keskiviikko 4. syyskuuta 2019

LYHYESTI SURREALISMISTAEli lyhyt esimerkki suvaitsevais-tiedostavasta logiikasta. 

Hotellin respassa luettiin mainion PT-Median uutinen Ruotsista. Siellä nimittäin aletaan keskustelemaan tai ainakin yritetään keskustella siitä, että mikä mättää kun siellä on tuota jengirikollisuutta niin merkeleesti. Ainakin keskustellaan teoriassa. Käydäänpä läpi uutisen sisältö ja ennenkaikkea sen tausta näin ratakiskoversiona täältä Hotellin respasta käsin.

Oli maa nimeltä Ruotsi, ja se saavutti äärimmäisen hyvinvoinnin.

Kun se oli saavuttanut sen, se päätti olla humanismin suurvalta.

Ollakseen humanismin suurvalta ja osoittaakseen sen se köijäsi alueelleen valtavan määrän etnisesti edistyksellisiä siirtolaisia. Pääosin islamilaisia.

Toisin kuin aikaisemmin Volvon liukuhihnalla töitä tehneet suomalaiset ja jugoslavialaiset nämä siirtolaiset siirtyivät suoraan ruotsalaisten elätettäväksi.

Ruotsalaiset pitivät tätä tilannetta kyseenalaistamattomana itseisarvona.

Nuo etnisesti edistykselliset ja jalustalle nostetut ruotsalaisten elättämät elintasosiirtolaiset perustivat sitten omia väkivaltaisia enklaaveja joissa Ruotsin valtio ei toimi enää kuin elättäjänä ja jonne ruotsalaisilla viranomaisilla ei ole mitään asiaa.

Noilla enklaaveilla käydään jatkuvaa sotaa joka heijastuu kantaruotsalaistenkin alueelle.

Ne ruotsalaiset puolueet, jotka ovat saaneet tilanteen aikaiseksi päättivät sitten että asiasta täytyy keskustella ihan porukalla. Nimenomaan keskustella.

Tosin ne jättivät keskustelusta pois sen ainoan puolueen eli ruotsidemokraatit joka on suoraan sanonut ongelman ytimen eli tilanne johtuu siitä, että maassa on liikaa etnisesti edistyksellistä elätettävää väkeä joka perseilee koska sen annetaan perseillä. Ruotsidemokraattien ulkopuolelle sulkeminen johtuu siitä että ruotsidemokraateilla on liian erilainen ”arvopohja” eli ne mieltävät käytännön tärkeämmäksi kuin teorian. Tilannetta voisi kai verrata siihen että pyromaanit keskustelevat tulipaloista ja palokunta ei saa osallistua keskusteluun.

Ruotsia voisi verrata kauniiseen surrealistiseen maalaukseen. Sellaiseen, jota Salvador Dalikaan ei olisi keksinyt.Mutta ennen kuin aletaan porukalla nauramaan ruotsalaiselle typeryydelle niin muistutetaanpa muuan alikersantti Lahtisen viisautta:

”Meidän nilkit painaa perässä”.

Katsokaapas meidän omaa hallitustamme. Sen mielestä kun meillä ei ole ongelmaa ollenkaan. Eikä siitä tarvitse edes keskustella.

Niin että hymy pyllyyn, kansalaiset.

37 kommenttia:

Ekku kirjoitti...

Jos Ruotsi romahtaisi oikein nopeasti ja näyttävästi, niin meillä olisi vielä toivoa. Tosin sekin vaatisi hallinnon, joka ryhtyisi nopeasti tiukkoihin toimenpiteisiin, kuten länsirajan valvontaan. Se nyt ei ainakaan ole tällä nykyisellä pohjalla mahdollista.

KKi kirjoitti...

Hjuu, Ruotsistånin piäministerikin on sentään vimosen päälle jyvällä keppostelun syistä...

https://pt-media.org/2019/08/14/stefan-lofven-rikkaiden-huumeiden-kaytto-syyna-jengiampumisiin/

https://pt-media.org/2019/09/01/lofvenin-salainen-ase-jengiampumisiin-ala-kayta-pimeaa-parturia/

Täytyy myöntää, että pöljän soijasetä on juurikin se miltä näyttääkin, sosiaalifemokraatti.

Sinänsä tuo saattaa hyvinkin ropista SD:laariin, toivottavasti. Ruotsi tosin taitaa alkaa olla siinä pisteessä, että ghetot ovat ja pysyvät. Niinkuin eläväisissä ja värisevissä monikulttuurimaissa kuuluukin.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Tässäpä se ongelma onkin ja hyvin tiivistettynä! Raamatussa sanotaan, että Jesse puhui aina vertauksin. Siis maan- eli kengänpohjanläheisesti. Siinäköhän lie, että sen sanoma levisi aikoinaan 12:n politbyroojäsenen ulkopuolelle...? Tänne asti se on kuulunut, mutta eiköhän tuon lähiaika korjaa pois kuleksimasta...Kirkko hoitaa hautajaisensa.

"Tosin ne (muut puolueet)jättivät keskustelusta pois sen ainoan puolueen eli ruotsidemokraatit joka on suoraan sanonut ongelman ytimen eli tilanne johtuu siitä, että maassa on liikaa etnisesti edistyksellistä elätettävää väkeä joka perseilee koska sen annetaan perseillä. Tilannetta voisi kai verrata siihen että pyromaanit keskustelevat tulipaloista ja palokunta ei saa osallistua keskusteluun".

Pertti Ilmari kirjoitti...

Hyvällä tuurilla ongelma voisi ratketa helpostikin. Tarvittaisiin vain, että presidentti Trump tviittaisi jotain Ruotsin tilanteesta. Sen jälkeen Ruotsi olisi taas maailamna rauhallisin demokratia.

Hemuli kirjoitti...

Ruotsin teollisuus on voimakas ja oma kruunu pitää huolen kilpailukyvystä.
Niin pitkään kuin valtio pumppaa rahaa järjestemään niin mitään romahdus vaaraa ei ole. Ruotsin valtion belka suhteessa bkt:hen laskee tällä hetkellä.

Toki jos D för Demografi toteutuu niin romahdus on nopea. Vielä kuitenkin menee pitkään ennenkuin riittävän suuri enemmistö äänestäneistä on Ruotsissa muslimeita.

Becker kirjoitti...

Ruotsissa tuollaista toimintaa nimitetään demokratiaksi. Tosin se on vain paikallinen käsitys demkratiasta, sillä naapurimaa täyttää kaikki totalitäärisen valtion tunnusmerkit.
Se että maassa äänestetään puolueita jotka ovat viemässä sitä tuhoon johtuu vuosikymmeniä jatkuneesta aivopesusta joka alkaa jo lastentarha-asteella sekä kansan äärettömästä naiviudesta joka lähentelee jo täydellistä imbessiiliyttä. On maassa toki aivan tolkullistakin porukka, mutta he ovat ikävä kyllä vähemmistönä ja yleensä ikäihmisiä.
Näin ollen Suomen tilanne ei vielä ole näin paha, mutta jos vähä-älyinen vähemmistö saa valtaa niinkuin nyt niin vaikeuksia on Suomellakin tiedossa.

Strix Senex kirjoitti...

Kysymys on kulttuurista. Muutaman vuoden takaa muistan tutkimuksen, jossa todettiin, että Ruotsi on kulttuuriltaan suunnilleen maailman feminiinisin valtio.

Meillä tiedetään ja vähän ihmetellään, että naiset rakastuvat renttuihin. Venäjällä taas on sanonta, että sitä nainen eniten rakastaa, joka häntä parhaiten pieksää. En tiedä missä vaiheessa ruotsalaiset miehet ovat menneet hakoteille ja jättäneet kentän niiden parempien pieksäjien hallintaan, mutta jossakin viimeisten 50 vuoden aikana se on tapahtunut. Muistan nimittäin vielä nuoruudesani sen Ruotsin, joka oli hyvinvoiva, hyväntuulinen ja himpun kevytmielinenkin. Nyt se näyttäytyy enemmänkin angstisena, takakireänä ja kaksinaismoraalisena.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ekulle, KKi:lle, Terho Hämeenkorvelle, Pertti Ilmarille, Hemulille, Beckerille ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne. Luulen että jos Beckerin ja Strix Senexin kommentit yhdistää niin aletaan olla ns. ruotsalaisen jännän äärellä. Tämä tuore PT-median juttu kertoo ruotsalaisesta hysteerisestä teilaamismeiningistä:

https://pt-media.org/2019/09/04/kuinka-kolme-nuorta-naista-teilattiin-vasemmistolaisen-monikulttuurisuuden-alttarille/

Karmeinta on että Suomi ei katso Ruotsia varoituksena vaan toimintamanuaalina.

KKi kirjoitti...

Ruotsihan on näennäisestä demokraattisuudestaan huolimatta pohjimmiltaan luokkayhteiskunta. Voihan se olla, että kulisseista hallitsevalle eliitille on aivan sama mitä siellä köyhälistön slummeissa tapahtuu. Ei häiriste Saltsjöbadenin yksityisvenesataman barbequeta millään lailla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi. Voi hyvin olla mahdollista.

KKi kirjoitti...

"
https://pt-media.org/2019/09/04/kuinka-kolme-nuorta-naista-teilattiin-vasemmistolaisen-monikulttuurisuuden-alttarille/
"

Niin tuossa toimi kapitalisti kuten kunnon kokkare. Firman maine eli tuotto yli kaiken. Ruotsissa nyt on sellainen tilanne, että mokutus on valtionuskonto ja uskontoa ei pidä pilkkaaman.

En usko sekuntiakaan tämän Mion pomon olevan huolissaan rasismista taikka yhdenkään rättipään hyvinvoinnista. Kioskin kate tuossa tapauksessa kiinnostaa.

Anonyymi kirjoitti...

Strix Senex sanoi...
"Kysymys on kulttuurista. Muutaman vuoden takaa muistan tutkimuksen, jossa todettiin, että Ruotsi on kulttuuriltaan suunnilleen maailman feminiinisin valtio."

Geert Hofsteden mallissa Ruotsi on hyvin feminiinen. Hänen sivuillaan on ollut, ellei vieläkin ole, malli kahden valtion ominaisuuksien vertailuun. Ruotsia feminiinisempää en löytänyt. Suomikin oli feminiininen, muttei niin paljon.

https://geerthofstede.com/culture-geert-hofstede-gert-jan-hofstede/6d-model-of-national-culture/


acc

Becker kirjoitti...

Strix Senex ja KKi ovat aivan oikeassa. Perinteisesti perheenpään eli miehen tehtävät ovat kolme F:ää, eli Fucking, Food ja Fighting. Näillä pidetään perhe ja yhteiskunta pystyssä. Kulttuurimarksistinen poliitiikka on hävittänyt svennemiehistä ainakin tämän Fighting osion ja feminismi Fucking osion. Leivänhankintaan valkoinen heteromies kelpaakin vielä mainiosti. Olen joskus todennut että Ruotsissa miestä ei erota kuin kopeloimalla. Ei mikään ihme että Ruotsissa näkyy paljon ulkolaisia vaimoja ruotsalaisilla miehillä, jotka antavat miehen olla se perinteinen mies. Suomalaiset daamit ovat vaimoina suosittuja.
Naiset rakastavat renttuja ja tosimiehiä. Toisen maailmansodan aikana ranskalaiset naiset ihastuivat saksalaisiin sotilaisiin, jotka olivat sotilaan näköisiä ja myöskin sotivat kuin sotilaat poikkeuksena heidän omista maanmiehistään.Näiden naisten huorittelu ja kaljuksi ajelu oli sitten lopputulos aidan yli ihastuumisesta. Mm. Breivik on saanut vankilaan aivan käsittämättömän määrän kosima ja ihastelukirjeitä naisilta.
Minä puolestani nuorena miehenä sain eräältä mainosmieheltä aikoinaan neuvon että jos haluat jonkun naisen pitää niin nai häntä ja nai kunnolla. Mikäs sen lystimpää ja se neuvo muuten toimi. Naisia mitenkään väheksymättä, he ovat ihania.

Ruotsi on luokkayhteiskunta. Siellä on kymmenittäin enemmän miljaardöörejä kuin Suomessa. Knugen Kaarle XII:n ympärillä pyörivät aateliset ja vapaaherrat ovat tosiaan aivan oma kastinsa. Eräs tuttu oli aikoinaan erään vapaaherran tiluksien hoitajana ja hänen kauttaan pääsin hivenen seuraamaan "Bättre folketin" elämää.
Talvet oltiin pelaamassa golfia Espanjassa ja kesällä sitten pidettiin kivikartanoissa pippaloita samaan elittiin kuuluvien kanssa. Katselin sitä alkuun aika ihmettelevästi. Ei se oikein mahtunut härmäläisen kaaliin. Muutenkin koko kuningashuone on mielestäni täysi turhake, mutta sopii svenssoneille. Onhan suomalainenkin rahvas aivan lääpäällään kun naapurimaan kuninkaalliset tulevat käymään entisessä alusmaassaan.

Muutosta ei Ruotsissa hevin tapahdu niin kauan kuin sossut ovat voimissaan, sillä heidän äänestäjäkannastaan suuri osa tulee ongelmalähiöistä mistä myös tulevat rikolliset. Demarit ovat menettäneet suuren osan perinteisestä äänestäjäkannastaan muille puolueille mm. Ruotsindemokraateille. Niinpä muslimit saavat hillua mielin määrin ilman että Löfven puuttuisi asiaan. Nythän musulmaanit ovat tiettävästi perustamassa omaa puoluettaan jolle olisi vaatimuksena oikeuksia ylivertaisesti perinteisiin puoleisiin verrattuna.

Lemminkäinen kirjoitti...

Ilmastohysteria Ruotsissa on löytänyt uuden makaaberisurrealistisen suunnan, kannibalismin. Mm. Uusi M-Lehti kertoo tästä: "Ruotsissa on käynnissä elintarvikemessut, jossa tutkijat käsittelevät ajatusta ihmislihan käyttämisestä ilmaston suojelemiseksi. Asiasta keskusteltiin Ruotsin TV4-kanavalla". Ehkä parempi sulkea ovet ja ikkunat jos kuulee ruotsia puhuttavan lähiympäristössä, lol.

Anonyymi kirjoitti...

70-luvulla muuan amerikkalainen hemmo julkaisi kirjan, jossa todisti ruotsin olevan maailman marxilaisin valtio. Kirjan todistelu oli väkevää mutta kirjoittaja väärässä. Ruotsi on maailman fasistisin valtio. Kansankoti, aivan marxilaisen filosofin Giovanni Gentilen aivoitusten mukaan. Rotuoppi, rotuhygienia ja eugeniikka ennen kolmatta valtakuntaa - toimi mallina aatun saksalle. Saksalla oli aadolf ja NSDAP, ruotsilla per albin ja SDP. Rotuoppien pioneeri ja ruotsalaisten esikuva oli Rasistisen Kansan Puolueen idoli Axel Olof Freudenthal - hyvä suomi - torilla tavataan!.

II maailmansodan jälkeen teeskentelivät vastustaneensa saksaa ja alkoivat tekopyhästi vastustaa USAa - palme marssi usaa pois vietnamista ja möi kalle kustaa konepistooleita usan joukoille vietnamiin.

Palmen kuolemakaan ei sitten estänyt ruotsia ajautumasta aina vaan sekavammaksi, alettiin haalimaan assyyrialaisia, jugoja ja ties ketä sisään. Ensin töihin, sitten ihan vaan notkumaan.

Börjen ja Svenin pitäis pukea karhupaita päälleen ja purra kilpeä - vain berserkin raivo voi pelastaa ruotsin muuttumasta III maailman peräläveksi, kalifaatiksi. Turha toivo, veikkaan.

Heja servige! Eikä tuossa ole kirjoitusvirhettä.

Pyssymies

QroquiusKad kirjoitti...

Kysehän on, kuten ylempänä jo viitattu, maskuliinisen ja feminiinisen ajattelutavan perustavaa laatua olevasta erilaisuudesta:
kun miehellä on ongelma, hän halua siihen ratkaisun.
Kun naisella on ongelma, hän haluaa puhua siitä, tai oikeammin sen ongelman aiheuttamasta tunnetilasta, joka voi olla ongelmaa tärkeämpi.

Tämänhän on voinut nähdä Suomessakin jo hyvän aikaa naisvaltaisilla aloilla:
kun suorittavalla tasolla on ongelmia, järjestetään kokous. Työntekijät, nin miehet kuin naiset tuovat esiin kohtaamansa ongemat.

Kun kaikki on tuotu esiin, naispuheenjohtaja kopauttaa nuijalla kokouksen päättyneeksi. Kun miehet protestoivat, että nythän tämän kokouksen vasta pitäisi alkaa ongelmien ratkaisemisen merkeissä, katsovat naiset heitä tympääntyneinä:
johan niistä ongelmista puhuttiin! Mitä nyt vielä pitäisi?

Yhteiskunnan naisistuessa tällainen käyttäytyminen leviää kaikkiin yhteiskunnan kerroksiin aina turvallisuusviranomaisia, lainsäädäntöä ja hallitusta myöten. Ruotsissa tämä kehitys on edennyt pitemmälle kuin meillä, kiitos 200 aivan liian rauhaisan ja hyvinvoivan vuoden ajanjakson.

Nyt se on ehtinyt meillekin hallitustasolle. Antti ja tyttökaverinsa ovat selkeästi jotain mieltä ainoastaan siitä, että miehet ovat saaneet puhua jo liian kauan, erityisesti setämiehet, ja rasistien suut täytyisi tukkia kokonaan.
Muista aioista voidaan keskustella...

Ruotsin yhteiskunta on edennyt naisistumisesta jo lapsistumiseen:
kuningaskunnan ja koko läntisen maailman Korkeimmaksi Guruksi on ylennetty koulusta pinnaava pikkutyttö, ikäänkuin jonkinlaiseksi uuden ajan Jeanne d'Arciksi
(toisaalta, jotain yhtäläisyyksiä onkin havaittavissa:
https://de.wikipedia.org/wiki/Jeanne_d%E2%80%99Arc#/media/Datei:Joan_of_Arc_miniature_graded.jpg)

Meillä tullaan kelpo vauhtia perässä:
koululaisia on kannustettu pinnaamaan, opetussuunnitelma on muutettu sellaiseksi, ettei peruskoulun ala-asteella enää opi mitään ja onpa asia kajautettu jo aivan suoraan:

https://areena.yle.fi/1-4505566

Mikähän on lapsistumisesta seuraava aste. Eläintarhaistuminen?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, acc:lle, Beckerille, Lemminkäiselle, Pyssymiehelle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

KKi: Enkä muuten usko että niin kokoomuksen kuin kepunkaan opportunistit välittävät hevon vittua rättipäistä. Ne vaan puhuvat vaadittua epistolaa. Vihervasemmistolaiset ovat sitten asia erikseen.

acc: Mitä feministisempi valtio niin sen enemmän se on sekaisin.

Becker: Kiitos hyvästä uutiskatsauksesta. Demarit hankkivat äänestäjiä etnisesti edistyksellisistä (curley-ilmiö) tajuamatta tai välittämättä mihin se johtaa. Tuota kuningashuonetta en itsekään ymmärrä. Lähinnä se kiinnostaa Naisten Lehteä.

Lemminkäinen: Täytynee unohtaa se vähäkin ruotsin kieli jonka osaan.

Pyssymies: Joo, mutta käyttäisin fasismin sijasta termiä pehmofasismi. Joka kieltää fasistisuutensa kategorisesti.

Qroquius Kad: Joo, olen törmännyt tuohon itsekin. Naisille riittää että ongelmista puhutaan. Se, että niille pitäisi tehdä jotain on ylivoimaista. Yleensäkin olen huomannut että naiset tykkäävät enemmän puhumisesta kuin tekemisestä.

Pantalone kirjoitti...

Tuo pyromaanivertaus oli loistava veto.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys. Pantalone ja kiitokset. Ja joo, sanoisin että se on toimiva vertaus.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsi lienee siinä pisteessä, että mikäli ilmoitettaisiin että Ruotsissa eletään tästä lähtien ruotsin lakien mukaan. Että tulijoiden on sopeuduttava ruotsalaiseen yhteiskuntaan, elätettävä itsensä ja että kaikki ylimääräinen toiseuden paapominen päättyy nyt...kyllä siinä lähiöt palaisi. Joten ei tehdä mitään siinä toivossa että jos se kuitenkin tästä vielä lutviutuisi. Mikä on tietenkin asenne jolla ollaan nykytilanteeseenkin päädytty. Vaan olishan se rähinä syytä aloittaa niin kauan kun on vielä toivoa voitosta. Moni on varmaan sitä mieltä että se aika meni jo mutta itse uskon ruotsalaisten kaivavan sisäisen vihkimiinsä esiin tiukassa paikassa.

MikkoK kirjoitti...

Ruotsin ilmapiiri muistuttaa Kiinaa kulttuurivallankumouksen aikana. Samaa sairautta on tietysti muissakin länsimaissa. Tämä tuli mieleen, kun myymälätyötä saaneet ruotsalaistytöt (joiden joukossa oli etnokin) teilattiin hauskan pilailuvideon takia. Liikeen johtaja erotti heti tytöt ja sanoi muka oksentaneensa nähtyään videon. Aivan kahjoa ja suhteetonta valehtelua ja käytöstä johtajalta. Samanlaista lynkkausmielivaltaa kohdistettiin Kiinassa ihmisiin, olivatpa syyllisiä tai ei. Ei me pohjoismaissa olla yhtään fiksumpia kuin Kiinassa tuolloin.

Sileäkätinen ruotsalaisjohtaja pelkää tietysti islamia. Täällä Suomessa tasa-arvovaltuutettu suositteli juuri, että musliminaisten pitäisi saada olla burka päällä uimahalleissa "tasa-arvon vuoksi". Valtuutettu olisi yhtä hyvin voinut mennä peräseinään asti ja suositella, että Suomessa kaikkien naisten täytyy pitää burkaa ja alistua miehille. Sehän vasta olisi lopullinen ratkaisu naisten tasa-arvoasialle. Tasa-arvovirkanaisisto tekee peräti tuhoisaa jälkeä rahantuhlaus- ja tasa-arvorintamalla. Kyllähän höpinä kotouttamisesta olisi parasta lopettaa, kun sitä ei edes yritetä.

KKi kirjoitti...

"
Enkä muuten usko että niin kokoomuksen kuin kepunkaan opportunistit välittävät hevon vittua rättipäistä.
"

Niin, siinähän on kyse epäpyhästä liitosta. Kokkareiset kepulit haluaa romuttaa sosiaaliturvan. Mamut ovat siihen oiva keino. Ei sosiaaliturvaa -> alkaa se työ maittamaan vähän huonommallakin sopimuksella. Kilpailukykyä, katsos.

Vassarit taas haluaa kitaraa soit... eikun mokuttamalla pelastaa maailman. No, kyllähän nuo kitaransoittajatkin tahtovat mokuttaa...

Lemminkäinen kirjoitti...

Normaalissa yhteiskunnassa, jos joku esittäisi kannibalismia jonkin asian ratkaisuksi, niin tämä henkilö puettaisiin välittömästi kuonokoppaan ja pakkopaitaan ja hänet suljettaisiin pyöreään huoneeseen missä ei olisi minkäänlaisia huonekaluja. Pidän hieman ihmeenä että Suomen valtamedia ei ole (en ole ainakaan nähnyt) pahemmin kommentoinut ilmastohihhuleiden lopullista ratkaisua ilmaston pelastamiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin feminiinisyys on kyllä totta, akkamaista diskuteerausta ilman yritystäkään ratkaisuun. Yläaste-ikäisten pissisten mallin mukaista dissausta - ton kanssa ei aleta mitään.

Nyt jo toisessa firmassa mulla on vapautus ruåttin konttorin ja idiaanien kanssa asioinnista. En kestä kumpiakaan, paakelsia ja paskapuhetta enkä paskapuhetta käsittämättömällä "englannilla" yhdistettynä pään keikutukseen ja kirkkain silmin valehteluun. Ja kumpikin porukka vetää herneen nenään problem solving by perkele - lähestymisestä.

Ruåttin fasismi on siis feminististä fasismia, italian möyhöfasismia.

Pyssymies

Becker kirjoitti...

Ruotsalaiset poliitikot ovat aina ihastelleet kommunistisia valtioita. Delegaatioita koostuen lähinnä Ruotsin omista kommareista ja demareista on käyny Itä-Saksassa, jota muuten pidettiin oikein mallimaana, Maon Kiinassa, Kamobjassa sekä tietysti Pohjois-Koreassa. Viimemainittussa maassa päätettiin 1974 tilata ruotsalaisia teknologian tuotteitta mm. 1000 kappaletta Volvo 144 henkilöautoa. Tilatut autot ovat muuten vieläkin maksamatta, tällä hetkellä 2,7 miljardia kruunua.

Ruotsissa muuten et päätäsi auo poliittisesti epäkorrekteista aiheista. Alta voi ja lähteekin usein duuni ja kaverit perheestä puhumattakaan. Maahan tulleet vierailevat yliopiston proffat ja tutkijat ovat usein huomanneet joutuneensa eristyksiin kun ovat tuoneet esiin mielipiteitä tavalla joka on aivan normaalia vapaassa maailmassa.

vieras kirjoitti...

Onko Ykä tarkkaillut persujen galluplukuja vaalien jälkeiseltä ajalta? Persut laahasi pohjamudissa lokakuusta 2015 vuoden 2018 loppuun. Jussi Halla-aho kerkesi johtaa persuja puolitoista vuotta ja silti gallupkäyrät olivat jumissa. Hommalla jotkut vaati Jussin päätä vadille. Vaalien lähestyessä alkoi loppukiri ja vaaleissa persut kellotti lähtökohtiin nähden hyvän ajan. Uuvatit saivat poliittisen kuoliniskun ja ne ovat nyt poliittisella hautausmaalla.

Vaalien jälkeisissä mittauksissa on käytännössä palattu normaalitasolle. Siellä missä persut pyöri viimeksi vaalikaudella 2011-2015. Puolue on leikannut itsestään pois kuolion joka uhkaisi levitä ja tappaa koko ruumiin. Ei kuitenkaan tarvinnut amputoida eikä laittaa tekojalkaa koska galluplukemat ovat päässeet lähelle parhaimpien galluplukujen tasoa.

MikkoK kirjoitti...

vieras: PS:n siivitti vaalivoittoon Junes Lokan ilmituoma raiskausaalto Oulussa. Senpä tähden vastaavaia tapauksia muualta Suomesta päästettiin julkisuuteen vasta vaalien jälkeen. Nyt poliisi onkin saanut määräyksen pimittää ja jättää tutkimatta kaksi tuhatta vastaavaa rikosilmoitusta. Parhaillaan ideoidaan sitä, että rikostuomiot muutetaan anonyymeiksi, jotta maahantunkeutujien tekemiset eivät lihottaisi persuja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, MikkoK:lle, KKi:lle, Lemminkäiselle, Pyssymiehelle, Beckerille ja vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Olen aika pessimistinen ruotsalaisten suhteen. SD:kin ääniosuus on loppujen lopuksi yllättävän pieni vaikka kyllä ruotsalaiset tietävät tilanteen. Ehkä ne haluavat tätä.

MikkoK: Jep. Olihan kulttuurivallankumouksessakin käytössä julkiset häpeärangaistukset.

KKi: Näinhän se on.

Lemminkäinen: Suomen valtamedia on niin syvällä ilmastohysteriassa että eihän se tuota julkaise.

Pyssymies: Feministinen fasismi on osuva termi.

Becker: Valitettavasti Suomi ottaa Ruotsista mallia.

vieras & MikkoK: Lukemat ovat sinänsä hyvät mutta eivät vielä valitettavasti riitä mihinkään. Ja MikkoK:n huomautus on hyvä.

vieras kirjoitti...

Joskus aiemmin kävi mielessä että Matias Turkkila saisi värvätä Juneksen ja Tiinan toimittajiksi Suomen Uutisiin. Persuilla on sen verran puoluetukea että niillä voi palkata kaksi uutta toimittajaa. Juneksella on jo pressikortti. Suomen Uutisten toimittajana voisi operoida hieman isommilla pelinappuloilla kuin lähettää skriimejä sohvalta tai ulkoa.

vieras kirjoitti...

Itävallassa käytetään paljon käteisrahaa. Siellä sunnitellaan että käteisenkäyttöoikeus taattaisiin perustuslailla. Pakko pistää Pravdan linkki kun ei ollut muuta juttua:

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006215791.html

Tämmöisen minäkin haluaisin, käteisen käytöstä perustuslain takaama oikeus.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras.

Viesti1: He ovat vaan tainneet poltella niitä siltojaan perussuomalaisiin nähden.

Viesti2: Olen tästä kanssasi täysin samaa mieltä.

Anonyymi kirjoitti...

Moro!
Tuota ruotsalaista yhteiskuntaa on vuosikymmenet kasvatettu muuhun kuin suoraan ongelmanratkaisuun.
Mikä tahansa ongelma niin siitä pitää diskuteerata pitkään sen suuruudesta riippumatta!
Esimerkin kertoi vaimoni lapsuudestaan. Serkkunsa, kaksoset jotka ovat asuneet koko lapsuutensa Ruotsissa. Vasta myöhemmin, noin 10 vuotta sitten, toinen muutti Suomeen johtuen siellä jo silloin valliinneesta tilanteesta.

Lapsina nuo kaksoset Suomessa ollessaan perheen kotitilalla eivät saaneet tehdä mitään mikä voisi sotkea vaatteet, liata kädet tms. Jos vaikka pallo lensi talon katolle ja jäi ränniin, ei ei, ei saa kiivetä. Vaimoni ja hänen veljensä olivat jo hakeneet pallon pois ennenkuin kaksoset olivat ehtineet pyytää pappaa auttamaan kyseisessä ongelmassa...siis missä helvetin ongelmassa??? Pallo on rännissä, se pitää hakea pois, kiivetään katolle, pallo pois rännistä, ongelma ratkaistu. Peli jatkuu.

Samalla systeemillä mennään tuolla länsinaapurissa edelleen...diskuteerata, diskuteerata.

Jos ennen ja vieläkin pelotellaan Suomalaisia ryssän pelolla niin minun mielestä paljon suurempi uhka tulee muutaman vuosikymmen päästä lännen suunnalta. Syyllinen on maailman vaarallisin olento, ruotsalainen sosiaalidemokraatti!! Haitallinen vieraslaji!!

T.
S.E.P.


vieras kirjoitti...

Jotkut luulivat että kun Neuvostoliitto loppui, niin kommunismi loppui. Ei se loppunut, vaan siirtyi länteen. Lännessä se alunperin keksittiinkin. Siellä se on tainnut koko ajan ollakin länsikommunismin muodossa. Se vaan voimistui sen jälkeen kun ideologinen kilpailija Neuvostoliitto ja neuvostokommunismi loppui. Ei kommunismia keksitty Venäjällä, vaan se tuotiin sinne.

Tällä videolla valotetaan kommunismin länsimaista taustaa.

https://www.youtube.com/watch?v=364cxeR5EAg

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, S.E.P. Joo, kyllä ruotsalaiset demarit onnistuivat muuttamaan kaunottaren hirviöksi. Valitettavasti se ylisuojeleva linja on tullut meillekin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras. Niin. Valitettavasti sitä aatetta ei murskattu niin kuin natsismia.

DuPont kirjoitti...

Politiikka ja poliittinen valtahan se vanhoille puolueille on tärkeintä, paaskat mistään yhteiskunnan toimivuudesta, se on toisarvoista.

Konsensuspohjainen pohjoismainen politiikkamalli perustuu meihin ja vastustajiin. Hyvät puolueet jakavat valtaa ja omasta mielestään demokraattisesti estävät toisinajattelijoiden pääsyä valtaan, vaikka kansan kustannuksella, koska ideologia on tärkeää, ei sen luoma todellisuus.

Pertti Rönkön FB-sivuilla, jos satutte seuraamaan, on aika hurjaa kommenttia siitä, miten AfD-puoluetta avoimesti syrjitään. Ruotsi on siitä askeleen päässä, Suomi kahden. Rohkenisiko ehdottaa, että Saksassa AfD:n edustajien pitäisi kantaa rinnassa esim. keltaista lätkää, jolloin heidän syrjiminen olisi helpompaa...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, DuPont. Olet oikeassa. Olen ennenkin väittänyt ja väitän nytkin että aikanaan poliitikot pyrkivät toimimaan kansalaisten hyväksi. Konsensuspolitiikka murskasi tämän ja teki politiikasta ammatin. Rönkön sivut tiedän ja ne ovat korutonta kertomaa. Nykyisin on helppoa olla äärioikeistolainen. Tai ainakin sellaiseksi tulkittu. Näinköhän Saksassa yritetään jossain vaiheessa kieltää AfD:n toiminta? En ihmettelisi.