tiistai 21. kesäkuuta 2016

JUHANNUSUUSINTA: VIHAKIRJOITTAJAT HELVETISSÄ

Lukijalle: Tämä kirjoitus on päivitetty versio jutusta, jonka kirjoitin juhannukseksi 2008, eli ajankohtahan käy sopivasti. Alun perin kirjoitus oli nimeltään ”Kämypojat helvetissä”, mutta päivitys on paikallaan jo sen vuoksi, että termi ”kämy” on koko lailla kadonnut ja se on korvattu jo aikaa sitten ”maahanmuuttokriittisellä” mistä termistä en ole koskaan pitänyt. Kämyhän tarkoitti kansallismielistä ja olen aina ollut mieluummin kansallismielinen kuin maahanmuuttokriittinen. Yleensäkin koko tuo mediaamme varten kehitetty mukamas lievempi termi on jotenkin keinotekoinen. Kai hänellä paikkansa keskustelussa on sitten ollut.

Myös kirjoitukseen osallistuvat henkilöt itseäni lukuunottamatta ovat päivitetty uusiksi. Tämä johtuu siitä, että alkuperäisessä kirjoituksessa olleet Octavius ja Poropoliisi ovat jo aikaa sitten lopettaneet kirjoittamisensa, joten he voivat olla uusille lukijoille outoja nimiä. Samoin kirjoituksessa ollut Tupla-J on lopettanut varsinaisen bloginsa ja toimii toisessa blogissa hyvin harvoilla postauksilla. Nostan heille hattua, arvostan heitä edelleenkin ja toivon heidän jossain vaiheessa taas aktivoituvan.

Päivitetyn version henkilöt taas mitä todennäköisimmin ovat lukijalle tuttuja, joten heitä ei tarvitse erikseen esitellä. Lähdetäänpä siis porukalla Helvettiin:

VIHAKIRJOITTAJAT HELVETISSÄ

No niinhän siinä loppulaskussa sitten kävi, että kun niin jumalallisista kuin maallisista asioista peistä taitettiin, niin väärässähän ne kansallismieliset vihakirjoittajat olivat. Näin ollen oli ilmiselvää, että kuoltuaan heidän osanaan oli islamilainen helvetti eli Jahannam. Muuttuneet yhteiskunnalliset olosuhteet nopeuttivat heidän väkivaltaisesti avustettua siirtymistään hyvin lämmitettyihin alakertatiloihin. Näin kävi myös kolmelle vihakirjoittajalle eli Yrjöperskeleelle, Jaska Brownille ja Vasarahammerille, jotka siirtyivät lapioimaan koksia Helvetissä aivan helvetin isoihin uuneihin. Katsotaanpas hetkisen, miten toverukset viettävät aikaa iänkaikkisessa kadotuksessa:

Yrjöperskeles: Kyllä tää on kieltämättä kypsää hommaa.

Jaska Brown: Älä muuta virka. Suomalaiseen työaikalainsäädäntöön tottuneelle tää 24/7-työtahti on kyllä aika rankkaa. Täällä on niin helvetin kuumakin. Ja olisivat edes hankkineet tänne edes ne suomalaistyyppiset kahvalliset lapiot, mutta kun nää on niitä jenkkimalleja, joissa ei ole muuta kuin tuo puuvarsi. Ja palkkakin täällä on niin surkea.

Vasarahammer: Joo, tosi surkea. Ja tuon Helvetin Dollarin kurssi on niin alhainen, että ei sillä oikein mitään saa. Onneksi sentään se meidän tuttava sieltä maanpäällisestä elämästä eli toi Epäilyksen Piru käy välillä Helvetin GUM-myymälän valuuttakerroksessa ja tuo vanhoille kavereille jotain ylimääräistä. Ja se täytyy myöskin sanoa, että noi työnjohtajat ovat kirjaimellisesti epäinhimillisiä.

Yrjöperskeles: No epäinhimillisiä hjuu, tosin se kai kuuluu niitten toimenkuvaan… vaan nyt kyllä istahdan hetkiseks tohon sivummalle… pakko tässä on tauko pitää… (istuu)… ai helvetti, miten kuuma paikka tää olikaan! Johan tässä parkkiintunut persekin paloi.  Eihän täälläkään yleensä näin kuumia paikkoja ole.

(Paikalle saapuu välittömästi sarvipäinen demoni)


Demoni: Ykä, suksi helvettiin siitä paikasta. Se on varattu tiedostaville toimittajille.

Yrjöperskeles: No johan mä aattelin… hei, herra demoni. Mitenkäs täällä ei niitä tiedostavia toimittajia oo vielä pahemmin näkyny?

Demoni: No, mikäs pahan tappais. Vaan meillä on aikaa odotella. Ja nyt lapio heilumaan tai olet ihan helvetinmoisessa kusessa.

Yrjöperskeles: Jawohl, Herr  Tovaritsh Demon.

(Toverukset jatkavat lapiointia).

Vasarahammer: Toisaalta voisihan meillä olla asiat huonomminkin. Kun täällä helvetissä ei oikein hahmoteta noita maanpäällisiä asioita eikä varsinkaan kansoja ja maantiedettä niin tuo Helvetin henkilökunta ei oikein osaa tehdä eroa meidän ja ryssien välillä. Jonka seurauksena me ollaan kuitenkin puolet aikaa ryssän helvetissä. Kun täällä on kuuma ja siellä tolkuttoman kylmä, niin keskimäärinhän meillä menee suht mukavasti.

Jaska Brown: Niin joo, kyllä täälläkin kannattaa ajatella positiivisesti. Muutenhan tässä voisi saada vaikka väärän mielikuvan iankaikkisesta piinasta ja kärsimyksestä.

(Yhtä-äkkiä alkaa yläilmoista kuulua jyrinää ja alaspäin lentää kovalla nopeudella hehkuva tulipallo.)Yrjöperskeles: Jaahah, näyttää Jahannamin Logistiikka tuovan uutta lihaa lapiotyöhön.

(Tulipallo laskeutuu maahan ja sieltä astuu esiin yllättävän tuttu mies)

Vasarahammer: No voi helvetti, sehän on Kumitonttu! Mitenkäs sinä tänne näin äkkiä, varsin nuori mies kun kumminkin olit sinäkin.

Kumitonttu: Kommunikointiongelmia.

Yrjöperskeles: Jaa minkälaisia? Löikö joku rautaputkella?

Kumitonttu: Nääh, ei mitään sellasta. Oma mokahan se oli. Kun ei tullu opeteltua noita kaikkia uusia välttämättömiä kieliä. Taisin selittää työperäiselle sähköasentajalle urakkapyynnön vähän pieleen ja se veti virrat sähkökiukaasta suoraan pesualtaaseen. Hampaita pestessä se sitten henki otti ja lähti, ei siitä mihinkään pääse. Vaan kerkesin minä vähän aikaa olla taivaassakin.

Yrjöperskeles, Jaska Brown ja Vasarahammer: Älä helvetissä? Mitenkäs niin pääsi käymään?

Kumitonttu: Kas kun ne kiirastulessa oli just päivittämässä Heawindows Kymppiä ja siinä sattui joku sekaannus. Niin että se ohjelmavirhe heitti minut ihan väärään osoitteeseen. Äkkilähtöhän sieltä taivaasta tietysti tuli, kun ne virheen hokasivat, mutta ehti siinä sentään vähän aikaa kattella ympärilleen.

Jaska Brown: No kun nyt kerkesit siellä yläkerrassakin olla, niin osaakkos sanoa, että minkä takia täällä helvetin puolella on niin paljon noita itsemurhapommimiehiä? Eikös niille pitäny olla suora linja yläkertaan ja se iso liuta niitä neitsyitä vielä kaupan päälle? Oliko se juttu sitten pelkkää puppua?

Kumitonttu: Ei se mitään puppua ollu. Pojat ei vaan oikein hahmottaneet taivaan systeemeitä. Kas sen verran minä ehdin siellä ollessani saada selville, että neitsyeet ovat islamilaisessa taivaassa tuotettava arvokas maan päälle siirrettävä luonnonvara joka on varattu hartaille islamilaismiehille puhkaistavaksi vasta vastuullisessa kolmentoista vuoden iässä tai aikaisemmin, jos olosuhteet eli henkilökohtaiset mielihalut niin vaativat. Ja siellä taivaassa on neitsytmateriaalia tarjolla vain jo elämästä poistuneitten taholta. Eli eihän siellä taivaassa ole muita neitsyitä kuin länsimaisia telaketjufeministejä. Vähän aikaa tarjontaa katseltuaan pojat oli pyytäneet porukalla siirtoa alakertaan. On kuulemma virikkeisempää toimintaa sielläpäin.Yrjöperskeles, Jaska Brown  ja Vasarahammer: Kyllä Allahu on todellakin akbar!

Kumitonttukin tarttuu lapioon ja koko porukka siirtyy työhön. Taas yksi päättymätön päivä helvetissä jatkuu ja jatkuu…

*


Niin kuin vuonna 2008 niin ei nytkään juttua kirjoitettaessa vahingoitettu yhtään niin vihakirjoittajaa kuin tiedostavaa yksilöä. Hotellin respasta toivotetaan kaikille lukijoille hyvää ja rauhallisen riehakasta juhannusta. Muistakaa, että viina ja vesi eivät kuulu yhteen, joten älkää blandatko hyviä väkeviänne vaan juokaa ne paljaaltaan. Ja tehkää se kuivalla maalla, sillä järven selkä näyttää saunan kuistilta huomattavasti paremmalta kuin järven pohjassa hukkuneena. Ja laitetaanpa sitten juhannusmusiikkia eli vanha Numa Numa-diskobiisi uutena feministisenä versiona. Kiitokset vakikommentoija Soomepoisille Eestist vinkistä:31 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos huomion osoituksesta :)

Eikö olekin järkyttävää että maailma ei ole muuttunut kahdeksassa vuodessa parempaan suuntaan vaikka merkkejä on tullut vastaan kuin ötököitä tuulilasiin kesäyönä?

Toisaalta, näin se Neukkulakin kaatui aikoinaan - merkeistä huolimatta.

Vihaista juhannusta resepsuunin porukalle!

Jaska Brown kirjoitti...

Kiitoksia kunniasta. Tähän ei voi muuta kuin lainata G.B. Shawia, kun häneltä kysyttiin viettäisikö hän iäisyytensä mieluummin taivaassa vai helvetissä: "Periaatteessa suosin taivasta ilmastollisista syistä, mutta taidan kuitenkin kallistua helvetin puolelle mukavamman seuran takia."

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää juhannusta sinne Huitsinnevadan Örnätjärvelle. Pelko pois. Vihakirjoittaja työllistyy kuolemansa jälkeenkin. Pääsee näet helvettiin hiiliä lapioimaan. Ja onpa tuo alakerran isäntä/vihtahousu/perkele/belsebuub/... näköjään osuva jeppe johtamaan kadotusta. Ei näet tiedosta, että nykyään pitäisi lämmittää jo tuulivoimalla tai auringolla. Lämmittää mokoma vieläkin hiilillä. Hiilijalanjälkihän siinä kasvaa.
--Viikon radiokasvo

Anonyymi kirjoitti...

Ollos hyvä Yrjö ja hyvää Jussia sinne lahden pohjoispuolelle! Tässä pari hyvää meemiä lisää, taisinkin jo aikaisemmin linkittää Sargon of Akkadin videopätkän (Social Justice Losers), jossa hän (syystäkin) kritisoitsi näitä nuoria miehiä.

Carl the Cuck ja AIDS Skrillex, tuo "cuck" taitaa tulla sanasta "cuckservative" ja "skrillex" on hiustyyli jossa jommalta kummalta sivulta on hiukset leikattu lyhyeiksi ja päältä pitkät (skrillex haircut hakusanalla löytyy uusia trendejä!). Erityisesti tiedostavan naisväen suosiossa, lisähuomiota halutessaan letin voi värjätä punaiseksi (aidot punatukat ovatkin toinen luku), violetiksi tahi siniseksi. Kaikenkaikkiaan tuossa esimerkin videopätkässä ovat argumentaatiotaidot kohdillansa. Internet on armoton....

Sitten korjaus omaan mokaan Yrjön bloggauksta Lihaa - kött, tuli lapsus kun koitin linkittää sitä videopätkää Tubesta, jossa myös eräs nuori daami sai avautumisillaan legendaarisen maineen. Tässä uusi yritys Onko poliittinen korrektius mennyt liian pitkälle?, tarkempi jaottelu löytyy e.m. bloggauksesta. Milon kohdalla on ironista se seikka, jotta mies on kiinnostunut enemmän (tummista) miehistä kuin naisista. Siinä onkin feministeillä tekemistä kun väittelevät miehen kanssa.

Juhannuksen kunniaksi, jollei Suomessa ole vielä lämmintä, niin tästä eksoottisia kuvia maailmalta, ruotsalainen tosi-TV sarja Kärlek i Gambia. Hauskoja katselukokemuksia ja -hetkiä! Kommentoija Becker lienee nähnyt Länsinaapurin TV:stä tätä settiä?

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kumitontulle, Jaska Brownille, Viikon radiokasvolle ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Kumis: Kiitos sinullekin yhteistyöstä. Merkit olivat näkyvillä jo silloin, mutta itselleen valehtelusta on tullut niin monelle ihmiselle taidelaji ja rakas harrastus. Vihaista juhannusta eli siis vihannusta sinnekin päin.

Jaska: Kunnia sille, jolle kunnia kuuluu. Mikäs sitä hiiliä on lapioidessa hyvässä seurassa.

Viikon radiokasvo: Joo, alakerran firma luottaa perinteisiin menetelmiin. Mukavaa juhannusta sinullekin.

Soomepois: Jussia myös lahden eteläpuolelle ja kiitos linkeistä. Viimeisestä voisi todeta, että ”otsasi hiessä sinun Gambian poika tulee leipäsi ansaitseman”.

Sametti kirjoitti...

Ahaha ei helvetti. :DD

Hyvää juhannusta vaan kaikille.

Castor kirjoitti...

Hyvää juhannusta kaikille!

Täytyy sanoa tuosta Gambia-videosta, joita näyttää olevan enemmänkin, että sääliksi käy...siis ei noita ämmiä, mutta kuten Ykä totesi, niin kaikkea sitä joutuu työkseen tekemään Gambian ylpeä uros. Ja tietenkin nuo tuossa jaksossa olevat akat olivat suomalaisia, jotka vielä 40 vuoden Ruotsissa asumisen jälkeenkään eivät osaa kunnollista ruotsia..Uskomatonta, rakkaus on kyllä ihanaa, kun se sattuu kohdalle!.

Anonyymi kirjoitti...

@Soomepois, Carl on kyllä Cuck, mutta Bernien kannattajana tuskin minkäänlainen -servative. Jos tykkäät Sragonin tapaisista YouTube-rationalisteista, tsekkaa Kraut and Tea.

Mutta hyvää juhannusta sinne respaan ja muullekin porukalle.

-Kissamies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Sametille, Castorille ja Kissamiehelle & kiitos kommenteistanne.

Sametti: Übermukavaa jussia sinulle.

Castor: Mietipäs piruuttasi, jos tehtäisiin dokumentti saman ikäisistä jätkistä jotka käyvät Thaimaassa kuksimassa paikallisia tyttöjä. Voi sitä feministisen joukkorääkymisen määrää. Mutta tämä taas puolestaan on niinqu ihqua kun naiset ovat sujut seksuaalisuutensa kanssa ja nauttivat häpeämättä. Mitenkäs muuten, vietetäänkö siellä Kiinan mailla juhannusta millään muotoa vai onko se vaan viikonloppu muitten muassa?

Kissamies: Hyvää jussia niin sinulle kuin kaikille suomalaisille kissoille. Kissit ovat kovasti mukavia otuksia.

vieras kirjoitti...

Siltä varalta, jos Ykä ei ole huomannut, niin Ykän blogissakin kommentointut Riikka Purra piti tänään esitelmän persujen puoluetoimistolla. Video löytyy täältä:

https://www.suomenuutiset.fi/keskiviikon-tuumaustunnilla-riikka-purran-raportti-geneven-pakolaissopimuksen-tulkinnoista/

Missä muuten Ankan veljekset ovat? Olen huono matikassa, mutta jos ovat elossa niin he ovat kai nykyisin suunnilleen 85 v ikäisiä. Meinaavatko he junailla Trumpille voiton marraskuussa, vähän kuin tekivät Nixonille ja Reaganille? Tiedän etteivät Amerikan touhut sisälly Ykän toimenkuvaan, mutta jos vaikka Blade on vuotanut Ykälle jotain, niin kysyn huvikseni.

Tiedän ettei Ykä ole jalkapallon seuraaja, kun taas IDA ja Vasara taitavat olla jonkinsorttisia tietäjiä potkiksen suhteen. Mutta, mille joukkueelle peukutat kisoissa jos pitää vetää arpa hatusta? Itse päätin peukuttaa Unkaria, osin poliittisista syistä, osin siksi että se on ollut arvokisoissa viimeksi 30 vuotta sitten joten vaihteeksi on jännä nähdä semmoinen.

En ole vähään aikaan pyörähtänyt täällä, ja on jäänyt moni juttu lukematta, enkä osaa ennustaa milloin pääsen uudestaan. Antero ja äänimiehetkin ovat ehtineet käydä täällä kevään ja alkukesän mittaan. Mihin muuten Antero, Hösse, Pertta, Lötjönen, Kutvonen, Pöntinen ja Pätinen sekä Köyriäinen menvät juhannuksen viettoon? Meinaatko tavata heitä jossain kohdin?

Toivotan hyvää juhannusta kaikille täällä oleville!

vieras kirjoitti...

Ai niin tämä unohtui. Rkp:n puheenjohtajauudesta luopunut Carl Haglund jättää kohta eduskunnan, kun anoi vapautusta ja se myönnettiin. Pöytäkirjan kohdasta 2:

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/poytakirja/Sivut/PTK_74+2016.aspx

Kun Rkp ei päässyt hallitukseen, niin Haglund huomasi ettei hänestä ole oppositiopoliitikoksi. Hän taisi tehdä havainnot ja johtopäätökset asian tiimoilta. Jos siviilistä löytyy duuni ja siihen valitaan, niin ottaa sen vastaan.

Mielestäni on hölmöä haukkua, jos joku edustaja saa duunin jostain kesken vaalkauden. Jos pääsee siviiliitöihin, niin se kertoo siitä että kykenee tekemään jotain muutakin kuin politikoida. Olen muutenkin pitänyt hyvänä sitä jos joku menee siviilitöihin eduskunnan jälkeen, joko sen jälkeen kun vaalikausi päättyy, tai jos tipahtaa vaaleissa, tai niinkuin nyt eli anoo vapautusta. Miksi odottaa tyhjän panttina ja lusia vaalikauden loppuun ja nyppiä aamukammasta piikkejä.

Yleensä eduskuntaan hingutaan mutta harva sinne pääsee. Joten jos joku haluaa pois niin päästäkää ihmeessä kun niin haluaa. Sitä varten ehdokaslistalla on varasija ja siitäkin taakse jääneitä että otetaan sieltä jos edustajantoimi lakkautetaan syystä tai toisesta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras ja oikein hyvää juhannusta sinullekin. Kiitos tuosta linkistä, en ollut siihen törmännyt. Ankan veljekset olivat osa tiettyä fantasiakirjoitusta ja turha heitä on enää nostaa esiin. Jalkapallossa peukutan Islannille ja Unkarille. Minulla itselläni menee juhannus töissä, mutta tapaan varmaan Anteron ja kumppanit taas tulevaisuudessa.

Haglundin ratkaisu on tietysti hänen omansa. En jää häntä kaipaamaan, mutta tuskin tilallekaan tulee mitään sen kummempaa. RKP on utopiapuolue ja toimii utopiapuolueen tavoin.

Anonyymi kirjoitti...

Miten muuten huostaan otettut mukulat viettävät juhannusta. Ajattelin että saattaisit tietää ammattisi perusteella.
Mun kuulemani perusteella vaihtoehdot ovat joko
A: Lusivat kopissa/putkassa ja möllöttävät seinää
B: Ovat hatkoissa perheensä/sukunsa luona
C: Menevät saunaan ja saavat isommilta muksuilta turpaan ja sit koko kullannuppu sakki nukkumaan 19.00
D: Ovat hatkoissa jonkun vanhemman sedän luona perse kipeänä ja kuuppa sekaisin mutta varakkaampina suhteellisesti vapaampina kuin putkassa.

Oon nuorempana tuntenu joitain lastari muksuja ja ne kertoi lastareista mielenkiintoisia juttuja.

No niistä kun ei koskaan tienny et kusiko ne mua linssiin vai ei ni kerroppa Ykä meille asiasta mitään tietämättömille. Miten se niinku noin yleensä menee. Siis esim JaniPetterin juhannus ja JessicaJeminan juhannus.

T: lukijasi Labrotta

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Labrotta. Ehkä ei kannata uskoa kaikkea mitä kuulee. Huostaanotetut lapset ovat juhannuksena pääosin lomilla kotonaan, jos se vain on mitenkään mahdollista. Osastolla oleville taas pyritään järkkäämään mahdollisimman normaali juhannus grillaamisineen, saunomisineen jne. Jotkut ovat tietysti hatkassa, mutta se on heidän päätöksensä, johon laitoksen henkilökunta ei ole osallinen. Niin että ehkäpä sinua on kustu linssiin.

Tuumailija kirjoitti...

Harmi että joudut olemaan töissä, mutta ehdottomasti hyvää ja nuivaa juhannusta hotellin respaan! Itsellä tiedossa mökkijuhannus mukavien kavereiden kanssa. Olettaisin että grilli ja kiuas tohisevat ahkerasti. :)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tuumailija. Saahan niistä tunneista sentään sadan prosentin korvauksen ja rahalle on aina käyttöä. Mökillä ehtii olla sitten syssymmällä. Oikein mukavaa juhannusta sinulle kavereittesi kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=gTmEYnhEUfo Hyvä Arskan elokuva, ainakin ääniraidan perusteella. Nimi viittaa sellaiseen jota saatamme tarvita, kansojen ja koko sivilisaation tasolla.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Ykä!

En tiiä onko nää tarkoitettu kuunnelmiksi, mutta mun päässä nää on sellaisia.

Antaisitkohan luvan tehdä näistä kuunnelmia youtubeen.
Olen miettinyt sitä monesti.
Hirveä urakka jos alusta asti aloittaa.
Osa kantsis vaan lukee ääneen ja osaan kuunnelmatyyppisistä panostasi enemmän tuotannollisesti.

Erkki

Anonyymi kirjoitti...

@Kissamies, kiitti vihjeestä! Katselin muutaman pätkän miehen vbloggauksia ja todella asiallista settiä. Vähän samaa sarjaa tuon Thunderfootin ja Sargonin kanssa. Joo, ja nyt kun tsekkasin enkun slangisanakirjasta, niin tuo "cuck" taitaa tuossa yhteydessä tarkoittaa aisankannattajaa, lyhenne sanasta "cuckold", tai sitten neitimäistä miestä (ns. cry baby, mielensäpahoittaja).

Jos ulkomaisissa bloggauksissa vilisee ihmeellisiä lyhenteitä ja sanoja, niin tuolta olen lähes joka kerta löytänyt selityksen. Yrjölle pahoittelut jotta viimeaikaisimmat kommentit ovat menneet kirkkaasti Suomen ulkopuolelle, mutta maailmalla tapahtuu.

Muistaakseni amerikkalainen dokumentaristi-toimittaja Michael Moore uhkasi muuttaa USA:sta veks, jos Yrjö Puska JR valitaan 2. kerran USA:n presidentiksi. No hänet valittiin ja en nyt muista oliko hän periaatteensa takana? Voisin vaikka löydä vetoa, että mies on samaa mieltä Trumpin valitsemisesta.

Ainakin siellä San Josén kaupungissa sattui ja tapahtui Trumpin kannattajien ja heidän vastustajiensa välillä.

Jotenkin tuosta katuväkivallasta tulee mieleen ne Aatun Sturmabteilungit (ruskeapaidat) ja kuinka niillä koitettiin vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin, poliisikaan ei kauheasti puuttunut peliin. Hieman tulee mieleen sama taktiikka tässä tapauksessa, ja se sentään tapahtuu demokraattisessa maassa. Poliisipäällikön selitys, että emme halunneet pidättää ketään mielenosoittajista, koska se olisi voinut eskaloida tilannetta, on mielestäni surkeaa selitystä. Kaupungin pormestari on kuulemma H. Clintonin tukijoita.

Hakemalla hakevat tappelua aikaiseksi, jotta voisivat sitten syyttää Trumpin kannattajia väkivaltaisiksi rasisteiksi, ja itkeä siitä valtavirran meediassa. Menee mielenkiintoiseksi kuinka historia toistaa itseänsä.....

- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Hiilihangon ja lapion välistähän sitä taidetaan ittemme joskus löytää,ja ,joo,eipä ole Ykän tarinat yhtään vähempää ajankohtaisia tänäpäivänä,vuosien kuluessa vain osa silloisista fiktioista tullut faktaksi.Hotellin respaan hyvät jussit,samoin lukijoille.
T:Vesku
PS:On muuten Brexit-äänestys sitten käynnissä.Ja Unkarille sekä Islannille pitkää turnausta,hyvin mennyt tähän asti.

Krypta kirjoitti...

Kyllä Helvetissä on viihtyisää ja tarkemmin voi henkilökuntaan tutustua Terry Pratchett:n kirjasta Eric.

Rauhaisaa jussia työssäsi. Meillä vuorotyöläisillä kun tuppaa olemaan noita tekopyhiä.

Muutoin kaikille hyvää juhannusta varsinkin kun nyt ei pakkasia ole luvassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Erkille, Soomepoisille Eestist, Veskulle ja Kryptalle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Tuo tuli katsottua aikanaan kun se tuli elokuviin. Sanoisin, että Arskan paras pätkä. Siihen aikaan Steven Seagalkin teki ihan oikeasti hyviä toimintapläjäyksiä.

Erkki: Voit toki kokeilla, jos onnistuu. En osaa sanoa, kuinka näistä tehdään kuunnelmia, kun en omaa asiantuntemusta. Olen aikaisemmin antanut luvan kahdellekin taholle tehdä Antero Lärvänen-jutuista näyteltyjä versioita, mutta niistä ei ole kuulunut sen kummempaa.

Soomepois: Kun katselen suomalaista uutisointia niin Yhdysvaltain presidentinvaalista kuin Brexitistäkin, niin huomaan että suomalainen media käy kovaa vaalikamppailua, mutta ei ehkä ole hahmottanut että suomalaisilla ei ole äänioikeutta kummassakaan vaalissa eikä suomenkielistä mediaa oikein ymmärretä angloamerikkalaisella kielialueella.

Vesku: Nahkurin orsilla eli lapion varressa aikanaan tavataan. Pidetään peukkua Brexitin puolesta ja oikein mukavaa juhannusta sinulle.

Krypta: Kiitos vinkistä. Ja maksavathan ne sentään pyhätunnit vielä rahassa. Saas nähdä kuinka pitkään. Mukavaa ja rauhallista jussia sinnekin päin.

Becker kirjoitti...

Mä luulen myös että tuossa lapioporukassa viihtyy vaikka hommassa hikeä pukkaakin. Itseasiassa luulen että sinne joutuu sen enempiä selittelemättä, sillä valintaan vaikuttaa myös se mitä päässä liikkuu vaikkei kaikkea ääneen esitäkkään.

Soomepois Eestist arveli että tunnen tuota Ruotsin tv:n tuotantoa. Ihan rehellisesti on sanottava etten juurikaan seuraa tuota kulttuurimarksismin kyllästämää poliittisesti korrektia ulostetta mitä SVT (Svenska Vänster Television) tarjoaa. Aamukaffea kun juon ensimmäisen kupillisen saatan katsoa uutiset ja säätiedoituksen ihan silmällä että mitä nämä idiootit ovat nyt saaneet aikaiseksi. Tosin sillä edellytyksellä että pakki ja närvit sen aamutuimaan kestävät.
Niinikään suomalaiset tuttavat kyselevät josko seuraan tuota Solsidan ohjelmaa. No en helvetissä, vastaan, sillä minähän elän sen Solsidanin keskellä muutenkin.

Jaahas, pian päästään taas henkiseen kotomaahan lomailemaan ja nauttimaan parasiittivapaita viikkoja. Ja näin ollen sitä toivotellaan respan porukalle ja Ykälle sekä kommentoijille oikein pirun mukavaa Juhannusta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, oikein mukavaa ja rauhallista juhannusta ja tervetuloa tänne koivun ja tähden alle. Ja tietysti tervetuloa aikanaan lapioimaan hiiliä samaan mukavahenkiseen porukkaan.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Myös täältä asfaltti-kylästä työntäyteiset juhannusterveiset sinne Huitsinnevadaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vittuuntunut NettoVeronmaksaja ja voimia eloon työjuhannukseen sinulle sinne asfalttikylään.

Anonyymi kirjoitti...

Kuten Neuvostoliitto, niin myöskin eurostoliitto kaatuu ja tällä kertaa puhdistettaneen myös ne perseilijät kotimaan poliittiselta kentältä koska nyt ei ole minne hamuilla ja karata.

Brexit!

-Tvälups-

Jk sanokaa mun sanoneen; Suomi on viimeinen maa joka tuon pashan jättää. Viisi vuotta sen kaatumisen jälkeen toteamme ettei direktiivit enää sido meitä koska toinen sopimusosapuoli on lakannut olemasta...

Anonyymi kirjoitti...

No niin Brexit näyttäisi toteutuvan ainakin Kyllä-puoli sai enemmän ääniä (52% vs. 48%), onhan tuossa neljän prosenttiyksikön ero Kyllä-äänille. Saas nähdä pidetäänkö äänestys niin monta kertaa, jotta prosentit on EU:h hyväksi? Tässä poimintoja päivän uutisvirrasta

Britain will leave the EU

Rule Britannia! - Hannu Tanskanen

Stubb ottaa kantaa twiiteissän

Mikä maa järjestää seuraavaksi kansanäänestyksen? Tässä adressi "Fixit", kävin jo allekirjoittamassa.

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne. Ja onnea briteille. Sitähän emme tiedä, että saako EU-eliitti tuon brexitin vielä kikkailtua nurin, mutta toivomme parasta ja dominopalikkaefektiä. Tvälupsin veikkaus sattuu varmaan kohdalleen. Oma eliittimme on niin sitoutunut liittovaltiokehitykseen. Fixit-adressi on meidänkin kohdalta jo allekirjoitettu.

Reijo Koiras kirjoitti...

Hyvät juhannukset Yrjölle, Ylvalle sekä respan henkilökunnalle. Minunkin piti piirtää asenteellinen vihasarjis ennen juhannusta, vai eihän se aika riittänyt. Noh, eiköhän tämä meininki ole yhtä järjetöntä juhannuksen jälkeenkin. Nähdäänpä sitten tsuhnan helvetin jääkylmän saunan lauteilla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Reijo, ja mukavia juhannuksen jatkoja sinullekin. Uusia ryppyilyjä odotellessa. Aiheet eivät taatusti lopu kesken.