keskiviikko 17. elokuuta 2022

HUMANITAARINEN HÖLMÖN TÖLVÄYS

Lyhyesti ja vielä samana päivänä:

Niin nykyinen hallituksemme kuin hyvin monet sitä edeltäneet hallitukset ovat käyneet eräänlaista kilpailua siitä, että kuka keksii parhaan mahdollisen sisäänheittotuotteen Suomeen pyrkiville kehitysmaalaisille. Tämä nykyinen estrogeenihallituksemme päättää nokittaa ja on kehittämässä ns. humanitaarisen viisumin.

Humanitaarisen viisumin ideahan on siinä, että sillä esmes jonkun Paskastanian tyyppi voi hakea pääsyä Suomeen turvapaikan hakemista varten.

Toistan: turvapaikan hakemista varten.

Kun ottaa huomioon sen, että tänne pyrkivät kehitysmaalaiset eivät hae turvapaikkaa, vaan pääsyä pysyvälle suomalaisten kustantamalle elatusautomaatille niin voi onnitella nykyistä hallitusta siitä, että mahtava sisäänheittotuote on tulossa ja se taatusti toimii.

Kas kun hallituskin tietää, että kun kehitysmaalainen on saanut saappaansa Suomen kamaralle ja sanoo asylum, niin ei häntä täältä poisteta. Moneskos valituskierros turvapaikkahylsystä on se ennätys tähän mennessä? Yhdestoista?

Kysymys hallitukselle: Eikö meillä ole pysyväiseläkkeelle otettuja kehitysmaalaisia jo tarpeeksi? Mikä on tarpeeksi? Onko piikillä mitään rajaa?

Toinen kysymys: Kyseiset kehitysmaalaiset tuovat mukanaan aina vain enemmän väkivalta- ja seksuaalirikollisuutta. Eikö hallitusta kiinnosta suomalaisten turvallisuus?

Ja se kehitysmaalainen joka tulee Suomeen humanitaarisella viisumilla miettii varmaan mielessään paria kysymystä:

1. Ovatko nuo suomalaiset noin sinisilmäisiä hölmöjä jo syntyessään vai koulutetaanko ne siihen?

2. Kuinka noin typerät kansakunnat ovat voineet rakentaa niin hyvinvoivat yhteiskunnat?


53 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taas konkretisoitui, että kuinka pitkä aika sitä onkaan vielä ensi huhtikuuhun...Jos yhtä luovia ratkaisuja keksittäisiin todellisiin ongelmiin ja yhtä kovalla tarmolla, niin eihän tässä olisi mitään hätää.

Tapsa vaan

QroquiusKad kirjoitti...

Vastaus ensimmäiseen kysymykseen:

piikillä EI ole rajaa, koska ihmisoikeuksille ei voi laittaa hintalappua ja oikeus turvapaikan hakemiseen menee kaiken edelle.
Aivan kaiken, sanoi hilpeä Huti-Maisa.

Vastaus toiseen kysymykseen:

hallitusta leikkiviä tyttöjä ei voisi vähääkään vähempää kiinnostaa suomalaisten turvallisuus, koska heidän sille täysin päinvastainen tavoitteensa on ilmoitettu suoraan hallitusohjelmassa.
Nehän ovat afro-islamilainen väestönvaihto, joka palvelee intesektifempsaamista sekä Vihreä Siirtymä. – Viimemainitun tueksi ollaan syksyn flunssakauden alkuun suunnittelemassa taas uutta körinähysterian lietsontaryöppyä.

Vastaukset kehitysmaalaisen kysymyksiin:

1.
Hän näkee suomalaisten miesten olevan jostain syystä naistensa alamaisia, joutuen palvelemaan näitä sekä naisten käskystä myös häntä, vaikka naamoista näkyykin että mieli tekisi tehdä jotain todella muuta.
Ainoa mahdollisuus on, että suomalaiset jossain välissä koulutetaan tuollaisiksi.

2.
Miehet ovat selvästikin hallinneet näitäkin maita aikoinaan, kunnes jostain kemumatulle täysin käsittämättömästä syystä alkoivat opettaa lapsiaan alistumaan naisille palvelemaan näiden outoja oikkuja.

Ja sitähän me teemme taas ensi keväällä uuden pimpsallituksen alamaisina, koska meistä ei ole edes äänestämään olemassaolevaa vaihtoehtoa nykymenolla.
Meille jää vain puberteettinen öyhötys internetissä nimettöminäja kasvottomina.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Olette molemmat valitettavan oikeassa. Ja hallituksemme näyttää, että me voidaan tehdä ihan mitä meitä huvittaa. Seuuraavissa vaaleissa tuskin on odotettavissa minkäänlaista muutosta.

KKi kirjoitti...

"
2. Kuinka noin typerät kansakunnat ovat voineet rakentaa niin hyvinvoivat yhteiskunnat?
"

Niin, luulenpa, ettei nykyinen vaahtokarkkilumihiutale kansakunta varmaan kykenisikään. Tämän systeemin jota kutsumme hyvinvointivaltioksi ovat rakentaneet menneet ja mojovammat sukupolvet. Sellaiset sukupolvet joissa maahan-/maanmuuttajista piti lukua eilakänöt. Sukupolvet jotka ymmärsivät ja muistivat mitä elämä oli ennen hyvinvointiyhteiskuntaa ja joilla oli kansallinen näkemys.

Nykyinen pissispimppahallitus on vaahtokarkkiyhteikunnan oire. Vaahtokarkkiyhteiskunta on taasen seurausta toimivasta hyvinvointiyhteiskunnasta. Yhteiskunnasta jossa lumihiutalepissikset ovat voineet nousta johtoon sillä ...tun humanismilla.

Vaahtokarkkiyhteiskunta on pikkasen liiankin hyvin toimineen hyvinvointiyhteiskunnan tuote. Vaahtokarkkiyhteikunta on unohtanut ns. elämän realiteetit. Siitä ikävä unohdus josta seuraa jäljellä olevan hyvinvoinnin romahdus.

Mites se olikaan; hyvät ajat luovat...

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti äänioikeutetuissa on paljon vanhuksia, jotka kokevat velvollisuudekseen äänestää. Heille on opetettu pienestä pitäen, että heitä paremmat ihmiset pääsevät eduskuntaan ja priimukset hallitukseen. He myös vanhastaan uskovat, että uutisista kuulee totuuden. Onko ihme, että he äänestävät aina "jo hyviksi tiedettyjä" politiikkoja.

Kun tuolla ikäluokalla on aina ollut töitä, he ovat keränneet hyvän eläkkeen, jonka turvin on turvallista köllähtää television ääreen katsomaan uutisia ja missikisoja. Parasta on, kun Yle on yhdistänyt nämä ohjelmat kuvaamalla punahuuliministereitä marssimassa tiedotustilaisuuksiinsa tiukoissa mekoissa ja korkokengissä. Kun iltapäivälehdet vielä lööpeissään kehuvat meidän Sannaa, Litä ja Mariaa kuvien kera, kassajonoissa vahvistuu päätös äänestää seuraavissa eduskuntavaaleissa taas hyvä missi ja sille perintöprinsessat.

Nuoret miehet taas on aivopesulla kastroitu jo päiväkodeissa ja kouluissa henkisesti ties-miksi-sukupuolisiksi, korviksia kantaviksi lampaiksi, joten eipä heistäkään ole äänestämään järki-ihmisiä valtaan. Nuoret naiset puolestaan uhriutuvat, koska heitä siihen media manipuloi. Sanomalehtien uutisetkin ovat naisten kirjoittamia naisista naisille. Heillä on suorastaan velvollisuus äänestää nuorta naista.

Tuhoonhan tässä liu'utaan, kun ei löydy jarrumiehiä tarpeeksi, mutta antaa mennä, kun on alamäki.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se koulutus taidetaan aloittaa nykyään jo päiväkodeissa ja sen jälkeen yhteiskunnan jokaisella sektorilla. Jopa konsevatiivinen Martta-järjestö puheenjohtajansa Sirpa Pietikäisen luotsaamana kouluttaa työntekijöitään hehkuttamalla yhdenvertaisuutta ja sateenkaariperheitä ja haluaa ravistella perinteisiä perhe- ja arvokäsityksiä. Koulutuksessa on ollut luennoitsijana mm. Jani Toivola.

Äänestäjien käyttäytyminen vaaliuurnilla taitaa valitettavasti edelleen noudattaa vanhaa kaavaa. Saapa nähdä, minkä vaikutuksen pääministerin uudet biletysvideot tekevät vanhempaan kannattajakuntaan ja kuinka valtamedia nousee valkopesemään pm:n rapistuvaa imagoa. Pääministeri-instituution tuulettaminen on jo mennyt liian pitkälle ja Marin ei selvästi ymmärrä asemaansa. Mielestän Ilkka Kanerva joutui luopumaan ministeripestistään vähemmästäkin syystä.


Rva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, tätähän se ennakoi kun kepulit lähtivät vihervassareiden huorapuolueeksi ja mahdollistivat nykyisen pikkutyttö hallituksen. Tuhoisaa on jälki ollut muillakin kokoonpanoilla, mutta ei nyt sentään ihan näin avoimen feminististä tuhopolitiikkaa. Pikkuiirishän oli jossain keskustelussa Käteistä piikitellyt siitä kun Sekoomuksella ei ole koskaan ollut naisjohtajaa. Harmittaa kun Jyrkiboi on niin munaton (tai tyhmä) ettei käyttänyt tilaisuutta hyväkseen, ja todennut että joissakin puolueissa puheenjohtaja äänestetään jäsentensä toimesta eikä ohiteta äänestyspäätöstä jotaa saadaan oikea sukupuoli johtoon.

Muuten vastaukset menisivät kutakuinkin:
1) Suomessa on totuttu siihen että ihmiset ovat keskimäärin rehellisiä. Meidän sosiaaliturva yms. on rakennettu sen varaan että itsestään huolehtimaan pystyvät myös itsestään huolehtivat. Tietynlainen nöyryys ja luottamus niin hyvässä kun pahassa kuuluvat tämän kansakunnan perisynteihin.
2) Edellä mainittujen, kansakunnalle yhteisten arvojen ja piirteiden summa on mahdollistanut nykyisen yhteiskunnan synnyn. Vasta viime vuosina erilainen vapaamatkustaminen yleistynyt, ja tähän on suuresti vaikuttanut tämän kuuluisan tuontitavaran käytös.

t.Puupääukko

Joppos123 kirjoitti...

Jos ja kun samariini paljastuukin kokkelipääksi ( viimeaikaiset uutisoinnit uusimmista bileistä) niin maailman coolein PM nostaa demareiden kannatuksen taivaisiin.
Kokkelin käyttö selittäisi kyllä samariin viimeaikasen toiminnan ja toimimattomuuden.
Ulkoinen olemus on kuin kuivan kesän oravalla ja lienee yleisesti tiedossa, että kamanveto riuduttaa.
Toisaalta ei kai sitä näin vittumaisen kansan johtajana voi olla selvinpäin.

Anonyymi kirjoitti...

Jaaha, sanna on ihan vaan vähän laittanut kokkelia nokkaan, kuin ahmed ahneen jälkikasvu konsaan. No, onhan se sdp:n perinnehuume.

Jos muhis voi hakea humanitaarista viisumia turvapaikan hakemista varten, miksei voi sitä turvapaikkaa hakea samantien? Miksi pitää päästä suomeen sitä turvapaikkaa hakemaan? Ja miksi muhis pitää päästää suomeen?

Pyssymies

Krypta kirjoitti...

Viimeisen tiedon mukaan on ennätys valituskierroksella on numero 13

Ekku kirjoitti...

Pelkään pahoin, että kun vastareaktio tälle "tyttövallalle" tulee joskus, niin sen seurauksena naisten asema, myös järkinaisten tulee kärsimään merkittävästi.
Siinä vaiheessa kun nykyiset "sovinisti-rasistit" liittoutuu muhisten kanssa, niin soppa on valmis.
Ei tapahdu ehkä sukupolven sisään, mutta ehkä jo seuraavassa sukupolvessa. Muhisten systeemissä kun vähän vaatimattomampikin mies on naisen yläpuolella, niin siinä on synergia-etuja...
Yhteiskunta kokonaisuudessaan tässä luultavasti menee "vituiksi" samalla, muuta meistä kaikki on jo silloin mullan alla.

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi pitää päästä suomeen sitä turvapaikkaa hakemaan? "

Ehkä turvapaikanhakuviisumin kätkettynä ideana on luoda Suomelle velvollisuus maksaa ja järjestää hakijan matka lentoteitse Suomeen.

acc


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Ano1:lle, Rouva Anolle, Puupääukolle, Joppos123:lle, Pyssymiehelle, Kryptalle ja Ekulle & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistä. Kokaiinista en lähde arvuuttelemaan kun ei ole varmaa näyttöä kumminkaan. Mutta selvää on että odotettavissa on valtamedian äärimmäinen valkopesuoperaatio. Kas kun Marin on vihervasemmistolle jumalatar joka ei voi toimia väärin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys myös acc:lle. Meni kommentit ristiin. Voi olla, että olet oikeassa.

Ekku kirjoitti...

Mukava kaksois-standardi:
Jos Perussuomalaisten kansanedustaja menee johonkin "rasistien" bileisiin, niin eroa vaaditaan. Jos PM menee bileisiin, jossa mahdollisesti käytetään huumeita tai tehdään muuta laitonta, niin siinä ei ole mitään vikaa...

Joppos123 kirjoitti...

Sanna lahkoineen on selvä turvallisuusuhka Suomelle. Se mikä edelleenkin ihmetyttää kuinka perkeleessä se ämmä voi kaikkien perseilyjen jälkeen edelleen olla PM.
Mitäs luulette jos keski-ikäinen sianlihaa syövä valkoinen heteromies olisi tehnyt samat perseilyt kuin sanna suuri?
Kauanko olisi ollut virassaan?
Meidän sanna bilettää, mahdollisesti koksupäissään, pyörittää persettään ja samaan aikaan fanaattiset sannalahkolaiset miettivät kuinka pysyvät hengissä hintojennousun kanssa.
Sanna voisi sanoa faneilleen vaikka "syökää jatkossa vaikka paskaa tai toisianne, minä biletän".
Sannafanit huokailisivat yhdessä median kanssa kuinka se sanna on niin raikas ja ihqu.
Vituttaa taas niin ettei meinaa veri kiertää.
Miten sillä naudalla on otsaa rypeä hedonismissaan kun Suomi on vajoamassa suohon?
Ei perkele.

KKi kirjoitti...

"
Jos ja kun samariini paljastuukin kokkelipääksi
"
Joo, hihi, tämä olikin hikpeä piristys kun tuli kotiin verrattai veemäiseltä retkeltä.

Niin, mitenkähän lienee. Lauma julkkismulkkuja ns. "jetsettiä", milleniaalipissislumihiutaleita pailaa. Asenteella ku me ollaan niin ihquja, me tehdään mitä halutaan.

Joopa joo, tunnetusti liian helpolla liikaa "menestyneiden" pikkupimujen ja soijapoikien pippaloissa nautitaa vain muumilimsaa ja ehkä lindasiideriä, joopa.

Eiköhän tuon yhteikuntaluokan pippaloissa eliittikama kokkeli kuulu ilmanmuuta asiaan. Jokseenkin naivia elää muumilimsa maailmassa.

Varmastikin kaikki ymmärtää kokkelia kuluneen. Näytelmään nyt vain kuuluu olla niin kovin ihmeissään.

Julkisuuteen kohuvideo on tullut varmaankin ihan lumihiutaleiden pöljän arrogantiuden vuoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, politiikassahan on pitkään ollut termi "honey trapping". Monesti joudutaan turvautumaan nuoriin, kohdetta kiinnostavaa sukupuolta oleviin henkilöihin että ansa laukeaa. Meidän Sannatyhjäpäälle tuntuu riittävän muutama pullo punkkua tai kasipallo kokkelia. Jos supoa ei ole kuohittu muun poliisilaitoksen tavoin niin siellä revitään hiuksia oikein urakalla.

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Aki Linden sanoi uskovansa, että suomalaiset osaavat erottaa pääministerin yksityiselämän julkisesta. Ilmeisesti Ilkka Kanervan viestittelyt naisille eivät olleet yksityiselämää. Joutui jättämään ulkoministerin hommat. Naisiako sorretaan?

Anonyymi kirjoitti...

Paskastania.
Kuten Somalia, areenasta löytyy ohjelma
Somalia tuuliajolla

Eikös ole tärkeää oppia tähän aikaan.
https://yle.fi/uutiset/3-12576255

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Off-topic: Kansalainen!
Sinä olet oletusarvoisesti murhaaja, huumerikollinen, raiskaaja tai muu sellainen paha ihminen.

https://yle.fi/uutiset/3-12576861

Jos tämä on niin hyvä idea, eiköhän testata ensin:
- kansanedustajat
- ministerit
- heidän avustajansa
- puolueiden työntekijät
- tiedotusvälineiden työntekijät
- poliisit
- ministeriöiden työntekijät
- valtion virastojen työntekijät
- turvapaikkaa joskus hakeneet
- diplomaatit
- ja muut vastaavat rälssin johtohenkilöt ja kellokkaat

Luovuttavat vapaaehtoisesti sormenjälkensä ja dna-tunnisteensa tähän testiin.

Sillä eihän heillä ole mitään pelättävää.

Eihän?

Anonyymi kirjoitti...

Touko Aallolle petattu ministeritie ja koko ura katkesi tukholmalaiseen homobaariin, jossa ilman paitaa lätkytteli jotakin tyyppiä ahterille. Taisi lähteä politiikasta omasta päätöksestään, mutta Marin tuskin tekee sen. Touko Aalto muuten asuu nykyään maalla ja nähtiin kesällä Keskustan puoluekokouksessa...

Rva Ano

Joppos123 kirjoitti...

Mielenkiintoista. On käynyt julki, että sariini on vetänyt perseet olematta lomalla ja sijaista ei bileillalle ole asetettu.
Sariini kantaa vastuuta.
Käsi sydämmelle, mitä tapahtuisi ihan kelle tahansa mieshenkilölle vastaavassa tilanteessa?
Kysymys ei siis ole vapaa-ajasta kuten sariini on koko ajan väittänyt.
Väitän, että tästäkin kännireissusta työaikana se nauta selviää silmiä räpsyttelemällä. Ei ollut eikä ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta.
Taitaa akalla olla ainakin alkoholiongelma jos työajalla ei voi olla juomatta.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Se bileputki taisi alkaa tietojen mukaan jo perjantaina, eli ryyppäsi koko viikonlopun kavereiden kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Eroaminen on Mariinin ainoa vaihtoehto. Eihän siitä pitäisi käydä edes keskustelua. Mutta Suomaahan ei olekaan sivistysvaltio, vaan jonkinlainen kummallinen löperöliperaalien utopistien hyväveliklubi.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Eikös meillä valtiosäännön mukaan ole jonkinlaista koneistoa sitä varten, jos ilmenee vakavaa huomauttamista ministerien toiminnassa, mikä vaatii johtopäätöksiä. Tässä alkaa pikkuhiljaa hallintoalamaisesta tuntua, että kynnys saattaisi mahdollisesti ylittyä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ekulle, Joppos123:lle, KKi:lle, Puupääukolle, Ano1:lle, Ano2:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Rouva Anolle, Thorvald Eskilinpojalle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Ekku, Joppos123, KKi, Puupääukko, Ano1, Rouva Ano, Thorvald Eskilinpoika & Ano3: Veikkaan, että valtamediassa valmistaudutaan tällä hetkellä etsimään joku sopiva persuskandaali että
Marinin sekoilu – ja joo, virantoimituksessa – saadaan haudattua.

Ano2: Tuo kertoo kyllä koulujen alennustilasta.

VNV: Tuo lisääntyvä valvonta on aina pelottavaa.

Anonyymi kirjoitti...

No mutta, nyt jo valtamediakin alkaa kiinnostua kokkelisannan juopottelusta. sannajugeng nillittää, että videoita on vuodettu julkisuuteen. Nelikymppinen pissis alkaa ärsyttää jo boomereitakin.

IL: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/bfa6a0de-33bd-4ca1-9c7d-b4c4916e15b6

Taitaa olla stubbin & kanervan tiellä.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

No onhan se nyt niin, että marinin pitää vetää ( sniff sniff ) johtopäätökset. Yllättäen virheet käyvät asian johdosta miesten kimppuun. Aivan. Me miehet olemme syyllisiä. Eikä yllätä huumemyönteiseltä puolueelta. Tämä pääministerin moka on levinnyt kuin kulovalkea ympäri maailman. Hänellä ei ole enää mitään uskottavuutta. Piste. Kuten monesti todettua, hän halusi ravistella jauhojengin kanssa esim eduskunnan jne arvokkuutta. Sen hän totisesti on tehnyt.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Se tanssipartneri ja kaulaansuutelija on nyt sitten tunnistettu. Marin tapasi hänet oikein kuvien todistamana seuraavanakin viikonloppuna. Pääministeri taitaa olla nyt sitten myös pettämässä aviomiestäänkin....

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Anolle ja Thorvald Eskilinpojalle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Tuskin on. Marin pääministerinä on vihervasemmistolle niin arvokas symboli että hänet pidetään pinnalla keinolla millä hyvänsä.

Ano: Noin henkilökohtaisesti voin sanoa että ei hänellä mitään uskottavuutta ollut ennen tätäkään.

Thorvald: Normaali aviomies kyllä vetäisi porot nokkaan moisesta käytöksestä.

Anonyymi kirjoitti...

No olittepa oikeassa. Eli mitään ei ole tapahtunut. Kaikki kunnossa. Tämä käännetään valtamedian, sekä PR toimistojen massiivisella kampanjalla, voitoksi. Toistetaan nyt vielä, jos kyseessä olisi ollut mies ministeri, niin olisi ollut mieletön meteli, marssi yms, sekä yleinen syyllistämis kampanja rasismista. Sekä kampanja,jossa vaaditaan lailla eduskuntaan jakoa, että miehet 5% ja naiset ja oletetut 95%.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Pääministerin korvaan kuiskitaan.... :D

https://twitter.com/JaniMakelaFi/status/1560596863950127109

No sanotaanhan sitä myöskin että sukupuolia on enemmän kuin kaksi(2).

QroquiusKad kirjoitti...

Mitähän mahtanevat poliittinen ja mediaeliitti kehittää Imperiumin Vastaiskuksi?
Wille Rydmanin tapaus saattaa toimia sellaisena:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009014406.html

Sisägangsteriosta kajahtaakin käsky Hell-Sinkin Polpolle kääntää asia täysin nurinniskoin:
Hell-Sinkin Totuus on täysin syytön mihinkään, kuten myös Rydmania miituunneet Nuoret Älykkäät Naiset.

Tämä "tutkinta" suoritetaan ennätysajassa – ja välittömästi sen päätyttyä Hell-Sinkin Totuus ja NÄNnit nostavat syytteensä Rydmania vastaan törkeistä kunnianloukkauksista ja törkeistä raiskauksista!
Valtakunnanfreisler tekee syyteharkinnan myös ennätysajassa, sillä onhan selvää, että Rydman on syyllinen koska Manna Sariini ei saa olla.

Niin päästään aloittamaan oikeusprosessi, jossa syytetty on etukäteen jo julistettu syylliseksi.
Rydman mediateloitetaan ja hänen poliittinen uransa tuhotaan.
Hän ei pääse enää edes kaupan kassalle – asiakkaaksikaan!

Jotain tämäntapaista nähnemme lähitulevaisuudessa?

Joppos123 kirjoitti...

Noihin pettämisjuttuihin en ota kantaa muutoin kuin voihan samariinillä ja ukollaan olla molemminpuolinen tai yksipuolinen ( ukko aisuri) , ah niin muodikas "avoin suhde".
Se mikä tässä nyt valkopestään on se fakta, että samariini ei videoiden mukaan ole koko viikonloppuna ollut työkykyinen eli sellaisessa kunnossa missä olisi tarvittassa pystynyt hoitamaan virkaansa.
Vittu sentään. Aloitan maanantaina 7 vuorokauden virka-ajan ulkopuolella velvoittavan päivystyshukin. Jos puhelin pärisee niin velvollisuuteni on hakeutua alle 2 tunnin virkapaikalle työkykyisenä tekemään vaikkapa valmiuteen liittyviä asioita.
Jos vedän ensi pe-su väliset umpiperseet ja jään siitä ihan videoiden voimalla kiinni niin tulee kovat sanktiot.
Jos taas pm:n kuikka tekee samat, niin kuin on jo monesti tehnyt niin sitä selitellään oikeudella omaan elämään ja pitäähän pissisten juhlia.
Taidan olla valtiollisessa päätöksentekoketjussa perkeleen paljon tärkeämpi kuin samariini vaikka palkka on vain neljännes sen liksasta.
Ykän jo monesti mainitsema Sannakultti on täyttä totta ja homma alkaa mennä valtionhoidon ja turvallisuuden kannalta todella vaaralliseksi.
Tosin lopputuloksen kannalta voi olla vain helvetin hyvä jos tositilanteen sattuessa se alkoholisti ei ole mukana sekoilemassa.
Suomi nykyinen hallitus voi näemmä tehdä tai olla tekemättä ihan mitä hyvänsä mutta vallasta ei luovuta, rahvas pitäkööt turpansa kiinni ja hyväksyköön paikkansa ravintoketjun alimmalla portaalla.

Joppos123 kirjoitti...

Sellainen havainto, että muut politiikot ja valtamedia keskittyy tällä hetkellä oman agendansa mukaisesti ihan epäoleelliseen asiaan samariinin biletyksessä.
Puhutaan vain ja ainoastaan videoista ja muusta paskasta kun pitäisi kohdistaa huomio noiden biletysten aikaiseen työkykyyn.
Täysin tarkoituksella valittu tulokulma, tarkoituksena peitellä samariinin selvä virkarike ja totaalinen välinpitämättömyys virkavastuidensa osalta.
Samariini selviää tästäkin ja suosio bileprinsessojen keskuudessa senkuin kasvaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Qroquius Kadille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Joo, jos kyseessä olisi mies, hän olisi jättänyt jo eroanomuksensa. Mutta tässä tapauksessa se suurin syyllinen on varmaankin se henkilö joka vuoti videon nettiin. Ei se, mitä tehdään, vaan se, että siitä kerrotaan.

VNV: En tiedä pääministerin suhteen tasosta mutta miehenä en tuota hyväksyisi.

Qroquius Kad: Minä luulen että Rydmanilla on sen verran vahva case tuossa asiassa että se ei onnistu. Se tietysti on mahdollista että heppua ei oteta enää ehdokkaaksi seuraaviin vaaleihin.

Joppos123: Omissa hommissa sama tilanne. Ollaan vastuussa ihmisistä ja silloin on oltava täysin työkykyinen ja nollalla promillella. Olet oikeassa myös kakkosviestissäsi ja tulee muistaa että Marinin johtama hallitus on ollut Suomelle täysin katastrofi.

Anonyymi kirjoitti...

Käsittääkseni tämä humanitäärinen viisumi on Haaviston ihan ikioma projekti. Kävi niin sääliksi noita neukkudissidenttejä että Suomeenhan ne pitää saada, ja koska viisumeita ei voi jaella vain yhden maan kansalaisille, niin kaikille sama mahdollisuus. Ja kuinkahan sitten käytännössä: Vaalimaalla Igor tutkailee ihan uudensorttista viisumia - tästä onkin jo tietoa saatu Suomen kollegoilta. Jaa että tällainen toisinajattelija, et siis hyväksy rakkaan Volodjaisemme politiikkaa? Stoi tykkänään, ja pakitapa tännepäin, aina Siperiaan saakka. Kuka hullu uskoo että sieltä tällaisella viisumilla kukaan uskaltaisi Suomeen edes yrittää. Paitsi Haavisto. Eikäpähän se ollut tarkoituskaan vaan se että noista muista rupumaista saadaan taas lisää elättejä.

Haavistolla on paha ongelma: hän kuvittelee voivansa tehdä mitä tahansa. Missäs nyt on ne kv. sopparit, Schengen, EU-säännökset joiden taakse yleensä paetaan ettei tarvitse tehdä kansallisia päätöksiä joista voisi joutua vastuuseen?

Palaan vielä tuohon Haaviston rauhan-Suldaanin nimitykseen. Meillehän on yritetty naurettavasti uskotella että Suomi on rauhanneuvottelijoiden suurvalta. Katotaas: yksi kansakouluopettaja, yksi stuidu ja yksi stevari. Ai niin, ja se yks turkkilainen ikuisopiskelija Ozan. Siinä ne. Ja rauha maan päällä? Enkelkuorot jaksaa tosin edelleen hymistellä.

Koska ihminen on paitsi pahansuopa myös utelias, katsoin tietenkin tuon kohutun Marin-biletyksen. Eipä just pehmopornosta eronnut. Seksikkäitä tanssikuvioita ja sitten nelinkontin lattialle, vain kissamainen raapaisu puuttui. Taustapöydällä joku valkoinen viiva ja tästä päättelinkin että kyseessä on uusi musiikillinen versio tv-ohjelmasta Koko Suomi leipoo.

Koska Marinkin pitää itseään korvaamattomana, mitäpä sitä jotain tuuraajaa nimittämään bileilloiksi, kai mä nyt umpikännissäkin olen parempi kuin kaikki muut. Ikävää, ettei itse aikoinaan voinut käyttää tätä perustelua kun joutui kaikki kesäviikonloput ulkomailla istumaan kuivin suin päivystäjänä siltä varalta että joku suomalainen känninen joutui vaikeuksiin. Mutta eri liksa, eri säännöt.

Marinilla on valtaisa joukko puolustajia, tietenkin nuoria. Mutta jos näiden nuorten samanikäinen mutsi käyttäytyisi somekuvissa kuin Marin, se olisi nolointa ikinä.
tira+

KKi kirjoitti...

Onhan tämä the Sanna case huvittavaa. Esimerkki siitä kun "minulla on oikeus" lumihiutale sukupolvi pääsee johtamaan.

Luulenpa the Sannan olevan vilpittömästi ihmeissään miksi hänen vapauteneeseen itsensätoteuttamiseen suhtaudutaan verrattain negatiivisesti. Niinpä.

Sinänsä on olemassa töitä/ammatteja joissa pitää olla viinan ja koskun kanssa hiukan maltillinen.

Minäkään en ole mitenkään julkkis, vaan kotikylällä kuljettajana minun ei kannata hankkia mainetta juoppona.

Varmaan ei Ykänkään kannata hankkia julkista juopon mainetta?

Asia nyt vain on niin, että maineeseesi vaikuttaa kokonaisuuteesi.

Joppos123 kirjoitti...

Nuo samariiniä puolustuvat nuoret eivät oikein taida tietää mitä pääministeri instituutiona tarkoittaa. Se virka ei ole henkilö vaan jotain muuta ja sitä pitäisi hoitaa sillä vakavuudella.
Mitähän NATO hakemuksen vielä ratiofoimatta olevat maat, joissa on aika paljon konservatiivisa maita, mahtaa ajatella kun maailmalla leviää videoita joissa Suomen pm käyttäytyy kuin piripäälutka?
Samariini teki aika paljon hallaa myös meidän ulkopoliittiselle uskottavuudelle.
Tässä vaiheessa toivon, että sale on soittanut samariinille ja käskenyt pitää viinanhimonsa aisoissa seuraaviin vaaleihin asti. Kuningatar samariini siirtynee silloin EU:n meidän maksamien lihapatojen viereen pyörittämään persettään ja dokaamaan.

Joppos123 kirjoitti...

Ministereille pitäisi tehdä samanlaiset paineensietotestit kuin aika monessa muussakin ammatissa on käytössä.
Nyt on selvästi havaittavissa, että samariinin pää ei ole kestänyt "ärjännettä" eli painetta ja alkaa ote lipsumaan, pahasti jos se pitää sekoilulla kompensoida.
Jos samariini olisi joku whatever kansanedustaja niin ihan sama mutta kun ei ole vaan vastaa käytännössä koko maan johtamisesta, ihan kaikessa.
Olen tätä nyt jankannut mutta haluan vain kaikkien ymmärtävän millaista valtaa se alkis käyttää tässä maassa ja mitä voi tapahtua pahimmillaan jos sen annetaan jatkaa sekoiluaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:llle, KKi:lle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne. Teillä oli kaikilla erittäin hyviä huomioita. Ja uskokaa huviksenne, Sanna jatkaa pääministeri pestissään.

Joppos123 kirjoitti...

Sannahan jatkaa vaikka on syyllistynyt selvään tai oikeastaan känniseen virkavirheeseen.
Nyt se alkis nössöttää lehdistössä ettei sellaista tilannetta tule missä pv tai muut tarvitsisi yllättäviä päätöksiä puolenyön jälkeen eli silloin voi vetää lärvät.
Se kun ei mene näin eikä kellon mukaan.
Otetaanpa esimerkki tuohon kello 24:ään.
Kello 0001 maatamme lähestyy vaikkapa tunnukseton lentokone transpointerit suljettuna, suuntana Arkadianmäki.
Tunnistuslento aseineen lähtee liikkeelle ja kysyy johtokeskuksesta ohjeita mitä tehdään.
Vastausta ei tule koska pm tverkkaa kännissä.
Jää ohjaajan vastuullee ampuuko alas vai antaako mennä.
Alasamupimiseen nääs tarttee pm:n ja vähintään yhden muun kanisterin luvan.
Nauta ei edes tiedä komentojärjestystä ja en ihmettele. Aika on mennyt perseen heiluttamiseen, twiittaamiseen ja dokaamiseen.
Vaarallisia bileitä dokulla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Olet täysin oikeassa.

Veikko kirjoitti...

Eikö Marinilla ole oikeita kavereita, jotka sanoisivat, että nyt olet ottanut liikaa ja lähdet kotiin nukkumaan.

Joppos123 kirjoitti...

Äässdeepee pitää samariinia mukana ja suojelee kuin kruununjalokiveä seuraaviin vaaleihin asti. Sen jälkeen samariini häipyy jo aikoja sitten luvattuun isopalkkaiseen virkaan EU:n lihapatojen ääreen.
Ei voi tietää vaikka samariinista tulisi uusi ja uljas "Drunkner", hyödyllinen ja taluteltava kännikala.
Elkeet ovat jo olemassa.
EU:n komissiohan on täynnä pöhöttenyitä ja läpi luun lahjottuja epädemokraattisesti valittuja elostelijoita. Sariini istuisi siihen joukkoon kuin hanska käteen ja ei haittaisi vaikka olisi kännissä 24/7/365.

Joppos123 kirjoitti...

Veikolle sen verran notta jos ei ole koskaan ollut muuta kuin pyrkyri ja tyrkky niin ei siinä kavereiksi tule.
Eiköhän nykyisetkin ostetut samariinin "kaverit" nosta kytkintä kun alkaa joutsenlaulun aika.

Joppos123 kirjoitti...

Ykähän jo tietää sen, että jos samariini on käyttänyt esmes koksua niin nyt se ei enää näy kusitessä?
Jos otettaisiin näyte hiuksista tai kynsistä niin se rollii aikapaljon enemmän.
Tuo muutaman päivän selitän ja voin kää mä on hävittänyt kusitestin jäljet.
Arvaappa suostuuko akka hiustestiin?
Ei muuten suostu.
Koska hän on koskematon ja kuningatar.

Joppos123 kirjoitti...

No nyt on valtamediakin herännyt huomaamaan samariinin paskapuheet siitä, että hän tietää kaiken etukäteen ja kello 24:n jälkeen voi vetää ultraperseet ja alkaa pyörittämään luista persettä.
Nyt vaan tutkinta asiasta ja akalle kenkää. Todistusaineistoa löytyy ihan videon muodossa.
Alkoholistilla ei voi olla PM:n virkaa.

QroquiusKad kirjoitti...

Tuohon veli Jopposin eiliseen klo 21.30 kommenttiin voisin tuumata, että kuvatussa tilanteessa en panisi pahakseni, jos johtokeskus kieltäisi pilottia pudottamasta Tuntematonta Lentokonetta:
parasta antaa sen edetä kohteeseensa ja suorittaa siellä tehtävänsä sekä saatella sen poistumista Suomen ilmatilasta.

Bileprinsessa saa sitten aamulla vastattavakseen sellaisen määrän sellaisia kysymyksiä, että Järjestelmäpuolue ja sen kanssa symbioosissa elävä mediaeliitti saa tehdä melkoisia akrobaattitemppuja pelastaakseen täysin epäpätevän pääministeriksi itseään kutsuvan bilehileen pimpsan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veikolle, Joppos123:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Veikko: Ehkä ne kaikki olivat ottaneet muutaman liikaa?

Joppos123: Kaiken kaikkiaan hyviä huomioita. Mutta minä vaan veikkaan että S. Marin jatkaa pestissään. Joku mies olisi saanut kalossinkuvan perseeseen heti.

Qroquius Kad: Luulen, että PV:llä on tätä varten kyllä systeemit ja suunnitelmat valmiina. Marinilla tai ilman.

QroquiusKad kirjoitti...

Tässä kun on ollut puhetta miten meneteltäisiin jos muuan Rauhaarakastava Valtio aiheuttaisi vaikapa räjähdyksiä Santahaminassa ja PM pitäisi saada kiinni klo 03.30 kuten muuan Esko G. Pula-aho erään estonialaisen autolauttahaverin yhteydessä, eikä saataisi?

No, eiköhän tuossa tapauksessa ja nykyisten tietojen valossa se yhteys otettaisi PM:n sijasta PV:n ylipäällikköön, reservin kapteeni Sauli Väinämöön ja kanistereista puolustussellaiseen eli res.kapteeni Kantti-Aikkoseen, jotka kokoaisivat sotilaista ympärilleen hätätilakabinetin.
Mukana olisivat kaikesta huolimatta ulkogangsteri Peppu Haavisto sekä eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan pj. Jussi Halla-aho.

Manna Sariinilta ja tyttökavereilta tuskin kysyttäisiin tuossa tilanteessa mitään.
Ja mitäpä sanottavaakaan heillä olisi?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Mahdollista. Joppos123 varmaan tietäisi paremmin mutta nuo taitavat olla punaleimajuttuja.