sunnuntai 2. lokakuuta 2016

TABUN PUOLUSTAJAT JA VIALLISET IHMISET

Hotellin respassa on todettu aikaisemmin ja todetaanpa nytkin että nykysuomalaisen suvaitsevais-tiedostavan ideologian voi kiteyttää melko tarkalleen yhteen lauseeseen, eli:

”Jatkuva kehitysmaalainen maahanmuutto Suomeen on itseisarvo itsessään ja kaikki – perustellutkin – väitteet sitä vastaan ovat vihapuhetta.”

Ideologian arvostelu on tabu. Tabua vastaan puhuvan henkilön mielipiteitä ei tarvitse kuunnella eikä mielipiteen sisältöä käsitellä, sillä tällaisessa ihmisessä on jotain perustavaa laatua vialla. Näin ollen suvaitsevais-tiedostava ihminen keskittyy kerta toisensa jälkeen, kuin koe-eläintä tarkkaileva tutkija miettimään syitä siihen, mikä on saanut tabun arvostelijan elämän niin pahasti pois raiteiltaan että hän on päätynyt arvostelemaan tabua. Tuoreimpana tällaisena kokonaisen väestönosan keittiöpsykologisoijana kunnostautuu Johanna Korhonen, jonka lukija tuntee virallisena seksuaalisuuntautumisen uhriutujana.

Mainostaakseen uutta kirjaansa (ja saaden sitä myötä luonnollisesti mukavasti media-aikaa Helsingin Sanomilta) Korhonen miettii taas kertaalleen, yhtenä monista, syitä siihen mikä tabun arvostelijoitten elämässä on mennyt vinksalleen ja ajanut heidät jonkunlaisen yhteiskunnallisen vammaisluokituksen piiriin:

KOLME SYYTÄ, MIKSI IHMINEN VASTUSTAA MAAHANMUUTTAJIA

Korhosen mukaan maahanmuuttajien vastustaminen ei välttämättä liity mitenkään maahanmuuttajiin. Todellinen syy vihaviesteihin tai rasismiin voi löytyä esimerkiksi näistä:

1. Yksinäisyys raastaa. Perhe on hajonnut tai jäänyt perustamatta, suku asuu kaukana, työpaikka meni alta, harrastaa ei jaksa tai raski. Jokin näistä, pahimmillaan kaikki – tällaisia ihmisiä on Suomessa paljon. Ihmiseltä puuttuu joukko, johon kuulua. Silloin maahanmuutonvastustajien ja rasistien ryhmät netissä muodostavat kutsuvan käden.

2. Arvostusta puuttuu. Kun ihminen kokee, ettei ole saanut arvostusta tai tukea esimerkiksi työyhteisössään tai yhteiskunnassa, hän saattaa suunnata turhautumisensa maahanmuuttajiin. Tällainen ihminen saattaa taloudellisin mittareihin katsottuna kuulua hyväosaisiinkin.

3. Tunteet kiihottavat. ”Sosiaalisessa mediassa jokainen pääee purkamaan tunteitaan kenenkään estämättä ja yleensä niin, että täysin sopimattomistakaan tunneilmaisuista ei käytännössä joudu juridiseen vastuuseen”, Korhonen kirjoittaa. Tunteisiinkin voi addiktoitua, ja Facebookista niitä voi ammentaa samanmielisten kerhosta ympäri vuorokauden.

Korhosen viestin pääidea löytyy luonnollisesti lauseesta ”todellinen syy vihaviesteihin tai rasismiin voi löytyä esimerkiksi näistä” ts. Korhonen itsekin tunnustaa toimivansa hyväksi havaitulla Stetson – Harrison-menetelmällä eli hänestä joko tuntuu näin tai sitten hän tietää, että tämän kaltaiset määritelmät miellyttävät niitä tahoja, jotka itse viljelevät samanlaisia määritelmiä ja lukevat niitä oikein mielellään myös toisten viljelemänä. Menetelmähän on tietysti suvaitsevais-tiedostavalle väestönosalle erinomaisen toimiva, sillä sen myötä voi keskittyä miettimään pelkästään sitä, mikä toisinajattelijoissa on vialla sen sijaan että mahdollisesti kuuntelisi heidän perusteitaan.

Väsynyttä läppäähän tuo Korhosen ”tuore” avautuminen on. Hotellin respassa ei oikein muisteta milloin tuollaisista ”tuoreista avautumisista” on tässä blogissa kirjoitettu ensimmäisen kerran mutta ainakin jo joulukuussa 2010 nuori vihreä Saara Ilvessalo loihelausui:

Maahanmuuttovihamieliset puheet ja tiettyjä ihmisryhmiä vähättelevä, rajoittava tai jaotteleva politiikka lietsovat väkivallan tekoja. Sen sijaan, että populistiset puolueet yrittävät kääntää ihmisten pahaa oloa maahanmuuttajien, seksuaalivähemmistöjen tai muiden ihmisryhmien syyksi, tulisi keskittyä siihen, mistä konfliktit oikeasti johtuvat. Toisten suvaitsemisesta kieltäytyvillä ihmisillä on selkeästi paitsi ennakkoluuloja, myös muita vakavampia ongelmia omassa elämässään.

Meidän on pohdittava, mistä ihmisten paha olo tulee. Meidän on ratkaistava työttömyyden, alkoholismin, ahdistuksen, masennuksen ja elämän mielekkyyden puuttumisen aiheuttamia ongelmia, jotka saavat ihmiset tyytymättömiksi omaan elämäänsä. He kanavoivat helposti omat ongelmansa vihaksi jotakin tiettyä ihmisryhmää kohtaan. Suvaitsemattomien on ymmärrettävä, ettei oikotietä onnelliseen elämään löydy muita syyllistämällä.

Moneenkohan kertaan tuo ”tuore ja uusia suuntaviivoja aukaiseva avautuminen” on kaikkiaan esitetty? Selvää on, että niitä tullaan esittämään vielä viljalti lisää. Ennustin muuten silloin vuonna 2010 tuosta Ilvessalosta että siinä on mitä selvimmin nouseva tähti ja nykyisinhän hän onkin vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton puheenjohtaja ja mitä varmimmin seuraavissa vaaleissa läpimenevä kansanedustaja. Hänestä vihreät tulevat saamaan ikioman Li Anderssoninsa ja hän on hiljattain kunnostautunut aloittamalla kampanjan sen puolesta, että järjestäytynyt rasismi kirjattaisiin Suomen rikoslakiin. Luonnollisesti määrittelemättä että mitä se järjestäytynyt rasismi mahtaa olla.

Palataanpa hieman tähän ”tuoreeseen avautujaan” Johanna Korhoseen. Helsingin Sanomien jutussa hän toteaa vielä seuraavaa:

Itsensä Korhonen asemoi muovailuvaha-aivoksi – siis hoivaavaksi vanhemmaksi. Kun hän tarjoaa muovailuvaha-aivoille ohjeita lasiaivon puhutteluun, hän kuulostaa hieman Michael Moorelta, joka tarjosi demokraatille vinkkejä republikaanin käännyttämiseen kirjassaan Mikä maa, mikä planeetta (2004).

Nähtävästi allekirjoittanut on sitten tällainen lasiaivo ja lasiaivona voin antaa hänelle pienen vinkin. Jos meinaan aiot käännyttää meikäläisen kaltaisen lasiaivon, niin olisi kovasti hyvä jos:

1. Et aloittaisi käännyttämisyritystä selittämällä sitä, kuinka meikäläisessä on jotain perustavaa laatua olevaa vikaa.

2. Sinulla olisi joitain faktoja tarjolla.

Toisaalta eihän hän avautumistaan ole meille lasiaivoille tarkoittanutkaan vaan toisille tabun puolustajille. Annetaanpa vielä yksi vinkki Johannalle, pohjautuen siihen, mitä hän kirjoituksessaan itse sanoo, eli:

Ota riski ja kuuntele. Keskity erikseen siihen, että yrität eläytyä ja ymmärtää. Varaa tähän aluksi vaikka yksi minuutti. Sen aikana älä opeta, vaan kuuntele. 

Hyvä neuvo. Mitenkäs Johanna olis, kannattaisiko sinun hetken aikaa elää niin kuin opetat? Varaa tähän aluksi vaikka yksi minuutti.


Kyseisessä Helsingin Sanomien kirjoituksessa mainitaan siis sekä muovailuvaha- että lasiaivot. Jotka kuulostavat hienoilta mutta eivät tosiasiassa tietenkään tarkoita yhtään mitään. Ykä ei jää Pekkaa pahemmaksi vaan julistautuu kiehisaivoksi. Ei sekään tarkoita yhtään mitään, mutta kuulostaa mukavan näennäisälylliseltä ja mikäs aivojen määrittelyn © Korhosella muka on. Osattaan sitä tiälläkkiin, sanois savolainen.

Oikein hyvää alkanutta lokakuuta lukijoille. Niin muovailuvaha-, lasi-, kiehis-, kieppi-, käkkärä-, kiekura- ja pulikka-aivoisille sellaisille.

34 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Kuin myös hyvää lokakuuta sinne. Itse olen toki mieluummin lasiaivo kuin muovailuvaha-aivo: lasi on kovaa ja kirkasta. Se pitää muotonsa, joskin se voidaan murskata, mutta silloin se on hyödytöntä ja menetettyä. Muovailuvaha sen sijaan on pehmeää möhnöä, jonka kuka tahansa voi muotoilla mihin tahansa haluamaansa muotoon, johon se myös jää.

Outoa, että Johanna ilmoittaa haluavansa omata sellaiset aivot.

intrigööri kirjoitti...

Meikäläisen nuppi on pääasiassa tarkoitettu siihen, että korvat pysyvät erillään. Mutta on siinä päärustingilla edes joku tarkoitus. Nykyinen rajatusti suvaitseva tiedostavisto elää, toimii ja tiedostaa lähinnä parviälyn varassa.
Parveen kuuluvat yksilöt seuraavat vain joitakin yksinkertaisia ennalta määriteltyjä sääntöjä ilman parempaa tietoa kokonaisuudesta. Silti lintuparven toiminta yhdessä näyttää sivusta katsoen jopa älykkäältä. Parvessa on turvallista rääkyä ja nokkia vihollisia. Isoa ja äänekästä parvea haukkakin väistää.

Lemminkäinen kirjoitti...

Onko Korhonen tietoinen Ruotsin tilanteesta tällä hetkellä! Ruotsissa ammutaan 5 kertaa enemmän mitä muissa Pohjoismaissa yhteensä. Ruotsissa on 1:a Maj läpi vuoden, (siis Ruotsissa poltetaan kokkoja ensimmäinen toukokuuta) mutta autokokot ovat jakaneet kokkojenpolttamistradition käsittelemään koko vuotta. Haluaako Korhonen että Suomessa vietetään juhannusta läpi vuoden? Ruotsissa on yli viisikymmentä ns. Nogozones. Palokunta ja ambulanssihenkilökunta ei mielellään mene näille alueille ilman poliisisaattuetta, koska heitä kivitetään. Kivitystraditio on uutta rikkautta ruotsalaisten kulttuurielämässä. Maahanmuutto luo uusia työpaikkoja, mikä tietysti on iloinen asia, koska esimerkiksi Ericsson vaikuttaa olevan lopettamassa toimintansa Ruotsissa. Ruotsi tarvitsee ainakin 2000 uutta poliisia, joten maahanmuutto kehittää uusia työpaikkoja ja on täten "rikkaus". Eikö Korhonen voisi ajatella että maahanmuuttokriittisillä olisi muita kriteerejä kuin pelkkä ihonväri maahanmuuttokriittisyydessään? Esimerkiksi työperäinen maahanmuutto on hyvä asia, ihonväristä huolimatta. Kulttuureissa, missä ei tunneta demokraattisia käsitteitä, kuten ihmisoikeudet ja tasa-arvo, niin näistä kulttuureista tulleet ovat jo lähtökohtaisesti konfliktissa länsimaisen, demokraattisen kulttuurin kanssa. Poikkeuksiakin tietysti on ja he ovat tervetulleita demokraattisiin Pohjoismaihin. Henkilöt, jotka eivät kunnioita ja ota omakseen demokraattisia arvoja, niin näillä henkilöillä ei ole mitään tekemistä Pohjoismaissa.

Anonyymi kirjoitti...

Tietty osa tärähtäneistöstä tuntuu toimivan lähes täysin narsismia kuvaavien mallien mukaan. Yksi narsismissa keskeinen piirre on projektiivinen ajattelu. Ihminen ei kykene käsittelemään omia moraalisia puutteitaan ja ristiriitojaan ja näkee ne sen vuoksi muissa. Oikeammin voisi sanoa että kuvittelee omat puutteensa ja moraaliset ongelmansa muiden vaikuttimiksi. Kateellisen mielestä muut ovat kateellisia. Epärehellisen mielestä muut ovat epärehellisiä. Seksuaalisesti pidäkkeettömän mielestä muut ovat lutkia ja pukkeja, jotka pettävät koko ajan kaikkia...

Kokeilaanpas kaavaan sijoittamista Johanna Korhosen suhteen:

1. Maahanmuuton/-muuttajien puolustaminen tai vastustaminen ei välttämättä liity mitenkään maahanmuuttoon(-muuttajiin?

2. Jokin arvostelijan elämässä on mennyt vinksalleen ja ajanut hänet jonkinlaisen yhteiskunnallisen vammaisluokituksen pariin?
Kyllä [] Ei []

3. Kyllä [] Ei []

3. Yksinäisyys raastaa?
Kyllä [] Ei []

4. Arvostusta puuttuu?
Kyllä [] Ei []

5. Tunteet kiihottavat?
Kyllä [] Ei []

6. Kyseessä on yritys kääntää omaa pahaa oloa toisiin kohteisiin, niiden syyksi populistisin keinoin?
Kyllä [] Ei []

7. Vakavia ongelmia omassa elämässään?

7. Todellinen syy maahanmuuttopoliittisiin kannanottoihin ja keskustelijoista keskustelemiseen löytyy näistä asioista?
Kyllä [] Ei []

Jos näihin kysymyksiin koittaa esittää Johanna "Epäonnistunut toimittaja", "Seksuaalisuuteni on lyömäaseeni", "Ammattiuhriutuja", "Jopa Alma Media pitää häntä valehtelijana" Korhosen suhteen kannanottoja, niin arvailuksihan se menee kun ei tiedetä että missä määrin julkisuuskuva ja sen takana oleva ihminen vastaavat toisiaan. Vaan samanlaista tosiasianeutraalia arvailuahan Korhonenkin muista esittää, joten siitä vain arvailemaan.


Anonyymi kirjoitti...

Olikos tässä nyt kyse siitä samasta tädistä joka epäonnistui niin täydellisesti jopa ammattiliittossa töissä olemisessa, että päätti 2008 perustaa ikioman ammattiliiton nimeltä Suomen Journalistit kilpailemaan Journalistiliiton kanssa?

Siis se sama ongelmakimppu, jonka erottamista Journalistiliitosta vaati 14 Journalistiliiton työntekijää?

Siis se henkilö, joka tuntuu epäonnistuvan kaikessa mitä tekee ja epäonnistuttuaan tekee asiasta julkisen farssin, jossa rakentaa itselleen marttyyrisankarin roolia?

Siitä onnettomastako tässä on kyse? Tästä henkilöstä jonka peruskaava tuntuu olevan, että hankitaan taitavalla manipuloinnilla ja rehellisyysneutraalilla toiminnalla työpaikka, epäonnistutaan täydellisesti työssä, saadaan potkut, haastetaan työnantaja oikeuteen ja revitään lakituvassa korvaukset irtisanomisesta? Tästä urapudokkaastako tässä puhutaan?


http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Korhonen-perusti-Journalistiliitolle-kilpailijan/584914

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/journalistiliiton-tyontekijat-vaativat-korhosen-erottamista/334581/

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/82921-johanna-korhosen-potkut-sakkoa-18-000-eu

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

1. Yksinäisyys raastaa. Onhan sitä poikia, ja pojanpoikia. Tämä väittämä ei vi****kaan kiinnosta.
2. Arvostusta puuttuu. Olin firmassani SE työntekijä joka piti firman pystyssä. Pyh.
3. Tunteet kiihottavat. Hehehe. Lapsellista väittää tuollaista. Tottakai tunteet kiihoittavat, etenkin jos kohteena on sopiva naarasihminen. Joillekin tietysti koiras, mutta naaras minun makuuni.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

”Jatkuva kehitysmaalainen maahanmuutto Suomeen on itseisarvo itsessään ja kaikki – perustellutkin – väitteet sitä vastaan ovat vihapuhetta.”
Voiko tällainen lause olla kenenkään tosissaan kirjoittama? Olisin luullut sitä huonoksi vitsiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää alkanutta Lokakuuta sinullekkin Yrjö. Minä olen Yrjö sitä mieltä että jos joku, olkoon nyt kuka hyvänsä, puhuu että tämä ja tuo ongelma olisi ratkaistava niin silloin olisi hyvä jos olisi esittää myös jokin toimiva ratkaisumalli millä ne ongelmat ratkaistaan. Myös jos arvostelee että kuinka jotain hommaa hoidetaan niin silloin pitäisi olla esittää jokin vaihtoehtoinen tapa hoitaa homma.
Monesti vain voi olla niin että ei ole esittää mitään ratkaisumallia eikä vaihtoehtoa, on vain pelkkää puhetta ja arvostelua.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Lasiaivo? En ole.
Muovailuvaha-aivo: En ole.

Jos jotakin perustellaan minulle faktoin, muutan mielipidettäni oitis. Mutta perustelut pitää olla. Empiiriset, siis. Muilla ei ole mitään merkitystä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Intrigöörille, Lemminkäiselle, Ano1:lle, Ano2:lle, Yhel Turkkulaasel ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Nämä aivomääritelmäthän ovat sinänsä vain sanahelinää jolla on tarkotus antaa vaikutelma että sanahelisijällä on hallussaan joku salattu viisaus.

Intrigööri: Parviäly on osuva vertaus.

Lemminkäinen: Sanalla sanoen en tiedä, että tietääkö Korhonen. Jos kyseinen henkilö on tietoisesti kysellyt Ruotsin tilanteesta vaikkapa kollegoiltaan, erityisesti Maria Petterssonilta niin Ruotsin tilannehan lähentelee taivasta. Mitä tulee kommenttiisi muuten, niin olen samaa mieltä. Lisään sen, että se poliisien tarve kasvaa siksikin, kun niin moni poliisi ottaa turhautuneena loparit. Lisään vielä senkin, että vaikuttaako kyseinen Korhonen siltä, että hän kunnioittaa demokraattisia arvoja?

Ano1: Tuo narsismivertaus on esitetty ennenkin, ja voisi sanoa että ei savua ilman tulta.

Ano2: Joo, sama monilahjakkuus on kyseessä…

Yks Turkkulaanen:

Viesti1: Eipä lisättävää.

Viesti2: Lausehan on minun keksimä, koska siinä kiteytyy suvaitsevais-tiedostavan ideologian sallitut ajattelun rajat.

Viesti3: Jep. Niitä faktoja on odotettu parikymmentä vuotta ja vahvin on tällä hetkellä se, että mamut voivat olla kahdenkymmenen vuoden päästä voimavara jos ne ovat kahdenkymmenen vuoden päästä voimavara. Itse asiassa samaa toisteltiin kyllä jo parikymmentä vuotta sitten

Ano3: Joo olen samaa mieltä mutta mulla jäi vähän epäselväksi että oliko viestisi suunnattu suvaitsevaiselle väestönosalle vaiko esmes minulle.

QroquiusKad kirjoitti...


Aivomääritelmiä voi toki jokainen keksiä mieleisiään, mutta kiehisaivo tuottaa mahtavan mielleyhtymän:

ihminen ottaa metalliterän, jonka on luonut sukupolvesta toiseen periytyvällä osaamisella. Hän vuolee sillä kiehisiä puusta, joka on ollut kauan ennen häntä osaamisella, joka on ollut kauan ennen häntä luodakseen lämpöä ja valoa heille, jotka ovat olemassa hänen jälkeensä. Heille hän sitten opettaa Kiehisen avulla sytytetyn tulen äärellä miten vuollaan kiehisiä ja miten taotaan puukko jolla se tehdään.

Kiehisaivo: tietoisuus jolla edellisiltä sukupolvilta omaksuttu hyödyllinen osaaminen sovelletaan nykyisyyteen opetettavaksi jälkipolville!

WhiteHunter kirjoitti...

Terveisiä täältä kydön laidalta. ( kytö on pelto tai suo. Ehkä. Niitä vaan on täällä paljon)
Joo, mietitäänpäs hetki. Joka toinen avioliitto hajoaa... Henkilökohtainen kriisi on aina valmis eli rasisteja on syntynyt taas paljon.
Niin, ne jotka joutuu työttömäksi... Taas tuli rasisteja. Ruotsissa kerrottiin että pottunokkaisten työttömyysaste oli 3-4,5% . Eli lähes täystyöllisyys pottunokkien keskuudessa. Suomessa se oli....
AI niin, sitä ei voida tilastoida.
Summa summarum, stetsonista heitän että 75% ihmisistä on potentiaalisia rasisteja Suomessa.

No, keskitytäänkin tärkeimpiin asioihin kuin vihakirjoituksiin.
Tiedättekö sitä että se saa aikaan ihan helvetinmoisen vitutuksen ja vähintään kriisin, kun joutuu katsoo peiliin ja toteamaan että: saatanan tunari !
Kolme hirveä, matkaa 75m, normaalisti juoksivat ja näin ne jo aikaisemmin. (Noin 7m ampuma-aukko metsäautotietä ) Perkele ammuin ohi !
Kai minustakin nyt tulee rasisti ja maahanmuuton vastusta. On tämä nyt sellainen henkilökohtainen kriisi.Anonyymi kirjoitti...

Jahas, jälleen yksi ylenkatseellinen suomalaisia mollaava vihakirjoitus - ja tällä kertaa ihan peräti sertifioidun ammattiuhriutujan kynäilemä, vau…

Tuota varmasti perin ansiokasta kirjoitusta sen enempiä retostelematta tartun vain pikkaisent tuohon tunne-juttuun:
Eli siis että tunteiden ei saa antaa kiihottaa koska niihin (tunteisiin) voi addiktoitua? Eli pitäisikös tässä olla ja elää jonkinlaisessa kylmän kliinisessä tunnekuolleessa tilassa?
Moinen tunnetila kyllä saattaisi sopia Ykän ansiokkaasti kuvaileimille tulevaisuuden rajoittaja-byrokraateille, mutta tavalliselle eläväiselle ihmiselle se kuulostaa kyllä aikamoiselle rangaistukselle. Ja kun pelolle ei saa antaa valtaa (ja julkilausutuista vihan tunteista joutuu linnaan, koska sana on teko) jää tuo laillisesti julkituotava tunnerepertuaari vähän suppeanpuoleiseksi.
Vai pitääkö tavallisen kansalaisen yrittää elää jonkinlaisessa väkinäisessä kumbayaa-riemussa, siitäkin huolimatta että tosielämän ankeus kävisi ympärillä ihan käsinkosketeltavan murskaavaksi?
Niin ja ylipapitar Askola on kuulemma sanonut, että mahanmutaajille pitäisi hymyillä, mutta joku toinen tietäväisempi taas jyrkästi kielsi moisen, todeten että pitää vältää ”merkkien antamista”…
Hulluksi menee, täytynee ruveta harjoittelemaan sellaista yleisiloista kalseanlämmintä ystävällisen etäistä ei-hymyä…
T. puuhiiliaivoinen Riku Raunioilla

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquios Kadille, WhiteHunterille ja Rikulle Raunioilla & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Hitto että minä tykkäsin tosta sinun määritelmästäsi. Pyrin itsekin toimimaan kiehisaivona jatkossakin, omalla pienellä osallani..

WhiteHunter: Luulen, että olen samaa mieltä stetsonheittosi kanssa. Lyckaa sille seuraavalle laukaukselle. Olen minäkin ohi ampunut. Tänään olin metsällä myös. En ampunut ohi. En ampunut ollenkaan. Melko tyhjää oli.

Riku: Tuohon kommenttiisi ei minulla ole juuri lisättävää. Mutta tuota kumbayaa meille yritetään väkisin syöttää. Nimenomaan meille. Ei niille, joita tuon kumbayan väitetään koskevan. Heillä on oma kulttuuriperimänsä ja eihän heitä voi käskeä luopumaan siitä.

Jaska J. kirjoitti...

Hei, taman daamin on tarkoitus kirjallaan kertoa, etta erimielisilla rassukoilla on vikaa sielussaan, on sita ja tata puutetta. Kuten hesarin antamasta laajasta palstatilasta voi nahda, tama on oikea totuus, siis ei tarvitse puhua vaikkapa maahantulijoiden laadusta ja homman haitoista kun voimme tuumiskella, mika mahtaa olla nupissa vikana niilla jotka eivat viela ymmarra kuinka autuasta tama partalasten invaasio on. No, kiitos ja kunnia pravdalle taas kerran.

Tom Kärnä kirjoitti...

Johanna Korhonen oli ihan kiva silloin aikoinaan, kun hän oli lähinnä tunnettu tietotekniikasta puhumisesta televisiossa. Tai ainakin silloin minä tunsin hänet siitä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Jaska J:lle & Tom Kärnälle & kiitos kommenteistanne.

Jaska J: Olen samaa mieltä kanssasi.

Tom: Onko hän vieläkin kiva?

Tom Kärnä kirjoitti...

Kuulen hänestä pelkkää sellaista, että hän on Voiman valoisalla puolella.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tom. Kuulossasi ei ole vikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, kun viallisista ihmisistä puhutaan, niin kyllä ne ovat näitä äänekkään vähemmistön edustajia. Kuten suvaitsevaiset, äärifeministit, punaviherkuherpoliitikot, eräät kirjailijat, artistit ja taiteilijat. Olisiko yhteinen nimittäjä "älymystö"? Vaikka heidän kyseessä ollen taitaa tuo äly loistaa poissaolollansa.

Ehdottomana illan huumoripläjäyksenä erään anglo-amerikkalaisen feministin panos taistelussa patriarkaattia vastaan. En viitsinyt katsella tuota taide-elokuvaa, vaan hakukoneella löydetyt kuvat k.o. rainasta riittivät allekirjoittaneelle. Ehkä joskus katselen tuon spektaakkelin, kunhan saan riittävästi inspiraatiota? Tuo haastattelupätkä vaatteet päällä oli jo tarpeeksi kylmiä väreitä aiheuttavaa.

Voiko tuosta enää ironisemmaksi mennä? Tuossa tulee karulla tavalla esille äärifeministin ajatusmaailma, kaksinaismoraali ja kaksoisstandardit. He ovat jollain tapaa pihalla ns. normaalielämästä sekä sen pelisäännöistä että tavoista...

- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Tyhjää on ollut täälläkin, huono lintuvuosi sekä tehometsätalous (harvennus- ja avohakkuut viiden vuoden välein pitää huolen ettei linnut kotoudu)

WhiteHunter on hetkellisesti ollut siis naamaltaan RedHunter ja mieletään BlackHunter!

Tänään oli jo hyvä aamu kun viime yönä oli pakkasta, ei prkl hirvikärpäset häirinneet. Kuulas keli eli ääni kantoi kauas, tulipa ulkoiltua mikä tässä hommassa on itselleni muodostunutkin pääasiaksi. Raitista metsäilmaa keuhkoihin jo aamusta sekä pikkuhiki metsässä maleksemisesta (tehotuotanto kun pitää huolen ettei kävely ole mitään keveää askellusta vaan ojituksia sekä murrosteita riittää!)

Mieli lepää kun kuljeksii ladattu ase kourissaan.
Siinä on jotain niin perinteistä sekä alkukantaistakin, että LLK-HK-AKM-VLHM* viihtyy.

-Tvälups-

* LLK = Lyhyt lihava ja karvainen, HK = Hevirokkia kuunteleva, AKM = Asekeräilijä-metsästäjä, VLHM = Valkoinen lihaasyövä heteromies

Lemminkäinen kirjoitti...

Voisikohan Korhonen kertoa minkälaisiin aivoryhmiin hän sijoittaa henkilön, joka on sitä mieltä, että naisten sukupuolielinten silpominen on naisten seksuaalisen villiintymisen vuoksi parasta mitä naiselle voi tehdä. Ja jos kuitenkin tämä sama nainen hairahtuu vieraisiin, niin kivitys on oikea rangaistus. Entäs jos perheen tytär pelehtii naapurin pojan kanssa ennen avioliittoa, niin perheen kunnian vuoksi on tyttären kuoltava. Korhonen kaikkitietävänä voisi myös kertoa, miksi naisen perse on kunnian kehto määrätyissä kulttuureissa. Myönnän nöyrästi että minun täytyy olla vajaaälyinen, koska en ymmärrä määrättyjen kulttuurien koodeja jne.

Anonyymi kirjoitti...

Oulun pedofiili-raiskari insesti-iskä on sdp:n jäsen ja patsastellut yhteiskuvissa mm Paavo Lipposen kanssa.

Joskos tiedostavaisto (suvaitsevainen toimittelija) on vaatinut Paavoa ja sdp:tä irtisanoutumaan pedofiliasta, insestistä ja raiskauksista?

Ai ei vai?

-Tvälups-

Castor kirjoitti...

Vai että yksinäisyys, arvostuksen puute ja kiihottuminen saa ihmisen vastustamaan maahantunkeutumista...Meillä vietetään Kiinan kansallispäivää, ja vapaata on ollut viime perjantaista lähtien, töihin lauantaina ja sunnuntaina. Jos yksinäisyys on saanut minut käännynnäiseksi tälle pimeyden tielle, niin kysymys kuuluu, että mikä yksinäisyys? Niin paljon on tullut kavereilta kutsuja erilaisiin juhliin tälle viikolle, että on tarvinnut laatia aikataulu, kuinka kauan missäkin bailuissa pystyy viipymään. Ehkä syynä on viime viikolla olleet 60-vuotispäivät, ja nyt säälistä kutsuvat vanhaa miestä, tiedä häntä.

Arvostuksen puute, no joo, kissa kiitoksella elää, mutta kun menen kapakkaan, jossa on (erityisesti amerikkalaisia) tuttuja, niin ensimmäiseksi huudetaan "here, your honour!", kun ovat riettaat kuulleet, että olen toiminut tuomarinakin joskus silloin kun siitä porukasta surin osa ei ollut vielä syntynytkään.

Kiihottuminen on onneksi vielä aika jokapäiväistä, tänäänkin näin sellaisen nuorehkon naisihmisen kaupassa käväistessäni, että selvästi liikahti. Maahanmuutosta en ole vielä kiihtynyt, vittuuntunut kylläkin poliitikkojen ja median tyhmyyteen ja propagandan suoltamiseen. Ei se ole maahantunkijan vika, jos täysi ylöspito kiinnostaa. Tästä poliitikkojen ja median tyhmyydestä johtuvat, maahanmuuton aiheuttamat ongelmat taas ovat nimenomaan maahanmuuttajien aiheuttamia, mutta eivät nuokaan minua kiihota.

Ex-poliisiylijohtahja Paatero TUOMITSEE (kiva sana, melkein kuin se ikuinen "irtisanoutuminen, jota kaikkien pitäisi harrastaa) Uuden Suomen mukaan laittomastio maassa olevien piilottelun. No, aikaisemmin kommentoin, että löytyyhän siihen peräti pykäläkin, rikoslain 15:11, rikoksentekijän suojeleminen. "Jos tarvitset viisumin tai oleskeluluvan, mutta sinulla ei ole sitä, olet Suomessa laittomasti. Turvapaikanhakijoilla on kuitenkin oikeus oleskella Suomessa vaikka heillä ei olisi viisumia tai oleskelulupaa, niin kauan kun turvapaikkahakemuksen käsittely kestää." Jostain Infopankista lainattu tuo edellinen. Eli rikokseen syyllityvät kirkon hameniekat siinä vaiheessa kun tyypin kätkevät, jos hakemukseen on tullut kielteinen päätös. Ei kirkko ole lain yläpuolella, vaikka nuo ylen vastenmieliset arkki-idiootit ja muut piispat sellaista kuvittelevatkin. Herra jestas, kiihdyinköhän minä nyt?

Ei vaan, nyt yksinäisyyttä tappamaan, kolmannet bileet tämän päivän aikana, kello käy kymmentä illalla. Raskasta tämä yksinäisyys ja arvostuksen puute!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist, Taisteluvälineupseerille, Lemminkäiselle ja Castorille & kiitos kommenteistanne.

Soomepois: Joo, mulle riitti myös pelkkä jutun lukeminen, mutta kovasti hämmentävää oli. Mieleen tuli väistämättä kysymys, että kuvitteleeko tuo nainen todellakin vastustavansa jotain tuolla vai onko kyseessä vain yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen naamioitu julkipervoilun halu?

Tvälups:

Viesti1: Noitten hakkuitten jäljiltä on muuten tosiaan pirun hankalaa kulkea. Yhtä lailla ilkeä on aikaa sitten ojitettu metsittynyt suo jossa ojia on vähän väliä.

Viesti2: Juuri näin. Vaadittiinhan Olli Immostakin (ja persuja yleensä) irtisanoutumaan yhdestä sun toisesta asiastakun hän sattui olemaan samassa valokuvassa parin SVL:n häiskän kanssa. Miksei nyt Lipposta?

Lemminkäinen: Korhonen varmaankin ajattelee näistä asioista niin, että tosiasiallinen islam on melkein samanlaista pohjoismaista lällysosialidemokratiaa kuin pohjoismainenlällysosialidemokratia. Ja se tieto joka ei vastaa ikiomaa maailmankuvaa voidaan kuitata valikoiduilla ismisyytöksillä.

Castor: Joo, silkkaa satua ja suhinaahan tuo kyseisen naisen avautuminen oli mutta hyvä esimerkki siitä, kuinka keskustelu suunnataan asioista ihmisiin ja omiin demonisoituihin mielikuviin ihmisistä. Kirkon toimintaa olen jo pitkään pitänyt äärimmäisen sinisilmäisyyden ja rikokseen yllyttämisen sekoituksena. Mutta sinähän lakiveikkona tiedät, että typeryys ei ole lieventävä asianhaara. Mukavia pippaloita sinne Huitsinnevadaa huomattavasti idemmäksi.

QroquiusKad kirjoitti...

Todella mukava kuulla, tai siis nähdä että pidit kiehisaivon määritlmästäni, se kun nousi mieleen luontevasti kuvaamaan sinua maanläheisenä ja erähenkisenä traditioiden vaalijana.

Johanna Korhosesta taas pintautuu lasiaivoihini (tai mitä sitten ovatkaan, en oikein tiedä) yhtä luontevasti mielikuva julkipervoilusta, jossa hän on muutenkin kunnostautunut; viittaan siis case Lapin Kansaan. Ensin Johanna lyö rumpua aiheesta :"Minääpää oooleeen leeesbooo!", sitten hakee lestadiolaisten lukemistona tunnettuun Lapin Kansaan päätoimittajaksi ja potkut saatuaan ruikuttaa saaneensa potkut vain koska on lesbo: "Isot Pojat kiusaa koska olen Tyttö!"

Aiheesta väännettiin vitsiäkin: päätoimittajahakemuksessa oli erikseen mainittu kelpoisuusvaatimuksena "lestadiolainen" mutta painovirhepaholainen oli muuttanut sen muotoon "lesbostadilainen"!

Pelkäänpä pahoin, että Korho-Jossu sai todellisuudessa lähteä samasta syystä kuin Tiina Rosenberg omalta rehtorinpalliltaan: hänet huomattiin varsin pian täysin yhteistyökyvyttömäksi yleensäkin ihmisenä ja erityisesti esimie...korjaan esihenkilönä.

Kahden vuoden karkoitus kirjoitti...

Älkää unohtako, että kaiken nuivuuden taustalla kummittelee halu:

"Mustia miehiä kohtaan tunnettua irrationaalista pelkoa ja vihaa ja sen syntymekanismeja on sittemmin pohdittu ja tutkittu paljon. Yhdeksi syyksi on todettu lynkkaajien alitajuinen halu mustan miehen kehoa kohtaan."

http://mediaseuranta.blogspot.be/2008/12/hs-muukalaispelko-ja-seksuaalisuus.html


Himokasta illanjatkoa toivottelee
Brysselin Bobrikov

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kadille ja Brysselin Bobrikoville.

Qroquius Kad: Hjuu, se mikä määritelmäsi oli niin sitä kutsutaan myös nimellä sivilisaatio ja oppiminen. Ja olen samaa mieltä kanssasi kyseisestä Korhosesta. Nykyisin mielletään, että jonkunlainen lesbolaisuus tjmv tulisi olla sellainen asia joka menee ihmisen osaamisen yli. Rosenbergin kohdalla ei muuten koskaan julkisesti mainittu sitä, että mitkä ne erottamisen perusteet olivat. Itselleni tulee mieleen kerettiläinen ajatus eli ”vittumainen, osaamaton ja yhteistyökyvytön itseään täynnä oleva ihminen joka on valittu tehtäväänsä seksuaalisen ja poliittisen suuntautumisensa vuoksi sen pahemmin miettimättä että mitä hän oikeasti osaa. Meni hieman läksiksi.”

Brysselin Bobrikov: Joo, muistan tuon ja pyrin keskenäni vieläkin kehittämään himoa mustan miehen kehoa kohtaan että olisin oikeaoppinen. Olen tässä kyllä täysi luuseri, sillä olen epäonnistunut totaalisesti. Meinaan, vain valkoisen naisen keho, piru vie, kiihottaa eikä edes valkoisen miehen keho herätä mitään signaaleja henkilökohtaiselle aseelleni. Mutta ehkäpä tässä vielä, pikku hiljaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon narsismimahdollisuuteen lisää pohdittavaa. Sairaan narsismin yhteydessä kaikille lienee tuttua...
- Loputon käräjöinti-into.
- Se, että narsisti pitää omana oikeutenaan määritellä säännöt ja muuttaa niitä aina tilanteen mukaan.
- Se, että narsisti pitää omana oikeutenaan määritellä sen, mikä on totuus ja mikä ei.
- Se, että narsisti kokee kanssaan eri mieltä olemisen henkilökohtaisena loukkauksena ja hyökkäyksenä. Loukatuksi ja hyökätyksi joutuminen oikeutta hänen mielestään minkä tahansa henkilöön käyvän "vasta"hyökkäyksen.
- Narsisti koittaa parantaa omaa asemaansa nokkimisjärjestyksissä tuhoamalla kilpailijakseen kokeneiden aseman.
- Sairaalloinen huomiohakuisuus. Jopa negatiivinen huomio on narsistille parempi vaihtoehto kuin huomiotta jääminen. Samalla se negatiivinen huomio toki antaa oikeutuksen mihin tahansa "vasta"toimiin.
- Keskustelijoista keskusteleminen. Huomio käännetään vastapuolen henkillöön niin että voidaan sivuuttaa asia-argumentit. Vastapuolen toiminta ja näkemykset seliteään hänen persoonansa tai asemansa kautta. Sen jälkeen vasta-argumentit ja dissaaminen kohdistetaan niihin.
- Omaa epäonnistumista seuraa lähes aina hyökkäys sopivaa syntipukkia kohtaan. Kun ei selvitä omista töistä, niin haastetaan työnantaja oikeuteen. Kun ei selvitä vanhemmuudesta, niin uhataan haastaa koulu, sossutäti tms. oikeuteen. Kun jäädään kiinni epärehellisyydestä, niin syytetään jotakuta muuta huijaamisesta...

Anonyymi kirjoitti...

Toinen narsismikirjonäkemys:

Narsismikirjon persoonallisuushäiriöistä nimenomaan epävakaa persoonallisuushäiriö on yleisempi naisilla kuin miehillä. Siihen kuuluu hyvin usein ja voimakkaasti se, että ihminen ei kykene pääsemään eroon negatiivisesta tunteesta juuri muulla tavoin kuin niin, että herättää saman tunteen näkyvästi ja havaittavasti jossakussa toisessa. Omasta pelosta päästään irti ja eteenpäin kun saadaan joku muu pelkäämään. (Tätä kannattaa pohtia myös silloin kun kotona traumatisoituneet kusipäät kiusaavat väkivaltaisesti muita koulussa.) Ahdstuneisuudesta irrottautuminen vaatii sitä, että saa jonkun muun ahdistumaan. Pettymyksen käsittely tapahtuu niin että tuotetaan jollekulle muulle pettymystä - vaikkapa petkuttamalla niin että petkuttaminen paljastuu, pettämällä niin että petetty huomaa tulleensa petetyksi...

Tätä näkökulmaa kannattaa kokeilla kaavaan sijoittaen näiden kaiken maailman korhosten ja hazardien kohdalla.

Anonyymi kirjoitti...

Tätä mamu keskustelua on käyty nestissä jo yli 10 vuotta.
Olisikohan syynä ettei mamu ongelmaa ole saatu ratkaistua siinä, että valtionhallintoon on (vielä) jäänyt ns p***läpiä päällikkötasolle (ja myös ns sivistyneistöön...).

Katoinpa taas kerran "muistuksena päällikkötasolle" pastori H. Kinnusen saarnan
Youtube:sta Saarna HD
Televisio saarnan käsikirjoittajan viesti "kenestä tahansa p-lävestä voi tulla PÄÄLLIKKÖ (tai ns yhteiskunnallinen vaikuttaja)"

Setarkos

Anonyymi kirjoitti...

Täällä Yrjö se ano3 jolta kysyit että oliko viestini suunnattu suvaitsevaiselle väestönosalle vai sinulle. Viesti ei ollut suunnattu sinulle, olen pahoillani jos sait sellaisen käsityksen. Tarkennan viestiäni että itsekkin olen kohdannut tälläisiä ihmisiä erilaisissa yhteyksissä, kauheasti kyllä saatetaan arvostella kuinka joku asia on hoidettu tai jotain asiaa hoidetaan, sitten jos kysyy että mikä olisi sitten se sinun vaihtoehto miten asia pitäisi tai olisi pitänyt hoitaa, ei ole esittää mitään vaihtoehtoa. Mielestäni silloin olisi parempi olla hiljaa, mutta katsotaan silti että voidaan arvostella. Sellaisille puheille ei voi oikein laittaa painoarvoa jos ei ole esittää mitään vaihtoehtoa.
Sitten on taas niitä joilla on esittää jokin vaihtoehto, sellaisen myös kuuntelee mielenkiinnolla ja miettii että olisiko tuo parempi vaihtoehto, sellaisella puheella on painoarvoa. Tosin tämä tietysti silloin jos vastapuoli on sellainen että se suostuu kuuntelemaan sen vaihtoehdon.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Setarkosille ja Ano2(3):lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: En lähde sinänsä diagnosoimaan kun en psykiatri ole, mutta kummassakin viestissä kertomasi asiat ovat minulle tuttuja ja useaan kertaan nähtyjä.

Setarkos: Ihan hyvä ja toimiva vertaus. Tulee muuten muistaa, että kyseisen saarnan esittäjä Heikki Kinnunen on muuten ollut kivenkova kommunisti eli mädättäjiä itsekin.

Ano2(3): Joo näin minä arvelinkin, mutta ajattelin silti kysyä. Ja kommenttisi oli ja tämäkin kommentti on oikein hyvä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Vielä Vieraalle: kiitos kissikuvista. Tuo mainitsemasi viski on minulle ihan uusi tuote.