torstai 1. syyskuuta 2016

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA LXXVIII

1. Sauna palaa eli olemattomaksi tulkittu

Utopistisen akateemisen suojatyö- ja puolestaloukkaantumisteollisen kompleksin ja sen kanssa samassa junassa ensimmäisessä luokassa kulkevan valtamedian täytyy luonnollisesti jatkuvasti käännellä uusia akateemisia kiviä löytääkseen uusia akateemisia öttiäisiä jotka selittävät aina vuorollaan ettei utopistinen unelma suinkaan ole kussut reisilleen kunhan asian vain oikealla tavalla tulkitsee. Nyt uudeksi tulkitsijaksi on löydetty mistäs muualta kuin Tampereen Yliopistosta tutkija Marko Juntunen, joka pitää Suomessakin käytyä keskustelua maahanmuuttajien tekemistä seksuaalirikoksista yksinkertaistavana ja harhaanjohtavana. Hän toteaa, että syytä joidenkin Lähi-idästä tulleiden maahanmuuttajamiesten tekemiin rikoksiin on etsitty väärästä paikasta. Asiasta kirjoittava HS:n uutinen toteaa myös:

Selitystä on niin Suomessa kuin muissakin Euroopan maissa etsitty uskonnosta ja arabikulttuurista. Irakilaisia maahanmuuttajia tutkineen Juntusen mukaan syyt löytyvät pikemminkin irakilaisen yhteiskunnan romahtamisesta sekä arjen ja perinteiden katkeamisesta.

Juntunen toteaa tänään tiistaina julkistetussa tutkimuksessaan, että Suomeen viime syksynä saapuneet irakilaiset turvapaikanhakijat edustavat poikkeustilan, katastrofin ja traumojen sukupolvea. He ovat eläneet lapsuutensa ja nuoruutensa sotien, väkivallan ja taistelujen keskellä.

Toteaapa hän vielä:

- Joka ikisellä Suomessa haastattelemallani irakilaismiehellä oli Irakin kodissaan aseita.

No niin. Mennäänpä ensimmäiseksi tuohon aseväitteeseen. Minulla on itselläni aseita. Olen itse asunut lähes koko ikäni huushollissa, jossa on aseita. Lapsuudenkunnassani oli hyvin paljon perheitä, joilla oli aseita. Asun myös nykyisin sellaisilla selkosilla, jossa lähes jokaisessa talossa on jonkunlainen ase.

Eikä täällä tehdä seksuaalirikoksia. Joukkoraiskaus on meille termi, jota emme tunteneet, mutta  jonka meille opettivat maahanmuuttajat.

Mitä tulee tuohon Juntusen muuhun väittämään siitä, ettei niin islam kuin arabikulttuuri aikaansaa huomattavia määriä seksuaalirikoksia, niin siitä voi olla hyvin perustellusti eri mieltä. Mutta lähdetäänpä sellaisesta ajatusrakennelmasta että mies olisi täysin oikeassa. Tarkoittaako hän sitä, että kun syy on löydetty, niin asia on sitä myöten selvitetty eikä siitä kannata nostaa enää populistis-kansallismielistä älämölöä?

Jolloin mieleen tulee muutama kysymys.

- Ovatko tämän selityksen jälkeen maahantunkeutujien tappamat suomalaiset vähemmän kuolleita?

- Ovatko tämän selityksen jälkeen maahantunkeutujien pahoinpitelemät suomalaiset vähemmän pahoinpideltyjä?

- Ovatko tämän selityksen jälkeen maahantunkeutujien raiskaamat suomalaiset vähemmän raiskattuja?

- Ovatko tämän selityksen jälkeen maahantunkeutujien ryöstämät suomalaiset vähemmän ryöstettyjä?

- Palautuvatko tämän selityksen jälkeen tappaviin, pahoinpiteleviin, raiskaaviin ja ryöstäviin maahantunkeutujiin törsätyt järkyttävät rahamäärät takaisin suomalaisten omaan käyttöön?

Ja ennenkaikkea:

- Jos kyseinen Juntunen olisi selittänyt selittämänsä viisi vuotta sitten, niin montako maahantunkeutujan tekemää tappoa, pahoinpitelyä, raiskausta ja ryöstöä olisi jäänyt tekemättä?

Ja:

- Montako maahantunkeutujan tekemää tappoa, pahoinpitelyä, raiskausta ja ryöstöä tullaan Juntusen selityksen toimesta jatkossa estämään?

Ja vielä:

- Koska mitä varmimmin ensimmäistäkään tulevaisuudessa tapahtuvaa maahantunkeutujan tekemää tappoa, pahoinpitelyä, raiskausta ja ryöstöä ei Juntusen teeseillä tulla estämään, niin ovatko Juntusen teesit pelkkää akateemista paskanlässytystä vai onko meidän todettava niin, että kun hän on akateemisen paskanlässytyksensä suoltanut ilmoille, niin kantaväestön täytyy jatkossa yksinkertaisesti vain hyväksyä maahantunkeutujan tekemät tapot, pahoinpitelyt, raiskaukset ja ryöstöt todeten, että tämä vaan täytyy kestää, koska heillä on ollut vaikeaa?

Eihän se Juntusta kiinnosta, eikä Juntunen kysymyksiin vastaa, sillä teoreetikkona hänelle riittää, että hän on keksinyt mielestään selitettävän syyn teolle. Aikanaan riehuvia maahantunkeutujia rauhoittamaan käytettiin 7,62 x 53R-nimistä lääkevalmistetta jonka vaikutus oli välitön ja tehokas, mutta nykyisin sitä ei saa käyttää, sillä riehuvien maahanmuuttajien maassa oleminen on itseisarvo sinänsä. Ehkäpä heitä auttamaan perustetaan lisää verovaroilla kustannettuja moniammatillisia työryhmiä. Yhtä kaikki, kyseisen Juntusen logiikka on samanlaista kuin uudempaan pinnanmaalaiseen tarinaperinteeseen kuuluvassa kertomuksessa ”sauna palaa”:

- Hei jäbä! Sauna palaa! Nyt täytyy panna toimeksi!

- No worries, Irwin. On on pantu jo. Asia on kunnossa.

- Hä?

- Joo. Selvitin palon syttymissyyn. Saunan pukuhuoneen ikkunalla oli vanha pyöreäkylkinen rommipullo joka toimi polttolinssinä ja keskitti auringon valonsäteet lattialla olevaan öljyiseen trasselitukkoon joka syttyi ja sytytti samalla vieressä olevan täyden telineen kuivia koivuklapeja. Siitä palo läksi sitten etenemään ja on nyt edennyt kattorakenteisiin. Eli asia on jo hoidettu.

- Öö… öö… brrgele… ai… ai… mutta saunahan palaa vielä…

- Entäs sitten? Sen syttymissyy on joka tapauksessa selvitetty. Sinun tulee muistaa, että minä olen kumminkin selitteläätiön, soveltavan spedestetiikan ja akateemisen käsitehässimisen tohtori. Minun erikoisalaani on syyn selvittäminen. Seuraukset ovat siihen nähden yhdentekeviä.

- Jaa. Taidat olla oikeassa. Olethan sinä todellakin selitteläätiön, soveltavan spedestetiikan ja akateemisen käsitehässimisen tohtori. Sinulla on oppiarvo. Minulla ei ole kuin ammatti ja ammattitaito.

- Näinhän se on.  Sinä olet minua huonompi ihminen. Sinä osaat ehkä tehdä, mutta minä osaan selittää. Lähetäänkö kaljalle? 

- Lähetään vaan.


2. Mies, joka toi rauhan Irakiin

Ja seuraavaksi esittelemme… ootas… hei Lötjönen! Pistäs vähän asiaan kuuluvia rummunpäristyksiä!

- Ja täältähän tömähtää!


Eli esittelemme tutkija MARKO JUNTUSEN! (Mistä tuo nimi on niin tuttu?). Miehen, joka toi rauhan Lähi-itään. Juntunen, joka selitti ensiksi syyn, miksi matu raiskaa, joten asia on loppuunkäsitelty selvittää nyt myös sitä, että suomalaisten katupartioitten toiminta vastaa irakilaisten aseellisten ryhmittymien toimintaa.

Pakolaisuutta tutkineen Juntusen mukaan esimerkiksi katupartiotoiminta muistuttaa hyvin paljon kehitystä, joka edelsi Irakin nykyistä sekasortoa Saddam Husseinin diktatuurin kukistumisen jälkeen.

- Niinhän kävi Irakissa. Tietynlaiset poliittiset kannat ja poliittiset toimijat alkoivat ulkoistaa turvallisuutta omille paramilitaarisille (puolisotilaallisille) ryhmilleen, jotka rupesivat vastaamaan katujen turvallisuudesta. Kauhunsekaisesti olen miettinyt, että ne ihmiset, jotka jalkautuivat, syyttivät irakilaisia kotimaansa jättämisestä, toimivat aivan samanlaisen poliittisen logiikan varassa kuin minkä kaoottisuutta nämä nuoret pakenivat.

Kun katsotaan suomalaista katupartiotoimintaa vaikkapa viimeisen kuukauden ajalta, niin huomataan, että sen seurauksena on tapahtunut:

- 0 murhaa
- 0 tappoa
- 0 pahoinpitelyä
- 0 raiskausta
- 0 ryöstöä

Ja mikäli kerran tilanne Irakissa on vastaava, niin silloin voidaan esittää kaksi kysymystä:

- Onko kyseisellä Juntusella ketään vakavaa vastaehdokasta Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi? Mies kuitenkin selitti rauhan Irakiin.

- Miksi valtamedia ei ole kertonut sitä, että Irakiin on syttynyt rauha?

No joo, nyt sitten tehdään se, mitä tiedostava yksilö ei koskaan tee eli takerrutaan yksityiskohtiin. Kyseinen Juntunen totesi siis:

- Niinhän kävi Irakissa. Tietynlaiset poliittiset kannat ja poliittiset toimijat alkoivat ulkoistaa turvallisuutta omille paramilitaarisille (puolisotilaallisille) ryhmilleen, jotka rupesivat vastaamaan katujen turvallisuudesta.

Ehkä Juntunen ajattelee, että tavallinen kansalainen ei ymmärrä mitä se paramilitaarinen eli puolisotilaallinen tarkoittaa. Tyhmiähän me ehkä ollaan, mutta se me ymmärretään, että joka tapauksessa ne tarkoittavat aseistettuja, siis tuliaseilla varustettuja organisoituja joukkoja. Jos suomalaisia kännyköillä varustettuja katupartioita vertaa kyseisiin porukoihin, niin sitä voi kyllä varsin perustellusti sanoa poliittisesti tarkoitushakuiseksi yliampumiseksi mutta sehän ei utopiaa puolustavalle tutkijalle joka elää utopiaa vastustavien ihmisten verorahoilla ole sinänsä suurikaan ongelma.

Jos verrataan vielä Irakia Suomeen, niin voidaan todeta, että siellä oli vallassa julma diktaattori joka oli tosin kyseiselle arabimaalle välttämätön sillä niin Irakissa kuin muissakin arabimaissa ilman sitä julmaa diktaattoria valtiollinen korttitalo lysähti saman tien. Suomessa sen sijaan ei ole ollut julmaa diktaattoria vaan maa on ollut demokraattisesti hallittu koko itsenäisyytensä ajan ja aina viimeisiin vuosiin asti Suomessa poliisi on keskittynyt kansalaisten turvallisuuteen. Nythän tilanne on muuttunut ja poliisi joutuu omalta osaltaan keskittymään utopian ylläpitämiseen vaikka se rivipoliisia varmasti nyppiikin.

Utopiaan kuuluu rikoksia tekevien maahantunkeutujien suojeleminen kantaväestön kustannuksella joten lienee varsin selvää että kantaväestö haluaa edes jollain tavalla suojella itseään. Kyseessä ei ole mitkään ”poliittiset kannat ja poliittiset toimijat jotka alkoivat ulkoistaa turvallisuutta omille paramilitaarisille (puolisotilaallisille) ryhmilleen.” Nämä kännyköitten kanssa kulkevat suomalaiset ”puolisotilaalliset ryhmät” olisivat soittaneet poliisille, mikäli olisivat nähneet rikoksia.

Mutta tämäkään ei ole kyseiselle Juntuselle ongelma, joten hän voi pokkana verrata suomalaisia aseistamattomia katupartioita irakilaisiin aseellisiin ryhmiin, jotka tappavat ihmisiä. Juntunen toteaa vielä:

- Jotkut, jotka olivat auttaneet turvapaikanhakijoita, olivat joutuneet sellaisen ajojahdin kohteeksi, että ne saattaisivat jopa täyttää poliittisen turvapaikan hakukriteerit.

Niin oliko ajojahdissa kyse ampumisesta, hakkaamisesta, talon polttamisesta vaiko ehkä siitä, että kyseisten henkilöitten toimintaa on arvosteltu julkisesti? Eikös se suomenruotsalaisten toimittajienkin ajojahti osoittautunut yhden jätkän lähettämiksi sähköposteiksi? Hakeeko suomalainen mamuttaja turvapaikkaa Belgiasta siksi, koska hänen kanssaan ei olla samaa mieltä ja hänelle tuli henkinen pipi? Saako hän turvapaikan Belgiasta sillä perusteella?

Kyseinen Juntunen selittää toimintansa pohjaideologian:

- Viime vuosi oli osoitus sitä, että me idealistit ehkä voimme ajatella, että kaikki turvaa tarvitsevat tervetuloa Eurooppaan. Me kaikki kuitenkin huomasimme, että sitten syntyy kovin odottamattomia reaktioita.

Ei, Juntunen. Ei siitä syntynyt odottamattomia reaktioita. Sitä syntyi hyvinkin odotettuja reaktioita. Ja sinun kaltaisesi ihmiset varmistavat, että ne reaktiot jossain vaiheessa muuttuvat väkivaltaisiksi. Sinä ja kaltaisesi ovat siihen syypäitä. Eivät ihmiset, jotka kiertävät katupartioissa. 

3. Suomalaisen poliisityön suuria hetkiä

No niin. Poliisi on antanut seuraavan ilmoituksen:

Hennalan viime syksyn tapahtumat syyteharkintaan

Hämeen poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan, joka liittyy tapahtumiin vastaanottokeskuksen edustalla Lahden Hennalassa 24.–25.9.2015.

Poliisi selvitti esitutkinnassa kaapuun pukeutuneen miehen epäiltyinä rikoksina laitonta naamioitumista, julkista kehottamista rikokseen ja Suomen lipun häpäisemistä. Lisäksi esitutkinnassa on selvitetty yllytystä Suomen lipun häpäisemiseen.

Esitutkintapöytäkirja on lähetetty syyttäjälle syyteharkintaa varten, ja syyttäjä vastaa tiedottamisesta tästä eteenpäin.

Eli kyse on siis tästä:


Eli se lakanahäiskä siellä Hennalassa. Josta poliisi jo viime joulukuussa totesi seuraavaa:

Esitutkinnassa on selvinnyt, että epäillyllä ei ole ollut kaapua päällään turvapaikanhakijoiden bussin saapuessa Hennalaan. Kuva kaapumiehestä Suomen lippu kädessään on otettu muutamia tunteja ennen ensimmäisen bussin saapumista.

Lippu ei ole ollut kaapumiehen oma, eikä hän ole pitänyt sitä hallussaan kuin kuvauksen ajan.

Poliisin esitutkinnassa ei ole selvinnyt, että epäillyllä  olisi yhteyksiä ääriryhmiin eikä häntä ole syytä epäillä vaaran aiheuttamisesta tai pahoinpitelystä.

Poliisimme on priorisoinut toimiaan ja tutkinut kohta vuoden verran jätkää, joka veti lakanan päälleen ja josta otettiin kuva ja josta poliisi jo kahdeksan kuukautta sitten totesi että heppu ei ole aiheuttanut vaaraa kenellekään. Pistäpäs Lötjönen vielä vähän rumpufilliä kehiin. Suomen poliisin kunniaksi.


Kiitos, Lötjönen. Ja tässä vaiheessa rivikonstaapeleilta on pakko kysyä, että tuntuuko teistä että teette työtä, jolla on Tarkoitus? Otamme osaa.

4. Ajan kulusta

Tuntuu siltä, että kun aloitin haukotuksen kesäkuun ensimmäisenä ja kun lopetin sen, niin olikin jo syyskuun ensimmäinen. Näin vanhemmittain tuo ajan kulku muuttuu koko ajan nopeammaksi. Mutta yhtä kaikki, toivotan niin tämän blogin lukijoille kuin kaikille muillekin Voiman Pimeällä Puolella kulkijoille oikein mukavaa alkanutta syksyä.

33 kommenttia:

Ibn Matti kirjoitti...

Saramo kirjoittaa Sarastuslehdessä vähän samasta aiheesta:
Lügenpresse:
https://sarastuslehti.com/2016/08/31/lugenpresse/

Euvostotaivas kirjoitti...

Tapaus Juntusesta ajatus palautuu yhä edelleen siihen, kuinka tietyissä poliittisissa järjestelmissä on tarvittu puoluejäsenyyttä jokaista vähänkin varteenotettavampaa uraa varten. Meillä tuntuu yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja auktorisoidun, henkisen mielipidejohtajuuden edellytyksenä olevan järjellä mittaamaton älyllinen epärehellisyys ja vähäisimmänkin itsesäilytysvaiston lobotomia sieltä, missä aivojen pitäisi sijaita.

Aivopesun tai ehkä ajattelukeskuksen totaalisen poiston onnistumista voimme arvioida tarkkailemalla, kuinka kansa näitä juntusia suostuu vuodesta toiseen kuuntelemaan.

Uncle le Club kirjoitti...

"Viime vuosi oli osoitus sitä, että me idealistit ehkä voimme ajatella, että kaikki turvaa tarvitsevat tervetuloa Eurooppaan."

En voi lakata ihmettelemästä näitten kulttuurimarxilaisten "tutkijoitten" suunnatonta typeryyttä. Jätkä asemoi itsensä idealistiksi ja alkaa esitellä "puolueetonta"tutkimustaan. Onkohan tässä tutkimuksessa havainnoitu mahdollinen idealismin vaikutus tutkimustuloksiin ?

Anonyymi kirjoitti...

http://hennakajava.puheenvuoro.uusisuomi.fi/222118-aletaan-kaikki-tyottomiksi-ja-pelastetaan-suomi

-jpt-

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää alkanutta syksyä sinullekin, Ykä. Laitoitpa taas messevän ja niin pelkkää asiaa sisältävän kirjoituksen, että olisi kyllä todella mielenkiintoista saada tähän tämän Juntusen kommentti, mutta turhapa on toiveeni. Tutkija elää omissa harhoissaan, eikä niitä kyllä tarvitsisi median esille tuoda, vaikka millainen tohtori (?) olisikin. Jos ei väkivalta kuulua islamilaiseen uskontoon ja kulttuuriin, niin maa on kyllä pannukakku ja aurinko kiertää sitä.

Olen nähnyt lukuisia videoita siitä, kuinka esim. lapsia muslimimaissa kasvatetaan ja ne videot saavat tavallisen ihmisen voimaan pahoin. Pienestä pitäen lapsille opetetaan että juutalaiset ovat sikoja ja apinoita, jotka tulee tappaa, kaulan katkaisemista opetellaan pehmoleluilla ja viedään katsomaan kivityksiä, hirttäjäisiä ja homojen katoilta pudottamisia. Joka puolella riehuu heimo- ja muita sotia, tehdään kunniamurhia ja lapsia ja naisia laitetaan pommitutusten ihmiskilviksi. Miten tällaisessa kulttuurissa ihmisistä voi kasvaa toisia ihmisiä ja itse elämää kunnioittavia kansalaisia? Minä vaan kysyn.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tuo Hennalan jantteri saa tuomion laittomasta naamioitumisesta niin se saattaa burghat ja muut kummituskaavut ihan uuteen valoon...

- Ink Visitor

Vasarahammer kirjoitti...

"Ei siitä syntynyt odottamattomia reaktioita. Sitä syntyi hyvinkin odotettuja reaktioita. Ja sinun kaltaisesi ihmiset varmistavat, että ne reaktiot jossain vaiheessa muuttuvat väkivaltaisiksi. Sinä ja kaltaisesi ovat siihen syypäitä. Eivät ihmiset, jotka kiertävät katupartioissa. "

Maailmankuvaa pitää tarkistaa, jos odotukset ovat jotakin toista.

Valitettavasti unelmasta pidetään kiinni niin tiukasti, että ikävätkin tosiasiat sivuutetaan ja selitetään parhain päin.

Esimerkiksi Nurmijärven tapahtumia tarkastellessa, kuinka moni uskoo, että asiasta vastuulliset kuntapäättäjät tulisivat julkisuuteen ja sanoisivat, että tulipas mokattua, matujen tuonti kunnan yhteiskouluun oli suuri virhe. Pyydämme nöyrimmin anteeksi.

Sellaista ei tapahdu kuin satumaailmassa. Todellisuudessa nämä ihmiset luimistelevat jossakin ja tulevat julkisuuteen korkeintaan haukkumaan jotakin rasistiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Varsinainen "ajatusten Tonava" tuo Juntunen...
Ja tuon Ku Klux Klan -miehen jahtaaminen on aivan naurettavaa. Kyseessä lienee ollut vain vitsi, tosin ns. poliittisesti epäkorrekti sellainen. Luulisi poliisilla olevan tärkeampääkin tekemistä.
Ykä, nämä blogitekstisi ovat oikein nautittavia ja asioiden ytimeen osuvia. Kiitos!

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Konstat olis varmaankin mielellään unohtaneet ne esihutkintapaperit pölyttymään ja vanhenemaan omia aikojaan jonnekin piironginnurkkaan.

Todennäköisesti joku valveutunut "tiedotus"-välineen edustaja kyseli niiden perään niin ahkerasti, että heittivät kuuman perunan syyttäjän hyppysiin.


Ja nyt sitten se raukkaparka syyttäjä joka tuon joutuu ratkaisemaan saa painia kahden vaihtoehdon välillä.

1) Nosta syyte ja paranna ura-mahdollisuuksiasi.

2) Älä nosta ja joudu valtakunnansyyttäjien silmätikuksi. (Puhumattakaan "tiedotus"-välineiden silmätikuksi joutumisesta.)

Anonyymi kirjoitti...

Alkaa olla Yrjö meno sellaista että ei löydy sanoja enää kuvaamaan sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Tulee mieleen, jotta onkohan miehen työpaikka ja tutkimusapurahat vaarassa jollet julkaise "sopivia" tutkimustuloksia? Muutenhan mies joutuisi oikeisiin töihin, puppugeneraattorina ja papukaijana oleminen on helpompaa kuin olla esim. varastohommissa trukkikuskina.

Päivän uutisvirrasta muutama poiminta, jotka liittyvät löyhästi bloggauksen teemaan:

Mona Walter tulee puhumaan Pidetään Suomi Suomena tapahtumaan. Naista lienee vaikea haukkua ainakaan "rasistiksi"? Mietin tässä jotta pitäisikö lähteä käymään tuolloin Helsingissä? Tuolla voi nimittäin sattua ja tapahtua.

Tule lomalle Syyriaan, mitähän tähän mainokseen pitäisi todeta? Ensimmäisenä tulee mieleen, jotta tuonnehan ne Suomeen saapuneet syyrialaiset voisi lähettää, pääsevät ainakin eroon huonosta ruoasta ja "rasisteista". Oma ratkaisuni on että en vie eläessäni euro-centtiäkään turistina arabimaihin, valitsen lomakohteeni aivan jostain muusta ilmansuunnasta.

Sitten OT:tä villasukista ja verotuksesta, tuon uutisen kun lukee niin mieleeni tulee kyttäysyhteiskunta à la Itä-Saksa, Stasi organisaatioineen. Vai että pullonkeräyksestä pitäisi ilmoittaa verottajalle? Huhhuh, kaiken tuon viimesyksyisen sekoilujen jälkeen älkääpä unta nähkö...

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ibn Matille, Euvostotaivaalle, Uncle le Clubille, jpt:lle, Ano1:lle, Ink Visitorille, Vasarahammerille, Ano2:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Ano3:lle ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Ibn Matti: Kiitos linkistä. Tuo oli hyvä ja kattava kuvaus valtamedian nykytilasta.

Euvostotaivas: Tällaisesta varteenotettavista jäsenkirjaurista tulee ensimmäisenä mieleen Ritva Viljanen jota voi pitää lähinnä kävelevänä katastrofina mutta jonka ura on aina turvattu. Hänen näkemyksensä mukaanhan ”kotouttamisen” onnistumista mitataan suoraan sillä, kuinka paljon siihen on törsätty rahaa.

Uncle le Club: Tässähän on tosiaankin kyse, että johtopäätös on tehty ideologisten unelmien perusteella jo ennen tutkimusta ja tutkimus tehdään sen mukaan.

jpt: Tuohan liittyy siihen, että nyt on vahvistettu se tosiasia, että suomalainen sosiaaliturva koskee kaikkia maailman ihmisiä jos ne vaan saavat hilattua itsensä tänne.

Ano1: Jos kyseinen Juntunen jotain kommentoisi hän todennäköisimmin toteaisi että nimimerkin takaa esitettyjä mielipiteitä ei tarvitse kommentoida eikä kyseisellä Yrjö-kirjoittajalla ole tarapeellista akateemista osaamista johtopäätösten tekemiseen. Minä olen nähnyt näitä videoita myös. Sisältö on aivan uskomatonta ja yhtä lailla uskomatonta on se, kuinka tällaiset juntuset onnistuvat ignoroimaan ne tajunnastaan ja toimimaan sen mielikuvan mukaan että totta kai islamilaiset ovat samanlaisia lällydemareita kuin pohjoismaalaiset.

Ink Visitor, VNV & Ano2: Minä vähän luulen, että tässä on kyseessä vähän samanlainen keissi kuin aikanaan Halla-ahon kanssa. Eli asia on mennyt arvovaltakysymykseksi ja jonkunlainen tuomio täytyy saada. Tosin nuo törpöt eivät ymmärrä että juuri tällainen pelleily sitä arvovaltaa vasta nakertaakin. Ja Ano2:lle lämmin kiitos kannustuksesta.

Vasara: Kyllä. Jos tämän kaltaisille ihmisille annettaisiin vaihtoehdoksi:

Menetät kasvosi mutta kansakuntasi pelastuu

tai

b) Säilytät kasvosi mutta kansakuntasi tuhoutuu

he valitsisivat poikkeuksetta b:n.

Ano3: Sanoja löytyy, mutta ne tuppaavat olemaan painokelvottomia.

Soomepois: Kyllähän yhteiskuntataiteellisen tutkijan yksi päätehtävistä on ylläpitää mielikuvaa siitä, että hän olisi jollain lailla tarpeellinen. Ajatellaan että jos tämänkaltaiset virat loppuisivat. Huomaisiko kukaan mitään? Sen sijaan jos siivoojat lopettaisivat toimintansa, niin se huomattaisiin kyllä hyvinkin nopeasti. Kiitos linkeistä. Ne kuvaavat hyvin aikaamme. Mona Walter on hahmo, jota suvaitsevaiset eivät kerta kaikkiaan ymmärrä. Hän edustaa väärää toiseutta.

Anonyymi kirjoitti...

Jäi pois edellisestä kommentista nimimerkki (Ano 1), mutta ehkä tunnistit minut. Lisäisin vielä, että muslimithan ovat niin ovelaa väkeä, ettei heitä pitäisi voida syyttää eikä laittaa vastuuseen mistään pelkästään siitä yksinkertaisesta syystä, että ovat muslimeja. Ylivertainen asema ihmiskunnan keskuudessa on annettu heille jonkun niinikään harhoissaan eläneen beduiinin kautta puolitoista vuosituhatta sitten. Olisiko aika tulla jo 2000-luvulle? Sitä ei kyllä yhtään edesauta tällaiset tutkijat ja ymmärtäjät, joiden ajatuksenjuoksu jatkaa samaa rataa, vaikka heidän utopiansa törmäisi realismiin kuinka kovaa tahansa. Pahinta on se, että perässähiihtäjiä tuntuu löytyvän ladulle tungokseen asti ja tästä mielettömyydestä ei tule loppua, koska päättäjät ja valtamedia ovat sillä samalla ladulla ja soraäänet vaiennetaan. Eipä siis mene hyvin länsimaissakaan, kun tulijat kohta muuttavat ilman vastarintaa uuden kotimaansa entisen kaltaiseksi.

Tarkoitus oli oikeastaan vain saada perille Ykälle henkilökohtaisesti hyvän alkaneen syksyn toivotukset, mutta tulipahan vähän muutakin.

Terveisin
Rouva Ano
Anonyymi kirjoitti...

Ei mädättäjien propagandaan kannata ottaa enää mitään kantaa.Sillä ei ole mitään arvoa.Nuo mädättäjät ovat moderneita versioita Moskovan Tiltusta jotka omilla toimillaan tukevat maahantuotua proxyarmeijaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Oikein mukavaa syksyn alkua sinullekin. Tässä on kai ongelmana se, että islam ei muutu, ei halua muuttua eikä sillä ole mitään tarvetta muuttua 600-luvun autiomaauskonnosta nykyaikaan. Länsimaiset tiedostavat pellet kuvittelevat, että niin on tapahtunut, mutta se on kuvitelma heidän omissa päissään ja he puhuvat siitä keskenään. Ei heidän puheensa edes saavuta islamilaisia, sillä islamilaisia ei kiinnosta mitä he ajattelevat. Heillä on jo hallussaan Absoluuttinen Totuus. Ei sen tarvitse tulla 2000-luvulle. Se, mitä täällä lännessä tulisi tehdä ei ole se, että edes yrittäisimme siirtää islamin 2000-luvulle vaan siirtää islamilaiset takaisin niille alueille, jossa eletään 600-lukua. Toinen vaihtoehto olisi tukea arabimaitten sotilaita että ne saisivat aikaan paluun johonkin Gamal Abdel Nasserin aikaan jolloin islam oli aisoissa ja arabimaitten ihmisten elämä olosuhteet huomioon ottaen suht inhimillistä.

Ano: Kyllä tarttee ottaa. Sillä valtaosa ihmisistä lukee edelleenkin uutisensa valtamediasta. Entäs jos me kaikki vastapuolella olevat lopetamme kommentoinnin ja tukimme turpamme? Mitäs sitten?

Anonyymi kirjoitti...

Muslimeille ei tartte sanoa muuta kuin että "vittu sä oot väärässä, pelle, fak allah".

Sen jälkeen päästään asiaan. Mä tiedän. :)

Becker kirjoitti...

Ruotsihan oikein kuhisee näitä Juntusia. Juntuset julistaa tätä poliitisesti korrektia jargonia, millä ei ole mitään tekemistä todellisen elämän kanssa. Mutta heille riittää kuulijoita, yleensä poliittisen aatelin ja zombien joukosta.
Tuossa Ibn Matin linkissä tuli esille juuri se mikä tässä ihmetyttää eniten. Eli ei siis se, että media kirjoittaa etupäässä pelkkää paskaa, vaan se että suurin osa porukasta uskoo siihen , tai sitten ei välitä mistään mitään. Nyt kun kaikki maailman tieto on tarjolla, niin zombien määrä se vaan tuntuu lisääntyvän.
Ilmeisesti länsimaisen kulttuurin täytyy kokea se muslimien tuoma holokausti ennekuin tajunta alkaa pikkuhiljaa kirkastua. Jollei jo ole liian myöhäistä.

Lakanamiehen kyttääminen on jo sen tason allelasku ettei paremmasta väliä. Poliisilla ja syyttäjälaitoksen viranomaisilla alkaa legitiimi olla kansalaisten silmissä aika heikoilla. Onko joku seurannut mitä on tapahtunut niille viherpiipertäjäkommandoille, jotka tuossa taannoin polttivat muutaman bussin, koska niillä kuskattiin osallistujia turkishuutokauppoihin. Tämä meidän mediamme tuntuu unohtaneen koko tapauksen, vaikka kyseessä oli tuhotyö ja satojen tuhansien vahingot. Ja kaikenlisäksi tiedetään mistä syyllisiä aletaan hakea.
Jaahas, ja nyt sitten aletaan verottamaan taas uusia kohteita. Moottoripyöriä, veneitä, skoottreita yms. moottorilla kulkevia härpäkkeitä. Tämähän oli toki odotettavissa, mutta sillä 50 miljoonalla, joka saadaan kynsittyä kasaan, elätetään vain 50 somalia kehdosta hautaan. Sen pituinen se. Moottorikäyttöisillä laitteilla, joiden ostamiseen tienatusta palkasta on jo maksettu veroa ja laitteista joista on myöskin ostaessa maksettu veroa.
Ei voi kuin ihmetellä näiden maata johtavien ääliöiden logiikkaa tai sen puutetta.
Kansalaisen käsi on karttuisa ja pian aletaan maksaa yksilökohtaista hiilidioksidiveroa, joka määräytyy hallintoalamaisen painon mukaan.
Olisiko respassa ideoita miten sen kerääminen tapahtuisi?

Kaikesta huolimatta täältäkin toivotellaan mukavia syyskelejä respaan ja lukijoille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Näille tuontimuslimeille ei olisi tarvinnut sanoa yhtään mitään, jos vuonna 1990 oltaisiin noudatettu silloisen presidentin Mauno Koiviston näkemystä. Vastuulliset siitä päätöksestä ovat muuten vielä pääosin elossa ja alkaa pyöriä mielessä ajatus että en mää konekiväris ja Lahtist kaippa, mää kaippaan syyllist…

Becker: Mitenkä pitkään muuten tuumit Ruotsin talousveturin kestävän noitten elätettävien kanssa? Nakertaahan se koko ajan. Suurin osa porukasta uskoo vielä valtamediaan, sillä sitä on niin paljon tarjolla. Se on helppoa. Ei tarvitse etsiä mitään eikä nähdä vaivaa. Ehkä siinä (ainakin vanhemmalla väellä) on mukana muisto siitä, kun media ihan oikeasti kertoi uutisia, ei pyrkinyt itse olemaan sellainen. Se muslimien holokausti tapahtuu myös sillä tavalla, että raha loppuu elätettävien kanssa. Suomessakin on palveluja koko ajan vähennetty ja vanhukset makaavat paskavaipoissa mutta rikastus on vieläkin koskemattomassa asemassa. Niistä viherpiipertäjäkommandoista muuten ei valtamedia ole aikoihin uutisoinut mitään. Täytyypä panna mietintään tuo hiilidioksidivero. Jos vaikka Lärväsen Antero löytäis jotain.

Anonyymi kirjoitti...

Että oikein jokaisella irakilaisella aseita kotona? Jopas oli yllätys. Mistä lie saatu, AK-neltkytseiskoja vai peräti Uzeja (jota hieman epäilen). Ikävää että niitä ei viitsitty käyttää esim. perheensä puolustamiseen, ja tietenkin vielä ikävämpää ettei niitä voinut ottaa lähtiessä mukaansa kun piti tehdä se "Sophien valinta" eli otanko kännykän vai aseen kun molemmille vesi on vaarallinen elementti. Euroopan onneksi kännykkä oli se rakkaampi.

Suomessa on kuulemma suhteellisesti enemmän aseita kuin missään muussa maassa Jemeniä lukuunottamatta. Jemen, tuo rauhan satama. Jo 15-vuotiaana hankin heti aseenkantoluvan Sauer Sohnille, De Moulainille ja La Francottelle, niillä olisi ollut kiva tiputella metsoja ja teeriä jos osumatarkkuuteni olisi ollut hieman parempi. Ei kenenkään mieleen olisi edes tullut, että aseet ovat ihmisten ampumista varten. Nykyisin ehdotettu EU-lainsäädäntö tosin näyttää lähtevän juuri tästä. Miksiköhän?

Ano 10.47, muutaman kerran Libyassa käydessäni näin tätä ihan käytännön kasvatusta. Suomalainen nainen ja egyptiläinen mies joka Egyptissä oli ollut ihanan liberaali proffa. Sitten muuttivat Tripoliin ja systeemit muuttuivat kertaheitolla. 2-vuotias poika oli jengin kingi, 4-vuotias tyttö ei päässyt ulos muuta kuin parvekkeelle koska ulosmenoikä oli viisi vuotta tytöille. Kysyin tältä suomalaiselta naiselta, että miten voit kohdella omaa lastasi näin. Kun on kuulemma pakko, allah on käskenyt niin. Hän ei ollut kääntynyt muslimiksi mutta painostus oli kova. Sopeudu tai turpiin tulee. Emme uskaltaneet hänelle tarjota muuta lohtua kuin reilun paukun kossua, meni alas nopeammin kuin muslimin sielu taivaaseen vilahtaa.- Tästä on jo kolmekymmentä vuotta, mutta mietin vieläkin mitä tuolle pikkutytölle mahtaa kuulua. 2-vuotiaan kingin kohtalo ei liikuta.

Tuo Juntunen nyt on näitä ns. korkeastikolutettuja joiden kaikinpuolinen elämästäirrallisuus jaksaa aina vaan hämmästyttää. Näitähän yliopistot suoltavat, valtamedioiden käyttöön puppugeneraattoreina joita tutkijoiksi ja asiantuntijoiksi kutsutaan. Aika mielenkiintoista on tarkkailla heidän esiintymistään. Ei minkäänlaista asiastaan innostunutta tunteenpaloa, kaikki ovat kuin monotonisesti lukisivat paperista sitä käskettyä mantraa. Ei jatkoon.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+:lle. Likimain kaikilla sveitsiläisillä muuten on SIGin rynnäkkökivääri kotonaan enkä ole huomannut, että maa on ainakaan sveitsiläisten takia kaaoksessa. Tuo suomalaisten aseluku tulee vieläkin tietyistä virheellisistä uutisoinneista mutta paljonhan niitä on johon voi todeta että entäs sitten. Asekaapissa olevat aseet eivät ole vaarallisia. Minä muuten hankin ensimmäiset lupani myös 15-vuotiaana.

Laitetaanpa käytännön islamilaisesta lastenkasvatuksesta pari linkkiä palestiinalaisesta lastenohjelmasta:

Tosta:

https://www.youtube.com/watch?v=0ORAM-usqhQ

Ja tosta:

https://www.youtube.com/watch?v=R_K2_0elIqs

Rauhaa, perkele…

Jossain vaiheessa kun (jos) tästä hulluudesta on selvitty, saattavat yliopistot tutkia kyseisiä Juntusia ja tuumia, että kuinka tämä kaikki oli mahdollista.

Tuumailija kirjoitti...

Yksi selitys ajan nopealle kulumiselle on rutinoituminen. Nuorena yhteen vuoteen mahtuu järjettömän paljon kaikkea uutta opittavaa, nähtävää ja koettavaa. Uusia kokemuksia tulee lapsena ja teininä jatkuvasti. Vaan annas olla kun elämä alkaa rutinoitua paikalleen: uusia juttuja tulee vähemmän, opit harvakseltaan mitään uutta, näet samoja vanhoja asioita, teet tuttuja juttuja. Aivot eivät rekisteröi rutiineja.

Tässä on tavallaan paradoksi: ihminen haluaisi elää turvallisessa ja vakaassa tilanteessa, jossa asiat ovat ennalta-arvattavia. Vaan kun nuoruudesta on vihdoin päästy siihen vakaaseen tilanteeseen jossa on asunto, perhe ja työpaikka, alkaakin aika soljua vauhdikkaasti ja sitten ihmetellään että miksi vuodet vierivät. Koskaan ei ole hyvä.

Yhden lääkkeen olen kuullut: kannattaa rikkoa rutiineja, koettaa kiinnostua jostain uudesta (esim. harrastus), opetella jonkun vieraan kielen alkeita, vähän matkustella jos lompakko antaa myöten. Ehkä jopa vaihtaa työpaikkaa (tosin viisikymppiselle hankalaa). Tai ehkä koettaa jotain uutta ruokalajia ainaisten samojen sijasta. Yhtäkaikki: tuttu ja turvallinen voi toisinaan myös tylsistyttää.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Ja niinä päivinä kävi Keisari Karki Jytaiselta käsky.
Etta kaikki polkupyörät on rekisteröitävä ja verolle pantava.
Jne...Jne...

(Potkukelkat säästin seuraavaan versioon.) :D

Hyviä syyskelejä Ykälle & Co. ja itsekullekin säädyille toivottaen

VNV

Anonyymi kirjoitti...


Juntunen paljastaa ajattelunsa harhaisuuden itse.

"...me idealistit ehkä voimme ajatella, että tervetuloa kaikki turvaa tarvitsevat Eurooppaan..."

Hmm... Intiassa turvaa tarvitsevia eli ei-hinduja ja alempikastisia on ehkä se puoli miljardia. Kiinassa turvaa tarvitsevia lienee satoja miljoonia. Egyptissä 10-15% väestöstä eli arvotaan tollainen 12 miljoonaa. Kongossa, Nigeriassa, Indonesiassa... Ja tuossahan ei ole vielä kovin paljon pakolaisia mukana, pelkästään turvaa tarvitsevia, joista osa on hengenvaarassa, osa ei.

Jos kaikki turvaa tarvitsevat toivotettaisiin tervetulleiksi, niin Euroopan väkiluku nelinkertaistuisi aika nopeasti. Siinä sitä olisi integroitavaa, asutettavaa ja koulutettavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Euvostotaivas: Aika pieni osa kansasta taitaa kuunnella näitä juntusia. Sen sijaan mediasta niitä kuuntelee aivan liian suuri viipale. Media on selitteläättö- ja soveltamiskelvottomuusbisneksessä, joten juntuset ovat lähellä median omaa aluetta.

Siinä lakanakeississä olisi yksi erittäin kiinnostava mahdollisuus: Nostaa kaksi Suomen lipun häpäisemiseen liittyvää syytettä, yksi teosta ja toinen yllytyksestä. Suomessa yllytyksestä saa saman kuin teosta. Näin toimien yllyttäjänä toimineen journalistin nimi ja ura saisi kivaa lisäväriä.

Ja kun tässä oli aseista juttua, niin totean että enpä hämmästyisi jos erilaiset lupavapaat mutta varsin tehokkaat aseet yleistyisivät kodeissa, autoissa ja käsilaukuissa vokkien ja matukeskittymien lähellä. Kääntöveitset, työkalut, miekat, tehoritsat, erilaiset jousiaseet, tehokkaat ilmakiväärit ja -pistoolit sekä co2-aseet... Joku pienikokoinen lippaallinen co2-ase voisi olla ihan kohtuullisen tehokas raiskausta tai ryöstöä yrittävän pienjoukon pysäyttäjä. Sihti muniin tai muuhun arkaan kohtaan ja läts jos on henki, terveys tai sukupuolinen koskemattomuus vaarassa itsellä tai läheisellä.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä,

netissä on alkanut liikkumaan hyviä meemejä tuosta Sipilän fläppitaulusta, osa kuvista on jo "hieman" rivojakin, siinä tulee kansan syvimmät tunnot hyvin esiin. Ehkä osa jopa luokitellaan jo "vihapuheeksi" tai siis pikemminkin "vihakuviksi"?

OT:nä sitten viihdeuutisia maailmalta näin viikonlopun kunniaksi.

Tässä opettavainen tarina siitä ettei alaston- ja "action"kuviansa kannattaisi ladata pilvipalveluihin. Hakkeroinnin uhrina oli se tummahipiäinen näyttelijätär Ghostbusters 3 floppielokuvasta. Tavallaan nörttien kosto koska sen alkuperäisen elokuvan muistoa ja perinteitä mentiin "raiskaamaan" henkisesti ja sen maineella toki koitettiin myös rahastaa.

Kommenttiosiossa "Lolknee" toteaakin ironisesti, että hakkeroijat ansaitsisivat kultamitalin. Artikkelista on linkki tuonne "Ageofsh*tlords"-sivustolle, josta ne kuvat löytyvät tätä kirjoitettaessa. Ne olivat sellaisia sorttia, jotta jätin ne vapaaehtoisesti lataamatta, mielenkiinnosta toki kävin katselemassa "taidekuvia".

Kommentoija "Unabashed" on myös laittanut nasevan kuvan ja mitä ilmeisemmin siinä pilaillaan Anita Sarkeesianin kustannuksella. Kuvasta näkee miten käy kun heittelee p*skoja/typeriä mielipiteitä Internetissä toisten luettavaksi ja kuultavaksi, niin sieltä tulee vastaus! Ja kun ne eivät miellytä niin sitten alkaa nillitys.

Sitten jotakin äärifeministien keskustelu- ja argumentointitaidoista, tämä pätkä vetää lähes vertoja sille Trigglypuffille. Nainen on sutjakkaammassa kunnossa niin noiden f-sanojen lisäksi kehonkieli on kiitettävästi mukana eli katsokaa ja ihastelkaa, Chanty Binx a.k.a. Big Red.

Myös hänestä löytyy lukemattomia pilailumeemejä, tässä eräs niistä ja se käsittelee sitä kauheaa misogyniaa.

Hyvät syksynjatkot Ykälle, kaikille kommentoijille ja lukijoille.

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tuumailijalle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Ano1:lle, Ano2:lle ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Tuumailija: Selityksesi ajan kulusta osuu varmasti täysin kohdalleen. Kun yksivuotisesta vanhenee kaksivuotiseksi on vanhentunut sata prosenttia. Tässä iässä niitä prosentteja ei edes viitsi laskea. Toisaalta me ollaan sen verran kaavoihin kangistunut pariskunta että me mielellään eletään sitä tylsän tuttua ja turvallista elämää. Ajan kulun nopeus täytyy sitten vaan kestää.

VNV: Ja tulee muistaa, että jos kerää pulloja ja tölkkejä niin ne tulee laittaa veroilmoitukseen. Oikein mainioita syyskelejä sinullekin.

Ano1: Minä olen monta kertaa esittänyt kysymyksen että onko piikille rajaa ja jos on, niin paljonko. Kyseisille juntusille sitä kysymystä ei ole olemassa, eivätkä he mieti että millä se rahoitetaan. Kertoo muuten aika hyvin tietyn alan yliopisto-opetuksen tasosta.

Ano2: Lisätään muuten tuohon että Itävallassa on jo viime vuoden puolella ostettu asekaupat tyhjiksi haulikoista.

Soomepois: Kieltämättä aika pahoja fläppitauluviritelmiä. Tuon näyttelijättären kohdalla voi todellakin todeta että varmin tapa estää omien alaston- ja panokuvien leviäminen nettiin on jättää ne alunperinkin ottamatta. Luulen, että jos tästä hulluudesta hengissä selvitään, niin kyseistä punapääfeministiä käytetään joskus oppimateriaalia aikamme hulluuden ajankuvana.

Anonyymi kirjoitti...

Meidän akateemista eliittiä,heh...
Tiina Rosenberg:teatterin ja sukupuolentutkimuksen "professori",rasisteja ja sovinisteja maanpaossa Ruotsissa...
Saara Jantunen:sotatieteiden"tohtori",kersantti korkokengissä Putinin trolli- ja tonttujahdissa...
Pekka Himanen:filosofi,varsinainen "tulevaisuusvisiönääri",ja hyvät veljet järkkää kansalta maksun...
Marko Juntunen:sosiaaliantropologi,Lähi-idän "tutkija",jos mun idealismi ei toimi,niin kuvitellaan,että se toimii ja eletään sen mukaan...
Voi vittu,onko Suomessa tärkein vaatimus tohtoreille ja professoreille liian vilkas mielikuvitus?Meinaan,maassamme huhujen mukaan on vielä oikeitakin tutkijoita ja tiedemiehiä,mutta nää pellethän häpäisee kaikki akateemikot.
T:Vesku

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vesku. Nyt kun tuohon lyödään mukaan vielä Vesa Puuronen niin siinähän on läjässä varsinainen oikeaoppinen herttareeti…

Castor kirjoitti...

Olipa korutonta kertomaa, jälleen kerran (unohtuneen kansallisrunoilijan tekstiä mutatis mutandis). Marko Juntunen on nero, siitä me emme pääse mihinkään. Ihminen, joka saa kuuluisuutta puhumalla ja kirjoittamalla täyttä paskaa, on Suomessa tähtiainesta. Jossain päin maailmaa, jopa Suomessa, tutkitaan aivan oikeita asioita, joista ei koskaan kirjoiteta, mutta annapas olla kun Irakin tai muun lähi-itäläisen skeidavaltion tunkioita tongitaan, kuuluisuus on varma. Asiahan on melkein sama kuin viidessä minuutissa massiivisesta koronaarista pelastettu ihminen verrattuna sellaiseen, jolla on ollut syylä perseessä: syylästä eroon päässyt kiittää, infarktipotilas ei. Olen joka ilta nukkumaan mennessäni aina vain kiitollisempi siitä, että kuusikymmentä tulee muutaman viikon päästä täyteen, eli ehtoopuolella ollaan. Sääliksi käy niitä, jotka nyt ovat yritteliäitä alle kolmissakymmenissä olevia ja uskovat asioiden parantuvan. Minulla on se mitä tarvitsen, tuolla ikäluokalla ei tule olemaan, harvoja lukuun ottamatta, yhtään mitään. MIKÄLI meno ei kovasti muutu, johon kyllä uskon. Muutos tapahtuu sellaisella tavalla, että sitä ihmetellään vielä historioitsijoiden toimesta samalla tavalla kuin erään Braunau am Innin tyypin nousua valtakunnankansleriksi. Ja kukas se olikaan syyllinen?

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kohta 3 on kyllä todella Yrjö Suomalaisen poliisityön suuria hetkiä, ei ole siitä paljon huudetusta resurssipulasta tietoakaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Castorille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Castor: Totta puhut ja tämä kaikki paska kaatuu tulevan sukupolven niskaan. Mutta kaikesta huolimatta toivotan lämpimät onnittelut merkkipäiväsi johdosta näin etukäteen ja eri aikavyöhykkeeltä.

Ano: Paljonkohan mahtoi mennä tunteja tuohon esitutkintaan?

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

"Minä vain rukoilin ja suoritin katumusharjoitusta idiootin hallintomme syntien johdosta." :D

Lahden Kamala Kaapumies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys VNV ja kiitos tiedon pläjäyksestä.