sunnuntai 6. elokuuta 2017

KUN DEMARI MAAILMAN PELA$TI


Niin kuin lukija hyvin tietää, on SDP nimenomaan työväenpuolue. Kaikki sen toiminta ennen, nyt ja tulevaisuudessa keskittyy nimenomaan suomalaisen työväestön etujen ajamiseen. Demaripuolueen toiminnan punaisena lankana on olla jalat maassa toimiva, realismiin keskittyvä puolue joka ei koskaan unohda kannatuksensa pohjaa eli tavallista suomalaista työtätekevää miestä ja naista. Puolue tietää, mihin sen kannatus pohjaa, ymmärtää kunniavelkaansa ja maksaa sitä ylpeänä.

Samanlaisia ovat myös demarijohtajat ja -vaikuttajat. Heidän vakaa ja vastuullinen toimintansa pohjautuu henkilökohtaisiin pitkiin työuriin jotka he ovat tehneet ennen antautumistaan työväestön poliittisiksi vastuuhenkilöiksi. Heitä yhdistää nöyryys, harkitsevuus ja vaatimattomuus. Porvareille ominaista korskeaa pröystäilyä ei heistä löydy.

Yksi parhaimmista ja esimerkillisimmistä demarivaikuttajista on Mikael Jungner. Vaatimattomuuden, harkitsevuuden ja realismin arkkityyppi. Mies, joka ei toimi koskaan hötkyillen sillä työväestön edustajana hän tietää, että erityisesti taloudessa maltti on valttia. Jungnerin eduksi voidaan vielä laskea, että hän jaksaa säännöllisesti muistuttaa suomalaisille työläisille demariaatteen olevan varmoissa ja vakaissa käsissä. Niin kuin hän teki tuoreeltaan:


Hotellin respasta otettiin yhteyttä Hömpstadin Vähänköehkäopiston ympäristotilastolliseen tutkimuskeskukseen ja sieltä ilmoitettiin, että Jungnerin ekoteko kuittaa kaikki seuraavan vuoden aikana syntyvän afrikkalaisen ylijäämäväestön aiheuttamat seuraamukset maapallon kantokyvylle. Keskuksesta muistutettiin vielä, että Teslahan toimii sähköllä ja sitä saa töpselistä ilman saastuttavia voimaloita. Ei siis huolta, ei murhetta.

Muistutettakoon vielä, että tuon Tesla kolmosen hinta veroineen tulee Suomessa olemaan tommonen 41.000 euroa ja sen verranhan suomalaisella pätkätyöläisellä on mukana kusireissullaankin.


Kuvassa eräs pienen eläkkeen ja pätkätyön oravanpyörässä kamppaileva työväestön edustaja sekä hänen eläkeläismiehensä. Our thoughts and prayers are with you.

34 kommenttia:

KKi kirjoitti...

Kuinkahan lujaa ästeepeen päälliköt kiroaa tuota pikku-miihkalia ulostuloineen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi. Jos demareitten puoluekoneistossa on vielä jäljellä edes alkeelliseen ajatteluun kykeneviä yksilöitä niin ne varmaankin repivät hiuksiaan ja tuumivat, että jätkän pitäis ihan oikeasti opetella laskemaan kymmeneen ja mieluummin vielä polttavan perstupakit ennen kuin se aukaisee suunsa. Mutta minä vain mietin sitä, että onko demareissa enää sellaisia jäljellä?

WhiteHunter kirjoitti...

Joskus minä vain hiljaa pähkin mielessäni, kuopan reunalla naurista järsiessä..
Että tuo sähkö, kämpän lämmityksessä on ihan hirvee katastrofi, öljy on taas ihan ok. Noin niin kuin virallisen agendan mukaan.
Taas kun työmatkaa taittaa, on tuo sähkö ihan hirmu hieno ja edistyksellinen asia, joka pelastaa afrikan sarvikuonot. Öljyyn pohjautuva diiseli tai pensa, ne vasta kauheita asioita on. Pelkästään niistä johtuu kaikki ympäristö katastrofit. Jebs.

Että otti tuota, ensi viikollakin ajan työmatkaa päivittäin 150 km, egolookisestit vuoden 2002 autolla. Pakko ajaa, kun töitä on tehtävä ja parempaankaan kun ei ole varaa.

WhiteHunter kirjoitti...

Minä löysin juuri Pekka Haaviston (ja vihreiden) kampanjapaidan.

Peace and love

Anonyymi kirjoitti...

Junkkerin perjaitainen vasepookkipäivitys analysoi Suomen yrityksetkin:

https://www.uusisuomi.fi/raha/226757-jungner-300-000-yritysta-vain-1000-kasvaa-tuhlausta-suomessa-laaja-vaarinymmarrys

"Pienivelkaista, voitollista, kasvamatonta ja riskiä ottamatonta yritystä voi kutsua jopa zombie-yritykseksi. Se vain on, kehittymättä ja menemättä eteenpäin. Suunnatonta tuhlausta."

Junkkerihan voikin tuostavaan, vasemmalla kädellä analysoida Suomen yrityskentän, hänellähän on sdp:n jäsenkirja, joka pätevöittää joka hommaan.

-t "zombie-yrityksen" yrittäjä

Kumitonttu kirjoitti...

Demareissa on kahdenlaisia järkeviä ihmisiä. Toiset uskovat ay-liikkeen turvaavan työntekijöiden etua ja toiset julkisen terveydenhoidon turvaavan sairaiden etua. Valitettavasti kumpikaan uskomus ei perustu järkeen, mutta eri syistä johtuen näiden aivot on turrutettu ideologisella toistolla.

Jos ay-liittojen tukijat ihan oikeasti tajuaisivat, että ay-liittojen edustama korporatismi on fascismin ydinajatus, he joutuisivat tunnustamaan kannattaneensa fascismia pitkään ja uskollisesti. Ei tule tapahtumaan.

Jos julkisen terveydenhoidon kannattajat ymmärtäisivät, että julkinen terveydenhoito keskittyy laittamaan prosessit kuntoon (nostamaan käyttöastetta) eikä tehostamaan potilaan käyttämää aikaa prosessin sisällä, he eivät tukisi julkista terveydenhoitoa. Ei tule sekään tapahtumaan.

Onhan demareissa huomattavan paljon mukavia, empaattisia ja ahkeria ihmisiä, mutta heidän kykynsä hahmottaa syy/seuraus-suhteita on rajoittunut. Valtaosa demareista ymmärtää, että varastaa ei saa, joten he keksivät sille mukavia termejä kuten oikeudenmukaisuus, tasa-arvo ja verotus. Kun tavoite (jakaa saalis) on syötetty, pitää enää keksiä sopiva keino määrittämällä sanat uudelleen. Musta on valkoista, sota on rauhaa, suvaitsemattomuus on suvaitsevaisuutta.

Tutkimusten mukaan vasemmiston äänestäjillä on huonoin luottamus siihen, että he pärjäisivät itse ja yksin. Kyseessä on osin kasvatuksen ja pääosin perintötekijöiden tulos. Ihminen on luonteeltaan laumaeläin, sosiaalinen. Hannu Lauerma arvioi että 15% ihmisistä luottaa itseensä siinä määrin, että uskaltaa nousta uhmaamaan auktoriteetteja silläkin uhalla, että lauma häätää heidät pois. Tästä on kyse myös median paskanheittotalkoissa kohti Huhtasaarta. Hänet nähdään pelottavana naisena, joka julkeasti kehtaa väittää, että enemmistö on väärässä.

Miljoona kärpästähän ei voi olla väärässä. Jos kärpänen syö mädäntynyttä lihaa, niin eihän se voi olla väärässä pysyäkseen hengissä. Siksi kärpänen ei myöskään maista mitään. Refugee Welcome -klubilaiset noudattavat samaa survival modea kuin raatokärpäset.

Anonyymi kirjoitti...

Tuli facessa aika alatyylistä tekstiä pojulta ku pikkasen herjasin :))
Ihan omalla nimelläni.

Reijo Koiras kirjoitti...

Jung-Man Strikes again. Muutama tällainen heitto lisää, niin näistähän pystyisi kokoamaan sellaisen Best of Jungner-kokoelman. Vaan onhan siinä tosiaan melkoinen kuilu Jungnerin ja sanotaanko vaikka Väinö Tannerin välillä. Mietin vaan, että kuinkahan paljon demarien äänestäjissä on jäljellä näitä ns. vanhan liiton työmiehiä? Taitaa olla vähenemään päin, eikä taida nämä Jungnerin möläytykset ainakaan asiaa auta.

Anonyymi kirjoitti...

Moro
Demarit on viime vuosina keskittyneet rahan, etenkin muiden kuin omiensa, jakamiseen. Aikoinaan sitä koittiin jakaa siten että heidän äänestäjäkuntansa siitä saisi osansa. Nyt ovat keskittyneet lähes täysin jakamaan entisen äänestäjäkuntansa hyvinvointia pois muille. Juuri mikään puolue ei ole enempää voinut kääntää kelkkaansa. Tavallinen palkansaaja, työllään itsensä ja perhettään elättää, veroja maksava ei voi vähempää heitä kiinnostaa. Martti Ahtisaari yhtenä viitoitti tähän tien. Kun sai itkupotkuraivareilla vihdoin kinuttua Nobelin palkinnon itselleen, tai siin sille kriisinhoitelu toimistolleen. Mutta kun demarille tälläinen palkinto osoitetaan,sitä EI jaeta vaan pidetään itsellä.
Jos tuolla Lipposkan iljetyksellä olisi yhtään omaatuntoa olemassa, edes puolet torakan sellaisesta, hän palauttaisi nuo hänelle täysin tarpeettomina maksetut sopeutumiskorvaukset (tai voihan olla että hän EI ole vielä sopeutunut ja sitten ei tarvitse palauttaa)..

T.
S.E.P.

Qroquius Kad kirjoitti...

Pelkäänpä pahoin, että SDP menetti pelinsä tässä suhteessa kenties pysyvästi heivatessaan asevelisosialistit 1960-luvun puolivälin jälkeen, korjaten kurssiaan pari piirua vasemmalle. Se korjaus kun ei jäänyt ihan kahteen piiruun.

Sittemminhän SDP on kehittynyt, kuten tässä blogissa niin usein on todettu akateemisten, julkisella sektorilla toimivien jakkupukunaisten puolueeksi, joka ei ole enää aikoihin miettinyt mistä kakkua saataisiin lisää keskittyessään vain sen jakamiseen niin koti- kuin ulkomaillakin. Mitäpä miettimäänkään: heille se kakku on ollut aina olemassa; miten se siis ei voisi olla jatkossakin?

Mikael Jungnerista sanoisin, ettei SDP kyllä minusta aivan vaikuttaisi hänen todelliselta poliittiselta kodiltaan. Jos 1990-luvulla toiminut lipilaarien perinnepuolue Nuorsuomalaiset rp. olisi pysynyt hengissä tähän asti, voisi Jungner hyvinkin olla nyt sen kansanedustaja.

Mikä pahinta, en jaksa uskoa SDP:n nykyisen johdon välttämättä kokevan suurtakaan epämukavuutta näistä töyhtöhyypän ulostuloista; saattavat olla hyvinkin linjassa heidän oman maailmankuvansa kanssa? Mikäli näin on, asettuvat "äijäfeministi" Antti Rinteen aiemmat arvioinnit asevelisosialistien työtä tietyssä mielessä jatkaville Perussuomalaisille menetettyjen duunarimiesäänestäjien paluusta vielä omituisempaan valoon.

Vaikka mahtavatko anttirinteet asiasta enää välittääkään sen enempää kuin timosoinit tahoillaan: kun henkilökohtainen hillotolppa on saavutettu, paskat sellaisista tyhjänpäiväisyyksistä kuin äänestäjät ja puolueen tulevaisuus?

Anonyymi kirjoitti...

Kukapa ei lähettäisi Jungnerin Marsiin ja pelastaisi osaltaan maapalloa.
Win-win kaikille :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo demareiden tuhon kierre on ikävää katsottavaa, ne kuitenkin pelastivat Suomen toisessa maailmasodassa sekä kommareiden vainoissa sotien jälkeen.

Tiedä sitten kuka teki päätöksen demareissa siirtyä maailmanparannukseen mutta kyllä sitä yksilöä/komiteaa pitäisi kirota...

Ari

Anonyymi kirjoitti...

Kun nyt alkuunsa tulit maininneeksi tuon SDPn ikuisen, toteutuneen ja niinikään hamaan ikuisuuteen toteutettavan agendan eli nimenomaan suomalaisten työläisten puolustamisen - ja taisipa tuolla sana nöyryyskin vilahtaa - niin tokihan siitä heti ensimmäiseksi Jungner tuli mieleen. Mutta vakavana kilpailijana hänelle pitäisin kyllä uutta apulaiskaupunginjohtajaamme Nasima Razmyaria. Olen vuosikausia seurannut hänen IL-blogiaan ja sen enempää ei edes Jungner voisi nimenomaan suomalaista ja työläistä puolustaa. Ja sitä nöyryyden määrää! Tällainen vanha ei-demarikin herkistyy hänen jaloja aatoksiaan lukiessaan.

41.000 egeä Teslasta? Ei kai Ykä vaan ole langennut kateuden syntiin? Työmies on palkkansa ansainnut, siitä ei kahta sanaa!
tira+

Becker kirjoitti...

Pohjoismaista hyvinvointiyhteiskuntaa rakentaessan demareitten olisi pitänyt tajuta että valmista on ja tehdä itsensä tarpeettomaksi. Mutta hihna jäi päälle sillä he tunsivatkin itsensä korvaamattomksi. Tuloksena on pohjoismainen pahoivointiyhteiskunta.
On siihen toki muitakin syitä, mutta demareitten osuus tuhossa on merkittävä.

Olen ehkä maininnut tästä joskus, mutta mainitaan se vielä, eli jokunen vuosi sitten eräs eestiläinen tuttavani manasi demareitten maihinnousua kyseiseen maahan. Totesin hänelle lohduttavasti että "älä huoli sillä niin suuri onnettomuus ei mahdu niin pienen maahan."

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys WhiteHunterille, zombie-yrityksen yrittäjälle, Kumitontulle, Ano1:lle, Reijo Koiraalle, S.E.P:lle, Qroquius Kadille, Ano2:lle, Arille, tira+:lle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne. Onhan tosi, että aikanaan asevelisosialistien SDP:ssä oltaisiin kyseisestä häiskästä todettu että kun jätkältä puuttuu sekä tyyli- että tilannetaju niin sitä ei panna puolueorganisaatiossa muuhun kuin korkeintaan moppaamaan lattioita, tosin onnistuuhan se sählä mokaamaan senkin.

Jos tämä Jungner lukisi tätä tekstiä ja näitä kommentteja niin hän ei ymmärtäisi ensinkään että miksi täällä niin nauraa kätkätellään. Hän kun on arkkityyppi ihmisestä joka on totaalisen täynnä itseään ja uskoaan älylliseen ylivertaisuuteensa.

Karmeinta vaan on, että näitä mikaeljungnereita pidetään nykyisessä Suomessa suurina visionääreinä kun taas me tavalliset, jalat maassa pitävät ihmiset olemme vain jotain tunkkaisen taantunutta ja sellaista joka joutaa kuolla pois.

Monista hyvistä kommenteista nostan esille tämän Beckerin heiton:

”Pohjoismaista hyvinvointiyhteiskuntaa rakentaessaan demareitten olisi pitänyt tajuta että valmista on ja tehdä itsensä tarpeettomaksi. Mutta hihna jäi päälle sillä he tunsivatkin itsensä korvaamattomiksi. Tuloksena on pohjoismainen pahoivointiyhteiskunta.”

Siinä kiteytyy melko tarkkaan demareitten tarkoitus, nousu, uho ja tuho.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä niin, Jungner se vaan jaksaa ylittää itsensä näillä twiittauksillansa. En edes viitsi mennä lukemaan Mikaelin FB-sivuja kommentoinnista nyt puhumattakaan, saisin meinaan alta aikayksikön "banaanit" sinne. Tosin, eipä se minua paljoa haittaisikaan. Kun muistelen niitä ensimmäisiä presidentinvaaleja (1994) jossa sain äänestää 1. kerran, niin suuresta tuntemattomuudesta SDP otti ehdokkaaksensa M. Ahtisaaren ja hänestä tuli sitten loppujen lopuksi presidentti. Siinä oli malliesimerkki Erkko-median vallasta ja P. Väyrysen mainitsemasta mediapelistä. Paavoa tosin sapetti se, ettei hän päässyt toiselle valintakierrokselle vaan hävisi marginaalisesti Elisabet Rehnille.

Toi Päivi L:n saama ex-kansanedustajille tarkoitettu sopeutumiseläke on kyllä metka juttu, nyt eivät aviopuolison tulot merkitse mitään kuten on esim. työttömyyskorvauksen suhteen. Paavolla on ainakin suht'koht hyvät eläkkeet jos vertaa Matti Meikäläisiin. Ja onko ahneudella sitten mitään rajaa, kun Päivin tulot toimitusjohtajan pestistä on nippa nappa alarajalla jotta saisi tuon eläkkeen. Ja kas kummaa kun työnantajana on oma aviomies. Eikö hävetä? Tai niin, eihän noi mitään osaa hävetä, kaikki menee lakipykälien mukaan, moraali onkin sitten toinen juttu...

OT:nä, nyt kun tuli toi hiilijalanjälki ja vähäpäästöiset ajoneuvot tapetille, niin globaalisessa rakennustoiminnassa alkaa olemaan pula hyvälaatuisesta hiekasta. Vaikka on Ylen juttu ja suht'koht pitkä niin kannattaa lukaista läpi. Tätä se urbanisaatio sitten tarkoittaa karuimmillaan, holtiton väestönkasvu pitää saada kuriin keinolla millä hyvänsä. Vaaravyöhykkeessä eivät ainoastaan ole puhdas juomavesi vaan myös villieläinten elintila ja -ympäristö. Noi kun saastutetaan parantumattomasti, se on kuin tekisi hidasta itsemurhaa.


- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Kun meitä suomalaisia on noin 0,075 % koko maapallon väestöstä ja päästöjemme osuuden on ennakoitu olevan vuonna 2020 0,088% kaikista päästöistä, niin onhan se aivan ihanaa, että Mikael Jugner kantaa kortensa kekoon ja kertoo siitä esimerkkinä rahvaalle. Mikä sitten voisi olla vielä parempaa kuin se, että valtiolta tulee tukea näiden Teslojen ostoon ja näin koko maailma pelastuu! Me voimme tästedes nukkua yömme rauhassa.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Voin sanoa Yrjö vähän samoin kuin WhiteHunter. Pakko ajaa vanhalla koslalla kun töihin on mentävä ja parempaankaan ei ole varaa. Tälle vuodelle nousi taas niin moni elämisen ja asumisen kustannus että ei voi edes haaveilla paremmasta.Vaan onhan se mukavaa että on jollakin varaa ostaa neljänkymmenen tonnin auto, tuosta noin vain, kuin sokeripaketti kaupan hyllyltä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist, Rouva Anolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Soomepois: En minäkään hänen sivuillaan seikkaile, mutta mulle tulee mukavasti aina infoa sieltä sun täältä. KTT eli Käppäukkojen tietotoimisto. Erkkomedia näytti valtansa myös siinä silloisessa EU-äänestyksessä. Kyllähän se teki hyvin selväksi sen, että valittavana on joko EU tai tsuhnan helvetti. Paavo Lipposesta voi muuten todeta, että vaikka heppu on ns. sosialisti niin henkilökohtaisessa elämässään hänelle ei tuota ongelmia tehdä kapitalistin vippakonsteja niin kuin tuosta linkistä voi huomata:

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201708072200307180_pi.shtml

Tuohon hiekkauutiseen olen törmännyt ennenkin. Ensi alkuun se tuntuu tietysti uskomattomalta mutta näin se taitaa olla. Se vanha vitsi hiekkaa Saharaan myyvästä kauppamiehestä on muuttunut todeksi. Ja niin kuin totesit, holtiton väestönkasvu on tämänkin ilmiön takana.

Rouva Ano & Ano: Joo, eihän kyse olekaan maailman pelastamisesta vaan Jungnerin hyvistä ja ennen kaikkea julkisista fiiliksistä hyvänä ihmisenä. Kun kyseessä on ”demari”, niin ehkäpä pieni tilannetaju olisi ollut paikallaan. Suomessa on hyvin paljon ihmisiä, joilla ei vuoden bruttopalkka edes lähentele 40 tonnia. Siinä mielessä kyseisen summan polttaminen summamutikassa ja vielä asiasta mainostaminen kertoo hyvin sen, minkälaisia nykyiset demarit ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on sitä demarimaailmaa. Vaikka en olekaan
suurituloinen niin en ole äänestänyt koskaan demareita.
Kun eivät ole tehneet mitään.

Mihin tarvitaan demareita.

Vaietut päästöt.

https://wattsupwiththat.com/2017/06/20/tesla-car-battery-production-releases-as-much-co2-as-8-years-of-gasoline-driving/


Mitenkään kadehtimatta tuota palkkaa, mitä demaripuhetta.
200 000 vuosipalkka, ei ole paljon.

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/saavatko-johtajat-liikaa-palkkaa-mikael-junger-muistelee-17-000-euron-palkkaansa-se-ei-ole-mitenkaan-erityisen-
paljon/6527544

Ekku kirjoitti...

Tuosta "hiekka-uutisesta" tuli mieleen vanha, poliittisesti epäkorrekti vitsi:

Mistä tietää, että Saharassa on alakanut sosialistinen hallinto?

Siellä tulee pulaa hiekasta... :)

Veijo Hoikka kirjoitti...

No ei se ainakaan demaripuolue duunareitten asialla ole. Onko mikään puolue? Pitäisi puolustaa työssäkäyviä ja myös työttömiä duunareita. Keinoja olisivat esim. rajat kiinni estämään uusien työttömien tulviminen maahan ja sen aiheuttamat kerrannaishaitat, pientä rajaa järjettömiin eliittipomojen palkkioihin jne.
Olisi ainakin yksi jätteistä puhdistautunut puolue, joka ehkä voisi ottaa duunaritkin siipiensä suojaan. Ilman ääriaatteellisia esteitä. Heillähän on upea pressaehdokaskin, joka on ilmeisen kova henkilö, koska päivittäin hänet haukutaan esim. US:n blogeissa. Ja Jyrki Virolainen taas kehui häntä. Niin minäkin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Ekulle ja Veijo Hoikalle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Kiitos linkeistä. Tuossa sähköhypetyksessä jää monelta tosiaankin huomaamatta, että sähkö tulee jollain tavoin myös tuottaa. Ja tuo toinen linkki tuosta Jungnerista kuvaa hyvin, kuinka ulkona jätkä tavallisen ihmisen elämästä on. Ehkä raha menettää merkityksensä silloin, kun sitä on todellakin tarpeeksi ja aika harvalla näin on.

Ekku: Tuosta vitsistä tulee elävästi mieleen Radio Jerevan. Nuorempi sukupolvi ei tosin sitä taida muistaa.

Veijo: Sanotaan niin, että perussuomalaisilla on nyt mahdollisuus kehittyä muuksikin kuin hillotolppapuolueeksi. Sitä kannattaa tukea. Muista puolueista ei siihen ole, eikä niillä ole siihen tahtoakaan.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Sivuten asiaa.
Lukaisin juuri US:n blogin, jonka kirjoittaja on kokoomuksen (siis kokoomuspuolueen!) kunnallispoliitikko. Meinasin pudota tuolilta! Miksei tällaisia miehiä laiteta aivo-orpojen tilalle hallitukseen?!

http://teresammallahti.puheenvuoro.uusisuomi.fi/241020-suomi100-sata-vuotta-suomalaista-korruptiota

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Veijo. Oletettavasti federalistisessa nykykokoomuksessa hepun ura jää maksimissaan sinne kuntatasolle. Sanoisin, että mies on aivan väärässä puolueessa jäsenenä mielipiteineen.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Ja suoraan YP:n blogin kommenttiosuuteen:

http://blogit.iltalehti.fi/josa-jantti/2017/08/08/missa-on-lippislandia/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Veijo ja kiitos linkistä. Piru vie, taidanpa tunnistaa kirjoituksesta nämä ”kuvitteelliset” henkilöt.

Sandscorpion kirjoitti...

Suomalaiselle vasemmistolle tärkeintä ei näköjään ole saavutukset, vaan kamppailu itsessään. Heitä ei siis kiinnosta, saavuttavatko he mitään, ja itse asiassa tavoitteiden saavuttaminen onkin heille huono asia, koska se tarkoittaa, ettei asian puolesta voi enää taistella.

Huomasimme asian jo vuosia sitten, kun Balkanilta alkoi virrata kerjäläisiä pohjoiseen, ja vasemmistolaiset toivottivat heidät riemusta kiljuen tervetulleiksi. Vasemmistolaisethan onnistuivat vuosikymmenten aikana kehittämään hyvinvointiyhteiskunnan niin kattavaksi, että kerjäläisyys katosi maasta käytännössä täysin. Koska vasemmistolaiset eivät kuitenkaan osaa suhtautua luontevasti yhteiskuntaan, jossa ei ole kerjäläisiä, niitä piti ruveta tuomaan ulkomailta asti.

Sama ilmiö havaitaan nyt. Vasemmistolaiset ovat onnistuneet pienentämään tuloeroja niin, että kerskakapitalistit ovat käytännössä kadonneet. Koska vasemmistolaiset eivät kuitenkaan oikein osaa olla yhteiskunnassa, jossa ei ole kerskakapitalisteja vastustettavaksi (ja niiden houkuttelu ulkomailta on sattuneista syistä vaikeampaa kuin kerjäläisten), on heidän ruvettava luomaan niitä itse.

Qroquius Kad kirjoitti...

Ylempänä kun mainittiin hiekkaa Saharaan myyvä kauppamies, on tällainen tapaus ehditty nähdä jo viime vuosituhannella, joskaan ei Saharassa vaan jossain Arabian niemimaan valtiossa.

Asiasta kertoi David Wallechinsky teoksessaan "Listojen kirja" (Otava 1979), joka nimensä mukaisesti koostuu lukuisista erilaisista luetteloista. Erääseen oli listattu eteviä kauppiaita, josta eräs oli myynyt pakastimen Grönlantiin ja toinen hiekkaa arabeille.

Grönlannin pakastin meni muistaakseni Thulen lentotukikohdan muonahuollon tarpeisiin, koska lihoja ei voinut silloin eikä varmaan sen paremmin vieläkään säilyttää ulkona jääkarhujen takia. Arabimaassa puolestaan tarvittiin vedenpuhdistamoon juuri tietyn raekoon hiekkaa, jota ei paikan päällä esiintynyt.

Mutta Ylen uutimesta päätellen tällä hiekkakauppialla on pikapuoleen kollegoita pilvin pimein ja kauppa käy.

Castor kirjoitti...

Homogeeninen väestö, omalaatuinen kulttuuri ja korkea älykkyysosamäärä = alhainen rikollisuus.

https://www.economist.com/news/asia/21722216-there-was-just-one-fatal-shooting-whole-2015-crime-dries-up-japans-police-hunt

Anonyymi kirjoitti...

Juu ei ole demarit sen kummempia, kuin muutkaan puolueet. Samanlaisia kusettajia ja omanedun tavoittelijoita, kuin kaikki muutkin puolue ihmiset on. Vihreillä menee lujaa, puolueen puheenjohtaja hyppää vieraissa nuorissa naisissa ja oma vaimo kotona eroa värkkää. Entinen perus Sonni itkee ja jauhaa paskaa sekä valheita julkisesti yrittääkseen, edes jotakuta idioottia hämätä uskomaan, että äänestäjien totaalinen pettäminen ei liity mitenkään henkilökohtaiseen "hillotolppaan" voi toki olla, että soinia hiukkasen otti päähän, kun uuden soinisen vedätyksen johtohahmo simon elostelija paljastui myös vieraissa sängyissä hyppääjäksi. Niin ja olihan elostelijan vaimo vielä raskaanakin. Kyllä katoliset arvot omaava entinen perus Sonni oli tyytyväinen, todellista johtaja ainesta tässä elostelijassa. Mutta onneksi meillä on myös aina luotettava kokoomus ja sen suurimpia keulahahmoja, eli pahoinpitelevä Helsingin pormestari, joka varmaan oli osoittanut "riittävää katumusta" kun valittiin noinkin tärkeää hillotolppaa hoitamaan. Jungnerista ei kai edes tarvitse mitään kirjoittaa, kun eiköhän sen miehen höpinät ole jo kaikille liiankin tuttuja. Keskustan yksityistäjiä lienee myös turha edes mainita. Ihmettelen vaan suuresti näitä idiootteja äänestäviä Idiootteja! Kuka näitä ihmisiä äänestää?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Castorille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Käsittääkseni se Arabian niemimaan hiekka on liian hienoa siihen, että siitä saataisiin tehtyä betonia.

Castor: Kiitos linkistä. Ei lisättävää.

Ano: Demarit ovat mielestäni siinä mielessä hyvinkin kummempia kuin muut puolueet että ne esittävät olevansa puolue pienen ihmisen puolella mikä on tietysti paskapuhetta. Kuka näitä äänestää? No tietenkin se suurin osa ihmisistä joka vielä saa uutisensa valtamediasta. En hauku heitä idiooteiksi, vaan sanon että he ovat kusetettuja.

vieras kirjoitti...

Huomasiko Ykä että Jussi Halla-aho julkaisi kirjoituksen demareiden Demokraatti-lehdessä eli puoluelehdessä? Pitäisi käydä kirjastossa lukaisemassa se kun nettiversiosta ei löydy.

Kas kun Punamuumi, Puna-Eki, Jaakonsaari, Kiljunen, Tuppurainen jne. eivät ole raivonneet siitä että demarilehti julkaisi Jussin kirjoituksen.

Mikä sai demarilehden julkaisemaan jutun? Tai oliko se Jussin keksintö tarjota juttua demarilehdelle? Millä motiivilla? Yrittääkö Jussi tuupata demarit sameisiin vesiin?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras. Tää oli mulle uusi uutinen, joten en osaa asian taustoista arvuutella sen enempää.