sunnuntai 29. toukokuuta 2016

14 ASKELTA SEKÄ KAKE JA MAKE

Jos ajatellaan sitä, kuinka suvaitsevais-tiedostava aivopieru halutaan tuoda mahdollisimman turvallisesti julkisuuteen, niin kieltämättä mainio tapa on käyttää siinä vihreitten kansanedustajaa Jani Toivolaa. Onhan hepulla nimittäin päällään kaksinkertainen arvostelusuojakerroin. Ensimmäinen kerros koostuu hänen orvasketensä väristä ja toinen seksuaalisesta suuntautuneisuudestaan. Näin ollen on selvää, että mikäli häntä arvostelee perustellustikin, syyllistyy automaattisesti vihapuheeseen vaikka häiskä latelisikin sujuvaa horinmummoa.

Minua itseäni ei asia suuremmin häiritse, sillä sertifikoituna viha-ajattelijana päädyn tsuhnan helvettiin joka tapauksessa eikä sitä peru enää mikään, ei edes se että repisin ihokkaani ja suorittaisin asiaankuuluvan katumusharjoituksen eli menisin Ylen haastatteluun aiheesta ”kuinka vihakirjoittaja parantui realismin syövästä”. Näin ollen saatan hieman kommentoida Toivolan tuoreinta pläjäystä, tai itse asiassa varsinaisesti sen lateli kansainvälisenä homo- ja transfobian vastaisena päivänä (sellainenkin siis on olemassa) Helsingin yliopiston seminaarissa Viikin normaalikoulun opettaja Elina Särkelä ja Toivola vain fanitti ja sai ehkä mielestään asialle lisää poliittista painoarvoa. Luetaanpa nämä seminaarissa loihelausutut ”14 askelta tasa-arvoisempaan kouluun” ja kommentoidaan askelten välillä.

1. Lopetetaan oppilaiden kutsuminen tytöiksi ja pojiksi

Oletan, että tällaista ehdotetaan siksi, että on olemassa transsukupuolisia ihmisiä, myös lapsia. Okke. Transsukupuolisuus ei sinänsä ole mitään seta-tyylin pervoilua ja transsukupuolinen ihminen on oikeutettu ihmisarvoiseen elämään. Mutta jos katsellaan transsukupuolisuutta vaikkapa wikipediasta, huomataan, että näitten ihmisten määrä per vuosiluokka on selkeästi promillen alapuolella. Kuuluuko transsukupuolisen ihmisen ihmisarvoiseen elämään se, että niiltä kaikilta muilta lapsilta jotka mieltävät itsensä tytöiksi ja pojiksi koska he ovat tyttöjä ja poikia viedään oikeus tulla kutsutuksi termillä tyttö ja poika? Onko koulun opetussuunnitelmaan tulossa kohta ”löydä piilevä transsukupuolisuutesi oikean opetuksen avulla” vai mikä tämän ehdotuksen idea on?

2. Käytetään oppilaasta sitä nimeä, mitä hän itse haluaa

Omaan itsekin tiettyä koiranleuan luonnetta, ja tiedän että sellaisia löytyy kyllä koululaisissakin ja tämä kakkosaskel mahdollistaa huomattavan määrän pirunkuria. Ajatellaanpa vaikka Jannea, 12-vuotiasta peruskoulun kuudesluokkalaista joka haluaa tehdä jäynää opettajalle. Janne oli eilen Janne, tänään hän on Napoleon XIV762 ja ½, huomenna hän on Vajaasti Täytetty Veikkauskuponki, ylihuomenna ZNKT 55göö77Höl ja niin edelleen. Koska luokassa on useampia kuin yksi koiranleukaa, on opettaja kusessa päivittäisen nimilistansa kanssa ja on mahdollista, että epäkorrektin käytöksen vuoksi päädytään rehtorin puhutteluun. Siis se on se opettaja, joka päätyy. Times they are changin´.

3. Muodostetaan istumajärjestykset, ryhmät ja jonot muun kuin sukupuolen perusteella

Itse aloitin opintieni jo vanhan kansakoulun aikaan, eikä silloinkaan istumajärjestystä määritelty sukupuolen mukaan. Välitunnin loppuessa tosin sisälle mentiin parijonossa mikä on tietysti silkkaa fasismia, mutta parinkymmenen vuoden ahkeran terapiassa käynnin jälkeen alan pikkuhiljaa toipua lapsena jonossa seisomisen traumasta vaikken tämän nöyryytyksen jälkeen koskaan täysin ehjä ja kokonainen ihminen voi ollakaan.

4. Puretaan sukupuolen perusteella muodostetut opetusryhmät

Kuten esimerkiksi pääosin poikien suosimat puu- ja metallikäsityöt? Ei näitä opetusryhmiä olla muodostettu sukupuolen perusteella opettajien toimesta vaan siksi, että poikia tuppaa kiinnostamaan nuo asiat enemmän. Liikunta on kyllä edelleenkin jaettu tyttö- ja poikaryhmiin, mutta sekin on ymmärrettävää, sillä jos sekaryhmissä pelataan vaikkapa jalkapalloa, tytöt tuppaavat jäämään pahasti jalkoihin ja sekin on tietysti jonkunlainen seksuaalisen syrjinnän muoto. Ehkäpä pojille pannaan kymmenen kilon hiekkasäkit molempiin jalkoihin ennen unisex-jalkapallomatsia. Jaa, mutta hitto vie, sekin olisi asialle periksi antamista ja sen asian tunnustamista että sukupuolia saattaa olla olemassa. Ehkä viisainta olis korvata liikuntatunti kokonaan ja opettaa suomalaisen siirtomaahistorian koottuja julmuuksia.

5. Tehdään koulun vessoista yksittäisiä ja jätetään ne merkitsemättä tytöt/pojat

Vai kysyttäisiinkö tytöiltä ja pojilta itseltään ensin, että kuinka paljon teitä ihan oikeasti häiritsee se, että on erikseen tyttöjen ja poikien vessat? Ihan vaikka suljetulla lippuäänestyksellä jos ei muuten.

6. Otetaan yhdenvertaisen ja sukupuolisensitiivisen toimintakulttuurin rakentaminen vakavasti

Nyt on pakko kysyä, että saiskos tämän suomennettuna? Vai oliko niin, että tämä kuuluu samaan kategoriaan kuin omassa työssäni ”vuorovaikutukselliset menetelmät”, joita käytetään silloin, kun halutaan antaa vaikutelma siitä, että ollaan jollain tavalla asiasta perillä ja käytetään komeita termejä, vaikka tosiasiassa ollaan ihan kuutamolla.

7. Aloitetaan kokonaisvaltainen, ihmisoikeuksiin perustuva, ikätason mukainen seksuaalikasvatus heti ensimmäisellä luokalla

Peruskoulun ensimmäisen luokan ikätason mukainen seksuaalikasvatus tarkoittaa sitä, että jätetään lapset rauhaan seksuaalikasvatukselta ja annetaan heidän olla vielä lapsia.

8. Tarkastellaan yhteiskunnan ylläpitämiä normeja eli oletuksia siitä, millaisia ihmiset ovat – ja puretaan normia kahdesta sukupuolesta ja heteroseksuaalisuudesta

Tarkastelkaa vaan. Ja saatatte huomata, että valtaosa ihmisiä joka tapauksessa on heteroseksuaalisia ja mieltävät itsensä selkeästi mies- tai naissukupuoleen kuuluvaksi. Ei se valistamisella (lue: propaganda) mihinkään muutu. Eikö heilläkin ole oikeus olla ja elää oman seksuaalisuutensa ja sukupuolensa mukaan? Vai onko se joku vika, jonka yhteiskunnan tulee korjata? Jos valtaosa kansalaisista määritellään viallisiksi niin voisiko olla niin, että vika onkin määrittelijässä?

9. Kunnioitetaan jokaisen oikeutta määritellä tai jättää määrittelemättä itse itsensä

Kun ottaa huomioon nuo aikaisemmat askeleet, niin eikös tässä yhdeksännessä askeleessa ole hieman ristiriitaa niihin nähden?

10. Tehdään huolellisesti koulun oma opetussuunnitelma ja suunnitelma oppilaiden suojelemiseksi väkivallalta, kiusaamiselta ja häirinnältä

11. Puututaan tiukasti, mutta ratkaisukeskeisesti kiusaamiseen ja ristiriitoihin

Nythän on valitettavasti näin, että kyseiset suunnitelmat on kyllä tehty joka ristuksen koulussa ja ne löytyvät opettajanhuoneen hyllystä kansiossa yleensä hieman pölyä keränneenä. Tosiasiassa kiusaamiseen ei puututa kuin korkeintaan puhumalla mikä tahtoo sanoa, että psykopaattikokelaat saavat rääkätä uhrejaan juuri niin paljon kuin heitä huvittaa. Alallani ei ole mitenkään tavatonta, että huostaanotetuksi ja laitokseen sijoitetuksi joutuu nimenomaan se kiusaamisen uhri. Joten toteaisin kohtien 10 ja 11 esittäjälle että lopettakaa perkeleessä se tekemisestä puhuminen ja vaihteeksi tehkää. Tai tunnustakaa sitten edes, että ei teistä siihen ole.

12. Tarjotaan oppilaille oikea-aikaista terveydenhuoltoa ja tukea kouluterveyshuollon kautta

Hämmästyttävä idea. Miksei tätä ole kukaan ennen keksinyt? Jaa, hetkonen, keksittiinhän se jo 1970-luvulla jolloin se jopa toimikin. Nykyisin tuppaa olemaan heikompaa. Mutta millä tavalla tämä liittyy tähän heteronormatiivisuuden hävittämiseen?

13. Tuodaan esiin sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuus myös vanhempainilloissa

Odotettavissa varsin nuivaa suhtautumista kun Pekan vanhemmille opetetaan, että Pekka saattaakin olla Pirjo tai ainakin hänen tulisi tarkastella sitä mahdollisuutta, että voisiko hän olla Pirjo. Hän ei ehkä sitä vaan vielä tiedä, mutta vanhempien ja opettajien saumattomalla yhteistyöllä pyritään Pekankin kohdalla laajempaan ja tiedostavampaan näkemykseen. Niin Pekan isä kuin äitikin saattaa kyllä tässä vaiheessa sanoa Pahan Sanan.

14. Jos oppilaan hyvinvointi sitä vaatii, turvaudutaan lastensuojelun apuun

Kun otetaan huomioon nuo aikaisemmat askeleet, niin tarkoittaako tämä sitä, että Pekasta joka itsepintaisesti haluaa olla Pekka ja joka haluaa että häntä kutsutaan pojaksi tehdään koulun toimesta lastensuojeluilmoitus? Mikäli on näin, niin minun on aika lopettaa omat hommani ja siirtyä elämäntapaintiaaniksi.

Noin yleensä voisin todeta, että vaikka sitä kuinka yritetään inttämällä väittää todeksi, niin sukupuoli ei ole mikään sosiaalinen konstruktio. Ja jos joku ei ole rikki, niin sitä ei tarvitse korjata eikä ole mitään järkeä alkaa muokkaamaan enemmistöä vähemmistön muottiin sillä eläminen miehenä ja naisena ei ole rikos, ei sairaus eikä poikkeustila. Henkilökohtaisesti muuten veikkaan, että seuraavaksi on sitten tulilinjalla ihmisten henkilötunnukset. Ne kun annetaan heti syntymän jälkeen ja niissä on automaattisesti miehillä pariton ja naisilla parillinen toiseksi viimeinen numero ja sekös jos mikä on ihmisen törkeää etukäteissukupuolimäärittelyä.

Vaan siirrytäänpäs sitten osioon Kake ja Make jota olen joskus tuumaillut, joka liippaa aikaisemman asian vierestä ja jonka voin tässä samalla tuoda esille. Niin kuin lukija oikein hyvin tietää, on maassamme menossa aivan hillitön Tom of Finland-buumi. Yleistiedostavan käsityksen mukaan Tom of Finlandin sarjakuvat ovat hienointa mitä suomalaiset ovat saaneet aikaan koko historiansa aikana ja nythän on jo myynnissä niin Tom of Finland-petivaatteita, Tom of Finland-pyjamia sekä Tom of Finland-kahvia. Jään odottamaan Tom of Finland-työkalusarjaa, Tom of Finland-teräketjuöljyä, Tom of Finland-puutarhakalusteita, katolle sijoitettavia Tom of Finland-aurinkokennoja sekä koko perheen Tom of Finland-teemapuistoa.

Pääosinhan tämä tolkuton hypetys on lähtöisin suvaitsevais-tiedostavasta heteroväestöstä, jonka on pakko hypettää Tom of Finlandia, sillä mikäli he eivät hypettäisi sitä, heidät saatettaisiin rinnastaa tavalliseen kuhnuriväestöön ja sehän on tiedostavalle ihmiselle sentään kuolemaa hirveämpi kohtalo. Itse kun olen juuri tämmönen kuhnuriväestöön kuuluva raappahousujätkä, niin mietin sitä, että ketä tämä hypetys oikeastaan palvelee?

Homoseksuaalejako?

Itse muistelen että ennen tätä hypetystä painotettiin – aivan järkevästi – sitä, että niin homoilla kuin heteroillakin seksuaalisuus on kuitenkin vain yksi osa elämää, eikä sitä tule ylikorostaa asioista keskustellessa. Pääosa elämästä on tavallista arkea täysin seksuaalisesta suuntautuneisuudesta riippumatta. Ja tämähän on aivan totta. 

Mutta minkälaisen kuvan homoista Tom of Finlandin kuolematon taide ja sen jatkuva hypetys antaa? Sehän on pelkkää runkkumateriaalia jossa suoros jatkuvassa tämmissä heiluvat jätkät panevat jokaista mahdollista tuhkaluukkua ilman minkäänlaista arkielämää. Kyseisten sarjakuvien tunnetuin hahmohan oli se Kake. Usein näkyy myös semmonen blondimpi jätkä. Käytetään hänestä vaikkapa nimeä Make. Ajatellaan, että kyseiset Kake ja Make elävät parisuhteessa. 


Kake ja Make

Jos Kake ja Make ottaisivat esille googlen kuvahaun, laittaisivat sinne hakusanaksi Tom of Finland ja painaisivat enteriä, niin he saattaisivat tuumia, että taiteilijalla on jäänyt heidän elämänsä kuvaaminen varsin yksipuoliseksi ja siitä puuttuu oleellisia elementtejä. Missä ovat kuvat mm. seuraavista asioista:

- Kake ja Make järven jäällä pilkillä

- Kake ja Make nuotiotulilla metsästysreissulla

- Kake ja Make Lokomolla hitsaamassa

- Kake ja Make hakkaamassa halkoja liiteriin

- Kake ja Make laittamassa maittavaa muikkukukkoa

- Kake ja Make pelaamassa puolustavana pakkina lätkäjoukkueessa ja runttaamassa vastapuolen pelaajia niin että tyrät rytkyy

- Kake ja Make täyttämässä veroilmoitusta ja noitumassa että hitto kun tää onkin hankalaa

- Kake ja Make kattelemassa valokuva-albumin inttikuvia ja muistelemassa kun Kake oli kranaatinheitinmiehenä ja Make ilmatorjunnassa

- Kake ja Make kuuntelemassa Irwinin lp:tä ja tuumimassa mukana että kun ei rahat riitä jukolauta

- Ja ennen kaikkea Kake ja Make täysin tavalliset vermeet päällään niitten naurettavien nahkavetimien sijasta

Luulisi tavallisten homoseksuaalisten ihmisten tajuavan, että ei tuossa Tom of Finland-hypetyksessä edes ole kyse mistään homofobian hävittämisestä vaan näitten suvaitsevien heteroitten suvaitsevaisesta itsekorostamisesta joka aikanaan poistuu muodista ja sen jälkeen tilalle tulee jotain muuta. Jonka jälkeen monet hypettäjätkin saattavat tuumia, että aika perverssiä touhuahan tuo loppujen lopuksi oli. Vaan oikeastaan mitäpä minä näistä. Minähän olen vaan umpimielinen ja  umpihetero raappahousujätkä joka näkee pornon pelkkänä pornona vaikka se olisi kuinka hyvin piirrettyä ja tiedostavissa piireissä laajalti hypetettyä.

59 kommenttia:

Professori kirjoitti...

Erittäin hieno kirjoitus. Sitä lukiessa heräsi jälleen kerran kysymys siitä, miksi meillä pääsevät ääneen ihmiset, joiden pää on yhtä terve kuin lumiukolla heinäkuun puolivälin helteellä.

Juha kirjoitti...

Olen antanut itseni ymmärtää, että osalla ihmisistä on oikeita ongelmia oman sukupuoli-identiteettinsä kanssa, he eivät oikeasti koe olevansa lintuja tai kaloja. Tavallaan sanoisin, että heidän palasensa ovat peräisin kahdesta eri palapelistä, eikä lopputulos ole kovin riitelemätön tai edes yhteensopiva. Minun puolestani lomakkeisiin voitaisiin laittaa kolmas laatikko heitä varten: Mies/Nainen/JuuEi.

JuuEi on se toistaiseksi määrittelemätön tila, josta ei saa henkilöitsekkään selvää, että nainen vaiko mies.

Digitaalitekniikkaa tuntevillehan on käytännön kautta selvinnyt, että bitillä (0/1) on kolme tunnettua tilaa : Juu,ei ja poikittain.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä pärkkeles! Tällasia maailmanparannnusehdotuksia on hyvä lukea aamulla ennen aamukahvia kahdesta syystä: ei aamukahvit leviä näppäimistölle ja unentokkurassa ehdotuksille vain nauraa, kun aivot eivät ymmärrä vielä täysin, mitä silmät ovat juuri lukeneet.
Eli tämänkertaisen horinmummokritiikin punainen lanka oli kritisoida horinmummoa röyhtäilevää opettajanplanttua, joka haluaa itselleen mediajulkisuutta (ja varmaan sitä saakin, koska on oikeata mieltä asioista) ja kansanedustajaa, joka tykkää horinmummosta tarkistamatta lainkaan ehdotuksien loogista sisältöä ja ehtotusten toteuttamisesta automaattisesti seuraavia asioita. Onneksi kävit nuo läpi melko tarkasti. Propagandaelementti on yksi sekä looginen sisältö, että automaattinen seuraus maailmanparannusohjelmille, jotka eivät perustu todellisuuteen vaan ideologiaan. Herää lisäksi kysymys, mitä ollaan tekemässä kouluille? Ollaanko niistä luomassa mielipiteenmuokkauslaitoksia joissa on oikean mielipiteen esilletuomiseksi hylättävä havainnot todellisuudesta? Ja nämäkin teesit tämä kansankynttilä varmaankin kuvitteli tuovansa keskusteluun uusina ja mullistavina.
Mitä tulee Tom of Finland-ylistyslauluihin, eivät ne mitään uutta ja ihmeellistä ole. Mutta mietipäs, jos vastaavan sarjakuvan olisi piirtänyt heteromies naisista. Olisiko suhtautuminen vastaavaa? Kysymys on retorinen, koska kuten olemme tiedostavan kansanosamme möläytyksistä oppineet, on euroviisukappale hyvä, jos sen lopussa kaksi tyttöä pussaa, She's-Got-A-Wurst on automaattisesti parrastaan ja tisseistään johtuen hyvä ja kehitysvammaisista koostuva punk-yhtye on hyvä, koska (ei siis siitä riippumatta) että se koostuu kehitysvammaisista. Eikö kukaan näe suhtautumisessa Tom of Finlandiin tai euroviisuehdokkaisiin mitään kummallista? Mielestäni on alentavaa, että esim. PKNn tai Gonchita Wurstiin suhtaudutaan tiedostaen? Eikö tuo ole kääntäen sama asia, kuin läsnä olevasta poikkeavasta henkilöstä puhuttaisiin katsoen hänestä ohi? Nyt sitä poikkeavuutta tuijotetaan herkeämättä.
--Viikon radiokasvo

Anonyymi kirjoitti...

Vau toi kohta 13 vanhempainillassa. Tahtoisin olla kärpäsenä katossa kun opettaja selittää Pekan vanhemmille ettei Pekka ehkä olekkaan Pekka. Tulisi tosi hauskaa.

Tai mitä jos selittäisi Kadirin vanhemmille että Kadir onkin Fatima???
Siinä se vasta riemu repeiskin.

Itsekkin sillointällöin trollaan aikani kuluksi työkaverita hölisemällä niille totaalista horinmummoa. Tosin ovat jo tottuneet mun hourehtimisiin ja yksikin Janne aina silloin kaivaa pastillirasian ja tarjoaa jotta lopettaisin.

T: Labrotta

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Professorille, Juhalle, Viikon radiokasvolle ja Labrotalle & kiitos kommenteistanne.

Professori: Kiitokset. Tässä olisi jollain vakavasti otettavalla tutkijalla työsarkaa. Eli mistä tämä alkoi, miten tähän päädyttiin ja miten tämä ylipäätään oli mahdollista? Sillä ne kesällä sulaneen lumiukon pulinat ovat nyt sitä ainoaa hyväksyttyä valtavirtaa ja niitten arvostelu taas automaattisesti jonkun sorttista vihapuhetta.

Juha: Tuo on totta, eikä minulla heitä vastaan ole yhtään mitään mikä varmaan kirjoituksessakin tuli ilmi. Mutta onko mitään järkeä ottaa standardiksi promillen puolikkaan neljäsosa ja panna kaikki loput käyttäytymään sen mukaan mitkä sen vaatimukset ovat?

Viikon radiokasvo: Tota noin… oikeastaan tiivistit asian niin hyvin, että ei mulla ole mitään lisättävää.

Labrotta: Joo, toi Kadir vs. Fatima oli muuten vielä parempi veto kuin Pekka vs. Pirjo. Luulenpa että siinä ei enää Pahat Sanat riittäisi vaan alkaisi käsillä puhuminen.

heponen kirjoitti...

Nykyäänhän uskonnollisen vakaumuksen perusteella voi kieltää lasta osallistumasta tietyille tunneille. Mitenköhän kävisi jos koulussa alettaisi pitää LGBTjamitäniitäoliopetusta.. saattaisi tuo kirkosta eroamisbuumi hiljalleen hyytyä. Saattaisipa olla että parin vuoden perästä olisi joka iikka taas kansankirkon jäseniä XD

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Heponen. Periaatteessa joo, mutta kun meidän evlut kansankirkkomme alkaa olla niin vahvasti sekä LGBTjamitäniitäoli-linjalla sekä ”tänne täytyy saada lisää ulkomaalaisia siksi, että tänne täytyy saada lisää ulkomaalaisia ja mitä pahemmasta maailman perslävestä sen parempi”-linjalla, niin ei sekään ole oikein vaihtoehto. Mitähän muuten varsin hiljaa ollut ortodoksinen kirkkomme tuumailee maailman menosta? Luulen, että se ehkä alkaa miellyttää ihmisiä vaihtoehtona enemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Tuonen Joutsen avasi asiasta myös sanaisen arkkunsa:
https://www.youtube.com/watch?v=vylLsZi99dc

Eikä tämä tähän jää, nyt kun homoseksuaalisuus on normaalia arkea niin on aika oikean suvaitsevaisen käydä puolustamaan muita sorrettuja vähemmistöjä, kuten pedofiilejä.
http://mvlehti.net/2016/05/28/paivan-video-sini-laitinen-pedofilia-ei-ole-vaarin/

Kulttuurimaksismin tarkoitus on hajoittaa ja mädättää. Järki on siinä ettei ole mitään järkeä.

-Tvälups-

Ukkeli kirjoitti...

Sääliksi käy opettajia. Mitenkähän mahtaa joku Lenni-Birgitta opettaa teini-ikäisille pojille sukupuolisensitiivisyyttä? Pojillahan on tosi hauskaa. Hei, mä oonkin tänään tyttö ja hyökkään liikkatunnilla tyttöjen puolelle, kun mennään uimahalliin! Tosi kivaa! Milläs estät?

On Toivolalla fiksujakin ajatuksia, etenkin tuo kiusaamiseen puuttuminen, mutta milloin siinä on onnistuttu? Eihän opettajilla ja koululla ole mitään aseita puuttua kiusaamiseen, paitsi keskustelu. Ennen ehkä oli, mutta näinä edistyksellisinä aikoina ei taida olla, varsinkn jos kiusaajat edustavat suojattua luokkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin hyvä kirjoitus taas, mutta edelleen hieman rapeliset aivoni menivät vähän sivuraiteille tarttuivat tuohon kakkoskohtaan, joka muistutti minua tästä klassisesta Lassi ja Leevi-sarjakuvasta: http://sharjeelahmed.blogspot.fi/2011/04/calvin-bold.html

Ja sitten erään YouTube vääräleuan versio tuosta Bob Dylanin laulusta: Times They Are a-Changin'

Juha kirjoitti...

Sävystä ei ollut mitään epäilystä, ja onko mittän järkeä tässä meuhkaamisessa? Juuei.

Kumitonttu kirjoitti...

Tavallinen ihminen ymmärtää, että jos hän ostaa punaista maalia, kastaa purkissa pensselin ja vetäisee sillä seinään, niin punainen raitahan se sinne ilmestyy. Ja kun tempun toistaa, koko seinä alkaa muuttua punaiseksi.

Sitten on näitä älykkäämpiä ihmisiä, joiden tapauksessa seinä ei muutu punaiseksi vaan siniseksi tai jopa niin, että joka vedolla he poistavat maalia seinästä ja säilövät sitä maalipurkkiin, ja sen täytyttyä he vievät sen rautakauppaan ja saavat siitä rahaa.

Kun nämä älykkäämmät ihmiset rahtaavat tänne kymmeniä tuhansia muslimeita, jotka tunnetusti eivät ole kiinnostuneita naisissa muusta kuin näiden jalkovälistä. Tätä kuvaa edellisessä vertailussani se kohta, jossa kaupasta on haettu punaista maalia.

Kun nämä maahantuodut mulliturvat sitten alkavat elää ja toteuttaa omaa kulttuuriaan - sitähän monikulttuurisuus siis tarkoittaa - nämä älykkäämmät ihmiset toteavat, että katsokaa tavan rahvas: seinä muuttuu siniseksi joka vetäisyllä! Koska monokulttuurisuus on paha asia, jokaisen maahansaapuvan mulliturvan kouraan annetaan kotoutumisopas, jossa kerrotaan, että suomi on monikulttuurinen maa mikäli kaikki opettelevat sosiaalidemokraattisen hyvinvontivaltion kulttuurin.

Aivan kuten kristityt käännyttivät alempiarvoisia pakanoita Herran Jeesuksen sanaan, nykyiset internationalistista panteismia levittävät gaia-uskovaiset haluavat käännyttää kaikki feministeiksi. Tämä oli siis se vaihe, jossa älykkäämpi ihminen palauttaa maalitölkin rautakauppaan.

Minä en ymmärrä, miten normaalit ihmiset voivat olla niin sekaisin, että he kuvittelevat käännyttävänsä muslimimiehen sosialidemokraatiksi. Islam perustuu siihen, että miesjoukon tyhmin ja laiskin mies on korkeammalla kuin yksikään nainen. Kun suomalainen suvakkihuora sitten laulattaa näillä lastenlauluja vastaanottokeskuksessa toivoen että irakilainen elintasopakolainen luopuu islamistaan ja omaksuu feminismin, on tuota irvokasta näytelmää vaan pakko seurata kun media ja verottaja huolehtivat ikiliikkujan rasvauksesta.

Minä en muuten tiennyt ennen perjantaita, että Petteri Orpon vaimo on Maahanmuuttoviraston lakimies.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Kakesta ja Makesta tulikin mieleen, että pitääpä lähettää se viimeinen Tomppa-postikortti Assille Hässelby:hyn. ;)

Historix kirjoitti...

Terve Ykä ja kiitos mainiosta kirjoituksestasi. Luterilaisen kirkon rappio on kaikkien selvästi nähtävillä. Itse olen seurannut ortodoksisen kirkon kannanottoja lähinnä eri kirkkoherrojen saarnojen kautta.

Valitettavasti on todettava, että viime syksynä Suomen eri ortodoksikirkoissa saarnoissa pyrittiin saamaan kirkkokansa suhtautumaan myönteisesti maahantunkeutujien aaltoon. Samoin yritettiin rauhoitella ihmisiä ja luoda kuvaa tilanteen olemisesta viranomaisten hallinnassa. Erityisen ikävää oli Raamatun arvovallan käyttö mielipiteenmuokkaamisessa ja jopa valkoisen syyllisyyden luomisessa.

Keskustelin havainnoistani yhden ortodoksisen kirkkoherran kanssa. Hän vakuutti, ettei piispoilta ole tullut paimenkirjeitä seurakuntiin tai ohjeistusta kirkkokansan poliittiseen ohjaukseen saarnojen avulla. Jos se pitää paikkansa, miten on käynyt kuitenkin niin, että syksyllä ja alkutalvella 2015 papisto käsitteli samanaikaisesti ja samanmielisesti pakolaisteemaa lähes kaikissa saarnoissaan? Joka tapauksessa ortodoksien joulunalun hyväntekeväisyys/paastorahankeräys meni pakoloisille. Kyseessä oli yhteiskristillinen hanke, johon osallistuivat kaikki suomalaiset kristilliset yhteisöt. Näyttää siltä, että uskovaisista - kirkkosuunnasta riippumatta - on tullut varsinaisia (hyödyllisiä)idiootteja joista ei ole enää kansakunnan moraalikoodin vartijoiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa ruotsalaisten korkeakoulussa opiskelevien todellisuutta:

Todellisuus opiskelijoiden mukaan Södertörnin korkeakoulussa

Video: https://youtu.be/Qd1SVUXFgr8


HANNA VS SÖDERTÖRN Pahamaineinen Södertörnin korkeakoulu Tukholmassa, joka vuodesta toiseen tarjoaa yhteiskunnalle yhä enemmän poliittisesti korrekteja "oikeita" mielipiteitä, sai hiljattain Hanna Lindholmin vieraaksi, joka esitti hankalia kysymyksiä, joihin opiskelijoilla oli hetkittäin vaikeuksia vastata.


Kysymykset, jotka Lindholm esitti oppilaille:

- Onko sinulle tärkeää, että voit päättää oman sukupuolesi?

- Olenko minä mies, jos minä sanon, että olen?

- Olenko minä japanilainen, jos sanon, että olen? (Jos en, sillä perusteella, että en näytä japanilaiselta, on seuraava kysymys, näytänkö mieheltä?)


- Olenko minä 7-vuotias, jos sanon, että olen? (Jos kyllä, voinko mennä ala-asteelle uudestaan? vai olenko oikeutettu lapsilisään?)

- Olenko minä 2 metriä pitkä, jos sanon, että olen?

- Olenko minä kissa, jos sanon, että olen?

Kaikki vastasit kyllä kysymyksiin 1-3, jotkut jopa 4-6, mikä ehkä kertoo jotain Södertörnin sekä Ruotsin tilasta vuonna 2016.


http://avpixlat.info/2016/04/27/verkligheten-enligt-elever-pa-sodertorns-hogskola/#more-176380

Anonyymi kirjoitti...

Kohdat 1-14 voisi oikeastaan korvata kohdalla 1. Korjataan koko Suomessa koulurakennukset. Sadoissa kouluissa jopa perusasia puuttuu eli oikeus käydä koulua turvallisessa ympäristössä.

korpisoturi kirjoitti...

Jos ei tästä hömöasiasta pidettäisi kovaa melua ja järjestettäisi marsseja, niin ei olisi tietoa mistään isommasta ongelmasta. Näinhän oli ennen. Kaikki ties, että niitä jostakin löytyy, mutta ei siinä sen kummempaa. Asiasta on tehty jotenkin isompi ja sillä ratsastetaan.

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kommentoida jo nyt vaikken ole lukenut kuin vähän alkua...

Kuvitellaan suomalaiseen yläasteluokkaan mukaan 21-vuotias Abdi (joka on paperilla 16) ja 24-vuotias Muhammed (joka...).

Sitten ajatellaan, että kyse on yläasteen yhdeksännestä luokasta ja tuota kusipäisyyden ja vastuuttomuuden voimin rustattua listaa ruvetaan soveltamaan.

Mitä opettaja tekee, jos Adbi haluaa, että häntä kutsutaan nimellä "kaikki suomalaiset ovat huoria"? Entä miten opettaja suojelee luokan tyttöjä liikuntatunneilla, pukuhuoneissa, vessoissa...

Sinänsä vähän hassua, että ensin on 9 kohtaa joiden päävaikutus olisi kiusaamisen, väkivallan ja häirinnän lisääminen hinnalla millä hyvänsä ja sitten sanotaan kymppikohdaksi, että suunnitellaan niiden estämistä. Haloo....?

Mitähän tärähtäneistö muuten tuumaisi sellaisesta henkilöstä, joka fanittaisi samalla vauhdilla sarjakuvamuotoista heteropornoa kuin tärähtäneistö fanittaa noita Tom of Scumland -töherryksiä? Vähän veikkaan, että samantyyppistä pornoestetiikkaa edustava fetissiheteroseksi sarjakuvamuodossa ei olisikaan niin ihkua ja taiteellista ja kylddyrelliä ja sivistynyttä ja...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Ukkelille, Ano1:lle, Juhalle, Kumitontulle, Vittuuntuneelle Nettoveronmaksajalle, Historixille, Ano2:lle, Ano3:lle, Korpisoturille ja Ano4:lle & kiitos kommenteistanne ja lähettämistänne linkeistä. Minä en väitä, että kokonainen kansa olisi menettänyt järkensä. Mutta lopputulema on joka tapauksessa järjetön sillä se osa kansaa, joka oli järkensä menettänyt alunperinkin saa äänensä jatkuvasti ja automaattisesti kuuluviin ja sille on jostain syystä annettu oikeus määritellä, mikä on järkevää ja mikä on oikein.

Muutamia huomioita:

- Tuo tvälläriupseerin linkittämä Tiina Wiik on yleensäkin ottaen kovasti järkevä nainen.

- Kumiksen pensselivertaus kuvaa nykypäivää osuvasti. Ja se Orpon vaimo on myös mukana lakiasiaintoimisto Lakiverstas Oy:ssa joka hoitaa mm. viranomaisvalituksia. Bisnes on taattu.

- Historixin viesti kertoo, että eipä taida kannattaa odotella apuja myöskään ortodoksiselta puolelta. Ehkäpä Suomessa luterilainen ja ortodoksinen kirkko sulautuu epäuskonnolliseksi lureksiseurakunnaksi.

- Ano2:n viesti taas kertoo, että Ruotsissa ollaan aina Suomea ratkaiseva askel edellä kun hulluuden tietä kuljetaan. Valitettavasti vaan meidän nilkit painaa perässä.

- Ja niin kuin on todettu useamman kerran, niin mikäli joku mies piirtäisi teknisesti aivan Tom of Finlandin tasoista heteropornoa, häntä ei tiedostavissa piireissä nimitettäisi suomalaiseksi legendaksi vaan runkkumateriaalia piirtäväksi pervoksi.

Tom Kärnä kirjoitti...

Ihokkaan repiminen on sitä paitsi nykyään todella halpaa. Toista se oli esim. 300 vuotta sitten tai vuonna 1400.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tom. Joo, ehkä näytöstä pitäisi korostaa kaatamalla päälleen tuhkaämpäri. Vaan nyt kun asia tuli esille, niin laitetaanpas tuossa näytille mormonien ihokasmuotia:

https://triangulations.files.wordpress.com/2010/01/mormon-temple-garments.jpg

Tom Kärnä kirjoitti...

Yksi vanha kaverini on kääntynyt mormoniksi. Hän on sitä paitsi kirjailija. Muttei ole koskaan kertonut minulle noista.

Becker kirjoitti...

Niinkuin tuolla totesit, niin Toivola on kahden asian perusteella valittu kansanedustajaksi. Ne asiat eivät ole älykkyys tai viisaus. Kuten olemme jo ajat sitten havainneet, niin kansanedustajaksi pääseminen ei vaadi kovin kaksisia hoksottimia. Ja kansa saa mitä haluaa.
Tuolla tvälups osui asian ytimeen. Kyse on aivan puhtaasti kulttuurimarksisimista, joka on levittämässä tuota länsimaista elintapaa ja arvoja tuhoavaa aatettaan kuin syöpä pesäkkeineen.
Ruotsi on sen taudin kokonaan kyllästämä ja nyt virus on siis leviämässä Suomeen. Pian meilläkin alkaa SETA vaatimaan HBT-sertifikointia (homo, biseksuaali ja transpersoona)työpaikoille, oppilaitoksiin ja hallintoon. Lyhyesti totean vain, että sertifikoinnin läpikäynyt henkilö muistuttaa Toivolaa aatteiltaan jos ei nyt ihan ulkonäöltään.
Sitten nämä Tom of Sankkireiän Ritarit tyypit. Näitä aletaan nyt oikein todella kansainvälistämään. Touko Valio Laaksonen on kuulema Suomen kansainvälisesti tunnetuin taiteilija. Laaksosesta kuvataan oikein filmiäkin. Rahoitus ei varmaankaan tuota tänä päivänä minkäänlaisia ongelmia.
Albert Edefelt, Helene Schjerfbeck, Akseli Gallen-Kallela, Eero Järnefelt, Hugo Simberg jne eivät siis ole mitään tämän stondistaiteilijan rinnalla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tom Kärnälle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Tom: Niin no, harvemmin sällit yleensä kalsareistaan keskenään pulisevat. Tuskinpa siinä mormonitkaan tekevät poikkeuksen.

Becker: Niinhän se tuppaa olemaan niin kuin sanot. Tosin en usko, että kovinkaan moni noista pelleistä on tietoisesti kulttuurimarksilainen. Ovatpahan vaan tärähtäneistöä, jonka ruokahalu kasvaa syödessä, sillä he ovat huomanneet, että ei heidän touhuilleen laiteta koskaan minkäänlaista tulppaa. Me aletaan olla siinä tilanteessa, että tärähtäneistön henkisen pipin varjeleminen on jo tärkeämpää kuin yhteiskunnan toiminta ja kansalaisten hyvinvointi.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin perässä mennään taas; mitään niin älytöntä siellä ei keksitä, etteikö joku ehdottaisi samaa meillekin. On edesvastuutonta kohdistaa luonnoton propaganda kasvaviin lapsiin tai sekoittaa hormonipöllyssä elävien nuorten päät. Aivan kuin ei aikuiseksi kasvamisessa ja oman tiensä löytämisessä olisi tarpeeksi ongelmia ilmankin. Kun tällaista ehdottaa kansanedustaja, olisi syytä nostaa iso meteli, mutta kun ei. Kun nyt sattuu olemaan median lemmikki, vihreä ja vähän tummempaa pigmenttiä omaava. Eikös sieltä vihreiden porukasta joku vasta ihmetellyt, mitä pahaa on pedofiliassa. Näillä eväilläkö aletaan sitten vielä tekemään Ville Niinistöstä presidenttiä, jos Haavisto kieltäytyy! O tempora, o mores!

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Niin, me elämme todellakin sellaisessa maassa jossa niin sanottuun suvaitsevais-tiedostavaan uusrälssiin kuuluvat ihmiset saavat ladella turpavärkistään ihan mitä heitä huvittaa, eikä sitä uskalleta niin median kuin poliittisen koneiston toimesta arvostella. Niin no, miksi valtamedia arvostelisikaan, sillä siellähän nuo neljäntoista askeleen arvot mielletään muutenkin tavoiteltavana tilana. Olisi melko mielenkiintoista se, jos noista neljästätoista askeleesta järjestettäisiin kansanäänestys. Ainakin siinä saataisiin selville, että kuinka suuri prosenttiosuus kansastamme on täysin vapauttanut itsensä realismin ja loogisen ajattelun kahleista. Ville Niinistö tuskin pyrkii presidenttikisaan, sillä presidentin valta on kovasti kaventunut ja hän on sellainen jätkä joka oikein mielellään tunkisi kärsänsä tavallisten ihmisten asioihin mahdollisimman suurilla valtuuksilla.

Anonyymi kirjoitti...

Olisihan se hienoa CV:ssä, jos olisi ollut presidenttiehdokkaana, mutta luultavammin olet oikeassa... Ville haluaa jatkaa vihreiden loistavaa polkua, joka tähtää sataprosenttisesti uusiutuvan energian käyttöön tuulimyllyineen ja aurinkopaneeleineen ja se saa maksaa ihan mitä hyvänsä, aivan kuten maahanmuuttokin. Kummaltakaan sektorilta ei vaan niitä lukemia mediassa näy, mutta uutta valtionvelan ennätystä yritetään varmaan aivan tuota pikaa. Toki nämä asiat eivät ole ainoita, jotka tuota velkaa kasvattavat, mutta ehkä kaikkein helpoimmin hoidettavissa. Lakeja ja asetuksia voidaan muuttaa, mutta rahaa ei taiota tyhjästä; poikkeuksen tekee vain maahanmuuton kustannukset, joihin löytyy näköjään yhtäkkiä rahaa kuin taivaasta tiputettua.

Rouva Ano


Castor kirjoitti...

Raju on ajan riento! Toistan vieläkin sen, että onneksi on mittarissa kohta 60. Jos olisin nyt 25-vuotias, niin psyykenlääkkeitä menisi kourakaupalla...tai sitten vaihtoehtoisesti olisin mukana tässä touhussa, mene tiedä.

Ykä: miesten sotun neljän viimeisen numeron viimeinen numero ei erota sukupuolia, vaan toiseksi viimeinen: miehillä aina pariton, naisilla parillinen. Pari tunnettua hotellihuijaria jäi takavuosina tästä syystä kiinni: laitoksella huomattiin Matilla olevan parillinen toiseksi viimeinen numero.

Castor kirjoitti...

Muistaako joku sellaisen piirtäjän kuin Vargas? Piirsi Palayboy-lehteen, silloin joskus aikojen alussa. Löytyy googlaamalla, luulisin. Hienoja HETERO-kuvia kauniista naisista! Mutta tietenkin Toukoon verrattuna pelkkää runkkukamaa!

Anonyymi kirjoitti...

Tere Ykä!

Kerrassaan hassunhauskaa kerrontaa. Nyt minun pitää muistuttaa sinua (ja muitakin blogisi lukijoita) siitä jotta "Janne" on Virossa naisen etunimi, kuten myös "Terje" (Norjassa toi on miehen nimi, kuten eräistä hiihtäjistä saa huomata). Tämä ehkä aiheuttanee jossain piireissä pientä hämminkiä. Heh, tämän takia haluan naisystäväkseni Janne-nimisen daamin, jotta voisin aiheuttaa Suomessa pienehköä keskustelua, kun esittelen uuden elämänkumppanin lähisukulaisille! Tässä on Janne jne.

Englannin kielisessä maailmassa tuo "Kim" on sekä naisten jotta miesten nimi. Ensimmäisenä tulee mieleen se brittiläinen laulajatar 1980-luvulta kuin Kim Wilde.

Ei mulla noi naisenvalintakriteerit kovin korkealla ole :-)....

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Castorille ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Joo, Suomi on itse asiassa yksi niitä harvoja maita joka tuottaa luonnonvaroja enemmän kuin kuluttaa joten meillä olisi varaa sanoa muille että tehkää edes puoliksi perässä niin kuin me. Mutta vihreillehän se ei riitä, vaan suomalainen teollisuus pitää kertakaikkiaan tuhota jatkuvasti kiristyvillä ympäristömääräyksillä. Oletettavasti tommonen cityvihreä ihan oikeasti uskoo, että maito tulee tölkistä ja sähkö töpselistä. Tuo tuulimyllysähköhän muuten on tuottajilleen oikea kultakaivos, sillä sähkön hinta on siinä kiinteä täysin riippumatta siitä mikä sen reaalihinta on. Ja erotuksen maksaa… niin, arvatkaapa kuka?

Castor: Kiitos huomautuksesta, virhe korjattu. Tuli taas sotkettua, kun meikäläisen oma henkilötunnus loppuu kirjaimeen. Googlasin tuon Vargasin ja muistin sitten. Heppuhan oli aivan loistava piirtäjä ja miehen työt ovat tehty kyllä huomattavan hyvällä maulla erääseen homoikoniin verrattuna.

Soomepois: Nyt kun muistelen niin puolestaan Norjassa ja anglosaksisissa maissa Kari taas on puolestaan naisen nimi. Kuuluisin Kari taitaa olla se Mythbustersin Kari Byron.

Anonyymi kirjoitti...

No perhana Ykä, eipä tullut tuo Kari ihan heti mieleen! On myös tullut seurattua muutamakin Myytinmurtaja-ohjelma, jossa tämä daami on ollut mukana kuvioissa. Ei siinä mitään, näyttävän näköinen nainen pitkine hiuksineen.

Castor heitti tosi pahan kaverin kehiin, pitää tutustua miehen tuotantoon tarkemmin. Nokitan Caligula-leffalla (se leikkaamaton), kaikessa yltiöpäisyydessään, rivoudessaan ja sairaudessaan, tosi mielenkiintoinen elokuva sanoisin! Eräs rainan ohjaajista oli muuan Bob Guccione, joka oli erään ameriikkalaisen miestenlehden päätoimittaja tuolloin. No joo, Tinto Brassilta löytyy useampikin tyylinäyte elokuvien saralta, jossa näytetään paljasta pintaa.

Jees, meikäläinen kans alkaa olemaan ns. väsynyttä kamaa eli vuosikertaa ´70. Näin hevi-miehenä tosin tulee kuunneltua myös Abbaa (se myönnettäköön) mutta eipä ole CCR:n tahi Iron Maidenin voittanutta! Tää on ehkä legendaarisinta settiä Aces High. Paha valinta kumpi on parempi toi vai "The Trooper", no joo Lemmystä tai Manowarista nyt puhumattakaan?

Intti vei aikoinaan pitkät hiukset veks, mutta ainahan ne wanhalle hevarille takaisin kasvaa. Ja stereoihin Judas Priestin "Breaking the Law". Siitä lähtee elämä risaiseksi, ja englannin opettaja diggaa tosi paljon! Voisit opetella parempaakin englantia, näin se eräs opettaja meikäläiselle valitti tuolloin 30 vuotta sitten. Mutta hei, näillä mennään.....:-)

- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen!

https://www.youtube.com/watch?v=Y6sB020HxIY

-Tvälups-

Jk en ole ja väitän ettemme ole täysin mamu-vastaisia sillä ei se määrä vaan laatu (vaikka Stalinin mukaan määräkin on laatua)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Soomepois: Siitä Caligulastahan mm. pääosan esittäjä Malcolm McDowellhan suivaantui, kun ne härskeimmät panokohtaukset lisättiin sinne leffan jälkeen varsinaisilta näyttelijöiltä kysymättä. Silloin aikanaan kun vhs-videot rantautuivat meillekin, oli pohjoismaissa leffasta suomalainen versio, jossa oli kaikki väkivalta eikä yhtään panemista, sitten ruotsalainen versio jossa oli kaikki paneminen eikä yhtään väkivaltaa ja sitten tanskalainen, jossa olikin sitten kaikki.

Itse kun olen enempi progemiehiä niin se heavy on jäänyt vähemmälle, mutta heavypuolella tykkään enempi niistä vanhoista nimistä niin kuin Deep Purple. Sinänsä Sladea ei pidetä heavybändinä mutta aikanaanhan se soitti suohon, no, kaikki.

Tvälups: Tyttö pisti tylyä settiä mutta kävi selväksi, miksi hän tykkää olla Suomessa. Ei muuta kuin suorittaa tutkintonsa loppuun, opettelee kielen ja tervetuloa tänne.

Anonyymi kirjoitti...

Ko neitohan on ydinfyysikko ja asunut sekä työskennellyt Suomessa jo pari vuotta.
Missä muuten kotouttaminen, puolestaloukkaantujat, discorahat (ensimmäisenä vuotena ei käynyt kertaakaan yöelämässä), tulkit, mielenosoittajat jne?
Ehei, käy töissä ja maksaa elämisensä (+asiaankuuluvat verot) sekä opiskelee suomea.

Tarvitsee passin, viisumin ja työluvan.

Eroja on. Ei itke ja vingu rasismia vaan päinvastoin iloitsee sen puutteesta, mikä on metkaa kun huomioi hänen tulevan nykyisin antirasistisuudestaan tunnetusta Etelä-Afrikasta...

-Tvälups-

Jk täydellinen esimerkki vääränlaisesta maahanmuuttajasta; sukupuoltaan ja rotuaan myöden.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. A-men to that. Ja luulen, että jos hän haluaisi itselleen suomalaisen puolison, niin jätkiä olisi jonoksi asti. Sen lisäksi että hän on kaunis, niin hän on (pakko tunnustaa) henkisesti huomattavasti kypsempi kuin valtaosa tuon ikäisistä suomalaista naisista. Yleensäkin noista eteläafrikkalaisista saataisiin tänne juuri niitä maahanmuuttajia mitä on kaivattu, vaan mikä kumma on kun ei kelpaa?

Anonyymi kirjoitti...

Tvälups'ille kiitokset tuosta Tubevinkistä, onhan toi asiallinen nuori nainen (ja pirun nättikin vielä). Häneltä löytyy useampiakin pätkiä tuolta. Niinpä, hän ei käy maahanmuuttomannekiinista, liian fiksu esikuvaksi?

Castorin vinkin perusteella löysin tällaista materiaalia Vargasilta, kyllähän noissa kaunottarissa silmä lepää, tuossa pitää jo oikeasti osata piirtää. Ekalta sivulta oma suosikki on tuo #8.

Nyt kun tuli luettua ajankohtaisia uutisia Suomesta, niin näyttäisi nuo neuvottelut kilpailukykysopimuksesta olevan toistaiseksi umpikujassa, vai mikä ihmeen yhteiskuntasopimus se olikaan. Juuri viime viikolla Microsoft päätti suuressa viisaudessaan erottaa hieman työntekijöitä Suomesta, ja niistä linja-autokyydeistä Tampereelta Espooseen tuli pikkuilkeästi mieleen naudan viimeinen reissu teurastamolle.

Että sellaista työvoimapulaa...

- Soomepois Eestist -

Becker kirjoitti...

Vähän erikoista tuossa on se että kaunis nuori nainen haaveilee Suomesta. Etelä-Afrikka on muuntumassa pikkuhiljaa samanlaiseksi valtioksi kuin muutkin korruptoituneet Afrikan maat. White Flight suuntautuu yleensä Austraaliaan tai uuteen Seelantiin, jossa ilmasto on kutakuinkin samantyyppinen. Sitäpaitsi nykyinen Eurooppa tuskin viehättää ketään muuta kuin federalisteja ja suvakkeja.
Tyttö on selvästi fiksu, mutta ihmettelen mitä pirua fiksu tyttö kuvittelee saavansa Suomesta irti. Tuollaisella kapasiteetilla saisi paljon enemmän irti jostain kohtuuverotuksen ja todellisen demokratian omaavasta maasta.

Anonyymi kirjoitti...

Beckerille - korkea verotus jne miksi Suomi? Kaikki selviää neitosen v-blogista.

Musiikki (pääsääntöisesti metalli-) ja kielemme ovat toimineet monelle herätteenä lähteä hakeutumaan raukoille rajoillemme. Pääsääntöisesti nämä tulijat ovat korkeastikoulutettuja ja maksavat oman elämisensä sekä integroituvat 100%.

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist, Beckerille ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne. Varmaankin tämä viehättävä neito vertaa Suomea ja kotimaatansa ja siihen nähden Suomi vaikuttaa varmaan Etelä-Afrikan monikulttuurihelvetistä tulleelle rauhan satamalta. Vähän samoin kuin niille pietarilaisille, jotka ostavat mökin Suomesta.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Ilta-Pravda oli varmaankin Taisteluvälineupseerin linkin juttunsa pohjaksi?

http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-2000001191847.html

Mikä surullisinta, toimitus ei ole edes vihjeestä saanut aikaiseksi korjattua edes Vlogin useampia virheellisiä kirjoitusmuotoja. :(

Ja tiedotusvälineisiin pitäisi vielä muka luottaa? ;)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, VNV. Olihan tuo hieman tarkoitushakuinen. Kyseisen neidon vlogista aisti jotain hieman toisenlaista.

Anonyymi kirjoitti...

Väitän iltapashan tehneen juttunsa löytöni jälkeen eikä toisinpäin.
Eikä ole ensimmäinen kerta kun somenosto päätyy paperille.
Nappasiko toimittelija vinkin täältä vai muualta? juttu ei kerro.

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Mikähän mahtais olla seuraava looginen jatkumo noille homosarjakuville?
"Tim of Åland* sarjakuva, jossa 59 vuotias, sanotaan nyt vaikka ratsastuksenopettaja, opettaa 12 vuotiaille heppahöperöille "ratsastuksen" alkeet vaikka kädestä (väkisin) kiinni pitäen?

Vai odotellaanko vielä pari vuotta medioiden "kaikki perversiot on hiton kivoja" mainoskampanjan jatkumista ennen kuin maailma on valmis mliseen?

Anonyymi kirjoitti...

Ja taiteiluvälineupseerille vielä sen verran terveisiä, että: Juu hyvin pitkälti Ykän linjoilla tuntu olevan Tuonen joutsenkin, mut jostain kumman syystä allekirjoittaneen oli hieman vaikeampi keskittyä hänen juttuihinsa verrattuna Ykän pakinaan?! Oiskohan kuvakulmalla ollu osuutta asiaan? :D

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Joo, varsinaisessa uutistyössään valtamedia on tunnetusti vähän hidas. Sitten jos on kyse tiedostavista uutisista niin toiminta on nopeaa. Valtamedia sinänsä seuraa näitä nuivia blogeja.

Ano1: Jaa, emmä tiedä. Kun vaikuttaa siltä että tavoitteena ei ole varsinaisesti joku tietty päämäärä vaan kaiken sen alas raastaminen mikä tavallisen arvokonservatiivisen suomalaisen mielestä on oikeus ja kohtuus.

Ano2: Kyllähän Tiina Wiik on (sen lisäksi että on erittäin täysijärkinen) kovasti näyttävän näköinen nainen.

IT-akka kirjoitti...

Pykälästä neljä. Valitsin aikanaan muista poiketen puukäsityöt mutta eräänä vuonna luokalle tuli lisää poikia ja sain pakkosiirron rättikässään koska puukäsitöiden ryhmään ei enää mahtunut. Myönnettäköön että ei mun silti tarvinnu suunnitella ja ommella kolttuja, vaan rakentelin retkipenkin ja jotai muuta sellaista.
Liikuntatunneista. Ei niissä erillisryhmissä mitään pahaa sinänsä ole mm. mainitsemistasi syistä (tosin ala-asteella oli varsin sujuvasti yhteiset pelit ja leikit aina), mutta saataisiinko samat tuntisisällöt silti? Ei oikein motivoinut tanssitunnit kun pojat pelasi sählyä samaan aikaan. Kyllä pojillekkin pitäisi suoda mahdollisuus tutustua tähän kulttuurin muotoon kun tyttöjenkin pit..eiku tytötkin saa. Ehkä olin mielipiteineni vähemmistössä, ehkä en.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, IT-akka. Soisin toki tuon, vähän sen mukaan kuin halutaan. On naishitsareita, naisrekkakuskeja jne. Jos muistelen itseäni pikkupoikana, niin nuo tanssitunnit olisin kyllä suosiolla jättänyt väliin. Sitä en tiedä, oletko vähemmistössä vai enemmistössä. Mutta eri sukupuolia pääosin kiinnostaa vähän eri asiat.

(Tälläkertaa itseensä) VittuuntunutNettoVeronmaksaja kirjoitti...

Sorry nöyrimmästi, arvoisa Taisteluvälineupseeri.

Tarkoitin, että Ilta-Paska omi juttunsa Teidän löydöksestänne.

En oikolukenut omaa kommenttiani kunnolla ja se näkyy tuloksessa. :(
Neljäs (se puuttuva) sana piti olla: ominut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, VNV. Näin ainakin minä tämän ymmärsin alun perinkin, eli en tulkinnut viestiäsi veetuiluksi tvälupsille.

Anonyymi kirjoitti...

Ei minua ole tarvinnut teititellä sitten virkauran jälkeen, ja silloinkin vain tapakoulutuksena. Enkä kyllä ole vielä niin vanhakaan että sen nojalla mutta taas toisaalta..

amerikkalainen kaverin kaveri koki tarpeelliseksi puhutella minua moodissa sir
-totesin etten ole upseeri mutta samalla hoksasin etten tee enää töitä palkkani eteen eli prkl olenko sittenkin sir?

Tuo hetkellinen opistoupseerius sotki monta asiaa, mm et ole upseeri (officer) muttet aliupseerikaan (NCO). Warrant-officer ei sekään käy koska se on teknikko-/ins-ups -nimike. Hetkellinen, sillä 89-06 meitä valmistui ja täytyy myöntää Päällystöliiton olevan ainoa edunsaajaliitto maailmassa joka on onnistunut hävittämään omat jäsenensä (uusia kun ei oo - ei tuu).

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Käviskös tää "sergeant major"? Minä tunnen yhden eläkkeellä olevan kapiaisen ja hän totesi kerran, että "olin sotilasmestari kunnes minut alennettiin luutnantiksi".

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Puolustuksekseni totean, että kävin "rikastumassa" Silja Symphonyllä ja kommenttini on kirjoitettu "köyhtymisen" loppuvaiheessa. :D

Vanhana rannikkotykki-jullina ammuin sitten samaan aikaan maalle ja merelle. :D

Sametti kirjoitti...

Hyvä analyysi. Ei mitään lisättävää.

Sieluni silmin jo näen, miten tämä räjähtää käsiin juuri niinkuin selitit. Miten todellisuudesta vieraantunut pitää olla, että edes läpällä heittelee tämmöisiä ideoita?

Tupla-J kirjoitti...

Minä allekirjoitan 14 sanaa, en askelta.

Unknown kirjoitti...

Lueskelin tarinan toiseen kertaan ja lueskelen vielä varmaan kolmannen kerran. Minä näin eläköityneenä heteroseksuaalina rekkakuskin raakkina kiitän ja kumarran tekstistäsi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Unknown ja kiitokset. Sinänsä ihmetyttää tämän jutun suosio. Tämähän on siis julkaistu jo toukokuussa 2016 ja se kummittelee edelleenkin blogin viikottaisessa TOP 10:ssä. Mistähän tähän niitä lukijoita tulee?

Unknown kirjoitti...

Terveppä itselles! Meitä uusheränneitä pulpahtelee koko ajan lissää kun vain löytävät blokisi,tarinasi ovat näillä näkymin ajattomia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Unknown. Ihan kiva että nämä vanhemmatkin jutut miellyttävät. Sinänsä toivoisin että järki voittaisi ja koko blogini aihe muuttuisi vanhentuneeksi.