perjantai 8. joulukuuta 2017

XXXVI YMMÄRRYSHARJOITUS

Hahmotushäiriöisten diktatuuri eli natsiksi määrittelyn sietämätön keveys

Seurattuani tuota näennäisitsenäisyyspäivämme uutisointia on pistänyt silmään myös se mikä ennenkin eli kuinka helposti tavalliset ihmiset määritellään mediassamme äärioikeistolaisiksi. Ja median myötä tähän määrittelyyn yhtyy myös pääosa poliittisen koneistomme edustajista. Kas kun he pelkäävät että elleivät he ole punavihreän valtamedian kanssa samaa mieltä niin heidätkin määritellään äärioikeistolaiseksi. Määriteltäviltä ihmisiltä – kirjoitusta ajatellen erityisesti 612-kulkueeseen osallistujilta – ei mielipiteitä heidän oletetusta äärioikeistolaisuudesta kysytä vaan tehdään tulkinnat ihan ominpäin. Miksi kysyttäisiinkään, sillä helpompaahan on ylläpitää ihqun ikiomasti luotua mielikuvaa kuolaturpaisesta lapualaisesta.


Nazzi vai ei?

Määrittelijöitten ”kohteliaampi” osapuoli nimittää kyseiseen kulkueeseen osallistuneita ”vain” äärioikeistolaisiksi. Sitten ne, jotka ovat lopullisesti ylittäneet pysyvän hörhökynnyksen puhuvat reilusti natseista:


Tällä nimenomaisella natsiksi määrittelijällä tosin saattaa olla hahmotushäiriön lisäksi myös ongelmia näkönsä kanssa, mistä on saatu aikaisemminkin havaintoja:


Vaan itse asiaan. Minkäs sortin äärioikeistolaisia nämä 612-marssijat ja hyvin monet heidän kaltaisensa ihmiset ovat? Itse sattuneesta syystä olen ollut heidän kanssaan paljon tekemisissä – ja tietysti kuulun niihin itsekin – ja voin kertoa natsimäärittelijöille hätkähdyttävän paljastuksen:

He ovat aivan tavallisia ihmisiä. Työssäkäyviä, työttömiä, perheellisiä, perheettömiä. Ennen kaikkea he haluavat elää rauhassa ja että muutkin saisivat elää rauhassa. Natsiksimäärittelijät ovat saattaneet nähdäkin heitä mutta eivät ole kiinnittäneet heihin huomiota sillä kyseiset ihmiset ovat olleet silloin töissä pitämässä yllä suomalaista infrastruktuuria ja mahdollistaneet näin myös natsiksimäärittelijöiden elatuksen. Ehkä natsiksimäärittelijän silmäkulmassa on joskus vilahtanut keltainen havaintoliivi mutta se ei ole rekisteröitynyt muistiin sen kummemmin. Harmi, sillä silloin hän olisi saattanut nähdä sellaisen äärioikeistolaiseksi tulkitsemansa ihmisen. Ehkä oppiakin jotain.

Näille tavallisille ihmisille tuollaiseen rauhalliseenkin kulkueeseen osallistumisen kynnys on suuri, sillä he ovat niitä ihmisiä jotka pysyvät mieluummin kotonaan pitäen huolen omista asioistaan ja varsinkin julkisella sektorilla työskenteleville ihmisille julkinatsiksi määrittely voi maksaa työpaikan.

Mutta mikä ihme tekee heistä sitten natseja? Tai ainakin natsiksi tulkittuja? No, oikeastaan vain kaksi seikkaa.

1. He ymmärtävät, että Suomi ei voi olla maailman sosiaalitoimisto. Suomella ja ennen kaikkia suomalaisilla ei ole siihen varaa eikä velvollisuutta. He ymmärtävät että rajoittamaton nimenomaan kehitysmaalainen maahanmuutto – ja näille maahanmuuttajille välittömästi tarjottava koko iän kestävä elatusautomaatti – sekä rapauttaa talouden että ennen kaikkea romuttaa yhteiskuntarauhan. Lisäksi he katsovat nenäänsä pidemmälle ja muistavat, että kaiken tämän laskut ja seuraukset kaatuvat tuleville sukupolville.

2. He haluaisivat pitää Suomen itsenäisenä tai oikeammin palauttaa Suomen itsenäisyyden. Sillä he ymmärtävät että suuressa monikansallisessa liittovaltiossa joka on vielä kaiken lisäksi epädemokraattisesti johdettu Suomen asema on pelkkä Takahikiän Perähikiä jonka hyvinvointi ei kiinnosta ketään.

Näillä kahdella seikalla tullaan nykyisessä Suomessa määritellyksi äärioikeistolaiseksi / natsiksi / lapualaiseksi / Mordorin örkiksi jne. Mikä puolestaan tekee asian vielä mielettömämmäksi on se, että ennen kuin Suomen asiat menivät punavihreälle perseelleen ts. joskus 1990-luvun puolivälissä koko suomalainen poliittinen koneisto allekirjoitti kohdat 1 ja 2 ja olivat siitä samaa mieltä. Muusta sitten kinasteltiin ja kovastikin mutta aina SKP:stä perustuslaillisiin kaikki puolueet olivat noista asioista samaa mieltä. Kommareissa nyt tietysti oli taistolaiset joitten mielestä Suomen ja Neuvostoliiton raja oli ihan turha mutta ei niilläkään tullut mieleen tehdä Suomesta afrikkalaisväestön loppusijoituspaikkaa.

Mitä tästä voidaan nähdä johtopäätöksenä? Ei tietysti sen enempää kuin että nykyiset punavihreät natsiksimäärittelijät ovat määrittelyvaltansa juovuttamana tulkinneet Suomen olleen historiansa aikana pääosin natsivaltio.

Minkä johtopäätöksen vuoksi puolestaan niin poliittisessa kuin virkakoneistossa kannattaisi nousta esille kysymys että näinköhän noilta realisminsa jo aikaa sitten menettäneiltä pitäisi ottaa se määrittelyvalta pois ja miettiä että minkä ihmeen takia se heille yleensä annettiin.

Mutta eihän se kysymys nouse esille. Sillä poliittisessa ja virkakoneistossa uskotaan että natsiksimäärittelijän määrittelyvalta on muuttunut jo niin pyhäksi asiaksi että sen kyseenalaistaja on itsekin automaattisesti natsi. Vaikka he tietävät myös sen, ettei natsiksimäärittelijöiden valta ole loppujen lopuksi muuta kuin suun pieksämistä.

Mokomat tyhjähousut paskat.

Laitetaanpa vielä lisäys. Niin kuin tiedetään, Helsingissä on syöpä ja syövän oireitten myötä kaupunki meni ja romutti koko suomalaisen turvapaikkajärjestelmän. Nyt näyttää siltä, että syöpä on alkanut kehittää etäispesäkkeitä:


Joku saattaa tuumia että tuohan on vasta aloite ja se voidaan torpata. Niin voidaankin. Mutta kuka torppaa? Ja ottaa samalla riskin että hänet määritellään natsiksi?

Onnea vaan espoolaisille.

37 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ykä puuttui ansiokkaasti taas aiheeseen, joka minuakin on sapettanut pitkään. Tuntuu tosiaan siltä, että Suomen suurin ongelma on natsit. Media on asiaa kyllä edesauttanut kiitettävästi ja leimautumisen tai työpaikan menettämisen pelossa varmaan moni kansallismielinen Itsenäisyyspäivänäkin Helsingissä tyytyi polttamaan kynttilöitä kotona, vaikka mieli olisi tehnyt marssiin osallistumalla kunnioittaa itsenäistä Suomea. Marssi päättyi sankarihautausmaalle ja sekin taitaa vastustajia närästää 60- ja 70-luvun malliin, koska silloin pinnalla ollut kovaääninen vasemmisto suhtautui sotaveteraaneihin ja -invalideihin tyyliin ”mitäs läksitte”.

612-tapahtuma otsikoitiin mediassa mielenosoituksena muutaman vastarintaliikkeen osallistujan takia; joku vasuritoimittaja oli näitä tuhansien marssijoiden joukosta bongannut jopa 30, vaikka kadut oli mustanaan väkeä. Sitten oli vielä tämä pupu- ja alpakkafarssi, joka sai vihervasemmiston pöyristymään ja toivottamaan natsit helvettiin (esim. Emma Kari ja Maija Vilkkumaa). Lapsilta pilattiin muka söpö tapahtuma ja vaikka tilaisuuden, jonka järjestäjä oli vasemmistolainen, suurin uhka oli nimenomaan vasemmistolaiset. Muunneltua totuutta kerrottiin sitten senkin kohdalla osallistujamääristä, eikä edes yhtään alpakkaa tainnut olla paikalla. Eläintä on muutenkin vähän vaikea kuvitella miksikään sellaiseksi lemmikiksi, joita lasten on helppoa ja vaaratonta lähestyä. Voi pyhä jysäys tätä porukkaa!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa valtamedia on ääristalinistinen.Jopa niin ääristalinistinen että isä aurinkoinen olisi sille nykyään natsi koska hän ei jatkuvasti kaikessa toiminnassaan huomioinut neekereiden,arabien ja transmuumiyksisarvisten loputtomia,pyhiä erityis- ja etuoikeuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Voihan E. Kari ja V. Honkasalo! Muutamia nyt mainitakseni.

Heidän kannattaisi (monen muun ohella) lukea tämä kirjoitus "Kenelle kellot soivat", tästä muistuukin mieleeni Mihail Hodorkovskin tapaus. Mies putosi korkealta ja kovaa, koska hän kehtasi arvostella Venäjän presidentin politiikkaa ja oli öljy-yhtiön pomo. Samalla saatiin kuitattua firman osakkeet "oikeisiin käsiin".

Muuan anekdootti, Putin soittaa Stalinille h-vettiin ja kysyy mitä minun pitäisi tehdä näiden kaikkien mielenosoittajien kanssa? Jooseppi vastaa:

a.) ammu mielenosoittajat
b.) maalaa Kreml siniseksi ("goluboi" - vaalean sininen mikä viittaa Venäjällä myös miehiin jotka tykkäävät miehistä enemmän kuin naisista, "sinii" käytetään enimmäkseen k.o. väristä)

Mitä, maalata Kreml siniseksi?! Johon Jooseppi, niin kyllähän minä tiesin ettet kyseenalaistaisi tuota ensimmästä neuvoa.

Heh, edellisestä bloggauksesta, kuinka unohdin tuon Pärmi-kuitin "nyt ei ole pussia" jne. Tuohan se lienee pähein heitto hra everstiluutnantilta....


- Soomepois Eestist -

Mito Islam kirjoitti...

Kun nykypäivänä rasisti ei enään tarkoita kuukkeria kaulakiikkuun kiskovaa huppupäätä, eikä natsi syrjäytynyttä kaljupäätä, kannan molempia titteleitä ylpeydellä. Se mitä Emma Kari tai vastaavat harhalan asukit minusta ajattelee ei nappaa paskan vertaa. Sosiaalisessa kanssakäymisessä esittäytyminen rasistiksi tai natsiksi suojelee täydellisesti paskanjauhamiselta, kylmää tuopposta siemaillessa voi seurata tärähtäneistön punoitusta ja kakistelua, kun turhan höpisijät on hiljennetty alkuunsa syntyy yleensä järkeviä keskusteluja myös erimieltä olevien kanssa.

Castor kirjoitti...

Hjuu, minusta tehtiin Ruotsissa suomalaisten taudinkantajien toimesta vaskisti jo 70-luvun lopulla. Välillä oli sen suhteen sitten hiljaisempaa, varsinkin Shanghaissa. Vaikka sielläkin Halosen kannattajilla (aika nuorilla miehillä) oli "mielipiteitä", joita toitottivat pitkän elämänkokemuksensa perusteella joka helvetin suomalaisissa kissanristiäisissä. Ihmettelin ylipäätään haloslaisuutta: mitään hyväähän tuo ei saanut aikaiseksi. Tuolta ajalta kai se nykyinen päättömyys lienee peräisinkin. Maailmaa halataan että mieli olisi hyvä...Suomeen ei mahdu kuin yksi ajatus ja kuitenkin ollaan olevinaan "kansainvälisiä" ja "monikulttuurisia".

Lemminkäinen kirjoitti...

Emma Kari on, sanoisinko, heikoilla jäillä, kun hän syyttää kaikkia kulkueeseen osallistuneita natseiksi. Jos kulkueeseen osallistuneista vaikka 1000 henkilöä vaatisi Emmaa vastaamaan puheistaan leivättömän pöydän ääreen ja Emma todettaisiin syylliseksi kunnianloukkauksiin ja tuomio olisi vaikka 1000 ekeä sakkoa per kunnialoukattu nuppi, niin 1000 kertaa 1000 ekeä saisi tulevat natsittelijat miettimään kerran jos toisenkin verbaalisia ulosantejaan, lol.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Anolle, Soomepoisille Eestist, Mito Islamille, Castorille ja Lemminkäiselle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Ja mietitäänpä sitä, kuinka pieni tämä porukka on jolle tämä määrittelyvalta on annettu. Kyseessä on ihmiset joilla on oikeus vaatia elättäjiään ajattelemaan niin kuin elätettävät haluavat. Uusrälssin uusi ja yhteiskunnalle täysin tarpeeton sekä puhtaasti vahingollinen muoto. Kyseistä alpakkatapahtumaa (612-kulkue oli muuten ilmoitettu noin vuotta aikaisemmin) mainostettiin kyseisen illan suosituimpana tapahtumana. Tää Tupla-J:n sivuilla oleva kuvapari kertoo että olikohan näin:

http://malefactory.blogspot.fi/2017/12/rehellisyys-kahdessa-kuvassa.html

Tietysti voi olla, että alpakkatapahtumaa seuraamaan laitettiin ne kaikkein litkivimmän journalismin edustajat. Nehän kun tunnetusti näkee jo alkuillasta kahden neljänä ja loppuillasta jo kuutenatoista.

Ano: En minä sitä oikein stalinistiseksikaan sanoisi. Stalinisteilla oli kuitenkin hyvin selkeä tavoite. Nämä lähinnä ruokkivat egoaan omasta mielestään muita parempina ihmisinä. Ehkä nykyistä valtamediaa ja sen omahyväistä typeryyttä parhaiten kuvaavan termin keksii vasta seuraava sukupolvi. Millään muotoa mairitteleva se termi ei taatusti ole.

Soomepois: Tuosta linkittämästäsi jutusta pisti silmään eräs kyseisen Uljukajevin lause joka käy yksi yhteen hyvin monen meidän nomenklaturan jäsenen kanssa:

”Olen syyllinen siihen, että suostuin liian usein kompromisseihin, valitsin helpon tien, uran ja hyvinvoinnin sen sijaan, että olisin puolustanut periaatteita. Häärin jossain järjettömässä byrokratian piirileikissä, sain jotain lahjoja ja itsekin niitä annoin. Yritin järjestää suhteita ja olin ulkokultainen.”

Venäjä on totalitaristinen valtio ja EU seuraa perässä. Ja meidän nilkithän tekee juuri sen, mitä EU käskee. Mitään kyseenalaistamatta.

Mito Islam: Olet ymmärtänyt sen, että media & suvakkiporukka eivät ole viranomaisia, ne eivät voi vaatia keneltäkään mitään eikä sen mielipiteestä kannata välittää. Juuri näin sen pitää ollakin.

Castor: Mietipäs, jos Halosella olisi ollut Kekkosen valta. No, Kekkosen karismaa hänellä ei kyllä olisi ollut. Sitä kun ei voi viranomaispäätöksellä onneksi määrätä.

Lemminkäinen: Joo, olisi melko mielenkiintoista kysyä kyseiseltä tättähäärältä perusteita. Kun eihän hänellä muita ole kuin että musta niinqu tuntuu siltä. Kun he ovat eri mieltä minun kanssani. Mutta eihän häneltä kysytä. Hänen mielipiteitään siteerataan faktana.

intrigööri kirjoitti...

Pistänpä linkin siitä, kun äipän pikku takkutukat sosialisoivat lipputangoista lippuja ja reippaasti polttivat ne nuotiossa. Autogrillien kaltaista roihua siitä ei kuitenkaan näyttänyt syntyvän. Linkki: https://takku.net/article.php/20171207184552381

Koska alpakoilta ei ole kysytty vielä mitään, laitan linkin tuubiin yhden yksilön mielenilmauksesta: https://www.youtube.com/watch?v=opku09_Pf-k

Takkua näkyy olevan alpakankin hieno villa.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Mielenkiintoinen juttu ja kommentit, kiitossss!

Aasinsillan kautta liittyen...
Pres.vaaliehokkaiden kannatuskorttien keruu. Olen ymmärtänyt, että 20000 kannattavaa riittää. Jos henkilö allekirjoittaa kahden yritteliään kannattajakortin, molemmt kortit hylätään. Olenko oikeassa?
Spekuloidaan. Ehdokas sn (suomi natoon) ja ehdokas pv (pitää-vieläkerrankattoo) keruulla. Sn tietää, että satku on varmasti minimi. Pv haluaa kahtenkymppiin. Sn kerjuujoukko kerää alusta pitäen kahteen laariin eli osan pv:lle kans, eli 1-1/kannattaja sanotaan 60000 kantikseen asti . Kun sn:llä on laarissa 80000, on aika kiihdyttää, kunnes pv:n kaarti julistaa: Me saavutettiin 20000. Kunnes lottotarkkailijan moraalilla varustettu ehdokaslottotarkastaja sanoo: Pv:n korteissa noin 1000 kaarnakirkkoveneen mallia, 6000 sn:n kortin kanssa täsmäävää allekirjoitusta. Jää 7000 kantista vajaaksi, so'nmoro! Tämä on matemaattisesti toteutettavissa siten, ettei mitään suunnitelmallista seemaa ole osoitettavissa. Voitte yrittää erilaisia vaihoehtoja ongelman poistamiseksi. Minä en ole keksinyt.

Tämä on fiktiota. Sillä ehdokas pv aloitti politiikon uraaan,kun minä opin kertotaulun. Ja toisekseen, valtion ja kansalaisten edustajat, he kilvoittelevat kansan puolestaa, rehellisesti!

Ajattelin huomenna hakeutua omieni pariin, vainoharhaiset kierototuusepäilijät ryyhyn.

Hyää alkavaa 101stä!

Anonyymi kirjoitti...

Tere Ykä ja kaikki muutkin lukijat,

Israelissa lähtee mielenkiintoiseksi, Trumpin päätöksestä suivaantuneet palestiinalaiset mitä ilmeisimmin laittavat ranttaliksi perjantai rukousten jälkeen. Niin, eikös toi Jerusalem ole ollut jo pitkään Israelin pääkaupunki, jopa jo ennen Kristusta? Miksi tuollaisesta nostaa noin kova poru, tai no nuo tuntien niin eipä taida olla ihme.

Takkutukat vauhdissa, ilmeisesti "sirppi ja vasara" olisi sitten parempi kuin siniristilippu? Ei tulisi pieneen mieleenikään häväistä minkään maan lippua saatikka polttaa. Nämä ovat sitä jengiä, mikä tulisi laittaa kuriin meidän "vihapuhujien" asemesta.....


- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Johan se polpohallitus = entinen poliisihallitus, on ilmoittanut että se ottaa tutkittavakseen alpakkahommelin siirtotapahtuman pois Töölöntorilta. Tapauksesta teki ilmiannon feministipuolueen puheenjohtaja, jonka suurin saavutus muistaakseni on housuun paskominen pikavuorossa. Koita nyt sitten elää ihmisiksi tämmöisten kanssa.
Hru-ukko

Imulippo kirjoitti...

Lemminkäinen, onko kuitenkaan ihan oikein uhkailla valtion väkivaltakoneistolla niitä, jotka vain aukovat päätään netissä?

DuPont kirjoitti...

Uskooko joku muuten, että JSN Grundströmineineen kiinnittää mitään huomiota tähän alpakkakusetukseen tai, että YLE/HS jotenkin itse oikaisisivat näitä uutisiaan asiasta?
Suomen Uutiset kirjoittaa:
https://www.suomenuutiset.fi/kommentti-alpakkavalheen-paljastuminen-aarimmaisen-nolo-episodi-suomalaiselle-mediakentalle/

Jotenkin odotan, että tapaus vaietaan kuoliaaksi, koska grundströmit eivät hyökkää hyviä siskojaan ja veljiään vastaan.

Qroquius Kad kirjoitti...

Emma Karin mielenterveyden tila ei vaikuta olevan Marjaana-pastoritarta paremmalla tolalla, mutta kun jälkimmäinen herättää minussa säälintunteita, aiheuttaa ensinmainittu pelkkää ärtymystä ja vihaa.

Asianomaisella kun on jonkin verran ihan todellista poliittista valtaa jolla toteuttaa harhojaan, ja valtamedia lisää hänen vaikuttusvaltaansa sen todelliseen määrään nähden suhteettomasti korottamalla jalustalle ihailtavaksi Suurena Valtiohenkilönä. Seurauksena hän on voinut myötävaikuttaa vahvasti mm. Helsingin muuttamiseen laittomien maahantunkeutujien sosiaali- ja terveysasemaksi, ja lisää näyttää olevan tulossa naapuriin.

Miksi valtamediamme tekee tätä ja blogissa mainittua uudelleenmäärittelyä sekä yleensäkin kääntää kaiken päälaelleen esittäen tosiasiat valeina ja valehdellen päälle häikäilemättömästi? En ole aivan vakuuttunut siitä, etteikö heillä olisi stalinistien tavoin selkeää tavoitetta.

Minusta näyttää, että heillä nimenomaan on selkeänä tavoitteena Suomen kansan ja valtakunnan tuhoaminen. Sen motiivit sen sijaan eivät ehkä ole läheskään kaikille heistä yhtä selkeitä. Voisin jopa kuvitella yhden jos toisenkin valtamedian edustajan tuon tuostakin havahtuvan outoon ajatukseen:
"Mitä olen oikein tekemässä ja miksi? Mitä hyvää tästä voi koskaan seurata? Mitä minä oikeasti tällä tavoittelen?"

Mutta epäilyä kestää vain hetken. Sitten se pyyhkäistään sivuun päättäen jälleen kerran, ettei tärkeintä ole päämäärä vaan liike. Sen on oltava mahdollisimman nopeaa ja jos se päättyykin äkkipysäykseen, onpahan ainakin liikuttu! Sitäpaitsi tiedotusvallan haltijoina he ovat toki ajan hermolla riittävän hyvin havaitakseen lähestyvän äkkipysäyksen ja loikatakseen kyydistä pois. Hehän ovat maailmankansalaisia, jotka voisivat asua missä vain!

Ja miksi kukaan ei vaadi tätä uusrälssiä riisuttavaksi määrittelyvallastaan ja valehteluoikeudestaan? Pelkäänpä pahoin, että ne jotka se voisivat tehdä, eli poliittinen ja hallinnollinen eliitti, eivät pane lainkaan pahakseen tätä toimintaa. Sehän peilaa vain heidän omia arvojaan, aatteitaan ja asenteitaan, ja saa siksi jatkua.

Heidän motiivinsa ovat jo helpommat ymmärtää: kas, hehän vain kuuntelevat herkällä korvalla mitä Brysselistä sanotaan, ja sen jälkeen kilpailevat keskenään kuka sen orjallisimmin kykenee toteuttamaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Intrigöörille, Veijo Hoikalle, Soomepoisille Eestist, Huru-ukolle, Imulipolle, DuPontille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Intrigööri: Leikkipartisaanitoimintaa tyypillisimmillään. On mahtanut takkutukista tuntua niin sissiltä, niin sissiltä. Säälittäviä pellejä.

Veijo: Kiitokset. En oikein osaa sanoa tuohon spekulaatioon sen kummempaa.

Soomepois: Näyttää siltä että mitään infernaalista avohärdelliä siellä ei ole tullut. Gazasta ovat ampuneet joitain raketteja mutta niitähän Hamas ampuu muutenkin kun se terrorismihan on niille elinkeino. Harmi muuten, että joku äkäinen kiinteistöyhtiön mies ei ehtinut yhyttää niitä takkutukkia lippuvarkaissa. Olis saattanu ruveta päätä särkeen. Aihetta ainakin olis ollut.

Huru-ukko: Se feministipuolueen puheenjohtaja ei ollut niitä housuunpaskojia. Se vaan ainoastaan puhuu paskaa. Tuo tehty tutkintapyyntö asettuu aika noloon valoon siinäkin mielessä että nyt valtamediankin on ollut pakko tunnustaa että se alpakkatapahtuma oltiin tarkoitettu nimenomaan estämään 612-kulkueen.

Imulippo: Minä ymmärrän Lemminkäisen näkemyksen, sillä tosiasiassa kyseinen väkivaltakoneisto kyttää vain meitä ja joku E.K. on tosiasiassa suojeltu kunnianloukkaussyytöksiltä. Hänen loukattua kunniaansa puolestaan saatetaan käydä käräjillä. Ja onhan niitä tutkintapyyntöjä tehty huomattavasti typerämmistä asioista.

DuPont: No minä en ainakaan usko. Nyt kun valtamedian suhteen ns. maito on jo kaatunut maahan eikä valtamediakaan voi kiistää alpakkavalhetta niin asiasta ollaan pikipitäin aivan hiljaa ja keksitään varmuuden vuoksi joku tuore natsiskandaali.

Qroquius Kad: Joo, kyseisen Karin ja Toiviaisen perusero on siinä että Toiviainen on vain pelle, mutta Karilla on täysi mahdollisuus päästä kyykyttämään ihmisiä ministerinä. Näkisin että pääosa mediasta on puhtaasti elämysmatkailijoita ja egotrippailijoita jotka eivät typeryydessään ymmärrä että nykymuotoisen Suomen hävitessä loppuu heiltäkin mitä varmimmin elanto. Sitten on tietysti federalistit jotka pyrkivät betonoimaan Suomen maakunta-aseman lopullisesti. Ja heillehän tämä median ylläpitämä natsimäärittely sopii sillä sen kohteena ovat federalismin vastustajat.

Castor kirjoitti...

https://m.iltalehti.fi/kotimaa/201712082200591839_u0.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Ykä, olen kyllä enemmänkin anon kannalla, mutta vain mitä tulee tuohon stallariuteen. Taidat olla hieman nuorempaa sukupolvea kuin minä joten et ehkä ole aikoinasi päässyt nauttimaan tuon aikakauden kaikesta "sananvapaudesta" ja nyt ollaan ihan samassa in deep shit, vain toisella nimikkeellä. Tuo aika oli stadissa lievästi sanoen ahdistavaa. Maaseudulla ei niinkään kun ei tuolloin joka niemeen notkelmaan ollut pykätty yliopistoja opettamaan teoreettista filosofiaa ja mikä nyt vaan kivalta sattui tuntumaan. Ja perkele, ne opinnothan piti epiksesti maksaa ihan itse, ja se opiskelukämppäkin. Onneksi sai sentään 10 vuotta roikkua yliopistolla suorittamatta yhtään mitään.

Silloin vuodatettiin katkeria kyyneleitä komealle terroristille "Hasta siempre Commandante Che Guevaralle". Silloin ei vielä ollut keksitty kynttilötä ja nalleja, mutta kivan kuvan sai t-paitaan painatettua tästä - epäilemättä natsien murhaamasta - uhrista. Ja olihan niitä monia muitakin. Mutta ehdottomasti aina vasemmistolaisia. Koska oli se yksi ainoa neukkuja ihannoiva totuus. Kuten nytkin, kohde vain muuttunut. Tosin hämmästyttävästi en ole kenekään tiedostavan päällä nähnyt esim. husu hussein- tai nasima-paitaa.

"Alpakoita ja iloa omasta maasta". Just. Jos joku elukka on omasta maasta (Suomi) niin alpakkahan se, ilman muuta. Jos emme saa kotoisia kameleita ottakaamme alpakoita. Ja mitäs tämä nyt tarkoittaa että ilo on riistetty "pieniltä ihmisiltä". Tämä ilmaisu on korrekti kun puhutaan kääpiöistä, muuten noi snadit on ihan vaan lapsia.

Nuo natseista vouhkaajat eivät natsia tunnistaisi vaikka se nenään purisi. Eikä ne ns. natsitkaan. Kiukkuisia luusereita. Menis duuniin. Skrodeja näyttävät olevan joten kyllä lihaksille aina duunia löytyy.

Ykä, jos sallit niin siteeraan tässä laulun saksankielentaitoisille. Saa ihan huoleti poistaakin. Sanat kirjoitti itäsaksalainen umpinatsi Wolf Biermann joka erehtyi konsertoimaan Hampurissa eikä sitten päässyt enää takaisin kotiinsa. Sopii miettiä onko tämä nyt neukku- vai natsipropaa vai väärää rauhanlietsontaa.

Soldat, Soldat in grauer Norm,
Soldat, Soldat in Uniform
Soldat, Soldat ihr seid soviel,
Soldat, Soldat, das ist kein Spiel,
Soldat, Soldat, ich finde nicht,
Soldat, Soldat, kein Angesicht,
Soldaten sehn sich alle gleich,
lebendig und als Leich.

Soldat, Soldat, wo geht das hin?
Soldat, Soldat, wo ist der Sinn?
Soldat, Soldat, im nächsten Krieg,
Soldat, Soldat, gibt es kein'n Sieg.
Soldat, Soldat die Welt ist jung,
Soldat, Soldat, so jung wie du,
die Welt hat einen tiefen Sprung.
Soldat, am Rand stehst du.
tira+

Lemminkäinen kirjoitti...

Imulippo! Nykyään kannattaa olla erittäin tarkkana että ei loukkaa ketään henkilökohtaisesti, koska silloin voi tulla minkälaista syytettä tahansa niskaan, esimerkiksi kunnianloukkaus. En yhtään epäile etteikö esimerkiksi nettipoliiseja olisi koulutettu seulomaan netistä mahdollisia uhkauksia ja solvauksia mitkä kohdistuvat suoraan henkilöön. Politiikkaa, kulttuurisia lieveilmiöitä ja yleensäkin yhteiskunnallisia ilmiöitä pystyy lyömään kuin vierasta sikaa, koska silloin ei loukkaa yksilöä henkilökohtaisesti. Jos haluaa vittuilla poliitikoille, niin silloin täytyy vittuilla siitä mitä he ovat esimerkiksi sanoneet tai aikovat tehdä. Jos ihmettelen että onkohan Emmalla kaikki huulipunat laukussa, niin kyllä minä senkin voin tehdä, koska silloin todistustaakka on Emmalla. Ihmetellähän aina saa. Jos taas väittäisin että Emma on täysi palikka, niin sehän olisi kunnianloukkaus tai sitten ei. Meikä soittaa turpaa välissä ehkä liiankin reippaasti, että taidanpa tuossa kuunnella Irwinin Kalteritangon, koska eihän sitä koskaan tiedä, lol.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Castorille, tira+:lle ja Lemminkäiselle & kiitos kommenteistanne.

Castor: Joo, vati meni ja kaatui tuon systeemin kanssa eikä media pysty sitä enää peittämään. Tuo varsinaisen paljastuksen tehnyt Heikki Eskola totesi jotain varsin kuvaavaa:

”Tämä todistusaineisto on mielestäni niin vedenpitävää kuin se voi olla. Tiedän että moni ihminen tulee vihaamaan minua tämän johdosta, todennäköisesti myös moni arvostamani ja ainakin vielä tässä vaiheessa kavereihini kuuluva ihminen”

Niin. Häntä tullaan vihaamaan koska hän paljasti valheen.

tira+: Luulen että olen jonkun verran sinua nuorempi ja asuin ainakin Helsingistä katsottuna maalla mutta kyllä minä muistan sen ajan ilmapiiriä. Väittäisin, että nykyisempi on vielä sairaampi. Sen ajan stallareillahan oli selkeä tavoite eli puhdas neuvostovalta. Tämän aikakauden tiedostavilla vastineilla ei ole mielestäni mitään samalla lailla selkeää tavoitetta. Oikeastaan ne ovat poimineet sen, mikä on tavallisen arvokonservatiivisen kansalaisen mielestä hyvää, arvostettavaa ja oikeaa, kääntäneet sen täysin päälaelleen ja ryhtyneet sitten tavoittelemaan sitä tajuamatta mitä sen kanssa tehdä jos ne sen lopulta saavuttavat. Tajuamatta myös että siinä heidän tavoitteessaan heiltä mitä varmimmin loppuu itseltään palkanmaksu.

Tietysti molempina aikakausina on ollut huomattava määrä niitä aivottomia seuraajia jotka palvoisivat vaikka happamia lanttuja jos se vain olisi tiedostavaa muotia.

Saa toki saksaa laittaa mutta oma saksani on taantunut Korkkaritasolle. Biermannhan siis pettyi Itä-Saksaan ja siihen pettymiseen puolestaan pettyivät monet ns. edistykselliset suomalaiset taiteilijat joitten ei tarvinnut elää Itä-Saksassa joten joilla oli varaa ylistää sitä:

”… Siksi me suomalaiset taiteilijat ihmettelemme Wolf Biermannin käytöstä, ihmettelemme kuinka hän voi myydä taiteensa kansainvälisen suurpääoman markkinoille, kun jokaista meistä kipeästi tarvitaan yhteisessä rintamassa imperialismia ja poliittista taantumusta vastaan.

Helsingissä 25. 11. 1976

Kaj Chydenius, säveltäjä,
Kaisa Korhonen, ohjaaja,
Marja-Leena Mikkola, kirjailija,
Pekka Milonoff, ohjaaja,
Eero Ojanen, säveltäjä,
Aulikki Oksanen, kirjailija,
Sven-Olof Westerlund, graafikko,
Agit Propin kvartetti,
KOM-teatteri"

Koko juttu tuossa osoitteessa:

https://blogisisko.blogspot.fi/2006/08/tapaus-wolf-biermann-ja-suomi-vuonna.html

Lemminkäinen: Nettipoliiseja on jo ohjeistettu myös kunnianloukkauksiin. Niissä ohjeistuksissa sanotaan ”Ryhmän vastuulla olisivat myös viharikoksiksi arvoitavat kunnianloukkaukset ja laittomat uhkaukset.” Ja eiköhän tämä koske nimenomaan poliitikkoja, virkakoneistoja ja mediaa. Joku Emma Kari saa päästää suustaan tavallisia ihmisiä kohtaan ihan mitä lystää. Miksei poliisi voisikin vaihteeksi kuulustella emmakareja ja kysyä, että miksi käytätte teitä tuntemattomia ihmisiä kohtaan termejä jotka voivat pahimmillaan johtaa työn menettämiseen. Eikö se olis lähinnä reilua?

Anonyymi kirjoitti...

Tässä muutaman vuoden takainen Veikko Huuskan artikkeli Isä Aurinkoisen järjestämistä "maanpettureiden ja vakoilijoiden" kuriin laittamisessa eli käytännössä niskalaukausta. Jopa Kanadasta ja USA:sta lähti suomalaisia rakentamaan "työläisten paratiisia" Neuvostoliittoon ja tuossa oli kiitokset. Huhhuh. Muutama poiminta kommenttiosiosta:

"Moni punainen loikkasi Neuvostoliiton puolelle punaisen vallankumouksen epäonnistuttua Suomessa ja joutui aatetoveriensa teloittamaksi...tämä on sitä vaiettua historiaa."

"Neuvostotalous perustui ilmaiseen työhön pitkälti. Kymmenet miljoonat kävi syyttöminä myllyn läpi, tehden siinä Kremlille esim. 10 vuotta raskasta työtä ruokapalkalla."

"Katynin joukkomurhassa NKVD:n teloittajat tai ainakin osa heistä tuli hulluiksi.
Berijan käytännön mukaan heidät itsekin likvidoitiin eli ammuttiin niskalaukuus."


Voisiko tuota sitten verrata EU:hun? Gulageita täällä ei vielä sentään ole. Työpaikat ovat ainakin kortin alla ja työttömiä laitetaan Suomessa nälkäpalkalla töihin ("kuntouttava työtoiminta") karenssin uhalla. Mikä firma sitten ottaa vakituisia työntekijöitä palkkalistoille kun kortistosta saa lähes puoli-ilmaista työvoimaa tilalle kun edellisen "työharjoittelujakso" on ohi? Mielestäni tuossa ei ole kauheasti eroa orjuuden alla työskentelyyn, vai olenko liian kyyninen? Mutta eittämättä toi on "neukkumeininkiä", he kuvittelivat maksavansa meille palkkaa, me kuvittelimme tekevämme heille töitä. Työn laatu & työmotivaatio ovatkin sitten sen mukaiset, kaikkihan tuossa yhtälössä häviävät. Kuka ostaa sutta & sekundaa?

Ykälle yksi leffasuositus lisää eli elokuva Idiocracy, harvoin on satiirielokuvasta tullut dokumentti, mutta tämä liipannee läheltä. Eniten naureskelin tälle USA:n presidentin irvikuvalle Dwayne Elizondo Mountain Dew Herbert Camacho, leipää ja sirkushuveja kansalle, niin kauan ku rahaa riittää.

Taitaa Euroopan kohtalo olla tuossa, jos nykyinen holtiton maahanmuuttopolitiikka jatkuu, onko tämä sitten "vihapuhetta", jätän lukijan itsensä arvioitavaksi. Truth hurts sometimes...


- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Soomepois. Nää Stalinin vainot ovat mulle tuttuja ja sen myötä muistuttaisin että en ole kuullut kommunistien perillisen eli vasemmistoliiton presidenttiehdokkaan Merja Kyllösen tuominneen koskaan julkisesti aatteensa aikaansaamia veritekoja.

Suomen systeemi ei ole suinkaan vielä stalinistinen systeemi mutta neukkusysteemiä se lähentelee. Tunnen itsekin heppuja, näitä tämmösiä viisikymppisiä, jotka ovat pitkän työuran tehtyään joutuneet ilman omaa syytään työttömiksi ja nyt heidät pakotetaan yhdeksän euron ylimääräisellä päiväpalkalla siihen ns. kuntouttavaan työtoimintaan ja jos eivät suostu, niin tulee karenssi.

Idiocracyn olen nähnyt jo aikaa sitten. Ihan hulvaton pätkä, mutta olen eri mieltä leffan perusidean kanssa. Meinaan, jos tavallisten ihmisten geenit lisääntyvät niin ei maailma siitä kärsi. Jos puolestaan noitten vihervasemmistolaisten arvoliberaalien geenit lisääntyvät, niin maailmasta tulee päivä päivältä hullumpi paikka kaikkien elää. Kannustetaan siis arvoliberaaleja ehkäisyyn, syntyvyyden säännöstelyyn ja maailman pelastamiseen.

KKi kirjoitti...

"
Mutta kuka torppaa? Ja ottaa samalla riskin että hänet määritellään natsiksi?
"

No niinpä. Asiahan nyt on niin, että ihan jokainen kylä ja kaupunki tulee seuraamaan Helsingin esimerkkiä. Eihän kukaan halua natsi olla, eihän.

Sitten vielä sekin, että jos ja kun valtio alkaa myöntämään rahaa tähän idiotiaan niin pikku peräkylien kepulit johtajat huutavat huraata. Tulee nääs rahhoo kuntaan. Rahaa jonka voi sitten kanavoida kunnan typötyhjään kassaan.

Lemminkäinen kirjoitti...

#Metoorasistikonatsikooletettukojne. On aika hypätä pöydälle (ehkä kirves kädessä tehosteena) ja vaatia heidät, jotka syyttävät meitä rasismista, natsismista jne.,tuomiolle, koska olemme sitä mieltä että EU-federaatio on perseestä ja yleensäkin EU ja euro, perseestä on myöskin kehitysmaista tulleet kunnia-, naista alistavat- ja demokratian vastaiset kulttuurit ja että näillä kulttuureilla ei ole tasan mitään annettavaa meille, jotka olemme kehittyneet demokraattisissa valtioissa. Perseestä on myöskin vähemmistöjen sekaantuminen enemmistön termeihin. Lemminkäiset ovat aikojen saatossa aina kutsuneet tyttö- ja poikalapsiaan tytöiksi ja pojiksi (Heillä on myös ollut ymmärrystä siihen että toisinkin voi olla. Jonkunlaista uskoa tunnustavat höpöttäjät ovat höpöttäneet omiaan aikojen saatossa niin pitkään, kunnes lemminkäisiltä paloi päreet ja höpöttelijöiltä pistettiin turvat tukkoon.) ja naisiksi ja miehiksi. Nyt on siis palaneet viimeisetkin päreet ja on aika suoraan hyökkäykseen. Vaviskaa te, jotka syytätte meitä rasisteiksi, natseiksi, jne. Me tulemme pyyhkimään teillä pöydän ja laittamaan rintoihinne höpöhöpönassumerkin tiedoksi siitä että ette enää kääntele vallan kahvaa vaan työttömyyskortiston kahvaa. "Aikansa kutakin sanoi pässi kun päätä vietiin" pätee vieläkin.

Anonyymi kirjoitti...

Saara Hyrkkö, kuka sitten lieneekin, twiittasi taas jo kliseeksi muuttuneen sanonnan kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevista ihmisistä, joka saa minut kohta oksentamaan. Miten pimeä voi ihmismieli olla, että kuvittelee muotikuteissa älypuhelimiaan ostareilla notkuvia nuoria miehiä, joilla ei ole edes oikeutta olla maassa, niin haavoittuvassa asemassa oleviksi, että heidän kaikki kulunsa kaadetaan veronmaksajien niskaan? Suomi ei ole vankila, vaan pois saa lähteä ihan välittömästi, jos halua on.

Jotakin hauskaa on tämä alpakkagate kyllä poikinut. Esimerkiksi sellaiset uuteen muotoon laitetut sanonnat kuin ”Lähti kuin alpakat Töölöstä” tai ”Nyt ei ole kaikki alpakat torilla”. Vihreät voisivat ottaa sloganikseen. Itse kehittelin Petteri Orpon viimeisimmästä ulostulosta Sotesta: ”Yksityinen on hyvä renki, mutta huono isäntä” (joka sekin oli muunnos vanhasta suomalaisesta sananlaskusta) oman muunnoksen eli ”Maahanmuuttaja on hyvä renki, mutta huono isäntä”.

Rouva Ano

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Emma Karia tuntematta, kommentoisin näin:
Saattaahan hän jonkun mielestä älykäs olla. Ja yleensä ihmisille tulee viisauttakin iän myötä.

Toisaalta ymmärrän myös näkökantoja, että tässä tapauksessa eivät kaikki Vihreät olisikaan liito-oravametsässä.

Alpakat jäi näkemättä kun töihin piti köyhän lähteä. :(

vieras kirjoitti...

Paul Joseph Watson kommentoi sitä kun Trump tunnusti Jerusalemin.

https://www.youtube.com/watch?v=mm42_08Uv5g

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hyvästä kirjoituksesta.
Se että vihervasemmistolaiset surutta leimaavat tavalliset suomalaiset natseiksi, ei enää juurikaan tunnu missään, lähinnä se aiheuttaa väsähtäneen huokauksen, ei muuta. Silloin kun homma menee henkilökohtaiselle tasolle ja ihmistä aletaan moisilla väitteillä savustamaan ulos työpaikastaan, tms., on kyseessä sitten vähän eri kaliiperin juttu.
Itse kutsun kaikkia näitä viha-,viher-, ääri-, ym. vasemmistolaisia & anarkisteja vain kommunisteiksi, sillä sitähän ne ovat, kyse on ainoastaan sävyeroista. Koko vihreä liikehän lienee alunperin harppi-Saksan / CCCP:n masinoima viidennen kolonnan operaatio, joten komukkeja ovat kaikki tyynni.

Tämä vituroilleen mennyt operaatio Alpakan jälkipyykki ei näytä laantumisen merkkejä, nyt halutaan operaation todellisen luonteen tienneiden fb-ryhmäläisten nimiä julki - tutkivalla journalismilla olisi oiva näytön paikka.
Niin tai näin, tämän kaustin myötä tsadin vasemmistolaiset tekivät itsestään ”valemmistolaisia” - tästä eteenpäin voi syystä olettaa, että aina kun paikallinen valemmistolainen avaa suunsa, hän valehtelee. George R. Elfordin maanmainiossa kirjassa Paholaisarmeija todetaan sattuvasti: ”Kommunistit ovat loistavia valehtelijoita. He pystyvät suöttämään paksun valeen niin vakuuttavasti tai ainakin kiihkomielisesti, että heidän uhrinsakin pyytävät myöhemmin anteeksi erehtymistään.” (Typo kuuluu tekstiin.) Lainaus kuvaa näitä kaikenmaailman emmakareja enemmän kuin täydellisesti.

Hyvää joulunalusaikaa sinne Huitsinnevadaan, seuraavaa kommunistien masinoimaa kaustia odotellessa…
T. Riku Raunioilla

Sledge Hammer kirjoitti...

Ykän tekstit liikkuvat niin perustavanlaatuisten asiain juurella, etteihän näihin ole muuta lisättävää kuin satunnaisia tähtäämättömiä heittolaukauksia.

Mieleeni nimittäin tuli, pitäisikö retorinen peli kääntää nurinpäin, alkaa puhumaan natsi- ja äärioikeisto-oletetuista, ja vaatia näille emansipaatiota vallitsevista ennakkoluuloista?

Lemminkäinen kirjoitti...

Verkkouutisissa on juttu Salesta ja sananvapaudesta. Lainaus jutusta: "Laki määrittelee myös, mikä ei kuulu kunnianloukkauksen piiriin: "kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä." Tuo "..joka ei selvästi.." on yhtä hämärää kuin Aleksin alpakat Töölössä, niistä puhutaan ja kirjoitetaan mutta kuinka moni niitä on nähnyt! Mielestäni kaikkia sanomisia, mielipiteitä ja tekemisiä täytyy pystyä kritisoimaan ilman mitään rajoitteita. Nyt olisi, ilman huumoria, aika laittaa nämä natsittelijat ja rasistelijat ojennukseen. Natsittelut kohdistuvat suoraan henkilöön, henkilöön joka ei ehkä edes tarkkaan tiedä mitä termi "natsi" tarkoittaa. Henkilö, joka on sitä mieltä että "paperittomat" ovat laittomasti maassa, iso osa turvapaikanhakijoista ei ole turvapaikan tarpeessa, turvikset maksavat maltaita, heissä on harvassa osaajia, heidän todellisuutensa ei korreloi meidän todellisuuden kanssa ja on pelkkää paskapuhetta että Suomi tarvitsee huonosti koulutettuja paikkaamaan työvoimatarvetta töihin, joita ei ole olemassakaan. Jos olevaa kritisoiva henkilö mielletään rasistiksi tai natsiksi, niin siitä vaan natsittelija välittömästi oikeuteen vastaamaan huudoistaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Lemminkäiselle, Rouva Anolle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Vieraalle, Rikulle Raunioilla ja Sledge Hammerille & kiitos kommenteistanne.

KKi: Nimenomaan näin. Tämä nähtiin jo kun Invaasio 2015 alkoi ja tättähäärät alkoivat vaatia vastaanottokeskusta joka niemen notkoon ja saarelmaan kun muuallakin kerran on. Eikä vastaan uskallettu panna kun ei haluttu natsileimaa jota kyseiset tiedostavat tättähäärät niin mielellään jakavat.

Lemminkäinen: Kun EU-federaatiosta puhe on niin tuossa linkissä on hyvää osviittaa mitä meillekin on sen myötä tulossa:

https://www.gatestoneinstitute.org/11468/brussels-hell

Kakkosviestistäsi olen kanssasi täysin samaa mieltä. Yleensä syyttäjällä on syyllisyyden todistamisvelvollisuus. Ja siihen ei pelkkä ”musta tuntuu” riitä.

Rouva Ano: Noista saarahyrköistä voisi todeta, että kun ihmisellä on oikein suuri halu olla Hyvä Ihminen ja ennen kaikkea julistaa omaa hyvyyttään julkisesti niin silloin 23-vuotias älypuhelintaan räpläävä geelitukka käy 8-vuotiaasta nälkää näkevästä ja juuri kuolemanpartioilta pelastetusta syyrialaistytöstä. Saas muuten tosiaan nähdä tuliko noista alpakkasanonnoista osa uudempaa suomalaista kansanperinnettä. Ennen vanhaanhan Töölöstä lähti kuppa, nykyisin alpakka.

VNV: Niin kuin aikaisemminkin Emma Karista on tullut todettua niin saahan ihminen horinmummoa puhua ja näkyjä nähdä mutta kyseinen yksilö saattaa joskus olla ministerinä kyykyttämässä suomalaisia.

Vieras: Kiitos linkistä.

Riku: Kiitos sinullekin. Siitähän on kovasti puhuttu että niin länsimainen viher- kuin rauhanliikekin oli KGB:n masinoima. Ainakin oli niin, että kun silloin aikanaan länsimaissa kansalaiset rakensivat rauhaa niin itäblokissa kansalaiset rakensivat tankkeja vaikka tuskin heitäkään sotiminen olisi yhtään huvittanut. Ehkäpä kommunistit ovat hyviä valehtelijoita juuri sen vuoksi että he uskovat itse valheisiinsa. Hyvää joulun odotusta sinullekin. Ja kyllä me ennen joulua vielä parikin natsikaustia saadaan. Pakkohan se alpakkasähläys on jollain peittää. Ehkäpä toimittajat kyyläävät silmät ruvella facebookia jos vaikka kunnan X persujen varavaltuutettu sanoisi jotain mistä voisi triggeröityä.

Sledge Hammer: Juman gega! Taisi sattua heittolaukaus harppikymppiin. Meinaan toihan on aika veikeä idea ja sitä saattaisi kehitellä. Luonnollisesti siihen pitäisi omia se feministityylinen triggeröityminen tyyliin:

- Did you just assume my political opinion?

Tai oikeastaan, kun näitä sukumonioita tungetaan nykyisin joka ristuksen paikkaan niin miksei sitten kerralla:

- Did you just assume my political gender?

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa menee loputkin rippeet itsenäisyysdestä. Kommentoi joku
vietettiin itsenäisyyden muistopäivää.
https://www.hs.fi/paivanlehti/08122017/art-2000005481668.html

Niinpä anarkistit saavat rauhassa poltella varastettuja lippuja, ilman
suurempaa uutista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Jep, vauhti ei kun kiihtyy vaan. Tokihan meidän orpopojat ja muut nilkit (niin kuin uutinenkin kertoo) pikkusen mutisevat mutta tekevät sen jälkeen juuri niin kuin käsketään. Erityisesti yksi kohta pisti vielä tavallistakin kirpeämmin silmään:

***

Saksalainen budjettikomissaari Günther Oettinger totesi keskiviikon julkistustilaisuudessa, että jatkossa EU-maat eivät voi enää hirttäytyä yhden prosentin bkt-osuuteen budjettia laadittaessa.

”Brexitin jälkeen ja uusien menojen, kuten siirtolais- ja pakolaisongelman tilanteessa, yksi prosentti ei enää riitä. Ellemme sitten halua tehdä vakavaa vahinkoa ohjelmille, joista olemme päättäneet. Niinpä meidän on neuvoteltava korkeampi tulokehikko. Mutta siihen tarvitsemme yksimielisyyden”

***

Eli jätkä tunnustaa suoraan että tarvittavat rahat menevät suoraan kankkulan kaivoon ja eurooppalaisen väestörakenteen pakkomuuttamiseen.

Qroquius Kad kirjoitti...

Pelkäänpä pahoin, etteivät Sipilä, Soini ja muut Orpopoikamme suinkaan mutise Brysselin sanelua vastaan, vaan päinvastoin kilpailevat siitä, kuka sen sanelun kaikkein orjallisimmin toteuttaa.

Mutta pitkästä aikaa meille on vilautettu valoa tunnelin päästä. Voi olla, että se on vain kohti tulevan junan veturin etuvalo, mutta silti:
Angela Merkeleen mahdollinen tuleva liittohallituskumppani Martin Schulz julisti tässä viikolla EU:sta muodostettavan liittovaltion vuoteen 2025 mennessä, ja jäsenmaat joille se ei kelpaa - erotetaan!

Halleluja! Olisin riemuissani, jos voisin hetkenkään verran luottaa demari-Martinin sanaan. Sehän olisi ratkaisu kaikkiin EU:n tuottaneisiin ja tuottamiin ongelmiin:
nyt kun Unkaria, Tšekkiä ja Puolaa ollaan haastamassa EU-tuomioistuimeen sakotettaviksi siitä, etteivät aio huolia maahansa islamistiterroristeja, on EU:n lopun alku käsillä.

Eihän näiden Visegrád-maiden enää tarvitse vaivautua mainittuun näytösoikeudenkäyntiinsä. Sen kun sanovat vain, etteivät aio kunnioittaa sen päätöstä minkään vertaa:
jos heidät on määrä joko pakkoliittää EUroopan nEUvostoliittoon kahdeksan vuoden sisällä tai erottaa, niin kaikin mokomin! Brexit kun näyttää olevan niin perkeleen vaikea toimitus, ettei kaksikaan vuotta siihen riittäne:
Visegrád-maille erottaminen olisi siis plussaa.

Ei tietenkään pelkkää plussaa; mainitut ovat toki EU-tukien nettosaajia. Mutta kuten Suomessa toimivat itäisen Keski-Euroopan sänkykamaripalvelujen tarjoajattaret toistavat ilmoituksissaan:
"I am not a racist, but I do NOT accept Arab or African men!"; ei se taloudellinen korvaus riitä aivan kaikenlaiselle kohtelulle alistumiseen.

Kunpa vain Merkele muodostaisi hallituksen SPD:n kanssa ja kunpa vain Schulz pitäisi sanansa! Siitä se alkaisi:
EU:n hajoaminen itsenäisiin kansallisvaltioihin, joiden muodostama Visegrádin Unioni näyttäisi hyvinkin mahdolliselta.

Pelkäänpä vain pahoin, ettei Schulz ole oikein käsittänyt, millä yrittää pelotella. Ja silti:
painajaismaisin skenaario olisi, että erottamisuhan edessä Visegrád-maiden johtajien selkäranka murtuisi ja he luhistusivat valtiomiehistä politikoitsijoiksi, jotka hamuavat vain mammonaa ja mainetta Minä Ittelle; paskat kansasta ja valtakunnasta!

Itäisen Keski-Euroopan kansoilla kuienkin on se oppimiskokemus, mikä meiltä suomalaisilta puuttuu. Kyllä minä lasken toivoni heidän varaansa. Eihän meillä mitään realistista muutakaan ole, kun kerran emme aio äänestää Jussi Halla-ahon Perussuomalaisille samanlaista Gigajytkyä kuin veljeskansamme unkarilaiset vuonna 2010 Fidesz-puolueelle?

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Aika hurjaa.

Raaka venäläismiesoletettu pakotti aseella uhaten viattomat sotaa ja nälkää paenneet paenneet rauhanmiesoletetut matkustamaan suomeen.

Ja rahaakin sen siitä vielä piti saada?

Suomalaisen rangaistuskäytännön mukaan ennustan: 2v ehdotonta - (pidätys & vankeusaika tuomiota odotellessa) = ensikertalaisena päässee jo vapuksi kotiin?

https://www.hs.fi/paivanlehti/08122017/art-2000005481256.html

Anonyymi kirjoitti...

EU:iin voi vielä tulla ns. vanhassa lännessäkin pahoja repeämiä ennen kuin liittovaltion saavat pystyyn. Katalonian itsenäisyysprojekti meni ainakin väliaikaisesti munilleen, mutta sen inspiroimana Flanderin kansallismielinen johto (Het Vlaamse Belang) on uusimassa itsenäisyysvaatimustaan Belgian liittomonarkiasta. Ja jos oikein olen ymmärtänyt, Pohjois-Italiassa separatistiset tai esim. turvapaikkapolitiikkaa koskevaa autonomiaa vaativat puolueet lisäävät kannatustaan. Mukaan on näillä teemoilla palannut Italian [VäyrysPate]^2, Silvio Berlusconi. Entäs sitten Saksan Merkel-Schultz-akseli? Schultz varmaan vie demareitaan kuin kuoriämpäriä, mutta Mutti Angelalla alkaa olla tiukkaa omiensa kanssa. Olen jostakin, jota en nyt uudestaan löydä, lukenut, että CDU:n muusta johdosta on lausuttu erittäin tiukkaa kritiikkiä Schultzin ehdotusta vastaan. Pitää myös muistaa, että Merkelin puolue, CDU-CSU ei ole yhtenäinen puolue, vaan puolueliitto. Muiden osavaltioiden liittopäiväedustajat ovat CDU:n paikkoja, mutta die Christlich-Soziale Union in Bayern on myös liittopäivillä ihan oma puolueensa, joka pitää tiettyä hajurakoa CDU:n suuntaan. CSU:lla on Baijerin 15.9.2013 valituilla maapäivillä 101 paikkaa 180:stä, siis ehdoton enemmistö. Ja perinteisesti maa/osavaltiohallitus pelkästään CSU:sta koottu. Uudet maapäivävaalit pidetään ensi syksynä. Liittopäivävaaleissa AfD sai Baijerista kuitenkin jopa yli 10% äänisaaliin CSU:n kustannuksella, eniten vanhan Länsi-Saksan alueella. Baijerilaiset ovat siis selvästi kyrpiintyneitä Merkelin politiikkaan. Tilanne ei myöskään tyydytä CSU:n johtoa, sillä he pelkäävät menettävänsä ehdottoman enemmistön maapäivillä. Odotan, että Baijeri alkaa kääntää selkäänsä Berliinille, ja katsoa Wienin, Prahan, Bratislavan ja Budapestin suuntaan. Liittotasavallan hajoaminen voi olla vähän pitkässä kuusessa, mutta siihen ehkä viitataan, kun saksalaiset poliitikot alkavat oikeasti keskustelemaan. Saas nähdä.

Terv. Achtung

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja Achtungille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Joo, vauhti se vaan kasvaa, mutta ikävää tietysti on että nämä meidän nilkit eivät pane tuolle liittovaltiokehitykselle hanttiin vaan – niin kuin totesit – kilpailevat kuka parhaiten maaherran velvollisuudet toteuttaa. Mutta tuolla vauhdilla varmasti osa nykyisistä EU:n jäsenistä tipahtaa pois. Tässä vaiheessa tulee taas kertaalleen muistuttaa, että tämä ei todellakaan ole se EU mitä suomalaisille äänestäjille myytiin vuonna 1994. Henkilökohtaisesti uskon kyllä, että Visegrád-maiden johtajien selkäranka kestää. Jos ne olisivat olleet broilerijunaan hyppäämässä niin ne olisivat sen kyllä jo tehneet.

VNV: Joo, ja tarinan ideahan on se, että on se vaan kauheeta kun Suomen valtio ei järjestä näille tulijoille laillista kuljetusta valtion kustannuksella. Jäis se 15.000 dollariakin mukavaksi pesämunaksi niin voisi ostaa vokin sapuskojen lisäksi parempaa puuroa.

Achtung: Tällaista on ilmassa. Siellä Italiassahan puuhattiin pohjois-Italian (Padania) itsenäisyyttä jo 1990-luvulla. Ja Baijerihan on aina pitänyt tietyn hajuraon muuhun Saksaan. Belgia taas on puolestaan alunperinkin keinotekoinen valtio. Saas nähdä, niin kuin totesit.

vieras kirjoitti...

Götbeorgin synagogaan tehtiin polttopulloisku. Synagogassa oli menossa nuorten tilaisuus. Iskun tekijöinä oli 20 muhamettilaista. Valtamedia ei tietenkään sano heidän olevan muhamettilaisia eikä edes etnisyyttä eli todennäköisimmin arabeja. Pistää varmaan tämän natsien syyksi. Tai vähintään Trumpin syyksi.

Kas kun eivät menneet Tukholmaan tekemään iskua Amerikan tai Israelin suurlähetystöä vastaan. Siihen taitaa olla ainakin yksi syy. Amerikan suurlähetystöjen turvallisuudesta vastaa merijalkaväkeen kuuluva Marine Security Guard. Iippojen lähetystöjen turvallisuudesta vastaa Shin Bet eli Shabak.

https://en.wikipedia.org/wiki/Marine_Security_Guard

https://en.wikipedia.org/wiki/Shin_Bet