissa vankiloissa. Tälläkin hetkelllä on tsuhnia lusimassa ulkomaisissa vankiloissa.

vieras kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
vieras kirjoitti...

Ehkä nyt olisi hyvä tilaisuus soveltaa suvakkeja vastaan sitä heille tyypillistä "mitä ne meistä ajattelee"-syndroomaa.

Pitäisi levittää tähän liittyviä juttuja moniin ulkomaisiin medioihin, perinteisiin mediohin ja vaihtoehtomediohin. Kiusallinen julkisuus voisi olla avuksi, etenkin jos myös "luotettava media" julkaisisi kiusallisia uutisia.

https://www.breitbart.com/europe/2019/12/14/leaked-document-shows-finland-preparing-take-back-islamic-state-members/

Kun ollaan Schengenissä, se tarkoittaa sitä että Suomeen päästyään nuo jihadistit voivat mennä muualle Schengen-alueelle. Siinä olisi källi viedä heidät Tornioon ja sieltä Haaparantaan.

Pitäisi toivoa että muiden Schengen-maiden pääministerit ja ulkoministerit alkaisivat soitella Suomeen ja kysellä että mitä vittua te ootte tekemässä. Heidän kannataisi uhata Suomea passivaatimuksella ja määrätä passintarkastus jokaiselle joka on saapunut Suomesta, oli hän kuka tahansa. Heidän kannattaisi määrätä Helsingissä olevia suurlähettiläitään koputtamaan pääministerin ja ulkoministerin oville, ja viemään heille nootteja.

QroquiusKad kirjoitti...

Pelkäänpä pahoin, että tämä kaikki on juuri sitä, mitä liian moni naisäänestäjä haluaa.

Kautta aikojen miehet ovat rakentaneet muureja - joita heidän naisensa ovat pyrkineet murtamaan:
esihistoriallisen ajan heimosodissa voittajaheimo teloitti voitetun heimon kaikki asekuntoiset miehet. Naiset ja lapset sen sijaan otettiin orjiksi.
Naisten tehtävä oli toimia siitosalustoina, lasten puolestaan työorjina.

Riittävän kauan ja riittävän hyvin palveltuaan molemmilla oli mahdollisuus päästä voittajaheimoon ensin ulkojäseneksi, lopulta varsinaiseksi.
Tämä edellytti uskollisen palvelun ohella luonnollisesti voittajaheimon kielen ja kulttuurin oppimista ja omaksumista.

Hyökkäyksen kohteeksi joutuneen heimon miehillä ei näitä mahdollisuuksia ollut. Heitä odotti hävitessään joukkoteloitus.
Siksi heillä oli äärimmäinen motivaatio taistella kirjaimellisesti viimeiseen mieheen asti. Heimon naiset olivat miestensä tukena - kunnes vihollisen voitto kävi ilmeiseksi.
Silloin naiset loikkasivatkin äkkiä vihollisen puolelle:

heillä oli nyt mitä suurin motivaatio olla täysillä mukana raiskauksissaan, joilla voittajaheimoon synnytettiin heidän kauttaan uusia jäseniä. Mitä miellyttävämpiä pantavia he olivat, sitä helpompi heidät oli hyväksyä ensin jalkavaimoiksi, myöhemmin jopa varsinaisiksi vaimoiksi.

Samasta syystä orjalapsilla oli erinomaisen suuri motiivi opetella voittajiensa kieli ja kulttuuri sekä poikalapsilla osoittaa asekuntoisuutensa:
näin he voisivat päästä mukaan seuraavalle sotaretkelle, jossa hyökättäisiin vihollisheimon kimppuun, tapettaisiin kaikki sen miehet, raiskattaisiin kaikki sen naiset ja lapset ja otettaisiin heidät sitten orjiksi.
Mitä julmempia he olisivat tässä, sitä lähempänä he olisivat uuteen heimoon täysivaltaisina miehinä hyväksymistään.

Siksi liian moni naisemme levittää nautinnollisesti jalkansa väkivaltaisille maahantunkeutujille.
Siksi liian monet lapsemme mielellään hankkiutuvat heidän lastensa jengeihin ulkojäseniksi opettelemaan ja omaksumaan heidän kulttuuriaan:
"Wallah wallah! Tehdään tosiaan just nyt toi, mitä Abdiqadir käski;
raiskataan nyt eikä heti toi shuluk sharmuto!"

Koska me olemme luopuneet muurin vartioinnista. Tällä menolla pian loppuu muurin ylläpitokin.

vieras kirjoitti...

Huomasiko Ykä Britannian vaalituloksen? Boris Johnsonin uhkapeli toimi ja hän sai konservatiivipuolueelle selvän enemmistön, 365 paikkaa 650:stä. Konservatiivien ääniosuus oli 43,6 prosenttia mutta Britannia on jaettu yhden edustajan vaalipiireihin, eli pitää voittaa tarpeeksi monta vaalipiiriä että saa enemmistön. Suhteellisella vaalitavalla olisi myös eniten paikkoja mutta ei enemmistöä, siis yli 50 prosenttia paikoista. Toivottavasti kaikki valituiksi tulleet konservatiivi-mepit ovat brexiteerejä.

https://en.wikipedia.org/wiki/2019_United_Kingdom_general_election

Nigel Faragen Brexit-puolue sai hyvin vähän ääniä. Farage lupasi olla asettamatta ehdokkaita niissä vaalipiireissä missä haluttiin varmistaa brexiteer-konservatiivin valinta.

Mikäli konservatiivipuolue olisi viimeiset kolme vuotta ollut kokonaisuudessaan brexitin kannalla ja siihen päälle työväenpuolue edes kolmasosan verran, olisi Brexit saatu ajettua luvatussa aikataulussa.

Työväenpuoluetta taitaa vaivata sama kuin esim. Suomen demareita eli se lienee julkishallinnon byrokraattien, akateemisten tollojen sekä kulttuuriväen puolue. Niin ja tiettyjen ulkomaalaisryhmien, joiden äänet saadaan lupaamalla rahaa tms. kaikkea kivaa. Se Jeremy Corbyn on selvä kulttuurivasemmistolainen kun fanittaa jotain IRA:a sekä Hamasia ja muita rättipäitä. Liekö ihan marxisti tai muu kommari.

Työväkeä on tainnut siirtyä kannattamaan konservatiiveja, joita Boris taisi houkutella.

https://www.breitbart.com/europe/2019/12/14/victory-lap-boris-northern-england-to-thank-working-class-voters-support/

Totesin joskus että Boris on tsuhnan näköinen ja oloinen. Varmaan olisi hauskaa juoda olutta pubissa hänen seurassaan.

Persuille 43,6 prosenttia äänistä...tai jos persut saisi jonkin öyhötyspuolueen kanssa saisi tuon. Suomessa käytössä olevalla d´Hondtin matematiikalla pystyy saamaan puolet vaalipiirin paikoista jos saa vähintään prosenttia äänistä. Riippuu myös siitä paljonko muut puolueet ja vaaliliitot saavat ääniä, vertauslukujen suuruusjärjestys on se miten paikat jaetaan. Esim. Kepu sai näissä vaaleissa 9 paikkaa 18:sta:

2015: 42,7 %
2007: 43,1 %
2003: 46,6 %
1999: 43,5 %
1995: 38,8 %
1991: 46,8 %
1962: 40,3 % (Viimeiset Maalaisliiton nimellä käydyt eduskuntavaalit)

QroquiusKad kirjoitti...

Veli Vieras:

mikään valtio ei voi riistää kansalaiseltaan kansalaisuutta, mikäli tällä ei ole jotain toista. Kenestäkään ei voi tehdä kansalaisuudetonta yhtä vähän, kuin lennättää Irakiin Suomeen tunkeutuneita irakilaisia, joita Irak ei tunnusta kansalaisikseen:
se kone ei pääsisi edes Irakin ilmatilaan.

Siksi kannatankin Suomen kansalaisuuden myöntämistä vain ja ainoastaan kaksoiskansalaisuutena:

se edellinen kansalaisuus on säilytettävä!
Mikäli asianomainen aikoo luopua edellisestä kansalaisuudestaan, sen olisi oltava automaattinen reaktio Suomen kansalaisuuden mitätöimiseen.

Näin Suomen kansalaisuus olisi ehdollinen:
sen saamisen on oltava kunnianosoitus, ja ellei sitä arvosteta, kuten vaikkapa syyllistymällä rikokseen josta voidaan tuomita vankeutta, sen menettämisen olisi oltava automaattinen seuraus.

Samoin perustein olisi syntyperäisen Suomen kansalaisenkin rikosseuraamuksiin mielestäni syytä palauttaa kansalaisluottamuksen menetys. Se kun ei ollut aivan pikku asia.

vieras kirjoitti...

Kysyn Qroquius Kadin arviota siitä olisiko avuksi se että etniset suomalaiset omaksuisivat yhtä vahvan tribalismin kuin mitä Afrikan, Lähi- ja Keski-idän etnisyyksillä on? Tai ei ehkä tribalismia mutta etnonationalismin tai tarkemmin sanottuna etnosentrisyyden. Näin yritettäisiin peruuttaa yhteiskunnan atomisoituminen ja yli-individualisoituminen.

Etnosentrismi olisi metapoliittisen vaikuttamisen muoto, toimintaa elävässä elämässä tarkoituksena siirtää Overtonin ikkunaa halutulle paikalle. Kun Overtonin ikkuna on halutulla paikalla, ovat olosuhteet otollisemmat poliittiselle vaikuttamisella, mikä sitten vaikuttaa siihen minkälaista politiikkaa harjoitetaan.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Risto E J Penttilä oli yhtäaikaa Boriksen kanssa Oxfordissa. Vaikka Boris onkin aika hulvattoman oloinen niin kuin Jeremy Clarksonin haastateltavana Top Gearissa niin kaveri on ollut opiskeluaikana Oxfordissa väittelyjoukkueen kapteeni. Mikä myöhemminkin tarkoittanee että debatissa Boris vie ja muut vikisee. Tulosta on selitetty Putinin trollien vaikutuksella sosiaalisissa alustoissa. Meillä on ihan yksi lysti mitä naamakirjassa tai twitterissä on. Mutta kun jakaa ämpäreitä ja varsinkin kun olisi venäläisiä sinkkiämpäreitä, hernerokkaa, grillimakkaraa, kultakatriinaa tai residenttiä kunnon lettipitkon kera ja kaiken helmenä hyvä kurtunsoittaja joka laulattaa yleisöä on äänet takataskussa.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Syyrian lain mukaan Syyriasta ei saa viedä lapsia ilman isän lupaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle Pankavaarasta, vieraalle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Pate:

Viesti1: Tuo on totta. Suomalaisten sinisilmäisyys on terroristeille oikea ympärivuotinen joululahja.

Viesti2: Kiitos lisäyksestä. Ja se Putin-kortti on nykyisin korvannut natsikortin. Yhtä helppo heittää pöytään ja sillä on täsmälleen yhtä vähän sisältöä.

Viesti3: Näin taitaa olla.

vieras:

Viesti1: Suurinpiirtein näin. Tässä asiassahan on todellakin kysymys vain vihreitten vääristuneestä hoivavietistä ja tiedostavasta muodista.

Viesti2: Tää asia on tainnutkin jo levitä ulkomaalaisiin medioihin.

Viesti3: Huomasin toki. Toivotaan nyt että se Brexit toteutuu ja toivotaan myös sitä dominoefektiä.

Qroquius Kad: Noin on ollut ennen mutta nykyisin kyseessä on joku huomattavasti sairaampi ilmiö joka on kai pikku hiljaa kasvanut turvallisen elämän ja varman elatuksen myötä.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Voi tätä onnen päivää Greta narahti kauniin hyvän tarinan kertomisesta. Raukka matkusti lattialla Saksassa ylikansoitetussa junassa kuin veteraanit konsanaan lomille Äänislinnasta kotiin vaunun lattialla. Paitsi että DB oli antanut I luokan paikat ja käskenyt henkilökunnan kohtelemaan kuin piispaa pappilassa, saksanvr oli närkästynyt Gretan satuilusta ja oikaisi hieman faktoja.

vieras kirjoitti...

Mielenkiintoinen huomio tuo että Irak ei ota karkotettuja irakilaisia takaisin. Mitä jos kaikesta huolimatta ne viedään väkisin lentokoneella Irakin alueelle? Mitä Irak tekee kun kone on ilmatilassa? Ampuu sen alas? No sitten Irak on syyllistynyt irakilaisten alasampumiseen.

Miksi palautukset suoritetaan reittikoneilla, miksei käytetä chartereita tai sotilaskoneita? Entä jos palautukset tehtäisiin venäläisillä kuljetuskoneilla joissa on venäläiset sotilaat vahtimassa kyytiläisiä? Ampuisiko Irak senkin alas?

Ei palautuksia ole pakko tehdä koneilla, ne voidaan tehdä myös laivoilla, junilla ja busseilla sekä laittaa läpsyt läpsyttelemään. Läpsyttelemällä ne saapuivat Suomeen joten osaavat ne läpsytellä takaisinkin.

Kepillä ja porkkanalla saisi jotain aikaan, kuten palautussopimuksen. Jos ei sopimusta saada, niin sitten rahahanat kiinni eikä myönnetä kulkulupaa Suomen alueelle. Lisäksi Irakin öljy ja muut Irakista tuodut tavarat tuontikieltoon. Porkkana olisi heille helpompi, kuten irakilaisten sopimusneuvottelijoiden voitelu rahalla tai muulla mammonalla.

Jos voimassa oleva laki ei salli estämään maan kansalaisen saapumista maahan, sitä voi kuitenkin hidastaa eri tavoin. Esim. siten että hänen teot tutkitaan ja tuomitaan siinä maassa missä ne on tehty. Lisäksi hän suorittakoon vankeustuomion siinä maassa. Jos siinä maassa on käytössä kuolemantuomio ja hänet tuomitaan kuolemaan, sitten tuomittakoon. Ei esitetä vastalauseita kuolemantuomiota kohtaan eikä vaadita sen muuttamista elinkautiseksi tai määrämittaiseksi eikä varsinkaan esitetä louvutuspyyntöä. Ne saavat tehdä hänelle mitä haluavat.

Minun tietääkseni joidenkin maiden laki sallii kansalaisuuden peruuttamisen sellaiseltakin jolla on vain sen maan kansalaisuus. Ainakin USA on peruuttanut omien kansalaisten kansalaisuuksia sellaisiltakin jotka eivät ole kaksoiskansalaisia. Ei tuo vaadi muuta kuin sopivat lait, poliittista tahtoa sekä sen ettei osallistu mihinkään huonoihin "kansainvälisiin sopimuksiin".

Kansalaisuudeton voi vaikka hakea uutta kansalaisuutta toisesta maasta, hakemalla ensin oleskeluluvan ja sitten odotella kansalaisuutta niin ja niin monta vuotta.

Nyt vedän esiin Hitler-kortin. Kuuluisa kansalaisuudeton oli Adolf Hitler joka asui Saksassa ja luopui Itävallan kansalaisuudesta kun sai siitä vapautuksen 1925. Hitler sai Saksan kansalaisuuden 1932. Hän asui varmaankin oleskeluluvan varassa nuo seitsemän vuotta.

http://www.kysy.fi/kysymys/adolf-hitler-oli-kotoisin-itavallasta-miksi-han-soti-1

vieras kirjoitti...

Tuo junahomma on mainittu ainakin täällä.

https://www.breitbart.com/environment/2019/12/15/german-railway-company-disputes-greta-thunbergs-seatless-claim/

Eikö hän älynnyt hankkia paikkalippua ja viedä laukut johonkin tilavampaan kohtaan joita vaunuissa on tavaroita varten? Soros tai muut sponsorit olisivat voineet vuokrata hänelle vaikka erillisen salonkivaunun.

Suomessakin pystyy vuokraamaan erillisen vaunun tavalliseen aikataulun mukaiseen vuorojunaan. Tuohon vaunuun ei sit saa muut matkusajat mennä. Periaatteessa voi vuokrata vaikka koko junan jos vuokraa useita vaunuja. Jos maksaa ja tekee varauksen ajoissa. Ajoissa siksi että kulunvalvonta tietää missä se liikkuu ja ettei muu liikenne häiriinny kyseisillä radoilla.

Puolustusvoimat vuokraa silloin tällöin junia mutta ne taitaa olla härkävaunuja tai sitten niitä joilla kuljetetaan painavia juttuja kuten panssarivaunuja ja muita telavaunuja tms.

QroquiusKad kirjoitti...

Veli Vieras klo 20.59:

en osaa vastata muuta, kuin että toivoisin meidän suomalaisten kykenevän saamaan takaisin edes jotain Talvisodan hengestä.
Suomi on isänmaani, suomalaiset kansani. Kaikkialla muualla olen muukalainen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle Pankavaarasta, vieraalle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteista.

Pate: No hupsis. Olisko sulla linkkiä tuohon?

vieras: Tuo sisälsi sen verran paljon ottiatuotaa mihin ei juuri nyt ole mahdollisuuksia etten ota enempää kantaa. Mutta tuo Hitler-kortti oli kyllä aika paha.

Qroquius Kad: ”Suomi on isänmaani, suomalaiset kansani. Kaikkialla muualla olen muukalainen.”. Tuo oli kyllä aivan helvetin hyvin sanottu.

QroquiusKad kirjoitti...

Veli Vieras klo 23.14:

ei kyse ole Irakista. Mikään valtio ei ota vastaan sinne karkotettuja henkilöitä, joilla ei ole kyseisen valtion kansalaisuutta todistavia henkilöllisyystodistuksia.

Ampuuko Irak sen koneen alas?
Ampuu, jos se pyrkii päättäväisesti Irakin ilmatilaan, johon sinne ei myönnetä pääsyä.

Entä sotilaskoneet?
Vielä helpompaa:
niille ei myönnetä lentolupaa edes Irakiin asti.
Finnair on yritys.
Suomen Ilmavoimat on osa Suomen tasavaltaa.

Loput kysymykset:
minusta vaikuttaisi vähän ikään kuin siltä, että et ehkä taida olla aivan vakavissasi kysymystesi kanssa?

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

MV lehdessä juttu ja kuvakaappaus Gretan twitteristä ja DB:n tiedoitusosaston vastaus.

Becker kirjoitti...

RKP:n kannanotot nyt arvasi etukäteen. Tänne vaan koko konkkaronkka, maksoi mitä maksoi, ensin maksaa euroja ja sitten kantasuomalaisten verta.

Olen jo pitkään epäillyt että RKP:n henkinen emäpuolue Ruotsissa ovat paikalliset demarit jonka karismaattista johtajaa hitsari Löfveniä (Svetsloppan) RKP ihailee
estottomasti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Patelle Pankavaarasta ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Joo, näin tekee mikä tahansa valtio. Näin tekisi Suomikin. Siinä ei semmonen ”entäs jos” ottiatuotailu auta.

Pate: Jep. Löytyi:

https://mvlehti.net/2019/12/15/greta-feikkasi-ankean-junamatkansa-saksassa-kohti-kotiaan/

Niin että tuli ilmastomessiaalle vähän moka. Sinänsä on varsin ovelaa kun keulakuvaksi on valittu tollainen lapsenkasvoinen tyttö. Kovin moni ajattelee että eihän sitä viitsi arvostella kun sehän on vielä lapsi.

Becker: Joo, tänne vaan kunhan ei meidän tontille. En osaa sanoa RKP:n henkistä emäpuoluetta mutta ihmettelen vaan sitä että likimain koko ruotsinkielinen väestönosamme äänestää sitä. Kas kun ei siellä kaikki niitä ankkalammikon miljonäärejä ole. Mitä ne siitä hyötyvät? No, kai se on totuttu tapa niin kuin monen muunkin puolueen äänestäjällä.

vieras kirjoitti...

Mikä oli se juttu että Irak lähetti jonkin porukan tuomaan passeja Suomessa oleville irakilaisille? Jos on heittänyt passinsa pois niin voi näköjään saada kotimaasta uuden passin tilalle. En muista oliko Irak missään vaiheessa mitätöinyt noiden irakilaisten kansalaisuuksia kun kerta toi niille passit. Kun ei se passin heittäminen mitätöi kansalaisuutta vaan valtion pitää tehdä se.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras. Siinä taisi olla mukana Espoon kirjastossa tämä ”aktivisti” Sunniva Drake. Varmaksi en sano.

Anonyymi kirjoitti...

Sorry Ykä, en osaa linkittää. Tuosta Erbilin lennosta luin jonkun usarin blogin kommentista, ja kaivelin sitten Seiskan nettisivustolta esiin. Aikaa se kaivelu tosin otti kaiken sen julkkisjuoruroskan keskeltä. Tänään haulla "seiska erbilin lento" tuli ilmoitus poistosta, mutta laatusome suomi24stä maininta vielä löytyi. Happy hunting!
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Taisi mennä niin, että ne irakilaisten passit päätyivät ihan oikeaoppisesti Irakin Helsingissä olevaan suurlähetystöön - niiden edelleenjakeluun kristillisesen tasapuolisesti en välttämättä usko. Espoon kirjastoon taas Drake kutsui Tukholmassa olevan Afganistanin suurlähetystön virkailijoita toimimaan ikäänkuin lähetystön haaraosastona, UMlle mitään ilmoittamatta ja tietenkin kaikkia diplomaattisia käytäntöjä halveksuen. Sinänsä huvittavaa, että migri-ressukka on hiki hatussa jopa vuosia tutkinut turhaan näiden afgaanien taustoja, mikseivät soittaneet suoraan Tukholmaan?

Seuraavaksi Tante Sunneva apureineen rupeaa ilmeisesti jakelemaan Suomen kansalaisuuksia? Kun on tarpeeksi avara sydän ja oikea aate, mitäpä sitä poimuttuneilla aivoilla tekisikään!
tira+