perjantai 11. toukokuuta 2012

ANTERO LÄRVÄNEN JA TEKEMÄTÖN JUTTU

Tapahtumapaikka: kesämökki Lällävedellä

Tapahtumaan osallistujat:

- Antero Lärvänen, Huitsinnevadan Paikallisdemokraatin tähtitoimittaja

- Esko Äng, Huitsinnevadan Paikallisdemokraatin kysyvä ja vastaava päätoimittaja

- Äänimiehet

- kännykkä

*

- kännykkä: brdlbrdlbrdl nokia tune tai joku vapaavalintainen soittoääni.

- Antero Lärvänen: No, mitäs Esko?

- Esko Äng: Pahoittelen, että häiritsen teitä siellä mökillä, mutta saattais olla taas vähän jutun juurta. Meinaan, caustia pukkaa taas.

- No mikäs erinomanen ny on?

- Kun eräs vihreän piipertäjä on nähnyt perussuomalaisella hihanauhan, jonka perusteella perussuomalaisen voi tunnustaa perussuomalaiseksi ja ruvennut sitten välittömästi puhumaan kielillä.

- Niin että saksaa on puhuttu?

- Saksaa on puhuttu niin.

- No eikös me olla ennenkin käytetty näissä vainoharhaisuus- ja yleisviiraustapauksissa konsulttina sitä Hömpstadin vähänköehkäopistollisen keskussairaalan ylempää aivoräätäliä Veikko Vopakkia? Meinaan, ei kai tässä aikamiehet lopeta hyvin alkanutta työstämistään sen takia että joku liimatilhi vonkuu varttiaan julkisuudessa?

- No näinhän se on. Tuli taas soitettua ennen kuin tuli ajateltua. Minäpä rimpautan Vopakin Veikolle. Ei muuta kuin pistäkää pojat sauna lämpimäksi ja jatkakaa työstämistä.

- Mutta mehän jatketaan. Som´moro.

- Som´moro.

- kännykkä: blib.

- Äänimiehet: ei kai tässä vaan työn ies tullu ristiksemme?

- Nääh. Liimatilhet, punavihervästäräkit ja sukkahousukoppelot on ilmestyneet etelään, mutta luontotoimitus hoitaa nuo parveilu-uutiset. Laitetaanpas klapui pessä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Niin että saksaa on puhuttu". Loistavaa!

No niin ja kahvia on sitten näppiksellä, prkl.

Anonyymi kirjoitti...

"Tämä kuva ei ole Saksasta vuodelta 1942, vaan otin sen itse tänään 9.5.2012 Eurooppa-päivän tilaisuudessa Kampintorilla... Jotkut asiat vaan vetävät aika hiljaisiksi. Ja eiköhän tällä kertaa se kuva kerro enemmän kuin tuhat sanaa, Virri jatkoi."

Jotkut asiat todellakin vaan vetävät hiljaiseksi. Kuten esimerkiksi se, että jotkut edelleen ottavat vakavasti tän osaston.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Pahoittelen näppistäsi. Kokeile elmukelmua ennen kuin menet blogimaailmaan. Tämä saksan tai ainakin Saksasta puhuminen on kyllä kovasti viime aikoina yleistynyt poliittisessa kielilläpuhumisessa.

Ano2: Olisko niin, että hepulla oli vaan se kuva, mutta ei tuhatta sanaa? Tai ei edes kymmentä sanaa? Ehkä tämä Virri sai sen varttinsa nyt. Saattaa tosin olla, että heppu uskoo siihen, mitä julistaa.

Anonyymi kirjoitti...

- Niin että saksaa on puhuttu?
- Saksaa on puhuttu niin.

Toi on tosi hyvää läppää. Miten sä keksit ton? Tosta tuli mieleen että mitä jos sille Virrille näyttäisi tuon Mussolinin puheen? Se kun on 30-luvulta ja äijä puhuu saksaa siinä. Mahtaisko hän saada jonkin kohtauksen jos näkis sen?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle ja kiitos kommentistasi. Läppäjuttuun ei voi sanoa kuin sen vanhan, että ”ne tekevät sen itse”. En minä usko, että Mussovideot sun muut kovin suuria sydämentykytyksiä aiheuttaisi vihreille, sillä niihin ei liity sitä nykyään niin tärkeää löytämisen ja keksimisen riemua.

Anonyymi kirjoitti...

Kuten edellisen viestin kommentissa sanoit, niin meinasi Lärväsellä ja äänimiehillä mennä saunareissu pilalle kun he pelkäsivät hälytyskeikkaa. Onneksi oli väärä hälytys.

Eikös Lärväsen pitänyt olla Huitsinnevadan Paikallisdemokraatin tähtitoimittaja? Luulisi että Lärväsellä on sen verran korkea aseama Huitsinnevadan Paikallisdemokraatin toimittajien hierarkiassa, että voi käytännössä valita mieleisiään juttujaan, mistä tekee jutun ja mistä ei.

Luulisi että Lärväsellä on sen verran paljon "aamuja takana" toimittajana ja on sen verran "gonahtanut" ettei tarvi koko aikaa päteä eikä osoittaa päätoimittajalle ja osakkeenomistajille olevansa ahkera ja tunnollinen ja tehdä kaikki mitä käsketään ja ahmia kaikki jutut mitä on tarjolla. Lärvänen on brändi itsessään mikä on korkean laadun tae. Tällainen tuote myy jo itsessään eikä markkinoinnin lisäpanoksia tarvita enää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle ja kiitos kommentistasi. Yleensäkin tähän tuoreimpaan vihreään avautumiseen ei pysty suhtautumaan muuten kuin pistämällä kielen tukevasti poskeen. Näin teki Antero, näin tein minä, näin teki Esko Äng sekä äänimiehet.