torstai 31. lokakuuta 2013

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA XXXXIII

1. Suvaitsevaa joukkorääkymistä / suvaitsevaa joukkohiljaisuutta

Kerrataanpa tuota islam-illassa esille tullutta homoteemaa hieman täältä hotellin respastakin. Elikkä meneekö asiat suurin piirtein niin, että:

- Kun suomalaiset heteromiehet kertovat hinttivitsin, ja esittävät – juuttaat – sen vielä sosiaalisessa mediassa, on seurauksena suvaitsevaa joukkorääkymistä.

- Kun suomalaiset heteromiehet toteavat, että homot saavat heidän puolestaan olla ja elää ihan rauhassa, mutta heitä ei vaan kerta kaikkiaan huvita hypettää homoseksuaalisuudesta pekkahaavistopresidentiksikoskatiedäthän-tyyliin, on seurauksena suvaitsevaa joukkorääkymistä. Sillä jos et hypetä asiaa, olet asiaa vastaan.

- Kun suomalaiset heteromiehet tuumivat, että homoseksualismi itsessään ällöttää heitä ihan siitä syystä että he kun sattuvat olemaan itse heteroita ja heidän näkövinkkelistään ei ole mitään niin epäseksuaalista kuin ihmisuros ja toteavat että ihan oikeesti hei eihän oo pakko hypettää, on seurauksena suvaitsevaa joukkorääkymistä ja väite, että meissä jokaisessa on oma homoseksuaalinen puoli ja te vaan yritätte peittää sitä, saatanan salahintit.

- Jos sattuisi käymään niin, että perussuomalaiset, sanotaanko vaikka Olli Immonen ja Simon Elo sanoisivat julkisuudessa että homoseksuaalisuus on moraalisesti vastenmielistä aivan niin kuin aviorikoskin ja perussuomalaisen ideologian mukaan siitä tulisi seurata kuolemanrangaistus, tosin vasta sitten kun itse nuohoussessiolle löytyy neljä todistajaa, olisi seurauksena suvaitsevaa joukkorääkymistä jossa vaahdottaisiin turpa kuolassa että kuinka ihmeessä jätkät voi suoltaa tuollaista keskiaikaista paskaa ja mitä tuo puhe neljästä todistajasta on ja kuinkas julkihomojen mahtaisi käydä persujen ihanneyhteiskunnassa ja ihanko oikeesti se aviorikoskin teidän mielestänne on kuolemantuomion paikka ja tiedättekö juntit että aviorikosta ei tässä maassa ole laissa edes olemassakaan, se poistettiin jo vuonna 1948 ja nyt on muuten ihan Herran Perkele kummallista jos ei ala syytteitä moisesta vihapuheesta tippua paljon, taajaan ja tuplaten.

- Jos taas islamilainen imaami menee sanomaan julkisuudessa sen, mitä perussuomalaiset eivät sanoneet, on seurauksena… jaa, ei olekaan… turvat pysyykin kiinni ja naama näkkärillä.

Olisko niin, että kun tiedostava väkemme kohtaa ihan livenä sen, mistä he ovat omissa päissään rakentaneet ikioman ja itselleen sopivan kuvan, ja kun se livepersoona ei vastaakaan sitä kuvaa, tapahtuu aivoissa tiedostava lyhytsulku ja aivojen puhekeskus tilapäisesti lamaantuu?

Mitä todennäköisemmin se kuitenkin palaa ennalleen melko nopeasti ja tiedostavat aivot tekevät tiedostavan ratkaisun eli unohtavat koko episodin ja alkavat suoltaa tekstiä jossa todetaan, että kyllä se on vaan ihmeellistä kun vaikkapa Päivi Räsänen ja Timo Soini voivat suoltaa jatkuvasti tommosta homo- ja aborttivastaista keskiaikaista paskaa ja epäilemättä lestadiolaisetkin tulevat saamaan oman, varsin tuntuvan osansa. Vanha tyyli. Jos asia A mättää, pyri räpläämään asiaa B.

Olis muuten ollut varsin upeaa, jos joku tiedostava ihminen olisi todennut niin nuorelle imaamille kuin sille vanhemmalle ”ainoa täydellinen asia on islam”-imaamille, että meissä kaikissa on kuulkaa myös homoseksuaalinen puoli, teissäkin. Mikähän olis ollut reaktio?

2. Jankkaan jankkaan, sanat tankkaan, joukkoon suureen sekä sankkaan

Näin alkuun pitää antaa ihan vilpittömät pisteet Helsingin Sanomien Annamari Sipilälle. Hänellä kun on kolumnissaan ihan oikeasti yritystä. Hän kun tunnustaa sen, että white flight suomalaisista lähiöistä on jo ihan oikeaa todellisuutta. Suomalaiset muuttavat pois, kun saavat tarpeekseen maahanmuuttajien kasvavasta määrästä. Sipilän mukaan tutkijoita tämä asia kummastuttaa, mutta sehän ei liene kenellekään yllätys, sillä tutkijoitten mielestä asioitten pitäisi tapahtua tutkijoitten hypoteesin mukaan ja jos niin ei tapahdu, täytyy vian olla todellisuudessa eikä hypoteesissa.

Sattuneesta syystä tietyt ongelmalähiöt olivat allekirjoittaneellekin aikanaan tuttuja, ja poismuuttoon on ihan hyviä syitä. Suurimmat ehkä löytyvät koulusta ja sitä kautta perheitten lapsista. Tiivistetään:

- Kyllä. Maahanmuuttaja voi olla koulukiusaaja.

- Kyllä. Koulukiusaamiseen ei tosiasiassa puututa.

- Kyllä. Kun maahanmuuttajalla on käsissään R-kortti, ei kiusaamiseen varsinkaan puututa, ja sekös innostaa rääkkäämään lisää.

- Kyllä. Vaikka suomalaiset ovat tyhmiä tsuhnia, hekin osaavat tehdä johtopäätöksiä ja todeta että piruakos sitä mukuloitaan pitää rääkättävänä. Nurmijärvi here we come.

Sipilä on ihan asiallisilla linjoilla kirjoituksessaan ja toteaa, että ei keskiluokkaa pidä syyllistää siitä, että se välttää tietynlaisia lähiöitä. Annamarille pisteet ja yläpeukkua.

Mutta mutta.

Näemmä Helsingin Sanomien tyyli on se, että sinänsä asialliseenkin kirjoitukseen on kertakaikkiaan pakko lisätä tietyt, kyseenalaistamattomat hokemat. Ensimmäinen hokema tulee jo heti kirjoituksen alussa:

Suomi on maahanmuuton kehitysmaa, ja siksi jo pelkkä maahanmuutosta puhuminen on suomalaisille vaikeaa.

Mitä tarkoittaa ”maahanmuuton kehitysmaa”? Ymmärrän termin ”kehitysmaa”. Se tarkoittaa itse asiassa ”alikehittynyttä maata”. Onpahan vaan vähän nätimpi termi. Onko Suomi maahanmuuttoon nähden alikehittynyt maa? Onko maa sitä kehittyneempi, mitä enemmän tänne saadaan maahanmuuttajia? Onko maahanmuutto itseisarvo? Kuinka se parantaa elämäämme?

Toinen hokema tulee sitten jutun puolessa välissä:

On selvää, että Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttajia. Samalla tarvitaan tutkittua tietoa siitä, mitä haasteita maahanmuuttoon liittyy. Muuten kotouttaminen ei onnistu.

Tässä on esitetty absoluuttinen väite. On selvää, että Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttajia. Tällainen väite olisi hyvä perustella. Ensimmäinen peruste varmaan olisi, että Suomen teollisuus tällä hetkellä kasvaa niin kiihtyvällä vauhdilla, että tehtaisiin kerta kaikkiaan tarvitaan lisää väkeä.

Kuinka on?

Painavatko paperitehtaamme tavaraa vientiin niin tolkuttomia määriä, että maahamme ollaan rakentamassa kahdeksaa uutta paperikonetta, kun entisten kapasiteetti ei kerta kaikkiaan riitä?

Onko Sisu-autosta tullut maailmanlaajuinen brändi, ja kuorma-autojen lisäksi maailmalle viedään huippusuosittuja Sisu Vaeinaemoeinen-, Sisu Joukahainen- ja Sisu Ilmarinen henkilöautoja niin, että satamat meinaa tukkeutua?

Myykö Patria AMOS- ja NEMO kranaatinheitinjärjestelmiä kuuteentoista eri maahan ja kuusi muuta maata on vielä jonossa kun ei ole tehtaissa tarpeeksi väkeä kysyntää tyydyttämään?

Onko Huitsinnevadalainen Läjätek-yritys kehittänyt ja patentoinut ökkötölöhölököttimen, jota myydään maailmalle 16 miljoonaa kappaletta kuukaudessa?

Ovatko suuret ikäluokat vielä työelämässä joka iikka?

No ei.

Sen sijaan meillä on viimeisen mittauksen mukaan 199.000 työtöntä. Ainut asia, jota humanitaarinen maahanmuutto (hesarissahan ei maahanmuuttajia luonnollisesti lajitella hyödyllisiin ja hyödyttömiin, se olisi fasismia se) työllistää, on ns. maahanmuuttoteollinen kompleksi.

Silti Sipilä toteaa, että on selvää, että Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttajia. Vaikka hän on juuri varsin asiallisesti kirjoittanut, mitä seurauksia humanitaarisella maahanmuutolla on muille maille ollut ja nyt se on tulossa meillekin.

Nähtävästi tuon epistolan pakkohokeminen on sitä suomalaisia puhuttelevaa laatujournalismia, jonka tarjonnan Helsingin Sanomien uusi vastaava päätoimittaja Kaius Niemi haluaa taata jatkossakin.

Tämä laatujournalismi on puhutellut suomalaisia sen verran onnistuneesti, että Sanoma Oyj on antamassa kenkää 70:lle työntekijälle.

3. Äiti, sie et kertonu miulle tätä

Hotellin respassa aletaan pikku hiljaa muuttaa mieltä tästä pakollisesta Yle-verosta. Se saattaakin olla ihan hyvä juttu. Yle nimittäin tarjoaa tavalliselle kansalaiselle tiedon pläjäyksiä, jotka tulevat ihan uutuutena ja yllätyksenä.

Niin kuin esmes tämä tuorein tiedon pläjäys. Sen hankkimiseen on käytetty hollannin kielen ja kulttuurin yliopistonlehtoria Rogier Nieuweboeria. Ja hän kertoo meille faktan, joka kieltämättä pistää purkan pysähtymään:

Vieraan kielen oppimiseen vaikuttaa aina oma äidinkieli. Suomen kieli on niin omanlaistaan, ettei äidinkielestä ole mitään hyötyä.

Eli esmes hollantilaisen on helpompi oppia puhumaan vaikkapa saksaa ja ruotsia kuin suomea, joka ei ole niille kielille mitään sukua.

Tätä en olis kyllä tiennytkään, mutta hyvä, että Yle sen minulle kertoi.

19 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

No hupsista. Lähti tuo juttu alunperin otsikolla "Kalupäisiä uutishavaintoja". Toisaalta, se vois ehkä sopia paremmin otsikoksi kuin kaljupäiset vastaavat. Jorma ottassahan tätä maailman menoa tulee usein seurattua.

Närpes varg kirjoitti...

Suvaitseva joukkohiljaisuus on tosiaan ollut puhutteleva elämys. Helsingin Sanomat kertoi tänään yhdellä (1) palstalla, että joku moskeijasta tullut kaapuniekka "kantasuomalainen" nakkasi kiviä kirkon ikkunoista sisään. Yhdellä palstalla! Ja vielä alareunassa, niin huomaamattomissa kuin vain pystyy. Ajatelkaa, jos kirkon suntio olisi mennyt ja nakannut kiven moskeijaan juuri Islam-illan alla! Olisiko sivu riittänyt? Ei, olisiko edes aukeama riittänyt? Ei takuulla. K. Kiljunen &Co olisivat rääkyneet siitä jouluun saakka.

Islam-ilta meni kyllä niin suvaitsevaiston reisille, kun mikään voi mennä. Juuri ennen lähetystä iltauutisissa haastateltiin libanonilaista muslimivärväriä, joka kertoi hommanneensa noin 40 Suomeen sotaan pakoon tullutta nuorukaista Irakiin ja Somaliaan taistelemaan. Haaston päätteeksi hän ilmoitti, että "me valloitamme Euroopan" ja että tavoitteena on saattaa koko maailma yhden kalifaatin alaisiksi. Siitä ei joukkorääkäisty, mutta kun Immonen hiukan tuota ennen ennusteli samaa, rääkyminen kuului taivaaseen ja Uuden Suomen päätoimittajan piti erikseen perusteella, miksi Immosen mielipide oli juuri ja juuri, seinät natisten päässyt mukaan.

Islam-illassa sitten nähtiin, mikä saa vihreän ja demarinaisen nauramaan. Sanotaan vaan, että homot pitää tappaa. Voi sitä tirskunnan kiherrystä. On ne lutusia noi islamistit, raju huumori heitillän, heh, heh! Ja mitähän ne neljä todistajaa (tirsk!) oikein kertovat (hohohooo!), pitääkö ihan selostaa, mihin läpeen (hih,hih!) se kalu (tirsk, tirsk, tirsk!) oikein sujahtaa.

Vähän kyllä luulen, että tästä lähtein ei vihreiden johtotason henkilöitä juuri nähdä Suomen moskeijoissa eikä paljon Saudi-arabiassakaan. Rukoilijat siellä kyllä antavat ymmärtää, mutta jos menet lääppimään, niin ainakin käsi katkeaa lääppijältä.

Se on kyllä varmaa, ettei toista samanlaista islam-iltaa enää telkussa nähdä. Kotimaiset islam-tutkijat kyllä saavat lähetysaikaa niin, että se tulee vielä korvista ulos, kuten Ykä ylempänä ennusteli.
Hesarin jutun valkoisesta paosta on jo Ykä ansiokkaasti eritellyt. Vielä pari kuukautta sitten ei edes tuollaista olisi saanut lehdessä julkaista. Jännä nähdä, mitä 70:n toimittajan joukkopako lehdestä merkitsee uutispainotuksille. Jokohan lopultakin voidaan lukea asiaa? Kunhan kaiken maailman saarikosket lakkaavat rääkymästä, lehden voi ehkä ottaa käteen ilman patakintaita.

Kaari kirjoitti...

Hollantilainen on ihan oikeassa, kyllä englantia oli todella vaikeaa oppia, vaikka se ei ole suomelle mitään sukua.

Kumma tai no ei ole, ettei Sipilä huomannut yhtä suurta ongelmaa maahanmuutossa: nimittäin ei ole yhteistä kieltä, ei edes maahanmuuttajilla keskenään, eivät venäläiset noin pääsääntöisesti osaa somalia tai kurdit burmaa.

Kun koululuokassa on paljon maahanmuuttajia, opettajan aika menee suomenkielen opettamiseen. Mitä suomea äidinkielenään puhuvat oppivat sillä aikaa?

Sitä paitsi, eikös ole aika röyhkeää vaatia, että kantasuomalaisten lapset toimisivat ehtasuomalaisten kieltenopettajana. Toki, jos maahanmuuttajia on vain muutama luokassa, homma voi toimia, mutta jos valtaosa, niin ei todellakaan.

Keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Meinasi minultakin mennä kilju väärään kurkkuun kun Sipilän artikkelia lueskelin. "On selvää" että noin negatiiviseen juttuun oli pakko yksi kappale liturgiaa vääntää vaikka väkisin ja niinhän se sitten tehtiin.

Vaan hassua on sekin, että itse olen maahanmuuttaja kuten aika moni tuttukin vaan kotouttamisen onnistumista ei meistä kukaan ole ehtinyt pohtimaan. Johtuisikohan se siitä, että kaikki ollaan lähdetty muualle töihin tai opiskelemaan eikä elämään tukiaisilla?

Vai menikö se Nokian bisneskin persiilleen kun Elopin kotouttamisessa tuli ongelmia?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Närpes Vargille, Kaarille ja Keski-ikäiselle pikkupojalle & kiitos kommenteistanne.

Närpes Varg: Eihän sen olisi tarvinnut olla edes suntio, joka kiven moskeijaan nakkasi vaan se kuuluisa ”tuntematon mies”: Joukkorääkyminen olisi taattu.

Mitä tulee tuohon uutiseen 40:stä täältä muualle rähjäämään lähteneestä tyypistä, niin ehkä eniten minua vituttaa tuo itse uutisointi asiasta. Kun uutisoidaan, että sinnetänne hölmöilemään läksi 40 suomalaista tai ehkä jopa kerrotaan, että niillä ”suomalaisilla” sattuu olemaan arabi- tai somalitausta. Vittu ne mitään suomalaisia ole. Vajain perustein myönnetty turvapaikka tai Suomen kansalaisuus ei tee ihmisestä suomalaista. On olemassa ihmisiä, jotka ovat tulleet muualta tänne, ja halunneet integroitua (ei siis kotiutua) ja elävät ihmisiksi. Heitä voisi monen monen vuoden jälkeen kutsua suomalaisiksi. Tai ainakin suomalaistuneiksi kelpo häiskiksi.

Naurureaktioon olen muuten törmännyt usein ihan työelämässä ja nimenomaan naisten taholta ja erityisesti esimiesnaisten taholta. Jos eteen tulee joku ongelma, johon pitäisi reagoida heti ja kovasti, eikä heillä ole pienintäkään käsitystä edes hahmottaa sitä, mikä se ongelma on saati sitten miettiä, että mitä sille tehtäisiin, tuo hihitysreaktio on varma.

Mitä tulee tuohon Sipilän juttuun, niin olisko niin, että mamma pelkää YT-neuvotteluja, mutta irtisanomisen pelossa laittoi kaksi jutun kannalta kaksi täysin turhaa hokemaa siihen ja toivoi, että lukija osaa tehdä johtopäätökset ja työnantaja taas toisaalta antaa armon, kun on epistolaa toistettu.

Kaari: Olet kyllä harvinaisen oikeassa kysymyksessäsi. Suomalaislasten velvollisuus koulussa ei ole olla opettajana, sopeuttajana eikä sietäjänä. He ovat koulussa opiskelemassa.

Mitä tulee tuohon yhteisen kielen puutteeseen, niin saattaa olla, että maahanmuuttajien keskuudessa kehittyy ajan myötä uusi suomalainen kreolikieli. Kirjoitin siitä muutama juttu taaksepäin ja semmoinen keskusteluhan menisi ehkä suurinpiirtein näin:

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2013/10/finadsat-kolmas-kotimainen.html

Keski-ikäinen pikkupoika: Oliko todellakin niin, että siinä maassa, johon menit töihin ei ollut suomalaisiin erikoistuvaa sosiaali-, kotouttamis- ja puolestaloukkaantumiskoneistoa?

Mitä muuten tulee Elopin kotouttamiseen, niin jos asiasta Ritva Viljaselta kysytään, niin sehän meni aivan nappiin. Viljasen mielestä kun aina uusien määrärahojen asiaan käyttäminen tarkoittaa onnistunutta kotouttamista.

RigorMortis kirjoitti...

Niin. Teinpä sitten niin radikaalin tempauksen, että etsin käsiini Iranin lakikirjan (tässä tapauksessa lontoonkielisen käännöksen) homostelua koskevat säännökset ja kas kummaa, näyttäisi siltä, että Mellunmäen imaani kertoili ns. puolitotuuksia.

http://tinyurl.com/poj9xtq

Kyllä, homoseksin harjoittamisesta langetettuun kuolemantuomioon tarvitaan tosiaan 4 luotettavan miehen silminnäkijätodistus, MUTTA kuolemantuomio lätkäistään myös jos 1) "rikollinen" tunnustaa teon tai 2) shariatuomari, vedoten omaan mutuunsa, päättää niin:

"..Most, if not all of these arbitrary executions orders follow rushed trials with little adherence to procedure. Judges overseeing sodomy cases often ignore the strict guidelines of the Iranian Penal Code, and instead use questionable investigative methods and inadmissible evidence to decide the case. Frequently, the convictions are based on forced confessions, made under extreme psychological pressure and torture.."

"..In most cases, the Court convicts the defendants of sodomy charges solely on the basis of "the knowledge of the judge". According to the Iranian law, when there is not enough evidence to convict a defendant of a sexual crime, the judge may use his knowledge, in a deductive process based on the evidence that already exists, to determine whether the crime took place or not. Unfortunately, the excessive use of this principle means that rather than paying attention to evidence, the judge often sentences defendants to death based on his speculations.." ( http://www.iglhrc.org/content/iran-stop-executions-sodomy-charges )

Etää näin. Kumma kyllä lesboilusta napsahtaa "vain" raipparangaistus ja jos joku nyt ihan välttämättä haluaa mennä homostelemaan Iraniin, niin se on nähtävästi turvallisinta tehdä naisseurassa, koska naisen/naisten todistus ei ole minkään arvoinen.. :)

YMTT kirjoitti...

"Tämä laatujournalismi on puhutellut suomalaisia sen verran onnistuneesti, että Sanoma Oyj on antamassa kenkää 70:lle työntekijälle."

Luin tuon uutisen kahvitauolla ja päätin juhlistaa sitä pienellä määrällä jaloviinaa, kunhan vain kämpille selviän. :)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys RigorMortisille ja Poropoliisille (YMTT) ja kiitos kommenteistanne.

RigorMortis: Kiitos vaivannäöstä. Näyttää siltä, että tuon lain mukaan meilläkin menisi muutama kansanedustaja vaihtoon ja raippoja olisi tarjolla. Onneksi heille meillä on länsimaalainen lainsäädäntö.

Poropoliisi: Käytä jallua vähän aikaa pakkasessa. On vielä makiampaa.

Anonyymi kirjoitti...

Suomi on maahanmuuton kehitysmaa? Vau. Ilmeisesti tarttis saada lisää maahanmuuttoa, että Suomesta saataisiin ihan oikea kehitysmaa.

Anonyymi kirjoitti...

1) Itse käytän siitä älyttömästä hihittämistä termiä "naurupuolustus". Se on naisilla paljon yleisempi vaikka sitä esiintyy kyllä molempia sukupuolia edustavilla tyttösillä. Se on vähän sellainen "hävisin tämän pelin, mutta en voi tunnustaa sitä ja koitan löydä asian leikiksi jottei tappio maistuisi niin karvaalta" -puolustus.

2) Islam-illassa naisten asema typistyi huiviin. Mihin unohtuivat parvekelennot ja muut "kunnia"murhat, lapsiavioliitot ja muu lasten seksuaalinen hyväksikäyttäminen, naisten juridinen ja yhteiskunnallinen asema, naisten alistaminen lapsentekokoneiksi, naisen oikeus päättää seksistä avioliitossa (ja joskus sen ulkopuolella), raiskaukset ja joukkoraiskaukset, raiskausten käyttäminen jihadin välineenä, perheväkivalta, housemaidien asema islamilaisissa maissa, "väliaikaiset avioliitot" eli imaamien ylläpitämä prostituutio jossa voidaan hyväksikäyttää jopa lapsia, naisten asema työmarkkinoilla, islam ja naisten kotoutuminen, lapsikaappausten uhka ja todellisuus, naisen ja tyttölasten asema avioeroissa, tyttöjen ympärileikkaukset, liikaa länsimaalaistuneiden tyttöjen pakkoviennit islamilaisiin maihin lapsina naitettaviksi ja muutama tuhat muuta vakavaa islamiin liittyvää naisten oikeuksien ongelmaa? Jotenkin YLE unohti ne, varmaan vahingossa?

3) Lihaa syövät heteromiehet haukutaan rasisteiksi ja homofoobikoiksi jos emme halua että homosuhdetta kutsutaan avioliitoksi. Meitä haukutaan sovinisteiksi jos kehtaamme kysyä että miksi sukupuolten välisiä palkkavertailuita ei julkaista tyuöaikakorjattuina jolloin ne kuvaisivat paremmin todellisuutta kuin työaikakorjaamattomat tilastot. Meitä haukkuvat tahat haluavat Suomeen lisää islamia. Jooo...o

4) On aika kiinnostavaa nähdä että joko Sanoma lemppaa pihalle ne "toimittajat" jotka ovat aiheuttaneet Hesarin syöksykierteen vai ovatko lähtövuorossa viimeiset täyspäiset. Optimistina sitä tietenkin toivoo että omistajakunta olisi vihdoin ottanut ruorin pois toimituksen palestiinalaishuivisektiolta ja ruvennut muistelemaan että minkäs takia se Päivälehti silloin aikoinaan alkoikaan kasvamaan isompaan suuntaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Tuo ”maahanmuuton kehitysmaa” on niitä termejä, jotka termin lausujan korvaan kuulostaa tosi hienolta, mutta kun sitä rupeaa tarkemmin miettimään, niin eihän siinä ole mitään järkeä. Voihan myös todeta että Suomi on ”kriketin kehitysmaa”, mitä se kieltämättä onkin, mutta ei se ihmisten hyvinvointiin vaikuta.

Ano2:

1. Joo, tuo kuvaa ilmiötä aika hyvin.

2. Kun ottaa huomioon Ylen tähänastisen linjan, niin nythän siinä ohjelmassa toimittajat jopa lähentelivät tasapuolisuutta. Nuo erittäin hyvät kysymykset olisivat ehkä vaan olleet kerta kaikkiaan liikaa yhdellä kertaa. Olis voinut jollekin tulla veritulppa.

3. Tuosta palkkavertailusta voi todeta, että miesvaltaisilla aloilla tehdään ne veroeurot, joilla naisvaltaiset alat rahoitetaan. Se ei tee niitä aloja millään muotoa arvottomaksi, päinvastoin, mutta kakku täytyy leipoa ennen kuin sen voi syödä. Ja kun ajatellaan ammattialoja, niin ei siellä ole aikoihin ollut mitään miesten ja naisten palkkoja. Nainen voi ihan kaikessa rauhassa kouluttautua ahtaajaksi jos haluaa. Kukaan ei kiellä sitä.

4. Noin perstuntumalla veikkaan, että yleisafrikkalainen linja jatkuu, pysyy ja paranoo.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Myös meidän kaikkien suosikki Kaarina Hazard tunki kärsänsä lähiösoppaan ja löysi tietenkin syyn kaikkeen suomalaisista:

http://blogit.iltalehti.fi/kaarina-hazard/2013/10/31/maahanmuuttajat-ilmiselva-syy/

Närpes varg kirjoitti...

Oikein Ykä ennusti. Yleisafrikkalainen linja jatkuu ja paranoo.
Olisi voinut kuvitella, että Hesarissakin huomattaisiin vaikkapa islam-illan aiheuttama mielenkiinto ja keskustelu ja hiukan analysoitu illan antia. Paskat. Sirrettiin huomio James Hirvisaareen ja siinähän homma tuli hoidetuksi. Alma-median puolella kaarina hazard hoiti islam-tiedotuksen tasokkaalla tavallaan. Lähiöistä muutetaan pois kuseskelevien valkonaamojen takia ja siihen piste.
Nyt olen haistavinani jotain sellaista, että Hesari ja Alma vetävät itsensä tahallaan niin piippuun näiden hazardien kanssa, että kohta on pakko maksaa lehtitalojen tappiot valtion varoista. Muuten ei nääs tasapuolinen tiedonvälitys maassa toteudu. Katainen jo hiukan väläytteli, että Sanomat varmaan kaipaa tukea.
Hesari ei muuten ole aikoihin kertonut levikistään. Ennen se revitteli kerran kuussa, että sitä ollaan Pohjoismaiden laajalevikkisin laatulehti...
Se YLE-vero taisi tosiaan olla hyvä asia. Nyt siellä tytöt ja pojat uskaltavat hiukan revitelä pimeäänkin suuntaan ilman pelkoa potkuista. Tai kenties pääjohtaja on katsonut tilastoja ja huomannut, että suomalaisista 0,02 prosenttia on aktiivisia vihervasemmistolais-stallareita, mutta heidän osuutensa Ylen ohjelmista on 20,4 prosenttia. Jospa siirrettäisi hiukan pilkkua ohjelmapuolella...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Närpes Varg ja kiitos hyvästä kommentistasi. Omat kommenttini voivat olla viikonlopun aikana varsin vähäisiä sillä vietämme tuttujen jätkien kanssa erään edesmenneen kaverimme muistojuhlaa. Ja taatusti hyvin kosteissa merkeissä.

Klonkku kirjoitti...

Sattumalta samana päivä islam-illan kanssa Yhteishyvässä oli juttu nuoresta somalitypystä, asunut 5-vuotiaasta asti Suomessa.

Islam-illassahan nätti muslimatar selitti, että koraanin ilmaus "mies on naisen pää" tarkoittaa vain sitä, että "mies huolehtii vaimosta ja perheestä".

No, tämä Yhteishyvän neitokainen, 26 v, oli 7 lapsen yksinhuoltaja! Lehdessä ei edes kysytty, missä lasten isä/isät mahdollisesti oli(vat) - tai miksi ylipäätään sellainen määrä kakruja oli ollut tehtävä, kun ei kuitenkaan niiden elatuksesta selviä (= valistunut arvaus).

Somaliäideissähän on yksinhuoltajia hämmästyttävä määrä, ottaen huomioon että lapsia on paljon. Missä ovat "vaimosta ja perheestä huolehtivat" hartaat muslimi-isät?

Jaska Brown kirjoitti...

Lähti tuo juttu alunperin otsikolla "Kalupäisiä uutishavaintoja". Toisaalta, se vois ehkä sopia paremmin otsikoksi kuin kaljupäiset vastaavat. Jorma ottassahan tätä maailman menoa tulee usein seurattua.
En oikein tiedä kummalle tässä pitäisi olla kateellinen, Ykän notkeudelle vai jorman koolle...

Saatanpa kirjoittaa itsekin satiiria asiasta, kunhan jossain välissä ehtisi.

Castor kirjoitti...

Olen ollut jonkin aikaa poissa näiltä(kin) sivuilta. Katsoin nuo islam-iltamat Yle Areenalta Hongkongissa, ja totuttua kuviota tuli. Ei siitä sen enempää.

Olin viime viikonloppuna häissä Pekingissä. Musulmaanit olivat sitten tehneet yhden rauhanomaisista demonstraatioistaan myös Taivaallisen Ra(u)han Aukiolla, ja aseistetun poliisin määrä oli melkoinen lähistöllä, sillä asuin vain n. kilometrin päässä tapahtumapaikasta. Rauhanuskonto kyllä sitten niittää, mitä se on kylvänytkin tässä maassa. Taitaa noiden rauhallisten mielenilmaisujen määrä olla tänä vuonna jo tuollaiset vajaa yhdeksän tuhatta.

Häätilaisuudessa vallitseva järjestelmä ja sen johtajat haukuttiin lyttyyn nuorten toimesta. Yksi parhaita kommentteja oli se, että jos n. 250 puolue-eliittiin kuuluvaa on lähettänyt jälkikasvunsa ja suuren osan muita sukulaisiaan asumaan länsimaihin, miten nämä politrukit pystyvät vakuuttamaan kansalaisille, että juuri he uskovat maan positiiviseeen kehitykseen.

Pekingin ilmaa pystyy leikkaamaan veitsellä, ja joku totesi, että on se hyvä kun näkee, mitä hengittää. Viimeisen viiden vuoden aikana keuhkosyöpäluvut ovat nousseet 54 %, vaikka tupakoivien määrä on pysynyt koko lailla ennallaan. Keuhkosyöpää tavataan entistä useammin ihmisillä, jotka eivät ole koskaan polttaneet.

Meni taas off-topiciksikin...

Castor kirjoitti...

Hjuu!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Jaska Brownille ja Castorille & kiitos kommenteistanne.

Jaska: Tiedä hänestä akrobatiasta. Sarvi kasvaa ottaan, kun lehden lukee. Satiiriasi odotellen. Sulla ne jutut tuppaa osumaan varsin hyvin kohdalleen.

Castor: Kiitos Kiina-päivityksestä. Erityisesti kun noita Kiinan ilmastopäivityksiä lueskelee, alkaa melko lailla huvittaa tämä suomalainen ilmastovouhkaaminen. Vaikka Suomi siirtyisi pelkkään hevosvetoon, se ei vaikuttaisi yhtään mitään yhtään missään. Vaan saahan tämä aikaan tiedostavaa hyvää oloa, kun tuhotaan suomalaista teollisuutta. Joka siirtyy sitten Kiinaan.