maanantai 19. marraskuuta 2018

RIKKINÄISET LEVYT


Varsinkin vanhemmat lukijat muistavat hyvin vinyylilevyt ja sen, kun neula alkoi hyppiä levyllä saaden aikaan joskus varsin huvittaviakin joskin pääosin ärsyttäviä ääniefektejä. Kyseinen neulan paikallaan junnaus ei sinänsä aiheuttanut sen suurempaa vaaraa. Sen sijaan hallintokoneistomme ulosanti muistuttaa yhtä lailla rikkinäistä levyä ja siinä kyseessä onkin huomattavasti vaarallisempi ilmiö.

Tuorein levyn skrätsääjä oli sisäministerimme Kai Mykkänen joka sattui lukemaan Suomen väestöennusteen jonka mukaan väki – nimenomaan suomalainen – alkaa tulevaisuudessa vähentyä ja keksi ratkaisuksi sen, mitä on tarjottu viimeiset kohta kolmekymmentä vuotta. Ja mikäs se ratkaisu olikaan… studio-orkesteri, saiskos tarvittavat efektit……ja ratkaisuhan oli tietenkin maahanmuutto ja mielellään vielä EU:n ulkopuolinen sellainen. Jos hallintokoneistomme edustajat kykenisivät nostamaan äänivarren rikkinäisestä levystään ja polttamaan harkitsevat perstupakit he saattaisivat pystyä myös miettimään asiaa hieman tarkemmin. Unohtaen idealismin ja keskittyen siihen, mitä on todella tapahtunut. Ainakin he hoksaisivat että korkean verotuksen ja korkean sosiaaliturvan maa ei houkuttele varsinaisesti ammattilaisia eikä varsinkaan yrittäjiä vaan juuri niitä, joilla on mahdollisuus hyötyä sosiaaliturvasta. Ja niitä sosiaaliturvasta hyötyjiä onkin sitten tullut viljalti, minkä taas tavallinen suomalainen on viimeisten vuosikymmenten aikana joutunut kustantamaan lompakostaan ja oikein hyvin nähnyt omin silmin.

Jos hallintokoneiston edustajat pystyisivät tarkastelemaan toimiaan, ihanteitaan ja tavoitteitaan kriittisesti, he saattaisivat hoksata että maan huoltosuhdetta ei varsinaisesti paranna se, että maahan otetaan asumaan ulkomaalaisia ihmisiä suoraan koko iän kestävälle eläkkeelle joka sitten jatkuu seuraavassakin sukupolvessa. He saattaisivat huomata myös että tavoiteltu ideaalitila tökkii pahemman kerran muutenkin ja siitä kertoo tuon kyseisen – elätettäväksi tulleen ja elätettäväksi jäävän – väestönosan syyllistyminen suomalaisiin nähden huomattavan suureen väkivalta- ja seksuaalirikollisuuteen.

He saattaisivat myös tajuta että ideaalin kuvaa ei välttämättä kiillota sekään, että valtamedia etsii kyseisestä väestönosasta esille nostettavia työn sankareita jotka työskentelevät julkisella sektorilla sellaisissa tehtävissä joille ei olisi mitään tarvetta ellei kyseinen väestönosa olisi saapunut Suomeen. He saattaisivat jopa nostaa esille sen kysymyksen että kuinkas moni kyseisen väestönosan edustajista onkaan nettoveronmaksajia.

Jos he oikein miettisivät niin he saattaisivat saada oivalluksen että on oikeastaan aika törkeää keskittyä etsimään ulkomaalaisia työntekijöitä joita ei tule työpaikkoihin joita ei ole ja samalla unohtaa Suomen kohdalla eräs varsin olennainen asia. Nimittäin nuoret suomalaiset. Eikö heidän sijoittuminen yhteiskuntaan ole olennaista? Eikö sellainen ole vähän niin kuin valtion perusidea? Vai mielletäänkö asia niin että heidätkin totutetaan kitupalkkoihin joka on tietysti yksi ulkomaalaiskaipuun taustatoive? Jos suomalaisilla nuorilla ihmisillä on nollausko tulevaisuuteen, niin se ei oikein kannusta tekemään lapsia. Mutta valtiovallalle heitä ei ole edes olemassa. Jossain vaiheessa Suomi muuttui valtiosta liikeyritykseksi jonka osakkaat ovat muualla kuin Suomessa.

Koska nämä harkitsevat perstupakit – tai tupakoimattomilla vaikkapa Sisu-pastillit – jäivät taas kertaalleen vetämättä niin hallintokoneistomme jatkaa hyväksi havaitsemallaan linjalla. Eli jatketaan sitä, mikä on mennyt viimeiset melkein kolmekymmentä vuotta perseelleen ja pelotellaan kansalaisia että jos sitä ei jatketa, niin asiat menevät perseelleen. Tilannetta voi verrata siihen, että isäntää vaaditaan kylvämään peltonsa täyteen suolaa paremman sadon toivossa.

Mykkänen & kumpp jättivät tuumailutuokion pitämättä ja aikovat korjata huoltosuhdetta elätettävien lisäämisellä. Oikein hyvin tietäen, että kyseinen tie saa aikaiseksi vain lisää väkivaltaa sekä ennen pitkää Suomen alueella sijaitsevia ulkomaalaisten de facto itsenäisiä enklaaveja. Kyse ei ole edes hölmöläisten peitonjatkamisesta vaan peiton polttamisesta. On harmittavaa että Suomen rikoslaissa ei ole kahta tärkeää pykälää:

1. Tulevien sukupolvien turvallisuuden ja hyvinvoinnin vaarantaminen

ja

2. Tulevien sukupolvien turvallisuuden ja hyvinvoinnin törkeä vaarantaminen

Noita pykäliä on tietysti turha odottaa, sillä kyseisiin rikoksiin syyllistyvät säätävät lakeja itse.

Toinen  rikkinäinen levy nykyisessä Suomessa on tietysti uskonnoksi muuttunut ilmastonmuutos. Suomalaisille cityvihreille kyseessä on totta kai myös egon pönkittäminen sillä missään muualla kuin täällä Suomessa he eivät pysty ruokkimaan pohjatonta egoaan vaikeuttamalla tavallisten ihmisten elämää nykyisessä mittakaavassa. Kyykyttäminen ei tietenkään koske cityvihreää itseään ja tämä kuva kertoo cityvihreitten kaksinaismoralismista varsin osuvasti:Hyvä esimerkki uudesta vihreästä nomenklaturasta. Yhteiskunnan kannalta täysin turha ryhmä jonka arvoja kuitenkin pakkosyötetään kaikille. Hyvää alkanutta viikkoa lukijoille ja muistakaapas mennä töihin. Teillä on elätettävänänne paljon sekä huoltosuhteen korjaajia että etuoikeutettuja maailmanpelastajia jotka ovat aina valmiit istumaan rohkeasti teidän perseillänne nuotioon.

31 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Pelkäänpä pahoin, ettei se neula juuttunut kiinni tuolloin vajaat 30 v sitten, vaan se asetettiin uuteen kohtaan pysymään tarkoituksella toistamaan uutta mantraa:
kas, Suomi oli tuolloin menettänyt Isäntänsä, joka oli kertonut mitä on tehtävä.

Suomalaiset olivat Ruotsin kuninkaiden uskollisimpia alamaisia. Kalmarin Unionin loppuvaiheissa Suomi oli tanskalaisvallan viimeinen tukialue. Sen kaaduttua suomalaiset ryhtyivät jälleen Ruotsin kuninkaan uskollisimmiksi alamaisiksi, josta vaihtoivat 1809 Venäjän keisarin ja Suomen suuriruhtinaan uskollisimmiksi alamaisiksi.

Jos Nikolai II olisi ymmärtänyt olla sortamatta Suomea, hänellä olisi ollut alkuvuodesta 1917 takuuvarma tukialue, johon paeta Pietarista. Itsenäistynyt Suomi ehti ryhtyä Saksan keisarin uskollisimmaksi alamaiseksi, kunnes tuli outo interregnum 1919 - 1939. Sehän päättyi toki Suomen ryhtymiseen Neuvostoliiton uskollisimmaksi alamaiseksi.

N-Liiton hajottua tuli jälleen tuska. Eliittimme onneksi Moskova järjesti somali-invaasion näyttämään tulevaisuuden suuntaa, ja siihen suuntaan on poliittinen, hallinnollinen ja mediaeliittimme siitä asti suunnannut.

En siis todellakaan usko, etteikö kysesssä olisi erinomaisen tarkoituksellinen ja pahantahtoinen alamaisuuspolitiikka. Ei mikään tuumaustupakan polttamatta jättäminen; paremminkin ne tuumaustupakat poltettiin moneen kertaan N-Liiton hajotessa, kun eliitti mietti kenestä saada uusi Isäntä, jonka uskollisin alamainen olla jatkossakin.

Kun asia oli pian päätetty, neula siirrettiin jumittamasta neuvostovastaisuuden toistamisesta maahanmuuttovälttämättömyyden toistamiseen. Siinä se nyt sitten junnaa. - Positiivista tässä on se, että jos maahan saataisiin kansan ja valtakunnan etua ajava uusi Isäntä, hänhän saisi saman tien liki sataprosenttisen tuen asettamalla vain neulan jumittamaan toistamaan uutta mantraa...

Anonyymi kirjoitti...

Aika hyvä tilannekuva on se, että Suomessa on julkaistu oppikirjoja aikuisten lukemaan opettelemiseksi. Tehtävissä sitten etsitään vaikka u-kirjaimia kirjainröykkiöistä. Ja kun u-etsijät sitten tulevat julkisiin palveluihin hoidattamaan asioitaan - huomattavan monesti ylimielisesti, liekö jonkinlainen keino suojautua omalta kädettömyydeltä - saa aika hyvät hermot omata.

Jos edistynyt u-etsijä on positiivisesti itse työllistynyt, voi varautua suosiolla hoitamaan kahden ihmisen hommat.

Aika hyvä narina on muuten lähtenyt myös Unelmoijista, kun u-etsijät eivät kykene hoitamaan hommiaan. Biojätteet alkavat päästämään odööriä, jos siivoaja ei niitä huomaa puoleen viikkoom viedä. Asiasta voi huomauttaa, jonka jälkeen homma saattaa olla viikonkin kunnossa.
Valtsu

Veijo Hoikka kirjoitti...

Mollivoittoista pianistilta (tämän pv blog ei ainut).
"aina valmiit istumaan rohkeasti teidän perseillänne nuotioon."
Ei kuulu kokemuksiin, tosin saunan kiukaalle tuli istahdettua noin 40 v sitten. Tuskin suositeltavaa kantasuomalaisille.
Termi EU vaatisi lisäkkeen suomenkielelle kko eli EUkko. Nythän me ollaan jo EUkonkantokilpailussa lähes huipulla.

Joors Veijo

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kadille, Valtsulle ja Veijo Hoikalle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Osittain varmaankin kyllä. Suomalaiset olisivat olleet mitä varmimmin uskollisia ja kuuliaisia hallintoalamaisia myös Suomen Kansandemokraattisessa Tasavallassa.

Ja osittain sitten ei. Esmes se neuvostokuuliaisuus ei ollut alun perin aitoa vaan pakon sanelemaa eikä tavallisen suomalaisen lojaalisuus kohdistunut Moskovaan vaan ihan omaan maahamme. Se, mitä viimeisen 30 vuoden aikana on tapahtunut ei ole myöskään ollut pakon sanelemaa eikä ns. kansan syvistä riveistä lähtenyttä vaan puhtaasti eliitin aikaansaannosta. Itse näkisin että yhtenä suurena syynä oli siirtyminen konsensuspolitiikkaan ja sitä myötä härskien ammattipoliitikkojen aikakauteen. Varmassti syitä on muitakin.

Valtsu: Oliskos tuossa kysymys siitä paljon mainostetusta ja välttämättömästä huippuosaamisesta?

Veijo: EUkonkantoa… piru vie, niin… se saattaa selittää miks aikaa ajoin tuntuu niin kuin olis ylimääräinen rinkka selässä.

Jani Alander kirjoitti...

Meidän hallinto-eliittimme unohtaa tapansa mukaan muutaman pikku jutun tässä taas toistuvassa maahanmuuttoa lisää sönkötyksessään. Ensimmäinen on tietty se tuttu juttu, eli kaikki maahanmuutto ei ole samanarvoista ja kaikki muuttajat eivät ole yksi yhteen yhtä hyödyllisiä saati toivottavia yhteiskunnallemme. Meidän maamme korkealla verotasollaan ja elinkustannuksillaan ei oikein vetoa sellaisiin, jotka eivät halua hyötyä järjestelmästä ja päin vastoin ovat isosti nettotuottajia. Monihan sellainen kotoperäinenkin lähtee täältä POIS isoja rahoja tienaamaan. Sitä vastoin maamme on hyvinkin houkutteleva niille jotka aikovat hyötyä järjestelmästä, vailla aikomustakaan ryhtyä sitä ylläpitämään.

Ja tämä siis on ihan puhtaasti taloudellisin perustein. Kulttuurilliset yms jutut ovat asia vielä erikseen.

Toinen juttu mikä menee metsään on tekninen. Teknologinen kehitys, erityisesti esim. tekoäly, robotisaatio jne, tulevat roimasti pienentämään työvoiman tarvetta, ja keskittämään tarpeen lähinnä sinne jokuseen ihan oikeasti "huippuosaajaan", ainakin kun puhutaan niistä aloista jotka näkyvät siellä kansantalouden tulopuolella. Ts. sitä työvoimareserviä tulee piisaamaan laskevan väestömääränkin maassa. Ja jos ei niitä oikeita huippuosaajia kotimaasta löydy, niin sellaisia kyllä voi kohdennetulla rekrytoinnilla muualta hommata, joskin maamme järjestelmän erityispiirteet sitten tarkoittavat sitä, että näille pitää tarjota melkoiset edut. Se toiveajattelu että otetaan roppakaupalla pääosin kouluttamattomia Afrikan ja lähi-idän asukkeja ja toivotaan että tästä joukosta löytyisi joku jolla on potentiaalia on no yksikäsitteisesti hölmöä.

Nykyisellään puheet työvoimapulasta ovat jokseenkin pölhöjä. Jos jollakin yrityksellä on rekrytointivaikeuksia niin ensin pitää katsoa peiliin. Tarjotaanko työstä riittävää korvausta? Ilmais tai persnetto työntekijöitä voi olla hankala löytyy. Vaaditaanko mahdottomia? Niitä 25v huippuasiantijoita joilla on tohtorin paperit ja 20 v työkokemusta jne jne ei oikein löydy vaikka kuinka etsisi.

Mitä sitten väestökehitykseen tulee, siitä saavat järjestelmän luoneet tyypit kiittää itseään. Kovin harva on halukas perhettä perustamaan, kun se toimeentulo on epävarmaa ja yhden yt-kierroksen päässä katkeamisesta, samaan aikaan kun ihmisten elinkustannuksia vielä hilataan ylös kaikenlaisella maksua maksun päälle plus ekoverot skeidalla. Tämmöinen väestökehitys kertoo nuoren polven näköalattomuudesta ja pessimistisistä tulevaisuuden odotuksista.

Anonyymi kirjoitti...

Halpatyövoima tulee kalliiksi:
https://www.suomenperusta.fi/wp-content/uploads/2018/10/Kuinka-kalliiksi-halpaty%C3%B6voima-tulee-pdf.pdf?fbclid=IwAR3QPNbCCtiXTNYINv50tURSBiLNi9_-f0G2HHzw8Pu_VXkziB1QVv1W5qU
Vaan eihän tällainen tilastojen tutkailu ketään kiinnosta, vai kiinnostaako? Ottaako Yle tai Hesari kopin asiasta? Joo ei...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Jani Alanderille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Jani: Erittäin hyviä huomioita kaiken kaikkiaan. Ne nettotuottajat pyrkivät esim. Yhdysvaltoihin. Ja aina useampi suomalainen yrittäjä suuntaa Viroon. Miksei suuntaisi? Sillä PK-yrittäjän elämä Suomessa on tehty likipitäin mahdottomaksi. Robotisaatiosta en kirjoittanut mutta se oli mielessä. Se tuo tullessaan työelämän murroksen ja toisin kuin aikaisemmissa murroksissa uutta työtä ei enää löydy. Afrikan ja lähi-idän asukit tulevat tänne elätettäväksi. Oikeastaan en voi heitä syyttää. Ei hullu ole joka vaatii jne.

Yksi sylttytehdas tässä on EK joka palvelee vain suurten pörssiyritysten etua. Niillähän ei ole isänmaata. Olen myös samaa mieltä kanssasi nuoresta polvesta. Jos elämässä on varmuutta vain kolme kuukautta eteenpäin niin suunnittele siinä perhettä sitten.

Ano: Kiitos. Linkistä. Koppi jää varmasti ottamatta. Ennemmin kyseiset tahot uutisoivat siitä kuinka suomen kieli on palvelualoilla vanhentunutta ja totaalisen yliarvostettua.

Historix kirjoitti...

Täyttä asiaa Ykältä. Tällä sitä ollaan töissä kustantamassa tulokkaiden kunniakansalaisten juhlat ja oman rappeutuneen eliitin porsastelu ja rikokset. Motivaatio on tietysti huipussaan.

"Jossain vaiheessa Suomi muuttui valtiosta liikeyritykseksi jonka osakkaat ovat muualla kuin Suomessa." Valistunut veikkaukseni on, että tuo tapahtui Suomen liityttyä EU:n jäseneksi. Sen jälkeen suomalaisuus meni rikki. Jatkuvaa alamäkeä siitä lähtien. Jos Suomi olisi auto, niin sen mittaristossa palaisivat useat varoitusvalot. Mutta ei kun lisää vaan kaasua ja kansanvaihto täyteen vauhtiin.

Kun kansakunta menettää elinvoimansa, on jälki Suomen nykymenoa parhaimmillaan. Maailma on kuitenkin tyly: jos sahaa oman oksansa, niin putoaa. Uskomatonta, että parhaillaan kokonaiset kansakunnat antavat riemuidiootteina sahan laulaa...myös suomalaiset.

MikkoK kirjoitti...

Suomalaisten syntyvyyden alenemiseen on yhtenä syynä tarkoituksellinen suomalaisuuden ja suomalaisten alasajaminen. Johtajamme ovat edestä johtaneet kaikenlaisia tervoja haukkumaan kulttuuriamme ja selittämään se jopa olemattomaksi. Suomalaisia on syyllistetty maailmanlaajuisista ongelmista. Niillä on perusteltu sitä, että suomalaisten ei saa lisääntyä ollenkaan. Valtakunnan rajan yli autetut lukutaidottomat kehitysmaalaiset ovat sen sijaan poliittisesti korrektin etiketin mukaan paitsi "akavalaisia", myös hiilineutraaleja.

Suomalainen mies on uhrihierarkian pohjalla, joten hän on vapaata riistaa halveksunnalle ja vainolle. Stand up koomikot voivat vitsailla enää valkoisista miehistä, Trumpista ja perusuomalaisista. Tämän päivän koomikot ovat kivikovia tosikkoja ja ilmiantajia. Tässä ilmpiirissä miehet ovat alkaneet varoa naisia. Metoo-nainen on vaarallinen seireeni, jota kannattaakin varoa. Järkevimmät miehet koettavat ottaa etukäteen selvää, kuka naisista voisi olla elämässä yhteistyökumppani ja kuka saalistava, itseäänkin vihaava räyhääjä. Osa miehistä ei lähde tähän venäläiseen rulettiin ollenkaan.

Vaietuin syy väestöongelmaan on ehkäisy nimeltä abortti. Niitä tehdään maassamme reilussa kahdessa vuodessa saman verran kuin oli kaatuneita talvisodassa.

Juha Kivela kirjoitti...

Tällä kertaa hieman ohi aiheesta, mutta pysyen silti aihepiirissä, että kun Suomessa on hallituksella ja sitä komppaavalla vastuullisella valtamedialla soinut tuutu-laulu siitä, että nyt se tavoite noin 100 000 uudesta työpaikasta on kohta täynnä - niin kyseessä saattaakin olla vain pelkkä tilastointitemppu!

Sellaiseen ilkikuriseen ajatukseen tulin, kun luin päivän Kauppalehdesta, jossa kirjoitettiin, että "[v]iimeksi kuluneen kahdeksan vuoden aikana työikäisten määrä on vähentynyt jo yli sadalla tuhannella". Oliko ilkikurisessa ajatuksessani totuuden siementä tai perää, en mene takuuseen... hassusti vain sattuivat luvut täsmäämään... ;)

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/elakkeiden-maksajista-uhkaa-tulla-pulaa/ca285a41-a4cb-3e6f-a399-c6a4ec212366

Juu... ja Ykän kanssa samaa mieltä tuosta EK:sta! - Täyttä ruskean kielen lobbaajalaitosta koko organisaatio, oikea syöpä Suomessa, josta tulisi päästä eroon, jotta potilas selviäisi!

Juha kirjoitti...

Syntyvyys kasvuun? No toki, näen tässä kaksi erilaista kasu-uraa:

a) holtiton elämäntapa n. 18 ikävuoden tienoilla, erityisesti naisilla
b) vakaat tulevaisuudennäkymät n. 25-30v iässä.

a) ja b) eivät ole toisiaan poissulkevia vaihtoehtoja, mutta b) vaikuttaa intuitiivisesti paremmalta, ihan kaikkien kannalta.

Becker kirjoitti...

Mä olen myös tätä syntyvyyden vähenemistä fundeerannut. Eli mistä se johtuu. Onko perheen perustaminen tullut taloudellisesti liian kalliiksi eli ei ole kunnon töitä, tai ovatko suomalaiset muuttuneet homoiksi tai onko perheen perustaminen so last season sinkkuelämän rinnalla. Miksi maailman onnellisin kansa ei halua synnyttää lapsia, vai onko kulttuurimarksisimi jo päässyt tuhoamaan ihmiskunnan jatkon perusteet, eli perusperheen.

Joka tapauksessa kyseisen tilanteen pitäisi huolestuttaa poliitikkoja, ja huolestuttaa oikein helvetisti. Mutta ei Suomessa, sillä kantaväestön hyvinvointi ei kiinnosta poliittista aatelia koskapa EU:n arvopohja on maahanmuutossa ja kansallisvaltioiden tuhoamisessa.

Tuli tuossa katsottua illan MOT, ja jotenkin jäi sellsinen kuva että poliisilla on aika positiivinen käsitys kansalaisten luottamuksesta kyseiseen laitokseen.

KKi kirjoitti...

"
Hyvää alkanutta viikkoa lukijoille ja muistakaapas mennä töihin.
"
Kiitos kiitos, nyt vain sellainen tilanne, että kippeenä vielä vuoden loppuun, sano päänleikkurilekuri.

Juttusi vihreät ja mokuttavat vähentävät vitutusta kummasti. Paskaaks paanalle noille pätäkkää puurtamaan. Kotona räkimässä kattoon ja hirsiä vetämässä. Saa sellainen moniosaaja sen munkin homman ja maailma pelastuu.

Juha Kivela kirjoitti...

Historix, 19. marraskuuta 2018 klo 12.16: erinomainen kommentti, kiitos. Eritoten tämä, "Kun kansakunta menettää elinvoimansa, on jälki Suomen nykymenoa parhaimmillaan", on erityisen osuva kuvaus Suomen nykytilasta, niin käsittämätöntä kuin totta se on! Newtonin laista olisi pitänyt edes sen verran ymmärtää kuin Newton ymmärsi omenapuun, omenan ja maankamaran välillä vallitsevan...

MikkoK, 19. marraskuuta 2018 klo 17.35: myös tarkkanäköistä havainnointia, kiitos. Itse katson ja arvioin kantasuomalaista naista tosissani harkitessani myös sen vaihtoehdon, että onko kyseinen naisoletettu mennyt "antautumaan" noille laittomille maahantunkeutujille ja/tai siirtolaisille - or whatever they should be called - vähän niinku sillai, koska sellaisen naisoletetun kanssa en tahdo edes "soutaa"... kertoo nimittäin jo kovin paljon henkisestä kyvykkyydestä ja itsekontrollista. Oma lukunsa on ne oman tahtonsa vastaisesti "rikastetuksi" tulleet, joiden osalta ei voi kuin ajatella, että saattaisipa olla hyvä, jos ne suvakkitädit ja -sedät kohtaisivat oikein kunnon omakohtaisen "joukkorikastuksen"... vaikka useampikin heistä saattaisi toki asiasta vain nauttia ja saada tyydytystä.

Suomi on jo nyt mielestäni sellaisessa henkisessä alennustilassa, ettei oikein pysty järjellä kuvittelemaan, mikä olisi aste pari tästä alemmas...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Historixille, MikkoK:lle, Juha Kivelälle, Juhalle, Beckerille ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Historix: Valistunut veikkauksesi on varmaan oikea. EU oli se kynnys. Mietin vain sitä, että menikö poliittinen eliittimme sitten vain virran mukana vai tajusiko se jo silloin että kyseessä on projekti jolla pyritään lopettamaan kansallisvaltiot ja sitä myötä myös kansat?

MikkoK: Kyllä. Suomalaisuuden mitätöinti on helppo oikotie nykyiseen intelligentsiaan. Ja suomalaisen miehen mitätöinti varsinkin. Vaikka se suomalainen mies elättää mitätöijänsä. Trump-hysteerikot muuten saivat aika mukavasti nenilleen tuossa haravointijupakassa. Kannattaiskos opetella englannin termistöjen merkitykset ennen kuin alkaa ilkkumaan?

Juha Kivelä:

Viesti1:

Nykyhallitushan harrastaa muutenkin tilastokikkailua, mukaan luettuna tämä pakkoaktivointi. Jos sen myötä saadaan ihminen pariksi päiväksi töihin per kuukausi niin hänkään ei ole virallisesti työtön.

Viesti2: Olen itse ollut pitkään avioliiton auvoisassa satamassa mutta jos nuorempi ja vapaa mies olisin ja huomaisin että joku kiinnostavan näköinen nainen onkin joku Abdullahin entinen niin kiinnostus loppuisi siihen paikkaan.

Juha: Perheen perustaminen vaatii tietysti uskoa tulevaisuuteen ja sellainen on nykyisin kortilla. Ja tosi on että nimenomaan naisten parissa pelkästään itseensä keskittyvä hedonistinen elämäntapa on kyllä lisääntynyt. Niin moni elää jatkuvassa myöhäisteini-iässä.

Becker: Taloudelliset seikat vaikuttavat tietysti mutta kyllähän perhettä perusarvona ollaan kovasti romuttamassa. En tiedä onko kyse tietoisesta kulttuurimarxilaisuudesta mutta sen tavoitteitten mukaan kehitys joka tapauksessa etenee. Jos katsoo muuten valtamediaa niin sehän on nykyisin suunnattu nimenomaan nuorelle, naimattomalle kaupunkilaisnaiselle. Politiikkoja huolestuttaa vain se, että heitä ei aseteta vastuuseen tekemistään suoranaisista rikoksista. Sen vuoksi maahanmuutto on edelleenkin välttämättömyys ja monikulttuurisuus on rikkaus.

KKi: Varmaan monikin tuumii nykyisin että jospa heittäis kerralla läskiksi. Eikä ihme. Mutta ei muuta kuin vointia ja paranemisia.

Anonyymi kirjoitti...

Vielä kun alkaa talous mennä huonompaan
suuntaan, millä kaikki maksetaan.


https://yle.fi/uutiset/3-10498601

Ja sitten meillä kova luotto mediaan,
siitä johtuva ylivihreys.

Niin onhan vihreät toimittajat
saaneet syyllistettyä meidät
maailman lämpenemisestä.

Anonyymi kirjoitti...

Hallintoeliitin yksimielisyys hallintoalamaisten vähenemisen ratkaisemiseksi ja Kasvattamiseksi on liikuttavan yksimielistä! Sanoisin, että jopa pelottavan sellaista. Kaikilla sama ratkaisu, lisää maahanmuuttajia. Jani jo otti laatupuolen esille,tänne ei ole tulossa yhtään huippuosaajaa, vaikka niitä olisi Balkanin tiet täynnä, ne menee jonnekin muualle.

Suomeen tulevan porukan tarkoitus on romahduttaa,suomalainen yhteiskunta ja palkkataso, eliitin tavoite.
Yhteisnäis(kulttuuri)yhteiskunta siksi, että se on osa EU liittovaltio valmistelua ja Palkkataso Taas siksi, että meidän yrittäjät ovat mitä ovat. Sipilän tasoiset ns yrittäjät kilpailevat vain valtiontukien kahmimisessa ja työntekijöiden riistämisellä.

Se mikä ihmetyttää on se, miksei Sipilän tai Orpon mieleen ole tullut, että supistetaan hallintoa, sieltä löytyy välittömästi pitkälle koulutettua työvoimaa suomalaisille yrityksille. Jos, vaikka aloitetaan tommoisesta 200 000:sta hallintomaisterista. Eikös homman pitäisi mennä niin päin, että pienennetään hallinto vastaamaan hallittavia eikä päinvastoin. Ja, automaation ja robotisaation avulla voidaan supistaa kevyesti toiset 200 000:tta, verot laskee ja budjetit pitää.

Ministeri Saarikolla oli omaperäinen ratkaisu, eläkeikä ylös tai eläkemaksut nousuun.. Akka on sote-ministeri eikä tunne eläkejärjerjestelmää, rahastot on melkein 300 miljardia, nyt on aika ruveta käyttämään niitä siihen mihin ne on kerätty eli eläkkeiden maksamiseen. Rahastot vakioituu uuteen väestömäärään automaaattisesti.
Tässä kohtaa olen Kiljusen kanssa samaa mieltä eläkkeiden indeksi tarkistukset pitäisi palauttaa siihen mitä ne oli ja eläkkeelle pääsy ikä korkeintaan 65:een. Saadaan porukkaa pois vanhemmasta päästä nuorten tieltä ja eläkeläisillä olisi varaa hummata ja kuluttaa, mikä loisi lisää työpaikkoja.Kaikki ei veisi rahojaan aurinkorannikolle.

Ykän kanssa samaa mieltä noista naisista. Ameriikan poijat sanoo, että: if you go black,we don`t want you back!
Sepä saattaa, olla ylläri monelle suomi neidolle, Ja, eivät kyllä mieti muutenkaan pientä söpöä itsekästä nenäänsä pidemmälle. Jos, tänne suomen niemelle tulee vielä kunnon kriisi niin, sillä valkoisella heteromiehellä on muutaman tuhannen vuoden geneettinen perimä selvitä näillä selkosilla. Merirastilan ja Varissuon ihqut kulttuuririkastamot jäähtyy pirun nopeesti talvipakkasella ja sitä rataa.
Mutta, kukin tyylillään!

Kannattaa ajatella omilla aivoillaan ja varautua pahimpaa, pyrkiä pois veronmaksajan osasta, itselliseksi.
Käteistalouteen, pois hallintoeliitin lypsylehmän roolista.

Voi Aikoja Voi Tapoja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Voi Ajoille Voi Tavoille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Tuossa Ylen jutussahan selvästi murjotetaan siitä että valtamedia ei ole kaiken arvostelun yläpuolella oleva yliviranomainen. Juttu menee perseelleen heti alusta lauseella ”yleisön luottamusta ei enää ansaita pelkillä faktoilla”. Juuri niillä se ansaitaan. Yle voisi vaikka aloittaa sillä faktalla että kuinka paljon suomalaisten ilmastokyykyttäminen vaikuttaa maailman tilaan.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Olet oikeassa. Jos muuten 1970-luvulla oltaisiin ihmisille sanottu että vuonna 2018 sekä kokoomus että kommunistien perillinen vasemmisto soittavat samaa levyä samasta asiasta yhteistuumin niin oltaisiin sitä ihmetelty. Julkisen sektorin joutokäynti pitäisi todellakin lopettaa mutta kun järjestelmäpuolueet tietävät että se joutokäynti äänestää juuri niitä niin asiasta ei suostuta edes keskustelemaan.

Tuumailija kirjoitti...

"Julkisen sektorin joutokäynti pitäisi todellakin lopettaa"

Hys, Ykä. Tuosta ne vielä saavat idean ja potkivat suorittavaa tasoa pellolle. Ja silloin sinä olet heikoilla mm. seuraavista varsin painavista syistä:

1. Yli-ikäinen papparainen. Kaikki yli 30-vuotiaat ovat ihan liian vanhoja, heillä on luutuneet asenteet ja joutavatkin jo eläkeputkeen.
2. Valtio-, sosiaali- tai yhteiskuntataiteellisen ylemmän korkeakoulututkinnon puute. Sellainen on aivan välttämätöntä kun yritetään etsiä lapselle rakastavaa kotia.
3. Katsos tätä syntilistaasi:
-valkoinen!
-lihaa syövä!
-yksityisautoileva!
-metsästävä!
-saunova!
-kotimaisesta oluesta nauttiva!
-omakotitalossa asuva!
-yksiavioisessa liitossa vastakkaisen sukupuolen kanssa elävä!
-cis-heteromies!
-eikä sinua edes hävetä!
Toisin sanoen, olet kauheinta mitä onkaan. Voiko lasten kohtaloa uskoa tällaisen ihmishirviön käsiin?
4. Ulkomuotosi on sen verran rujo, että lapset pelkäävät ja saavat traumoja.

Kyllä kannattaa olla vaan hys, ja keskittyä nyökkäilemään sen jumittuneen levysoittimen mantralle muiden uskollisten hallintoalamaisten kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

, Meanwhile in Minnesota paikallinen rikastuttava on tehnyt ns. juoksusafkat. Koska laiva kääntyy hitaasti, niin tämäkin keissi on vielä kesken. Tähän mennessä on selvää, että jos tekee rötöksiä, niin niitä ei kannata laittaa välttämättä twitteriin tai muuhun someen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tuumailijalle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Tuumailija: Jaa-a… taidat olla oikeassa. Leikkurin kohteenahan on kumminkin suorittava taso eikä virastospedet. Ja tuo koosteesi meikäläisestä on karua, mutta totta luettavaa. Ja kun minua ei todellakaan edes hävetä. Sinänsä tuohon eläkeputkeen (kutsuttiin aikanaan nimellä ”uraputki” eli liiton korvausta maksettiin eläkkeeseen saakka) siirtyisin ihan mielellään mutta eihän mulle olisi nykyisin tarjolla kuin huonon aktiivisuuden vähentämä peruspäiväraha.

Ano: Linkki ei valitettavasti aukea.

Anonyymi kirjoitti...

Toisen anon linkissä pikku virhe. Ota osoitteen edestä ylimääräinen "https://" pois, niin silloin toimii.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=MSbzav6UITA

Faith Goldy kertoo sen mistä hallituksemme vaikenee.


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Ano täällä. Klikkaa tuota linkkiä ja ota pois osoitteesta ylimääräinen http// silloin aukeaa.

Lemminkäinen kirjoitti...

5-15 vuotta ja "työvoimapula" alkaa realisoitua. AImo nauraa itsensä päivityskuntoon kun työtä hakeva Uuno Uunonpoika marssii työnvälitykseen ja vaatii itselleen koulutusta vastaavaa työtä. AImo selittää että et sinä näillä papereilla pääse kuin korkeintaan aidanseipääksi kanalaan tai ovimatoksi robotinkehityskeskukseen.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Minnesota

https://www.foxnews.com/food-drink/chipotle-fires-manager-who-refused-to-serve-black-customers-but-restaurant-admits-they-might-have-failed-to-pay-for-meals-before

Anonyymi kirjoitti...

Ulkonäköön on rumaa puuttua, mutta jos näyttää ajovalojen yllättämältä peuralta ei samaan aikaan voi näyttää jämerältä sisäministeriltä. Enkä oikein ymmärtänyt, miksi nimenomaan sisäministeriksi piti valita puolivenäläinen. Mutta sittenpä sekin selvisi: hänhän on ollut Stubbin avustaja! Ja muistatte varmaankin Stubbin ylevän lausunnon (kun häntä kritisoitiin siitä että oli ulkoministerinä tehnyt pari törkeän suosivaa nimitystä): Kun on ollut minun tiimissäni, on pätevöitynyt aivan mihin tahansa.

Mykkäsellä on todellakin juuttunut levy päälle. Kun se suomalainen kanttura ei suostu pors sikiämään samaan tahtiin kuin aina niin lapsirakkaat mamut, lisää mamuja. Kun haittamaahanmuuttoa ja palautuksia ei saada kuriin, ratkaisu on tietenkin lisää mamuja, alkuunsa niitä kiintiöläisiä 10.000/v. ja siihen päälle rajaton määrä työperäisiä. Tarveharkinta on sinänsä ikävä sana, mutta mitäs jos annettaisiin se harkinta tulijoille? Kyllä he osaavat ihan itse päättää että ovat enemmän kuin tarpeellisia Suomelle.

EK kannattaa läpimästi lisää maahanmuuttoa. Kas, Mykkänen on ollut myös siellä Häkämiehen avustajana. Poliittinen broileri ja sidosryhmät ovat myös rumia sanoja.

Omituisista maista tuota keharihalpistyövoimaa haalitaan. Ei nepalilaisia eikä kenialaisia joiden työllisyysaste ylittää suomalaisten. Afgaanien, somalien ja irakilaisten tuollaista 15 prossan luokkaa, ja kun tuosta siivotaan pois nämä toistensa paitojen pesijät eli kokemuskoordinaattorit, tulkit ja sen sata muuta nimikettä, vuosikausia starttirahoja väärinkäyttävät ja alvittomuudesta nauttivat ns. yrittäjät, niin montakohan nettoveronmaksajaa joukossa mahtaa olla? Rakennusala on kutakuinkin ulkomaalaisten tekijöiden varassa ja jälki sen mukaista, mutta se nyt vaan on luonnolaki. Ilmastonmuutos, eivätkäkä suinkaan ne ahneudessaan kelvottomia ja ammattitaidottomia palkanneet rakennusfirmat ne talot homehduttaa ja romahduttaa, siitäs saitte kun lentelette ilman lentoveroa kerran vuodessa Espanjaan hoitamaan Suomen systeemien romahduttamia hermojanne omalla kustannuksellanne.

Ilmastonmuutoksesta tohkaaminen on paitsi muotia myös itselle vaaratonta, koska tietää että jos jotain tapahtuu, ei ainakaan minun eikä lasteni tai lastenlasteni elinaikana ja hitot minä muusta välitän. Ja kun puhutaan ilmastonmuutoksesta (joka sattuneesta syystä korvasi sanan ilmastonlämpeneminen), eipähän sitten tarvitse tikullakaan koskea tuohon kaiken juurisyyhyn eli väestöräjähdykseen. Siitä on rasistista puhua joten siitä ei siis mediassa puhuta. Mutta eikö ole nimenomaan rasistista vaatia kehittyneiden maiden väestöä lisääntymään kun tämänkin tehtävän jo keharimaat uhrautuvasti tekevät?

Päästösopimuskaupat, vedetäänpä nyt tästäkin fyrkat omaan fikkaan. Kiva kun keksittin tämä ilmastoagenda.
tira+

Joppos123 kirjoitti...

EK lähtenyt mukaan kilpalaulantaan siitä kuinka matutus pelastaa meidät ja maailman. Heidän mukaansa seuraavan vaalikauden aikana maahan on holattava ainakin 35 000 "siltainsinööriä" paikkaamaan rääkyvää työvoimapulaa.
Työmarkkinatukea näiden palkkaamiseen tulisi löytyä veronmaksajalta 70%.
Eli EK:n edustamille instansseille halpatyövoimaa mutta veronmaksajat elättävät, hei me rikastutaan tällä.
Miksi härmän työttömiä ei työllistetä samalla tuella?
No EK ei ehkä ole huomannut sitä, että ei aavikon tai savannien herraskansoja tuo työtenko oikein nappaa kun mitään tekemättäkin voi loisia maailmantappiin.

Juha Kivela kirjoitti...

Unohtaa ei sovi, että sitten kun aika on, niin noissa kymmenissä tuhansissa - osa merinoituneita ISIS-teurastajiakin - laittomissa maahantunkeutujissa on sopivasti talouspoliittiselle eliitille ja poliitikoille omat pienet "sotaturvajoukot", jonka avulla voi puolustautua Suomen Kansaa ja Suomen Poliisia vastaan, koska jo miesylivoima.

Tänäänkin tullut useampikin Allahin lähetti täysin tyhjin silmin ja katsein vastaan kaupungilla, joita ei varmasti tappaminen hetkauta suuntaan jos toiseen, koska sehän on heidän kotimaissaan hyvin näppärä keino hoitaa epämieluisat asiat pois päiväjärjestyksestä, koska toisenlainen ajatusmalli...... no, te tiedätte tuon.

Suomen Poliisi ei noille mahda mitään, johon poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainenkin kertoi, että Suomen Poliisi on väsynyt ja uupunut, kantasuomalaisen puolustamiseen ei ole resursseja.

Suomen Puolustusvoimat on kaiketi ainoa organisaatio, joka voisi tarvittaessa laittaa nuo kymmenet tuhannet laittomat maahantunkeutujat tarvittaessa ruotuun ja järjestykseen, mutta pelkäänpä pahoin, että Suomen Puolustusvoimien ylimpien viranhaltijoiden poliittinen korrektius ja palvelusalttius jopa täydellisen lain rikkomisen edessä talouspoliittista eliittiä ja poliitikkoja on liikuttavan yksimielistä - aivan kuin tuo nykyinen kenraali- ja everstikunta olisivat syntyneet tähän maailmaan hameet päällään... munattomia miehiä kaikki taitavat jo olla...

Jokin aika sitten täälläkin (muistaakseni) mainittiin ensi vuoden alku ja aika jolloin Suomen Kansalta aletaan keräämään luvallisiakin aseita pois eli riisumaan aseista, jottei voi puolustaa edes itse itseään, kun Suomen Poliisi ei väsymykseltään ja uupumukseltaan jaksa, välitä tai whatever...

Varautukaa pahimpaan, sillä näyttää tällä hetkellä vahvasti siltä, että Suomen johto on myynyt meidät Saksalle (jälleen kerran) ja myös Ranskalle. Ensi vuoden puolella se todennäköisesti viimeistään alkaa.

Becker kirjoitti...

Se rikkinäinen levy kuulostaa tältä:
asyl..skräts..asyl..skräts..asyl..skräts..asyl..skräts..asyl..skräts jne.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Taisteluvälineupseerille, Ano2:lle, Lemminkäiselle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, tira+:lle, joppos 123:lle, Juha Kivelälle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Ano1, Ano2 & VNV: No nyt pelaa, kiitokset.

Tvälups: Kiitos linkistä. Asiaa.

Lemminkäinen: Tuo on hyvin todennäköinen kehityssuunta.

tira+: Vaikka ulkonäköön on rumaa puuttua niin kyseinen häiskä muistuttaa kovasti naisoletettua opetusministeriä jonka kasvoilta loistaa myös ”vähänks mä oon ministeri”-ilme. Haittamamuilla sikiäminen todellakin onnistuu ja ”huoltosuhteen korjaaminen” on suomennettuna sitä että yksi kokoaikaeläkeläinen tekee viisi kokoaikaeläkeläistä lisää. Maahanmuuttokiima on tietysti osaltaan sitä että vaikka tiedetään mitä virheitä on tehty niin niitä ei voida tunnustaa joten jatketaan samalla linjalla. Toi ilmastohysteria on viimeisen parin vuoden aikana – varsinkin Suomessa – räjähtänyt täysin käsistä ja haja-asutusalueen ihmisenä olen sitä kurkkuani myöten täynnä.

joppos 123: Joo, EK on määritellyt nettoveronmaksajan kokonaan uudella tavalla. Tuo nousee härskiydessään aivan uudelle tasolle ja muistuttaa siitä että pörssiyhtiöillä ei ole isänmaata.

Juha: Tuo uhka on olemassa, se on todellinen ja suomalaisen lainvalvontakoneiston kohdalla ongelma on se että se on perustettu tavallisia suomalaisia varten. Tässä tilanteessa se ei riitä, minkä Ruotsin tilanne todistaa. Puolustusvoimat siihen pystyisi. Kapteeni- ja majuritasolla löytyy varmasti tarvittavat pallit. Tarvittava osaaminen on hallussa muutenkin. Asiasta huomautan taas kertaalleen että omia aseitani ei viedä. Ne katoavat. Eivätkä varmasti ole ainoita.

Becker: Pitäiskös lähettää toi Palefacelle? Sehän tekee siitä hitin.