sunnuntai 25. syyskuuta 2016

KUVA JA SANA

Niin kuin lukijakin hyvin tietää, järjestettiin eilen Helsingissä ja vähän muuallakin tiedostavan väestönosan egonkohotus- ja kiillotusfestivaali jota myös mielenosoitukseksi kutsuttiin. Hotellin respassa jäi sinänsä vähän epäselväksi että mitä oikeastaan vastustettiin mutta yritetäänpä hahmottaa asiaa kuvan kautta:


Öö… anskuma mietin… niin, tuossahan tulonsiirtoproletaarin armoton nyrkki on murskaamassa sekä SVL:ää, Poliisia, Suomen Sisua ja sitten lopuksi Suomen Valtiota. Hotellin respassa on ymmärretty että nimenomaan Suomen Valtio että Poliisi olisi kyllä puolestaan murskaamassa SVL:ää ja epäilemättä myös Suomen Sisu tulee olemaan tähtäimessä joten tiettyä epäjohdonmukaisuutta asiassa on havaittavissa. Ja ilman valtiota ja poliisia jää anarkisteilla itsellään murskaaminen jatkossakin kauppojen näyteikkunoitten tasolle.

Vaan olisiko sitten selityksenä kumminkin se, että dieetissään jatkuvasti epäonnistuneet anarkistit haluavat murskata Suomen Valtion tietäen että sitä myötä heilläkin loppuu syöminen tykkänään mutta hetkeä ennen nälkäkuolemaa linjat ovat kumminkin aika sutjakkaat.

Asian tiimoiltahan on jo ehditty todeta että yksittäistapaushan tämä mutta toisaalta jos Rajat Kiinni-mielenosoituksessa joku heiluttaisi natsilippua niin sen perusteella koko miekkari olisi silkkaa nassea.

Yhtä kaikki, hotellin respassa ymmärretään että juuri tämän kaltaiset julisteveijarit ovat niitä esimerkillisiä kansalaisia joten allekirjoittanut lopettaa tämän kertaisen juttunsa lyhyeen, repii ihokkaansa, suorittaa katumusharjoitukset ja suunnittelee ankarasti vihabloggaamisen lopettamista ja siirtymistä kasvisruokabloggaajaksi.

17 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Kasvisruokaa, nam!
Tänään minun kasvisruokalistallani on äidin sieni-pekonipiirakan lisäksi jauhelihapihvi tuhdisti valkosipulilla, mustapippurilla ja intialaisella extra hot chilillä maustettuna. Ai väittääkö joku vihapuhuja ettei pekoni tai nauta-sika jauheliha ole kasviksia? Heti telkien taakse vihapuhumisesta moinen trollaaja!

Anonyymi kirjoitti...

Minun kasvisruokani sisälti kotimaista hernettä ja savupotkaa kotimaiselta lähituottajalta, eli hernekeittoa pistelin ja pienen lähileipomon ruisleipää. Ykältä unohtui yksi katumusharjoituksen osa, tuhkan päälleen sirottelu arvelee Huru-ukko.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Yhel Turkkulaasel ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne. Meillä syödään tänään lähes puhdasta kasvisruokaa eli makarylliä ja lihapullakastiketta. Saattaa olla, että ehkä jatkan sittenkin vihabloggaamista mutta ehkä lisään siihen Hotelli Yrjöperskeleen kasvisruokaosion.

Anonyymi kirjoitti...

Vähän Flooran mainosta mukaellen: Mitäs me sitten luetaan jos Ykä lopettaa vihabloggaamisen?
Huru-ukko

Becker kirjoitti...

Meillä taas tempaistiin aamiaiseksi normaali viikonlopun vegaanilautanen sisältäen kaksi paahdettua toastia jonka päällä tuhdisti rapeaksi paistettua pekonia kahden paistetun munan kera.
Päivän pääateria edelleenkin vegaaniteemaa jatkaen makaroonilooraa ala anoppi puolukkahillon kera ja piru että maistui. Hiilijalanjäkeä lisäsimme käyttäen makaroniloorassa paikallisesta lihasta jauhettua jauhelihaa.

Tuo banneria pitävä häiskä saattaa naamataulusta päätellen olla nimeltään joko Allan tai Ahmed. Ei kai nyt sentään anarkot hallintoa halua kaataa. Kuka nyt ruokkivaa kättä puree.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Kiitokset. Tuo lämmitti ihan oikeesti. Mutta sen jälkeenhän olisi tarjolla Ykän kasvissivusto ja täytyy sanoa, että innostuin ideasta.

Becker: Tuollaisesta vegaaniruuasta minäkin pidän. Makaroonilaatikko on yksi lempiruokiani. Me pannaan siihenkin sekaan sekä pekonia että aurajuustoa. Ja joo, tuo vasemmanpuoleinen kylttiheppu ei välttämättä kyllä ollut suomalainen. Tosin ruokkivaa kättä hänkin taitaa purra.

Anonyymi kirjoitti...

Elä nyt Perskeles bloggaamisesta luovuta? Tee feikkitili jonnekin Tuvalun tai Vanuatun palvelimelle ja katsellaan saavatko KRP:n konstat sinut jyvälle? Siinä noitajahdissa jos missä palaa veroeuroja ja polliisi-setien työaikaa! Kohta ne ovat jo muutenkin kortilla. Meikäläisellä niin väliä, mutta on siinä tekemistä kun TOR sotkee noi yhteydet. Kas siinäpä myös poliiseille työsarkaa koko rahan edestä.

Eipä tässä taida kohta ottaa enää pirukaan selvää, mitä noi "Peli Poikki" mielenosoittajat halusivat mielenilmauksellansa osoittaa/syyttää?! Netistä löytyykin jo tälle tapahtumalle pilailu-meemejä kuten "Pili poikki" tai "Pippeli poikki". Niin no, vähemmästäkin ne inhat Kuunatsit saadaan manattua esille haudoistansa, naulapohjaisine marssisaappaineen ja mustien univormujen kera. Ja sitten suvaitsevaiset päivittelevät, iik miksi näin tapahtui?

Eipä tuo syy-seuraussuhteiden havainnointi muutenkaan ole noiden punaviherkuhervasemmisto-humanisti-intellektuellien parhaimpia puolia koskaan ollutkaan. Linnut ne vaan lentelevät rajojen yli, niin mikseivät sitten ihmisetkin reissaa ilman mitään rajoja? Tälle idealle erittäin syvä ja raskas huokaus.

Sen verran voit Ykä alkaa vegeksi, että tee torstaisin hernerokkaa ja pannukakkua kermavaahdon ja hyvän hillon kera, sekä sitten pitsan päälle hedelmiä ym. lihatonta kamaa kuten ananasta, persikkaa, oliivia (vihreä tai musta) tomaattikastiketta, suolakurkku-kuutioita, paprikaa ja juustoa, mausteeksi valkosipulia ja oregaanoa (näin äkkiseltään). Mitäs hard-core veget, ovatko ne merenelävätkin myös kiellettyjen listalla (mm. katkaravut, simpukat, anjovikset, tonnikala)?

Mutta itse tulee laitettua pepperonimakkaraa ja kinkkusuikaleita. Helvettiä odotellessa!

Tässä Sacha Baron Cohenin taidonnäytettä elokuvasta Borat kazakshtanilaisena djuurnalistina Ameriikoissa, tässä hän esittää USA:n kansallislaulun rodeo-tapahtumassa omin sanoituksin. Ironisinta asiassa lienee vielä se että mies on juutalainen ja pystyy tekemään tuohon tyyliin ns. itseironiaa. Ei ihan onnistuisi ns. suvakeilta! Sitä en tiedä jotta onko tehty spontaanisti tai käsikirjoituksella, niin että yleisö tietää taustan jotta kyseessä on huumorielokuva (vaarana saada oikeasti turpiinsa)?

Joka tapauksessa hyvää settiä kuten oli se Brüno ja Diktaattori leffat, sopii just meikäläisen mustalle huumorintajulle! Kun ei kerran muuten tätä hullunmyllyä saa arvostella, niin tehdäänpäs siitä sitten pilaa/parodiaa.

- Soomepois Eestist -

QroquiusKad kirjoitti...

Anarkistiemme kotoperäinen kuvagalleria ei ole oikein ollut omiaan herättämään huolta vallankumouksen huomisesta, reidenympärys kun on näyttänyt olevan keskivertomiehen kyynärvarren luokkaa.
Tuon vasemmanpuoleisen kylttihepun fyysisistä ominaisuuksista en voi tietää mitään, mutta hänen kasvonpiirteensä nyt vaan näyttävät siltä, että ne ovat tottuneet ottamaan vastaan iskuja. Kehässä ja/tai sen ulkopuolella; kummassakaan tapauksessa en haluaisi nähdä hänenlaistaan avoimesti vastustamassa minun, sinun, meidän järjestäytynyttä suomalaista kansankokonaisuuttamme.
En haluaisi nähdä, mutta minun, sinun, meidän on ollut hänet nähtävä koska hän edustaa Unelmaa.

Jaska Brown kirjoitti...

Eiköhän meidän juttu ole tämä ääriveganismi. Eli sen verran joustavia ollaan, että joskus voidaan muun seassa syödä tavallisiakin kasviksia, mutta pääasiallisesti suostumme syömään vain kierrätettyä kasvisravintoa. Toisin sanoen ensin elukka syö kasvin ja sitten me syömme elukan.

turbojuudas kirjoitti...

pekoni ja sika-nauta on tavallaan biojalostettua rehua. vegaaniksi vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Itse söin juuri vegaanivälipalan. Ruisleivän päällä oliiviöljy-merisuola-oivariinia, juustoa, 90% lihapitoisuudella olevia nakkeja ja coleslaw-salaattia.

Kyllähän tuo juliste antaa aika oikean kuvan siitä, miten anarkovasemmisto kuljettaa pseudointelligentsiaa kuin pässiä teuraalle.

Itse asiassa vihablogin muuttaminen äärisuvaitsevaiseksi vegaaniblogigsi saattaisi olla ainakin vähäksi aikaa hyväkin ajatus. Eri nimikkeellä pystyyn blogi ja sinne niin rajusti parodiahorisontin ylittävää huumorihöpinää, että sitä ei osaa ottaa edes moraalisäteilyn maailmanmestari tosissaan.

Kattokaapas muuten kanssanuivaajat että mitä tosta Malmöstanin uusimmasta väkivallanteosta oikeen seuraa ja tulee ajan mittaan julki. Jotenkin no mopediteloitukset ja väkisin sairaalaan pyrkivät äläwäbääjät tuoksahtavat rikkaudelle, voimavaralle ja yksittäistapausjatkumolle.

Anonyymi kirjoitti...

Toi ketjussa parissakin eri muodossa mainittu kierrätetyn kasvisravinnon teema houkuttaa. Voisiko sitä soveltaa vihapuheeseen ja suvaitsevaisuuteen? Suvaitaan ihan erityisesti suvaitsemattomuutta ja korvataan vihapuhe rakkauspuheella ja ankarilla kostoteoilla?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist, Qroquius Kadille, Jaska Brownille, Turbojuudakselle, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne. Kaipa tätä vihabloggaamista täytyy jatkaa kun nyt tuoreeltaan siihen löytyi sopivat työkalutkin:

http://www.wiha.com/

Soomepois: Mulla vaan tulee tuosta tapahtumasta mieleen se 1980-luvun Dingo-hysteria. Fanit ovat vaan vähän vanhempia. Lisäksi tietysti mukana on sellaisten järjestöjen edustajia joilla kyse on omasta leipäpuusta. Tuossa muuten hyvä esimerkki siitä kuinka poliisi suhtautuu vasemmistolaiseen uhoamiseen:

https://twitter.com/venator1989/status/779592185956163585

Qroquius Kad: No joo, kyllähän kotoisilla anarkisteillamme se vallankumous jää tekemättä. Lisäksi voi kysyä, että minkälainen anarkisti se sellainen on joka elää valtion varoilla? Tuo mainitsemasi heppu on yllättävän vanha kantamaan moista kylttiä. Yleensä nuo tuppaa olemaan max 30-vuotiaita.

Jaska & Turbojuudas: Olen samaa mieltä. Vegaanius on ihanaa kun sen oikein oivaltaa.

Ano1: Ideasi voisi olla hyvä mutta se saattaa tökkiä siinä, että sen toimiminen vaatisi vastapuolelta huumorintajua ja se kun tuppaa siinä suunnassa olemaan vähän kortilla. Malmön tapahtumista ei meidän valtamediamme ole vieläkään oikein kiinnostunut. Kai siellä edelleenkin uskotaan siihen Maria Petterssonin raporttiin ja todetaan että asia on loppuun käsitelty.

Ano2: Vaan eikös se suvakkien tunnuslause ole ”suvaitsen kaikkea paitsi suvaitsemattomuutta”?

Anonyymi kirjoitti...

Morjens Ykä!

Näin tamperelaisittain sanottuna, tämän päivämäärän kunniaksi sopii hyvä hetki menneisyydestä vuodelta 1983 jolloin Neuvostoliiton tietokoneet hälyttivät USA:n lähettämistä ydinohjuksista. Onneksi everstiluutnantti Stanislav Petrovin pokka piti, eikä hän antanut laukaisukäskyä. Koska muuten täällä Maan päällä olisi enää noi torakat elossa. Artikkelin alapuolella tuohon tapahtumaan perustuvan elokuvan mainospätkä, pitääkin laittaa katselulistalle. Mies ansaitsisi Neuvostoliiton sankarin prenikan käyttämällä ns. omia aivojansa eikä hallituksen protokollaa!

Ajat olivat tuolloin kuumina (kuten nytkin), CCCP oli tuolloin ampunut hiljan sen USA:n jumbojetin alas taivaalta Sahalinin saaren tienoilla, koska luulivat sitä vakoilukoneeksi. Kone oli vain eksynyt reitiltänsä, mutta oikein huono duuri. Joten ihmettelen sitä Mathias Rustin tapausta, et mies lentää Helsingistä Cessnalla läpi Neuvostoliiton ilmapuolustuksen ja tekee tyylikkään laskun Punaiselle torille, ja mikään hävittäjä ei seurannut häntä. Voiko suurvaltaa enempää lyödä märällä rätillä vasten kasvoja?

Jos sitten maha kestää niin lukekaapas tämä BBC:n raportti Italiasta liittyen maahanmuuttoon, tähän on pakko kopsata eräs lausahdus artikkelin lopusta, malliesimerkki Orwellilaisesta "uuspuheesta". BBC taitaa olla Ylen kanssa kimpassa?

"A note on terminology: The BBC uses the term migrant to refer to all people on the move who have yet to complete the legal process of claiming asylum. This group includes people fleeing war-torn countries such as Syria, who are likely to be granted refugee status, as well as people who are seeking jobs and better lives, who governments are likely to rule are economic migrants."

OT, illan huumoripläjäyksenä legendaarinen Risumies, ei liene ihme että kaverista on tehty useampikin pilailuvideo tuonne Juutuubaan? Kuten Risumies Napakympissä, Risumies soittaa Jankon Betoniin, Risumies soittaa v*ttuilupuhelimeen, Uuno soittaa Essolle ja Risumies vastaa jne....

No, kaverista tuli tahtomattaan kertaheitolla Tube-kuuluisuus, ehkä A. Kallialan esittämä Kikkelis-kokkelis hahmo tai P-P. Peteliuksen Apuva-mies perustuivat joihinkin kylähulluihin? Entäs se "Onks Viljoo näkynyt" Älywapaasta Palokunnasta?

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Soomepois. Tuolle kyseiselle Petroville lähetän lämpimät terveiset minäkin sillä ilman häntä elämäni olisi loppunut kahdeksantoista vuoden ei niin kypsään ikään. Näitä Italian kaltaisia juttujahan kuolevien kylien pelastajina riittää. Suomessa se vaan ei ole oikein onnistunut kun virta vie kaupunkeihin. Ja muuten, ehkä tuon risumiehen voisi jo jättää rauhaan.

Unknown kirjoitti...

Vihannesbloggausta. Ja joka viikko ilmestyisi blogi, joka koostuisi lauseesta: "Olen muuten vegaani." :D

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Heikki. Käsittääkseni tämä on Amerikoissa jo jonkunlainen ilmiö.