lauantai 7. lokakuuta 2017

VIELÄ HIEMAN VOIMASTA JA KUNNIASTA

Aikaisemman kirjoitukseni kommenttiosiossa käsiteltiin hieman sitä asiaa, että kuinka monta mustaa naista suomalaiset miehet ovat Suomessa raiskanneet. Erityisesti kysymyksen voisi täsmentää niin että kuinka monta somalinaista suomalaiset miehet ovat raiskanneet. Tilastojahan asiasta ei taida olla, mutta jos se ensimmäinenkin tapaus tulisi esille niin somalista kuin muuten vaan mustasta niin lööpit epäilemättä huutaisivat ilvestä suuremmilla kirjaimilla. Suurimpana ongelmanahan raiskausrikoksissa ja varsinkin niitten lisääntymisissä on maassamme islamilaisten miesten suomalaisiin naisiin kohdistama seksuaalinen väkivalta. Siihen liittyen mainio vakikommentoija tira+ laittoi kommentin josta erityisesti loppuosa kolahti:

Suomalainen on tuskastumiseen asti rehellinen, noin pääsääntöisesti. Jos ottaa väkisin sen minkä voi saada maksamallakin, niin sehän on varastamista ja varastaminen on rumaa. Ehkä tältä pohjalta voisi tuota kotouttamiskoulutustakin harkita. Älä varasta. Tavaraa tai henkilön itsemääräämisoikeutta. Eihän sitä tarvitse kertoa että se on kristillinen käsky. Kun varastaminen on niin paha juttu muslimikulttuurissa että siitä voi käsikin lähteä, niin ehkä tällä se ymmärrys raiskaustenkin rumuuteen menisi pieneen päähän? Ai niin, mutta se kissa ja lihanpala. Onneksi olen aina ollut vannoutunut koira (boxeri)ihminen.

Tiukasti toteutetussa islamilaisessa kulttuurissa varkaalta leikataan käsi. Mutta islamilaisessa kulttuurissa irtain omaisuus on paremmin suojattu kuin naisen itsemääräämisoikeus. Myös seksuaalinen sellainen, varsinkin kun se kohdistuu vääräuskoiseen naiseen. Pahimmissa maissa raiskatut naiset päätyvät kivitetyksi avionrikkojina.

Tästä päästään siihen, mitä – väitän että täysin tavallisena suomalaisena miehenä – ajattelen siitä, mitä suomalainen mies puolestaan ajattelee seksuaalisuudesta.

Mikä suomalaista miestä kiihottaa?

No tietenkin se, että nainen on alasti sängyssä, jalat levällään ja vinkkaa etusormellaan sanoen että tulehan jätkä ja pane toimeksi. Täällä olis herkkua tarjolla. Ja silloinhan suomalainen mies menee ja panee toimeksi ja (kirjaimellisesti) panee parastaan. Koska mikä voisi olla kiihottavampaa kuin se ajatus, että tuo nainen haluaa minua? Juuri minua. Jumalauta, juuri minua! Voisiko mies tuntea itseään enemmän mieheksi isolla alkukirjaimella kuin silloin? Nimenomaan sen vuoksi että nainen haluaa.

Jos se nainen puolestaan toteaa, että valitan, ei lohkee tällä kertaa eikä noin niin kuin yleensäkään niin suomalainen mies nielee ylpeytensä. Jos meinaan ei sakset aukee vapaaehtoisesti niin ei jöpökkäkään ota eteen. Kurjalta tuntuu ja itsetunto kärsii, sitähän ei voi kiistää. Ryppäämisen puolelle saattaa mennä. Mutta suomalainen mies ymmärtää, että miehen ja naisen välisen vaakamambon sisällöstä puolet tapahtuu jalkojen ja se tärkeämpi puoli korvien välissä. Jos yhtälö ei täyty, niin mitään ei tapahdu. Naista ei voi kohdella kuin S-marketista ostettua (tai islamilaisessa tapauksessa varastettua) palaa lihaa. Suomalainen mies ymmärtää sen, että voima ja kunnia vaatii sitä, että mies itsessään herättää naisessa kiinnostuksen. Raiskaaminen on voimattomuutta ja kunniattomuutta.

No joo, tietenkin tähän väliin joku tiedostava ihminen toteaa, että kyllä suomalainenkin mies raiskaa. Raiskaapa juu. Enhän minä sitä kiellä. Mutta kuinka moni suomalainen mies uhoaa sillä teollaan? Jos suomalaisessa miesten saunaillassa joku jätkä elvistelisi että meninpä ja raiskasinpa Minnan toissaviikolla niin jätkä saisi turpaansa ja se olisi viimeinen sen porukan saunailta johon hän osallistuisi. Miehen voima ja kunnia tarkoittaa vastuuta, suojelemista, kumppanuutta ja luottamusta. Ei alistamista.

Jostain syystä silti kovaäänisimmät feministit haluavat maahan miehiä, joille naisen seksuaalinen itsemääräämisoikeus ei merkitse mitään, sillä nainenhan on heille – uskontonsa ja kulttuurinsa mukaan – vain irtainta omaisuutta. Jos sitäkään. Ja juuri tuollaisia miehiä nuo naiset tähän maahan haluavat.


Rulla islamilaista naisten ihmisoikeutta.


Ja näitten islamilaisten naisten islamilaisten oikeuksien kannattajia. Käveleviä, eläviä ja hengittäviä paradokseja. Ei mulla oikeestaan muuta tällä kertaa.


23 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Ja tulossa (toivottavasti) uusi olut, joka voi luoda lämpimän tunnelman noiden haluttavien iltojen esileikkiin:
http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/10/06/vain-puolasta-piun-makuinen-olut/

Anonyymi kirjoitti...

Ykän blogiin ei ole juuri muuta lisättävää kuin että nämä miehiksi itseään sanovat ovat sellaisia raukkoja, että monesti vielä harrastavat raiskaamista porukalla. Siinä on jotkakin todella sairasta. Tappelemaankin lähdetään isolla porukalla (viimeksi Kontulassa), kun ei yksin uskalleta. Eipä tarvitse ihmetellä sitten myöskään sitä, että tärkein eli oma nahka on pelastettu, kun on lähdetty sotaa pakoon ja jätetty naiset, lapset ja vanhukset oman onnensa nojaan. Arvostukseni näitä miehiä kohtaan on olematon.

Hyvää viikonloppua kuitenkin Ykälle ja blogin lukijoille!

Rouva Ano

Joppos123 kirjoitti...

Raiskaus on sodankäynnin tapa. 30 vuotta sotia käytyä en ole koskaan raiskannut tai tappanut syyttömiä. Syyllisiä kyllä. Ei ole koira perään haukahdellut hyvä niin. Jos joskus minua tai junnuja joku uhkaisi niin vanha setä tulisi esiin, ja kellään ei olisi kivaa.

Anonyymi kirjoitti...

Duoda duoda, Ykä. Ei kai umpeen neulottuun pysty tunkeutumaan?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veijo Hoikalle, Rouva Anolle, joppos 123:lle ja anolle & kiitos kommenteistanne.

Veijo: Jaa-a… kaikkee se puolalainen keksii.

Rouva Ano: Totta. Ja tuota myydään meille väkisin uutena normaalitilana jonka vastustaminen on vihapuhetta. Mutta oikein mukavaa viikonlopun jatkoa sinullekin.

joppos 123: Sodankäynnin muoto kyllä, ja tässä tapauksessa uskonsodan.

Ano: Ei niin. Tosin eihän läheskään kaikki umpeenneulottuja ole.

Qroquius Kad kirjoitti...

Olen antanut kertoa itselleni, että sen silpomisen ja umpeenneulomisen idea on juurikin siinä, että hääyönä miehen Tehtävä on repiä leikkausarpi auki ympärileikatullaan tuottaen maksimaalista verenvuotoa. Se on Puhtautta se, tai siis sen todistamista.

Naisen sukuelinten silpominenhan ei sinänsä kuulu islamin kaanoniin, mutta eivätpä imaamit ja mullahit sitä vastaan äääntänsä korota, joten he hyväksyvät sen. Mitäpä kummallista siinä muutenkaan on: kuten bloggauksessa todettiin, valkoisen heteromiehen paratiisissa olisi kosolti juuri hänen naismakuaan kaikinpuolin vastaavia naisia, jotka alati halukkaina kutsuisivat häntä lemmen iloihin niistä suuresti ja aidosti nauttien. Mies tuottaisi heille joka kerta useita orgasmeja; erektiohäiriöt, väsymys ja sensellaiset maanpäälliset haittatekijät luonnollisesti loistaisivat poissaolollaan.

Millainen sitten on muslimimiehen paratiisi? No, siellä on siis 72 neitsyttä. Alaikäistä, arkaa, kuollakseen pelkäävää tyttörukkaa, jotka tulevat pakotettuina muslimijätkän nussittavaksi. Muslimi survoo ympärileikattunsa heidän neitseellisiin ja rutikuiviin pikku pinpeihinsä, repien immenkalvot tuottaen kipua ja verenvuotoa. Se on siis muslimin käsitys Hyvästä Seksistä.

Onko siis ihme, etteivät muslimijätkät perusta heille niin runsaasti tarjoillusta, litisevän mehukkaasta länsimaisesta suvakkipillusta, koska kuivaa sen olla pitämän, kipua tuottaman ja mieluimmin vielä verta lakanaan!

Ja miksi heidänlaisiaan haluavat maahamme kaikkein kiihkeimmin juuri feministit? Merkittävä syy lienee totaalinen kyvyttömyys hahmottaa reaalitodellisuutta. Mainiona esimerkkinä on tämänpäiväinen uutinen suomalaisesta miehestä, joka on tullut raskaaksi. Eihän se ole mikään mies. Ei mies voi tulla raskaaksi: miehellä ei ole kohtua, munasarjoja eikä ulkosynnyttimiä. Miehellä on penis ja kivekset. Jos nainen leikkauttaa rintansa pois ja vetää testoa niin paljon, että parta alkaa kasvaa ei hän ole mikään mies, vaan leikelty ja hormonitoimintansa sotkemut nainen. Mutta feministien ja heidänkaltaistensa harhaisessa maailmankuvassa sukupuoli voi vaihtua ilmoitusasianaa, joten se myös vaihtuu. Niinpä myös islam muuttuu samalla tavoin feministien fantasioiden mukaiseksi heti, kun sen ilmoitetaan sellaiseksi muuttuvan.

Toinen syy voi olla päinvastainen: osa feministeistä tajuaa tehneensä jotain, millä voi olla peruuttamattoman tuhoisa vaikutus länsimaisen naisen tulevaisuuteen. He ovat päästäneet maahan valtavat määrät miehiä, jotka ovat oikeasti sellaisia, millaisia he ovat suomalaismiehen valehdelleet olevan: naisten alistamisesta, hakkaamisesta ja raiskaamisesta nauttivia kusipäitä.

Tajuttuaan mokansa heidän olisi nyt pyydettävä valkoista heteromiestä apuun, ja siihenhän ylpeys ei taivu. Ainoaksi mahdollisuukdeksi jää yrittää suututtaa valkoinen heteromies lopultakin lyömään nyrkki pirtin pöytään ja karjaisemaan nalkuttavalle akalle: "Nyt jumalauta se turpa kiinni ja tuonne nyrkin ja hellan väliin! Se on Emännän paikka, minä otan Isännän paikan!"

En tiedä, onko näin. Sen tiedän, ettei meistä näköjään ole sitä Isännän paikkaa enää omassa talossamme ottamaan. Sen paikan on ottanut muslimimies, ja meillä näyttää olevan ikävän vähän sanomista asiaan. Saati tekemistä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Joo, kyllähän se islamilaisen ja muittenkin alkukantaisten kulttuurien käsitys seksistä eroaa tästä länsimaisesta jonka mukaan siinä vaan nautitaan toisistamme. Yleensäkään missään kulttuurissa ei taideta valvoa sitä naisen jalkoväliä tarkemmin kuin islamissa.

Noista 72:sta neitsyestä tuli välittömästi mieleen tietty pilakuva ja terroristin ankara pettymys:

https://static.fjcdn.com/pictures/72_96ac42_2069857.jpg

Ja ehkä tämä olisi vielä oikeudenmukaisempi:

https://images-cdn.9gag.com/photo/aA13bgd_700b.jpg

Feministien sekopäisyyteen vaikuttaa varmaankin heidän niin kykyjen kuin halujen puute hahmottaa reaalitodellisuutta. Kun asioista puhuu sopivassa ja samaa mieltä olevassa seurassa eikä anna faktojen häiritä niin tavallinen islamilainenkin muuttuu mielikuvissa länsimaiseksi sosialidemokraatiksi ja tosiasiallisena uhkana on vain ja ainoastaan VHM. Väittäisin muuten että ei isännän paikkaa Suomessa pidä vielä islamilainen mies vaan EU:ta kumartava hallintokoneisto joka ei myöskään anna faktojen häiritä itseään. Vaikka se ne ehkä hahmottaisikin. Se hallintokoneisto vaan ei pysty tunnustamaan että se laski ketun kanatarhaan.

Lemminkäinen kirjoitti...

Pekka Hanurinen oli ihastunut eksoottiseen itämaiseen kulttuuriin ja vinoili muille että miksi te olette tuollaisia ikäviä foobikoita joilla on muukalaiskammo. Pekka halusi tutustua lähemmin eksoottiseen itämaiseen kulttuuriin ja matkusti sen vuoksi itäiseen maahan itäisen perheen luokse. Pekka oli autuaan onnellinen kun itäinen perhe otti Pekan vastaan tanssien ja nauraen. Pekka (avoimena luonteeltaan) kertoi mikä hän oli miehiään ja halusi juhlia perheen kanssa. Perhe kertoi Pekalle että he oikeastaan juhlivat sen vuoksi kun osa perheen pojista oli viimeinkin onnistunut tappamaan yhden siskoistaan, koska sisko ei ollut mennyt sahalle töihin niinkuin sovittiin vaan sisko oli alkanut seurustelemaan naapurin pojan kanssa ja perhe oli menettänyt kunniansa tyttölapsen seurustelun vuoksi ja nyt kunnia oli palautettu kun tyttölapsi oli tapettu. Perheen isä katsoi pitkään Pekkaa ja kysyi että mennäänkö katsomaan kylän uutta nosturia? Pekka halusi mielellään nähdä uuden nosturin ja sen pituinen se.

Becker kirjoitti...

Muslimien naistenraiskaaminen on valloitetun maan taktiikkaa. "Katso, raiskaamme naisesi, etkä pysty sitä estämään." Ja mikä on raiskatessa kun siitä saatu tuomio on vähäinen, eikä edes potkita pois maasta niinkuin Ruotsissa on käytäntö.

Itsemurhapommittajat pukevat yleensä päälleen useammat kalsarit jotta edes pallit pysyvät ehjinä ja ovat valmiina sulostuttamaan 72 "neitsyttä."

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lemminkäiselle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Lemminkäinen: Pekka oli onnekseen mies ja ehkä sen vuoksi selvisi. Mutta kommentistasi tuli minulle mieleen naispuolinen Pippa Bacca:

https://en.wikipedia.org/wiki/Pippa_Bacca

Becker: Valloitetun maan taktiikkaa ja sekä uskonto- että kulttuurisotaa. Jossa sodassa hyökkääjien paras liittolainen on länsimainen poliittinen- ja virkakoneisto sekä media.

Anonyymi kirjoitti...

Age of Shitlords-sivustolta teemaan sopiva huumoriuutinen Ameriikoiden ihmeellisestä yliopistomaailmasta, BSU - Black Student Union nillittää siitä, että yliopistoihin otetaan yhä enemmän afrikkalais- ja karibialaistaustaisia opiskelijoita. Artikkeli on niin hulvaton, että oheistan tähän parhaimpia paloja kommenttiosiosta:

"A bunch of black kids are mad because foreign black kids are doing better than them in academia, so they blame white people. You can't make this shit up."

"The moment that dozens of liberal students realised they were nationalists after all... and that makes them LITERALLY HITLER!!!"

"LOL because Caribbean and African blacks never suffered from white oppression, right?! Ever heard of colonialism? Ever heard of the slave trade (which is how blacks ended up in the Caribbean in the first place)? Idiots." - Ja kuten eräs kommentoija toikin esille, että kukahan myi ne mustat orjiksi valkoisille?

"So if they value American citizens more than others in the world, doesn't that make them literally Hitler?"

"Black holocaust, did they really compare the slave trade to the fucking holocaust? Boy forget the retard train leaving the station, it's already arrived in retardville." - Olisi varmaan vähintäänkin mielenkiintoista päästä H:gin yliopiston humanistisen tiedekunnan luennolle? Sieltä kun pääsee pois niin joutuisin mitä suurimmalla todennäköisyydellä riipaisemaan kunnon kännit.

Ja kun Qroquius mainitsi feministit, niin samaiselta saitilta erään feministi-äidin ratkaisu koskien oman poikansa kasvatusta.

"Boys will be boys, unless your mom is a feminist, then you are a non gender conforming apache helicopter with trans tendencies."

"If that boy decides to skin her alive in 20 years time and dance about wearing her tits the judge should let him off with it.

Kas tässä Ykälle ja blogin lukijoille huumoripätkiä viikonlopuksi ja vähän ylikin, ennen oli Pahkasika tätä varten, mutta nyt näitä "hieman hämäriä" tapauksia tulee tosielämästä solkenaan kuin konsanaan Pepsi-Cola tölkkejä liukuhihnalta....


- Soomepois Eestist -

Lemminkäinen kirjoitti...

Jos Pippa olisi ajatellut että heidän todellisuutensa ei korreloi meidän todellisuuden kanssa, niin hän ei olisi luultavasti matkustanut kiertueelle itäisiin maihin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist ja Lemminkäiselle & kiitos kommenteistanne.

Soomepois: Kiitos pläjäyksistä. Toi feministiäidin sanoma ”Vows to ‘Turn Him Into a Proud Princess Whether He Likes it or Not’” olisi suorastaan eeppinen jos se ei olisi niin sairas.

Lemminkäinen: Nämä meidän ikiomat pippabaccamme ovat siinä mielessä fiksumpia että ne pysyvät täällä Suomessa verorahoitteisissa hommissaan ja puhuvat siitä todellisuudesta jonka kuvittelevat olevan olemassa ilman pienintäkään henkilökohtaista vaaraa.

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Jos olin aikaisemmin hiukan pessimistinen niin nyt meni sitten loppukin toivo.

Pravdassa kerrottiin tapauksesta joka minulta on aikaisemmin mennyt ohi; kaveri pakeni VarmaaKuolemaa(tm) mutta kun sai kansalaisuuden niin sitten jo uskalsikin takaisin hakemaan vaimon itselleen. Ja ei kun suomalaiset halusivat perheelle Kela-Goldin?

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005399910.html

Lemminkäinen kirjoitti...

Kyllä, meidän omat pippabaccamme ovat kehittäneet omat tulkintansa olevasta. Kunniakulttuureissa tapetaan ihan oikeasti omia lapsia, jotta perheen kunnia säilyisi. Naiset ovat ihan oikeasti kasvatettu ja pakotettu peittämään itsensä säkkeihin ja he elävät ihan oikeasti miehen ja yhteisön käskyvallan alla ja homojen tappaminen on ihan oikeasti oikeutettua. Suomalainen pippabacca esimerkiksi räjähtää nauramaan kun itäisen kulttuurin edustaja teeveessä sanoo että homot on tapettava. Pippabaccat eivät ymmärrä että kulttuuritörmäyksessä on ihan oikeasti kysymys kahden eri todellisuuden törmäyksestä keskenään.

Qroquius Kad kirjoitti...

Tuosta feministiäidin valasta tuli mieleeni toistuvasti esiin kohoavat valitukset siitä, kuinka kiittämättömät lapset ovat teini-ikään tultuaan hylänneet kaikki niin viimeisen päälle hyvät aikaisemmat harrastuksensa ja ottaneet tilalle jotain aivan muuta, mutta kaikinpuolin huonompaa.

Niin. Vaikka vanhemmat ovat vaivojaan säästämättä, vapaa-ajan tuntejaan laskematta antaneet lapselleen kaikki mahdolliset harrastukset mitä kuvitella saattaakaan, on lapsi ne niin kiittämättömästi hylännyt. Kun näiden vanhempien kanssa alkaa keskustella asiasta, ilmenee hyvin pian etteivät ne harrastukset olleet koskaan niiden lasten harrastuksia. Ne olivat vanhempien harrastuksia lastensa kautta, heiltä mitään kysymättä mutta niissä menestymiseen sitäkin rankemmin prässäten.

Ymmärrykseen ei siitä huolimatta tai oikeastaan juuri sen vuoksi mahdukaan, miksi lapsi lopettaa sen "oman hyvän harrastuksensa" kasvettuaan fyysisesti, psyykkisesti ja sosiaalisesti riittävän vahvaksi asettumaan vanhempiensa jyräävää vaikutusta vastaan. Ymmärryksen sijaan omaksutaan uhriutuminen ja syyllistäminen: "Kaikkeni minä olen antanut tuolle kiittämättömälle äpäräpennulle, enkä yhtään mitään ole koskaan takaisin saanut kaikesta ylivertaisesta erinomaisuudestani huolimatta!"

Näin siis valitettavan usein jopa normaali-ihmisten normaalielämän piiriin kuuluvissa asioissa, kuten vapaa-ajan harrastuksissa. Mikä on siis ennuste äidille, joka päättää kasvattaa poikansa tytöksi vieläpä vastoin tämän omaa tahtoa? Sanoisin että varsin huono, jos hän saa huseerata vain yksinään.

Tässä kohtaa sitten kaipaisin niin usein parjattua lastensuojelua apuun. Nimittäin jos tämä feministiämmä tosiaan saa huseerata yksinään, hän huolestuttavan todennäköisesti saa mukaansa psykologeja tukemaan harhojaan ja pahimmassa tapauksessa myös lääkäreitä kirjoittamaan pojalle estroreseptejä myrkyttämään hänen luonnollinen hormonitoimintansa niin, ettei hänelle kehity normaalia puberteettia. En haluaisi ajatella, että näin vaikeasti häiriintynyt feministiämmä voisi löytää jonkun yhtä häiriintyneen lääkärin jopa silpomaan poikansa sukuelimet...mutta en voi olla ajattelematta, etteikö sellainen voisi löytyä.

Kuten sanottu, jossain vaiheessa poika aivan varmasti asettuu "äitiään" (mitä tämä on vain puhtaasti biologisessa merkityksessä) vastaan, sanoutuen todennäköisesti hänestä irti totaalisesti. Mutta kuinka paljon tämä femakko on siihen mennessä voinut tuottaa pojalleen ehkä korjaamatonta vahinkoa?

Paljon, luonnollisesti; onhan kyseessä luonnottomuudella leikkiminen. Kuka kantaa vastuun? Ei kukaan. Päätyykö poika Jaakko Ilkan loppupäätelmään: "Ei oikeutta maassa saa, ken sit' ei itse hanki"? Jos päätyy, miten hän sen hankkii? Las Vegasin metodilla?

Ja jos hän sen tekee, taivastellaanko senkin jälkeen miksi ihmeessä hän tuollaista saattoi tehdä; hänen elämässäänhän oli kaikki aivan loistavan hyvin?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Keski-ikäiselle pikkupojalle, Lemminkäiselle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Keski-ikäinen pikkupoika: Joo, ja sitten vallitsevan tyylin mukaan asiasta tehdään tuollainen kyyneliä tihkuva human interest-juttu jonka pohjaideahan on tietysti se, että jos huilailija saa jalkansa Suomen mantereelle niin hän ja hänen (vielä hankkimaton) perheensä on oikeutettu ikuiseen notkumisoikeuteen ja se, joka moista vastustaa ei ole edes ihminen.

Lemminkäinen: Juuri näin.

Qroquius Kad: Hyviä huomioita ja olen aivan samaa mieltä kanssasi. Mitä lastensuojeluun tulee niin eihän meillä ole mitään koko alaa kattavaa tietokantaa mutta perstuntumalla sanoisin, että Suomessa ei olla menty vielä ihan noin pitkälle. Siis siinä, että poikaa kasvatetaan väkisin tytöksi. Jos tällainen tapaus tulisi esille, niin se olisi ilman muuta huostaanoton paikka. Ja jos lastensuojelu jättäisi kyseisessä tapauksessa huostaanoton tekemättä niitten ”yleisien syitten” takia niin silloin yhteiskuntamme olisi saavuttanut jälleen uuden sairauden tason.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Yhteiskunta saavuttaa sen uuden sairauden tason, joka tapauksessa, ennen pitkää,
sillä alaspäin meno on helpompaa kuin ylöspäin kiipeäminen.

Anonyymi kirjoitti...

"Raiskaaminen on voimattomuutta ja kunniattomuutta". Eipäs ole, se on silkkaa väkivaltaa ja alistamista, ei mitään muuta. Piste. Ja toinenkin. Voimattomuus ja kunniattomuus ovat vain siellä tekijän puolella, eivät uhrin eivätkä ansaitse minkäänlaista sympatiaa. Jota et antanutkaan, mutta tuota sanaa jonka perusmuoto on kunnia en halua liitettäväksi tähän keskusteluun. Kunnioitus ansaitaan eikä oteta väkivalloin. Tämä myös hallitukselle.

pikkupoika, tämähän oli ihkuiloinen asia. Iskä oli hengenvaarassa "koska oli ammattilaisurheilija Irakissa". Hm. Mjm eli menee jos on mennäkseen. Sai diilin ja sitten kävi etsimässä kauhuja uhmaten vaimon Irakista. Ja eikun sikiämään. Suloisia palleroita tuli kaksi ja hesari ja Haloska peesaamaan. Migrille turpa taas tukkoon. Ja nyt koko suloisella - toistaiseksi - pikkuperheellä jokaisella Suomen kansalaisuus. Pakko antaa kun äiskä suorastaan lennähtää opiskelemaan ja isukki aikoo raataa Suomen hyväksi maksaakseen velkansa tälle ihanalle maalle. Näin meille on kerrottu ja ken hesarin toimittajia ei usko niin shame on you.

Olkaamme me kristityt iloisia, nyt 700 irakilaista on päättänyt kääntyä uskontoomme. Raamattupiiriä ja riparia pukkaa, hämmästyttävästi vain sen ekan hylsyn ja tokan jälkeen ja sen ekan somen jossa kerrottiin että tätäkin kantsuu kokeilla. Että unohtakaa ne neitsyet tai hemmetin rypäleet nyt vähäks aikaa ja keskittykää olemaan kristittyjä, sen on ihan halal kun huijaa vääriksiä.Kirkko saa orgasmin näistä ihquista uuskaritsoista. Kirkko on myös yrittänyt hienovaraisesti kertoa, että homouskin on ihan jees peruste, noi venäläisetkin, mutta jotain rajaa sentään, tulla tällaista esttämään muslimimiehelle, eikun siis uuskristitylle. - Ja kun tämäkään kikka sitten mennyt perille ja vihdoinkin saadaan vastaanpotkiskeleva, ulvova, itkevä ja sylkevä ja ehdottomasti kunnioitusta vaativa käännynnäinen saadaan roudattua takaisin sinne mistä oli lähtenytkin, niin siinä sitten koneen portailla heiluttaa upouutta kristillistä kastetodistustaan?

Olen sitä sukupolvea, että olen nähnyt yhden aatteen Suomen eli ajan kun kutakuinkin aivottomat stallarit hilluivat ja täyttivät mm. ylen, yliopistot, valtion maksaman kulttuurin ja osan mediaa. Neuvostoliitto oli enemmän kuin ueber alles ikinä ja poliitikot juoksivat läähättämässä Tehtaankadulla, kepu ja kokoomus etunenässä. Ajan, kun kauppa- ja teollisuusministeriötä johdettiin klo 8 aamulla Mariankadun Pataässästä keskarin voimin. Päätin ettei sovi mulle tämä, ja lähdin 15 vuodeksi ns. reaalisosialismiin. Hyvä oppikoulu. Mutta uudestaan en suostu enää lähtemään pakoon vihreiden ja vasureiden ja muiden tyhmien houreita. Ennenkuin on taas pakko.

Sanoiko joku että mies ei voi synnyttää? No ei tietenkään mutta uros kyllä voi. Merihevonen on sankarini, kantaa, pullauttaa ulos ja hoitaa. Siinäpä teille oppia VHM:t!
tira+


Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

"... vaihtoi työtä osa-aikaisesta pitsakuskista kokoaikaiseksi pakettiauton kuljettajaksi.

”Palkka nousi 2 500–2 700 euroon. Palkka riippuu ylitöistä: olen usein 10 tuntia töissä, joskus 11.”..."

Saakos pottunokkaiset pakettiautokuskit olla usein 10 tuntia töissä?
En tiedä kuljetusalan palkkoja, mutta 2700 vaatii 13 euroa tunnissa / 10,38 tuntia päivässä / 20 päivää kuukaudessa.

Ja eikös siellä säädellä jotain 'työhönsitoutumisaikaakin'?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Terho Hämeenkorvelle, tira+:lle ja Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.

Terho: Kyllä. Ja tuhoaminen on helpompaa kuin rakentaminen.

tira+: Oltiin käytetyistä termeistä mitä mieltä hyvänsä niin nähtävästi olimme itse asiasta samaa mieltä. Noista uskoon tulleista irakilaisista voi todeta, että ainakin evlut kirkkomme laukeaa pöksyyn. Se kun ei voi edes kuvitella että muualta tullut kusettaisi ja korjaavathan ne ehkä pieneltä osaltaan kantasuomalaista seurakuntakatoa. Minä elin myös sen yhden ainoan totuuden YYA-ajan ja sen pohjalta olisin kuvitellut että siitä oltaisiin opittu. Mutta turha oli toiveeni.

VNV: Oli muuten hyvä kysymys. Joku alasta paremmin tietävä voisi valaista. Paljastiko media jotain sellaista, mitä ei olisi kannattanut?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuo palkka kuulostaa hyvin täsmäävän kuljetusalan palkkojen kanssa. Vaatii toki pakukuskille juuri ylitöitä. Terv. Logistikko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Logistikolle ja kiitos täsmennyksestä. Ei syytetä, jos syytä ei ole,