maanantai 4. tammikuuta 2021

MUSTASUKKAINEN JA PETETTY AKTIVISTI

Hujajärven kunta, näitä päiviä…

Siellä se perkele menee… uusien kavereittensa kanssa… nauravat porukalla… hauskaa näyttää olevan… ollaan niin kavereita, niin kavereita…

Näitä tuumaili katkerana Hysteriina Inttänen, 32-vuotias hujajärveläinen turvapaikka-aktivisti ja aktiivivihreä feministi. Olipa hän vielä vihreitten kunnanvaltuutettukin. Ja mies, jota hän katkerana ja suorastaan inhoten katseli ikkunastaan oli puolestaan 28-vuotias nigerialainen Bako Yakubu. Bako asusteli naapuririvarissa vaimonsa kanssa ja oli näköjään lähdössä suomalaisten kaveriensa kanssa pilkille.

Niin, Bako. Hän oli tullut pari vuotta sitten Suomeen turvapaikanhakijana ja sijoitettu vaimonsa kanssa Hujajärven vastaanottokeskukseen jossa lähes kaikki muut turvapaikanhakijat olivat islaminuskoisia arabeja. Bako ja vaimonsa Efemena olivat puolestaan kristittyä ibo-kansaa joka oli lähtenyt maasta pakoon kyllästyttyään islamilaisten terroristien jatkuviin hyökkäyksiin. Olivat sanoneet, etteivät olleet halunneet tehdä lastakaan niin turvattomaan maahan.

Hysteriina – joka oli muutenkin mieltynyt tummapintaisiin miehiin – päätti ottaa Yakubut hoivauksensa erityiskohteeksi. Olihan kyseessä etnisesti edistyksellisen orvaskeden omaava ja ihan oikeasti hengenvaarasta tullut pariskunta eikä pelkästään elätettäväksi tullut sakki. Tosin eihän Hysteriina sellaista koskaan ääneen sanoisi vaan julisti tietenkin että tottahan nämä Hujajärvelle tulleet arabitkin olivat myös tulleet välittömästä hengenvaarasta ja jos heille ei annettaisi oleskelulupaa ja kansalaisuutta niin sellainen olisi käytännössä Suomen valtion tekemä murha.

Mutta erityisesti Yakubujen kohdalla Hysteriina oli suunnitellut kaiken valmiiksi. Hän oli nähnyt sielunsa silmin kuinka hän toisi esille Yakubojen Suomessa kohtaaman rasismin ja syrjinnän. Ensiksi se tulisi paikallislehteen. Sitten maakuntalehteen. Ja miksei sitten vaikka valtakunnanjulkaisuihinkin? Olihan rasismi aina mediaseksikäs aihe. Ja hän olisi julkinen rasisminvastainen aktivisti. Ihmisoikeustaistelija. Hän oli jo suunnitellut asiaan liittyvät valokuvatkin. Hän etualalla ja Yakubut vierekkäin siinä pikkusen taempana. Hän uskaltautui ajattelemaan otsikoitakin… ”Hysteriina puolustaa Yakubuja rasisteja vastaan”.

Sillä varmistuisi paikka kunnanvaltuustossa ja tiedä hänessä vaikka seuraavissa eduskuntavaaleissa korkeammallakin. Olihan hän tunnettu fundamentalistivihreä ja puoluekoneiston mieleen. Rasismin vastainen kahteen ihmiseen henkilöityvä ristiretki olisi mukavaa ja takuuvarmaa bonusta. Joka tapauksessa julkisena ihmisoikeustaistelijana toimiminen ruokkisi maittavasti omaa egoa. Egoa, jonka nälän Hysteriina tiesi olevan loputon. Ja ehkä hän pääsisi sitä kautta pois tästä käpykylästä sivistyneitten ja älykkäitten ihmisten seuraan Helsinkiin.

Mutta mitä ne Yakubun perkeleet menivät tekemään?

Ensinnäkin he olivat ilmoittaneet vastaanottokeskuksen henkilökunnalle että ainoana kristittynä pariskuntana heidän elämä vastaanottokeskuksessa oli enemmän kuin häijyä ja varsin vaarallistakin. Henkilökunta oli ymmärtänyt yskän ja hankkinut kunnan välityksellä Yakubuille asuinmahdollisuuden pienestä rivitaloyksiöstä. Samaan aikaan Yakubut olivat aloittaneet suomen kielen opiskelun ja Hysteriinan saamien tietojen mukaan olivatkin  erittäin ahkeria ja motivoituneita opiskelijoita. Asiaa auttoi se, että molemmat Yakubut osasivat kohtuullista englantia.

Hysteriina oli kumminkin käynyt Yakuboilla rivarilla ja sanonut että jos vaan kohtaatte rasismia näiden suomalaisten toimesta niin hänelle voi soittaa vaikka keskellä yötä. Hän tuo sen heti julkisuuteen. Mutta kuinka hänen lähes pyyteettömään empatiaansa vastattiinkaan?

- ”Ainoa rasismi jota olemme kohdanneet tuli niiltä perkeleen vastaanottokeskuksen islamilaisilta. Jos rasismia etsitte, niin menkää sinne. Ja ne muuten avoimesti nauravat teille. Pitävät teitä nenästävedettävinä hölmöinä. Mitä te kieltämättä olettekin”.

Yakubut olivat vielä menneet ja ottaneet yhteyttä rivareitten isännöitsijään. Todeten, että he eivät halua elää elätettävänä ja täysin tyhjän panttina. He haluavat tehdä edes jotakin hyödyllistä. Niinpä suomen kielen opiskelujen ohessa he leikkasivat rivarien pihojen nurmikot, pitivät pihat muutenkin siistinä ja syksyllä haravoivat ja kasasivat kaikki lehdet. Tekivät siis Hysteriinan näkökulmasta kaiken aivan väärin eli kieltäytyivät uhriutumasta ja siinä samalla he tutustuivat rivarin muihin ihmisiin. Ja eihän siinä mennyt aikaakaan kun Bako oli saunomassa ja ryyppäämässä muutaman rivarin suomalaisen miehen kanssa. Oli innostunut saunomisesta kuulemma ihan urakalla.

Ja sitä myötä Bakolle tuli jackpot joka vieraannutti Yakubut vielä enemmän Hysteriinan suunnittelemasta sorretun asemasta. Yksi miehistä joitten kanssa Bako saunoi oli töissä kattohuoltofirmassa. Ja kun kävi ilmi että Bako oli tehnyt Nigeriassa elääkseen peltitöitä niin firman omistaja oli todennut että itse asiassa työmiehelle olisi paikka tarjolla ja antaapa hepun kokeilla. Ja kokeiluhan oli menestys. Bako osasi homman ja opetteli sen mitä ei osannut, oli ahkera työntekijä ja sai koeajan jälkeen vakipaikan. Se perhana oli jopa käynyt metsällä suomalaisten kaveriensa kanssa. Ilman asetta tietysti vielä mutta asiasta innostunut mies oli sanonut että hänhän suorittaa vielä suomalaisen metsästäjäntutkinnon. Ehkä eniten Hysteriinaa vitutti hänen facebookissa näkemänsä videopätkä jossa Bako asensi uusia rännejä ja sanoi naama hymyn tirrillä ”Perkkele. Ei oo valkkosen miehen homma tämä”.

Kaikki oli mennyt Hysteriinan näkökulmasta päin persettä. Ja pahemmaksi meni. Nopeasti suomea oppinut Efemena opiskeli laitoshuoltajaksi ja Yakubut olivat antaneet haastattelun paikallislehdelle. Haastattelun, jota ei julkaistu. Se oli liian tulenarkaa materiaalia. Mutta persujen Suomen Uutiset julkaisi sen.

Haastattelussa Yakubut olivat sanoneet suoraan että suomalaiset olivat saaneet aikaan loistavan valtion jonka rinnalla Nigeria oli pelkkä epäonnistunut persläpi ja sellaisena se pysyisikin. He sanoivat myös ymmärtävänsä että ei heitä koskaan pidettäisi suomalaisina koska, no, he eivät olleet suomalaisia vaan Nigerian iboja mutta Bako totesi että hänen suomalaisten kaveriensa sanonta ”se läpitte reilu Nigerian jätkä” riitti hänelle oikein hyvin. Yakubut olivat vielä sanoneet että älkää hyvät ihmiset hilatko niitä islamilaisia tänne Suomeen jos haluatte pitää tämän maan jatkossakin yhtä hyvänä kuin mitä te – suomalaiset – olette saaneet aikaiseksi. Monikulttuurisuuden ihania seurauksia voitte katsoa vaikka Nigeriasta. Ja älkää hyvät ihmiset olko niin hyväuskoisia. Sille hyväuskoisuudelle löytyy aina hyväksikäyttäjiä. Ja niitä hyväksikäyttäjiä löytyy maailmasta paljon, paljon enemmän kuin mitä teitä suomalaisia on.

Hysteriina oli kihissyt raivosta lukiessaan haastattelua. Voi helvetti kuinka itsekkäitä paskiaisia nuo Yakubut olivat. Ajattelivat vain itseään. Eivät ollenkaan häntä. Ja sitä kaikkea, mitä hän olisi ollut valmiina tekemään Yakubujen hyväksi. Hän olisi tehnyt heistä sorrettuja uhreja. Julkisia uhreja, joita hän julkisesti puolustaisi. Mutta ei perkele kelvannut. He välittivät vähät Hysteriinan tunteista ja, no, urakehityksestä. Hysteriina päätti että seuraavat hoivattavansa hän ottaisi niistä islamilaisista. Niissä oli sentään oikeaa ruikuttavaa uhriutumismentaliteettia. Niistä hänelle olisi jotain hyötyäkin.

Hysteriina katsoi vielä ikkunasta. Siellä se jätkä on. Nousee autoon suomalaisten kanssa. Oikein pilkkihaalarit päällä. Ja naama hymyn tirrillä.

Vitun neekeri…



30 kommenttia:

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Vaikken neekeri ole eikä pilkkihaalariakaan ole päällä, luin jutun naama hymyntirrillä.

:D

Anonyymi kirjoitti...

Jaska Rown kirjoittikin melko osuvan uusinnan ko. aiheesta.
Huru-ukko

Janne kirjoitti...

Jälleen kerran onnistunut kirjoitus Yrjöltä. Voin oikein kuvitella Hysteriinan ilmeen...

Tinahattu kirjoitti...

Olipa suvaitsevais-hölmöläinen vuodatus. Rajat auki, perkele, kunhan tulijat ovat iboja.
Jotkut toiset himoitsevat kiinalaisia tyttöjä ja julistavat että tulisipa sata miljoonaa kiinalaista.

Ibojen historiasta tietävät monet. Tässä sotanörtti:
11:30 a.m. March 26, 2013
The War Nerd: Nigeria's Inevitable Mess
By Gary Brecher
https://www.nsfwcorp.com/dispatch/war-nerd-boko-haram/


Ruotsalainen kreivi von Rosen varusti lentokoneita 60-luvulla Biafran sotaan. Von Rosen on samaa sukua jolta Suomen ilmavoimat saivat sinisen hakaristin.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Ykä, sait hymyn aikaan ankeaan tammikuun pimeyteen. Samalla kun tässä murehdin miten saan puuroa perheelle kuun loppuun asti, kun verottajakin vetäs vuoden viimesen tilinkin miinukselle ja luettuani tuon edellisen jutun eli motivaatiopläjäyksen.

Anonyymi kirjoitti...

mutta kyllä silti vielä Helsingin "oppinut" ja komukkalehti laittaa paremmaksi:

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4405168-maahanmuuttajat-viihtyvat-kosmopoliittisessa-lahiossa

kosmopoliittinen lähiö.. voihan v...u.

No.silti oikein mukavaa loppuvuotta Ykä & kumppanit

-Sepi

Anonyymi kirjoitti...

Tinahatulle kommenttiin lisäys.

Kreivi Von Rosenilta Suomen ilmavoimat sai muutakin kuin tuon hakaristi-tunnuksen. Nimittäin myös ensimmäisen lentokoneen, taisi olla 1918. Kyseinen kone laskeutui tuolloin Vaasaan. Taisi vaan olla tuon -60-luvun rähinään osallistuneen isä tai isoisä..

T.
S.E.P.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Huru-ukolle, Jannelle, Tinahatulle, Anolle, Sepille ja S.E.P:lle & kiitos kommenteistanne. Tämähän oli vaan tarinan muotoon laitettu ymmärrysharjoitus suvaitsevais-tiedostavan egon suunnattomasta nälästä. Ei vaan tainnut ihan onnistua. Ainakin Tinahattu ymmärsi sen ihan omalla tavallaan.

Täällä Suomessa pärjättäisiin oikein hyvin ilman ”kosmopoliittisia lähiöitä”. Ja von Rosenilta saatiin se ensimmäinen kone. Thulin typ D joka oli ruotsalainen lisenssiversio ranskalaisesta Morane-Saulnier Parasolista.

Mito Islam kirjoitti...

Tässä postauksessa oli muutama oiva totuus, eli yksilöinä ibot, kikujut, bantut jopa somput voivat olla mitä mainioimpia veijareita, kunhan ottavat itseään niskasta kiinni ja alkavat elämään niinkuin täällä on totuttu elämään. Totuushan on se että joukossa tyhmyys tiivistyy ja se on ennenkaikkea meidän kantiaisten ongelma, tännekin punkeneet ryhmäthän vain jatkavat kotimaastaan tuttua perseilyään ja maidän vastuulla on sallimmeko tämän.
Se toinen asia on että maailmassa on tosiaan ihmisiä jotka todella tarvitsevat turvapaikkaa, se vain tuppaa unohtumaan tässä elintasosurffareiden tulvassa.

QroquiusKad kirjoitti...

Tarinastahan tulee mieleen Pensseli-sedän tapaus, jonka kaikki muistanevatkin.
Puolestaloukkaantujat ilahtuivat aluksi niin, että pyytelivät vuolaasti anteeksi ennen kuin kukaan oli mitään sellaista vaatinutkaan:

http://mediaseuranta.blogspot.com/2009/11/vihrea-lanka-avoin-kirje-pensseli.html

Suuri oli pettymys, kun Ebdo Mihemed ei vastoin heidän oletuksiaan alkanutkaan raivota, uhkailla ja vaatia massiivisia hyvityksiä tai muuten alkaisivat pommit paukkua ja Kaaniat ajella, allahu akbar ja äbäläwäbälä! Ei, vaan kehtasi perkele nauraa suomalaisten kanssa!

Asia oli sillä selvä:
sälli ei olekaan mikään Oikea Muslimi, vaan mikälie teeskentelijä ja persunnuolija. Hänestä ei siis koskaan voi tulla maahanmuuttajaa, koska hänestä ei selvästikään tulisi Varsinaista Maahanmuuttajaa!

Tämä realisoitui Mihemedin perheineen haettua viisumia Suomeen 2012. Voin hyvin kuvitella Ebdon tyrmistyneen, kun vastaus on ollut epäilemättä avoimen vihamielinen, täynnä hutimaisamaista Jäätävää Vihaa:
"Sinä saatanan valemuslimi et tänne tule! Kehtasit saatana nöyryyttää Meitä ja Meidän Egojamme persuperkeleiden kanssa!"

Ruotsiin oli mentävä, vaikka suurin osa suomalaisista olisi epäilemättä toivottanut Pensseli-sedän perheineen tervetulleiksi.
Juuri siksi hänelle tehtiin selväksi, ettei tule tapahtumaan.

Ei koskaan. Intersektionaalinen feminismi kelpuuttaa vain Varsinaiset Maahanmuuttajat. Ei iboja eikä Pensseli-setiä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Mito Islamille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Mito Islam: Kyllä. Ne yksittäistapaukset menettelevät. Mutta nyt on kyseessä kansainvaellus. Jota suvaitsevais-tiedostavat innolla kannustavat.

Qroquius Kad: Toi Pensseli-setä kuvaa muuten hyvin asian ydintä. Lisätään siihen vielä että puolestaloukkaantujat vielä asiakseen mainostivat miehen ”loistavaa musiikkia” vaikka eihän se ollut kuin monotonisesti etenevää lähi-itäläistä häähumppaa. Jos joku on unohtanut tämän tapauksen niin laitetaanpa linkki:

https://www.youtube.com/watch?v=Lo_edXUlrT8

Tuon kappaleen yhdestä osasta olisi muuten saanut varsin hyvän nuivan tervehdyksen.

Tervehdys: Suojele perseesi retkin samein!

Vastatervehdys: Ei ihmeitä saada.

Juha R kirjoitti...

Olen sen verran jäyhä hämäläinen, tai ainakin laiska, etten yleensä jaksa kiitellä, vaikka aihettakin olisi. Mutta nyt kyllä tämä kirjoitus oli ihan asian ytimessä. Toinen jäyhyyspiirre minussa on, että en juurikaan naura ääneen. Nyt olisi kahvit lentäneet pöydälle tuon Hysteriinan viimeisen kommentin jälkeen. Oikeasti piti ääneen nauraa. Kiitos, ja parempaa tätä vuotta.

Pate kirjoitti...

Olen ollut työssä, missä olin opastajana maahanmuuttajille. Esimieheni olivat naisia. Innokkaasti palkkasivat heitä ja sitten kun tuli ongelmia, niin miehet asialle. Eli sovittelemaan. Kun nimittäin ne ilmoittivat, etteivät keskustele nais esimiehen kanssa eivätkä kunnioita naisia. Eli olimme ns välikätenä. Ja toimistolla kehuskelivat toisiaan sekä olivat rasistisia. Ihan prkl:n totta. Eräskin oli niin kiihkeä, että sanoi jotta jos esimies nainen tulee, niin hän piip. Tästä on aikaa noin 13 vuotta. Mitähän se nykyään on?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juha R:lle ja Patelle & kiitos kommenteistanne.

Juha R: Jäyhä ja lämmin kiitos ja parempaa uutta vuotta sinullekin.

Pate: Hieman samanlaisia kokemuksia omankin urani aikana. Tuskin se sinun ajoista ainakaan parantunut ole.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Tuossa olikin Biafrasta jonka kansallishymni Land of the rising sun kuullostaa aika tutulta.

Tinahattu kirjoitti...

Ymmärsin kirjoituksen viestin mutta kun siinä oli se toinen vivahde joka tarttui kurkkuuni . . . Hysteriinat taitavat olla hyvin tavallisia asukkaita Suomessa.

Ibot/igbot saattavat pelata vilunkia.
Sana esiintyy kahdessa muodossa. Igbo näyttää olevan tavallinen nyt.

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Igbo_Jews
. . . some Igbo Jews simultaneously also claim to be Christians, calling into question their commitment to Judaism and Jewish identity. This includes a number of Igbo who have illegally emigrated to Israel by claiming to be Christians. According to the official administration of Israel, a number of Igbo were granted the right to travel in Israel for the purposes of Christian pilgrimage, but have overstayed their visas, and now live and work illegally in the country.[17]

Pate kirjoitti...

Ja lisätään. Olen kokenut miltä rasismi tuntuu kanta-asukkaan kohdalla. Olen juossut karkuun veitsi kädessä perässä juosseen epäkohtia kokeneen työntekijän takia. Olin silloin ns ohjaajana. He olivat oikeastikin tosissaan. Minut pelasti ovi, johon tarvittiin läpyskä. Eli ehdin sen taakse. Lisäksi olin paikalla, kun Sellossa, kun kunniaa toteutettiin. Olin silloin Suomen suurimmassa pullohuoneessa. Eli paikan päällä. Ne ovat tosissaan. Kun heitä loukataan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tinahatulle ja Patelle & kiitos kommenteistanne.

Tinahattu: Hysteriinoja on Suomi pullollaan. Ja kirjoituksen aihe eivät olleet ibot.

Pate: Ja ne tietävät myös että lainkuuliainen suomalainen ei herkkään pane hanttiin vaan väistää.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä oli kyllä sangen osui & upposi kirjoitus!

10 pistettä ja papukaijamerkki!


-Tvälups-

Jk ja nyt pikkujellonia kannustamaan! Viimeiset 10 vuotta se on ollut Suomi, joka on kyennyt kääntämään tappioasetelman viimeisellä peliminuutilla tasuriksi ja voitoksi. Kuten Tre Kronor teki meille liiankin useasti aikoinaan...

Ekku kirjoitti...

Olisipa tällaisia maahanmuuttajia, mutta ovat harvassa.
Tavallinen pienyrittäjä eikä mikään työllistämistuki-kepuli vaan on niin nuiva, että se ei ihan helposti palkkaa maahanmuuttajaa, kun siinä on ylimääräinen riski. Jos tyyppi osoittautuu ketkuksi, niin kusessa olet.
Moni valitsee mieluummin sen "pienemmän riesan" tien.

Bwana kirjoitti...

Moro Ykä.

Se oli oivallinen veto, taas. Ja jossain määrin ihan samaistuttavissakin, kas kun ne tavan kristityt rehelliset afrikkalaiset, jotka siellä Afrikassa ihan tavan töitä tekevät, ajattelevat oman vajavaisen kokemukseni pohjilta melko lähelle noin. Ei se ole sattumaa että esim. somaleiden asuttamaan kylän osaan ei ole Kampalassakaan paikallisillakaan niin tunkua.

Semmoinen tuossa pisti silmään,pilkkuun yhtyessä, että Yakubu on melko yleinen musliminimi Nigeriassa (ja Keniassa). Oikein tarkistin ja 4/5 on lällähiläisiä. Eli ei se mahdotonta ole vähemmistö-Yakubun kristittykään olla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Ekulle ja Bwanalle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Kiitokset. Ja joo, silloin aikanaan kun Suomi jahtasi sitä ensimmäistä pronssia puhuttiin että suomalaisilla on voittamisen pelko. Näin saattoi olla. Mutta jo kauan aikaa tilanne on ollut toinen. Pikkuleijonien nousu Ruotsia vastaan oli huikea.

Ekku: Hyvin harvassahan ne ovat ja on tosi että palkkaamalla maahanmuuttajan yrittäjä ottaa pirunmoisen riskin joutua median silmätikuksi.

Bwana: Mulla kun ei noi Nigerian nimet ole niin hallinnassa niin ehkäpä annat anteeksi virheeni.

Anonyymi kirjoitti...

"Lasten kasvamista jihadistisessa ympäristössä voidaan Marinin mukaan torjua esimerkiksi lastensuojeluun liittyvällä lainsäädännöllä."

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/55015578-cb4e-4314-843f-f01523683509

-on se kertakaikkinen nero! ja kansa rakastaa kuten kunnon alamaisen kuuluu johtajiansa palvoa!

VMP


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Noita hysteriinoja on enemmän kuin arvaatkaan. Muuten, meidän kesy neekeri - oma ilmaisunsa - lausahti kans: ei oo valkosen miehen hommia nämä. Väänsi python-koodia. Tavattiin käydä yksillä töitten jälkeen ja noita hysteriinoja kieppui aina välillä sönköttämässä, ihan riesaksi asti.

Vaan mistäs tuo lause on peräisin? Ei ole neekeri vs. valkoinen mies, ei ole intiaani vs. valkoinen mies. Eipähän ei. On punikki vs. lahtari peruja tuo ilmaisu. Sata vuotta vanha lausahdus. Kun oli tapana, että valkoisten puolella sotinut pääsi hieman parempiin hommin kuin punaisten puolella sotinut. Kirjuriksi tai kympiksi tms. savottaan tai mestariksi tehtaalle.

Pyssymies

KLS kirjoitti...

Ibo vai igbo?
Ainakin Jaakko Anhavan kirjassa Maailman kielet ja kielikunnat (sivulla 129) sanotaan, että kielen nimi on igbo, mutta sitä puhuvan kansan nimi on ibo. Ibot siis puhuvat igboa.

Anonyymi kirjoitti...

https://twitter.com/jyrkikasvi?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

>>Heikki Porkka 16 m ·
Utopistit kanssanne

Punaiset (sosialistit ja kommunistit) ovat aina olleet utopisteja.
Heidän utopistinen ideologiansa on aiheuttanut miljoonia murhia sekä useita etnisiä puhdistuksia ja muutaman kansanmurhan viime vuosisadan maailmassa.

On usein sanottu, että vihreät ovat oikeasti punaisia ja että väri paljastuu, kun pintaa vähän raaputtaa.

Marinin hallituksessa vihreät ovat näyttäneet todellisen minänsä. Äärivasemmistolainen internationalistinen ääripuolue, joka on monin tavoin vaarallinen suomalaiselle yhteiskunnalle.
Vihreiden ex-kansanedustaja Jyrki Kasvi vahvistaa kuvaa vihreiden utopistisuudesta. Katso oheinen kuva.
Miten ihmeessä kukaan haluaa antaa yhteiskunnallisten asioiden hoidon tällaisten ihmisten käsiin?
Kuvitelkaa nyt, Kasvi myöntää avoimesti, että on mieluummin lapsellinen utopistinen haaveilija ja väärässä kuin kyyninen realisti tai pessimisti, joka on useimmiten oikeassa.
Punaiset ja vihreät ovat pullollaan Kasvin tavoin ajattelevia ihmisiä.
Ja ikävä kyllä, samantyyppistä ajatusmallia on nähtävissä nykyisin myös kokoomuksessa ja keskustassa.
Maon aikakauden Kiinan kulttuurivallankumous, Neuvostoliitto, kommunismi, Kamputsea, punakhmeerit ja Pol Pot sekä Pohjois-Korea johtajineen eivät nähtävästi ole opettaneet monille tavan kansalaisille yhtään mitään.
Kuinka monta murhenäytelmää vielä nähdään, mikäli punavihreä utopismi valtaa riittävästi alaa yhteiskunnallisessa päätöksenteossa?

Oheinen kuva on Jyrki Kasvin twitterin profiilitunnus.<<

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Samaa totalitarismia edustaa myös tämä pelle:
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kansanedustaja-kypsyi-rokotevastaisiin-tallainen-toiminta-on-hyvin-vaarallista-harkitsee-lakialoitetta-disinformaation-leviamisen-kriminalisoimisesta

Ja kun tämä kannattaa natoa niin ymmärtänette kuinka mätä systeemi sekin on?
https://www.hs.fi/mielipide/art-2000007719693.html


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Pyssymiehelle ja KLS:lle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Toi Marinin pläjäys kertonee siitä, että nainen tosiaankin uskoo että lastensuojelulla olisi joitain keinoja. Sokea usko virkakoneistoon on vasemmistolaisille tyypillistä. Toi Kasvin profiilikuva on hyvin kuvaava vasemmistolaisesta ajattelusta. Ja Meriläinen puolestaan on arkkityyppi akateemisesta suojatyöläisestä joka saa naamansa julkisuuteen aina kun haluaa.

Pyssymies: Kiitos lisäyksestä. Oli mulle uutta.

KLS: Vissiin molemmat termit käyvät. Kirjoitus ei sinänsä koskenut iboja.

SuiGeneris kirjoitti...

Loppu oli silkkaa taidetta

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, SuiGeneris ja kiitokset.