tiistai 1. elokuuta 2017

ANTERO LÄRVÄNEN JA TUNNEAATELISTO


- Hyvää päivää, hyvät kuuntelijat. Täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradion lähetyksessä tällä kertaa täällä reuna-Suomessa Helsingissä. Vieraanani on saneleva ja ihmisten asioihin kärsänsä työntävä vähän helvetin korkea-arvoinen virkahenkilö Lennipirkitta Löröttät-Sixteen, joka kertoo meille tuoreimmasta sananvapauden kehitykseen liittyvästä uudistuksesta. Hyvin pitkän tittelin omaava virkahenkilö Löröttät-Sixteen, tervetuloa lähetykseen.

- Kiitos, Antero. Täsmentäisin asiaa hieman eli kyse ei ole varsinaisesti sananvapaudesta vaan enemminkin sovelletusta sananvapaudesta.

- Niin, asiahan ei ole asia, ennen kuin se on sovellettu, määritelty ja viranomaishyväksytty asia. Mutta kerrotteko meille tarkemmin tästä uudistuksesta?

- Kerron ensin uudistuksen pohjasta. Nythän on niin, että me täällä suvaitsevais-tiedostavalla puolella olemme kyllä tajunneet, että me häviämme säännöllisesti faktakädenväännön teille voiman pimeän puolen edustajille. Erityisesti silloin kun kyse on asiasta jota te nimitätte haittamaahanmuutoksi ja josta me taas puolestaan käytämme termiä ”rakkauden ja velvollisuuden etninen unelmatoteutuma”.

- No mutta tämähän on oikein ilon ja onnen päivä! Tarkoittaako tämä sitä, että te tunnustatte olleenne väärässä koko ajan ja nyt me kaikki alamme porukalla korjaamaan kaikkea sitä, minkä te olette onnistuneet hässimään vituralleen?

- Voi Antero, eihän toki. Kyllä vituralleen hässiminen jatkuu, pysyy ja paranoo. Et tainnut oikein kuunnella minua tai sitten et ymmärtänyt. Me siis häviämme faktoissa. Joten faktoista luovutaan. Mutta me puolestaan voitamme tunteessa. Joten nyt siirrytään kiellettävien vihafaktojen ajasta sertifikoitujen tunteitten aikaan.

- Vaan eikös me eletä siinä jo?

- Jaa, nyt täytyy täsmentää. Me siis siirrymme vihafaktojen ajasta sertifikoitujen tunnehenkilöitten aikaan. Jatkossa ei ole merkityksellistä se, mitä sanotaan vaan se, kuka sanoo. Ja sanojan on oltava vapaa vihafaktoista ja keskityttävä oikeaoppisen tunteen parantavaan, voimauttavaan ja luonnollisesti omaa egoa boostaavaan merkitykseen. Kun se, you know, tuntuu niin hyvältä. Siinä tuntee olevansa niinqu sillai parempi ihminen. Varsinkin oikeaoppiselle ihmiselle, jonka varsinainen oma substanssi on alle baariapulaisen tason se on enemmän kuin tärkeää. Milläs hän muuten pääsisi toimittajaksi haastattelemaan toisia toimittajia ja saamaan pärstänsä lehtiin ja televisioon, kysyn vaan?

- Kuulostaa edelleenkin varsin nykypäivältä. Done it, been there. Mitä muutosta noinniinkun käytännössä on odotettavissa? Täähän alkaa käydä tylsäksi, mitä ilmiötä teidän kanssanne ei kyllä aikaisemmin ole tullut havaittua.

- Maahamme perustetaan virallinen tunneaatelisto. Vain tunneaatelistoon hyväksytty henkilö voi jatkossa esittää mielipiteitään julkisesti. Eikä hänen mielipidettään saa arvostella, sillä koska hän on tunneaatelinen niin hänen tunteittensa loukkaaminen on automaattisesti viharikos joka täyttää joko kunnianloukkauksen tahi suorastaan törkeän kunnianloukkauksen perusteet. Onhan se meinaan niin, että on jokseenkin jälkeenjäänyt ja suorastaan vastenmielinen yhteiskunnallinen tilanne että oikeita, tunteisiin pohjautuvia mielipiteitä esittävä ihminen joutuu perustelemaan mielipiteitään. Perustelemaan, herra nähköön. Ja vielä faktoilla, saatana soikoon. Oikeaoppinen yhteiskunnallinen keskustelu ei pohjaudu perusteluun, vaan sanelemiseen.

- Onhan se kieltämättä enemmän kuin hirveetäkamalaa. Että perustella pitäisi ja vielä sieltä faktojen mustan usvan puolelta. Vaan oliko siis näin, että jatkossa kaikki, mitä tunneaatelinen puhua mälkyttää on sertifikoitua ja kyseenalaistamatonta totuutta jonka arvostelu on rikollista?

- Kyllä.

- Ja vain tunneaatelinen saa esittää mielipiteitään julkisesti?

- Kyllä.

- Anskumä yritän hahmottaa. Ajatellaan nyt jotain tiettyä henkilöä, hän on vaikkapa nimeltään Irbertta Mäyhiö joka toimii Setan ylimmän sihteerimummoston varapääkiukuttelijana. Luonnollisesti hän saa tunneaatelisen arvon jo pelkän asemansa vuoksi, eikö niin?

- Luonnollisesti. Setassa kun ei vihafaktoja suvaita. Siellä eletään oikeassa tunnetilassa ja vähän merkeleen voimakkaasti eletäänkin. Siitä asenteesta voitaisiin ottaa oppia laajemminkin.

- Tämä Irbertta Mäyhiö on kaikkien mahdollisten mittareitten mukaan biologinen nainen. On naisen värkit vaikka röntgenillä kuvaisi. Ei mitään poikkeavaa. Täysin lisääntymiskykyinen yksilö vielä kaiken lisäksi. Mutta jos hänestä tuntuu siltä että fiilispohjalta hän onkin ruunattu rupisammakko joka tuntee seksuaalista vetoa biseksuaaleja naaraskaneja kohtaan niin asia on sitten just niin kuin hän sanoo eikä siitä ole nokan koputtamista. Näinkö se oli?

- Näin se oli ja näin se on. Ei sitten niin minkäänlaista nokan koputtamista. Varsinkin kun kyseisessä tapauksessa on kyse nimenomaan sukupuoli-,  anteeksi siis sukumonioasioista ja niihin liittyvistä fiiliksistä. Niitten asioitten käsittely vihafaktojen pohjalta aiheuttaa huomattavan määrän mielipahaa, henkistä pipiä ja oikeaoppista alaleuan väpätystä joten kyseisten asioitten ja tunnetilojen arvostelu täyttää ilman muuta törkeän kunnianloukkauksen piirteet ja voin taata, että siitä rikoksesta ei kyseisessä tapauksessa selviä millään yhden vuoden ja yhdentoista kuukauden ehdollisella tuomiolla niin kuin ehkä edistykselliset toimittajat pienistä hairahtumisistaan.

- Luonnollisesti niin. Senhän sanoo tunnekin. Vaan onkos näillä tunneaatelisilla muita etuoikeuksia kuin lupa soittaa poskeaan kenenkään kyseenalaistamatta?

- He saavat käyttää julkista liikennettä ilmaiseksi ja lisäksi heidän ei tarvitse maksaa ostoksistaan arvonlisäveroa. Tunneaatelinen on myös arvo, jota tunneaatelinen voi käyttää esim. muodossa ”Magnus Hönt, SDP, YTM, TA”.

- Vapautettu arvonlisäverosta? Nyt tunneaatelisen asema alkoi kiinnostaa minuakin. Oliskos minulla mahdollisuutta päästä tunneaateliseksi? Jos luovun järjen käytöstä ja vihafaktoista?

- Periaatteessa kyllä. Mutta sinun kohdallasi vaadittaisiin niin pitkäaikaisia intensiivisiä katumusharjoituksia että siinä vaiheessa kun sinun anomustasi alettaisiin edes käsittelemään kasvaa lapsenlapsenlapsillasikin jo parta. Niin että turha sinun on alkaa repiä ihokastasi. Ja jos ihan rehellisesti sanon, niin siinä vaiheessa kun me kärsäntunkemisministeriössä saamme selville, että missäs se pinnanmalainen media ihan livenä sijaitsee, niin silloin me tullaan porukalla paikalle, pannaan leka heilumaan, painokoneet pieniksi ja antennit umpisolmulle. Onhan meinaan niin, että me emme kaipaa dialogia vaan meidän puolelta oikeisiin tunteisiin perustuvaa opettavaa monologia ja teidän puolelta hyväksyvää hyminää. Tai ainakin sitä että pidätte edes turpanne kiinni ja annatte meidän nauttia ihanasta osallistumisen ja paremmuuden tunteesta. Tunteesta! Tunteesta, saatana!

- Kyseinen dialogin totaalinen puute ja muukin tunnepohjainen riekkuminen olisi tietysti soveltavan sananvapauden näkökulmasta hyvinkin edistyksellistä toimintaa. Siihenhän maassamme ollaan enemmistöksi itsensä tulkinneen vähemmistön puolesta pyritty jo jotain parikymmentä vuotta. Vaan mikäs instanssi näitä anomuksia ja tunneaateliseksi julistamisia muuten käsittelee?

- Asiaa varten ollaan perustettu erillinen virasto eli Virasto Tunneaatelisten nimeämistä Varten, lyhenteeltään ViTunV. Sen palvelukseen palkataan ensialkuun kahdeksansataa etsivää, löytävää, arvostelevaa, hyväksyvää, hylkäävää ja triggeröityvää erityisasiantuntijaa. Erityisasiantuntijoita palkattaessa on pidetty tiukasti kiinni absoluuttisesta tasa-arvosta eli miehille on varattu viiden prosentin kiintiö.

- Ehkä tuo viisi prosenttia on tarpeeksi, sillä jos jatkossa on kyse siitä, että valtakuntaa johdetaan pelkästään puhtaasti insinööritodellisuuden ulkopuolisilla tunteilla eivät miehet pääosin kertakaikkiaan pysty elämään oikeaoppisen hormonaalisen tunnemyrskyn vietävinä. Niillä kun ei ole sitä. Joten he ovat siinä kehityksessä turhia tai jopa vaarallisia.

- Kyllä. Pitää paikkansa. Miehet elävät vielä – valitettavasti – aivan liikaa luvuilla määriteltävässä insinööritodellisuudessa eivätkä ymmärrä, että todellinen yhteiskunnallinen edistys pohjautuu tulevaisuudessa vain ja ainoastaan oikeisiin tunteisiin.

- Mitenkäs muuten, lyödäänkös nämä tunneaateliset rälssiin niin kuin joskus ennen, eli mennään polvilleen ja sitten kosketetaan miekalla molempia hartioita? Kun nyt kerran aatelisia ollaan, niin pitäishän joku tyylikin olla.

- Polvilleen mennään, mutta miekkaa ei ole. Sehän on selkeä fallossymboli. Sen sijaan tunneaateliin nostettava polvistuu ruotsalaistyyppisen midsommarfittanin eteen ja häntä kosketetaan molempiin hartioihin nykyisella bulkkimarketin lihattomalla lihapiirakalla. Symbolit ovat tärkeitä.


Uusrälssiin aateloimistilaisuus

- Symbolit ovat ehdottoman tärkeitä. Ja tässä tapauksessa vielä erinomaisen osuvia. Tässä rituaalissahan kumarrutaan juuri siihen suuntaan mihin päin asioita ollaan viemässä ja se toinen symboli taas on sellainen joka ei kelpaa edes vegaanille. Mutta sallitteko vielä yhden henkilökohtaisen kysymyksen? Liittyen tunteisiin?

- Totta kai. Minähän olen hyvin tunteellinen ihminen. Empaattinenkin. Mielestäni olen kyllä ihan erinomaisen hyvä ihminen. En oikein ymmärrä sitä, että miksi minusta ei pidetä. Kyllä minä sen vaistoan.

- Miltä teistä tuntuu se ajatus, että ajattelijan voi ampua, mutta ajatusta ei?

- Minusta se tuntuu häiritsevältä. Jotenkin lohduttomalta. Kun riittäisikin se, että ampuu ajattelijat. Mutta se ajatuksen perkele vaan nousee haudoistakin. Siksi me pyrimme korvaamaan ajattelun oikeilla ja ajattelusta vapautetuilla tunteilla. Jos se ajattelu siinä pikkuhiljaa häipyisi.

- Lennipirkitta Löröttät- Sixteen, kiitän teitä haastattelusta. Meikä ja äänimiehet lähtee Ykän lämmittämään saunaan Lällävedelle. Täällä Antero Lärvänen, siirto rutioon.

- Ja täällä paikallisration rutio. Seuraavaksi soitamme vieraamme Lennipirkitta Löröttät-Sixteenin kunniaksi purkkaa ja jytää 1970-luvulta. Vuorossa yhtye Sweet ja kappale The Six Teens:


Myöhemmin, saunassa Lällävedellä…


Antero: Vaan miltäs se pojista kuulostaa tuo paluu rälssiyhteiskuntaan? Ja kovasti vielä feminiiniseen sellaiseen?

Hösse: Miten niin paluu? Johan meillä on tuo faktoista itsensä totaalisesti vapauttanut Homo Premenstrualsyndromicus päässyt koskemattomaan asemaan muutenkin.

Pertta: Jep. Tällähän vaan betonoidaan vallitseva tilanne, jossa järjen käyttö ja Elon laskuoppi ovat vihapuhetta.

Ykä: Joo. Me ollaan siirrytty kuohimattomien faktojen aikakaudesta ruunattujen tunteitten aikakauteen. Eikä mene varmaan kauan, kun meitäkin aletaan fasistin sijasta syyttää faktisteiksi.

Antero: Myöntää täytyy, mutta vielä ruunakin jaksaa irvistellä. Varsinkin kun se pinnanmaalaisen median olinpaikka ei ole vielä kärsäntyöntäjille selvinnyt. Eiköhän heitetä sille tsössiä ja aukaista vihafaktoilla voidellut ohrajuomat?

Kiuas: Tsöss!

4 x Tsuhnan Kosto: Knirsk.
Oikein mukavaa alkanutta elokuuta kaikille lukijoille.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No nyt taas,Ykä,naurattaisi tarinasi perkeleesti,mutta kun tässä Kumpula-Natrin,Huumosen ja "presidentti"Kyllösen maassa tuokaan ei toteutuessaan yllättäisi.Ja kun media aloittaa Kyllöskän säälimis-,ihkutus- ja tiesminkärummutuksen,niin tuo kansalaisten satelliittiseurannan äiti,"tää on meille uusi vientituote"-Kyllönen voi olla yllättäjä presidentinvaaleissa.Ois muuten jäljellä olevat Venäjän kommunistit kateellisia suomalaisille-heiltä kun vietiin ensin Isä Aurinkoinen ja sitten kaatui koko Neuvostoliitto,mutta tsuhnat senkun porskuttais kohti auringonlaskua tantramama Aurinkoisen johtamana sensuurin supervaltana.Ei helkutti,onko taas äänestettävä Salea noin niinkuin varmuuden vuoksi?Piirsit semmosen fiktion taas,että joutuu tosissaan pohtimaan milloin se onkin faktio.Mutta äänestäjät tuntuvat haluavan maata johdettavan mieluiten taikaseinän rahoittamina Putte-possun nimipäivinä,joissa kaikilla on niin mukavaa,oi jospa koko maailma sais olla mukana...kuin,että tylsät ja kylmät faktat sanelisivat äänestys päätökset ja sitä kautta maamme politiikan,Suomen politiikan suomalaisten etua ensimmäisenä ja viimeisenä ajaen.No,akkuja tuli taas korvessa,tuolla nauriskellareiden Impivaarassa,käytyä lataamassa-josko taas vuoden jaksaisi tätä tasavallan alasajoa seurata.Mitä parhainta elokuuta kuitenkin myös sinne hotellin respaan!
T:Vesku

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää päivää vaan Anterollekin sinne Huitsinnevadan paikallisradioon! Villi arvaus on, että siellä myös Ykä on häärännyt takapiruna ja rikastuttanut taas suomalaista sanavarastoa mm. osuvalla sanalla "tunneaatelisto". Mikähän voisi olla hyvä nimitys meille tavallisille isänmaallisille suomalaisille? Rasistit ja natsit on jo niin last season ja sitä paitsi totaalisesti pielessä.

Elokuu on alkanut aurinkoisena, mutta mätäkuu tuskin parantaa meikäläisten sielunmaisemaa uutisia lukiessaan. Kun vieraan valtion edustajat saavat jakaa suomalaisessa kirjastossa ilman minkäänlaista lupaa passeja afganistanilaisille "pakolaisille", vasemmiston presidenttiehdokas sanoo vihapuheen (eikö se poliisin kivapuhevideo mennytkään perille?) olevan sananvapauden vastaista, kaikki on ok, mutta kun norjalainen patikoija kiertää erämaassa rajapyykin väärältä puolelta, kolmen maan rajavartijat selvittelevät tapausta ja kai miesparkaa uhkaa elämä kaltereiden takana. Asiat eivät tietenkään ole yhteismitallisia, mutta jotakin ne kertovat tästä ajasta.

Suomessa muuten vasta nyt ehdotetaan tyttöjen silpomisen kieltämistä lailla, vaikka se jo pari vuotta sitten on sovittu jossakin Istanbulin sopimuksessa ja pohjoiset naapurimaat ovat sen jo tehneet. EU:n mallioppilas vähän valikoiden toteuttaa näitä kansainvälisiä sopimuksia, joihin kyllä niin ahnaasti viitataan silloin kun ne ovat sovitun monikulttuurisuusagendan mukaisia.

Mitenkähän alkaa tuntua siltä, että yksikään poliitikko ei ansaitse rehellisen ihmisen mainetta. Viimeksi köyhien ja heikossa asemassa olevien puolustajana aikoinaan eduskuntaan päässyt rouva Lipponen on kunnostautunut sosialidemokratialle tyypillisellä tavalla; ei luovu saavutetusta edusta, vaikka päivääkään ei ole työttömänä ollut ja nostaa kahden viran hoitamisen ohella kansanedustajan sopeutumiseläkettä! Eikö sitä eläkettä makseta juuri siitä syystä, että ei ole työllistynyt? No, tämä taitaa olla sitä korkeampaa akateemista ajatustoimintaa, johon minun tippaleipäni ei pysty.

Mutta jotain hyvääkin; jos elokuu jatkuu edes kohtuullisen lämpimänä ja sateettomana, rehevä luonto ja sen ylle pimeässä illassa taivaalle nouseva kuu tekevät elokuusta ainakin minulle kuukausista sen kaikkein mieluisimman. Hyvää elokuuta siis Ykälle, vaimolleen ja kaikille lukijoille!

Rouva Ano
Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on taas Ykältä & kommentoijilta sellaista verbaaliakrobatiaa villakoirien ytimineen, että oksat pois! Kiitos! On lohdullista, että edes jossain järjen valot loistavat!

Kaikille tänne kirjoittaville ja näitä lukeville mukavaa elokuuta!

T. Helsingitär

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veskulle, Rouva Anolle ja Helsingittärelle & kiitos kommenteistanne.

Vesku: Minullahan ei sinänsä ole koskaan tarkoitus kirjoituksillani naurattaa ketään enkä miellä itseäni humoristiksi. Mutta jos ihan rehellisiä ollaan, niin eihän nykyinen tilanne oikeastaan tuosta kirjoituksesta eroa. Sanotaan, että se viimeinen silaus vain puuttuu.

Rouva Ano: Lämmin kiitos. Onhan tässä takapiruna piruiltu. Joku epäilevämpi saattaisi ajatella, että nää jutut ovat kaikki minun kynästäni. Puhdasta agitproppia, prkl. Meitä tavallisia isänmaallisia voidaan varmaan nimittää juuri faktisteiksi, koska me käytetään faktoja unelmaa vastaan. Nationalismihan on jo terminä täysin demonisoitu.

Rva Lipponen on mainio arkkityyppi demarista ja siitä, mihin puolue toimintansa priorisoi. Elokuu on tosiaan kovasti mukava kuukausi. Vielä on lämmintä mutta illat jo pimenevät. Siinä on mukavaa istua pihatulilla jossa vierähtää toinenkin tovi.

Helsingitär: Lämmin kiitos ja kaikkea lyckaa sinne pääkaupunkiin.

Krypta kirjoitti...

Tervehdys Ykä ja kiitos "haastattelusta". Tuosta ei enää puuttunut kuin kihomadot, heinäsirkat ja muut vitsaukset.

KKi kirjoitti...

No mutta. Eihän tuo olisi kuin nykyisen nännistislellistisen sosiaalifemokratian lopullinen auktorisointi.
Onhan se nykyäänkin aivan kamalan hirvittävän kauheata jos jolekulle tulee henkinen pipi.

Nykyään kun ei pomot saa haukkua ryssineitä alaisia, vaan käydään "kehityskeskustelu", ongelmatkin ovat "haasteita".

Kukaan ei enää ryssi pahemman kerran eikä ole ongelmia.

Ja juu, elokuu on myös suosikkini. Hotellin pitäjän mainitsemista syistä.
...kele, nyt kun on palkkatöissä niin mullakin on ensi vuonna oikein palkallinen loma. Elokuu, ehdottomasti.

Eka loma tommoseen kymmeneen vuoteen. Hurjaa.

Becker kirjoitti...

No mutta. Tuossahan on aika perusteellisesti esitetty läntisen naapurimaan henkinen tila. Ruotsalainenhan ajattelee munillaan eikä aivoillaan.
Kuorma-auto terrorin jälkeen Sergelintorille kokoontui yli kymmennentuhatta ihmistä esittämään rakkauden manifestia jossa puhetta pitivät osaltaan juuri ne poliitikot joiden ansioista koko tuho oli mahdollista. Ja kaikki halalivat ja heiluttivat sydämenkuvia ja tuhersivat tippaa. Sitä katsellessa tuli jotenkin Kafkamainen olo. Millä tavalla tuo näytös vähensi muslimiterrorin uhkaa, kysyn vaan, mutta tunneaateliston reseptiin se sopii erinomaisesti.
Muutenkin maassa väännetään krokotiilin kyyneleitä poliitikkojen taholta alvariinsa, koska syitä siihen löytyy päivittäin ja koska agenda on niin päättänyt.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kryptalle, KKi:lle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Krypta: Kiitos sinullekin. Itse asiassa kihomatojen, heinäsirkkojen ja muitten vitsauksien kanssa pärjää paremmin sillä niitä saa nimittää vitsauksiksi eikä voimavaraksi tai velvollisuudeksi.

KKi: Kyllähän tuo kertoi nännistis-lellistisen sosialifemokratian tilan ilman sitä pistettä i:n päälle. Kehityskeskusteluista tuli mieleen YT-neuvottelut. Aikaisemminhan se tarkoitti yhteistoimintaneuvotteluita mutta nykyisin lähinnä ilmoitusta siitä, kuinka moni saa kenkää. Odotellaan sitä seuraavaa elokuutasi ja äärimmäisen hyvää lomaa, kun se tulee. Muista ottaa vaikka whisky. On varmasti ansaittu.

Becker: Kyllä läntisen naapurimaan henkinen tila antaa minulle ns. inspiraatiota. Se, mikä on Suomessa ehkä fiktiota on Ruotsissa jo valitettavaa nykypäivää. Tuosta Sergelin torista ja sen mielenilmauksesta tuli mieleen se, että kanat pistävät pystyyn kettuja puolustavan mielenosoituksen. Ja ajattelevat, että kun se ei ole tuottanut tulosta sataan kertaan, niin ehkä se sadasensimmäinen onnistuu.

Castor kirjoitti...

Tunneaatelisto! Ykä se rikastuttaa kieltä (NO pun intended)!

Mustan barbaarin (ilmeisesti tarkoitettu jonkinlaiseksi vitsiksi, mutta on osuva nimi) sisar ja äiti saivat sitten syytteet, ja Gutmenschen ovat jälleen pöyristyneet hirmuisesta etnisestä profiloinnista. Aivan uskomatonta luettavaa näiden kommentit.

Olen ollut koko päivän kaupungilla, ja vastaan tuli vain "vaaleita ihmisiä" niin kuin täällä sanotaan. Todella miellyttävää kulkea kaltaistensa seurassa! Ei minusta Shanghaissakaan oudolta tuntunut, kiinaliaiset kun eivät kotimaassaan koko ajan uhriudu...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Castor. Vaikka itse sanonkin, niin termi tunneaatelisto kuvaa hyvin Suomea nykyisin. Erityisesti tunneaateliston jäseniä löytyy mediasta ja yliopistoista. Mustan barbaarin sukulaisten uhriutuminen meni nähdäkseni ns. vituilleen. En ole aikoihin käynyt Tallinnassa. Pitäisiköhän saada aikaiseksi? Jo väestönäkymien vuoksi. Toisaalta sinne pitäisi mennä Helsingin kautta ja sinne en oikein jaksa mennä. Done it, been there.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäpä tuohon kirjoitukseen lisäämään? Ihmetellä vaan täytyy, sitä että kirjoitus on karmean lähellä totuutta. Mikä tai kuka on saanut poliitikot, median ja osan kansasta (toivottavasti pienen osan) todella ajattelemaan noin? Kun asioista ottaa selvää huomaa kauhuissaan, että maailman johtajat ovat puheissaan ja kirjoituksissaan ajaneet tätä meidän nyt livenä todistamaamme agendaa käsittämättömän kauan(ja ne johtajat eivät ole poliitikkoja), niin kauan, että sitä ei kukaan edes suostu uskomaan. maahanmuutto on vain yksi pala paljon suuremmasta suunnitelmasta, joka tähtää koko maailman hallintaan, vain muutaman todellisen hallitsijan alla, ja siinä maailmassa ei ole tilaa meille kaikille. Nämä maahantunkeutujat ovat samassa jamassa meidän kaikkien kanssa. ihmisten pitäisi ymmärtää ja tajuta vihdoin totuus tästä maailmasta ja siitä kuka sitä todella johtaa. Esimerkiksi yk:agenda 21, tai samaisen järjestön julkaisema suunnitelma korvata Euroopan väestö maahanmuuttajilla. Tai cousil of forein relations järjestön julkaisut, puhumattakaan eri kuningas huoneiden puheista vähentää maailman väkimäärä alle miljardiin. Tämä kaikki on totta! Tutkikaa ihmiset asioita, ja niille, jotka nyt nauravat salaliitto hörhölle sanon toivovani sydämeni pohjasta olevani väärässä. mutta pelkään pahoin, että en ole. Luin Euroopan nykytilaa koskevan suunnitelman jo 25 vuotta sitten. helpoin tapa päästä alkuun on vaikka tutkia "Project for the New American Century" ryhmän julkaisuja, joissa mm.jo vuosia ennen varsinaisia tapahtumia esitetään, esim kaikki se mitä juuri nyt tapahtuu Syyriassa ja libyassa ja itseasiassa arabikeväät ja kaikki. Ja Wikipedia ei todellakaan ole Yleä kummempi tietolähde.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano ja kiitos kommentistasi. Minä olen itse sen sorttinen tyyppi, että en etsi itse asioitten syyksi salaliittoa jos asiat voidaan selvittää sinisilmäisyydellä, typeryydellä ja suoranaisella muodilla jonka myötä nollasubstanssilla varustetut ihmiset voivat tehdä itsestään merkittävän. En kiistä ajatuksiasi salaliitoista koska minulla ei ole siihen tarpeeksi tietoa (yleensä salaliittoihin liittyvä tietohan ei ole julkista, eiväthän ne muuten olisi salaliittoja) mutta en näe, että mikään länsimainen ns. salaliitto hyötyisi Euroopan islamisoitumisesta. Se tietäisi kaaosta ja kaaos on hallitsematon. Ja käsittääkseni salaliitot pyrkivät nimenomaan hallitsemaan ja kontrolloimaan.

Joppos123 kirjoitti...

Toivoisin, että heräisin tästä painajaisesta. Mutta kun ei. Yrjö jo varmaan tietääkin missä klikkas kalliilla rahalla ostettu, sinänsä ihan pätevä raketinheitinjärjestelmä jenkeistä. Ammuksiin, rypäleet kiellettiin. Nyt niihin haetaan muita juttuja mutta edelleenlään miinakammoa ei ole. 30 vuotta intissä, vika vintissä.

Joppos123 kirjoitti...

Olen ykän kanssa samaa mieltä siitä, että ei ole mitään salaliittoa. Seuratkaa rahaa, sieltä ne hyötyjät löytyy. Mielenkiintoista olisi tietää mihin maanpetturit suunnistavat. Ehkä tulevat sukupolvet käyvät sanomassa, notta terve.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123: Itse asiassa olen siinä käsityksessä, että Suomi ei edes ole mukana rypäleasekiellossa mutta niitä ei vaan ole ostettu, ettei alaleuanväpättäjille tule henkinen pipi. Ja luulenpa, että tulevilla sukupolvilla on meille hyvin paljon muutakin sanottavaa kuin terve. Ja sanominen saattaa tapahtua muillakin menetelmillä kuin puhumisella.