keskiviikko 25. syyskuuta 2024

LEIKKIPARTISAANIT ISKEVÄT JÄLLEEN

Lämmin syksy saa tietysti aikaiseksi sen että haittaeläimet parveilevat tavallista pidempään ennen talvihorrosta. Tällä kertaa asialla oli taas Egokapina yhdessä ruotsalaisten leikkipartisaanien kanssa. Ja urhoollisen sissi-iskun kohteena oli eduskunnan pylväät ja rappuset jotka sitten töhrittiin. Tekosyynä egon ruokkimiselle oli tällä kertaa turvetuotannon vastustaminen.

Itselläni tulee mieleen pari kysymystä.

Ensinnäkin se, että kuinka helppoa tuonne eduskuntaan on loppujen lopuksi helppoa mennä riekkumaan.

Ja toisekseen se, että minkä takia Valtamediapuolue VMP julkaisee aina noiden egokapinallisten lausunnot. Kannattaisi niiden antaa niitä tuomiopäivän julistuksia vaan keskenään.

Muistutetaan, että Kone Oy:n säätiö on tukenut näitä egotrippailijoita 200.000:lla eurolla.

16 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Tämä on vasta alkua.
Ensin katkotaan katuja istumalla niillä.
Mitä seuraa?
Ei mitään.
Sitten sotketaan demokratian tyyssija.
Mitä seuraa?
Ei mitään.

Mitä seuraavaksi?
Aletaanko suistaa junia raiteilta vai pudotella lentokoneita?
Koska murhataan ensimmäinen perussuomalainen poliitikko Pyhän Luontoäidin raiskauksesta kulemaantuomittuna ja teloitettuna?

Tämä on pienen mittakaavan terrorismia.
Kun siitä ei seuraa mitään, se alkaa kasvaa ja törkeysaste lisääntyy.

Heikki kirjoitti...

Luulisi eduskuntataloa vartioitavan edes automaatti kameroin hälytyksellä! Ei kyllä hyvältä näytä turvajärjestelmä.

Anonyymi kirjoitti...

Kunnon sakot jokaiselle tekijälle, ja korvaussumma puhdistuksesta, nyt kun sitä rahaakin on saatu Koneen säätiöltä niin, ettei paskalle taivu. Ikävä puoli tuossa on, että kivessäkin on hiushalkeamia ja huokosia, joista voi olla vaikeata saada mönjä puhdistettua.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Heikille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Ei niistä ole ihan varsinaiseen terrorismiin.

Heikki: Tuo pistää kyllä mietityttämään.

Ano: Hyviä huomioita.

Ihmettelijä kirjoitti...

Siellähän lujat vartioinnit, nehän ostetaan alihankintana vankeinhoitolaitokselta. Eihän tästä kauan ole kun sörkän vartija komennuksella ollessaan hoiteli vuoroaan ns. vapaalla kädellä, oisko toinen yrittäny kouria työkaverin tushkeissiä,muistaakseni. Kyllä halvalla saa hyvää.

Anonyymi kirjoitti...

Koneen säätiö eli Herlinit ostivat metsilleen suojelua tuolla elokapinalle maksetulla rahalla. Jonkun metsä ensin projektin nimissä muka lahjoittivat rahat. Eli jonkun muun metsä ensin. Vaan eivät voi tietää mihin ne rahat oikeasti käytetään.
Eli vaikka tämmöiseen töhrimiseen. Eikä eloapinoista itsessään siihen ollut, piti tuoda ekoterroristit ruåtsista toteuttamaan.
Hyvällä tiellä ollaan. Ensin tuli huume- ja tappojengit, perässä ekoterroristit ja on kai sieltä tullut/tulossa heimolaisekin joukon jatkoksi.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Niin, ei niistä itsestään ole vaan tuovat ne ulokomailat kuten nytkin.
Huru-ukko

Heikki kirjoitti...

Ei ole tuolla tullut käytyä sisällä, vaikka on kuulemma upea. Täytyy käydä. Vanhempi sukulainen vietiin koulun kevätretkellä tuonne heti 30 luvulla. Itse pääsin 9 v. ihmettelemään mm. A. Kiven kuolinmökkiä. Olihan mörskä.
Sitten 2 kertaa peräkkäisinä vuosina suomenlinnaan. Jossa käytiin muutenkin.
Turpeen arvo on todella merkittävä. Mistä nämä ovat valmiita tinkimään , jos tämä lopetetetaan? Ei mistään!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ihmettelijälle, Huru-ukolle ja Heikille & kiitos kommenteistanne.

Ihmettelijä: Tämä oli minulle uutta.

Huru-ukko: Koneen säätiöhän on sinänsä irrallaan Kone Oy:stä. Mutta joo, ulkomailta haettiin apua.

Heikki: Turpeessa olisi Suomelle valtava energiavaranto. Ruotsissa se on uusiutuvaa. Suomessa ei. Poliittisella päätöksellä.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei näistä EgoApinoista tietenkään ole hengenvaaralliseen terrorismiin, mutta ne tasoittavat tietä sellaiselle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Eihän se ole mahdotonta.

Strix Senex kirjoitti...

Moni tuntuu ihmettelevän eduskuntatalon vartioinnin puutteellisuutta. Tähän asti se on saanut olla rauhassa yli 90-vuotta, eikä mitään ongelmia ole ollut. Enemmän siis ihmettelen sitä, kuinka pitkälle tuo äärivasemmisto on saanut kehittää rauhassa terroristisia valmiuksiaan. Ja vielä enemmän ihmettelen, jos ne jälleen selviävät tuosta jokseenkin seurauksitta. No, en ole kovin vakuuttunut siitä, että Suomi olisi enää oikeusvaltio, jossa lakia luetaan kuten se on kirjoitettu.
Rikoslaista löytyy pykälä törkeästä vahingonteosta, joka sanoo: ”Jos vahingonteolla aiheutetaan …historiallisesti tai sivistyksellisesti erityisen arvokkaalle omaisuudelle huomattavaa vahinkoa ja vahingonteko on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä vahingonteosta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi.
Löytyy myös pykälä terroristiryhmän rahoittamisesta, joka sanoo: Joka suoraan tai välillisesti antaa tai kerää varoja rahoittaakseen tai tietoisena siitä, että niillä rahoitetaan 6 §:n 2 momentissa tarkoitettua terroristiryhmää, on tuomittava terroristiryhmän rahoittamisesta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään kuudeksi vuodeksi.
Yritys on rangaistava.
Ei muuten ollut yllätys, että Hesari onnistui kaivamaan esiin sellaisen henkilön, joka piti tätä jokseenkin yksimielisen tuomion saanutta vandalismia jotensakin onnistuneena tekona.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Strix Senex. Erittäin osuvia huomioita.

Anonyymi kirjoitti...

Tää meidän Puopolo yhytti jonkun egokapinaliikkeen kaikkitietävän keulatätsyn ! Sitä n 25 min paasausta maailman tuhoutumisesta kuuntelin korvat luimussa. Tää vouhkaaja ihan tosissaan änkyröi, että miljardeja ihmisiä kuolee just ihan kohta? Ivan koitti vähäñ jarrutella,että näitä ilmasto viisaita olisi suuntaan jos toiseen sen hätätilan suhteen. Eiku lisää vaan LÖYLYÄ? KAIKKI IHMISEN CO2 PÄÄSTÖT NOLLIIN JA MAAILMA PELASTUU!
Kyllä on probakanda tehnyt tuhonsa! Tämäkin tyttönen ( anteeksi nuori nainen) vaikutti ulosantinsa perusteella olevan ns" täysipäinen" muttakun tämä nykykuuhotus on saatu manipuloitua syvälle hänen ajatusmaailmaansa ja koko ajan valtamedia työntää lisäpotkua!
Miten helvetissä ihmiskunta selviää ,kun tää kohelo aivopesty sukupolvi valtaa vääjäämättä vallan, kas järkevä sukupolvi vaan katoaa syrjään vanhuuttaan

Anonyymi kirjoitti...

Leikkipartisaanien persposket ois pudottaneet kummasti, jos Kiinassa olisivat moista tehneet. Mutta eihän nuo velliperseet uskalla sinne mennä.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Ano: Joo, tuo ajatus herättää kyllä pelkoa. Itse en onneksi vanhana miehenä ehkä sitä näe.

Tapsa vaan: Eihän toki Kiinaan. Suomessa tuon elämysmatkailun voi tehdä turvallisesti.