maanantai 7. toukokuuta 2018

OTTO WILLE KUUSINEN-PALKINTO


Aivan aluksi haluan kiittää… ei hitto, toi fraasihan oli patentoitu Jutta Urpilaiselle… yritetääs uudestaan… no niin, Uuden Kuusisen Hallituksen pää-äänenkannattajaa hakeva gallup on saatu suoritettua. Näin alkuun (huomatkaa, kierrän Jutan patentin) haluan antaa todella suuren tunnustuksen kaikille ehdolla olleille valtamedian edustajille. Niistä jokainen on tehnyt todella suurella sydämellä ideologiansa mukaista työtä ts. pyrkinyt kääntämään päälaelleen joka ainoan arvokonservatiivisen arvon ja asian joilla tästä maasta rakennettiin aikanaan varsin toimiva valtio. Valtamedian ideologiaa voitaisiin käytännössä verrata siihen että harjakattoinen talo käännetään ylösalaisin ja katsotaan kauanko se pysyy ilman pönkkää pystyssä.

Mutta mennäänpä tuloksiin, viimeisestä ensimmäiseen. Niissä oli minulle itse asiassa muutama yllätys mutta palataan niihin sitten myöhemmin. Äänestäjiä oli kaikkiaan 638 ja ääniä annettiin 1790.

14. Iltalehti 24 ääntä

13. MTV3 26 ääntä

12. Ilta-Sanomat 31 ääntä

11. Demari 38 ääntä

10. Uusi Suomi 46 ääntä

9. Kansan Uutiset 60 ääntä

8. Aamulehti 82 ääntä

7. Kaleva 84 ääntä

6. Turun Sanomat 92 ääntä

5. Hufvudstadsbladet 114 ääntä

4. Vihreä Lanka 140 ääntä

Siirrymme mitalisijoille, joilta Vihreä Lanka jäi aivan hiukkasen. Kunniaa Vihreälle Langalle ankarasta ideologisesta taistelusta jossa se on esimerkillisesti hyljännyt terveen järjen ja logiikan. Ehkä fiilistä voi verrata huumeeseen. Entinen annos ei riitä ja sitä pitää saada aina lisää.

MITALISIJAT:

3. Kirkko ja kaupunki 150 ääntä

2. Yle 420 ääntä

Ja sitten voittaja eli Uuden Kuusisen Hallituksen virallinen pää-äänenkannattaja sekä Otto Wille Kuusinen-palkinnon voittaja:

HELSINGIN SANOMAT 483 ääntäHelsingin Sanomille on myönnettu Otto Wille Kuusinen-palkinto. Lämpimimmät onnittelut!

Puhuin muutamasta yllätyksestä. Itse asiassa niitä oli kaksi:

1. Olin aivan varma siitä, että Yle voittaisi palkinnon ihan puhtaasti sillä perusteella että se suoltaa propagandaansa verorahoilla ja on näin ollen massan suhteen täysin ylivoimainen. Mutta se, että Hesari meni silti ohi – ja loppujen lopuksi melko selväksi – osoittaa sen, että Helsingin Sanomat on todellakin ankaralla suvaitsevais-tiedostavalla työllään ansainnut sekä O.W. Kuusinen-palkinnon että lempinimensä Helsingin Pravda. Onnittelut Hesarille vielä kerran!

2. Olin varsin yllättynyt siitä, että iltapäivälehdet keräsivät näinkin vähän ääniä sillä nehän kuitenkin tekevät suvaintotyötään valtakunnallisesti ja ansiokkaasti sekä hyvän maun että tilannetajun totaalisesti nykyisten journalistiohjeitten mukaisesti unohtaen.

Tämä tästä gallupista mutta koska minusta on mukavaa pitää sellaista aina vireillä laitan uuden gallupin jossa kysellään taas lukijoitten ominaisuuksia mitä on tullut kyseltyä ennenkin. Tällä kertaa kysyn lukijoitten ammattialaa. Joku voisi kysyä että miksi, johon minä vastaan että no, minua vaan kiinnostaa. Ehkä joitain lukijoitakin. Vuosien varrella olen alkanut pitää niin lukijoita kuin kommentoijia ystävinäni ja ystävistähän on mukavaa tietää aina enemmän.

Tuossa ammattialagallupissa voi valita useammankin vaihtoehdon sillä ihmisillähän voi olla useampikin ammatti ja eläkeläiset haluaisivat ehkä ruksata myös sen ammattialan jolta he ovat jääneet eläkkeelle. Siis jääneet eläkkeelle, eivät eläköityneet. Miksi ihmeessä kaikkia termejä pitää muuttaa? Miksi kunnallisvaaleista piti tulla kuntavaalit? Miksi päästötodistuksesta päättötodistus? Miksi kulutusmaidosta täysmaito? Miksi maaoravasta tikutaku? Miksi realististista rasisti jne.

Tässä siis ammattialagallup. Jos tästä unohtui jotakin niin voi ruksata ”joku muu” ja panna täsmennyksen kommenttiosioon. Se otetaan sitten mukaan.

AMMATTIALA


ATK-ala
Energia-ala
Graafinen ala
Elintarvikeala
Eläkeläinen
Hallinto
Jätehuolto
Kaivosala
Kaupallinen ala
Kiinteistöpalvelut
Kirkollinen työ
Kuljetus- ja liikenneala
Kulttuuriala
Käsityöala
Lakiala
Luonnontieteellinen työ
Maa- ja metsätalous
Matkailu- ja ravitsemusala
Media
Merenkulku
Opetusala
Pankki- ja finanssiala
Rakennusala
Sosiaaliala
Suojelu- ja sotilasala
Teollisuusala
Terveydenhuolto
Työtön
Yhteiskuntatutkimus
Yrittäjä
Ympäristöala

Joku muu

Kiitoksia etukäteen. Ja pahoittelut muutamalle ensimmäiselle vastaajalle sillä heidän äänensä menivät hukkaan. Kun unohdin piru vie laittaa sen monivaihtoehdon ja piti tehdä kysely uusiksi.

39 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

Suojelu-ja sotilasala kuten varmaan on jo tullut ilmi.

Apoliteia kirjoitti...

Terveeks sinne hotellin respaan.

Laitoin nyt pienen pohdinnan perästä tuon "joku muu", kun en halunnut tuohon yhteiskunta-alaan (varsinkin blogin kontekstissa) omaa alaani sijoittaa. Saisi sen ehkä pariin muuhunkin kohtaan oikein yrittämällä väänettyä.

Oma ala on siis vielä toistaiseksi opiskelu ja historia on tieteenala. Tiedä tuosta, mihin siitä sitten päätyy mutta jotain sivistäväksi tarkoitettua kirjoittamaan toivottavasti.. siinä mielessä olisin voinut tikata vaikka "media-ala", jota sitäkin joskus aikanaan kutsuttiin "tiedottamiseksi".

Mitä tuohon edellisen gallupin tulokseen tulee, niin kyllähän tuo Hesarin vaivoja säästämättömällä työllään sen palkinnon ansaitsee, heillä tuntuu omassa aatteen ajossaan olevan enemmän veren maku suussa kuin vaikka Ylellä, jossa kuitenkin, täytyy muistaa, mokutetaan viran puolesta. Kumpi lienee siis suurempi syntinen?

Veijo Hoikka kirjoitti...

Kiitos faktoista.
Iltapäivälehtien huono menestys johtuu varmaankin siitä, että niiden tuotokset ymmärretään viihteeksi tai paremminkin ajantäytteeksi.
Hellsarin voitto yllätti, sillä en uskonut tämän blogin lukijoiden seuraavan myös kyseistä propagandapaperia (lyh. p-paperi).

http://oikotieto.fi/ pitää yllä jatkuvaa tilastoa suosituimmista blogeista. En tiedä mihin tiedot perustuvat, mutta yllätyksiä siinäkin listassa on.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle, Apoliteialle ja Veijo Hoikalle & kiitos kommenteistanne.

joppos 123: Jep, tiedossa on. Klikkaa vielä sitä kohtaa niin se tulee tuohon kyselyynkin.

Apoliteia: On vaikeaa laittaa jokaista erillistä ammattialaa tähän, tulis niin pirun pitkä. Toisaalta jos valmistut historian opettajaksi tai tutkijaksi niin kaipa opetusalakin kävisi. Mutta merkitään ylös 1 kpl historian opiskelija. Hesari toimii todella veren maku suussa ja ehkä se sen vuoksi ansaitsi palkintonsa. Samoin kuin huomattavan levikin tipahtamisen. Sekä Hesari että Yle ajavat molemmat linjaa joka on suomalaisille selkeästi vahingollinen ja edustavat eräänlaista mediadiktatuuria puhtaimmillaan.

Veijo: Luulen että olet oikeassa iltapäivälehtien suhteen. Hesarin kohdallahan vaikuttaa myös se, että se alkaa muuttua naistenlehdeksi. Tuossa kirjoitus siitä:

https://www.ksml.fi/paakirjoitus/nimella/Kun-uutislehdest%C3%A4-tuli-naistenlehti/1192917

Se Oikotiedon lista käsittääkseni koostuu juuri niistä klikkauksista jotka tapahtuvat Oikotiedon kautta. Se ei ole siis varsinainen blogilista. Joillain muoti- ja lifestyleblogeillahan on satoja kertoja enemmän lukijoita.

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon voisi lisätä Turvallisuusalan on meinaan sen verta yleinen ammatti olla vartija tms.
Muutama muukin tuli mieleen esim ammatti autoilija

T labrotta

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, labrotta. Se turvallisuusala kuuluu siihen suojelu- ja sotilasalaan. Ja autoilija puolestaan kuljetus- ja liikennealaan. Nyt kun näihin on jo tullut vastauksia niin gallup menee tavallaan lukkoon eikä siihen voi lisätä uusia osioita.

Professori kirjoitti...

Iltapäivälehdistä ainakin Iltalehti on nykyisin oleellisesti asiallisempi kuin HS tai Yle. Ja IS:ssa on Ulla Appelsin. Siksi "heikompi" sijoitus on perusteltu molemmissa tapauksissa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Professori. Ja lisäksi iltapäivälehdet ovat tietysti rehellisemmin hömppälehtiä. HS ja Yle näyttelevät laatumediaa.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Heips ! Gallup antoi realistisen kuvan maamme lehdistön / ylen tosi viheliäisestä tilasta; eikun "onnittelut" hesarille ja ylelle unohtamatta pronssimitalistia kirkko ja kaupunkia. Se lienee sijoituksensa ansainnut jo kaukaa; kirkon naisistuminen teki siitä lässylehden jo 80-luvulla ja meno, eikun alamäki on siitä vain kiihtynyt. Päätoimittajat ovat miesoletettuja ja lehti on itsessään paskaa, niin ettei sitä
voi edes paskapaperiksi käyttää mökillä.

Edellisestä kappaleesta voinee lukija päätellä ilman vaikeuksia, että olen toiminut
kirkon viroissa pappina eri paikoissa. Kun tuli tästä puhe, niin mainitsen, että virkaurani esimiehistä (6 kpl) arkipiiska (ei kirjoitusvirhettä!) mäkinen oli ylivoimaisesti pahin, todellinen narsisti, terroristi ja kyttääjä ja savustaja
enkä tarkoita kalan savustusta. Siis ylivoimainen tässä lajissa.

Kakkoseksi pääsi Tyrvään ent. kirkkoherra Timo Kökkö, jonka kuolemaa (vasta toissa vuonna)en todellakaan jäänyt suremaan. Yksi vuodessa oli hänen tahtinsa ulos lingottujen / savustettujen määrässä.

Kolmannen kohdalla jääkin miettimään; menee tasavahvaksi.

Sensijaan vain yksi esimiehistäni, Forssan ent. khra Risto Heikkilä oli tehtäviensä tasalla. Hän oli aivan ylivoimainen niin perehdyttämisessä, työnohjauksessa, työtovereidensa kohtaamisessa, neuvotteluissa, hallinnossa, kiinteistöjen tarkastuksissa ja ylläpidossa jne jne. Heikkilä elää ja asuu vielä Turussa. On myös erinomaiset taidot omaava tähtitieteilijä, joka on kirjoittanutkin alalta useita arvostettuja teoksia. Tiedoksenne lämpimästi suositellen:-)))

Anonyymi kirjoitti...

Ensiksi haluan kiittää… äsh, eli kiitokset hyvistä kirjoituksista, joita ei työkiireistä johtuen ole ehtinyt kommentoimaan. Case Janitskin on sellainen, että toivoisin Breitbartin tai InfoWarsin ottavan aiheesta kopin ja vähän suttaavan sananvapauden mallimaa-Suomen imagoa maailmalla. Onkohan aiheesta tehty englanninkielistä summausta, anyone?

Itse äänestin hyysärin ykköseksi O.W.Kuusinen-palkinnon saajaksi vaikken itse julkaisua luekaan. Samalla tavalla kuin YLEkatsekin, sen ”uutisoinnilta” ei voi välttyä, siihen törmää väistämättä niin blogistaniassa, foorumeilla kuin vaihtoehtoisessa mediassakin. Kirkko ja kalmukki-lehden kolmossija on hieman yllättävä, mutta toisaalta sehän pupsahtaa sisään kaikista pääkaupunkiseudun kotien postilaatikoista, jos joku asukkaista ei ole (vieläkään) älynnyt erota valtionkirkosta. -Ja ko. läpyskähän todistaa suvaitsemattoman suvaitsevuuden puolesta vahvemmin kuin Tiedonantaja konsanaan.

Tuohon kurrenttiin kyselyyn laitoin ruksin kohtaan, johon tod.näk. ei tule kovinkaan montaa lisää, mutta katsotaan kuinka käy…

Nyt hankkimaan vaihdonvälineitä käntyn ostamista varten - hyvää kevättä sinne Huitsinnevadaan täältä raikkaan vihertävästä tsadista!
T. Riku Raunioilla

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Terho Hämeenkorvelle ja Rikulle Raunioilla & kiitos kommenteistanne.

Terho: Vaikka olen itse tällainen agnostikko niin minuakin hirvittää Suomen evlut-kirkon tila. Sillä se on aikanaan pitänyt yllä yhteiskuntaa säilyttäviä arvoja ja nykyisin jotain aivan muuta. En osaa edes kuvitella miltä se tilanne tuntuu vakaumuksellisesta kristitystä. Klikkaa muuten sitä kohtaa kirkollinen työ niin tulee rekisteröityä. Ja kun tässä voi klikata muitakin niin voit klikata eläkeläistäkin. Josta asemasta olen vielä työn ikeen vainoamana lievää enemmän kateellinen. Ja kiitos kirjavinkistä.

Riku: Kiitokset, kommentoi jos kerkeät. Tavan ihmisen kun täytyy tehdä töitä elääkseen ja se tuppaa viemään aikaa ja voimavaroja. En tiedä on onko Iljan tilanteesta tehty englanninkielistä summausta mutta jos tuomioksi tulee (kaiken jälkeen) ehdotonta niin luulen että sellainen tehdään. Ylen ja noitten muitten läpysköitten greatest shitsit julkaistaan aika hyvin esmes Hommaforumilla ja MV-lehdessä sekä Oikeassa Mediassa. Kirkon ja Kauheuden suosio muuten saattaa johtua juuri sen suuresta levikistä pääkaupunkiseudulla. Ja oikein mukavaa kevättä sinullekin. Meilläkin on puut jo vähän silmuillaan. Pikkasen tosin mutta kyllä se siitä etenee.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Vielä lyhyt kommentti, yllä puhuttiin uskonasioista ja jostain kaupunkikirkosta.
Yllä oli kannanottoa Hymyn ja seuraajien keinoista hankkia lukijoita. US Puheenvuoro ilmeisesti vetää lukijoita sillä, että siellä voi rienata ihmisiä, jos törkeily sisältää ehdot: Persu tai uskovainen, yhdistettynä nämä ehdot antavat vapaat kädet törkykirjoittelun syvyydelle. Esim: http://laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254937-ihanan-kristillista

Terv. nimim.: jo joskus -80-luvulla kirkosta eronnut

Lemminkäinen kirjoitti...

Täytyy ottaa huomioon että Hesarilla on käytettävissään Saska 0-0 ja kuten tiedetään niin Saska 0-0 on aina väärässä silloin kun hän on oikeassa ja oikeassa silloin kun hän on väärässä, joten Hesari yksinkertaisesti ei voi hävitä. Yle on Suomen suojatyöpaikka nr. 1 ja Yle mätkii monikulttuurisilla punaviherfemakkoastaloilla kaikkia jotka ovat asioista eri mieltä. Taisi olla muistaakseni Stiller Ylessä joka sanoi suomalaisuudesta että pitäkää tunkkinne. Ihme että suomen kieltä vielä käytetään Ylessä, mutta eiköhän suojatyöläiset saa senkin poistettua ajan mittaan, häiritsemästä Unelmaa. Muuten, Ruotsissa on parin viime viikon aikana pidätetty ja vangittu muutamia henkilöitä, valmisteluista terrori-iskuihin. Hesari ja Yle eivät vaikuta olevan kovin kiinnostuneita naapurimaan asioista tällä kertaa. Ehkä Hesari ja Yle odottavat jymyuutista Ruotsista, tyyliin: Skandaali Ruotsissa! Kuningatar unohti hattunsa Kuninkaallisen linnan kevätjuhlissa.

Affu kirjoitti...

Ruotsin maahanmuuttolaiva on jo kääntämässä suuntaansa, saa nähdä ehtiikö rantaan ennen uppoamistaan mamuaallon alle.

Oma alani sivusi viihdettä ja kulttuuria, joten vietin hurjan nuoruuteni taistolaisten kanssa ryypäten. Revisionistina olin tietysti ulkopiirissä, mutta tunnen nykytaudin alkujuuret juurta jaksain.

Anonyymi kirjoitti...

Kulttuurimarksismi on iloinen asia

http://www.ebaumsworld.com/pictures/37-women-before-and-after-third-wave-feminism/85648010/

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Harmittaa, että erosin kirkosta jo joskus 70-luvulla ja pelkästään siitä syystä, että pidin laitosta ällöttävän tekopyhänä. Eipä ollut kummoinen steitmentti, nyt olisi niin hienoa erota jostain jalosta syystä kuten homoparien vihkimättömyys ja liittyä rakastavaan someyhteisöön. - Luulen, että tuo kirkon lehdykäinen saa hyvästä sijoituksestaan pitkälti kiittää Ville Rannan huisinhauskoja piirroksia (mm. uhrien verenlatkinta) ja tuon aina niin suomalaisia mollaavan somalin Maryan Abdulkarimin kirjoituksia. Joku tapakristittykin saattaa ihmetellä, miksi kirkko on ottanut kolumnistiksi juuri muslimin. Ai niin, sehän on sitä ekumeniaa jota tietenkin myös muslimit täydellä sydämellä toteuttavat.

Verorahoitteisuudesta huolimatta en laittanut yleä ykköseksi, koska se on niin ennalta-arvattava. Kun ei katso kaikkia noita ö-luokan a-studioita, a-talkeja, jälkiviisaita (viisaita, Saarikivi, Abdulkarim,Karvola?), pressiklubeja ja kymmeniä säälidokkareita maahanmuuttajien vaelluksesta rakkoisine jalkoineen halki Euroopan, pysyy kutakuinkin järjissään. hesarin propganda on kavalampaa niille jotka eivät ole täällä pahuuden puolella. Säälijutut ovat tietenkin ihan yhtä älyttömiä ja kritiikittömiä, mutta hesari luottaa kuvien voimaan. Ei ole sellaista juttua, johon ei matun naamaa saataisi ympättyä (paitsi rikosuutiset) positiivisessa mielessä, oli kyse sitten tiskiharjojen menekin kasvusta tai, kuten eilisessä jättikuvassa, rantaradan rakentamisesta. Kaikissa vähänkin koulua/opetusta sivuavissa jutuissa on aina pari tummahkoa framilla. Myös mainontaa käytetään apuna, hesarissa lähes päivittäin on Oikotien mainos jonka työosiossa tietenkin musta mies. Kukapa muu ne duunit Suomessa tekisi.

hesarin politiikkana on se, että matu-juttuja ei saa yleensä kommentoida. Joskus kommentointi on ollut mahdollista, mutta sivusto suljetaan sukkelaan jos mielipiteet eivät vastaa toimittajan mielipidettä. Ja samaan aikaan syyllistetään ihmisiä "medialukutaidottomuudesta". Olisin kylläkin hieman enemmän huolissani näiden alituisesti haastateltujen tulijoiden luku- ja kirjoitustaidottomuudesta...
tira+

KKi kirjoitti...

Eipä tulos yllätä.

Hesari on suvereeni voittaja ja NYT liite saa vielä eritysmaininnan.
Joku taisi YLE:n mainittakin. Pitää muistaa, että YLE mokeltaa mokua koska laki määrää. Taisi siitä Päivärinnastakin tulla pykälää enemmän toimittaja kun nosti YLE:stä kytkintä.

Muihin en ottanutkaan kantaa. Kirkko ja kaupunki on lähinnä surkuhupaisa. Tosin niin taitaa olla koko nykykirkko.

ihan tavallinen tyttö kirjoitti...

Ei taida liittyä aiheeseen, mutta tämmösen uutisen löysin: http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/201805062200925680_jk.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Listalta puuttuu ''opiskelija''

Tuumailija kirjoitti...

Yle kuuluu mielestäni periaatteessa ykkössijalle, mutta se ei saanut ääntäni koska Ylellä mokutus on kirjattu tehtäviin. Pidän pahempana sitä, että täysin kaupallisetkin mediat, joita ei sido lakiin velvoitettu tehtävä, ovat nekin menneet sekoiluun mukaan. Ääneni sai Kirkko & Kampitus, jonka sekoilua en kristittynä pysty ymmärtämään. Kirkon ja sen lehden ensisijaisena tehtävänä pitäisi olla sielujen pelastaminen (sisältäen myös lähetystyön), toisena kirkollisten palvelujen antaminen seurakuntalaisille (sisältäen myös materiaalista avuntantoa tarvitseville), kolmantena yleisen moraalin ylläpitäminen ja yhteiskuntarauhan henkinen tukeminen (kunhan Raamatun opetuksen yli ei kävellä). Kirkon ei pitäisi pyöriä ohimenevien muotiaaltojen mukana, vaan edustaa jotain johon ihminen saisi nopeasti muuttuvassa maailmassa tuntea juurtuvuutta ja pysyvyyttä. Tilanteen hölmöyttä kuvastaa se, että kuulemma monet agnostikot ja jopa muslimitkin ihmettelevät, miksi kristitty kirkko pyrkii olemaan irrallaan Jumalastaan. Kirkon pitäisi julistaa Raamatun uskonasioita eikä Hesarin uskonasioita.

Omaa alaani on koulutuksen takia vaikea määrittää, mutta teollisuus on lähinnä. Teknillisessä korkeakoulussa tuli tylsillä luennoilla piirrettyä erinäisiäkin kirkkovenetaiteen tuotoksia, mutta niistä ei opinnäytetyötä saanut tehdä, joten kulttuuriala jäi nyt ruksaamatta. Toisaalta femakot hoitavat kyllä vittutaiteen ihan julkisesti. Elämme outoja aikoja.

vieras kirjoitti...

Mitalisijat menivät oikeille kilpailijoille. Nuo oli just ne kolme joita äänestin kun sai äänestää kolmea.

Mitä Ykä veikkaa voisiko mitalin lähettää myös amerikkalaisille medioille semmoisena kollektiivipalkintona? Siellä on ollut käynnissä joukkohallusinaatio kartellimediassa. Jokin aika sitten hiphoppari Kanye West tviittasi että tykkää siitä miten Candace Owens ajattelee. Sitten hän sanoi Donald Trumpia veljekseen. Candace on musta konservatiivi ja toimittaja+kommentaattori. Candace on ehtinyt tavata Trumpin pojat Juniorin ja Ericin. Kanye pisti päähänsä MAGA-lippiksen johon sai Trumpin nimmarin.

Kanyen twiittejä:

https://twitter.com/kanyewest/status/987696355341553665

https://twitter.com/kanyewest/status/989227154993963009

Candacen twiittejä:

https://twitter.com/RealCandaceO/status/987700913820327936

https://twitter.com/RealCandaceO/status/987822422333239297

https://twitter.com/RealCandaceO/status/992023853860868097

https://twitter.com/RealCandaceO/status/992514699949428743

https://twitter.com/RealCandaceO/status/992816000751034368

Trumpin twiittejä:

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/989225812166696960

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/989252420294336512

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/989854486310113282

Paul Joseph Watson vloggasi asian tiimoilta:

https://www.youtube.com/watch?v=IiTV2LoUNzU

https://www.youtube.com/watch?v=vNj_8Jf0lcU

Breitbartin juttuja:

http://www.breitbart.com/big-hollywood/2018/04/21/kanye-west-praises-conservative-firebrand-candace-owens/

http://www.breitbart.com/big-hollywood/2018/04/27/kanye-west-donald-trump-8545775/

http://www.breitbart.com/big-hollywood/2018/04/30/kanye-west-meets-conservative-activists-charlie-kirk-candace-owens/

http://www.breitbart.com/big-hollywood/2018/05/01/kanye-west-outrage-white-police-killing-black-person-black-black-crime/

http://www.breitbart.com/big-hollywood/2018/05/01/kanye-west-on-donald-trump-sometimes-you-need-some-crazy-bleep-to-change-something/

Demokraatit ja demokraateissa toimiva vasemmisto haluaa pitää mustat plantaasiorjina. He ovat ehdollistaneet mustat äänestämään demokraatteja. Luvataan sosiaalitukia ja ruokakuponkeja jos äänestää demokraatteja. Joillekin mustille annetaan hillotolppia mutta se ei paranna mustien enemmistön oloja. Demokraatit ovat tottuneet pitämään itsestään selvänä että saavat mustien äänet. Noin 90 prosenttia mustien äänistä on pitkän aikaa mennyt demokraateille. Demokraatit tekevät kaiken mahdollisen ja mahdottoman estääkseen mustien valuminen äänestämään konservatiiveja jotka toimivat republikaaneissa.

Trump sai mustilta 8 prosenttia, mutta latinoilta 29 prosenttia ja juutalaisilta 24 prosenttia. Demokraatit romahtaisivat jos mustat äänestäisivät republikaaneja samoilla prosenttiosuuksilla kuin latinot ja juutalaiset. Tämä pyörii 20-35 prosentin välillä.

Muuta: Trump tarjoaa tukensa Ted Cruzin uudelleenvalinnalle senaattiin. Esivaaleissa Trump sai 45 prosenttia äänistä ja Cruz 25. Esivaali oli aika kitkerää näiden kahden kesken. Cruz ei meinannut tukea Trumpin ehdokkuutta kun puoluekokouksen äänestystulos selvisi. Cruz tarjosi tukea vasta syyskuussa, alle kaksi kuukautta ennen vaaleja. Varmaan Trump tarjoaa nyt tukea sellaisena vastalahjana.

https://twitter.com/tedcruz/status/992477454018150400

KKi kirjoitti...

@Vierailija.

Voi sentään. Edes Ykä ei voi juurikaan vaikuttaa jenkkien mediaan eikä äänestämiseen.

Ja kotimaan asioiden kannalta jenkkien twittuilu on kyllä herttasen yhdentekevää.

Samalla tavalla kuin trumputtaminen meidän mediassa. Amerikkalainen äänestäjä ei taida juurikaan hesaria lukea.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veijo Hoikalle, Lemminkäiselle, Affulle, Taisteluvälineupseerille, tira+:lle, KKi:lle, ihan tavalliselle tytölle, Anolle, Tuumailijalle ja vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Veijo: Tuossa Huhtasaaren kirjoituksessa muuten käytiin hyvin ja tiivistetysti tuo tiedostavan ihmisen ajattelutapa siitä kuinka saa ja ei saa keskustella:

” -huomasin, että jaoit/tykkäsit (koska leftis valvoo)

-eikö saisi?

-kyllä, mutta nämä ovat ”fake news”

-mikä videon sisällössä oli väärin?

-fake news ja videon tekijä on äärioikeistolainen

-et ota kantaa siis itse asiaan

-älä uhriudu”

Lemminkäinen: Joo, Stillerhän sen sanoi ja Enbuske ennen sitä metelöi että suomalaisten naisten tulis panna raajat kiinni ja on ihan sama vaikka suomalaiset näyttää sadan vuoden päästä intialaisilta. Ja Ruotsissa on noitten pidätysten lisäksi menossa jatkuva raiskausaalto josta PT-media uutisoi kiitettävästi. Näinköhän se on MV-lehden jälkeen seuraava jahdin kohde?

Affu: Ei ehdi rantaan. Etninen jakauma on ylittänyt kriittisen pisteen. Niinhän ne sanovat että taistolaisilla oli parhaat bileet ja parhaimman näköiset naiset. Itsellä se bileaika alkoi vasta 1980-luvulla.

Tvälups: Oli muuten karua katsottavaa. Pitäisköhän väsäillä tuosta jonkunlainen feministinen kuvakalenteri ensi vuodelle?

tira+: Tuon Ville Rannan kuvat ovat vastenmielisiä ja häiskän pitäisi ymmärtää että huumoria ei kannata yrittää jos sitä ei osaa. Sinänsä vanhat protestanttisen etiikan arvot olivat ihan ok ja niillä pohjoismaat rakennettiin hyvinkin toimiviksi yhteiskunniksi. Kirkko on romuttamassa sitä urakalla ja joku muslimikolumnisti on siitä hyvä esimerkki. Ja totta tuo mitä puhut kuvan ja esille nostetun esimerkin voimasta. Aina esille joku etnovähemmistön edustaja jos se vaan hyvinkin on mahdollista. Ihmettelen vaan tuota Oikotien mainosta. Luullaanko siellä tosissaan että se herättää kovin positiivisia mielleyhtymiä? Kun kyse on selvästä tyrkyttämisestä.

KKi: Joo, toi NYT-liite pitää nostaa erityisesti esille. Se oli ensimmäinen tekijä joka sai minutkin joskus 1990-luvun puolessa välissä miettimään että mitä helvettiä tää on. Ja eihän mennyt montakaan vuotta kun koko Hesari olikin sitten pelkkää NYT-liitettä.

ihan tavallinen tyttö: Itse asiassa sivuaa aihetta hyvinkin sillä tuo on tuota joka paikkaan tungettavaa homohypetystä. Jos muuten joku saman ikäinen mimmi olisi laulanut just samanlaisen kappaleen niin tuomio olisi ollut selkeästi että olipa paska biisi. Nyt kun se tehtiin homohypettäen niin oletettavasti tuosta saadaan joku vuoden kulttuuriteko-palkinto.

Ano: Joo, niin puuttuu, pahoittelen. Mutta toisaalta jos opiskelet vaikka sanotaanko fysiikkaa niin klikkaa kohtaa ”luonnontieteellinen työ”. Opiskelijathan kuitenkin valmistuvat aikanaan.

Tuumailija: Näkisin että määrittelit kyseisen aviisin ongelmat kohdalleen. Minä olen itse niitä agnostikkoja ja kuulun mainitsemaasi ihmettelevään porukkaan. Kun kyseisen aviisin toimintaa voisi verrata siihen, että 1970-luvulla Kansan Uutiset olisi mainostanut kapitalismia. Tuolta listalta kyllä unohtui se ”vittutaiteilija”. Harmi ettei sitä enää saa lisättyä.

vieras: Tuosta länsimaisesta vasemmistoliberaalista mediasta saisi kyllä ihan oman postauksen ja oman äänestyksen mutta jätän sen niille joilla on siihen parempi tekovalmius. Kyseisestä mediasta muuten tuli heti mieleen tää youtube-pätkä jossa kanadalainen konservatiivi Jordan Peterson ownaa varsin tyylikkäästi feministisen toimittajan:

https://www.youtube.com/watch?v=khQ9nuQM7zI

Tuohon KKi:n viestiin voi vielä lisätä että meidän oma suomalainen mediammehan käy edelleenkin Yhdysvaltain presidentinvaalikamppailua. Pitäiskös jonkun sanoa niille että Trump voitti jo?

KKi kirjoitti...

Joo, pitäisi varmaan soittaa Saskalle, että lopeta dokaaminen hetkeksi ja lukase paikallislehti. Vaalit meni jo.

Tosta homopojun twiitistä ja biisistä.

Tiijäkkö se se vasta jotakin olisi jos joku tollanen pikkupoika tulisi kaapista ja tunnustautuisi heteroksi.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tuosta homohypetyslätkäbiisistä ja kuinka Teemua nyt ylistetään.

Muistatteko kuinka Teemua maalitettiin vuonna 2016 kun otti ja kommentoi blogissaan ystävänsä alaikäisen tyttären jouduttua diskoläpsyttelijöiden joukkoraiskaamaksi?

Anonyymi kirjoitti...

Olenkin tätä odottanut milloin palkinto jaetaan.
Mielestäni palkinto olisi saanut mennä ylenannolle.
Mutta huolimatta ylenannosta siltikin katsottua,
tai ainakin jonkin uutisen voi nopeasti lukea.
Tai sitten vaan hiljentää telkkarin.

Siinä viimeiseen asti mamutukseen omistautunut,
niin monta asiaa mitä nyt tullut kirjoitettua.

Ylenannolle on oma bloginsakin ylewatch.

Musta Mannerheim, Docstop: Kun unelmat kuolevat,
sitten vielä Irakiin palautettu turvanhakija
joka kuoli siellä. Aku Louhimies ensin uutisissa,
ja sitten vielä uutisten jälkeen puolen tunnin käsittely
a-studiossa. Ei kyllä kiinnostanut etes kuunnellakaan.


Eikö älyttömästä aiheesta saatu aikaan uutinen.
Kuten myös HS lukemattomia kirjoituksia, joita ilmaisenakaan
lukea.

https://yle.fi/uutiset/3-10185296


Kun vastuullista journalismia, laatumediaa lukee.
Kaikki on juuri meidän syytä. Laatumedian syyllistävyys.


https://yle.fi/uutiset/3-10129865

Ei joudu parempi juttu oli taas Tekniikan Maailmassa
numero kuusi, maailman roskajoet. Ja näiden maiden
kehittymätön jätehuolto.

Niin taas toisen kerran, miksi taas meidän syytä.
http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2018/04/ei-irakilaisilta-konstit-lopu-eika.html


Turhalta tuntuvia ohjelmia.
https://yle.fi/uutiset/3-10098309


Ylekin on melkoinen läski.
https://yle.fi/uutiset/3-10098309

oravan pesän hävittäjä kirjoitti...

No miehän nyt olen tieten tätä maat, metsät ja marjastus alaa joka vissiinkin on käynyt julki näistä edesmenneen edesvastuuttomista heitoista. Kuhan nyt en joutuis edesvastuuseen. O ja Mie jännällä oottelen tätä sote äänestystä, kun tuo anoppivainaa meinaa unohtaa jo ittensäkkin ja hoitoon sitä ei saa niin kirveelläkään, niin että kuka sen nyt sitten meitin ohessa hautaansa hommaa? Uus maakunyahallitus? Ei vain ja leikki sikseen. On se hirviätä seurata miten ihmisen riepua rääkätään ja vaikka puhut ja kiroat näille perperintäytteille niin hoitoa ei vaan saa. Olo on kun norjalaisella merimiehellä; ei tiiä mistä päästä sen maaliman hajottamisen alottais.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Anolle ja Tommi Rautiaiselle & kiitos kommenteistanne.

KKi: Hjuu, Saskasta näkee sen tietyn epätoivon kun jätkä hoksaa ettei häntä oteta tosissaan. Ja se heterokaapista ulostulo se vasta hurja temppu olisi.

VNV: Muistanpa hyvinkin. Mutta ei tällainen (ja tässä tapauksessa tökerö) hypettäminen ainakaan sympatiaa homoja kohtaan lisää. Ja onhan se suomalaisen jääkiekon ehdottomasti tärkein asia että löytyy homoseksuaali jääkiekkoilija. Jos miettii asiaa puhtaasti musiikilliselta kannalta niin eihän tuollaisen kappaleen jälkeen kukaan sieltä kaapista tule.

Ano: Hyviä esimerkkejä. Tuosta muovijutusta muuten minulta on tulossa piakkoin postaus.

Tommi: Joo, julki on käynyt ja asiallisia hommiahan ne. Tuon soten yksi päätermi on kiire ja kiirehän on kusetuksen yksi parhaita tuntomerkkejä. Olen ennenkin tuuminut että nykyisessä terveydenhuollossa on olemassa joku terminaali-ikä jolloin ihmisiä ei enää tosiasiassa hoideta. Ja tuntuu siltä että sen soten myötä se tipahtaa taas muutamalla vuodella.

Anonyymi kirjoitti...

"Tiijäkkö se se vasta jotakin olisi jos joku tollanen pikkupoika tulisi kaapista ja tunnustautuisi heteroksi."

Näin tapahtui muutamia vuosia sitten. Muuan julkihomoksi julistautunut mies menikin naimisiin naisen kanssa ja sai lapsia. Hän kertoi eheytyneensä. Tällä toiminnalla hän loukkasi joidenkin pyhimpiä tunteita ja sai niskaansa mahtavan herjausryöpyn somessa.

Toinen professori

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Toinen professori. Joo, nyt kun sanoit tuon niin tuli joku muistikuva mieleen mutta en muista mitään linkkiä. Osaiskos joku laittaa?

Sitten tuli mieleen asiaan liittyvä kaupallinen huijaus eli venäläinen tyttöduo t.A.T.u. joka sai lännessäkin huomattavaa menestystä. Duohan esiintyi julkilesboina mutta jälkeenpäin kävi ilmi että se oli vain markkinointikikka.

Anonyymi kirjoitti...

Tästä voi aloittaa:

https://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ihmiset/amadeus_oilinki_eheydyin_homosta_heteroksi

Toinen professori

DuPont kirjoitti...

Terve Ykä. Minustakaan gallup ei tässä asiassa ole väärässä. YLE:ä lukiessa irvistelee, mutta HS:a lukiessa saa hysteerisiä kohtauksia. Kyllä HS se oikea voittaja. HS:n tietä tyhmyyteen ei ohjaa pakko, vaan vapaaehtoisuus.

KSML taannoin pääkirjoituksessaan irvaili HS:lle tuosta muuttumisesta naistenlehdeksi, vihervasemmistolaisin painotuksin. Oikeassa ovat, tosin tätäkin olisi voinut somesta kysyä jo 5-10 vuotta sitten.
https://www.ksml.fi/paakirjoitus/nimella/Kun-uutislehdest%C3%A4-tuli-naistenlehti/1192917

Miksi muuten liberaaliksi itseään määrittelevä valtamedia käyttäytyy kuin iranilaiset äärikonservatiivit? Maltillinen konservatiivi (no länsimainen) ottaa toki oppia, kun yhteiskunta muuttuu. Hallittu muutos on tarpeellista, jos yhteiskunnan olosuhteet muuttuvat. Se on järkevää käytöstä. Liberaali lehdistö taas ei suostu muuttumaan, vaikka yhteiskunnalla on esimerkkejä muutoksista vaikka kuinka rutosti. Kaipa ne muutoksen esittäjät ovat vääriä. Emme itse tajunneet muutoksia, joten kiellämme muutoksen? Kyllä arvoliberalismiin voi hirttäytyä, seuraava sukupolvi lähi-idän siirtolaisista voi olla oikeasti kultamunia, kysykää vaikka J. Vehkoolta tai V. Honkasalolta.

Oman virheen myöntäminen on kaikille vaikeaa, mutta on se liberaalina esiintyvälle mediallekin.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tässon linkkiä: https://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ihmiset/amadeus_oilinki_eheydyin_homosta_heteroksi

Becker kirjoitti...

Te pääsette nyt kuitenkin suhteellisen helpolla, sillä minä joudun kärsimään vielä paikallisesta propagandasta suomalaisen lisäksi Aftonbladetin, Expressenin, Dagens Nyheterin, Svenska Dagbladetin sekä SVT.n muodossa. No paikalliset ns. iltapäivälehdet ovat maan tyylille uskollisia eli hysteerisiä seitsemän päivää tyyppisiä aviiseja, joissa paikalliset zombiet (julkkikset sekä wannabe sellaiset) purkavat turhautumistaan kaiken maailman ongelmistaan. Kuten avioero, rahojen loppuminen, virtsaamisvaikeudet ja muuta lukijoita kiinnostavaa. Itse avaan koneella lähinnä etusivut, sillä on aina piristävää lukea kuinka monta ihmista on ammuttu/puukotettu, autoa palanut, naista tippunut parvekkelta ja tyttöä raiskattu. Paikallista tv:tä en katsele juuri ollenkaan.

Tuosta tvälupsin naiskatsauksesta näkyy aivan selvästi miten länsimainen sivilisaatio on vauhdilla rappeutumassa. Onhan meillä Suomessakin tämä Wilma Zielinski, vai mikä lie ja häneltä on kuulem lähtenyt (ihme ja kumma) mies lätkimään. Wilma kehuu, että jos joku haluaa rinnalle, niin hällä pitää olla kova luonne. Sen kyllä uskon, mahtaakko niin kovaa löytyäkkään.

Tuolla aikaisemassa blogissa puhuttuun tästä tatuointi villityksestä. Asun maassa jossa laumasieluiset zombiet ovat hakkauttaneet itseensä kaikenkarvaista reliikkejä.
Täällä tunte itsensä suorastaan alastomaksi, kun ei ole muuta kuin pari luomea kropassa. Ruotsalaine ilman tatskaa on kuin aittapolku ilman homoa vai miten se nyt meni.

Sitten on tämä pikku söpöliini, sankkireijän tarjooja. Mulla ei henk. koht ole mitään homoja vastaan. Mutta pistää niinkuin sylettämään, että tällainen alaikäinen rääpäle, joka luulee keksineensä mulkulleen muutakin käyttöä kuin kuseminen, ei tarvitse mitään muuta kuin temput osaavaa naista, niin eiköhän mielipiteet muutu. Onko sille raasulle edes kukaan kertonut miksi naisia on olemassa. Hellantelttu on vahingossa eksynyt homopornosivuille ja luulee nyt keksineensä elämälleen tarkoituksen.

KKi kirjoitti...

Jaa'a. Ihan kiva.

Mitenköhän Amadeuksella menee nykyään? Voisi melkein päätellä, että kohtalaisen kivasti. Ainakaan mediassa ei ole tainnut olla juttuja paluusta, aina niin ihanaan, homoseksuaaliin suhteeseen.

Mulle on vaikeata hahmottaa koko tätä homotus asiaa. Tuntuu, että jos se homous olisi niin kovin ihanaa, niin luulisi, että ollaan tyytyväisiä ja eletään elämää. Vaan kun ei. Homoudesta pitää aina tehdä elämää suurempi tapaus.

Rouva aikoinaan kertoi, kuinka häntä vitutti kun jätkät mittarin takapenkillä nuoleskeli toisiaan ja kehuivat kuinka on perse kipeä.
Taisivat vain haluta vittuilla vanhemmalla rouva taksikuskille. Olivathan he kovasti edistyksellisiä cityhinttejä böndetaksin kyydissä.

Aikoinaan suhtauduin hintteihin kokolailla neutraalisti, ei kuulu mulle tyyliin. Nykyään kun homotusta tunkee joka paikasta alkaa hinttarit pikkuhiljaa vituttamaan. Pitäisivät panemisensa omana asianaan, niin me juntitkin tehdään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Toiselle professorille, DuPontille, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Beckerille ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne. Joo tuo juttu se oli, en vaan muistanut nimeä. Kiitos linkeistä. Tuohan on suvaitsevaisesta näkökulmasta vielä tuplasti kauheampaa kun heppu tuli kaiken lisäksi uskoon. Sittenhän on naisia jotka ovat siirtyneet heterosuhteesta lesbosuhteeseen ja se on sitten niinqu ihqun edistyksellistä. Yleensä tuon homoasian määritteli KKi osuvasti eli siitä on tehty elämää suurempi asia ja se vaan alkaa kerta kaikkiaan kyllästyttää.

DuPont: Joo, kyllähän vapaaehtoinen hulluus menee vielä lakisääteisen hulluudenkin edelle. Ja tuo naistenlehdistyminen on mediassa selvästi nähtävissä. Juttuja tehdään nuorille kaupunkilaisnaisille. Raappahousujätkälle ei jää kuin voiman pimeä puoli. Tuo vasemmistoliberaalien vertaaminen imaameihin on osuva. Kumpikaan porukka ei hyväksy vastakkaisia mielipiteitä eikä edes aiheesta keskustelemista.

Becker: No joo, Ruotsissa voitaisiin pitää tietty samanlainen äänestys mutta sinä ehkä osaisit paremmin nimetä voittajasuosikin. Saattaisi olla tiukka taistelu. Mitä naisiin tulee niin suurin osahan onneksi vielä näyttää ihan naisilta mutta tuo häröosasto saa tietysti eniten julkisuutta. Aikanaan muuten tatuoinnit (kuulemma) toivat katu-uskottavuutta mutta kun niitä on jo yli puolella väestöstä niin eikös asia ala kääntyä toisin päin?

DuPont kirjoitti...

Huomasin muuten, että Kokoomuksen Verkkouutiset jäivät tuolta listalta, mielestäni ansiosta. Verkkouutisten toimitus on asiallisempi, kuin Kokoomuspuolueen johto. Se kykenee kirjoittamaan jopa PS:n edustajista ja näkemyksistä varsin asiallisesti. Tästä kiitos Verkkouutisille, jota oikeasti pidän varsin hyvänä uutislähteenä, enkä läpeensä politisoituneena sellaisena. Jotain hyvää kokoomuspiireissäkin...

QroquiusKad kirjoitti...

Tämä homohypetys on tosiaan omiaan toimimaan itseään vastaan, eli luomaan lisää negatiivisia asenteita ryhmään, joka niitä ei entisten lisäksi nähdäkseni tarvitsisi.

Ja kuitenkin:
eikö lätkäjätkien kaapistatulo olisi kuitenkin parasta, mitä voisi koskaan tapahtua niin homoille kuin heihin kohdistuville ennakkoluuloille, ansaituille ja ansaitsemattomille?

Pariinkiin kertaan olen ihmetellyt USAn asevoimien jotenkin uutta "Don't ask, don't tell"- politiikkaa, kun sehän on ollut käytössä koko USAn sotahistorian ajan, aivan yhtä lailla kuin Suomessakin:
kaikki normaalijärkiset tietävät aivan hyvin, että palvelustovereissa on homoja. Kukaan ei kysy keneltäkään epäilemältään, oletko, eikä kukaan sellainen tule mieltymyksiään tarjoilemaankaan, mikäli arvostaa sotilasuraansa. Tietääkseni Suomenkin PV:stä on erotettu useampia kantahenkilökunnan jäseniä, joiden synti taisi olla lähinnä #MeToo, eli yrittivät ottaa heteropoikaa väkisin esimiesasemaansa vedoten.

Edellämainitut tapaukset kuuluukin siivota kauas minkäänlaisista esimiestehtävistä. Mutta jos kaikki US-asevoimien homot tulisivat ensi maanantaiaamuna klo 0800 kaapista, mitä seuraisi?

Palvelustoverit olisivat suunniltaan järkytyksestä kuin Sipilä:
mariinikorpraali John Smith, sotilaista paras ja kavereista kallein onkin joku saatanan homohintti neiti nynnypaska! Mutta se on silti se sama Johnny...Se ei ole alkanut söpsätä eikä sipsutella, ei meikkaa eikä varsinkaan yritä iskeä keneltäkään munaa...

Miten tämä voi olla mahdollista? Johnny, parhaista paras, joka kiskoi Billyn Afghanistanissa talebanien tulituksesta ja joka pelasti kiristyssiteellä Garyn Iraqissa autopommin jäljiltä; jonka kanssa on jaettu niin monet viimeiset corned beef-purkit ja viimeiset savukkeet...
Miten hän on nyt muuttunut joksikin vitun neitihomohintiksi, josta homous pitäisi hakata ulos? Mutta eihän se edes onnistu, kun Johnny on koko rykmentin paras lähitaistelija? Pakkohan tässä on tehdä jotain, mutta mitä, kun Johnny on aina vaan se sama parhaista paras kaveri...?

Kun tämä kehityskulku käytäisiin läpi nimenomaan asevoimissa ja jääkiekossa, saisivat homot sen paikkansa mikä heille kuuluukin:
tyyppejä, jotka tykkäävät makuuhuoneessaan siitä toisesta tavasta ja joilla ei ole mitään tekemistä Pride-kulkueiden riekkujien kanssa. He ovat kuin se US-mariinikorpraali Johnny, suomalainen lätkäjätkä Kake ja muutkin muuten tavalliset kaverit.

Heissä ei ole muuta erilaista kuin ne makuuhuonejutut, eikä niistä näin aikuisten miesten kesken nyt muutenkaan jutella.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys DuPontille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

DuPont: No joo, tuo pitää paikkansa. Eihän Verkkouutiset suinkaan mikään täydellinen ole mutta muuhun valtamediaan nähden huomattavasti asiallisempi.

Qroquius Kad: Olen pitkälti samaa mieltä kanssasi. Onhan niin että tässä hypetyksessä ei etsitä esille homoseksuaalisia ihmisiä vaan homoseksuaalisia pylväspyhimyksiä joitten kohdalla merkittävintä ei ole se, mitä he osaavat vaan nimenomaan se, että he ovat homoja. Veikkaisin että tällainen pylväspyhimysten etsiminen pitää homot vaan entistä tiukemmin kaapissa.