maanantai 13. kesäkuuta 2016

ANTERO LÄRVÄNEN JA TERRORISTINEN ASEPÄIVITYS

- Hyvää päivää, hyvät kuuntelijat. Täällä Antero Lärvänen suorassa lähetyksessä tällä kertaa täältä Huitsinnevadan Veijo Essolta. Lähetyksemme koskee EU:n asedirektiivimyllytystä joka on jatkunut idealistien hyökkäyksen ja realistien viivytyksen ja puolustuksen merkeissä jo pitkän aikaa. Hiljattainhan uutisoimme siitä, että esitetyt rajoitukset oltaisiin saatu jo torpattua mutta nyt on menty taas takapakkia ja rajoituksia on luvassa ainakin aseitten lippaisiin, lupien määräaikaisuuksiin ja lisäksi on luvassa tiettyjen asetyyppien kieltämistä. Saamiemme tiedon mukaan Suomikin alkaa lipsua linjastaan, mistä on tullut kyistä palautetta Tsekin suunnasta.

- Näitten neuvottelujen ilmapiiriä ja peruslähtökohtaa kuvaa hyvin Kalevan uutisointi jossa ”neuvotteluja hyvin tunteva EU-lähde kommentoi”: ”Joissakin maissa on melkein kulttuurinen asia, että ihmisillä on aseita, ei vain yhtä vaan useampia. Emme voi kirjoittaa direktiiviä, jonka käytännön vaikutus olisi, että jokainen, jolla on ase, voi pitää sen.”  Tästä voi hyvin tulkita sen, että nykyinen myllytys on vasta alkua ja jatkossa edetään myös metsästäjien pulttilukkoisiin aseisiin. Puoliautomaattikieltohan veisi metsästysaseistakin jo osan.

- Huitsinnevadan paikallisradiossa ei suinkaan väitetä että kyseessä olisi niin reserviläistoiminnasta, ampumisesta kuin metsästyksestäkään mitään tietämättömien jakkukalkkunoitten yhteishysteria, jolla pyritään ruokkimaan tiedostavaa egoa ja saavuttamaan pesäajattelun kaltaista yhteistä moraalisen tyydytyksen tunnetta. Luonnollisesti kyse ei tietenkään ole myöskään siitä, että siinä pyritään riisumaan kansalaiset aseistaan ja jätetään ainoat aseet poliittisen johdon johtamalle väkivaltakoneistolle jonka päätehtävä on turvata poliittisen johdon niin aseman kuin väkisin ylläpidetyn arvostuksen säilyminen.

- Eihän kyse suinkaan sellaisesta ole. Jo sellaisen spekuloiminen olisi vihapuhetta. Kyse on tietenkin siitä, mistä Kalevakin uutisoi eli ”asedirektiivin uudistus sai vauhtia Pariisin marraskuun terrori-iskujen jälkeen”. Luonnollisesti me uskomme tämän. Vaikka näitä terrori-iskuja ei tehtykään tavallisten kansalaisten laillisilla aseilla eikä tulla tekemään jatkossakaan, niin epäilemättä EU:ssa keskitytään vain ja ainoastaan tavallisten kansalaisten turvallisuuteen islamilai… eiku siis sori, ekstremistisen terrorismin uhkaa vastaan.

- Mutta paraneeko sitten tavallisten kansalaisten turvallisuus, jos heiltä viedään aseet joita he eivät ole tähänkään asti käyttäneet väärin? Huitsinnevadan Paikallisdemokraatin mielestä asiaa on mietitty väärien ihmisten kesken. Turhahan eurooppalaisten on tätä keskenään puntaroida, sillä eiväthän he niitä iskuja tee muutenkaan. Miksei asiaa kysytä suoraan sylttytehtaalta? Niin me teemme, ja siksipä vieraanamme onkin ISIS-järjestön tiedotusupseeri Hählälläm al-Shallatiwallaa. Ähläm sähläm, herra al-Shallatiwallaa.

- Ählämpä hyvinniin sähläm, Antero, ja myös Lällähin rauhaa kaikille Pinnanmaan lälläntäiseurakunnan jäsenille näin ekumeenisessa ja yhteisymmärrystä rakentavassa hengessä. Haluaisin nimittäin tähän alkuun muistuttaa, että me terroristitkin olemme maltillisia muslimeja emmekä ole lisänneet islamin oppeihin omin päin minkäänlaista itse keksittyä väkivallan ihannointia. Tietysti me olemme hartaitten muslimien lisäksi myös terroristeja, mutta me emme ammu ja räjäytä ihmisiä islamin vuoksi vaan siksi, että olemme myös ekstremistejä. Ja tämähän johtuu siitä, ettemme ole vielä päässeet länsimaisen niin elintason kuin myös psykologisen hoidon ja kasvatuksen piiriin joka kouluttaisi meistäkin automaattisesti säyseitä sosialidemokraatteja. Näin ovat sanoneet sekä länsimaiset poliitikot että länsimaiset yliopistolliset tutkijat. Tiedämme että he, ja vain he määrittelevät todellisuuden joten luonnollisesti meidänkin on uskottava tämä ja sopeuduttava tähän viitekehykseen.

- Hyvä että lähtötilanne tuli selväksi. Herra al-Shallatiwallaa, kuinka teillä siellä ISIS-järjestössä suhtaudutaan tähän yleiseurooppalaiseen aseriisuntaprojektiin? Tuleeko se vaikuttamaan terroritoimintaanne?

- Totta kai se tulee vaikuttamaan. Kyllä meidänkin on osaltamme kannettava vastuumme, kun EU näyttää näin hienoa esimerkkiä. Vastuunkantohan on päivän trendi muutenkin, minkä te täällä Suomessakin olette oppineet ja myös esimerkillisesti toteuttaneet. Mekään emme aio väistää vastuutamme joten olemme jo tehneet järjestössämme päätöksen, että mikäli EU kieltää siviileiltä kaikki puoliautomaattiaseet, niin käytämme jatkossa terrori-iskuissamme Kalashnikoveissamme  ainoastaan kymmenen patruunan lippaita ja lisäksi laitamme jokaiseen lippaaseen randomina kaksi paukkupatruunaa. Lisäksi käytämme pommi-iskuissamme jatkossa 50 prosenttia pienempiä räjähdelatauksia ja tulevissa kurkunleikkaustalkoissa leikkaamme ihmiseltä kurkun auki enää vain toiselta puolelta.

- Tämä on teiltä kieltämättä hieno ja tervetullut vastaantulo EU:n tekemään rohkeaan pelinavaukseen. Olisitteko te valmis jatkamaan tätä uusliennytystä pidemmällekin?

- Ilman muuta olemme. Olemme jo vähän hahmotelleetkin tulevaa. Jos EU kieltää siviileiltä metsästysaseetkin, niin me siirrymme terrori-iskuissamme pelkkiin pienoiskivääreihin, joissa ei ole kuin viiden patruunan lippaat. Ja mikäli EU riisuu aseista myös poliisit ja sotilaat, niin teemme jatkossa pommi-iskut vain tainnutuskranaateilla eli flashbangeilla ja muissa terrori-iskuissa tyydymme astaloihin. Siksi minä oikeastaan suostuin tähän haastatteluunkin sillä jatkan tästä hetikohta suoraan Pohjanmaalle, jonne olin muutenkin menossa. Olen nimittäin kuullut, että siellä pelataan paljon pesäpalloa ja ajattelin tehdä paikallisten kanssa hieman asiaan liittyviä varustehankintoja. Mutta haluaisin vielä sanoa, että kyllä EU on ehdottomasti oikealla tiellä näissä aserajoituspyrkimyksissä. Kyllähän se saa aikaan kaikille huomattavan turvattomuuden tunteen kun tietää, että kuka tahansa satunnainen vastaantulija saattaa omistaa aseita, ja vielä laillisia sellaisia.

- Ekstremistinen vaan ei islamilainen tiedottajaterroristi Hählälläm al-Shallatiwallaa, kiitän teitä haastattelusta. Muistakaa kansalaiset, että Euroopan kohtalonkysymys on nyt ehdottomasti se, että aseellista väkivaltaa koskaan tekemättömien ihmisten tekemä aseellinen väkivalta täytyy välittömästi saada loppumaan. Täällä Antero Lärvänen, Huitsinnevadan paikallisradio. No niin, äänimiehet. Sitten rojut Ransittiin ja keula äkäisesti kohti Lällävettä.

Hösse: Minä muuten henkilökohtaisesti kannatan rajoituksia. Tosin niitä vaan suunnitellaan ihan väärään kohteeseen.

Antero: Mikäs olis parempi kohde?

Pertta: Mä arvaan. Noissa eurokansanedustajissa ja ennen kaikkea siinä, mitä ne suustaan päästää olis huomattavan paljon rajoittamista.

Hösse: No sitähän mä just tarkoitin. Jokaiselle eurokansanedustajalle ja virkamiehelle pitäis teipata reiteen kiinni semmonen puhetta tunnistava masiina. Jos masiina tunnistaa, että kyseinen henkilö lausuu saman minuutin aikana minkä tahansa aseisiin liittyvän sanan plus sanan turvallisuus plus rajoittaminen tai kieltäminen plus terrorismi plus ennaltaehkäisy niin se masiina aktivoituu ja piikittää lihakseen niin tukevan annoksen morfiinia, että tyyppi on äly ämpärissä koko seuraavan päivän.

Pertta: Tuossa on ideaa. Toisessakin mielessä. Morfiinihan aiheuttaa mielihyvää ja lamaannusta ja voi olla, että hyvin moni meppi alkaisi mutista noita juttuja ihan piruuttaan, että saisivat uuden satsin. Parhaassa tapauksessa ne olisivat höyryissä koko kautensa ja seuraavan kauden sitten vierotuksessa. 

Antero: Joo, ja sitä myötä se Europarlamentin ajatuskykyinen vähemmistö saattaisi kauden aikana muuttua enemmistöksi. Tuohon sanalistaan pitäisi kyllä lisätä sanat monikulttuuri, vastuu ja velvollisuus. Vaan nythän vielä ollaan ja pysytään tilanteessa, jossa rattijuopumusta vähennetään viemällä selviltä kuskilta autot ja ajokortti. Vaan eiköhän lähdetä Lällävedelle.


Huitsinnevadan Paikallisdemokraatti muistuttaa. Olettehan jo muistaneet hankkia poliisiviranomaisen luvan imukuppipyssyyn ja käyneet sitä varten vaaditun kurssin? Varomattomasti käytetyn imukuppipyssyn ammus voi silmään osuessaan aiheuttaa pahimmillaan sokeutumisen.

Myöhemmin Lällävedellä.

- Heitäs Pertta lisää tsössiä!

Kiuas: tsöss!

3 x Tsuhnan Kosto-oluttölkki: knirsk.

Hösse: Vaan täytyy sanoa, että tää on pirun ovelasti suunniteltu tää aseistariisunta. Ei kertapaukauksina vaan pieninä palasina. Toi yks perkeleellisimmistä on toi aselupien määräaikaisuus. Sehän pistää kallista ysimillistä halajavan jätkän kummasti miettimään, että kannattaako tuota hankkia, jos lupaa ei kolmen vuoden päästä uusitakaan.

Pertta: Joo, ja tää puoliautomaattikielto kuuluu samaan sarjaan. Meinaan monella jätkällä jolla se puoliautomaatti on, on myös muita aseita. Ja ne joutuvat valinkauhaan. Luovuttaako puoliautomaatti ja säilyttää muut aseet? Vai piilottaako puoliautomaatin ja samalla automaattisesti joutuu piilottamaan kaikki muutkin aseet, koska laittomaksihan nekin saman tien tulkittaisiin.

Hösse: Jos muuten puhutaan määräaikaisista luvista, niin entäs jos ne alkaa koskea metsästysaseitakin? Silloinhan metsästäjänkin pitäisi todistaa harrastuksensa, että lupa voitaisiin uusia. Millä helvetillä se sen todistaa viranomaiselle? Pitääks metsästäjän lyödä olkapäälleen videokamera joka kerta kun se lähtee metsälle, tallentaa koko reissu ja luovuttaa tallenne viranomaiselle?

Antero: No, meillähän on linja selvä. Jos pyssyt kielletään, niin ne katoaa, muuttuu laittomiksi ja meistähän tulee saman tien rikollisia. Sitten onkin hyvä käydä Hömpstadissa moikkaamassa Aleksandr Gangsterinovia ja kysellä siltä vielä tukevampaa keskusteluvälinettä. Kaiken varalta. Ja häneltähän niitä löytyy. Mutta mitäs jätkät tuumitte siitä kun Vasemmistopelleilijöitten Yleisliiton meppi Merja Kyllönen totesi Timo Soinista että jätkä on selvästi kuuman tantraseksin tarpeessa niin että come to mama?

Hösse: Niin no, minähän en erityisemmin perusta kummastakaan tyypistä. Mutta onhan se niin, että jos politiikasta väitellään ja väittelijä kommentoi toisen osapuolen seksielämää tai sen puutetta niin hän on silloin jo väittelyn aloittaessaan hävinnyt sen väittelyn. Mitä helvettiä muuten on tantraseksi?

Pertta: En minä vaan tiedä. Haisee Kama Sutralta mutta tavallisella ihmisellä ei nivelet siihen touhuun riitä. Tuskin muuten Kyllöselläkään. Kunhan puhuu vaan. Mutta kun kattoo kuinka paskalehdet ovat uutisoineet tuosta Kyllösen höhläyksestä niin eihän se ollutkaan höhläys, vaan viiltävä kommentti, jäätävä kuitti, murjaistu vitsi ja kova viesti.

Hösse: Da. Jos sen sijaan joku miespoliitikko olisi heittänyt puolestaan Kyllösestä että taitaa Merja olla kovasti kunnon parrun tarpeessa, come to papa, niin siitä olisi seurannut sellainen feministinen joukkorääkyminen että sen rinnalla olis Tupolev Tu-95:n moottorit jääneet toiseksi. Naissukupuolen henkisen pipin sovitukseksi ei olis kelvannut mikään muu kuin julkinen anteeksipyyntö senaatintorilla sadan tuhannen meillä on unelma-ihmisen edessä ja sen jälkeen jätkän ruunaaminen ilman puudutusta suorassa lähetyksessä.

Antero: Ehkä me ollaan saavutettu se Orwellin tasa-arvo. Kaikki ovat tasa-arvoisia. Toiset vain ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. Nimenomaan ne, joilla on oikea värkki jalkojen välissä. Eli menikö se kehitys niin, että ensin oli täydellinen epätasa-arvo, sitten tuli osittainen tasa-arvo, sitten tuli täydellinen tasa-arvo ja lopulta sitten feministinen tasa-arvo eli täydellinen epätasa-arvo? Josta täydellisestä epätasa-arvosta tuli tavoiteltava ja glorifioitu tila josta käytetään termiä täydellinen tasa-arvo?

Hösse: Taisit löytää pms-oireista kärsivän narttuvillakoiran ytimen. Heitäs Pertta sen kunniaks vähän lisää tsössiä.

Kauha & ämpäri: kolikolipläts.

Kiuas:  tsöss!Kiitokset Ink Visitorille aseasiaan liittyvistä linkeistä.

32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Interpol: Kansalaisten suojeluaseet ovat kaikkein tehokkain keino estää terrori-iskuja.

http://10news.dk/?p=760

- Ink Visitor

Anonyymi kirjoitti...

"Ei tietenkään" -retoriikka on vihapuhehysteerikkojen kannalta hankala asia. "Humanitäärinen maahanmuutto ei tietenkään koostu pääasiassa islamistisista hyväksikäyttäjistä, ei tietenkään, moisen väittäminenhän olisi vihapuhetta..." "Islamisoituminen ei tietenkään ole Euroopalle uhka vaan mahdollisuus siirtyä sille korkealle tieteen ja kulttuurin tasolle, jolle Välimeren ympäristö vajosi paimentolaismuslimien tuhottua lähes kokonaan alueella kukoistaneen sivistyneen kristillisen maanviljely- ja kaupankäyntikulttuurin."

(Ja linkki aihetta käsittelevään videoon.

https://www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y&feature=share

Saas nähdä että missä kohtaa tolla videolla menee kolmen miljoonan katsojan raja rikki.)

Tosta aselupien määräaikaistamisesta olisi aika luonnolllista siirtyä aselupien vääräaikaistamiseen. "Olette siis hakemassa määräaikaista lupaa hirvikiväärillenne. Lupa myönnetään viime vuodelle, ensi vuodelle ja kahdelle sitä seuraavalle. Tälle vuodelle lupaa ei kuitenkaan myönnetä, joten teidän on hankkiuduttava lainmukaisella tavalla aseestanne eroon. Mikäli ette luovu aseesta, ette tietenkään voi saada siihen lupaa."

Anonyymi kirjoitti...

Ylenannon tutkijalla ei mennyt arvaus ihan putkeen:
http://yle.fi/uutiset/tutkija_huomio_kiinnittyy_terrorismiin_ei_aselakeihin/8951960

sillä:
http://yle.fi/uutiset/maailma_reagoi_orlandon_murhenaytelmaan_surunvalitteluja_ja_vaatimuksia_aselakien_kiristyksesta/8952017

Että näin.

Aseisiin liittyen Kurkolla on asiaa: http://nra.fi/ase-direktiivi/
Ratkaisu (joka ei vain käy): http://10news.dk/?p=760

-Tvälups-

Jk Tulipahan edes Määtän pojasta tuore SC-voittaja viime yönä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ink Visitorille, Anolle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne. Tuon Orlandon tapauksen tiimoilta jatko on helposti arvattavissa. Mehän tiedämme että ampuja oli islamilainen, mutta ongelmahan ei ole islam eikä islamilaiset vaan yksityisaseet ja sen lisäksi homofobia johon me kaikki syyllistymme ja näin ollen olemme itsekin vastuussa tapahtuneesta. Jotenkin näin se menee.

Ano antoi viranomaisille aika pirunmoisen vinkin. Näinköhän tarttuvat täkyyn? Sekä Ink että Tvälups pistivät saman linkin ja siinähän se ratkaisu olisi ollut. Jos tossakin baarissa olisi ollut vaikka puolella tusinalla heppuja mutka mukanaan, niin nopeasti olisi sekin lahtaaminen loppunut. Ja videossa Kurko puhuu kyllä täyttä asiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä Tenneseestä..

"...Let’s not forget the guns being so easily available. Is that right? Can anybody out there tell me how much return fire there was from the patrons of the club? Uh-huh. There were probably a few gun owners there – unarmed gun owners.
Yeah, I know it’s illegal to carry a gun where alcohol is served. Guns in clubs are dangerous – last night proved that.

Our granddaughter’s school had a game day last month. They all competed in relays and games and barrel rolls, an all day event and all the parents and grandparents came to watch. Now this was on school grounds and I saw more men with pistols at that one place than I have altogether since I’ve been here. I’m not talking about guns printing against shirts, I was seeing revolver butts poking out of overall back pockets and bottoms of holsters hanging down below their shirts, that kind of shit. Those kids couldn’t have been any safer.

Me and Lisa and the grandkids went to the drive-in last weekend in Franklin and I started laughing as I was watching the pre-show crowd in the lot. Lisa asked what was so funny and I said “I was just imagining that headlines tomorrow – ‘Islamic Terrorists Attack Drive In Theater – 246 Patrons Return Fire.'”..."

http://knuckledraggin.com/2016/06/53053

- Ink Visitor

Anonyymi kirjoitti...

Joo,ramadania,tuota hartauden juhlaa,kaikille vaan.Kyllä alkaa taas aselakien kiristysriekkuminen meilläkin,puhumattakaan Usassa-kun Orlandon tapauksellahan ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.Tosin YLENannon kuuluisassa islamillassahan imaamit kyllä selvästi kertoivat islamin käsityksen homoista,ja mitä näille pitää tehdä,mutta sehän aiheutti vain hyväntahtoista hymähtelyä etenkin vasemmistolaisten naisten keskuudessa.Logiikan mukaan vasemmistoliiton,demarien ja vihreiden ainakin pitäisi nyt juhlia kulttuurinrikastajien mukana,kun etninen värinä muuttuu kunnon tärinäksi.Joutuvat poloiset mittaamaan kummalla on se uhristatus suurempi,sateenkaariväellä vai rauhanuskonnolla?No,mehän tiedetään,että multikulttuuri jyrää kaiken muun tieltään,eli kun nyt musse lahtasi homoja,niin syyllinen on,tadaa:valkoinen länsimainen heteromies tietysti!Taatusti meidänkin media kaivaa esiin kaikki spedestetiikan tohtorit ja pitsinnypläysinsinöörit selittämään,että ainakin pieniltä osin syyllisiä ovat myös suomalaiset "rasistit",joten Suomeen aseidenpitokielto kaikille,kun Stallari-Erkkikin jo sanoi,ettei kukaan kansalainen tarvitse asetta!
Toi Kyllönen veti kyllä pohjat noloudessa.Ei ole tapana ulkonäön perusteella ihmistä arvostella,mutta kun itse Mama avautui ensin,niin kuule katohan Kyllöskä peiliin!Ei ole Soinin Timpalla tarvetta tollasesta kantturasta,joka on tyhmä kuin saapas!Eiköhän tuo Timon lääkärivaimo vedä tollasen "satelliittiseuranta kaikille on Suomen uusi vientivaltti"-Kyllösen kölin ali joka alueella!
Miettikääpä,jos Hakkaraisen Teuvo olisi Li Anderssonille lähettänyt terveiset,että "tuuppas tyttö papan luokse,niin opit tykkäämään persuista!"Siinä olisi mediassa revennyt muutakin kuin se kuuluisa vittu,Seppo Rätyä lainaten.
T:Vesku

Anonyymi kirjoitti...

No niin, nyt se sitten alkoi...
Floridan terrori-iskun syyllinen onkin AR-15 kivääri. Ja voi hirveää, niitä saa ostaa myös Suomessa...

Tällainen ase on AR15-kivääri – "tullut joukkomurhaajien vakioase"
http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/tallainen-ase-on-ar15-kivaari-tullut-joukkomurhaajien-vakioase/5941854

Orlandon ampumisessa käytetyn kiväärin voi hankkia Suomessakin
http://www.kaleva.fi/uutiset/ulkomaat/orlandon-ampumisessa-kaytetyn-kivaarin-voi-hankkia-suomessakin/730494/

- Ink Visitor

Anonyymi kirjoitti...

http://www.dangerandplay.com/2016/06/12/how-to-respond-to-mass-shootings/

sis.(muutenkin)hyödyllisen videon

http://www.dangerandplay.com/2016/06/12/there-was-more-than-one-shooter-at-pulse-in-orlando/

Kommenteista löytyi vertailu Pariisin ammuskeluun


Anonyymi kirjoitti...

Lisää suositeltavia youtube-kanavia:

https://www.youtube.com/watch?v=QkKacUuDaEg
Mark Dice muun muassa osoittaa viikottain man on the street monday -tempauksillaan kuinka aivopestyjä amerikkalaiset, tai ainakin commie- eli kalifornialaiset, ovat.


Infowars ja Alex Jones lienevät tuttuja?
https://www.youtube.com/watch?v=JsqN4vitVoQ
-ohjelma sai uutta verta juontajistoon "supersotilas" Tim Kennedyn liityttyä tiimiin.


Lopuksi vielä naiskauneutta Emily Longworthin muodossa:
https://www.youtube.com/watch?v=2VKb781kZ6Q
Tvälläri tykkää kun kyseinen nainen on suorittanut asepalveluksensa tykistössä sekä erikoistunut taisteluvälinealaan!

Kielitaitoinen ei todellakaan tarvitse massamedian "uutisointia".
Interweb on ainoa asia minkä veisin mukanani 80-luvulle sinne aikakoneella palatessani.

-Tvälups-

Juha kirjoitti...

Näemmä haluavat kovasti tehdä kaikista aseista luvista vapaita, eli tasa-arvoisen laittomia. Se on sitten se ja sama, mitä Igor-marketista tilaa, kun laittomuuden aste tahi seuraamukset eivät muutu.

Täälläkin taisi jo aiemmin olla, että olisi todella tärkeää saada "tilapäisesti" perutut luvat takaisin, jos/kun henk. koht. tilanne paranee - muuten ongelmista vaietaan visusti, kunnes napsahtaa ja leikki on kaukana. Tämä parantaisi turvallisuutta ihan oikeasti, kun voisi luottaa järkevään lupakäytäntöön.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ink Visitorille, Veskulle, Anolle, Taisteluvälineupseerille ja Juhalle & kiitos kommenteistanne.

Ink Visitor: Voisin kyllä sieluni silmin kuvitella tuon tilanteen drive in-teatterissa. Veikkaanpa että tuota AR15-kivääristä tulee tiedostavassa mediassamme hetkiseksi aikaa ykköspahis ja uusi peruste sille, miksi kaikki siviilien aseet pitää tuupata sulattoon. Jos joku mahdollinen seuraava ampuminen tehdään tavallisella revolverillä, niin meillä uutisoidaan että Suomessa todellakin voi ostaa ysimillisiä patruunoita.

Vesku: Hyvää ja rauhallista ramadania, just niin. Siinä mainitsemassasi Ylen illassahan demareitten Filatovia kovasti nauratti se tieto, että islamilaiset oikeasti tappavat homoja. Sanoisikohan psykologit sitä epämiellyttävän asian torjumisreaktioksi tai jotain sinnepäin. Tiedostavassa lehdistössämme syyllinen on tuo AR15 sekä homofobia. Kyllönen veti ehkä pohjat mutta niin veti lehdistökin, kun se todisti että se, mikä ei ole sallittua miehille, on sallittua naisille. Muistat muuten varmaan ”Tupolevin veljekset” ja siitä seuranneen kohun?

Ano & Tvälups: Kiitos linkeistä. Ja ylistystä internetin suomille mahdollisuuksille.

Juha: Jos mietin asiaa henkilökohtaisesti, niin totta kai on selvää, että mikäli virkavalta julistaa lailliset aseeni laittomiksi, niin kynnys hankkia laiton konetuliase madaltuu olennaisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Ei varsin hyvältä näytä :

Metsästäjät jäävät uuden asedirektiiviehdotuksen uhreiksi

On herättänyt paljon keskustelua siitä, mitä metsästäjille, reserviläisille ja eri urheiluammunnan lajien harrastajille tapahtuu, mikäli Europarlamentti ei hylkää Suomenkin jo hyväksymää ehdotusta uudeksi aselaiksi.

Asioista on liikkunut paljon huhupuheita, mutta yritämme tässä lyhyessä kirjoituksessa avata direktiivin pahimpia kompastuskiviä. Teksti on erittäin tulkinnanvarainen, mutta nyt näyttää pahasti siltä, että metsästäjät ottavat erittäin kovasti siipeensä tässä sirkuksessa, elleivät asiat muutu. Ja eiväthän ne muutu, elleivät metsästäjät aktivoidu tekemään asioille jotain.

Direktiivihän lyhykäisyydessään tekee kieltää isojen (pistooli, yli 20, kivääri, yli 5/10 patruunaa) lippaiden hallussapidon, ja puoliautomaattisten aseiden joihin lippaat sopivat, hallussapidon. Tämän lisäksi luvassa on määräajoin uusittavat luvat (3-5 vuotta), lääkärintarkastuksia, pällitestejä ja niin edelleen.

Seuraavaksi hieman käytännön vaikutuksia:

METSÄSTÄJÄT:

Metsästäjillä ei ole poikkeusta. Kategorian A-aseille ei enää myönnetä lupia metsästysperusteella.

Mikäli metsästäjä omistaa yli 10 patruunan lippaan pitkään puoliautomaattiaseeseen tai yli 20 patruunan lippaan lyhyeeseen puoliautomaattiaseeseen, metsästäjän aseluvat peruutetaan kaikkien aseiden osalta. Näiden "A-luokan latauslaitteiden" hallussapito kielletään siviileiltä. (Poislukien reserviläistoiminta tai urheiluammunta). (kts sivu 17, kohta 3.)

Siirtymäaika on 18 kuukautta - tämän jälkeen hallussaolevien lippaiden omistaminen muuttuu rikokseksi. (Sivu 28)

Seuraavia aseita ei enää saa metsästysperusteella ja metsästys ei ole enää hyväksyttävä syy hallussapitoon:

Seuraavat keskisytytteistä patruunaa ampuvat puoliautomaattiaseet:
- Lyhyet aseet jotka voivat ampua yli 21 patruunaa lataamatta, jos niihin on kiinnitetty lipas jonka kapasiteetti on 20 patruunaa. (Eli käytännössä KAIKKI pistoolit.)
- Pitkät aseet, jotka voivat ampua yli 11 patruunaa (tai 5 - riippuen mikä menee läpi), jos niihin on kiinnitetty lipas, jonka kapasiteetti on yli 10 patruunaa

(eli käytännössä kaikki kiväärit, joihin on saatavissa yli 5-10 patruunan lippaita. Tämä on se pykälä, jolla Valmet Petra lähtee hirvimiehen kaapista, jos mitään ei tehdä.)
- puoliautomaateiksi muunnetut entiset automaattiaseet
- Pitkät puoliautomaatit, joilla voidaan ampua alle 60 sentin mittaisina, eli toisin sanoen perä taitettuna.
(Kieltää "muu-aseet" EU-tasolla.)

...Jatkuu...

Anonyymi kirjoitti...

...Jatkuu...

URHEILUAMPUJAT:

Urheiluampujat lobbasivat yhdessä Firearms Unitedin, eri etujärjestöjensä, reserviläisten muiden harrastajien kanssa itselleen poikkeuksen jonka nojalla toiminnallinen ammunta voi ainakin joissain muodoissa jatkua entiseen malliin:

Poikkeus löytyy sivulta 18:
"Jäsenmaat voi myöntää urheiluampujille lupia puoliautomaattisten A-kategorian aseiden ja A-kategorian lippaiden (yli 10 patruunaa) hankkimiseen ja hallussapitoon (A6, A7 ja A9) seuraavin edellytyksin:

a) Lääkärintodistus, joka todistaa harrastajan kelpoisuuden
b) todisteet siitä, että harrastaja osallistuu kilpailuihin jossain lajissa, jonka kansainvälinen lajiliitto hyväksyy ja
c) toimittaa seuran todistuksen siitä että:
i. ampuja on seuran jäsen
ii. asetta tarvitaan kyseisessä ampumalajissa (ei tarpeettoman tulivoimainen - kuten suomessa sanotaan)

Tämän lisäksi luvat muuttuvat 5 vuoden määräaikaisiksi mikäli ehdotus menee läpi. Olemassa olevat aseet saadaan näillä näkymin pitää hallussa, jos on hyväksyttävä syy.

Ja ei, toisin kuin eduskunta totesi - tämän kanssa EI pysty elämään. Tarvitaan muutoksia, sillä tämä ehdotus tässä muodossaan tallaa komeasti kansalaisoikeuksiesi päälle.

RESERVILÄISET:
Reserviläisten aseet tuli kieltää, kerätä pois ja takoa auroiksi. Kaikki aseet, jotka muistuttavat (resembles military firearm) tuli kieltää siviileiltä (ulkonäön perusteella). Sittemmin on saatu paperille tekniset vaatimukset, eli aseen hallussapito siivileiltä on kielletty mikäli yksi tai useampi seuraavista kriteereistä täyttyy:

Reserviläisten ankara lobbaus, harrastajien ja SRA-ampujien palautevyöry sekä ilmeisesti terve järki on johtanut ns "reserviläispoikkeukseen":
"Jäsenmailla tulisi olla mahdollisuus myöntää lupia siviileiltä kiellettyihin aseisiin, mikäli se on tarpeellista koulutuksellisista, historiallisista, kulttuurillisista (sisältäen elokuvien sekä teatterin tekemisen) syistä. Jäsenmaille tulisi antaa myös mahdollisuus myöntää lupia kiellettyihin aseisiin ja niiden osiin maanpuolustustarkoituksiin, kuten vapaaehtoiseen sotilaskoulutukseen, siten kun se jäsenmaan laissa määritellään."

...Jatkuu...

Anonyymi kirjoitti...

...Jatkuu...

Jotta asia on varmasti ymmärretty, myös seuraava poikkeuspykälä löytyy reserviläisille:
"Jäsenmaiden viranomaiset voivat myöntää lupia A-luokan aseisiin, patruunoihin ja aseiden osiin erikoistapauksissa joihin luetaan kriittisen infrastruktuurin suojelu, arvokuljetusten suojelu, maanpuolustustoiminta, koulutustoiminta, kulttuuriperusteet, tutkimus- ja historialliset syyt, mikäli tämä ei vaaranna yleistä turvallisuutta."

ASEKERÄILIJÄT:
Alunperin komission tarkoitus oli kieltää asekeräily, sillä keräilijät toimittavat (komission mukaan) aseita terroristeille. Tätä komissio ei ole pystynyt osoittamaan tai perustelemaan mitenkään, mutta se ei estä komissiota tätä ehdottamasta. Aseet oli tarkoitus takavarikoida ja tuhota.

Asekeräilijöiden lobbaus, valtava palautevyöry ja FESACin yhteistoiminta Firearms Unitedin kanssa on johtanut seuraavaan poikkeukseen direktiivissä:
"Jäsenmaat voivat valtuuttaa keräilijät ostamaan ja hallussapitämään aseita ja niiden osia tämän direktiivin mukaisesti ja erityistapauksissa jäsenmaat voivat myös myöntää lupia keräilijöille siviileiltä kiellettyihin (prohibited) tuliaseisiin."

Tämän voisi tulkata siten, että sisäministeriön hyväksymät keräilijät voivat jatkaa harrastustaan myös tulevaisuudessa.

KAIKKI HARRASTAJAT:
Luonnollisesti tämä direktiivi sisältää niin paljon tulkinnanvaraisuuksia, että sillä voidaan kieltää ihan kaikilta kaikki. Lopullinen toteutus riippuu siitä kuinka sitä sovelletaan.

Direktiiviin on luonnollista vielä vaikuttaa ja tällä hetkellä urheiluampujat ja reserviläiset sekä asekeräilijöillä on viranomaisen tulkitessa direktiiviä oikein mahdollista jollain tasolla jatkaa harrastustaan - ehkä. Tosin mukaan tulee järkyttävä määrä kallista byrokratiaa.

Metsästäjän oikeudet, muun muassa yksityisomaisuuden suoja puolestaan sivuutetaan tässä direktiiviehdotuksessa kylmästi.

Ken olisi metsästäjien puolelta se järjestöjyrä, joka saisi metsästysseurat aktivoitua ja voisi auttaa esimerkiksi Firearms United Finlandia tiedottamisessa heidän suuntaansa, sillä asioihin voi vielä varmasti jossain määrin vaikuttaa.

Lähde: Direktiivi löytyy täältä:
https://www.parlament.gv.at/…/EU_106794/imfname_10636134.pdf

https://www.facebook.com/FirearmsUnitedFinland/posts/670059036493897:0

- Ink Visitor

Anonyymi kirjoitti...

Ja nyt kun ilmeni jotta tämä ampuja oli hommissa turvallisuusalalla (GS4-firma, toimii myös Virossa), niin tuon puulaakin pörssikurssi lähti sievoiseen laskuun. On tainnut valtavirran meedialta jäädä huomaamatta tuo seikka tai ehkä se on otettu esille jossain sivulauseen sivulauseessa? Joka tapauksessa aseet kuuluivat tämän henkilön ammatin- ja työnkuvaan, vahinko vain että hän käytti työkalujansa vääriin tarkoituksiin.

Ehkä hän on päässyt baarin sisäänheittäjien ohitse vilauttamalla ID-lätkäänsä, eikä tyyppiä ole tarkistettu? Meinaan tuollaisen ammusmäärän piilottaminen ei ole ihan helppoa, puhumattakaan aseista. Ja jos jossain Floridan lämmössä liikut pitkä takki päällä, niin sen luulisi ainakin herättävän epäilyksiä. Ihme kun kukaan ei ole rynnännyt miehen kimppuun baarissa, esim. porukalla päälle kun kaveri vaihtaa lipasta?

Lievää OT:tä, mutta nyt kun nämä seksuaaliset vähemmistöt ovat olleet kovasti puheenaiheena, niin kuulin eräissä illanistujaisissa tällaisesta leffasta kuin Gayn*ggers from Outer Space. Hävisin vodka-pullon vedon, koska väitin ettei tuollaista elokuvaa ole koskaan tehty. Mutta näin sitä vaan voi olla väärässä. Kyseessä on parodia tieteis- ja blackexploitation-elokuvista.

Epäilen suuresti ettei tuollaista voisi tehdä nykyisessä ilmapiirissä? Auta armias jos ohjaisit uuden elokuvan teemasta, mutta vaihtaisit tuon n-sanan paikalle moslem, voisit ehkä joutua vainon uhriksi ellet jopa hengenvaaraan?

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ink Visitorille ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Ink Visitor: Kiitos pitkästä kommentista joka kertoo, mihin ollaan menossa. Noin henkilökohtaisesti minua vituttaa noissa asioissa eniten kaikki. Mutta vielä ehkä astetta enemmän tuo lupien määräaikaisuus. Missä muussa harrastuksessa täytyy todistaa harrastuksensa että voi jatkaa harrastusta?

Soomepois: Ehkä tuossa on käynyt juuri niin, niin kuin uumoilit. Off-topicista: ”Gayniggers From Outer Space”. Eeppistä. Jos minulla olisi rahaa ja alan osaamista niin panisin paremmaksi ja sekä ohjaisin että tuottaisin elokuvan ”Pervert Virgin Nymphomaniac Werewolf Slaughter Nigger Lesbian Atheist Nuns From Other Dimension And A Very Big Hämähäkki Upside Down”.

Anonyymi kirjoitti...

Toi oli hyvä huomio Soomepoisilta,kaveri saa jo työn puolesta aseita käyttöönsä-kärsivällisesti musset elelee feikkikunniallisina kansalaisina,hankkivat kansalaisuuden ja esittävät sitä korttelin ystävällisintä tyyppiä,töihin turvallisuusalalle,poliisiksi tai armeijaan ja vot,aseisiin pääsee käsiksi ihan luvan kanssa.Hommaa vaan helpottaa mitä tiukemmin kansalaisten siiviliaseenkantoa rajoitetaan-veikkaan,että Arizonalaisessa baarissa olisi ammuttu takaisin heti,kun musse kaivelee AR15ta esille!
Useissa terrori-iskuissahan näitä tekijöitä on kuvailtu nuhteettomiksi kavereiksi,joista ei mitenkään voinut arvata...
Ja Suomessa näitä halutaan poliisiksi ja vartijoiksi sekä armeijaan,voi helvetti sentään!
T:Vesku

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vesku. Noin henk koht ajattelen, että näitä muualta tulleita ei pitäisi laskea poliiseiksi ja heidät tulisi vapauttaa asevelvollisuudesta. Varmaan on olemassa muualta tulleita ihan hyviä häiskiä, jotka haluaisivat suorittaa asevelvollisuuden, mutta meidän maanpuolustuksemme kannalta heidän poissaolollaan ei ole mitään merkitystä. Tietysti jos kaveri oikein haluaisi suorittaa asevelvollisuuden, niin silloin häneltä voisi vaatia julkista luopumista islamin uskosta.

Becker kirjoitti...

Nyt pitää muistaa lähihistoriasta eräs mielenkiintoinen asia. Yhdysvaltain kieltolaki.
Sen suurin ansio ei ollut kansan raitistuminen, sillä viinaa sai kuka halusi ja entistä helpommin. Vaan lainkuuliaisuuden romahtaminen. Hallintoon ja sen väkivaltakoneistoon suhtauduttiin suorastaan vihamielisesti kun taas trokareihin ja gangstereihin suhtauduttiin mitä suurimmalla positiivisuudella noin lievästi kärjistäen ilmaistuna. Elämästä on tulossa mielenkiintoisempaa. On tavallaan helpottavaa kun hallinnolla ja sen alaisilla instansseilla ei enään ole legitiimiä kansalaisen silmissä. Kansalainen noudattaa lakia vain niiltä osin kun se hänelle sopii.

Ja sama tulee käymään täälläkin. EU, sitä hännystelevä poliitikkolauma sekä poliisi tulevat olemaan, elleivät jo ala olla ainakin osan kansaa silmissä luopioita.
EU, sen komissiot ja komissaarit ovat kyllä niin helvetin vastenmielistä porukkaa, että välillä pistää vituttamaan niin että vapisuttaa.

Aseita on kahta sorttia. Nimismiehen ja aseluvassa olevan henkilön yhteisiä. Sitten on sellaisia aseita jotka ovat kokonaan aseen omistajan omia. Ja nämä tulevat taatusti lisääntymään jos tilanne sellaiseksi menee. Voin jo kuvitella, miten kiertävät asekauppiaat liikkuvat maakunnissa ja tekevät hyvää bisnestä.

Kurkon neuvo on pelkkää asiaa, käkikellot jemmaan jotta voivat tilaisuuden tullen vapaasti kukkua.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Jos muistan oikein niin eikös se ollut niin, että Suomessa ei koskaan olla juotu niin paljon viinaa kuin kieltolain aikana. Eihän silloin mitään Kossua kannattanut Suomeen salakuljettaa, vaan puhdasta pirtua. Drinksut olivat sen mukaisia. ”Kova tee, kiitos”. Itse olen niitä ihmisiä, jotka aikanaan kunnioittivat poliisia ja valtesmannia. En enää. Enkä ole ainoa. Käkikellot jemmaan.

Anonyymi kirjoitti...

Sääli näitä kunnon kenttäpoliiseja,joita kait vielä on.Ranskassa maksavat poliisitkin nyt hintaa näiden poliitikkojensa ja EU-komissaareiden monikulttuurisen liittovaltion runnomisesta.ISISin häiskä murhasi,ainakin RTn mukaan yhdeksällä puukoniskulla poliisin ja sitten nappasi vaimon ja lapsen panttivangiksi.Poliisi sai terroristin hengiltä,mutta oli tappanut jo vaimon,lapsi sentään säästyi.Hollande jälleen tekopyhänä vinkumassa,että terrorismille pitäisi tehdä jotain-samaa suoranaista vittuilua kansalle,mitä Obama ja Clinton höpisee Atlantin takana.Hollandenkin kansa valitsi vasemmistolaiseen valehteluun ja katteettomiin lupauksiin uskoen,oli kiire päästä Sarkozysta eroon,mieshän sai monikulttuurista tarpeekseen ja leimattiin rasistiksi,minkä hän sitten myönsi:"jos se,että vastustaa lähiöiden polttamista ja tavallisten ranskalaisten tappamista ja raiskaamista,on rasismia,niin olen rasisti."Ja totesi kysymykseen mitä Ranskan lähiöille pitäisi tehdä,että pitäisi pestä koko lähiöt painepesurilla.Oikeassahan Sarkozy oli,mutta eliitti ei sietänyt rasistia,joka henkeen ja vereen vastusti myös Turkin EU-jäsenyyttä-oman puolueen liittovaltioaktivistit Chiracin johdolla syyttivät 2miljardin lahjusrahoista Clearstream-pankissa Luxemburgissa.Syytehän oli tekaistu,mutta paljasti,että EU-euroopassa niljakkaat poliitikot ajavat maanosan tuhoamista jyräten oman puolueensakin jopa merkittävimmät poliitikot tieltään,jos nämä ajavat kansallisia etuja muslimiinvaasiota vastaan-mehän olemme matkalla vasta siihen,missä Ranska oli jo vuosituhannen alussa.Toivottavasti Brexit toteutuu,jos ei muuta iloa,niin saa ylimieliset eurostoliittoaktivistit vähän paskaa silmilleen.Suomi kuitenkin on viimeinen,joka EUsta eroaa,jos liitto hajoaisi,on meidän poliittinen kerma sen verran niljakasta sakkia.
T:Vesku

Anonyymi kirjoitti...

Sama kaiku on lauseiden, lausui komissio tai obama sen...

https://www.youtube.com/watch?v=4buaNAzdDT8

Täsmälleen sama meno kaikissa länsimaissa; kaikki perusarvot ovat hyökkäysten kohteina ja islamista ei saa sanoa pahaa sanaa.

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Kumpi on syyllinen, kun alkoholisti juo: alkoholisti vai alkoholi?

Ps. Kiitos Ykälle mahtavasta blogista!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veskulle, Taisteluvälineupseerille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Vesku & Tvälups: Olemme todellakin tilanteessa, jossa jatkuviin terrori-iskuihin vastataan hallintokoneiston puolelta että kyseessä on täysin islamiin liittymätön yksittäistapaus, joten eletään niin kuin ennenkin. Ei saa yleistää. Toisaalta Orlandon tapauksen myötä voidaan sitten kaikessa rauhassa yleistää että jokainen aseenhaltija on ilman muuta potentiaalinen joukkolahtaaja vaikka ei islamilainen olisikaan, sillä islamilaisuudellahan ei ole mitään tekemistä tämän joukkolahtaamisen kanssa. Jos tästä hengissä selvitään, niin kyllä tulevat sukupolvet tulevat ihmettelemään. Ja ne eivät muista meidän sukupolveamme lämmöllä.

Ano: Hyvä kysymys. Viina ei tule suuhun itsestään. Ja lämmin kiitos kannustuksesta

Tom Kärnä kirjoitti...

Täällä on liikaa lukijakommmentteja! Siksi tulin itsekin laittamaan yhden:

Nyt melkein tekee kyllä mieleni liittyä Kansalliseen kivääriyhdistykseen. Huomasin vain juuri, että siinä lafkassa on kannaltani vain sellainen ikävä puoli, että sieltä löytyy heidän sivujensa perusteella runsaasti antisemitismiä sekä periaatteellista Yhdysvaltain ja Nato-puolustusliiton vastaisuutta sekä puhetta Uudesta maailmanjärjestyksestä. Kaiken periaatteessa järkevän keskeltä.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun olen kahlaillut lisää uusia uutisia aiheen tiimoilta, niin ainakin seuraavaa on tullut ilmi, tässä uutisvirtaa Telegraphista:

- mies oli suunnitellut vaihtoehtoisesti iskua Walt Disney Worldiin
- FBI oli kuulustellut miestä pariinkin otteeseen (silti hän pystyi ostamaan laillisesti aseen)
- vaimo väitti miehen olleen väkivaltainen
- Mateen oli käynyt Pulse-yöklubissa useaan otteeseen ennen kohtalokasta yötä (oliko koittanut iskeä homoja?)
- myös poliisien toimintaa on arvosteltu, liian hitaasta reagoinnista. Mateenilla oli useampi tunti aikaa ammuskella viattomia ihmisiä.
- sokerina pohjalla sitten käytetystä aseesta johtunut väärinkäsitys (no uhreille se on samantekevää)

Eli jollei yllätä niin media oli lähtenyt demonisoimaan sitä AR15-kivääriä kun kyseessä olikin toinen ase, mutta valtavirran meedian tietäen niin enpä ihmettele. Mielestäni tämä kappale kertonee kaiken oleellisen toimittajien asetietouden "tasosta"

"So how did the weapon become erroneously classified as an AR-15?

It appears that Orlando Police Chief John Mina initially described the weapon as an “AR-15-style assault rifle” and media outlets ran with the classification, several dropping “style” from the description.

The AR-15 is one of the most popular rifles in the U.S. and is regularly demonized by gun control advocates as a “weapon of war.” The semi-automatic rifle is also routinely confused as being a “machine gun” or fully automatic."

Suomessakin taidettiin uutisoida "rynnäkkökivääristä", vaikka ei edes USA:ssa ole mahdollista ostaa sarjatuliasetta siviilikäyttöön. Mutta eihän noi faktat ole ennenkään kauheasti noita toimittajia häirinneet.

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tom Kärnälle ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Tom: Tänne nyt tulee melko paljon kommentteja. Mutta noin muuten olen pitkälti samaa mieltä kanssasi. Kurko puhui asiaa. Ja näistä foliopipahommista en ole itsekään innostunut. Naton kohdalla olen itse ottiatuota ja suorastaan kadehdin minua varmempia ihmisiä joilla on niin satavarma mielipide puolesta tai vastaan.

Soomepois: Kiitos lisätiedosta. Jaa että se olikin SIG Sauer? Näinköhän Sveitsiä vastaan tulee talouspakotteita? Että kehtasivat. Tämmönen tavallinen mies tietää kyllä rynkyn ja puoliautomaatin melko olennaisen eron, mutta mediahan ei takerru yksityiskohtiin.

Anonyymi kirjoitti...

Voi Voi. Nythän tuo minun asekaapissa oleva SIG 551 on ikäänkuin syntiä tehneen velipuoli. Olemme siis osavastuullisia tähän tekoon, ja täytyy kaiketi luovuttaa se poliisille ettei se vaan rupea itsekseen ketään ammuskelemaan. Onneksi kaappi on lukossa.

Simo

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki tehdään ettei vahingossakaan islamia saada syyllistettyä Orlandon joukkotuhonnasta. ns suvaitsevaiset ovat nyt puolensa valinneet: seksuaalivähemmistöjen oikeudet (kuten oikeus elämään) ei ole niin tärkeä kuin islam.

https://www.youtube.com/watch?v=F5gyHwiJtaw

Median "luotettavuutta" kuvastaa hyvin sellainen pikkuseikka, että AR15 on nyt shamanisoitu ultimaaliseksi pahuuden välineeksi, murhaaja tosin käytti SIG-Sauerin MCX -kivääriä. Hups! mutta mitä väliä, kuulen jo jonkun sanovan. Niin onko mitään väliä kuinka asioista uutisoidaan? Kuinka uutisointia käytetään propagandan ja erittäin voimakkaan tunneperäisen antiase-agendan välineenä? Tosiasiat sivuseikkoina...

Hajaantukaa! Tällä ei ole mitään tekemistä islamin kanssa! Mutta siis jos muslimien suorittamia veritekoja ei saa käyttää koko islamin leimaamiseen niin miksi oi miksi jokaikinen tapaus vieritetään lainkuuliasten aseharrastajien niskaan?

Hyviä uutisia Brysselistä:
"Parlamentti tyrmäsi komission "toteuttamiskelvottoman" asedirektiiviesityksen

Europarlamentaarikot poliittisen kentän eri laidoilta ovat yhdistäneet voimansa ja tuomitsevat komission asedirektiiviesityksen toteuttamiskelvottomana.

Asedirektiiviluonnos tuotiin julkisuuteen Pariisissa marraskuussa tapahtuneiden terrori-iskujen jälkimainingeissa.

Useat valiokunnan jäsenet kuitenkin kritisoivat esitystä toteuttamiskelvottomaksi - osaksi, koska se heidän mukaansa saattaisi epäoikeudenmukaisesti vaikuttaa ihmisiin, jotka omistavat ampuma-aseita laillisesti: esimerkiksi urheilijoihin ja metsästäjiin."

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Simolle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Simo: Joo, jonkun logiikkamutkan kautta sinäkin olet vastuussa. Ja jos pannaan foliopipa päähän ja tutkitaan asiaa tarkemmin, niin SIG-rynnäkkökivääreitä käyttää myös Vatikaanin sveitsiläiskaarti.

Tvälups: Heppu väänsi asian rautalangasta täysin ymmärrettävästi ja asiallisesti. Kertomasi uutinen antaa tiettyä toivonkipinää, mutta luulen että tiedostavalle väestönosalle tämä on ikuisuusprojekti jota jatketaan niin pitkään kuin se vain on mahdollista.

Aaro Kustaanheimo kirjoitti...

Toivotan kaikki ihmiset tervetulleiksi mukaan kamppailuuni ampuma-aseiden lippaiden ja patruunavöiden hallussapidon rikokseksi tai edes laittomaksi säätämistä vastaan.

http://aarojuhanakustaanheimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/
https://www.facebook.com/asepolitiikka/
https://asepolitiikka.blogspot.fi/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Aaro. Laitan tuon linkin uusimman postaukseni kommenttiosioon, niin tulee vähän näkyvämmäksi.