maanantai 24. lokakuuta 2016

SUULLINEN LUPAUS JA LUNASTUS

Elettiin kahdeksatta päivää marraskuuta vuonna 2016. Päivä oli merkittävä, sillä juuri sinä päivänä valittaisiin Yhdysvalloille uusi presidentti. Vaaleja seurasi myös tunnettu yhdysvaltalainen laulaja, näyttelijä ja glamourhahmo Madonna Louise Veronica Ciccone, tunnettu lähinnä taiteilijanimellään Madonna. Hän istui mukavalla sohvallaan katsellen koko seinän kokoista televisiotaan. Yleensä hän asui Lontoossa sijaitsevassa Marylebonen kartanossaan mutta oli tullut seuraamaan vaaleja New Yorkin residenssiinsä. Täytyi kokea hetken tunnelma ihan paikan päällä tai jotain sellaista.

Madonna tyhjensi viinilasinsa ja komensi tämänhetkisen rattopoikansa hakemaan lisää. Mikä hitto sen nimi nyt taas olikaan… no, mitä niistä nimistä. Ei hän tuotakaan sälliä ollut keskustelukumppanikseen hankkinut. Lappalaisittain sanottuna rykiminen ei sinänsä kiinnostanut Madonnaa tällä hetkellä ollenkaan, vaan hän seurasi vaaleja suurella mielenkiinnolla. Olihan hän kannattanut koko vaalikamppailun ajan voimakkaasti Hillary Clintonia ja ennen kaikkea vastustanut Donald Trumpia. Hän otti asian hyvin vakavasti, niin kuin tiedostavan viihdealan ihmisen kuuluikin ottaa.

Suora lähetys siirtyi vaalipaikalle jonne Donald Trump oli juuri tullut äänestämään. Se rasistinen ja seksistinen pässi. Joka, piru vie, saattaisi jopa voittaa. Jostain syystä se ketku oli tullut äänestämään vasta kun äänestysaikaa oli enää kymmenen minuuttia jäljellä, mikä oli presidenttiehdokkaalle hyvin epätavallista. Kameramiehet tulivat Trumpin pyynnöstä hänen mukanaan äänestyskoppiin ja Trump siirtyi sellaiseen asemaan että äänestys näkyisi kuvaruudussa aivan varmasti. Hän sanoi vielä kuvaajille että zoomatkaahan pojat kunnolla ja pitäkää huoli siitä, että kuvaus myös tallennetaan ja laitetaan verkkoon. Sitten hän pyöräytti suurieleisesti etusormeaan…

… ja painoi Hillary Clintonin nappia. Tämän jälkeen hän nosti peukalonsa pystyyn, iski silmää kameroille ja sanoi:

- I´ll see you soon, honey! I´ll just have to win these elections first!

Mitä helvettiä? What the fuck? Sehän meni… sehän meni ja äänesti Hillarya… mitä se oikein… 

Sitten Madonna muisti.

Hänhän oli itse aikaisemmin syksyllä luvannut ottaa suihin niiltä, jotka äänestäisivät Hillary Clintonia. Ja luvannut sen suuren väkijoukon edessä Madison Square Gardenissa. Mutta ei toi ny kumminkaan… nääh… kunhan mokasi… alkaa vissiin olla vanhuudenhöperö… ja rattopoikakin tuli uuden viinipullon kanssa… aletaas taas jännäämään…

Muutamaa tuntia myöhemmin Madonna istui edelleen sohvalla ja häntä vitutti kuin amerikkalaista maaoravaa jolla oli käpy jäässä. Se Trumpin perkele oli sitten mennyt ja voittanut ne vaalit. Vielä suhteellisen selvästi. Olishan se ollut kyllä komeeta jos Trump olisi hävinnyt yhdellä ainoalla äänellä. Sillä omallaan. Mutta nyt…

… vaan mikä helvetin meteli tuo on… sehän on helikopteri… ja laskeutumassa tontille… mikäs erinomainen nyt on…

Palvelija juoksi Madonnan luo.

- Rouva, siellä on hallituksen turvamiehiä! Asia olisi hyvin tärkeä!

Madonna käveli alakertaan ja ulko-ovelle jossa odotti pari ilmeetöntä ja leveäharteista turvamiestä. Miehet tervehtivät Madonnaa kohteliaasti ja sitten toinen heistä sanoi:


- Rouva Ciccone. Yhdysvaltain seuraava presidentti Donald Trump on hetken kuluttua tulossa luoksenne. Teillä on lupaus lunastettavana…


En vaan millään malttanut. Kiitokset vakikommentoija Soomepoisille Eestist vinkistä.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hahahaha! Hillitön! Kiitos harmaan maanantain piristyksestä! Nyt kelpaa odotella kahdeksatta päivää!!!
Riku Raunioilla

Anonyymi kirjoitti...

Niin Trumppia niin Trumppia!! Tämä olisi syytä saada jakoon jenkkilässäkin. Tosi hyvä:)
t. Huru-ukko

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Helevetin hauska, meinas happi loppua! Poikakin tuli kysymään omasta huoneestaan, että mitä ihmettä...

Arvostelu: 12/10.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rikulle Raunioilla, Huru-ukolle ja Yhel Turkkulaasel & kiitos kommenteistanne. Tämmönen mielikuva vaan pätkähti välittömästi mieleen kun luin sen Soomepoisin laittaman linkin.

Anonyymi kirjoitti...

Huru-ukon kanssa samaa mieltä, kääntäkää ihmeessä joku osaava tämä englanniksi ja laittakaa sopivalle alustalle esiin!
Ja kiitos Ykä taas kerran. Vannon, että tuo aurinkokin tuli esiin juuri kun nauroin jutullesi.

-koppelo

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä! Näin se noiden liberaalien kikkailu voi kääntyä niitä itseään vastaan! Hyvä oivallus ja sotoori Ykältä, sai kyllä pitkästä aikaa hymyilemään :)

-Mikko-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Koppelolle ja Mikolle & kiitokset. Jos joku haluaa tämän kääntää ja levittää niin kaikin mokomin. Tosin voihan siinä käydä niin, että mulla on pian Madonnan lakimiehet perässä mutta voinhan minä puolustautua sillä että itsehän se ne poskeenottamisjutut aloitti.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Yrjö!

Hehheh, mukavaa toimia inspiroijana! Hillaryna olisin todella huolissani jotta voitanko vaalit, koska hän voi hävitessään joutua leivättömän pöydän ääreen. Niitä epäselvyyksiä on enemmän kuin ne 30.000 "hassusti" hävinnittä s-postia. Huru-ukon ja Koppelon innoittamana koitan tehdä tästä käännöksen. Saa vapaasti käyttää, eihän tämä ole edes mun keksimä tarina.

"It was November 8th in year 2016. It was an important date, because at that day the new US president would be elected. That event was also followed by a well-known American singer, actress and glamour figure Madonna Louise Veronica Ciccone, better known as Madonna. She was sitting at her comfortable couch and was watching one wall sized flat screen TV. Usually she was living at her London Marylebone mansion, however she had arrived to her New York residence in order to follow the election. One has to feel the atmosphere at the spot or something like that.

Madonna emptied her wine glass and ordered her current toy boy to get some more. What the heck his name was...who cares anyways. She didn't get that bloke for conversational reasons. Like they have an expression in Lapland, copulation was not on her mind right now, instead she was following the elections with great interest. She has been strongly supporting Hillary's campaign from the very beginning, and above all has vehemently opposed Donald Trump. She took the case so seriously as every tolerant left wing liberal artist should take.

Live broadcast was changed to the polling station where Donald Trump just arrived to vote. That racist and sexist donkey. Who after all might even win, goddamned it. For some reason that crook has arrived to vote at the very last minutes, which is rather unusual to a presidential candidate. At Trump's request the cameramen went with him into the booth, and Trump positioned himself at such an angle that his voting should be certainly seen at the screens. He told the cameramen to take a good zoom and please make it sure that the scene will be saved and transferred to the Internet. Then he pompously circled around with his index finger....

...and pressed for the Hillary Clinton button. After that he made a thumb up gesture, winked to the camera and said...

- I'll see you soon honey! I'll just have to win these elections first!

What the hell? What the fuck? He just did....and voted for Hillary...what did he mean...

Then Madonna remembered.

She herself has promised previously in autumn that she will give a BJ to everyone who will vote for HRC. And she has done that at the front of a huge crowd in Madison Square Garden. But he won't anyways...ehhh...he just screwed it up...he must be senile...and that toy boy came with a new wine bottle...let's feel the excitement...

After couple of hours Madonna was still sitting at the couch and she was very pissed off, like an American chipmunk whose pine cone is frozen to the core. That goddamn Trump son of a bitch had won the elections. That would have been awesome if Trump had lost the election by that one vote. With his own. But now...

...the hell is with that noise...that's a helicopter...and it is landing at the premises...what this might be...

A maid ran to Madonna.

- Madame, they are government security officers! It is very urgent!

Madonna walked downstairs to the front door where were two large expressionless safety guards waiting for her. Men politely greeted her and the other one told her:

- Madame Ciccone. Next POTUS Donald Trump will shortly arrive here. You have a promise to fulfill...."


- Soomepois Eestist -

Ekku kirjoitti...

Trumppi kyllä vaikuttaa sellaiselta kaverilta, joka kernaasti vaihtaisi yhden äänen suihinottoon...

Eihän se ääni edes maksa mitään... :)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist ja Ekulle & kiitos kommenteistanne.

Soomepois: No voi juman gega. Olipa hieno käännös. Suuret kiitokset. Levittäminen sallittua ja jopa toivottavaa. Tietysti sitä rykimistä on vissiin mahdotonta kääntää muille kielille. Mutta sehän kertoo vaan suomen kielen ainutlaatuisuudesta.

Soomepois & Ekku: Trump on villi kortti. Me emme tiedä sitä mitä hän tekisi ollessaan presidenttinä. Hillary taas on varma tapaus jo valmiiksi. Jos rikollisen haluaa Yhdysvaltain johtoon niin sen sinne äänestää. Ja samalla varmistaa että perusobamalainen meininki jatkuu. Mutta jenkithän sen päättävät. Me vaan täällä maailman reunalla mutistaan. Ja tiedetään, että ei meidän sanallamme ole asiaan mitään merkitystä. Pois lukien mediamme, joka ihan oikeasti kuvittelee pystyvänsä vaikuttamaan Yhdysvaltain presidentinvaaleihin.

Anonyymi kirjoitti...

Ja tuosta lukemaan Oulun insesti-isän kootut selitykset, voihan poppamies sanon minä. Eipä tainnut mies rikastua tytärtään naimalla? Jos tämä tyyppi olisi kotoisin lähi-idästä niin täähän on kuin suoraan Tuhannen ja yhden yön saduista. Ehkä tähän sopisi paremmin eläinsatu suoraan Viidakkokirjasta?

Mielenkiintoiseksi jää millainen tulee tuomion suuruudeksi, rangaistusta alentavina seikkoina vissiin laskettaneen "suojaväri", kulttuurierot ja epäillyn saama negatiivinen julkisuus.

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Soomepois. Niinnotta poppamies ihan kehotti naimaan omaa tytärtä? Jään mielenkiinnolla odottamaan tuomiota ja olen muuten varma että RASMUS-ryhmässä löytyy ymmärtäjiä tällekin häiskälle. Heillähän kun on ne omat tapansa ja niitä pitää kunnioittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Aika posketon juttu... Madonna ei kyllä mielestäni ole edesauttamassa Clintonia vaalivoittoon, sillä aika on jo ajanut pahasti ohi tästä ikuisen nuoruuden unelmassa kynsin hampain säälittävällä tavalla roikkuvassa ja keskinkertaisen lauluäänen omaavasta naisihmisestä. Tämänkin jutun myötä voi kyllä hyvin kuvitella, mitkä ovat olleen tähtiin nousemisen taustat ja syyt.

Median kohkaamisesta päätellen voisi tosiaan luulla, että suomalaisilla on äänioikeus USA:n vaaleissa. Meille suomalaisille tarjoillaan näytelmä, jossa pahiksen rooli on annettu Trumpille ja rouva Clinton taas on puhdas pulmunen, joka haluaa vain maailmanrauhaa ja apua köyhille aivan kuin missifinalistit konsanaan. Uutisointi on niin läpinäkyvää, että sen voi sivuuttaa vinolla hymyllä, eikä totta puhuen jaksa kyllä edes kovin paljon kiinnostaa. Jos noin isosta ja mahtavasta valtiosta ei parempia ehokkaita löydy, niin pitäköön tunkkinsa.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Kyseisen Madonnan kohdalla voi todeta että hänellä on loistava bisnesäly eli hän on pystynyt tekemään itsestään tuotteen jolla on tienannut käsittämättömän määrän rahaa. Siitä huolimatta jos itse muistelen niin en muista ensimmäistäkään hänen 1980-luvun jälkeen esittämää kappaletta. Vähän huonosti muistan kyllä niitäkin. Mediamme ei edes välttämättä käy USA:n vaalikamppailua vaan esittää uskontunnustusta toisille uskovaisille.