tiistai 2. elokuuta 2022

JUHLIKAAPA ISLAMILAISET MUUALLA

Mainio vakikommentoija tira+ laittoi minulle vinkin mielipidekirjoituksesta joka julkaistiin missäs muualla kuin Helsingin Pravdassa joka jatkaa valitsemallaan yleiskumartavalla tiellä. Kirjoituksen on laatinut muuan Ahmed Mesaedy joka toimii asiantuntijana Suomen Pakolaisavussa. Mitä tuo asiantuntija sitten tarkoittaa, on minulle hieman epäselvää. Haiskahtaa suojatyöpaikalta. Mutta otsikko vuodatuksessa on seuraavanlainen:

Tietävätkö suomalaiset muslimien tärkeät juhlapyhät?

Suomen eri vähemmistöjen juhlien tulisi näkyä enemmän mediassa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Ja kirjoituksessa todetaan mm. näin:

Niin Suomen muslimeille kuin muillekin uskonnollisille vähemmistöille on tärkeää, että heidät huomioidaan ja nähdään osana yhteiskuntaa ja Suomea. Suomen eri vähemmistöjen juhlien tulisi myös saada näkyä enemmän mediassa, kouluissa ja päiväkodeissa, jotta jokainen voi kokea osallisuutta jo lapsesta lähtien. Minun viestini Suomen poliitikoille on se, että muslimien ja vähemmistöjen juhlapäivät olisi erittäin tärkeää muistaa ja onnitella niitä juhlistavia ihmisiä. Tämä on tärkeä yhdenvertaisuuden ja hyvinvoinnin elementti, jolla voidaan rakentaa yhdenvertaista yhteiskuntaa.

Emme tiedä muslimien juhlapyhiä eikä meidän tarvitsekaan tietää. Kirjoituksessa unohdetaan tietoisesti että vuoden 1990 jälkeen Suomeen tulleissa islamilaisissa ei ole mitään juhlimista. Päinvastoin he ovat tulleet Suomeen suomalaisten maksaman elatusautomaatin piiriin ja heidän osuutensa niin väkivalta- kuin seksuaalirikoksissa on järkyttävän suuri. Mitä juhlimista siinä on? Varmaan kirjoittajakin hoksaa tämän sillä hän hakee apua historiasta kun ei muutakaan keksi:

Lisäksi muslimit ovat olleet myös osa Suomen historiaa 1800-luvun alkupuoliskolla. Esimerkiksi Suomenlinnan linnoitus- ja parannustöihin osallistui islamilaisia työntekijöitä.

Etkä sitten mitään muuta keksinyt? Muutamia lapiotyösuorituksia kahdensadan vuoden takaa? Ja kuinkahan monta lähi- ja keski-idän jätkää ynnä afrikkalaista silloin oli linnoitustöissä? Ne olivat tataareja jotka ovat sopeutuneet suomalaiseen yhteiskuntaan jo yli sata vuotta sitten. Kas kun heillä ei ollut vaihtoehtoa sillä maassamme ei silloin ollut hyvesignaloivaa elatusautomaattia. Noitten tataarien aikanaan tekemä työ ei oikeuta nykyistä elatusautomaattia. Enkä muuten ole kuullut tataarien sellaista vaativankaan.

Hotellin respasta ehdotetaan että jos nämä raa´an sorron kohteena olevat elatusautomaatin piirissä olevat muslimit päättävät porukalla häipyä rasistisesta ja sortavasta Suomesta niin siitä päivästä voidaan tehdä yleinen juhla- ja liputuspäivä. Teitä ei tarvita täällä. Teistä ei ole hyötyä. Teistä on vain haittaa.

Eikä meillä ole mitään velvollisuutta kumarrella teidän juhlianne. Me emme ole teille mitään velkaa. Te olette meille.

Ettekä te tule sitä velkaa koskaan maksamaan.

Kunnioitusta ei saa ruikuttamalla. Se tulee ansaita. Te ette ole sitä ansainneet. 


49 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Omalaatuista väkeä nämä ählämit. Tällainen likimain äärisekulaarinen (lue: pakana) ihminen joka ei ole oikein tietoinen edes mistään kristillisistä pyhäpäivistä, hädintuskin edes pakanallisperustaisista suurista juhlapäivisä ei kerta kaikkiaan voi ymmärtää että miksi ihmeessä pitäisi sen paremmin pitää mekkalaa jostain ählämien juhlapäivistä?
Eihän sillä ole merkitystä kellekään muulle kuin kyseisen uskontokunnan asiakkaille. Miksi kenenkään muun pitäisi edes tietää moisista?
Silti media tuuppaa tietoa jota ei tarvita joka vuosi tiivistyvään tahtiin, tarpeetonta tyrkytystä asialla jolla ei ole hitonkaan väliä tavalliselle keskivertosuomalaiselle.

Pitäköön ramadaninsa ja muut hippalonsa ihan niinkus lystäävät keskenään, ei niillä tarvitse ketään muita häiritä.

Varakaani

Anonyymi kirjoitti...

https://time.com/3584585/saudi-arabia-bulldozes-over-its-heritage/?fbclid=IwAR0xr9sUHkh_TnD802Y_m6ThZhRvr9UyIkfnWRLmKR9OR_SXYfxjjLLiKlo

Otsikko on lontooksi: Saudi Arabia Bulldozes Over Its Heritage

Ei varsinaisesti liity kirjoituksen pääpointtiin. Kuitenkin ihmettelen sitä että ei sen kummempaa meteliä ole noussut huomattavan suuren uskontoryhmän historiaan liittyvien rakennusten tuhoamisesta ko. uskonnon syntypaikoilla. Monihan muistaa esimerkiksi pilakuvamellakat ja vaikkapa Charlie Hebdo-lehden toimitukseen kohdistuneen joukkomurhan, noin vertailun vuoksi. Kovin on valikoivaa tuo mielensäpahoittaminen muslimeilla.

Artikkelissa myös mainitaan että pyhiinvaeltajat ovat suuri tulonlähde Saudeille. Olihan to uskonnon perustajakin tiettävästi (käärmeöljy)kauppias. Ei mitään uutta sikäli Arabian niemimaalla.

Anonyymi kirjoitti...

Oikein. Näin se on kuten Ykä kirjoittaa. En voisi olla enemmän samaa mieltä. Tähän kun lisätään vielä suomalaisten poliitikkojen hinku kieltää suomalaiset uskonnolliset juhlapyhät ja -tavat, niiden näkyvä viettäminen suvivirren veisuu mukaanluettuna, ettei vaan musulmaaneille tule henkistä pipiä, niin saadaan islamisaatio etenemään oikein valtiovallan voimin. Eikä pidä unohtaa musulmaanien erinomaista lisääntymiskykyä vähintään kaksi kymmeneen joista valtio (me) maksamme myös asiaankuuluvat perhetuet tulkkeineen. Kalifaattia pukkaa.

Mielestäni monen poliitikon toiminta täyttää maanpetoksen tunnusmerkit. Rikoslaki 12 luku. Mutta kuka meitä hallitsisi jos tuo laki otettaisiin käyttöön. Enemmistö poliitikoista katselisi maailmaa kaltereitten takaa. Eduskunta hajoaisi, jouduttaisiin pitämään uudet vaalit. Valtioneuvostokin menisi uusiksi pressaa myöten.

Vanha kyynikko kirjoitti...

"Nälkä kasvaa syödessä"-sanonta pitää kutinsa ja "Hullu ei ole se,joka vaatii,vaan se joka maksaa".
Kunniakansalainen tässä vaatii ja käskyttää alkuperäisasukkeja kumartamaan,ja kyllähän nämä nykyiset päättäjät varmaan alkavat kalenteria tutkimaan.Pthyi.Taas tuli karvas maku suuhun.

Ekku kirjoitti...

Eihän kouluissa ja päiväkodeissa saa enää pitää esillä edes näitä kristillisiä, ts. "valtionkirkon" juhlapäiviäkään, niin miksi siis islamilaiset pitäisi ottaa huomioon?
Minun puolesta saisi hankkiutua eroon tästä luterilaisestakin. Eihän sielläkään enää uskontoa ole nimeksikään.

Anonyymi kirjoitti...

Muslimeillahan onkin aihetta juhlaan löydettyään maan, jonka päättäjät omaa kulttuuria ja kansalaisia halveksien kumartavat heitä maahan asti. On kuolleena syntynyt ajatus, että tästä innostuisivat muut kuin ne samat maailmanhalaajat, jotka eivät kuitenkaan välitä ruotsalaisten, romanien tai saamelaisten juhlien yleistämisestä. Pelkään pahoin, että ainakin opetusmisteriössä on jo ensimmäiset kampaviinerikahvit nautittu tämän asian tiimoilta. Eduskunnassakin Marinin mukaan otetaan syksyn ensimmäisenä asiana käsittelyyn transihmisten oikeudet; siis vaikka Suomi-laiva on uppoamassa ja kansalaiset hätää kärsimässä, niin pienenpienen vähemmistön oikeudet on ykkösasia!

Rva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Sitähän nuo somput ainakin joku vuosi sitten vouhkas että muuttaavat enklattiin kun suomi on niin paska maa. Siinähän tais joku piruuttaan kerätä vähän matkakassaakin niille mutta eihän paska tuvan seinästä mihinkään lähde.

Konitohtori kirjoitti...

"Suomen eri vähemmistöjen juhlien tulisi näkyä enemmän mediassa, kouluissa ja päiväkodeissa."

Suomen media on ainakin viimeisen 20 vuoden aikana muistuttanut meitä milloin ramadan on alkanut, sekä kirjoittanut kyseisten pippaloiden aikana useamman "Human interest" artikkelin kuinka kiva juhla se on.

Poikkeuksena tietenkin on ollut pari edellistä vuotta, jolloin asiasta ollaan oltu suhteellisen hiljaa. Eivät ne kuitenkaan siellä lehdistössä niin typeriä ole, että kuvittelevat muslimien jättävän ramadanin väliin joidenkin koronarajoitusten takia. Mutta eiköhän ensi vuonna taas päästä vanhaan rutiiniin.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän tässäkin saada kaksoisstandardit käyttöön niin kuin monessa muussakin asiassa: Suvivirsi ei/Ramadan yes, naisten oikeudet yeah!/huivi on oma valinta, vähemmistöseksuaalit joojoo!/ei koske muslimeja.

Ja johan kauppakeskus Itis on vietellyt kaikenlaisia islam-juhlia. Kai niistä sosiaalituista sitten kertyy niin kovaa maksukykyä, että homma kannattaa.

Vähän kyllä käy tataareja sääliksi. Ollaan täysin sopeutuneita Suomeen satojen vuosien aikana - ja sitten aivan yhtäkkiä omaan viiteryhmään alkaa tunkemaan paskasakkia esittämään aivan himmeitä vaatimuksia. Ja sitten niihin vaatimuksiin vielä suostutaan!

Valtsu

Anonyymi kirjoitti...

Aivan.
Nykyisen punafasistisen vihaideologian mukaisesti muuten edellinenkin sortokausi ja pakkovenäläistäminen olivat vain rasismin vastaista taistelua koska ryssät olivat vähemmistö Suomen suuriruhtinaskunnassa.
Samaa paskaa nykyään loisivien arabisyöpäläisten kanssa joita on jo Ranskassa enemmän kuin Suomalaisia koko vitun eu:ssa.

Nykyiseen paskaan pitää alkaa vastaamaan vastaavilla toimilla kuin edelliseen - kolmas sortokausi on tosiasia.

Simo kirjoitti...

Ellet olisi vahvistanut Ahmed Mesaedyn henkilöllisyyttä, niin voisi kuvitella tekstin olevan Kaarisateen kynästä. On tuo sen verran absurdi teksti.

Simo

Bogreol kirjoitti...

Islam on valloittanut miekalla ja verenvuodatuksella alueita niin Aasiasta, Afrikasta ja Euroopasta, nyt näissä pakkokäännytetyissä maissa vietetään alistajien juhlapäiviä. Miljoonat eivät juhli, koska heitä ei enää ole, he menettivät henkensä mitä julmimmilla tavoilla yrittäessään puolustaa omaa uskoaan, juutalaisuutta, kristinuskoa, hindulaisuutta, zarathustralaisuutta ym.

Islam on tutkitusti maailman väkivaltaisin uskonto, islamissa hurskaus merkitsee omistautumista allahin käskyihin, hyökkäävään jihadiinkin, marttyyri on uskonsa takia tappanut; kristinuskossa marttyyri on uskonsa puolesta kuollut, ja hurskaus käsitetään rauhanomaiseksi omistautumiseksi Jumalan palveluun.

Yksi islamin merkittävimpiä tunnusmerkkejä on "vääräuskoisten" nöyryyttäminen. Kristittyä pitää opettaa katsomaan kuinka maahan tunkeutunut kultti juhlii, ja saada hänet hyväksymään islamin tapa alistaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mitenähän musulmaanit toivottavat muslimimaassa kristityille vähemmistöille vaikkapa hyvää Kristuksen taivaasenastumisen päivää? Kun Ahmed tulee tänne opettamaan meille uskonnollisten vähemmistöjen kunnioittamista, on se yhtä uskottavaa, kuin jos kongolaisen taksikuski antaisi meille vinkkejä hiihtotekniikan hiomiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys!

Kuvitelkaamme nykyisen kehityksen kehittyvän samaan suuntaan ja samalla, logaritmisella volyymillä jatkossakin ja kuvitelkaamme Isänmaamme ja koko Neuroopan tilanne A.) kymmenen, B.) kahdenkymmenen, C.) viidenkymmenen, D.) sadan ja E. ) kahdensadan vuoden kuluttua!

Puhtaasti matemaattiselta pohjalta ja jo nähtyjen esimerkkien perusteella ennustan: Meillä on tasan kaksi vaihtoehtoa:

1.) Joko annamme kehityksen jatkua ja jäämme vähemmistöksi omassa maassamme ja ajaudumme lopulta sukupuuttoon, kuten Euroopan lähes koko väestö on jo kerran vaihdettu keskisellä pronssikaudella, tai

2.) Alkaa SUURI PUHDISTUS, reconquista, ja tulee sota ja nälkä ja veriset vaatteet. Mitä nopeammin toimet aloitetaan - tietysti on YRITETTÄVÄ humaanisti, rauhanomaisesti ja lakeja noudattaen - sitä pienemmiksi jäävät inhimilliset ja materiaaliset menetykset.

MUITA VAIHTOEHTOJA EI OLE!

+ULFB.+

QroquiusKad kirjoitti...

Mikähän määrä niiden muslimipyhien juhlallisuuksien julkista näkymistä mahtaisi riittää, kun nykyäänkin ne näkyvät ja kuuluvat aina kaikkialla?
Kenties ne pitäisi järjestää suomalaisten verovaroin Suomen jokaisessa vähintään 3 000 asukkaan taajamassa, olipa siellä muslimeja tai ei.

Riittäisiköhän sekään?

Anonyymi kirjoitti...


Dane Geld, Rudyard Kipling:

t is always a temptation to an armed and agile nation
To call upon a neighbour and to say:--
"We invaded you last night--we are quite prepared to fight,
Unless you pay us cash to go away."

And that is called asking for Dane-geld,
And the people who ask it explain
That you've only to pay 'em the Dane-geld
And then you'll get rid of the Dane!

It is always a temptation for a reach and lazy nation,
To puff and look important and to say:--
"Though we know we should defeat you, we have not the
time to meet you.
We will therefore pay you cash to go away."

And that is called paying the Dane-geld;
BUT WE'VE PROVED IT AGAIN AND AGAIN,
THAT IF ONC YOU HAVE PAID HIM THE DANE-GELD
YOU NEVER GET RID OF THE DANE.

It is wrong to put temptation in the path of any nation,
For fear they should succumb and go astray;
So when you are requested to pay up or be molested,
You will find it better policy to say:--

"We never pay any-one Dane-geld,
No matter how trifling the cost;
For the end of that game is oppression and shame,
And the nation that plays it is lost!"


Edelliseen liittyen:

Saksa Yli 9 miljardia euroa

Saksan turvapaikanhakijakustannukset nousivat 73% vuonna 2016

Valtion sosiaalitukeen oikeutettujen turvapaikanhakijoiden määrä laski viime vuonna noin 250.000 henkilöllä. Tästä huolimatta kustannukset nousivat 4 miljardilla eurolla. Tähän on useita syitä.

Die Welt 31.10.2017 juttu saksaksi


+ULFB.+


Anonyymi kirjoitti...

Cetrum censeo, että ISLAM TULEE KIELTÄÄ yleisvaarallisena kulttina ja vaarallisena misantrooppisena poliittisena liikkeenä.

Kiellettiinhän tämän PVL:nkin toiminta ns. Yleisistä Syistä, vaikka siitä ei ollut kuin esteettistä haittaa eikä sitäkään kohtuuttomasti.

Koraanin käskyt ja opetukset rikkovat Isänmaamme lakeja, ihmistapoja ja moraalia yleensä. Islam on kautta linjan ristiriidassa Isänmaamme lainsäädännön, yleisen moraalin, ihmistapojen, pöytätapojen ja vessatapojen kanssa. Se perustuu opille epätasa-arvosta ja hylkää ihmisoikeusjulistuksen kannustaessaan murhiin, ryöstöretkiin, orjien pitämiseen ja raiskauksiin ja muunuskoisten alistamiseen pakkoverolle ( jizya ).

Kehoitan Teitä kaikkia lukemaan koraanin; se ei ole niin pahaa kuin sanotaan, vaan paljon pahempaa. Yrittäkää löytää jokin vanhempi käännös, sillä uusimmissa näyttää esiintyvän valitettavia puutteellisuuksia ja epätäsmällisyyksiä.


+ULFBEHRT+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Varakaanille, Ano1:lle, Ano2:lle, Vanhalle kyynikolle, Ekulle, Rouva Anolle, Ano3:lle, Konitohtorille, Valtsulle, Ano4:lle, Simolle, Bogreolille, Ano5:lle, ULFB:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistänne. Niin kuin kommenteissakin todettiin, on valtamediamme jo nyt säännöllisesti ihquttanut noita islamilaisten juhlia. Ruokahalu kasvaa syödessä ja nyt sitä pitäisi alkaa tuputtamaan päiväkotilapsillekin. Mistä muuten seuraisi melkoinen paradoksi. Kas kun lapsille pitäisi opettaa sekä LGBTQTiiTyytä että islamia ja ne kun oppisisällöltään pikkuisen eroavat toisistaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kuten PT media on jutuissa tuonut esille, on muslimien vaatimukset esim ruotsissa, saaneet melkoiset mittasuhteet. On liikennemerkkiä arabiaksi yms. Ja esim Tanskasta oli videota, missä päiväkodissa pikkulapset laitettiin polvistumaan allahille. Vanhemmilta lupaa kysymättä. Haloo oli melkoinen. Ne ovat jatkuvasti vaatimassa elättäjiensä suuntaan, miten pitäisi Allahin mukaan muuttaa ns sääntöjä jne. Mutta kun niiltä vaatii vaikkapa kotiinsa lähtöä, alkaa ulina rasismista. Muistan ikuisesti videon, missä muslimit tappoivat tanskalaisen ja norjalaisen tytön, tai oikeastaan Allahin nimessä teloittivat. Kun pää oli irti, niin pitihän sitä vielä potkia. Toinen huusi taustalla äitiään. Ja kun Porissa muslimi kunniamurhasi 17 v tytön polttamalla elävältä, niin se sai ns vihan nousemaan näitä kohtaan. Ihan siinä lähistöllä asuin silloin. Nämä ovat vain esimerkkejä, mitä ne edustavat. Ja vielä pitäisi niitä juhlia tms. Röyhkeys huipussaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Olet havainnoissasi täysin oikeassa ja Ruotsi on aikakone joka kertoo meille mihin me olemme menossa. Ja olemmehan me, koska mitään ei tehdä sitä vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkahan kävisi, että jos nämä nykyiset tyttöministerit määrättäisiin kulkemaan itiksen kautta kotiin illalla ilman turvamiehiä/naisia, siis ihan itekseen? Heräisivätkö pahasta unesta ennen monikulttuurista rikastumista, eli raiskausta? Varsinkin kun joku vinkkaisi, että hei, nyt on ehtaa pääministeriä tai sisäministeriä tai ilmaista eiku ilmastoministeriä saatavana.
Lisää matuja huudettaisiin apuun, kun ei nuo jo olevat edes osaa raiskata tai jotain?
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Kiukuissani kaivelin googlesta tämän Ahmed Masaedyn (jäljempänä tuttavallisesti vain Ahmed) taustoja. Ensin tuli tietenkin poseerauskuvia (kuin sen toisen rusettipellen Hussein al-Taeen klooni), mutta heti sen jälkeen Pakolaisavun laaja selostus tämän kansallisaarteemme kärsimyksista joskin myös voitoista. Hän on vuoden 2021 pakolaismies. 22.6.21 Pakolaisapu kertoo mm. näin: V. 2015 Suomeen saapui irakilainen, tuolloin 28-vuotias Ahmed joka oli kotimaassaan toiminut lakimiehenä. Ahmed matkusti Euroopan halki kohti Saksaa, mutta 23 päivän jälkeen huomasikin saapuneensa pohjoiseen Suomeen. Hän on pian valmis sosionomi tavoitteenaan opiskella oikeustieteen maisteriksi. Suomen kielen taitoaan hän kehittää kirjoittamalla runoja. - Suosittelen lämpimästi Pakolaisavun jutun lukemista vain satuihin uskoville.

Mutta mitä ihmettä, heti kolme viikkoa tämän jälkeen eli 11.7.21 Ahmed itse twiittaa: "Olin 18-vuotias kun tulin Irakista Suomeen kuusi vuotta sitten."

Räävitäänpäs oikein härskisti näitä "faktoja"jotka hämmästyttävästi poikkeavat toisistaan. Pakolaisavun mukaan Ahmed on nyt 33 v., omasta mielestään (18+6) 24 v. Jo 18-vuotiaana hän on siis toiminut lakimiehenä Irakissa, ei tällaiseen nerouteen kyllä vääräuskoiset pysty! Hän kehittää suomen kieltään rustailemalla runoja, millä kielellä ne sosionomin opinnot suoritetaan? Ja tuo valmistuu "pian" saattaa pohjautua islamilaiseen aikakäsitykseen, kuten tavoitteetkin. Kaikki nämä humanitääriset tulijathan haluavat lääkäreiksi, juristeiksi, johtajiksi vaikka se ainoa meriitti olisi olla muslimimies. Jos ei olisi näitä pakolaisapuja ja vastaavia jotka työllistävät vain tällä perusteella, meillä olisi tuhansittain lisää suttuisia veronkiertokuppiloita riesanamme.

Miten uskottavaa nykyaikana on "huomata joutuneensa" Saksan asemesta pohjoiseen Suomeen? Koska Ahmedin reitti kulki Turkin ja Kreikan kautta, voin vakuuttaa tuolloin itse Kosilla (ja tasan syyskuussa 2015 loppui 40-vuotinen matkusteluni tuossa maassa) olleena että ihan jokaisella saapuneella oli kännykkä. Jossa navi. Ettei vaan olisi käynyt niin, että saksalainen virkailija kuunteli tunnin verran jolpin jorinoita, ilmoitti että takaisin vaan ja lähti tulkin kanssa kaljalle. Kavereilta sitten Ahmed kyselemään että missähän onnistuisi. Ai ei Tanskassa, Norjassakaan, Ruotsi ottaa mutta vain läpikulkuna. Ja Suomessa jo pari vuotta asunut Hassan vinkkaa että tänne vaan, täällä me saadaan tehdä ihan mitä vaan. jatkuu...
tira+

Anonyymi kirjoitti...

jatkoa. Ja mikä kamalinta, niin näyttävät saavankin. Kielitaitovaatimukset ovat: vain yksi sana englanniksi eli rajalla asylum ja sen jälkeen pärjääkin loistavasti sillä ainoalla suomen sanalla eli rasismi, tosi näpsäkkä ja käyttökelpoinen tilanteessa kuin tilanteessa. Mikähän muuten nykyään olisi tilanne, jos noiden äidillisten hoivaviettihormooneihinsa tikahtuvien naisten asemesta vokkeihin olisi palkattu vain miehiä, mieluummin esim. pohjanmaalaisia stevareita? Vokithan ovat siitä vastuussa, minkälaisen käsityksen tulija arvostaan saa. Jos ei olisi helmat hampaissa heiluteltu kylttejä "refugees wellcome" vaan "this is Finland, not Somalia, Iraq, Iran or Afghanistan and you better remember it or..." saattaisi käytöskin olla toisenlaista. Ehkä. Mutta kunnioitusta vaatisivat ja tämä on suomalaisesta käsittämätöntä.

Äitihormooneista puheenollen (liittyy myös mamuihin), Ohisalo uudenuutukaisena äitinä esitti että myös isovanhemmille tulisi taata oikeus ansiosidonnaiseen vanhempainrahaan jos hoitavat lapsenlapsiaan. Idiksenä että kun nyt on hienolla uudella lailla taattu 63+63 pv vanhempainvapaata niin isille kuin äideillekin, siitä sitten voisi lohkaista vähän tienstiä mummokullallekin. Iskä antaa mummolle kaikki omat 63 pv päästäkseen pakoon koliikkikiljuntaa, eläkkeellä oleva mummo saa sitten sen saman ansiosidonnaisen jonka 40.000/kk tienaava iskä olisi saanut vai kuis tämä menee? Eikä kuulemma maksaisi mitään. Jos 10 % käyttäisi tätä, vain vaivaiset 15 milliä. -Pauli Vahtera, tule meille taloustumpeloille apuun. Ei tätä normijärjellä tajua. Eikä sitäkään, että miten tämä kuuluu ympäristöministerin toimenkuvaan.

Mutta ajatelkaas sitä valtavaa säästöä yhteiskunnalle kun kotona löhöilevät mamumummot eivät enää roudaakaan lapsenlapsiaan heille maksuttomaan tarhaan! Ja sitten tulee se katkera pettymys kun tulkki kääntää sanan "ansiosidonnainen" ja mitä se tarkoittaa. Mutta eipä hätää, pienokaisten iskähän on töissä pizzeriassa ja ansaitsee ihan valtavasti. Tässä vaiheessa verottaja astuu kuvioihin ja taas raikaa se ainoa opittu sana: rasisti!
tira+
Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Vaan eiväthän ne siellä kulje. Niinpä he voivat jatkaa kuplassaan elämistään.

tira+: Kommenttisi osui ja upotti ja kertoi siitä kuinka suomalaiset antavat kusettaa itseään. Islamilaiset nauravat meille hyväuskoisille typeryksille paskaista naurua. Ja Ohisalo ei yksinkertaisesti ymmärrä että kakkua ei voi jakaa ennen kuin se on leivottu. Mutta valitettavasti hän on mitä todennäköisimmin ministeri myös seuraavassa hallituksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Ohisalo ei jaakkaan kakkua vaan piparia. Niillä on vissi ero, vaikka hän ei sitä huomaa.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Hän uudelleentwiittasi viestin, jossa puhuttiin 18-vuotiudesta. Hän ei siis puhunut itsestään. Tarkkuutta.

Valtsu

Aatu kirjoitti...

+Ulfb.# on ihan oikeassa, jos kehitys kehittyy nykymalliin. Alkuperäiset eurooppalaiset jäävät vähemmistöksi. Näin on käynyt ennenkin ja miksei uudestaankin.

On kuitenkin olennainen ero näihin aikaisempiin valloituksiin. Moderni yhteiskunta vaatii monen alan ammattilaisia toimiakseen.

Esimerkiksi vesi- ja viemäriverkosto kaatuvat nopeasti ilman ammattilaisia. Aina välillä tulee Amerikasta uutisia vesijohtojen ongelmista. Syytetään pahaa valtiota ja republikaaneja, mutta syy on oikeasti, ettei kukaan täysijärkinen ammattilainen muuta värikkääseen kaupunkiin töihin.

Kun rahat loppuvat, ajattelu alkaa. Jos nykyinen kehitys jatkuu, niin yhteiskunta romahtaa jonnekin 1700-luvulle, ellei kauemmas. Rahaa voi painaa lisää, mutta ruokaa, sähköä ja puhdasta vettä ei. Todellisuus voittaa aina lopulta.

Anonyymi kirjoitti...

Unohdit Ykä sen, että koko Senaatintori rakennuksineen on somalien verellä ja hiellä rakentama. Näinhän se yksi somalipimu meitä tietämättömiä valisti videollaan.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

"Kun rahat loppuu, ajattelu alkaa". Hyvin sanottu, mutta mitä jos meidän hallituksella tai päättäjillä yleensäkään ei ole siihen välineitä? Ja jos vaikka sattuisi olemaankin, aate ja tunne menee kaiken muun edelle. Aate ei ole sinivalkoinen eikä tunne omien kansalaisten puolella.

Rva Ano

-TR- kirjoitti...

Kouluissa ja päiväkodeissa pitää siis yhtäältä opettaa kuinka islam on huippujuttu ja toisaalta LGTB-propagandaa? Ei ihme jos naperot ovat ymmällään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Valtsulle, Aatulle, Tapsalle vaan, Rouva Anolle ja TR:lle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Niin, kakku pitää tienata ensin.

Valtsu: Joo, tarkastin itsekin. Tuossa kohdassa oli huti ja kyseinen heppu on eri mies.

Aatu: Tuo on täysin totta ja valitettavan mahdollinen tulevaisuudenkuva.

Tapsa vaan: Piru vie, näinhän se oli. Ja pannaanpa muistutukseksi tuo pätkä:

https://www.youtube.com/watch?v=r9Rocl4LZxU

Rouva Ano: pelkään, että heillä aate ja utopia ovat voimakkaampia. Koska eihän heitä puute tule koskemaan.

TR: Ja lisätään tähän kolmanneksi vielä ilmastomaailmanloppu. Ei tosiaan ihme jos mukuloilla alkaa lyömään tyhjää.

Pate kirjoitti...

Omaan kokemuksen mitä pahimmasta naisen nöyryyttämisestä. Olen nähnyt omin silmin, miltä näyttää nainen raiskattuna. Joukko sellaisena. Ja se käyttäytyminen jne. Siitä ei selviä. Tai selviää. Mutta te ette tajua, jotka huutelette. Te ette tiedä mitään. Mikä on todellinen tuska.

QroquiusKad kirjoitti...

BurnLootMurder-jengin nöyristelyssä ja pokkuroinnissa on tapahtunut nyt jotain yllättävää:

https://www.is.fi/urheilu/art-2000008981513.html

Toimittaja ei koe laisinkaan tarvetta heittäytyä konttaamaan neekeririkollisten jalkoihin vaan päinvastoin sanoo heitä suoraan pahoinpitelijöiksi ja raiskaajiksi.
Vielä jokin aika sitten tällaista ei olisi kertakaikkiaan vain julkaistu, ja toimittajan ura olisi loppunut siihen.

Saapa näkyä, tuleeko tuosta jutusta kirkunaa ja jos ei, onkohan asiassa jo kääntymässä jokin uusi lehti?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Pate: Jäi vaan vähän epäselväksi että kenelle tämä kommentti oli suunnattu.

Qroquius Kad: Sinänsä tuo juttu koski NFL:ää ja tuskin kirjoittaja kirjoittaa Suomessa asuvista kunniakansalaisista samalla tavalla.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei varmaan kirjoita niin, mutta vielä jokin aika sitten ainoa sallittu suhtautuminen artikkelin aiheeseen oli lankeeminen polovillensa pyytämään anteeksi ja nöyristelemään.
Nyt kuitenkin sanottiin asia niin kuin se todellisuudessa on.

On tässä jotain edistystä tapahtunut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Olen pessimisti mutta eletään toivossa.

KLS kirjoitti...

Entä jos kantasuomalaiset tosiaan alkaisivat viettää muslimien juhlia? Eikö se olisi kulttuurista omimista?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KLS. Piru vie, joo, kyllä muuten joku keksisi siitäkin valittaa. Ja pahoittaisi mielensä kovin.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, mitä (muuta kuin suomalaisten rahoilla eläminen) yhteistä on musulla Suomen pankkiin siirtyvällä kovapalkkaisella viherekonomistilla? Molemmat lasettelevat suustaan rivikansalaisen otsaverisuonta pullistavaa sontaa, koska he voivat. Musukan arvostelu on sitä kuuluisaa rasismia ja tämän viherhourijan arvostelu lähes yhtä kuuluisaa naisvihaa. Molemmat siis suurimpia valtakunnassamme vallitsevia epäkohtia jos valtamediaa on uskominen.

Tätä herkkua on luvassa niin kauan kunnes nälkä tai vilu ajaa suuret massat ajattelemaan.

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Entäpä hindujen juhlapäivät, kuinkahan mahtaa ahmetti niitä kunnioittaa. Entäs jainalaisten pyhät? Mahtaako musulmaanikot pitää budhalaisten pyhäpäiviä, miten mahtavat kunnioittaa pyhiä paikkoja? Räjäyttelemällä?

Viettävätkö kenties kekriä, tietävätkö mikä se on?

Harvinaisen tyhmä ja tietämätön jumaluus kaikkitietäväksi jumaluudeksi, kun ei edes tajunnut kuukalenterin heikoa toimivuutta tai tajunnut tyhmien paastosääntöjen toimimattomuutta napapiirin tuntumassa. Ramadan vaeltaa ympäri vuotta, paastoa nyt sitten kesäkuussa vs. joulukuussa. Selvästikin uskonto on yhteensopimaton suomen sijainnin kanssa.

Eikä oikein toimi laiskotellaan päivä & mässäilään yö - systeemi suomalaiseen ympäristöön siirrettynä. Täällä pitää tehdä työt ajallaan, sato korjata silloin kun on aikansa, kylvää ajallaan, Täällä mennään oikeiden vuodenaikojen mukaan, ei kuukalenterin mukaan.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko nyt aihetta WLM-liikkeelle kun suomalainen mies kuoli Tukholman metrossa värillisen vartijan kuristusotteeseen? Mies ei ollut mikään laitapuolen kulkija eikä rikollinen narkkari kuten Floyd. Tapahtumastahan sai alkunsa aivan käsittämättömiin mittoihin yltänyt sirkus ympäri maailmaa.

Rva Ano

QroquiusKad kirjoitti...

Veli Puupääukko peräänkuulutti suurten massojen alkamista ajatella ja sisar rouva Ano VLM:ää.

Kumpaakaan ei tule.

Ennustanpa, että tulevana talvena meiltä katkotaan sähköjä täysin mielivaltaisesti.
Paleleville kansalaisille Äiti Hallitus selittää kuin ymmärtämättömälle lapselle:

"Katsokaas kun te kulutatte niin hirveästi sähköä!
Jos te vain kuluttaisitte vähemmän, sitä riittäisi meille kaikille ja
Maailma Pelastuu!"
Ja suomalaiset kiittävät Äiti Hallitusta ja vähentävät sähkönkulutusta, vaikka siihen ei ole mitään syytä.

Sama juttu ruoan hinnan kallistumisen kanssa:
"Te suomalaiset syötte niin hirveän paljon liikaa!
Jos te vähentäisitte syömistänne, ruokaa riittäisi meille kaikille ja
Maailma Pelastuu!"

Ja niin suomalaiset kärsivät pimeässä vilua ja nälkää ilomielin, koska Äiti Hallitus neuvoi tekemään niin.

Jos jotkut eivät asiaa ymmärrä vaan alkavat kenties jopa liikehtiä VLM-hengessä, löytyy hyvältä sisägangsteriltamme nimeltä Miestä Rikkonen paljon polpo-ylikomisarioita usuttamaan kohorttinsa suomalaisten kurmuuttamiseksi.

Ei niitä edes kovin paljoa tarvita;
ei se kapinointi ole suomalaisilta koskaan onnistunut.

Ei koskaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Puupääukolle, Pyssymiehelle, Rouva Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Puupääukko & Qroquius Kad: Se QK:n pessimismi on se todennäköisin vaihtoehto. Sinänsä onhan Suomessa kapinoitu kyllä. Vuonna 1918 ja olihan se Lapuan Liikekin. Minulle riittäisi kapina vaaliuurnilla.

Pyssymies: Joo, jos ruvettaisiin lisäilemään noita kaikkien uskontojen juhlapyhiä niin kalenteri saataisiin kyllä täyteen. Ja islamilaisethan ovat tunnettuja muiden uskontojen syvästä kunnioittamisesta. Jopa kaksi metriä syvästä. Mitenkähän muuten se Ramadan hoidetaan oikeaoppisesti napapiirin pohjoispuolella?

Rouva Ano: Tiedän tapauksen ja veikkaan että se vaietaan pian tyystin.

QroquiusKad kirjoitti...

On kapinoitu mutta ei olla onnistuttu.
Punakapina 1918 pääsi lähimmäs tavoitettaan, ja silti jäi siitä kauas.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Totta joo. Mutta tulevaisuutta ei voi koskaan varmaksi ennustaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkäs se ramadan otettaisiin huomioon suomalaisissa kouluissa ja päiväkodeissa? Niinkö, että kouluruokailua ei järjestetä? Ainakin täällä Etelä-Suomessahan se koulujen ruokatunti sattuu keskelle päivän lyhyttä valoisaa aikaa jopa pimeimpänä vuodenaikana.

Anonyymi kirjoitti...

Pyssymiehelle:

Ehkäpä Arabian aavikolla kuten Mekassa ja Medinassa vuodenajoilla on melko vähän käytännön merkitystä, kun siellä on aina kuumaa ja lähes aina sateetonta. Sen sijaan kuun vaiheilla saattaa olla suurikin merkitys, sillä täydenkuun aikana on yölläkin melko valoisaa, varsinkin kun taivas on melkein aina pilvetön.

Joka tapauksessa entisaikaan on monissa kulttuureissa eri puolilla maailmaa ollut käytössä ns. kuu-aurinkokalenteri eli lunisolaarinen kalenteri. Sellainen on vielä nykyisinkin muun muassa juutalaisilla, ja sellainen on myös vanha kiinalainen kalenteri, jonka mukaisesti kiinalaista uuttavuotta (jolloin alkaa aina jonkin eläimen vuosi) vietetään aina uudenkuun aikaan tammikuun lopulla tai helmikuussa. Tällaisissa kalentereissa kuukausi vaihtuu aina uudenkuun aikaan, mutta määrävälein lisätään vuoteen ylimääräinen kuukausi, niin että jokainen kalenterikuukausi pysyy aina suurin piirtein samana vuodenaikana. Sellaisesta kalenterista on jälkiä meilläkin: pääsiäisen ajankohtahan määräytyy täydenkuun mukaan, joten suhteessa meikäläisiin kuukausiin sen ajankohta vaihtelee noin kuukauden verran, mutta se pysyy silti aina edes suunnilleen samana vuodenaikana.

Mielenkiintoinen seikka tämäkin: Engl. Wikipedian artikkelista Islamic calendar ilmenee, että ennen Muhammedin aikaa arabeillakin oli käytössä samantapainen kuu-aurinkokalenteri. Mutta Koraanin 9. suurassa, jonka Allah muslimien käsityksen mukaan ilmoitti Muhammedille 10 vuotta hijran (=Muhammedin pako Mekasta Medinaan) jälkeen, sanotaan, ettei tuota ylimääräistä kuukautta ole mihinkään vuoteen tästedes enää lisättävä. Näin ollen kalenteri muuttui puhtaaksi kuukalenteriksi, jossa samakin kuukausi saattaa olla minä vuodenaikana tahansa, ja ne tekevätkin täyden kierroksen vuodenaikojen ympäri noin 30 vuodessa.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, kyllä minäkin etupäässä toivon että ajattelun alkaminen ja siitä mahdollisesti seuraava kapina tarkoittaisi juuri muutosta äänestyskäyttäytymisessä. Mutta en minä henkeäni pidätä sitä odotellessa vaikka talvi toisi mukanaan minkälaisen vilun ja nälän yhdistelmän. Näin se vaan on pakko ajatella kun viimeaikaisia galluppeja lukee.

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Puupääukolle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Luulen, että ihan niin pitkälle ei mennä.

Ano2: Kiitos lisäyksestä. Tämä meidän oma kalenteri taitaa olla käytännöllisempi.

Puupääukko: Sitä samaa toivon minäkin mutta aika onnettomalta tämä näyttää. Sinänsä nykyinen hallitus jatkaa - aikaisempien aloittamaa - Suomen elinkeinoelämän tuhoamista ja järjetöntä kehitysmaalaistamista ja tulevaisuutta on vaikeaa ennustaa.