perjantai 30. syyskuuta 2016

PIENI KUVA NYKYPÄIVÄN SUOMESTA

Laitanpa tähän kuvan poliisin twitter-sivuilta. Kuva saa varmaankin aikaan kansalaisylpeyttä myös lukijassa. Poliisi toimii tehokkaasti ja päättäväisesti maatamme uhkaavaa suurinta uhkaa vastaan. Poliisiylijohtajakin on pannut päälle taisteluvermeet ja tykkikin on vyöllä. On meinaan pojilla ja tytöillä tekemisen meininki!


On loistavaa, että poliisimme toimii pontevasti sitä suurinta uhkaa vastaan mikä kansalaistemme turvallisuutta nakertaa. Hotellin respassa ollaan enemmän kuin tyytyväisiä. Sitä täällä ei vaan oikein ymmärretä, että miksi ihmeessä mieleen tulee eräs toinen kuva vuosien takaa.


Jotenkin vaan… emmää oikein osaa sanoa yhtymäkohtaa… mikä hitto siinä on… ehkä joku lukeneempi osaisi auttaa tässä epävarmuuden tunteessa...

42 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu että tässä syyskuussa on joku tappi irronnut veneen pohjasta. Media on alkanut sylkeä sellaista propagandaa että tulee fyysisesti huono olo. Nyt joko olet heidän puolellaan suvaitsevasti tai et, jolloin olet natsi, fasisti rasisti vihapuhuja ja potentiaalinen väkivaltarikollinen jota ei tässä maassa suvaita ja jolle on nolla toleranssi.

Se on kamalaa huomata, että minua ja minun mielipiteitäni ei tässä maassa suvaita...
Mikäköhän maa minut huolisi.
Missä on mielipiteen ja sen ilmaisun vapaus?

Ainut uutinen josta tuli hiukan lämmin ja pörröinen olo, oli se ettei hallitus ryhtynyt tekemään uusia lakeja tähän liittyen.

Erkki

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Eppäilen, notta mahtoiko siinä Sepposen pyssylöisessä olla pateja ollenkaan?
Possauttaa vielä pöhinöissään tekemisen meiningillä ihtiään varpaaseen. :D

Ja ennen kuin näytetään, en usko että siinä Paulan Paperissakaan mitään tekstiä ym. oli. Pelekkää blankkoa. :D

Anonyymi kirjoitti...

Tuskin olen Yrjöä lukeneempi, vaikka olenkin elämäni aikana lukenut paljon erilaisia opuksia, joten en ala neuvonantajaksi. Kerron vain mielipiteeni.

Minusta nuo kaksi kuvaa yhdessä ovat masentavia Suomen tulevaisuutta ajatellen. Risikko, vaikka onkin kotoosin IKL:n ja Lapuanliikkeen synnyinseuduilta, on langennut arvostelukyvyttömästi vihervasemmiston virittämään rasismiansaan. On käsittämätöntä, kuinka suhteellisen pieni, hallituksen ulkopuolella oleva vihervasemmistolaisporukka on saanut ministerit aivopestyä marksilaisstalinistisen ideologian esitaistelijoiksi ja multikulturismin puolustajiksi sekä käännettyä nykyisen hallituksen vihaamaan omaa kansaansa (äänestäjiään).

Oman vallan korostamisesta ja kansan vihaamisesta on kyse silloin, kun kansalta viedään sananvapaus. Sitten, kun hallitus määrää, mitä kansa saa sanoa ja mitkä sanat ovat kiellettyä vihapuhetta, niin ollaankin pitkällä Neuvostoliiton ja DDR:n aikoinaan harjoittamassa totalitarismissa. Kansa vaiennetaan "vääristä puheista" kovilla rangaistuksilla niin, että kaikki ovat kotonaankin hiljaa, kun eivät uskalla puhua edes läheisilleen työpaikkansa menettämisen pelossa. Suomen kehitys ottaa kymmeniä vuosia takapakkia. Meistä tulee uusi Pohjois-Korea, Neuvostoliitto, Kuuba, Venetsuela ja Kiina, joissa joutui mielivaltaisesti vankilaan mistä tahansa puheesta.

Pauli Vahtera muuten kirjoitti mielenkiintoisesti samasta aiheesta muutama päivä sitten IL:n blogissaan "Suomen NeuvostoTasavalta".

Palatakseni vielä kuviin. Poliisin lammasmainen mukanaolo kantasuomalaisiin kohdistuvassa vihakampanjassa ei ainakaan lisää kansalaisten luottamusta poliisiin. Hallitus ja virkavalta jahtaamassa tavallisten suomalaisten puheita ja kirjoituksia! Muutama päivä sitten tätä ei olisi kukaan uskonut todeksi. Yrjön aikaisemmin näkemä uni onkin muuttunut todellisuudeksi, josta emme voi herätä.

Musliminainen luodit kädessään hämmentää. En nähnyt kuvan tekstiä laitteeltani, enkä ymmärrä mitä siinä on tapahtunut. Toivottavasti ei hallituksemme komenna poliiseja ampumaan vihakirjoittajia eikä -puhujia. Tulee mieleen kiinalaisten opiskelijoiden mielenosoituksen väkivaltainen tukahduttaminen panssarivaunuilla ja luodeilla Tiananmenin aukiolla Pekingissä, jossa useita opiskelijoita kuoli hallituksen määrättyä sotilaat ampumaan opiskelijoita kohti.

Olen käynyt Tiananmenin aukiolla. Se on valtavan suuri sotilasparaateja varten rakennettu "tori". Kun se on ollut täynnä mieltään osoittavia opiskelijoita, voi vain kuvitella minkälaisen paniikin ja kauhun verenvuodatus on saanut aikaan aseettomien nuorten paetessa teurastajiaan.

Huh! Aika karmeita ajatuksia herättivät Risikon, poliisin ja musliminaisen kuvat. Tämän täytyy olla vain pahaa unta.

Die Heimat

Vasarahammer kirjoitti...

Minulle taas tuli mieleen tällainen kuva:

No mercy for these enemies of the people...

Anonyymi kirjoitti...

Lainaan itse itseäni (ja blogistin sanoja) toisaalta Blogistaniasta:

"'Vihapuhella tarkoitetaan Euroopan neuvoston ministerikomitean mukaan sellaista ilmaisua, jolla levitetään, yllytetään, edistetään tai oikeutetaan rotuvihaa, muukalaisvihaa, antisemitismiä tai muunlaista vihaa, joka perustuu suvaitsemattomuuteen [...]'

Eli Minä Ainakaan En vihapuhu.
Hyvä tietää varmaksi, vaikka olinkin jo varma.

Kyllä minun puheeni neekereistä, hiekkaneekereistä ja mustalaisista sekä etu-/sukunimien ivalliset pilkkaväännökset perustuvat täysin henkilökohtaiseen halveksuntaani kyseisiä kohtaan."


Sopii tulla haastamaan.
Vaikka eipä se ennenkään ole järki noitten tykkivyöriäisten päätä pakottanut.
Eikä omaani, minkä näen voimaannuttavana vahvuutenani.

Mistä pääsenkin tähän Iljan juttuun...
Mikä vittu ihmisiä vaivaa?
Onko ne kaikki typeryksiä juurikin tyylin Minä Ainakaan En Lue, Koska...?

No älä lue. Hyvin on yksinkertaista. Älä vaan lue.

Argumentithan menee tätä rataa:
1) Kun se on niin luokatonta tekstiä.
Huonosti kirjoitettua, kaunaista, pikkumaista ja sitä rataa.
Okei. No mikä masokistinen vietti pakottaa lukemaan, jos se on yhtä tuskaa?
Ja mikä siinä on, että tekstin muoto tai sanavalinnat estää ymmärtämästä perimmäistä asiaa? Synnynnäinen tyhmyys? Päälleliimattu älykkyys? Yliopisto-opinnot? Paskantärkeys? Huono itsetunto? Vielä huonompi itsetunto, kun tajuaa oikeasti olevansa ihan vitun tyhmä ja aivan väärässä ja varsinkin se, kun tajuaa, ettei halua lukea, kun pikkusieluun sattuu totuus?
2) Kohdan yksi kieltäminen omalta kohdalta. Bumerangina nilkkaan.
3) Väkisinvänkääminen siitä, minkälainen sen pitäis olla.
Ole hyvä, tee oma. Kuka tai mikä estää? Ei ainakaan Janitskin.

Poliisilla on vielä yksi mahdollisuus todistaa olevansa vakavasti otettava äijä sikäli jos poliisia minun mielipide kiinnostaa.
Eikä sitä kiinnosta, joten se on yhdentekevä äijä mulle.

Tää on jännää seurata kerrankin seurata sivusta eikä olla itse se mokailija, että miten voipi ihmisen lapsi, joku muu kuin minä, ja jopa kokonainen instituutio romuttaa julkisen mielikuvansa.
Onhan tuo aivan selvä sanoma tavan kantakansalaisille, että nyt tulee pamppua.
"Maksa ja jaksa."

Ihmeesti poliisi ei tajua nyt ollenkaan, että missä mennään.
Ihme lorttoja koko sakki.
Ei oo poliisin suu tuohesta tehty, kun on suklaata nuoltava.

Tai sitten ne tajuaa.
Mikä sekin on väärin sammutettu.
Kerran menetettyä luottamusta ei saa hevin takaisin.

-- Leso

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Onko NATO:llakin rahat noin vähissä, että ovat myyneet pyssynsä. Vai olisiko joku varastanut ne. Meinaan, miksi he ovat heitelleet patruunoita sen sijaan, että ampuisivat niillä?

Jaska Brown kirjoitti...

Reps tuolle jälkimmäiselle. Nuo on varmaan ammuttu jollain suustaladattavalla sarjatuliaseella?

Ibn Matti kirjoitti...

Oho! Urhoolliset valloittajat viskaavat aseiden loputtua mummoa ampumatarvikkeilla!

Muuten kaikki viittaisi siihen, että Suomen hallitus aikoo kieltää Koraanin sen sisältämän vihapuheen takia. Minusta todistusaineistoa ei kuitenkaan ole hyvä tuhota vaan päin vastoin Koraanin opetusta tulisi lisätä kouluissa niin että lapset oppivat jo alusta pitäen minkälaisen uskonnon kanssa ollaan tekemisissä.

Kokeessa voitaisiin kysyä vaikkapa "mitä vääräuskoisille tulee tehdä Koraanin kahdeksannen luvun mukaan?" Ja vastaushan on tietysti:
"... Täytän pian uskottomien sydämet pelolla; silloin hakatkaa poikki heidän kaulansa ja heidän kaikki sormensa.» [Koraani 8:12]

Hmmm... tuohan on suora kehoitus raakaan väkivaltaan toisien uskontojen harjoittajia vastaan?! Risikkoooo!!!

turbojuudas kirjoitti...

yritin katsoa kuvia.
näkökenttään syttyi tekstilaatikko jossa luki vain "fatal error"
päätin katsoa kissavideoita sen sijaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä nyt saa nukuttua yönsä hyvin tämän ilmoituksen jäkeen.

Simo kirjoitti...

Eihän tuon jälkimmäisen kuvan esittämä tilanne ihan mahdoton ole. Onhan ne voineet osua hänen talon seinäänsä, kun joku jenkkisotilas on ne siihen heittänyt. Muuten kyllä ihan osuva vertaus.

Tämä sama hullutus on muuten levinnyt pelimaailmaankin. Useissa online peleissä tulee bannia mm. "rasismista", "seksismistä" tai muuten vaan epätiedostavasta asenteesta. Se on ilmeisesti maailmanlaajuinen salaliitto, eikä rajoitu pelkästään Suomeen.

Anonyymi kirjoitti...

Täyttä vauhtia eteenpäin, vaikka tien varressa on ilmoitus, että mutkan takana silta on sortunut! Päivä päivältä päättäjien älyttömyydet ylittävät toisensa, joten loppua ei kai ole vielä edes nähty. Tässä Janitskinin tapauksessa toivoisin hartaasti, että hän todellakin tekisi valituksen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen ja vihervasemmiston talutusnuorassa rimpuilevat päättäjät saisivat tarpeeksi korkealta tasolta nenilleen. Tavallisten suomalaisten mielipiteethän ovat heille pelkkää ilmaa. Niitä myötäillään vasta sitten, kun vaalit ovat tarpeeksi lähellä.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Keinot kovenevat kun näyttäisi siltä että kulissit kaatuvat ja se hiljainen enemmistö herää "Ruususen unestaan". Olisiko tämä verrattavissa sitten siihen että sitä säätönappulaa kierretään kerralla ainakin 90 astetta toiseen suuntaan ellei jopa enemmän? Hienosäätämistä kun kukaan ei viitsinyt tehdä ajoissa.

Edellisessä Ykän bloggauksessa kommentoija Juha otti puheeksi googlen käyttämän uuden teknologian "Jigsaw Conversation", tämän uuden keksinnön innoittamana 4chan:in politically incorrect porukka tekee hakukonejätille "vastapalveluksen".

E. Biaudet ja denialismi.

Tuon puheenvuoron kommentteja kun luin, niin tähän soveltuu hyvin termi kafkamainen ansa.


- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Osuipas jotenkin niin sopivasti:

http://www.savonsanomat.fi/viihde/sutkaus/30.09.2016-Sutkaus/846833?pwbi=061bb35010a2f32beabbb487807c9538

-Tvälups-

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Olo on kuin Kafkan oikeusjutussa.

Ekku kirjoitti...

Anonymous said : "Poliisin lammasmainen mukanaolo kantasuomalaisiin kohdistuvassa vihakampanjassa ei ainakaan lisää kansalaisten luottamusta poliisiin."

Naulan kantaan!

Ei voi enää hyvälläkään tahdolla uskoa saavansa puolueetonta ja tasapuolista kohtelua virkavallalta, sitten tai kun joskus sen käsiin joutuu.

Muistaakseni vanhastaan Suomessa on käsitetty, että puheet on puheita. Osa sangen löysiä, jotka ei johda mihinkään. Jos tietyissä ammateissa toimivat suhtautuisivat töissä saamiinsa tappouhkauksiin yhtä herkkähipiäisesti, kuin nämä "maailmanhalaajat", niin saisi olla tekemässä rikosilmoituksia vähän väliä. Epäilen vaan, ottaisiko NIITÄ ilmoituksia kukaan vakavasti, vaikka uhka olisi realistisempi kuin jossain abstraktin vihapuheen jahtaamisessa...

Anonyymi kirjoitti...

Voisivat jos avoimesti tunnustaa väriä ja ottaa NKVD symbolit käyttöön.Hyi helvetti.

Anonyymi kirjoitti...

Katsottavaa viikonlopuksi https://youtu.be/SMQHO8SJ5A0

Sunnuntaina sitten lisää unkarilaisuutta monokulttuurilähetyksessä.

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Enstex - haalarit näyttää puhtaammilta kuin minun työhousut, ja olen virastossa toimistotyössä. Herää epäilys, onko haalarimies lainkaan vääntänyt juoppojen ja muiden kanta-asiakkaiden kanssa pitkin asvalttia. Vai olisiko sattunut juuri tälle päivälle ne ihan käyttämättömät varusteet kun kerran kuviakin otetaan.

Rehti mies laittaisi sen pikkutakin ja ravatin ministerin kanssa kuvaan, eikä mitään naamiaispukua.

Suomen poliisi. OK.Anonyymi kirjoitti...

Poliisille virka-asuksi pinkit trikoot,pinkki ballerinahame ja pinkit balettitossut-kotsaksi vihreä hiukset peittävä huivi,johon kirjailtu arabiaksi islamilainen uskontunnustus ja suomeksi:haistakaapa palkkamme maksajat pitkä vittu!
Jos rivipoliisitkin tosiaan pitävät tätä sananvapauden rajoittamista ja toisinajattelijoiden vainoamista tekemisen meininkinä,niin eipä sitten tipu ymmärrystä poliisinkaan suuntaan.
Oliko niin,että esim. ratsiassa voi kieltäytyä puhaltamasta pilliin.Pasi Viheraho taisi tehdä videon joskus aiheesta,pitääkin katsoa.Vittu,kiusa se on pienikin kiusa kansaa vainoavaa virkakoneistoa kohtaan.Kuluttakoot aikansa sitten vaikka kuskaamalla selviä ihmisiä tarkkuusalkometriin tai verikokeeseen-ovatpa senkin aikaa poissa toisinajattelijoiden kimpusta.
Luulin jo tuon Ilja-jahdin olevan komedian huippu,mutta kun poliisi twiittailee tämmöstä paskaa...sopis johonkin Benny Hill-klassikkoon.
T:Vesku

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Erkille, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Die Heimatille, Vasarahammerille, Lesolle, Yhel Turkkulaasen, Jaska Brownille, Ibn Matille, Turbojuudakselle, Simolle, Rouva Anolle, Soomepoisille Eestist, Taisteluvälineupseerille, Buurille Johannesbuurista, Ekulle, Ano1:lle, Ano2:lle ja Veskulle & kiitos kommenteistanne.

Tulee muistaa, että vihapuheen määrittelyyn tarvitaan lause ”jatkuva kehitysmaalainen maahanmuutto Suomeen on itseisarvo itsessään ja kaikki – perustellutkin – lauseet sitä vastaan ovat vihapuhetta”. Tuo on se määritelmä minkä mukaan niin nyt kuin jatkossa tullaan etenemään. Tiettyjä huomioita suureen kommenttimäärään, johon vasta nyt ehdin tarkemmin tutustua:

Die Heimatin ja Ekun kommentti kertoi sanoina sen mitä nuo kuvat näyttivät. Sen alemman kuvan ideahan (mikä mobiililaitteilla ei sitten vissin oikein näy), että kuvatekstissä kerrotaan luodeista, jotka ovat osuneet naisen talon seinään ja nainen käytti todisteina ampumattomia patruunoita. Samanlaisia ”ampumattomia patruunoita” tulee poliisimme etsimään verkosta kaikin voimin.

Vasaran kuvateksti sopii kyllä aiheeseen myös pelottavan hyvin. Ja minäkin jaan Yhen Turkkulaasen ja Jaskan kanssa suuren ihmetykseni asetekniikan nykykehityksestä.

Jos muuten vihapuhetta todella etsittäisiin niin kuin väitetään, niin Ibn Matin mainitsema Koraanihan on sitä täynnä ja se myös otetaan kirjaan uskovien keskuudessa tosissaan.

Rouva Anolle totean, että olen kyllä pessimisti myös kyseisen oikeusistuimen suhteen mutta nostan Janitskille lätsää. Harvoin sitä nykymaailmassa pääsee noitavainon kohteeksi. Halla-ahon jahtaaminen oli tähän verrattuna vielä pientä. Ja Soomepoisin esimerkit kertovat kyseisestä E. Biaudetista sen, minkä me muutenkin tiedämme, eli kyseessä on ihminen joka ei ole kasvanut tytöstä naiseksi ja joka sitä myötä ei ymmärrä, että ”mä haluun” ei ole riittävä peruste.

Tvälups: No hitto, tuohan oli ihan niin kuin minä aamupuhteella. Jos ei jotain paikkaa kolota, niin tarttee olla huolissaan.

Ano2 ja Vesku tekivät poliisin virka-asuihin kommentit toisistaan tietämättä mutta ne kyllä täydensivät toisiaan osuvasti.

Becker kirjoitti...

Minun käsittääkseni Risikko tuossa esittelee paperilla miten saadaan vihapuhe kiellettyä ja musliminainen vuorostaan jos ei Risikon ja poliisin temput tehoa, niin noilla keinoin eli pateilla saadaan se ainakin suomalaisista kitkettyä.

On meillä niin pirun fiksut päättäjät ettei paremmista ole väliä.

Simo kirjoitti...

Olenko minä muuten ainoa, joka voisi nähdä tuon Helsingin poliisin alkuperäisen twiittauksen sarkasmina? Noinhan suomalainen juuri sanoisi esimiehistään, joita kohtaan kunnioitus on tasan nolla: "No johan alko homma toimia, kun herra alkoi tekemään".

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Jotenkin minulle haisee että tuon poliisin twiittauksen teksti on melkolailla suoraa vittuilua Risikolle. Kuitenkin sellaista että eivät pääse juuri ja juuri syyttämään vihapuheesta sen kirjoittaneita polliiseja. Vai onko minulla vain tavallistakin synkemmän huumorintajun hetki?

Anonyymi kirjoitti...

Rikoslain hallituksen esityksessä on mielenkiintoinen tämä sepustus, miten uskonnon varjolla sallitaan lakia rikottavan. MIKSI? Jos pellet mädännäisyyden vihervasemmalta laidalta haluavat naamioiut ja tulisi se päivä, jolloin poliisikin ihan lakia noudattaisi, ei niiden ressukoiden pelkureiden tarvitsisi kuin ostaa mustaa jätesäkkiä, tehdä silmänreiät ja vetää pään yli ja niin ovat piilossa "uskonnon varjolla".

Vittu, vaikka en kirkkoon kuulukaan, teen kohta ison puuristin, jota alan kanniskelemaan aina kun kaupungilla käyn ja paidassa lukee "Jeesus tulee, oletko valmis?".

Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi rikoslain 17 l
uvun, kokoontumislain ja järjestyksenvalvojista annetun
lain 8 §:n muuttamisesta:
Esityksessä ehdotetaan rikoslakiin otettavaksi laitonta naamioitumista koskevat rangaistussäännökset. Kiellettyä olisi tunnistamista vaikeuttava
kasvojen peittäminen yleisellä paikalla järjestetyn yleisen kokouksen
tai yleisötilaisuuden yhteydessä taikka muussa yleisön kokoontumisessa yleisellä paikalla. Rangaistavaa olisi esiintyminen kasvot
osittain tai kokonaan hupun, naamion tai
maalauksen tai vastaavan peittämänä tavalla,
joka vaikeuttaa tunnistamista. Laittomana
naamioitumisena ei kuitenkaan pidettäisi
naamioituneena esiintymistä, jos sen tarko
i-
tuksena on suojautua säältä tai osallistua ka
r-
nevaaliin tai muuhun vastaavaan yleisötila
i-
suuteen tai
siihen on uskonnollinen tai jokin
muu hyväksyttävä syy. Kokoontumislakiin
ehdotetaan otettavaksi säännös, jonka m
u-
kaan yleisen kokouksen tai yleisötilaisuuden
yhteydessä ei saisi myöskään pitää hallussa
esinettä, jota on perusteltua aihetta epäillä
voitav
an käyttää kasvojen peittämiseen tu
n-
nistamista vaikeuttavalla tavalla, jollei ta
r-
ko
i
tuksena ole suojata kasvoja säältä tai osa
l-
listua karnevaaliin tai muuhun vastaavaan
yleisötilaisuuteen taikka jollei esineen hallu
s-
sapitoon ole uskonnollista tai muuta hyv
ä
k-
syttävää syytä. Teko rangaistaisiin kokoo
n-
tumisrikkomuksena. Järjestyksenvalvojista
annettuun lakiin ehdotetaan vähäisiä teknisiä
muutoksi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, Simolle, Thorvald Eskilinpojalle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Becker: Musliminainen sinänsä esitti erinomaisen epäonnistunutta propagandaa joka kolahtaa korkeintaan niihin, jotka ymmärtävät että aseista lentää luoti, ei patruuna. Mutta virkakoneistommekin on todennut, että islamia ei saa arvostella koska se saattaa kannustaa väkivaltaan. Sen seurauksena on väkivaltaa joka tapauksessa. Joko alistumisen tai hanttiin pistämisen seurauksena.

Simo & Thorvald Eskilinpoika: Ymmärrän ideanne. Mutta olen pessimistisempi. Noin ottaen kategorisesti kiellettynä vittuiluna tuo olisi kyllä varsin hyvä. Mutta uskon, että virkakoneistomme yksinkertaisesti noudattaa annettuja käskyjä eikä ajattele niitten takana olevia perusteita.

Ano: Lähtisin siitä, että tässä tilanteessa naamiointi pitäisi kokonaan kieltää ja se pitäisi aloittaa noista Säkkivälineen tuotteisiin pukeutuneista muslimiämmistä ja jatkaa vasemmistolaisiin jotka kuvittelevat olevansa anarkisteja.

Juha kirjoitti...

Jotenkin, mihinkään liittymättä tai mitenkään mihinkään mitään kommentoimatta, nyt kelluu pinnalla vanha latteus: "Ei ole tärkeää mitä sanotaan. Vaan kuka sanoo."

Olisi todella jännää, jos tekemisen meiniki kohdistuisi ns. yhteiskunnan suosta nostamiseen ihan konkreettisesti. Eikä ... noh, kaikenlaisiin sivuharhautuksiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Juha. Joo, ja kun sanojana ovat ne, jotka ovat tässä junassa olleet jo parikymmentä vuotta ja siitä leipänsä saaneet niin mihinkäs epistola muuttuisi? Jos joku kuitenkin tämän kaiken maksaisi? Jatkossakin?

Anonyymi kirjoitti...

Menikö Ykä Sulta ohitse tuo linkkini kesäisestä Victor Orbanin puheesta?
Esitetty kesäfestareilla ja siksi avoimempi mitä viralliset pönötyspuheet.
Suosittelen sillä tällaista kuvaa saati sanomaa ei eurooppalainen valhemedia Unkarin pääministeristä tahdo esittää.

https://youtu.be/SMQHO8SJ5A0
(tekstitetty englanniksi)

Sunnuntaina kannattaa sitten kuunnella Monokulttuuri-lähetys youtubesta sillä Tajukankaan, Lokan, Wiikin ja Kurun vieraana on unkarilainen vihapuhuja.

Jos 1940-luvulla Unkarin päämies haaveili siitä, kuinka suomalaisia miehiä pitäisi saada Unkariin edesauttamaan heimokansamme verenperimää niin sama haave elää mutta nyt päinvastaisessa mielessä!

-Tvälups-

Castor kirjoitti...

No, esivalta ei turhaan miekkaansa kanna...Vai ihan "tekemisen meininki" tässä nyt sitten alkoi. Mitäs tekemisen meininkiä tarvitaan tuhansien paperittomien maahan jäämisen estämiseen ja maasta poistamiseen, ja siihen liittyvään rikoksentekijän suojeleminen (RL 15:11)? Nimittäin maassa ollaan laittomasti vähintään sen jälkeen kun turvapaikka on evätty, ja joka tällaisen laittoman maassaolijan "pakoa edistää", syyllistyy rikokseen. Piispat ja muut hameniekat ovat saman rikoslain alaisia.

Kun näistä 50-100 suomalaisnassesta on tehty SE tärkein asia, ja rasismista irtisanoutumisesta totalitarismin peruskivi, niin onhan siinä tekemisen meininkiä. Kova on into säätää uusia lakeja, mutta kun entisiäkään ei jakseta noudattaa, niin mihin näitä uusia tarvitaan? Ainoa mieleen tuleva vastaus on, että näillä turvataan mahantunkeutujien meille vieraita elintapoja, ja suomalaisten pitää edelleen vain niellä kiltisti kaikki itsetuhoon johtava. Melkoinen kilpajuoksu kuilun partaalle on alkanut, poliitikot kiljuvat kuorossa kuinka tärkeää on vihapuheen lopettaminen ja rasismin kesyttäminen. En olisi uskonut, että edellisen hallituksen jälkeen Suomeen saadaan vieläkin huonompi porukka kokoon. No, onneksi kämppä tuli hankittua alueelta, jossa ei ole maahantunkijoita, eikä todennäköissti tulekaan, mikäli nuo älyttömät määrät eivät toistu. Napapiirin yläpuolella olisi kyllä tilaa. Helsingin katukuva on masentava, todella masentava.

Anonyymi kirjoitti...

Aiempaan ihmettelyyn selitykseksi:

http://yle.fi/uutiset/3-9203693

Viranhoidollisia etuisuuksia:
Noin kuukausi vuodessa metsästykseen (täydellä palkalla ja päivärahoilla)
Toista kuukautta vuosilomia
Palkkaus "kohdillaan" 13kk/v; johtavat virat ovat ministeritason "palkkakuopassa"
Ilmainen työterveydenhoito (sekä 60vrk sairaslomaa täydellä palkkauksella)
Omaehtoista tyky-liikuntaa viikottain sekä mahdollisuus omaan valmentajaan
Työsuhde-asunto; arvopaikalta Helsingissä
Työsuhde-auto kuljettajineen
Lentomatka-etu sekä lukuisia ulkomaan ja kotimaan komennuksia vuosittain
Edustusviina-etu (rajaton)
Syytesuoja

maan tapa on ihan ookoo kun hyvät veljet verkostoituu...

Joten ihmekös niitä "avautumisia" tulee vasta eläkkeellä ollessa (mm Hägglund ja Paatero), sitä kun tippuu näiden turvaverkkojen ohitse pelkän "pienen" eläkkeen varaan niin katkeruuttahan se aiheuttaa.

-Tvälups-

Castor kirjoitti...

Piti lisätä kommenttiini vielä se, että Suomi on nyt vihdoin saanut poliittisen poliisin, joka meiltä on toistaiseksi puuttunut. Eli totalitarismin peruskiven muuraus on alkanut ja jatkunee. Mielenkiintoista tietää, paljonko tähän hankkeeseen uhrataan järjestys- ja rikospuolelta voimia. Mutta kun ne menevät "hyvään tarkoitukseen", niin eihän sillä ole väliä.

Anonyymi kirjoitti...

Jos muslimien naamioitumien on sallittua ja hyväksyttyä, on myös muslimiksi naamioituminen sallittua, mikäli sitä ei erikseen kielletä. Vaikka se olisikin kielletty, paljastuminen ei ole todennäköistä, sillä virkavalta ei varmaankaan uskalla tarkastuksia tehdä. Tämä antaa erinomaisia mahdollisuuksia rikolliselle toiminalle. Kaavun alle voi kätkeä kaikenlaista kamaa aina konetuliaseita myöten.

Toinen professori

Unknown kirjoitti...

Itseäni vähän ihmetyttää että nykyisin ihminen välittömästi rinnastetaan rasistiksi ja kiljuskiniksi kun erehtyy puhumaan sananvapauden puolesta. Kiitos aiemmat sukupolvet kun kuolitte roviolla sananvapauden puolesta, mutta sori, hyvät ihmiset eivät halua kenellekään ikuisia henkisiä vammoja.

Castor kirjoitti...

Suomessa kun jatkuvasti tuijotetaan Ruotsiin (vaikka mallia pitäisi ottaa Tanskasta), niin kysäisenpä nyt, tietääkö kukaan, kuinka monta murhaa, tappoa ja murhan tai tapon yritystä on viime vuodelta ja tältä vuodelta tutkinnassa Suomessa? Ruotsin luvun sain Dagens Nyheteristä: 473. Siis Dagens Nyheteristä, en vihasivustoilta.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/gangmorden-stjal-polisens-resurser/

Ruotsissa henkirikosten määrä on hypännyt siinä 25 % vuosittain, ja menee kyllä yltiöväkivaltaisen Suomen ohi lähiaikoina, toivottavasti. Muistaakseni viime vuonna henkirikoksia tehtiin Ruotsissa jo yli 130, Suomessa 78, en ole tarkistanut lukuja.

Eivät nuo Ruotsin luvut selity millään sosiaalipolitiikan epäonnistumisella tai kokoutumisen virheillä: syynä on maahantunkijoiden jengiytyminen ja sitä seuraava äärimmäisen väkivaltainen rikollisuus. Poliisin voimavarat eivät riitä esimerkiksi törkeiden ryöstöjen ja raiskausten tutkimiseen. Ja nyt ruvetaan Suomessa sitten toteuttmaan tuota "tekemisen meininkiä".

Finnland erwache! Tuolla tavalla, nasse-tyyliin...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Castorille, Toiselle professorille ja Unknownille & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Joo, puhe on tuttu. Totean lyhyesti että Orban ei ole poliitikko vaan hän on valtiomies ja sellaisia tarvittaisiin meilläkin. Näyttää vain siltä että täällä on valtiomiehen muottikin hukattu tai tarkoituksella hävitetty. Tuosta listastasi voin todeta että on siinä tämmösellä köyhemmällä ihmettelemistä…

Castor: Tuota tekemisen meininkiä oltaisiin tarvittu vuosi sitten Torniossa. Nyt ollaan sitten siinä tilanteessa että laiton maassaoleskelija on vielä oikeutettu suomalaiseen sosiaaliturvaan. Jos tuo ei ole sisäänheittotuote niin mikä sitten. Se mieleesi tullut vastaus pitänee paikkansa. Eihän tämän ”tekemisen meiningin” kohteena ole mitkään kuulapäät vaan täysin tavalliset ihmiset jotka ymmärtävät nykymenon mielettömyyden. Mielettömyyden tajuaa ehkä valtiokoneistommekin, mutta se kieltäytyy kantamasta vastuuta siitä mitä se itse on täysin tietoisesti saanut aikaiseksi. Ja tuolla ”tekemisen meiningillä” poliisimme todellakin tunnustautuu olevansa poliittinen poliisi eikä edes häpeä sitä. No, eihän se aikanaan hävennyt punainen Valpokaan. Jos muuten puhutaan noista Ruotsin lukemista niin tiedostava väestönosa toteaa vain että kyseessä ei ole monikultturismin aiheuttamat ongelmat vaan kyse on sosioekonomisesti haastavista alueista…

Toinen professori: Osuva huomio. Ja huolestuttava sellainen. Sen kun varmaan hoksaa moni muukin. Tulee heti mieleen mahdollinen otsikko: ”Konepistoolein aseistautuneet rahakuljetuksen ryöstäjät näyttivät burkhaan pukeutuneilta musliminaisilta”.

Unknown: Tämä on luonnollista. Meinaan jos ihminen demonisoidaan ja määritellään roskasakiksi niin eihän sen mielipiteitä tarvitse kuunnella alun perinkään.

QroquiusKad kirjoitti...

Jokin aika sitten kuin jostain päin blogosfääriä, en muista enää mistä, jonkun Visegrád-maan (Puolan?) pääministerin kysyneen EU-huippuvirkojen mahdollisuuksista heille päin. Vastaus oli, että kaikki on jaettu 2020-luvulle asti, ja senkin jälkeen etusijalla olisivat vanhat jäsenmaat.

Jos tuo pitää paikkansa, ei tarvitse ihmetellä Orbánin ja kumppaneiden tahtotilaa pitää oman maansa ja kansansa puolta: Bryssel ei edes yritä tarjota porkkanaa, vaan pelkkää keppiä. Ja tässä piilee kauhea vaara:

mitä jos Juncker&Co. päättävät katsoa Orbánin ja kolmen muun Visegrád-johtajan kortit tarjoamalla heille niitä EU-virkoja, joihin pääsyä nyt odottavat Katainen, Soini ja muutama muu? Heidäthän voidaan sysätä syrjään sen pahempia reaktioita pelkäämättä, eikä se tuntuisi missään sen rinnalla, että näin saataisiin hankala itäisen Keski-Euroopan nelikko ruotuun.

Tässä skenaariossa piilee toisaalta EU-eliitin kannalta katastrofin mahdollisuus: Visegrád-pääministerit vastaavat ei kiitos ja julkaisevat maailmalle heidän lahjomisyrityksensä. Heidän asemansa kansallissankareina betonoituu ja Visegrádin Unioni ottaa pari askelta eteenpäin. Soini puolestaan raivostuu tajutessaan miten vähäarvoisena häntä on pidetty, kutsuu Halla-ahon Brysselistä maahanmuuttopoliittiseksi erityisavustajakseen ja alkaa lunastaa Jytkyyn ja Jatkojytkyyn panostettuja odotuksia.

En pidä tätä todennäköisenä: luotan Orbánin ja kollegoidensa moraaliseen selkärankaan ja sen puuttumiseen Soinilta. Hänhän aika selvästi valmistelee jo puoluepolitiikassa lopettamistaan, mutta tuskin häntä haittaisi EU-huippuviran menetyskään: ulkoministeriöstähän voi suunnata vaikka Britannian suurlähettilääksi, lyhyempi matka Millwallin kotipeleihin.

Mutta joka elää, se näkee. Ja nykyään niin paljon sellaista, mitä ei haluaisi nähdä.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa-a, tajuavatkohan nuo Poha MC:n heppulit millaisen viestin he antavat tällä tveetillään tavalliselle kansalaiselle? Siis niin kuin todella? Että poliisi on lähdössä pyssyt tanassa jahtaamaan kaikkia niitä kansalaisia, jotka kehtaavat olla erimieltä julkisen epistolan kanssa ja joiden sanomisista voi vääntää kivasti jotain”vihapuheeksi” tulkittavaa?

Näemmä putiikin imago ja kansalaisten luottamus ovat tärkeysjärjestyksessä ihan siellä listan peräpäässä. Kun katsoo viestin kommentteja, niin eivätpä näytä kansalaiset kauheasti asialle lämpenevän. Hyvä niin, mutta eipä moinen epäluottamus kait mokomien kaheleitten maailmanjärjestykseen vaikuta - pukevat vain ylväästi puhtoisen marttyyrin viitan ylleen…

Sananen edellisestä kirjoituksesta: Nämä pakko-suvaitsevaista lähitulevaisuutta kuvaavat tarinat toimivat vähän kuin ”Evil Dead” leffat. Hetkittäin tarinan käänteet suorastaan kuvottavat, seuraavassa hetkessä huumori pulpahtaa taas pintaan ja lukijan suusta pääsee naurunhörähdys - sikses poikkeukselliset ovat Hra Perskeleen tarinankertojan kyvyt! Kiitokset jälleen kerran mainioista kirjoituksista!
T. Riku Raunioilla

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Rikulle Raunioilla kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Kyllä minä omasta puolestani luotan Itä-Euroopan johtajien moraaliseen selkärankaan. Siellä kun on kerran jouduttu elämään pakkoutopiassa ja nähty todelisuus kulissien takana. Nyt sitä yritetään toista kertaa, eikä se mene läpi.

Riku: En tiedä tajuavatko kirjoituspöytäheput mutta kenttäpoliisi varmasti tajuaa ja heillä onkin työssään melkoinen ristiriita. Ruotsissahan poliisit ovat porukalla eroamassa viroistaan. Ja kiitos kannustuksesta. En ole tosin varma, että ammunko tuolla tyylillä vähän itse asiaa jalkaan. Meinaan, eihän tuollaisessa (ja piru vie vielä mahdollisessa) tulevaisuudessa ole pahemmin nauramista.

Anonyymi kirjoitti...

Se on hyvä Yrjö kun on tekemisen meininki. Tässäpä nyt poliisille uutta tekemistä autoilijoiden kyttäämisen, mopopoikien jahtaamisen ja katupartioiden seurannan lisäksi. Näihin asioihin löytyy aikaa ja resursseja kyllä. Onhan tietysti niin että eihän pieni ylinopeus tai viritetyllä mopolla ajaminen laillista ole, vaan kun nämä tuntuu olevan niitä suurimpia rikoksia täällä maassa. Entäs se vakavienkin rikosten ratkaisu ja niihin syyllistyneiden kiinni saaminen? Ai niin, nyt muistinkin, resurssipula.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tuohon ei valitettavasti ole mitään lisättävää. Niin totta.

Anonyymi kirjoitti...

Joku mainitsi Swedustanin väkivaltaistumisen. Asiaa voi miettiä samaan aikaan useampia eri kehityssuuntia huomioiden.

1. Poliiseja eroaa duuneistaan koko ajan massoittain.

2. Poliisikoulutukseen pääsyä joudutaan helpottamaan jottei tulisi hakijapulaa. Erityisesti tämä koskee kulttuurillisiin ja kielellisiin vähemmistöryhmiin kuuluvia.

3. Yksityisten turvapalveluiden määrä ja valikoima kasvaa koko ajan. Laatu paranee. Teknologia tulee lähemmäs asiakasta ja työtä.

4. Ihmiset alkavat verkottua enemmän ja enemmän nimenomaan turvallisuustarpeiden näkökulmaa korostavalla tavalla.

5. Alueet ja ihmisryhmät eriytyvät toisistaan.

6. Euroopan kehitys on militarisoituvassa kierteessä.

jne. jne. jne.

Johtopäätös:

Turvallisuuden tuottaminen on sekä siirtymässä että siirtynyt Ruotsissa julkiselta sektorilta sekä yksityiselle että kolmannelle sektorille.

Valtion yksinkertaisin ja yleispätevin määritelmä on se, että valtiolla on alueellinen väkivaltamonopoli. Tämän määritelmän mukaan Ruotsi on muuttumassa ei-valtioksi.