sunnuntai 27. toukokuuta 2012

KANSANRYHMÄN KUSIPÄISTÄMISRIKOS

Hommaforumin kautta törmäsin uutiseen, jossa STTK:n asiantuntija (mitä se asiantuntija sitten tarkoittaakaan) Ralf Sund marmattaa, että maahanmuuttajien kotouttaminen on hoidettu huonosti, ja sen vuoksi maanmainiot käyttämättömät voimavarat haaskataan ns. murrin perseeseen. Uutinenhan ei ole sinänsä varsinainen yllätys, sillä samasta aiheesta samaan tyylin ei ole tähän mennessä julkisuudessa avautunut kuin noin kolme ja puoli tuhatta poliitikkoa, virkamiestä tai muuten vaan nimensä julkisuuteen haluavaa.

Mutta tuo uutinen, pieni sellainen sinänsä, herättää päänupissani joitakin ajatuksia. Luonnollisesti ajatukseni voidaan selitteläätiön ja sovelletun spedestetiikan keinoin mitätöidä ja osoittaa naurettaviksi, mutta saahan sitä köyhäkin sottailla.

Ensimmäisenä tulee mieleen se, että meitä ns. Voiman pimeällä puolella olijoita syytetään siitä, että me ajattelemme maahanmuuttajia yhtenä möhkäleenä, emmekä osaa erottaa eri ryhmiä toisistaan. Tietysti tässähän voisi todeta, että harvoinpa minä olen kuullut tai suustani päästänyt iskulauseita tyyliin ”hollantilaiset maahanmuuttajat takaisin tasankomaille”. Vaan mitäs tässä sinänsä pikkuasioista jaarittelemaan.

Kun ongelma itse asiassa ei ole meidän puolella, vaan enempi tuolla vastapuolella, niin kuin tässä tapauksessa Sundilla. Hänkään ei erottele maahanmuuttajia toisistaan, vaan puhuu niistä yhtenä ryhmänä. Kyllähän Sund sinänsä tietää, että kotouttamisongelmat eivät varsinaisesti koske sitä Nokian intialaista insinööriä vaan ennen kaikkea somaleita ja tiettyjä lähi-idän kansoja. Mutta kun Sund ei voi sanoa niin. Hän syyllistyisi vihapuheeseen. Vihapuheen kyttäys- ja itsesensuuriautomaatti kun toimii paremmin suvaitsevaistossa kuin meissä pahoissa ihmisissä. Meidän kirjoituksemme kun ovat vihapuhetta joka tapauksessa vaikka kirjoittaisimme luumupuun kasvatuksesta. Niin että itse asiassa me voidaan puhua mälkyttää paljon rennommin.

Toinen asia, mikä tämmöstä tyhmempää aina vaan enemmän askarruttaa, on se, että tuota tietyn kansanryhmän ylistämis-, ja suomalaisten huonosta kotoutuksesta syyllistämisepistolaa on jatkettu jo parikymmentä vuotta. Entäpäs, jos tuo propaganda alkaakin pikkuhiljaa vaikuttaa? Ei toki suomalaisiin, jolle se propaganda on tarkoitettu. Sen vaikutus on lähinnä puuduttava. Mutta alkaako se pikkuhiljaa vaikuttaa niihin, joitten puolesta propageerataan?

Mietitäänpä nyt vaikka somaleja. Eivät hekään mitään tyhmiä ole. Tietäväthän he, että ei heidän työllistymisensä Suomessa kovin kaksista ole, ja työllistyneistäkin pääosa toimii tehtävissä, joita ei ollenkaan tarvittaisi, elleivät he olisi alun perin Suomeen tulleet. He tietävät myös, että eräät rikostilastot eivät heitä mairittele. Tietävät senkin, että heidän Suomeen tuomansa moniavioinen yksinhuoltajuus ei välttämättä kantaväestöä miellytä.

Yleensäkin he tietävät, että somalit Suomessa ei kuulu maahanmuuton kirkkaimpiin onnistumisiin. Mutta ennen kaikkea he tietävät, että heitä ylistetään siitä huolimatta jatkuvasti julkisuudessa, ja vielä korkeimmilta poliittiselta ja virkamiestasolta. He tietävät myös, että heitä varten on perustettu niin suuri julkishallinnon tukemis-, puolestapuhumis- ja rikosten olemattomaksiselittämiskoneisto, että se rahaltaan ja volyymiltaan vastaisi varmaankin melkoista osaa koko Somalian julkishallinnosta, jos sellaista sattuisi vielä olemaan.

Kun kantaväestön puolelta tarjotaan jatkuvasti tällaista ansiotonta arvonnousua ja vielä samalla jaksetaan aina muistuttaa siitä, kuinka paskaa porukkaa kantasuomalaiset ovat, niin eihän se ole ihme, jos propaganda alkaa vaikuttaa ja neste kihoaa nuppiin.

Kun somalit saapuivat Suomeen, ylistys alkoi välittömästi. Veikkaanpa, että silloiset somalit tuumivat, että jos tyypit porukalla alkavat sinisilmäisen ja mitään kyseenalaistamattoman ylistyksen jotain täysin tuntematonta kansakuntaa kohtaan, jonka olemassaolosta ylistäjät eivät välttämättä viikkoa aikaisemmin olleet tienneetkään, niin kyseessä ei olekaan enää se kansakunta, vaan se, että ylistäjät kirkastavat moraalista sädekehäänsä. Tai sitten ne ovat vaan yksinkertaisesti helvetin tyhmiä.

Mutta kun samaa täysin kritiikitöntä ylistämistä jatketaan parikymmentä vuotta, niin pulinahan saattaa alkaa purra. Vaan eikös tässä ole itsessään eräänlaista kansanryhmää kohtaan kohdistuvaa sortoa? Meinaan, jatkuvasti syötetty ansioton arvonnousu ja siinä sivussa annettu turvattu toimeentulo ja asunnot ohi han-suomalaisten on kyllä omiaan passivoimaan ihmisiä, antamaan sen mielikuvan, että elatus on automaattista, halveksimaan sitä ihmisryhmää jolta elatuksen saa plus aikaansaamaan puhdasta kusipäisyyttä.

Pitäisiköhän asian tiimoilta ottaa yhteyttä vähemmistövaltuutettuun ja myös illman muuta tiettyihin syyttäjäviranomaisiin? Saataisiin aikaan uusia sekä rikos-, että vältettävän vihapuheen nimikkeitä, ja niitten keksiminenhän on tietyissä piireissä jo harrastusten kuuminta hottia.

Miltäs vaikka seuraava oikeuden päätöslauselma jossain lähitulevaisuudessa kuulostaisi?

Oikeus toteaa, että toimittaja Magnus Hönt on julkisesti esittämissään kirjoituksissa esittänyt kansanryhmää X koskevia väitteitä, joissa hän on antanut täysin epärealistisen ja valheellisen kuvan sekä kansanryhmästä itsestään, että myös sen positiivisesta vaikutuksesta maamme talouteen, sisäiseen turvallisuuteen ja yleiseen hyvinvointiin. Näillä kirjoituksillaan toimittaja Hönt on edistänyt kansanryhmän passivoitumista ja eristäytymistä valtaväestöstä. Oikeus katsoo näin toteennäytetyksi, että toimittaja Magnus Hönt on syyllistynyt joukkoblösöyttämiseen.

Kirjoituksissaan toimittaja Hönt on lisäksi jatkuvasti, millään tavalla faktoihin pohjautumatta, mitätöinyt kantasuomalaista väestöä, sen tapoja, kulttuuria sekä historiaa ja tällä tavoin syventänyt juopaa kantaväestön ja kansanryhmä X:n välillä. Näin ollen oikeus katsoo, että toimittaja Magnus Hönt on syyllistynyt törkeään joukkoblösöyttämiseen.

Lisäksi oikeus katsoo toteennäytetyksi, että hän ei ole tehnyt kirjoituksia ymmärtämättömyyttään, vaan täysin suunnitelmallisesti ja omaa uraa edistääkseen, joten toimittaja Magnus Hönt tuomitaan törkeästä joukkoblösöyttämisestä raskauttavien asianhaarojen vallitessa kärsimään xxx ja yyy ja sdptiityy.


Kansankielessähän moinen rikos tietenkin kääntyisi muotoon ”kansanryhmän kusipäistämisrikos”, ja kansankieli löytää usein asian ytimen. Tämänkin sottailun pohjaidea oli, että eikös ihmisille pitäisi antaa yhtälaiset mahdollisuudet, toista suosimatta ja toista tuuppimatta. Vaan niin kai tämäkin sottailu luokitellaan vihakirjoitukseksi, joka osaltaan vie meitä suomalaisia tsuhnien helvettiin.

11 kommenttia:

Närpes varg kirjoitti...

Onhan meillä omastakin takaa eräitä ryhmiä, jotka ovat kaiken arvostelun ulkopuolella ja elävät pääasiassa yhteiskunnan tuella - jopa hamekankaat maksetaan ja jotka suorastaan vittuilevat meille hölmöille niska limassa raataville. Heitä ylistämässä on oma virkakoneistonsa, on ollut jo kauan.
Hyvä ja syvältä luotaava kirjoitus jälleen kerran Ykältä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Närpes Varg, ja kiitos kommentistasi. Tämä tietty vähemmistö on minullekin tuttu, mutta jätän sen nimen mainitsematta häveliäisyys- ja suvaitsevaisuussyistä. Tosin lukija saattaa hahmottaa vähemmistön muutenkin. Tätä vähemmistöä olen yrittänyt työssäni noin neljännesvuosisadan saada kouluttautumaan ja olemaan mukana osana yhteiskuntaa, mutta tulokset eivät päätä huimaa. Syy lienee varmaankin asenteellisuudessani ja rasismissani.

Anonyymi kirjoitti...

Mainitusta vähemmistöstä on kuitenkin täysin korrektia sanoa, että kerjääminen ja rikokset merkitsevät heille vaihtoehtoa paskaduunille:

http://megafoni.kulma.net/index.php?art=501&am=1

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja kiitos linkistä. Niin, joillekin rikollisuus on rikollisuutta ja joillekin oikeutettu vastareaktio yhteiskunnan sortoon. Tällöin rikosten uhrien täytynee ajatella tehneensä "avustettua sosiaalityötä".

Becker kirjoitti...

Ykältä taas ihan täyttä asiaa. Jotenkin mulle on vuosien mittaan tullut sellainen käsitys, että tämän nimeltä mainitsettoman vähemmistön älyllinen kapasiteetti ja moraali ei vaan riitä normaaliin yhteiseloon valtaväestön kanssa. Nythän Ruotsissa on tänä vuonna erityisesti juhlittu tätä kööriä ja haukuttu poliitikkojen toimesta valtaväestöä sen rasistisesta asenteesta.

Tuosta hamekankaan kustantamisesta tuli mieleen sellainen, että tiedättekö toista valtiota, jossa yhteiskunta käyttää yhteisiä verovaroja rikoksentekovälineen sponsorointiin.

Pyrrhos kirjoitti...

Halloo, onko sielä tsuhnan helvetissä kylmä? Ykällä on taas vihakynä terävänä kuten aina. Tuommoset uutiset pistää kyllä välillä ihan masentamaan. Lieneekö toimittajalla käytössä tämä toistokiertometodi(vai miten se meni?), muistan lukeneeni saman uutisen ihan helvetin monesti vuosien saatossa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille ja Pyrrhokselle & kiitos kommenteistanne.

Becker: Ymmärtääkseni Ruotsissakaan ei suhtauduta sosiaalin puolelta yhtä anteliaasti tähän kansanryhmään. Toisaalta tätä kansanryhmää (siis sitä osaa siitä, mikä Suomessa on jo satoja vuosia asunut) ja heidän piilotettuja voimavarojaan ei ylistetä Suomessa ollenkaan niin paljon julkisuudessa kuin tätä edistyksellisemmästä ilmansuunnasta tullutta ryhmää. Oliskos niin, että tässä kansanryhmässä löytyykin yllättäen huomattava määrä persujen äänestäjiä?

Pyrrhos: Toistokiertoalkuunpaluumetodihan on ollut käytössä jo toistakymmentä vuotta. Tämän uutisen/mielipiteenä esitetyn uutisen on meikäläinenkin lukenut ihan helvetin monesti. Ja joo, tsuhnan helvetissä on kylmä, saunapuiksi ei ole kuin uppotukkeja, pullojen pohjassa on reikä, mutta tyttöjen pohjassa ei.

Anonyymi kirjoitti...

Kotouttamisen tulokset eivät oikein innosta maksumiestä. Ekalta maahanmuuttajaryhmältä on vajaassa 500 vuodessa onnistunut vain kotoutuminen Kelan ja sossun tukiin, myymälävarkauksiin ja eläkeläisten ryöstelyyn.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja kiitos kommentistasi. Näin ammattimaisena sosiaalipiipertäjänä voisin todeta, että mahdollisuudet olis annettu kyllä vaikka kuinka korkealle, ja The Valtio maksaisi. Mutta kun ei kiinnosta, niin ei kiinnosta.

Castor kirjoitti...

Tervehdys täältä Kiinasta! On kiireitten takia jäänyt seuraamatta Ykän kirjoituksia ja nyt kun oli sopivaa luppoaikaa, niin palasin jälleen lukunautinnon pariin. On ällistyttävää, että Ykä kykenee kirjoittamaan ikävistä asioista niin, että niistä tulee hyvä mieli! Kyllä nämä kirjoitukset pitävät vanhan kulttuurirasistin jollain kummallisella tavalla edelleen siinä mielentilassa, että kaikkea ei ole menetetty ja että jossain vaiheessa, toivon mukaan pian, älyttömyyksille tulee loppu.

Voimia sinne Ykälle ja muille elon myrskyihin!

T. Max

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Maxille ja kiitos kommentista & kannustuksesta. En minäkään usko, että kaikkea on menetetty, mutta varsin pahaltahan tää näyttää Länsi- ja Pohjois-Euroopan osalta. Sitä toiseuden ylistämistä ja oman kansan halveksumistahan siellä Itä-Aasiassa ei sinänsä kai edes harrasteta, joten te olette turvassa. Vaikka omat ongelmansahan sielläkin tietysti on, eihän sitä ongelmatonta maailmankolkkaa olekaan. Voima eloon sinnekin.