perjantai 16. syyskuuta 2016

LYHYT UUSSUOMALAINEN RAUHANTARINA


Klaukkalassa pelataan torstaina 15.9.futisottelu, jossa maalit toki ratkaisevat, mutta hieman toisella tavalla kuin sarjaotteluissa. Kello 18.30 alkavassa Peace United -ottelussa ottavat yhteen maahanmuuttajien ja paikallisten seurakuntalaisten sekajoukkueet.

Kysymys on juuri jalkapallon yhdistävästä, ei erottavasta vaikutuksesta. Peli yhdistää ihmisiä kautta maailman ja toivottavasti tuo myös apua niille, jotka sitä tarvitsevat, kiteyttää hanketta paikallisesti edistänyt vs. diakoni Anna Handroo Nurmijärven seurakunnasta.


Joukkueen tavoitteena on lopettaa vastakkainasettelu kulttuurien ja uskontojen välillä. Peace Unitedin pelaajat ymmärtävät, että nuorten väkivaltainen radikalisoituminen ei johdu uskonnosta tai ihonväristä vaan vaihtoehtojen puutteesta, joukkueen sivuilla kuvataan.

Hankkeen perustajat ovat vakuuttuneita siitä, että jo pienillä eleillä edistetään mahdollisuutta rauhaan.


Rauhan puolesta pelattu jalkapallo-ottelu päättyi ikävästi – vastaanottokeskusten asukkaat tappelussa

Klaukkalan tekonurmella pelattu kansainvälinen rauhanottelu päättyi torstaina ikävin seurauksin.

Nurmijärven seurakunnan ja Kirkon Ulkomaanavun Peace United -ottelu jouduttiin keskeyttämään toisen puoliajan alkuvaiheessa puhjenneen tappelun vuoksi.

Seurakunnan tietojen mukaan kahakka syntyi, kun tunteet kuohahtivat yhden pelaajan loukkaannuttua pelitilanteessa.

Tappeluun osallistui ottelussa pelanneita vastaanottokeskusten asukkaita.

Paikalla olleet järjestysmiehet rauhoittivat kuitenkin tilanteen nopeasti. Järjestysmiesten avuksi paikalle saapui myös useita poliisin yksiköitä.

*

Hotellin respasta esitetään eräs kysymys suvaitsevais-tiedostavalle väestönosalle:

Eikö nää rauhanjalkapallo-otteluitten rauhanmellakat ala jo kyllästyttää? Kannattaisiko vaihtaa lajia? Miten olis esim. sokeitten maalipallo sellaisilla silmäsiteillä jotka aukeaisivat vasta tunnin verran matsin päättymisen jälkeen?


45 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Useita poliisiautoja = viisi (5) + yksi (1) ambulanssi + useita järjestysmiehiä

Anonyymi kirjoitti...

Ajatelkaas mitä olisi voinut tapahtua jos lajina olisi ollut vaikka ampumahiihto/juoksu...

- Ink Visitor

Anonyymi kirjoitti...

Minusta kahakka kuulostaa väärältä sanavalinnalta kuvaamaan tappelua, jonka lopettamiseen tarvitaan useita järjestysmiehiä sekä poliisipartioita. Kyllä on taas parodiahorisontin rimaa on nostettu taas muutama sentti, joten nyt taas odotellaan kuka tai mikä tapaus sen ylittää. Peace United ja kaikki, aivan naurettavaa touhua. Tie helvettiin on todellakin päällystetty hyvillä aikomuksilla. Voisi seurakunnatkin keskittyä siihen lähimmäisenrakkauteen, eikä järjestää kahakoihin johtavaa toimintaa yleisillä paikoilla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ink Visitorille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne. Ehkä ampumahiihdon sijasta voitaisiin kotouttamista yrittää vaikkapa sovelletun reserviläisammunnan keinoin. Piruako sitä pelkkien kakskakkosten kanssa näpräämään. Nykyisin joukkotappelu on kahakka, nujakka tai sovellettu sanaharkka jos mukana on etnisesti oikeita ihmisiä. Ja naaman möhjöksi hakkaaminen on vain mukilointi. Pakko todeta, että suvakkien viritelmien jälkeen on melko vaikeaa yrittää väsätä huumoria.

Rigor.Nortis kirjoitti...

Jotenkin perverssillä tavalla haluaisin nähdä mitä tapahtuisi jos vuohineuvokset raahattaisiin harrastamaan curlingia. :)

Anyway, Nurmijärven seurakunnan aiheeseen liittyvään facebook -päivitykseen oli näköjään tullut eeppinen kommentti joltain lontooksi kirjoittavalta veijarilta:

"This is hilarious. Even in a propaganda event like that the barbarians can't behave like normal, decent human beings. Starting kick -> Pass -> ALLAHU AKBAR"

Imulippo kirjoitti...

Useampana kesänä Hesa Cup:ia kentän laidalta seuranneena silmään on pistänyt brasilialaisten suhtautuminen häviämiseen. Siinä missä suomalainen nuori saattaa vaihtoon tullessaan tai hävityn matsin jälkeen potkaista maassa olevaa juomapulloa, brasilialaiset heittelevät niillä vastustajia. Olen nähnyt omin silmin kuinka brassijoukkueen aikuinen(!) huoltaja yrittää hyppypotkua vastustajan kollegan selkään. Ja Brasilia on sentään vielä kristitty maa.

* * *

"Joukkueen tavoitteena on lopettaa vastakkainasettelu kulttuurien ja uskontojen välillä. Peace Unitedin pelaajat ymmärtävät, että nuorten väkivaltainen radikalisoituminen ei johdu uskonnosta tai ihonväristä vaan vaihtoehtojen puutteesta"

Sehän on ihan selvä asia, että tuon tekstin laativat Peace Unitedin pelaajat eikä suinkaan vokin joku hoivatäti. Hajaantukaa!

Anonyymi kirjoitti...

Asian sinänsä ehkä vakavastakin luonteesta huolimatta uutinen sai aikaan kyllä röhönaurun. Elä nyt sitten näiden kanssa...

Hyvää viikonloppua kaikille!

Rouva Ano

Sandscorpion kirjoitti...

Huomioni kiinnittyi seuraavaan lauseeseen:

Paikalla olleet järjestysmiehet rauhoittivat kuitenkin tilanteen nopeasti.

Artikkeleissa ei kerrota, minkä mittakaavan yleisöspektaakkeli ottelun oli tarkoitus olla. Ehkä yleisöä odotettiin tuhansia, jolloin olisi ihan asianmukaista, että paikalla oli riittävästi järkkäreitä pistämään tappelijat ojennukseen jo ennen poliisin tuloa. Tuskin siihen ihan yksi tai kaksi riitti, jos jälkiselvittelyihinkin tarvittiin useita poliisipartioita.

Jotenkin en vain jaksa uskoa siihen. Enemmän vaikuttaa siltä, että jopa tapahtuman järjestäjät tietävät ja ymmärtävät, millaista rauhaa ja integroitumista tällaisissa tilaisuuksissa on odotettavissa, ja osasivat varauta asiaan sen mukaisesti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys RigorNortisille, Imulipolle, Rouva Anolle ja Sandscorpionille & kiitos kommenteistanne.

RigorNortis: Keilailu ja perisuomalainen pesäpallokin tarjoaisi omat mahdollisuutensa. ja tuo facebook-päivitys tivisti asian niin kerta kaikkiaan.

Imulippo: Nää kaikki tämmöset tapahtumat ovat maahanmuuttoteollisen kompleksin epätoivoisia yrityksiä tehdä kerrankin hyvää PR:ää ja säänöllisesti ne menevät reisille.

Rouva Ano: Kyllä tahattoman huumorin määrä on vahvassa nousussa. Oikein mukavaa vikonloppua sinullekin.

Sandscorpion: Luulen, että olet tuumailussasi pitkälle oikeassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Hommaforumilla on kerätty lisää samanlaisia yksittäisiä jalkapallorauhantarinoita:

http://hommaforum.org/index.php?topic=112088.msg2405427#msg2405427

Becker kirjoitti...

Oikeastaan tuo seurakunnan toiminta on aivan loogista. Seurakunnassa toimivat uskovat Jumalaan, jota tiettävästi ei ole olemassa. Niinikään he uskovat myös muslimien kotouttamiseen jota sitäkään ei tiettävästi ole olemassa.
Olen usein viime aikoina miettinyt, että milloin naivius muuttuu tyhmyydeksi. Olisiko se niin että naivi uskoo muslimien integroitumiseen, ja tyhmä uskoo edelleenkin siihen satojen tuhopolttojen, raiskausten, pahoinpitelyjen ja ryöstöjen jälkeen.
Imulipolle toteaisin, että Brasilialaiset todella ovat kristittyjä, mutta he ovat Katolilaisia ja pohjois-Eurooppalaiset etupäässä Luterilaisia ja siinä on hemmetinmoinen ero.
Tuo ystävyysottelu mahtoi maksaa poliiseineen ja ambulansseineen sekä turvamiehineen aika pirusti muiden maksamia veromarkkoja.

Anonyymi kirjoitti...

Jihad divided sopii paremmin tuon kerhon nimeksi

-Tvälups-

Imulippo kirjoitti...

Miten helppoa olisikaan lopettaa koko haittamaahanmuuttopelleily, pitäisi vaan hyväksyä tosiasiat ja mahduttaa oma käsitys niihin raameihin. Paasikivikin jo sen tiesi!

Simo kirjoitti...

Tuo Jumalattomuuden todistelu ei ole kivaa. Ihan vain siitä syystä että siitä seuraavan loogisen johtopäätelmän seuraukset ovat niin perskuleen ikävät. Meinaan jos minulla ei olisi enkeli kokolailla kokoajan olkapäällä katsomassa mitä minä teen, niin seuraukset saattaisivat olla aikaslailla pahat.

Seurakunnista tai muista sellaisita en toki nakkaa paskan vertaa, koska nehän pettivät uskonnon periaatteet jo aikaa sitten. Kristinusko eriytyi juutalaisuudesta ei niin väkivallattomasti, enkä ole koskaan tajunnut juutalaisten tai sittemmin muslimien nuolemista seurakuntalaisten taholta. Vaan eipä se olekkaan se tapakristitty, joka kertoo miten tai mihin minun pitää uskoa. Ei niin kauan kuin on koti, uskonto ja isä(m)nmaa...jälkimmäinen alkaa olla siinä hilkulla ja ekasta on vielä lainaa, niin pitää pitää kiinni edes tuosta keskimmäisestä.

Simo

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Ja kuvassa Nurmijärven seurakunnan nais-atleetit ovat karistaneet ylämäen nykäisyssä kannoiltaan alaikäiset Peace United-jalkapalloiliat. :D

https://www.facebook.com/events/1093910394010685/

Anonyymi kirjoitti...

Olisihan se hienoa, jos Kirkon Ulkomaanavun ja Nurmijärven seurakunnan Peace United -ottelulla saataisiin aikaan maailmanlaajuinen rauha. Kaikki vastakkainasettelu ja väkivalta loppuisivat kuin taikaiskusta jalkapalloa pelaamalla. Loistavan vision toteutuessa Suomi ansaitsisi toisen Nobelin rauhanpalkinnon Ahtisaarelle myönnetyn lisäksi.

Joidenkin ihmisten unelma multikulttuurisesta Suomesta jatkuu, vaikka muutama suomalainen on joutunut maksamaan jo hengellään toisten unelmien toteutumisen.

Kukaan suomalaisista poliitikoista ei ole ilmaissut julkisuudessa osanottoaan turvapaikanhakijan tappaman uhrin omaisille, eikä pyytänyt anteeksi Suomen kansalta vahingollisia päätöksiään. Presidentti, pääministeri ja hallitus ovat vaienneet. Myötätuntoa ei riitä suomalaiselle väkivallan uhrille ja hänen omaisilleen.

Ymmärtävätkö ministerit, että suomalainen mies tapettiin heidän sinisilmäisen ja löperön maahanmuuttopolitiikkansa vuoksi? Hallitus on vastuussa kansalaisten turvallisuudesta, ja koska se on jättänyt tärkeimmän tehtävänsä hoitamatta, on viattoman suomalaisen miehen täysin turha kuolema hallituksen vastuulla. Ymmärtäisivät edes katua ja hävetä tekojaan.

Die Heimat

Anonyymi kirjoitti...

Tämä fudis-ottelu kuuluu surkuhupaisuudessaan sarjaan epic-fail! Malliesimerkki siitä että tie h-vettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla. Ink Visitorin kommentista tuli mieleeni muuan Peteliuksen ja Kallialan sketsi 80-luvulta, jossa he pilailivat Albanian ampumahiihtomaajoukkueen kustannuksella. He harjoittelevat viestiä varten niin, että heillä on 5 miestä joukkueessa. Yksi joutuu maalitauluksi ja huutaa joka kerta "aijai" kun häneen osuu.

OT, tämä puhelinhaastattelu kertonee kaiken oleellisen valtavirran median tavoista toimia ja uutisoida. Vai että hänellä on oikein yliopistokoulutus, ilmeisesti siellä ei opetettu kriittiseen ajatteluun? LinkedIn palvelun mukaan hän olisi opiskellut Oxfordissa ja hän on ollut jossain tekemisissä Tampereen yliopiston kanssa, eli ne jäljet johtavat ns. sylttytehtaalle.

Tuosta keskustelunpätkästä paistaa läpi toimittajan ylimielisyys, mutta hupaisaa kuunneltavaa vaikka ei noi valtamedian temput muuten kauheasti naurata. Tulee niin mieleen ne Bezmenovin varoitukset mm. koulutuslaitoksen ja median aivopesusta sekä ideologisesta mädättämisestä. Näyttää siltä että hyvin on onnistuttu...

- Soomepois Eestist -

Vasarahammer kirjoitti...

Suvaitsevaiset eivät näytä hallitsevan hyvän propagandan perusasioita. Kyllä lemmikit pitää kouluttaa paremmin, jotta kulissit eivät kaatuisi noin helposti.

Toisaalta suvaitsevaisten vahva puoli on mustan selittäminen valkoiseksi. Siinä he eivät tarvitse lisäharjoitusta.

Anonyymi kirjoitti...

Sananvapaus etenee aatteena ja käytännön tasalla.

Aiemmin tuli jo varoitus kun olen jakanut Ykän kirjoituksia facebookissa.
Nyt napsahti bannit vaikka asia perustellaankin "turvallisuudella". Oh the irony!

Sisäänkirjautuminen ei onnistu, ei sitten millään ja näin niitä turpia on muiltakin "viahpuhujilta" ja linkkaajilta kuulemma tukittu.
Minnekään et voi valittaa asiasta koska yhteydenotot adminiin onnistuvat vain sisäänkirjautuneena. Hah!

Ensin ne nauravat Sinulle, sitten ne koettavat vaientaa Sinut...

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, Taisteluvälineupseerille, Imulipolle, Simolle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Die Heimatille, Soomepoisille Eestist ja Vasarahammerille sekä terveisiä ryteiköstä jossa olin iltapäivään asti kävelyttämässä pyssyjä. Saaliksi tuli (ennekkoarvion mukaisesti) huomattava määrä hirvikärpäsiä.

Becker: Olet oikeassa. Ja näyttää siltä että kunnon uskovaisen tavoin heidän uskonsa vain vahvistuu sitä myötä kun reaalimaailma osoittaa sen vääräksi. Ja uskovainenhan ei niitä veromarkkoja laske sillä nehän ovat uhreja Baalille.

Tvälups:

Viesti 1: Joo, nimi on osuva.

Viesti 2: Siis meinaatko, että facebook bannasi sinut nimenomaan siksi, kun jaoit minun kirjoituksia? Ja ”turvallisuusperusteella”?

Imulippo: Saattoi vaan olla, että tuollainen ajattelu taisi loppua nimenomaan Paasikiven aikojen jälkeen.

Simo: En täysin päässyt kärryille. Johtuu eikä siitä, että minä melko jumalattomana miehenä kirjoitan niin taivaasta kuin helvetistä hyvin maallisista lähtökohdista.

VNV: Tuon tapahtuman tuotto menee kumminkin suomalaisille vähävaraisille.

Die Heimat: Luulenpa että he ymmärtävät. Mutta koska he ymmärtävät myös laskeneensa hirviön vapaaksi ja kantavansa siitä vastuun he kaikin keinoin yrittävät selittää, että hirviötä ei ole ja jos onkin, niin hirviö on se, joka arvostelee hirviötä.

Soomepois: Kyseinen Vehkoohan on muitten ansioittensa lisäksi ollut mukana perustamassa sitä villien vittujen virkkausorganisaatiota.

Vasara: Joo. Ja koska näyttää siltä, että lemmikki ei opi sisäsiistiksi, niin ehkä kannattaisi puhua lemmikkien puolesta ja pitää ne piilossa. Mutta kun sekään ei oikein käy, sillä julkisuudessa kulkevat lemmikit ovat käveleviä solidaarisuuspokaaleita.

Anonyymi kirjoitti...

kyllä tässä näin pääsi käymään.
Aiemmin koetin linkittää MC Tsuhnan viimeisintä päivitystä
-fb herjasi että jaettava linkki sisältää turvallisuudelle vaarallista sisältöä
jaoin sen sitten kopioimalla www-osoitteen seinälleni
Eilen jaoin viimeisimmän päivityksesi ja sen jälkeen tilini meni varoittamatta lukkoon
Auki sitä ei saa vaikka toimii fb:n ohjeiden mukaisesti, mutta samalta koneelta, jota fb siis väittää "saastuneeksi", voi kirjautua eri tileillä fb:hen.

Ei valitusoikeutta tai osoitetta koska kirjautua tuolla tilillä ei voi...

Orwell OLI optimisti.

-Tvälups-

Jk kävin viikko sitten rytelikössä ja kun napsin kolmessa minuutissa ensimmäiset 32 hirvikärpästä irti (jonka jälkeen lopetin laskemisen) niin totesin etten tuonne survoudu ennen pakkasia. Muutenkin huono lintusyksy mutta ennätyksellinen hirvikärpästen suhteen!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Ja voihan sen perkele. Näinköhän alkavat sulkea pian blogejakin?

Samanlainen hirvikärpäs / riistalintutilanne meilläkin päin.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa varautua kaikkeen; ei vara venettä kaada.

Ensin kommentoinnit suljettiin anonyymeiltä (lehdissä ja muussa mediassa).
Nyt fb-käyttäjätilejä aletaan sulkea ja jäädyttää.
Seuraavaksi ne käy blogien ja sivustojen kimppuun suoraan.

Totuus sattuu!

Turvat vain eivät mene tukkoon, jos te suljette netin niin me pakkaudumme kaduille.
Tappelette häviävällä puolella nyt ja hiekka valuu loppuun tiimalasissa.

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Tvälups, mulle tulee hieman sellainen kutina mieleen, että joku on ilmiantanut sinut FB-ylläpidolle ja nillittänyt lähettämistäsi linkeistä jotta ne ovat "vihapuhetta ja rasismia". Ei välttämättä kukaan sinun FB-kavereista, vaan kyseessä voi olla kaverin-kaverin-kaveri, jollet ole yksityisasetuksissasi määritellyt sitä, että linkkauksesi näkyvät vain omille FB-kavereillesi. Oletuksena on että näkyy kaikille.

Lisäksi FB:ssä kannattaa laittaa yksityisyysasetuksissa sellainen säätö päälle ettei FB-kaverisi näe kuin yhteiset ystävät (mutual friends). Esimerkiksi voit bannata tietyn FB-kaverisi pelipyynnöt, niitä tulee yleensä samoilta henkilöiltä, vaikka et kaveria suoranaisesti poista listalta vaan estät hänen pelipyyntönsä. Muut hänen päivitykset sitten näkyvät normaalisti, riippuen toki hänen asetuksistansa.

Jotkut tekevät sitä, että he laittavat ns. feikki-tilin ja profiilikuvaksi vaikkapa auto, lentokone, eläin tai jotain muuta. Yhteystiedot ja päivitykset sitten johonkin toiseen s-postiosoitteeseen. Sitten on turvallisempaa kommentoida ja linkkailla. Myöskään yksityisiä tietojansa, kuten syntymäaikaa, asuinpaikkakuntaa ja etenkin työpaikkaa ei kannata jättää muiden nähtäväksi. Ei muuta kuin Tvälups avaat uudella nimellä ja s-postiosoitteella toisen FB-tilin, ja kavereille yksityisviestiä kuka olet ja miksi haluat kaveriksi. Onnistuu se noinkin.

Mm. Lauren Southern ja Milo Yiannopoulos ovat saaneet bannit Twitteriin, koska heillä kun on ollut sellaisia mielipiteitä mistä noi unelmoitsijat eivät oikein tykkää. Sitä en muista oliko se määräaikainen vai kertakaikkinen? Vaikka heillä on ollut faktat hallussa, niin silti he ovat saaneet mielensäpahoittajat liikkeelle sankoin joukoin. Jotenkin luulen että jos he saivat määräaikaisen bannin, niin he eivät periaatteestakaan enää liity Twitteriin?

Mitä Tvälups totesi Orwellista, erittäin hyvin sanottu.

Koska en ole blogisti, en osaa neuvoa kuinka suojata oma keskustelualusta? Ehkä se pitää siirtää sellaiselle palvelimelle joita on vaikea sulkea Merkelin mahtikäskyllä? Sama temppu minkä MitäVee lehti teki tässä hiljan. Esim. Pirate Bay vaihtaa tuon tuostakin nettiosoitettansa ja palvelimia. Sellainenkin on mahdollista että eräät blogit voivat joutua FB:n mustalle listalle ja niitä ei pysty siellä jakamaan kavereille, muuta kuin ehkä yksityisviestinä. Näin se vaientaminen etenee, taidetaan kohta olla kaikki Ykän blogia lukevat ajatusrikollisia ja blogisti itse suurimpana piruna? Seppo Lehto tai Markus Jansson toimivat hyvinä malliesimerkkeinä.

OT, tässä on rohkea kaveri ja häntä ei taida kiinnostaa pätkääkään mitä muut ajattelevat hänestä tai hänen yrityksestänsä. Miestä voisi kuvailla sanalla sanoen raamikas ja hänelle sopisi se T-paita "Mulle ei v*ttuilla" tosi hyvin päälle. Mies tullee olemaan oka "eräiden tahojen" lihassa! Kommenttiosiosta löytyy myös nimeltä mainitsemattomia "vanhoja tuttuja", joiden kanssa lienee turhaa väitellä maahanmuuttoon liittyvistä asiosta yhtikäs mitään.

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja Soomepoisille Eestist. Turpaa ei ole tarkoitus sulkea. En ole asiantuntija, mutta käsittääkseni facebook ja blogger ovat kumminkin eri alustalla. Täytyy seurata tilannetta. Eipä tässä paljon muuta voi.

Simo kirjoitti...

Sinä Yrjö kirjoitat liian hyvin, liian suoraan ja liian asiasta, jotta sitä voisi ohittaa. Ei ole kuin ajan kysymys milloin palstasi menee kiinni, ja sinä pääset siihen haistatteluun mistä yhdessä tulevaisuuteen sijoittuvassa kirjoituksessa kerroitkin. Se on todella sääli, koska näitä tarinoita on mukava lukea.

Sellainen maa se Suomi sitten oikeasti on. Kuulusteluun kutsutaan ne, jotka ovat eri mieltä vallitsevan ideologian kanssa. Yhtenä aikana sinne pääsi isänmaalliset ihmiset (sotasyylliset), asekätkijät, neuvostovastaiset, kekkosvastaiset ja sitten Yrjö.

Kuulostaa totalitääriseltä ja sitähän se onkin. Onko se edes puolustamisen arvoista? Olisiko ehkä parempi jos joku muu hallitsisi tätä maata kuin suomalaiset, kun jälki on tällaista tämän hallinnon alla? Enkä nyt parempana tarkoita ryssiä, koska ne on itte perkeleestä, ja vielä pahempia tuossa viranomaishännystelyssä.

Niin: Se eilinen viesti oli kirjoitettu vielä kovemmassa kännissä kuin tämä, enkä minä siitä itsekkään oikein enää selvää saa.

Simo

Anonyymi kirjoitti...

Vuorokauden tämä riemu kesti tällä erää. Kaverit tekivät puolestani ilmoituksia ylläpidolle etten ole levittänyt roskapostia/vihapuhetta/viruksia.

Varatilillä pääsi samalta "saastuneelta" koneelta fb:hen, joten mikään virus tms se ei ollut vaan ilmiantojen perusteella tehty jäädytys eli bannaus.

Yksityisyysasetukset ovat kunnossa mutta koska kommentoin paljon kavereiden ja tuttujen seinillä niin ei voi välttyä siltä etteikö joku vajakki niitä lue ja riemastu. Ilja J onkin kertonut kuinka suvikset pyörittävät bannausrinkiä fb:ssa.

Hiljaiseksi eivät meitä saa ja tässähän tuli ihan Gandhimainen olo sekä harmituksen lisäksi koin tiettyä kunniaa, että meikä mitättömyys halutaan hiljentää kuten olisin suurempikin tekijä vihapuhe-maailmassa!

-Tvälups-

Sandscorpion kirjoitti...

Joo, joku erimielinen on käräyttänyt Tvälupsin. Itsellenihän kävi alkuvuodesta niin, että loin Facebookiin uuden profiilin ihan vain blogiani varten. Kuukauden ehdin julkaista kirjoituksiani ja ottaa lukijoita kavereikseni, kunnes yhtäkkiä läjähti ilmoitus, että profiiliani epäillään feikiksi ja kaikki toiminnot on jäädytetty. Eiväthän moderaattorit mitenkään ehdi jokaista profiilia ilman perusteita syynätä, joten varmasti joku oli laittanut vinkkiä. Sisään voi vielä kirjautua, mutta en pääse kuin em. ilmoitussivulle, ja sekin onnistuu vain siksi, että ylläpito vaatii jäädytyksen poistamisen edellytyksenä, että lähetän kopion henkilöllisyystodistuksestani ja tunnistettavan kasvokuvan todistaakseni olevani nimeltäni se, mitä profiili väittää.

Jäi lähettämättä.

No, Facebook on yksityinen sivu, ja sellaisena sillä on täysi oikeus seuloa pois feikit ja muutenkin bänniä kenet huvittaa. Ei voi mitään.

Oikeastaan mielenkiintoisinta tässä on havaita, miten kukkahattuosasto suhtautuu vastustajiinsa. Itse oikein mielelläni kirjoitan pitkiä ja ystävällisen sävyisiä vastaväitekirjoituksia kohtaamiini vihervasemmisto/suvakki/anarkisti/feministiblogeihin, jos blogisti vaikuttaa kykenevältä asialliseen kommunikointiin. Jos ei vaikuta, tyydyn naureskelemaan itsekseni. Koskaan ei ole tullut mieleenkään, että tällainen paska pitää sensuroida pois, ettei kukaan muu joudu kärsimään sen lukemisesta tai saa huonoja vaikutteita.

Omaan blogiini on kolmessa vuodessa tullut tasan yhden kerran suoraa vittuilua, ja sekin oli ihan alkuaikoina. Silloin tällöin tulee viestejä, joissa ollaan pääasiassa samaa mieltä, mutta jostain yksityiskohdasta herätellään pientä väittelyä. Koskaan en muista käyneen niin, että kukaan kukkahattumyönteinen kommentaattori olisi tullut sanomaan, että olen väärässä ja perustelemaan, miksi niin on.

Ei se minusta kovin suuri vaiva olisi. Ei tarvitsisi olla edes pitkä kommentti, kun vaan huomauttaisi, että hei, tällaisestakin näkökulmasta asiaa voi tarkastella ja sinulta jää tämä ja tuo aspekti kokonaan huomioimatta. Mutta kai se sitten on niin, että hiljainen ilmianto on sitäkin pienempi vaiva. Kävijöitä kun kuitenkin riittää sieltä kukkispuoleltakin, ei näitä muuten niin nopeasti ilmoiteltaisi.

Erikseen täytyy vielä ihmetellä, että mitähän ne edes kuvittelevat saavuttavansa noin? Toinen osapuoli perustelee ja keskustelee, kun taas toinen luottaa sensuurin ja painostuksen voimaan, ja sitten ihan vilpittömästi ihmetellään, kun nuiva ajattelu valtaa alaa.

Olisi mielenkiintoista kuulla, ovatko Ykän kokemat, laajempaan näkyvyyteen ja pidempään historiaan pohjaavat havainnot samanlaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Rauhanmellakkajalkapallo on hyvä laji. Se saa jotkut suvikset näkemään maailmaa edes vähän silmälappujen rakojenkin kautta. Ja kenenkään ei tarvitse kuolla kovin paljoa tässä realismiretuutuksessa.

Ittelläni meinasi mennä eilen kieli väärään kurkkuun. Joku laihan ja ketkun näköinen turviksen näköinen henkilö venttaili tiesmitä Lempäälän Ideaparkin sisääntulon lähellä. Sitten paikalle tuli noin 11-12 -vuotilaalta näyttävä hoikka, nätti vaaleatukkainen tyttö. Äijä meni heti innokkaasti raapaisemaan tytön kainaloonsa ja hävisivät ihmisvilinään. Heidän häipyessään huomasin, miten äijän käsi vaelteli tytön selkää ja vyötäröä pitkin, käyden välillä hetkellisesti myös pepun yläosassa.

Toi tilanne näytti ihan siltä kuin tyttö olisi tuntenut äijän hyvin ja luottanut tähän ja äijä puolestaan kokenut tilanteen lähinnä niin että hän on saanut sopivan ikäisen morsiamen, mutta suhteen laatua ei saa paljastaa ulkopuolisten silmille liikaa.

En päässyt siitä ryntäämään pariskunnan perään syistä joita en tässä mainitse. Jäi kyllä painamaan mieltä. Lähinnä tuli sellainen fiilis että onkohan joku suvisperhe uhraamassa tyttärensä pornoleluksi suvaitsevaisuuden temppelin alttarille. Ja mielessä kaikertaa että nämä lapsiuhrit eivät taida sen temppelin alttarilla olla nykyisin edes mitenkään äärimmäisen harvinaisia.

Tosta Naamakirjasta sen verran että siellä ei kannata liikoja jaella tai linkkailla. Ja aina hyvällä maulla, kohteliasti, asiallisesti ja asiapohjaisesti. Islamistit saavat toki julistaa siellä jihadiaan ja terrorisymppiään rauhassa, mutta rauhanmurhaamisen vastustaminen ei naamakirjalle suorilla sanoilla. Asiat pitää tuoda esille epäsuorasti.

(Ittelläni on tosi usein naamakirjan empimistaukoja. Oletan että tili lukitaan siksi ajaksi, että tarkastetaan, löytyykö sen sulkemiseen sopiva tekosyy vai ei. Kun ei löydy niin tili aukenee normaaliin käyttöön. Olettaisin että yksi naispuolinen jihad-larppaaja ja joukko äärivasemmistolaisia anarkistejä tehtailee turhia ilmoituksia, mutta kun mikään sisältö ei ole julkisesti näkyvissä niin ne pohjautuvat tyhjään ja turhuuteen.)

Anonyymi kirjoitti...

Milloinkohan Suvaitsevaisuuden Temppeli julistautuu omaksi uskontokunnakseen, vaatii verovapautta, käynnistää virallisen temppeliprostituution pikkulapsilla rauhanuskontolaisten suureksi ja väkivaltaiseksi riemuksi ja käynnistää virallisen akateemisen alalahkon nimeltä Suvaitsevainen realismi?

Keitähän Suvaitsevaisuuden Temppelin ylipapistoon nimitetään ja millä perusteilla?

Kuinka kauan kestää ennen kuin Suvaitsellistit julistavat jihadin suvaitsemattomia vastaan - toki yhdessä kaikkein suvaitsemattomimpien eli islamistien kanssa?

Millainenkohan kyseisestä rauhansodasta tulee?

Sepe kirjoitti...

"Joukkueen tavoitteena on lopettaa vastakkainasettelu kulttuurien ja uskontojen välillä."

Tuo tavoite tuli täytettyä kun samasta kulttuurista tulleet samanuskontoiset turvapaikanhakijat hakkasivat toisiaan potkipallin takia :D

Anonyymi kirjoitti...

Joku rauhanpuukottaja on huudellut allahuakbaria ja kysellyt uhreilta että ovatko nämä muslimeita ja puukottaneet kun eivät olleet.

Kyseessä on pakko olla mielenterveysongelmainen yksittäistapaus, jolla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016091822334221_ul.shtml

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Simolle, Taisteluvälineupseerille, Sandscorpionille, Ano1:lle, Ano2:lle, Sepelle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Simo: Ensittäin kiitos kannustuksesta. Toisekseen olen siinä käsityksessä että tää blogger-alusta ei ole onneksi Facebookin omistuksessa (korjatkaa, jos olen väärässä) ja se sensurointi on tapahtunut enimmäkseen facebookissa ja nykyisin myös youtubessa. Ei sinänsä ole mahdotonta etteikö se sensurointi menisi Bloggerinkin puolelle. Kuulusteluja on tietysti hankalaa pitää ilman kuulusteltavaa ja sen vuoksi olen pysynyt tiukasti nimimerkin takana. Ja itse asiassahan tätä maatahan hallitsee jo nyt muut kuin suomalaiset. Jos yritettäis saada tämä ensiksi takaisin suomalaisten hallintaan.

Tvälups: Kiitos kavereillesi tästäkin suunnasta. Mutta tapauksesi on yksi esimerkki siitä nykysuuntauksesta. Eli jos heppu esittää niin hyviä kysymyksiä, ettei niihin pystytä vastaamaan niin pyritään hiljentämään kysyjä. Sehän on ollut muuten erinäisissä diktatuureissa linjana maailman sivu.

Sandscorpion: Niin kuin totesin tvälupsillekin, on helpompaa pyrkiä hiljentämään hyvät kysymykset kuin etsiä niihin vastauksia. Ne vastaukset kun tulisivat sitten oman utopian ulkopuolelta ja sitähän ei kestetä. Kokemukseni blogista ja siihen kommentoinnista ovat hyvin samanlaisia kuin sinulla. Haistattelua tuli parina ensimmäisenä vuonna ja sen jälkeen se on ollut hyvin harvinaista. Sekin oli lähinnä yleistä alaleuanväpätystä tyyliin ”kuinka noin katkera ihminen voi olla tuollaisessa työssä” tai ”miksi sinulla Yrjö on niin paha olla”. Mutta tulihan mulle sentään viime vuonna kunnon haistattelu ja toistanpa sen tässä:

*

”Oletkos sä äijänkäppyrä ikinä tehny päivääkään oikeita töitä? Siis tarkotan oikeita töitä, mitä ei ole se että sä olet kulli pystyssä hakannut köyhien kakaroita jossakin kasvatuslaitoksessa.

tv. työmies”

*

Tuon julkaisen ilman muuta sitten, kun julkaisen ”puheenvuoroja kommentoijilta”-jutun. Oli se sen verran komea.

Ano1: Jos ottais tuosta lajinimityksestä tuon termin ”jalka” pois, ja käyttäisi vain termiä ”rauhanmellakkapallo”, niin se sopisi muihinkin palloilulajeihin. Muuten tuo kertomasi kuuluu sarjaan ”eipä paljon ikeniä naurata”. Moni nuori tyttö ei ymmärrä tippaakaan suojella itseään.

Ano2: Varmaan Suvaitsevaisuuden Temppelissä olisi se ongelma, että kaikki haluaisivat olla niitä pääsuvaitsijoita ja heidän olisi vaikeaa hyväksyä että joku toinen olisi virkahierarkiassa hänen yläpuolellaan. Verotusoikeuden se tarvitsisi ilman muuta sillä siinä porukassa varsinaisten nettoveronmaksajien osuus ei päätä huimaa. Suvaitsevien jihadissakin olisi ongelma, varsinkin jos meinaat aseellista jihadia. Tää porukka kun varmasti osaa julistaa jihadin. Mutta se tartteisi jonkun muun sotimaan sen puolestaan, kun ei siitä itsestään siihen ole.

Sepe: Näin voisi sanoa.

Ano3: Niin juu, mitäs yhdestä mielenterveyspuolen yksittäistapauksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Yrjö!

Joo, tää sensurointihomma FB:ssä ja Youtubissa saavuttanee kohta parodiahorisontin. Onhan niitä muitakin paikkoja netissä joihin linkata tai julkaista ei-ihan-niin-poliittisesti korrekteja juttuja. Vähän kuin seuraisi Yksi lensi yli käenpesän elokuvaa sivustakatsojana siellä osastolla.

Venäläisen amiraalin puhe Hangossa oli luvalla sanoen mielenkiintoinen, vaikka kaveri onkin evp niin toi puhe kyllä aiheutti meikäläisessä vaivaantuneisuutta. Voittaja kirjoittaa sen historian ja takapiruna eräs nimeltä mainitsematon dosentti, niin no johan on sopiva kertomus kasassa. Sinänsä minulla ei ole venäläisiä vastaan mitään antipatioita, mutta ne heidän hallitsijat onkin sitten toinen juttunsa.

Voisin heittää herra amiraali Orloville (evp) muutaman kysymyksen, kuten se että olivatko ne oikeasti "leipäkoreja" mitä ne CCCP:n pommikoneet pudottivat Helsinkiin 30.11.1939 työläisten avuksi ja siitä eteenpäin. Entäs se Terijoen hallitus Otto-Wille Kuusinen etunenässä kun he pyysivät CCCP:tä "auttamaan" suomalaisia työntekijöitä porvareiden ja maanomistajien sorron ikeen alta?

Olisi varmaan ollut niin vaikeita kysymyksiä etten olisi saanut koskaan kunnon vastausta. Mielestäni Venäjän pitäisi käydä sama "anteeksianto-prosessi" läpi kuin Saksan, se helpottaisi, mutta Putinin tietäen sitä on turha odottaa.

- Soomepois Eestist -

P.S. oma isoisä oli 17. divisioonan tykistössä ja hänen sotataival alkoi Hangosta, ja siitä sitten Syvärille myöhemmin syksyllä 1941. Toinen isoisä oli ns. piruntorjuntaupseeri.

Becker kirjoitti...

Tätähän tässä kaivattiinkin. Asema-aukiolla tapahtuneen pahoinpitelyn ja varsinaisen kuolinsyyn ollessa vielä epäselvää, olisi niinkuin ilmapallo, joka on täytetty suvaitsevaiston pidätetyllä loiskiehunnalla, saanut neulasta ja tämä mölinä kokenut nyt kliimaksinsa.Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Soomepois: Joo, tuo amiraalin puheenvuoro pisti kyllä purkan pysähtymään. Varsinkin jos ajattelee että sen takana on se eräs dosentti ja varsinkin jos sitä dosenttia kuunnellaan Moskovassa.

Becker: Asian tutkiminenhan on sinänsä vielä kesken, mutta kyllähän vihervasemmisto jo laukesi pöksyihinsä ja mainostaa saaneensa tosta jätkästä ikioman Horst Wesselinsä (vertaus täysin tarkoitettu). Rehellisesti sanoen ihmettelen, ettei tätä ole tapahtunut jo aikaisemmin. Vasemmistoanarkistit ovat kuvitelleet että väkivaltainen riekkuminen on vain heidän yksinoikeutensa ja nyt ollaan ihmeissään kun joku toimi niin kuin he. Käsittääkseni jätkä oli mennyt räkimään toisia ja yleensä siitä seuraa jotain ikävää oli kyseessä poliittiset asiat tai ei.

Strix Senex kirjoitti...

Horst Wessel tuli minunkin mieleeni. Henkilöissä ja tapahtumissa kun on niin paljon samankaltaisuuksia, että voidaan puhua suorastaan analogisista tapauksista. Ja historiasta tuli mieleen toinenkin juttu. Pitäisiköhän taas kaivaa esille se tasavallan suojelulaki. Siinä kun kävi niin, että kun äärivasemmisto pantiin aisoihin, niin äärioikeisto (joka ei ole oikein koskaan viihtynyt Suomessa) katosi itsestään. Tarpeettomana.

Kahden vuoden karkoitus kirjoitti...

Ehtoota

Tämän tapauksen jälkeen on hyvä todeta, että kulttuuri on pelastanut minut urheilulta.

Sitten hieman OT. (Tai siis on aihetta hiljattain tälläkin keskustelupalstalla sivuttu.) David Wood kertoo, miten muslimit käyttäytyvät yhteiskunnassa riippuen heidän osuudestaan. Ensimmäinen vaihe on uhriutuminen (piilotettu jihad), toisena on "puolustautuva" jihad, ja kun riittävän suuri osuus on saavutettu, otetaan käyttöön hyökkäävä jihad.

https://www.youtube.com/watch?v=ERou_Q5l9Gw

Sitten vielä toinen video viikonlopun lopun ratoksi. Paul Weston kertoo hieman demografiasta. Katsokaa ja kauhistukaa!

https://www.youtube.com/watch?v=Tjpcp4gESsU

Jotenkin tuntuu siltä, että tämä maahanmuutto/-tunkeutumis/-imurointi/-kanada -dilemma kulminoituu siihen, että ennen eläkkeelle pääsyäni
1) maahanmuutto lopetetaan täysin
X) elämme muslimienemmistöisessä maassa
2) sota-ajan kokeneesta sukupolvesta vanhimmat ehtivät todistaa vielä toisen sodan elinaikanaan.

Hevosmiesten tietotoimiston veikkausvinkeissä ei kotijoukkueen voittoon (1) uskota, sen sijaan rahat suositellaan sijoitettavan tulokseen, missä varsinainen peliaika päättyy tasan (X) ja vierasjoukkue tekee voittomaalin jatkoajalla (2).

Toisaalta, jos haluaa hakea isoa kerrointa isolla riskillä, voi omaisuuttansa yrittää kartuttaa hevosella "tulijat kotiutuvat ja osoittautuvat oikeasti hyödyllisiksi kansantaloudelle", mutta tilastojen valossa hevonen on varsin altis lähtemään laukalle.


Täältä tähän
t. Bobrikov

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille ja Bobrikoville & kiitos kommenteistanne.

Strix Senex: Horst Wessel käy vertauksena hyvin. Mutta minä pelkään, että sen tasavallan suojelulain perusteella turvasäilössä oltaisiin tällä kertaa me tavalliset kansalaiset.

Bobrikov: Kyllähän veikkauksen kohta 1 ei enää riitä, sillä vaikka haittamaahanmuutolle pantaisiin täysi toppi, niin elätettävät (ja nimenomaan voimakkaasti lisääntyvät elätettävät) jäävät tänne. Veikkauksen kohta 2 vaikuttaa todenäköisimmältä. Valitettavasti. Hyvän ratkaisun kynnys on jo ylitetty.

Anonyymi kirjoitti...

Noista Karkotuksen esille tuomista jihadin kolmesta vaiheesta...
piilojiihad
puolustuksellinen jihad
hyökkäävä jihad
...voisi käyttää myös muita nimiä. Esim.
1. Piilotettu jihad
2. Intifada
3. Kansanmurha

Intifada ja sen eri intensiteetit ovat aika tarkka kuva tosta kakkosvaiheesta. Kolmosesta taas antaa osuvan kuvan ISIS-järjestön toiminta valloittamillaan alueilla.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsissa hallitaan "tasapäistäminen",tavallaan:

https://twitter.com/Fjordman1/status/777856909206556672

Becker kirjoitti...

Suvakkien ja kulttuurimarksistien kiima se vaan jatkuu. Sekakäyttävästä sekopäästä(RIP) on kuoltuaan tullut syksyn suurin julkkis.
Jopa Salekin (Pressa)otti kantaa natseja vastaan, mutta ei pihaustakaan kun suomalainen tapettiin. Hyvä,nyt ei tarvitse miettiä josko menis äänestämään kun seuraavaa pressaa valitaan. Mulle on yks hailee kuka siellä linnassa notkuu.
Minä kun olen niin mielelläni syrjittyjen vähemmistöjen puolella, niin pitäisköhän tuohon KVL:n liittyä vaikka ihan kannatusjäseneksi kun tässä muutenkin jo ollaan sillä pimeällä puolella.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Odottaisin muuten sitä, että suomeen muuttaneet muslimit sanoutuvat irti ISIS-järjestön väkivallasta, toteaisivat että he ovat täysin väärässä ja heidät tulisi jyrätä vaikka vääräuskoisten sotavoimia käyttäen. Voisi panna vaikka jonkun gallupin pystyyn.

Ano2: Hjuu, Ruotsista turvaan Somaliaan. Tulee muuten muistaa, että Suomesta ovat turvapaikkastatuksella tällä notkuvat somalit lomailleet Somaliassa jo 15 viimeisen vuoden ajan. Mikähän mahtaa mättää yhtälössä?

Becker: Joo, pöksyyn on lauettu mutta odotellaanpa ruumiinavauspöytäkirjaa. Tietojen mukaan narkista on kyse ja ne ovat minulle sattuneesta syystä varsin tuttuja. Se median ja tiedostavaisten reaktio on kyllä vastenmielinen. Yhden epävarman ja selvittämättömän tapauksen myötä kaikki niin haittamaahanmuuttajien kuin vasemmistolaisten väkivalta tuli sitten kerralla nollattua ja olemassa ei ole enää muuta kuin äärioikeistolaista väkivaltaa. Häpeäsivät perkeleet, jos osaisivat.

Castor kirjoitti...

Tuo vaarallisten natsien joukko lienee vahvuudeltaan tuollaista 50-100 luokkaa. Tämä on nyt se todellinen yhteiskunnallinen uhka, johon tulisi kiinnittää huomiota, koska kansa (nyt sitäkin sanaa on käytetty, konstruktiovirhe varmaankin) on juuri ja ainoastaan tästä syystä jakautunut eripuraisiin leireihin, joista voitolla ovat rasistinatsisiat, joita koko yhteiskunnan voimin tulisi vastustaa. SUPOn mukaan ISIS-joukkioihin on Suomesta lähtenyt monta kertaa enemmän porukkaa...

En tunne yhtään rasistia, kulttuurirasisteja paljonkin, kuulun itsekin niihin. Natseja en tunne yhtään, kun ainoa tuntemani entinen SS-mies kuoli (oli aivan oikeasti natsi). Sikojakaan en tunne, ainakaan sellaisia ei ystäväpiiriini kuulu.

Kun tavallinen kaduntallaaja ihmettelee valtiovallan toimia, hänestä tehdään rasisti. Hän kun asettaa kyseenalaiseksi sen, että esimerkiksi vanhustenhoidosta leikataan, jotta voidaan ottaa vastaan ja elättää nuoria, terveitä miehiä, jotka eivät koskaan tule tekemään mitään suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Selvää, tuomittavaa rasismiahan tuo on. Samoin kuin se, että asettaa kyseenalaiseksi muukalaisille varatun erikoisruokavalion, kun oma isä tai äiti saa joka päivä sitä samaa saatanan mössöä köyhäintalossa, vaikka ehkä haluaisi hieman vaihteluakin (mikäli ylipäätään muistetaan ruokkia).

Lucius Cassius Longinus Ravilla, viisas roomalainen (siis antiikin) tuomari asetti aina kysymyksen "cui bono" tai suomeksi "kuka hyötyy" tai "cui prodest", eli "ketä tämä hyödyttää". Paljon on menetetty viisautta ja kovin lyhyessä ajassa.

Anonyymi kirjoitti...

En näe mitään oikeutusta sen sylkijän tappamiseen.

En näe mitään oikeutusta matujen tekemiin raiskauksiin, tappamisiin, pahoinpitelyihin...

En näe mitään oikeutusta sille, että noita käsitellään mediassa, politiikassa tai somessa keskenään eri tavoin.

Kaikki väkivaltaiset perseilevät apinat samaan prosessiin vain, samoin kaikki heitä tukevat tahot.