sunnuntai 30. marraskuuta 2008

OIKEUTETUT VIHAKIRJOITUKSET

Ihan alkuun pieni pikagallup:

Käsi ylös ne, jotka eivät ole koskaan todenneet julkisesti jostain tyypistä, että tuon joutais viedä saunan taakse ja lopettaa?

Eipä näy käsiä.

Toinen pikagallup:

Käsi ylös ne, jotka ovat äskeisen lausuttuaan vieneet sen tyypin saunan taakse ja lopettaneet?

Eipä näy räpylöitä pystyssä senkään vertaa.

Sytyttikö?

Pikagallupithan liittyvät Jussi Halla-ahoon, ja siihen, kun mies on kirjoittanut muutama vuosi sitten blogissaan rumia ja tunnetusti ylipitkät piuhat omaavat Vihreät Naiset ovat kehittäneet itselleen siitä pari vuotta myöhemmin megaluokan Henkisen Pipin. Ja vasemmistonaiset komppaavat.

Tutkintapyyntökin asiasta tehtiin ja nyt sitten poliisi tuumailee, että pitäisikös mieheltä ottaa pyssyt pois.

Olisko niin, että rumasti sanomiseen suhtaudutaan maassamme nyt tiukemmin kuin ennen?

Vaan hetkinen, onkos tätä Anne Moilasta sitten tutkittu? Pimuhan julisti miessukupuolelle tulta munille. Olihan Tulva-lehden kannessa mamma revolli kourassa. Kohti osoitteli, piru vie.

Ei oo tutkittu, niin.

Tutkittiinkos tätä Akuliina Saarikoskea, kun se huuteli kuolemaa heterokulttuurille? Ihan ampumisesta ja ryöstämisestä tuli meuhkattua.

Ei oo tutkittu, ei oo.

Meidän kaverimme Osmo Soininvaarahan toivotteli kuolemaa sairaanhoitajien sukulaisille. Rumasti sanottu. Kai tähän virkavalta puuttui?

Ei puuttunu niin.

Komsin Villekinhän puheli rumia. Mitäs siinä ny oli, niin juu, ruumiit likoaa puroissa ja mätänee metsiin. Ja madot syövät hurraahärmäläisten silmiä. Olipa tylysti sanottu. Onko tutkittu?

Ei oo. Vaan eipä oo sinänsä tarvettakaan. Ei Hotelli Yrjöperskeleestä ainakaan lähde tutkintapyyntöä näistä tyypeistä. Kunhan mesoavat. Ei niitten pulina elämää täällä huitsinnevadassa paljon hetkauta. Ei haukku haavaa tee. Suu puhetta vetää ja viita paskaa.

Se tietysti ärsyttää, että kun tunnustaa tiettyä oikeaa poliittista (uskonnollista?) suuntausta, saa länkyttää suustansa mitä hyvänsä. Suvaitsevaisto metelöi vihakirjoituksista, ja kirjoittaa niitä itse.

Mutta miksi Jussi Halla-aho on sitten niin kovasti tähtäimessä?

Varmaankin siksi, että Halla-ahon sanomiset hetkauttavat suvaitsevaisten toimittajien ja yliopistoihmisten elämää. Hehän ovat tottuneet siihen, että he saavat määritellä, mikä on hyväksyttyä ja mikä ei. He ovat mielestään astetta ylempänä kuin tämä tavallinen suomalainen rahvas, jota he antaumuksella halveksuvat. Muistamatta tietysti sitä, että se rahvas elättää heidät. Koiratkin ovat sen verran fiksuja, etteivät pure kättä, joka heidät ruokkii.

Ja nyt Halla-aho, piru vie, kyseenalaistaa heidän erinomaisuutensa. Ei miehen rikos ole se, että hän on joku vuosi sitten puhunut rumia, vaan se, että hyvin pitkälti hänen kirjoitustensa vuoksi yhä useampi ihminen alkaa pitää näitä suvaitsevaisia toimittajia ja yliopistoihmisiä täysinä pelleinä. Tässä vaiheessa se ottaa vielä kipeää vain suvaitsevaisen herkkään egoon, mutta jos tarpeeksi moni ihminen pitää heitä pellenä, he saattavat joutua etsimään ihan oikeita töitä. Kun tähän asti ansion on voinut hoitaa sillai muodikkaasti tiedostamalla ja tyhmempiä tuomitsemalla.

Eipä ihme, että Halla-ahoa vihataan. Mieshän täytyy torpata, ja heti, ja kerralla. Sen takia läärätään miehen kirjoituksista kahta lausetta aina vaan uudestaan. Vaikka Scriptasta löytyy yli kaksisataa kirjoitusta. Vaan sielläpä onkin kysymyksiä, joihin ei osata vastata. Ja sekos pistää suvaitsevaisen vihaamaan vielä enemmän. Tietysti yhden miehen pommittaminen on ihan turhaa, sillä se Pandoran lipashan on jo auki. Suvaitsevainen elittimme ei vaan kerta kaikkiaan usko, että ihmiset osaavat ajatella itse. Joku niitten päähän niitä ajatuksia latoo.

Jos suvaitsevainen vihervasemmistomme haluaisi käyttää voimiaan johonkin järkeväään, he voisivat vaatia tutkittavaksi sitä, miksi Itä-Helsingissä ulkomaalaisjengit terrorisoivat suomalaisia lapsia. En ole kuullut tolta taholta vielä yhtään osanottoa hakatuille lapsille. Vaan olisko niin, että uhrit olivat väärän värisiä. Taitavat olla vielä rasisteja, piru vie. Henkilökohtaisesti uskon, että suvaitsevainen elittimme ei välitä edes maahanmuuttajien hyvinvoinnista yhtään mitään. Kuhanpahan tarvitsevat heitä pönkittääkseen omaa asemaansa.

En minä tälle porukalle toivota mitään väkivaltaista. Toivotan vaan, että tervemenoa kortistoon. Älkää olko huolissanne, hommia riittää kyllä. Kun meillehän on tulossa se veret seisauttava työvoimapula. Ainakin niitä vaipanvaihtohommia on kovasti mainostettu.

Myönnän, että eipä tässä kirjoituksessa ollut juuri mitään, mitä ei olisi jo kirjoitettu. Vaan haluanpa antaa tukeni myös tältä kulmalta. Voimia eloon Jussi Halla-aholle ja hänen perheelleen.

*

Richter: Mr Cohagen. You wanted to see me, sir.

Cohagen: Richter. Do you know why I´m such a happy person?

Richter: No sir.

Cohagen: Because I´ve got the best job in the solar system. As long as multicultinium keeps flowing, I can do whatever I want. Anything. In fact, the only thing I ever worry about is, that one day, if the rebels win…it all might end.


(Elokuvasta Total Recall. Yksi sana muutettu omin päin. Jotenkin tää vaan aina tulee mieleen tästä hässäkästä).

8 kommenttia:

YMTT kirjoitti...

Suvaitsevaisten suvaitsemattomuus on ilmiö, jolle nauran varmasti vielä kuolinvuoteellanikin.

Jussin "vihakirjoituksiin" saisi sopivaa vertailukohtaa kysymällä vaikkapa eläinaktivisteilta millaisen kohtalon turkistarhaajat ansaitsisivat, tai feministeiltä millaisia rangaistuksia raiskaajille pitäisi antaa. Käsite "vihapuhe" joutuisi aivan uuteen valoon, ainakin ns. tavallisen tallaajan mielessä.

Harmi ettei Veikko Ennala elänyt niin kauaa, että olisi ehtinyt kommentoimaan tätä monikulttuurisuusvouhotusta.

YMTT kirjoitti...

Piti vielä lisätä edellisen kommentin loppuun:

Sekä kommentoida nykypäivän lehdistön sensaatiohakuisuutta ja henkilöön käyvää loanheittoa itse asian käsittelyn sijasta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Poropoliisille.

Joo, olis ollu Veikollakin ihmettelemistä. Tosin Ennalan aikoihinkin oli Suomessa näitä tyyppejä, jotka mielellään virallisesti julistettiin mielenvikaisiksi, esmes Georg C. Ehrnrooth ja Tuure Junnila, jotka tuumasivat, että onkohan se Rauhanvaltio kumminkaan niin must juttu kun väitetään.

Ja jälkeenpäinhän sitten huomattiin, että oikeassahan ne miehet olivat. Asiasta vois vetää jotakin yhtymäkohtaa nykyaikaankin.

weekendsoldier kirjoitti...

Mikähän saa osan humanistisia aineita lukeneista käyttäytymään niin kuin nämä "suvaitsevaiston" hörhöt tekevät.

Emme me kaikki humanistit ole kuitenkaan menettäneet kaikkia aivosolujamme. Itse opiskelin aikanaan historiaa ja meillä oli Historian Laitoksella paljonkin väkeä, joka ajatteli omilla aivoillaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Viikonloppusotilaalle.

Olisko se vaan niin, että maistereita nykyisin koulutetaan yksinkertaisesti liikaa? Eikä koulutuksessa enää yleensäkään satsata laatuun, vaan oppilaitosten taloudellinen pärjääminen määräytyy puhtaasti suoritettujen tutkintojen määrän mukaan. Sama koskee tietysti tota AMK-tasoa.

YMTT kirjoitti...

"Ja jälkeenpäinhän sitten huomattiin, että oikeassahan ne miehet olivat. Asiasta vois vetää jotakin yhtymäkohtaa nykyaikaankin."

Historia toistaa itseään, jälleen kerran. Ehkäpä joskus vuonna 2040 julkaistaan "monikulttuurin musta kirja", jossa etsitään selitystä sille, miksi kävi niin kuin kävi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

"Ehkäpä joskus vuonna 2040 julkaistaan "monikulttuurin musta kirja", jossa etsitään selitystä sille, miksi kävi niin kuin kävi."

Hyvin mahdollista. Ja toivottavaa. Toinen vaihtoehto on sitten se, ettei 2040 ole enää kirjapainoja.

YMTT kirjoitti...

Osui ja upposi. Enpä kyllä haluaisi alkaa lyömään vetoa siitä, kumpi esittämistäsi vaihtoehdoista osoittautuu oikeaksi, jos asioiden annetaan jatkua nykyisellä painollaan..