keskiviikko 17. elokuuta 2022

LUOVAN VEROTUKSEN TYÖRYHMÄ

Helsinki, lähitulevaisuudessa…

Verohallintoon kuuluvan Tietoisen Ruuvinkiristämisosaston perustama erikoistyöryhmä kokoontui. Sillä oli ollut kuukausi aikaa suunnitella hallituksen vaatimia uusia, luovia verotusmenetelmiä haja-asutusalueitten ihmisiä kohtaan. Ne perkeleet kun vieläkään eivät suostuneet muuttamaan sieltä vapaaehtoisesti ja maalla asuminen oli muutenkin rikos uudelleenmääriteltyä ilmastoihmisyyttä kohtaan. Työryhmän puheenjohtaja Brutalia Töykiäinen aloitti kokouksen:

- No niin, niin kuin muistatte, toimintamme perustuu kahteen pääperiaatteeseen. Ensimmäinen on se, että haja-asutusalueitten ja, no, yleensäkin kaupunkikeskuksien ulkopuolella asuvien ihmisten elämä tulee tehdä taloudellisesti niin hankalaksi että ne ne lopultakin suostuvat muuttamaan kaupunkeihin ekologisesti kestävämpiin asumismuotoihin. Ja toinen on se, että valtio ja sitä johtava Järjestelmäpuolue toteuttaa välttämätöntä ja väistämätöntä utopiaa ja se tarvitsee siihen rahaa niin paljon kuin mahdollista. Ja kun ne mäntit kerran haluavat asua maalla niin maksakoot siitä sitten ankarimman jälkeen.

- Olen hyvin tietoinen siitä että kaupunkien ulkopuolisia ihmisiä on rangaistu erilaisilla polttoaine-, kiinteistö- jne. veroilla mutta se ei riitä, joten nyt tarvitaan lisää mielikuvitusta. Erityisesti haja-asutusalueitten ihmisten oman luontaistalouden aiheuttaman veronkierron rankaisemiseksi ja tilanteen tasapainottamiseksi. Kaupungissa asuvilla ihmisillä ei ole näitä mahdollisuuksia  joten nykyinen tilanne on heihin nähden epätasapainoinen ja moraalisesti väärä. Teillä on nyt ollut aikaa keksiä lisää. Antakaapas kuulua. Aloita sinä, Nilkkiö:

- Niin tässä sovelletussa verotuksessahan on nyt toistaiseksi unohdettu se puunpolttaminen aivan kokonaan. Ensinnäkin on tietysti perustettava puuhiukkasten haittavero. Sanoisin, että se riippuu talon koosta mutta vaihtelee tuhannen – kahdentuhannen euron kieppeillä per vuosi. Lisäksi puunpoltto sisältää selkeää veronkiertoa. On selvää, että hyvin moni puuta käyttävä ihminen on hankkinut puita itse. Vaikka hakkuitten jälkeisistä ropsista ja latvuksista. Sehän on sysipimeää taloutta se. Tämän polttopuun arvo on selvitettävä ja siitä on verotettava vähintäänkin sekahalon heittomottihinnan arvonlisävero.

Brutalia nosti peukun pystyyn ja totesi:

- Tuo on loistava idea. Siinäkin mielessä että asian selvittäminen vaatii satojen virkamiesten työn. Heitä on ehdottomasti palkattava. On selvitettävä että kuinka suuri osa liiterissä olevasta puusta on kuitilla ostettua puuta josta on maksettu arvonlisävero ja kuinka paljon on muulla tavoin hankittua veronkiertopuuta. Jos ei ole esittää mitään kuittia niin se on sitten veronkiertohalkoa joka klapi.

Työryhmän jäsen Nilkkiäinen totesi tähän:

- Ja onhan myös muistettava tähän veronkiertopuuhun ja sen keräämiseen sekä käsittelyyn liittyvä henkilökohtaisen työn arvo. Työ on verotettavaa tuloa. Palkattavien puuverotarkastajien tulee arvioida kuinka paljon työtä on tehty mottimäärän saamiseksi ja siitä työstä tulee verottaa. Varmaankin kyseisen henkilön tuloveroprosentin mukaan. Tähänkin tarvitaan ehdottomasti viranomaisia tekemään arviointia.

Brutalia nyökkäsi hyväksyvästi ja sanoi sitten:

- Näillä spekseillä me saadaan halkoanarkia kyllä kuriin. Mutta entäs muu luontaistuoteanarkia? Kerropa Nilkeström sinä. Sinä olet asiaa selvittänyt:

- Tämä aluehan on varsin laaja. Se sisältää kaikenlaiset omalla tontilla olevat kasvimaat, marjapensaat ja sitten tietenkin metsistä poimitut marjat ja sienet. Niistä ei tähän mennessä ole maksettu minkäänlaista veroa. Ei niin minkäänlaista. Esitän, että laitetaan pystyyn akateemisista ammattilaisista koostuva arviointitoimisto joka arvioi sen, kuinka paljon nämä juntit kiertävät veroja luontaistaloudellaan.

Koko työryhmä hymisi hyväksyvästi ja totesi että kyllä kyseisen valvomattoman ja verottamattoman anarkian on aika loppua. Nilkeström jatkoi:

- Ja sitten ovat nämä metsästäjät. Niin hirven-, kauriin- kuin pienriistankin metsästäjät. Hirvenlihan sisäfile maksaa kymmeniä euroja kilo. Jopa seitsemänkymmentä. Ja jauhelihakin on jossain kympissä. Pienriista voi olla vieläkin kalliimpaa. Kyllä niistä pitää alv ottaa ilman muuta vaikka se tulisikin vain omaan käyttöön. Hirvenlihaa voidaan hieman valvoa myönnettyjen lupien perusteella mutta muun riistan verotusarviointiin tarvitaan palkattua henkilökuntaa.

Brutalia nyökkäsi jälleen hyväksyvästi. Työryhmän jäsen Järkiäinen viittasi:

- No, mitäs Järkiäisellä?

- Niin tota… minä kun tässä mietin ja olen yrittänyt laskeskella tästä kaikesta saatua hyötyä ja palkatun virkamieskunnan aikaansaamia kustannuksia niin taitaa olla niin että nämä suunnitelmat menee loppulaskussa persneton puolelle.

Brutalia oli hetken aikaa hiljaa, painoi sitten sisäpuhelimen nappia ja sanoi siihen:

- Vartijat. Saattakaapa Järkiäinen ulos rakennuksesta ja ottakaa häneltä avaimet ja henkilökortit. No niin, Järkiäinen. Työsuhteesi päättyy tähän hetkeen ja loput tavarasi postitetaan sinulle. Me emme kaipaa tänne ihmisiä jotka eivät ymmärrä kansantalouden perusteita. Etkö tajua, että nuo palkattavat virkahenkilöt maksavat työstään veroa, joka kartuttaa meidän yhteistä kassaa? Ja mitä paremmin palkattuja ne ovat, sen enemmän he maksavat veroja. On käsittämätöntä että noin yksinkertaista asiaa ei ymmärrä.

Vartijat veivät pitkäaikaistyöttömän uraansa aloittelevan Järkiäisen pois ja Brutalia jatkoi:

- No niin, tässä on käyty läpi jo varsin paljon asioita ja saatu hyviä tuloksia. Mutta kerropas sinä Nilkkilä puolestasi mitä siihen yksityisautoiluongelmaan on keksitty. Sehän tuhoaa ilmastoa kuin huumori oikeaoppista ajattelua:

- No sehän on yksinkertaista. Laitetaan ajokortti määräaikaiseksi ja pannaan ihmiset viiden vuoden välein uuteen koulutukseen ja ajokokeeseen. Aivan sama homma kuin näissä kaikissa pakollisissa työturvallisuuskorteissa. Tähän voidaan myöntää poikkeuksia ihmisille jotka ovat yhteiskunnan kannalta välttämättömissä tehtävissä. Ja sen välttämättömyydenhän määrittelee interperspiraationaalinen hallinto.

- Mutta tuohan on loistava idea. Mitähän se uudelleenkoulutus maksaisi?

- Kyllä se tuossa kuuden – seitsemänsadan euron kieppeillä saadaan olemaan. Per kerta. Kun poliittista tahtoa löytyy. Ja sitähän löytyy. Se on uusiutuva ja loputon luonnonvara.

- Eiköhän sillä saada se autointo vähän pienemmälle. Mitenkäs se pullonpalautushomma?

- Pullonpalautusautomaatteja ollaan jo uudistamassa eli ne eivät toimi, ellei palauttaja laita pankkikorttiaan siihen. Silloin automaatti verottaa välittömästi palautetuista tölkeistä arvonlisäveron hinnan.

- Oikein. Jos palautetuista tölkeistä ei maksa veroa niin sehän on verrattavissa myymälävarkauteen. Mutta sitten siihen tontti- ja asuntokysymykseen. Sehän on suuri askel. Kerropa Nilventäinen mikä sen tilanne on:

- Oikeastaan varsin selkeä ja yksinkertainen. Eli haja-asutusalueelle ja taajamien omakotitaloalueille tulee hiilinielun estovero. Jokainen manttaali ja sillä sijaitseva talohan on este metsittymiselle ja sitä myötä hiilinielulle. Niin että perusteet asialle kyllä ovat kunnossa. Nyt hiotaan vielä hinnoittelua.

Brutalia Töykiäinen nyökkäsi hyväksyvästi ja sanoi:

- No niin. Tämä on hyvä alku. Mutta vasta alku. Esimerkikiksi sen väärän asenteen verotuksen suunnitteluhan on vielä kesken. Siihen täytyy hioa oikeat sanamuodot joilla perustellaan että interperspirationalistisen feminismin vastainen ajattelu pahentaa ilmastonmuutosta. No niin, jatketaan työtämme. Ja muistakaa meidän mottomme. No niin, kaikki yhteen ääneen:

- RUUVIT KIREELLE! SILLÄ TIPPA SE ON PISARAKIN!


19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kokous jatkui, kunnes hurjistunut väkijoukko tunkeutui huoneeseen, hakkasi jäsenet tajuttomiksi ja kantoi heidät pihalle hirtettäviksi, minkä jälkeen se tuikkasi virastotalon palamaan. Ei tuollaisiin liikkiöihin ruutia tuhlattaisi.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt Ykä jotain rajaa tähän huumoripuoleen.

Jotakin näistä jo tulee joku paskiainen ensi talvena ehdottamaan jossakin muodossa.

Pauli Vahtera kirjoitti...

Silläkin uhalla, että nämä esitetyt uudet verot ovat syöttö verottajan lapaan, esitän vielä muutaman uuden veron:
- kalastusmaksuhan jo on, mutta ei vielä kaloista ruoan myötä saatavan tulon veroa, johon päälle on laitettava ruoan alv 14 %; kalahan on arvokkaampaa kuin liha ja tofu
- marjoista, sienistä, mahlasta tulovero saadun ruoan arvosta sekä päälle 14 % alv. Byrokratian vähentämiseksi verotetaan mahdollisuudesta ilmaiseen ruokaan, joten kansalaisten poimimien luonnontuotteiden määrää ei tarvitse selvittää asukaskohtaisesti
- kansanperinteeseen kuuluvan puusaunan lämmitysvero, joka on kaksinkertainen mikäli ei ole esittää kuittia ostetuista saunapuista
- vastavero siitä, että voi tehdä saunavastat ilmaiseksi koivujen oksista
- uintimaksu kaikille, jotka asuvat tai joilla on kesämökki alle 2 km päässä merestä, järvestä, lammesta tai joesta, joissa voidaan uida ilmaiseksi
- avantouintivero mahdollisuudesta tehdä avanto, jossa käydä talvella uimassa
- linnunlauluvero siitä ilosta, että maalla voidaan kuulla lintujen laulua, toisin kuin kaupunkimaisissa oloissa
- elokuun kuutamovero siitä, että maalla voidaan istua laiturilla ja ihailla kuuta, joka laskeutuu metsänreunaan ja heijastaa järvelle satumaisia valonsäteitä
- tiekuntien hoitamien teiden tienhoitomaksuista puuttuu nyt arvonlisävero 24 %
- veronkorotusmaksu kaikille maalla asuville, koska heillä on mahdollisuus verottomiin luonnonvaraisiin tuloihin ja vaikka niille säädettäisiin ilmoituspakko, asukkaat tulevat kuitenkin jättämään metsämansikoiden heinänkorteen poiminnat ilmoittamatta.

Olavi Koskela kirjoitti...

Älä nyt Ykä jumalauta esitä valmiita ideoita niiden tollojen toteutettaviksi! Niin älyvapaita verotuskeksintöjä ei olekaan, etteikö VMssä ja verohallinnossa alettaisi silmät kiiluen värkätä ja hioa keinoja niiden ujuttamiseksi säädöksiin.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Näitä hervottomia hurttiparodioita lukiessa huomaa joutuvansa kahden vaiheille. Hauskaa on, mutta kun tuo kaikki on samalla niin inhorealistista, että koko homma voi jo huomenna olla totta. Tai ensi viikolla, ensi kuussa, ensi vuonna, mutta joka tapauksessa.

Huovinen kirjoitti 70-luvun alussa juttukokoelmassaan "Rasvamaksa" vanhenevasta viljelijästä nimeltä Usko Virta, leskimiehestä, käppäukosta, joka joutekseen ruokki paria lehmäänsä, kirnusi joskus voita kun kaupan voi alkoi tympäistä, ja monitaitoisena miehenä "nikkaroi, korjaili tuulilaturia, pumppusi vanhalla polttomoottorilla vettä hetteestä, teki vastoja kaupungin torille, vuoli puunukkeja, teki kaksi venettä, katsoi kaivonpaikkoja ja ennusti säätä".

Sitten hän sa lehdestä lukeakseen maan kulttuurieliitin julkilausuman, jossa vaadittiin "kehityalueille tasa-arvoa" ehdottamalla esimerkiksi, että joka lääniin olisi perustettava läänintanssijattaren virka. Ja sitten kolahti postilaatikosta hänelle henkilökohtaisesti osoitettu kirje, jossa lääninhallituksen nimissä ilmoitettiin, että häntä vastaan oli tehty kantelu, jossa häntä syytettiin "hiilihydraattien ja valkuaisaineiden aiheettomasta polttamisesta kehossa".

Eli tunnelmat olivat tietyllä tavalla samoja kuin tässä Ykän mainiossa hallintoparodiassa.

No, Huovinen toki pelastaa vakavikko-käppäukkonsa, mitä nämä nykyiset, uhriajatteluunsa käpertyneet ja sen voimaannuttamat omankädenoikeuteensa hurahtaneet punavihreät narsissit eivät sitten tulevaisuudessa tule tekemään. Heidän leikkinsä muuttuu todeksi, ja jos joku heidän leikkiään nauraa, siitä ne vasta suuttuvatkin ja mustaksi muuttuvat.

Yhä useammin tässä maailmassa alkaa kaivata tällaista kunnon sotamies Svejkin huumoria, jollaista Ykä tässäkin tarjoilee. Ei muuta kuin lisää löylyä löylynlyömien kiukaille.Anonyymi kirjoitti...

Nauraisin, jos ei pelottaisi niin paljon.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvänen aika, marjastamattomuusvero unohtui! Ihmiset, jotka voisivat marjastaa mutteivät marjasta, maksajina. metsiin mätänee miljoonia kiloja arvokkaita marjoja, joista vielä jää valtiolle verotulotkin saamatta näiden marjastamattomien vuoksi. Kuriin mokomat veronkiertäjät!

Veron perusteena voisi ola vaikka kuuden kilometrin säteellä kotipaikasta sijaitsevien metsien, ahojen ja soiden pinta-ala. Tunnin kävelymatkan päässä siis.

Samaa perustetta voisi käyttää myös käpyjen keräilyveron perusteena, kuiva mäntykangas tuottaa hyvää polttoainetta kamiinoihin, herkästi syttyvää ja kuumasti palavaa. Kävyt tuottavat palaessan myös PAH, HYH, PYH ja HÄH-yhdisteitä ja myrkyista pahinta hiilidioksidia

Fraffitivero on haja-asutusalueilla asuville, perusteena sopii käyttää kaupunkien keskustaasuntojen mediaanikustannusta graffitin poistosta. huomioon pitää ottaa myös saamatta jäänyt alvi, lisättynä korotuksella ja viivästyskorolla.

Rasismimaksun käyttöönottoa olisi syytä myös harkita, perusteena kotikunnan varsinaisten maahanmuuttjien määrä ja naapuruston turvapaikanhakijoiden määrä. Asiaa pohtimaan olisi perustettava parlamentaarinen komitea.


Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Pauli Vahteralle, Olavi Koskelalle, Seppo Oikkoselle, Ano3:lle ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Sri Lankassa tapahtui jotain melkein tuollaista. Minulle riittäisi että äänestyskäyttäytyminen muuttuisi mutta eihän täällä piru vie tapahdu sitäkään.

Ano2, Olavi ja Ano3: Tästä on ollut puhetta ennenkin. Ja väitän, että kaikki mitä täällä voiman pimeällä puolella kirjoitetaan on jo jossain virastossa mietitty.

Pauli & Pyssymies: Loistavia, suorastaan taiteellisia ehdotuksia. Ja luonnollisesti näistä saatavat tuotot on korvamerkittävä niin, että niitä saa käyttää vain ja ainoastaan interperspirationaalisiin tarkoituksiin.

Seppo: Kiitos kannustuksesta. Ja Rasvamaksa löytyy kirjahyllystäni. Kaiken kaikkiaan se on ehkä paras Huovisen novellikokoelmista. Pistää miettimään, että mitähän Veikko nykyisestä maailman menosta tuumisi.

Anonyymi kirjoitti...

Miten olisi fyysisen kunnon mukaan progressiivisesti kasvava vero? Eli mitä kovemmat painonnosto/Cooperin testitulokset, niin sitä kovempi vero? Kas kun kovakuntoinen nauttii ilmaiseksi terveydestään, jonka verottamisella voitaisiin tukea heikompikuntoisten lääketieteellisiä palveluja. Tämä tasaisi kansanterveydellisiä eroja ja vinoutumia. Ja missä viipyy kottikärryjen ja potkukelkkojen rekisteröinti- ja liikennevakuutuspakko asianmukaisine veroseuraamuksineen? Myöskin kottikärryjen nopeusvalvonta ja sakotuskäytäntö puuttuu kokonaan, samoin kottikärrynkuljettajan ajokuntoisuuden valvonta ja asianmukainen kuljettajakoulutus ajokorttimaksuineen!. Voi tätä anarkian syvyytttä! Ja Yrjökään ei maksa blogistaan viestintäveroa yhtään!! Teen ilmiannon heti.

PS-lehdenjakaja

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Niin.

Vuodenvaihteessahan tulee jo se Lotonpeluuvero kun kioskilla pelaaminen vaatii tunnistautumisen.

Sillä kyllähän verovelvollisella on varaa veroa maksaa jos on varaa lototakin. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin vallan aikaan 1700-luvulla oli ikkunavero. Kahta laatua, suurempi isoista, pienempi pienistä ikkunoista. En tiedä mittoja. Ruotsihan kävi miltei jatkuvaa sotaa jossain päin maailmaa ja rahaa tarvittiin.

Muutenniin, virkamies, vai pitääkö sanoa virkahenkilöoletettu, on helvetin kallis ylläpitää kehdosta hautaan. Saavat sen eläkepomminkin. Siksi virkoja pitäisi luoda harkiten, mutta kissanpaskat. Televisioon niitä riittää tuoda melkein joka ilta uusi naama. Pitäähän herrojen kakaroille saada pomminvarma palkka. Näin se on aina ollut ja pidot senkun paranoo. Oli kerrankin yksi "asiantuntija" teeveessä. Nainen, titteli "johtava yhteiskuntavaikuttaja". En tiedä missä organisaatiossa semmonenkin tarvitaan. Vaikutti ainakin minuun. Vitutti niin saatanasti.

Muutenhan organisaatio on kuin puu jossa kiipeilee apinoita. Kun katsoo ylhäältä alas, näkyy hymyileviä naamoja. Kun katsoo alhaalta ylös, näkyy vain persreikiä.

QroquiusKad kirjoitti...

Pelkäänpä pahoin, että jos Veikko Huovinen eläisi nykyään, hän seuraisi poikansa jalanjälkiä, tai hänen tapauksessaan uintijälkiä todettuaan hulluimpien visioidensa muuttuneen valtion viralliseksi politiikaksi ja vielä kieroutettuina.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys PS-lehdenjakajalle, Vittuuntuneelle Nettoveronmaksajalle, Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

PS-lehdenjakaja: Kommenttisi osoittaa että niin verotuksessa kuin valvonnassa on vielä kovin paljon kehittämistä. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

VNV: Olen kuullut tästä mutta toteutus on jäänyt vähän epäselväksi. Kuinka se tehdään? Passi? Henkilökortti? Pankkikortti? Kysymys MIKSI on tietysti nykyisin ihan turha.

Ano: Näistä akateemisista suojatyöntekijöistä joita on julkishallinnossamme 100.000+ olen kirjoittanut eräänkin kerran. Kallita ja täysin turhia.

Qroquius Kad: Niin Veikko Huovinen kuin Kari Suomalainen näkivät tulevaan mutta tuskin hekään olisivat osanneet ennustaa kuinka mielettömäksi tämä kaikki muuttuisi.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, innovointi erilaisten verojen suhteen on jo sen verran hyvin Ykän ja muiden kommentoijien toimesta hoidettu ettei siitä sen enempää. Totean kuitenkin omasta puolestani sen, että verojen maksaminen olisi itselleni täysin ok jos katsoisin saavani ko. veroille vastinetta. Vanhhukset saisivat asianmukaisen hoidon elämänsä lopputaipaleella, sairaat saisivat tarvitsemansa hoidon kohtuullisessa ajassa ja lapset/nuoret voisivat käydä koulua jossa oppisivat lopulta itselleen ammatin. Yhteiskunnan peruspalvelut noin yleensä toimisivat.

Kaikki edellä lueteltu, kuten hyvin tiedetään, kuuluu kululeikkausten vakiolistoille kun pitää vuolla pikkumiljoonia näön vuoksi budjeteista. Suljetaan muutama koulu tai terveyskeskus, säästetään 10 miljoonaa. Kiristetään polttoaine- ja makeisverotusta ja kerätänn toinen 10 miljoonaa lisääntyvinä verotuloja. Sen jälkeen voi hyvillä mielin upottaa muutaman miljardin mutiaismuriaanien hyysäämiseen, lahjoittaa muille eu-maille ilmaista rempparahaa ja tärvätä loputtomiin rahaa erilaisiin turhanpäiväisiin hallintovirkoihin, sukupuolen tutkijoihin yms. hömppään. Uskonsisariin (ja ehkä veljiinkin?) jotka olisivat paljon vähemmän tuhoisia ja ennen kaikkea halvempia tälle maalle esim. kortistossa.

Tätä saadaan niin kauan kun kansan enemmistö äänestää bilekuningattariaan valtaan rasistin leiman pelossa. Ei se mikään ihme ole että täällä pimeällä puolella joutuu huumori koetukselle.

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä teksti, mutta ei tällä erää hauska. Aiheutti lähinnä v...tuksen. Syy ei ole Ykän vaan siinä että tämä on aivan liian lähellä sitä mitä tuleman pitää. Ainakin jos ensi kevään vaaleissa ei tapahdu kunnon muutosta eduskunnan edustajissa ja hallituksen kokoonpanossa. Toisaalta Ykä voi tarvittaessa olla ylpeä, että Orwelin "käsi"kirjojen lisäksi hänen tekstinsä otetaan oppikirjoiksi ja oppiteksteiksi valtion virkamiehille ja ideologisille järjestöille. Eivät he näin luoviin ratkaisuihin itse osaa päästä.

Veikko kirjoitti...

Joku kirjoitti joskus suunnilleen näin: elämme hankalaa aikaa, koska
on liian myöhäistä muuttaa nykyistä järjestelmää, mutta liian aikaista alkaa ampua noita roistoja.

Sekin aika vielä tulee, sillä vanha totuus kuuluu: jos jokin ei voi jatkua, niin se loppuu. Kyllä nämäkin ajat vielä päättyvät.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Puupääukolle, Anolle ja Veikolle & kiitos kommenteistanne.

Puupääukko: Näin olen veroista aina itsekin ajatellut. Nykyisin veronkierto ei tunnu ajatuksena mitenkään väärältä.

Ano: Juu, tämän ei ollut tarkoituskaan olla hauska.

Veikko: Tavalla tai toisella.

Anonyymi kirjoitti...

Kepun lihava puheakka ei myöskään näyttänyt ollenkaan kasittävän että pissis oli kännissä työajalla.
On tämä maa hyvissä käsissä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tämä estrogeenihallitushan pidetään väkisin kasassa.