lauantai 30. tammikuuta 2021

RIEHUVA RAUHANENKELI

Tuo Nobelin rauhanpalkintohan on ollut pitkään vitsi. Nyt – erään norjalaisen sosialistin ansiosta – se on saavuttanut ns. killing  joke-tason eli kyseessä on onneton vitsi joka saa porukassa aikaiseksi vaivautuneen hiljaisuuden. Ja tämä vitsihän on siis se, että tämä BLM eli Burn-Loot-Murder – joukkio on sitten ehdolla Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi.

Kyseinen lössihän on rauhantehtävissään kunnostautunut mellakoinnissa, ryöstämisessä, polttamisessa ja murhaamisessa mutta kyseinen norjalaissosialisti joka hoiti asiaa eteenpäin on todennut Nobel-vitsin perusteeksi näin:

Liike pakotti Yhdysvaltojen ulkopuoliset maat kamppailemaan rasismin kanssa omissa yhteiskunnissaan.

Sinänsä kyseiselle lössille voisi antaa jonkinlaisen tiedonjulkistamispalkinnon sillä se on osoittanut kuinka typeriä ja nenästä vedettäviä hölmöjä sen edessä ryömivät länsimaiset vihervasemmistolaiset oikein ovatkaan,

Pohjoismaiset sosialistithan ovat kunnostautuneet tarkkanäköisyydessä näitten rauhannobel-ehdokkaiden suhteen ennenkin. Vuonna 1939 puolestaan eräs ruotsalainen sosialisti järkkäsi ehdolle erään itävaltalaissyntyisen herrasmiehen nimeltä A. Hitler vain kolme kuukautta ennen kuin kyseinen herrasmies pani Puolassa vähemmän rauhanomaisesti ranttaliksi.

Suomalainen suvaitsevaisto varmaankin kuolaa innosta tuon BLM-lössin puolesta. Hotellin respassa puolestaan jäädään seuraamaan koska uusi ”demokraattinen ja yhtenäinen Yhdysvallat” tekee siitä virallisesti ikioman Sturmabteilunginsa. Tosin Yhdysvalloissa tuolle Sturmabteilungille kyllä löytyy tarvittaessa vastusta eri malliin kuin Saksassa aikanaan.



24 kommenttia:

MikkoK kirjoitti...

Obama sai rauhan Nobelinsa jo förskottina heti presidenttikautensa alussa, sillä luottoa riitti. Sen jälkeen hän aloittikin sotateollisuuden mieliksi harvinaisen paljon uusia sotia ja jatkoi entisiä. Onneksi sentään yhden kerran Putin pelasti Obaman ja tuhansia syyrialaisia. Putin kehotti tuolloin, että hoidetaan Syyrian kemiallisten aseiden jutulle ratkaisu neuvottelemalla.

Yksi huumeisiin kuollut George ”blm” Floyd osoittautuu näissä Nobel-kisoissa tärkeämmäksi kuin sadat tuhannet obama-pommeihin kuolleet. Edesauttoihan Floydin tapaus osaltaan estämään Trumpin valinnan jatkokaudelle. Tumphan lopetti sotia, veti joukkoja kotiin, kesytti jopa Pohjois-Koreaa ja sai sopimuksia vireille Lähi-Idässä yms. Al Gore sai puolestaan rauhan Nobelinsa ennustuksista, joiden paras käyttöpäivä on nyt mennyt jo reippaasti ohi. Siitä huolimatta hän meuhkaa samoista asioista edelleen Bidenin porukassa.

Kyllä nämä palkinnot ovat Kummeli-tasoa. Kummeli ansaitsee kunniaa sketsiensä osuvuudesta. Tosin Kummeleita pitäisi päivittää, sillä todellisuus menee jo ohi. Esimerkiksi: nyt Suomi on ostamassa EU:lta euroja ja maksaa niistä viisi euroa kappaleelta. Perusteena on, että kilpailijoita on tuettava, jotta pärjätään kilpailussa.

Jotta blm:lle tehtäisiin oikeutta, sille pitäisi myöntää uusi palkintotyyppi, räyhän Nobel. Yksi nykyisistä blm-vaikuttajista alusti asiaa jo 1983 räjäyttämällä pommin senaatissa, joskaan sitä ei ole poliittisesti korrektia muistella.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Ymmärtäisin jos rauhanpalkinto menisi vaikka jollekin 15 vuotta tolpan nokassa istuneelle pyhimykselle joka ei tekisi kenellekään mitään muuta kuin toivoisi ihmisten olevan ihmisiksi. Tämä menee jo taas parodiahorisontin ohi - toisaalta sen ohi on menty jo niin ei yllätä.

Yst. terv. Ano Nyymi

Juha Kivela kirjoitti...

Tämä artikkeli ei varsinaisesti liity sisältönsä puolesta BLM:ään kuin ehkä siltä osin, että kuvituskuvan henkilöoletettu on muistaakseni tukenut varsin näyttävästi BLM-liikettä.

https://yle.fi/uutiset/3-11757989

Viestini sisältö kohdistuu siihen huoleen, että myös urheilussa nuoria voidaan käyttää valittujen agendojen ja ideologioiden ajamiseen. Yleensä juuri valtamedia tarjoaa siihen oman vankkumattoman tukensa.

Nähtäväksi jäänee, että kuolevatko käppäukot ja realistikot sukupuuttoon, jolloin uuden ajan "uusi sukupolvi" syrjäyttäisi järjen äänen lopullisesti yhteiskuntien näyttämöiltä.

Jos urheilu siirtyy yleisesti mittavissa määrin idealististen agendojen alustaksi, niin boikotointi voisi olla yksi vaihtoehto osoittaa mielipide asiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hallitustasolta asti tulee varmaan Suomesta kannatusta BLM -ehdokkuudelle.

Onko taannoiselle törkeälle väkivallalle ja riehumiselle viitsitty USA:ssa edes hintaa laskea? Useampia ihmisiä myös kuoli mellakoissa, mukana poliiseja, mutta kovin vähän niistä on uutisoitu. Olen myös ihmetellyt uutispimentoa siitä, montako ihmistä kuoli Capitoliumin valtauksessa ja mistä syystä? Ainoa sankari Amerikoissa tuntuu olevan tämä narkkari ja vankilakundi George Floyd, jonka rodullistetun muiston edessä piti/pitää miljoonien ihmisten ympäri maailmaa polvistuman. Ihmisten moraalikäsitykset ovat heittäneet pahasti häränpyllyä, kun kehitysmaatyyliin Floydin kaltainen antisankari saa maailman mahtavimman maan lähes sotatilaan ja samalla entiset, aikalaistensa arvostamien merkkihenkilöiden patsaat revitään alas jalustoiltaan.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys MikkoK:lle, Ano Nyymille, Juha Kivelälle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

MikkoK: Totta joo, Obamahan sai sen palkintonsa vain ja ainoastaan orvasketensä värin vuoksi. Trump toimi rauhan puolesta huomattavasti enemmän. Niin Kummeli kuin Pahkasika ovat valitettavasti aikaa sitten vanhentuneita. Ja se yksi ”vaikuttaja” oli siis Susan Rosenberg jonka Clinton armahti aivan pestinsä loppuhetkillä.

Ano Nyymi: Ehkä viisainta olisi jos palkittaisiinkin se tolppa? Se kun ei saarnaa mitään väkivallan episstolaa.

Juha: Urheilun politisoituminen on aina ollut vastenmielistä. Nykyisenä BLM-kumartelun aikana aina vain enemmän. Mutta otanpa luokille yhden lauseen tuosta Ylen jutusta. Toimittelija kirjoittaa:

”On syytä pohtia, että kiinnostaako katsojana se Qatarissa pelattavien MM-kisojen Argentiina-Brasilia -välierä niin paljon, että laittaa telkkarin päälle ja nauttii urheiluviihteestä, kun tietää ihan hyvin, että sen stadionin rakennustöissä on kuollut ihmisiä, joiden ihmisoikeuksista ei ole piitattu pätkääkään.”

Ja minä vastaan että yksikään varsinainen jalkapallofani ei jätä sitä ottelua seuraamatta sanoi kyseinen toimittelija mitä hyvänsä.

Rouva Ano: Joo, meidän kunnianarvoisa pääministerimme S. Marinhan tuki jo viime kesänä BLM-riehumista. Näinköhän se typsy edes tajusi, mistä puhui vai pitikö kiinni vain jostain muodikkaasta uhriutumismielikuvasta? Se Floyd sai Yhdysvallat melkein sotatilaan mutta kun demokraatit meinaavat panna koko valtion vihervasemmistolaiseksi niin ne saattavat saada sen sotatilan ihan oikeasti aikaiseksi.

Trilisser kirjoitti...

Ehdottihan aikoinaan norjalainen ministeri rauhanpalkintoa Stalinille...

Anonyymi kirjoitti...

Jos nykyajan Aatu olisi demari niin olisiko se enimmäkseen rauhanomainen?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Trilisserille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Trilisser: Joo, kyseinen rauhanmieshän oli ehdolla pariinkin kertaan. Vaikka silloin kyllä jo aivan hyvin tiedettiin hepun ”saavutukset”.

Ano: Epäilemättä olisi. Niin kuin nämä BLM-mellakat:

https://twt-thumbs.washtimes.com/media/image/2020/08/27/CNN_Mostly_Peaceful_arson_reporting_c0-0-929-542_s885x516.jpg?23b7b25bb93d81f5d42165c5822bb58cd8e2123a

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitit eräässä kommentissa:
"Obamahan sai sen palkintonsa vain ja ainoastaan orvasketensä värin vuoksi."

Sanoisin pikemminkin, että hän ei niinkään saanut sitä palkintoa eikä muutoinkaan osakseen niin suurta huomiota Yhdysvaltojen ensimmäisenä "mustana" presidenttinä niinkään ihonvärinsä vaan pikemminkin isänpuoleisen sukutaustansa vuoksi. Eihän hän edes ole läheskään niin tummaihoinen kuin tyypilliset mustat, pikemminkin vain suunnilleen yhtä tumma kuin ns. valkoisetkaan kesäisin ruskettuneina. (Katsokaa vaikka kuvasta täältä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama). Itse asiassahan hänen äitinsä olikin valkoinen. Ainakin ennen vanhaan hänen kaltaisiaan sanottiin mulateiksi, ja sana esiintyi koulukirjoissakin, mutta en ole varma siitä, pidetäänkö sitä enää poliittisesti korrektina. Mutta etelävaltiossa aikoinaan voimassa olleiden Jim Crow -lakien mukaan hänet olisi kyllä katsottu "mustaksi". Ja sellaiseksi hän on itsekin pyrkinyt profiloitumaan, vaikka ulkonäöstään häntä ei sellaiseksi heti ehkä tunnistaisikaan.

Eikä Obama ole aivan tyypillinen afroamerikkalainen sikälikään, että hän ei ole Amerikkaan aikoinaan tuotujen orjien jälkeläinen. Hänen isänsähän oli syntynyt Keniassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

En ehkä antaisi sitä palkintoa tolppapyhimyksen tolpalle, koska sitten kuka tahansa voisi kiivetä sen nokkaan ja alkaa palkinnon saaneen tuella esittämään omia ajatuksiaan ja ne voisivat sitten olla ihan mitä tahansa. Toisaalta onhan sitä monenlaista itsensä pönkittäjää maailman sivu nähty eli ei olisi ensimmäinen kerta sekään.

Yst. terv. Ano Nyymi

Anonyymi kirjoitti...

Sitä joutuu nykyisinä kummallisina aikoina nipistelemään itseään usein, että olenko hereillä vai jossain painajaisunessa. Helena Petäistön kirjoitus maaseudun tulevaisuudessa teki taas käsivarsiini kipeää.

Anonyymi kirjoitti...

Viime kesänä, tarkemmin 14.7.2020 klo 20.50, joku kirjoitti Yrjön 21. epistolaan kommentin nimimerkillä "Mitä tästä opimme." Yrjön epistolassa puhuttiin kyllä muustakin, erityisesti LGTB-liikkeestä, mutta tuossa kommentissa oli kysymys George Floydista ja BLM-liikkeestä. Koska hänen nimimerkkinsä oli samalla kysymys, kirjoitin siihen pitkähkön vastauksenkin. Siitä voisi ottaa opikseen monia asioita, eikä vain yksilö- vaan myös valtiollisella tasolla. Koska vastaukseni käsittääkseni sopii myös tähän yhteyteen, voinen toistaa sen tässä hieman lyhennettynä.

"Mitähän itsekunkin pitäisi ottaa opikseen tästä George Floydin tapauksesta?

Yksilötasolla ensinnäkin:
Älä tee väärää rahaa. Se on rikos, ja jos niin teet, poliisi ottaa Sinut kiinni käyttäen tarvittaessa koviakin otteita.
Mutta hieman syvemmällä tasolla myös:
Älä käytä huumeita. Ne eivät ole terveydellesikään hyväksi. Ja sitä paitsi, jos käytät niitä ja tulet riippuvaiseksi, niihin menee paljon rahaa. Kenties jopa niin paljon, että lopulta et katso voivasi tulla toimeenkaan muutoin kuin rikollisin konstein, esimerkiksi väärentämällä rahaa.
Tämä opetus pätee, olitpa sitten musta, valkoinen tai mitä tahansa siltä väliltä.

Entä opetukset poliisiviranomaisille:
Rajansa silläkin, mitä keinoja moisia pikkurikollisia vastaan sopii käyttää. Varo, ettet tule vahingossakaan surmanneeksi häntä.
Toisaalta kuitenkin:
Periaatteessa pitäisi olla mitään eroa, onko pidätettävä pikkurikollinen musta vai valkoinen, mutta nyt on osoittautunut, että käytännössä kuitenkin on.
Jos tässäkin tapauksessa surmansa saanut pidätetty olisi sattunut olemaan valkoinen, asiasta olisi kenties ollut pikku-uutinen jossakin paikallislehdessä, kenties ei. Mutta vaikka olisi ollutkin, harva olisi kiinnittänyt asiaan sen enempää huomiota.
Mutta kun kyseessä olikin musta, niin asiasta nousi ennennäkemätön maailmanlaajuinen haloo.

Ja lopulta vielä suuria opetuksia yhteiskunnallisella tasolla:

Saattaa olla, että maassasi kärsitään ainakin jollakin toimialalla pahasta työvoimapulasta. Niin kuin esimerkiksi joskus satoja vuosia sitten nykyisten Yhdysvaltojen eteläosissa puuvillaviljelyksillä. Mutta siinäkään tapauksessa ei pidemmän päälle kannata ratkaista ongelmaa tuomalla maahan jostakin muusta maasta ihmisiä orjiksi, vaikka sellaisia olisikin helposti saatavissa.

Se saattaa tosin ratkaista työvoimapulan joksikin aikaa, mutta pidemmän päälle siitä ei hyvää seuraa. Eikä varsinkaan, jos niillä vieraasta maasta saaduilla orjilla on jokin helposti havaittava fyysinen ja perinnöllinen tuntomerkki (esimerkiksi erilainen ihonväri), josta heidät - ja heidän jälkeläisensä - voidaan kutakuinkin erehtymättömästi tunnistaa ja erottaa maanne muista asukkaista.

Ei vaikka heidät myöhemmin vapautettaisiinkin orjuudesta. Siinäkin tapauksessa heistä, tai siis heidän jälkeläisistään, saattaa olla arvaamattoman paljon harmia vielä 150 vuotta vapauttamisen jälkeenkin, kun heidän jälkeläisensä yhä hautovat kostoa. Ja koska sellainen selvä tuntomerkki on olemassa, heillekin on selvää, ketkä ovat entisten orjien, ketkä taas entisten orjanomistajien jälkeläisiä.

Tältäkin tapaukselta olisi vältytty, jos afrikkalaisia ei olisi koskaan vietykään orjiksi Amerikkaan.

Ja edelleen: Jos maassasi puhkeaa lopulta sisällissota, jonka aiheena on juuri kiista siitä, onko orjuus hyväksyttävää vai ei, ja jos itse olit orjanomistaja mutta orjuuden vastustajat voittivat ja päättivät vapauttaa kaikki orjat, taitaa olla parasta tyytyä tulokseen. Pidemmän päälle ei kannata yrittää keksiä konsteja (esimerkiksi Jim Crow -lait), joilla vapautetutkin orjat jälkeläisineen kaikesta huolimatta edelleen voidaan alistetussa asemassa. Muuten kosto on edessä, ennemmin tai myöhemmin."

P.S. Jos BLM-liikkeelle pitäisi jokin palkinto myöntää, niin vaikkapa rauhan (tai pikemminkin räyhän) IgNobel-palkinto. (Sellainenkin on keksitty, kuten tästä ilmenee: https://en.wikipedia.org/wiki/Ig_Nobel_Prize.)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano Nyymille, Ano2:lle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Pyrin aina vastaamaan kohteliaasti mutta mielestäni kommenttisi meni kyllä jaarittelun puolelle.

Ano Nyymi: Totta joo. Ehkä se tolppa pitäisi säännöllisesti läätiä vaseliinilla ja antaa sadan metrin lähestymiskielto kaikille joilla on hallussaan tolppakengät tai Pekkaniskan välineistöä.

Ano2: Tuohan on sitä persujahtia ja jos Maaseudun Tulevaisuus ts. kepu haluaa ampua itseään jalkaan niin tokihan me sen sallimme.

Ano3: Tuo oli erittäin hyvä kommentti. Ainoa lisäys ja täsmennys siihen on se, että ei poliisi tappanut George Floydia vaan hän kuoli sairaalassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuli tuosta Ano Nyymin kirjoituksesta mellen, että eikös niitä menneinä vuosisatoina ollut sellaisia pylväspyhimyksiä? Kököttivät siellä tolpan nokassa jalat ristissä ja latelivat latteuksia, eiku viisauksia kansalle+
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Pylväspyhimys:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Simeon_Styliitta

Joppos123 kirjoitti...

Enpä kovin pitkään pitäisi hengitystä sen puolesta ettei jenkit lähtisi jonnekkin päin maailmaa höökimään. Se on ihan huulilla.
Veikkaanpa, että kahden vuoden kuluessa Iran on lasiaavikko.
"Sleepy joe" ei edes tajua kuinka sitä tässä asiassa vedätetään. Ruoriin astuu Kamala Harris ja sitten on kyyti kylmää.
Jenkkien sotateollisuus meni aika kyykkyyn Trumpin aikana kun se piru ei aloittanut yhtään uutta sotaa.
Pohjois-Korean kimppuun eivät tule käymään. Demokraatit tarvitsevat jonkun elossa olevan vihollisen ja Kim on siihen ihan passeli.
Iran on toinen juttu.
Laita Ykä tämä muistiin. Kahden vuoden sisään rytisee Persiassa.

Anonyymi kirjoitti...

https://m.youtube.com/watch?v=Pyhy4IvkENg

Tästä ja ainoastaan tästä on kyse. Vallankumouksellinen marxilainen järjestö, jota ei mustien vaikeudet kiinnosta paskaakaan vaan päin vastoin tarkoitus on lietsoa näitä ongelmia. Koska valta. Tätä mädätystä pitää vastustaa. Kuka ikinä osallistuukaan blm:n hypetykseen paljastaa suuren tietämättömyytensä tai pelkuruutensa, mahdollisesti pahuutensa. Tyhjiä tynnyreitä. 300 miljoonan asukkaan maassa, jossa about 3000 mustaa tapetaan vuosittain, 90% toisten mustien toimesta, noin 15 mustaa kuolee poliisin käsiin (mahdollisesti aseettomana, en muista ulkoa nyt) ja tähän kouralliseen blm keskittyy. Ja näiden 15 joukosta blm ei kykene löytämään mannekiinia liikkeelleen, joka ei olisi etsintäkuulutettu, narkkari, väkivaltarikollinen sekä käyttäytyisi jollain lailla hankalasti pidätystilanteessa. Blm liikkeen väitteet ovat tilastollisessa tarkastelussa niin käsittämättömän onttoja, ettei moinen elämöinti olisi mitenkään mahdollista ilman mittavan kiimaisen hyödyllisten idioottien joukkoa.

Kissamies kirjoitti...

Mielestäni sen pitäisi olla vain enimmäkseen rauhanpalkinto, koska mielenilmaukset olivat "mostly peaceful" CNNn mielestä.

QroquiusKad kirjoitti...

Saapa näkyä kuinka kauan BurnLootMurder-riehunnalle jaksetaan ajaa rauhaanoopelia:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/54d92ae8-59ca-4d22-9e33-8e6a4cab2c05

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1121363#p1121363

Lähitulevaisuus näyttää minusta tältä:

BurnLootMurder sai terriritoiminnallaan aikaan mieleisensä lopputuloksen POTUS-vaaleisa. Se oli ensimmäinen vaihe, nyt ollaan siirrytty toiseen, jossa kuullaan pian julistus

"Sinä Etuoikeutettu, vanha Valkoinen Mies, joka jokaisella askeleellasi tuhoat Mustaa Elämää:
mene pois Valkoisesta Talosta! Mene pois, ja väisty Mustan Naisen, Kamala Harrisin edestä!
Ellet tottele, Valkoinen Etuoikeutettu Mies, me jatkamme taistelua Mustan Elämän puolesta kunnes kaikki teidän Etuoikeutettujen linnakkeet ovat meidän hallussamme!!"

Kuten linkattu, tämä prosessin kakkosvaihe on jo käynnistynyt. Se on jo niin selvästi nähtävissä, että valtavalemediankin on ollut pakko tunustaa se, vaikka totuus olikin pitänyt häivyttää monenmoisen venkoilun taakse.

Mitä tulee veli Jopposin arvioon Iranista Biden-USAn seuraavan aggression kohteena, ei asia ole turhan yksinkertainen:
Venäjällä on omat intressinsä valvottavanaan Persianlahdella, ja siinä Iran on sille geopoliittisesti hyvin arvokas jos ei nyt liittolainen, niin kumppani.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Anolle, Kissamiehelle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: En osaa varmaksi sanoa kun siinä yhtälössä on Venäjäkin mukana. Sinänsä tuumin että saavatko demokraatit valtansa kiimassa aikaiseksi jonkin asteisen rähinän kotimaassaan.

Ano: Juuri näin.

Kissamies: No mikä ettei. Kun palkinto itsessään on vitsi niin miksei sen nimestäkin tehtäisi vitsiä.

Qroquius Kad: Näinhän on. Se minua vaan mietityttää että tuo porukka on jenkeissä kuitenkin pieni vähemmistö. Kuinka kauan WASP jaksaa katsella tuota touhua?

QroquiusKad kirjoitti...

WASPin sietorajan kestoon vaikuttanee monikin seikka?

Yhtenä pointtina tuossa käsitteessä lienee demarien katolilaisuus, joka tavallaan voi yhdistää heitä latinoihin. Heillä on sitä kautta eräänlainen, kenties kuviteltu liittolaisuussuhde myös Rio Granden eteläpuoliseen valtioon.
Tuskin Meksikolla on mitään halua puuttua mahdolliseen USAn II sisällissotaan. Sen loppuselvittelyihin sen sijaan...? – Keiden kanssa WASP voi tässä suhteessa tuntea samanlaista yhteenkuuluvuutta?

Toisena pointtina on WASPin uskollisuus Isänmaalle ja sen Perustuslaille:

vaikka se Toinen Lisäys onkin tähdätty osaksi siihen, että valtio muuttuu pahaksi kansalaisia kohtaan, vaatii se silti epäilemättä paljon enemmän kuin nykymeno, että kansalainen todella tarttuisi aseisiinsa lähteäkseen luomaan huonontuneen valtion tilalle uuden ja paremman.

Kolmantena pointtina on yllämainittujen plussaus:
kuka haluaa lähteä kapinaan valmiiksi hävinneenä?

Sillä niinhän siinä käy, ellei kapinaliikkeellä ole selkeää ja riittävän voimakasta johtajaa, jolla on selkeä visio lopputuloksesta. Sellainen kun ei kehity niinku silleen tosta vaan tän kapinan myötä, voisi sanoa Vihtori Kosola.

Mitä WASP voisi nyt tehdä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. En tiennytkään, että demokraatit olisivat pääosin katolisia. Mutta jos puhutaan vastarinnasta Amerikoissa niin veikkaisin sen alkavan hallinnollisella tasolla. Yhdysvallat on liittovaltio, kirjaimellisesti, osavaltioilla on suuri valta asioihinsa. Osavaltio X voi ilmoittaa, että valtionhallinnon määräyksiä X, Y ja Z ei saateta osavaltiossa voimaan.

Yleensäkin jenkit eivät ole samalla lailla itäsaksalaisia kuin suomalaiset. Mutta tulevaisuutta on vaikeaa ennustaa. En kuitenkaan usko että demokraattien suunnittelema Yhdysvaltain vihervasemmistolaistaminen onnistuu kitkatta.

QroquiusKad kirjoitti...

Ottakaamme tähän väliin kepeä kevennys:

https://www.youtube.com/watch?v=o8hYrNsRoTs

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ihmiset-kulttuuri/artikkeli-1.329103

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Suomalaiset ovat tehneet tämänkin paremmin. ”On tämä saatana työmaa”:

https://www.youtube.com/watch?v=bcY874eF2JU

Tuo MT:n juttu oli maksumuurin takana.