torstai 27. heinäkuuta 2023

JÄRJEN JA MORAALIN PELASTAVA ELINSIIRTO

Vähänköehkäopistollinen Keskussairaala, Hömpstad, Pinnanmaa, nykypäivä…

Vähänköehkäopistollisen Keskussairaalan ylimmän aivoräätälin Veikko Vopakin työhuoneessa istui hänen lisäkseen kaksi noin 65-vuotista kovasti huolestunutta henkilöä. Mies ja nainen, aviopari, nimiltään Tsooseppi ja Kukkamaaria Pärlä. Työhuoneen ikkunasta näkyi seinän takana oleva toimenpidehuone jossa oli sänkyyn sidottuna noin 35-vuotias mies. Hän oli heidän poikansa Ruupertti. Kyseinen Ruupertti noitui pahasti ja lupasi kostoa kun irti pääsisi.

Sinänsä yliopistoelämän näivettämällä Ruupertilla olisi vihankostajan ura päättynyt lyhyeen, sillä hän oli ollut pitkästä aikaa käymässä vanhempiensa kotona Vökellysveden kunnassa ja heidän toivomuksestaan hänet oli kaapannut Käppäukkojen Kaappauspalvelu ja vienyt sairaalaan. Tarinan tausta oli kieltämättä traaginen. Ruupertti oli ollut aikanaan ihan kunnon poika. Mutta sitten  hän oli tehnyt virheistä ehkä suurimman ja mennyt Helsingin Yliopistoon lukemaan yhteiskuntateologiaa ja akateemista käsitehässimistä. Tsooseppi Pärlä oli kertonut pojan muuttumisesta Veikko Vopakille:

- Niin… ei siinä mennyt kuin vuosi… pojasta tuli vihervasemmistolainen… ja vielä oikein sellainen nykyajan umpimielinen vihervasemmistolainen… ja sitä myötä ketku, valehtelija, nilkki, itseään täynnä oleva narsistinen mulkku ja yleensäkin sellainen joka oli jatkuvasti kusemassa kaiken perinteisen päälle. Erityisesti hän oppi vihaamaan kaikkea kansallismielisyyttä ja toimii median lausuntoautomaattina joka tuomitsee natsismina kaiken, mikä ei ole kiihkovihervasemmistolaista. Mitä helvatun perkuletta hänelle on tapahtunut? Pystyykö häntä vielä auttamaan?

Veikko Vopakin työryhmä oli tehnyt tarkkoja tutkimuksia jotka vahvistivat Vopakin oletuksen pojan tilasta:

- Tilannehan on se, että pojallanne ei ole enää ollenkaan moraalista selkärankaa ja sen myötä häneltä on hävinnyt myös omatunto. Tavallisella ihmisellä sellainen on aina. On tietysti joitain poikkeuksia joille sellaista ei kasva koskaan. On hyvin todennäköistä, että poikanne moraalinen selkäranka on siellä Helsingissä alkanut näivettyä ja silloin kyseinen elin on itse irrottautunut hänestä ennen kuin se olisi kuihtunut kokonaan. Moraalinen selkärankahan on eräänlainen läränormaalia säteilyä sisältävä sähkömagneettinen elin joka on välttämätön ihmisen pysymiseen tolkuissaan. Jos pojallanne on aikaisemmin ollut moraalinen selkäranka niin voimme suorittaa elinsiirron jolla häneen istutetaan uusi.

Tsooseppi kysyi.

- Mikä tuon aiheuttaa? Miksi poikamme moraalinen selkäranka alkoi näivettyä?

- Syynä on vihervasemmistolainen ajatusödeema. Joillakin on se jo syntyessään. Muilla ihmisillä normaalitapauksessa moraalinen selkäranka torjuu kyseisen sairauden. Jostain syystä kaikilla ihmisillä ei vaan ole ollut tarvittavaa vastustuskykyä. Ehkä poikanne siirtyi tolkullisesta ympäristöstä yliopistoon – jossa ajatusödeema erityisesti leviää – liian nuorena ja kokemattomana. Mutta poikanne tilanne ei ole toivoton. Jos pojallanne on ollut moraalinen selkäranka niin voimme suorittaa elinsiirron jossa häneen istutetaan uusi.

Nyt kysyi puolestaan Kukkamaaria:

- Mutta mistä sellaisen saa? Ei kai sellaiseen ole luovuttajia?

Vopakki vastasi toivoa luovalla hymyllä:

- Itse asiassa niitä vaeltaa nimenomaan täällä Pinnanmaan syrjäisemmillä seuduilla. Ne ovat juuri niitä moraalisia selkärankoja jotka ovat paenneet uhkaavaa näivettymistä ja pyrkineet mahdollisimman turvalliseen ja selväjärkiseen ympäristöön. Meillä on avustajia – erityisesti Pinnanmaan metsästäjistä – jotka ottavat näitä ihmiselle välttämättömiä elimiä kiinni. Itse asiassa meillä on tälläkin hetkellä muutama etsintäpartio etsimässä pojallenne sopivaa siirrettä. He ovat vapaaehtoisia, jotka ottavat ihmisten hyvinvoinnin tosissaan ja toimivat voimiaan sekä vaivojaan säästämättä.

*

Samaan aikaan Huitsinnevadan Örnätjärvellä, Lärväisen Ryyn lahdessa:

Moraalisen selkärangan etsintäpartio johon kuuluivat Perskeleen Ykä ja Lötjösen Eelis ajoivat Punaisella Nissanillaan erään Örnätjärven rannalla sijaitsevan kesämökin pihalle. Vastassa oli mökin omistaja ja Huitsinnevadan Sumuntiivistämössä työskentelevä Hjalmar Löpö joka oli soittanut miehille. Ykä sanoi autosta noustessaan:

- Morjesta ja kiitos soitosta. Onko varma havainto?

- Siellähän se, meidän saunassa. Nehän viihtyy lämpimässä ja kosteassa. Ja minä laitoin sen vasta lämpiämään että taitaa olla just ruumiinlämpöistä siellä.

- Mikäs siinä sitten, mennään kattomaan.

Ja siellähän se oli. Leijaili hiljakseen saunan seinustalla:

- No ei sitten muuta kuin toimeksi vaan.

- Jep. Vähänköehkäopistollisessa Keskussairaalassa on potilas joka tarvitsee kipeästi tätä siirrettä.

Lötjösellä oli selässään kannettava läränormatiivinen kärsöräättöri jonka hän vei moraalisen selkärangan alapuolelle, painoi käynnistysnappia ja leijuva olento imaistiin nätisti ylläpitosäiliöön jossa se pärjäsi oikein mukavasti.

Etsintäpartio kiitti vielä Löpöä, hyppäsi autoon ja lähti eteenpäin. Lötjönen ajoi ja Ykä soitti samantien sairaalaan:

- Vopakki.

- Perskeles, terve. Meillä on siirre nyt tallessa ja tullaan sinnepäin. Sanokaa että ovat valmiudessa. Eihän tästä aja sinne tuntiakaan.

- Hienoa. Aikaa ei ole haaskattavana. Suuret kiitokset teille.

Ykä lopetti puhelun ja sanoi vielä Lötjöselle:

- No niin, lyöhän lämä tiskiin. Saastutettu tarvitsee pikaista apua.

Vähänköehkäopistollinen Keskussairaala, toimenpidehuone…

Potilas oli nukutettu että hänessä oleva vihervasemmistolainen ajatusödeema ei pyrkisi estämään hoito-operaatiota. Hän makasi mahallaan toimepidepöydällä yläruumis paljaana. Kaksi rumaa käppäukkoa saapui paikalle, Lötjönen otti läränormaalin kärsöräättörin syliinsä, Ykä puolestaan siirsi sen varsinaisen kärsäosan potilaan selkärangan yläpuolelle ja Lötjönen painoi käynnistysnappia.

Moraalinen selkäranka tuli ulos ylläpitosäiliöstä ja vaistosi heti potilaan. Oli selvää että potilaalla oli joskus aikaisemmin ollut moraalinen selkäranka sillä täysin menetettyjä tapauksia tuo leijuva entiteetti olisi hylkinyt ja paennut. Nyt se asettui potilaan selkärangan suuntaisesti ja upotti itsensä potilaan sisälle. Samaan aikaan Veikko Vopakki seurasi tarkasti pröntkeniittisen laitteiston näyttöä. Ei mennyt kuin minuutti kun hän sanoi helpottuneena:

- Moraalinen selkäranka on täydellisesti kiinnittynyt potilaaseen. Minkäänlaisia hylkimisreaktioita ei ole.

Ykä ja Lötjönen poistuivat takaisin Örnätjärvelle. Kolme päivää myöhemmin Vopakki vielä soitti:

- Ripeän toimintanne ansiosta potilas kuntoutuu täydellisesti. Häntä pidettiin tajuttumana vielä muutaman tunnin ja sen aikana moraalinen selkäranka hävitti vihervasemmistolaisen ajatusödeeman täydellisesti. Pröntkeniittinen laitteisto osoittaa että myös omatunto on alkanut muodostua hyvin nopeasti.

- Potilas itse on kiitollinen operaatiosta. Hän sanoo, että tuntee heränneensä vuosien mittaisesta silakanhajuisesta sumusta. Kehuu vielä vihapuhuvansa monta hysteerikkoa entistäkin hysteerisemmäksi ja sanoo ettei aio poistua Pinnanmaalta enää koskaan. Pidämme potilaan tilasta huolta parantavalla antiveganiittisella ruokavaliolla.

Ykä kysäisi:

- Edelleenkin Huitsinnevadan Ase & Mätön parantavia kevyteväitä?

- Juuri niitä. Anskumä katon… joo, hetken päästä hänelle tarjoillaan ”lehtorin kiusaus”:

Puhelun päätyttyä Ykä soitti Lötjöselle ja kertoi ilahduttavat uutiset. Molemmat käppäukot tuumivat että kyllä yksi aidoimmista ilon aiheista on se, kun voi onnistuneesti auttaa toista ihmistä hädässä. Ja niinhän täällä Pinnanmaalla tehtiin. Täällä ei hipit hillu, anarkistit askartele eikä ajatusödeema saastuta ihmisiä.

15 kommenttia:

KKi kirjoitti...

Voi sentään tätä viherrääkyväistön lisääntymiselimistön kirvelyä. Lähes vastaavaa oli aikoinaan kun mr. D. Trump valittiin, vastoin Suomalaisen median opastusta, Amerikan Yhdysvaltojen presidentiksi.
Toki onhan tuo saarikoskille ja muille lihaville ripuleille järkytys. Eikös John Johnston wellvalloista luekaan helsingin sanomien kaltaista globaalia vaikuttaja mediaa, häh?

No juu. Eipä tässä. Hajoitetaan hallitus, ennenkuin se ehtii aloittaakaan ja järjestetään uudet vaalit. Siinäpä olisikin huvia kun lihavat ripulit toteaisivat rassistien saavan tyyliin 60 sadasosaa äänistä

Perustelen tämän sillä, että Suom aliset ovat perunjuurin vittumaista mutta pohjimmiltaan rehellistä kansaa. Kansaa jonka työtä tekevä osa alkaa saada läskeistä ripuleista, ideologisesti nymanneista ja alapesueevoista tarpeekseen.

Sviddu sentään. Maa on korviaan myöten veloissa ja näitä pahuksen alapesusyöttiläitä kiinnostaa vain ählämneekereiden ja genitaaleista kiinnostuneiden jorma-annikkien hyvinvointi.

Natsiksi syyttämiseen, niin mitäpä vastata. Vastaan, että aika iso kansasta on antanut kannatuksensa. Kannatuksen joka toki voidaan mitata uudestaan. Joten pitäkääpä alapesut, valtakunnan hintit ja lihavat ripulit vellinaamaanne pikkasen soukemmalla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi. Hyvä kommentti. Ei lisättävää.

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllä.
Huutamista jatketaan kunnes eduskunnan syysistuntokausi alkaa.
Kyllä.
Äänestetään hallituksen epäluottamuksesta.
Kyllä.
Hallitus kaatuu, koska Hurriämmät ovat jo avoimesti myöntäneet toimivansa hallitusta vastaan ja KaKon jakkupukukalkkunat peesaavat.
Kyllä.
Tulee uudet vaalit.

Ei.
PS ei saa lähellekään 60 pinnaa.
Päinvastoin sen äänestäjät jäävät ygnygnygnyttämään kotiin etteivät enää ikinä äänestä.
Kyllä.
Uusi tyttöhallitus tekee sen niille helpoksi.
PS kielletään demokratianvastaisena puolueena.
Kyllä.
Se onnistuu niiltä.

Viime eduskuntavaaleissa oli 4 540 437 äänioikeutettua.
Neljä ja puoli miljoonaa.
Heistä äänesti vain 3 110 038.
Vain vähän päälle kolme miljoonaa.

Äänioikeuttaan jätti käyttämättä 1 430 399.
Vajaa yksi ja puoli miljoonaa äänioikeutettua antoi hiljaisen suostumuksensa nykymenolle.

Joten ei.
Persuja vastassa ei ole neljä viidesosaa suomalaisista.
Vain neljä viidesosaa äänestäjistä.
Todellisen luvun voi laskea noista numeroista.

Siinä on Suomen tulevaisuus.
Suomalaiselta demokratialta on täysin turha odottaa enää mitään.
Sitä ei enää ole.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Ennustuksesi on julkaistu.

Anonyymi kirjoitti...

Sitä minä vaan, että mistä löytyisi kaikille sitä tarvitseville se moraalinen selkäränka? Kun ei niitäkään loputtomiin näinä aikoina ole. Tuossa potilaalle tarjottavassa eineessä näkyy olevan aivan riittävästi tuota kasvisruokaakin tarjolla, eli ei paljoakaan. Hyvä juttu.
Ja veli QK. Ei nyt vielä kuitenkaan heitetä kirvestä kaivoon kaikesta vihervimmarääkymisestä huolimatta. Kyllä tälle kansalle pikkuhiljaa alkaa ns. munat kasvaa uskon minä.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Tämähän oli tietysti tällainen tarina vaan joita tykkään aika ajoin tehdä. Kansan kohdalla sanoisin että suurin ongelma sen kohdalla on nimenomaan valtamedia ja propagandan pakkosyöttäminen. Joka menee valitettavan hyvin läpi. Kas kun suomalaiset ovat kilttejä hallintoalamaisia.

Ja joo, hyvä ruokavalio on terveyden perusta.

QroquiusKad kirjoitti...

Ainahan sitä voi toivoa ihmettä tapahtuvaksi.
Pinnanmaa on silti olemassa vain mielikuvituksessa.

-TR- kirjoitti...

Kollektiiviseen apatiaan ja demoralisaatioon on helppo vaipua. Siis että peli on menetetty ja suuntaa ei voi enää kääntää yms.

Kenties ihan syystäkin. Tärkeätä on olla vaipumatta henkilökohtaiseen apatiaan eli pitää mieli virkeänä ja luovia parhaansa mukaan hulluuden meressä ja pitää paskapuhetutka kunnossa sillä sitä tarvitaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja TR:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kadille: Niin on. Tämä oli vain tarina. Mutta Suomi ei ole. Tehdään jokainen se pieni osamme eikä mennä vielä mettään ampumaan kuulaa kalloomme.

TR: Paskapuhetutkalle on käyttöä ja sinänsä jos ihmisellä on vähänkin järkeä niin nykyisen valtamedian paskapuheen tunnistamisen pitäisi olla helppoa. Voi vaan olla että suurin osa ihmisistä ei vaan välitä.

Gottihan Se kirjoitti...

Muistuttaa vähän siitä, että on nyt ollut jonkin verran vanhoihin tuttuihin yhteyksissä, niin aikalailla ovat muuttuneet ja eivät hyvään suuntaan. Nuorina olivat kyllä ihan hyviä tyyppejä, mutta nyt huutaavat melkein joka lauseessa tuota VMP:n epistolaa... Vain mistä ne saisi moraalisen selkärangan takaisin vai oliko niillä sitä edes loppujen lopuksi?

Alkaa vaikuttamaan siltä, että kun takaisin sinne päin tulen, niin entinen kaveriporukka on kyllä menossa vaihtoon. Jos joku meidän kodissa alkaa VMP:n epistolaa julistamaan, niin saavat vaimon kaulimesta saman tien. Sen verran vahvasti meidän koti on VMP:stä vapaa vyöhyke, että vaimo kerkee tintaamaan kailottajaa jopa ennen minua.

Muuten tuo ”lehtorin kiusaus”, varsin mainiolta näyttää, mutta näyttäisi vielä olevan vähän liikaa tuota kasviperäistä höttöä mukana. Jos haluaa varmistaa potilaan täydellisen paranemisen, niin parempi mennä ihan 100% liharuokavalioon!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Gottihan Se. Itselläni ei ole aikoihin ollut yhteyksiä vanhoihin kavereihini. Luulisin, että ne eivät kyllä edelleenkään hoilaa VMP:n epistolaa.

Gottihan Se kirjoitti...

Uskoisin näin myös, veikkaisin kyseessä olevan sukupolvieron. Itse kun olen tässä neljäkympin hujakoilla niin suuri osa minun sukupolvesta on läpeensä aivopesty.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Gottihan Se. Niin, meillä on ikäeroa tommonen parikymmentä vuotta ja se taitaa olla kyseisessä asiassa pitkä aika.

Anonyymi kirjoitti...

Morjensta Ykä, ja kiitokset päivien pelastuksista. Harvemmin pääsee lukemaan asiallista tekstiä, mut tää on varma paikka. Tuli tossa Kotkan Meripäivillä parin henkilöoletetun kanssa puhittua politiikkaa ja täytyy sanoa et ois ollu tarvetta noille selkärangoille, tai ehkä jollekin aivo-operaatiolle, sen verran vahvassa sumussa elelivät nuo elätit. Nostan käden pystyyn virheen merkiksi, torstaina sanoin neekeriä neekeriksi, eli vihapihetta on harrastettu. Kyseinen kaveri tosin kutsuu itseään samalla nimityksellä, varmaan hänen puhuessa ok ja mun sanomana rasistista. Juu, aika sekalaista settiä tällä kertaa, joskus tulee vaan fiilis et jotain tarttis tehdä tai ees kirjoittaa. Kiitokset Ykälle et jaksat kirjotella, toivotaan pitkää ikää ja hyviä näppäimistöjä!

-Tavallinen Virtanen-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tavallinen Virtanen ja lämmin kiitos kannustuksesta.