lauantai 3. syyskuuta 2016

ANTERO LÄRVÄNEN JA PENNITTÖMÄT SELITTELÄÄTTÖRIT

- Hyvää päivää, hyvät kuuntelijat. Täällä Antero Lärvänen suorassa lähetyksessä Huitsinnevadan paikallisradion rutiosta. Aiheemme käsittelee tällä kertaa sitä, että sokea kanakin saattaa löytää jyvän ja näin on tehnyt tällä kertaa hallituksemme joka on ilmoittanut että niin sanottujen rauhan- ja ihmisoikeusjärjestöjen valtionrahoitus loppuu jatkossa kokonaan. Yritimme haastatella kyseisten rauhanjärjestöjen ihmisiä mutta siellä väpätti alaleuka siihen malliin, että suusta pääsi ulos pelkkää katkonaista ja kirkuvaa preussia. Joten avuksemme on tullut jälleen suomalaisen selitteläätiön ja sovelletun spedestetiikan Grand Old Man Adolf Butler, PhD of some political science and shit, yo man, from University of Aintworth. Tohtori Butler, tervetuloa lähetykseemme jälleen kerran.

- Kiitos, Antero ja terveisiä kaikille pinnanmaalaisille kuuntelijoille. Mikäs tässä oli poiketessa kun satuin olemaan mökilläni Uuden Hyisianan Hyijärvellä. Ei tuo ajomatka niin pitkä ole ja ajattelin takaisin palatessani käydä ostamassa Lälläveden Läski & Leivonnaisen mainioita tuotteita.

 - Tohtori Butler, mitä olette mieltä siitä, että kaikenkarvaisten rauhan-, ihmisoikeus- ja puolestaloukkaantumisjärjestöjen valtionrahoitus ollaan lopettamassa?

- Kyllähän rahoituksen lopettaminen on sen luokan valtiofasismia että sitä voi aivan perustellusti syyttää rikolliseksi toiminnaksi.

- Mutta miksi? Eivätkös nämä järjestöt ole lähinnä pyrkineet muokkaamaan suomalaisten mieliä siihen, että jatkuvasti kasvava kehitysmaalaisten haittamaahanmuutto hyväksyttäisiin itseisarvoksi? Ja siihen, että suomalaisten veronmaksajien rahoja pumpattaisiin ilman sen kummempaa seurantaa näille järjestöille ja kehitysmaille nimenomaan tuossa järjestyksessä. Eihän niistä ole ollut koskaan hyötyä niin suomalaisille kuin sille paljon puhutulle maailmanrauhalle yleensäkään. Jos näitten järjestöjen rahoitus loppuu, niin onko maailmanrauha todellakin vaarassa ja muuttuuko suomalainen kollektiivinen sielu kylmäksi, kyyniseksi, katkeraksi ja sadistiseksi ja uhkaako suomalaisia kadotus ja väistämätön luisuminen tsuhnan helvettiin?

- Nääh, eihän nyt toki. Sellaista keskenään mielestään oikeassa olevien ihmisten hippaleikkiähän se touhu noissa järjestöissä on koko ajan ollut. Minä puhunkin nyt siitä, että tässä ollaan tuhoamassa esimerkillinen suomalainen työvoima- ja sosiaalipoliittinen kokeilu.

- Oletan, että täsmennätte hieman tuota.

- No johan nyt toki. Tässä kokeilussahan on pantu valtiorahoitteisiin järjestöihin niin sanottuihin töihin ihmisiä, jotka ovat sinänsä täysin ammattitaidottomia varsinaisen työnteon suhteen ja jotka ovat kumminkin varustettu tolkuttoman suurella egolla ja halulla tunkea kärsänsä toisten ihmisten niin asioihin kuin myös ajatuksiin ja mielipiteisiin. Nyt nämä ihmiset on laitettu noihin järjestöihin puuhailemaan keskenään ja joissa niillä ei ole muuta tosiasiallista valtaa kuin suunpieksämisvalta. Tokihan se suunpieksäminen tavallista ihmistä aika ajoin ottaa kuuppaan varsinkin kun media mielellään kertoo heidän avautumisistaan, mutta ajattelepa jos nuo ihmiset olisivat noitten järjestöjen sijasta virkakoneistossa ja voisivat ihan oikeasti kyykyttää ihmisiä?

- Hitto joo… tossa on kyllä vinha perä…

- Ja mietipä tilannetta eteenpäin. Mikäli nämä työttömäksi jäävät palkatut sertifikoidut oikeassaolijat jollain ihmeellisellä tavalla saisivat itsensä työllistettyä joihinkin varsinaisiin työpaikkoihin joissa tehdään, no, ihan oikeita töitä niin luuletkos että ne sormea napsauttamalla rividuunareiksi muuttuisivat? Varustettuna sillä ajatuksella että työpaikalla tehdään actually töitä eikä työ ole sitä että keksitään jatkuvasti uusia loukkaantumisen aiheita? Kas kun siihenhän he ovat tottuneet. Sehän on ollut heidän työtä, jos sitä voi työksi sanoa. Jos ihmisen työnä on koko niin sanotun työuran aikana ollut säätäminen, säveltäminen ja kanssaihmisten moittiminen ajattelutavan ahtaudesta niin sama touhuhan jatkuu sitten niillä työpaikoilla. Ajattele piruuttasi Antero sitä henkisen pipin määrää ja kriisipalaverien itkunkatkua. Eli tässä ei ole kyse mistään maailmanrauhasta vaan ihan puhtaasti työsuojelullisista kysymyksistä. Joilla suojellaan niitä varsinaisia työntekijöitä. Varsinaisissa työpaikoissa.

- No voi halvattu, taidat olla oikeassa. Mutta toisaalta tällaisiin järjestöihin ja niitten jatkuvaan besserwisseröintiin ollaan kyllä niin kertakaikkisen kyllästyneitä. Voisiko olla joku toinen vaihtoehto? Jos vaikka perustettaisiin jonkunlainen ”Oikeaopillinen Teemapuisto Hupsis” johon nuo tyypit palkattaisiin? Tietysti toinen vaihtoehto olisi perustaa sellainen vammaisluokitus joka oikeuttaisi eläkkeeseen. Vaikkapa ”yhteiskunnallinen ylimitoitettu oikeaoppinen egovamma joka estää varsinaisen työnteon”?

- Perskeles, Antero. Nuo oli muuten hyviä ideoita. Minäpä soitan haastattelun jälkeen asiasta eteenpäin muutaman puhelun.

- Nyt on vaan pakko kysyä, tohtori Butler, että teillä kun on ollut menossa jo pitkään tämä valtiollisella tasolla edennyt asioitten vituralleen hässimisprojekti, niin eikös sitä oikeastaan edesauttaisi jos nämä ihmiset laskettaisiin säätämään ja säveltämään varsinaisille työpaikoille?

- Myöntää täytyy, myöntää täytyy. Mutta minä olen viime aikoina alkanut huomata itsessäni tiettyjä inhimillisiä piirteitä ja sen myötä minulla on alkanut käydä sääliksi niitä tavallisia ihmisiä joitten elämän olen vituralleenhässimisprojektilla onnistunut hässimään vituralleen. Piru vie, olisinko minä tulossa vanhaksi? 

- Mutta me emme häiritse teitä asian tiimoilta tämän enempää vaan päästämme teidät soittamaan tärkeät puhelunne ja palaamaan Lälläveden Läski & Leivonnaisen kautta mökillenne Uuden Hyisianan Hyijärvelle. Tohtori Butler, kiitän teitä haastattelusta. Ehkäpä ensi vuonna näemme, että maahamme perustetaan Oikeaopillinen Teemapuisto Hupsis. Täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradion rutiosta. Hei äänimiehet! Kärsät välittömästi kohti ransittia, sitten Veijo Essolle ostamaan rauhankaljaa, rauhantupakkia, rauhansinappia ja rauhanmakkaraa ja sitten suunta kohti Lällävettä. Rauhannortti huuleen ja myötätuuleen!


Ja nyt vuorossa Huitsinnevadan paikallisradion tietoisku. Tunnettu sanonta ”ei latin latia taskussa”, johon kyseiset rauhankasvismakkarajärjestöt toivottavasti saavat jatkossa totutella juontaa alun perin entisestä Latvian rahayksiköstä. Ja seuraavaksi Ylermi Vilvatväinen & Hässitty Käsitys esittää hittikappaleensa ”Se Lentää Niin Kuin Paska Huuleen”.

Myöhemmin ransitissa, matkalla Lällävedelle:

Antero: Noissa järjestöissä on muuten vinguttu myös sitä, että samalla kun Rauhanturvaajat ry, Rauhanmiehet ry, Rauhannaiset ry, Rauhanhenkilöt ry, Rauhanvielätarkemminmäärittelemättömät ry ja Rauhankaikenkarvaiset ry menettävät valtionrahoituksensa Suomi on samaan aikaan hankkimassa uusia hävittäjiä ja laivaston aluksia ja sehän on aivan tavatonta eikä niin saa missään nimessä tehdä.

Hösse: Siinähän vinkuvat. Jos pannaan valinkauhaan Suomen puolustuskyky ja kyseiset järjestöt, niin minun puolestani sotavaltio saa hankkia vaikka kuivan maan panssarilaivoja. Ja täähän on lähinnä pisara meressä sen todellisen ongelman rinnalla.

Pertta: Joo, nythän on tehty selväksi että suomalainen sosiaaliturva koskee joka ainutta tänne päässyttä häiskää oli se sitten täällä luvalla eli ei. Eli Suomi on todellakin koko maailman sosiaalitoimisto, täällä saa olla ilman oleskelulupaa ja toimeentulotukea ei voi evätä keneltäkään. Nimenomaan ulkomaalaiselta.

Hösse: Joo, tuoreeltahan ilmoitettiin, että kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat voivat hakea toimeentulotukea, vaikka he jäävät maahan laittomasti.

Antero: No hjuu… kun tieto tuosta leviää, niin Sipilän kämpänlupauksen sisäänheittoefekti on tuon rinnalla pientä. Hetken aikaa tuntui hyvältä mutta nyt pisti kyrpimään ihan urakalla. Tekis mieli sanoa paha sana jos vaan keksis tarpeeks ruman ja karvaisen…

Kännykkä: Blrdlbrlnokiaringtunetjmv…

- Lärvänen puhelimessa.

- Ja täällä on Lälläveden saunan kiuas. Täällä aistitaan ankara kollektiivinen vitutus sieltä ransitista aina tänne saakka. Ajateltiin hieman auttaa asiassa ja aktiivisena kiukaana sytytin itse itseni niin että sauna on valmis kun ajatte pihaan. Ja vesiämpäri kävi täyttämässä sekä lämminvesisäiliön, kylmävesiämpärit että löylynheittoon tarkoitetun itsensä. Ja muistuttaisin, että täällä Lälläveden rannalla Persaukistenniemen Mökkikylän manttaalilla ei tunneta suomalaista sosiaalipoliittista menettelytapaa vaan täältä ajetaan tunkeutujat edelleenkin huuthelvettiin. Ilon kautta, jätkät, ilon kautta.

- Kiitos kiuas. We needed that. Tulossa ollaan.

- Ja muistakaapas panna siihen ensimmäiseen löylykauhalliseen mukaan pieni loraus Tsuhnan Kostoa. Se antaa niin mukavan viljan tuoksun. Siitä uskollinen kiuaskin nauttii. Palveluammatissahan tässä ollaan, mutta sitä tekee astetta paremmin kun tykkää työstään.

- Ja Tsuhnan Kostoa on ihan varmasti tulossa. Kiitos kiuas! Täältä tullaan!

42 kommenttia:

Ukkeli kirjoitti...

Jos tosiaan persujen ansiosta näiltä oikeinajattelijoilta viedään rahat, niin voin vähän antaa anteeksi viime syksyä. Jos nimittäin rahoitus loppuu pysyvästi. Valtion budjetissa olisi paljon muutakin säästettävää, velkaa otetaan niin paljon. Miksei Veikkauksen ja Rayn rahoja siirretä suoraan valtiolle? Aivan turhaan on kahdet rahanjakajat.

Anonyymi kirjoitti...

Noitten rauhanjärjestöjen kanssa olisi ihan fiksua tehdä niin, että pienennettäisiin kohtalaisesti niiden rahoitusta ja suunnattaisiin se kokonaan todellisesti rauhaa tuottamaan pyrkiviin puljuihin - esim. tää Ahtisaaren lafka.

Reijo Koiras kirjoitti...

Mainio kirjoitus jälleen. Tämä Lärvänen & Butler-asetelma on kyllä oivallinen tapa käsitellä näitä asioita. Vaan tuota kirjoituksen lopussa olevaa uutista lukiessa tuli taas sellainen olo niin kuin olisi lyöty pölkyllä päähän. Minä ainakin olen ollut siinä uskossa, että oleskelulupa olisi välttämätön edellytys toimeentulotuen saamiselle. Aina kun luulee, että tämä meininki ei voi mennä enää typerämmäksi, onnistuu valtiovalta ylittämään itsensä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo olisi kuinka normaalissa yhteiskunnassa toimittaisiin, mutta näyttää siltä että nyky-EU:n päättäjät elävät jossain ihmeellisessä MikäMikä-maassa, jossa on toiset säännöt. Tulee mieleen Liisa Ihmemaassa romaani, puhumattakaan sitten Orwellin teoksista.

OT, kaveri lähetti FB:ssä yksityisviestinä tällaisen alusvaatemainoksen, olen mielestäni kaikkea maailmalla nähnyt ja kokenut, mutta tämä oli uusi tuttavuus. Jaa-a, kait tästä pitää alkaa pervoilemaan kunnolla?

Suosittelen muuten tutustumaan tällaiseen opukseen kuin The inmates are running the asylum, jotenkin tuntuu että olemme nykyään aivolataamossa ja sen asiakkaat johtavat yhteiskuntaa.

Vähän niinkuin yksi monista poliittisista vitseistä CCCP:ssä:

"Toveri Lenin on kuollut, mutta hänen aatteensa elää" (oli myös kommunistisen puolueen iskulauseena), johon kansalainen Rabinovich totesi, toivon hartaasti että se olisi toisinpäin....

Tässä sitten artikkelia siitä kuinka "hyvin" sosialismi toimi käytännössä eli Aral-järven kohtalo. Noin käy kun ei välitetä ympäristöstä ja faktoista hevonv*ttuakaan, hetkellisesti saivat kasvatettua puuvillaa ja oli kivaa korjata satoa keskellä aavikkoa. Mielestäni sama soveltuu nyky-EU:n politiikkaan. Tällä menolla meidän maanosan kohtalo on samantyylinen kuin tuon järven, se kuihtuu pois eikä sitä tunnista enää entiseksensä.

Historiankirjoista voi sitten katsella kuvia siitä mitä se oli 1800- ja 1900-luvuilla. Miten kävisi muuten kulttuurihistoriallisesti arvokkaille kohteille, kuten Michelangelon freskoille tai Kölnin katedraalille, jos esim. ISIS:ksen kaltainen järjestö pääsisi Euroopassa valtaan? Nehän tuhosivat ahkerasti sitä Palmyran historiallista kaupunkia, koska siellä oli jotain "epäjumalankuvia" ja se soti heidän aatettansa vastaan. Pähkähulluja sanon minä.

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ukkelille, Anolle, Reijo Koiraalle ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Ukkeli & Ano: Voi tietysti sanoa, että tämän tulisi olla vasta alkua. Julkishallinnon puolellahan toimii täysin turha ja erittäin kallis akateeminen suojatyöautomaatti.

Reijo: Kiitokset. Joihinkin juttuihin tuo Lärvänen & Butler-formaatti vaan tulee kuin itsestään. Mutta tuo oleskelulupa-asiahan on suorastaan hirveä. Oletettavasti siitä tällä hetkellä viestitetään arabimaissa ahkerasti.

Soomepois: Tuosta alusvaatemainoksesta kyllä purkka pysähtyi. En usko moiselle mallistolle olevan kovin suurta kysyntää. Aral-järven kohtalo on kyllä säälittävä. Minä vaan muistelen, että Rauhanvaltio suunnitteli aikanaan sitäkin, että siellä oltaisiin käännetty Siperian suurten jokien virtaussuunta etelään. Mitähän siitä olisi seurannut?

Anonyymi kirjoitti...

Eipä olisi lauantaiaamu paremmin voinut alkaa kuin lukemalla kahvikupposen ääressä Yrjöperskeleen viimeisin bloggaus! Tuli vaan sitten mieleen, josko Ahtisaaren toimisto olisi jäänyt ilman tukia, mutta taisi olla kysymys rekisteröidyistä yhdistyksistä. Nobel-Mara saa jatkaa isoine toimistoineen ja henkilökuntineen maailmanrauhaan tähtääviä puuhastelujaan. Hän on jossakin haastattelussa sanonut, että kaikki sodat voitaisiin ratkaista neuvottelemalla. Miksi hän ei sitten ole jo tehnyt sitä? Eikö ole lyöty vielä tarpeeksi rahaa tiskiin?

Kuten Soomepois Eestist, minäkin olen joskus ajatellut, mikä olisi se piste, jossa Frau Merkelin purkka pysähtyisi (lainaus blogistilta)? Jos nämä rauhanlähettiläät posauttaisivat taivaalle tosiaan vaikka Kölnin katedraalin, Pietarinkirkon tai Versaillesin palatsin? Vieläkö mentäisiin muiden Euroopan päättäjien kanssa käsikynkkää raunioiden keskellä ja uhottaisi, että meillä ei pelätä? Ykän mielikuvituksella ja verbaalisilla kyvyillä voisi tästäkin saada aikaan melkoisen stoorin, jossa vaan voisi olla se vika, ettei se olisikaan kauan fiktiota...

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano ja kiitokset. Tuo Ahtisaaren pulaakihan on vissiin ihan täyttä bisnestä. Ahtisaaren pisteitä laskee se, että hänkin kannattaa mokutusta ja se taas kertoo, että hän ei hahmota sitä, mitä seurauksia haittamaahanmuutolla on. Eli yhden sortin utopisti hänkin. Ehkä mies neuvotteli rauhan Acehiin, mutta se mitä tapahtuu ihan nenän edessä jää huomaamatta.

Minä vähän veikkaan että Merkelin purkka ei pysähtyisi vaikka ISIS räjäyttäisi ydinpommin Hampurissa. Seurauksena olisi vain sitä kuuluisaa selittelyä että tämä ei ole islamia, tämä on ekstremismiä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset Yrkki jutuista, näitä on aina epämukava lukea koska vitutuskäyrä tuuppaa painumaan kovemmalle kuin lälläveden saunassa, mutta jos et sitten kertoisi synkeitä totuuksia niin kuka sitten.

Ps. Byrokraatit hirteen, vallankumousta odotellessa.
-Rakkikoira-

Anonyymi kirjoitti...

Sussiunakkoon, ettäkö rauhankasvatuksesta aiotaan rahaa vähentää? Eipä olisi ikinä ollut mahdollista rakkaalla 70-luvulla kun oli vielä Kekkonen ja NL ja ohjustenkin nimi oli Mir. Rauhaan kasvatettiin ipanoita vapaalla kasvatuksella ja aina niin jo silloinkin ahkeran ja puolueettoman ylen (Eino S. Repo) uupumattomalla panostuksella. Kun oli tämä kylmä sota jonka osapuolet olivat siis tämä mir-NL ja war-USA. Näitä muistoja aika ei tosin ole kullannut.

Antero pääsee vähemmällä näppiskäytöllä jos kirjoittaa vain HLTBI-rauhalaiset. Sinne voi sitten niitä kirjaimia perään lisätä sitä mukaa kun niitä "musta-nyt-vaan-tänään-sattuu-tuntumaan-tältä"-uusia sukupuolia keksitään.

Rouva Ano, ei kaikkia tukia tältä Ahtisaaren CMI-puljulta poistettu, jonkin verran leikattiin ja metelihän siitä CMIn taholta nousi. Suomi ei arvosta rauhaa eikä entisen presidentin uupumattomia ponnisteluja! Henk.koht. en näe ensimmäistäkään syytä siihen, että veronmaksajien pitäisi sponssata Ahtisaaren tai Halosen egonkohotusta. Mitä lisäarvoa kumpikaan toi nimenomaan suomalaisille presidenssikausinaan?

Rva Ano on minua fiksumpi,itse säästän ykän nautittavan verbaliikan iltaan. Pari päivää sitten aamulla kuuntelin Yle Puheesta tämän CMIn irakilaisen, täydellistä suomea puhuvan työntekijän Hussein Al-Taeen haastattelua. Ihan hirvee maa on joo tämä Irak, ei sinne saa ketään palauttaa. Samaan hengenvetoon kertoi juuri käyneensä siellä uusimassa passinsa. Koska asuu Vantaalla, niin oli ilmeisesti lyhyempi matka sieltä Bagdadiin kuin Kulosaareen jossa Irakin suurlähetystössä paitsi myönnetään passeja myös uusitaan niitä. Bagdadissa oli ollut pikku parkkiongelma, mutta lopuksi totesi miten kivaa ja kodikasta siellä oli käppäillä. Rauhaakin olisi varmasti edistänyt mikäli sen poliisilaitoksen eteen olisi saanut parkattua.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rakkikoiralle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Rakkikoira: Kiitokset. Tällä hetkellä ei tietysti muuta pysty kuin pieksämään suuta, mutta muutkin pieksävät iha ansiokkaasti joten kannattaa tutustua tuohon linkkilistaani. Mitä tulee vallankumoukseen, niin minä kaipaisin tavallisten ihmisten tekemää veretöntä vallankumousta jossa suomalaiset ottaisivat itselleen maansa takaisin. Sen mahdollisuudet tosin pienenevät koko ajan.

tira+: Minä vaan muistelen, että sillä 1970-luvulla, vaikka propagandahöyrypannu hehkui punaisena niin ei silloin vaadittu sitä, että meille otetaan jatkuvasti haittamaahanmuuttajia elätettäväksi. Totta kai silloisessa propagandassa Rauhanvaltion luoti teki vähemmän kipeetä kuin NATO:n sotaluoti. Olisko sulla muuten jotain linkkiä heittää tuohon mainitsemaasi haastatteluun?

Anonyymi kirjoitti...

Minuakin kiinnostaa linkki Hussein al-Teen haastatteluun.
Tunnen tyypin perheen hlö.koht., ja välttelen.
Miksiköhän olen niin jumalaton rasisti?

Mikään ei ole naurettavampi väite kuin että "ihmiset eivät riitele, vaan asiat".
Hunajankukkaset.
Jos sulla on aate tahi asia, niin minähän tappelen nimenomaan sinun kanssa.
Miten vatussa se aate tai asia voisi tapella minun kanssa?

-- Leso

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Leso. Ja juu, asioista ollaan eri mieltä mutta ihmisethän niistä kiistelee. Ja ihmiset toisiaan ampuvat.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys itsellesi, Perskeles.

Kerrankin joku tajusi. Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Ykän jutut on hervottomia yleensäkin, nyt pokerinaama romahti kun kiuas alkoi kommentoida.
Prskeles :D

tv: kevyen iiteen kuli

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Kevyen iiteen kulille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Kiitokset, tosin jäi vähän epäselväksi että koskiko kommenttisi kirjoitusta vaiko jotain heittämäni kommenttia.

Kevyen iiteen kuli: Lälläveden saunat ovat asiakasystävällisiä saunoja. Ne ymmärtävät, että saunasessio koostuu ihmisistä, saunasta ja kiukaasta. Saumattomassa ja saunallisessa yhteistyössä.

Becker kirjoitti...

Katselin kuvia tuosta Lauantain mielenosoituksesta, jossa kritisoitiin mm. tuosta avustusten ja tukien poistamisesta huuhaa järjestöille. Ja kas vaan, kun katseli marssivaa porukkaa niin siellähän keikkui juuri tämä punavihreäqueer porukka joka näitä veromarkkoja sai yhteiskuntavastaiseen toimintaan.
Noh, näitä järjestöjä on vielä pilvin pimein, jotka rahojamme turhuuteen törsäävät, mutta suunta on oikea.
Paitsi tosiaan, että kielteisen päätöksen saaneet jatkavat oleskeluaan jonkun tuen avulla. Tämä touhu ylittää kyllä käsityskyvyn, mutta niinhän se on jo tehnyt pidemmän aikaa.
Hesari on nyt ilmeisimmin alkanut puolustaa omaa näkemystään vapaan ja luotettavan tiedon foorumina. Tänään on julkaistu viisiosaisen artikkelisarjan ensimmäinen osa, jossa kaikenkarvaiset dissidentit ja dosentit todistelevat miten Somalian Sanomat pitää yllä todellista oikeata mediaa verrattuna propagandistisiin valehtelijoihin, kuten MV-Lehti. Saas nähdä mitä jännää jatkossa seuraa.
Luin tuossa juuri mielenkiintoista blogia jossa esitettiin sellainen ajatus, että Venäjän media ei nykyjään juuri levittele disinformaatiota. Heidän ei tarvitse sillä sellaiset kanavat kuin Russian Today kertovat vain sen mitä länsimainen propaganda teollisuus jättää kertomatta. Sikäli kyllä mielenkiintoista, sillä olen nähnyt Russian Todayn kanavalta materiaalia USA:sta, jota sikäläiset uutiskanavat eivät ole kertoneet.
Tuumailit tuossa aikaisemmin, että miten Ruotsissa taikaseinä riittää parasiittien elättämiseen. Ruotsin valtionvelka kasvaa koko ajan ollen tällä hetkellä n. 1311 miljardia kruunua. Viime vuoden budjetoidut menot olivat 892,2 mijardia kruunua ja tulot olivat 859,5 miljardia. Joten miinuksella mennään. Julkisen sektorin kulut ovat melkein puolet BNP:stä ja täksi vuodeksi on maahanmuuton kuluiksi arvioitu 71 miljardia kruunua. Summa on suurempi mitä laitetaan esimerkikisi terveydenhoitoon tai puolustuslaitokseen. On siinä taikaseinää piru vie. On laskettu että maahanmuuton kulut vuosina 2016 - 2019 tulevat tekemään tuhdit 307 miljardia Absurdistanin valuuttaa.
Pojat kun siellä Transitilla ajelevat, niin pitänee mainita että itselleenkin kärry kävi aikoinaan kovin tutuksi. Kyseessä lienee nuo 70-luvun koppa transistorit. Niitä sai mm. Perkinsin tiisseliilä, joka oli aivan perkeleen tehoton ja kovaääninen laite.
Sitten vakiokoneena oli myös 1,7 bensa V-4, mutta sitä sai myös 2-litran V-4:lla erikoistilauksesta ja näitä meni mm. valtiolle tuonne pohjoisen postiin. Se oli Transitiksi aika pirtsakka kulkija. Sitten oli myös Custom Cab ohjaamoa, jossa oli joitain pientä luksusta mm. pehmustetty kojetaulun päällinen ja kromattu etupuskuri.
Jotenkin ne oli vielä kunnon pakuja verrattuna nykyisiin vauhtihirviöihin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Hesarin linjasta kertoo hyvin tämä Nyt-liitteen juttu:

http://nyt.fi/a1472867436183

Siinä todetaan, että jotain pahaa tapahtuu, mutta ei oikein osata kertoa että mitä. Joka tapauksessa sen mukaan on väärin kun vastustetaan vastaanottokeskuksia ja niitten asukkaitten perseilyä. Se, mitä kerrot Ruotsista ja sen rahatilanteesta on melko hälyttävää. Ruotsin vahva talousveturi alkaa yskiä. Vaan kovastihan ne ovat tehneet töitä sen yskimisen eteen. Minä miellän, että Anteron, Hössen ja Pertan Transit näyttäisi tällaiselta 1970-luvun mallilta:

http://www.leningradautomobile.com/cars/74fordtransit100/74FordTransit100.jpg

Anonyymi kirjoitti...

http://nyt.fi/a1472867436183

Ai. Minä en edes tajunnut, että tuo olisi pitänyt ottaa mitenkään vakavissaan.
Aika köykäinen. Eikä oikein aikakaan köykäinen.
Luin sen tuoreeltaan, ja aamukahvit meni oikeaan kurkkuun.

Mentaalinootti itselle:
käytä tätä esimerkkinä, kun opetat kullannupuille mediakritiikkiä.

-- Leso

Anonyymi kirjoitti...

Lesolle huomauttaisin, että esittämääsi fraasia on perinteisesti käytetty nimenomaan kiihtyvän tilanteen rauhoittamiseen, ikään kuin keskustelun ideaalina. Ettei käytäisi ad hominem-argumentteihin tai näitäkin pidemmälle. Tästä toki on kukonaskeltakin lyhyempi loikka Puzon Godfatherissakin mafiasotien argumenttina käytettyyn fraasiin "It's nothing personal, just business." Minkä kyllä mainitun romaanin päähenkilö Michael Corleone lyttäsi todeten, että totta helvetissä vihamiehen tai tämän perheenjäsenen tappaminen on ihan äärimmäisen henkilökohtaiseksi käyvää liiketoimintaa.

Terv. Achtung

Anonyymi kirjoitti...

Achtung: En ymmärtänyt. Miksi huomautat nimenomaan minulle?
Onko po. fraasin perinteinen käyttö sellaista tietoa, joka kaikilla muilla on, vaan ei minulla? Mistä niin päättelet?

-- Leso

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lesolle ja Achtungille & kiitos kommenteistanne. Tuo Achtungin kommentti ei minusta kyllä sisältänyt minkäänlaista kuittailua. Olipahan vaan toteamus termistä jota monet ihmiset käyttävät. Ja siinä Nyt-liitteen jutussa minä haistan lähinnä epätoivoa.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä, häpeä myöntää mutta en osaa suoraan linkittää. Joka tapauksessa tuo Al-Taee'n haastattelu oli YLE Puheen Ajantasaisessa 31.8. klo 10.00 alkaen. Bagdadissa olemisen helppoudesta kertoi 5.3. YLEn jutussa "Rauhan arkkitehti", viimeinen kpl. Tämä löytyy nimihaulla heti ensimmäisenä. Mukavia luku/kuunteluhetkiä!
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Ei se sulle Perskeles kuittaillutkaan, joten miten siihen kiinnittäisit huomiota?
Lainaus Achtungilta: "Lesolle huomauttaisin [...]".
Nuo on ne kaksi ensimmäistä sanaa. Siellä ne lukee.

Ihan sama.
Eipä oikeestaan edes kiinnosta Achtungin arvattavasti epätuleva vastaus.

Eläkä sinä pelekää.
Minä en tänne blogiin tappelemaan tullut.
Lähen yhtä nopeesti huishelevettiin kuin mitä ilmaannuinkin.

Koko "skenen" hajaantuneisuus on meidän tuho.
Sekin alkaa olla ihan se ja sama.
Rauhaapuolustavat markojuntuset voittaa.

-- Leso

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Rauhan Arkkitehti:

http://yle.fi/uutiset/henkilokuva_hussein_al-taee_tietaa_miten_terrorismi_kukistetaan/8703058

Se oli YLE-Suomin 31.8. Ajantasa: http://areena.yle.fi/1-3633751#autoplay=true

Anonyymi kirjoitti...

Viime viikolla kohkattiin delfiineistä. No nyt on sitten nostettu metakka Joensuun kaupungin työpaikkailmoituksesta, jossa lego-ukon kuvalla ja kiristämättömän kravatin toivomuksella vastaansanomattomasti syrjitään naissukupuolta hakijoissa. Selitteläättörit ovat taas saaneet vettä myllyynsä ja todennäköisesti juuri naiset ovat niin pöyristyneitä, että varmaan uhkaavat karistaa tämän maan tomut jaloistaan ja muuttaa Somaliaan... Tälle porukalle voisi joku sanoa, että hankkikaa, hyvät ihmiset, oma elämä! Ei joka asiasta tarvitse vetää sitä hernepellollista (taas lainaus Ykän mainiosta kuvakielestä) nenäänsä ja oikein hakemalla hakea, mistä seuraavaksi voisi loukkantua! Että osaa olla naiivia porukkaa!

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle, Lesolle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

tira+ & VNV: Kiitos vinkistä ja linkistä. Sinänsä kyseinen heppu kertoo varsin hyvin sen, mikä yhtälössä nimeltä Irak ei toimi ja sen toimimisen estävät irakilaiset itse.

Leso: Ei Achtung minun mielestäni kuittaillut sinullekaan. Hän käytti vain termiä ”Lesolle huomauttaisin” koska hän kommentoi kommenttiisi. Mutta olet kyllä täysin oikeassa siinä, että skenen hajanaisuus ei palvele ketään. Sillanpolttotalkoisiin ei pitäisi ruveta.

Rouva Ano: Nyt piti ihan tönkiä tuo mainitsemasi asia netistä ja löytyihän se:

http://www.radiorex.fi/paikallisuutiset/:newsid/53460?PHPSESSID=7c73e00782c596da6cf8429d28c12b66

Voi sitä alaleuan väpätyksen määrää…

Tammenterho kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Vasarahammer kirjoitti...

Butler voisi jo jäädä eläkkeelle ja kommentoida sen jälkeen asioita sovelletun spedestiikan emeritusprofessorina. Tilalle tulisi uusi kiiluvasilmäinen spedestikko, jonka nimen keksimisen jätän suosiolla Ykälle.

Alkaa uhkaavasti näistä Ykän pahishahmoista löytyä inhimillisiä piirteitä.

Castor kirjoitti...

Pari viisauden sanaa:

https://www.youtube.com/watch?v=Xw5Ym4LaFFg

Castor kirjoitti...

Ja hieman lisää:

https://www.youtube.com/watch?v=YabV9dMXX3k

Anonyymi kirjoitti...

Heh, Vasarahammerin kommentin innoittamana tuli mieleen tällainen nimi kuin professori Mergele. Siinä on hieman yhdistelmää Tante-Merkelistä ja tri J. Mengeleestä. Tämä Mengelehän teki niitä "humaaneja" ihmiskokeita natsi-Saksan keskitysleireissä ja joutui vaihtamaan maanosaa kun ne perhanan venäläiset tulivat kolkuttelemaan Berliinin portteja. Vähemmästäkin alkaa maa polttelemaan jalkojen alla.

Elokuva Brasilian pojat on idealtaan hyvää settiä, tuossa leffassahan oli otettu aikoinaan Aatun siemennestettä talteen ja Mengele sitten hedelmöitti sopivia naisia pitkin maailmaa, jotta uusnatsit saisivat tavallaan Der Führerin takaisin elävien kirjoihin.

Ykä saa tuosta vapaasti jatkokehitellä ideaa. Odotan mielenkiinnolla mitä uusia hahmoja keksit, maailmalta eivät ainakaan esimerkit lopu!

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tammenterholle, Vasarahammerille, Castorille ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Tammenterho: Sen ajan suomalainen yhteiskunta ei suinkaan ollut mikään paratiisi mutta oli siinä tiettyjä etuja nykypäivään nähden.

Ensiksi - vaikka maassa oli silloin voimassa YYA-liturgia - niin yksikään poliittinen ryhmittymä ei vaatinut Suomen muuttamista koko maailman sosiaalitoimistoksi eikä myöskään nostanut kehitysmaalaista maahanmuuttoa itseisarvoksi.

Toiseksi maassa oli huomattavasti toivekkaampi ilmapiiri. Parikymppinen ihminen saattoi olla suht varma siitä että hän työllistyy ja voi alkaa rakentaa elämäänsä. Työurat olivat silloin vielä pitkiä eikä pätkätöitä pahemmin tunnettu.

Kolmanneksi yhteiskunta välitti enemmän nimenomaan tavallisista suomalaisista. Vaikka verotulot olivat vähäisempiä, niin silti pienissäkin kunnissa oli terveyskeskus, koulut ja kirjastot.

Lisäksi voi todeta, että vaikka maa oli silloin kyllä melko byrokraattinen niin nykyisenkaltaista järkyttävää määräys-, sääntely- ja ylikoulutusviidakkoa ei ollut.

Nämä kohdat tulivat näin äkkiseltään mieleen.

Vasara: Myöntää täytyy, kyllä pelottavan inhimillisyyden määrä on lisääntymässä. Täytyy panna asia harkintaan. Toisaalta Butlerin hahmo on kyllä minulle kovasti rakas. Onhan tietysti Lennipirkitta Löröttät-Sixteen varastossa.

Castor: Kiitos linkeistä.

Soomepois: Kiitos vinkistä. Se Brasilian pojathan oli melkoinen hittielokuva aikanaan ja siinähän oli Gregory Peck Mengelen roolissa.

Anonyymi kirjoitti...

Olet ehkä Ykä nähnyt näitä Tube-pätkiä aikaisemminkin, mutta näin mustan huumorin saattelemana ajattelin linkittää tällaisen tuuba-pätkän kuin Allahu Trapbar.

Mielensäpahoittajien ei kandee tsiigailla tuota pätkää koska se on mitä suurinta skeidaa, pahoittelut huonosta Stadin slangin imitoimisesta, mutta eihän se meillä tamperelaisilla ole koskaan toiminutkaan....

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Soomepois. Olen miettinyt tota rikkaitten arabijätkien halua kaahailla autoillaan, mutta oliskos se sitä, että kun pillua ei irtoa niin into pitää suunnata muuhun?

Mutta tähän täytyy lisätä se kuuluisa Allahu Akbar-kissa:

https://www.youtube.com/watch?v=nJLa3hAB2Lc

Anonyymi kirjoitti...

Hahhah, kaikkea törkyä sitä netistä löytyykin! Onhan tuo autojen tuunaileminen parempaa touhua kuin itsensä posauttaminen jossain väkijoukossa. Suosittelisin noille arabeille autojen sielunelämään (ja miksei naisten?) paremmin tutustumista niin maailma olisi parempi paikka elää kaikille. Ainakaan maaöljystä heillä tuskin tulee olemaan puutetta? Ja ehkä noi daamit arvostavat miehessä jotain muita ominaisuuksia kuin mitä valtavirran meedia nykyään suoltaa? En voi ja halua kuvitella tilannetta jossa naiset olisivat ns. nyrkin ja hellan välissä, alistettuina aivottomina henkilöinä. Tasa-arvo rulettaa, ei toisen sukupuolen alistaminen.

Muistan sen elämäni loppuun asti kun olin vaihto-opiskelijana Hollannissa ja ryypättiin useammatkin tuopilliset olutta baarissa (plus jointit päälle) muutamien arabi-opiskelijoiden kanssa. Kyllä heille se olut, vodka ja viski ihan samallalailla maistuivat kuin meille syntisille länkkäreillekin. Hah, sanoivat vain että on pimeää niin allah ei näe. Ja loppuviimeksi he ovat ihan samanlaista jengiä kuin me, poislukien tietenkin sitten noi pähkähullut islam-ideologian seuraajat. Että silleen, minä olen hirrrrveä rasisti, uskoo ken tahtoo.

Kun saisi noi fanaatikot pois pelistä ja väestönkasvun kuriin (olkoon kristittyjä tai muslimeita), niin maailma olisi h-vetisti parempi paikka elää meille kaikille. Nimimerkillä muslimeiden kanssa ryypännyt/toilaillut rasisti-fasisti.

Sitten hieman besserwisseröintiä, jos kommentoija X haluaa saada linkkinsä toimimaan noin suoralta käsin tässä Blogger-ympäristössä, niin se pitää tehdä tähän tyyliin. Tuli aikoinaan googleteltua kuinka, silti en vieläkään osaa päivittää nettisivua XYZ, vaikka joskus tuli oltua jollain Macromedia-kurssilla, lol.

Eli jos haluat linkittää jotain niin tee se näin ja tuosta askel 5 (Step 5) => linkki bloggeriin, tuon pitäisi näkyä sitten sinisen värisenä suorana linkkinä bloggerissa haluttuun netti-osoitteeseen XYZ, eikä tarvitse hiirellä maalata tekstiä ja tehdä jotain copy-paste operaatioita. Halutessanne kertokaa jotta toimiko tämä vihje? Allekirjoittanut on ainakin tehnyt useampia mokia tuon kanssa, mutta osa on myös onnistunut. Hah, kuten tuo Allahu Trapbar-linkkaus.

Silti, en tiedä tuon taivaallista tietokoneiden ohjelmoinnista/koodaamisesta/hakkeroinnista, jätän ne suosiolla asiantuntijoille...

- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Mustan Barbaarin lapsellinen seli-seli itkupotkuraivari on osoittautumassa juuri sellaiseksi, jolta se alunperinkin näytti: ammattimaista uhriutumista ja kunniakansalaisuuden turhaa korostamista.

Syyttäjän mukaan James "Egomania" Nikanderin äidin ja siskon ratsaamisesta ei aloiteta esitutkintaa. Räp-räkättäjän sukulaisuus ei siis vieläkään anna oikeutta jättää poliisin kysymykset ja käskyt huomiotta eikä ammattiuhriutumiskortti vapauta henkilöllisyyden todistamisen tarpeesta.

Syystä tai toisesta paikalla olleet silminnäkijät eivät ole omanneet asiasta samanlaista näkemystä kuin paikalla olematon ja pelkkiin lähisukulaistensa "luotettaviin" tuhannen ja yhden uhriutumisen tarinoihin luottanut Barbaari.

Nyt sitten innolla odotetaan sitä, että kaikki poliisin kuvitellusta rasistisuudesta mäkättäneet määkijät pahoittelevat väärässä olemistaan.

http://yle.fi/uutiset/mustan_barbaarin_aidin_ja_sisaren_kohtelu_ei_johda_esitutkintaan__syyttaja_rikosta_ei_epailla/9147056

Anonyymi kirjoitti...

Mä voin valaista tota rikkaiden arabijätkien halua kaahailla (vaikka ajotaito olisi kuinka huono).

Arabimaissa saattaa nähdä sellaista, että nippu nuoria miehiä ajaa ikkunat auki, mölytoosa kovalla ja kauhea älämölöö päällä jollain isommalla tai tavallisen kokoluokan perheautolla. Ikkunoista räpättää ulos läpinäkyvän muovin riekaleita. Jos asiaa kysyy loukaleilta, niin saa selityksen. Pellelauma haluaa osoittaa kaikille, että kyseessä on tuliterä auto. Sen vuoksi ajetaan ensimmäiset viikot muoviset penkinsuojat päällä - tai niin pitkään kuin ne vain käyttöä kestävät.

30-40°C ja ajetaan ikkunat auki muovikelmulla istuen vain siksi että voidaan osoittaa muille, että alla on uusi auto.

Monissa öljymaissa ruuleri eli hallitseva sheikki nykäisi jossain välissä kastelu- ja muun vesijohtoveden hintaan semmotten vaatimattoman 80% subvention. Välitön seuraus oli vesijohtojärjestelmän paineen lasku veden kulutuksen räjähdettyä kattoon. Ja miksi se räjähti? Siksi että niin moni vajakki halusi osoittaa subventoidulla vedellä naapurustolleen rikkauttaan ja jätti puutarhan kastelun 24/7 päälle ja mieluiten niin että ylimääräinen vesi valui kadulle kaikkien ihmeteltäväksi. Noilla leveysasteilla kun ne todelliset valuutat ovat aina olleet kulta ja vesi, niin hallitsijan kustannuksella oli hyvä näyttää naapureille.

Samoissa kulttuureissa jätkät oppivat jo 2-4 vuotiaina että he ovat pikkukeisareita, joita kukaan naispuolinen - edes oma äiti - ei saa kieltää millään tavalla. Ja isät ovat tyypillisesti aika paljon poissa kotoa.

Saudiarabialaiset liikennesäännöt: Se menee ensin, kummalla on enemmän rahaa. Rahan määrä näet riippuu suhteista ja suhteet ratkaisevat sen, että mitä tuomari oikeudessa päättää. Tuomarin päätös ei siis oikeastaan liity mitenkään vallitsevaan lainsäädäntöön vaan yhteiskunnalliseen asemaan.

Noin... Ton infopläjäyksen jälkeen jokainen voi itse pohtia, että miten järkevää on opettaa noille pikkukeisareille, että he ovat kaiken arvostelun yläpuolella olevia, velvollisuuksista vapautettuja kunniakansalaisia tai päästää niitä liikenteeseen. Ja samalla saattaa joidenkin pizzakuskien ajotyyli saada myös vähän selitystä.

Anonyymi kirjoitti...

@Ano 3:07, todella mielenkiintoista infoa, ei voi kuin ihmetellä ja olla isona kysymysmerkkinä. Olen sitten vain kohdannut niitä asiallisempia muslimeita, mutta kyllä sielläkin näki kuka tai mikä niitä ongelmia aiheuttavat. Niitä jotka kääntyvät islamiin vapaaehtoisesti, en vain jaksa ymmärtää, varsinkaan naisia. Suurempi huolenaihe on se kun Arabian niemimaalta loppuu öljy jonain päivänä ja pitäisi sitä infraa ylläpitää. Mikä tulonlähde tilalle, turismiko? Sitten tuollainen pröystäily tulee tiensä päähän ja esim. Dubaihin jää komiat kulissit koristamaan aavikkoa. Pahimmassa tapauksessa alkaa massajoukkopako noista maista, minkä esimakua maistamme juuri nyt.

Tässä uutislinkkejä, mediassa on ainakin kohkattu tarpeeksi tuosta artistista, joten ei Barbaarikaustista sen enempiä:

€urosta sananen ja olen H. Myllyniemen kanssa samaa mieltä, rahaliitto ei vaan toimi. Sehän oli alun alkujaankin poliittinen päätös eikä se perustunut taloudellisille realiteeteille. EU muutenkin laajeni liian nopeasti itään. Mielestäni näiden entisten itäblokin maiden liittymistä olisi pitänyt odotella joku 20-30 vuotta, taloudellista yhteistyötä se ei olisi estänyt. Eli lyhyesti sanottuna EU ei edes itse noudata omia sopimuksiansa, Kreikan apupaketit tulee näin ensimmäisenä mieleen.

Yhteisten puolustusvoimien perustaminen lienee lievästikin sanottuna "haasteellinen". Kuka tai mikä jäsenmaa niitä johtaisi?

Brexitistä ja brittien teollisuudesta lyhyesti, ei se maailmanloppu sitten tullutkaan.

5.9.2015 päivä joka muutti Euroopan. Tuolta on linkki erääseen kaavakkeen, joita noi "pakolaiset" sitten täyttelevät, suora lainaus kaverin artikkelista

"Näitä vapaaehtoisia kohtia ovat: uskonto, koulutustiedot, etnisyys, sotilaskoulutus, mahdolliset rangaistukset lähtö-tai kauttakulkumaassa ja mahdollinen etsintäkuulutus lähtö- tai kauttakulkumaassa. Kaikkien näiden tietojen antaminen on vapaaehtoista."

Saa vaan arvailla moniko puhuu/kirjoittaa totta täyttäessään tuota kaavaketta tai ei sitten täytä ollenkaan noita kohtia, koska ei ole pakko.

HRC:llä alkaa näköjään toi koneisto piiputtamaan vai iskikö syysflunssa päälle? Mitenkäs menee ne vaaliväittelyt sitten loka-marraskuun tienoilla?

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Soomepois: Varmasti noita ihan tolkullisia muslimikansojen edustajia löytyy. Niitten pähkähullujen määrä on vain pahasti kasvussa. Kiitos tuosta vinkistä. Itse olen kyllä tolkuttoman laiska opettelemaan uusia tietokonejuttuja. Se on totta, että kun arabimaista loppuu öljy niin ne ovat totaalisen kusessa. Vissiin joku Dubai pyrkii noilla projekteillaan varautumaan asiaan ja ideana olisi kai tehdä maasta jonkunlainen toinen Hong Kong. Minusta eurosta eroaminen ei riitä, vaan koko hemmetin EU-hirviö tulisi hajoittaa. Se alkaa muistuttamaan nykyisin jo niin paljon Neuvostoliittoa. Trump muuten meni gallupeissa johtoon ja odotettavissa on siis itkupotkuraivareita tiedostavalta medialtamme.

Ano1: Tuo Musta Barbaari-ilmiö alkaa kyllästyttää muutenkin. Häiskästä on leivottu jonkunlainen sankari yksinomaan ihonvärin perusteella. Professori on kirjoittanut hyvin kyseisestä caustista:

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2016/09/rap-artistin-aidin-uhriutumiskohtaus.html

Ano2: Kiitos lisäselvennyksestä. Kun noita videoita kattelee niin juuri tuoltahan se näyttää.

Strix Senex kirjoitti...

Kommentissa Beckerille näytti olevan viittaus Hesariin. Hesarin linjasta kertoo hyvin kommentissa linkitetty Nyt-liitteen juttu josta pomppasi esiin seuraava pätkä:
"Ryhmää yhdistävä oma media, joka kertoo maailmasta vain ryhmän omasta näkökulmasta ja rakentaa vahvaa vastakkainasettelua.

– Löyhä suhtautuminen todellisuuteen, faktojen valikointi.

– Voimakas tarve jakaa ihmiset heimoihin ja omiin ja vastustajiin. Jyrkät viholliskuvat.

– Islam-vastaisuus.

– Sosiaalisen median käyttö oman ideologian levittämiseen ja vastustajien ahdisteluun".

Veljet vihervasemmallahan kuvaavat tuossa itseään. Islamin kohdalle oli kyllä tullut lapsus. Piti tietysti olla Islam-myöneteisyys (ellei suorastaan riippuvuus).

No, noissa porukoissa omien piirteiden projisiointi viholliseen on enemmän sääntö kuin poikkeus.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Strix Senex. Tuo on aivan totta. Sinänsä koko ajan vahvistuu se vaikutelma että toimittajat kirjoittajat tuon kaltaisia juttuja toisille toimittajille.

Anonyymi kirjoitti...

http://petranyqvist.puheenvuoro.uusisuomi.fi/222404-egor-putilovin-monen-identiteetin-mysteeri
- mielenkiintosta sinänsä lukea joidenki kommentteja (tämä sini), siitä kuinka kauheeta on kun tämä joku kirjottaja kuulemma aiheuttaa jotain ruotsin yhteiskunnassa, mutta ei mainitse sanallakaan niitä kymmeniä tuhanisa ongelmamamuja ..