tiistai 27. elokuuta 2013

LYHYT YMMÄRRYSHARJOITUS

Tuossa aikaisemmassa kirjoituksessani yritin hahmottaa Antero Lärväsen kautta itselleni tiettyjä asioita, niin kuin olen tietysti yrittänyt tehdä monessa aikaisemmassakin kirjoituksessa. Minulla kun ei ole asioitten hyväksyttyyn hahmottamiseen tarpeellista koulutusta eikä varsinkaan oppiarvoa, niin minulla ei ole silloin varmaa tietoa. Joudun esittämään kysymyksiä, ja valitettavasti ne nykyisin tulkitaan vihakysymyksiksi.

Vaan kysynpä silti. Ja yritän hahmottaa. Kun katselen tuota meininkiä tuolla arabimaissa, niin tulee mieleen, että siellä diktatuurista vapautuminen näyttää tarkoittavan sitä, että pannaan paikat paskaksi ja palamaan. Ei sitä, että ruvetaan rakentamaan. Aivan niin kuin anarkia olisi luonnollinen olotila, ellei esim. Hosni Mubarak pidä sitä aisoissa.

Ja mieleeni nousee kysymys, että onko se islamilaisuus, joka saa aikaiseksi sen, että pannaan paikat paskaksi ja palamaan?

Ja minulle vastaa islamintutkija, joka toteaa, että näin ei ole. Hän toteaa tutkineensa länsimaisena ihmisenä islamia huomattavasti laajemmin, ihan viran ja oppiarvon puolesta kuin mitä Ykä on asiaa tuumannut. Ja hän toteaa oppiarvoonsa vedoten, että islamin opit eivät kehota väkivaltaan ja kaaokseen. Ja koska islamintutkija sanoo tämän oppiarvoonsa turvautuen, niin eihän Ykällä ole muuta mahdollisuutta kuin ottaa lätsä päästään ja todeta, että näin varmaan on. Case closed.

Tai no, ei ehkä ihan sittenkään. Kun Ykälle ei ole selvitetty tiettyjä asioita. Kun niissä maissa, arabimaita pääosin, islamista huolimatta (rauhanomaiseksi tulkittu) pannaan edelleenkin paikat paskaksi ja palamaan ja naisiakin kohdellaan huonommin kuin mitä suomalainen mies keskimäärin kohtelee HK:n sinistä, niin Ykällä herää mieleen kysymys, että onko tietyillä kansoilla sitten taipumus muita herkemmin panna paikat paskaksi ja palamaan? Että väkivallasta ja anarkiasta voi tietyistä kansoista sanoa, että se ei ole tiettyjen kansojen kohdalla vika, vaan ominaisuus. Ja silloinhan näitten tiettyjen kansojen edustajien kanssa tulisi kaksikin kertaa miettiä, että kannattaako niitä meidän maillemme laskea. Ja Ykä saattaa esittää kysymyksen, että jos noilla tietyillä kansoilla ei olisi ollut islamia, niin niitten olisi ollut pakko keksiä se, että tuolle riekkumiselle löytyisi yleismaailmallinen peruste, johon turvautua ja selittää riekkuminen jotenkin oikeutetuksi.

Ja tähän Vihakysymykseen vastaamiseenhan ei riitä enää islamintutkija, vaan siihen tarvitaan Puolestaloukkaantuja (joka muuten ei ole niin islamilainen kuin ei näitten tiettyjen kansakuntienkaan edustaja) ja sehän toteaa Ykälle, että sinähän rodullistat ihmiset. Ei ole olemassa rotuja, eikä sitä myötä kansojakaan. Me olemme kaikki ihmisyksilöitä. Ei tällaista yleistävää määritelmää voi tehdä.  Ja näillä ihmisyksilöillä on kotimaassaan vaikeaa, heidän elantoaan ei turvata ja sen vuoksi he esittävät asiaankuuluvia protesteja. Ja silloinhan case on luonnollisesti closed. Vaikka Puolestaloukkaantujalla jää vastaamatta kysymykseen, että minkäs ihmeen takia ne toisiaan niin innokkaasti ampuvat, ja oliko se jollain tavalla suomalaisten vika, että ne toisiaan ampuvat. Ja se, että heillä on kotimaassaan vaikeaa, johtuu siitä, että heidän oman kansansa jäsenet ovat tehneet ne vaikeaksi. Kysymykset voidaan ohittaa, sillä ne ovat vihakysymyksiä.

Ja vaikka case on closed, niin Ykä tyhmänä esittää kysymyksen, että kun tätä sakkia on tänne meille Eurooppaan tullut pilvin pimein, ja heidän elantonsa turvataan kantaväestön toimesta eli yksi ongelma on poissa, niin hyvä ei ole silti, ja nämä ihmiset ovat väkivalta- ja seksuaalirikostilastoissa yliedustettuina (nimenomaan kantaväestöä kohtaan) ja tämä porukka rakentaa tänne Eurooppaan alueita, joihin ei valkoinen viranomainen voi mennä ilman panssariautoja, niin eikö tässä porukassa itsessään ole joku vika?

Ja tähänhän vastaa sertifikoitu virallisen maailmantuskan vollotuksen maisteri, joka toteaa, että ihmiset ovat tasa-arvoisia, ja kaikille on annettava sama mahdollisuus, ja koska Ykä ei ymmärrä tätä, niin Ykä ei hyväksy ihmisten oikeutta yhdenvertaisiin mahdollisuuksiin ja sitä kautta voidaan todeta, että Ykän kysymys on vihakysymys, joten Ykä on rasisti, Ykä yleistää sen, mitä osa kansanryhmästä tekee koskemaan koko kansanryhmää eikä ymmärrä, että suurin osa taas ei tee jne, joten Ykän kysymyksen voi jättää huomioimatta. Case closed.

Ja kun sama sertifikoitu virallisen maailmantuskan maisteri taas kuulee, että joku han-suomalainen pässinpää kirjoittaa pari solvaavaa sähköpostia, niin se on selvä osoitus kaikkia suomalaisia koskevasta väkivallan syövästä. Yleistäen. Mutta hänellä taas on oikeus yleistää.

Ykä jättää kommentoimatta tämän, sillä tietää, että kyllähän suomalaiset ovat kertakaikkiaan pahoja ihmisiä, vaikka suomalaiset eivät tosin ole koskaan saaneet aikaan alueita, johon viranomainen voi mennä vain panssariauton kanssa. Mutta Ykä (oppimattomana ihmisenä) esittää vielä kysymyksen, että mikäli pyritään täyteen tasa-arvoon ihmisten välillä, niin miksi Suomessa on rakennettu systeemi, jossa ihminen menee julkishallinnollisiin tehtäviin palkattaessa suomalaisen ohi, jos hän edustaa jotain toista rotua ja kansallisuutta. Vaikka Suomessa ei virallisesti ole olemassakaan mitään rotuja ja kansallisuuksia, vaan ainoastaan tasa-arvoisia ihmisyksilöitä.

Ja tähänhän sertifikoitu virallisen maailmantuskan maisteri vastaa Ykälle, että haavaadeshalluai hassukssäädääs sesmellellem kukkuu, johon Ykä toteaa, että yhteenkään kysymykseeni ei ole vastattu, johon maisteri taas toteaa, että kysymykset ovat vihakysymyksiä, joihin ei tulekaan vastata.

Ja kun Ykälle ei ole esitetty yhtään vastausta, niin Ykä tekee rikoksen eli johtopäätöksen, mitä kouluttamaton ihminen ei tietenkään saisi tehdä. Eli Ykän johtopäätös on, että niin suomalainen virallinen tutkijakööri, poliitikot kuin mediakin keskittyy siihen, että se selittää olemassaolevia asioita olemattomiksi, ja toisaalta pyrkii todistamaan olemassaoleviksi sellaisia asioita, joita ei ole kuin sen mielikuvituksessa.

Tosin Ykä ei ole varma, että tekevätkö nämä ihmiset sitä siksi, että taidetta on tehtävä taiteen vuoksi, vai suojeleeko tämä porukka itseään epätoivoisesti kasvojen menetykseltä.

Vaan Ykähän ei ole välttämättä paras heppu hahmottamaan näitä asioita. Mutta jospa tunturin juurella se selviys tulisi. Eli Hotelli Yrjöperskeles nostaa kytkintä ja suuntaa taas Lappiin. Tosin linjoilla pysytään. Mokkula on keksitty.23 kommenttia:

Närpes varg kirjoitti...

Lueskelen taas pitkästä aikaa Kauko Kareen kirjaa "tähän on tultu". Minusta tästä arabiasiasta voitaisi kysyä, että "Miten tähän on tultu?"
Pari päivää sitten luin, että CIA oli varustanut aikoinaan Saddamin taistelukaasuilla, joilla sopi niittää kurdeja ja muita väärinajattelijoita maan poveen. Ja nyt saman CIA:n isänmaa on päättänyt "rangaista" Syyrian johtoa, kun sen epäillään käyttäneen kemiallisia aseita.
Siis epäillään. Niinhän sitä epäiltiin aikoinaan, että Irakissa on mitä kauheimpia aseita, ja kun niitä ei löytynyt, pantiin paikat paskaksi. Ja hyvin meni oppi perille. Nyt porukka tappaa toisiaan ihan ilman Yhdysvaltain armejan läsnäoloakin.
Kun WTC-talojen polttajaa haettiin niin sokea reettakin näki, että saudithan siellä olivat mylläämässä. Mutta ei, Afganistaniin vain piti hyökätä ja nyt sieltä juostaan karkuun kuin Vietnamista aikoinaan. Ja Afganistanissa oma sisäinen sota jatkuu ja jatkuu.
Meinaan, vihjailen vähän tässä, että mix perkeleessä niiden arabimaiden ei annettu/anneta pitää omat diktaattorinsa ja tapella omat tappelunsa? Mitä helvetin tekemistä meillä - tai siis niillä - siellä on? Ei amerikkalaiset siellä kyllä mitään ihmisoikeuksia aja.
Olisi kiva tietää, kuinka paljon USA:n aloittamat kähinät ovat ajaneet pakolaisia Eurooppaan. Ettei olisi joku peijakkaan salajuoni tässäkin. Pannaan Eurooppa maksamaan pakolaisten hoito niin jää meille enemmän rahaa risteilyohjuksiin, miettii ehkä valkoinen talo. En tiedä.

Joskus 30 vuotta sitten kävin usein työn puolesta maissa, joissa Arabi-Ahab ratsasti kamelillaan tyttöystäväänsä tapaamaan. Ei siellä pommit lennelleet eikä moskeijoita poltettu, Jengi oli polvillaan muutaman tunnin välein, muuten oltiin kuin ellun kanat. Ikinä en pelännyt niillä reissuilla väkivaltaa, ripulia kyllä, mutta olipa aina lääkkeet mukana. Tapaamani jengi oli aika rentoa ja valtavan vieraanvaraista. Kun Allah ei nähnyt, otettiin viinaa, jota näkyi lopulta olevan joka torpassa.
Eikä siihen aikaan näkynyt pohjoisafrikkalaisia notkumassa Hesan steissillä eikä varsinkaan Lälläveden Essolla. Kaikki pysyivät nätisti omissa maissaan, mitä nyt joskus joku saudihuijari kävi täällä naruttamassa kauppaneuvoksia. Vasta sitten kun joku ryhtyi opettamaan sikäläisille länsmaista demokratiaa, naisten oikeuksia ja ihmisoikeuksia, alkoivat luodit lentää.
Näihin asti ahabit ovat pärjäneet vallan hyvin klaanisysteeminsä kanssa ja näyttää siltä, että he tykkäävät voimakkaista johtajista. Tykättiinhän meilläkin Kekkosesta.

Miksi emme joskus miettisi myös syitä, ei aina seurauksia.

Anonyymi kirjoitti...

Virkistävää vaellusta!

-Tvälups-

Vasarahammer kirjoitti...

Ykälle sanon, että ei ole aivan yksinkertainen juttu ymmärtää, mistä nämä spedestikot ja selitteläättörit tulevat ja miksi heidän kaltaisiaan on juuri akateemisessa maailmassa.

Sen selittämiseen pitäisi perehtyä sekä länsimaiseen aatehistoriaan, siirtomaa-aikaan ja islamilaisen maailman kehitykseen.

Yksi merkittävä kirja, joka on vaikuttanut nimenomaan länsimaita syyllistävään suuntaan, on Edward Saidin Orientalismi. Kirja on tietysti täyttä potaskaa ja vaikeaselkoisesti kirjoitettu, mutta se ilmestyi sopivaan aikaan ja sen kirjoittajan tausta oli sopiva. Siksi sen sisältö otettiin vakavasti, vaikka kirja ei olisi huomiota ansainnut.

Islamilaiset maat ja niiden asukkaat ovat uhreja, ja länsimaat sortajia. Uhri ei koskaan ole väärässä eikä tee pahaa sen takia, että uhrissa olisi vikaa. Syyllisenä on aina sortaja.

Asiat pitää vain sovittaa tähän sapluunaan, ja sen tekevät Savon-Penttilän kaltaiset selittelijät.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Närpes Vargille, Taisteluvälineupseerille ja Vasarahammerille & kiitos kommenteistanne.

Närpes Varg: Onhan selvää, että ei länsimaista demokratiaa kannata väkisin viedä sinne, missä se ei toimi, ja umpivanhoillinen Saudi-Arabia saa tehdä mitä lystää, kunhan öljy virtaa. Afganistaniin taas on ihan turha mennä kenenkään, kun sieltä tullaan verissä päin aina takaisin. Mutta en minä tätä islamismin aaltoa kokonaan jenkkienkään syyksi laita. Iranistahan se silloin alkoi, 1979. Voi tietysti olla, että juuret asiaan ovat paljon vanhemmatkin.

Tvälups: Kiitosta. Virkistäydytään.

Vasara: Jotain tommosta varmaankin. Minä en vaan pysty hahmottamaan, että miten ihmeessä siitä tuli kyseenalaistamaton valtaideologia. Kun se sisältää kokonaisten kansakuntien, myös Suomen kollektiivisen itsehalveksunnan.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy sanoa että kyllä minä ymmärrän helvetin hyvin sitä porukkaa joka haluaa näistä paskastaneista pois. Tolkun ihmisiä siinä mielessä, itselläni olisi ihan sama pyrkimys jos joutuisi toteamaan että ei tämä tämän kummemmaksi muutu.

Mutta sitä minä en ymmärrä että miksi helvetissä niiden pitää tuoda mukanaan kaikki ne tavat, asenteet ja uskomukset jotka on alunperin tehnyt niiden maat paskastaneiksi.

Olisiko se liikaa vaadittu että pikkusen vilkastaisiin peiliin ja mietitään jotta löytyisikö vikaa sieltäkin? Vai onko niillä sellainen ajatus että vittumaiset olosuhteet on jotenkin maantieteellinen ominaisuus? Että kun Egyptissä on kuumaa ja siellä on asiat päin helvettiä niin kun sieltä häivytään niin taakse jää kuumuuden lisäksi kaikki se mikä noin periaatteessa pistää asiat menemään päin helvettiä?

Anonyymi kirjoitti...

Tässä päivä tai pari sitten eräa viisas mies sanoi seuraavaa:

And as a final thought - Greece is collapsing, the Iranians are getting aggressive, and Rome is in disarray. Welcome back to 430 BC. -John Cleese, actor

Ei tuohon muuta voi sanoa kuin että joissain maissa joko mentaliteetti tai kulttuuri on jämähtänyt jonnekin pimeälle keskiajalle. Tosin yleinen mentaliteetti kuuluu kulttuuriin, joten mitäpä näistä...

Omasta mielestäni nuo maat voisi vain eristää muusta maailmasta ja antaa heidän tapella omat tappelunsa, katsotaan sitten parin vuosikymmenen jälkeen, mitä siellä on jäljellä.

Kumitonttu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Närpes varg kirjoitti...

Koetin haeskella netistä lisää taustatietoja arabikeväästä ja muusta sellaisesta ja törmäsin tällaiseen tiedostoon: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=1&id=8665

Ikinä en ole ennen mokomasta kuullutkaan. Sivujen päätoimittaja kuitenkin ennustaa, että Syyriaan hyökätään ensi perjantaina heti New Yorkin pörssin sulkeuduttua. Hyökkääjinä ovat vanhat ystävät, USA ja Englanti muutaman muun apurin kera. Verkkomedian tekstissä näkyi hiukan salatieteiden vaikutusta, mutta ennuste on kuitenkin tehty ja on mielenkiintoista nähdä, toteutuuko se.
Syyria on jo luvannut iskeä Israeliin, jos sen kimppuun käydään. Jos niin käy, on edessä pitkät talkoot. Juudean sotilasjohtajat ovat aika huumorintajuttomia näissä asioissa. Ja kun Yhdysvallat tukee ja aseistaa Israelia ja Venäjä Syyriaa, on edessä pitkä rähinä. Kenties suurvallat ryhtyvät varmuuden vuoksi turvaamaan sivustojaankin valtaimemalla sopivan heikkoja naapureita kaiken varalta. Sitähän on nähty ennenkin.

Jos EU:lla olisi yhtään järkeä ja munaa, se ilmoittaisi nyt heti Yhdysvalloille, että jos heidän sotatoimensa aiheuttavat pakolaisuutta, pakolaiset laivattakoon Yhdysvaltoihin. Eurooppa ei enää ota vastaan ketään.
Ylipäätään iloisten musulmaanien rahtaaminen tänne totisten luterilaisten keskelle on totaalisen typerää. Allahu on tosi akbar, jos se saa nämä kansansirpaleet puhaltamaan yhteiseen jeesukseen.

Anonyymi kirjoitti...

Tätä on ylipäätään pelätty..siis "Akateemisessa-maailmassa". Menit sitten Perskeles sanomaan ääneen, tai no joo, kirjoittamaan blokiin, sen "mistä ei saa puhua tai varsinkaan kyseenalaisaa" kysymyksen jota jokainen reaalimaailmassa elävä ihmettelee mutta ei uskalla lausua ääneen, koska virallinen nomenklatuura. Totta helkkarissa arabikulttuureissa ts. islamilaisissa maissa on elelty keskenään rauhassa, aina siihen päivään asti kun niistä tuli merkittäviä taloudellisia vaikuttajia eli beduiinin sandaalin painamaan tupsahti öljyä merkittävissä määrin. Tämän jälkeen alkoi melko nopea tarve saattaa vahoolis wahhabiitit demokratian tielle. Tästä alkaneesta mekkalasta johtuen suomen intellektuillit ostivat kiltisti ajatuksen vääryyksistä, mm. kolonialismista, orjakaupasta, rasismista, ihmis-oikeuksista jne. Kyseisen ismin lyötyä läpi -90 luvun alussa kukaan ei ole uskaltunut kyseenalaistaa sitä, joten nyt olemme tilanteessa, yhdessä muun länsi-euroopan kera, että sitä tuli mitä tilattiin. Mutta pää-asia on se että ei duunit lopu:(

T: ANo

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs noi islamin tutkijat selittävät tuon FK Šahtjor Karagandan suorittaman lampaan rituaaliteurastuksen? Seura suoritti sen ennen ensimmäistä osaottelua. Meinaavatko he hypettää sitä? Lärvänen unohti kysyä tuota. Hommassa on ketju asian tiimoilta.
http://hommaforum.org/index.php/topic,86610.0.html

Sitä en ole kuullut perusteliko seura sitä jollain koraanin tai hadithin kohdilla, vaikka halal edellyttää rituaaliteurastusta.

Seura olettaa sen tuovan onnea kun laittaa verta kummankin päädyn maalipuihin ettei vastustaja onnistuisi voittamaan. Periaatteessa tuo kuullostaisi joltain pakanalliselta tai animistiselta riitiltä tai kulttimenolta.

Tänään on toinen osaottelu. Jos jaksaisi käydä katsomassa pelin jossain baarissa jossa näkyy maksukanavat. Jos Celtic voittaisi, niin se pääsisi Mestarien liigan lohkovaiheeseen, josta saisi sen verran tuohta palkinnoksi, ja sillä voisi ostaa Teemu Pukin ulos Scheissesta...eiku Schalke se onkin. IDA on kotkalainen joten pitäisi kysyä hänen arvioita Pukin tilanteesta. Celtic on katolisten suosima seura joten ehkä IDA puoltaisi.

Joskus muinoin Keski-Aasiassa oli buddhalaisuus pääuskontona ja kristinusko ehti sinne melko aikaisin nestoriolaisuuden muodossa. Se vaan että myöhemmin rauhanuskontolaiset käytännössä pistivät nestoriolaisuuden pölyksi ja tomuksi.

Kazakstanin suurin uskonto on muhamettilaisuus mutta maalla on kuitenkin diplomaattisuhteet Israeliin. Saudien, iranilaisten tai turkkilaisten lobbaus ei ole mennyt niin pitkälle että kazakit olisivat katkaisseet diplomaattisuhteet. Kazakit kun eivät ole arabeja vaan kuuluvat turkinsukuisia kieliä puhuvien ryhmään.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattasko jenkkien ladata B-2 koneisiinsa JDAMIEN sijasta vetypommeja?Ei se Lähi-Itä muuten rauhotu,tuskin niilläkään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Kumitontulle, Närpes Vargille, ANolle, Vieraalle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne. Vastailen huomenna vähän tarkemmin, tässä kun on oltu vähän liikkeessä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Ano1: Peiliin olisi hyvä vilkaista, mutta toisaalta sitä vaikeuttaa se, että tiedostavat länsimaiset tahot sekä uhriuttavat että nostavat nämä tyypit jalustalle, mitään kyseenalaistamatta. Helpostihan siinä aikaa myöten kihahtaa neste nuppiin.

Ano2: Joitain vuosikymmeniä sittenhän noissakin maissa on ollut käsittääkseni huomattavasti rennompi ja vapaampi meininki. Ja jos siellä ei olisi öljyä, niin todennäköisesti noitten kähinöistä ei nakattaisi paskaakaan. Saivathan Ruandassakin tyypit teurastaa toisiaan, eikä kukaan suunnitellut pommikoneitten lähettämistä.

Kumis: Kerkesit poistaa viestisi, mutta näkisin, että siinä esittämäsi mielikuvat pitävät pitkälti paikkansa.

Närpes Varg: Tuo sivustohan kyllä melko tarkoituksenhakuisesti maailmanloppua ennustava. Mutta tietynlaista kolmatta maailmansotaahan noilla kulmilla on käyty jo vuodesta 1990, eikä tuota ole millään muotoa järkevää enää levittää. Kun Israel ei todellakaan käännä toista poskea. Tuo miitä totesit EU:sta, pitää kyllä ihan paikkansa.

ANo: A-Men. Ei tuohon lisättävää.

Vieras: Minullahan ei metsämiehenä ja lihansyöjänä sinänsä itku pääse, jos eläin lopetetaan, mutta en minä hyväksy tappamista huvin vuoksi ja voodoo-mielessä. Kun pelkkkää voodootahan tuo on, vaikka se tehtäisiinkin profeetan parran kautta.

Ano3: En minä tommmosta suosittelis. On ihmisillä kumminkin oikeus elää, eikä siellä päin maailmaa kaikki sekopäitä ole.

Vasarahammer kirjoitti...

"Joitain vuosikymmeniä sittenhän noissakin maissa on ollut käsittääkseni huomattavasti rennompi ja vapaampi meininki."

Seuraavan linkin takaa löytyy vanha video vuodelta 1966. Siinä Egyptin silloinen presidentti Gamal Abdel Nasser muistelee vuoden 1953 tapaamistaan Muslimiveljeskunnan silloisen johtajan kanssa.

Muslimiveljeskunnan johtaja vaati Nasseria säätämään huivipakon Egyptiin. Nasser totesi, että se tarkoittaisi paluuta 1100-luvulle, jolloin naiset eivät saaneet liikkua kaduilla päiväsaikaan.

Yleisöstä joku naurahtaa ja toteaa, että Muslimiveljeskunnan johtaja saisi itse laittaa huivin päähän.

linkki

Nasser ei ollut mikään mukava heppu vaan pyrki yhdistämään arabimaat ja johti Egyptin lukuisiin sotiin mm. Israelia vastaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vasara, ja kiitos varsin herkullisesta linkistä. Tästähän voisi seurata tietyissä piireissä ns. akateeminen painetila. Nasser oli kieltämättä sotaseikkailuja harrastava mulkku, mutta edistyksellisten tahojen mielestä oikeansorttinen mulkku, sillä miehen vihan kohteena oli Israel. Mutta tässä pätkässähän mies syyllistyy selvästi rasismiin ja vihapuheeseen islamilaisia kohtaan. Onko käsissämme kaikkien tiedostavien ottiatuota-ongelmien äitee? Sinähän voisit tehdä tuosta blogissasi jutun, kun olet minua enemmän erikoistunut islamiin.

Becker kirjoitti...

Niin nythän on silleeen, että tuossa Koraanissa minua viehättää se piirre, että siinä selväkielisesti sanotaan, että Islamin tarkoituksena on maailman valloitus, jonka tuloksena vääräuskoisille (siis me ja luultavasti ateistit) annetaan mahdollisuus tunnustaa Islamin uskoa, tai sitten meistä tulee toisen luokan kansalaisia jotka joutuvat kaikenlaisten sanktioiden kohteeksi, esim. rankka verotus, mikäli jäävät henkiin.
Vääräuskosille saa valehdella ja heidän hankkimaansa aineellista hyvää saa hyväksi käyttää kaikin mahdollisin keinoin.

Tämä on selvää puhetta, ja pitää muistaa, että Koraania ei tulkita, vaan siellä mennään "by the book."

Turkin presidentti tokaisi tuossa jokin aika sitten, että Islamilaisuutta ei ole useampaa sorttia, vaan sitä mitä "Pyhässä Kirjassa" sanotaan. Asia on ymmärrettävissä siten, että ei ole islaminuskoisia, jotka haluavat olla esim.hyvässä symbioosissa Eurooppalaisten kanssa. Tai tällaisia saatta olla, mutta he eivät elä Koraanin määräysten mukaan.
Kaikissa maissa missä muslimit ovat enemmistöna, niin nämä "Länsimaistuneet" muslimit ovat ensimmäisenä menettäneet nuppinsa.
On aivan taatusti olemassa Islaminuskoisia, jotka haluavat elää ja harjoittaa omaa uskontoaan sovussa Kristinuskovaisten kanssa, mutta kun kirjanoppineet pääsee valtaan, niin rauhanomainen rinnakkaiselo päättyy siihen. Näin käynyt joka maassa, missä papisto tai parranpärisyttäjät ovat saaneet tahtonsa läpi. Ja silloin veri lentää.

On se vaan niin perkeleen kummallista, että tätä asiaa ei nähdä, vaikka veren haju jo sopivalla tuulella alkaa tuntumaan.
Muslimit, erityisesti Somalit käyttäytyvät ylimielisesti ja agressiivisesti joka puolella mihin heitä on raahattu muiden elätettäväksi. Mediassa ja etenkin tuolla Usari palstoilla tuntuu olevan näitä ääliöitä, joilla ei ole minkäänlaista tajua misssä mennään. Ja siitä huolimatta eräät kuvittelevat olevansa jos jonkinlaisia mielipidevaikuttajia kun ovat ulostaneet typeryyksiä nettilehden palstoille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Juuri näin. Sitä, mitä nähdään, ei haluta nähdä, ja kielletään muitakin näkemästä. Ja sitten katsellaan omin päin kuviteltua kuvaa ja väitetään että se on tosi.

korpisoturi kirjoitti...

Olin 70-luvulla yk-faitterina Siinailla. Tuli pyörittyä sillontällön Suezin kaupungissa ja Kairossa. Ei se touhu niin tiukkapipoista silloin ollu, viinaa sai vapaasti ja sitä ottivat myöskin "huntuveikotkin". Nyt touhu näyttää menneen kummalliseksi. Syynä täytyy olla yksinomaan tämä uskonto, joka on valumassa tänne meillekin.

Närpes varg (heh,heh) kirjoitti...

Heh, heh! Olipa Nasser millainen mulkku hyvänsä, niin muslimiveljille hän kyllä työnsi pitkän luun kurkkuun. Hän ymmärsi jo tuolloin, ettei äärimuslimeille saa antaa senttiäkään periksi, muuten ne tunkevat koraanilakinsa joka paikkaan. Nasser näköjään oivalsi, että huumori on paras konsti pitää hunnuttajat hiljaisina. Islam on täysin huumorintajuton uskonto ja kun parranpäristäjä törmää hyvään Mohammed-juttuun, hän menee ensin aivan kipsiin ja räjäyttää sitten itsensä naapurilahkon moskeijan edessä.
Becker tuossa hiukan avasi koraanin ajatuksia ja noinhan se on: "Maailman herruus tai tuho" on parranpäristäjien ainainen aatos. Täsmälleen sama iskulause oli muuten eräällä saksalaisella valtiomiehellä, joka kuoli epäilyttävissä olosuhteissa vuonna 1945.
Käyttämällä sikäläistä ilmaisutapaa sanokaamme parranpäristäjille: "Kuskoon sairas kameli äitisi maitokuppiin, sinä kapinen koira, joka luulet nousevasi maailman valtiaaksi".

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Korpisoturille ja Närpes Vargille & kiitos kommenteistanne. Niin kuin tuossa edellä olleista kommenteista on huomattu, niin eihän siitä ole pitkäkään aika, kun arabimaat olivat maita, joissa oli maallistuneita muslimeita. Mitä tapahtui? Ja miksi omat länsimaiset humanistimme näkevät tapahtuneen hyvänä, jota ei saa arvostella?

Anonyymi kirjoitti...

Tuo islam-han on maanmainio uskonto. Ajatellaampa, jos voisin soveltaa siinä vallittsevaa käytäntöä maallistuneessa läinsimaailmassa? "Naapurini/ylipäätäänjoku vituttaa; etsi sopiva sääntö oikeanuskonkirjasta ja täräytä kaliasnikovilla ukokkoa ajolappujen väliin, homma hoidettu ja kaikilla rauha maassa". Jostain kumman syystä em. toimintamalli, jota kiihkoislamilaisessa maailmassa yleisesti toteutetaan, ei tunnu sittekään toimivan vaan tuloksena on ennemin tai myöhemmin sisällissota, anarkia, harmagedon tahi jotain niihin verrattavaa, varmaa on ettei se puhdasoppisuudestaan huolimatta, vedä vientikauppaa vauhtiin, pelasta suomea lamalta, vakauta yhteiskuntaa ja pelasta pandoja sukupuutolta. Olisihan tuo söpö näky kun härmäläinen perusjuntti rahtaa kainalossaan rk:ta maitokauppareisulla mutta jostain kummansyystä olen varsin tyytyväinen vallitsevaan yhteikuntamalliin, siinä olevista puutteista huolimatta. Jeesustelu islamin ihanuudesta osoittaa ainoastaan ihastelijan suunnattoman typeryyden. Kaikki emme valitettavasti käy ihan 100% potentiaalilla joka ilmenee esim. päivittäin vastaan tulevilla wannabekäännynäisillä. Kuinka helvetin tyhmä naisen pitää olla jos vapaaehtoisesti kääntyy uskontoon jonka keskeinen sanoma on että eukko on omaisuutta jonka oikeuksia voidaan rajoittaa mielinmäärin ja mikäli jokin on ristiriidassa em. opinpinkappaeen kanssa, ratkaistaan se vetämällä akkaa reippaasti turpaan?

T; Ano

Närpes varg (heh,heh) kirjoitti...

Tämän aamun maakuntalehdessä haastatellaan Atlas Saarikoskea (ihan totta)! Jälleen kerran huomasin, kuinka väärässä olenkaan ollut kaikki elämäni vuodet. Näin Atlas:
"Olettamus, että islam olisi enemmän naisia sortava uskonto kuin kristinusko, on väärä":
Siinäs kuulitte, jäpikkäät! Anon vihakirjoituksen voimme jättää omaan, likaiseen arvoonsa Antakaamme naisten marssia riemurinnoin burkhat päällä kohti koraanin heille lupaamaa tulevaisuutta. Kai hekin saavat kuoltuaan 72 kokematonta nuorta miestä sänkyynsä, kun miespuolisille Kaslasnikov-veikoille luvataan saman verran netsyitä. On siinä puhkomista! Parin kuukauden iltapuhteet sujuvat varmaan ensi alkuun mukavasti, mutta entä sitten? Alkavatko ex-neitseet kälättää, että pitäisi saada jotain päällepantavaa ja lomamatka kanariallekin olisi jotain. Siinä voi Ahmed jossain vaiheessa toivoa, että pääsisi kristittyjen helvettiin, jossa on sentään jotain äksöniä ja pysyvästi lämpimät kelit.

Jaa, mutta puhuihan se Atlas-setä muutakin viisasta. Hän ei tykkää niistä Femen-naisista, jotka julistavat mitä milloinkin rinnat paljaina. Näin Atlas:
"Femeniä voi verrata jopa suomalaiseen äärioikeistoon. Femen käyttää samantyyppistä todella rasistista kieltä. Se on osa kolonialistista traditiota, jossa ajatellaan, että länsimaiset valkoiset naiset tietävät paremmin musliminaisten ongelmista kuin nämä itse."

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Närpes Vargille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Mitä tulee kommentistasi mieleen, niin se ero, joka on meillä länsimaisilla kansoilla ja sitten näillä islamilaisilla tai kansanluonteensa vuoksi islamin valinneilla kansoilla on se, että näillä parranpärisyttäjäkansoilla puuttuu totaalisesti tämä ns. impulssikontrolli, mitä meillä taas on. Näistä wannabe-käännynnäisistä voisin todeta siltä ajalta kun Helsingissä asuin, että tuli törättyä siellä aika usein perheeseen, jossa oli keski-ikäinen pyylevä nainen, sen vierellä joko afrikkalainen tai arabi huomattavan nuorempi mies ja lastenvaunuissa suklaapapu. Oliskohan jotain kusetettu?

Närpes Varg: luulen, että Akuliina (vaihtakoon nimensä miksi lystää, ei se minua liikuta) tekee jonkunlaisen tsekkauksen joka päivä ja miettii, että mikä on mahdollisimman raflaavaa ja suomalaisvastaista. Ja sillähän hän saa media-aikaa, jolla hän elää. Tyhmä on tässä lähinnä se, joka hänelle sitä media-aikaa antaa. Akuliinahan on itsessään totaalinen nobody, joka on nostettu tapetille. Ja jostain kumman syystä pidetään siellä.