tiistai 5. elokuuta 2014

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA LIII

Hotellin respassa tuli törmättyä uutiseen. Suojelupoliisi oli twitterissä ilmoittanut seuraavaa:


No, eihän tää varsinaisesti mikään yllätys ollut. Pistää vaan taas kertaalleen miettimään, että millä perusteella niitä Suomen kansalaisuuksia oikein taas myönnetäänkään, ja voisikohan niitä mahdollisesti perua. Meinaan, nykymeiningillä nämäkin tyypit jatkavat Suomeen mahdollisesti palattuaan elämäänsä aivan niin kuin ennenkin, saaden ehkä vielä suomalaisten rahoittamaa terapiahoitoa toipuakseen sodan traumoista, kunnes levättyään taas ehkä päättävät lähteä hieman osallistumaan johonkin toiseen maahan. Suomen passilla kun matkustaa ihan mukavasti. Se herättää luottamusta, you know.

Halutessaan voi Suomeen palata lepäilemään myös tämä ”suomalainen” jolly good fellow:


Eikä haittaa, vaikka tällä herrasmiehellä ei olisi Suomen kansalaisuutta, sillä heppua ei voi palauttaa, mikäli hän ei itse halua. Ei kai sitä nyt sotaa paossa olevaa ressukkaa väkisin.

Voi olla, että tiedostavissa piireissä on sinänsä jonkunsortin nyrpeyttä siitä, että Supo otti ja meni ihan asiasta tehden mainitsemaan nämä 16 erillistä etnistä taustaa. Kun tiedostavien piirien mielestä mitään erillisiä etnisyyksiä ei ole olemassakaan ja jokainen, joka on saanut jalkansa Suomen kamaralle on ilman muuta hänkin suomalainen, ja meidän raappahousujätkienkin tulisi kutsua häntä suomalaiseksi naama kauniilla tekohymyllä. Iltalehti Supon twiitistä uutisoidessaan on tiukasti tällä uusperinteisellä linjalla:

Mistä helvetin suomalaisjihadisteista? Kuka otti oikeudekseen vaatia, että meidän tulisi kutsua noita suomalaisiksi? Kuka muutti suomalaisuuden bulkkitavaraksi, jota voidaan jakaa kaikille haluaville, niin kuin rihkamasormuksia pääsiäismunissa? Ja millä oikeudella hän sen teki? Kuka sen hänelle myönsi?

Eivät nuo ole suomalaisia. Vaikka niille jotkut ääliöt ovat Suomen passin myöntäneetkin. Hulluinta lienee, että ongelma ei ole se, että nuo tyypit riekkuvat maailmalla, vaan se varsinainen ongelma on se, että minä en suostu sanomaan heitä suomalaisiksi ja siitäkös tiedostava ihminen mielensä niin kovasti pahoittaa.

Mennäänpä toiseen uutiseen, tosin vuoden vanhaan, mutta tulipahan törmättyä vasta tyystin. On sinänsä mainitsemisen arvoinen tässäkin blogissa ja sopii osaltaan aikaisempaan uutiseen. Meinaten, jokainen uskohan edistää asiaansa omalla tavallaan. Syyriassa ja Irakissa islamilaiset edistävät asiaansa varsin radikaaleillakin tavoilla.

Ja kova on meininki meidän evlut-kirkollammekin.

Hotellin respassa jäädään mielenkiinnolla odottamaan vuotta 2016 ja uusia virsiä. Ja epäilemättä siihen mennessä on tehty parikin tutkimusta aiheesta otsikolla ”Syy ei ole heidän, eli suomalaisen rakenteellisen rasismin ja ilkeitten ilmeitten vaikutus lisääntyneeseen islamilaisten ampumis- ja räjäyttämisseuramatkojen kysyntään”.

Ja sitten vielä lyhyt uutinen Helsingistä. Siellä on keksitty ratkaisu sekä lokki- että roskaongelmaan:


Idea julkaistiin luonnollisesti Helsingin Sanomissa. Miksi meikäläinen ei keksi koskaan mitään noin luovaa?

Hyviä hellekelejä kaikille lukijoille.

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No ei voi muuta sanoa kuin "woi w***u"...

Noh, okei.. Jos joku haluaa ihan välttämättä mennä paikkaan, jossa luotien laulu soi ja välillä tulee niskaan pikku pommeja, niin kukas minä olen niitä kieltämään?

Mä vain haluaisin, että nuo kyseiset jihadistit, jotka lähtivät kotimaastaan pang-pang-sotaa pakoon, eivät enää näyttäisi naamaansa täällä. Ja onhan blogimestari ottanut jo useinkin kantaa "kotimaissa lomailuun", vaikka ko. kotimaasta on kuulemma lähdetty henki kurkussa ja selitetty että nirri pois jos siellä naamaansa enää näyttää...

On se nykyajan elo vaan kummallista, sanoo wanha kansa...

Br,
--Madri

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Madrille ja kiitos kommentstasi. Ei minullakaan ole heidän lähtöään vastaan mitään, kunhan jäävät reissulleen. Ja todellakin, jos on kotoisin valtiosta X, hakee turvapaikkaa Suomesta, saa oleskeluluvan ja elannon ja sen jälkeen lähtee lomailemaan valtioon X, on yhtälössä joku pahasti pielessä.

Ja edelleen kysyn, millä oikeudella minua vaaditaan pitämään noita suomalaisina? Eiväthän he itsekään pidä itseään suomalaisina.

Anonyymi kirjoitti...

Kun jihadistit palaavat Suomeen, on luultavaa, että jokunen heistä oivaltaa matkustamisen Lähi-itään olevan turhaa. Tämä siksi, että Suomikin on islamin mukaan sodan aluetta ja täällä sitä vasta riittääkin vääräuskoisia surmattavaksi, jotta jihadistien perheillä Suomessa olisi parempi tulevaisuus.

acc

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, acc. Joo, dar al harbissahan me eletään ja se pitäisi muuttaa dar al islamiksi. Ja tuo jutussa mainittu tyyppi käsittääkseni lupaili shariaa Suomeenkin. Mikähän kumma siinä muuten on, että kun tuon ISIS:ksen toimesta teurastetaan porukkaa roppakaupalla, ei meidän mediamme ole siitä jaksanut pahemmin metelöidä. Tuossa vähän makua paikallisesta diplomatiasta. Ei sovi herkille ihmisille:

https://www.youtube.com/watch?v=csfWgQMDGo0

https://www.youtube.com/watch?v=xAgUbO8kVak

Närpes varg (heh, heh) kirjoitti...

Katselin minäkin sen kalifaatti-videon, josta on linkkinä Ykällä niin kauniin pojan kuvan, että kuka tahansa homo siitä syttyisi.
Katsokaapa se kalifaatti-juttu "sillä silmällä". Siellähän puhtoiset, kauniit pojat halailevat ja suutelevat toisiaan kauniin musiikin ja resitoinnin kaikuessa taustalla notta mäiske käy. Eikös Allah ole kieltänyt homostelun? Ja jossain kalifaateissa heitä hirtetään niputtain lyhtypylväisiin. Ja nyt eikun suutelemaan. Ei kai vaan joku Pride-porukka ole ollut asialla ja haluaa näin halventaa Islamia? Tässä herää kyllä monenlaisia kysymyksiä.
Ihan totta, katsokaa itse! Ei se suutelu oikein heterohommalta näytä. Jos filmi on vihaporukoiden työtä niin jonossa Illmanin eteen tuomiolle, mars!

Anonyymi kirjoitti...

Musta muuten tuntuu että sekä median että virkamieskunnan parissa on viime vuosina lisääntynyt eräänlainen piilonuivuus. Ei uskalleta tunnustaa avoimesti nuivistumista, mutta sovelletaan työn toteuttamisessa sitä liikkumavaraa, jota on mahdollista soveltaa vähän sellaisella tavalla että toisen osapuolen perseily joko tulee paremmin näkyviin tai otetaan tarkemman tutkimisen kohteeksi.

Eli vähän silleen, että kun tehdään juttu sotaa pakenevista lapsosista niin kuvaan ja haastateltavaksi valitaan 34-vuotias jihadisti nalle kainalossa naureskelemaan tyhmille länkkäreille. Sitten se esitellään sotaa paenneena 15-vuotiaana lapsukaisena. Noh… Lehti ei ole loukannut suvaitsevaistoa eikä äläwäbäkansaa, mutta jokainen lukija näkee omin silmin miten maata, kansaa ja kansalaista kusetetaan ja voi miettiä että toi ammattisotarikollinen on sitten samalla peruskoululuokalla herkkien pikkutyttöjen kanssa ja voi Herra Jumala sentään mihin tää maa on menossa.

Tai silleen, että vaaditaan dokumentit, tiedot, todisteet sun muut vähän tarkemmin kuin ennen, tehdään harkinnanvaraiset päätökset vähän harkitummin, esitetään samat kysymykset eri yhteyksissä moneen kertaan ja verrataan sitä miten tarinat muuttuvat, käytetään enemmän niitä keinoja joilla voidaan vihjata toiselle viranomaiselle että "me ei voida kertoa teille oma-alotteisesti että ollaan saatu selville että tää on kusettanut teitä mutta me voidaan tehdä teille tää-ja-tää tiedustelu ja jos te ette oo ihan tyhmiä ja laiskoja niin te tajuatte itse että miksi me tätä kysytään ja tutkitte vähän tarkemmin sitä-sun-tätä tai teette meille sen-ja-tän tiedustelun johon me sitten voidaan vastata niin että kusetus paljastuu".

Tai silleen, että poliisi/tulli/vartija ei tarkkaile tiettyä tahoa profiloinnin perusteella vaan saamansa vihjeen/näkemänsä epäilyttävän asian/aiemman asiakkuuden/hermostuneen käytöksen/tiesminkä pätevän syyn perusteella.

Tai silleen, että lastensuojelussa kulttuuritekijöille viitataan kintaalla ja keskitytään siihen mitä laki ja viranomaiset sanovat.

Tai silleen, että...

olli kirjoitti...

Median hiljaisuus johtuu varmaan siitä, että tämä on sitä oikeutettua ja edistyksellistä väkivaltaa, josta Li Andersson taisi puhua vai oliko joku muu vassari.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Närpes Vargille, Anolle ja Ollille & kiitos kommenteistanne.

Närpes Varg: No nythän sinä teit tiedostavasta näkökulmasta sen äärimmäisen virheen. Pitäisihän sinun tajuta, että ainoa sallittu tapaus, jossa toista saa haukkua homoksi, on se, kun tiedostava ihminen on häviämässä väittelyn kansallismielistä ihmistä vastaan. Silloin termi ”vitun homo” on sallittu. Ei koskaan muulloin. Ettes häpee. Ja tiedänhän minä, ettet häpee. Nauraa kätkättelet vaan.

Ano:Tuo saattaa olla jopa totta. Kun tuo niin median kuin virkakoneiston propaganda on niin kertakaikkisen kökköä ja läpinäkyvää. Ammattini puolelta voin tosin sanoa, että lastensuojelupuolella ei ole näin. No, suorittavalla tasolla kyllä, ainakin mahdollisuuksien mukaan mutta ylemmät ohjeistukset tulevat ihmisiltä, jotka elävät omissa utopioissaan ja vaativat suorittavan portaankin elämään niitten mukaan.

Olli: Joo, eikös se Li todennut, että oikeistolainen väkivalta kohdistuu ihmisiä kohtaan, mutta vasemmistolainen väkivalta vain rakenteita kohtaan.

jlokka kirjoitti...

Eikö Yrjöä kiinnosta tasa-arvo?

http://juneslokka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/173167-syyrian-sisallissotaan-osallistuneiden-suomalaisten-sukupuolijakaumasta

Anonyymi kirjoitti...

Ykä:

Suorittava porras voi toki elää näennäisesti ja puolitodellisesti ylempien ohjeistajien utopioiden mukaan. Mutta aina silloin tällöin voi käydä niin että painotetaan jonkin ylempää tahoa ylempää tulleen lain, ohjeen, neuvon, määräyksen, periaatteen, tiesminkä merkitystä. Tai niin että pyydetään kysytään jotain tulkinnanvaraista asiaa sähköpostilla (=kirjallisesti, siltä varalta että paska osuu vatkaimeen) tai vaikka niin että kotikäynnillä olevat sossut havaitsevat ja kommunikoivat oman järkensä eikä toimistossaan olevan überführerin ohjeen mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Muna vai Kana", Ollakko ihminen vai rakenne??

Siinäpä Kysymus?

Helteiden Helpotusta toivottaa..

aNo

Ama kirjoitti...

Mikä meitä suomalaisia vaivaa?

IL: Ääri-islamistisen Isis-järjestön videolla esiintyvä suomalainen on suomalaisen somalipoliitikon Faisal Ali Waraben poika, kertoo Yle.

Youtubessa julkaistulla propagandavideolla mies kannustaa suomalaisia liittymään islamilaiseen kalifaattiin.

Faisal kertoo, että hänen poikansa on ollut Syyriassa reilun vuoden suomalaisen vaimonsa kanssa. Myös vaimo on somalitaustainen.

Faisal kertoo Ylelle, että kesäkuun alussa Syyriassa kuollut suomalaismies oli hänen poikansa serkku.

Lakeudenmies kirjoitti...

Tervehdys Yrjölle, taas on ollut uutistutka aktiivisena.

Jäin tuossa pohtimaan tätä "suomalaisuus kysymystä" Määritelynähän toisaalta voidaan pitää syntyperää tai kansalaisuutta. Passillahan toki saa kansalaisuuden mutta ei syntyperäisyyttä.

Mieleeni näin ollen hiipikin ajatus lappalaisista jotka ovat mielestäni nerokkaasti ratkaisseet asian jo joku tovi takaperin: on lappalaisia ja lappilaisia. Lappalaiseksi synnytään, eikä siitä eroon pääse. Lappilaisuus taas määräytyy asuinpaikan mukaan, lapin kuntalaiset, ja tästä toki pääsee eroon. Olisiko tässä kopioimisen paikka: Suomalaiset ja Suomilaiset?

Sinänsähän koko rummun päristely siitä kuika keinotekoisesti synnytetään enemmän suomalaisia jotka eivät todellisuudessa tuota yhteiskuntaan juurikaan mitään mutta tuovat etnistä pääomaa joka saattaa joskus integroitua suomalaiseen yhteiskuntaan on verrattavissa hirtettävään tuomittuun joka polkee jalkaansa ja huutaa: "En taho, en viitti"

Luulisi jonkun niinsanotuissa ylemmissä toimieimissä pikkuhiljaa heräävän turvapaikanhakijoihin jotka l'htevät lomailemaan paikkaan jossa eivät aikaisemmin selvinneet hengissä pelkästään sen takia että edustavat jotakin etnistä tai uskonnollista ryhmittymää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Junes Lokalle, Anolle, aNo:lle, Amalle ja Lakeudenmiehelle & kiitos kommenteistanne.

Junes: Itse asiassa tämä nykyinen, feministiseen joukkorääkymiseen perustuva tasa-arvo ei Yrjöä kiinnosta. Mutta blogikirjoituksessasi toit kyllä esille polttavan epäkohdan, johon on ilman muuta saatava korjaus.

Ano: Ottiatuota, osittain kyllä, osittain ei ja missään nimessä ei niin, että ylhäältäpäin kyseltäisiin ohjeistusta. Enempi niin, että suorittava taso pyrkii käyttämään lautamiesjärkeä edes sen verran kuin mahdollista ja kirjoittaa asiaankuuluvat raportit sellaisiksi, että se miellyttää ylempiä kerroksia. Kun julkisella puolella ei ole kyse siitä, mitä tehdään, vaan miten se kirjataan.

aNo: Ainakin nykyisen ruotsissa yleistyvän mallin mukaan pidetään varmempana, että hajotetaan sekä muna että kana.

Ama: Yep, tuli huomattua. Ja heppu on kovasti huolissaan. Kun asia tuli ilmi. Miksei ollut aikaisemmin, vaikka tyyppi on ollut sissiä leikkimässä jo vuoden. Mutta mitähän termiä tästä ”suomalaisesta somalipolitiikosta” oikein tulee käyttää, jos hän palaa Suomeen sieltä Somalimaasta, missä asustelation tällä hetkellä?

Tuplamaahanmuuttaja?

Lähtöpaluumuuttaja?

Eestaasmaahanmuuttaja?

Sinnetännemaahanpaluumuuttaja?

Lakeudenmies: Lapissahan tuo termiviritelmä toimii, sillä kyllähän siellä asuvat suomalaisetkin ovat kantaporukkaa näillä selkosilla. Tietysti saamelaisethan kutsuu meitä puolestaan lantalaisiksi. Etnisen rikastuksen kohdalla termien muutos ei auta, sillä se ei poista ongelmaa, antaa vain sille uuden nimen.

Viisainta olisi tajuta, että parikymmentä vuotta tehtiin hirvittävä virhe, ja sille pitäisi tehdä jotain, kun vielä ehtii. Mutta toimenpiteet ovat lähinnä juuri sellaisia, joita vertauksessasi esitit.

Anonyymi kirjoitti...Tuota kirkon virsien uudistamista, tämä sellaista mössöä mikä on tarkoitus.

On kirkko mennyt alas sanomisillaan.

Vaikka en olekaan uskonnollinen niin ei tämä siltikään ole
kirkon juttu. Miten maallinen asia voi olla uskonnollinen..
Vaikka tuo on viime vuodelta, kannattaa muistaa.

http://yle.fi/uutiset/arkkipiispa_rinnastaa_profeetat_ja_ilmastotutkijat/6915714


Olen jo muutaman vuoden tätä nähnyt.
Täällä pohjois - suomessa, kerrostaloaluetta.
Pihalla on grillikota jossa voi viettää aikaa.

Se huomio on vain yhdenlaisia kesän kuluttajia,
on romanit, kantaväestö, lisäksi maahanmuuttajia.

En nähnyt vielä romani-kantaväestö kesän viettoa.

Mikä monikultturisuus? Jos ei tälläkään tasolla
toimi. Kaikki viettävät aikaansa omassa
seurassaan.

Becker kirjoitti...

No eipä tässä paljoa lisättävää ole. Joka paikassa minne musulmaanit muuttaa ja lisääntyy niin kusessa siellä ollaan. Ensimmäiset maahanmuutajat saattavat ollakin työteliäitä ja käyttäytyä siivosti, mutta heidän jälkikasvunsa ei välttämättä haluakkaan "integroitua", eli ovat maattomia ja vihaavat sitä kulttuuria joka heidät on siipiensä suojaan ottanut. Ylimielisyys ja omien etujensa röyhkeä ajaminen ovat tyypillistä tälle porukalle. Radikalisoituminen ja pyhä sota ovat seuraavana agendassa, jolloin lähdetään leikkimään sankaria lähi-itään.
Ykä ihmettelee että millä oikeudella heitä pitäisi kutsua suomalaisiksi. Sitä sietääkin ihmetellä. Suomen armeija tarjoilee heille myös ihan oikeata sotilaskoulutusta, tosin sillä erolla että jätkät saavat tietyin väliajoin mennä siivoukomeroon kumartelemaan Mekkaan päin. Tässä on vaarana, että ammutaan vielä omaan jalkaan.

Ruotsissa muuten valtio maksaa näiden pakolaisten lomamatkat niihin maihin josta olivat vähän aikaisemmin "paenneet."

Pieneksi lohdutukseksi tässä hieman statistiikkaa meidän sekä naapurimaiden maahanmuuttoluvuista.

http://snaphanen.dk/2014/08/02/ny-asylrekord-i-juli-9393/

Gazan tilanteeseen liittyen tässä on mielenkiintoinen artikkeli aiheesta hauskan piirroksen kera.

http://petterssonsblogg.se/2014/08/06/palestinierna-placerar-sina-vapen-nara-hyreshus-och-fn-byggnader/

Noi Ykän Youtube pätkät alkavat olla jo yhtä yleisiä netissä kuin porno, mutta kuten todettua medialla on tärkeämpääkin uutisoitavaa kuin muslimien välienselvittelyt. Toisaalta eihän sitä nyt passaa totuutta paljastaa kun porukka edustaa rauhan uskontoa ja ovat mitä parhain lisä monimuotoiseen kulttuuriin.

Tukholmassa oli taas naapurimaan vuoden kohokohta, eli Pride festivaalit männä viikonloppuna. 60,000 ilakoijaa ja tiettävästi 600.000 ihastunutta katselijaa katujen varsilla. Saahan sitä juhlia ja iloita kun sääkin on kaunis, mutta mikä perkeleen into tuonne on pakko tunkea melkein kaikki valtion instanssit poliiisia, armeijaa, palokuntaa ja suurinta osaa poliitikkoja myöten. Kuningashuoneen edustajaa ei siellä strutsinsulissa nähty, mutta ainakin pääministeri oli ensi kertaa nauttimassa HBTQ - poliitikkansa seurauksista.

Hauska katsella kun aivopesty laumasieluinen kansa ei noteeraa oman kulttuurinsa kuolinkorahduksia.

Sitten vähän mainosta jos sopii. Se pirun hyvä hevoslenkki jota aina lomillani nautin, on Kivikylän kotipalvaamon valmistamaa. Heillä on muuten mm. aivan syötävän hyvää kinkkumakkaraa myös. Firmalla on vissiin kymmenisen myyntiautoa, jotka kiertävät ympäri Suomenniemeä myymälöiden lisäksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Kiitos tuosta linkistä. En ollut ennen törmännytkään. Vaan täytyy sanoa, että siinä vaiheessa kun Suomen arkkipiispa laittaa IPCC:n ilmastotutkijat ja vanhan testamentin profeetat samaan lokeroon ja vielä aivan tosissaan, niin aletaan liikkua jo aika scifeissä ulottuvuuksissa.

Becker: Kusessa ollaan juu. Ja tämä Suomen tapaus on muuten erilainen kuin vaikkapa Saksan. Saksaan ensimmäinen polvi, pääosin turkkilaisia, tuli oikeasti tekemään töitä. Täällä kun ei sitä työvoimapulaa ole ollut kuin tiedostavissa päänupeissa, niin se ensimmäinenkin polvi tuli suoraan elätettäväksi. Sotilaskoulutuksesta olen pitkälti samaa mieltä. Ei niitten kouluttamiseen ole mitään sotilaallistakaan tarvetta, kun reservi vähenee joka tapauksessa.

Tuo linkittämäsi tilasto saa kyllä tekemään Ruotsista diagnoosin että tauti on parantumaton, asentakaa morfiinipumppu kipujen helpottamiseksi.

Se piirros oli sen verran kuvaava, että laitetaan vielä suora linkki:

http://petterssonorg.files.wordpress.com/2014/07/hamas-israel.jpg

Noista youtubepätkistä voi vielä todeta, että niissähän osoitettiin sentään (paikallisella mittapuulla) jonkunlaista armoa. Heput tapettiin päähän ampumalla eikä päätä leikkaamalla.

Voisikohan tuota pride-festivaalia Ruotsissa pitää jo jonkunlaisena vääristyneenä jumalanpalveluksena tai kansandemokraattisena tukifestivaalina, joista ihmiset eivät enää yksinkertaisesti uskalla olla poissa, etteivät joutuisi huonoon valoon?

Hyvän sapuskan mainostus sopii aina. Laitanpa tuon korvan taakse. Pannaanpa vielä linkki:

http://www.kivikylan.fi/

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

"Faisal kertoo, että hänen poikansa on ollut Syyriassa reilun vuoden suomalaisen vaimonsa kanssa."

Tästä kommentista tuli mieleen, että joskushan poliisi on peruuttanut rikoksesta epäiltyjen passeja.
Notta mitkähän perusteet siihen peruuttamiseen on riittävät?

Ilmeisesti osallistuminen terrorismitoimintaan ulkomailla ei ole riittävä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, VNV. Minä vähän luulen, että passeja ei nykymeiningillä saa peruutettua millään. Jos tyyppi on selkeästi murhannut ihmisiä ja siitä on todisteet, niin kai sitten Suomessa käydään taas oikeudenkäynti tyyliin Ruandan pastori, maksetaan siitä 15 miljoonaa ja heppu saa 3 v 7 kk, josta ensikertalaisena istuu puolet.