sunnuntai 3. elokuuta 2014

RÖHKIVÄ VASTAISKU

Ajastaika oli kääntynyt Suomessa elokuun puolelle armon vuonna 2024. Oliko Suomi erilainen kuin kymmenen vuotta aikaisemmin? Kuinka Suomi-neidon kasvot olivat muuttuneet? Sehän riippui tietysti paljon siitä, mistä suunnasta niitä katsottiin. Yleensä ottaen Suomi ei ollut juurikaan muuttunut, ainakaan haja-asutusalueella. Elämä eteni tavalliseen rauhalliseen tapaansa, tosin maaseutu oli siinä mielessä eurooppalaistunut, että kaikennäköisille uusille EU-direktiivikotkotuksille oltiin opittu eurooppalaiseen tyyliin haistattamaan pitkät, niin kuin niille olisi tietysti pitänyt tehdä jo aikaa sitten. Esimerkiksi EU-säännösten mukaisten navettojen kusirännien leveyden mittaajia oltiin henkilökohtaisesti opittu pyörittämään niissä kusiränneissä, joten jo vuosia olivat kusirännit olleet virallisesti säännösten mukaisia ihan ilmoitusasiana ja etäluennalla.

Jos Suomi-neidon kasvoja katsoi taas tietyissä suurissa kaupungeissa, oli asia hieman toinen. Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle oltiin perustettu käytännössä täysin itsenäiset islamilaiset enklaavit, joihin nähden hanskat tiskiin heittäneellä suomalaisella yhteiskunnalla ei ollut enää muuta osaa kuin elatusvelvollisuus. Näitä enklaaveja sivusta katsovalle saattaisi tulla mieleen, että Suomi-neito on alkanut röyhyytellä tupakkia, mutta alueilta nouseva savu ei tullut voimasavuke Bostonista, vaan alueella yleisenä urheilumuotona harrastettavasta tuhopolttamisesta. Levottomuudet levisivät alueilta aika ajoin muuallekin näitten kaupunkien alueelle, ja naapurikaupunkeihinkin, kun enklaavien asukkaat olivat polttaneet päreensä mistä syystä nyt milloinkin sattuivat polttamaankaan. Siihenhän ei kovin suurta aihetta tarvittu ja aika ajoin ei tarvittu syytäkään vaan riehuttiin ihan muuten vaan lämpimikseen.

Päreitä oltiin tietysti poltettu myös kantaväestön keskuudessa, mutta siellä ymmärrettiin, ettei oman tai naapurin auton polttamisella asiat varsinaisesti mihinkään etene. Auto oli siinäkin mielessä tarpeellinen, että siinä oli kytkin, ja kytkintä oltiinkin nostettu eräissäkin suomalaisissa perheissä ja muutettu haja-asutusalueelle. Etnisillä enklaaveilla ei enää asunut kantaväestöä, eikä sinne saatu enää kantaväestön parista opettajiakaan, sillä opettajien ammattijärjestö oli ilmoittanut, että sinne ei lähdetä hommiin, ellei saada käyttöön hyväkuntoista konetuliasetta ja lupaa käyttää sitä oman mielen mukaan.

Kaiken kaikkiaan Suomessa oltiin päästy siihen kehityksen vaiheeseen, mistä Ruotsia aikanaan, ainakin tietyissä piireissä kadehdittiin. Rikkana rokassa mainittakoon, että kaikkinainen sianlihan valmistus ja myynti oltiin kielletty niin Helsingissä, Tampereella kuin Turussakin, sillä jo  sianlihan käsittely saastutti enklaavien asukkaitten mielestä ilmaa ja oli niin haram kuin vain olla osasi. Mitäpä sitä ystävien hyvinvoinnin eteen ei tekisi, tuumi virkakoneisto ja noudatti pyyntöä, jonka tosin saattoi tulkita käskyksikin. Enemmistö otti röyhkeältä vähemmistöltä vastaan käskyjä, totteli, eikä ymmärtänyt edes hävetä.

Toisaalta, niin kuin jo tuli todettua, muualla Suomessa tilanne oli paljon rauhallisempi, sillä etnisesti edistyksellinen väestönosa oli valunut kaikkialta näihin enklaaveihin. Tilanne oli rauhallinen muun muassa täällä Huitsinnevadassa, jossa elokuisesta päivästä nauttiva naakkaparvi oli ankkuroitunut ansaitulle lepotauolle Huitsinnevadan Lihavalmistamo Oy:n katolle. Siinä nuo linnut raakkuivat, sukivat sulkiaan ja katselivat ihmisten puuhailua rakennuksen pihalla. Pihalle oli saapunut kaksi kuorma-autoa ja henkilöauto, ja niitten mukana seitsemän miestä, jotka kohtasivat pihalla heitä odottavan kahdeksannen miehen.

Jaa, tuumasivat naakat, tuohan on tuttua porukkaa. Siinähän on Perskeleen Ykä, Kikkisen Hösse, Järvelän Pertta sekä Lötjönen, Kutvonen, Pöntinen ja Pätinen. Miehet kättelivät heitä odottanutta lihanvalmistamon johtajaa Arnold Tappista. Naakat hiljensivät raakkumisensa ja kuulostelivat, mitä miehet oikein rupattelivat. Hyvällä tuulella ne ainakin näyttivät olevan.

- Jaahah, totesi johtaja A. Tappinen, tuttavien kesken Tappi-Arnold. Teidän tilaamanne satsi on valmis ja säkitetty. Eli kaksitoistatuhatta kahdeksansataa kiloa korppukuivaksi kuivattua sianlihaa. Ei muuta kun lastaamaan.

Miehet panivat hihat heilumaan. Tappi-Arnold osallistui lastaamiseen ja totesi siinä sivussa:

- Tämä on jo kolmas tällainen kuorma. Ja olen kuullut kollegoilta, että ympäri Suomea on tilattu aivan tolkuttomasti nimenomaan kuivattua sikaa. Mistähän tämmönen innostus oikein johtuu?

Perskeleen Ykä totesi:

- Perustelluista syistä, Tappi-Arnold, perustelluista syistä.

- Tää kun on säilyvää tavaraa. Eihän sitä tiedä, vaikka syttyisi sota, tuumasi puolestaan Hösse ja iski silmää.

Kun autot oli lastattu, kysyi Tappi-Arnold vielä:

- Ja laskuko pannaan samaan osoitteeseen?

- Sinnepä juuri. Eli Väärämyyntiyhtiö Som Von, toimitusjohtaja Esko Ylipasko.

Autot jyrähtivät käyntiin. Pertta laittoi autoradion päälle ja tuumasi, että siellähän on vielä menossa Huitsinnevadan paikallisradion uutiset:

…ja seuraavaksi tilannetiedotus islamilaisilta enklaavialueilta. Päivä on ollut suhteellisen rauhallinen. Tähän mennessä on poltettu vain kahdeksan autoa sekä kioski, ja Turussa on tapahtunut arabiankielen murre-eroista johtuva puukotus. Uhrin tila on vakava, mutta vakaa. Poliisin päivystävä sovitteluselitteläättöri Häegen Löllies totesi, että…

- Riekkukoot perkeleet, kun vielä kerkiävät, totesi Hösse, ja laittoi auton cd-soittimeen soimaan Ylermi Vilvatväisen & Hässityn Käsityksen rynnäkköhumppaa. Autot etenivät aikansa ja saapuivat lopulta Vökellysveden Tehomylly Oy:n pihalle. Mylläri Pertti Pärr oli heitä vastassa ja tervehti miehiä:

- Ja eikun uutta lastia putkeen, sano. On tässä myllyssä kyllä kaikenlaista jauhettu, mutta ei vielä tähän mennessä sikaa. Mutta eihän siinä mitään, jauhetaan sitä, mitä asiakas tilaa. Ei muuta kuin mylly mylvimään.

Myllyyn kaadettiin jauhettavaksi säkki toisensa perään kuivattua sianlihaa, joka sitten taas jauhettuna uudelleen säkitettiin. Mylläri Pärr nosti hieman lopputuotetta käteensä ja ihmetteli:

- Kyllä siinä on Putte Possu päätynyt hienojakoiseen muotoon. Tää on kyllä jo ihan silkkaa pölyä. Jos tähän puhaltaa, niin sehän lähtee leijailemaan tuulen mukana.

- Itse asiassa juuri se on tarkoituskin, totesi Ykä, ja jatkoi säkitystä.

- Vaan on kai teillä joku käyttötarkoituskin tälle possupölylle? Ei kai tätä nyt kuitenkaan ihan huvikseen jauheta? Mutta en minä keksi tälle enää muuta käyttöä kuin ehkä sen, että tästä keitellään jonkunlaista lihavelliä.

Lötjönen hymyili ja totesi.

- Kyllä tälle käyttötarkoitus löytyy, ja siitä voi olla suomalaisille huomattavankin suurta hyötyä. Rahallisesti ja muutenkin. Tietyllä tavalla eräänlainen uusi Nokia.

Miehet jatkoivat säkittämistä ja lastaamista. Myllyn eräällä työpöydällä oli eilinen Helsingin Sanomat, jonka – samoin kuin Turun Sanomien ja Aamulehden – etusivut olivat herättäneet koko maassa laajaa ihmetystä. Normaalien mainosten sijasta etusivuilla oli vain yksi ilmoitus:

”Seuraa www piste slvl piste fi, niin tiedät, mitä tuleman pitää”

Mainostetuilla mystisillä verkkosivuilla ei tällä hetkellä ollut kuin ilmoitus ”lähetyksemme alkaa lähipäivinä” sekä videolinkkejä enklaavialueilla tapahtuneisiin rähinöihin. Valtalehdissä oltiin mietitty, että voikohan tuollaista ilmoitusta julkaista, mutta kun se kerran rahassa maksettiin, ja valtalehdet alkoivat muutenkin olla täyden pankrotin partaalla, päätettiin, että persaukisella ei ole pahemmin varaa nirsoilla.

Vökellysvedellä miehet olivat saaneet lastausurakkansa päätökseen. Nyt otettiin keula kohti Huitsinnevadaa, jossa Pöntisen pihalta otettiin mukaan kuorma-auto, jonka lavalla oli voimakas kompressori.

- Mitenkä luulet, riittääkö masiinassa tarpeeksi käskyä?

- Tää tuuppaa vaikka mossen katolleen, jos sikseen tulee.

- No ei sitten muuta kuin keula kohti Tamperetta ja odotetaan toimintakäskyä.

Seuraavana päivänä Vantaalla SLVL:n eli Suomen Lihallisen Vastarintaliikkeen johtaja Esko Ylipasko neuvotteli meteorologin kanssa. Kaikki vaikutti täydelliseltä. Kirkas poutapäivä, sateen uhka nolla prosenttia ja sopivan vahvuista tuulta länsiluoteesta koko päivän. Ylipasko mietti vielä hetken, ja sen jälkeen lähetti sanoman kaikille yksiköille:

Y = 0208241500

Samana päivänä, eräällä korkealla mäellä jossain Tampereen lähistöllä, muutamaa minuuttia vaille kello viisitoista:

- Nonniin, poijjaat, totesi Ykä. Pannaanpas mylly lämpiämään. On aika tarjota Tampesterille hieman aromia. Pöntinen käynnisti kompressorin myhäillen. Hösse hymyili leveästi ja aukaisi ensimmäisen säkin. Se, mitä seuraavaksi tapahtuisi ei olisi ainakaan kovin halalia.

Tasan kello 17.00 SLVL:n sivut heräsivät eloon. Näyttöön ilmestyi ensiksi SLVL:n logo, ja sen jälkeen Antero Lärväsen peruslukemilla olevat kasvot:


- Hyvää iltapäivää, kaikki suomalaiset ja Suomen kansalaisiksi vahingossa tai tieten tahtoen lipsahtaneet. Erityisesti toivotan hyvää iltapäivää Helsingin, Turun ja Tampereen islamilaisissa enklaaveissa asuville vieraillemme, jotka ovat täällä kuin kotonaan ja senhän todellakin huomaa. Olen Antero Lärvänen ja seuraatte lähetystä Suomen Lihallisen Vastarintaliikkeen lähetysstudiosta Huitsinnevadasta. Lähetyksemme koskee lihaa, nimenomaan sianlihaa, ja erästä tapahtumaa, johon sianliha liittyy voimakkaasti.

- Oheisessa videossa on kuvaa tavallisesta suomalaisesta suurtaloussikalasta. Sikahan on täällä Suomessa hyvin yleinen ja erittäin maukas hyötyeläin. Islamilaisille sika on taas saastainen eläin, ja juuri sen vuoksi islamilaisissa enklaaveissa asustavien henkilöitten kannattaa seurata tätä lähetystä hyvin tarkasti. SLVL nimittäin ei harjoita varsinaista siankasvatusta, vaan sen luovaa jatkokäsittelyä. Tällä hetkellä näette videolta, kuinka sianlihaa kuivataan. Lihan korpuksi kuivaaminen on eräs osa harjoittamaamme sianlihan jatkokäsittelyä.

- Mennäänpä videossa eteenpäin, ja tässä vaiheessa huomaatte, kuinka jatkokäsittely etenee. Eri puolilla Suomea on kuivattu sianliha jauhettu myllyissä likipitäin mikroskooppiseksi pölyksi. Se leijuu ilmassa aivan niin kuin pölyhiukkanen.

- Kuinka tämä jatkojalostuksemme sitten liittyy islamilaisiin enklaaveihin? Kaksi tuntia sitten, tarkalleen kello 15.00 on alkanut operaatio, jossa Helsingin, Turun ja Tampereen ympäristössä on kaikkiaan kuudenkymmenenkahden voimakkaan kompressorin avulla pumpattu ilmaan tätä sianlihapölyä. Operaatio on vielä kesken, mutta kaiken kaikkiaan sikapölyä tullaan pumppaamaan ilmaan yhteensä 382.000 kiloa. Pumppausasemat on sijoitettu siten, että sikapöly laskeutuu tuulen mukana nimenomaan islamilaisille enklaaveille.

- Aikanaan Arla mainosti Suomessa maitotuotteitaan iskulauseella ”jokaisessa meissä asuu pieni lehmä”. Me hieman muokkaamme mainoslausetta ja toteamme, että jo tällä hetkellä jokaisessa teissä asustaa pieni sika. Ja jokaisella hengenvedolla se kasvaa aina vain suuremmaksi. Te olette muuttumassa hyvää vauhtia omalta kannaltanne ikävän haramiksi. Saattaa olla, että Allah on pian aikaa hyvin, hyvin vihainen.

- Sivustomme oikeassa reunapalkissa näette Ruotsinlauttojen lähtöaikoja sekä lähtevät lennot Helsinki-Vantaan, Turun ja Tampereen lentokentiltä. Tehkää johtopäätökset. Muistutan, että meillä on vielä varastossa puoli miljoonaa kiloa sikapölyä, ja puhallamme sen ilmaan tarvittaessa oikein mielellämme. Olemme myös saaneet tietoomme, että koko Etelä-Suomen alueella eivät hotellit, motellit eivätkä leirintäalueet hyväksy majoituksesta maksuna sosiaaliseteleitä, vaan maksu on tultava riihikuivana. Ja… hetkonen… no niin, olemme saamassa alustavan sikapartikkelilaskeumakartan Helsingin alueelta, pannaanpa ruutuun…


…ja muistutan vielä, että myös noitten laskeumakartassa merkittyjen alueitten ulkopuolella on ilmassa huomattava määrä sikapartikkeleita…

…jossain Tampereen läheisyydessä, samana päivänä kello 18.30:

Ykä tyhjensi viimeisen säkin sisällön kompressoriin, nosti lippalakin takaraivolleen ja totesi:

- Se on täytetty. Tai tarkemmin sanottuna tyhjätty. Nyt sitten vaan seurataan, että kumpi on vahvempi. Usko Allahiin vaiko usko taikaseinään. Siinä sitä kaksi kovaa koittelee.

Pertta oli seurannut tilannetta läppäriltään ja totesi naama hymyn tirrillä:

- On siellä ainakin perkeleellinen paniikki. Eetteri on täynnä ählämäwallahilallatiqusallahawallaata ja Ruotsinlauttojen lipunmyynnin puhelinlinjat ovat tukossa. Enklaaveissa pannaan paikkoja paskaksi ja palamaan ja sen tiimoilta hallituskin on näemmä lopultakin löytämässä itselleen munat. Se on nimittäin ilmoittanut, että yhtään uutta tönöä ei poltettujen tilalle enää rakenneta, ja jos tilanne ei kelpaa, niin suksikaa vaikka hevon helvettiin. Joku raja se on pohjoismaisella lällydemokratiallakin, vaikka sen löytämiseen tarvittiinkin 382.000 kiloa sikapartikkeleita.

Pakkikahvi kiehui nuotiolla. Hösse kaiveli repustaan Huitsinnevadan Lihanvalmistamon tekemää vanhan ajan sikasäilykettä ja totesi:

- Tätähän tietysti juhlitaan vielä Lällävedellä, mutta eiköhän oteta alustavat juhlat asiaan kuuluvalla tyylillä?

Ykä kaiveli puolestaan repustaan mainiota kovaa Ylhäisten näkkivoileipää. Kutvonen kaatoi kahvia pakista miesten kuppeihin. Hösse väänteli puukollaan purkista lihaa näkkivoileiville. Kuinka hyvältä ne maistuivatkaan.

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Selevä. Yhtiömme osallistuu korvauksetta laadukkaalla lämpökontrolloidulla kalustolla operaation vaatimiin kuljetuksiin.

Tokihan partikkeleiden pitää tuoreita olla.

:D

-KKi-

Närpes varg (heh, heh) kirjoitti...

Toivotaan, että Ykän visio toteutuu. Minä kun nimittäin vähän pelkään, että jos sika ja taikaseinä pannaan vastakkain, taikaseinä voittaa. Kenties joku nokkela mullah antaa fatwan, että sian syönti tai sikapartikkelien hengittäminen on laillista Suomessa, mutta ei muualla - Allah soikoon!"
Toinen juttu on sitten se, että jos vaikka tuhat sikakammoista menee Ruotsiin, he palaavat äkkiä takaisin, koska siellä on niin paljon muslimeita. Ja juuri toisuskoisia muslimeitahan he lähtivät kotimaistaan karkuun. Vai mikä muu porukka niitä ihmisiä lahtaa ja kiusaa Keski-Afrikassa ja Somaliassa? Ja Irakissa ja Iranissa? En ole huomannut kristittyjen juuri osallistuvan sotatoimiin muuten, kuin harjoitusmaaleina.
Kuten sanottu, arvostan Ykän ideaa, mutta vaara sen epäonnistumiseen on kyllä olemassa. Sikakammoiset ovat nokkelaa väkeä.

Anonyymi kirjoitti...

Ajatusleikki on loistava, mutta joiltain osin se ei ota huomioon islamilaisten - erityisesti erilaisten arabien - kulttuuriin kuuluvaa älyllistä ja muutakin epärehellisyyttä ja kaksoismoralismia.

Taikaseinä voittaisi taatusti, sillä se imaami johtaa, jolla on eniten suosiota ja sillä imaamilla on eniten suosiota, jonka opetus on nulkkimaisinta. Eli suomeksi sanottuna aika nopeasti tusina uskonoppinutta kertoisi että Allah suojelee muhamettilaisia sikapartikkeleilta ja tässähän on sitten Jihadin paikka - eli sellaisen itsemurhapommeihin, rynnäkkökivääreihin ja äläwäbään nojaavaan sisäisen mietiskelevän moraalikamppailun, josta islamista mitään ymmärtämättömät islam-asiantuntijat meitä usein valistavat.

Mutta kyllähän jotain tuollaista voisi hyvällä maulla toteutettuna olla ja tulla. Vaikkapa pekonikioski jokaisen moskeijan sisäänkäynnin viereen, huntukielto, tyttöjen/naisten ympärileikkauttamisen johtaminen automaattiseen karkoitukseen ja kansalaisuuden menetykseen , uskonsotaan osallistumisen johtaminen karkoitukseen, maahantulokieltoon ja kansalaisuuden menetykseen, lähtömaan turvalliseksi muuttumisen johtaminen automaattiseen oleskeluluvan epäämiseen…

Virossa elintasopakolaisuus on hoidettu loistavasti. Kun ei ole taikaseinää eikä puolestaloukkaantumiskoneistoa hyysäysteollisuudesta puhumattakaan niin eipä ole juuri ongelmia radikalisoituvan islamistiväestönkään kanssa. Siitä meidän pitäisi ottaa oppia.

Anonyymi kirjoitti...

Taas kerran taattua Ykää. Siis positiivisessa mielessä tietenkin. Ihan pakko keroa meikäläisen jo vuosia harjoittama lievämuotoinen vastarinta: Työni takia resuan koko ajan ympäri maailmaa, ja asun ihan huippuhotelleissa. Aamiaisbuffetissa pyrin vahingossa vaihtamaan keskenään kinkun ja kalkkunan tms ottimet. Jos joku rättipää sattuu huomaamaan, niin sitäkin parempi. Silloin pitää vaihtaa niitä niin moneen kertaan, että ei kaveri pysy perässä. Muutaman kerran olen myös onnistunut vaihtamaan keskenään kyltit, joissa lukee, että "tällä hyllyllä olevat tuotteet sisältävät sianlihaa" ja sitten päin vastoin. Vaimo tietää tavastani, ja väittää, että olen pimeä. Voi olla, mutta kiusa se on pienikin kiusa...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Närpes Vargille, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

KKi: Ja Huitsinnevadan Sumuntiivistämö tarjoaa kuljetuksessa välttämättömän putkiusvan.

Närpes Varg ja Ano1: Vaikka ajatusleikkinä tämä on houkutteleva ja mielestäni kauniskin, niin taidatte te valitettavasti olla oikeassa. Taikaseinä on voimakkaampi. Närpes Varg on tuumailuissaan muutenkin oikeassa. Jos tuumailun kääntää toisinpäin, niin päätyy myös voimassaolevaan paradoksiin, eli tämä porukka on lähtenyt ilmoituksensa mukaan karkuun Jotakin, mutta tänne päästyään se haluaa sen Jonkun tännekin. Ainoa ero on se, että pottunokka kustantaa höystöt. Ja Ano1 on erittäin oikeassa, ei tarvitse lähteä kuin Suomenlahden toiselle puolelle kalaan, ja löytää toimivan systeemin. Virossa ei ole taikaseinää eikä eikä puolestaloukkaantumiskoneistoa. Ja kas kummaa, Viro ei silti ole minkään rasistisen roistovaltion maineessa eikä sitä vaadita kauppasaartoon eikä yleisen halveksunnan kohteeksi. Virolaiset eivät noudata suomalaisten suvakkien omissa päissänsä keksimiä kansainvälisiä sopimuksia. Eikä ole tarvettakaan.

Ano2: Kiitokset kannustuksesta. Harrastuksestasi voi sanoa, että saattaahan se olla kiusantekoa, mutta ei siinä yksikään pommi räjähdä, luoteja ei lennä kuin pyssyn suusta eikä tarjolla ole hurmejuomaa korppien. Varsin viatonta siis. Jossain päin maailmaa voitaisiin ottaa tuosta oppia.

Becker kirjoitti...

Jaahas,sitä ollaan nyt kotiuduttu pikku hiljaa taas sieltä ihmisten ilmoilta.
Farkkuja en siis käyttänyt, mutta vakioasu oli sortsit ja t-paita joissa oli voimakas hien, kaljan, Ritmeesterin ja savusaunan aromi, ja iltaisin samat lemut, mutta virttyneissä verkkareissa.Tästäköhän syystä paarmat olivat tänä kesänä oikein pirun ärhäkkäitä. Ja pitihän sitä pikkuisen antaa pikkusiggellekin periksi. Kerranhan täällä vaan eletään, tai sitten useamman kerran.
Mainitsit tuossa viimeisessä blogissasi Ylhäisten näkin. Siinä on kunnon vanikkaa, tosin jotenkin pidin siitä enemmän siinä pyöreässä paketissa. Sitä tuon aina tullessani, sillä eihän Ruotsissa ole kuin tuota nössöjen näkkäriä, joka kuitenkin menettelee jos ei muuta ole. Ylhäisten näkäriä, kunnon itä-Suomalaista hevoslenkkiä ja Koti sinappia, niin siitä ei eväät parane. Hevoslenkki on vaan jo loppu piru vieköön. Se kun ei pakastamalla parane.

Landella oltiin ilman nettiä, sillä mokkula toimi niin hitaasti, että kannettava pantiin takas pakettiin. Ja jumaliste miten laatuaika lisääntyi. Telkkari nyt on, muttei kaikesta voi kieltäytyä ja sitäpaitsi se on sadepäivien varalle hyvä olla olemassa. Tosin niitä oli vain yksi, siis sadepaäiviä.

Täällä ollaan näemmä oltu ahkeria,
sillä luettavaa piisaa poissaolon jälkeen.
Toi Manu Hesassa juttu oli sikäli mieleen, kun oli tuttuja kulmia kyseessä. Tästä on muutama viikki aikaa, kun totesin eräälle ikätoverille, että on se aika jännää silleen, että kun lähtö lähenee, niin sitä ei niin hirveesti jää kaipaamaan, sillä se Suomi, jossa aikoinaan elettiin, niin sitä ei enään ole olemassa, nii hittoako täällä enään hillumaan.
Piipahdin pariksi päiväksi Stadiin tuttuja moikkaamaan, ja kyllä se katukuva keskustassa on muuttunut. Erikoisinta lienee se, että ihonväristä riippumatta porukka heitti läppää ihan kunnon suomen kielellä.
Tosin Itäkeskukseen en viitsinyt mennä päivääni pilaamaan.

Nyt pitää tutkia Ykän blogeja ja sitten lisää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker, ja tervetuloa takaisin. Paarmat muuten ovat meilläkin olleet varsin pahalla päällä. Tommosen hevospaarman kanssa pärjää, kun se on niin iso ja hidas, mutta pienempi suppupaarma tulee nahkalle valmiiksi leuat ojossa ja sen huomaa vasta kun se puree.

Ylhäisten näkkileipä on ykkösluokan evästä. Täysrukiista tehty, ei näitä hiivaleipäsekoituksia. Varmaan lähimpänä vanhaa vanikkaa kuin mikään muu näkkileipä. Pyöreä paketti oli minunkin mielestä se oikea. Siihen kun ehti aikanaan tottua. Hevosenliha on myös herkkua. Sitä on vaan turhan harvoin saatavilla.

Mökillä ollaan huomattu, että se paras viihdytysväline (tietysti saunomisen, syömisen ja juomisen ohella) on radio, ja sen pitää olla semmonen pikkunen matkaradio, ei mikään ghettoblaster. Ja Suomessa on nykyisin aika mukavasti paikallisia radiokanavia, jotka voi panna taustalle kuulumaan.

Kyllä se minunkin Suomeni alkaa pikkuhiljaa olla enää häilähdys muistoissa. Ja se uusi, mitä tarjotaan tilalle löytyy esim. sieltä Itäkeskuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Osassa maailmaa pulled pork on aika nopeasti kasvanut hyvin merkittävään asemaan pikaruoka- ja helppolounasmarkkinoilla. Ja vaikka hitaasti haudutettu halvin saatavilla oleva possunliha onkin todella hyvää, niin veikkaanpa että asiaan on syrjivämpi selitys. Possukiskalla ja -syöttölässä kun eivät muhamettilaiset juuri äläwäbätä.

Tässä on periaatteessa aika hyvä keino hyödyntää sikapartikkeleita myös Suomen monikulttuurisimmilla alueilla. Kebab-Pizza-Veronkierto -paikalle ei kannata perustaa kilpailijaksi toista Kebab-Pizza-Veronkierto -paikkaa vaan possupartikkelisyöttölä.

Ja sama on toki myös monessa työpaikassa. Työmaaruokalan kannattaa toki myydä edullista ja terveellistä ruokaa - kinkkua, pulled porkia, possunfilettä…

Tärkeintä on kuitenkin se, että ei pääse syntymään sellaista memeettistä- ja arvotyhjiötä, jossa islam pääsee kaappaamaan valtaa, tilaa, ihmisiä, etuoikeuksia, asemaa, uhkaavuutta, rakenteita…. Ja niin kuin jokainen varmaan tietää ja tajuaa niin kristinusko ja juutalaiskristillinen kulttuuriperimä on se vahvin pohja, jolta, jolla ja jota varten islamia voi torjua. Ja kristillisyydellä en viittaa rämettyneeseen kirkkoon tai etenkään sen läpeensä mädäntyneeseen viestintään vaan sisäistettyyn hengelliseen perintöön ja henkilökotaiseen Jumala-suhteeseen.

Taliban-ateismi on nimittäin islamin paras ja tärkein liittolainen. Se kävelee käsi kädessä muun äärivasemmistolaisen, punamustan, mustavihreän, punavihreän ja arvolipilaarin kulttuurimarxilaisuuden kanssa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Minä en tuon pulled porkin menestyksestä ajattelisi ihan noin poliittisesti. Se kun on yksinkertaisesti vaan niin hyvää evästä. Meilläkin on tehty sitä muutaman kerran. Äbäläwäbäläpuolen ravintolabisneksessä taas kerrankin kääntyisin kerrankin verottajan puoleen ja pyytäisin selvittämään, että kuinka se annos ja tuoppi onkaan niin halpa.

Pulled porkin myötä olisi tietysti hienoa, jos se osaltaan elvyttäisi suomalaista snagarikulttuuria. Nyt kun touhu alkaa siirtyä karvakäsipizzerioihin sekä hampurilaispaikkoihin. Sen myötä olen pannut merkille, että suomalaisen nuorison käsitys gourmeesta on hampurilainen, ranskalaiset ja chicken fucking nuggets. Tosin myönnän, että työni puolesta näkemykseni saattaa olla hieman vääristynyt, mutta en ole silti ihan varma.

Tuosta toisesta asiasta olen hieman eri mieltä kanssasi, tosin vain osittain. Minulla ei ole henkilökohtaista Jumala-suhdetta. Minä olen agnostikko. Mutta minun ei tarvitse varsinaisesti uskoa kristinuskon jumalaan uskoakseni, että tiettyihin kristillisiin periaatteisiin pohjaava ajattelu on saanut näistä pohjoismaistakin yhteiskunnista niinkin toimivia, kuin mitä ne ovat.

Ja näihin pohjoismaisiin yhteiskuntiin tuo ns. protestanttinen etiikka sopii sinänsä ihan hyvin arvomaailman pohjaksi, sillä näillä leveysasteilla ei todellakaan käy niin, että jos unohdat painekyllästetyn kakkosnelosen pihallesi, niin viikon päästä se puskee jo jotain banaania.

Ironmistress kirjoitti...

Kamalaa :-D Ihan meinasi tikahtua, kun tuota luki.

Ja kaikesta kamalinta on, että tuo juoni on täysin toteuttamiskelpoinen.

Anonyymi kirjoitti...

Olen kauan yrittänyt arvata minkä näköinen on Antero Lärvänen. Tuo kuva vastaa aika pitkälle sitä miten olen kuvitellut.

Protestanttinen työmoraali on tarpeellinen. Toisinaan herää kysymys että johtaako protestanttinen kristillisyys usein valtiokeskeisyyten ja siihen että muodostuu sosialistipuolueita jotka haluavat holhota ja suosia ateismia. Ainakin ongelma on valtionkirkko-statuksessa. Valtionkirkko on semmoinen että poliitikot voivat manipuloida sitä. Sen sijaan kirkkokunta joka ei ole valtionkirkko, se on paremmin turvassa poliittisilta suhdanteilta

Anonyymi kirjoitti...

Tähän sitten pieni mainos, Pöntiön viljasika on aika hyvää kun joskus olen ostanut, nimittäin varsinki sianlihassa huomaa millä siat on ruokitu

-jpt-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ruukinmatruunalle, Vieraalle ja jpt:lle & kiitos kommenteistanne.

Ruukinmatruuna: Tässähän oli kyse tällaisesta rauhanomaisesta kansalaisaktivismista, jossa ei tarvinnut ampua laukaustakaan.

Vieras: Antero Lärvänenhän on esiintynyt kuvallaan jo kerran aikaisemmin:

http://2.bp.blogspot.com/-c4s2pLthBGU/U2_nCxMY3yI/AAAAAAAABQA/8x50Cfg0llg/s1600/Antero+L%C3%A4rv%C3%A4nen.jpg

Tuo kysymyksesi on ihan asiallinen. Onko protestanttiseen etiikkaan perustuva valtiokirkko sellainen, että se automaattisesti johtaa tilanteeseen, jossa valtiokirkko onkin enää vain maallinen virasto, jolla ei ole mitään tekemistä protestanttisen etiikan kanssa? Olisiko asian voinut tehdä toisin? Miten? Erottamalla kirkko ja valtio toisistaan jo aika sitten? Voi olla. Ei pysty sanomaan varmaksi. Nythän kirkko ei ole kirkko, vaan lähinnä irvikuva itsestään.

jpt: Suomalaista yrittäjyyttä kannattaa aina tukea, joten laitetaanpa tähän asiaa koskeva linkki:

http://www.pontionlihatuote.fi/

Becker kirjoitti...

Toi Pamin juttu on kyllä tuttua tarinaa. Miestä vailla olevat muijat, niin siellä kuin täälläkin reissaavat Afrikkaan hoitamaan "terveyttään" ja tuovat sitten tullessaan sulhon muiden elätettäväksi. Aiaknasa kherreltuaan häiskät ottavat eron ja suuntaavat uusille apajille. Sitä ennen ovat tietysti tyhjentäneet madamen varat ja baarikaapin. Otetaan samalta sohvalta vielä foto viiden vuoden kuluttua, niin saattapi sulhon sijasta paijattavana olla ylipainoinen spanieli.
Punavihreä kööri on tietysti ihastuksissaan kun taas saadaan tänne lisää näitä "insinöörejä".

Jenkit poistuivat maasta kun heitä ei tervehditty. Haiskahtaa kyllä varsin teennäiseltä. Ei sen takia pois maasta muuteta. Jos tykkää kovasti tervehtiä ihmisiä, niin kannattaa käydä vaikka poliittisissa tilaisuuksissa. Siellä kyllä hymyillään ja tervehditään oikein kaksin käsin. Tarjoillaanpa vielä kaffet piparin kera ja ehkäpä jopa hernerokkaa. Lähtiväkö kenties takaisin USA:han, jossa 10% omistaa 80% kaikesta varallisuudesta. Siellä varmaan tervehditään iloisesti samalla miettien kuinka voin tuosta toopesta taloudellisesti hyötyä.

Vanha terroisti oli tosiaan hyvää analyysia, mutta kyllä heillä vielä tuntuu olevan askareita yllin kyllin. Ja jos ei nurkkia aleta pian siivoamaan, niin terroristin työllisyystilanne vaikuttaa varsin vakaalta.

Maanhävityskorkeakoulu. Eikös tuo Sirola opisto jo aikoinaan täyttänytkin jossain määrin näitä ehtoja. Tätä Ykän blogia lukiessa, jos lukevat, niin punavihertävät kyllä tuumivat, että miksei me oltu tuota hoksanneet. Vaarallista, vaarallista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker:

PAM: Joo, tuttua settiä. Näihin törmäsi jo silloin, kun asustelin Helsingissä. Vierekkäin kulkee kulahtanut keski-ikäinen nainen ja 15 vuotta nuorempi kymmenottelijan kropalla varustettu etninen eväs. Mukana lastenvaunut, jossa aidon ja pyyteettömän rakkauden tuote. Ja myöhemmin itku naistenlehdessä: ”Ahmed vei lapseni pois Suomesta, osa 48”.

Jenkki & tervehtimättömyys: Joo kyllä tuossa tilatun makua on, ja kyllä tiedostava lapinlisäkin käy mielessä.

Vanha terroristi: Eiväthän ne nurkkiansa siivoa. Siinähän voisi käydä vahinko ja tulla vaikka rauha.

Maanhävityskorkeakoulu: Luulen, että aikanaan Sirola-opistossakaan ei hahmotettu, minkälaiseksi tää tiedostava toiminta voi mennä. Eiväthän ne tiukimman linjan kommunistitkaan koskaan saaneet päähänsä, että tänne pitäisi asiakseen alkaa haalia elätettäviä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys myös AT:lle ja kiitos sähköpostistasi ja linkistäsi. Laitetaanpa linkki muidenkin nähtäväksi:

http://www.ess.fi/uutiset/ulkomaat/2014/07/29/sukupuolineutraali-hen-pronomini-sai-ruotsin-akatemian-siunauksen?ref=ulkomaat-article-textlist-mostReadCurrent-default

Eli Ruotsissa han- ja hon-pronominien lisäksi sanakirjoihin tulee sukupuolineutraali hen-pronomini. Suomessahan tätä ei voi tapahtua, kun meillä on käytössä yleispätevä hän, mutta ehkäpä kannattaisi miettiä, otettaisiinko sen rinnalle käyttöön joku feministinen kunniapronomini ansioituneille feministeille. Miltäs ”høn” kuulostaisi?

Onnea ja menestystä sinulle ja perheellesi ja tervetuloa tänne rauhallisemmille seuduille.

Becker kirjoitti...

Taitaa nuo muslimit olla niin kakasinaismoralistista porukkaa, että herkuttelevat HK:n sinisellä illan pimetessä hämyisessä huoneen nurkassa.
Moskeijan tornin rappusille tipahtelee makkaran kuoria matkalla iltahuutoa esittämään. Se vaatii voimia tuo kiipeäminen ja tornissa mölähtely.
Kairossa aikoinaan muslimi veti baskerin päähänsä ja aurinkolasit silmille mennessään kapakkaan nauttimaan tiukkaa viinaa. Asulla harhautettiin allahia, joka ei näin tunnistanut koraanin kiellon rikkojaa.
Se taikaseinä saatta olla uskoakin vahvempi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Juu, eikös se ollut niin, että jos Allah ei näe, niin ei silloin tartte välittää. Aika ajoin käy vaan mielessä, että tuo usko on niille vaan hyvä tekosyy rähinöintiin, ja olen aiemminkin tuuminut, että vaikka virallisesti kaikki ihmiset ja kansat ovat samanlaisia, niin joillekin kansoille vaan enempi sopii rähinöinti, polttaminen ja hajottaminen ja ne tarvitsevat itselleen uskonnon, joka antaa siihen tekosyyn. Joillekin taas, niin kuin esmes vaikka meille suomalaisille sopii tämmönen rauhallisempi meno.

Anonyymi kirjoitti...

Tossa taitaa Ykä ja Becker olla sellainen noidankehä että uskonto tukee kulttuuria, kulttuuri kansanluonnetta, kansanluonne yksilön luonnetta, yksilön luonne uskontoa, uskonto kansanluonnetta, kulttuuri uskontoa… ja kaikki nämä yhdessä ja erikseen genetiikkaa eli satojen sukupolvien ajan tuohon kokonaisuuteen huonosti sopivat hyväntahtoiset, viisaat ja sovinnolliset ihmiset vähän silleen kuin tallautuvat jalkoihin pois kuviota sotkemasta.

Tohon sitten päälle sata sukupolvea serkus"avio"liittoja, insestiä, pikkutyttöjen silpomisia ja naisten käsittelemistä eläiminä ja omaisuutena niin lopputuloksena on nykyinen rauhantahtoinen, maltillinen ja sisäiseen kilvoitteluun painottunut Islam, josta ei ole lännessä mitään haittaa, vaaraa, vahinkoa eikä edes pienintäkään harmistuksen aihetta muuta kuin pahojen rasistien mielikuvituksessa.

Saas muuten nähdä että missä vaiheessa suuret kauppaketjut tajuavat sen että kasvava muhamettilaisten lauma ei muodosta lukumäärän myötä tasaisesti kasvavaa asiakaskuntaa koska musulmaanien lisääntyessä musukaupatkin lisääntyvät ja musut siirtyvät tekemään ostoksensa niistä. Ja tavallinen kansalainenhan tietää jo mitä enemmän on musu2musu -bisnestä, sitä enemmän on taloudellista tukea myös terrorismille, moskeijoille, separoitumiselle ja intifadalle. Kauppaketjuille moinen levottomuuden lisääntyminen ja asiakaskunnan jyrkkä jakaantuminen voi sitten tulla yllätyksenä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tuo noidankehäpäätelmäsi oli kyllä kieltämättä varsin osuva. Kauppaketjuista voin todeta, että jopa täällä Huitsinnevadassa on tullut törmättyä halal-lihaan. Tosin vasta säilykkeenä. Jos paikallinen isompi ketju alkaa myydä sitä tuoreena lihatiskillä, minun lienee aika tehdä kuluttajan johtopäätökset.